2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/ /5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/2013-28/5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας."

Transcript

1 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ) EU Careers Ambassador (1/10/ /9/2014) για την Ευρωπαική Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (ΕPSO). Ενημερώνω τους φοιτητές και τους νέους για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην ΕΕ. Έχω συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε εκδηλώσεις της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο. 2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/ /5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας. 3) Συντάκτρια στην ιστοσελίδα (πρώην (13/6/ σήμερα) Αρθρογραφώ, ετοιμάζω συνεντεύξεις, ψάχνω υλικό για θέματα καριέρας και ευκαιρίες κινητικότητας στην Ευρώπη. 4) Ρεπόρτερ για τη μεγαλύτερη εκδήλωση ψηφιακής καινοτομίας στην ΕΕ ( 6-8/11/2013 ICT 2013, Λιθουανική Προεδρία Συμβουλίου ΕΕ). Επιλέγηκα απο το DG Connect της Ευρωπαικής Επιτροπής για να αρθρογραφήσω για τη σελίδα της Επιτροπής. 5) Liaison Officer στην Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ. (1/7/ /12/2012). Βοηθός στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. 6) Νεαρή εκπρόσωπος στην Ευρωπαική Σύνοδο Νεολαίας στη Λιθουανία (9-12/9/2013). Επιλέγηκα απο το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου για να εκπροσωπήσω την Κύπρο. 7) Συμμετοχή στην ομάδα 'League of Young Voters' του Eυρωπαικού Φόρουμ Νεολαίας. (10/3/ /5/2014). Προώθηση της σημαντικότητας να συμμετέχουν οι νέοι στις εκλογές Μαίου 2014 μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 8) Συμμετοχή στο Δημοσιογραφικό Όμιλο Πανεπιστημίου Κύπρου (1/10/ /4/2014). Αρθρογραφώ για το περιοδικό 'Φοιτητική' και πέρνω συνεντεύξεις. Μια από τις συνεντεύξεις μου ήταν η συνέντευξη με τον Κύπριο Νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη. 9) Eθελόντρια στο Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου. (1/3/ σήμερα) Συμμετέχω στην ομάδα των Youth Ambassadors, συμμετέχω σε δημόσιες διαβουλεύσεις, αρθρογραφώ και ετοιμάζω συνεντεύξεις για θέματα που αφορούν τους νέους) 10) Εθελόντρια στο Συνέδριο East West του Ευρωπαικού Γραφείου Κύπρου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (1-4/9/2012). Βοήθησα εθελοντικά στην οργάνωση της εκδήλωσης. 11) Μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων. (1/9/ /5/2013) Παρακολούθησα επιμορφωτικά μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων και απόκτησα το πιστοποιητικό LCCI Higher.

2 2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Συμμετοχή σε χορευτικό συγκρότημα ( μέχρι σήμερα) - Συμμετοχή στο χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Ακρωτηρίου με το οποίο διεξάγουμε παραστάσεις σε Κύπρο και εξωτερικό δείχνοντας τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας. 2. Εθελοντής αιμοδότης ( μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω σε εθελοντικές αιμοδοσίες από το Συμμετοχή σε συνδέσμους ( Σήμερα) - Συμμετέχω στον Σύλλογο Τοπογράφων Μηχανικών Κύπρου και Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου όπου συμμετέχω σε διάφορες εκδηλώσεις και σε γενικές συνελεύσεις. 4. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (02/06/ /07/2011) - Δούλευα σαν βοηθός τοπογράφου στην εταιρία Iacovou Brothers στο έργο "Γραμμικό Πάρκο Ποταμού Γρύλλη". 5. Συμμετοχή σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus (08/01/ /06/2012) - Για ένα εξάμηνο έκανα τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο της Βαλένθιας στην Ισπανία όπου είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Όταν επέστρεψα έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου παροτρύνοντας τους να συμμετάσχουν και αυτοί στο πρόγραμμα. 6. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (15/06/ /07/2012) - Δούλευα σαν βοηθός τοπογράφου στο κτηματολόγιο Λεμεσού. Στην συνέχεια έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου αυτή. 7. Συμμετοχή σε συμβούλιο ( μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω στο Συμβούλιο Νέων Πολιτιστικού Ομίλου Ακρωτηρίου. 8. Ίδρυση πανεπιστημιακού ομίλου (01/11/2012) Ήμουν ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του ΤΕΠΑΚ. Ο όμιλος διοργανώνει μια πληθώρα εκδηλώσεων με σκοπό την δικτύωση των φοιτητών με εταιρίες και οργανισμούς αλλά και την εκμάθηση καινούργιων δεξιοτήτων. 9. Συμμετοχή σε συμβούλιο ( ) Συμμετοχή στο συμβούλιο του Ομίλου Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του ΤΕΠΑΚ (Ci.Ge.Soc). Διετέλεσα Πρόεδρος του ομίλου για 2 θητείες μέχρι και σήμερα. 10. Εθελοντής Διοργάνωσης ( ) - Συμμετείχα σαν εθελοντής στην διοργάνωση του Nasa Space App Challenge Limassol (2013) και Nasa Space App Challenge Nicosia (2014). Μέσα από την διοργάνωση αυτή οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν μέσα σε 2 μέρες να λύσουν διάφορα προβλήματα που θέτονται από την NASA. 11. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Limassol (2013) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Limassol Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την λύση μας σε ένα πρόβλημα και καταφέραμε να έρθουμε δεύτεροι από την ψηφοφορία του κοινού. 12. Συμμετοχή σε σεμινάριο (16/09/ /09/2013) - Συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) με θέμα "Radar Remote Sensing Course".

3 13. Συμμετοχή σε συνέδριο ( ) - Συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο τηλεπισκόπισης RSCy που έγινε στην Πάφο τον Απρίλιο του 2013 και τον Απρίλιο του Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Startup Weekend Cyprus 2013 (07/12/ /12/2013) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Startup Weekend Cyprus. Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την επιχειρηματική μας ιδέα με όνομα ParkingFinder την οποία συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε μέχρι σήμερα. 15. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (15/06/ /07/2013) - Δούλευα στην εταιρία Schlumberger όπου τοποθετήθηκα σε μία από τις βάσεις της εταιρίας στην Ρουμανία όπου έμαθα πάρα πολλά για τον τομέα εξόρυξης υδρογονανθράκων. Στην συνέχεια έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου αυτή. 16. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (01/10/ /01/2014) - Συμμετείχα στην εταιρία Enermap υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής έφτιαξα μια σειρά από χάρτες με την ενεργειακή κατανάλωση των δημόσιων κτιρίων στο Λονδίνο. Οι χάρτες αυτοί παρουσιάστηκαν από την εταιρία στο Silicon Valley στην Καληφόρνια των ΗΠΑ από την εταιρία. 17. Συμμετοχή στο Cyprus Enterprise Link (CEL) (01/01/ μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω στον οργανισμό σαν εθελοντής. 18. Συμμετοχή σε σεμινάριο (13/01/2014) - Συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα "Demonstration of the extensible EKTIMISIS GIS Tool". 19. Συμμετοχή σε σεμινάριο (28/03/ /03/2014) - Συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Όμιλος Ci.Ge.Soc σε συνεργασία με την Marathon Data Systems Ελλάδας με θέμα "Εισαγωγή στο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών GIS". 20. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Startup Focus (04/04/2014) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Startup Focus της εταίρας SAP. Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την επιχειρηματική μας ιδέα με όνομα ParkingFinder και φτάσαμε μέχρι την τελευταία φάση του διαγωνισμού. 21. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Nicosia (11/04/ /04/2014) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Nicosia Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την λύση μας σε ένα πρόβλημα και καταφέραμε να πάρουμε το βραβείο για την καλύτερη λύση που μπορεί να γίνει επιχείρηση. Επιπλέον κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού που μας εξασφάλισε συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

4 3. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ) Εδώ και δυο χρόνια ανήκω στο Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντισμού του Παν. Κύπρου και είμαι στη θέση της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων. Κατά τη διάρκεια της δράσης μας έχουμε συμμετάσχει και διοργανώσει πάρα πολλές εκδηλώσεις κάποιες από αυτές είναι : -Διοργάνωση διάλεξης ενάντια της βίας στη γυναίκα. -Διοργάνωση διάλεξης για το aids όπου είχαμε κύριο ομιλητή τον καθηγητή Κωνσταντίνο Φελλά. -Συλλογή ρουχισμού και τροφίμων όπου δόθηκαν σε άπορες οικογένειες. -Ήμουν μια εκ των διοργανωτών της μεγαλύτερης Αλυσίδας Αγάπης στην Κύπρο, όπου μαζεύτηκε το ποσό των ευρών περίπου.τα μισά λεφτά δόθηκαν στο Sophia Foundation και τα άλλα μισά στο Βαγόνι Αγάπης και στο Χαμόγελο του Παιδιού. -Έχουμε επισκεφθεί δυο φορές τον Όμιλο Ματέρια, όπου φτιάξαμε κατασκευές με τους ηλικιωμένους φίλους μας και περάσαμε δημιουργικά το χρόνο μαζί τους. -Επίσης συμμετείχαμε στη Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη, όπου φτιάξαμε μπισκοτάκια για πώληση και σε συνεργασία με τον Όμιλο Τέχνης φτιάξαμε δώρα για τα παιδιά. -Στις 14/2 φτιάξαμε τα καρδουλομπισκοτάκια και τα έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια της Μαρίας Νεφέλης, η οποία πάσχει από χρόνια καρκινογόνο νόσο. -Ήμουν μια εκ των διοργανωτών για το παζαράκι που έγινε για ενίσχυση μια άπορης συμφοιτήτριάς μας. -Στη βραδιά ομίλων διοργάνωσα παζαράκι και πουλούσαμε βιβλία και τα έσοδα δόθηκαν στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών. -Συμμετείχαμε στο festival ngo, όπου διοργάνωσε το Παν. Κύπρου και προβάλαμε το έργο μας και τον Όμιλό μας. -Είμαι μια εκ των διοργανωτών για το μεγάλο μας event, το παζαράκι που θα γίνει στις 29/6 στη Φανερωμένη, όπου θα πωλούνται χειροποίητα κοσμήματα, εδέσματα και λαχνούς για ενίσχυση της Μαρίας Νεφέλης, η οποία πάσχει από σπάνια καρκινογόνο νόσο όπως έχω αναφέρει πιο πάνω. -Έχω γράψει άρθρο για τον Εθελοντισμό γενικά αλλά και για τον Όμιλό μας το οποίο δημοσιεύτηκε στη Φοιτητική και στο campus.cy 2) Eίμαι εκπρόσωπος στο Πρόγραμμα Εθελοντών Φοιτητών (ΠΕΦ). Το ΠΕΦ είναι ένα πρόγραμμα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) το οποίο ιδρύθηκε πρόσφατα. Σαν εκπρόσωπος έχω συμμετάσχει στο «Φιλανθρωπικό παζαράκι που έγινε για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών»,το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2-16 Απριλίου 2014 και μαζεύτηκε το ποσό των 600 ευρώ. Επίσης συμμετείχα στην εκδήλωση «Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα» που διεξάχθηκε στις 9-10 Απριλίου. Κλείνοντας, με τις δραστηριότητες μου στο ΠΕΦ, συμμετείχα και στην εκδήλωση «Καθαρίζουμε το Πανεπιστήμιο Κύπρου», που έγινε στις 06/04 δηλαδή την παγκόσμια μέρα καθαρισμού Let s do it Cyprus. 3) Eίμαι εδώ και δυο χρόνια περίπου, εθελόντρια του Κυπριακού Συνδέσμου του Οικογενειακού Προγραμματισμού (ΚΣΟΠ).Επίσης είμαι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Νέων του ΚΣΟΠ. Ο ΚΣΟΠ είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός ο οποίος ασχολείται με θέματα σχέσεων, aids, σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, ομοφυλοφιλία κ. α. Όσον αφορά τη δράση μου στο ΚΣΟΠ, έχω συμμετάσχει στο Let s talk about sex που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα. Επιπρόσθετα, έχω συμμετάσχει στην εκπαίδευση της γραμμής του ΚΣΟΠ Επίσης συμμετέχω σε διάφορα events. Συγκεκριμένα συμμετείχα στο festsival ngo στο Πανεπιστήμιου Κύπρου και στο pop up festival. Τέλος, θα συμμετάσχω ως εκπαιδεύτρια στο Let s talk about sex που θα γίνει στις Ιουνίου στο Παν. Κύπρου.

5 4) Είμαι μέλος των youth ambassadors του Συμβουλίου Νεολαίας, των νέων πρεσβευτών δηλαδή. Η ομάδα των youth ambassadors έχει ως στόχο να ενημερώσει τους νέους για το διαρθρωμένο διάλογο (structure dialogue) και να φέρει κοντά τα αιτήματα των νέων με τους πολιτικούς. Επίσης, προωθούμε τις εκδηλώσεις του συμβουλίου νεολαίας. 5) Συμμετείχα στην Καλοκαιρινή Σχολή του Συμβουλίου Νεολαίας με τίτλο «Ενεργός Άνεργος». Επίσης, συμμετείχα και στη Χειμερινή Σχολή όπου είχε θέμα τη «Νεανική Επιχειρηματικότητα». 6) Είμαι εδώ και ένα χρόνο εθελόντρια στο σύνδεσμο της Βίας. Έχω παρακολουθήσει την «Ομάδα Ανάγνωσης Άρθρων», όπου μελετούσαμε και σχολιάζαμε άρθρα για τη βία. Επίσης συμμετείχα στη σιωπηλή διαμαρτυρία ενάντια της Βίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Μάρτη. 7) Συμμετείχα εθελοντικά στη διαφήμιση που έκανε ο μη κυβερνητικός οργανισμός Reaction σε συνεργασία με το Ρικ, για την οδική ασφάλεια! 8) Συμμετείχα στην παγκύπρια εκστρατεία που διοργάνωσε το studentlife «Bιβλίο,βιβλίο γεμίζει το κοινωνικό παντοπωλείο», όπου τα έσοδα που μαζεύτηκαν από τα βιβλία δόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο. 9) Συμμετείχα στην εκδήλωση του «Students Aid», όπου πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου! 10) Επίσης έχω εκπαιδευτεί για να μπορώ να χορηγώ το πρωτόκολλο CDIS-5 (Conduct Disorder Interview Schedule for the DSM-5). 12) Συμμετείχα σε πρόγραμμα Υouth in Αction, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό μεταξύ 16/06 και 23/06 με τίτλο Τake Some Action. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και άτομα από άλλες χώρες, κάναμε διάφορα workshops και στο τέλος κάναμε street theatre / flashmob όπου είχε θέμα την προστασία του περιβάλλοντος!! 13) Έχοντας ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα, έχω συμμετάσχει στις «Πολύχρωμες Συναντήσεις», όπου το θέμα της συζήτησης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤ κοινότητα. 14) Συμμετείχα στο i-100 project!είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με στόχο να εδραιωθεί ο εθελοντισμός

6 4. ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Συμμετοχή στην ομάδα προετοιμασίας της Κυπριακής Συμμετοχής στην Μπιενάλε Βενετίας, με θέμα ''Anatomy of the wallpaper'', η οποία εγκαινιάστηκε τις 05/06/ Συμμετοχή σε 6μηνη πρακτική άσκηση (Φλεβάρης 2013-Ιούλιος 2013) μέσω του προγράμματος Erasmus Placement σε αρχιτεκτονικό γραφείο στην Ολλανδία. 3. Συμμετοχή ως κύπρια εκπρόσωπος στο ''Youth in Action'' πρόγραμμα με τίτλο ''You(th) and Democracy?!" στο Groningen της Ολλανδίας (28/04/ /05/2013) - Μέσα από το οποίο είχα την ευκαιρία μαζί με άλλους νέους από όλη την Ευρώπη να μιλήσουμε για τις μειονότητες που υπάρχουν σε μια 'δημοκρατική' κοινωνία και να προτείνουμε πιθανούς τρόπους που μπορούμε να τις ενσωματώσουμε στο ευρύτερο σύνολο απαλείφοντας τις ανισότητες. 4. Συμμετοχή στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (22-29 Ιούνιου 2012) με στόχο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός υπαίθριου πολυχρηστικού installation στο χώρο κατασκήνωσης στην Κάππαρη του Πρωταρά, προς χρήση από τα παιδιά. 5. Συμμετοχή στη Μπιενάλε Βενετίας ως μέλος της κυπριακής εκπροσώπησης με θέμα ''common ground - revisit Cyprus'' - στα πλαίσια ενός καλοκαιρινού εργαστηρίου (11-21 Ιουνίου 2012) ετοιμάστηκε όλο το οπτικό υλικό που θα προβαλλόταν στην έκθεση. 6. Διοργάνωση ενός αστικού παιχνιδιού στον πεζόδρομο της Λήδρας με συντονιστή το δρ. Σωκράτη Στρατή με στόχο τη δημόσια εμπλοκή των πολιτών προς ανακάλυψη της Λευκωσίας και διάδραση με στοιχεία της πόλης στις 20/11/ Συμμετοχή στο Erasmus Intensive Program Summer School με θέμα ''Reconfiguring Values and Knowledge for Sustainable Communities'' όπου διοργανώθηκε στις 31/07/ /08/2011 στον Αγρό και ήρθαν φοιτητές από πολλά μέρη της Ευρώπης για να συνεδριάσουμε για το μείζον θέμα του αειφόρου σχεδιασμού που προβληματίζει την εποχή μας. 8. Συμμετοχή στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (24-30 Ιουνίου 2011) με στόχο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός υπαίθριου αλλά στεγασμένου πάγκου αγοράς, το οποίο προσφέρθηκε στο χώρο Κωνστάντζα στην Παλιά Πόλη όπου διοργανώνεται η αγορά, προς διευκόλυνση των φθαρτεμπόρων.

7 5. ΜΑΡΚΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ BΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ NEΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (10/04/ /05/2014) - Συμμετέχω στο SpotLight υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης γράφω ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν τη φοιτητική κοινότητα της Κύπρου. 2. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (01/06/2013 σε εξέλιξη) - Συμμετέχω στο Παττίχειο δημοτικό μουσείο (Ιστορικό Μουσείο Κέντρο Μελετών Λεμεσού) υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκα για την ψηφιοποίηση φωτογραφικού υλικού για την Λεμεσό το οποίο θα ενταχθεί στην βιβλιοθήκη της Europiana για την διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς. 3. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (02/09/ /05/2014) - Συμμετείχα ως βοηθός τεχνικής υποστήριξης στην υπηρεσία πληροφορικών συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης έκανα την συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, παρείχα βοήθεια σε φοιτητές/τριες σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλάμβανα γενικά καθήκοντα κ.α. 4. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (08/08/ /09/2013) - Συμμετείχα ως βιβλιοθηκονόμος στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης δημιουργούσα καταλόγους για ταξινόμηση των βιβλίων και μετά τα τοποθετούσα στα ράφια της νεοσύστατης βιβλιοθήκης. 5. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (05/06/ /07/2013) - Συμμετείχα ως διανομέας ερωτηματολόγιων σχετικές με τον δήμο Αγλαντζάς που διοργάνωσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης πήγαινα από πόρτα σε πόρτα σε όλη την περιφέρεια του δήμου και σε συνεργασία με τους κατοίκους του δήμου συμπληρώναμε το ερωτηματολόγιο είτε ανώνυμο είτε επόνυμο. 6. Συμμετοχή στην νεοσύστατη εθελοντική ομάδα της μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με ομίλους και άλλους οργανισμούς (Πρόγραμμα Εθελοντών Φοιτητών) (26/02/2014 σε εξέλιξη) - Συμμετέχω ως εθελοντής βοήθειας σε κάθε είδους εθελοντικής πράξης που θα μου ζητηθεί. 7. Συμμετοχή σε σεμινάριο 10 ωρών από (01/08/ /09/2014). Συμμετείχα με επιτυχία στα ταχύρυθμα εισαγωγικά μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που διοργανώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τα εξής μαθήματα : Εισαγωγή στη MS Word 2010, MS Excel 2010, MS PowerPoint 2010 και στο μάθημα, Χρήσιμα εργαλεία κατά την διάρκεια σπουδών. 8. Συμμετοχή σε ταχύρυθμα μαθήματα από (01/10/ /05/2014). Συμμετείχα με επιτυχία στα εξής ταχύρυθμα μαθήματα τα οποία διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου: α) Αρχαία Ελληνική Μετρική, β) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Πληροφόρησης γ) Τεχνικές Αναζήτησης, δ) Χρήση Ηλεκτρονικού Καταλόγου Βιβλιοθήκης : υπηρεσίες, συλλογές, παραρτήματα, ε) Εργαλεία, οργανώσεις και διαχειρίσεις βιβλιογραφιών, στ) Πώς να βελτιώσετε την απόδοση σας στην αξιολόγηση, τεχνικές γραφής εκθέσεων, αναφορών και εργασιών, ζ) Αναζήτηση πηγών σε βάσεις δεδομένων και ετοιμασία βιβλιογραφίας (2 φορές),

8 η) Ανασκόπηση επιστημονικής βιβλιογραφίας σε βάσεις δεδομένων και στο διαδίκτυο για Μηχανική και Θετικές επιστήμες, ι) Τεχνικές και στρατηγικές αναζήτησης σε ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης, ια) Διαχείριση χρόνου για φοιτητές πανεπιστημίου, ιβ) Υπηρεσίες βιβλιοθήκης, γενική παρουσίαση των ηλεκτρονικών πηγών πληροφόρησης και του ηλεκτρονικού καταλόγου της βιβλιοθήκης, ιγ) Εργαλεία οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών 9. Συμμετοχή σε συνέδρια από το και έγινα κάτοχος: α) Διπλώματος Certificate Award Mecepus ( Μεσογειακό κέντρο δημόσιας ομιλίας) Lifelong Learning programmer δημόσιας ομιλίας PS101, β) Διπλώματος Certificate of attendance (CV writing Workshop) Ernst & Young Quality in everything we do γ) Διπλώματος Certificate of participation (ICAEW) Business gamer, δ) Βεβαίωσης υποτροφίας από το Rotary Club of Nicosia στην αίθουσα τελετών του Ροταριανού Ομίλου, ε) Βεβαίωσης από την Κυπριακή ένωση βιβλιοθηκονόμων επιστημών πληροφόρησης για την συμμετοχή μου στην διημερίδα με θέμα αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογή τους στα Κυπριακά κέντρα πληροφόρησης στο πανεπιστήμιο Κύπρου, ζ) Βεβαίωσης από τον κ. Μενέλαο Μενελάου υπεύθυνο του γραφείου σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα "Πώς να πετύχεις στη συνέντευξη πρόσληψης" στο πανεπιστήμιο Κύπρου, η) Certification of attendance για curriculum vitae and cover latter στις 19/02/2014 στο πανεπιστήμιο Κύπρου, θ) Certification of attendance, haw attended the workshop Map Your Future στις 02/10/2013 στο πανεπιστήμιο Κύπρου και στις 06/11/2013, ι) Δίωρο διακρατικό εργαστήρι με τίτλο «Ενίσχυση δεξιοτήτων μέσα στην Ευρωπαϊκή Εθελοντική υπηρεσία (EVS)», το οποίο διοργανώθηκε από την Εθνική Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» σε συνεργασία με το Eurodesk Κύπρου στις 17/09/2013, στο κέντρο πληροφόρησης οργανισμού νεολαίας Κύπρου, στη Λευκωσία

9 6. ΜΥΡΙΑ ΟΝΗΣΙΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Πρόεδρος του ομίλου τέχνης και αντιπρόεδρος του ομίλου εθελοντών. 2. Συμμετείχα στη Δημόσια Διαβούλευση για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έλαβε χώρα στις 4 Δεκεμβρίου 2014 στο Προεδρικό Μέγαρο 3. Με τον όμιλο εθελοντών κάθε εξάμηνο οργανώνουμε εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση άπορων φοιτητών του Πανεπιστημίου μας. Επιπλέον αναλάβαμε την φιλοξενία του Tool fair workshop στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Γενάρη. 4. Μέσα από τον όμιλο τέχνης, διοργάνωσα έκθεση (εγκατάσταση στο χώρο) για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού (φοιτητών κυρίως) στο θέμα της εμπορίας προσώπων. Η έκθεση διήρκησε από στις 20/3-28/3 στο Κτίριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων. 5. ανέλαβα την διοργάνωση εργαστηρίου για δημιουργία πανό με θέμα τα άτομα με αυτισμό και την καμπάνια «light it blue» το οποίο τοποθετήθηκε στο ρολόι του των κεντρικών κτιρίων του Πανεπιστημίου μας (Καλλιπόλεως) στις 2/4 και φωτίστηκε μπλε. 6. Συμμετείχα σε δράση σχετική με το πρόγραμμα i-100, η οποία αποτέλεσε μια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, ανταλλαγή κουλτούρας και εκτόνωση. 7. είχα την πρωτοβουλία να τοποθετηθούν άλλα πανό σχετικά με τους ομίλους στο Κτίριο κοινωνικών δραστηριοτήτων για διακόσμηση αλλά και διαφήμιση- ενημέρωση για τους ομίλους, με σκοπό την εμπλοκή των φοιτητών στις κοινωνικές δραστηριότητες που προσφέρουν. Έπειτα, κατά τις δύο πρώτες μέρες του εαρινού εξαμήνου οργάνωσα δράση για στήσιμο ενός μεγάλου καμβά έξω από το ΧΩΔ-01 στον οποίο οι περαστικοί μπορούσαν να γράψουν και να σχεδιάσουν ό,τι αυτοί επιθυμούσαν με στόχο την ελεύθερη έκφραση των φοιτητών αλλά και διαφήμιση του Ομίλου τέχνης για προσέλκυση νέων μελών. Ο καμβάς βρίσκεται επίσης στην είσοδο του ΚΚΔ. 8. Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 συμμετείχα στην Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη (φιλανθρωπική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου), όπου ανέλαβα εξολοκλήρου την διοργάνωση εργαστηρίου για παραγωγή δώρων για τα παιδιά που ήρθαν στην εκδήλωση. Επίσης, παρευρέθηκα εθελοντικά κάνοντας facepainting στα παιδιά. Τον Οκτώβριου του 2013 έλαβα μέρος στο NGO FESΤ που έγινε στην Παν/πολη, όπου οργάνωσα δράση για facepainting και πώληση κόστερ σε σχήμα καρδιάς για την εκστρατεία αγάπης. 9. Συμμετείχα στο students aid (φιλανθρωπική ημερήσια εκδήλωση για ενίσχυση του σωματείου ευημερίας φοιτητών) που έγινε στο Πανεπιστήμιό μας, στα κεντρικά κτίρια, τον Μάιο του Συμμετείχα στο πρόγραμμα Εράσμους με ανταλλαγή κουλτούρας και μεταφορά της κυπριακής παράδοσης στο εξωτερικό. Μετά από την εμπειρία μου αυτή, βοήθησα πολλούς φοιτητές Εράσμους που ήρθαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου να προσαρμοστούν αλλά και Κύπριους που έφυγαν για την Γρανάδα, από όπου ήρθα εγώ. 11. Παρείχα εθελοντική εργασία στους πάγκους ενημέρωσης της φοιτητικής μέριμνας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούλιο- Σεπτέμβριο του 2013.

10 12. το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχα σε εργαστήρι μιας βδομάδας με άτομα άλλων χωρών και είχαμε ως καταληκτική δράση την ευαισθητοποίηση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα με invisible theatre στην Λεμεσό. Επίσης, έλαβα μέρος στην καλοκαιρινή σχολή του οργανισμού νεολαίας Κύπρου με θέμα «Ενεργός άνεργος πολίτης» ως μία από τις εκπροσώπους του ομίλου εθελοντών μέσα από την οποία έμαθα πρακτικές τις οποίες χρησιμοποίησα σε δράσεις μου μέσα στους ομίλους. 13. Στις 27 Ιουλίου 2013 έλαβα μέρος στο flash mob του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου για την ενημέρωση του κοινού σε θέματα ασφαλής χρήσης του διαδικτύου. 14. Με τον όμιλο εθελοντών επισκεφτήκαμε το γηροκομείο ΜΑΤΕΡΙΑ και εφαρμόσαμε δημιουργικό εργαστήριο με θέμα την κυπριακή παράδοση, το οποίο συντόνιζα. 15. Παρείχα βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης των 20 χρόνων των εθελοντών γιατρών και προσωπική παρουσία και παροχή εθελοντικής εργασίας. 16. Παρείχα εθελοντική εργασία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα volley που έγινε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούνιο του Ήμουν ομαδάρχισσα εθελοντικά στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού στο Σαϊττά, : συμμετοχές σε κατάστημα πωλήσεων για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ Λεμεσού, στο κοινωνικό παντοπωλείο Λεμεσού με παροχή τροφίμων σε άπορες οικογένειες, πώληση αντικειμένων για ενίσχυση του οργανισμού Sophia foundation σε Λεμεσό και Λευκωσία (περίοδος Χριστουγέννων). Είμαι, τέλος, μέλος στο Σώμα Εθελοντών Λεμεσού και Λευκωσίας και έχω την κάρτα του εθελοντή. 19. Ανέλαβα την συνδιοργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την Μαρία Νεφέλη στην πλατεία της Φανερωμένης στις 29/6/ Μου απονεμήθηκε το Βραβείο Θεμιστοκλή Δέρβη 2014 για υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση και κοινωνική προσφορά. 21. Αποτέλεσα μέλος της ομάδας student life promo κατά τον Σεπτέμβριο 2013 και τον Ιανουάριο 2014 για την προώθηση του βιβλιοπωλείου student life στο Παν.Κύπρου. 22. Συμμετείχα στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Το νερό είναι ζωή» 2012 με φωτογράφιση πηγών νερού από όλη, σχεδόν, την Κύπρο. 23. Συμμετοχή στην φιλανθρωπική ποδηλατική ημερίδα Λεμεσού : Συμμετοχή σε ραδιοφωνικές εκπομπές κοινωνικού χαρακτήρα για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον εθελοντισμό

11 7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Κύπρου (ΕΚΝ). Είμαι ενεργό μέλος από το 2009 και από τότε επιλέχτηκα για να συμμετάσχω ως: α) αντιπρόσωπος στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2009) και στο διαπεριφερειακό συνέδριο στην Αυστρία (2/2010) β) οργανώτρια στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2010) γ) δημοσιογράφος στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2011) δ) κύριος διοργανωτής στο τοπικό διήμερο συνέδριο (4/2012) ε) πρόεδρος επιτροπής στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/12) 2. Συμμετοχή σε Erasmus Intensive Programme for Sustainability (training course) στο Πόρτο, Πορτογαλία (6/2012) 3. Συμμετοχή στο "Let's Do it Cyprus!" - περιβαλλοντική καμπάνια (6/2012) 4. Συμμετοχή για ένα εξάμηνο στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στην Κρακοβία (2/2013-7/2013) 5. Εθελοντική εργασία στο Nicosia Dog Shelter (11-12/2013) 6. Συμμετοχή σε φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο πανηγυράκι στον Παν. Κύπρου (12/2013) 7. Συμμετοχή σto Youth Exchange "3 E's - Education, Environment, Employability" στο Ζάγκρεμπ, Κροατία (4/2014). Κάτοχος διπλώματος Youthpass. 8. Συμμετοχή σε Διαγωνισμό ποίησης, ο οποίος οργανώθηκε από το τμήμα Αγγλικών Σπουδών Παν. Κύπρου (4/2014) 9. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έχω επίσης δουλέψει ως πωλήτρια, ομαδάρχης κατασκήνωσης, επιτηρήτρια, μεταφράστρια, ενώ από τον Απρίλιο του 2014 είμαι ενεργό μέλος του ΜΚΟ "Plan Be".

12 8. ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΥΛΙΚΩΝ (Παρών) Εθελοντική ερευνητική δραστηριότητα, Λεμεσός(Κύπρος). Συνέχιση της έρευνας με την οποία ενασχολήθηκα στη πτυχιακή μου εργασία με το πέρας της αποφοίτησης μου (εκτός πανεπιστημιακών υποχρεώσεων). Πρόταση για διενέργεια πειραμάτων ακτινοβόλησης μετάλλων με υπερβραχείς παλμούς LASER κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με σημαντικές πιθανότητες επιστημονικής δημοσίευσης των αποτελεσμάτων. 2. (Ιανουάριος 2014 Μάιος 2014) Εθελοντική δραστηριότητα, Λεμεσός (Κύπρος). Παραγωγή και συμπαρουσίαση ραδιοφωνικής εκπομπής με θέμα τη διαπολιτισμικότητα, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, εργοδότησης και ανταλλαγής φοιτητών στο εξωτερικό και Ευρωπαϊκά θέματα στον πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό. 3. (17/06/ /08/2013) Πρακτική άσκηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN), Γενεύη (Ελβετία). Μελέτη μηχανικής αστοχίας ψυκτικών μονάδων μικροροής σε ανιχνευτές μιονίων από πυρίτιο με ανάπτυξη και χρήση υπολογιστικών, πειραματικών και θεωρητικών μοντέλων. 4. Εκπαίδευση στο χώρο αλλά και σε σεμινάριο της εταιρίας COMSOL στη Λοζάνη σε λογισμικό 5. Παρουσίαση poster μέρους της εργασίας μου σε ετήσιο συνέδριο της COMSOL Multiphysics 6. Εθελοντική παρακολούθηση σεμιναρίων διαρκείας 2 μηνών σε σωματιδιακή/πυρηνική φυσική, φυσική υψηλής ενέργειας, κοσμολογία, αντιύλη, σκοτεινή ύλη και ενέργεια. Επίσης σε λήψη δεδομένων, ανιχνευτές, ηλεκτρονικά, στατιστική και εισαγωγή σε μεθόδους Monte Carlo. 7. (31/05/ /07/2012) Πρακτική άσκηση IAESTE στο MAMI Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μόσχας, Μόσχα (Ρωσία) Βοηθός στη διαχείριση ομάδας φοιτητών για σχεδιασμό και κατασκευή μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου για συμμετοχή του σε παγκόσμιο διαγωνισμό. Συνεισφορά στη διαχείριση, σχεδιασμό, πρόταση και ανάλυση ιδεών, παρουσίαση, συναρμολόγηση. 8. Ενεργός εθελοντής της ομάδας IAESTE Κύπρου 9. (Ιανουάριος 2013 Ιούνιος 2013) Εθελοντική ερευνητική δραστηριότητα, Λεμεσός (Κύπρος). Διενέργεια έρευνας σχετική με στεφανιαία stents που απαιτούσε ανάκτηση, καθαρισμό και μελέτη δειγμάτων με χειρουργικές διαδικασίες και χρήση προηγμένου εξοπλισμού χαρακτηρισμού. 10. (01/08/ /08/2011) Συμμετοχή στο θερινό εντατικό πρόγραμμα Organic Electronics and Applications (Or.E.A) ERASMUS Intensive program, Χανιά (Ελλάδα). Εντατικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων με ολοήμερη εκπαίδευση. Συμπεριέλαβε παρουσίαση των τελευταίων ανακαλύψεων και τεχνολογιών σε οργανικά ηλεκτρονικά και ανάλυση της φυσικής και μηχανισμών λειτουργίας των δομών αυτών. Επιτυχής διεκπεραίωση της τελικής εξέτασης. 11. (Σεπτέμβριος 2010 Μάιος 2013) Συμμετοχή στον όμιλο Ταϊλανδικής Πυγμαχίας του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, Λεμεσός (Κύπρος). Εκπαίδευση σε πληθώρα πολεμικών τεχνών με έμφαση στο Muay Thai. Συμμετοχή σε εξορμήσεις και άλλες δραστηριότητες του ομίλου. Σε όλες τις δραστηριότητες του εξωτερικού συμμετείχα ή και οργάνωσα εξορμήσεις και δραστηριότητες με τους συμμετέχοντες όπως ορειβασία, bungee jumping, αναρρίχηση, εξορμήσεις σε φαράγγια. επισκέψεις μουσείων, αξιοθεάτων κ.

13 9. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK COMPUTER ENGINEERING (BSc) & WEB AND MOBILE SYSTEMS (MSc) & Εθελοντική συμμετοχή στην συνεργασία Εργαστηρίου Κινητών Συσκευών Πανεπιστημίου Frederick με Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου για υλοποίηση της εφαρμογής Ask 4 Alchocheck για έξυπνες κινητές συσκευές η οποία αναπτύχθηκε στα πλαίσια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της τρέχουσας εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από παράνομες ουσίες και την επιβλαβή χρήση αλκοόλ για την περίοδο Συμμετοχή σε διάφορες ομάδες καινοτομίας που προέκυψαν από συνεργασίες του Εργαστηρίου Κινητών Συσκευών, Πανεπιστημίου Frederick με τον κρατικό, ημικρατικό και ιδιωτικό ιστό της Κύπρου που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας στην Κύπρο και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, συμμετοχή στην ανάπτυξη των επίσημων ιστοσελίδων ή/και εφαρμογών για έξυπνες συσκευές του a. Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) b. Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ) καθώς επίσης και για ιδιωτικές εταιρίες όπως c. Microsoft, PowerSoft, Lamda Groups, κ.τ.λ. 3. Συμμετοχή στην ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιού για ταμπλέτες Microsoft Surface για την προώθηση της ομάδας SIX and Plus του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας που αγωνίζεται στο διαγωνισμό F1 in Schools. 4. Φιναλίστ στους διαγωνισμούς a. Microsoft Imagine Cup 2012 με την εφαρμογή World Duels και b. Microsoft Imagine Cup 2013 με την εφαρμογή Social Hunt. 5. Συμμετοχή στην νικήτρια ομάδα του τοπικού διαγωνισμού Hackathon 2012 της Microsoft Κύπρου για Windows Phone/Windows 8 Application Development που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την εφαρμογή EduPoi. 6. Συμμετοχή στην νικήτρια ομάδα του διαδικτυακού διαγωνισμού Microsoft Windows 8.1 Developer Contest 2014 στην κατηγορία Best apps migrated from Windows Phone με την εφαρμογή Cyprus Greece Radio για Windows 8/ Εθελοντής εκπαιδευτής στο ετήσιο εργαστήριο Microsoft Technology Workshop 2013 που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Frederick και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές/ φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους. 8. Δημοσίευση και παρουσίαση έρευνας στο συνέδριο IFIP AIAI 2013 (IFIP Artificial Intelligence Applications and Innovations) με θέμα Human-Like Agents for a Smartphone First Person Shooter Game using Crowdsourced Data by Christoforos Kronis, Andreas Konstantinidis and Harris Papadopoulos. Στην εν λόγω έρευνα αναπτύχθηκε ένα καινοτόμο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που είχε ως σκοπό την συλλογή δεδομένων, σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς των πραγματικών παικτών, σε πραγματικό χρόνο με τη μέθοδο crowdsourcing και την εξέλιξη εικονικών παικτών με ανθρώπινη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης. 9. Ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές με περισσότερες από λήψεις σε ενάμισι χρόνο στο Windows Apps & Games marketplace και Google Play store όπως για παράδειγμα WiFi ARP Guard (Android), Smart AppKeeper (Android), Cyprus - Greece Radio (Android Windows Phone Windows 8), Εορτολόγιο (Windows Phone) κ.τ.λ.

14 10. Ανάπτυξη εφαρμογής Cyprus Radio για έξυπνες συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία ήταν πρώτη για αρκετές εβδομάδες στην κατηγορία Μουσική και Ήχος στο Google Play store. 11. Συμμετοχή στην βραδιά του ερευνητή 2013 για την παρουσίαση της εφαρμογής που ανέπτυξα ARShooter Wars για έξυπνες συσκευές Windows Phone.

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Στόχοι!! Να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το και Καταληκτικές Ημερομηνίες Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης -2013 απευθύνεται σε όλους τους τομείς και επίπεδα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Ελένη Μαραγκάκη σε συνεργασία με Νίκο Βασιλάκη, Ελίζα Ιατράκη, Ιωάννη Κομονταχάκη, Ειρήνη Μαστοράκη Α/Α ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νικόλαος Ε. Μωραϊτάκης

Νικόλαος Ε. Μωραϊτάκης Νικόλαος Ε. Μωραϊτάκης 1. ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 2003 2004 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Κράτος και Δημόσια Πολιτική» Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο Χειμερινός Τουρισμός Πρόταση Γιάννη Καρούσου Πρόταση η οποια κατεθεσα στο δημοτικο συμβουλιο. η πρώτη ολοκληρωμένη για ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού (εγχώριου). μέτρα, κίνητρα και ιδέες οι οποιες ολες

Διαβάστε περισσότερα

(Lifelong Learning Programme - LLP) 2007-2013

(Lifelong Learning Programme - LLP) 2007-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Lifelong Learning Programme - LLP) 2007-2013 Νοέµβριος 2011 Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης Το κοινοτικό Πρόγραμμα Δράσης στους τομείς της Εκπαίδευσης και της κατάρτισης. Απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον

Eκπαίδευση και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Eκπαίδευση και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών προσκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

Η οργανική ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο

Η οργανική ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο Η οργανική ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο Μιχάλης Τυρίμος Μέσα υποστήριξης και επιτάχυνσης της επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό Προγράμματα για φοιτητές (NACUE) Προγράμματα για απόφοιτους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Προς Κέντρο Γλωσσών. Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Προς Κέντρο Γλωσσών. Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Κέντρο Γλωσσών Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Στα πλαίσια των μεγάλων ανακατατάξεων και αλλαγών που επιφέρει στο νησί μας τόσο το κλίμα της παγκοσμιοποίησης όσο και η ένταξη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Η Τ Ο Υ Τ Μ Η Μ Α Τ Ο Σ Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ι Κ Η Σ

Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Η Τ Ο Υ Τ Μ Η Μ Α Τ Ο Σ Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ι Κ Η Σ Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Η Τ Ο Υ Τ Μ Η Μ Α Τ Ο Σ Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ι Κ Η Σ Τα Τμήματα της Νοσηλευτικής Α και Β ήταν από τα πρώτα Τμήματα της ΣΕΥΠ και γενικά του ΤΕΙ Αθήνας, που συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS +: ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ. Βασική Δράση 1: Μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων Σχέδια κινητικότητας για νέους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS +: ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ. Βασική Δράση 1: Μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων Σχέδια κινητικότητας για νέους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS +: ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ Βασική Δράση 1: Μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων Σχέδια κινητικότητας για νέους -Ανταλλαγές νέων -Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία -Κινητικότητα ατόμων που δουλεύουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15/6/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Mobile Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική σας θέση & τις πωλήσεις σας! ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολύμεσες βιβλιοθήκες στο INTERNET - CHILIAS

Ψηφιακές πολύμεσες βιβλιοθήκες στο INTERNET - CHILIAS Ψηφιακές πολύμεσες βιβλιοθήκες στο INTERNET - CHILIAS Αλεξάνδρα Παπάζογλου Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Βιβλιοθήκη Κολλεγίου Αθηνών Η ανάπτυξη της τηλεπικοινωνιακής υποδομής σε συνδυασμό με τις

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου 1. Σύνοψη Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της Πρυτανείας για τα έτη 2010-2020, το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει θέσει αριθμό προτεραιοτήτων ως τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός της Προέδρου του Συνδέσμου. ότι η επικοινωνία μας. δελτίου είναι απαραίτητη. Θα προσπαθήσουμε να σας ανακοινώνουμε τουλάχιστο μια φορά το

Χαιρετισμός της Προέδρου του Συνδέσμου. ότι η επικοινωνία μας. δελτίου είναι απαραίτητη. Θα προσπαθήσουμε να σας ανακοινώνουμε τουλάχιστο μια φορά το Σύνδεσμος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια Ενημερωτικό Δελτίο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Χαιρετισμός της προέδρου Πρόγραμμα Grundtvig Πορεία καταδίκης της βίας Γονείς και εκπαιδευτικοί ενάντια στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Τ.Θ. 22113, 1517 Λευκωσία, Τηλ. + 357 22878181, Φαξ. +357 22773039 Ιστοσελίδα: www.kisa.org.cy, Ηλ. Ταχ.: kisa@cytanet.com.cy 1 Για την επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου. Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015 Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015 Δελτίο Τύπου Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015 Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητικό Κέντρο Λεμεσού Νέες προοπτικές στην αρχειακή και ιστορική έρευνα

Ερευνητικό Κέντρο Λεμεσού Νέες προοπτικές στην αρχειακή και ιστορική έρευνα Νέες προοπτικές στην αρχειακή και ιστορική έρευνα Με την έναρξη των εργασιών του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου, Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού στην ανακαινισμένη πρώην Οικία Έπαρχου, ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Φίλιππος Παττούρας Προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Τηλ.: 22 89 40 22, E-mail: pattouras.philippos@ucy.ac.cy Κυριακή, 26 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

EuRegMe 2014. Χορηγικό Πακέτο. Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC)

EuRegMe 2014. Χορηγικό Πακέτο. Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) EuRegMe 2014 Χορηγικό Πακέτο Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) Περιεχόμενα Πρόλογος 3 Τι είναι η HelMSIC 4 Τι είναι το EuRegMe 6 Προϋπολογισμό 8 Ανταποδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ The Best and Brightest World-class education It s closer than you think Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ www.ait.gr/bsc Σκέψου από τώρα... Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ Μήνυμα Καρολίνας Πελενδρίτου για τον εθελοντισμό Εθελοντισμός είναι για εμένα η ευκαιρία να ανταποδίδω στην κοινωνία μέρος της αγάπης και του σεβασμού που μου έχει δείξει ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγέλματα Πληροφορικής: Προοπτικές και Προκλήσεις. Πανίκος Μασούρας Γραμματέας Δ.Σ Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής

Επαγγέλματα Πληροφορικής: Προοπτικές και Προκλήσεις. Πανίκος Μασούρας Γραμματέας Δ.Σ Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής Επαγγέλματα Πληροφορικής: Προοπτικές και Προκλήσεις Πανίκος Μασούρας Γραμματέας Δ.Σ Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα http://www.businessinsider.com.a u/be-a-software-programmer-nota-doctor-2014-2

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διεθνών Οργανισμών και Πρωτοβουλιών

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διεθνών Οργανισμών και Πρωτοβουλιών Universities 4 EU Αθήνα, 21 Μαρτίου 2015 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διεθνών Οργανισμών και Πρωτοβουλιών Βέρα Δηλάρη Education expert veradil61@gmail.com Παγκόσμιοι Αναπτυξιακοί Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ.

Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές Μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας.

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Χριστίνα Νεοφυτίδου Λειτουργός Νεολαίας, Τομέας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Τι είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη; Σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up»

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» Σπύρος Ιγνατιάδης Γ. Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ ιστορικό Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΔΗΣΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΔΗΣΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Πέμπτη, 16 Μαΐου 2011 / Αριθμός Φύλλου 191 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ YEPP ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΔΗΣΥ Μετά την μεγάλη επιτυχία της ΝΕ ΗΣΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΑΪΤΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΑΪΤΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΑΪΤΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ GREEK INNOVATION EXPO 2013, ΑΘΗΝΑ 16-19 ΜΑΪΟΥ 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ www.forth.gr 7 Ινστιτούτα στην Περιφέρεια Δημιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Τμήμα ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ακαδημαϊκός υπεύθυνος ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΝΟΜΑ : ΣΑΛΩΜΗ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΡΩΜΑΝΟΥ Ον. ΜΗΤΡΟΣ : ΑΝΤΩΝΙΑ Ον. ΠΑΤΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 31.08.1964 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2013 Γυμνάσια - Λύκεια Δρ Μιχάλης Ιερείδης Γενικός Γραμματέας ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2013 Γυμνάσια - Λύκεια Δρ Μιχάλης Ιερείδης Γενικός Γραμματέας ΧΟΡΗΓΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2013 Γυμνάσια - Λύκεια Δρ Μιχάλης Ιερείδης Γενικός Γραμματέας ΧΟΡΗΓΟΙ Τι αλλάζει φέτος; www.cymepa.net χρονοδιάγραμμα ΣΤΑΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ Hλεκτρονική αίτηση 15-25/10/13 Περιβαλλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές για τη Θεσσαλονίκη

Εφαρμογές για τη Θεσσαλονίκη Εφαρμογές για τη Θεσσαλονίκη http://thessaloniki.appsforgreece.eu Γενικά Ο διαγωνισμός «Εφαρμογές για τη Θεσσαλονίκη» στοχεύει στην ενεργοποίηση του δυναμικού της πόλης για τη δημιουργία εφαρμογών web

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards 2014 Μάθετε περισσότερα για το θεσμό των βραβείων και δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο www.social-business-awards.gr

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» PODEPRO

EΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» PODEPRO EΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ «ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» PODEPRO Οδηγός σπουδών Βόλος, 2015 Άρθρο 1 Γενικές διατάξεις Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας,

Διαβάστε περισσότερα

http://www.ucy.ac.cy/~kedima.

http://www.ucy.ac.cy/~kedima. http://www.ucy.ac.cy/~kedima. Δομή και Στόχοι Mε απόφαση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, στις 30 Αυγούστου 2002, ιδρύθηκε το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας. Το Κέντρο Διδασκαλίας και Μάθησης,

Διαβάστε περισσότερα

Young Entrepreneurship Acceleration Program

Young Entrepreneurship Acceleration Program Young Entrepreneurship Acceleration Program Educational Trip E-Bootcamp Career Days Networking Days Carpe Diem Lack of direction, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hours a day.

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Ονοματεπώνυμο... Κοσσιέρη Ευαγγελία Όνομα πατέρα... Γεώργιος Όνομα μητέρας... Αικατερίνη Τόπος γεννήσεως... Αθήνα Οικογενειακή κατάσταση... Έγγαμη kjnnnbbvvghgf Διεύθυνση επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

06 Εκδηλώσεις. τευχοσ. ηλεκτρονικο περιοδικο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014. Σπουδές και Υποτροφίες στο εξωτερικό: πληροφόρηση και συμβουλευτική

06 Εκδηλώσεις. τευχοσ. ηλεκτρονικο περιοδικο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014. Σπουδές και Υποτροφίες στο εξωτερικό: πληροφόρηση και συμβουλευτική ηλεκτρονικο περιοδικο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 τευχοσ 06 Εκδηλώσεις Σπουδές και Υποτροφίες στο εξωτερικό: πληροφόρηση και συμβουλευτική Η εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του Κοτσαρίνη Παναγιώτη Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 13 / 4 / 1970 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Εκδήλωση Κτίριο & Ενέργεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΠΙΟ ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΠΙΟ ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 / Αριθμός Φύλλου 175 ΚΥΠΡΟΣ: Η ΠΙΟ ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Εάν όλες οι χώρες της Ευρώπης είχαν ανάλογες εκπομπές ρύπων

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήµατα

Πληροφοριακά Συστήµατα Παρουσίαση ιατµηµατικού Μεταπτυχιακού στα Πληροφοριακά Συστήµατα Αναστάσιος Α. Οικονοµίδης, Καθηγητής Πρόεδρος.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήµατα Γιατί ΤΠΕ? (Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών) ΤΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Όνομα ΠΑΤΕΡΑ : ΧΑΤΖΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση. Δέσποινα Ευθυμίου Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας - Αμμοχώστου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση. Δέσποινα Ευθυμίου Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας - Αμμοχώστου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Σχολή Καταναλωτών ιδρύθηκε το 1990 από την αείμνηστη κα Σταυρούλα Ιακώβου. Μετά από την επιτυχία της Σχολής Καταναλωτών Λευκωσίας το 1991, ιδρύει τη Σχολή Καταναλωτών Λεμεσού και το 1992 τις

Διαβάστε περισσότερα

Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία

Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία Γιώργος Καραμανώλης, Crowdpolicy, Co-Founder & CTO Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 Η Alpha Bank στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχει διαχρονικά σε ενέργειες που στόχο έχουν να ενισχύσουν την κοινωνία την παιδεία, τον πολιτισμό,

Διαβάστε περισσότερα

Gender Equality NGO s: Importance of their support in the financial crisis environment

Gender Equality NGO s: Importance of their support in the financial crisis environment Ένωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών Greek Women s Engineering Association www.edem-net.gr Gender Equality NGO s: Importance of their support in the financial crisis environment Panagiota Rouni, Dr.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακή Εκπαίδευση και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Σύμπραξη και Εφαρμογή

Αναπτυξιακή Εκπαίδευση και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Σύμπραξη και Εφαρμογή Αναπτυξιακή Εκπαίδευση και Κοινωνική Δικαιοσύνη Σύμπραξη και Εφαρμογή Σωτήρης Θεμιστοκλέους sotiris.t@cardet.org www.cardet.org www.developmenteducation.org Διεθνές ανεξάρτητο, μη-κερδοσκοπικό, μη-κυβερνητικό

Διαβάστε περισσότερα

Digital. Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση. Women & Girls Go. Παντελής Νικολαΐδης Συντονιστής Δράσης. Συνέδριο Women & Girls Go Digital

Digital. Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση. Women & Girls Go. Παντελής Νικολαΐδης Συντονιστής Δράσης. Συνέδριο Women & Girls Go Digital Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση Women & Girls Go Digital Παντελής Νικολαΐδης Συντονιστής Δράσης Συνέδριο Women & Girls Go Digital Ψηφιακή Συμμαχία για την Γυναικεία Απασχόληση 2 Agenda Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση «Μίλητος Συµβουλευτική Α.Ε.»

Παρουσίαση «Μίλητος Συµβουλευτική Α.Ε.» Παρουσίαση «Μίλητος Συµβουλευτική Α.Ε.» Η ΜΙΛΗΤΟΣ Α.Ε. είναι µια ξεχωριστή, δυναµική, ευρηµατική και σύγχρονη ελληνική εταιρεία συµβούλων, µε µακρά εµπειρία, που ήδη µετρά πολλές επιτυχίες και διακρίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τα Κυπριακά Σημεία Επαφής «Πολιτισμό» και «Ευρώπη για τους Πολίτες» συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής

Τα Κυπριακά Σημεία Επαφής «Πολιτισμό» και «Ευρώπη για τους Πολίτες» συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Τα Κυπριακά Σημεία Επαφής «Πολιτισμό» και «Ευρώπη για τους Πολίτες» συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας (50%) και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (50%) Παραδείγματα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 2 Θέματα Παρουσίασης 1. Κυπριακή Πύλη Επιχειρήσεων 2. E-Gnosis 3. Ενημέρωσέ με 4. Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα ιεθνούς Κοινωνικής Ανάπτυξης Global Community Development Program

Πρόγραµµα ιεθνούς Κοινωνικής Ανάπτυξης Global Community Development Program Πρόγραµµα ιεθνούς Κοινωνικής Ανάπτυξης Global Community Development Program Καλοκαίρι 2013 AIESEC UNIPI 2013 piraeus.aiesec.gr aiesec@unipi.gr +30 2117509047-8 Theatrou 89, Piraeus Ποιοι είµαστε Η AIESEC

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΤΩΤΑ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική»

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Διαβάστε περισσότερα

APPLICATION OF BEMS IN THE BUILDING SECTOR 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ (BEMS)

APPLICATION OF BEMS IN THE BUILDING SECTOR 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ (BEMS) APPLICATION OF BEMS IN THE BUILDING SECTOR 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ (BEMS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το πρόγραμμα αφορά στην κατάρτιση δέκα (10) πτυχιούχων

Διαβάστε περισσότερα

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 213 Παρουσίαση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΑΣΤΙΕΤ Παρουσίαση του Προγράµµατος Ποιοι είναι οι στόχοι του προγράµµατος Δράσεις - Τι πρόκειται να κάνουµε ακριβώς Χρονοδιάγραµµα έργου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Υπηκοότητα ΜΠΕΛΟΥΛΗ ΑΓΑΘΗ agathabel@yahoo.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ημερομηνία γέννησης 11/11/1985 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ Ημερομηνίες (από

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Η σημασία των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, εφευρετική, να καινοτομεί περισσότερο και να αντιδρά καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ERASMUS+ ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας

ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ERASMUS+ ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ERASMUS+ ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας ΜΑΡΘΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Θεσσαλονίκη, 26/9/2014 Βασική Δράση 1 Μαθησιακή κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό. Δελτίο. Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα εγκαινιάζει το νέο Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης

Ενημερωτικό. Δελτίο. Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα εγκαινιάζει το νέο Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Σαμάρα 13, 49100 Κέρκυρα Τηλ: 26613 62183 Φαξ: 26613 62182 e-mail: europedirectcorfu@pin.gov.gr Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα εγκαινιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 32

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 32 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡ 2012-2013 5 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠΑΚ 6 ΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΤΕΠΑΚ 8 ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜHΜΑΤΑ 11 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 28 ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση Παρουσίαση: Αθανασία Κωνσταντίνου, ΕU Career Ambassador 8 Οκτωβρίου 2014, Πανεπιστήμιο Κύπρου «Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα μόνο βήμα» Lao Tzu Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

1. ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1. ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1.1 Θεσμικά Όργανα του Τμήματος Θεσμικά όργανα του Τμήματος σύμφωνα με το νόμο είναι η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

: Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας Διαγωνισμός : Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ 2014-2015

: Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας Διαγωνισμός : Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ 2014-2015 Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραμμα : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας Διαγωνισμός : Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ 2014-2015 Κωδικός Πρόσκλησης : ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΜΕΡΑ/0914 Χ Ρ Ο Ν Ο Δ Ι Α Γ Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ζηπάρι Κως, Τ.Κ. 85300, Κως ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κασσιώτη Διονυσία ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22423 60009 FAX : 2242 069111 E- mail d.kasioti@kos.gr ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Η επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία και στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων»

«Η επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία και στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων» Σχολείο: 52 ο ΓΕΛ Αθηνών Σχολικό έτος: 2013-2014 Τετράμηνο: Β Μάθημα: Ερευνητική Εργασία Τμήμα: Α 4 «Η επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία και στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων» Ομάδα Εργασίας:

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ Λευκωσία, 13 Δεκεμβρίου 2014 Γεωργία Χριστοφίδου Διευθύντρια Προγραμματισμού Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Χαδουμέλλης Ασημάκης Μηχανολόγος Μηχανικός, ΜΒΑ Διευθυντής Τ.Π.Π.Λ. Η μετάβαση 1977 Διακοπή της Μεταλλευτικής δραστηριότητας της ΓΕΜΛ 1981 Διακοπή της Μεταλλουργικής δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

Θεοφάνη Γεωργία. gotheofani@yahoo.gr. 1996 Πτυχίο Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Θεοφάνη Γεωργία. gotheofani@yahoo.gr. 1996 Πτυχίο Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεοφάνη Γεωργία Ημερ/νία γέννησης 17.2.1971 E-mail gotheofani@yahoo.gr ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ 1996 Πτυχίο Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Επιμόρφωση 2010 Βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική (ΠΜΣ) Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ http://mtpx.csd.auth.gr/

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική (ΠΜΣ) Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ http://mtpx.csd.auth.gr/ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική (ΠΜΣ) Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ http://mtpx.csd.auth.gr/ Γενικά Λειτουργεί αυτοδύναμα από το ακαδημαϊκό έτος 2003-4 Οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος

Διαβάστε περισσότερα

λατινικά σημαίνει παιχνίδι & Συνέντευξη Τύπου Κατερίνα Φιλίππου Κεραμίδα Δ/ ντρια B IC ΗΠΕΙΡΟΥ - Συντονίστρια LUD US

λατινικά σημαίνει παιχνίδι & Συνέντευξη Τύπου Κατερίνα Φιλίππου Κεραμίδα Δ/ ντρια B IC ΗΠΕΙΡΟΥ - Συντονίστρια LUD US L U D U S στα λατινικά σημαίνει παιχνίδι Ημερίδα & Συνέντευξη Τύπου Ιωάννινα, 22/2/201 0 Κατερίνα Φιλίππου Κεραμίδα Δ/ ντρια B IC ΗΠΕΙΡΟΥ - Συντονίστρια LUD US SEE Πρόγραμμα South East Europe Transnational

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ «ERASMUS+: ΝΕΟΛΑΙΑ»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ «ERASMUS+: ΝΕΟΛΑΙΑ» ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ «ERASMUS+: ΝΕΟΛΑΙΑ» Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 17 Μαρτίου 2014, με παράταση 24 Μαρτίου 2014 Για περίοδο έναρξης σχεδίων 17/6/2014 31/12/2014 Βασική Δράση 1 Μαθησιακή Κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο: 40χρονα

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο: 40χρονα Παιδαγωγικό Ινστιτούτο: 40χρονα Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου - Ευριπίδου Διευθύντρια Π.Ι. Δημοσιογραφική Διάσκεψη 9 Μαΐου 2013 Δομή της παρουσίασης Ρόλος και Δράση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (ΠΙΚ) Εμφάσεις

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

TRANSPORT LEARNING Εκπαιδευτικές ενότητες για δήμους και υπηρεσίες ενέργειας

TRANSPORT LEARNING Εκπαιδευτικές ενότητες για δήμους και υπηρεσίες ενέργειας TRANSPORT LEARNING Εκπαιδευτικές ενότητες για δήμους και υπηρεσίες ενέργειας istockphoto Περιεχόμενα Οι υπηρεσίες μας εν συντομία... 2 Δημιουργία μιας βάσης γνώσεων για τις περιφέρειες σύγκλισης της Ευρώπης...

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη, κρατική μουσική Σχολή στην Κύπρο

Η πρώτη, κρατική μουσική Σχολή στην Κύπρο Μ Ο Υ Σ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Η πρώτη, κρατική μουσική Σχολή στην Κύπρο Ιστορικό της ίδρυσης του Μουσικού Σχολείου και η υλοποίηση της ιδέας ιδέα για τη δημιουργία του Μουσικού Σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ EUROPEAN LOGISTICS ASSOCIATION ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ EUROPEAN LOGISTICS ASSOCIATION ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΑ LOGISTICS 2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ EUROPEAN LOGISTICS ASSOCIATION ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ LOGISTICS UP GREEK LOGISTICS

Διαβάστε περισσότερα

European Destinations of Excellence EDEN Άριστοι Ευρωπαϊκοί Προορισμοί. «Τουρισμός και Προστατευόμενες Περιοχές» ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

European Destinations of Excellence EDEN Άριστοι Ευρωπαϊκοί Προορισμοί. «Τουρισμός και Προστατευόμενες Περιοχές» ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ European Destinations of Excellence EDEN Άριστοι Ευρωπαϊκοί Προορισμοί «Τουρισμός και Προστατευόμενες Περιοχές» ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ Η αίτηση θα πρέπει απαραίτητα να υποβληθεί σε τυπωμένη (χειρόγραφες αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη. Η Remedica νοιάζεται

Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη. Η Remedica νοιάζεται Εταιρική Κοινωνική & Περιβαλλοντική Ευθύνη Η Remedica νοιάζεται Το Συγκρότημα Remedica ιδρύθηκε το 1960 και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Κύπρο. Η Remedica παρασκευάζει ένα ευρύ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Ονοματεπώνυμο: Φωτεινή (Φανή) Κομσέλη 2. Εκπαίδευση: Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών 3. Δ/νση εργασίας: ΕΚΔΔΑ/ΙΝΕΠ, Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος 4. Τηλ.: 213.1306.236, -255, -200, -204

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να κάνω. µεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήµατα?

Γιατί να κάνω. µεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήµατα? Γιατί να κάνω µεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήµατα? Αναστάσιος Α. Οικονοµίδης, Καθηγητής Πρόεδρος.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήµατα ΓιατίΤΠΕ? (Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών) -ΤΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ»

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011: ΥΕ/ΥΑ/ΕΤΕ/01.2012 Δράση [Αρ. 4] "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» συγχρηματοδοτείται από

Διαβάστε περισσότερα

18 Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΙ

18 Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΙ 18 Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΙ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΘΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» Α ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Σοφία Άρτεμις Κουτσουβέλη

Διαβάστε περισσότερα

Κουνέλη Βασιλική. 2009 Υποψήφια Διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών

Κουνέλη Βασιλική. 2009 Υποψήφια Διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών Κουνέλη Βασιλική ΣΠΟΥΔΕΣ 1997 Απολυτήριο 2 ου Ενιαίου Λυκείου Πατρών. Γενικός βαθμός 18 8/10. 2002 Απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (Έτος εισαγωγής 1998 Έτος κτήσης πτυχίου 2002).

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα Αικατερίνη Α. Μπλάντα, Μ. Ed. Τίτλοι σπουδών Σεπτέμβριος 1999 Οκτώβριος 2004: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Διαβάστε περισσότερα