2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/ /5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/2013-28/5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας."

Transcript

1 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ) EU Careers Ambassador (1/10/ /9/2014) για την Ευρωπαική Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (ΕPSO). Ενημερώνω τους φοιτητές και τους νέους για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην ΕΕ. Έχω συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε εκδηλώσεις της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο. 2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/ /5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας. 3) Συντάκτρια στην ιστοσελίδα (πρώην (13/6/ σήμερα) Αρθρογραφώ, ετοιμάζω συνεντεύξεις, ψάχνω υλικό για θέματα καριέρας και ευκαιρίες κινητικότητας στην Ευρώπη. 4) Ρεπόρτερ για τη μεγαλύτερη εκδήλωση ψηφιακής καινοτομίας στην ΕΕ ( 6-8/11/2013 ICT 2013, Λιθουανική Προεδρία Συμβουλίου ΕΕ). Επιλέγηκα απο το DG Connect της Ευρωπαικής Επιτροπής για να αρθρογραφήσω για τη σελίδα της Επιτροπής. 5) Liaison Officer στην Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ. (1/7/ /12/2012). Βοηθός στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. 6) Νεαρή εκπρόσωπος στην Ευρωπαική Σύνοδο Νεολαίας στη Λιθουανία (9-12/9/2013). Επιλέγηκα απο το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου για να εκπροσωπήσω την Κύπρο. 7) Συμμετοχή στην ομάδα 'League of Young Voters' του Eυρωπαικού Φόρουμ Νεολαίας. (10/3/ /5/2014). Προώθηση της σημαντικότητας να συμμετέχουν οι νέοι στις εκλογές Μαίου 2014 μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 8) Συμμετοχή στο Δημοσιογραφικό Όμιλο Πανεπιστημίου Κύπρου (1/10/ /4/2014). Αρθρογραφώ για το περιοδικό 'Φοιτητική' και πέρνω συνεντεύξεις. Μια από τις συνεντεύξεις μου ήταν η συνέντευξη με τον Κύπριο Νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη. 9) Eθελόντρια στο Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου. (1/3/ σήμερα) Συμμετέχω στην ομάδα των Youth Ambassadors, συμμετέχω σε δημόσιες διαβουλεύσεις, αρθρογραφώ και ετοιμάζω συνεντεύξεις για θέματα που αφορούν τους νέους) 10) Εθελόντρια στο Συνέδριο East West του Ευρωπαικού Γραφείου Κύπρου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (1-4/9/2012). Βοήθησα εθελοντικά στην οργάνωση της εκδήλωσης. 11) Μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων. (1/9/ /5/2013) Παρακολούθησα επιμορφωτικά μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων και απόκτησα το πιστοποιητικό LCCI Higher.

2 2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Συμμετοχή σε χορευτικό συγκρότημα ( μέχρι σήμερα) - Συμμετοχή στο χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Ακρωτηρίου με το οποίο διεξάγουμε παραστάσεις σε Κύπρο και εξωτερικό δείχνοντας τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας. 2. Εθελοντής αιμοδότης ( μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω σε εθελοντικές αιμοδοσίες από το Συμμετοχή σε συνδέσμους ( Σήμερα) - Συμμετέχω στον Σύλλογο Τοπογράφων Μηχανικών Κύπρου και Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου όπου συμμετέχω σε διάφορες εκδηλώσεις και σε γενικές συνελεύσεις. 4. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (02/06/ /07/2011) - Δούλευα σαν βοηθός τοπογράφου στην εταιρία Iacovou Brothers στο έργο "Γραμμικό Πάρκο Ποταμού Γρύλλη". 5. Συμμετοχή σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus (08/01/ /06/2012) - Για ένα εξάμηνο έκανα τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο της Βαλένθιας στην Ισπανία όπου είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Όταν επέστρεψα έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου παροτρύνοντας τους να συμμετάσχουν και αυτοί στο πρόγραμμα. 6. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (15/06/ /07/2012) - Δούλευα σαν βοηθός τοπογράφου στο κτηματολόγιο Λεμεσού. Στην συνέχεια έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου αυτή. 7. Συμμετοχή σε συμβούλιο ( μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω στο Συμβούλιο Νέων Πολιτιστικού Ομίλου Ακρωτηρίου. 8. Ίδρυση πανεπιστημιακού ομίλου (01/11/2012) Ήμουν ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του ΤΕΠΑΚ. Ο όμιλος διοργανώνει μια πληθώρα εκδηλώσεων με σκοπό την δικτύωση των φοιτητών με εταιρίες και οργανισμούς αλλά και την εκμάθηση καινούργιων δεξιοτήτων. 9. Συμμετοχή σε συμβούλιο ( ) Συμμετοχή στο συμβούλιο του Ομίλου Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του ΤΕΠΑΚ (Ci.Ge.Soc). Διετέλεσα Πρόεδρος του ομίλου για 2 θητείες μέχρι και σήμερα. 10. Εθελοντής Διοργάνωσης ( ) - Συμμετείχα σαν εθελοντής στην διοργάνωση του Nasa Space App Challenge Limassol (2013) και Nasa Space App Challenge Nicosia (2014). Μέσα από την διοργάνωση αυτή οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν μέσα σε 2 μέρες να λύσουν διάφορα προβλήματα που θέτονται από την NASA. 11. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Limassol (2013) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Limassol Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την λύση μας σε ένα πρόβλημα και καταφέραμε να έρθουμε δεύτεροι από την ψηφοφορία του κοινού. 12. Συμμετοχή σε σεμινάριο (16/09/ /09/2013) - Συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) με θέμα "Radar Remote Sensing Course".

3 13. Συμμετοχή σε συνέδριο ( ) - Συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο τηλεπισκόπισης RSCy που έγινε στην Πάφο τον Απρίλιο του 2013 και τον Απρίλιο του Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Startup Weekend Cyprus 2013 (07/12/ /12/2013) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Startup Weekend Cyprus. Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την επιχειρηματική μας ιδέα με όνομα ParkingFinder την οποία συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε μέχρι σήμερα. 15. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (15/06/ /07/2013) - Δούλευα στην εταιρία Schlumberger όπου τοποθετήθηκα σε μία από τις βάσεις της εταιρίας στην Ρουμανία όπου έμαθα πάρα πολλά για τον τομέα εξόρυξης υδρογονανθράκων. Στην συνέχεια έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου αυτή. 16. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (01/10/ /01/2014) - Συμμετείχα στην εταιρία Enermap υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής έφτιαξα μια σειρά από χάρτες με την ενεργειακή κατανάλωση των δημόσιων κτιρίων στο Λονδίνο. Οι χάρτες αυτοί παρουσιάστηκαν από την εταιρία στο Silicon Valley στην Καληφόρνια των ΗΠΑ από την εταιρία. 17. Συμμετοχή στο Cyprus Enterprise Link (CEL) (01/01/ μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω στον οργανισμό σαν εθελοντής. 18. Συμμετοχή σε σεμινάριο (13/01/2014) - Συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα "Demonstration of the extensible EKTIMISIS GIS Tool". 19. Συμμετοχή σε σεμινάριο (28/03/ /03/2014) - Συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Όμιλος Ci.Ge.Soc σε συνεργασία με την Marathon Data Systems Ελλάδας με θέμα "Εισαγωγή στο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών GIS". 20. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Startup Focus (04/04/2014) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Startup Focus της εταίρας SAP. Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την επιχειρηματική μας ιδέα με όνομα ParkingFinder και φτάσαμε μέχρι την τελευταία φάση του διαγωνισμού. 21. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Nicosia (11/04/ /04/2014) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Nicosia Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την λύση μας σε ένα πρόβλημα και καταφέραμε να πάρουμε το βραβείο για την καλύτερη λύση που μπορεί να γίνει επιχείρηση. Επιπλέον κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού που μας εξασφάλισε συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

4 3. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ) Εδώ και δυο χρόνια ανήκω στο Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντισμού του Παν. Κύπρου και είμαι στη θέση της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων. Κατά τη διάρκεια της δράσης μας έχουμε συμμετάσχει και διοργανώσει πάρα πολλές εκδηλώσεις κάποιες από αυτές είναι : -Διοργάνωση διάλεξης ενάντια της βίας στη γυναίκα. -Διοργάνωση διάλεξης για το aids όπου είχαμε κύριο ομιλητή τον καθηγητή Κωνσταντίνο Φελλά. -Συλλογή ρουχισμού και τροφίμων όπου δόθηκαν σε άπορες οικογένειες. -Ήμουν μια εκ των διοργανωτών της μεγαλύτερης Αλυσίδας Αγάπης στην Κύπρο, όπου μαζεύτηκε το ποσό των ευρών περίπου.τα μισά λεφτά δόθηκαν στο Sophia Foundation και τα άλλα μισά στο Βαγόνι Αγάπης και στο Χαμόγελο του Παιδιού. -Έχουμε επισκεφθεί δυο φορές τον Όμιλο Ματέρια, όπου φτιάξαμε κατασκευές με τους ηλικιωμένους φίλους μας και περάσαμε δημιουργικά το χρόνο μαζί τους. -Επίσης συμμετείχαμε στη Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη, όπου φτιάξαμε μπισκοτάκια για πώληση και σε συνεργασία με τον Όμιλο Τέχνης φτιάξαμε δώρα για τα παιδιά. -Στις 14/2 φτιάξαμε τα καρδουλομπισκοτάκια και τα έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια της Μαρίας Νεφέλης, η οποία πάσχει από χρόνια καρκινογόνο νόσο. -Ήμουν μια εκ των διοργανωτών για το παζαράκι που έγινε για ενίσχυση μια άπορης συμφοιτήτριάς μας. -Στη βραδιά ομίλων διοργάνωσα παζαράκι και πουλούσαμε βιβλία και τα έσοδα δόθηκαν στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών. -Συμμετείχαμε στο festival ngo, όπου διοργάνωσε το Παν. Κύπρου και προβάλαμε το έργο μας και τον Όμιλό μας. -Είμαι μια εκ των διοργανωτών για το μεγάλο μας event, το παζαράκι που θα γίνει στις 29/6 στη Φανερωμένη, όπου θα πωλούνται χειροποίητα κοσμήματα, εδέσματα και λαχνούς για ενίσχυση της Μαρίας Νεφέλης, η οποία πάσχει από σπάνια καρκινογόνο νόσο όπως έχω αναφέρει πιο πάνω. -Έχω γράψει άρθρο για τον Εθελοντισμό γενικά αλλά και για τον Όμιλό μας το οποίο δημοσιεύτηκε στη Φοιτητική και στο campus.cy 2) Eίμαι εκπρόσωπος στο Πρόγραμμα Εθελοντών Φοιτητών (ΠΕΦ). Το ΠΕΦ είναι ένα πρόγραμμα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) το οποίο ιδρύθηκε πρόσφατα. Σαν εκπρόσωπος έχω συμμετάσχει στο «Φιλανθρωπικό παζαράκι που έγινε για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών»,το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2-16 Απριλίου 2014 και μαζεύτηκε το ποσό των 600 ευρώ. Επίσης συμμετείχα στην εκδήλωση «Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα» που διεξάχθηκε στις 9-10 Απριλίου. Κλείνοντας, με τις δραστηριότητες μου στο ΠΕΦ, συμμετείχα και στην εκδήλωση «Καθαρίζουμε το Πανεπιστήμιο Κύπρου», που έγινε στις 06/04 δηλαδή την παγκόσμια μέρα καθαρισμού Let s do it Cyprus. 3) Eίμαι εδώ και δυο χρόνια περίπου, εθελόντρια του Κυπριακού Συνδέσμου του Οικογενειακού Προγραμματισμού (ΚΣΟΠ).Επίσης είμαι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Νέων του ΚΣΟΠ. Ο ΚΣΟΠ είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός ο οποίος ασχολείται με θέματα σχέσεων, aids, σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, ομοφυλοφιλία κ. α. Όσον αφορά τη δράση μου στο ΚΣΟΠ, έχω συμμετάσχει στο Let s talk about sex που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα. Επιπρόσθετα, έχω συμμετάσχει στην εκπαίδευση της γραμμής του ΚΣΟΠ Επίσης συμμετέχω σε διάφορα events. Συγκεκριμένα συμμετείχα στο festsival ngo στο Πανεπιστήμιου Κύπρου και στο pop up festival. Τέλος, θα συμμετάσχω ως εκπαιδεύτρια στο Let s talk about sex που θα γίνει στις Ιουνίου στο Παν. Κύπρου.

5 4) Είμαι μέλος των youth ambassadors του Συμβουλίου Νεολαίας, των νέων πρεσβευτών δηλαδή. Η ομάδα των youth ambassadors έχει ως στόχο να ενημερώσει τους νέους για το διαρθρωμένο διάλογο (structure dialogue) και να φέρει κοντά τα αιτήματα των νέων με τους πολιτικούς. Επίσης, προωθούμε τις εκδηλώσεις του συμβουλίου νεολαίας. 5) Συμμετείχα στην Καλοκαιρινή Σχολή του Συμβουλίου Νεολαίας με τίτλο «Ενεργός Άνεργος». Επίσης, συμμετείχα και στη Χειμερινή Σχολή όπου είχε θέμα τη «Νεανική Επιχειρηματικότητα». 6) Είμαι εδώ και ένα χρόνο εθελόντρια στο σύνδεσμο της Βίας. Έχω παρακολουθήσει την «Ομάδα Ανάγνωσης Άρθρων», όπου μελετούσαμε και σχολιάζαμε άρθρα για τη βία. Επίσης συμμετείχα στη σιωπηλή διαμαρτυρία ενάντια της Βίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Μάρτη. 7) Συμμετείχα εθελοντικά στη διαφήμιση που έκανε ο μη κυβερνητικός οργανισμός Reaction σε συνεργασία με το Ρικ, για την οδική ασφάλεια! 8) Συμμετείχα στην παγκύπρια εκστρατεία που διοργάνωσε το studentlife «Bιβλίο,βιβλίο γεμίζει το κοινωνικό παντοπωλείο», όπου τα έσοδα που μαζεύτηκαν από τα βιβλία δόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο. 9) Συμμετείχα στην εκδήλωση του «Students Aid», όπου πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου! 10) Επίσης έχω εκπαιδευτεί για να μπορώ να χορηγώ το πρωτόκολλο CDIS-5 (Conduct Disorder Interview Schedule for the DSM-5). 12) Συμμετείχα σε πρόγραμμα Υouth in Αction, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό μεταξύ 16/06 και 23/06 με τίτλο Τake Some Action. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και άτομα από άλλες χώρες, κάναμε διάφορα workshops και στο τέλος κάναμε street theatre / flashmob όπου είχε θέμα την προστασία του περιβάλλοντος!! 13) Έχοντας ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα, έχω συμμετάσχει στις «Πολύχρωμες Συναντήσεις», όπου το θέμα της συζήτησης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤ κοινότητα. 14) Συμμετείχα στο i-100 project!είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με στόχο να εδραιωθεί ο εθελοντισμός

6 4. ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Συμμετοχή στην ομάδα προετοιμασίας της Κυπριακής Συμμετοχής στην Μπιενάλε Βενετίας, με θέμα ''Anatomy of the wallpaper'', η οποία εγκαινιάστηκε τις 05/06/ Συμμετοχή σε 6μηνη πρακτική άσκηση (Φλεβάρης 2013-Ιούλιος 2013) μέσω του προγράμματος Erasmus Placement σε αρχιτεκτονικό γραφείο στην Ολλανδία. 3. Συμμετοχή ως κύπρια εκπρόσωπος στο ''Youth in Action'' πρόγραμμα με τίτλο ''You(th) and Democracy?!" στο Groningen της Ολλανδίας (28/04/ /05/2013) - Μέσα από το οποίο είχα την ευκαιρία μαζί με άλλους νέους από όλη την Ευρώπη να μιλήσουμε για τις μειονότητες που υπάρχουν σε μια 'δημοκρατική' κοινωνία και να προτείνουμε πιθανούς τρόπους που μπορούμε να τις ενσωματώσουμε στο ευρύτερο σύνολο απαλείφοντας τις ανισότητες. 4. Συμμετοχή στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (22-29 Ιούνιου 2012) με στόχο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός υπαίθριου πολυχρηστικού installation στο χώρο κατασκήνωσης στην Κάππαρη του Πρωταρά, προς χρήση από τα παιδιά. 5. Συμμετοχή στη Μπιενάλε Βενετίας ως μέλος της κυπριακής εκπροσώπησης με θέμα ''common ground - revisit Cyprus'' - στα πλαίσια ενός καλοκαιρινού εργαστηρίου (11-21 Ιουνίου 2012) ετοιμάστηκε όλο το οπτικό υλικό που θα προβαλλόταν στην έκθεση. 6. Διοργάνωση ενός αστικού παιχνιδιού στον πεζόδρομο της Λήδρας με συντονιστή το δρ. Σωκράτη Στρατή με στόχο τη δημόσια εμπλοκή των πολιτών προς ανακάλυψη της Λευκωσίας και διάδραση με στοιχεία της πόλης στις 20/11/ Συμμετοχή στο Erasmus Intensive Program Summer School με θέμα ''Reconfiguring Values and Knowledge for Sustainable Communities'' όπου διοργανώθηκε στις 31/07/ /08/2011 στον Αγρό και ήρθαν φοιτητές από πολλά μέρη της Ευρώπης για να συνεδριάσουμε για το μείζον θέμα του αειφόρου σχεδιασμού που προβληματίζει την εποχή μας. 8. Συμμετοχή στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (24-30 Ιουνίου 2011) με στόχο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός υπαίθριου αλλά στεγασμένου πάγκου αγοράς, το οποίο προσφέρθηκε στο χώρο Κωνστάντζα στην Παλιά Πόλη όπου διοργανώνεται η αγορά, προς διευκόλυνση των φθαρτεμπόρων.

7 5. ΜΑΡΚΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ BΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ NEΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (10/04/ /05/2014) - Συμμετέχω στο SpotLight υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης γράφω ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν τη φοιτητική κοινότητα της Κύπρου. 2. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (01/06/2013 σε εξέλιξη) - Συμμετέχω στο Παττίχειο δημοτικό μουσείο (Ιστορικό Μουσείο Κέντρο Μελετών Λεμεσού) υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκα για την ψηφιοποίηση φωτογραφικού υλικού για την Λεμεσό το οποίο θα ενταχθεί στην βιβλιοθήκη της Europiana για την διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς. 3. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (02/09/ /05/2014) - Συμμετείχα ως βοηθός τεχνικής υποστήριξης στην υπηρεσία πληροφορικών συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης έκανα την συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, παρείχα βοήθεια σε φοιτητές/τριες σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλάμβανα γενικά καθήκοντα κ.α. 4. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (08/08/ /09/2013) - Συμμετείχα ως βιβλιοθηκονόμος στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης δημιουργούσα καταλόγους για ταξινόμηση των βιβλίων και μετά τα τοποθετούσα στα ράφια της νεοσύστατης βιβλιοθήκης. 5. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (05/06/ /07/2013) - Συμμετείχα ως διανομέας ερωτηματολόγιων σχετικές με τον δήμο Αγλαντζάς που διοργάνωσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης πήγαινα από πόρτα σε πόρτα σε όλη την περιφέρεια του δήμου και σε συνεργασία με τους κατοίκους του δήμου συμπληρώναμε το ερωτηματολόγιο είτε ανώνυμο είτε επόνυμο. 6. Συμμετοχή στην νεοσύστατη εθελοντική ομάδα της μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με ομίλους και άλλους οργανισμούς (Πρόγραμμα Εθελοντών Φοιτητών) (26/02/2014 σε εξέλιξη) - Συμμετέχω ως εθελοντής βοήθειας σε κάθε είδους εθελοντικής πράξης που θα μου ζητηθεί. 7. Συμμετοχή σε σεμινάριο 10 ωρών από (01/08/ /09/2014). Συμμετείχα με επιτυχία στα ταχύρυθμα εισαγωγικά μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που διοργανώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τα εξής μαθήματα : Εισαγωγή στη MS Word 2010, MS Excel 2010, MS PowerPoint 2010 και στο μάθημα, Χρήσιμα εργαλεία κατά την διάρκεια σπουδών. 8. Συμμετοχή σε ταχύρυθμα μαθήματα από (01/10/ /05/2014). Συμμετείχα με επιτυχία στα εξής ταχύρυθμα μαθήματα τα οποία διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου: α) Αρχαία Ελληνική Μετρική, β) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Πληροφόρησης γ) Τεχνικές Αναζήτησης, δ) Χρήση Ηλεκτρονικού Καταλόγου Βιβλιοθήκης : υπηρεσίες, συλλογές, παραρτήματα, ε) Εργαλεία, οργανώσεις και διαχειρίσεις βιβλιογραφιών, στ) Πώς να βελτιώσετε την απόδοση σας στην αξιολόγηση, τεχνικές γραφής εκθέσεων, αναφορών και εργασιών, ζ) Αναζήτηση πηγών σε βάσεις δεδομένων και ετοιμασία βιβλιογραφίας (2 φορές),

8 η) Ανασκόπηση επιστημονικής βιβλιογραφίας σε βάσεις δεδομένων και στο διαδίκτυο για Μηχανική και Θετικές επιστήμες, ι) Τεχνικές και στρατηγικές αναζήτησης σε ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης, ια) Διαχείριση χρόνου για φοιτητές πανεπιστημίου, ιβ) Υπηρεσίες βιβλιοθήκης, γενική παρουσίαση των ηλεκτρονικών πηγών πληροφόρησης και του ηλεκτρονικού καταλόγου της βιβλιοθήκης, ιγ) Εργαλεία οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών 9. Συμμετοχή σε συνέδρια από το και έγινα κάτοχος: α) Διπλώματος Certificate Award Mecepus ( Μεσογειακό κέντρο δημόσιας ομιλίας) Lifelong Learning programmer δημόσιας ομιλίας PS101, β) Διπλώματος Certificate of attendance (CV writing Workshop) Ernst & Young Quality in everything we do γ) Διπλώματος Certificate of participation (ICAEW) Business gamer, δ) Βεβαίωσης υποτροφίας από το Rotary Club of Nicosia στην αίθουσα τελετών του Ροταριανού Ομίλου, ε) Βεβαίωσης από την Κυπριακή ένωση βιβλιοθηκονόμων επιστημών πληροφόρησης για την συμμετοχή μου στην διημερίδα με θέμα αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογή τους στα Κυπριακά κέντρα πληροφόρησης στο πανεπιστήμιο Κύπρου, ζ) Βεβαίωσης από τον κ. Μενέλαο Μενελάου υπεύθυνο του γραφείου σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα "Πώς να πετύχεις στη συνέντευξη πρόσληψης" στο πανεπιστήμιο Κύπρου, η) Certification of attendance για curriculum vitae and cover latter στις 19/02/2014 στο πανεπιστήμιο Κύπρου, θ) Certification of attendance, haw attended the workshop Map Your Future στις 02/10/2013 στο πανεπιστήμιο Κύπρου και στις 06/11/2013, ι) Δίωρο διακρατικό εργαστήρι με τίτλο «Ενίσχυση δεξιοτήτων μέσα στην Ευρωπαϊκή Εθελοντική υπηρεσία (EVS)», το οποίο διοργανώθηκε από την Εθνική Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» σε συνεργασία με το Eurodesk Κύπρου στις 17/09/2013, στο κέντρο πληροφόρησης οργανισμού νεολαίας Κύπρου, στη Λευκωσία

9 6. ΜΥΡΙΑ ΟΝΗΣΙΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Πρόεδρος του ομίλου τέχνης και αντιπρόεδρος του ομίλου εθελοντών. 2. Συμμετείχα στη Δημόσια Διαβούλευση για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έλαβε χώρα στις 4 Δεκεμβρίου 2014 στο Προεδρικό Μέγαρο 3. Με τον όμιλο εθελοντών κάθε εξάμηνο οργανώνουμε εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση άπορων φοιτητών του Πανεπιστημίου μας. Επιπλέον αναλάβαμε την φιλοξενία του Tool fair workshop στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Γενάρη. 4. Μέσα από τον όμιλο τέχνης, διοργάνωσα έκθεση (εγκατάσταση στο χώρο) για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού (φοιτητών κυρίως) στο θέμα της εμπορίας προσώπων. Η έκθεση διήρκησε από στις 20/3-28/3 στο Κτίριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων. 5. ανέλαβα την διοργάνωση εργαστηρίου για δημιουργία πανό με θέμα τα άτομα με αυτισμό και την καμπάνια «light it blue» το οποίο τοποθετήθηκε στο ρολόι του των κεντρικών κτιρίων του Πανεπιστημίου μας (Καλλιπόλεως) στις 2/4 και φωτίστηκε μπλε. 6. Συμμετείχα σε δράση σχετική με το πρόγραμμα i-100, η οποία αποτέλεσε μια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, ανταλλαγή κουλτούρας και εκτόνωση. 7. είχα την πρωτοβουλία να τοποθετηθούν άλλα πανό σχετικά με τους ομίλους στο Κτίριο κοινωνικών δραστηριοτήτων για διακόσμηση αλλά και διαφήμιση- ενημέρωση για τους ομίλους, με σκοπό την εμπλοκή των φοιτητών στις κοινωνικές δραστηριότητες που προσφέρουν. Έπειτα, κατά τις δύο πρώτες μέρες του εαρινού εξαμήνου οργάνωσα δράση για στήσιμο ενός μεγάλου καμβά έξω από το ΧΩΔ-01 στον οποίο οι περαστικοί μπορούσαν να γράψουν και να σχεδιάσουν ό,τι αυτοί επιθυμούσαν με στόχο την ελεύθερη έκφραση των φοιτητών αλλά και διαφήμιση του Ομίλου τέχνης για προσέλκυση νέων μελών. Ο καμβάς βρίσκεται επίσης στην είσοδο του ΚΚΔ. 8. Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 συμμετείχα στην Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη (φιλανθρωπική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου), όπου ανέλαβα εξολοκλήρου την διοργάνωση εργαστηρίου για παραγωγή δώρων για τα παιδιά που ήρθαν στην εκδήλωση. Επίσης, παρευρέθηκα εθελοντικά κάνοντας facepainting στα παιδιά. Τον Οκτώβριου του 2013 έλαβα μέρος στο NGO FESΤ που έγινε στην Παν/πολη, όπου οργάνωσα δράση για facepainting και πώληση κόστερ σε σχήμα καρδιάς για την εκστρατεία αγάπης. 9. Συμμετείχα στο students aid (φιλανθρωπική ημερήσια εκδήλωση για ενίσχυση του σωματείου ευημερίας φοιτητών) που έγινε στο Πανεπιστήμιό μας, στα κεντρικά κτίρια, τον Μάιο του Συμμετείχα στο πρόγραμμα Εράσμους με ανταλλαγή κουλτούρας και μεταφορά της κυπριακής παράδοσης στο εξωτερικό. Μετά από την εμπειρία μου αυτή, βοήθησα πολλούς φοιτητές Εράσμους που ήρθαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου να προσαρμοστούν αλλά και Κύπριους που έφυγαν για την Γρανάδα, από όπου ήρθα εγώ. 11. Παρείχα εθελοντική εργασία στους πάγκους ενημέρωσης της φοιτητικής μέριμνας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούλιο- Σεπτέμβριο του 2013.

10 12. το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχα σε εργαστήρι μιας βδομάδας με άτομα άλλων χωρών και είχαμε ως καταληκτική δράση την ευαισθητοποίηση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα με invisible theatre στην Λεμεσό. Επίσης, έλαβα μέρος στην καλοκαιρινή σχολή του οργανισμού νεολαίας Κύπρου με θέμα «Ενεργός άνεργος πολίτης» ως μία από τις εκπροσώπους του ομίλου εθελοντών μέσα από την οποία έμαθα πρακτικές τις οποίες χρησιμοποίησα σε δράσεις μου μέσα στους ομίλους. 13. Στις 27 Ιουλίου 2013 έλαβα μέρος στο flash mob του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου για την ενημέρωση του κοινού σε θέματα ασφαλής χρήσης του διαδικτύου. 14. Με τον όμιλο εθελοντών επισκεφτήκαμε το γηροκομείο ΜΑΤΕΡΙΑ και εφαρμόσαμε δημιουργικό εργαστήριο με θέμα την κυπριακή παράδοση, το οποίο συντόνιζα. 15. Παρείχα βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης των 20 χρόνων των εθελοντών γιατρών και προσωπική παρουσία και παροχή εθελοντικής εργασίας. 16. Παρείχα εθελοντική εργασία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα volley που έγινε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούνιο του Ήμουν ομαδάρχισσα εθελοντικά στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού στο Σαϊττά, : συμμετοχές σε κατάστημα πωλήσεων για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ Λεμεσού, στο κοινωνικό παντοπωλείο Λεμεσού με παροχή τροφίμων σε άπορες οικογένειες, πώληση αντικειμένων για ενίσχυση του οργανισμού Sophia foundation σε Λεμεσό και Λευκωσία (περίοδος Χριστουγέννων). Είμαι, τέλος, μέλος στο Σώμα Εθελοντών Λεμεσού και Λευκωσίας και έχω την κάρτα του εθελοντή. 19. Ανέλαβα την συνδιοργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την Μαρία Νεφέλη στην πλατεία της Φανερωμένης στις 29/6/ Μου απονεμήθηκε το Βραβείο Θεμιστοκλή Δέρβη 2014 για υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση και κοινωνική προσφορά. 21. Αποτέλεσα μέλος της ομάδας student life promo κατά τον Σεπτέμβριο 2013 και τον Ιανουάριο 2014 για την προώθηση του βιβλιοπωλείου student life στο Παν.Κύπρου. 22. Συμμετείχα στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Το νερό είναι ζωή» 2012 με φωτογράφιση πηγών νερού από όλη, σχεδόν, την Κύπρο. 23. Συμμετοχή στην φιλανθρωπική ποδηλατική ημερίδα Λεμεσού : Συμμετοχή σε ραδιοφωνικές εκπομπές κοινωνικού χαρακτήρα για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον εθελοντισμό

11 7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Κύπρου (ΕΚΝ). Είμαι ενεργό μέλος από το 2009 και από τότε επιλέχτηκα για να συμμετάσχω ως: α) αντιπρόσωπος στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2009) και στο διαπεριφερειακό συνέδριο στην Αυστρία (2/2010) β) οργανώτρια στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2010) γ) δημοσιογράφος στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2011) δ) κύριος διοργανωτής στο τοπικό διήμερο συνέδριο (4/2012) ε) πρόεδρος επιτροπής στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/12) 2. Συμμετοχή σε Erasmus Intensive Programme for Sustainability (training course) στο Πόρτο, Πορτογαλία (6/2012) 3. Συμμετοχή στο "Let's Do it Cyprus!" - περιβαλλοντική καμπάνια (6/2012) 4. Συμμετοχή για ένα εξάμηνο στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στην Κρακοβία (2/2013-7/2013) 5. Εθελοντική εργασία στο Nicosia Dog Shelter (11-12/2013) 6. Συμμετοχή σε φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο πανηγυράκι στον Παν. Κύπρου (12/2013) 7. Συμμετοχή σto Youth Exchange "3 E's - Education, Environment, Employability" στο Ζάγκρεμπ, Κροατία (4/2014). Κάτοχος διπλώματος Youthpass. 8. Συμμετοχή σε Διαγωνισμό ποίησης, ο οποίος οργανώθηκε από το τμήμα Αγγλικών Σπουδών Παν. Κύπρου (4/2014) 9. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έχω επίσης δουλέψει ως πωλήτρια, ομαδάρχης κατασκήνωσης, επιτηρήτρια, μεταφράστρια, ενώ από τον Απρίλιο του 2014 είμαι ενεργό μέλος του ΜΚΟ "Plan Be".

12 8. ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΥΛΙΚΩΝ (Παρών) Εθελοντική ερευνητική δραστηριότητα, Λεμεσός(Κύπρος). Συνέχιση της έρευνας με την οποία ενασχολήθηκα στη πτυχιακή μου εργασία με το πέρας της αποφοίτησης μου (εκτός πανεπιστημιακών υποχρεώσεων). Πρόταση για διενέργεια πειραμάτων ακτινοβόλησης μετάλλων με υπερβραχείς παλμούς LASER κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με σημαντικές πιθανότητες επιστημονικής δημοσίευσης των αποτελεσμάτων. 2. (Ιανουάριος 2014 Μάιος 2014) Εθελοντική δραστηριότητα, Λεμεσός (Κύπρος). Παραγωγή και συμπαρουσίαση ραδιοφωνικής εκπομπής με θέμα τη διαπολιτισμικότητα, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, εργοδότησης και ανταλλαγής φοιτητών στο εξωτερικό και Ευρωπαϊκά θέματα στον πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό. 3. (17/06/ /08/2013) Πρακτική άσκηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN), Γενεύη (Ελβετία). Μελέτη μηχανικής αστοχίας ψυκτικών μονάδων μικροροής σε ανιχνευτές μιονίων από πυρίτιο με ανάπτυξη και χρήση υπολογιστικών, πειραματικών και θεωρητικών μοντέλων. 4. Εκπαίδευση στο χώρο αλλά και σε σεμινάριο της εταιρίας COMSOL στη Λοζάνη σε λογισμικό 5. Παρουσίαση poster μέρους της εργασίας μου σε ετήσιο συνέδριο της COMSOL Multiphysics 6. Εθελοντική παρακολούθηση σεμιναρίων διαρκείας 2 μηνών σε σωματιδιακή/πυρηνική φυσική, φυσική υψηλής ενέργειας, κοσμολογία, αντιύλη, σκοτεινή ύλη και ενέργεια. Επίσης σε λήψη δεδομένων, ανιχνευτές, ηλεκτρονικά, στατιστική και εισαγωγή σε μεθόδους Monte Carlo. 7. (31/05/ /07/2012) Πρακτική άσκηση IAESTE στο MAMI Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μόσχας, Μόσχα (Ρωσία) Βοηθός στη διαχείριση ομάδας φοιτητών για σχεδιασμό και κατασκευή μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου για συμμετοχή του σε παγκόσμιο διαγωνισμό. Συνεισφορά στη διαχείριση, σχεδιασμό, πρόταση και ανάλυση ιδεών, παρουσίαση, συναρμολόγηση. 8. Ενεργός εθελοντής της ομάδας IAESTE Κύπρου 9. (Ιανουάριος 2013 Ιούνιος 2013) Εθελοντική ερευνητική δραστηριότητα, Λεμεσός (Κύπρος). Διενέργεια έρευνας σχετική με στεφανιαία stents που απαιτούσε ανάκτηση, καθαρισμό και μελέτη δειγμάτων με χειρουργικές διαδικασίες και χρήση προηγμένου εξοπλισμού χαρακτηρισμού. 10. (01/08/ /08/2011) Συμμετοχή στο θερινό εντατικό πρόγραμμα Organic Electronics and Applications (Or.E.A) ERASMUS Intensive program, Χανιά (Ελλάδα). Εντατικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων με ολοήμερη εκπαίδευση. Συμπεριέλαβε παρουσίαση των τελευταίων ανακαλύψεων και τεχνολογιών σε οργανικά ηλεκτρονικά και ανάλυση της φυσικής και μηχανισμών λειτουργίας των δομών αυτών. Επιτυχής διεκπεραίωση της τελικής εξέτασης. 11. (Σεπτέμβριος 2010 Μάιος 2013) Συμμετοχή στον όμιλο Ταϊλανδικής Πυγμαχίας του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, Λεμεσός (Κύπρος). Εκπαίδευση σε πληθώρα πολεμικών τεχνών με έμφαση στο Muay Thai. Συμμετοχή σε εξορμήσεις και άλλες δραστηριότητες του ομίλου. Σε όλες τις δραστηριότητες του εξωτερικού συμμετείχα ή και οργάνωσα εξορμήσεις και δραστηριότητες με τους συμμετέχοντες όπως ορειβασία, bungee jumping, αναρρίχηση, εξορμήσεις σε φαράγγια. επισκέψεις μουσείων, αξιοθεάτων κ.

13 9. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK COMPUTER ENGINEERING (BSc) & WEB AND MOBILE SYSTEMS (MSc) & Εθελοντική συμμετοχή στην συνεργασία Εργαστηρίου Κινητών Συσκευών Πανεπιστημίου Frederick με Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου για υλοποίηση της εφαρμογής Ask 4 Alchocheck για έξυπνες κινητές συσκευές η οποία αναπτύχθηκε στα πλαίσια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της τρέχουσας εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από παράνομες ουσίες και την επιβλαβή χρήση αλκοόλ για την περίοδο Συμμετοχή σε διάφορες ομάδες καινοτομίας που προέκυψαν από συνεργασίες του Εργαστηρίου Κινητών Συσκευών, Πανεπιστημίου Frederick με τον κρατικό, ημικρατικό και ιδιωτικό ιστό της Κύπρου που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας στην Κύπρο και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, συμμετοχή στην ανάπτυξη των επίσημων ιστοσελίδων ή/και εφαρμογών για έξυπνες συσκευές του a. Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) b. Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ) καθώς επίσης και για ιδιωτικές εταιρίες όπως c. Microsoft, PowerSoft, Lamda Groups, κ.τ.λ. 3. Συμμετοχή στην ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιού για ταμπλέτες Microsoft Surface για την προώθηση της ομάδας SIX and Plus του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας που αγωνίζεται στο διαγωνισμό F1 in Schools. 4. Φιναλίστ στους διαγωνισμούς a. Microsoft Imagine Cup 2012 με την εφαρμογή World Duels και b. Microsoft Imagine Cup 2013 με την εφαρμογή Social Hunt. 5. Συμμετοχή στην νικήτρια ομάδα του τοπικού διαγωνισμού Hackathon 2012 της Microsoft Κύπρου για Windows Phone/Windows 8 Application Development που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την εφαρμογή EduPoi. 6. Συμμετοχή στην νικήτρια ομάδα του διαδικτυακού διαγωνισμού Microsoft Windows 8.1 Developer Contest 2014 στην κατηγορία Best apps migrated from Windows Phone με την εφαρμογή Cyprus Greece Radio για Windows 8/ Εθελοντής εκπαιδευτής στο ετήσιο εργαστήριο Microsoft Technology Workshop 2013 που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Frederick και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές/ φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους. 8. Δημοσίευση και παρουσίαση έρευνας στο συνέδριο IFIP AIAI 2013 (IFIP Artificial Intelligence Applications and Innovations) με θέμα Human-Like Agents for a Smartphone First Person Shooter Game using Crowdsourced Data by Christoforos Kronis, Andreas Konstantinidis and Harris Papadopoulos. Στην εν λόγω έρευνα αναπτύχθηκε ένα καινοτόμο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που είχε ως σκοπό την συλλογή δεδομένων, σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς των πραγματικών παικτών, σε πραγματικό χρόνο με τη μέθοδο crowdsourcing και την εξέλιξη εικονικών παικτών με ανθρώπινη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης. 9. Ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές με περισσότερες από λήψεις σε ενάμισι χρόνο στο Windows Apps & Games marketplace και Google Play store όπως για παράδειγμα WiFi ARP Guard (Android), Smart AppKeeper (Android), Cyprus - Greece Radio (Android Windows Phone Windows 8), Εορτολόγιο (Windows Phone) κ.τ.λ.

14 10. Ανάπτυξη εφαρμογής Cyprus Radio για έξυπνες συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία ήταν πρώτη για αρκετές εβδομάδες στην κατηγορία Μουσική και Ήχος στο Google Play store. 11. Συμμετοχή στην βραδιά του ερευνητή 2013 για την παρουσίαση της εφαρμογής που ανέπτυξα ARShooter Wars για έξυπνες συσκευές Windows Phone.

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Albert Einstein Κατεβάστε εκδόσεις του Πανεπιστήμιου στο κινητό σας Κατεβάστε την εφαρμογή του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Albert Einstein Κατεβάστε εκδόσεις του Πανεπιστήμιου στο κινητό σας Κατεβάστε την εφαρμογή του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-16 Χ Ρ Ο Ν Ι Α

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-16 Χ Ρ Ο Ν Ι Α ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-16 Χ Ρ Ο Ν Ι Α Κατεβάστε εκδόσεις του Πανεπιστήμιου στο κινητό σας Κατεβάστε την εφαρμογή του Πανεπιστημίου Frederick Frederick University Mobile στο smartphone ή το tablet

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-16 Χ Ρ Ο Ν Ι Α

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-16 Χ Ρ Ο Ν Ι Α ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-16 Χ Ρ Ο Ν Ι Α Κατεβάστε εκδόσεις του Πανεπιστήμιου στο κινητό σας Κατεβάστε την εφαρμογή του Πανεπιστημίου Frederick Frederick University Mobile στο smartphone ή το tablet

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟ ΟΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΞΙΕΣ ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ, Η ΓΝΩΣΗ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟ ΟΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΞΙΕΣ ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ, Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΟΡΑΜΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΝΩΣΗ ΕΡΓΟ ΟΤΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΞΙΕΣ ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ, Η ΓΝΩΣΗ Δείτε τί κρύβεί το εξώφύλλο & κατεβαστε εκδοσείσ τού ΠανεΠίστήμίού στο κίνήτο σασ Κατεβάστε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 20 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 12 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1/ ΑΠΟΣΤΟΛΗ... 7 2/ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 8 3/ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ... 10 4/ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... 47 5/ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ... 49 6/ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΥΠΡΟΥ FRIENDS OF THE EARTH CYPRUS ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΥΠΡΟΥ FRIENDS OF THE EARTH CYPRUS ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΥΠΡΟΥ FRIENDS OF THE EARTH CYPRUS ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 Λεμεσός, Κύπρος: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Δράσεις... 2 2. Εκστρατείες... 23 3. Παρουσιάσεις... 33 4. Ανοικτές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Ετήσια Έκθεση 2013

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Ετήσια Έκθεση 2013 ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ετήσια Έκθεση 2013 1 Περιεχόµενα 1.Ποιοι είµαστε... 3 2.Χαιρετισµός Εκτελεστικής ιευθύντριας ΚΣΟΠ... 4 3.Προγράµµατα, εκδηλώσεις και δράσεις που ξεχώρησαν

Διαβάστε περισσότερα

Διεξήχθη στις Βρυξέλλες, υπό την αιγίδα του European Agency for Development in Special

Διεξήχθη στις Βρυξέλλες, υπό την αιγίδα του European Agency for Development in Special ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 41 ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 ISSN 1986-1338 Πρόοδος στη διαδικασία διαμόρφωσης νέων αναλυτικών προγραμμάτων Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 73 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ISSN 1450-1295 (print), ISSN 1986-3829 (online) ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 44 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009. Ανδρέας Δημητρίου, Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 44 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009. Ανδρέας Δημητρίου, Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 44 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ISSN 1986-1338 Μ π ο ρ ε ί η Κ ύ π ρ ο ς ν α γ ί ν ε ι Δ ι ε θ ν έ ς Κ έ ν τ ρ ο Τ ρ ι τ ο β ά θ μ ι α ς Ε κ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ISSN 1986-1338 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ Τo όραμα που οδηγεί την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της παιδείας μας κατευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. 1. Αποστολή του ΕΓΚ. 2. Εισαγωγή. 3. Προτεραιότητες του ΕΓΚ. 4. Άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη του ΕΓΚ. 5. Ανάπτυξη ιδιότητας μέλους

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. 1. Αποστολή του ΕΓΚ. 2. Εισαγωγή. 3. Προτεραιότητες του ΕΓΚ. 4. Άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη του ΕΓΚ. 5. Ανάπτυξη ιδιότητας μέλους 1 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 1. Αποστολή του ΕΓΚ 2. Εισαγωγή 3. Προτεραιότητες του ΕΓΚ 4. Άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη του ΕΓΚ 5. Ανάπτυξη ιδιότητας μέλους 6. Οργανωτική δομή και οικονομική διαχείριση 7.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2007-2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2007-2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2007-2014 1 2 3 4 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι η διαρκής δέσμευση των επιχειρήσεων για ηθική συμπεριφορά και συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Μάιος 2015

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Μάιος 2015 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ PV-NET ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Στις 8 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό Σημείωμα. Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Μιχάλης Ταρουδάκης Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Παν/μίου Κρήτης

Εισαγωγικό Σημείωμα. Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Μιχάλης Ταρουδάκης Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Παν/μίου Κρήτης ΤΕΥΧΟΣ Νο 2, Οκτώβριος 2012 2o Ενημερωτικό Δελτίο της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Κρήτης Καλή αρχή! Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Θ Ε Τ Ο : Η Ζ Ω Η Κ Α Ι Τ Ο Ε Ρ Γ Ο Τ Ο Υ Κ Α Ρ Ο Λ Ο Υ Δ Α Ρ Β Ι Ν Ο Υ

Ε Ν Θ Ε Τ Ο : Η Ζ Ω Η Κ Α Ι Τ Ο Ε Ρ Γ Ο Τ Ο Υ Κ Α Ρ Ο Λ Ο Υ Δ Α Ρ Β Ι Ν Ο Υ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 47 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010 ISSN 1986-1338 Ε Ν Θ Ε Τ Ο : Η Ζ Ω Η Κ Α Ι Τ Ο Ε Ρ Γ Ο Τ Ο Υ Κ Α Ρ Ο Λ Ο Υ Δ Α Ρ Β Ι Ν Ο Υ Χ α ι ρ ε τ ι σ μ ό ς Υ π ο

Διαβάστε περισσότερα

25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07. Χορηγός

25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07. Χορηγός 25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07 Χορηγός Νοέμβριος 2007 Αγαπητοί συνάδελφοι, Αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο από την πρώτη του συνεδρία έθεσε τα θέματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011-2012

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011-2012 ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011-2012 1. Το γενικό ιδεολογικό στίγμα ενός σύγχρονου σχολείου και οι σκοποί που οφείλει να υπηρετεί. Βασικός, σκοπός του εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011

Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Περιεχόμενα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Κανονιστική Συμμόρφωση (5) Σημαντικοί αριθμοί 2011 (6-7) 01 Ανθρώπινο δυναμικό (8-17) Στηρίζοντας την κοινωνία Το Συγκρότημα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου Έκθεση Πεπραγµένων 2008

Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου Έκθεση Πεπραγµένων 2008 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Ενηµέρωση Συµµετοχή Ανάπτυξη ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2008 Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου Επιµέλεια ύλης και έκδοσης: Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου Βρυξέλλες, Φεβρουάριος 2009 Ευρωπαϊκό Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Ο NOAM CHOMSKY ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΤΙΝΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ

Ο NOAM CHOMSKY ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΤΙΝΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Υ Κ Υ Π Ρ Ο Υ Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 0 6 Τ Ε Υ Χ Ο Σ 1 4 Ο NOAM CHOMSKY ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΤΙΝΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ Με ιδιαίτερη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1. Γενικοί Στόχοι του Έτους 1 1.1. Στόχοι της σχολικής χρονιάς 2013-2014 1 1.2. Επιτροπές Δράσεις Επιτροπών

Περιεχόμενα. 1. Γενικοί Στόχοι του Έτους 1 1.1. Στόχοι της σχολικής χρονιάς 2013-2014 1 1.2. Επιτροπές Δράσεις Επιτροπών Περιεχόμενα Α/Α Περιγραφή Σελίδα 1. Γενικοί Στόχοι του Έτους 1 1.1. Στόχοι της σχολικής χρονιάς 2013-2014 1 1.2. Επιτροπές Δράσεις Επιτροπών 4 1.2.1. Επιτροπή Εορτασμών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων 4 1.2.2.

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε. ...με το σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων, στοχεύοντας στην καλύτερη προετοιμασία των νέων για ένα πετυχημένο μέλλον.

Στηρίζουμε. ...με το σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων, στοχεύοντας στην καλύτερη προετοιμασία των νέων για ένα πετυχημένο μέλλον. mydasta news Μια έκδοση της οµής Απασχόλησης & Σταδιοδροµίας του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων Ακούμε...και μελετάμε την υπάρχουσα κατάσταση, τις ανάγκες των φοιτητών και των αποφοίτων μας και την αγορά εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 42 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ISSN 1986-132X Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς,

Διαβάστε περισσότερα

Αφιέρωμα: «Βραδιά του Ερευνητή 2012» Ενημερωτική Ημερίδα: «Cyprus in Public to Public (P2P) Initiatives» Βραβείο Έρευνας Νίκος Συμεωνίδης

Αφιέρωμα: «Βραδιά του Ερευνητή 2012» Ενημερωτική Ημερίδα: «Cyprus in Public to Public (P2P) Initiatives» Βραβείο Έρευνας Νίκος Συμεωνίδης υψιπετης Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2012 Περιοδική έκδοση για έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία Τεύχος 43 ISSN 1986-0218 Ενημερωτική Ημερίδα: «Cyprus in Public to Public (P2P) Initiatives» Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012. www.kes.ac.cy

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012. www.kes.ac.cy ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012 www.kes.ac.cy Το λογότυπο του KES COLLEGE αποτελείται από τρεις ομόκεντρους κύκλους που συμβολίζουν τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης: τη Δημοτική Εκπαίδευση τη Μέση Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Europeana: η ψηφιακή βιβλιοθήκη για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό

Europeana: η ψηφιακή βιβλιοθήκη για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 TEYXOΣ 80 ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΗ: 0.1 ISSN 1106-9066 ΚΑΙΝΟ ΤΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Europeana: η ψηφιακή βιβλιοθήκη για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ JONATHAN PURDAY,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2014 Κατά τη διάρκεια του έτους 2014, η ΑΝΤΙΓΟΝΗ - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης : 1.συμμετείχε και συντόνισε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα 2.προετοίμασε ερευνητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 39 MAPTIOΣ 2009

ΤΕΥΧΟΣ 39 MAPTIOΣ 2009 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 39 ΜΑΡΤΙΟΣ 2009 ISSN 1986-1338 ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Για την παρούσα Κυβέρνηση η εκπαίδευση αποτελεί το βασικότερο

Διαβάστε περισσότερα