ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών"

Transcript

1 ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης υποψήφιοι δημοτικών εκλογών 2014

2 φίλη συμπολίτισσα, φίλε συμπολίτη Οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Η θητεία αυξάνεται σε 5 χρόνια, η κρίση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα τοπικά πράγματα. Ο συνδυασμός μας παρουσιάζει αξιοπιστία, γνώση, εμπειρία, νέους και παλιούς συνεργάτες. Μοναδικό μας κίνητρο είναι η ευγενής φιλοδοξία να προσφέρουμε στο τόπο μας. Έχω εμπιστοσύνη στη σοφία και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, με ψυχραιμία θα κρίνει ποιος συνδυασμός είναι καταλληλότερος για να οδηγήσει την Κεφαλονιά στην επόμενη πενταετία. οι δέκα αρχές λειτουργίας του δήμου 1 Σύγχρονος Ευρωπαϊκός Δήμος 2 Οικονομική Εξυγίανση 3 Διαφάνεια 4 Αποκεντρωμένη Λειτουργία 5 Συμμετοχή των Δημοτών 6 Αξιοκρατία 7 Ετοιμότητα-Αποτελεσματικότητα 8 Αλληλεγγύη 9 Πολιτισμός-Ποιότητα Ζωής 10 Ορθή Λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

3 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Βαρτελάτος Κωνσταντίνος του Γερασίμου Γεννήθηκε στα Διλινάτα το Είναι παντρεμένος και έχει τρείς κόρες. Τελείωσε Γυμνάσιο Αρρένων στο Αργοστόλι και στη συνέχεια σπούδασε Λογιστικά στην Αθήνα. Οκτώ χρόνια εργάστηκε ως ναυτικός. Από το 1980 εργάζεται ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων. Και από το 1985 διατηρεί Σχολή Οδηγών στο Αργοστόλι. Εξελέγη επί δύο τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου ( ), διετέλεσε δε Αντιδήμαρχος κατά τη διετία Επίσης έχει μεγάλη συμμετοχή στις τοπικές πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Γαλιατσάτος-Ραζής Γεράσιμος του Σωτηρίου Γεννήθηκε στο όμορφο Αργοστόλι το Γιος του Κεφαλονίτη ποιητή Σωτήρη Γαλιατσάτου (Γράκχου), του ιδεολόγου αντιστασιακού. Ασχολήθηκε επί 18 χρόνια με το τραγούδι και κατέχει δίπλωμα Πυθαγόρειου Αριθμολόγου - Gnothologist. Είναι μέλος του A.R.E. του Πανεπιστημίου Edgat Cayce της Virginia Η.Π.Α. Δήμα Αικατερίνη του Κωνσταντίνου Συμμετέχει στην «Ενωμένη Τετράπολη», γιατί δηλώνει ότι είναι μια Ελληνίδα που έχοντας ζήσει τον τόπο της να στροβιλίζεται στη θύελλα της υποταγής και της κακοδιαχείρισης, δεν θέλει πια να ντρέπεται για τις ηγεσίες της χώρας της και της Κεφαλονιάς. Δεν θέλει να θεωρείται ένα γρανάζι του μηχανισμού διαφθοράς και να επικροτεί με τη σιωπή της. Ζαμπαύτης Κωνσταντίνος του Γερασίμου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι. Είναι χειριστής εσκαπτικών μηχανημάτων και εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος. Ζαπάντης Αναστάσιος του Βασιλείου Ιατρός χειρουργός. Παντρεμένος με τη σκηνοθέτη Τασία Γεωργάτου, πατέρας δύο παιδιών. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στη «Ενωμένη Τετράπολη» γιατί η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί υποχρέωση ειδικά τώρα που οι συνθήκες στη χώρα μας είναι δύσκολες γιατί σ αυτές τις συνθήκες καλούνται να ζήσουν τα παιδιά μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε την «Ενωμένη Τετράπολη» γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια φωνή αλλά όλοι μαζί έχουμε δυνατή φωνή γιατί όλοι έχουμε ανάγκες γιατί οι ανάγκες μας πρέπει να γίνουν δύναμη δημιουργίας. Κανάκης Γεράσιμος-Διογένης του Γεωργίου Γεννήθηκε στις , γιός του Γεώργιου και της Πόπης Κανάκη. Απόφοιτος ΤΕΙ Ηπείρου-Τμήμα Ανθοκομίας - Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Κατοικεί μόνιμα στα Σαρλάτα Κεφαλλονιάς. Διετέλεσε καθηγητής στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων-Τμήμα Βιολογικής Γεωργίας. Ασκεί το επάγγελμά του (κατασκευές-αναπλάσεις) εξωτετρικών χώρων. Εχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία και έχει αγωνιστεί σε ομάδες του νησιού. Καππάτος Γεράσιμος του Ανδρέα Τοπογράφος Μηχανικός Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Εργάστηκε ως Προϊστάμενος στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου και του Δήμου Αθηναίων την περίοδο Διετέλεσε Γραμματέας στο τοπικό τμήμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου επί 7 συνεχόμενα έτη ( ). Ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός-Μελετητής.

4 Κατσούρης Διονύσιος του Ευαγγέλου Γεννήθηκε το 1975 και είναι από τα Διλινάτα όπου και ζει. Ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα. Ενεργό μέλος τον πολιτιστικού συλλόγγου Διλινάτων, μέλος τον Δ.Σ. της Ένωσης Ηλεκτρολόγων τηε Κεφαλονιάς και μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Κοτσοβού Μαριάννα του Σπυρίδων Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ Καναδά. Σπούδασε Τηλεπικοινωνίες και εργάστηκε στον τομέα του τουρισμού. Από το 2002 εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Κεφαλονιάς και Ιθάκης ως υπεύθυνη προγράμματος ΕQUAL, ΟΠΑΑΧ. Είναι συνεργάτης του Ευρωμεσογειακού Δικτύου ANNA LINDH FOUNDATION και μέλος του οργανισμού ACARBIO ONLUS, υλοποιώντας ευρωμεσογειακά Προγράμματα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό. Κουλουμπής Ευάγγελος του Παναγάγγελου Γεννήθηκε στον Αγκώνα το 1963 όπου και κατοικεί μόνιμα. Ειναι αυτοκινητιστής. Ασχολείται με τον τουρισμό. Έχει γραφείο Γενικού Τουρισμόυ στο Αργοστόλι. Κουνάδης Σπυρίδων του Γερασίμου Γεννήθηκε το 1954 και ζει μόνιμα στο Αργοστόλι μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν Δοξαρά και την 12χρονη κόρη τους.έχει αποφοιτήσει από την Βαλλιάνειο Επαγγελματική Σχολή Ληξουρίου και εργάσθηκε ως εργοδηγός μηχανολόγος στην Δ/νση Πολεοδομίας Αργοστολίου, απ όπου πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Εκλέχθηκε το 2011 δημοτικός σύμβουλος Κεφ/νιάς και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σάμης. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. και τώρα είναι εκλεγμένος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Κεφαλονιάς. Στην πορεία της ζωής του έχει αποδείξει ότι είναι ένας απλός υπηρέτης της κοινωνίας και των συνανθρώπων του, βιώνει τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, και δίνει μάχη για αυτά. Δεν είναι υπηρέτης συμφερόντων κανενός και δεν χρησιμοποίησε ποτέ το πολιτικό του αξίωμα για προσωπικά οφέλη. Συνεχίζει να εργάζεται για το καλό αυτού του τόπου, των ανθρώπων και των παιδιών μας. Μαγδαληνός Χρήστος-Αλέξανδρος του Ανδρέα Προερχόμενος από οικογένεια μεταναστών γεννήθηκε στην Γερμανία το Στην Κεφαλονιά ήρθε το 1979 και από το 1996, από τότε δραστηριοποιείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και κατοικεί στα Τραυλιάτα μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του. Με τα κοινά ασχολείται από 1996 ως μέλος του ιστορικού συλλόγου Παγκεφαλληνιακός 1923 στον οποίο σήμερα έχει αναλάβει χρέη αντιπρόεδρου και υπεύθυνου υποδομών. Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Επαγγελματιών Βιοτεχνών ΒΙ.ΠΕ. Αργοστολίου» και γραμματέας για τέσσερεις διετίες. Μέλος στο ΔΣ του επιμελητηρίου από το 2012 όπου έχει βγει με την παράταξη «Νέα Πνοή». Παγουλάτος Γεράσιμος του Διονυσίου Γεννήθηκε το 1954 στις Μηνιές Αργοστολίου όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Αργοστολίου το έτος Από το έτος 1978 εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα στο Κατάστημα Αργοστολίου μέχρι το 2010 και μετά στο Κατάστημα Ληξουρίου της Αγροτικής και μετέπειτα Τράπεζας Πειραιώς ως Διευθυντής, μέχρι τον Αύγουστο του 2013 που συνταξιοδοτήθηκε. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αγαπά τον τόπο του και συμμετέχει στα τοπικά και πολιτιστικά δρώμενα.

5 Παπαδάτος Αντώνιος του Σπυρογιάννη Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά και ειναι 33 χρόνων. Ασχολείται με τον τομέα της παροχής υπηρεσιών απο το 1998 και είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στο Αργοστόλι απο το Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς απο το 2011 μεχρι και σήμερα. Παπαθεοδωρόπουλος Αναστάσιος του Θεόδωρου Γεννήθηκε το Από μικρή ηλικία έχει ενεργό συμμετοχή σε αθλητικούς συλλόγους και στη θεατρική ομάδα της ΔΕΠΑΨ. Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του ΤΕΙ Κρήτης παραρτήματος Αγίου Νικολάου. Από το πρώτο έτος διετέλεσε μέλος του ΔΣ. του τμήματος του, ενώ από την περίοδο 2006 έως 2010 εκλέχθηκε πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου. Από το 2007 έως το 2010 υπηρέτησε την σπουδάζουσα νεολαία του ΤΕΙ Κρήτης ως εκπρόσωπος των Σχολών Διοίκησης Οικονομίας στο συμβούλιο του ΤΕΙ Κρήτης. Από το τέλος του 2012 ζει και εργάζεται στο Αργοστόλι ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική. Παράλληλα είναι μέλος και αρχηγός ποδοσφαιρικού σωματείου και συμμετέχει ως μέλος θεατρικής ομάδας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. Παπαναστασάτου Ειρήνη του Γεωργίου Γεννήθηκε το 1982 στο Αργοστόλι. Φοίτησε στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου έλαβε το πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Διαμένει μόνιμα στη Κεφαλονιά και ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό. Παπαντώνης Γεώργιος του Ευσταθίου Γεννήθηκε στο Νέο Αργύριο Ευρυτανίας το έτος 1963, και από το 1991 κατοικεί μόνιμα στα Ραζάτα Κεφαλονιάς. Είναι έγγαμος με την Νηπιαγωγό Κοσμάτου Σοφία και έχει δυο τέκνα. Το έτος 2010 συνταξιοδοτήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία με τον βαθμό του Υπαστυνόμου ε.α. και υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες τη Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας επί είκοσι έτη. Ποδάρα Αικατερίνη του Χρήστου Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε το 1957, έγγαμος με δύο παιδιά. Σπούδασε Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ από το 1985 έως και το 2013 εργάστηκε στον τέως Δήμο Αργοστολίου και νυν Κεφαλονιάς. Διετέλεσε Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής. Διετέλεσε για 10 χρόνια Πρόεδρος και Ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων και για 4 έτη Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημ. Σχολείου. Πρέντζας Κωνσταντίνος του Λάμπρου Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στη Λαμία και εξειδικεύτηκε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τα συστήματα θέρμανσης. Είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης Φωτοβολταϊκών από το Κ.Α.Π.Ε., πιστοποιημένο αρμόδιο άτομο για πυροσβεστήρες από την ΕΒΕΤΑΜ, αδειούχος εγκαταστάτης καυστήρων από το ΥΠ.Ε.ΧΩ.ΔΕ. και Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου κεφαλλονιάς. Τον Ιούλιο του 2007 μετακόμισε στην Κεφαλονιά και ζει μόνιμα όπου και εργάζεται. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μεσολωρά, κατοικούν στα Σπήλια Αργοστολίου και έχουν δύο παιδιά.

6 Ρουχωτάς Βίκτωρας του Σπυρομιχαήλ Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το Σπούδασε στην Οδοντιατρική με μεταπτυχιακές στην Ορθοδοντική. Από το 1994 ζει και εργάζεται στο Αργοστόλι. Έχει αναπτύξει πολύπλευρη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. Ιδρυτής και Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Εταιρίας Ελληνοσερβικής Φιλίας συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με τη Σερβία. Αποτέλεσμα της δραστηριότητας είναι η ίδρυση Προξενείου της Σερβίας στη Κεφαλονιά. Ανάλογες δραστηριότητες έχει αναπτύξει με την Ουκρανία (Κρατικό Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Σπουδών Μαριούπολης), με τη Γεωργία και τη Μολδαβία. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος, Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Σερβικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO. Σαμούρης Σπυρίδων του Χαραλάμπους Γεννήθηκε στον Αθέρα. Είναι απόφοιτος Ανωτ. Σχολής Ηλεκτρονικών. Εργάζεται σας αυτοκινιτιστής έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Αργοστολίου και τώρα είναι Δημοτικός Σύμβουλος. Σκλαβουνάκης Διονύσιος του Γερασίμου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι όπου και κατοικεί μόνιμα. Γονείς του ο Μάκης και η Σοφία. Αφού αποφοίτησε από το πολυκλαδικό Λύκειο Αργοστολίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον τουριστικό τομέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην σχολή συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του με συναφή σεμινάρια. Απο παιδί εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση «captains table». Από το 2002 αναλαμβάνει την διεύθυνση της επιχείρησης αναζητώντας καθημερινά τρόπους για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ασχολείται με την ιστιοπλοΐα και τη μελισσοκομία. Σταμούλης Γρηγόριος του Αναστασίου Ετών: 30 Επάγγελμα: Κρεοπώλης. Πέμπτος γιος του Τάσου και της Ελευθερίας Σταμούλη από τα Μακρυώτικα Πυλάρου. Μέλος πολύτεκνης κτηνοτροφικής οικογένειας. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λύκειο Σάμης. Αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Αθήνας, με σπουδές Κοινωνιολογίας στο CITY UNIVERSITY του Λονδίνου. Αρθρογραφεί τακτικά σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Στεφάτου Ειρήνη του Γερασίμου Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αργοστόλι, όπου διατηρεί εμπορικό κατάστημα με είδη γυναικείας ένδυσης στο Λιθόστρωτο. Ασχολείται επί σειρά ετών με τα κοινά, είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ιονίων Νήσων, υπεύθυνη Πολιτισμού, καθώς και Πρόεδρος του Σωαματείου «ΛΥΣΙΠΠΗ» (Τμήμα ΑΧΕΠΑ) με έντονη πολιτιστική και φιλανθρωπική δράση. Τουλάτου Δέσποινα του Εμμανουήλ Γεννήθηκε το 1961 στην Σάμο. Παντρεμένη από το 1977 με τον Γεράσιμο Τουλάτο. Μητέρα δύο παιδιών. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση (λογιστικό γραφείο).

7 Φόρτες Γεράσιμος του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δίδαξε σε σχολεία της Κεφαλονιάς μέχρι το Δήμαρχος Αργοστολίου από το 1995 έως το Χαρίτου-Καραντινού Ελένη του Χαραλάμπους Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1980 και κατοικεί μόνιμα στη Λακήθρα. Απόφοιτη λυκείου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μητέρα 2 παιδιών. Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Ανδρεάτου Ευανθία συζ. Δημητρίου Βλάχος Γεώργιος του Στεφάνου Γαλιατσάτος Σπυρίδων του Μιχαήλ Ζαπάντης Διονύσιος του Σπυρίδωνος Κονταρίνη Διονυσία του Γερασίμου Μαρκάτος Διονύσιος του Γερασίμου Νιφοράτος Ιάκωβος του Άρη Πεφάνης Χαράλαμπος του Γερασίμου Πολλάτος Αντρέας του Σπυρίδωνος Σκιαδαρέση Βασιλική του Κωνσταντίνου Τζιλιάνου Ιωάννα του Δημητρίου Φωκάς Γεράσιμος του Ιωάννη-Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φαρακλάτων Καλογηράτου Ελένη του Διονυσίου Κοσμάτος Παναγής του Σπυραγγέλου Μπουσετίλ Ελένη του Μιχαήλ Πολλάτου Μαρίνα του Χριστοφόρου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγκώνος Βαλλιανάτου Σεβαστή του Κωνσταντίνου Κουλουμπής Φώτιος του Γαβριήλ Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Δαυγάτων Βαγγελάτος Σπυρίδων του Δημητρίου Λουκάτος Ιωάννης του Παναγή Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Διλινάτων Λάσκαρη Ζωή συζ. Δημοσθένη Μπαλτσαβιά Λαμπρινή του Γερασίμου Μπαλτσαβιάς Ιωσήφ (Σήφης) του Σπυροολυμπίου Τζωρτζάτος Αναστάσιος του Παναγή Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Ζόλων Απέργης Διονύσιος του Παναγιώτη Γασπαράτος Μιχαήλ του Ευαγγέλου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Θηναίας Βαλλιανάτος Διονύσιος του Κωνσταντίνου Μουλίνου Πηγή του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κουρουκλάτων Μεσσάρης Καλλίνικος του Φωτίου Ραλλάτος Γεράσιμος του Ευαγγέλου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Νυφίου Μουλίνος Δημήτριος-Διονύσιος του Γεωργίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Τρωϊαννάτων Λιονάτος Σπυρίδων του Αναστασίου Χριστοφοράτος Λουκάς του Σπυρίδωνος Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φάρσων Βουτσινάς Βασίλειος του Αγγέλου Πανταζή-Βουτσινά Σοφία του Χρήστου

8 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ Αθανασίου Μαρία του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Πάστρας. Φοίτησε στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων. Εργάστηκε απο το 2009 εως το 2012 σε πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρείας Endeavor Lines Maritime Co. Είναι κάτοχος διπλώματος Πλοιάρχου Γ Τάξης Ε.Ν Γαβριελάτος Αργύριος του Ελευθερίου Γεννήθηκε το 1963 και κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και εργάζεται ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Διετέλεσε Πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Νικολάου και Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής Ελειού - Πρόννων. Ήταν επίσης Δημοτικός Σύμβουλος καθώς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού-Πρόννων. Γαβριελάτου Μαρία του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το Είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Κουστουμπάρδη και έχει 4 παιδιά. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας τα 5 τελευταία χρόνια. Το 2006 έως 2010 είχε εκλεγεί τοπική σύμβουλός στο τοπικό διαμέρισμα Πόρου. Γρουζής Ευάγγελος του Δημητρίου Επαγγελματικά ασχολείται από το 1995 με τουριστικές επιχειρήσεις στην Σκάλα. Έχει εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος δύο τετραετίες στην κοινότητα Σκάλας και δύο τετραετίες τοπικός σύμβουλος στο δήμο Ελειού-Πρόννων. Διαιτητής συνδέσμου Κεφαλονιάς και ιθάκης. Διαμαντάτος Γεράσιμος του Ευαγγελινού Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1952, γιός του Ευαγγελινού και της Ροδαμάντε από τα Τζαννάτα. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων Ναυπηγών. Εργάσθηκε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκα και στην SIEMENS HELLAS και ως ελέυθερος επαγγελματίας στον Ηλεκτρομηχανολογικό τομέα. Τη δεκαετία του 80 ιδρύει το πρώτο Σωματείο Ηλεκτρολόγων στην Κεφαλονιά, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος. Από το έτος 1985 έως και το 2002 υπήρξε διαχειριστής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και από το 2002 έως και σήμερα είναι στενός συνεργάτης του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Ειρηναίου Α. Επιπλέον διετέλεσε Πρόεδρος στην Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, ενώ σήμερα απασχολείται στον Επιχειρηματικό Τομέα. Από το 2008 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Υποψήφιος βουλευτή με το ΛΑ.Ο.Σ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ζαπάντης Ανδρέας του Αθανασίου Γεννήθηκε στη Σκάλα το Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται σαν Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων. Έλαβε ενεργά μέρος στο φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Ιστορικού Συλλόγου Φοιτητών Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μαρίνος Αντύπας την περίοδο Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Δ.Σ. της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά ( ). Πρόεδρος της Κοινότητας Σκάλας Κεφαλλονιάς ( και ). Πρώτος εκλιγμένος Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων ( ). Δημοτικός Σύμβουλος Ελειού-Πρόννων ( και ). Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλλονιάς ( ). Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κεφαλλονιάς ( ) Μέλος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Κεφα-

9 λονιάς ( και ). Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κεφαλονιάς και Ιθάκης ( ). Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού Ιονίων Νήσων ( ). Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κεφαλονιάς και Ιθάκης ( ). Καμπίτσης Βασίλειος Γεώργιος του Χριστοδούλου Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στα Καμπιτσάτα της Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος με τη Νεκταρία Σταθάτου και έχει αποκτήσει 5 παιδιά, 3 αγόρια και δύο κορίτσια. Υπήρξε Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Διονύση Λευκαδίτη όπου αγωνίστηκε για διαφάνεια, ανάπτυξη και ισότητα. Σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος. Κωνσταντάτος Γεράσιμος του Νικολάου Γεννήθηκε στο Μαρκόπουλο το 1954 όπου και κατοικεί. Εργάστηκε στη Γερμανία σαν προγραμματιστής Η/Υ. Από το 1994 μέχρι το 1998 διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Μαρκοπούλου. Από το 2003 έως το 2008 Αντπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ελειού-Πρόννων. Από το 2008 έως το 2010 Αντιδήμαρχος του Δήμου. Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Μηλιαρέσης Κοσμάς του Γερασίμου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς το Μάιο του Είναι γιός του Γεράσιμου Μηλιαρέση και της Διονυσίας Γεωργιοπούλου. Τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και μόνιμος κάτοικος στα Τζαννάτα Κεφαλονιάς. Τραυλού Αικατερίνη του Βασιλείου Γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στο Καπανδρίτι. Είναι απόφοιτη του 54ου Ενιαίου Γενικού Λυκείου Αθηνών το 2008 και τώρα φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως υπεύθυνη σε χώρους εστίασης, έχει ασχοληθεί ως ραδιοφωνική παραγωγός σε web radio και μέχρι σήμερα εργάζεται σε εταιρία promotion. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σκάλας Ζαπάντης Διονύσιος του Λεωνίδα Ζαπάντης Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος Κουρκουμέλης Πέτρος του Κυρίλλου Μασαλή Φωτεινή συζ. Χρήστου Σολωμού Αικατερίνη του Σπυρίδωνος Τσιμάρας Άγγελος του Γερασίμου Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Πόρου Γκιάφης Γεώργιος του Φωτεινού Κρατημένου-Νίκα Σταυρούλα (Βούλα) του Ιωάννη Πούλος Μιχαήλ του Διονυσίου Σιμωτάς Παναγής του Γερασίμου Τζαμαρίας Ιωάννης του Σπυρίδωνος Τσουπάκη-Πετράτου Ελισάβετ του Στυλιανού Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ειρήνης Γιαννάκης Μιχαήλ του Αγγέλου Γιαννάκης Νικόλαος του Ιωάννη Σταθουλάτου Στάμω του Διονυσίου Τότολος Μιχαήλ του Χρήστου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου Μέργιανος Ευάγγελος του Γερασίμου Νικολετάτος Διονύσιος του Χρήστου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αργινίων Μπάλλα Μαρίνα του Γεωργίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Βαλεριάνου Κονταξάκη Ευαγγελία του Ευστρατίου Τσιλιμιδός Νικόλαος του Διονυσίου και της Ιουλίας Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μαρκόπουλου Αρμοδώρου Βασιλική συζ. Κωνσταντίνου Μουσμούτης Ευαγγελινός του Νικολάου Παγουλάτου Ευγενία συζ. Γεωργίου Παντελειός Κωνσταντίνος του Αλεξάνδρου

10 Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μαυράτων Φωκάς Γεράσιμος του Φιλίππου Χαρεράς Αλκιβιάδης του Γεωργίου Σπυρίδωνος Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Ξενόπουλου Δημητράτος Ηλίας του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πάστρας Κρεμμύδας Αλέξανδρος του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χιονάτων Λιοσάτου Αντωνία (Τώνια) του Βύρωνα ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΡΙΣΟΥ Βασιλάτος Κωνσταντίνος (Ντίνος) του Γεωργίου Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μεγάλωσε στα Αντυπάτα Ερίσου. Είναι πτυχιούχος Θερμικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων του πρότυπου ΤΕΛ Αμαρουσίου και πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Λάρισας και μέλος ερευνητικής ομάδας του ΤΕΙ Λάρισας. Εργάστηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κεφαλονιά και τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και στον κλάδο της εστίασης στο Φισκάρδο. Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ερίσου και εθελοντής αιμοδότης. Είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται. Θεοχαράτος Κωνσταντίνος του Ηρακλή Γεννήθηκε στα Κομιτάτα το Συνταξιούχος Μηχανολόγος. Μετά το Δημοτικό Σχολείο Κομιτάτων, το Γυμνάσιο Μεσοβουνίων και το Πρακτικό Λύκειο Αργοστολίου σπούδασε στην Ανωτ. Σχολή Υπομηχανικών Αθηνών. Εργάστηκε στην εκπαίδευση ως καθηγητής και διευθυντής σπουδών σε Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές. Από το 1977 μέχρι και τις αρχές του 2006, που συνταξιοδοτήθηκε, εργάσθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία σε διευθυντικές θέσεις. Εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κομιτάτων ( ). Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ερίσσου ( ) Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Ερίσσου για 2 χρόνια και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για ένα χρόνο. Πατέρας ενός 23χρονου γιού. Χαϊδεμένος Γεράσιμος του Δημητρίου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1964 και ζει μόνιμα στην Πλαγιά Ερύσσου. Διατέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Πλαγιάς από το καθώς επίσης πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Ερύσσου. Δραστηριοποιείται στον αθλητισμό και είναι πρόεδρος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Εργάζεται στον ΟΠΑΔ. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αντυπάτων Βασιλάτος Νικόλαος του Γεωργίου Ποδαράς Σπυρίδων του Σαράντη Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Άσου Κοκκόλης Χρήστος του Γερασίμου Παπασπυράτος Σπυρίδων του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Βασιλικάδων Χρυσάφης Αντώνιος του Σπυρίδωνος Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καρυάς Βανδώρος Γεράσιμος του Νικολάου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κοθρέα Βαλσαμή Ισμήνη του Δημητρίου Βρυώνης Ιωάννης του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κομιτάτων Κοκολάτος Γεώργιος του Σπυρίδωνος Παπαθεοδωράτου Ελισάβετ του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μεσοβουνίων Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Δενδρινού-Κλούρα Αικατερίνη του Μιλτιάδη

11 Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πατρικάτων Γιαννάτος Γεράσιμος του Σπυρίδωνος Μουρίκη Αγγελική συζ. Μιχαήλ Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πλαγιάς ΧαΪδεμένος Νικόλαος του Δημητρίου Χαλικιάς Παναγής του Αθανασίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Τουλιάτων Ζαμπέλη Μαριάνθη συζ. Γερασίμου Καμπανός Γεώργιος του Χρήστου Πεφάνη Οξεία του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φισκάρδου Μηλάτος Νικόλαος του Παναγή Ποταμιάνου Άννα-Μαρία του Γερασίμου ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ Βαγγελάτος Ευάγγελος του Αθανασίου Γεννήθηκε το 1974 στα Τραυλιάτα Λειβαθούς όπου διαμένει έως σήμερα. Είναι τελειόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής του Ο.Α.Ε.Δ. Διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στα Περατάτα. Από το 2011 είναι πρόεδρος της Κοινότητας Περατάτων. Είναι παντρεμένος με την Λαμπρινή Παντούλα και έχουν δύο κόρες. Κεκάτος Δημήτριος-Νικόλαος του Γερασίμου Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το Μεγάλωσε στην Πεσσάδα Λειβαθούς, απόφοιτος του Βαλλιάνειου Λύκειου Κεραμειών. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πάτρας, όπου ακολούθησε τον τομέα κατασκευών. Το διάστημα έζησε στην Νέα Υόρκη ως υπότροφος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Stevens Institute of Technology, με κατεύθυνση το βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και τη βιώσιμη ενέργεια. Εκεί λαμβάνει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Solar Decathlon 2013 σαν μέλος της ομάδας μηχανικών-σχεδιαστών του Stevens. Σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στο Αργοστόλι μαζί με μια ομάδα μηχανικών που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων. Λασκαράτος Γεώργιος του Γερασίμου Γεννήθηκε το Σπούδασε μηχανολογία στον Πειραιά. Υπήρξε το1979 μέλος στό σύλλογο Μαρίνος Αντύπας. Το 1990 έως το 1998 ήταν Αντιπρόεδρος στην πρώην κοινότητα Μεταξάτων. Το 1998 εως το 2001 μέλος της πολιτιστικής επιχείρησης του Δήμου Λειβαθούς. Το 2002 εως το 2006 Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ του Δήμου Λειβαθούς. Το 2006 έως το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της δημαρχιακής επιτροπής του Δήμου Λειβαθούς.Απο το 2004 έως και σήμερα μέλος Δ/Σ του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Λυκιαρδόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννη Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλιγάτα το Αποφοίτησε απ το Ενιαίο Λύκειο Κεραμειών το Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τουριστικές επιχειρήσεις. Η ενασχόλησή του με την πολιτική βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την αγάπη του για την τέχνη, τις κατασκευές και την ζωγραφική. Επιθυμεί για τη Λειβαθώ και την Κεφαλονιά ένα καλύτερο μέλλον. Μινέτος Ηλίας του Παναγοδιονυσίου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός καθώς και Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο MSc & DIC Imperial College London. Εργάστηκε ως Μηχανικός στη Μεγάλη Βρετανία και σήμερα ζει στην Κεφαλονιά και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός. Το 2012 εργάστηκε στη Δ.Ε.Η. Αργοστολίου.

12 Μπίρμπα Νικολέτα του Νικολάου Γεννήθηκε το 1984 στο Αργοστόλι και κατοικεί στα Βλαχάτα. Είναι Νηπιαγωγός Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με 7ετή προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι. Έχει επιμορφωθεί στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολείται με την δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας, συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις (Παραολυμπιακοί Αγώνες, Ενημέρωση κατά των Ναρκωτικών ουσιών, εμψυχώτρια στα δρώμενα της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης). Παπαϊωάννου Ιουλία (Τζούλια) του Άγγελου Γεννήθηκε το 1973 στο Αργοστόλι, κόρη του Άγγελου Παπαϊωάννου και της Μαριάνθης Τσιμάρα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε στην Νομική Θεσσαλονίκης και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στο Αργοστόλι ως δικηγόρος. Ρωμανέλη Μαριάντζελα του Θεοχάρη Έζησε στο Νότια Αφρική όπου ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης ειδών ένδυσης. Ζει τώρα στην Κεφαλονιά και έχει τρεις κόρες. Σκλάβος Νικόλαος του Παύλου Γεννήθηκε στα Ντομάτα της Λειβαθούς το 1957, τελείωσε το Μαθηματικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ιδιοκτήτης από το 1986 φροντιστηρίου Μέση Εκπαίδευσης, Μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο του Δήμου Λειβαθούς και την τελευταία τετραετία διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων Θωμάτος Χαράλαμπος του Ναπολέοντος Μιχαλάτος Σωτήριος του Πέτρου Μιχαλάτου Ελένη του Νικολάου Χρηστάτος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καραβάδου Καραβάς Ευστάθιος-Αναστάσιος του Μιλτιάδη Μαγουλά Ζαφειρούλα του Διονυσίου Σταματελάτος Δημήτριος του Σπυρίδωνα Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κεραμειών Τσιμέλα-Καγκάδη Πανωραία του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Λακήθρας Κομποθέκρα-Κουρουπού Αναστασία του Γεωργίου Πατσιλιάς Γεράσιμος του Γεωργίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Λουρδάτων Τραυλός Γεώργιος του Φωτεινού Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων Αυγουστάτος Αντώνιος του Αλεξίου Κοκόση Ελλάς του Σπυρίδωνος-Ανδρέα Κουγιανός Γεράσιμος του Σπυρίδωνος Μανωλάτος Σπυρίδων του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μουσάτων Κωνσταντάτος Διονύσιος του Θεμιστοκλή Κωτατής Στέφανος του Ηλία Μινέτος Δημήτριος του Δημοσθένη Μινέτου Μελίνα του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Περατάτων Βανδώρου Μαρία του Γεωργίου Βινιεράτος Σπυρίδων του Εμμανουήλ Τρωϊάνος Γεράσιμος του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πεσσάδας Δόριζας Νικόλαος του Διονυσίου-Βασιλείου Ιωάννου Σταύρος του Χαραλάμπους Μαραβέγια Ευαγγελία του Ηλία

13 Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων Μπενετάτος Σπυρίδων του Νικηφόρου Σβορώνος Πέτρος του Γεωργίου Στρατιώτη Ελβίρα του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών Μπάλλας Γεράσιμος του Νικολάου Παπαδάκη Μαρίνα του Στυλιανού ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΛΙΚΗΣ Βάλσαμος Γεράσιμος του Δημητρίου Γεννήθηκε το Τελείωσε το Πετρίτσιο Γυμνάσιο Ληξουρίου. Αποφοίτησε από τη Σιβιτανίδειος Επαγγελματική σχολή Υπαλληλός ΟΤΕ ( Τεχνικός) 2005 ως σημερα συνταξιούχος. Βάρλας Ελευθερογεράσιμος του Διονυσίου Γεννήθηκε στην Κοντογενάδα. Φοίτησε 3 χρόνια στην Β.Ε.Σ. Το επάγγελμά του ήταν αυτοκινηστής Τώρα ειναι συνταξιούχος και ζει στην Κοντογενάδα. Έχει δύο παιδιά και δυο εγγόνια. Βεντούρας Νέστωρ του Φώτιος Χαράλαμπος Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ληξούρι στο οποίο επέστρεψε το 1999 μετά από 20 έτη παραμονής του στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται στο επάγγελμα του εμπορικού αντιπροσώπου για 32 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την ιατρό Ζαφειράτου Σοφία και πατέρας ενός κοριτσιού 4 ετών. Από το 2003 εως και σήμερα υπηρετεί συνεχώς την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος. Την τετραετία διετέλεσε: Αντιδήμαρχος δήμου Παλικής Πρόεδρος Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Παλικής Αντιπρόεδρος Διαδημοτικής επιχείρησης Κεφαλονιας & Ιθάκης. Κουρούκλης Νικόλαος του Σπυρογιάννη Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Ληξουρίου. Ταμίας Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ιονίων Νήσων / Κεφαλληνίας & Ιθάκης Περιφερειακός εκπρόσωπος Ιονίων Νήσων της Ένωσης Πενταετών Πυροσβεστών Ελλάδας. Ενεργό μέλος του τοπικού αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών του Παλληξουριακού και την Ανωγής. Βοηθός προπονητή της ομάδας Ανωγής με προτεραιότητα τα νέα παιδιά. Μουρελάτος Γεώργιος του Σπυρίδωνος Γεννήθηκε στο Χαβδάτα το Απόφοιτος του Πετρίτσειου Γυμνασίου Ληξουρίου και της Βαλιάνειου σχολής στο τμήμα Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων. Εργάστηκε στον ΟΤΕ σαν τεχνικός από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δεστούνη και έχει δύο παιδιά. Παπαδάτος Σωκράτης του Σπυρίδωνος Απόφοιτος Γυμνασίου Αγ. Θέκλης. Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος απόφοιτος Βαλλιάνειου Επαγγελματικής Σχολής (ΒΕΣ). Πρόεδρος ΔΔ Αγ. Θέκλης Αντιδήμαρχος Παλικής Δημοτικός Σύμβουλος Παλικής Ενεργό μέλος του αθλητισμού στην Κεφαλονιά ως Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Ανωγή» από το 2000 έως σήμερα. Ράμμου Παναγιώτα του Σπυρίδωνος Γεννήθηκε στο Βόλο το Αποφοίτησε από το ελληνογαλλικό λύκειο του Βόλου. Σπούδασε στην Αθήνα στο τμήμα ελληνοαγγλομαθών γραμματέων. Είναι πτυχιούχος πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών. Από το 1995 διδάσκε στο Ωδείο Αργοστολίου «Ρόκκος Βεργωτής» στη Φιλαρμονική σχολή Κεφαλληνίας. Γνωρίζει την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και έχει δύο κόρες την Νάντια και την Αμαλία.

14 Ρεπούσης Δημήτριος του Χριστόφορου Γεννήθηκε στα Βλιχάτα Παλλικής του Δήμου Κεφαλονιάς από γονείς αγρότες. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Εργάστηκε στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Έχει πλούσια κοινωνική δράση συμμετέχοντας ενεργά μέσα από διάφορους φορείς και συλλόγους στα κοινά. Έχω εκδώσει τρείς ποιητικές συλλογές: «Τα Μικρά», «Αφιέρωμα», «Τα Διαφορετικά». Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες «Αλλαγή Κεφαλονιάς και Ιθάκης», «Όστρια Κεφαλονιάς», «Σαμιακή Σάμος» και στο διαδίκτυο thoureios.blogspot.com. Ρουχωτάς Βασίλειος του Γρηγορίου Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.(1970). Δήμαρχος Παλλικής Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλικής Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κεφαλονιάς Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου Σταματελάτος Ανδρέας του Χαραλάμπους Γεννήθηκε στο Ληξούρι όπου και μένει μόνιμα. Υπάλληλος ΟΤΕ, ομότιμος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ. Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίου και Περιοδικού τύπου.γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ιστορικότητας Τηλεπ/νιών. Μέλος της κατασκευαστικής ομάδας του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού και όλων των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Συνοδινού-Καμήλου Άννα του Νικολάου Είναι διευθύντρια στο Α Νηπιαγωγείο Ληξουρίου. Σπούδασε στη Σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας και αργότερα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διετέλεσε Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Αγωγής. Είναι μέλος της Greenpeace και επίτιμο μέλος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «Υπερίων» στο Ληξούρι. Υλοποιεί project που έχουν σχέση με Καινοτομίες στην Εκπαίδευση και Αειφορική Τεχνολογία. Είναι παντρεμένη με το Γεώργιο Σπυράτο και έχει δυο παιδιά τη Ματίνα και το Νίκο που είναι φοιτητές. Τρομπέτας Ευάγγελος του Σπυρίδων Φανός Βασίλειος του Αθανασίου Γεννήθηκε στο Ληξούρι το 1969 όπου και διαμένει. Παντρεμένος με δύο παιδία. Υπάλληλος ΟΑΕΕ στο Αργοστόλι. Ιδρυτικό μέλος και ένας εκ των Αντιπροέδρων της Εθελοντικής Ομάδας Πυροπροστασίας της Παλικής με ενεργό δράση. Φραντζιού Χρυσούλα του Διονυσίου Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1960 και κατάγεται από τα Χαυριάτα Παλικής. Έχει μια κόρη τη Μαρία. Σπούδασε σε σχολή Μαγειρικής και εργάστηκε στην ίδια εταιρεία για 18 συναπτά έτη. Από το εργάστηκε ως υπεύθυνη κουζίνας σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Παράλληλα με τη βασική εργασία της εργάστηκε ως διαχειρίστρια από το στο Ίδρυμα Τυπάλδου. Είναι ενεργό μέλος από 1988 έως σήμερα στην «Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά». Το 2012 επιστρέφει στην Κεφαλονιά και ασχολείται ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαυριάτων η «Αγριλιώτισσα».

15 Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου Αλυσανδράτου Αθηνά του Γερασίμου Αντωνάτος Έκτορας του Σπυρίδων Ζαρκάδα Βικτωρία Παναγιώτα του Γεωργίου Λουκέρης Παντελής του Αντωνίου Παπαδάτος Σπυρίδων του Σταύρου Σαμούρη Φρειδερίκη του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Θέκλης Θωμάτος Κωνσταντίνος του Γερασίμου Μπενάτος-Καλός Ανδρέας του Δημητρίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αθέρος Κοσμάς ή Κοσμάτος Κωνσταντίνος του Νικολάου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Δαμουλιανάτων Ζαφειράτος Ανδρέας του Νικολάου Θεοφιλάτου Σταματούλα του Λεωνίδα Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καμιναράτων Μαρούλης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κατωγής Κατσιβέλης Δημήτριος του Χαράλαμπου-Γεράσιμου Ρεμούντη Αγγελική του Ηλία Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κοντογενάδας Γερολυμάτος Χαράλαμπος του Άγγελου Λαζαράτου Ειρήνη του Ιωάννη Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κουβαλάτων Τόλη Μαρίνα του Βασιλείου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μονοπολάτων Γερολυμάτος Χαράλαμπος του Γερασίμου Θεοδωράτος Χρήστος του Διονυσίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Ριφίου Γιακουμάτος Παντελής του Γερασίμου Παπαδάτου Αικατερίνη του Χαραλάμπους Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σκινέως Μαντζουράτος Παναγής του Χαραλάμπους Ρεπούση Ελένη του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σουλλάρων Αραβαντινός Άγγελος του Σπυρίδων Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φαβατάτων Λυκούδης Αθανάσιος του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαβδάτων Αναλυτής Σπυρίδων του Διονυσίου Κατερέλου Μαριάνθη του Χαραλάμπους Μοσχονάς-Μπουρμπούλης Γεράσιμος του Σταυροθεόδωρου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαβριάτων Μοσχοπούλου Ναυσικά του Παναγή ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΥΛΑΡΟΥ Αλυσανδράτος Σπυρίδων του Γερασίμου Γεννήθηκε το 1956 στα Μακρυώτικα. Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυράτου και έχουν δυο παιδιά. Είναι κτηνοτρόφος και διαθέτει ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Πρόεδρος ΕΑΣ Κεφαλληνίας από το 1996 έως το Από το 2007 έως σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου και Α/ Πρόεδρος της ΕΑΣ. Πρόεδρος στο Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Πυλάρου από το 1993 έως σήμερα. Έχει διατελέσει: μέλος στην ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1996, μέλος στην Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Παραγωγών Ελαιοκομικών Προϊόντων (Ελαιουργική) , μέλος στην εθνική διεπαγγελματική οργάνωση ελαιολάδου & ελιάς(εδοεε) από το 1998, μέλος Συνεταιριστικής Κορινθιακής σταφίδας Α.Ε. Κοινοτικός σύμβουλος Μακρυωτίκων , Πρόεδρος στην τέως κοινότητα Μακρυωτίκων , Πρόεδρος Δ.Σ Δήμου Πυλαρέων , Δημοτικός Σύμβουλος Αντιδήμαρχος Πυλαρέων από το 2003 έως το 2010.

16 Διβάρη Μισλίν Άνν Αρλέτ συζ. Ευαγγέλου Βελγίδα, γεννήθηκε το 1959 στην Κολωνία της Γερμανίας όπου υπηρετούσε ο πατέρας της ως βέλγος αξιωματικός της αεροπορίας. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Ρουάντα της Αφρικής. Αρχαιολόγος και Ιστορικός Τέχνης, ειδικεύτηκε με μεταπτυχιακό τίτλο στην αναστύλωση και συντήρηση της αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής κληρονομιάς. Παρακολούθησε τα μαθήματα κεραμικής στην Ακαδημία Καλών Τεχνών των Βρυξελλών για 3 χρόνια. Μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Βρυξελλών. Υπήρξε εμπειρογνώμονας για 5 χρόνια στην Γενική Διεύθυνση Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αρμοδιότητα την αξιολόγηση των αιτήσεων των σχεδίων για προστασία της αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής κληρονομιάς. Για 2 χρόνια, εργάστηκε στην Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και 7 χρόνια την Γενική Διεύθυνση Έρευνας. Από το 2009, ζει πλέον στην Ελλάδα και από το 2012, μόνιμα στην Κεφαλονιά. Ασχολείται με το ψηφιδωτό και με την κεραμική. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Κοργιαλένειου Λαογραφικού Μουσείου. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη τον Διβάρη από το 1980, έχει 2 παιδιά και 3 εγγόνια. Με το γάμο της, ζήτησε την ελληνική υπηκοότητα, νοιώθει και είναι Ελληνίδα. Κοτσιλίνης Μάρκος του Γερασίμου Γεννήθηκε το 1951 στα Μακρυώτικα Πυλάρου και τελείωσε το Γυμνάσιο στη Σάμη. Πολιτικός Μηχανικός, εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρείες, στην ΜΟΜΑ(Δημόσια έργα) και μέχρι το 2013 ασκούσε ελεύθερο επάγγελμα. Μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Μ. Αντύπας, ιδρυτικό μέλος στον Μορφωτικό Σύλλογο Πυλάρου, μέλος της Διοίκησης στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά. Από το 1982 υπηρετεί σε εκλεγμένες θέσεις: : Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κεφαλληνίας : Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου( Αντιδήμαρχος) Δήμαρχος Πυλαρέων για τρείς τετραετίες Α/Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεφαλονιάς - Ιθάκης και Πρόεδρος την περίοδο Δημοτικός Σύμβουλος σήμερα του Δήμου Κεφαλονιάς επίκεφαλής Μείζονος αντιπολίτευσης, με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για την Κεφαλονιά. Είναι παντρεμένος με την Λογαρά Αλεξάνδρα και έχουν δύο κόρες, την Ιατρό Αλίκη και την Αρχιτέκτονα Μαργαρίτα. Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφημίας Αλεξάτος Γεράσιμος του Γεωργίου Μουστάκη Σωτηρούλα συζ. Γερασίμου Παπαδάτου Ευτυχία του Κωνσταντίνου Σιτοκωνσταντίνος Χριστογιάννης του Κωνσταντίνου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Διβαράτων Ξυγκά Χαρίκλεια συζ. Κωνσταντίνου Παναγιώτου Νίκη του Ευθυμίου Ρούσσου-Λογαρά Παναγιώτα συζ. Νικολάου Τζαννάτος Χρήστος του Ευαγγέλου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μακρυωτίκων Αλυσανδράτος Διονύσιος του Παναγή Δίπλας Γεράσιμος του Γεωργίου Μπερδεμπέ Σοφία του Γερασίμου Σταμούλης Βασίλειος του Θεοδώρου

17 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΗΣ Αρτελάρη-Ντε Ροζάριο Άρτεμις του Χαραλάμπους Γεννήθηκε το 1987 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και τελείωσε τις Γυμνασιακές σπουδές στη Σάμη,κατόπιν συνέχισε στο 1ο ΤΕΕ Αργοστολίου στο τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης και στο ΙΕΚ Αργοστολίου στο τμήμα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Φοίτησε στη μουσική σχολή Ντο-Ρε-Μι, συμμετείχε στα χορευτικά συγκροτήματα της Σάμης όπως και στην εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Σάμης. Από το 2007 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα πωλήσεων σε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων. Βαγγελάτου Μαρία του Ευθυμίου Αρχιτέκτων Μηχανικός. Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής Σάμης, κοινοτική σύμβουλος Σάμης. Σπαθής Δημήτριος του Σωτηραγγέλου Γεννήθηκε το 1965 στα Χαλιωτάτα, τρίτο από τα πέντε παιδιά του Άγγελου και της Σοφίας Σπαθή. Είναι παντρεμένος με την οφθαλμίατρο Αικατερίνη Λιάσκου και έχουν δύο παιδιά, τον Άγγελο και τη Μαρία. Είναι συνιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης Αρτοποιΐα και Ζαχαροπλαστική Σπαθής. Επίσης ασχολείται ερασιτεχνικά με την καλλιέργεια παραδοσιακών προϊόντων της Κεφαλονιάς με τη χρήση βιολογικών μεθόδων. Από το 2002 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος της Ένωσης Αρτοποιών Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Είναι από το 2004 πρόεδρος του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς και πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Σάμης. Χαριτάτος Ιάσων του Κωνσταντίνου Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Σάμης. Ναυτικός στο επάγγελμα, εικοσιτρία και πλέον χρόνια στις ακτοπλοϊκές γραμμές τις Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Δανάλη και έχουν ένα παιδί. Μένουν μόνιμα στη Σάμη. Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Σάμης Αργυρόπουλος Γεώργιος του Μιχαήλ Πολυχρονάτος Γεώργιος του Κυριάκου Τζανετάτου Αγαθονίκη του Γερασίμου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Γριζάτων Καλλιβωκάς Ευάγγελος του Κωνσταντίνου Κόκκαλης Ηλίας του Ιωάννη Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καραβόμυλου Δανάλης Άγγελος του Παναγή Φιλιππάτος Φώτιος του Αναστασίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πουλάτων Πεφάνη Θεοδώρα του Ματθαίου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πυργίου Αναστοπούλου Άλκιστη του Χρήστου Μαράτος Σωτήριος του Ευαγγέλου Στελλάτος Γεώργιος του Πολυδώρου Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαλιωτάτων Σπαθής Κωνσταντίνος του Σωτηραγγέλου

18 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΜΑΛΩΝ Γαλιατσάτου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου Η Γαλιατσάτου Αικατερίνη γεννήθηκε στα Οµαλά το 1963 και µεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι έγγαµη και µητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται για πρώτη φορά µε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γνωρίζοντας το παρελθόν και πιστεύοντας στο µέλλον. Το 1987: αποφοίτησε από ΤΕΙ Μαιευτικής στην Αθήνα και ειδικεύτηκε στην Ψυχοπροφυλακτική. Συµµετείχε σε Πανελλήνια Μαιευτικά Νοσηλευτικά Συνέδρια, όπου παρουσίασε σειρά εργασιών : Υπηρέτησε ως Μαία στο Γενικό Νοσοκοµείο Πρέβεζας, στο διάστηµα αυτό ήταν µέλος του Δ.Σ. Εργαζοµένων του Νοσοκοµείου. Είναι γνώστης των υγειονοµικών προβληµάτων του Νοµού µας : Υπηρέτησε µε οργανική θέση στο Κέντρο Υγείας Σάµης. Στο διάστηµα αυτό επανειληµένα µετακινήθηκε στο Μαιευτικό του Γενικού Νοσοκοµείου Κεφαλληνίας, λόγω έλλειψης προσωπικού. Από το 2008: Διδάσκει χωρίς αµοιβή στην ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκοµείου Κεφαλληνίας. Διετέλεσε: : Γραµµατέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΒΑΛΣΑΜΟΣ» : Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του Δηµοτικού Σχολείου Αγ. Γερασίµου Οµαλών. 2013: Ιδρυτικό µέλος & Ταµίας στο Νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωµατείο «Υπαπαντή του Κυρίου» µε σκοπό την παροχή κάθε είδους βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Κούτσης Διονύσιος του Χρήστου Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής. Μεγάλωσε στα Βαλσαμάτα και φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από το Παπαντωνάτος Θρασύβουλος του Γερασίμου Συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Φραγκάτων. Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Ομαλών Γαλιατσάτος Γεράσιμος του Διονυσίου Μαραβέγιας Αντώνιος του Χρήστου Μπαζίγου Αικατερίνη συζ. Διονυσίου Φωτεινάτος Μαρίνος του Διονυσίου

19 Η εγγυημένη λύση επιλογή εμπιστοσύνης γνώσης ειλικρίνειας

20 ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 5o ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 6ο ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 6o ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3o ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3ο

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 5o ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 6ο ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 6o ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3o ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3ο ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 5o ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 6ο ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 6o ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3o ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3ο ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ληξούρι 9 Σεπτεμβρίου 2019 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ.Πρωτ.: 101 ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Αρ.Απόφασης: 3 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ληξούρι 9 Σεπτεμβρίου 2019 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ.Πρωτ.: 101 ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Αρ.Απόφασης: 3 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ληξούρι 9 Σεπτεμβρίου 2019 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ.Πρωτ.: 101 ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Αρ.Απόφασης: 3 Ταχ.Δ/νση :Παπά Χαρ.Γραικούση(Α όροφος) Τ.κ.: 28200, Ληξούρι Τηλ: 2671360952 e-mail: dimoslixouriou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Το επισημοποίησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε στους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 5o 1ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 6ο 1ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 6o 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ E-MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΛ.: 26713-60530/60531 ΦΑΞ:26710-28462 EMAIL: antipin.kef@pin.g ΑΝΤΙΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ 2671360526

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Χαμηλή 09/07/2010-30/09/2010. Χαμηλή 01/09/10-31/03/2011 09/07/2010-31/08/2010. Χαμηλή 01/09/10-31/03/2011 09/07/2010-31/08/2010

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Χαμηλή 09/07/2010-30/09/2010. Χαμηλή 01/09/10-31/03/2011 09/07/2010-31/08/2010. Χαμηλή 01/09/10-31/03/2011 09/07/2010-31/08/2010 1 ΒΙΝΙΕΡΗ ΕΛΕΝΗ,0 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΧΕΛΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ / ΤΗΛ 229 & 9290 FAX 229 WWW.ELENI-KEFALONIA.GR : 01//-1/0/11 INFO@ELENI-KEFALONIA.GR : 09/0/-0/09/ 2 ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥΛΑΤΑ - ΣΑΚΗ -

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 20 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 22649 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 20 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 22649 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 20 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 22649 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 21984 ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 21984 ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 21984 ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 23 ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ )

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ ) Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας ΑΓΓΕΛΩΦ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΛΒΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Γραφείο ηµάρχου Π.Βαλλιάνου 7 28100 Αργοστόλι Τηλ: 26710-22933 Φαξ: 26710-28515 Αργοστόλι, 4 εκεµβρίου 2013 Αρ. Πρωτ.: 59208

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ.

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας ΑΓΑΘΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΜΕΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΛΗΜΝΟΣ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης. Ν. Κεφαλληνίας

ΑΠΟΦΑΣΗ Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης. Ν. Κεφαλληνίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΚΕΦ/ΝΙΑΣ Αργοστόλι, 26-06-2014 Αρ. Πρωτ.: 3271 Ταχ.Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 13033310 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΟΛΥΞΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ 13033317 ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 12030902 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13033088 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ Tο 1972 εγγράφηκε στο Mαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ένεκα της μεταφοράς της επιχείρησης του πατρός του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ α/α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ KOMMATIKH ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ 1 ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 2 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ α/α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ KOMMATIKH ΙΔΙΟΤΗΤΑ 1 ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε. 2 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ήµαρχος Κεφαλλονιάς

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ήµαρχος Κεφαλλονιάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νοµός Κεφαλληνίας Αργοστόλι, 19-3-2012 ήµος Κεφαλλονιάς Αριθ. Πρωτ. : 10250 Αριθ. Απόφασης : 130 Πληροφορίες: Γρ. ηµάρχου Ταχ. /νση : Π. Βαλλιάνου 7 T.Κ : 28100 Αργοστόλι Τηλ: 26710-22933

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14031981 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 13032289 ΑΝΤΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 14031982 ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14031958

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία σύνταξης εντύπου: 15/01/2015 Ημερομηνία συμπλήρωσης εντύπου: 23/11/2015 Έκδοση: Α' Πίνακας: 01

Ημερομηνία σύνταξης εντύπου: 15/01/2015 Ημερομηνία συμπλήρωσης εντύπου: 23/11/2015 Έκδοση: Α' Πίνακας: 01 ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΣΕ 3501 Δ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ιδιαίτερο ιστορικό 350101 ΔΕ. ΑΡΓΟΣΤΟ- ΛΙΟΥ 1 3501010102 Κοκολάτα 177 1/Ο.ΠΕ.ΙΙΙ 2 3501010103 Κομποθεκράτα Χελμάτα 438 1/Ο.ΠΕ.ΙΙΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Αδάμης Μιχάλης (Καλύβια) Οινοποιός Tέως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού και Καλυβίων Πρόεδρος αναγκαστικού συνεταιρισμού Καλυβίων

Διαβάστε περισσότερα

Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας Voucher 25-29

Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας Voucher 25-29 ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΑΣΙΑ 17 ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 1 ΑΝΤΩΝΕΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΒΑΤΣΑ-ΚΑΤΩΓΗΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ 1 ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥΛΛΑΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ΙΔΙΩΤΙΚΟ - ΙΣΟΤΙΜΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0680030) 13034357 ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 11028689 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΚΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΙΓΕΙΡΑΣ (ΚΩΔ. 0666010)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΙΓΕΙΡΑΣ (ΚΩΔ. 0666010) ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΙΓΕΙΡΑΣ (ΚΩΔ. 0666010) 13034247 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) 8ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651081) 12029438 ΚΙΜΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14033805 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033747 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033748 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 14033795

Διαβάστε περισσότερα

«...» 4: «LEADER» «2007-2013» ( ),. 5807/29.6.2009 5954/2.7.2009 &,, ( ) : «... (...)», (...). 02/07/2010 & - &... ( ) 41 411 413 : :

«...» 4: «LEADER» «2007-2013» ( ),. 5807/29.6.2009 5954/2.7.2009 &,, ( ) : «... (...)», (...). 02/07/2010 & - &... ( ) 41 411 413 : : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. 1 LEADER (...): «.....» 1: 4: «LEADER» «2007-2013» ( ),. 5807/29.6.2009 5954/2.7.2009 &,, ( ) : «.....

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14040200 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ 14040201 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 14040188 ΑΜΠΝΤΕΛ ΣΑΛΑΜ ΦΟΥΦΛΙΑΑΝΝΑ ΣΑΜΙΡ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 14040202

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αγίου Αθανασίου

Δήμος Αγίου Αθανασίου Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγίου Αθανασίου...Πρώτα ο Άγιος Αθανάσιος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1. Αλεξάνδρου Χρήστος O Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 17036786 ΑΛΑΜΑΝΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. 17036806 ΒΕΜΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για ανάθεση νέων μαθητικών δρομολογίων κατόπιν διαπραγμάτευσης.

Ανακοίνωση για ανάθεση νέων μαθητικών δρομολογίων κατόπιν διαπραγμάτευσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.Δ/νση : Διοικητήριο Τ.Κ : 28100 Αργοστόλι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Τακτικά μέλη Αναπληρωματικά Μέλη. Ι ΚΑΤΣΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, κλάδου ΔΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, κλάδου

Α/Α Τακτικά μέλη Αναπληρωματικά Μέλη. Ι ΚΑΤΣΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, κλάδου ΔΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, κλάδου Ι Διευθυντής Διευθυντής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος 8-4-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 9130 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ταχ.Δ/νση: Λ. Λ. Μαραθώνος 29 Τηλ.: 2132030600 ΓΑΧ: 2132030630 & Αθ. Διόκου 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό Επιτυχίας 98,3%

Ποσοστό Επιτυχίας 98,3% Ποσοστό Επιτυχίας 98,3% 2018 ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΣΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΦΑΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΕΜΠ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΕΜΠ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Σήμερα ημέρα Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00 στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων ως εξής:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Σήμερα ημέρα Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00 στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων ως εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 14ης/2015, κατεπείγουσας συνεδρίασης, λόγω εκπνοής προθεσμίας, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00 με τηλεδιάσκεψη.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ταχ. Διεύθυνση: 8 η Πάρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 13/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 24 του μηνός Ιουλίου 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 13/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 24 του μηνός Ιουλίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 13/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 24 του μηνός Ιουλίου 2011. Αριθ. απόφασης 132-13/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤEXOΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΦΑΣΗ ΣΤΙΒΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-13 ΑΓΩΝΙΣΜΑ : 100 Μ. 1 ΜΠΕΛΤΣΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣ/ΛΙΟΥ 11 34

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 5ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στην Λευκάδα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 5ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στην Λευκάδα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 5ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στην Λευκάδα. Αριθ. απόφασης 74-5/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΖΕΛΕΠΗ ΆΝΝΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΡΕΚΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΣΤΑΜΕΝΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 59952/30-08-2017 1961/Β'/30-06-2016 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 19ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στην Κέρκυρα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 19ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στην Κέρκυρα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 19ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στην Κέρκυρα. Αριθ. Απόφασης 210-19/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 17ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στην Κέρκυρα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 17ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στην Κέρκυρα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 17ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στην Κέρκυρα. Αριθ. απόφασης 227-17/2012

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Α. Κοπανάκη Τηλέφωνο: 210.3442354 ΦΑΞ: 210.3442365

Πληροφορίες: Α. Κοπανάκη Τηλέφωνο: 210.3442354 ΦΑΞ: 210.3442365 Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 9 / 2 / 2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αρ. Πρωτ. Βαθμός Προτερ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 15353 /Η ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ & ΜΙΣΘ/ΣΙΑΣ Ανδρέα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ κ.θ.γαλιατσατοσ / ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Α ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ κ.θ.γαλιατσατοσ / ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Α ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Δ/ΝΣΗ : ΣΑΜΑΡΑ 13 Τ.Κ. : 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΛΗΡ. : Α.ΣΑΜΟΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΗΛ.: 26613-62162 ΦΑΞ : 26613-62175 E-MAIL : asamour@pin.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΣ

ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΣ 1 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΡΙΒΑΣ 0:25:52 2 ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ 0:26:20 3 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΔΑΣ 0:28:40 4 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ 0:28:42 5 ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ 0:29:25 6 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ 0:30:15

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΤΟΥΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΤΟΥΣ Κοινότητα: 00000000, Περιγραφή: Ω 071624215 047389352 024958925 118259770 ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΟΥΝΑΔΗ ΚΑΠΠΑΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΑΓΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΑΝΑΓΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2013-2014

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2013-2014 ΘΕΜΕΛΗΣ ΔΑΝΑΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΑΛΙΚΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ταχ. Διεύθυνση: 8 η Πάρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 22 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 22844 ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι, 22 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 22844 ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 22 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αρ. πρωτ. 22844 ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 23 Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥπεύθυνοςΑγοράςΕργασίας& Δικτύωσης Οικονομολόγος, Χαράλαμπος Σαμαντζής Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.career.uth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (278) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 3ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΛΑΜΙΑΣ. Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου 2016 (Νέο Σύστημα) Σελίδα 1 από 4

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (278) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 3ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΛΑΜΙΑΣ. Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου 2016 (Νέο Σύστημα) Σελίδα 1 από 4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΕΛΕΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/30-06-2016 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ν Ο Μ Ο Υ Κ Ε Φ Α Λ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ 16/7/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΚ ΠΑΤΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΩΡΑ

ΠΕΜΠΤΗ 16/7/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΚ ΠΑΤΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΚ ΠΑΤΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΜΠΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ Ρίο 3698 ΜΠΑΣΤΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 25 του μηνός Ιουνίου 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 25 του μηνός Ιουνίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 25 του μηνός Ιουνίου 2011. Αριθ. απόφασης 105-11/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 17 του μηνός Σεπτεμβρίου 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 17 του μηνός Σεπτεμβρίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 17 του μηνός Σεπτεμβρίου 2011. Αριθ. απόφασης 175-16/2011

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14035414 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 14035436 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14035438 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14035415

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» Γιάννης Αναγνωστόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

«ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» Γιάννης Αναγνωστόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ TOY ΚΩΝ/ΝΟΥ 2 ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 21/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 25 του μηνός Νοεμβρίου 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 21/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 25 του μηνός Νοεμβρίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 21/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 25 του μηνός Νοεμβρίου 2011. Αριθ. απόφασης 231-21/2011

Διαβάστε περισσότερα

https://neaarxiattiki.gr Υποψ. Δυτικού Τομέα Αθηνών Ελεύθερος Επαγγελματίας Master of Science in Engineering Business Management, Coventry University Bachelor of Science in Engineering-Business and Technology,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14032660 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 14032661 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14032662 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 14032719

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (322) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΚΩΔ. 4151009)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (322) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΚΩΔ. 4151009) 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΚΩΔ. 4151009) 14075392 ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ 14029308 ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ 14123750 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ 14123750 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ 14123750 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΝΑ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 13123906 ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΓΔΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λατσιών...Πρώτα τα Λατσιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1. Ανδρέου Ανδρέας Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1983. Κατάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 37/18-12-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 37/18-12-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 37/18-12-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 858-37/18-12-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 27/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 27/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 27/22-11-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 812-27/22-11-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων δημοσιοποιεί:

ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων δημοσιοποιεί: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία: 25-01-2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, Αρ. πρωτ.: οικ. 6974/2932 ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος,

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος, Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος, 26-3-2018 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Έχοντας υπ όψιν: ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

«Ανακήρυξη υποψηφίων για το Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων» Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων

«Ανακήρυξη υποψηφίων για το Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων» Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων Ανακοινοποίηση στο ορθό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα : 08/10/2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ.: 5958 ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 3ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στην Κεφαλονιά.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 3ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στην Κεφαλονιά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 3ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στην Κεφαλονιά. Αριθ. Απόφασης 30-3/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 138/2014 Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΦΑΣΗ 138/2014 Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος www. n e a f i l a d e l f e i a. gr Νέα Φιλαδέλφεια 15 /4 /2014 Αρ. Πρωτοκόλλου: 6711 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικά Συμβούλια

Διοικητικά Συμβούλια Διοικητικά Συμβούλια 1994-2016 1994-1996 1. Πρόεδρος: Διονύσιος Σπινέλλης, Καθηγητής του Παντείου 2. Αντιπρόεδρος: Στέλλα Γεωργαλά-Πριόβολου, Επίκ. Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού 3. Ελένη Μπαντέκα,

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της με αριθμ.18ης/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 23 του μηνός Οκτωβρίου 2011.

Από τα πρακτικά της με αριθμ.18ης/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 23 του μηνός Οκτωβρίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμ.18ης/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Κυριακή 23 του μηνός Οκτωβρίου 2011. Αριθ.απόφασης 211-19/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Κάτω Πολεμιδιών...Πρώτα τα Κάτω Πολεμίδια Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ 1. Αλεξάνδρου Γεώργιος - Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 15ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην Κέρκυρα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 15ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην Κέρκυρα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 15ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην Κέρκυρα. Αριθ. Απόφασης 159-15/2014

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (321) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΩΔ. 3251001)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (321) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΩΔ. 3251001) 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΩΔ. 3251001) 14075264 ΖΟΥΛΙΝΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 14075238 ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία: Γ' ΕΠΚΑ - ΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΝΔ ΠΥΡΓΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΑΙΓΟΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 1ης/2015, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 με τηλεδιάσκεψη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 1ης/2015, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 με τηλεδιάσκεψη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 1ης/2015, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 με τηλεδιάσκεψη. Αριθ. Απόφασης 3-1/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 2/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 29 του μηνός Ιανουαρίου 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 2/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 29 του μηνός Ιανουαρίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 2/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 29 του μηνός Ιανουαρίου 2011. Αριθ. απόφασης 13-2/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

3.2 Υποστηρικτική Έκθεση Συμμετοχικών Διαδικασιών

3.2 Υποστηρικτική Έκθεση Συμμετοχικών Διαδικασιών 3.2 Υποστηρικτική Έκθεση Συμμετοχικών Διαδικασιών Η διαδικασία του σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων και των μελετών μορφολογικών κανόνων δόμησης σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων, αποτελεί μια δύσκολη

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ:

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ: Σελίδα1 ΕΜ Κ.Σ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 4ΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΡΙΑ 326 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ. 13.719 673 ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 14.273

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 31-02/24-01-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΗ Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΗ Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΣ 0/0/0 ΦΥΣΙΚΗ Ι Σελίδα AΤΑΝΑΣΟΒΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΝΝΙΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΊΚΑ ΒΙΟΛΈΤΑ ΘΗΡΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΕΝΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ ΠΤΥΧΙΟ

Διαβάστε περισσότερα