Οδοιπορικό Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ στα Ακριτικά Νησιά της Ελλάδας - Α Φάση ΣΥΜΗ ΧΑΛΚΗ ΝΙΣΥΡΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδοιπορικό Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ στα Ακριτικά Νησιά της Ελλάδας - Α Φάση ΣΥΜΗ ΧΑΛΚΗ ΝΙΣΥΡΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ"

Transcript

1 Οδοιπορικό Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ στα Ακριτικά Νησιά της Ελλάδας - Α Φάση ΣΥΜΗ ΧΑΛΚΗ ΝΙΣΥΡΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Ξεκινώντας Ακριτικό Οδοιπορικό Υγείας για να στηρίξουν τους ακρίτες της νησιωτικής Ελλάδας, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΕΔΔΥΠΠΥ ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας σε Δήμους μέλη και μη. Στην πρώτη φαση του Οδοιπορικού, ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ,κος Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από μέλη της επιστημονικής επιτροπής του δικτύου, επισκέφθηκε τους Δήμους μέλη Σύμης και Νισύρου, το Δήμο Μεγίστης (Καστελόριζο) που εφαρμόζει το πρόγραμμα της τηλεϊατρικής και τέλος το Δήμο Χάλκης που θέτει σύντομα σε λειτουργία Πολυδύναμο Ιατρείο. Ο κος Πατούλης τόνισε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται σήμερα περισσότερο από ποτέ να δημιουργήσει ένα καθολικό δίκτυο στήριξης των τοπικών κοινωνιών σε μια προσπάθεια όλων για όλους. "Υιοθετούμε τα προβλήματα των κατοίκων των ακριτικών νησιωτικών περιοχών, καταγράφουμε τις ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας και συνάμα οικοδομούμε μία γέφυρα αλληλεγγύης για τη στήριξη των ανθρώπων που νιώθουν να ζουν σε μια ξεχασμένη Ελλάδα." Η πρώτη φάση του Οδοιπορικού, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια συνεργασίας του ΕΔΔΥΠΠΥ με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της ΚΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων, και ολοκληρώθηκε με σταθμούς τη Χάλκη, τη Σύμη, τη Νίσυρο και το Καστελόριζο, από το οποίο ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ δήλωσε συγκινημένος: " Μας ζητήθηκε να μην τους ξεχάσουμε. Να ξαναέρθουμε. Και εμείς τους το υποσχεθήκαμε. Θα έρθουμε και θα είμαστε μαζί τους. Δε θα είναι πλέον μόνοι. Και σε αυτά που μπορούμε και σε αυτά που ξεπερνούν τις δυνάμεις μας. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε μαζί με τους κατοίκους των ακριτικών νησιών, αυτά που τους ανήκουν. Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ σε κάθε επίπεδο κοινωνικοπρονοιακής στήριξης, ώστε να αποκτήσουν τα αυταπόδεικτα δικαιώματα τους για την υγεία τους και για τα παιδιά τους. Οι δυνάμεις μας είναι εδώ. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε."

2 Μιλώντας για το Οδοιπορικό, ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δήλωσε: Είμαστε υπερήφανοι για τους Ακρίτες των Νησιών μας, για τους ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες, είμαστε κοντά τους και δεν θα είναι μόνοι τους. Έχουμε βαθιά πεποίθηση πως όταν υπάρχει θέληση και συναισθήματα αλληλεγγύης, όταν αγαπάμε κάτι πραγματικά, ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια και οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται πιο σταθερές και ειλικρινείς. Στη Σύμη, στη Χάλκη, στη Νίσυρο και στο Καστελόριζο, συναντήσαμε συνανθρώπους μας που έχουν ελλείψεις, ανάγκες, περιμένουν από εμάς να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε. Δεσμευόμαστε και είναι χαρά μας να συνυπάρξουμε στις δυσκολίες τους να προσφέρουμε υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τη ζωή τους και να στηρίξουμε τον καθημερινό τους αγώνα. Κάθε ακριτική γωνιά που βιώνει την αβεβαιότητα και το ανασφαλές αύριο αποστολή μας είναι να σταθούμε ουσιαστικά δίπλα τους και να προσφέρουμε ότι μπορούμε για να τους ανακουφίσουμε. Κατά την επίσκεψή τους, ο κος Πατούλης και ο κος Δήμτσας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύμης κ. Χρυσόστομο αλλά και τους κατά τόπους ιερείς, με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με τους αγροτικούς γιατρούς των κατά τόπους περιοχών. Κατεγράφησαν οι ανάγκες των κατοίκων των περιοχών, αποδόθηκαν φάρμακα για τους άπορους και οικονομικά αδύναμους ασθενείς και υγειονομικό υλικό για τις καθημερινές ανάγκες των Αγροτικών Ιατρείων. Οι Δήμαρχοι Μεγίστης, Χάλκης, Σύμης και Νισύρου διαφύλαξαν στους εκπροσώπους του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής θερμότατη υποδοχή, και τονίζοντας την αναγκαιότητα της προσφοράς, ευχαρίστησαν την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την απόδοση φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στα νησιά τους. Επίσης ενημέρωσαν ενδελεχώς τους για τις στοιχειώδεις ελλείψεις στα υγειονομικά θέματα, ενώ παράλληλα κατέθεσαν την αγωνία όλων των κατοίκων τους για το τί θα συμβεί αν αρρωστήσουν. Απαντώντας στην έκκληση βοήθειας των ακριτικών νησιών, ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ, κος Πατούλης δήλωσε κατηγορηματικά: "Δεν είναι δυνατό οι Ακρίτες των Νησιών μας να έχουν αυτή την αγωνία για το αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν κάθε φορά που αρρωσταίνουν. Έχουν ήδη άλλες πολλές αγωνίες, αυτή πρέπει να καλυφθεί. Οι θέσεις των γιατρών σε άγονα νησιά πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθούν άμεσα, όχι μόνο από αγροτικό γιατρό, που ούτε αυτός πολλές φορές υπάρχει, αλλά από εξειδικευμένους παθολόγους, γενικούς γιατρούς και παιδίατρους, κατάλληλα εκπαιδευμένους στη Βασική Υποστήριξη Ζωής και στα Συστήματα Τηλεϊατρικής των Πολυδύναμων Ιατρείων.

3 Γι αυτό το λόγο, εδώ και 5 χρόνια, το ΕΔΔΥΠΠΥ, έχει δομήσει, σε συνεργασία με τη Vodafone, το Ιατρικό και τη Vidavo, ένα δίκτυο συστημάτων τηλεϊατρικής σε 30 άγονους Δήμους μέλη σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, διοργανώνει προγράμματα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στους αγροτικούς γιατρούς, αλλά και στους δημότες, ώστε να μπορούν να σώσουν μια ζωή σε επείγουσες καταστάσεις, π.χ. από το τον πνιγμό, την πνιγμονή ή την καρδιακή ανακοπή. Ο κος Πατούλης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ζωτικής σημασίας αναγκαιότητα είναι η έγκαιρη και άρτια αερομεταφορά των επειγόντων περιστατικών στα δευτεροβάθμια νοσοκομεία. "Το λιμενικό Σώμα, αλλά και ο Στρατός καταβάλουν μια υπεράνθρωπη προσπάθεια στη μεταφορά των ασθενών προς τα πλησιέστερα νοσοκομεία, αντιμετωπίζουν όμως ανυπέρβλητες πολλές φορές δυσκολίες, που μπορεί να στοιχίσουν τη ζωή του αρρώστου στη μάχη με το χρόνο. Υπόσχεσή μας παραμένει ότι μαζί θα διεκδικήσουμε τώρα και στο μέλλον ένα πιο ανθρώπινο αύριο για την υγεία των κατοίκων σε κάθε ακριτικό νησί που περνάμε. Και οτιδήποτε άλλο οι τοπικές κοινωνίες ζητούν και μπορούμε να το αποδώσουμε." Με στόχο την ξεχασμένη Ελλάδα και στόχευση τη στήριξή της περισσότερο από ποτέ, ανακοινώθηκε η δημιουργία Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Μεγίστης. Ο κος Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Αφουγκραζόμενοι τις καρδιές των κατοίκων της Μεγίστης, διαπιστώσαμε ότι οι άνθρωποι που κρατούν της θερμοπύλες, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, είναι μόνοι. Και αυτό ήρθαμε σήμερα να ανατρέψουμε. Στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για τους πατριώτες αυτούς που θυσιάζουν τη ζωή τους και την ψυχή τους στο ακριτικό Καστελλόριζο. Υποσχόμαστε να τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις" Ο Δήμαρχος Μεγίστης, κος Παύλος Πανηγύρης δήλωσε: «Νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση που είστε σήμερα εδώ μαζί μας για να αφουγκραστείτε τις καρδιές των κατοίκων μας, για να βοηθήσετε την ξεχασμένη αυτή από όλους Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας σκεφθήκατε, που είστε σήμερα κοντά μας και μας στηρίζετε γιατί είμαστε Έλληνες ξεχασμένοι από την Ελλάδα. Ζούμε όμως με το άγχος, τι θα απογίνουμε αν αρρωστήσουμε, γιατί κανέναν από τους γιατρούς της Ελλάδας, δεν διαθέτει η Ελληνική Πολιτεία για μας. Είμαστε αποκλεισμένοι, στο έλεος του Θεού, χωρίς γιατρό και χωρίς βοήθεια.» Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεγίστης, Σύμης, Χάλκης και Τήλου, κ Χρυσόστομος, συνεχάρη την αντιπροσωπεία λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας. Την έχουμε ανάγκη. Ευχόμεθα και προσευχόμεθα η κάθε σας προσπάθεια να αποβαίνει για τους τοπικούς άρχοντες και τους αρχόμενους τους δημιουργική και ελπιδοφόρα»

4 Ο Δήμαρχος Σύμης, κος Παπαδολούκας, αφού ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ, για την επιτυχία του προγράμματος Βασική Υποστήριξη Ζωής που διεξήχθη το Μάιο του 2012 στους δημότες της Σύμης, ευχαρίστησε θερμά το ΕΔΔΥΠΠΥ για τη σημαντική αυτή υποστήριξη στον τομέα της υγείας η οποία, όπως είπε, έρχεται να καλύψει δυσαναπλήρωτα κενά και ελλείψεις, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο νησί. "Οφείλω να πω ότι η ακριτική Σύμη, η ακριτική Δωδεκάνησος, η βιομηχανία του τουρισμού, μπορεί να στηρίξει την υπόλοιπη Ελλάδα φτάνει να υπάρχει συνεργασία, να σταματήσουμε την κακομοιριά, τη δυστυχία, να πούμε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που είναι, η Ελλάδα του πολιτισμού, της ειρήνης και μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ευρώπη", τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Μιχαήλ Πατρός παρουσίασε λεπτομερώς την κατάσταση που αντιμετωπίζει το νησί και τα οποία όπως είπε είναι κυρίως προβλήματα υποδομών, ενώ κείνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: " Το ευχαριστώ ακούγεται λίγο και μικρό μπροστά σε μια τέτοια ενέργεια που μας δείχνει ότι δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε και μπορούμε να στηριζόμαστε σε ανθρώπους που δεν μας ξεχνούν αλλά μας ενισχύουν σ αυτήν την ακριτική γωνιά της Ελλάδος με θέληση και αποφασιστικότητα, σήμερα που το νησί μας έχει 67,4% συνταξιουχους..." Ο Δήμαρχος Νισύρου κος Νίκος Καρακωνσταντίνος δήλωσε συγκινημένος: «Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σας στις μικρές κοινωνίες των ακριτικών νησιών. Είμαστε ευγνώμονες που ενισχύετε με φάρμακα και υλικό τους κατοίκους της Νισύρου. Ευχαριστώ θερμά, τόσο την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τη ΜΚΟ της ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον Γεν Διευθυντή της, κο Δήμτσα, όσο και τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ, κο Πατούλη για τις διαδημοτικές πρωτοβουλίες σε προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας στην τοπική μας κοινωνία. Είμαστε ιδρυτικά μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ, γιατί πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στην οραματική ανθρωπιστική πρωτοβουλία αλληλεγγύης όλων των ΟΤΑ προς τους πολίτες. Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός δικτύου προσφοράς για τους κατοίκους της Νισύρου.

5 Πρόσφατα ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα εκπαίδευσης των δημοτών μας στην Βασική Υποστήριξη Ζωής και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. Τώρα, προγραμματίζουμε τα επόμενα βήματα με δράσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης Στηρίζουμε τους αναξιοπαθούντες, τους ανασφάλιστους και άπορους ακρίτες της νησιωτικής Ελλάδας με συνέχεια και συνέπεια.» Το Ακριτικό Οδοιπορικό Υγείας ξεκίνησε το Μάιο 2012 από το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το Καστελόριζο. Ακολουθεί η δεύτερη φάση του με την επίσκεψη του ΕΔΔΥΠΠΥ στους Δήμους μέλη Γαύδο και Λειψούς, καθώς και στο Δήμο Αγαθονησίου, αλλά και στους Αρκιούς. Ολοκληρώνοντας τον άξονα της ακριτικής ζώνης της νησιωτικής Ελλάδας, το ΕΔΔΥΠΠΥ θα βρεθεί δίπλα στους κατοίκους των ορεινών παραμεθόριων περιοχών της Θράκης τον Ιούλιο 2012, για να στείλει ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης των ξεχασμένων κοινωνιών.

Αθήνα, 7/4/20123 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 12 ο ακριτικό οδοιπορικό Υγείας: Κορυτσά - Καστοριά - Φλώρινα Ορεινό Μέτσοβο

Αθήνα, 7/4/20123 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 12 ο ακριτικό οδοιπορικό Υγείας: Κορυτσά - Καστοριά - Φλώρινα Ορεινό Μέτσοβο Αθήνα, 7/4/20123 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12 ο ακριτικό οδοιπορικό Υγείας: Κορυτσά - Καστοριά - Φλώρινα Ορεινό Μέτσοβο Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τη συλλογή φαρμάκων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικός Κίνδυνος η Υγειονομική Εγκατάλειψη των Απομακρυσμένων Περιοχών: Το Καστελλόριζο εδώ κι ένα χρόνο χωρίς εξειδικευμένο γιατρό

Εθνικός Κίνδυνος η Υγειονομική Εγκατάλειψη των Απομακρυσμένων Περιοχών: Το Καστελλόριζο εδώ κι ένα χρόνο χωρίς εξειδικευμένο γιατρό Εθνικός Κίνδυνος η Υγειονομική Εγκατάλειψη των Απομακρυσμένων Περιοχών: Το Καστελλόριζο εδώ κι ένα χρόνο χωρίς εξειδικευμένο γιατρό ιατρεία φαντάσματα στα νησιά με πανάκριβα μηχανήματα κλειδωμένα σε αποθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ...

Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ... Περιεχόμενα 1. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ... 2. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 4. ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 21/01/2019 σελ.29

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης: Αδελφοποίηση με στόχο τον Άνθρωπο.

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης: Αδελφοποίηση με στόχο τον Άνθρωπο. 24/5/2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης: Αδελφοποίηση με στόχο τον Άνθρωπο. Παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου ολοκληρώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία η Κίνηση «μαστ» για τον καρκίνο του μαστού, στη Λάρισα Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε άνεργες και ανασφάλιστες γυναίκες, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Με μια ενημερωτική ημερίδα για τους στόχους, τη χρησιμότητα και τον ρόλο του θεσμού των ΚΕΠ Υγείας, παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής 23-05-2016 : Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος παρέστη στην Νεάπολη Λακωνίας για την τελετή παράδοσης παραλαβής υπερσύγχρονου ταχύπλοου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Εθνικός σχεδιασμός και ενδυνάμωση των Υπηρεσιών Πρόληψης: α. Καταπολέμηση και προσπάθεια εξάλειψης των αιτιολογικών παραγόντων της αρρώστιας

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τρίτη 28 Απριλίου 2015 Τρίτη 28 Απριλίου 2015 ΕΚΕ: Δε χορταίνει ο ωκεανός από το νερό της βρύσης Θανάσης Άνθιμος ( Ενατένιση /1985) Αναζήτηση ενός προγράμματος ΕΚΕ που να πληροί τις ιερές προϋποθέσεις Σας ευχαριστώ «ΤΑΞΙΔΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αρχιεπίσκοπος στην εκδήλωση του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ο Αρχιεπίσκοπος στην εκδήλωση του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου 16/03/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος στην εκδήλωση του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

1o ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STREET MEDICINE

1o ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STREET MEDICINE ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1o ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STREET MEDICINE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή

ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή 15/08/2019 ΠΑΡΟΣ: Μοναδικές στιγμές στην Εκατονταπυλιανή Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Παροναξίας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Γιώργος Φερδής Στιγμές θρησκευτικής ανάτασης έζησαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Π.Ι.Σ: Περιοδεία Προέδρου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχαήλ Βλασταράκου στη Λακωνία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Π.Ι.Σ: Περιοδεία Προέδρου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχαήλ Βλασταράκου στη Λακωνία Αθήνα 14 Aπριλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι.Σ: Περιοδεία Προέδρου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχαήλ Βλασταράκου στη Λακωνία Η μειωμένη επιχορήγηση, οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και το έντονο κτιριολογικό

Διαβάστε περισσότερα

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Η

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας οι Δήμοι Έδεσσας Αμπελοκήπων Μενεμένης Υγείας Πρόληψης Pfizer Ελλάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας οι Δήμοι Έδεσσας Αμπελοκήπων Μενεμένης Υγείας Πρόληψης Pfizer Ελλάς ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας και οι Δήμοι Έδεσσας και Αμπελοκήπων Μενεμένης στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Με αγιορειτική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ελαιοβρύτισσας.

Με αγιορειτική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ελαιοβρύτισσας. Με αγιορειτική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ελαιοβρύτισσας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Ηγούμενος της νόμιμης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Γ7ΩΕΒ-8ΡΛ. Αριθ. Απόφασης 237/2012

ΑΔΑ: Β4Γ7ΩΕΒ-8ΡΛ. Αριθ. Απόφασης 237/2012 Αριθ. Απόφασης 237/2012 Αριθμ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 39348/02-08-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου ΘΕΜΑ Συζήτηση και λήψη απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 05/08/15 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τις αναπληρώτριες Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην

Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην ύπαιθρο ήταν πάντα πιο υποβαθμισμένη σε σχέση με τα μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά κατά τα εγκαίνια του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας. Αθήνα, 19 Μαΐου 2009

Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά κατά τα εγκαίνια του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας. Αθήνα, 19 Μαΐου 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά κατά τα εγκαίνια του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας Αθήνα, 19 Μαΐου 2009 Κύριε

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Πρωθυπουργού στην Τήλο

Ομιλία Πρωθυπουργού στην Τήλο Ομιλία Πρωθυπουργού στην Τήλο Λιβάδια, Τήλος, 6 Ιουλίου 2006 Ομιλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Τήλο Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου επισκέφθηκε σήμερα τα Δωδεκάνησα. Το μεσημέρι μετέβη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παρεμβάσεις στην ΣΤ τάξη» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ

ΘΕΜΑ: «Παρεμβάσεις στην ΣΤ τάξη» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΘΕΜΑ: «Παρεμβάσεις στην ΣΤ τάξη» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ Το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με το διευθυντή του 1 ου δημοτικού κο Κασσέρη, υλοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας"

Θέμα: Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ Θεματικών Ενοτήτων Κοινωνική Φροντίδα Υγεία και Κοινωνική Οικονομία Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας" Ομιλητής:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Α. 07/04 Εως 13/04/2014 ΡΟΔΟΣ - 09.00 ΡΟΔΟΣ - 09.00 ΡΟΔΟΣ - 9:30 ΡΟΔΟΣ - 09.00 ΡΟΔΟΣ - 9:00 ΑΝΕΚ/ΣΤΟ ΑΝΕΚ/ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΣ 10.00 16.30 ΧΑΛΚΗ 10:15 10:20 ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ 10:20 11:30 ΧΑΛΚΗ 10:15 10:20 ΜΑΡΜΑΡΙΣ 10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΘΑΡΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΘΑΡΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΘΑΡΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 Ευσεβές ιερατείο Κύριε Δήμαρχε, κύριοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, κύριε εκπρόσωπε του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, κυρίες και κύριοι, φίλες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( )

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ (30-11-2010) Ακολουθεί η με αριθμό 3508/27-9-2010 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 27/11/2014 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. για δυναμική διεκδίκηση των πόρων που δικαιούται η Αυτοδιοίκηση από την Πολιτεία. Με τη δημιουργία κοινού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου Το 93% των σχετικών με τη Φλεβική Θρόμβωση θανάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Ιούλιος 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Ιούλιος 2013 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ιούλιος 2013 Το Λογότυπό μας Ιστορικό Ο Σύλλογος Φίλων ικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ E-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

Περιεχόμενα 1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ E-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Περιεχόμενα 1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ E-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ 2. ΑΔΥΝΑΜΙΑ 3. 250 ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ 24 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ΙΣΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 14/07/2016

Διαβάστε περισσότερα

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας «Η Πρόληψη και η Κοινωνική Μέριμνα στην Τοπική Κοινωνία και ο Ρόλος του Ενιαίου Φορέα Υγείας» Η Πρόληψη και η Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος Ε ΥΠΠΥ, ήµαρχος Αµαρουσίου και Πρόεδρος ΙΣΑ Γ. Πατούλης µε τον Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Θ. Εξαδάκτυλο.

Ο Πρόεδρος Ε ΥΠΠΥ, ήµαρχος Αµαρουσίου και Πρόεδρος ΙΣΑ Γ. Πατούλης µε τον Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Θ. Εξαδάκτυλο. Ο Πρόεδρος Ε...Υ.Π.Π.Υ. και ήµαρχος Αµαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο ήµαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης εγκαινίασαν το πρώτο ΚΕΠ Υγείας Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραµα. Tο µοναδικό ΚΕΠ Υγείας εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Στ. Αρναουτάκης: Η Γαύδος- «πράσινο» νησί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού μας σχεδιασμού

Στ. Αρναουτάκης: Η Γαύδος- «πράσινο» νησί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού μας σχεδιασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ηράκλειο 14/10/2017 Στ. Αρναουτάκης: Η Γαύδος- «πράσινο» νησί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού μας σχεδιασμού Στα έργα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή 1 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή 11.11.2011 ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ι.Σ Αθήνα 6.11.2011 ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ Ρόδος 11.11.2011 Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Ντοκουμέντο: Ο Αρχιεπ. Αμερικής στον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Δηλώνει στήριξη στα Μοναστήρια και ευγνωμοσύνη στον Γέροντα (ηχητικό)

Ντοκουμέντο: Ο Αρχιεπ. Αμερικής στον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Δηλώνει στήριξη στα Μοναστήρια και ευγνωμοσύνη στον Γέροντα (ηχητικό) 13/08/2019 Ντοκουμέντο: Ο Αρχιεπ. Αμερικής στον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Δηλώνει στήριξη στα Μοναστήρια και ευγνωμοσύνη στον Γέροντα (ηχητικό) Οικουμενικό Πατριαρχείο / Αρχιεπισκοπή Αμερικής / Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική

Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική 28/12/2018 Μητρ. Δημητριάδος: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού Σκέψεις στην ανατολή του νέου χρόνου Σκέψεις καρδιάς κατέθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Mε ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι στις εργασίες του 13 ου

Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Mε ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι στις εργασίες του 13 ου Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στο 13 ο Πανελλήνιο Συνέδριο αιρετών γυναικών Φίλες και φίλοι Mε ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι στις εργασίες του 13 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Να συμπληρώσετε κάθε μια από τις προτάσεις 1, 2, 3, 4 και 5, επιλέγοντας τη σωστή απάντηση, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Εκκλησίας, από τις αντίστοιχες φράσεις α, β,

Διαβάστε περισσότερα

Τα Μ.Μ.Ε. για την επίσκεψη του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Γερβασίου Ραπτόπουλου στις δικαστικές φυλακές Χίου.

Τα Μ.Μ.Ε. για την επίσκεψη του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Γερβασίου Ραπτόπουλου στις δικαστικές φυλακές Χίου. Τα Μ.Μ.Ε. για την επίσκεψη του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Γερβασίου Ραπτόπουλου στις δικαστικές φυλακές Χίου. Η ΑΛΗΘΕΙΑ : Ο Αγιος Γερβάσιος... στις φυλακές 19/4/2012 Κοντά στους 150 κρατουμένους στις Φυλακές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η καλύτερη δυνατότητα για επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξεκινά το ταξίδι της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του ΕΔΔΥΠΠΥ και την ευγενική χορηγία της ELPEN Η καλύτερη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για το Εκκρεμές της ημοκρατίας. 1. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα της κρίσεως συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα βάθρα της δημοκρατίας;

Έρευνα για το Εκκρεμές της ημοκρατίας. 1. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα της κρίσεως συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα βάθρα της δημοκρατίας; ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» (13.11.2013) ΤΕΥΧΟΣ 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ- ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 Έρευνα για το Εκκρεμές της ημοκρατίας. 1. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007. http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp. Ευχές στον Μακαριώτατο. Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων. ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα--

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007. http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp. Ευχές στον Μακαριώτατο. Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων. ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα-- Σελίδα 1 από 5 ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα-- Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων Αναζήτηση ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007 Ευχές στον Μακαριώτατο Συνάντηση του Μακαριωτάτου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Πληροφοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας έχουν υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων, τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό,

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αγία Αικατερίνη του Σινά ο Μ. Μπόλαρης

Στην Αγία Αικατερίνη του Σινά ο Μ. Μπόλαρης 15/01/2019 Στην Αγία Αικατερίνη του Σινά ο Μ. Μπόλαρης Πατριαρχεία / Πατριαρχείο Αλεξανδρείας Με κωδωνοκρουσίες υποδέχτηκε χθες η Ιερά Μονή του Σινά, τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Μπόλαρη, που πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιώς Σεραφείμ και Βαγγέλης Μαρινάκης «απεκάλυψαν» τον Νικητάρα

Πειραιώς Σεραφείμ και Βαγγέλης Μαρινάκης «απεκάλυψαν» τον Νικητάρα 23/03/2019 Πειραιώς Σεραφείμ και Βαγγέλης Μαρινάκης «απεκάλυψαν» τον Νικητάρα Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Πειραιώς Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια προτομής του Νικήτα Σταματελόπουλου, γνωστού ως Νικηταρά,

Διαβάστε περισσότερα

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η συγκεκριμένη έκδοση γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να καταγραφούν και να προβληθούν, έστω συνοπτικά, τα κυρίως θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα καταδεικνύει πως η επαφή, η επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ. Κεντρική δομή

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ. Κεντρική δομή ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Κεντρική δομή Κεντρική Δομή Υπάλληλοι των ΚΕΠ υγείας Πάροχοι & Διαγνωστικά Δήμοι Υποχρεώσεις Δήμων Διάθεση χώρου και εξοπλισμού Διαμόρφωση χώρου & τοποθέτηση λογοτύπων Διάθεση υφισταμένου προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

«Θα είμαστε δίπλα σας» - Ο Τσίπρας επισκέφτηκε παιδιά με Σύνδρομο Down

«Θα είμαστε δίπλα σας» - Ο Τσίπρας επισκέφτηκε παιδιά με Σύνδρομο Down «Θα είμαστε δίπλα σας» - Ο Τσίπρας επισκέφτηκε παιδιά με Σύνδρομο Down Πηγή: http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/294736/tha-eimastedipla-sas-o-tsipras-episkefthke-pai.html «Υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

17 η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Ε.Δ.ΔΥ.Π.Π.Υ 15/12/2017 Αναστάσιος Ρεντούμης

17 η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Ε.Δ.ΔΥ.Π.Π.Υ 15/12/2017 Αναστάσιος Ρεντούμης 17 η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Ε.Δ.ΔΥ.Π.Π.Υ 15/12/2017 Αναστάσιος Ρεντούμης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Προσφυγικές Ροές στην Ελλάδα. Υπάρχουσα Κατάσταση 2. Προβλήματα Υγείας των Προσφύγων και Μεταναστών 3. Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Το Χαλάνδρι του μέλλοντος

Το Χαλάνδρι του μέλλοντος Το Χαλάνδρι του μέλλοντος Επιμένοντας πως η καθημερινότητα στις γειτονιές του Χαλανδρίου οφείλει να καθορίζει τον χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών, ο Νίκος Παχύλας, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Περιστέρι Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην ημερίδα με θέμα την Ψωρίαση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΑΛΕΩ 21 ος ΑΙΩΝΑΣ» Ομιλία του Επικεφαλή της Παράταξης «Αιγάλεω 21 ος Αιώνας», Παναγιώτη Μπιτούνη, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 Φεβρουαρίου 2005 Σας ευχαριστούμε που

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους στις 21 & 22 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για τον κλάδο μας. Άστοχες πολιτικές προσθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Στην ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 22 η Παιδιατρική Διημερίδα

Στην ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 22 η Παιδιατρική Διημερίδα Στην ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 22 η Παιδιατρική Διημερίδα Η ΑΝΕΚ LINES, με αίσθημα ευθύνης για τις μελλοντικές γενιές, φιλοξένησε το Σάββατο και την Κυριακή 13 &14 Απριλίου, στο σύγχρονο Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του ΠΑΜΕ υγείας και σωματείων για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας

Συνέντευξη του ΠΑΜΕ υγείας και σωματείων για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας Συνέντευξη του ΠΑΜΕ υγείας και σωματείων για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας Η επίθεση, που οργανώνεται από την κυβέρνηση για την υγεία θίγει από τη μία τους υγειονομικούς και από την άλλη τους χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ «Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν, το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν» Ιπποκράτης Προληπτική

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Σεβασμιότατε, κύριοι βουλευτές, αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Με την παρουσία σας απόψε, τιμάτε όλους

Διαβάστε περισσότερα

Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 29/12/2018 Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ / Επικαιρότητα Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30 ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ. Ιωάννης Λαδόπουλος - Δημ Σύμβουλος Χαλανδρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Η Γιαγιά δε με Γνωρίζει

Η Γιαγιά δε με Γνωρίζει Η Γιαγιά δε με Γνωρίζει < Η Γιαγιά δε με Γνωρίζει Συγγραφή παραμυθιού: Εύα Στεφανάτου, εκπ/κός, υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Π.Ε. Ν. Ηρακλείου Επιμέλεια εικονογράφησης & ηλεκτρονική επεξεργασία: Εύα Στεφανάτου

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ. Λαγκαδά: Θα πρέπει να κάνουμε βήματα «ασκήσεως» για να αλλάξει η ζωή μας

Μητρ. Λαγκαδά: Θα πρέπει να κάνουμε βήματα «ασκήσεως» για να αλλάξει η ζωή μας 24/03/2019 Μητρ. Λαγκαδά: Θα πρέπει να κάνουμε βήματα «ασκήσεως» για να αλλάξει η ζωή μας Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Λαγκαδά Για την προσωπικότητα του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά έκανε λόγο ο Σεβασμιώτατος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Φιλιππάκος, παρέστη στην κοπή. Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Φιλιππάκος, παρέστη στην κοπή. Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής 17-01-2015: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος, παρέστη στην κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, στο

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη για το μηνιγγιτιδόκοκκο και τον πνευμονιόκοκκο σε παιδιά και εφήβους

Δελτίο Τύπου. Χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη για το μηνιγγιτιδόκοκκο και τον πνευμονιόκοκκο σε παιδιά και εφήβους Δελτίο Τύπου Πρώτη παρουσίαση των αποτελεσμάτων στο Δήμο Αμαρουσίου του προγράμματος παιδιατρικού ελέγχου του Υπουργείου Παιδείας και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ Χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη για το μηνιγγιτιδόκοκκο

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι Κυριε Γενικέ Πρόξενε Αγαπητες φιλες και φιλοι Όταν πριν από πολλα χρονια, περιπου στην ηλικια των 7 χρονων, ο πατερας μου Ζαχαριας Δουλαμης αποφασισε να μας στειλει, εμενα και την αδερφη μου, να μαθουμε

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης Στο Δήμο Παλλήνης Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργάνωσαν για τη Φλεβική Θρόμβωση ο Δήμος Παλλήνης και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στο Δημαρχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Α. 07/04 Εως 13/04/2014 ΡΟ ΟΣ - 09.00 ΡΟ ΟΣ - 09.00 ΡΟ ΟΣ - 9:30 ΡΟ ΟΣ - 09.00 ΡΟ ΟΣ - 9:00 ΑΝΕΚ/ΣΤΟ ΑΝΕΚ/ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΣ 10.00 16.30 ΧΑΛΚΗ 10:15 10:20 ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ 10:20 11:30 ΧΑΛΚΗ 10:15 10:20 ΜΑΡΜΑΡΙΣ 10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Διεύθυνση Αχαΐας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Διεύθυνση Αχαΐας Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Διεύθυνση Αχαΐας Ο Υπουργός συναντήθηκε με το Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

Η Καρδιά xτυπά στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας:

Η Καρδιά xτυπά στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου Ιατρικός Σύλλογος Μεσολογγίου Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου Περιφερικό Τμήμα ΕΛΕΓΕΙΑ Δυτικής Ελλάδας 11η Ημερίδα Γενικής Ιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Τεύχος Αγαπητοί Lions, Lioness και Leos Αισίως φθάσαμε στην Αγία Εβδομάδα. Εβδομάδα των παθών του Κυρίου. Ο Κύριος εθυσιάσθη στο σταυρό για μας και ανεστήθη θριαμβευτικά εκ του τάφου. Ας γίνει και για

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα καταθέσατε την ερώτησή σας. Είναι σαφές ότι αναφερόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος : Όνομα: Θέση: ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ιωάννα Τασολάμπρου Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Ηλ. Δ/νση : itasolamprou@agrinio.gr, pronoia2@agrinio.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο. Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο. Παρόντες 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Τσολάκη Ευανθία - Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡOΝΙΚΕΣ ΠΡOΤΑΣΕΙΣ ΧΡOΝΙΚΕΣ ΠΡOΤΑΣΕΙΣ Τη θεωρία της ύλης θα τη βρείτε: Βιβλίο μαθητή σελ. 109-111 και Βιβλίο Γραμματικής σελ. 151 Ακούω και μιλώ (σελ. 109) Βρείτε στα κείμενα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΔΡΑΣΕΙΣ «ΚΟΡΜΟΥ», ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Υποδομές Υγείας ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ & α. Ανάπτυξη Υποδομών στην πρωτοβάθμια Περίθαλψη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Ο.Ι.Κ.Α.)

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Ο.Ι.Κ.Α.) ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ (Ο.Ι.Κ.Α.) ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Γ ΠΠ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η παρατεταµένη και πολύπλευρη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3.30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Μακρυνός Δημ Σύμβουλος Κορυδαλλού, Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας,

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, 1 Μακαριώτατε, Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Σεβαστοί πατέρες Κύριοι βουλευτές Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, Κύριοι σύμβουλοι, αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση του Υπουργού Υγείας με τον Επίτροπο της Ε.Ε., αρμόδιο για την διαχείριση κρίσεων και την ανθρωπιστική βοήθεια.

Συνάντηση του Υπουργού Υγείας με τον Επίτροπο της Ε.Ε., αρμόδιο για την διαχείριση κρίσεων και την ανθρωπιστική βοήθεια. Συνάντηση του Υπουργού Υγείας με τον Επίτροπο της Ε.Ε., αρμόδιο για την διαχείριση κρίσεων και την ανθρωπιστική βοήθεια. Η άρτια οργάνωση και σχεδιασμός της χώρας μας για την αντιμετώπιση τυχόν κρούσματος

Διαβάστε περισσότερα

Ας δούμε ποιες μπορεί να είναι οι επιτροπές κατά λεωφόρο δράσης και ποιος ο ρόλος και οι ευθύνες του προέδρου σε κάθε μια από αυτές.

Ας δούμε ποιες μπορεί να είναι οι επιτροπές κατά λεωφόρο δράσης και ποιος ο ρόλος και οι ευθύνες του προέδρου σε κάθε μια από αυτές. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΟΓΛΟΥ, P.A.D.G. PETS Βόλου, 10-11 Μαρτίου 2007 Ο Ρόλος και οι Ευθύνες του Πρόεδρου Επιτροπής Το Διεθνές Ρόταρυ για την οργάνωση και την επιτυχία των σκοπών του έχει χαράξει τις τέσσερις λεωφόρους

Διαβάστε περισσότερα

Μπορούν οι Δήμοι να προσφέρουν πραγματικές πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας? Η εμπειρία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Μπορούν οι Δήμοι να προσφέρουν πραγματικές πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας? Η εμπειρία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Μπορούν οι Δήμοι να προσφέρουν πραγματικές πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας? Η εμπειρία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Dr.Νικόλαος Ι. Βαλάνος Ορθοπαιδικός Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πρόκληση πώς να

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ- ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΕΝ ΠΛΩ)- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ- ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΕΝ ΠΛΩ)- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ- ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΕΝ ΠΛΩ)- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ. Σκηνή 1 η

Η ΚΟΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ. Σκηνή 1 η ΠΡΟΣΩΠΑ Μέγας Βασίλειος Γρηγόριος ο Θεολόγος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Μαυρόπους Ιωάννης Βασιλίτης 1 ος Βασιλίτης 2 ος Βασιλίτης 3 ος Γρηγορίτης 1 ος Γρηγορίτης 2 ος Γρηγορίτης 3 ος Ιωαννίτης 1 ος Ιωαννίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Δράμας Όνομα: Αποστολίδου Ελένη Θέση: Υπάλληλος στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας. Ηλ. Δ/νση:eapost@dimosdramas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα

Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα Δήμος Ηρακλείου Αττικής Μήλος _Ιούλιος 2016 Αντί Εισαγωγής Πολλοί είναι εκείνοι που θα αναρωτηθούν πως συνδέονται - πέρα από προφανείς

Διαβάστε περισσότερα

7 Οκτωβρίου 2018 Μέγαρο «ΕΣΤΙΑ» Νέας Σμύρνης

7 Οκτωβρίου 2018 Μέγαρο «ΕΣΤΙΑ» Νέας Σμύρνης Ομιλητές: 7 Οκτωβρίου 2018 Μέγαρο «ΕΣΤΙΑ» Νέας Σμύρνης Σπυρίδων Ράμμος Παιδίατρος, Παιδοκαρδιολόγος - Νοσοκομείο «Ωνάσειο» Διδάκτωρ Ιατρικής Καθηγητής Πανεπιστημίου Dusseldorf Ελένη Κώτση Διδάκτωρ Αριστοτελείου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ώρες Ευθύνης. Στο Σύγχρονο κάλεσμα της ιστορίας η Τ.Α πρέπει να δηλώσει παρούσα

Θέμα: Ώρες Ευθύνης. Στο Σύγχρονο κάλεσμα της ιστορίας η Τ.Α πρέπει να δηλώσει παρούσα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ. 2251037040 ΦΑΞ 2251037046 Email grafeiotypou@mytilene.gr Μυτιλήνη 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: 49775 Προς : Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

«Σο Χαμόγελο του Παιδιού»

«Σο Χαμόγελο του Παιδιού» «Σο Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά ΠΡΟΛΗΠΣΙΚΗ ΙΑΣΡΙΚΗ «Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν, το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν» Ιπποκράτης Προληπτική

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας και Βράβευση Φοιτητών στην ΟΑΚ (φώτο)

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας και Βράβευση Φοιτητών στην ΟΑΚ (φώτο) 07/01/2019 Κοπή Αγιοβασιλόπιτας και Βράβευση Φοιτητών στην ΟΑΚ (φώτο) / Επικαιρότητα Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατά τρόπο παραδοσιακό εορτάστηκε και εφέτος η μεγάλη εορτή Ορθοδοξίας, η εορτή των Θεοφανείων

Διαβάστε περισσότερα