2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/ /5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/2013-28/5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας."

Transcript

1 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ) EU Careers Ambassador (1/10/ /9/2014) για την Ευρωπαική Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (ΕPSO). Ενημερώνω τους φοιτητές και τους νέους για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην ΕΕ. Έχω συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε εκδηλώσεις της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο. 2) Ραδιοφωνική Παραγωγός στον UCY Voice 95,2fm. (1/10/ /5/2014) Επιμελούμαι και συνπαρουσιάζω την εκπομπή 60λεπτο Καριέρας. 3) Συντάκτρια στην ιστοσελίδα (πρώην (13/6/ σήμερα) Αρθρογραφώ, ετοιμάζω συνεντεύξεις, ψάχνω υλικό για θέματα καριέρας και ευκαιρίες κινητικότητας στην Ευρώπη. 4) Ρεπόρτερ για τη μεγαλύτερη εκδήλωση ψηφιακής καινοτομίας στην ΕΕ ( 6-8/11/2013 ICT 2013, Λιθουανική Προεδρία Συμβουλίου ΕΕ). Επιλέγηκα απο το DG Connect της Ευρωπαικής Επιτροπής για να αρθρογραφήσω για τη σελίδα της Επιτροπής. 5) Liaison Officer στην Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ. (1/7/ /12/2012). Βοηθός στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. 6) Νεαρή εκπρόσωπος στην Ευρωπαική Σύνοδο Νεολαίας στη Λιθουανία (9-12/9/2013). Επιλέγηκα απο το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου για να εκπροσωπήσω την Κύπρο. 7) Συμμετοχή στην ομάδα 'League of Young Voters' του Eυρωπαικού Φόρουμ Νεολαίας. (10/3/ /5/2014). Προώθηση της σημαντικότητας να συμμετέχουν οι νέοι στις εκλογές Μαίου 2014 μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 8) Συμμετοχή στο Δημοσιογραφικό Όμιλο Πανεπιστημίου Κύπρου (1/10/ /4/2014). Αρθρογραφώ για το περιοδικό 'Φοιτητική' και πέρνω συνεντεύξεις. Μια από τις συνεντεύξεις μου ήταν η συνέντευξη με τον Κύπριο Νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη. 9) Eθελόντρια στο Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου. (1/3/ σήμερα) Συμμετέχω στην ομάδα των Youth Ambassadors, συμμετέχω σε δημόσιες διαβουλεύσεις, αρθρογραφώ και ετοιμάζω συνεντεύξεις για θέματα που αφορούν τους νέους) 10) Εθελόντρια στο Συνέδριο East West του Ευρωπαικού Γραφείου Κύπρου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (1-4/9/2012). Βοήθησα εθελοντικά στην οργάνωση της εκδήλωσης. 11) Μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων. (1/9/ /5/2013) Παρακολούθησα επιμορφωτικά μαθήματα Δημοσίων Σχέσεων και απόκτησα το πιστοποιητικό LCCI Higher.

2 2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Συμμετοχή σε χορευτικό συγκρότημα ( μέχρι σήμερα) - Συμμετοχή στο χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Ακρωτηρίου με το οποίο διεξάγουμε παραστάσεις σε Κύπρο και εξωτερικό δείχνοντας τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας. 2. Εθελοντής αιμοδότης ( μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω σε εθελοντικές αιμοδοσίες από το Συμμετοχή σε συνδέσμους ( Σήμερα) - Συμμετέχω στον Σύλλογο Τοπογράφων Μηχανικών Κύπρου και Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου όπου συμμετέχω σε διάφορες εκδηλώσεις και σε γενικές συνελεύσεις. 4. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (02/06/ /07/2011) - Δούλευα σαν βοηθός τοπογράφου στην εταιρία Iacovou Brothers στο έργο "Γραμμικό Πάρκο Ποταμού Γρύλλη". 5. Συμμετοχή σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus (08/01/ /06/2012) - Για ένα εξάμηνο έκανα τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο της Βαλένθιας στην Ισπανία όπου είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Όταν επέστρεψα έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου παροτρύνοντας τους να συμμετάσχουν και αυτοί στο πρόγραμμα. 6. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (15/06/ /07/2012) - Δούλευα σαν βοηθός τοπογράφου στο κτηματολόγιο Λεμεσού. Στην συνέχεια έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου αυτή. 7. Συμμετοχή σε συμβούλιο ( μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω στο Συμβούλιο Νέων Πολιτιστικού Ομίλου Ακρωτηρίου. 8. Ίδρυση πανεπιστημιακού ομίλου (01/11/2012) Ήμουν ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του ΤΕΠΑΚ. Ο όμιλος διοργανώνει μια πληθώρα εκδηλώσεων με σκοπό την δικτύωση των φοιτητών με εταιρίες και οργανισμούς αλλά και την εκμάθηση καινούργιων δεξιοτήτων. 9. Συμμετοχή σε συμβούλιο ( ) Συμμετοχή στο συμβούλιο του Ομίλου Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του ΤΕΠΑΚ (Ci.Ge.Soc). Διετέλεσα Πρόεδρος του ομίλου για 2 θητείες μέχρι και σήμερα. 10. Εθελοντής Διοργάνωσης ( ) - Συμμετείχα σαν εθελοντής στην διοργάνωση του Nasa Space App Challenge Limassol (2013) και Nasa Space App Challenge Nicosia (2014). Μέσα από την διοργάνωση αυτή οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν μέσα σε 2 μέρες να λύσουν διάφορα προβλήματα που θέτονται από την NASA. 11. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Limassol (2013) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Limassol Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την λύση μας σε ένα πρόβλημα και καταφέραμε να έρθουμε δεύτεροι από την ψηφοφορία του κοινού. 12. Συμμετοχή σε σεμινάριο (16/09/ /09/2013) - Συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) με θέμα "Radar Remote Sensing Course".

3 13. Συμμετοχή σε συνέδριο ( ) - Συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο τηλεπισκόπισης RSCy που έγινε στην Πάφο τον Απρίλιο του 2013 και τον Απρίλιο του Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Startup Weekend Cyprus 2013 (07/12/ /12/2013) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Startup Weekend Cyprus. Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την επιχειρηματική μας ιδέα με όνομα ParkingFinder την οποία συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε μέχρι σήμερα. 15. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (15/06/ /07/2013) - Δούλευα στην εταιρία Schlumberger όπου τοποθετήθηκα σε μία από τις βάσεις της εταιρίας στην Ρουμανία όπου έμαθα πάρα πολλά για τον τομέα εξόρυξης υδρογονανθράκων. Στην συνέχεια έκανα παρουσίαση στους συμφοιτητές μου για την εμπειρία μου αυτή. 16. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (01/10/ /01/2014) - Συμμετείχα στην εταιρία Enermap υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής έφτιαξα μια σειρά από χάρτες με την ενεργειακή κατανάλωση των δημόσιων κτιρίων στο Λονδίνο. Οι χάρτες αυτοί παρουσιάστηκαν από την εταιρία στο Silicon Valley στην Καληφόρνια των ΗΠΑ από την εταιρία. 17. Συμμετοχή στο Cyprus Enterprise Link (CEL) (01/01/ μέχρι σήμερα) - Συμμετέχω στον οργανισμό σαν εθελοντής. 18. Συμμετοχή σε σεμινάριο (13/01/2014) - Συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα "Demonstration of the extensible EKTIMISIS GIS Tool". 19. Συμμετοχή σε σεμινάριο (28/03/ /03/2014) - Συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Όμιλος Ci.Ge.Soc σε συνεργασία με την Marathon Data Systems Ελλάδας με θέμα "Εισαγωγή στο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών GIS". 20. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Startup Focus (04/04/2014) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Startup Focus της εταίρας SAP. Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την επιχειρηματική μας ιδέα με όνομα ParkingFinder και φτάσαμε μέχρι την τελευταία φάση του διαγωνισμού. 21. Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Nicosia (11/04/ /04/2014) - Συμμετείχα στον διαγωνισμό Nasa Space App Challenge Nicosia Με την ομάδα μου παρουσιάσαμε την λύση μας σε ένα πρόβλημα και καταφέραμε να πάρουμε το βραβείο για την καλύτερη λύση που μπορεί να γίνει επιχείρηση. Επιπλέον κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού που μας εξασφάλισε συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

4 3. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ) Εδώ και δυο χρόνια ανήκω στο Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντισμού του Παν. Κύπρου και είμαι στη θέση της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων. Κατά τη διάρκεια της δράσης μας έχουμε συμμετάσχει και διοργανώσει πάρα πολλές εκδηλώσεις κάποιες από αυτές είναι : -Διοργάνωση διάλεξης ενάντια της βίας στη γυναίκα. -Διοργάνωση διάλεξης για το aids όπου είχαμε κύριο ομιλητή τον καθηγητή Κωνσταντίνο Φελλά. -Συλλογή ρουχισμού και τροφίμων όπου δόθηκαν σε άπορες οικογένειες. -Ήμουν μια εκ των διοργανωτών της μεγαλύτερης Αλυσίδας Αγάπης στην Κύπρο, όπου μαζεύτηκε το ποσό των ευρών περίπου.τα μισά λεφτά δόθηκαν στο Sophia Foundation και τα άλλα μισά στο Βαγόνι Αγάπης και στο Χαμόγελο του Παιδιού. -Έχουμε επισκεφθεί δυο φορές τον Όμιλο Ματέρια, όπου φτιάξαμε κατασκευές με τους ηλικιωμένους φίλους μας και περάσαμε δημιουργικά το χρόνο μαζί τους. -Επίσης συμμετείχαμε στη Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη, όπου φτιάξαμε μπισκοτάκια για πώληση και σε συνεργασία με τον Όμιλο Τέχνης φτιάξαμε δώρα για τα παιδιά. -Στις 14/2 φτιάξαμε τα καρδουλομπισκοτάκια και τα έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια της Μαρίας Νεφέλης, η οποία πάσχει από χρόνια καρκινογόνο νόσο. -Ήμουν μια εκ των διοργανωτών για το παζαράκι που έγινε για ενίσχυση μια άπορης συμφοιτήτριάς μας. -Στη βραδιά ομίλων διοργάνωσα παζαράκι και πουλούσαμε βιβλία και τα έσοδα δόθηκαν στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών. -Συμμετείχαμε στο festival ngo, όπου διοργάνωσε το Παν. Κύπρου και προβάλαμε το έργο μας και τον Όμιλό μας. -Είμαι μια εκ των διοργανωτών για το μεγάλο μας event, το παζαράκι που θα γίνει στις 29/6 στη Φανερωμένη, όπου θα πωλούνται χειροποίητα κοσμήματα, εδέσματα και λαχνούς για ενίσχυση της Μαρίας Νεφέλης, η οποία πάσχει από σπάνια καρκινογόνο νόσο όπως έχω αναφέρει πιο πάνω. -Έχω γράψει άρθρο για τον Εθελοντισμό γενικά αλλά και για τον Όμιλό μας το οποίο δημοσιεύτηκε στη Φοιτητική και στο campus.cy 2) Eίμαι εκπρόσωπος στο Πρόγραμμα Εθελοντών Φοιτητών (ΠΕΦ). Το ΠΕΦ είναι ένα πρόγραμμα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) το οποίο ιδρύθηκε πρόσφατα. Σαν εκπρόσωπος έχω συμμετάσχει στο «Φιλανθρωπικό παζαράκι που έγινε για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών»,το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2-16 Απριλίου 2014 και μαζεύτηκε το ποσό των 600 ευρώ. Επίσης συμμετείχα στην εκδήλωση «Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα» που διεξάχθηκε στις 9-10 Απριλίου. Κλείνοντας, με τις δραστηριότητες μου στο ΠΕΦ, συμμετείχα και στην εκδήλωση «Καθαρίζουμε το Πανεπιστήμιο Κύπρου», που έγινε στις 06/04 δηλαδή την παγκόσμια μέρα καθαρισμού Let s do it Cyprus. 3) Eίμαι εδώ και δυο χρόνια περίπου, εθελόντρια του Κυπριακού Συνδέσμου του Οικογενειακού Προγραμματισμού (ΚΣΟΠ).Επίσης είμαι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Νέων του ΚΣΟΠ. Ο ΚΣΟΠ είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός ο οποίος ασχολείται με θέματα σχέσεων, aids, σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, ομοφυλοφιλία κ. α. Όσον αφορά τη δράση μου στο ΚΣΟΠ, έχω συμμετάσχει στο Let s talk about sex που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα. Επιπρόσθετα, έχω συμμετάσχει στην εκπαίδευση της γραμμής του ΚΣΟΠ Επίσης συμμετέχω σε διάφορα events. Συγκεκριμένα συμμετείχα στο festsival ngo στο Πανεπιστήμιου Κύπρου και στο pop up festival. Τέλος, θα συμμετάσχω ως εκπαιδεύτρια στο Let s talk about sex που θα γίνει στις Ιουνίου στο Παν. Κύπρου.

5 4) Είμαι μέλος των youth ambassadors του Συμβουλίου Νεολαίας, των νέων πρεσβευτών δηλαδή. Η ομάδα των youth ambassadors έχει ως στόχο να ενημερώσει τους νέους για το διαρθρωμένο διάλογο (structure dialogue) και να φέρει κοντά τα αιτήματα των νέων με τους πολιτικούς. Επίσης, προωθούμε τις εκδηλώσεις του συμβουλίου νεολαίας. 5) Συμμετείχα στην Καλοκαιρινή Σχολή του Συμβουλίου Νεολαίας με τίτλο «Ενεργός Άνεργος». Επίσης, συμμετείχα και στη Χειμερινή Σχολή όπου είχε θέμα τη «Νεανική Επιχειρηματικότητα». 6) Είμαι εδώ και ένα χρόνο εθελόντρια στο σύνδεσμο της Βίας. Έχω παρακολουθήσει την «Ομάδα Ανάγνωσης Άρθρων», όπου μελετούσαμε και σχολιάζαμε άρθρα για τη βία. Επίσης συμμετείχα στη σιωπηλή διαμαρτυρία ενάντια της Βίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Μάρτη. 7) Συμμετείχα εθελοντικά στη διαφήμιση που έκανε ο μη κυβερνητικός οργανισμός Reaction σε συνεργασία με το Ρικ, για την οδική ασφάλεια! 8) Συμμετείχα στην παγκύπρια εκστρατεία που διοργάνωσε το studentlife «Bιβλίο,βιβλίο γεμίζει το κοινωνικό παντοπωλείο», όπου τα έσοδα που μαζεύτηκαν από τα βιβλία δόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο. 9) Συμμετείχα στην εκδήλωση του «Students Aid», όπου πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου! 10) Επίσης έχω εκπαιδευτεί για να μπορώ να χορηγώ το πρωτόκολλο CDIS-5 (Conduct Disorder Interview Schedule for the DSM-5). 12) Συμμετείχα σε πρόγραμμα Υouth in Αction, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό μεταξύ 16/06 και 23/06 με τίτλο Τake Some Action. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και άτομα από άλλες χώρες, κάναμε διάφορα workshops και στο τέλος κάναμε street theatre / flashmob όπου είχε θέμα την προστασία του περιβάλλοντος!! 13) Έχοντας ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα, έχω συμμετάσχει στις «Πολύχρωμες Συναντήσεις», όπου το θέμα της συζήτησης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤ κοινότητα. 14) Συμμετείχα στο i-100 project!είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με στόχο να εδραιωθεί ο εθελοντισμός

6 4. ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Συμμετοχή στην ομάδα προετοιμασίας της Κυπριακής Συμμετοχής στην Μπιενάλε Βενετίας, με θέμα ''Anatomy of the wallpaper'', η οποία εγκαινιάστηκε τις 05/06/ Συμμετοχή σε 6μηνη πρακτική άσκηση (Φλεβάρης 2013-Ιούλιος 2013) μέσω του προγράμματος Erasmus Placement σε αρχιτεκτονικό γραφείο στην Ολλανδία. 3. Συμμετοχή ως κύπρια εκπρόσωπος στο ''Youth in Action'' πρόγραμμα με τίτλο ''You(th) and Democracy?!" στο Groningen της Ολλανδίας (28/04/ /05/2013) - Μέσα από το οποίο είχα την ευκαιρία μαζί με άλλους νέους από όλη την Ευρώπη να μιλήσουμε για τις μειονότητες που υπάρχουν σε μια 'δημοκρατική' κοινωνία και να προτείνουμε πιθανούς τρόπους που μπορούμε να τις ενσωματώσουμε στο ευρύτερο σύνολο απαλείφοντας τις ανισότητες. 4. Συμμετοχή στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (22-29 Ιούνιου 2012) με στόχο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός υπαίθριου πολυχρηστικού installation στο χώρο κατασκήνωσης στην Κάππαρη του Πρωταρά, προς χρήση από τα παιδιά. 5. Συμμετοχή στη Μπιενάλε Βενετίας ως μέλος της κυπριακής εκπροσώπησης με θέμα ''common ground - revisit Cyprus'' - στα πλαίσια ενός καλοκαιρινού εργαστηρίου (11-21 Ιουνίου 2012) ετοιμάστηκε όλο το οπτικό υλικό που θα προβαλλόταν στην έκθεση. 6. Διοργάνωση ενός αστικού παιχνιδιού στον πεζόδρομο της Λήδρας με συντονιστή το δρ. Σωκράτη Στρατή με στόχο τη δημόσια εμπλοκή των πολιτών προς ανακάλυψη της Λευκωσίας και διάδραση με στοιχεία της πόλης στις 20/11/ Συμμετοχή στο Erasmus Intensive Program Summer School με θέμα ''Reconfiguring Values and Knowledge for Sustainable Communities'' όπου διοργανώθηκε στις 31/07/ /08/2011 στον Αγρό και ήρθαν φοιτητές από πολλά μέρη της Ευρώπης για να συνεδριάσουμε για το μείζον θέμα του αειφόρου σχεδιασμού που προβληματίζει την εποχή μας. 8. Συμμετοχή στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (24-30 Ιουνίου 2011) με στόχο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός υπαίθριου αλλά στεγασμένου πάγκου αγοράς, το οποίο προσφέρθηκε στο χώρο Κωνστάντζα στην Παλιά Πόλη όπου διοργανώνεται η αγορά, προς διευκόλυνση των φθαρτεμπόρων.

7 5. ΜΑΡΚΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ BΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ NEΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (10/04/ /05/2014) - Συμμετέχω στο SpotLight υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης γράφω ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν τη φοιτητική κοινότητα της Κύπρου. 2. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (01/06/2013 σε εξέλιξη) - Συμμετέχω στο Παττίχειο δημοτικό μουσείο (Ιστορικό Μουσείο Κέντρο Μελετών Λεμεσού) υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκα για την ψηφιοποίηση φωτογραφικού υλικού για την Λεμεσό το οποίο θα ενταχθεί στην βιβλιοθήκη της Europiana για την διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς. 3. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (02/09/ /05/2014) - Συμμετείχα ως βοηθός τεχνικής υποστήριξης στην υπηρεσία πληροφορικών συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης έκανα την συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, παρείχα βοήθεια σε φοιτητές/τριες σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλάμβανα γενικά καθήκοντα κ.α. 4. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (08/08/ /09/2013) - Συμμετείχα ως βιβλιοθηκονόμος στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης δημιουργούσα καταλόγους για ταξινόμηση των βιβλίων και μετά τα τοποθετούσα στα ράφια της νεοσύστατης βιβλιοθήκης. 5. Συμμετοχή σε Πρακτική Άσκηση (05/06/ /07/2013) - Συμμετείχα ως διανομέας ερωτηματολόγιων σχετικές με τον δήμο Αγλαντζάς που διοργάνωσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας υπό μορφή πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης πήγαινα από πόρτα σε πόρτα σε όλη την περιφέρεια του δήμου και σε συνεργασία με τους κατοίκους του δήμου συμπληρώναμε το ερωτηματολόγιο είτε ανώνυμο είτε επόνυμο. 6. Συμμετοχή στην νεοσύστατη εθελοντική ομάδα της μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με ομίλους και άλλους οργανισμούς (Πρόγραμμα Εθελοντών Φοιτητών) (26/02/2014 σε εξέλιξη) - Συμμετέχω ως εθελοντής βοήθειας σε κάθε είδους εθελοντικής πράξης που θα μου ζητηθεί. 7. Συμμετοχή σε σεμινάριο 10 ωρών από (01/08/ /09/2014). Συμμετείχα με επιτυχία στα ταχύρυθμα εισαγωγικά μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που διοργανώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τα εξής μαθήματα : Εισαγωγή στη MS Word 2010, MS Excel 2010, MS PowerPoint 2010 και στο μάθημα, Χρήσιμα εργαλεία κατά την διάρκεια σπουδών. 8. Συμμετοχή σε ταχύρυθμα μαθήματα από (01/10/ /05/2014). Συμμετείχα με επιτυχία στα εξής ταχύρυθμα μαθήματα τα οποία διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου: α) Αρχαία Ελληνική Μετρική, β) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Πληροφόρησης γ) Τεχνικές Αναζήτησης, δ) Χρήση Ηλεκτρονικού Καταλόγου Βιβλιοθήκης : υπηρεσίες, συλλογές, παραρτήματα, ε) Εργαλεία, οργανώσεις και διαχειρίσεις βιβλιογραφιών, στ) Πώς να βελτιώσετε την απόδοση σας στην αξιολόγηση, τεχνικές γραφής εκθέσεων, αναφορών και εργασιών, ζ) Αναζήτηση πηγών σε βάσεις δεδομένων και ετοιμασία βιβλιογραφίας (2 φορές),

8 η) Ανασκόπηση επιστημονικής βιβλιογραφίας σε βάσεις δεδομένων και στο διαδίκτυο για Μηχανική και Θετικές επιστήμες, ι) Τεχνικές και στρατηγικές αναζήτησης σε ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης, ια) Διαχείριση χρόνου για φοιτητές πανεπιστημίου, ιβ) Υπηρεσίες βιβλιοθήκης, γενική παρουσίαση των ηλεκτρονικών πηγών πληροφόρησης και του ηλεκτρονικού καταλόγου της βιβλιοθήκης, ιγ) Εργαλεία οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών 9. Συμμετοχή σε συνέδρια από το και έγινα κάτοχος: α) Διπλώματος Certificate Award Mecepus ( Μεσογειακό κέντρο δημόσιας ομιλίας) Lifelong Learning programmer δημόσιας ομιλίας PS101, β) Διπλώματος Certificate of attendance (CV writing Workshop) Ernst & Young Quality in everything we do γ) Διπλώματος Certificate of participation (ICAEW) Business gamer, δ) Βεβαίωσης υποτροφίας από το Rotary Club of Nicosia στην αίθουσα τελετών του Ροταριανού Ομίλου, ε) Βεβαίωσης από την Κυπριακή ένωση βιβλιοθηκονόμων επιστημών πληροφόρησης για την συμμετοχή μου στην διημερίδα με θέμα αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογή τους στα Κυπριακά κέντρα πληροφόρησης στο πανεπιστήμιο Κύπρου, ζ) Βεβαίωσης από τον κ. Μενέλαο Μενελάου υπεύθυνο του γραφείου σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα "Πώς να πετύχεις στη συνέντευξη πρόσληψης" στο πανεπιστήμιο Κύπρου, η) Certification of attendance για curriculum vitae and cover latter στις 19/02/2014 στο πανεπιστήμιο Κύπρου, θ) Certification of attendance, haw attended the workshop Map Your Future στις 02/10/2013 στο πανεπιστήμιο Κύπρου και στις 06/11/2013, ι) Δίωρο διακρατικό εργαστήρι με τίτλο «Ενίσχυση δεξιοτήτων μέσα στην Ευρωπαϊκή Εθελοντική υπηρεσία (EVS)», το οποίο διοργανώθηκε από την Εθνική Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» σε συνεργασία με το Eurodesk Κύπρου στις 17/09/2013, στο κέντρο πληροφόρησης οργανισμού νεολαίας Κύπρου, στη Λευκωσία

9 6. ΜΥΡΙΑ ΟΝΗΣΙΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Πρόεδρος του ομίλου τέχνης και αντιπρόεδρος του ομίλου εθελοντών. 2. Συμμετείχα στη Δημόσια Διαβούλευση για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έλαβε χώρα στις 4 Δεκεμβρίου 2014 στο Προεδρικό Μέγαρο 3. Με τον όμιλο εθελοντών κάθε εξάμηνο οργανώνουμε εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση άπορων φοιτητών του Πανεπιστημίου μας. Επιπλέον αναλάβαμε την φιλοξενία του Tool fair workshop στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Γενάρη. 4. Μέσα από τον όμιλο τέχνης, διοργάνωσα έκθεση (εγκατάσταση στο χώρο) για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού (φοιτητών κυρίως) στο θέμα της εμπορίας προσώπων. Η έκθεση διήρκησε από στις 20/3-28/3 στο Κτίριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων. 5. ανέλαβα την διοργάνωση εργαστηρίου για δημιουργία πανό με θέμα τα άτομα με αυτισμό και την καμπάνια «light it blue» το οποίο τοποθετήθηκε στο ρολόι του των κεντρικών κτιρίων του Πανεπιστημίου μας (Καλλιπόλεως) στις 2/4 και φωτίστηκε μπλε. 6. Συμμετείχα σε δράση σχετική με το πρόγραμμα i-100, η οποία αποτέλεσε μια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, ανταλλαγή κουλτούρας και εκτόνωση. 7. είχα την πρωτοβουλία να τοποθετηθούν άλλα πανό σχετικά με τους ομίλους στο Κτίριο κοινωνικών δραστηριοτήτων για διακόσμηση αλλά και διαφήμιση- ενημέρωση για τους ομίλους, με σκοπό την εμπλοκή των φοιτητών στις κοινωνικές δραστηριότητες που προσφέρουν. Έπειτα, κατά τις δύο πρώτες μέρες του εαρινού εξαμήνου οργάνωσα δράση για στήσιμο ενός μεγάλου καμβά έξω από το ΧΩΔ-01 στον οποίο οι περαστικοί μπορούσαν να γράψουν και να σχεδιάσουν ό,τι αυτοί επιθυμούσαν με στόχο την ελεύθερη έκφραση των φοιτητών αλλά και διαφήμιση του Ομίλου τέχνης για προσέλκυση νέων μελών. Ο καμβάς βρίσκεται επίσης στην είσοδο του ΚΚΔ. 8. Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 συμμετείχα στην Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη (φιλανθρωπική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου), όπου ανέλαβα εξολοκλήρου την διοργάνωση εργαστηρίου για παραγωγή δώρων για τα παιδιά που ήρθαν στην εκδήλωση. Επίσης, παρευρέθηκα εθελοντικά κάνοντας facepainting στα παιδιά. Τον Οκτώβριου του 2013 έλαβα μέρος στο NGO FESΤ που έγινε στην Παν/πολη, όπου οργάνωσα δράση για facepainting και πώληση κόστερ σε σχήμα καρδιάς για την εκστρατεία αγάπης. 9. Συμμετείχα στο students aid (φιλανθρωπική ημερήσια εκδήλωση για ενίσχυση του σωματείου ευημερίας φοιτητών) που έγινε στο Πανεπιστήμιό μας, στα κεντρικά κτίρια, τον Μάιο του Συμμετείχα στο πρόγραμμα Εράσμους με ανταλλαγή κουλτούρας και μεταφορά της κυπριακής παράδοσης στο εξωτερικό. Μετά από την εμπειρία μου αυτή, βοήθησα πολλούς φοιτητές Εράσμους που ήρθαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου να προσαρμοστούν αλλά και Κύπριους που έφυγαν για την Γρανάδα, από όπου ήρθα εγώ. 11. Παρείχα εθελοντική εργασία στους πάγκους ενημέρωσης της φοιτητικής μέριμνας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούλιο- Σεπτέμβριο του 2013.

10 12. το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχα σε εργαστήρι μιας βδομάδας με άτομα άλλων χωρών και είχαμε ως καταληκτική δράση την ευαισθητοποίηση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα με invisible theatre στην Λεμεσό. Επίσης, έλαβα μέρος στην καλοκαιρινή σχολή του οργανισμού νεολαίας Κύπρου με θέμα «Ενεργός άνεργος πολίτης» ως μία από τις εκπροσώπους του ομίλου εθελοντών μέσα από την οποία έμαθα πρακτικές τις οποίες χρησιμοποίησα σε δράσεις μου μέσα στους ομίλους. 13. Στις 27 Ιουλίου 2013 έλαβα μέρος στο flash mob του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου για την ενημέρωση του κοινού σε θέματα ασφαλής χρήσης του διαδικτύου. 14. Με τον όμιλο εθελοντών επισκεφτήκαμε το γηροκομείο ΜΑΤΕΡΙΑ και εφαρμόσαμε δημιουργικό εργαστήριο με θέμα την κυπριακή παράδοση, το οποίο συντόνιζα. 15. Παρείχα βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης των 20 χρόνων των εθελοντών γιατρών και προσωπική παρουσία και παροχή εθελοντικής εργασίας. 16. Παρείχα εθελοντική εργασία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα volley που έγινε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούνιο του Ήμουν ομαδάρχισσα εθελοντικά στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού στο Σαϊττά, : συμμετοχές σε κατάστημα πωλήσεων για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ Λεμεσού, στο κοινωνικό παντοπωλείο Λεμεσού με παροχή τροφίμων σε άπορες οικογένειες, πώληση αντικειμένων για ενίσχυση του οργανισμού Sophia foundation σε Λεμεσό και Λευκωσία (περίοδος Χριστουγέννων). Είμαι, τέλος, μέλος στο Σώμα Εθελοντών Λεμεσού και Λευκωσίας και έχω την κάρτα του εθελοντή. 19. Ανέλαβα την συνδιοργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την Μαρία Νεφέλη στην πλατεία της Φανερωμένης στις 29/6/ Μου απονεμήθηκε το Βραβείο Θεμιστοκλή Δέρβη 2014 για υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση και κοινωνική προσφορά. 21. Αποτέλεσα μέλος της ομάδας student life promo κατά τον Σεπτέμβριο 2013 και τον Ιανουάριο 2014 για την προώθηση του βιβλιοπωλείου student life στο Παν.Κύπρου. 22. Συμμετείχα στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Το νερό είναι ζωή» 2012 με φωτογράφιση πηγών νερού από όλη, σχεδόν, την Κύπρο. 23. Συμμετοχή στην φιλανθρωπική ποδηλατική ημερίδα Λεμεσού : Συμμετοχή σε ραδιοφωνικές εκπομπές κοινωνικού χαρακτήρα για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον εθελοντισμό

11 7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Κύπρου (ΕΚΝ). Είμαι ενεργό μέλος από το 2009 και από τότε επιλέχτηκα για να συμμετάσχω ως: α) αντιπρόσωπος στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2009) και στο διαπεριφερειακό συνέδριο στην Αυστρία (2/2010) β) οργανώτρια στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2010) γ) δημοσιογράφος στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/2011) δ) κύριος διοργανωτής στο τοπικό διήμερο συνέδριο (4/2012) ε) πρόεδρος επιτροπής στο ετήσιο συνέδριο στην Κύπρο (9/12) 2. Συμμετοχή σε Erasmus Intensive Programme for Sustainability (training course) στο Πόρτο, Πορτογαλία (6/2012) 3. Συμμετοχή στο "Let's Do it Cyprus!" - περιβαλλοντική καμπάνια (6/2012) 4. Συμμετοχή για ένα εξάμηνο στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στην Κρακοβία (2/2013-7/2013) 5. Εθελοντική εργασία στο Nicosia Dog Shelter (11-12/2013) 6. Συμμετοχή σε φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο πανηγυράκι στον Παν. Κύπρου (12/2013) 7. Συμμετοχή σto Youth Exchange "3 E's - Education, Environment, Employability" στο Ζάγκρεμπ, Κροατία (4/2014). Κάτοχος διπλώματος Youthpass. 8. Συμμετοχή σε Διαγωνισμό ποίησης, ο οποίος οργανώθηκε από το τμήμα Αγγλικών Σπουδών Παν. Κύπρου (4/2014) 9. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έχω επίσης δουλέψει ως πωλήτρια, ομαδάρχης κατασκήνωσης, επιτηρήτρια, μεταφράστρια, ενώ από τον Απρίλιο του 2014 είμαι ενεργό μέλος του ΜΚΟ "Plan Be".

12 8. ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΥΛΙΚΩΝ (Παρών) Εθελοντική ερευνητική δραστηριότητα, Λεμεσός(Κύπρος). Συνέχιση της έρευνας με την οποία ενασχολήθηκα στη πτυχιακή μου εργασία με το πέρας της αποφοίτησης μου (εκτός πανεπιστημιακών υποχρεώσεων). Πρόταση για διενέργεια πειραμάτων ακτινοβόλησης μετάλλων με υπερβραχείς παλμούς LASER κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με σημαντικές πιθανότητες επιστημονικής δημοσίευσης των αποτελεσμάτων. 2. (Ιανουάριος 2014 Μάιος 2014) Εθελοντική δραστηριότητα, Λεμεσός (Κύπρος). Παραγωγή και συμπαρουσίαση ραδιοφωνικής εκπομπής με θέμα τη διαπολιτισμικότητα, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, εργοδότησης και ανταλλαγής φοιτητών στο εξωτερικό και Ευρωπαϊκά θέματα στον πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό. 3. (17/06/ /08/2013) Πρακτική άσκηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN), Γενεύη (Ελβετία). Μελέτη μηχανικής αστοχίας ψυκτικών μονάδων μικροροής σε ανιχνευτές μιονίων από πυρίτιο με ανάπτυξη και χρήση υπολογιστικών, πειραματικών και θεωρητικών μοντέλων. 4. Εκπαίδευση στο χώρο αλλά και σε σεμινάριο της εταιρίας COMSOL στη Λοζάνη σε λογισμικό 5. Παρουσίαση poster μέρους της εργασίας μου σε ετήσιο συνέδριο της COMSOL Multiphysics 6. Εθελοντική παρακολούθηση σεμιναρίων διαρκείας 2 μηνών σε σωματιδιακή/πυρηνική φυσική, φυσική υψηλής ενέργειας, κοσμολογία, αντιύλη, σκοτεινή ύλη και ενέργεια. Επίσης σε λήψη δεδομένων, ανιχνευτές, ηλεκτρονικά, στατιστική και εισαγωγή σε μεθόδους Monte Carlo. 7. (31/05/ /07/2012) Πρακτική άσκηση IAESTE στο MAMI Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μόσχας, Μόσχα (Ρωσία) Βοηθός στη διαχείριση ομάδας φοιτητών για σχεδιασμό και κατασκευή μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου για συμμετοχή του σε παγκόσμιο διαγωνισμό. Συνεισφορά στη διαχείριση, σχεδιασμό, πρόταση και ανάλυση ιδεών, παρουσίαση, συναρμολόγηση. 8. Ενεργός εθελοντής της ομάδας IAESTE Κύπρου 9. (Ιανουάριος 2013 Ιούνιος 2013) Εθελοντική ερευνητική δραστηριότητα, Λεμεσός (Κύπρος). Διενέργεια έρευνας σχετική με στεφανιαία stents που απαιτούσε ανάκτηση, καθαρισμό και μελέτη δειγμάτων με χειρουργικές διαδικασίες και χρήση προηγμένου εξοπλισμού χαρακτηρισμού. 10. (01/08/ /08/2011) Συμμετοχή στο θερινό εντατικό πρόγραμμα Organic Electronics and Applications (Or.E.A) ERASMUS Intensive program, Χανιά (Ελλάδα). Εντατικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων με ολοήμερη εκπαίδευση. Συμπεριέλαβε παρουσίαση των τελευταίων ανακαλύψεων και τεχνολογιών σε οργανικά ηλεκτρονικά και ανάλυση της φυσικής και μηχανισμών λειτουργίας των δομών αυτών. Επιτυχής διεκπεραίωση της τελικής εξέτασης. 11. (Σεπτέμβριος 2010 Μάιος 2013) Συμμετοχή στον όμιλο Ταϊλανδικής Πυγμαχίας του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, Λεμεσός (Κύπρος). Εκπαίδευση σε πληθώρα πολεμικών τεχνών με έμφαση στο Muay Thai. Συμμετοχή σε εξορμήσεις και άλλες δραστηριότητες του ομίλου. Σε όλες τις δραστηριότητες του εξωτερικού συμμετείχα ή και οργάνωσα εξορμήσεις και δραστηριότητες με τους συμμετέχοντες όπως ορειβασία, bungee jumping, αναρρίχηση, εξορμήσεις σε φαράγγια. επισκέψεις μουσείων, αξιοθεάτων κ.

13 9. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK COMPUTER ENGINEERING (BSc) & WEB AND MOBILE SYSTEMS (MSc) & Εθελοντική συμμετοχή στην συνεργασία Εργαστηρίου Κινητών Συσκευών Πανεπιστημίου Frederick με Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου για υλοποίηση της εφαρμογής Ask 4 Alchocheck για έξυπνες κινητές συσκευές η οποία αναπτύχθηκε στα πλαίσια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της τρέχουσας εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από παράνομες ουσίες και την επιβλαβή χρήση αλκοόλ για την περίοδο Συμμετοχή σε διάφορες ομάδες καινοτομίας που προέκυψαν από συνεργασίες του Εργαστηρίου Κινητών Συσκευών, Πανεπιστημίου Frederick με τον κρατικό, ημικρατικό και ιδιωτικό ιστό της Κύπρου που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας στην Κύπρο και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, συμμετοχή στην ανάπτυξη των επίσημων ιστοσελίδων ή/και εφαρμογών για έξυπνες συσκευές του a. Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) b. Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ) καθώς επίσης και για ιδιωτικές εταιρίες όπως c. Microsoft, PowerSoft, Lamda Groups, κ.τ.λ. 3. Συμμετοχή στην ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιού για ταμπλέτες Microsoft Surface για την προώθηση της ομάδας SIX and Plus του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας που αγωνίζεται στο διαγωνισμό F1 in Schools. 4. Φιναλίστ στους διαγωνισμούς a. Microsoft Imagine Cup 2012 με την εφαρμογή World Duels και b. Microsoft Imagine Cup 2013 με την εφαρμογή Social Hunt. 5. Συμμετοχή στην νικήτρια ομάδα του τοπικού διαγωνισμού Hackathon 2012 της Microsoft Κύπρου για Windows Phone/Windows 8 Application Development που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την εφαρμογή EduPoi. 6. Συμμετοχή στην νικήτρια ομάδα του διαδικτυακού διαγωνισμού Microsoft Windows 8.1 Developer Contest 2014 στην κατηγορία Best apps migrated from Windows Phone με την εφαρμογή Cyprus Greece Radio για Windows 8/ Εθελοντής εκπαιδευτής στο ετήσιο εργαστήριο Microsoft Technology Workshop 2013 που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Frederick και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές/ φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους. 8. Δημοσίευση και παρουσίαση έρευνας στο συνέδριο IFIP AIAI 2013 (IFIP Artificial Intelligence Applications and Innovations) με θέμα Human-Like Agents for a Smartphone First Person Shooter Game using Crowdsourced Data by Christoforos Kronis, Andreas Konstantinidis and Harris Papadopoulos. Στην εν λόγω έρευνα αναπτύχθηκε ένα καινοτόμο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που είχε ως σκοπό την συλλογή δεδομένων, σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς των πραγματικών παικτών, σε πραγματικό χρόνο με τη μέθοδο crowdsourcing και την εξέλιξη εικονικών παικτών με ανθρώπινη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης. 9. Ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνες κινητές συσκευές με περισσότερες από λήψεις σε ενάμισι χρόνο στο Windows Apps & Games marketplace και Google Play store όπως για παράδειγμα WiFi ARP Guard (Android), Smart AppKeeper (Android), Cyprus - Greece Radio (Android Windows Phone Windows 8), Εορτολόγιο (Windows Phone) κ.τ.λ.

14 10. Ανάπτυξη εφαρμογής Cyprus Radio για έξυπνες συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία ήταν πρώτη για αρκετές εβδομάδες στην κατηγορία Μουσική και Ήχος στο Google Play store. 11. Συμμετοχή στην βραδιά του ερευνητή 2013 για την παρουσίαση της εφαρμογής που ανέπτυξα ARShooter Wars για έξυπνες συσκευές Windows Phone.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το και Καταληκτικές Ημερομηνίες Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης -2013 απευθύνεται σε όλους τους τομείς και επίπεδα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Ελένη Μαραγκάκη σε συνεργασία με Νίκο Βασιλάκη, Ελίζα Ιατράκη, Ιωάννη Κομονταχάκη, Ειρήνη Μαστοράκη Α/Α ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Στόχοι!! Να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΣΦΜ ΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ Υ.Σ.Φ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 75 (7 30/9/2015) 2. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Υπηρεσία Προγράμματος

Εθνική Υπηρεσία Προγράμματος Εθνική Υπηρεσία Προγράμματος Το Πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για όλους τους νέους. Πώς; Μέσω συγχρηματοδότησης Σχεδίων που απευθύνονται στους νέους. Κύριο χαρακτηριστικό: Η μη τυπική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ1 Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων 2016-2017 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Πέμπτη 1/9 Δευτέρα 5/9 Δευτέρα 5/9 Τετάρτη 7/9 Παρασκευή 9/9 Πέμπτη 29/9

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

19/03/2012. κυπριακος οργανισμος κεντρων νεοτητας. Νέα Γενιά σε Δράση. Γενικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα

19/03/2012. κυπριακος οργανισμος κεντρων νεοτητας. Νέα Γενιά σε Δράση. Γενικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα κυπριακος οργανισμος κεντρων νεοτητας Νέα Γενιά σε Δράση Γενικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα 1 Πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση Το Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση είναι το Πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Στόχος της ΜΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ θα είναι η επέκταση, ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση των παρεμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση»

Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση» Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2011 Hey you! Spe@k up! Join in! Business Name Ιούνιος 2011 Στα πλαίσια των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας 2011,τη μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Δραστηριότητες Υπευθυνότητες Χρονοδιάγραμμα Μέσα / πηγές Αξιολόγηση 1. Αξιοποίηση εκδρομών όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά κυρίως για εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΚΕΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΚΕΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΚΕΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 Αγαπητά μέλη, Παρά τη δύσκολη οικονομική πορεία στην οποία συνεχίζει να οδεύει η χώρα μας και τους

Διαβάστε περισσότερα

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο Χειμερινός Τουρισμός Πρόταση Γιάννη Καρούσου Πρόταση η οποια κατεθεσα στο δημοτικο συμβουλιο. η πρώτη ολοκληρωμένη για ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού (εγχώριου). μέτρα, κίνητρα και ιδέες οι οποιες ολες

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) Εργαστήριο Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Το Erasmus+ είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΕ για την Εκπαίδευση, την Κατάρτιση, τη Νεολαία, και τον Αθλητισμό για το διάστημα 2014-2020. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τη συνένωση

Διαβάστε περισσότερα

Νικόλαος Ε. Μωραϊτάκης

Νικόλαος Ε. Μωραϊτάκης Νικόλαος Ε. Μωραϊτάκης 1. ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 2003 2004 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Κράτος και Δημόσια Πολιτική» Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

(Lifelong Learning Programme - LLP) 2007-2013

(Lifelong Learning Programme - LLP) 2007-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Lifelong Learning Programme - LLP) 2007-2013 Νοέµβριος 2011 Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης Το κοινοτικό Πρόγραμμα Δράσης στους τομείς της Εκπαίδευσης και της κατάρτισης. Απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Η οργανική ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο

Η οργανική ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο Η οργανική ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο Μιχάλης Τυρίμος Μέσα υποστήριξης και επιτάχυνσης της επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό Προγράμματα για φοιτητές (NACUE) Προγράμματα για απόφοιτους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15/6/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Mobile Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική σας θέση & τις πωλήσεις σας! ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Ενημέρωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ενημέρωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής 19-23 Σεπτεμβρίου 2016 19 Σεπτεμβρίου School Sports Day Α δράση - Χορευτικό flashmob από Πρέσβειρα FAIR PLAY - Μαθητές - Καθηγητικός σύλλογος προσωπικό σχολείου - Σύνδεσμοι

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια Αικατερίνη Σκαπέτη Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Μυκηνών 19, Καλλιθέα Ημερομηνία Γέννησης: 05/05/1986 Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμη Τόπος Γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνο: 2130345556-6947597995 Εκπαίδευση Master

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης από το 1984

Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης από το 1984 ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης από το 1984 Γιώργος Χριστοδούλου Καθηγητής Εφαρμογών gchrist@libd.teithe.gr Βιβλιοθήκες σήμερα Το παραδοσιακό μοντέλο της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Oκτώβριος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών προσκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΚΕΝ YOUTH GROUP O U T R E A C H S E R V I C E S

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΚΕΝ YOUTH GROUP O U T R E A C H S E R V I C E S ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΚΕΝ 2012 2013 YOUTH GROUP ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΣ ΚΟΚΕΝ 2012 2013, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ YOUTH GROUP Οργάνωση Ανάπτυξη Κέντρων Νεότητας Ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές στο καταστατικό των ΚΝ και οι εσωτερικοί

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Η AIESEC σε συνεργασία με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ανοίγει συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ομάδα φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο στήριξε θερμά τη διοργάνωση.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ομάδα φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο στήριξε θερμά τη διοργάνωση. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου στη Λεμεσό, το NASA Space Apps Challenge, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ανάπτυξης διαστημικών εφαρμογών στον κόσμο. Η 2ήμερη διοργάνωση φιλοξενήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρική δράση ΕΠΕΑΕΚ ΕΜΠ. Κυριάκος Ι. Σπυρόπουλος (kjspyrop@central.ntua.gr) Αν. Καθηγητής, Επιστ. Υπεύθυνος ΚΗΥ, ΕΜΠ

Κεντρική δράση ΕΠΕΑΕΚ ΕΜΠ. Κυριάκος Ι. Σπυρόπουλος (kjspyrop@central.ntua.gr) Αν. Καθηγητής, Επιστ. Υπεύθυνος ΚΗΥ, ΕΜΠ Κεντρική δράση ΕΠΕΑΕΚ ΕΜΠ (kjspyrop@central.ntua.gr) Αν. Καθηγητής, Επιστ. Υπεύθυνος ΚΗΥ, ΕΜΠ ΗΜΕΡΙΔΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ 8 Ιουλίου 2008 Περιεχόμενα Δράσεις του Κέντρου Η/Υ του

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας KA2 Συνεργασία για Καινοτομία και Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών Αναμενόμενα αποτελέσματα Τα σχέδια που υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης αναμένονται να επιφέρουν τα παρακάτω αποτελέσματα: Καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2016 - Τεύχος 56 3 Μαρτίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ακολουθώντας τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης, οι μαθητές Νηπιαγωγείου και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Προς Κέντρο Γλωσσών. Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Προς Κέντρο Γλωσσών. Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Κέντρο Γλωσσών Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Στα πλαίσια των μεγάλων ανακατατάξεων και αλλαγών που επιφέρει στο νησί μας τόσο το κλίμα της παγκοσμιοποίησης όσο και η ένταξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS +: ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ. Βασική Δράση 1: Μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων Σχέδια κινητικότητας για νέους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS +: ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ. Βασική Δράση 1: Μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων Σχέδια κινητικότητας για νέους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS +: ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ Βασική Δράση 1: Μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων Σχέδια κινητικότητας για νέους -Ανταλλαγές νέων -Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία -Κινητικότητα ατόμων που δουλεύουν

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK Το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης του πανεπιστημίου Frederick, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ 2017» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ 2017» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ 2017» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει τη διοργάνωση του 8 ου διαγωνισμού «Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

THE HOUSE PROJECT Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Media Partners Booklet Presented by

THE HOUSE PROJECT Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Media Partners Booklet Presented by THE HOUSE PROJECT Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Media Partners Booklet Presented by Περιεχόμενα THE HOUSE PROJECT BEST Athens VERONIS- JAKOBSEN Πρόταση Συνεργασίας Στοιχεία Επικοινωνίας THE HOUSE

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Τ.Θ. 22113, 1517 Λευκωσία, Τηλ. + 357 22878181, Φαξ. +357 22773039 Ιστοσελίδα: www.kisa.org.cy, Ηλ. Ταχ.: kisa@cytanet.com.cy 1 Για την επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: 1. ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΟΒΕΚ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 15, 1060 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΝΤΑΔΡΟΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ 211,3025 ΛΕΜΕΣΟΣ 3. ΣΙΜΟΥ ΜΕΝΑΡΔΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών α. Σεμινάριο Μουσικής: Η σχολική μπάντα. Αξιολόγηση. Λεμεσός Λανίτειο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης»,

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», 15 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 6 ωρών Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον

Eκπαίδευση και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Eκπαίδευση και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύσσοντας ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ» Κωμοδίκη Αντιγόνη Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αναπτύσσοντας ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ» Κωμοδίκη Αντιγόνη Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αναπτύσσοντας «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ» ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Κωμοδίκη Αντιγόνη Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αναπτύσσοντας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ στο ΚΓ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού 240 μαθητές/12 τμήματα Δυτικά

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου 1. Σύνοψη Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της Πρυτανείας για τα έτη 2010-2020, το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει θέσει αριθμό προτεραιοτήτων ως τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργαζόμαστε για μια

Συνεργαζόμαστε για μια NEWSLETTER 2 ο Ειδικό Αφιέρωμα Συνεργαζόμαστε για μια ανοιχτή, πολυπολιτισμική κοινωνία ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Έργο 4.1.β/12: «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Δελτίου Τύπου του Προγράμματος T Story

3 ο Δελτίου Τύπου του Προγράμματος T Story 3 ο Δελτίου Τύπου του Προγράμματος T Story Επίσημο Δελτίο Τύπου του Προγράμματος T Story Storytelling Applied to Training,χρηματοδοτούμενο από ό τη δράση «Κύρια Δραστηριότητα 3 Τεχνολογίες Πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολύμεσες βιβλιοθήκες στο INTERNET - CHILIAS

Ψηφιακές πολύμεσες βιβλιοθήκες στο INTERNET - CHILIAS Ψηφιακές πολύμεσες βιβλιοθήκες στο INTERNET - CHILIAS Αλεξάνδρα Παπάζογλου Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Βιβλιοθήκη Κολλεγίου Αθηνών Η ανάπτυξη της τηλεπικοινωνιακής υποδομής σε συνδυασμό με τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου. Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015 Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015 Δελτίο Τύπου Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015 Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Πιλοτική Εφαρμογή της Ενιαίας Πολιτικής για την Επαγγελματική Μάθηση των Εκπαιδευτικών Λειτουργών: Ζητήματα και ζητούμενα ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016, 8.00 13.30 Συνεδριακό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου

Καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Εργαστήριο Μεταφορών και Λήψης Αποφάσεων Αθήνα 12 Μαρτίου 2015 6 o Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας «Χρήστης της Οδού» Καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Λευκωσία, Semeli Hotel, Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 Λεμεσό, Elias Beach Hotel, Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 Λάρνακα, Sun Hall Hotel, Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015 Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Εκδήλωση Κτίριο & Ενέργεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ.

Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές Μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης σε ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα CoReflect

Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης σε ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα CoReflect 23 Ιουλίου 2009 Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης σε ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα CoReflect Το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα Ψηφιακή υποστήριξη για διερώτηση,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διεθνών Οργανισμών και Πρωτοβουλιών

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διεθνών Οργανισμών και Πρωτοβουλιών Universities 4 EU Αθήνα, 21 Μαρτίου 2015 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διεθνών Οργανισμών και Πρωτοβουλιών Βέρα Δηλάρη Education expert veradil61@gmail.com Παγκόσμιοι Αναπτυξιακοί Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διαδικασία Επιλογής Εξερχόμενων Φοιτητών Χειμερ. Εντατικών Γλωσσικών Μαθημάτων (Ιαν. Φεβρ. 2014)

Θέμα: Διαδικασία Επιλογής Εξερχόμενων Φοιτητών Χειμερ. Εντατικών Γλωσσικών Μαθημάτων (Ιαν. Φεβρ. 2014) Προς: Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους Erasmus Γραμματείες Τμημάτων Κοιν.: Πρόεδρο ΔΕ Αντιπρόεδρο ΔΕ Γραμματέα ΑΣΠΑΙΤΕ Αριθ. Πρωτ. ΕΡ/2892/07.10.13 Θέμα: Διαδικασία Επιλογής Εξερχόμενων Φοιτητών Χειμερ. Εντατικών

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου

Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου Μιχάλης Μιχαηλίδης Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου 26 Οκτωβρίου 2016 Διερεύνησης

Διαβάστε περισσότερα

etwinning Η κοινότητα για τα σχολεία της Ευρώπης Αγγελόπουλος Παναγιώτης EYY etwinning

etwinning Η κοινότητα για τα σχολεία της Ευρώπης Αγγελόπουλος Παναγιώτης EYY etwinning etwinning Η κοινότητα για τα σχολεία της Ευρώπης Αγγελόπουλος Παναγιώτης EYY etwinning etwinning: Απευθύνεται σε: Εκπαιδευτικούς, διευθυντές και το υπόλοιπο σχολικό προσωπικό Μαθητές (μέσω των εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή Αγησίλαος Κονιδάρης Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Επικοινωνία konidari@teiion.gr ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Πέμπτη 9:00-11:00 Παρασκευή 9:00-11:00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2013 Γυμνάσια - Λύκεια Δρ Μιχάλης Ιερείδης Γενικός Γραμματέας ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2013 Γυμνάσια - Λύκεια Δρ Μιχάλης Ιερείδης Γενικός Γραμματέας ΧΟΡΗΓΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2013 Γυμνάσια - Λύκεια Δρ Μιχάλης Ιερείδης Γενικός Γραμματέας ΧΟΡΗΓΟΙ Τι αλλάζει φέτος; www.cymepa.net χρονοδιάγραμμα ΣΤΑΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ Hλεκτρονική αίτηση 15-25/10/13 Περιβαλλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικές εισηγήσεις για μείωση των εμποδίων στην ενεργό συμμετοχή / εισάγοντας κίνητρα για να γίνουμε ενεργοί πολίτες:

Τοπικές εισηγήσεις για μείωση των εμποδίων στην ενεργό συμμετοχή / εισάγοντας κίνητρα για να γίνουμε ενεργοί πολίτες: ACTIVEU Let s get active! Incentives for citizen s active participation in the democratic life of the European Union ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Λευκωσία, 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τοπικές εισηγήσεις για μείωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Φίλιππος Παττούρας Προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Τηλ.: 22 89 40 22, E-mail: pattouras.philippos@ucy.ac.cy Κυριακή, 26 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Τ ΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Τ ΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Τ ΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Τα πρώην Τμήματα της Νοσηλευτικής Α και Β ήταν από τα πρώτα Τμήματα της ΣΕΥΠ και γενικά του ΤΕΙ Αθήνας, που συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus-Socrates

Διαβάστε περισσότερα

Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Η Τ Ο Υ Τ Μ Η Μ Α Τ Ο Σ Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ι Κ Η Σ

Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Η Τ Ο Υ Τ Μ Η Μ Α Τ Ο Σ Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ι Κ Η Σ Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Η Τ Ο Υ Τ Μ Η Μ Α Τ Ο Σ Ν Ο Σ Η Λ Ε Υ Τ Ι Κ Η Σ Τα Τμήματα της Νοσηλευτικής Α και Β ήταν από τα πρώτα Τμήματα της ΣΕΥΠ και γενικά του ΤΕΙ Αθήνας, που συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS+ 04.06.2015 Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΚΑ1 1 η διαφάνεια: Τον Ιούλιο του 2014 εγκρίθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

H Υφιστάμενη Κατάσταση των Νέων στην Κύπρο. Νοέμβριος 2015

H Υφιστάμενη Κατάσταση των Νέων στην Κύπρο. Νοέμβριος 2015 H Υφιστάμενη Κατάσταση των Νέων στην Κύπρο Νοέμβριος 2015 Ατζέντα 1. Εισαγωγή 2. Γενικά Στοιχεία Ερωτηθέντων 3. Εκπαίδευση και Κατάρτιση 4. Νεανική Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα 5. Κοινωνική Ένταξη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Συνάντηση εταίρων στην PROFILES Αυστρία. Εισαγωγικό. Καλωσορίσατε στην έκτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου PROFILES.

Ενημερωτικό Δελτίο. Συνάντηση εταίρων στην PROFILES Αυστρία. Εισαγωγικό. Καλωσορίσατε στην έκτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου PROFILES. 25 Μαΐου 2013 Τεύχος 6 Εισαγωγικό Η ερευνητική Ομάδα Ελένη Α. Κύζα Επιστημονική Υπεύθυνος PROFILES Email: Eleni.Kyza@cut.ac.cy URL: www.cut.ac.cy/en/staff/ eleni.kyza/ Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013 Η Alpha Bank Cyprus Ltd, στο πλαίσιο του προγράµµατος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της ευαισθησίας που επιδεικνύει διαχρονικά τόσο σε φιλανθρωπικά/ ανθρωπιστικά θέµατα

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Γέννησης: ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τόπος Γέννησης:   ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: ΚΟΤΣΥΦΟΣ Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πατρώνυμο: ΚΙΜΩΝ Μητρώνυμο: ΕΥΓΕΝΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: 06/10/1981 Τόπος Γέννησης: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Σταθερό Τηλέφωνο: 2810823002

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιοποίηση δράσης για εκδήλωση ενδιαφέροντος

Δημοσιοποίηση δράσης για εκδήλωση ενδιαφέροντος Δημοσιοποίηση δράσης για εκδήλωση ενδιαφέροντος Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι έχει αναλάβει την παραγωγή και παρουσίαση πολιτιστικών καλλιτεχνικών έργων που θα παραχθούν με συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ο Ψηφιακός Πρωταθλητής και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων των συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΠΑΑ

Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων των συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΠΑΑ Σεπτέμβριος 2014 Τεύχος 8 ο Περιεχόμενα: Διαγωνισμός για τη Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων των συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΠΑΑ 2007-2013 βράβευση δικαιούχων των συγχρηματοδοτούμενων έργων του

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία σε κίνηση!

Η τεχνολογία σε κίνηση! Η τεχνολογία σε κίνηση! Επανάσταση! 2012: Ο αριθμός των κινητών συσκευών θα είναι μεγαλύτερος από τον πληθυσμό του πλανήτη! Πηγή: CISCO Μια παγκόσμια αγορά Πηγή: Andrew Trench Με τεράστια μεγέθη 1 δισεκατομμύριο

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το INNOVATHENS;

Τι είναι το INNOVATHENS; Τι είναι το INNOVATHENS; Μία υποδομή στήριξης της καινοτομίας & της επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων εγκαινιάσθηκε τον Μάιο του 2014, είναι μία σύμπραξη της Τεχνόπολης με 6 συνδέσμους

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι:

Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι: Βιογραφικό σημείωμα Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι: Να πληροφορεί τον εργοδότη για τα προσόντα μας. Να τον πείθει ότι είμαστε κατάλληλοι για την συγκεκριμένη θέση

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας.

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Χριστίνα Νεοφυτίδου Λειτουργός Νεολαίας, Τομέας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Τι είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη; Σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΝΟΜΑ : ΣΑΛΩΜΗ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΡΩΜΑΝΟΥ Ον. ΜΗΤΡΟΣ : ΑΝΤΩΝΙΑ Ον. ΠΑΤΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 31.08.1964 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του Κοτσαρίνη Παναγιώτη Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 13 / 4 / 1970 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2014/43β/12.11. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203, 731, 210 8203 663 / Fax: 210 82 03 664 76, Patission Street, Athens 104 34 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 731, 210 8203 663 / Fax: (+30) 210 82 03 664 E-mail: yes@aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up»

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» Σπύρος Ιγνατιάδης Γ. Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ ιστορικό Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

PLANT-NET CY LIFE+08 NAT/CY/000453. 3 η Συνάντηση Συμβουλίου Ενδιαφερόμενων Φορέων του Έργου PLANT-NET CY 18/01/12

PLANT-NET CY LIFE+08 NAT/CY/000453. 3 η Συνάντηση Συμβουλίου Ενδιαφερόμενων Φορέων του Έργου PLANT-NET CY 18/01/12 PLANT-NET CY LIFE+08 NAT/CY/000453 3 η Συνάντηση Συμβουλίου Ενδιαφερόμενων Φορέων του Έργου PLANT-NET CY 18/01/12 Διάρκεια: 01/01/10-30/06/13 Συνεργαζόμενοι φορείς: Τμήμα Περιβάλλοντος Πανεπιστήμιο Frederick

Διαβάστε περισσότερα

Έπειτα, επεξηγήθηκε από τους Λειτουργούς της Υπηρεσίας ο τρόπος συμπλήρωσης της αίτησης και επιλύθηκαν απορίες γύρω από τη σχετική διαδικασία.

Έπειτα, επεξηγήθηκε από τους Λειτουργούς της Υπηρεσίας ο τρόπος συμπλήρωσης της αίτησης και επιλύθηκαν απορίες γύρω από τη σχετική διαδικασία. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2011 Νέα Γενιά σε Δράση Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση της Εθνικής Υπηρεσίας του Προγράμματος για το 2011 Η Εθνική Υπηρεσία Κύπρου του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση», πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ Μήνυμα Καρολίνας Πελενδρίτου για τον εθελοντισμό Εθελοντισμός είναι για εμένα η ευκαιρία να ανταποδίδω στην κοινωνία μέρος της αγάπης και του σεβασμού που μου έχει δείξει ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα