TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA"

Transcript

1

2

3 3 TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA Έλλειψη άσκησης, άγχος, κούραση Όσο οι ρυθμοί της σημερινής πραγματικότητας καταπονούν το σώμα και το πνεύμα, τόσο η ανάγκη για χαλάρωση αυξάνεται. Εδώ έρχονται τα Ideales Spa για να κάνουν κάθε «νόσο της σύγχρονης εποχής» παρελθόν και να σας προσφέρουν ένα νέο τρόπο ζωής : Απολαυστικό, Χαλαρωτικό, Θεραπευτικό. Επενδύστε σήμερα στο δικό σας Ideales Spa και στα μοναδικά οφέλη της Υδροθεραπείας. Μειώστε το στρες, τις αϋπνίες, τους πονοκεφάλους και απολαύστε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους και την οικογένεια σας, στη θαλπωρή του δικού σας Ideales χώρου. Τα οφέλη για εσάς από μια τέτοια επένδυση, είναι πολλαπλά. Μελέτες έχουν αποδείξει πως η Υδροθεραπεία ανακουφίζει την οσφυαλγία και την αρθρίτιδα και επιταχύνει την αποθεραπεία από τραυματισμούς. Αν είστε επαγγελματίας, η επένδυση σε ένα Ideales Spa πολλαπλασιάζει αυτομάτως τη ζήτηση και το status της επιχείρησης σας. Το αποτέλεσμα; Περισσότεροι και πιο ευχαριστημένοι Πελάτες, και άνθιση της επιχείρησης σας. Στις σελίδες που ακολουθούν, θα βρείτε μικρές αλήθειες για τα Ideales Spa που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Ζήστε πιο απολαυστικά, πιο χαλαρωτικά, μέσα στο δικό σας Ideales Spa. Κάντε σήμερα την απόλαυση τρόπο ζωής.

4 4 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΤΡΕΣ; ΤΑ IDEALES SPA ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΥΕΞΙΑ Μέσα στο δικό σας Ideales Spa αποδεδειγμένα ανακουφίζεστε από τα συμπτώματα του στρες και ξεφεύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η αποβολή της έντασης δεν αποτελεί πια πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Οι καταιγιστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας αυξάνουν κατακόρυφα το στρες. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέχρι το 2020 η πρώτη πεντάδα των ασθενειών θα έχει ως βασικό παράγοντα το στρες. Σχεδόν συνώνυμη με τη χαλάρωση, η Υδροθεραπεία βασίζεται σε 3 βασικά στοιχεία: τη θερμότητα, την άνωση και το μασάζ, τα οποία συνδυαστικά δημιουργούν την πλέον χαλαρωτική αίσθηση. Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση που μόνο ένα Ideales Spa μπορεί να σας χαρίσει.

5 5 ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ IDEALES SPA ΤΡΟΠΟ Καταπολεμήστε την αρθρίτιδα, τους πόνους στην πλάτη, την ένταση στον αυχένα. Παράλληλα, διευκολύνετε την αποθεραπεία από μυϊκά προβλήματα ή τραυματισμούς. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Αρθρίτιδας των ΗΠΑ, η τακτική βύθιση σε ένα Spa είναι εξαιρετικά ευεργετική. Το παλλόμενο και ζεστό νερό αυξάνει την παροχή αίματος σε μυς και αρθρώσεις, ενώ διευκολύνει τη μετάδοση του οξυγόνου. Επιπλέον, λόγω της άνωσης, απελευθερώνεται η ένταση από το σώμα σας. Ένα εκατομμύριο Έλληνες, πάσχουν από αρθριτικά. Με το δικό σας Ideales Spa δεν θα είστε ένας από αυτούς. ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ IDEALES SPA Για την αντιμετώπιση της αϋπνίας το National Sleep Foundation συνιστά τη βύθιση σε ζεστό νερό τουλάχιστον 2 ώρες πριν από το βραδινό ύπνο. Μάλιστα πανεπιστημιακές μελέτες αποδεικνύουν ότι η αύξηση της σωματικής θερμοκρασίας προκαλεί βαθύτερο ύπνο ενώ ταυτόχρονα, η απελευθέρωση ενδορφινών -οι οποίες αποτελούν φυσικό ηρεμιστικό- σας εγγυάται την απόλαυση ενός ποιοτικότερου ύπνου. Βάλτε σήμερα ένα Ideales Spa στο χώρο σας και όνειρα γλυκά.

6 6 ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ IDEALES SPA Ανακουφίστε τον εαυτό σας από την ένταση, τον πονοκέφαλο, ακόμα και από τις ημικρανίες. Η συστηματική εισπνοή θερμού και παράλληλα υγρού αέρα υπήρξε πάντα μια πετυχημένη μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων του ανώτερου αναπνευστικού. Είναι μάλιστα ιδανική για την ανακούφιση της ελαφράς συμφόρησης των ρινικών διόδων. Επιπλέον, οι εισπνοές αυτές βοηθούν στη διαστολή των αγγείων, ενισχύοντας έτσι τη μεταφορά του οξυγόνου σε όλα τα σημεία του εγκεφάλου. Αντιμετωπίστε τον πονοκέφαλο με τον πλέον φυσικό τρόπο, απλά χαλαρώνοντας μέσα στο δικό σας Ideales Spa. ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ IDEALES SPA Το ζεστό νερό που εκτοξεύεται με πίεση από τα ισχυρά jets των Ideales Spa, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, διαλύει το λίπος και επιτυγχάνει σύσφιξη των ιστών. Μετά από έρευνα της New England Journal of Medicine προέκυψε ότι άτομα που χρησιμοποιούν Spa 30 λεπτά καθημερινά, 6 ημέρες την εβδομάδα, για μόλις 3 συνεχόμενες εβδομάδες, χάνουν κατά μέσο όρο πάνω από μισό κιλό την εβδομάδα, απλά χαλαρώνοντας στο Spa, χωρίς καμία άλλη αλλαγή στον τρόπο ζωής τους. Επιπλέον, μελέτες του Case Western Reserve University του Cleveland, απέδειξαν ότι 30 λεπτά βύθιση μέσα σε ένα Spa, 2 ώρες πριν από τον ύπνο, σας προσφέρουν μείωση βάρους και χάσιμο πόντων.

7 7 Ανανεωθείτε με την απόλυτη ρεφλεξολογία που σας προσφέρει ένα Ideales Spa. ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ IDEALES SPA Η ρεφλεξολογία είναι αναπόσπαστο μέρος της Υδροθεραπείας. Αρκούν λίγα λεπτά βύθισης μέσα σε ένα Ideales Spa για να τονώσουν τις ζώνες των αντανακλαστικών στα πόδια σας, όπου το σώμα αναπαράγεται λεπτομερώς στις αμέτρητες απολήξεις νεύρων. Η διέγερση των αντανακλαστικών, γίνεται στέλνοντας ανακουφιστικά μηνύματα στους ιστούς. Με άλλα λόγια βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, επιτυγχάνοντας έτσι αναζωογόνηση και ηρεμία. Κερδίστε διπλά. Ξεκουραστείτε στο Ideales Spa σας και διατηρήστε παράλληλα τη γραμμή σας. Κερδίστε διπλά: Ξεκουραστείτε στο Ideales Spa σας και διατηρήστε παράλληλα τη γραμμή σας.

8 8 Απολαυστική θεραπεία με τη μοναδική Αρωματοθεραπεία των Ideales Spa. ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ MΕ ΕΝΑ IDEALES SPA Αντιμετωπίστε με φυσικό τρόπο την ελαφρά αϋπνία, τον εκνευρισμό, την κατάθλιψη, τον πονοκέφαλο, το κρυολόγημα, ενώ απολαμβάνετε παράλληλα την αντισηπτική δράση της Αρωματοθεραπείας. Αναρίθμητες μελέτες, όπως εκείνη του Memorial Sloan-Kettering Hospital ΝΥ, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της Αρωματοθεραπείας στη μείωση του στρες.

9 ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ IDEALES SPA 9 Η μείωση του άγχους, ο καλύτερος ύπνος, η σύσφιξη του δέρματος και η καλή ποιότητα ζωής που σας προσφέρει το δικό σας Ideales Spa, συμβάλλουν σε μια γενικότερη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η απελευθέρωση των ενδορφινών δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τις φλεγμονές, επουλώνουν πληγωμένους ιστούς και προσδίδουν αυξημένη ενέργεια στον οργανισμό σας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν βασικούς παράγοντες για τη διατήρηση της νεανικότητάς σας. Ideales Spa για να αισθάνεστε, αλλά και να φαίνεστε νέοι. ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ Δε χρειάζεται να ταξιδέψετε, όταν μπορείτε να δημιουργήσετε Ideales ατμόσφαιρα διακοπών στον ίδιο σας το χώρο. Επενδύστε σε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, ή «απογειώστε» μια φιλική συγκέντρωση με την απόλαυση που προσφέρει το Ideales Spa σας. Δημιουργήστε το δικό σας καταφύγιο από το στρες και τη ρουτίνα. Χαρείτε το όποτε και όπως εσείς θέλετε, χωρίς περιττά έξοδα και μετακινήσεις. Φέρτε τον παράδεισο στο σπίτι σας. Αποκτήστε το δικό σας Ideales Spa.

10 10 IDEALES SPA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η υψηλή άνεση με κορυφαία σχεδίαση, η ανεκτίμητη ποιότητα κατασκευής, η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, η ευκολότερη συντήρηση παγκοσμίως και οι εγγυήσεις των Ideales Spa, σας χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία Υδροθεραπείας. Άνεση & εργονομία Ποιο είναι το πιο σημαντικό μέρος ενός Ideales Spa; Εσείς! Έχοντας αυτό κατά νου, κάθε Ideales Spa είναι σχεδιασμένο για αξεπέραστη άνεση και αισθητική. Όποιος κι αν είναι ο τρόπος ζωής σας, υπάρχει το κατάλληλο Ideales Spa για τις δικές σας ανάγκες. Τόσο οι καθιστές όσο και οι ξαπλωτές θέσεις όλων των μοντέλων, είναι εργονομικά σχεδιασμένες ώστε να αγκαλιάζουν ολόκληρο το σώμα σας. Μαλακά, αναπαυτικά μαξιλάρια υποστηρίζουν το κεφάλι και τον αυχένα σας, ενώ οι φαρδιές άνετες θέσεις προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση.

11 11 Τεχνολογία αιχμής στην Υδροθεραπεία Μόνο τα Ideales Spa σας προσφέρουν τόσο υψηλό επίπεδο εξατομικευμένης Υδροθεραπείας. Τα Ideales Spa, χάρη στο καινοτόμο Hydrosequence Massage TM, συνδυάζουν μια ποικιλία από jets, με έλεγχο στη ροή του αέρα και του νερού σε κάθε ένα jet ξεχωριστά. Έτσι, προσαρμόζεται το Ideales Spa στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Επιλέξτε από ένα χαλαρωτικό Υδρομασάζ μέχρι ένα έντονο, βαθύ Υδρομασάζ που θα «λύσει» τους καταπονημένους μυς σας. Τα νέα ισχυρά jets HydroVortex TM βρίσκονται σε επιλεγμένα μοντέλα Self- Cleaning και προσφέρουν βαθειά και πλήρως ρυθμιζόμενη Yδροθεραπεία σε όποιο σημείο του σώματος έρθει σε επαφή μαζί τους. Επιπλέον, το σύστημα HydroFlex Foot Massage TM των Ideales Spa σας επιτρέπει να διοχετεύετε νερό σε δυο Footwell jets, αποκλειστικά για τα πέλματα σας. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται ένα θεραπευτικό μασάζ Ρεφλεξολογίας στα πόδια, που απελευθερώνει το στρες και στέλνει ρίγη ευχαρίστησης σε όλο σας το σώμα. Τέλος, αισθησιακά αρώματα είναι στη διάθεση σας, για να προσθέσετε μια ξεχωριστή νότα στη χαλάρωση σας. Χάρη στο ειδικό σύστημα HydroFlex AirTherapy TM των Ideales Spa μπορείτε να χαρείτε μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες, ενώ εκατομμύρια μικροσκοπικές φυσαλίδες χαϊδεύουν το σώμα σας. Συνδυάζεται συνήθως με το σύστημα Αρωματοθεραπείας Dream Scents on Demand TM.

12 12 Ευκολία στη χρήση & στη συντήρηση Τα Ideales Spa είναι αποδεδειγμένα τα ευκολότερα στον καθαρισμό και τα πιο οικονομικά στη συντήρηση Spa παγκοσμίως. Γιατί ένα Spa πρέπει τελικά να σας απαλλάσσει από τους πονοκεφάλους και όχι να σας τους δημιουργεί. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του ενσωματωμένου συστήματος Self-Cleaning TM, σας «λύνει τα χέρια» όσον αφορά τον καθαρισμό του νερού. Εκτός από το παραδοσιακό skimmer στο πάνω μέρος του Spa, ένα επιπλέον σύστημα καθαρισμού βρίσκεται ακριβώς στον πυθμένα των Ideales Spa Self-Cleaning και των Ideales Spa Swim Spas. Έτσι, οι βρωμιές και τα σωματίδια που επικάθονται, απορροφώνται από στρατηγικά τοποθετημένες οπές στο κάτω μέρος του Spa. Σε μόλις 15 λεπτά έχει φιλτραριστεί και απολυμανθεί ο συνολικός όγκος του νερού. Ταυτόχρονα, η ειδική φωτεινή ένδειξη είναι αναμμένη για να είστε σίγουροι ότι το νερό σας φιλτράρεται κανονικά. Επιπλέον, για να γλιτώνετε από το χρόνο και την ταλαιπωρία που απαιτεί το άδειασμα ενός κοινού Spa, δημιουργήσαμε το καινοτόμο σύστημα Quick Drain TM. Τα μοντέλα της σειράς Swim Spas Ideales Spa και εκείνα της σειράς Self-Cleaning Ideales Spa αδειάζουν γρήγορα το νερό τους σε όποιο σημείο εσείς επιλέξετε, ακόμα και αν αυτό είναι μακριά από το Spa. Τέλος, σε περίπτωση που το Ideales Spa χρειαστεί service, η πρόσβαση από κάθε πλευρά του είναι εύκολη εξαιτίας του τρόπου κατασκευής του. Ακόμη και το τακτικό service γίνεται παιχνίδι.

13 Ενεργειακή απόδοση 13 Γνωρίζουμε ότι η απόλαυση σας πρέπει να είναι ολοκληρωτική. Όμως πάμε ένα βήμα παραπέρα, διότι πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι και οικονομική, αλλά και με γνήσιο σεβασμό προς το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, τα Ideales Spa είναι κατασκευασμένα με τεχνολογίες που τα καθιστούν τα πλέον ενεργειακά αποδοτικά Spa παγκοσμίως. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αντισταθμίζουμε με δενδροφύτευση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που εκλύονται κατά την παραγωγή κάθε Spa, αποδεικνύουν ότι Ideales Spa, απόλαυση και οικολογική συνείδηση πάνε μαζί. Το κόστος λειτουργίας τους είναι εγγυημένα μικρότερο από 1 ευρώ/μέρα, πράγμα που σημαίνει εξοικονόμηση χημικών και ενέργειας για εσάς. Με το πατενταρισμένο σύστημα Double Thermal Lock TM παρέχεται ασύγκριτη θερμομόνωση του Ideales Spa σε δύο επίπεδα: Μια πλούσια στρώση μονωτικού υλικού διατηρεί τη θερμοκρασία του νερού, ενώ μια δεύτερη στρώση εγκλωβίζει και αξιοποιεί τη θερμότητα που δημιουργείται από τις αντλίες. Επιπλέον, χάρη στο Ισοθερμικό Κάλυμμα Ασφαλείας, που περιλαμβάνεται σε κάθε μοντέλο Ideales Spa, εξοικονομείται ακόμα περισσότερη ενέργεια και δεν υπάρχει εξάτμιση νερού. Κορυφαία ποιότητα και εγγυήσεις Τα Ideales Spa έχουν κατασκευαστεί για εσάς με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Έτσι μπορούμε να σας καλύπτουμε με κορυφαίες εγγυήσεις που κανένας κατασκευαστής στον κόσμο δεν μπορεί να σας προσφέρει: 10 χρόνια στο σκελετό 5 χρόνια στην εσωτερική επιφάνεια 3 χρόνια στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό Επιπλέον, είμαστε όλοι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά με το Customer Care 5 αστέρων της εταιρίας μας. Σε όλα αυτά προσθέσαμε και την αντλία φίλτρανσης υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Ακόμα, σημαντικό για εσάς είναι ότι, χάρη στο σύστημα Self-Cleaning TM, 6 ώρες λειτουργίας του συστήματος φίλτρανσης ισοδυναμούν με μια ολόκληρη μέρα λειτουργίας της αντλίας στα κοινά Spa. Επενδύστε στην πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει. Κάντε σήμερα την απόλαυση τρόπο ζωής.

14 14 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ SWIM SPAS Και Πισίνα και Spa και Γυμναστήριο, όλα σε ένα; Κι όμως, τα Ideales Spa Swim Spas ήρθαν για να σας προσφέρουν την υπέρτατη διασκέδαση, αλλά κυρίως την ιδανική άθληση για κάθε ηλικία. Κολυμπήστε ή ασκηθείτε σε αντίθετο ρεύμα νερού και μετά χαλαρώστε σε μια από τις ειδικές θέσεις Υδροθεραπείας με jets. Όλα τα Swim Spas είναι αυτοφερόμενα, κινητά και τοποθετούνται εύκολα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σπιτιών και ξενοδοχείων. Η εσωτερική τους μόνωση και το ισοθερμικό κάλυμμα ασφαλείας κάνουν τα Swim Spas ιδανικά για να τα απολαμβάνετε όλες τις εποχές του χρόνου, ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Πλέον, μετά από συνεχή αιτήματα Πελατών μας, ενσωματώσαμε την παγκόσμια πατέντα Self-Cleaning TM και στα Swim Spas. Αυτό σημαίνει ότι το δικό σας Ideales Spa Swim Spas δε θα έχει την ταλαιπωρία του καθαρισμού. AquaSport Swim Spas : Η οικονομική λύση σε εξοπλισμό και δυνατότητες, αλλά πάντα σε ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής. Εκτός των άλλων, διαθέτουν swim-jets για επιτόπια κολύμβηση και δύο θέσεις με πολλαπλά jets για Υδροθεραπεία. AquaTrainer Swim Spas: Είναι ταυτόχρονα η πισίνα, το Spa και το γυμναστήριο σας. Προσανατολισμένα για όσους αγαπούν τη γυμναστική, με πολύ ισχυρά swim-jets και δύο θέσεις με πολλαπλά jets για ολόσωμο μασάζ. Ρυθμίστε το διακόπτη ροής και κολυμπήστε με έως 8 km/h αντίθετα στο ρεύμα που δημιουργείται, προσφέροντας στον εαυτό σας τα μοναδικά πλεονεκτήματα της αθλητικής κολύμβησης. για εξαρτήματα κωπηλατικής άσκησης ή ακόμα και για πλήρες πακέτο άσκησης μέσα στο νερό, το Fitness Package. Ακόμα, όλα τα μοντέλα AquaΤrainer υποστηρίζουν ρυθμιζόμενη ροή νερού στα swim-jets, ώστε να επιλέγετε εσείς την ταχύτητα με την οποία κολυμπάτε. Mosaic Swim Spas: Παραδοσιακή αισθητική και πολυτέλεια σε άριστη αρμονία με τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα Mosaic Swim Spas σχεδιάζονται ψηφίδα-ψηφίδα, σύμφωνα με το σχέδιο και τα χρώματα που εσείς επιλέξετε. Προσαρμόζονται στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, χαρίζοντας ταυτόχρονα μοναδικές στιγμές υδάτινης απόλαυσης. Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν τον ειδικό ελαστικό ιμάντα Aquacord Swim Tether, ενώ υπάρχει η επιλογή Αποκτήστε το δικό σας υπερσύγχρονο Aquatics Center στην άνεση του σπιτιού σας. Mosaic 480 Mosaic 600 Τύπος Μοντέλου Mosaic 480 Διαστάσεις εξωτερικές 4.82 x 2.39 x 1.43 m Θέσεις Υδρομασάζ 4-6 Βάρος κενό 730 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 Τύπος Μοντέλου Mosaic 600 Διαστάσεις εξωτερικές 6.00 x 2.37 x 1.40 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 6 Βάρος κενό 850 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30

15 Aquasport 14 fx Τύπος Μοντέλου Aquasport 14 fx Διαστάσεις εξωτερικές 4.42 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 560 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 14 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 2 σταθερής ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή - Μαλακά μαξιλάρια 2 Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ Aquatrainer 14 fx Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 14 fx Διαστάσεις εξωτερικές 4.42 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 560 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 18 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή 2 (extra) Μαλακά μαξιλάρια 2 Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ 15 Aquasport 14 ix Aquatrainer 14 ix Τύπος Μοντέλου Aquasport 14 ix Διαστάσεις εξωτερικές 4.27 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 590 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 9 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 2 σταθερής ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή - Μαλακά μαξιλάρια - Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 14 ix Διαστάσεις εξωτερικές 4.27 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 590 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 10 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή 2 (extra) Μαλακά μαξιλάρια - Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ Aquasport 17 fx Τύπος Μοντέλου Aquasport 17 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.33 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 740 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 14 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 2 σταθερής ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή - Μαλακά μαξιλάρια 2 Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ Aquatrainer 17 fx Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 17 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.33 x 2.37 x 1.24 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 740 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 18 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή 2 (extra) Μαλακά μαξιλάρια 2 Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ Aquasport 19 fx Aquatrainer 19 fx Τύπος Μοντέλου Aquasport 19 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.58 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 840 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 19 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 2 σταθερής ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή - Μαλακά μαξιλάρια 4 Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ Τύπος Μοντέλου Aquatrainer 19 fx Διαστάσεις εξωτερικές 5.58 x 2.37 x 1.35 m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 840 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 26 Στόμια αντίθετης κολύμβησης 1 σταθ. & 2 ρυθμιζόμενης ροής Στόμια συγκράτησης κολυμβητή 2 (extra) Μαλακά μαξιλάρια 4 Ιμάντας σταθερής κολύμβησης ΝΑΙ Δυνατότητα αντίθετης κολύμβησης ΝΑΙ

16 16 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ SERENITY Για απόλαυση και ηρεμία Για όσους αναζητούν την υψηλή ποιότητα των Ideales Spa και ταυτόχρονα την οικονομικότερη λύση, η σειρά Ideales Spa Serenity είναι η ιδανική επιλογή. Τα Serenity (=γαλήνη) προσφέρουν μοντέρνο design, με άνεση και εργονομία. Κάθε Serenity διαθέτει μεγάλη ποικιλία jets για την απόλυτη χαλαρωτική ή έντονη εμπειρία μασάζ σε ολόκληρο το σώμα ή σε μεμονωμένα σημεία. Μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, εξοπλισμού και χρωμάτων, είναι στη διάθεση σας για να επιλέξετε αυτό ακριβώς που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Κάθε Serenity διαθέτει ειδικά άνετα μαξιλάρια, τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία για να χαλαρώνετε, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη άνεση του. Επίσης, το Serenity περιλαμβάνει έγχρωμα LED, προσθέτοντας ακόμα μία ευχάριστη νότα στην απόλαυση σας. Αξιοσημείωτη είναι η επιλογή Garden FX Deluxe LED TM, ενός συστήματος μόνιμου κρυφού εξωτερικού φωτισμού με LED που προσφέρει ασφάλεια όταν μπαίνετε και βγαίνετε από το Ideales Spa σας, ακόμα και αν επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Serenity 4000 Serenity 5000 Τύπος Μοντέλου Gold Διαστάσεις εξωτερικές 1.58 x 2.12 x 0.85m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 263 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού 888 lt Στόμια νερού (jets) 30 Maλακά μαξιλάρια 2 Τύπος Μοντέλου Gold Διαστάσεις εξωτερικές 2.02 x 2.02 x 0.89m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 305 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 Maλακά μαξιλάρια 3

17 17 Serenity 2 Τύπος Μοντέλου Special Edition Διαστάσεις εξωτερικές 2.12 x 1.20 x 0.74m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 240 kg Βάρος με νερό 875 kg Όγκος νερού 635 lt Στόμια νερού (jets) 30 Maλακά μαξιλάρια 2 Serenity 5 Τύπος Μοντέλου Special Edition Διαστάσεις εξωτερικές 1.90 x 2.02 x 0.89m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 260 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 20 Maλακά μαξιλάρια 3 Serenity 6000 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.12 x 2.12 x 0.93m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 356 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Maλακά μαξιλάρια 3 Serenity 8000 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.34 x 2.34 x 0.96m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 387 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40 Maλακά μαξιλάρια 3

18 18 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ SELF - CLEANING Το αυτοκαθαριζόμενο Spa Με μοντέρνο σχεδιασμό, εργονομικές θέσεις και τον πλουσιότερο εξοπλισμό, η σειρά Ideales Spa Self- Cleaning χαρακτηρίζεται από καινοτομίες με μοναδικά πλεονεκτήματα. Με τη μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία Self-Cleaning TM και το αυτοματοποιημένο σύστημα απολύμανσης, σας απαλλάσσουμε από τον καθαρισμό του Spa σας. Ακόμα, επιστρατεύουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε η απολύμανση του συνολικού όγκου του νερού να γίνεται σε μόλις 15 λεπτά. Το σημαντικό είναι ότι εσείς και οι αγαπημένοι σας απολαμβάνετε τα πολλαπλά οφέλη της Υδροθεραπείας, πάντοτε σε κρυστάλλινο και υγιεινό νερό. ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ: Για εσάς που θέλετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ απολαμβάνετε το Ideales Spa σας, υπάρχει η επιλογή εγκατάστασης ενσωματωμένου Ηχοσυστήματος για να απολαμβάνετε τη μουσική σας μέσα από τους ήχους του νερού. Για να μη χάνετε καμία εκπομπή σας ή για να μουλιάζετε ενώ βλέπετε ταινίες, υπάρχει η επιλογή της Επίπεδης Οθόνης που ξεπροβάλλει μέσα από το Ideales Spa σας. Απλά εντυπωσιακό. Σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνονται τα μοναδικά Μαξιλάρια Καταρράκτες. Μαλακά μαξιλάρια με ενσωματωμένους καταρράκτες νερού για ουσιαστική Αυχενοθεραπεία. Ακόμα, υπάρχει ενσωματωμένη Παγοθήκη, όπου διατηρείτε δροσερά τα αγαπημένα σας ποτά. Για τους λάτρεις του φωτός υπάρχει η επιλογή Northern Light TM, που προσθέτει μέχρι και 25 φώτα LED μέσα στο δικό σας Ideales Spa για εντυπωσιακή Φωτοθεραπεία. Self Cleaning 675 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.11 x 2.11 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 381 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40 Maλακά μαξιλάρια 3

19 Self Cleaning 300 Τύπος Μοντέλου Gold Διαστάσεις εξωτερικές 1.68 x 2.21 x 0.88m Θέσεις Υδρομασάζ 3 Βάρος κενό 273 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού 814 lt Στόμια νερού (jets) 30 Maλακά μαξιλάρια 3 Self Cleaning Self Cleaning 1038 Τύπος Μοντέλου Titanium Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 3.10 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 9 Βάρος κενό 619 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 70 Maλακά μαξιλάρια 4 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.01 x 1.91 x 0.94m Θέσεις Υδρομασάζ 4 Βάρος κενό 324 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Maλακά μαξιλάρια 3 Self-Cleaning 575 Τύπος Μοντέλου Gold / Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 1.96 x 2.10 x 0.94m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 324 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού 1.191lt Στόμια νερού (jets) 30 / 40 Maλακά μαξιλάρια 3 Self-Cleaning 775 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.29 x 2.29 x 0.99m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 415 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40 Maλακά μαξιλάρια 3 Self-Cleaning 800 Self-Cleaning 700 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 462 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 50 Maλακά μαξιλάρια 3 Τύπος Μοντέλου Platinum Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 468 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 50 Maλακά μαξιλάρια 5

20 20 ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ MOSAIC Πολυτέλεια και παράδοση Η σειρά των Ideales Spa που συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την κλασική αισθητική ενός παλιού παραδοσιακού Spa. Με πολλές επιλογές χρωματικών συνδυασμών των ψηφίδων, τα μοντέλα της σειράς Ideales Spa Mosaic προσαρμόζονται ιδανικά στο περιβάλλον σας και ομορφαίνουν το χώρο σας. Όλα τα μοντέλα της σειράς Mosaic επενδύονται με υψηλής ποιότητας κεραμικές ψηφίδες, οι οποίες είναι επισμαλτωμένες για να διατηρούν το χρώμα και την υφή τους. Τα μοντέλα Mosaic περιλαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη σωστή φίλτρανση του νερού και είναι μελετημένα ώστε να σας προσφέρουν ιδιαίτερες στιγμές Υδροθεραπείας. Mosaic 190 Διαστάσεις εξωτερικές 1.90 x 1 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 250 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού 910 lt Στόμια νερού (jets) 6 Mosaic 240 Διαστάσεις εξωτερικές 2.40 x 0.93 m Θέσεις Υδρομασάζ 8 Βάρος κενό 300 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 8 Mosaic Square Διαστάσεις εξωτερικές 2.27 x 2.27 x 0.96 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 350 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40

21 21 Mosaic 250 Overflow Διαστάσεις εξωτερικές 2.40 x 0.95 m Θέσεις Υδρομασάζ 8 Βάρος κενό 400 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt lt δεξαμενή νερού Στόμια νερού (jets) 8 Mosaic 280 Overflow Διαστάσεις εξωτερικές 2.85 x 0.92 m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 350 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt lt δεξαμενή νερού Στόμια νερού (jets) 7 Mosaic 300 Overflow Διαστάσεις εξωτερικές 2.98 x 0.95 m Θέσεις Υδρομασάζ 8 Βάρος κενό 450 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt lt δεξαμενή νερού Στόμια νερού (jets) 8

22 22 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Επαγγελματική Τελειότητα με Εργονομία και Αντοχή Τώρα μπορείτε να προσφέρετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες και περισσότερη απόλαυση στους Επισκέπτες του γυμναστηρίου ή του ξενοδοχείου σας. Η μοναδική ποιότητα κατασκευής και ο άριστος εξοπλισμός της επαγγελματικής σειράς Ideales Spa, εγγυώνται την καλή λειτουργία, όσο έντονη και αν είναι η χρήση τους, και ολική αναβάθμιση του επαγγελματικού σας χώρου. ποιότητα και στην αξιοπιστία. Διαθέτουν εργονομικές θέσεις, δυνατότητα οζονισμού και πληθώρα jets. Τα Ideales Spa Acrylic Overflow είναι ειδικά μελετημένα για εξαιρετικά έντονη χρήση σε επαγγελματικούς χώρους, όπου οι απαιτήσεις φίλτρανσης είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω του μεγάλου αριθμού χρηστών. Τα Ideales Spa Commercial περιλαμβάνουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, χωρίς συμβιβασμούς στην Όλα τα μοντέλα, καλύπτονται από τις μοναδικές Ideales εγγυήσεις. Commercial 575 Commercial 700 Διαστάσεις εξωτερικές 1.99 x 2.10 x 0.77 m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 324 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40 Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 0.97 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 468 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 50 Commercial 600 Commercial 775 Διαστάσεις εξωτερικές 1.98 x 1.98 x 1.08 m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 310 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 10 Διαστάσεις εξωτερικές 2.29 x 2.29 x 0.97 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 415 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 40

23 Commercial Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 2.44 x 1.14m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 408 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 16 Commercial 1038 Διαστάσεις εξωτερικές 2.44 x 3.10 x 0.99m Θέσεις Υδρομασάζ 7 Βάρος κενό 619 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 70 Commercial 1200 Διαστάσεις εξωτερικές 3.66 x 2.33 x 1.04 m Θέσεις Υδρομασάζ 13 Βάρος κενό 455 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 26 Commercial 1100 Διαστάσεις εξωτερικές 3.04 x 2.33 x 1.04m Θέσεις Υδρομασάζ 9 Βάρος κενό 340 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 18 Commercial Swim Spa AT-14 Διαστάσεις εξωτερικές 4.42 x 2.36 x 1.25 m Θέσεις Υδρομασάζ 2 Βάρος κενό 556 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 21

24 24 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ SPA ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ACRYLIC OVER FLOW Athina 20 Διαστάσεις εξωτερικές 2.00 x 2.00 x 0.93 m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 150 kg Βάρος με νερό 1.670kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 60 Apollon 24 Διαστάσεις εξωτερικές 2.39 x 2.39 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 5 Βάρος κενό 220 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 75

25 25 Aphrodite 24 Διαστάσεις εξωτερικές Φ2.40 x 0.99 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 210 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 74 Athina 24 Διαστάσεις εξωτερικές 2.40 x 2.40 x 0.93 m Θέσεις Υδρομασάζ 6 Βάρος κενό 210 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 79 Athina 27 Διαστάσεις εξωτερικές 2.70 x 2.70 x 0.93m Θέσεις 7 Βάρος κενό 230 kg Βάρος με νερό kg Όγκος νερού lt Στόμια νερού (jets) 79

26 26 Standard εξοπλισμός Ο πλουσιότερος στην αγορά Serenity Self - Cleaning Swim Spas Mosaic Επαγγελματικές Σειρές Spa Commercial Σύστημα υδροθεραπείας Versa Massage TM LED φωτισμός Φίλτρανση Clean & Clear TM Acrylic Overflow Φίλτρο φυσιγγείου (cartridge) - - Φίλτρο άμμου Skimmer Υπερχείλιση Overflow - models Αυτόματος τροφοδότης χημικών Extra Extra Extra Extra Σύστημα οζονισμού Extra Extra Παγκόσμια πατέντα αυτοκαθαρισμού Self Cleaning TM Double Thermal Shield TM * Σύστημα θέρμανσης 3 kw 3 kw 2 x 3 kw 3-12 kw 3-9 kw 9 kw Αυτόματη προστασία από παγετό Έξυπνο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου Επένδυση Κέδρος / Everlast* Coastal Grey / Mahogany Κέδρος / Everlast Extra Επιχρωμιωμένα στόμια - Καταρράκτης με εργονομικά μαξιλάρια Σκελετός ασφαλείας από γαλβανισμένο χάλυβα Extra* Extra * - - Ισοθερμικό κάλυμμα Ισοθερμικό κάλυμμα ασφαλείας Εργονομικά χερούλια ασφαλείας Περιβαλλοντική πιστοποίηση Evergreen Ενεργειακή πιστοποίηση Hydrowise Extra - Extra - * * * *Εκτός Serenity 2 & 5

27 27 Extra εξοπλισμός Επιλέξτε αυτό που σας ταιρίαζει Serenity Self - Cleaning Swim Spas Mosaic Επαγγελματικές Σειρές Spa Commercial HydroFlex AirTherapy TM * - Αρωματοθεραπεία Aquatrainer 14 ix, Dream Scents - 14, 17, 19 fx on Demand TM Hydrosequence Massage TM Σκαλοπάτια Ηχοσύστημα mp3 player (ipod compatible) Μαξιλάρια - καταρράκτης * Acrylic Overflow * Aquatrainer 14 ix,14, 17, 19 fx Τριπλός καταρράκτης * Σύστημα απομάκρυνσης καλύμματος (Cover Lifter) Εξωτερικός φωτισμός * Flexible Hand Held Jet * Αυτόματη ρύθμιση στάθμης *Εκτός Serenity 2 & 5

28 28 Δώστε το δικό σας χρώμα στην απόλαυση Χρώμα επένδυσης Serenity, Self-Cleaning & Swim Spas Natural, Espresso, Driftwood & Κέδρος Χρώμα επένδυσης Commercial Κέδρος Χρώμα εσωτερικού Self-Cleaning και Serenity Kalahari, Summer Sapphire, Silver Marble, Pacific Mist, Quartz Mist, Midnight Mist, Cappuccino Mist, Alpine Mist, Bronze Χρώμα εσωτερικού Swim Spas Caribbean Blue, Silver Marble, Alpine Mist, Desert Χρώμα εσωτερικού Commercial 575, 700 και 775 Kalahari, Summer Sapphire, Silver Marble, Pacific Mist, Quartz Mist, Midnight Mist, Cappuccino Mist, Alpine Mist, Bronze Χρώμα εσωτερικού Commercial 600, 800, 1100, 1200 και 1038 Caribbean Blue, Silver Marble, Alpine Mist, Desert Χρώμα εσωτερικού Acrylic Overflow Λευκό Τα μοντέλα Mosaic και Mosaic Swim Spas σχεδιάζονται ψηφίδα - ψηφίδα. Επομένως, το χρώμα τους εξαρτάται από τα χρώματα που εσείς θα επιλέξετε.

29 29 Alpine Mist Bronze Cappuccino Mist Caribbean Blue Summer Sapphire Desert Quartz Mist Kalahari Midnight Mist Pacific Mist Silver Marble * Τα παραπάνω χρώματα μπορεί να αποκλίνουν από τα πραγματικά

30 30 Μια δοκιμή θα σας αλλάξει τη ζωή... Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν ένα Ideales Spa. Δοκιμάστε τι πραγματικά σημαίνει να βυθίζεσαι στη ζεστή αγκαλιά ενός Ideales Spa μετά το τέλος μιας κουραστικής ημέρας, ή το πρωί για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Απολαύστε ανενόχλητοι τα ευεργετικά οφέλη των Ideales Spa, σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα Ideales Spa Showrooms σε όλη την Ελλάδα. Αφεθείτε στην εμπειρία Ideales Spa για τη χαλάρωση, την απόλαυση και την ευεξία που μόνο η Ideales Υδροθεραπεία μπορεί να σας προσφέρει. Ξενοιάστε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Κάντε την απόλαυση τρόπο ζωής. Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για το δικό σας Υδροθεραπευτικό Test Dive. Καλέστε μας στο ή στείλτε μας μήνυμα στο Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

31

32

TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA

TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA 3 TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA Έλλειψη άσκησης, άγχος, κούραση Όσο οι ρυθμοί της σημερινής πραγματικότητας καταπονούν το σώμα και το πνεύμα, τόσο η ανάγκη για χαλάρωση αυξάνεται. Εδώ έρχονται τα

Διαβάστε περισσότερα

IDEALES SPA CATALOGUE THE TRUE HYDROTHERAPY

IDEALES SPA CATALOGUE THE TRUE HYDROTHERAPY IDEALES SPA CATALOGUE THE TRUE HYDROTHERAPY 3 TA ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ IDEALES SPA Έλλειψη άσκησης, άγχος, κούραση Όσο οι ρυθμοί της σημερινής πραγματικότητας καταπονούν το σώμα και το πνεύμα, τόσο η ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw.

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΑΟΥΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τον κήπο σας ή οποιονδήποτε κλειστό χώρο σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και θεραπείας. Αποκτώντας ένα υδρομασάζ έχετε το προνόμιο μέσα σε ένα ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Γενικά : Χαλάρωση είναι η ηρεμία και η ανάπαυση του σώματος και του μυαλού, δηλ. το αντίθετο του στρες. ΧΑΛΑΡΩΣΗ: επιστημονικά ορίζεται η κατάσταση κατά την

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster 2,2 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 3 W (35 W) Κάλυκας S14s Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Αυτός ο σωληνοειδής λαμπτήρας Philips LED S14S έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 11,5 W (100 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Ανακλαστήρες 1,8 W (30 W) E14 Ζεστό λευκό Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε σωστά

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 8,5 W (75 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Οι λαμπτήρες luster LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W-25 W E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ IDEAL STANDARD γραφεία. ªÂÛÔÁ ˆÓ 265 154 51. æ ÈÎfi Αθήνα ËÏ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26Ë ÎÙˆ Ú Ô 90 & ªÈÓˆÙ ÚÔ 1 Porto Center Ù ÛÙËÌ 23 546 27 Θεσ/νίκη ËÏ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Τμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σφαιρικοί 10,5 W (75 W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 6,5 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Λευκό Με ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips είναι η ιδανική εναλλακτική για τα σποτ

Διαβάστε περισσότερα

Κοσμάς Χριστούλας Αναπλ. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ. Α.Π.Θ. Η αίσθηση του κρύου Το στρες που ασκείται από το ψύχος στον οργανισμό μας, κατά την έκθεση του ανθρώπου σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) GU10 Λευκό Ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, αυτό το LED σποτ είναι η ιδανική βιώσιμη

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες κεριά LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 4 W (35 W) GU10 Από το ζεστό στο πάρα πολύ ζεστό λευκό Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell ΦΕΒ. 2012-1/14 - Περιεχόμενα Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell Θαλπωρή σαν να μας ζεσταίνει ο ήλιος. 4 Τεχνολογία και Λειτουργικότητα Η υψηλή Ελβετική τεχνολογία, πρωτοπορεί με προϊόντα μεγάλης εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) E27 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Σφαιρικοί 13,5W (100W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι σφαιρικοί λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Απαλή λάμψη Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων PHILIPS LED Σποτ 1,5-3,5-5 W (5-20-50 W) GU10 Χωρίς ρύθμιση έντασης Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Ο ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Comfort Classic διαρκής απόλαυση ΝΕΡΟ ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ Μπάνιο μέσα στη χλιδή Ποτέ πια κρύο ντους Γρήγορα ζεστό νερό στην κουζίνα Σας θυμίζει κάτι η κατάσταση όπου

Διαβάστε περισσότερα

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Τάση τροφοδοσίας Τάση

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Λαμπτήρας E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ 2017-2018 Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Στέγνωμα Ρούχων Χαμηλή Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας επιλέγοντας αφυγραντήρα Inventor με λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Spa-υδρομασάζ

Κατάλογος Spa-υδρομασάζ Κατάλογος Spaυδρομασάζ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μέλη και πιστοποίηση: Περιεχόμενα Spaυδρομασάζ HANSCRAFT Σύγχρονη παραγωγή Σειρά OKA Design Σειρά HC Design Σειρά Celtic Spas Σειρά Plug&Play

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Στέγνωμα Ρούχων Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας επιλέγοντας αφυγραντήρα Inventor με λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Τοποθετήστε την

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες 2016 Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Στέγνωμα ρούχων Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας

Διαβάστε περισσότερα

sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing»

sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing» sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing» Χαλάρωση και ασφάλεια πάνω στην τέλεια αιώρα Υπάρχουν πολλοί τρόποι χαλάρωσης σε μια αιώρα: μια μεσημεριανή σιέστα το καλοκαίρι,

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Μονός λαμπτήρας E14 Λαμπτήρας E14 Λευκός και χρωματιστός φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα κερί Philips Hue λευκού και χρωματιστού ατμοσφαιρικού

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Κούραση και ατονία Πόνοι διαφόρων αιτιών Μυοσκελετικά Σφιξίµατα και εντάσεις Άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία Γυναικολογικά Άσθµα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Βαθμός απόδοσης >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα