ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών"

Transcript

1 ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης υποψήφιοι δημοτικών εκλογών 2014

2 φίλη συμπολίτισσα, φίλε συμπολίτη Οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Η θητεία αυξάνεται σε 5 χρόνια, η κρίση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα τοπικά πράγματα. Ο συνδυασμός μας παρουσιάζει αξιοπιστία, γνώση, εμπειρία, νέους και παλιούς συνεργάτες. Μοναδικό μας κίνητρο είναι η ευγενής φιλοδοξία να προσφέρουμε στο τόπο μας. Έχω εμπιστοσύνη στη σοφία και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, με ψυχραιμία θα κρίνει ποιος συνδυασμός είναι καταλληλότερος για να οδηγήσει την Κεφαλονιά στην επόμενη πενταετία. οι δέκα αρχές λειτουργίας του δήμου 1 Σύγχρονος Ευρωπαϊκός Δήμος 2 Οικονομική Εξυγίανση 3 Διαφάνεια 4 Αποκεντρωμένη Λειτουργία 5 Συμμετοχή των Δημοτών 6 Αξιοκρατία 7 Ετοιμότητα-Αποτελεσματικότητα 8 Αλληλεγγύη 9 Πολιτισμός-Ποιότητα Ζωής 10 Ορθή Λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

3 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Βαρτελάτος Κωνσταντίνος του Γερασίμου Γεννήθηκε στα Διλινάτα το Είναι παντρεμένος και έχει τρείς κόρες. Τελείωσε Γυμνάσιο Αρρένων στο Αργοστόλι και στη συνέχεια σπούδασε Λογιστικά στην Αθήνα. Οκτώ χρόνια εργάστηκε ως ναυτικός. Από το 1980 εργάζεται ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων. Και από το 1985 διατηρεί Σχολή Οδηγών στο Αργοστόλι. Εξελέγη επί δύο τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου ( ), διετέλεσε δε Αντιδήμαρχος κατά τη διετία Επίσης έχει μεγάλη συμμετοχή στις τοπικές πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Γαλιατσάτος-Ραζής Γεράσιμος του Σωτηρίου Γεννήθηκε στο όμορφο Αργοστόλι το Γιος του Κεφαλονίτη ποιητή Σωτήρη Γαλιατσάτου (Γράκχου), του ιδεολόγου αντιστασιακού. Ασχολήθηκε επί 18 χρόνια με το τραγούδι και κατέχει δίπλωμα Πυθαγόρειου Αριθμολόγου - Gnothologist. Είναι μέλος του A.R.E. του Πανεπιστημίου Edgat Cayce της Virginia Η.Π.Α. Δήμα Αικατερίνη του Κωνσταντίνου Συμμετέχει στην «Ενωμένη Τετράπολη», γιατί δηλώνει ότι είναι μια Ελληνίδα που έχοντας ζήσει τον τόπο της να στροβιλίζεται στη θύελλα της υποταγής και της κακοδιαχείρισης, δεν θέλει πια να ντρέπεται για τις ηγεσίες της χώρας της και της Κεφαλονιάς. Δεν θέλει να θεωρείται ένα γρανάζι του μηχανισμού διαφθοράς και να επικροτεί με τη σιωπή της. Ζαμπαύτης Κωνσταντίνος του Γερασίμου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι. Είναι χειριστής εσκαπτικών μηχανημάτων και εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος. Ζαπάντης Αναστάσιος του Βασιλείου Ιατρός χειρουργός. Παντρεμένος με τη σκηνοθέτη Τασία Γεωργάτου, πατέρας δύο παιδιών. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στη «Ενωμένη Τετράπολη» γιατί η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί υποχρέωση ειδικά τώρα που οι συνθήκες στη χώρα μας είναι δύσκολες γιατί σ αυτές τις συνθήκες καλούνται να ζήσουν τα παιδιά μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε την «Ενωμένη Τετράπολη» γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια φωνή αλλά όλοι μαζί έχουμε δυνατή φωνή γιατί όλοι έχουμε ανάγκες γιατί οι ανάγκες μας πρέπει να γίνουν δύναμη δημιουργίας. Κανάκης Γεράσιμος-Διογένης του Γεωργίου Γεννήθηκε στις , γιός του Γεώργιου και της Πόπης Κανάκη. Απόφοιτος ΤΕΙ Ηπείρου-Τμήμα Ανθοκομίας - Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Κατοικεί μόνιμα στα Σαρλάτα Κεφαλλονιάς. Διετέλεσε καθηγητής στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων-Τμήμα Βιολογικής Γεωργίας. Ασκεί το επάγγελμά του (κατασκευές-αναπλάσεις) εξωτετρικών χώρων. Εχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία και έχει αγωνιστεί σε ομάδες του νησιού. Καππάτος Γεράσιμος του Ανδρέα Τοπογράφος Μηχανικός Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Εργάστηκε ως Προϊστάμενος στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου και του Δήμου Αθηναίων την περίοδο Διετέλεσε Γραμματέας στο τοπικό τμήμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου επί 7 συνεχόμενα έτη ( ). Ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός-Μελετητής.

4 Κατσούρης Διονύσιος του Ευαγγέλου Γεννήθηκε το 1975 και είναι από τα Διλινάτα όπου και ζει. Ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα. Ενεργό μέλος τον πολιτιστικού συλλόγγου Διλινάτων, μέλος τον Δ.Σ. της Ένωσης Ηλεκτρολόγων τηε Κεφαλονιάς και μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Κοτσοβού Μαριάννα του Σπυρίδων Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ Καναδά. Σπούδασε Τηλεπικοινωνίες και εργάστηκε στον τομέα του τουρισμού. Από το 2002 εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Κεφαλονιάς και Ιθάκης ως υπεύθυνη προγράμματος ΕQUAL, ΟΠΑΑΧ. Είναι συνεργάτης του Ευρωμεσογειακού Δικτύου ANNA LINDH FOUNDATION και μέλος του οργανισμού ACARBIO ONLUS, υλοποιώντας ευρωμεσογειακά Προγράμματα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό. Κουλουμπής Ευάγγελος του Παναγάγγελου Γεννήθηκε στον Αγκώνα το 1963 όπου και κατοικεί μόνιμα. Ειναι αυτοκινητιστής. Ασχολείται με τον τουρισμό. Έχει γραφείο Γενικού Τουρισμόυ στο Αργοστόλι. Κουνάδης Σπυρίδων του Γερασίμου Γεννήθηκε το 1954 και ζει μόνιμα στο Αργοστόλι μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν Δοξαρά και την 12χρονη κόρη τους.έχει αποφοιτήσει από την Βαλλιάνειο Επαγγελματική Σχολή Ληξουρίου και εργάσθηκε ως εργοδηγός μηχανολόγος στην Δ/νση Πολεοδομίας Αργοστολίου, απ όπου πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Εκλέχθηκε το 2011 δημοτικός σύμβουλος Κεφ/νιάς και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σάμης. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. και τώρα είναι εκλεγμένος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Κεφαλονιάς. Στην πορεία της ζωής του έχει αποδείξει ότι είναι ένας απλός υπηρέτης της κοινωνίας και των συνανθρώπων του, βιώνει τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, και δίνει μάχη για αυτά. Δεν είναι υπηρέτης συμφερόντων κανενός και δεν χρησιμοποίησε ποτέ το πολιτικό του αξίωμα για προσωπικά οφέλη. Συνεχίζει να εργάζεται για το καλό αυτού του τόπου, των ανθρώπων και των παιδιών μας. Μαγδαληνός Χρήστος-Αλέξανδρος του Ανδρέα Προερχόμενος από οικογένεια μεταναστών γεννήθηκε στην Γερμανία το Στην Κεφαλονιά ήρθε το 1979 και από το 1996, από τότε δραστηριοποιείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και κατοικεί στα Τραυλιάτα μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του. Με τα κοινά ασχολείται από 1996 ως μέλος του ιστορικού συλλόγου Παγκεφαλληνιακός 1923 στον οποίο σήμερα έχει αναλάβει χρέη αντιπρόεδρου και υπεύθυνου υποδομών. Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Επαγγελματιών Βιοτεχνών ΒΙ.ΠΕ. Αργοστολίου» και γραμματέας για τέσσερεις διετίες. Μέλος στο ΔΣ του επιμελητηρίου από το 2012 όπου έχει βγει με την παράταξη «Νέα Πνοή». Παγουλάτος Γεράσιμος του Διονυσίου Γεννήθηκε το 1954 στις Μηνιές Αργοστολίου όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Αργοστολίου το έτος Από το έτος 1978 εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα στο Κατάστημα Αργοστολίου μέχρι το 2010 και μετά στο Κατάστημα Ληξουρίου της Αγροτικής και μετέπειτα Τράπεζας Πειραιώς ως Διευθυντής, μέχρι τον Αύγουστο του 2013 που συνταξιοδοτήθηκε. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αγαπά τον τόπο του και συμμετέχει στα τοπικά και πολιτιστικά δρώμενα.

5 Παπαδάτος Αντώνιος του Σπυρογιάννη Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά και ειναι 33 χρόνων. Ασχολείται με τον τομέα της παροχής υπηρεσιών απο το 1998 και είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στο Αργοστόλι απο το Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς απο το 2011 μεχρι και σήμερα. Παπαθεοδωρόπουλος Αναστάσιος του Θεόδωρου Γεννήθηκε το Από μικρή ηλικία έχει ενεργό συμμετοχή σε αθλητικούς συλλόγους και στη θεατρική ομάδα της ΔΕΠΑΨ. Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του ΤΕΙ Κρήτης παραρτήματος Αγίου Νικολάου. Από το πρώτο έτος διετέλεσε μέλος του ΔΣ. του τμήματος του, ενώ από την περίοδο 2006 έως 2010 εκλέχθηκε πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου. Από το 2007 έως το 2010 υπηρέτησε την σπουδάζουσα νεολαία του ΤΕΙ Κρήτης ως εκπρόσωπος των Σχολών Διοίκησης Οικονομίας στο συμβούλιο του ΤΕΙ Κρήτης. Από το τέλος του 2012 ζει και εργάζεται στο Αργοστόλι ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική. Παράλληλα είναι μέλος και αρχηγός ποδοσφαιρικού σωματείου και συμμετέχει ως μέλος θεατρικής ομάδας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. Παπαναστασάτου Ειρήνη του Γεωργίου Γεννήθηκε το 1982 στο Αργοστόλι. Φοίτησε στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου έλαβε το πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Διαμένει μόνιμα στη Κεφαλονιά και ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό. Παπαντώνης Γεώργιος του Ευσταθίου Γεννήθηκε στο Νέο Αργύριο Ευρυτανίας το έτος 1963, και από το 1991 κατοικεί μόνιμα στα Ραζάτα Κεφαλονιάς. Είναι έγγαμος με την Νηπιαγωγό Κοσμάτου Σοφία και έχει δυο τέκνα. Το έτος 2010 συνταξιοδοτήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία με τον βαθμό του Υπαστυνόμου ε.α. και υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες τη Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας επί είκοσι έτη. Ποδάρα Αικατερίνη του Χρήστου Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε το 1957, έγγαμος με δύο παιδιά. Σπούδασε Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ από το 1985 έως και το 2013 εργάστηκε στον τέως Δήμο Αργοστολίου και νυν Κεφαλονιάς. Διετέλεσε Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής. Διετέλεσε για 10 χρόνια Πρόεδρος και Ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων και για 4 έτη Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημ. Σχολείου. Πρέντζας Κωνσταντίνος του Λάμπρου Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στη Λαμία και εξειδικεύτηκε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τα συστήματα θέρμανσης. Είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης Φωτοβολταϊκών από το Κ.Α.Π.Ε., πιστοποιημένο αρμόδιο άτομο για πυροσβεστήρες από την ΕΒΕΤΑΜ, αδειούχος εγκαταστάτης καυστήρων από το ΥΠ.Ε.ΧΩ.ΔΕ. και Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου κεφαλλονιάς. Τον Ιούλιο του 2007 μετακόμισε στην Κεφαλονιά και ζει μόνιμα όπου και εργάζεται. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μεσολωρά, κατοικούν στα Σπήλια Αργοστολίου και έχουν δύο παιδιά.

6 Ρουχωτάς Βίκτωρας του Σπυρομιχαήλ Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το Σπούδασε στην Οδοντιατρική με μεταπτυχιακές στην Ορθοδοντική. Από το 1994 ζει και εργάζεται στο Αργοστόλι. Έχει αναπτύξει πολύπλευρη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. Ιδρυτής και Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Εταιρίας Ελληνοσερβικής Φιλίας συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με τη Σερβία. Αποτέλεσμα της δραστηριότητας είναι η ίδρυση Προξενείου της Σερβίας στη Κεφαλονιά. Ανάλογες δραστηριότητες έχει αναπτύξει με την Ουκρανία (Κρατικό Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Σπουδών Μαριούπολης), με τη Γεωργία και τη Μολδαβία. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος, Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Σερβικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO. Σαμούρης Σπυρίδων του Χαραλάμπους Γεννήθηκε στον Αθέρα. Είναι απόφοιτος Ανωτ. Σχολής Ηλεκτρονικών. Εργάζεται σας αυτοκινιτιστής έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Αργοστολίου και τώρα είναι Δημοτικός Σύμβουλος. Σκλαβουνάκης Διονύσιος του Γερασίμου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι όπου και κατοικεί μόνιμα. Γονείς του ο Μάκης και η Σοφία. Αφού αποφοίτησε από το πολυκλαδικό Λύκειο Αργοστολίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον τουριστικό τομέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην σχολή συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του με συναφή σεμινάρια. Απο παιδί εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση «captains table». Από το 2002 αναλαμβάνει την διεύθυνση της επιχείρησης αναζητώντας καθημερινά τρόπους για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ασχολείται με την ιστιοπλοΐα και τη μελισσοκομία. Σταμούλης Γρηγόριος του Αναστασίου Ετών: 30 Επάγγελμα: Κρεοπώλης. Πέμπτος γιος του Τάσου και της Ελευθερίας Σταμούλη από τα Μακρυώτικα Πυλάρου. Μέλος πολύτεκνης κτηνοτροφικής οικογένειας. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λύκειο Σάμης. Αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Αθήνας, με σπουδές Κοινωνιολογίας στο CITY UNIVERSITY του Λονδίνου. Αρθρογραφεί τακτικά σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Στεφάτου Ειρήνη του Γερασίμου Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αργοστόλι, όπου διατηρεί εμπορικό κατάστημα με είδη γυναικείας ένδυσης στο Λιθόστρωτο. Ασχολείται επί σειρά ετών με τα κοινά, είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ιονίων Νήσων, υπεύθυνη Πολιτισμού, καθώς και Πρόεδρος του Σωαματείου «ΛΥΣΙΠΠΗ» (Τμήμα ΑΧΕΠΑ) με έντονη πολιτιστική και φιλανθρωπική δράση. Τουλάτου Δέσποινα του Εμμανουήλ Γεννήθηκε το 1961 στην Σάμο. Παντρεμένη από το 1977 με τον Γεράσιμο Τουλάτο. Μητέρα δύο παιδιών. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση (λογιστικό γραφείο).

7 Φόρτες Γεράσιμος του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δίδαξε σε σχολεία της Κεφαλονιάς μέχρι το Δήμαρχος Αργοστολίου από το 1995 έως το Χαρίτου-Καραντινού Ελένη του Χαραλάμπους Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1980 και κατοικεί μόνιμα στη Λακήθρα. Απόφοιτη λυκείου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μητέρα 2 παιδιών. Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Ανδρεάτου Ευανθία συζ. Δημητρίου Βλάχος Γεώργιος του Στεφάνου Γαλιατσάτος Σπυρίδων του Μιχαήλ Ζαπάντης Διονύσιος του Σπυρίδωνος Κονταρίνη Διονυσία του Γερασίμου Μαρκάτος Διονύσιος του Γερασίμου Νιφοράτος Ιάκωβος του Άρη Πεφάνης Χαράλαμπος του Γερασίμου Πολλάτος Αντρέας του Σπυρίδωνος Σκιαδαρέση Βασιλική του Κωνσταντίνου Τζιλιάνου Ιωάννα του Δημητρίου Φωκάς Γεράσιμος του Ιωάννη-Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φαρακλάτων Καλογηράτου Ελένη του Διονυσίου Κοσμάτος Παναγής του Σπυραγγέλου Μπουσετίλ Ελένη του Μιχαήλ Πολλάτου Μαρίνα του Χριστοφόρου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγκώνος Βαλλιανάτου Σεβαστή του Κωνσταντίνου Κουλουμπής Φώτιος του Γαβριήλ Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Δαυγάτων Βαγγελάτος Σπυρίδων του Δημητρίου Λουκάτος Ιωάννης του Παναγή Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Διλινάτων Λάσκαρη Ζωή συζ. Δημοσθένη Μπαλτσαβιά Λαμπρινή του Γερασίμου Μπαλτσαβιάς Ιωσήφ (Σήφης) του Σπυροολυμπίου Τζωρτζάτος Αναστάσιος του Παναγή Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Ζόλων Απέργης Διονύσιος του Παναγιώτη Γασπαράτος Μιχαήλ του Ευαγγέλου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Θηναίας Βαλλιανάτος Διονύσιος του Κωνσταντίνου Μουλίνου Πηγή του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κουρουκλάτων Μεσσάρης Καλλίνικος του Φωτίου Ραλλάτος Γεράσιμος του Ευαγγέλου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Νυφίου Μουλίνος Δημήτριος-Διονύσιος του Γεωργίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Τρωϊαννάτων Λιονάτος Σπυρίδων του Αναστασίου Χριστοφοράτος Λουκάς του Σπυρίδωνος Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φάρσων Βουτσινάς Βασίλειος του Αγγέλου Πανταζή-Βουτσινά Σοφία του Χρήστου

8 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ Αθανασίου Μαρία του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Πάστρας. Φοίτησε στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων. Εργάστηκε απο το 2009 εως το 2012 σε πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρείας Endeavor Lines Maritime Co. Είναι κάτοχος διπλώματος Πλοιάρχου Γ Τάξης Ε.Ν Γαβριελάτος Αργύριος του Ελευθερίου Γεννήθηκε το 1963 και κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και εργάζεται ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Διετέλεσε Πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Νικολάου και Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής Ελειού - Πρόννων. Ήταν επίσης Δημοτικός Σύμβουλος καθώς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού-Πρόννων. Γαβριελάτου Μαρία του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το Είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Κουστουμπάρδη και έχει 4 παιδιά. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας τα 5 τελευταία χρόνια. Το 2006 έως 2010 είχε εκλεγεί τοπική σύμβουλός στο τοπικό διαμέρισμα Πόρου. Γρουζής Ευάγγελος του Δημητρίου Επαγγελματικά ασχολείται από το 1995 με τουριστικές επιχειρήσεις στην Σκάλα. Έχει εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος δύο τετραετίες στην κοινότητα Σκάλας και δύο τετραετίες τοπικός σύμβουλος στο δήμο Ελειού-Πρόννων. Διαιτητής συνδέσμου Κεφαλονιάς και ιθάκης. Διαμαντάτος Γεράσιμος του Ευαγγελινού Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1952, γιός του Ευαγγελινού και της Ροδαμάντε από τα Τζαννάτα. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων Ναυπηγών. Εργάσθηκε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκα και στην SIEMENS HELLAS και ως ελέυθερος επαγγελματίας στον Ηλεκτρομηχανολογικό τομέα. Τη δεκαετία του 80 ιδρύει το πρώτο Σωματείο Ηλεκτρολόγων στην Κεφαλονιά, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος. Από το έτος 1985 έως και το 2002 υπήρξε διαχειριστής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και από το 2002 έως και σήμερα είναι στενός συνεργάτης του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Ειρηναίου Α. Επιπλέον διετέλεσε Πρόεδρος στην Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, ενώ σήμερα απασχολείται στον Επιχειρηματικό Τομέα. Από το 2008 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Υποψήφιος βουλευτή με το ΛΑ.Ο.Σ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ζαπάντης Ανδρέας του Αθανασίου Γεννήθηκε στη Σκάλα το Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται σαν Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων. Έλαβε ενεργά μέρος στο φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Ιστορικού Συλλόγου Φοιτητών Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μαρίνος Αντύπας την περίοδο Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Δ.Σ. της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά ( ). Πρόεδρος της Κοινότητας Σκάλας Κεφαλλονιάς ( και ). Πρώτος εκλιγμένος Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων ( ). Δημοτικός Σύμβουλος Ελειού-Πρόννων ( και ). Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλλονιάς ( ). Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κεφαλλονιάς ( ) Μέλος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Κεφα-

9 λονιάς ( και ). Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κεφαλονιάς και Ιθάκης ( ). Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού Ιονίων Νήσων ( ). Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κεφαλονιάς και Ιθάκης ( ). Καμπίτσης Βασίλειος Γεώργιος του Χριστοδούλου Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στα Καμπιτσάτα της Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος με τη Νεκταρία Σταθάτου και έχει αποκτήσει 5 παιδιά, 3 αγόρια και δύο κορίτσια. Υπήρξε Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Διονύση Λευκαδίτη όπου αγωνίστηκε για διαφάνεια, ανάπτυξη και ισότητα. Σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος. Κωνσταντάτος Γεράσιμος του Νικολάου Γεννήθηκε στο Μαρκόπουλο το 1954 όπου και κατοικεί. Εργάστηκε στη Γερμανία σαν προγραμματιστής Η/Υ. Από το 1994 μέχρι το 1998 διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Μαρκοπούλου. Από το 2003 έως το 2008 Αντπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ελειού-Πρόννων. Από το 2008 έως το 2010 Αντιδήμαρχος του Δήμου. Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Μηλιαρέσης Κοσμάς του Γερασίμου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς το Μάιο του Είναι γιός του Γεράσιμου Μηλιαρέση και της Διονυσίας Γεωργιοπούλου. Τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και μόνιμος κάτοικος στα Τζαννάτα Κεφαλονιάς. Τραυλού Αικατερίνη του Βασιλείου Γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στο Καπανδρίτι. Είναι απόφοιτη του 54ου Ενιαίου Γενικού Λυκείου Αθηνών το 2008 και τώρα φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως υπεύθυνη σε χώρους εστίασης, έχει ασχοληθεί ως ραδιοφωνική παραγωγός σε web radio και μέχρι σήμερα εργάζεται σε εταιρία promotion. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σκάλας Ζαπάντης Διονύσιος του Λεωνίδα Ζαπάντης Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος Κουρκουμέλης Πέτρος του Κυρίλλου Μασαλή Φωτεινή συζ. Χρήστου Σολωμού Αικατερίνη του Σπυρίδωνος Τσιμάρας Άγγελος του Γερασίμου Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Πόρου Γκιάφης Γεώργιος του Φωτεινού Κρατημένου-Νίκα Σταυρούλα (Βούλα) του Ιωάννη Πούλος Μιχαήλ του Διονυσίου Σιμωτάς Παναγής του Γερασίμου Τζαμαρίας Ιωάννης του Σπυρίδωνος Τσουπάκη-Πετράτου Ελισάβετ του Στυλιανού Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ειρήνης Γιαννάκης Μιχαήλ του Αγγέλου Γιαννάκης Νικόλαος του Ιωάννη Σταθουλάτου Στάμω του Διονυσίου Τότολος Μιχαήλ του Χρήστου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου Μέργιανος Ευάγγελος του Γερασίμου Νικολετάτος Διονύσιος του Χρήστου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αργινίων Μπάλλα Μαρίνα του Γεωργίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Βαλεριάνου Κονταξάκη Ευαγγελία του Ευστρατίου Τσιλιμιδός Νικόλαος του Διονυσίου και της Ιουλίας Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μαρκόπουλου Αρμοδώρου Βασιλική συζ. Κωνσταντίνου Μουσμούτης Ευαγγελινός του Νικολάου Παγουλάτου Ευγενία συζ. Γεωργίου Παντελειός Κωνσταντίνος του Αλεξάνδρου

10 Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μαυράτων Φωκάς Γεράσιμος του Φιλίππου Χαρεράς Αλκιβιάδης του Γεωργίου Σπυρίδωνος Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Ξενόπουλου Δημητράτος Ηλίας του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πάστρας Κρεμμύδας Αλέξανδρος του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χιονάτων Λιοσάτου Αντωνία (Τώνια) του Βύρωνα ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΡΙΣΟΥ Βασιλάτος Κωνσταντίνος (Ντίνος) του Γεωργίου Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μεγάλωσε στα Αντυπάτα Ερίσου. Είναι πτυχιούχος Θερμικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων του πρότυπου ΤΕΛ Αμαρουσίου και πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Λάρισας και μέλος ερευνητικής ομάδας του ΤΕΙ Λάρισας. Εργάστηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κεφαλονιά και τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και στον κλάδο της εστίασης στο Φισκάρδο. Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ερίσου και εθελοντής αιμοδότης. Είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται. Θεοχαράτος Κωνσταντίνος του Ηρακλή Γεννήθηκε στα Κομιτάτα το Συνταξιούχος Μηχανολόγος. Μετά το Δημοτικό Σχολείο Κομιτάτων, το Γυμνάσιο Μεσοβουνίων και το Πρακτικό Λύκειο Αργοστολίου σπούδασε στην Ανωτ. Σχολή Υπομηχανικών Αθηνών. Εργάστηκε στην εκπαίδευση ως καθηγητής και διευθυντής σπουδών σε Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές. Από το 1977 μέχρι και τις αρχές του 2006, που συνταξιοδοτήθηκε, εργάσθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία σε διευθυντικές θέσεις. Εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κομιτάτων ( ). Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ερίσσου ( ) Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Ερίσσου για 2 χρόνια και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για ένα χρόνο. Πατέρας ενός 23χρονου γιού. Χαϊδεμένος Γεράσιμος του Δημητρίου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1964 και ζει μόνιμα στην Πλαγιά Ερύσσου. Διατέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Πλαγιάς από το καθώς επίσης πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Ερύσσου. Δραστηριοποιείται στον αθλητισμό και είναι πρόεδρος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Εργάζεται στον ΟΠΑΔ. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αντυπάτων Βασιλάτος Νικόλαος του Γεωργίου Ποδαράς Σπυρίδων του Σαράντη Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Άσου Κοκκόλης Χρήστος του Γερασίμου Παπασπυράτος Σπυρίδων του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Βασιλικάδων Χρυσάφης Αντώνιος του Σπυρίδωνος Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καρυάς Βανδώρος Γεράσιμος του Νικολάου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κοθρέα Βαλσαμή Ισμήνη του Δημητρίου Βρυώνης Ιωάννης του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κομιτάτων Κοκολάτος Γεώργιος του Σπυρίδωνος Παπαθεοδωράτου Ελισάβετ του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μεσοβουνίων Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Δενδρινού-Κλούρα Αικατερίνη του Μιλτιάδη

11 Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πατρικάτων Γιαννάτος Γεράσιμος του Σπυρίδωνος Μουρίκη Αγγελική συζ. Μιχαήλ Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πλαγιάς ΧαΪδεμένος Νικόλαος του Δημητρίου Χαλικιάς Παναγής του Αθανασίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Τουλιάτων Ζαμπέλη Μαριάνθη συζ. Γερασίμου Καμπανός Γεώργιος του Χρήστου Πεφάνη Οξεία του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φισκάρδου Μηλάτος Νικόλαος του Παναγή Ποταμιάνου Άννα-Μαρία του Γερασίμου ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ Βαγγελάτος Ευάγγελος του Αθανασίου Γεννήθηκε το 1974 στα Τραυλιάτα Λειβαθούς όπου διαμένει έως σήμερα. Είναι τελειόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής του Ο.Α.Ε.Δ. Διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στα Περατάτα. Από το 2011 είναι πρόεδρος της Κοινότητας Περατάτων. Είναι παντρεμένος με την Λαμπρινή Παντούλα και έχουν δύο κόρες. Κεκάτος Δημήτριος-Νικόλαος του Γερασίμου Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το Μεγάλωσε στην Πεσσάδα Λειβαθούς, απόφοιτος του Βαλλιάνειου Λύκειου Κεραμειών. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πάτρας, όπου ακολούθησε τον τομέα κατασκευών. Το διάστημα έζησε στην Νέα Υόρκη ως υπότροφος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Stevens Institute of Technology, με κατεύθυνση το βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και τη βιώσιμη ενέργεια. Εκεί λαμβάνει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Solar Decathlon 2013 σαν μέλος της ομάδας μηχανικών-σχεδιαστών του Stevens. Σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στο Αργοστόλι μαζί με μια ομάδα μηχανικών που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων. Λασκαράτος Γεώργιος του Γερασίμου Γεννήθηκε το Σπούδασε μηχανολογία στον Πειραιά. Υπήρξε το1979 μέλος στό σύλλογο Μαρίνος Αντύπας. Το 1990 έως το 1998 ήταν Αντιπρόεδρος στην πρώην κοινότητα Μεταξάτων. Το 1998 εως το 2001 μέλος της πολιτιστικής επιχείρησης του Δήμου Λειβαθούς. Το 2002 εως το 2006 Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ του Δήμου Λειβαθούς. Το 2006 έως το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της δημαρχιακής επιτροπής του Δήμου Λειβαθούς.Απο το 2004 έως και σήμερα μέλος Δ/Σ του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Λυκιαρδόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννη Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλιγάτα το Αποφοίτησε απ το Ενιαίο Λύκειο Κεραμειών το Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τουριστικές επιχειρήσεις. Η ενασχόλησή του με την πολιτική βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την αγάπη του για την τέχνη, τις κατασκευές και την ζωγραφική. Επιθυμεί για τη Λειβαθώ και την Κεφαλονιά ένα καλύτερο μέλλον. Μινέτος Ηλίας του Παναγοδιονυσίου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός καθώς και Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο MSc & DIC Imperial College London. Εργάστηκε ως Μηχανικός στη Μεγάλη Βρετανία και σήμερα ζει στην Κεφαλονιά και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός. Το 2012 εργάστηκε στη Δ.Ε.Η. Αργοστολίου.

12 Μπίρμπα Νικολέτα του Νικολάου Γεννήθηκε το 1984 στο Αργοστόλι και κατοικεί στα Βλαχάτα. Είναι Νηπιαγωγός Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με 7ετή προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι. Έχει επιμορφωθεί στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολείται με την δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας, συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις (Παραολυμπιακοί Αγώνες, Ενημέρωση κατά των Ναρκωτικών ουσιών, εμψυχώτρια στα δρώμενα της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης). Παπαϊωάννου Ιουλία (Τζούλια) του Άγγελου Γεννήθηκε το 1973 στο Αργοστόλι, κόρη του Άγγελου Παπαϊωάννου και της Μαριάνθης Τσιμάρα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε στην Νομική Θεσσαλονίκης και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στο Αργοστόλι ως δικηγόρος. Ρωμανέλη Μαριάντζελα του Θεοχάρη Έζησε στο Νότια Αφρική όπου ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης ειδών ένδυσης. Ζει τώρα στην Κεφαλονιά και έχει τρεις κόρες. Σκλάβος Νικόλαος του Παύλου Γεννήθηκε στα Ντομάτα της Λειβαθούς το 1957, τελείωσε το Μαθηματικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ιδιοκτήτης από το 1986 φροντιστηρίου Μέση Εκπαίδευσης, Μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο του Δήμου Λειβαθούς και την τελευταία τετραετία διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων Θωμάτος Χαράλαμπος του Ναπολέοντος Μιχαλάτος Σωτήριος του Πέτρου Μιχαλάτου Ελένη του Νικολάου Χρηστάτος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καραβάδου Καραβάς Ευστάθιος-Αναστάσιος του Μιλτιάδη Μαγουλά Ζαφειρούλα του Διονυσίου Σταματελάτος Δημήτριος του Σπυρίδωνα Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κεραμειών Τσιμέλα-Καγκάδη Πανωραία του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Λακήθρας Κομποθέκρα-Κουρουπού Αναστασία του Γεωργίου Πατσιλιάς Γεράσιμος του Γεωργίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Λουρδάτων Τραυλός Γεώργιος του Φωτεινού Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων Αυγουστάτος Αντώνιος του Αλεξίου Κοκόση Ελλάς του Σπυρίδωνος-Ανδρέα Κουγιανός Γεράσιμος του Σπυρίδωνος Μανωλάτος Σπυρίδων του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μουσάτων Κωνσταντάτος Διονύσιος του Θεμιστοκλή Κωτατής Στέφανος του Ηλία Μινέτος Δημήτριος του Δημοσθένη Μινέτου Μελίνα του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Περατάτων Βανδώρου Μαρία του Γεωργίου Βινιεράτος Σπυρίδων του Εμμανουήλ Τρωϊάνος Γεράσιμος του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πεσσάδας Δόριζας Νικόλαος του Διονυσίου-Βασιλείου Ιωάννου Σταύρος του Χαραλάμπους Μαραβέγια Ευαγγελία του Ηλία

13 Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων Μπενετάτος Σπυρίδων του Νικηφόρου Σβορώνος Πέτρος του Γεωργίου Στρατιώτη Ελβίρα του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών Μπάλλας Γεράσιμος του Νικολάου Παπαδάκη Μαρίνα του Στυλιανού ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΛΙΚΗΣ Βάλσαμος Γεράσιμος του Δημητρίου Γεννήθηκε το Τελείωσε το Πετρίτσιο Γυμνάσιο Ληξουρίου. Αποφοίτησε από τη Σιβιτανίδειος Επαγγελματική σχολή Υπαλληλός ΟΤΕ ( Τεχνικός) 2005 ως σημερα συνταξιούχος. Βάρλας Ελευθερογεράσιμος του Διονυσίου Γεννήθηκε στην Κοντογενάδα. Φοίτησε 3 χρόνια στην Β.Ε.Σ. Το επάγγελμά του ήταν αυτοκινηστής Τώρα ειναι συνταξιούχος και ζει στην Κοντογενάδα. Έχει δύο παιδιά και δυο εγγόνια. Βεντούρας Νέστωρ του Φώτιος Χαράλαμπος Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ληξούρι στο οποίο επέστρεψε το 1999 μετά από 20 έτη παραμονής του στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται στο επάγγελμα του εμπορικού αντιπροσώπου για 32 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την ιατρό Ζαφειράτου Σοφία και πατέρας ενός κοριτσιού 4 ετών. Από το 2003 εως και σήμερα υπηρετεί συνεχώς την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος. Την τετραετία διετέλεσε: Αντιδήμαρχος δήμου Παλικής Πρόεδρος Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Παλικής Αντιπρόεδρος Διαδημοτικής επιχείρησης Κεφαλονιας & Ιθάκης. Κουρούκλης Νικόλαος του Σπυρογιάννη Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Ληξουρίου. Ταμίας Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ιονίων Νήσων / Κεφαλληνίας & Ιθάκης Περιφερειακός εκπρόσωπος Ιονίων Νήσων της Ένωσης Πενταετών Πυροσβεστών Ελλάδας. Ενεργό μέλος του τοπικού αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών του Παλληξουριακού και την Ανωγής. Βοηθός προπονητή της ομάδας Ανωγής με προτεραιότητα τα νέα παιδιά. Μουρελάτος Γεώργιος του Σπυρίδωνος Γεννήθηκε στο Χαβδάτα το Απόφοιτος του Πετρίτσειου Γυμνασίου Ληξουρίου και της Βαλιάνειου σχολής στο τμήμα Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων. Εργάστηκε στον ΟΤΕ σαν τεχνικός από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δεστούνη και έχει δύο παιδιά. Παπαδάτος Σωκράτης του Σπυρίδωνος Απόφοιτος Γυμνασίου Αγ. Θέκλης. Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος απόφοιτος Βαλλιάνειου Επαγγελματικής Σχολής (ΒΕΣ). Πρόεδρος ΔΔ Αγ. Θέκλης Αντιδήμαρχος Παλικής Δημοτικός Σύμβουλος Παλικής Ενεργό μέλος του αθλητισμού στην Κεφαλονιά ως Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Ανωγή» από το 2000 έως σήμερα. Ράμμου Παναγιώτα του Σπυρίδωνος Γεννήθηκε στο Βόλο το Αποφοίτησε από το ελληνογαλλικό λύκειο του Βόλου. Σπούδασε στην Αθήνα στο τμήμα ελληνοαγγλομαθών γραμματέων. Είναι πτυχιούχος πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών. Από το 1995 διδάσκε στο Ωδείο Αργοστολίου «Ρόκκος Βεργωτής» στη Φιλαρμονική σχολή Κεφαλληνίας. Γνωρίζει την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και έχει δύο κόρες την Νάντια και την Αμαλία.

14 Ρεπούσης Δημήτριος του Χριστόφορου Γεννήθηκε στα Βλιχάτα Παλλικής του Δήμου Κεφαλονιάς από γονείς αγρότες. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Εργάστηκε στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Έχει πλούσια κοινωνική δράση συμμετέχοντας ενεργά μέσα από διάφορους φορείς και συλλόγους στα κοινά. Έχω εκδώσει τρείς ποιητικές συλλογές: «Τα Μικρά», «Αφιέρωμα», «Τα Διαφορετικά». Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες «Αλλαγή Κεφαλονιάς και Ιθάκης», «Όστρια Κεφαλονιάς», «Σαμιακή Σάμος» και στο διαδίκτυο thoureios.blogspot.com. Ρουχωτάς Βασίλειος του Γρηγορίου Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.(1970). Δήμαρχος Παλλικής Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλικής Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κεφαλονιάς Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου Σταματελάτος Ανδρέας του Χαραλάμπους Γεννήθηκε στο Ληξούρι όπου και μένει μόνιμα. Υπάλληλος ΟΤΕ, ομότιμος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ. Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίου και Περιοδικού τύπου.γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ιστορικότητας Τηλεπ/νιών. Μέλος της κατασκευαστικής ομάδας του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού και όλων των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Συνοδινού-Καμήλου Άννα του Νικολάου Είναι διευθύντρια στο Α Νηπιαγωγείο Ληξουρίου. Σπούδασε στη Σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας και αργότερα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διετέλεσε Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Αγωγής. Είναι μέλος της Greenpeace και επίτιμο μέλος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «Υπερίων» στο Ληξούρι. Υλοποιεί project που έχουν σχέση με Καινοτομίες στην Εκπαίδευση και Αειφορική Τεχνολογία. Είναι παντρεμένη με το Γεώργιο Σπυράτο και έχει δυο παιδιά τη Ματίνα και το Νίκο που είναι φοιτητές. Τρομπέτας Ευάγγελος του Σπυρίδων Φανός Βασίλειος του Αθανασίου Γεννήθηκε στο Ληξούρι το 1969 όπου και διαμένει. Παντρεμένος με δύο παιδία. Υπάλληλος ΟΑΕΕ στο Αργοστόλι. Ιδρυτικό μέλος και ένας εκ των Αντιπροέδρων της Εθελοντικής Ομάδας Πυροπροστασίας της Παλικής με ενεργό δράση. Φραντζιού Χρυσούλα του Διονυσίου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1960 και κατάγεται από τα Χαυριάτα Παλικής. Έχει μια κόρη τη Μαρία. Σπούδασε σε σχολή Μαγειρικής και εργάστηκε στην ίδια εταιρεία για 18 συναπτά έτη. Από το εργάστηκε ως υπεύθυνη κουζίνας σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Παράλληλα με τη βασική εργασία της εργάστηκε ως διαχειρίστρια από το στο Ίδρυμα Τυπάλδου. Είναι ενεργό μέλος από 1988 έως σήμερα στην «Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά». Το 2012 επιστρέφει στην Κεφαλονιά και ασχολείται ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαυριάτων η «Αγριλιώτισσα».

15 Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου Αλυσανδράτου Αθηνά του Γερασίμου Αντωνάτος Έκτορας του Σπυρίδων Ζαρκάδα Βικτωρία Παναγιώτα του Γεωργίου Λουκέρης Παντελής του Αντωνίου Παπαδάτος Σπυρίδων του Σταύρου Σαμούρη Φρειδερίκη του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Θέκλης Θωμάτος Κωνσταντίνος του Γερασίμου Μπενάτος-Καλός Ανδρέας του Δημητρίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αθέρος Κοσμάς ή Κοσμάτος Κωνσταντίνος του Νικολάου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Δαμουλιανάτων Ζαφειράτος Ανδρέας του Νικολάου Θεοφιλάτου Σταματούλα του Λεωνίδα Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καμιναράτων Μαρούλης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κατωγής Κατσιβέλης Δημήτριος του Χαράλαμπου-Γεράσιμου Ρεμούντη Αγγελική του Ηλία Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κοντογενάδας Γερολυμάτος Χαράλαμπος του Άγγελου Λαζαράτου Ειρήνη του Ιωάννη Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κουβαλάτων Τόλη Μαρίνα του Βασιλείου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μονοπολάτων Γερολυμάτος Χαράλαμπος του Γερασίμου Θεοδωράτος Χρήστος του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Ριφίου Γιακουμάτος Παντελής του Γερασίμου Παπαδάτου Αικατερίνη του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σκινέως Μαντζουράτος Παναγής του Χαραλάμπους Ρεπούση Ελένη του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σουλλάρων Αραβαντινός Άγγελος του Σπυρίδων Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φαβατάτων Λυκούδης Αθανάσιος του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαβδάτων Αναλυτής Σπυρίδων του Διονυσίου Κατερέλου Μαριάνθη του Χαραλάμπους Μοσχονάς-Μπουρμπούλης Γεράσιμος του Σταυροθεόδωρου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαβριάτων Μοσχοπούλου Ναυσικά του Παναγή ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΥΛΑΡΟΥ Αλυσανδράτος Σπυρίδων του Γερασίμου Γεννήθηκε το 1956 στα Μακρυώτικα. Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυράτου και έχουν δυο παιδιά. Είναι κτηνοτρόφος και διαθέτει ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Πρόεδρος ΕΑΣ Κεφαλληνίας από το 1996 έως το Από το 2007 έως σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου και Α/ Πρόεδρος της ΕΑΣ. Πρόεδρος στο Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Πυλάρου από το 1993 έως σήμερα. Έχει διατελέσει: μέλος στην ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1996, μέλος στην Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Παραγωγών Ελαιοκομικών Προϊόντων (Ελαιουργική) , μέλος στην εθνική διεπαγγελματική οργάνωση ελαιολάδου & ελιάς(εδοεε) από το 1998, μέλος Συνεταιριστικής Κορινθιακής σταφίδας Α.Ε. Κοινοτικός σύμβουλος Μακρυωτίκων , Πρόεδρος στην τέως κοινότητα Μακρυωτίκων , Πρόεδρος Δ.Σ Δήμου Πυλαρέων , Δημοτικός Σύμβουλος Αντιδήμαρχος Πυλαρέων από το 2003 έως το 2010.

16 Διβάρη Μισλίν Άνν Αρλέτ συζ. Ευαγγέλου Βελγίδα, γεννήθηκε το 1959 στην Κολωνία της Γερμανίας όπου υπηρετούσε ο πατέρας της ως βέλγος αξιωματικός της αεροπορίας. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Ρουάντα της Αφρικής. Αρχαιολόγος και Ιστορικός Τέχνης, ειδικεύτηκε με μεταπτυχιακό τίτλο στην αναστύλωση και συντήρηση της αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής κληρονομιάς. Παρακολούθησε τα μαθήματα κεραμικής στην Ακαδημία Καλών Τεχνών των Βρυξελλών για 3 χρόνια. Μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Βρυξελλών. Υπήρξε εμπειρογνώμονας για 5 χρόνια στην Γενική Διεύθυνση Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αρμοδιότητα την αξιολόγηση των αιτήσεων των σχεδίων για προστασία της αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής κληρονομιάς. Για 2 χρόνια, εργάστηκε στην Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και 7 χρόνια την Γενική Διεύθυνση Έρευνας. Από το 2009, ζει πλέον στην Ελλάδα και από το 2012, μόνιμα στην Κεφαλονιά. Ασχολείται με το ψηφιδωτό και με την κεραμική. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Κοργιαλένειου Λαογραφικού Μουσείου. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη τον Διβάρη από το 1980, έχει 2 παιδιά και 3 εγγόνια. Με το γάμο της, ζήτησε την ελληνική υπηκοότητα, νοιώθει και είναι Ελληνίδα. Κοτσιλίνης Μάρκος του Γερασίμου Γεννήθηκε το 1951 στα Μακρυώτικα Πυλάρου και τελείωσε το Γυμνάσιο στη Σάμη. Πολιτικός Μηχανικός, εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρείες, στην ΜΟΜΑ(Δημόσια έργα) και μέχρι το 2013 ασκούσε ελεύθερο επάγγελμα. Μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Μ. Αντύπας, ιδρυτικό μέλος στον Μορφωτικό Σύλλογο Πυλάρου, μέλος της Διοίκησης στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά. Από το 1982 υπηρετεί σε εκλεγμένες θέσεις: : Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κεφαλληνίας : Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου( Αντιδήμαρχος) Δήμαρχος Πυλαρέων για τρείς τετραετίες Α/Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεφαλονιάς - Ιθάκης και Πρόεδρος την περίοδο Δημοτικός Σύμβουλος σήμερα του Δήμου Κεφαλονιάς επίκεφαλής Μείζονος αντιπολίτευσης, με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για την Κεφαλονιά. Είναι παντρεμένος με την Λογαρά Αλεξάνδρα και έχουν δύο κόρες, την Ιατρό Αλίκη και την Αρχιτέκτονα Μαργαρίτα. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφημίας Αλεξάτος Γεράσιμος του Γεωργίου Μουστάκη Σωτηρούλα συζ. Γερασίμου Παπαδάτου Ευτυχία του Κωνσταντίνου Σιτοκωνσταντίνος Χριστογιάννης του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Διβαράτων Ξυγκά Χαρίκλεια συζ. Κωνσταντίνου Παναγιώτου Νίκη του Ευθυμίου Ρούσσου-Λογαρά Παναγιώτα συζ. Νικολάου Τζαννάτος Χρήστος του Ευαγγέλου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μακρυωτίκων Αλυσανδράτος Διονύσιος του Παναγή Δίπλας Γεράσιμος του Γεωργίου Μπερδεμπέ Σοφία του Γερασίμου Σταμούλης Βασίλειος του Θεοδώρου

17 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΗΣ Αρτελάρη-Ντε Ροζάριο Άρτεμις του Χαραλάμπους Γεννήθηκε το 1987 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και τελείωσε τις Γυμνασιακές σπουδές στη Σάμη,κατόπιν συνέχισε στο 1ο ΤΕΕ Αργοστολίου στο τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης και στο ΙΕΚ Αργοστολίου στο τμήμα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Φοίτησε στη μουσική σχολή Ντο-Ρε-Μι, συμμετείχε στα χορευτικά συγκροτήματα της Σάμης όπως και στην εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Σάμης. Από το 2007 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα πωλήσεων σε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων. Βαγγελάτου Μαρία του Ευθυμίου Αρχιτέκτων Μηχανικός. Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής Σάμης, κοινοτική σύμβουλος Σάμης. Σπαθής Δημήτριος του Σωτηραγγέλου Γεννήθηκε το 1965 στα Χαλιωτάτα, τρίτο από τα πέντε παιδιά του Άγγελου και της Σοφίας Σπαθή. Είναι παντρεμένος με την οφθαλμίατρο Αικατερίνη Λιάσκου και έχουν δύο παιδιά, τον Άγγελο και τη Μαρία. Είναι συνιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης Αρτοποιΐα και Ζαχαροπλαστική Σπαθής. Επίσης ασχολείται ερασιτεχνικά με την καλλιέργεια παραδοσιακών προϊόντων της Κεφαλονιάς με τη χρήση βιολογικών μεθόδων. Από το 2002 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος της Ένωσης Αρτοποιών Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Είναι από το 2004 πρόεδρος του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς και πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Σάμης. Χαριτάτος Ιάσων του Κωνσταντίνου Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Σάμης. Ναυτικός στο επάγγελμα, εικοσιτρία και πλέον χρόνια στις ακτοπλοϊκές γραμμές τις Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Δανάλη και έχουν ένα παιδί. Μένουν μόνιμα στη Σάμη. Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Σάμης Αργυρόπουλος Γεώργιος του Μιχαήλ Πολυχρονάτος Γεώργιος του Κυριάκου Τζανετάτου Αγαθονίκη του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Γριζάτων Καλλιβωκάς Ευάγγελος του Κωνσταντίνου Κόκκαλης Ηλίας του Ιωάννη Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καραβόμυλου Δανάλης Άγγελος του Παναγή Φιλιππάτος Φώτιος του Αναστασίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πουλάτων Πεφάνη Θεοδώρα του Ματθαίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πυργίου Αναστοπούλου Άλκιστη του Χρήστου Μαράτος Σωτήριος του Ευαγγέλου Στελλάτος Γεώργιος του Πολυδώρου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαλιωτάτων Σπαθής Κωνσταντίνος του Σωτηραγγέλου

18 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΜΑΛΩΝ Γαλιατσάτου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου Η Γαλιατσάτου Αικατερίνη γεννήθηκε στα Οµαλά το 1963 και µεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι έγγαµη και µητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται για πρώτη φορά µε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γνωρίζοντας το παρελθόν και πιστεύοντας στο µέλλον. Το 1987: αποφοίτησε από ΤΕΙ Μαιευτικής στην Αθήνα και ειδικεύτηκε στην Ψυχοπροφυλακτική. Συµµετείχε σε Πανελλήνια Μαιευτικά Νοσηλευτικά Συνέδρια, όπου παρουσίασε σειρά εργασιών : Υπηρέτησε ως Μαία στο Γενικό Νοσοκοµείο Πρέβεζας, στο διάστηµα αυτό ήταν µέλος του Δ.Σ. Εργαζοµένων του Νοσοκοµείου. Είναι γνώστης των υγειονοµικών προβληµάτων του Νοµού µας : Υπηρέτησε µε οργανική θέση στο Κέντρο Υγείας Σάµης. Στο διάστηµα αυτό επανειληµένα µετακινήθηκε στο Μαιευτικό του Γενικού Νοσοκοµείου Κεφαλληνίας, λόγω έλλειψης προσωπικού. Από το 2008: Διδάσκει χωρίς αµοιβή στην ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκοµείου Κεφαλληνίας. Διετέλεσε: : Γραµµατέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΒΑΛΣΑΜΟΣ» : Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του Δηµοτικού Σχολείου Αγ. Γερασίµου Οµαλών. 2013: Ιδρυτικό µέλος & Ταµίας στο Νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωµατείο «Υπαπαντή του Κυρίου» µε σκοπό την παροχή κάθε είδους βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Κούτσης Διονύσιος του Χρήστου Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής. Μεγάλωσε στα Βαλσαμάτα και φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από το Παπαντωνάτος Θρασύβουλος του Γερασίμου Συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Φραγκάτων. Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Ομαλών Γαλιατσάτος Γεράσιμος του Διονυσίου Μαραβέγιας Αντώνιος του Χρήστου Μπαζίγου Αικατερίνη συζ. Διονυσίου Φωτεινάτος Μαρίνος του Διονυσίου

19 Η εγγυημένη λύση επιλογή εμπιστοσύνης γνώσης ειλικρίνειας

20 ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης

Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας

Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας Δεν μπορούμε μέσα σε μια παράγραφο να περιγράψουμε την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε, με δυο λόγια, να σκιαγραφήσουμε τα 42 πρόσωπα που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Χρυσαφίδης Παντρεμένος και πατέρας 1 παιδιού. Γεννήθηκε στη Σύρο το 1959. Απ το 1973 εργαζόταν τα καλοκαίρια στο Νεώριο. Τελείωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ. Αδαµίδης Σωτήρης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ. Αδαµίδης Σωτήρης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ Αδαµίδης Σωτήρης Γεννήθηκε τον Μάιο του 1965 και µεγάλωσε στην παλιά πόλη της Ξάνθης. Έχει σπουδάσει ιοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1989

Διαβάστε περισσότερα

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου Ο Απολογισμός, του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος αποτελεί μια ξεχωριστή έκδοση, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 23 και περιελάμβανε την πενταετία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2477 Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 81 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» «Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ) ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Απόφοιτος της Ανωτ. Σχολής Φυσικοθεραπείας Αθηνών, με ειδική

Απόφοιτος της Ανωτ. Σχολής Φυσικοθεραπείας Αθηνών, με ειδική ΜΑΡΚΟΣ. Ι. ΚΩΒΑΙΟΣ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Απόφοιτος της Ανωτ. Σχολής Φυσικοθεραπείας Αθηνών, με ειδική εκπαίδευση στην αναπνευστική φυσικοθεραπεία, στη μέθοδο «Bobath» και στην αποκατάσταση νευρομυικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων

Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. Σερρών Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών Τµήµα Πολιτικών Δοµικών Έργων Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων Τµήµατος Πολιτικών Δοµικών Έργων Συντάκτης Δηµήτριος Κακαλέτσης Αναπληρωτής Καθηγητής Σέρρες, Φεβρουάριος

Διαβάστε περισσότερα

Διανέμεται μόνο μέσω ταχυδρομείου. Γραφεία: Σικελιανoύ 13 Σαλαμίνα T.K. 189 00, T.Θ. 1550, τηλ. / φαξ: 210 46 51 538, κιν. 69 76 045 914, 6986677850

Διανέμεται μόνο μέσω ταχυδρομείου. Γραφεία: Σικελιανoύ 13 Σαλαμίνα T.K. 189 00, T.Θ. 1550, τηλ. / φαξ: 210 46 51 538, κιν. 69 76 045 914, 6986677850 Η μόνη τοπική εφημερίδα που σε μία 15ετία δεν της έχουν δοθεί κρατικές καταχωρήσεις (όπως ΟΠΑΠ, Κρατικά Λαχεία κ.λ.π.) Διανέμεται μόνο μέσω ταχυδρομείου TAX. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Γραφεία: Σικελιανoύ 13 Σαλαμίνα T.K.

Διαβάστε περισσότερα

2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009

2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 2009 2010 Επιμέλεια έκδοσης Σαράντος Καπιδάκης, Καθηγητής Ιωάννης Παπαδάκης, Λέκτορας Πέτρος Κωσταγιόλας, Λέκτορας Σχεδιασμός: Διονύσης Κουρτέσης ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 Περιεχόμενα Contents

Διαβάστε περισσότερα

Τα Δημοτικά σφαγεία πληρούν όλους τους νόμους

Τα Δημοτικά σφαγεία πληρούν όλους τους νόμους Κωδικός 2417 Ε ΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΙΑ Α ΕΤΟΣ ΕΚ ΟΣΗΣ 1957 Ι ΡΥΤΗΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ-ΕΚ ΟΤΗΣ - ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Κ. ΜΠΑΡΚΑΣ www.foniagroti.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 Μαΐου 2014 Αριθ. Φύλλου 2429 Αρχ. Σπυρίδωνος 2

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2646 Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr Πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ΘΡΙΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥ Πολιτιστικά ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011 - AΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ: 75 - ΕΤΟΣ 12 - ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 10 Ευρώ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΦΟΡΕΙΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 42 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ISSN 1986-132X Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΣ 40 ος - ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 141 - Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος 2015 - Γραφ. Γερανίου 41-10431 - Αθήνα - 5ος όροφος - ΤΗΛ.: 210 52.45.310 Βράβευση

Διαβάστε περισσότερα

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση real #1studies ΕΚΔΟΣΗ KYΡΙΑΚΗ 30.8.2009 Νέος χάρτης στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ισότιμα τα πτυχία των Κολεγίων που συνεργάζονται με ξένα Πανεπιστήμια Το Διάταγμα του υπουργείου Παιδείας για τα επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2517 Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr Στην τσιμπίδα της Οικονομικής Αστυνομίας ΜκΟ στο Ολυμπιακό Χωριό Δεν επεδείχθησαν έγγραφα νομιμοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ με Διεθνή Συμμετοχή

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ με Διεθνή Συμμετοχή ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ με Διεθνή Συμμετοχή «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ για την Ανάπτυξη, την Απασχόληση και την Κοινωνική Συνοχή» ΒΟΛΟΣ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006 ΟΡΓΑΝΩΣΗ Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

«ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» Πρακτικά Συνεδρίου 19 20 Ιουνίου 2008 ΒΟΛΟΣ ISBN 978 960 407 198 2 Επιστημονική Επιτροπή Συνεδρίου: Βασιλική Περάκη Παναγιώτης Μαντάς

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικά έργα για τα Χανιά

Σημαντικά έργα για τα Χανιά Χανιώτικα νέα Χανιώτικα νέα AΡ. ΦΥΛΛΟΥ 14.088 ΤΙΜΗ 0,60 Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Ε Φ Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Τ Ω Ν Χ Α Ν Ι Ω Ν www.haniotika-nea.gr / e-mail: info@haniotika-nea.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.10.2013 ΡΙΜΕΣ - ΡΙΖΙΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 09-10-2014 Αρ. Πρωτ.: 660/11/71074 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ για θέσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης του Έργου: «Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 Χίος, Μάρτιος 2015. Περιεχόμενα TΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ... 5 ΊΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ... 5 ΔΙΟΙΚΗΣΗ... 7 Το Συμβούλιο... 7

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2704 Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 Έτος 21ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr Τιμή : 0,01 κ.2239 Ελπίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση 16 2007-2008 Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα Μετά τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στα τελευταία χρόνια του προηγούμενου αιώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΡΓΟΥ 2011 2013 ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά Έκθεση Πεπραγμένων 2011, 2012, 2013 Εισαγωγικό σημείωμα Από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 47 ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη Γιορτή των Γραμμάτων, «μία διοργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

Δανειοδότηση Μικρών Επιχειρήσεων Β ΦΑΣΗ ΤΕΜΠΜΕ. Πόσο ασφαλής είναι η σύνταξή σας;

Δανειοδότηση Μικρών Επιχειρήσεων Β ΦΑΣΗ ΤΕΜΠΜΕ. Πόσο ασφαλής είναι η σύνταξή σας; ΤΕΥΧΟΣ 77 ΜΑΙΟΣ 09 ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Δανειοδότηση Μικρών Επιχειρήσεων Β ΦΑΣΗ ΤΕΜΠΜΕ Πόσο ασφαλής είναι η σύνταξή σας; Κωδικός: 5202 Ο επιμένων εξάγει... ελληνικά Συνέντευξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Eπαγγέλματος. Μηχανικών Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος ΚΟΖΑΝΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

Οδηγός Eπαγγέλματος. Μηχανικών Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος ΚΟΖΑΝΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 Οδηγός Eπαγγέλματος Μηχανικών Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος ΚΟΖΑΝΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 Κύριος Ερευνητής: Δρ. Κ. Ι. Βατάλης Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δρ. Λ. Ι. Τσικριτζής

Διαβάστε περισσότερα