TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA"

Transcript

1

2 3 TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA Έλλειψη άσκησης, άγχος, κούραση Όσο οι ρυθμοί της σημερινής πραγματικότητας καταπονούν το σώμα και το πνεύμα, τόσο η ανάγκη για χαλάρωση αυξάνεται. Εδώ έρχονται τα Ideales Spa για να σας λυτρώσουν από το καθημερινό στρες και να σας προσφέρουν ένα νέο τρόπο ζωής : Απολαυστικό, Χαλαρωτικό, Θεραπευτικό. Επενδύστε σήμερα στο δικό σας Ideales Spa και στα μοναδικά οφέλη της Υδροθεραπείας. Μειώστε το στρες, τις αϋπνίες, τους πονοκεφάλους και απολαύστε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους και την οικογένεια σας, στη θαλπωρή του δικού σας Ideales χώρου. Τα οφέλη για εσάς από μια τέτοια επένδυση, είναι πολλαπλά. Μελέτες έχουν αποδείξει πως η Υδροθεραπεία ανακουφίζει την οσφυαλγία και την αρθρίτιδα και επιταχύνει την αποθεραπεία από τραυματισμούς. Αν είστε επαγγελματίας, η επένδυση σε ένα Ideales Spa πολλαπλασιάζει αυτομάτως τη ζήτηση και το status της επιχείρησης σας. Το αποτέλεσμα; Περισσότεροι και πιο ευχαριστημένοι Πελάτες, και άνθιση της επιχείρησης σας. Στις σελίδες που ακολουθούν, θα βρείτε μικρές αλήθειες για τα Ideales Spa που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Ζήστε πιο απολαυστικά, πιο χαλαρωτικά, μέσα στο δικό σας Ideales Spa. Κάντε σήμερα την απόλαυση τρόπο ζωής.

3 4 5 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΤΡΕΣ; ΤΑ IDEALES SPA ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΥΕΞΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ IDEALES SPA ΤΡΟΠΟ Μέσα στο δικό σας Ideales Spa αποδεδειγμένα ανακουφίζεστε από τα συμπτώματα του στρες και ξεφεύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η αποβολή της έντασης δεν αποτελεί πια πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Οι καταιγιστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας αυξάνουν κατακόρυφα το στρες. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέχρι το 2020 η πρώτη πεντάδα των ασθενειών θα έχει ως βασικό παράγοντα το στρες. Σχεδόν συνώνυμη με τη χαλάρωση, η Υδροθεραπεία βασίζεται σε 3 βασικά στοιχεία: τη θερμότητα, την άνωση και το μασάζ, τα οποία συνδυαστικά δημιουργούν την πλέον χαλαρωτική αίσθηση. Καταπολεμήστε την αρθρίτιδα, τους πόνους στην πλάτη, την ένταση στον αυχένα. Παράλληλα, διευκολύνετε την αποθεραπεία από μυϊκά προβλήματα ή τραυματισμούς. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Αρθρίτιδας των ΗΠΑ, η τακτική βύθιση σε ένα Spa είναι εξαιρετικά ευεργετική. Το παλλόμενο και ζεστό νερό αυξάνει την παροχή αίματος σε μυς και αρθρώσεις, ενώ διευκολύνει τη μετάδοση του οξυγόνου. Επιπλέον, λόγω της άνωσης, απελευθερώνεται η ένταση από το σώμα σας. Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση που μόνο ένα Ideales Spa μπορεί να σας χαρίσει. Ένα εκατομμύριο Έλληνες, πάσχουν από αρθριτικά. Με το δικό σας Ideales Spa δεν θα είστε ένας από αυτούς. ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ IDEALES SPA Για την αντιμετώπιση της αϋπνίας το National Sleep Foundation συνιστά τη βύθιση σε ζεστό νερό τουλάχιστον 2 ώρες πριν από το βραδινό ύπνο. Μάλιστα πανεπιστημιακές μελέτες αποδεικνύουν ότι η αύξηση της σωματικής θερμοκρασίας προκαλεί βαθύτερο ύπνο ενώ ταυτόχρονα, η απελευθέρωση ενδορφινών -οι οποίες αποτελούν φυσικό ηρεμιστικό- σας εγγυάται την απόλαυση ενός ποιοτικότερου ύπνου. Βάλτε σήμερα ένα Ideales Spa στο χώρο σας και όνειρα γλυκά.

4 6 7 ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ IDEALES SPA Ανακουφίστε τον εαυτό σας από την ένταση, τον πονοκέφαλο, ακόμα και από τις ημικρανίες. Η συστηματική εισπνοή θερμού και παράλληλα υγρού αέρα υπήρξε πάντα μια πετυχημένη μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων του ανώτερου αναπνευστικού. Είναι μάλιστα ιδανική για την ανακούφιση της ελαφράς συμφόρησης των ρινικών διόδων. Επιπλέον, οι εισπνοές αυτές βοηθούν στη διαστολή των αγγείων, ενισχύοντας έτσι τη μεταφορά του οξυγόνου σε όλα τα σημεία του εγκεφάλου. Αντιμετωπίστε τον πονοκέφαλο με τον πλέον φυσικό τρόπο, απλά χαλαρώνοντας μέσα στο δικό σας Ideales Spa. ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ IDEALES SPA Η ρεφλεξολογία είναι αναπόσπαστο μέρος της Υδροθεραπείας. Αρκούν λίγα λεπτά βύθισης μέσα σε ένα Ideales Spa για να τονώσουν τις ζώνες των αντανακλαστικών στα πόδια σας, όπου το σώμα αναπαράγεται λεπτομερώς στις αμέτρητες απολήξεις νεύρων. Η διέγερση των αντανακλαστικών, γίνεται στέλνοντας ανακουφιστικά μηνύματα στους ιστούς. Με άλλα λόγια βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, επιτυγχάνοντας έτσι αναζωογόνηση και ηρεμία. Ανανεωθείτε με την απόλυτη ρεφλεξολογία που σας προσφέρει ένα Ideales Spa. ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ IDEALES SPA Το ζεστό νερό που εκτοξεύεται με πίεση από τα ισχυρά jets των Ideales Spa, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, διαλύει το λίπος και επιτυγχάνει σύσφιξη των ιστών. Μετά από έρευνα της New England Journal of Medicine προέκυψε ότι άτομα που χρησιμοποιούν Spa 30 λεπτά καθημερινά, 6 ημέρες την εβδομάδα, για μόλις 3 συνεχόμενες εβδομάδες, χάνουν κατά μέσο όρο πάνω από μισό κιλό την εβδομάδα, απλά χαλαρώνοντας στο Spa, χωρίς καμία άλλη αλλαγή στον τρόπο ζωής τους. Επιπλέον, μελέτες του Case Western Reserve University του Cleveland, απέδειξαν ότι 30 λεπτά βύθιση μέσα σε ένα Spa, 2 ώρες πριν από τον ύπνο, σας προσφέρουν μείωση βάρους και χάσιμο πόντων. Κερδίστε διπλά. Ξεκουραστείτε στο Ideales Spa σας και διατηρήστε παράλληλα τη γραμμή σας. Κερδίστε διπλά: Ξεκουραστείτε στο Ideales Spa σας και διατηρήστε παράλληλα τη γραμμή σας.

5 8 ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ IDEALES SPA 9 Η μείωση του άγχους, ο καλύτερος ύπνος, η σύσφιξη του δέρματος και η καλή ποιότητα ζωής που σας προσφέρει το δικό σας Ideales Spa, συμβάλλουν σε μια γενικότερη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η απελευθέρωση των ενδορφινών δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τις φλεγμονές, επουλώνουν πληγωμένους ιστούς και προσδίδουν αυξημένη ενέργεια στον οργανισμό σας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν βασικούς παράγοντες για τη διατήρηση της νεανικότητάς σας. Ideales Spa για να αισθάνεστε, αλλά και να φαίνεστε νέοι. Απολαυστική θεραπεία με τη μοναδική Αρωματοθεραπεία των Ideales Spa. ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ MΕ ΕΝΑ IDEALES SPA Αντιμετωπίστε με φυσικό τρόπο την ελαφρά αϋπνία, τον εκνευρισμό, την κατάθλιψη, τον πονοκέφαλο, το κρυολόγημα, ενώ απολαμβάνετε παράλληλα την αντισηπτική δράση της Αρωματοθεραπείας. Αναρίθμητες μελέτες, όπως εκείνη του Memorial Sloan-Kettering Hospital ΝΥ, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της Αρωματοθεραπείας στη μείωση του στρες. Δε χρειάζεται να ταξιδέψετε, όταν μπορείτε να δημιουργήσετε Ideales ατμόσφαιρα διακοπών στον ίδιο σας το χώρο. Επενδύστε σε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, ή «απογειώστε» μια φιλική συγκέντρωση με την απόλαυση που προσφέρει το Ideales Spa σας. Δημιουργήστε το δικό σας καταφύγιο από το στρες και τη ρουτίνα. Χαρείτε το όποτε και όπως εσείς θέλετε, χωρίς περιττά έξοδα και μετακινήσεις. Φέρτε μια όαση ηρεμίας στο σπίτι σας. Αποκτήστε το δικό σας Ideales Spa.

6 10 IDEALES SPA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 11 ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η υψηλή άνεση με κορυφαία σχεδίαση, η ανεκτίμητη ποιότητα κατασκευής, η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, η ευκολότερη συντήρηση παγκοσμίως και οι εγγυήσεις των Ideales Spa, σας χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία Υδροθεραπείας. Άνεση & εργονομία Ποιο είναι το πιο σημαντικό μέρος ενός Ideales Spa; Εσείς! Έχοντας αυτό κατά νου, κάθε Ideales Spa είναι σχεδιασμένο για αξεπέραστη άνεση και αισθητική. Όποιος κι αν είναι ο τρόπος ζωής σας, υπάρχει το κατάλληλο Ideales Spa για τις δικές σας ανάγκες. Τόσο οι καθιστές όσο και οι ξαπλωτές θέσεις όλων των μοντέλων, είναι εργονομικά σχεδιασμένες ώστε να αγκαλιάζουν ολόκληρο το σώμα σας. Μαλακά, αναπαυτικά μαξιλάρια υποστηρίζουν το κεφάλι και τον αυχένα σας, ενώ οι φαρδιές άνετες θέσεις προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση. Τεχνολογία αιχμής στην Υδροθεραπεία Μόνο τα Ideales Spa σας προσφέρουν τόσο υψηλό επίπεδο εξατομικευμένης Υδροθεραπείας. Τα Ideales Spa, χάρη στο καινοτόμο Hydrosequence Massage TM, συνδυάζουν μια ποικιλία από jets, με έλεγχο στη ροή του αέρα και του νερού σε κάθε ένα jet ξεχωριστά. Έτσι, προσαρμόζεται το Ideales Spa στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Επιλέξτε από ένα χαλαρωτικό Υδρομασάζ μέχρι ένα έντονο, βαθύ Υδρομασάζ που θα «λύσει» τους καταπονημένους μυς σας. Τα νέα ισχυρά jets HydroVortex TM βρίσκονται σε επιλεγμένα μοντέλα Self- Cleaning και προσφέρουν βαθειά και πλήρως ρυθμιζόμενη Yδροθεραπεία σε όποιο σημείο του σώματος έρθει σε επαφή μαζί τους. Επιπλέον, το σύστημα HydroFlex Foot Massage TM των Ideales Spa σας επιτρέπει να διοχετεύετε νερό σε δυο Footwell jets, αποκλειστικά για τα πέλματα σας. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται ένα θεραπευτικό μασάζ Ρεφλεξολογίας στα πόδια, που απελευθερώνει το στρες και στέλνει ρίγη ευχαρίστησης σε όλο σας το σώμα. Τέλος, αισθησιακά αρώματα είναι στη διάθεση σας, για να προσθέσετε μια ξεχωριστή νότα στη χαλάρωση σας. Χάρη στο ειδικό σύστημα HydroFlex AirTherapy TM των Ideales Spa μπορείτε να χαρείτε μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες, ενώ εκατομμύρια μικροσκοπικές φυσαλίδες χαϊδεύουν το σώμα σας. Συνδυάζεται συνήθως με το σύστημα Αρωματοθεραπείας Dream Scents on Demand TM.

7 12 Ενεργειακή απόδοση 13 Γνωρίζουμε ότι η απόλαυση σας πρέπει να είναι ολοκληρωτική. Όμως πάμε ένα βήμα παραπέρα, διότι πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι και οικονομική, αλλά και με γνήσιο σεβασμό προς το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, τα Ideales Spa είναι κατασκευασμένα με τεχνολογίες που τα καθιστούν τα πλέον ενεργειακά αποδοτικά Spa παγκοσμίως. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αντισταθμίζουμε με δενδροφύτευση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που εκλύονται κατά την παραγωγή κάθε Spa, αποδεικνύουν ότι Ideales Spa, απόλαυση και οικολογική συνείδηση πάνε μαζί. Το κόστος λειτουργίας τους είναι εγγυημένα μικρότερο από 1 ευρώ/μέρα, πράγμα που σημαίνει εξοικονόμηση χημικών και ενέργειας για εσάς. Με το πατενταρισμένο σύστημα Double Thermal Lock TM παρέχεται ασύγκριτη θερμομόνωση του Ideales Spa σε δύο επίπεδα: Μια πλούσια στρώση μονωτικού υλικού διατηρεί τη θερμοκρασία του νερού, ενώ μια δεύτερη στρώση εγκλωβίζει και αξιοποιεί τη θερμότητα που δημιουργείται από τις αντλίες. Ευκολία στη χρήση & στη συντήρηση Τα Ideales Spa είναι αποδεδειγμένα τα ευκολότερα στον καθαρισμό και τα πιο οικονομικά στη συντήρηση Spa παγκοσμίως. Γιατί ένα Spa πρέπει τελικά να σας απαλλάσσει από τους πονοκεφάλους και όχι να σας τους δημιουργεί. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του ενσωματωμένου συστήματος Self-Cleaning TM, σας «λύνει τα χέρια» όσον αφορά τον καθαρισμό του νερού. Εκτός από το παραδοσιακό skimmer στο πάνω μέρος του Spa, ένα επιπλέον σύστημα καθαρισμού βρίσκεται ακριβώς στον πυθμένα των Ideales Spa Self-Cleaning και των Ideales Spa Swim Spas. Έτσι, οι βρωμιές και τα σωματίδια που επικάθονται, απορροφώνται από στρατηγικά τοποθετημένες οπές στο κάτω μέρος του Spa. Έτσι, ο συνολικός όγκος του νερού φιλτράρεται και απολυμαίνεται σε ελάχιστο χρόνο. Ταυτόχρονα, η ειδική φωτεινή ένδειξη είναι αναμμένη για να είστε σίγουροι ότι το νερό σας φιλτράρεται κανονικά. Επιπλέον, για να γλιτώνετε από το χρόνο και την ταλαιπωρία που απαιτεί το άδειασμα ενός κοινού Spa, δημιουργήσαμε το καινοτόμο σύστημα Quick Drain TM. Τα μοντέλα της σειράς Swim Spas Ideales Spa και εκείνα της σειράς Self-Cleaning Ideales Spa αδειάζουν γρήγορα το νερό τους σε όποιο σημείο εσείς επιλέξετε, ακόμα και αν αυτό είναι μακριά από το Spa. Τέλος, σε περίπτωση που το Ideales Spa χρειαστεί service, η πρόσβαση από κάθε πλευρά του είναι εύκολη εξαιτίας του τρόπου κατασκευής του. Ακόμη και το τακτικό service γίνεται παιχνίδι. Επιπλέον, χάρη στο Ισοθερμικό Κάλυμμα Ασφαλείας, που περιλαμβάνεται σε κάθε μοντέλο Ideales Spa, εξοικονομείται ακόμα περισσότερη ενέργεια και δεν υπάρχει εξάτμιση νερού. Σε όλα αυτά προσθέσαμε και την αντλία φίλτρανσης υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Ακόμα, σημαντικό για εσάς είναι ότι, χάρη στο σύστημα Self-Cleaning TM, 6 ώρες λειτουργίας του συστήματος φίλτρανσης ισοδυναμούν με μια ολόκληρη μέρα λειτουργίας της αντλίας στα κοινά Spa. Κορυφαία ποιότητα και εγγυήσεις Τα Ideales Spa έχουν κατασκευαστεί για εσάς με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Έτσι μπορούμε να σας καλύπτουμε με κορυφαίες εγγυήσεις που κανένας κατασκευαστής στον κόσμο δεν μπορεί να σας προσφέρει: 10 χρόνια στο σκελετό 5 χρόνια στην εσωτερική επιφάνεια 3 χρόνια στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό Επιπλέον, είμαστε όλοι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά με το Customer Care 5 αστέρων της εταιρίας μας. Επενδύστε στην πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει. Κάντε σήμερα την απόλαυση τρόπο ζωής.

8 14 Special Edition 12 fx 15 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ SWIM SPAS Και Πισίνα και Spa και Γυμναστήριο, όλα σε ένα; Κι όμως, τα Ideales Spa Swim Spas ήρθαν για να σας προσφέρουν την υπέρτατη διασκέδαση, αλλά κυρίως την ιδανική άθληση για κάθε ηλικία. Κολυμπήστε ή ασκηθείτε σε αντίθετο ρεύμα νερού και μετά χαλαρώστε σε μια από τις ειδικές θέσεις Υδροθεραπείας με jets. Όλα τα Swim Spas είναι αυτοφερόμενα, κινητά και τοποθετούνται εύκολα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σπιτιών και ξενοδοχείων. Η εσωτερική τους μόνωση και το ισοθερμικό κάλυμμα ασφαλείας κάνουν τα Swim Spas ιδανικά για να τα απολαμβάνετε όλες τις εποχές του χρόνου, ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Πλέον, μετά από συνεχή αιτήματα Πελατών μας, ενσωματώσαμε την παγκόσμια πατέντα Self-Cleaning TM και στα Swim Spas. Αυτό σημαίνει ότι το δικό σας Ideales Spa Swim Spas δε θα έχει την ταλαιπωρία του καθαρισμού. Τύπος Μοντέλου Special Edition 12 fx Διαστάσεις εξωτερικές 3,81 x 2,36 x 1,24 m Θέσεις Υδρομασάζ 3 Βάρος κενό 900 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 12 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 2 Υποβρύχιος φωτισμός ασφαλείας LED ΝΑΙ Aquasport 12 fx AMBIENT OUTDOOR MONTHLY TEMPERATURE: COST: SWIM SPA SPECIAL EDITION 12SE This swim spa meets or exceeds the energy LOW: 45 F / 7 C $45.00 efficiency standards defined by the California Energy Commission. HIGH: 75 F / 24 C $21.02 N. American Wattage / 100 Gallons: W Europe Wattage / Cubic Metres: W AquaSport Swim Spas : Η οικονομική λύση σε εξοπλισμό και δυνατότητες, αλλά πάντα σε ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής. Εκτός των άλλων, διαθέτουν swim-jets για επιτόπια κολύμβηση και δύο θέσεις με πολλαπλά jets για Υδροθεραπεία. AquaTrainer Swim Spas: Είναι ταυτόχρονα η πισίνα, το Spa και το γυμναστήριο σας. Προσανατολισμένα για όσους αγαπούν τη γυμναστική, με πολύ ισχυρά swim-jets και θέσεις με πολλαπλά jets για ολόσωμο μασάζ. Ρυθμίστε το διακόπτη ροής και κολυμπήστε με έως 8 km/h αντίθετα στο ρεύμα που δημιουργείται, προσφέροντας στον εαυτό σας τα μοναδικά πλεονεκτήματα της αθλητικής κολύμβησης. για εξαρτήματα κωπηλατικής άσκησης ή ακόμα και για πλήρες πακέτο άσκησης μέσα στο νερό, το Fitness Package. Ακόμα, όλα τα μοντέλα AquaΤrainer υποστηρίζουν ρυθμιζόμενη ροή νερού στα swim-jets, ώστε να επιλέγετε εσείς την ταχύτητα με την οποία κολυμπάτε. Mosaic Swim Spas: Παραδοσιακή αισθητική και πολυτέλεια σε άριστη αρμονία με τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα Mosaic Swim Spas σχεδιάζονται ψηφίδα-ψηφίδα, σύμφωνα με το σχέδιο και τα χρώματα που εσείς επιλέξετε. Προσαρμόζονται στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, χαρίζοντας ταυτόχρονα μοναδικές στιγμές υδάτινης απόλαυσης. AMBIENT OUTDOOR MONTHLY TEMPERATURE: COST: SELF-CLEAN AQUASPORT 12fX This swim spa meets or exceeds the energy LOW: 45 F / 7 C $45.00 efficiency standards defined by the California Energy Commission. HIGH: 75 F / 24 C $21.02 N. American Wattage / 100 Gallons: W Europe Wattage / Cubic Metres: W Τύπος Μοντέλου Aquasport 12 fx Διαστάσεις εξωτερικές 3,81 x 2,36 x 1,24 m Θέσεις Υδρομασάζ 3 Βάρος κενό 650 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 19 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 3 Υποβρύχιος φωτισμός αφαλείας LED NAI Aquasport 14 ix Aquatrainer 14 ix Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν τον ειδικό ελαστικό Αποκτήστε το δικό σας υπερσύγχρονο Aquatics ιμάντα Aquacord Swim Tether, ενώ υπάρχει η επιλογή Center στην άνεση του σπιτιού σας. Οι κατόψεις και τα χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων είναι μόνο για αναφορά, τα πραγματικά προϊόντα μπορεί να διαφέρουν. Mosaic 480 Mosaic 600 Τύπος Μοντέλου Mosaic 480 Τύπος Μοντέλου Mosaic 600 Διαστάσεις εξωτερικές 4.82 x 2.39 x 1.43 m Διαστάσεις εξωτερικές 6.00 x 2.37 x 1.40 m Θέσεις Υδρομασάζ 4-6 Θέσεις Υδρομασάζ 4 6 Βάρος κενό 730 kg Βάρος κενό 850 kg Βάρος με νερό kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 Στόμια νερού (jets) 30 Τύπος Μοντέλου Aquasport 14 ix Διαστάσεις εξωτερικές 4.27 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 560 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 8 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 3 Μαλακά μαξιλάρια - Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 14 ix Διαστάσεις εξωτερικές 4.27 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 560 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 12 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Μαλακά μαξιλάρια - Aquasport 14 fx Τύπος Μοντέλου Aquasport 14 fx Διαστάσεις εξωτερικές 4.42 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 590 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 13 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 3 Μαλακά μαξιλάρια 2 Aquatrainer 14 fx Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 14 fx Διαστάσεις εξωτερικές 4.42 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 590 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 20 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Μαλακά μαξιλάρια 2

9 16 17 Aquasport 19 DTfX Gold Aquasport 17 fx Aquatrainer 17 fx Τύπος Μοντέλου Aquasport 17 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.33 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 740 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 13 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 3 Μαλακά μαξιλάρια 2 Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 17 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.33 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 740 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 20 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Μαλακά μαξιλάρια 2 Τύπος Μοντέλου Aquasport 19 DTfX Gold Διαστάσεις εξωτερικές 5,74 x 2,36 x 1,35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt (6.670 lt Swim Spa & lt Spa) Στόμια νερού (jets) 30 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 3 Υποβρύχιος φωτισμός αφαλείας LED NAI Aquasport 19 DTfX Platinum Τύπος Μοντέλου Aquasport 19 DTfX Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 5,74 x 2,36 x 1,35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt (6.670 lt Swim Spa & lt Spa) Στόμια νερού (jets) 40 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 3 Υποβρύχιος φωτισμός αφαλείας LED NAI HP13-SWIM SPA DTfXSPORT GOLD Sell Sheet FNL indd 1 Aquasport 19 fx Aquatrainer 19 fx Τύπος Μοντέλου Aquasport 19 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.59 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 840 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 19 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 3 Μαλακά μαξιλάρια 4 Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 19 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.59 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 840 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 28 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Μαλακά μαξιλάρια :49 PM Aquatrainer 19 DTfX Gold HP13-SWIM SPA DTfXSPORT PLTNM Sell Sheet FNL indd :48 PM Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 19 DTfX Gold Διαστάσεις εξωτερικές 5,74 x 2,36 x 1,35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt (6.670 lt Swim Spa & lt Spa) Στόμια νερού (jets) 30 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθερό & 2 αντίθετης κολύμβησης Υποβρύχιος φωτισμός αφαλείας LED NAI Aquatrainer 19 DTfX Platinum Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 19 DTfX Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 5,74 x 2,36 x 1,35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt (6.670 lt Swim Spa & lt Spa) Στόμια νερού (jets) 40 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθερό & 2 αντίθετης κολύμβησης Υποβρύχιος φωτισμός αφαλείας LED NAI HP13-SWIM SPA DTfXTRAINER GOLD Sell Sheet FNL indd :51 PM

10 18 19 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ SERENITY Για απόλαυση και ηρεμία Για όσους αναζητούν την υψηλή ποιότητα των Ideales Spa και ταυτόχρονα την οικονομικότερη λύση, η σειρά Ideales Spa Serenity είναι η ιδανική επιλογή. Τα Serenity (=γαλήνη) προσφέρουν μοντέρνο design, με άνεση και εργονομία. Κάθε Serenity διαθέτει μεγάλη ποικιλία jets για την απόλυτη χαλαρωτική ή έντονη εμπειρία μασάζ σε ολόκληρο το σώμα ή σε μεμονωμένα σημεία. Μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, εξοπλισμού και χρωμάτων, είναι στη διάθεση σας για να επιλέξετε αυτό ακριβώς που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Κάθε Serenity διαθέτει ειδικά άνετα μαξιλάρια, τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία για να χαλαρώνετε, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη άνεση του. Επίσης, το Serenity περιλαμβάνει έγχρωμα LED, προσθέτοντας ακόμα μία ευχάριστη νότα στην απόλαυση σας. Αξιοσημείωτη είναι η επιλογή Garden FX Deluxe LED TM, ενός συστήματος μόνιμου κρυφού εξωτερικού φωτισμού με LED που προσφέρει ασφάλεια όταν μπαίνετε και βγαίνετε από το Ideales Spa σας, ακόμα και αν επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Serenity 2 Τύπος Μοντέλου Special Edition Διαστάσεις εξωτερικές 2.10 x 1.20 x 0.74m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 240 kg Βάρος με νερό 875 kg Όγκος νερού 635 lt Στόμια νερού (jets) 30 Maλακά μαξιλάρια 2 Serenity 4000 Serenity 5000 Τύπος Μοντέλου Gold Διαστάσεις εξωτερικές 1.58 x 2.12 x 0.85m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 263 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού 888 lt Στόμια νερού (jets) 30 Maλακά μαξιλάρια 2 Serenity 5 Τύπος Μοντέλου Special Edition Διαστάσεις εξωτερικές 1.90 x 2.02 x 0.89m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 260 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 20 Serenity 6000 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.02 x 2.02 x 0.89m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 305 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.12 x 2.12 x 0.93m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 356 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Serenity 8000 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.34 x 2.34 x 0.94m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 387 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40

11 20 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ SELF - CLEANING Το αυτοκαθαριζόμενο Spa Με μοντέρνο σχεδιασμό, εργονομικές θέσεις και τον πλουσιότερο εξοπλισμό, η σειρά Ideales Spa Self- Cleaning χαρακτηρίζεται από καινοτομίες με μοναδικά πλεονεκτήματα. Με τη μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία Self-Cleaning TM και το αυτοματοποιημένο σύστημα απολύμανσης, σας απαλλάσσουμε από τον καθαρισμό του Spa ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ: Για εσάς που θέλετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ απολαμβάνετε το Ideales Spa σας, υπάρχει η επιλογή εγκατάστασης ενσωματωμένου Ηχοσυστήματος για να απολαμβάνετε τη μουσική σας μέσα από τους ήχους του νερού. Για να μη χάνετε καμία εκπομπή σας ή για να μουλιάζετε ενώ βλέπετε ταινίες, υπάρχει η επιλογή της Επίπεδης Οθόνης που ξεπροβάλλει μέσα από το Ideales Spa σας. Απλά εντυπωσιακό. σας. Ακόμα, επιστρατεύουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε η απολύμανση του συνολικού όγκου του νερού να γίνεται σε μόλις 15 λεπτά. Το σημαντικό είναι ότι εσείς και οι αγαπημένοι σας απολαμβάνετε τα πολλαπλά οφέλη της Υδροθεραπείας, πάντοτε σε κρυστάλλινο και υγιεινό νερό. Σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνονται τα μοναδικά Μαξιλάρια Καταρράκτες. Μαλακά μαξιλάρια με ενσωματωμένους καταρράκτες νερού για ουσιαστική Αυχενοθεραπεία. Ακόμα, υπάρχει ενσωματωμένη Παγοθήκη, όπου διατηρείτε δροσερά τα αγαπημένα σας ποτά. Για τους λάτρεις του φωτός υπάρχει η επιλογή Northern Light TM, που προσθέτει μέχρι και 25 φώτα LED μέσα στο δικό σας Ideales Spa για εντυπωσιακή Φωτοθεραπεία. Self Cleaning 670 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.13 x 2.13 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 402 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 35 / 45 Self Cleaning 395 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 1.65 x 2.16 x 0.91m Θέσεις Υδρομασάζ 3 Βάρος κενό 324 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Self Cleaning 495 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.01 x 1.91 x 0.94m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 324 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Self-Cleaning 575 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 1.91 x 2.01 x 0.94m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 324 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού 1.191lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Self-Cleaning 775 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.21 x 2.21 x 0.99m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 415 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 45 Maλακά μαξιλάρια 4 21 Self Cleaning 1038 Τύπος Μοντέλου Titanium Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 3.10 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 10 Βάρος κενό 619 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 70 Maλακά μαξιλάρια 5 Self-Cleaning 800 Self-Cleaning 700 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 8 Βάρος κενό 462 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 50 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 468 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 50 Maλακά μαξιλάρια 5

12 22 23 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ MOSAIC Πολυτέλεια και παράδοση Η σειρά των Ideales Spa που συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την κλασική αισθητική ενός παλιού παραδοσιακού Spa. Με πολλές επιλογές χρωματικών συνδυασμών των ψηφίδων, τα μοντέλα της σειράς Ideales Spa Mosaic προσαρμόζονται ιδανικά στο περιβάλλον σας και ομορφαίνουν το χώρο σας. Όλα τα μοντέλα της σειράς Mosaic επενδύονται με υψηλής ποιότητας κεραμικές ψηφίδες, οι οποίες είναι επισμαλτωμένες για να διατηρούν το χρώμα και την υφή τους. Τα μοντέλα Mosaic περιλαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη σωστή φίλτρανση του νερού και είναι μελετημένα ώστε να σας προσφέρουν ιδιαίτερες στιγμές Υδροθεραπείας. Mosaic 190 Διαστάσεις εξωτερικές 1.90 x 1 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 250 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού 910 lt Στόμια νερού (jets) 6 Mosaic 240 Διαστάσεις εξωτερικές 2.40 x 0.93 m Θέσεις Υδρομασάζ 8 Βάρος κενό 300 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 8 Mosaic Square Mosaic 250 Overflow Διαστάσεις εξωτερικές 2.40 x 0.95 m Θέσεις Υδρομασάζ 8 Βάρος κενό 400 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt lt δεξαμενή νερού Στόμια νερού (jets) 8 Διαστάσεις εξωτερικές 2.27 x 2.27 x 0.96 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 350 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40 Mosaic 280 Overflow Διαστάσεις εξωτερικές 2.85 x 0.92 m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 350 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt lt δεξαμενή νερού Στόμια νερού (jets) 7 Mosaic 300 Overflow Διαστάσεις εξωτερικές 2.98 x 0.95 m Θέσεις Υδρομασάζ 8 Βάρος κενό 450 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt lt δεξαμενή νερού Στόμια νερού (jets) 8

13 24 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Επαγγελματική Τελειότητα με Εργονομία και Αντοχή Τώρα μπορείτε να προσφέρετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες και περισσότερη απόλαυση στους Επισκέπτες του γυμναστηρίου ή του ξενοδοχείου σας. Η μοναδική ποιότητα κατασκευής και ο άριστος εξοπλισμός της επαγγελματικής σειράς Ideales Spa, εγγυώνται την καλή λειτουργία, όσο έντονη και αν είναι η χρήση τους, και ολική αναβάθμιση του επαγγελματικού σας χώρου. Τα Ideales Spa Commercial περιλαμβάνουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και στην αξιοπιστία. Διαθέτουν εργονομικές θέσεις, δυνατότητα οζονισμού και πληθώρα jets. Όλα τα μοντέλα, καλύπτονται από τις μοναδικές Ideales εγγυήσεις. Commercial 800 Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 1.14m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 408 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 16 Commercial 1038 Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 3.10 x 0.99m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 619 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) Commercial 1200 Διαστάσεις εξωτερικές 3.66 x 2.33 x 1.04 m Θέσεις Υδρομασάζ 13 Βάρος κενό 455 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 26 Commercial 575 Commercial 700 Διαστάσεις εξωτερικές 1.99 x 2.10 x 0.77 m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 324 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40 Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 0.97 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 468 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 50 Commercial 1100 Διαστάσεις εξωτερικές 3.04 x 2.33 x 1.04m Θέσεις Υδρομασάζ 9 Βάρος κενό 340 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 18 Commercial 600 Commercial 775 Διαστάσεις εξωτερικές 1.98 x 1.98 x 1.08 m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 310 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 10 Διαστάσεις εξωτερικές 2.29 x 2.29 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 415 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 50 Commercial Swim Spa AT-14 Διαστάσεις εξωτερικές 4.42 x 2.36 x 1.25 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 556 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 21

14 26 27 Standard εξοπλισμός Ο πλουσιότερος στην αγορά Extra εξοπλισμός Επιλέξτε αυτό που σας ταιρίαζει Serenity Self - Cleaning Swim Spas Mosaic Επαγγελματικά Spa Commercial Σύστημα υδροθεραπείας Versa Massage TM - - Θερμαινόμενο Blower (HydroFlex AirTherapy TM ) Serenity Self - Cleaning Swim Spas Mosaic ** Επαγγελματικά Spa Commercial LED φωτισμός Φίλτρο φυσιγγείου (cartridge) - Φίλτρο άμμου Αρωματοθεραπεία (Aromatherapy Εκτός από το Dream Scents on Demand TM * Special Edition 12 fx Εναλλασσόμενης έντασης μασάζ (Hydrosequence Massage TM ) Skimmer Υπερχείλιση Overflow models Αυτόματος τροφοδότης χημικών Extra Extra Extra Παγκόσμια πατέντα αυτοκαθαρισμού Self Cleaning TM - - Θερμομόνωση Double Thermal Shield TM * - - Σύστημα θέρμανσης 3 kw 3 kw Aquasport: 1 x 3kW Aquatrainer: 2 x 3kW 3-12 kw 3-9 kw Αυτόματη προστασία από παγετό - - Έξυπνο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου - - Επένδυση Επιχρωμιωμένα στόμια Σκελετός ασφαλείας από γαλβανισμένο χάλυβα Κέδρος (Everlast*) / Coastal Grey / Mahogany Κέδρος (Everlast) Extra - - * - Ισοθερμικό κάλυμμα Ισοθερμικό κάλυμμα ασφαλείας Extra - Extra Εργονομικά χερούλια ασφαλείας * - - Περιβαλλοντική πιστοποίηση Evergreen * - - Ενεργειακή πιστοποίηση Hydrowise * - - Έλεγχος αντίθετης κολύμβησης (Aquaflex Current Control TM ) - - Μόνο σε: Aquatrainer 14 ix, 14 fx, 17 fx, 19 fx, 19 DTfx Gold, 19 DTfx Platinum Ισχυρό Jet ρυθμιζόμενης Υδροθεραπείας (Hydrovortex Jet) Μασάζ πελμάτων (Hydroflex Foot Massage) Σύστημα οζονισμού (EZ-Ultra Pure Ozone System) Σύστημα βρωμιωτή με ταμπλέτα (EZ-Ultra Pure Salt Water System) Αυχενοθεραπεία Μαξιλάρια - καταρράκτης (Double Premium HydroFall Pillows) Τριπλός καταρράκτης (Cascading Hydrofalls) Καταρράκτης-σιντριβάνι με 8 jets (Bellagio Water Fall Jets) Ηχοσύστημα radio-mp3-bluetooth-usb player, συμβατό με i-pod και mp3 (HydroSurround Sound System AM / FM / MP3 / Bluetooth / USB Player, i-pod & mp3 compatible) Σύστημα λειτουργίας μέσω i-phone (i-command system) Σύστμα απομάκρυνσης καλύμματος (Cover Lifter) Εξωτερικός φωτισμός ασφαλείας (Deluxe LED & Garden FX) Σωλήνας προέκτασης μασάζ (Flexible Hand Held Jet) Σκαλοπάτι (Step) Μόνο με το Hydrotherapy Package - σε: 670 Pl., 395 Pl., 495 Pl., 575 Pl., 800 Pl., 700 Pl., 1038 Tit Μόνο με το Luxury Package σε: Pl., 395 Pl., 495 Pl., Pl., 800 Pl., 700 Pl., 1038 Tit. *** - - * Μόνο σε: - Aquasport 19 fx, - - Aquatrainer 19 fx - Μόνο με το Northern Fall Package Μόνο με - - το Angelfalls Package - - (εκτός από το special Edition 12 fx) (Εκτός από * Aquatrainer 14 ix, (Serenity Aquasport 14 ix, Sound) Special Edition 12 fx) * *Εκτός Serenity 2 & 5 *Εκτός Serenity 2 & 5 / ** Εκτός Serenity 5 / *** Εκτός Serenity 2

15 28 29 Δώστε το δικό σας χρώμα στην απόλαυση Χρώμα επένδυσης Serenity*, Self-Cleaning & Swim Spas Midnight, Espresso, Driftwood & Κέδρος Χρώμα επένδυσης Commercial Κέδρος Χρώμα εσωτερικού Self-Cleaning και Serenity* Summer Sapphire, Silver Marble, Quartz Mist, Alpine Mist, Sahara, Storm Cloud, Tuscan Sun, Copper Mayan, Polar White Χρώμα εσωτερικού Swim Spas Quartz Mist, Silver Marble, Alpine Mist, Polar White Χρώμα εσωτερικού Commercial 575, 700 και 775 Kalahari, Summer Sapphire, Silver Marble, Pacific Mist, Quartz Mist, Midnight Mist, Cappuccino Mist, Alpine Mist, Bronze Χρώμα εσωτερικού Commercial 600, 800, 1100, 1200 και 1038 Caribbean Blue, Silver Marble, Alpine Mist, Polar White Alpine Mist Bronze Copper Mayan Caribbean Blue Sahara Τα μοντέλα Mosaic και Mosaic Swim Spas σχεδιάζονται ψηφίδα - ψηφίδα. Επομένως, το χρώμα τους εξαρτάται από τα χρώματα που εσείς θα επιλέξετε. Summer Sapphire Quartz Mist Kalahari Polar White *Εκτός Serenity 2 & 5 Midnight Mist Pacific Mist Silver Marble Storm Cloud Tuscan Sun * Τα παραπάνω χρώματα μπορεί να αποκλίνουν από τα πραγματικά Αυχενοθεραπεία Μασάζ Πελμάτων Ηχοσύστημα Σκαλοπάτι Τριπλός Καταρράκτης Αρωματοθεραπεία Ι-Command System Ισχυρό Jet Υδροθεραπείας

16 30 Μια δοκιμή θα σας αλλάξει τη ζωή... Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν ένα Ideales Spa. Δοκιμάστε τι πραγματικά σημαίνει να βυθίζεσαι στη ζεστή αγκαλιά ενός Ideales Spa μετά το τέλος μιας κουραστικής ημέρας, ή το πρωί για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Απολαύστε ανενόχλητοι τα ευεργετικά οφέλη των Ideales Spa, σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα Ideales Spa Showrooms σε όλη την Ελλάδα. Αφεθείτε στην εμπειρία Ideales Spa για τη χαλάρωση, την απόλαυση και την ευεξία που μόνο η Ideales Υδροθεραπεία μπορεί να σας προσφέρει. Ξενοιάστε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Κάντε την απόλαυση τρόπο ζωής. Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για το δικό σας Υδροθεραπευτικό Test Dive. Καλέστε μας στο ή στείλτε μας μήνυμα στο Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

17

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw.

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΑΟΥΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τον κήπο σας ή οποιονδήποτε κλειστό χώρο σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και θεραπείας. Αποκτώντας ένα υδρομασάζ έχετε το προνόμιο μέσα σε ένα ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ IDEAL STANDARD γραφεία. ªÂÛÔÁ ˆÓ 265 154 51. æ ÈÎfi Αθήνα ËÏ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26Ë ÎÙˆ Ú Ô 90 & ªÈÓˆÙ ÚÔ 1 Porto Center Ù ÛÙËÌ 23 546 27 Θεσ/νίκη ËÏ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Τμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Τάση τροφοδοσίας Τάση

Διαβάστε περισσότερα

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience. 2 συνεχόμενες ώρες απολαυστικού και θεραπευτικού μασάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Rejuvance Holistic Massage

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία 5 Ιουνίου 2010 1η Ημερίδα Μαιευτικής Ρεφλεξολογία είναι η συμπληρωματική θεραπεία που ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, χέρια, αυτιά με

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Κούραση και ατονία Πόνοι διαφόρων αιτιών Μυοσκελετικά Σφιξίµατα και εντάσεις Άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία Γυναικολογικά Άσθµα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

4-19. Οι πισίνες Crystal Pools. Gunite. Υπερχείλιση ή καταρράκτης. Μπετόν. Aquascenic - Οξυγόνο. Βότσαλο. Spa. Πλάστερ. Αξεσουάρ.

4-19. Οι πισίνες Crystal Pools. Gunite. Υπερχείλιση ή καταρράκτης. Μπετόν. Aquascenic - Οξυγόνο. Βότσαλο. Spa. Πλάστερ. Αξεσουάρ. Επιχείλια Αντίθετο ρεύμα Αυχενομασάζ και υδρομασάζ Βραχόκηποι και Πιθάρια Πίδακες και ομπρέλες Οι πισίνες Crystal Pools 4-19 Υπερχείλιση ή καταρράκτης 20 Aquascenic - Οξυγόνο 22 Spa 24 Αξεσουάρ 25 Μηχανολογικός

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Comfort Classic διαρκής απόλαυση ΝΕΡΟ ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ Μπάνιο μέσα στη χλιδή Ποτέ πια κρύο ντους Γρήγορα ζεστό νερό στην κουζίνα Σας θυμίζει κάτι η κατάσταση όπου

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Changeland.com office: +302103222208 skype: salt_caves_crystalotherapy crystalotherapy@changeland.com

Changeland.com office: +302103222208 skype: salt_caves_crystalotherapy crystalotherapy@changeland.com Το Αλατοσπήλαιο & η Αλατοθεραπεία (i) Τι είναι; Το Αλατοσπήλαιο είναι ένας τεχνητός χώρος που μιμείται τα φυσικά σπήλαια και τα Σανατόρια στις στοές των Πολωνικών αλατορυχείων που από τον 19 ο αιώνα χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς

λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Merten λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Μάρτιος 2015 1 Σειρά διακοπτών Merten Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Όταν έρθει η στιγμή να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, η άνεση, η ασφάλεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πόδια μας, είναι πολύ πιο σημαντικά για την υγεία μας από όσο φανταζόμαστε και δίνοντας τους την κατάλληλη φροντίδα που τους αξίζει ωφελούμαστε.

Τα πόδια μας, είναι πολύ πιο σημαντικά για την υγεία μας από όσο φανταζόμαστε και δίνοντας τους την κατάλληλη φροντίδα που τους αξίζει ωφελούμαστε. Πέλματα Τα πόδια μας, είναι πολύ πιο σημαντικά για την υγεία μας από όσο φανταζόμαστε και δίνοντας τους την κατάλληλη φροντίδα που τους αξίζει ωφελούμαστε. Τα πόδια μπορεί να πονάνε εξαιτίας διάφορων εμβιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης.

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Τα boilers της Rotex σας εξασφαλίζουν υγιεινό νερό χρήσης, κορυφαία απόδοση και μέγιστη οικονομία! Γνωρίζατε ότι: Η γερμανική εταιρεία Rotex,ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Coolers Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Τι είναι οι υπέρυθρη θέρμανση; Η υπέρυθρη ακτινοβολία αποτελεί το πιο φυσικό τρόπο θέρμανσης όπως ακριβώς δηλαδή μας ζεσταίνει ο ήλιος. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητική

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας

Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας Φωτοβολταϊκά Αστείρευτη ενέργεια από τον ήλιο! Η ηλιακή ενέργεια είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας στη διάθεση μας.τα προηγούμενα χρόνια η τεχνολογία και το κόστος παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT AWARDS BWT E1 Single Lever 2014

PRODUCT AWARDS BWT E1 Single Lever 2014 PRODUCT AWARDS BWT E1 Single Lever 2014 Tριπλή βράβευση για το BWT E1 Single Lever Το φίλτρο BWT E1 Single Lever τιμήθηκε το 2014, για τον άριστο σχεδιασμό και την οικολογική του διάσταση. Η BWT, η κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε στεγνωτήρες χεριών που αντί της θερμότητας, χρησιμοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπική χαλάρωση σας, ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων όπου η ακοή, η γεύση, η όραση, η αφή και η όσφρηση θα βρεθούν σε πλήρη αρμονία

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ με ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ Οι σωλήνες κενού αποτελούνται

Διαβάστε περισσότερα

KYSO collection. preview. Έπιπλα κήπου Μπάρμπεκιου

KYSO collection. preview. Έπιπλα κήπου Μπάρμπεκιου KYSO collection 2013 preview Η KYSO εγγυάται τα καλύτερα και τα πιο ανθεκτικά έπιπλα κήπου. Μοντέρνα σχέδια και καινοτόμα υλικά, κατασκευασμένα και ελεγμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι...

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι... Έχουν μείνει κάποιες απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Uponor; Χρειάζεστε μία συμβουλή ειδικού για τα συστήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη. Ευχαριστούμε που επέλεξες το προϊόν μας. Για την ασφάλειά σου, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να διαβάσεις αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας.

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας. Τα καλύτερα προιόντα..........στο μπάνιο σας. Αξία παντού 1 200 x 140 1 x 1 130 x 130 130 x 130 8 10 12 13 Celsius Duo Centennial Tranquility Vienna 120 x 120 105 x 105 170 x 100 155 x 95 14 15 16 17 Bali

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Επιβλέπων: ΠΕΤΡΟΣ Γ. ΒΕΡΝΑΔΟΣ, Καθηγητής ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

to edit Master title style

to edit Master title style ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΡΟΖΗ MSc ENVIRONMENTAL DESIGN & ENGINEERING BSc PHYSICS ΚΑΠΕ - ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕΙΡΑΣ XR ΝΕΑ ΥΨΗΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σχεδιασμένες για να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια - παρέχοντας στα XR εργαλεία μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση Πλήρως σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελβετία, στη Watch

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ. TERMOJOlLY. Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y

ΣΕΙΡΑ. TERMOJOlLY. Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y ΣΕΙΡΑ TERMOJOlLY Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y Από το τζάκι του παρελθόντος στην εγκατάσταση του σήμερα Το Termojolly είναι ένα τζάκι με ελεγχόμενη και παρατεταμένη καύση, το οποίο επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο οίκος Sime, αναλογιζόμενος τα ενεργειακά προβλήματα και τη ζήτηση χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει στην αγορά και λέβητες βιομάζας:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Trigger Points: Mια τεχνική που αφοπλίζει τον πόνο

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Trigger Points: Mια τεχνική που αφοπλίζει τον πόνο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Trigger Points: Mια τεχνική που αφοπλίζει τον πόνο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ.(ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ/ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ/ΑΥΧΕΝΑΛΓΙΑ) ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: Τι είναι άγχος: Είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά το μυαλό και το σώμα σας σε κάθε νέα απειλητική ή συγκινησιακή ( συναρπαστική ) κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΥΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ δ ι β ά θ μ ι ο ι κ α υ σ τ ή ρ ε ς κ α υ σ τ ή ρ ε ς μ ε έ λ ε γ χ ο I N V E RT E R π ν ε υ μ α τ ι κ ά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΣΩΜΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΟΛΟΣΩΜΗ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Τι είναι η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι η τεχνική η οποία περιλαμβάνει την έκθεση του σώματος σε χαμηλές θερμοκρασίες (-110 έως -190 ο C) για χρονική περίοδο από 1 ως 3 λεπτά. Τι προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση Θερμικών Ηλιακών Συστημάτων. Τεχνολογίες Θέρμανσης Εξωτερικών Κολυμβητικών Δεξαμενών με χρήση ΘΗΣ. Συλλέκτες χωρίς κάλυμμα. Επίπεδοι Συλλέκτες

Χρήση Θερμικών Ηλιακών Συστημάτων. Τεχνολογίες Θέρμανσης Εξωτερικών Κολυμβητικών Δεξαμενών με χρήση ΘΗΣ. Συλλέκτες χωρίς κάλυμμα. Επίπεδοι Συλλέκτες Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Χρήση Θερμικών Ηλιακών Συστημάτων Πλεονεκτήματα Τεχνολογίες Θέρμανσης Εξωτερικών Κολυμβητικών Δεξαμενών με χρήση ΘΗΣ Επέκταση κολυμβητικής περιόδου από τον Απρίλιο μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά τζάκια ΚΑ226. ÙÌfiÛÊ ÈÚ ÂÛÙ ÛÈ Î È ı ÏappleˆÚ ΚΑ306 ΚΑ136 ΚΑ146 R KA146 P. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο µας

Ενεργειακά τζάκια ΚΑ226. ÙÌfiÛÊ ÈÚ ÂÛÙ ÛÈ Î È ı ÏappleˆÚ ΚΑ306 ΚΑ136 ΚΑ146 R KA146 P. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο µας Ενεργειακά τζάκια ÙÌfiÛÊ ÈÚ ÂÛÙ ÛÈ Î È ı ÏappleˆÚ ΚΑ226 ΚΑ306 ΚΑ136 ΚΑ146 R KA146 P Η ζεστασιά είναι το στοιχείο µας Ã ÚÂ ÙÂ ÙË ı ÏappleˆÚ ÙË «ÂÛÙ» Απολαύστε το παιχνίδι της φωτιάς, νιώστε τη ζεστή και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις

Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Δεδομένου ότι η αγορά είναι περισσότερο από ποτέ περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη ενώ παράλληλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 6 ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ 8 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 10 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ 12 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ 14 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 16 ΑΞΕΣΟΥΑΡ 17 ΞΥΛΙΝΑ ΑΠΕ Α - LAMINATE 18 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Alféa. Aντλίες Θερµότητας Inverter

Alféa. Aντλίες Θερµότητας Inverter Alféa Aντλίες Θερµότητας Inverter Εµπιστευτείτε ένα µεγάλο Ευρωπαίο κατασκευαστή Ο Γαλλικός οίκος ATLANTIC µε 40 χρόνια εµπειρία στην παραγωγή συστηµάτων θέρµανσης και εξοικονόµησης ενέργειας και µε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

SolvisMax To σύστημα διαχείρισης ενέργειας

SolvisMax To σύστημα διαχείρισης ενέργειας SolvisMax To σύστημα διαχείρισης ενέργειας Καλώς ήρθατε σε ένα ηλιόλουστο μέλλον! Το νέο σύστημα θέρμανσης SolvisMax - το τέλειο σύστημα θέρμανσης Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

air_berth.qxd 5/27/2008 4:23 PM Page 158 το σύστημα boatliftτης Airberth

air_berth.qxd 5/27/2008 4:23 PM Page 158 το σύστημα boatliftτης Airberth 4:23 PM Page 158 το σύστημα boatlift της Airberth Page 159 Λιγότερες ώρες συντήρησης Περισσότερη διασκέδαση με το σκάφος σας γ ια όλους τους κατόχους σκαφών είναι συνηθισμένο το γεγονός να το παρκάρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο

Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο Χρόνος δράσης Χρόνος διασκέδασης Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο Make it your home. Τακτοποιήστε το σπίτι σας με τη σειρά πλυντικών υψηλής πίεσης AQT. Αντιμετωπίστε ένα μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ DOUWE EGBERTS - EUROFROST Η εταιρεία EUROFROST έχει αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια, την αποκλειστική διάθεση στη Μύκονο, όλης της

Διαβάστε περισσότερα

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων R ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.legrand.com.gr Aνακαλύψτε τι θα μπορούσε να κάνει το... σπίτι σας! Ευέλικτη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας Έλεγχος των ρολλών με το πάτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης.

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης. ΌΌλες οι περιποιήσεις γίνονται με προϊόντα THALGO Περιποιήσεις Προσώπου THALASSO PURIFYING FACE CARE (60 Λεπτά 65 ) 100% θαλάσσια θεραπεία που ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και απαλάσσει το δέρμα από τις ακαθαρσίες.

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης Με καθαρή συνείδηση Βιομηχανική Λύση Λέβητες Βιομάζας REFO-AMECO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 303-5 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ο λέβητας REFO είναι κατασκευασμένος από πιστοποιημένο χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδοι χαλάρωσης και ενεργοποίησης στον αθλητισμό. Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ

Μέθοδοι χαλάρωσης και ενεργοποίησης στον αθλητισμό. Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ Μέθοδοι χαλάρωσης και ενεργοποίησης στον αθλητισμό Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ Μέθοδοι χαλάρωσης Οι διαδικασίες χαλάρωσης μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά την ένταση και το άγχος που συνδέονται

Διαβάστε περισσότερα

"Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ)

Έξυπνο σπίτι ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) "Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) Η ιδανική λύση για οικονομική ψύξη και θέρμανση με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον Από τους Νεκτάριο Βρυώνη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, MSc ABB i-bus KNX Product

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Σώματος Ι. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται :

Αισθητική Σώματος Ι. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται : ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται : από το είδος των εφαρμοζόμενων χειρισμών. από την εφαρμοζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς 2011 CATALOGUE Panoramic Flip-Ups Οι μοναδικές πανοραμικές λούπες της PeriOptix είναι ελαφριές, αδιάβροχες και προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος πεδίου από τις κλασικές λούπες. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ BRUNATA

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ BRUNATA Πετρέλαιο Φυσικό Αέριο ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ BRUNATA ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τα πλεονεκτήματα της αυτονομίας και πολλά παραπάνω Να λειτουργεί την θέρμανση όποτε θέλει Να έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

CERASPRINT Η ΚΛΑΣΙΚΗ «ΕΞΥΠΝΗ» ΜΠΑΤΑΡΙΑ

CERASPRINT Η ΚΛΑΣΙΚΗ «ΕΞΥΠΝΗ» ΜΠΑΤΑΡΙΑ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Inspired by real life 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Εξοικονόμηση Ενέργειας Ενεργειακή Απόδοση Εξοικονόμηση ενέργειας Τα θερμικά ηλιακά συστήματα της ΤΙΕΜΜΕ, καλύπτουν πάνω από το 90% των αναγκών για ΖΝΧ* και μέχρι το 40% των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΠΙΟ ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΡΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ATMOS D 15 P, D 20 P, D 30 p και D 45 P είναι σχεδιασμένοι για άνετη θέρμανση σπιτιών με πελλέτες και με ξύλο ως εναλλακτικό καύσιμο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ Το Σιάτσου Μασάζ συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες τεχνικές μασάζ και γίνεται με την πίεση και κινήσεις των δακτύλων των χεριών. Αυτή η μορφή σωματικής

Διαβάστε περισσότερα

Τραβάει... ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Τραβάει... ό,τι τραβάει η όρεξή σας! F01/0615/5.0 Τραβάει... ό,τι τραβάει η όρεξή σας! Ε ΡΑ & ΕΚΘΕΣΗ: ΚΡΕΟΝΤΟΣ 25, 10442 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ: 210 5193600, FAX: 210 5193921 www.ideal.gr SERVICE: SERVICE ONE, ΤΗΛ: 210 6293100, FAX: 210 6220890, www.service-one.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή απόδοση κτιρίων

Ενεργειακή απόδοση κτιρίων Ενεργειακή απόδοση κτιρίων Στο ΦΕΚ 89 (19 Μαϊου 2008) όπου εναρμονίζεται η ελληνική νομοθεσία με την οδηγία 2002/91/ΕΚ του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, στο Άρθρο 6 αναφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Ποιότητα είναι η δύναμή μας Η TORMAX υλοποιεί από κοινού με αξιόπιστους συνεργάτεςσε όλο τον κόσμο λύσεις συρόμενων πορτών για πολύ διαφορετικές ανάγκες. Η καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

«Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν

«Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν «Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν Το σύστημα ECOMBI που αναπτύχθηκε από την ELNUR είναι μια πραγματική επανάσταση μεταξύ των υφιστάμενων λύσεων σε υψηλής - απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα