ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved"

Transcript

1

2 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

3 Γιατί στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ σπίτι; Θέλετε το σπίτι σας να είναι τέλειο και έχετε σκεφτεί προσεκτικά κάθε μικρή λεπτομέρεια ώστε να πετύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Ένα σύστημα αυτοματισμού μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον προσωπικό σας παράδεισο. Από τις πανέμορφες σκηνές φωτισμού ως τους ελέγχους συνθηκών άνεσης χωρίς κόπο και τις εξελιγμένες επιλογές ψυχαγωγίας, μπορούμε να σας προφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας στο σπίτι των ονείρων σας. Απολαύστε τον προσωπικό σας παράδεισο Αυτοματισμός τελευταίας τεχνολογίας από ΕΜΑΣ

4 ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ? Γιατί αξιοποιούμε το πάθος, το όραμα, την καινοτομία και την εμπειρία μας για να παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας τα πιο αξιόπιστα και τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς. Η ομάδα μας αποτελείται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες, σχεδιαστές, ειδικούς και εξειδικευμένους συμβούλους με ευρεία γνώση και μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα. Κοινό μας χαρακτηριστικό είναι το πάθος μας για την επιστήμη μας και το συνεχές μας ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Όλα τα μέλη του προσωπικού μας επιλέγονται με προσοχή και, συχνά, λαμβάνουν μέρος σε σεμινάρια και παρακολουθούν διεθνή συνέδρια. Αυτοματισμοί τελευταίας τεχνολογίας: Αυτό που μας διακρίνει από τους άλλους είναι το γεγονός ότι στην ACOUSTIC DESIGN / ADVANCED INTEGRATION είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε καινοτομικές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στην ACOUSTIC DESIGN / ADVANCED INTEGRATION φέρνουμε εις πέρας τα πιο δύσκολα και εξελιγμένα έργα.

5 Αυτοματισμός Πλήρεις Ολοκληρωμένες οικιακές λύσεις για κάθε τρόπο ζωής Ένα σπίτι το οποίο διαισθητικά κατανοεί τις προσδοκίες σας Αυτοματισμός σπιτιού σημαίνει πλήρως ολοκληρωμένος, έξυπνος έλεγχος συστημάτων φωτισμού, κουρτινών, συνθηκών άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφαλείας. Κυρίως όμως, σημαίνει ένα σπίτι το οποίο διαισθητικά κατανοεί τα γούστα και τις προσδοκίες σας και ανταποκρίνεται σε αυτές, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον αυτοματισμό περίπλοκες ρυθμίσεις που αφορούν σε φωτισμό, μουσική, εικόνα, σκίαση παραθύρων και θερμοκρασία ενεργοποιούνται μέσω πληκτρολογίων και οθονών αφής οι οποίες εναρμονίζονται με τη διακόσμησή σας. Η απομακρυσμένη πρόσβαση σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το σπίτι σας και να ενεργοποιείτε, αλλάζετε ή παρακολουθείτε τα συστήματά του από οπουδήποτε. Η εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού είναι δυνατή τόσο σε νέες όσο και σε υπάρχουσες δομές, ενώ η πρόσβαση και ο έλεγχος των συστημάτων είναι δυνατοί μέσω κινητού τηλεφώνου (SMS) ή διαδικτύου.

6 Αυτοματισμός Πλήρεις Ολοκληρωμένες οικιακές λύσεις για κάθε τρόπο ζωής Στην πόρτα μπορεί να σας υποδέχεται η μουσική που ταιριάζει με τη διάθεση σας. Απλώς επιλέξτε τα χαρακτηριστικά του αυτοματισμού, διαχείρισης ενέργειας, και συνθηκών άνεσης που επιθυμείτε. Μπορείτε έτσι να απολαμβάνετε τις δραστηριότητες σας, όπως η παρακολούθηση μίας ταινίας, χωρίς κανένα κόπο, σαν να είχατε ένα πλήρως επανδρωμένο θέατρο. Στην πόρτα μπορεί να σας υποδέχεται η μουσική που ταιριάζει με τη διάθεση σας. Φώτα, σιντριβάνια και ατμόσφαιρα μπορούν να είναι έτοιμα να σας ψυχαγωγήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας την ομορφιά της τεχνολογίας τόσο αναπόσπαστο στοιχείο του σπιτιού σας όσο και η ίδια του η αισθητική.

7 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Αλλάξτε τη διάθεσή σας με το πάτημα ενός κουμπιού Σας προσφέρουμε πραγματική πολυτέλεια στον έλεγχο φωτισμού. Τα συστήματα φωτισμού σας επιτρέπουν να μεταμορφώνετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλάζοντας τη διάθεση σε ένα μόνο δωμάτιο ή σε ολόκληρο το σπίτι σας. Με μία γραμμή από εξελιγμένες επιλογές διεπαφής χρήστη, συμπεριλαμβανομένων πληκτρολογίων, οθονών αφής, και ελέγχων πρόσβασης μέσω κινητού τηλεφώνου σας προσφέρουμε πραγματική πολυτέλεια στον έλεγχο φωτισμού.

8 ΕΛΕΓΧΟΣ Ήχος, εικόνα και Home Theater σε όλο το σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε πρόκειται για ένα ήσυχο κυριακάτικο απόγευμα είτε για ένα βραδινό κοκτέιλ πάρτι σας δίνουμε τη δυνατότητα να δυναμώσετε τη μουσική, να χαμηλώσετε τα φώτα και να κατεβάσετε τα παντζούρια για να δημιουργήσετε το σκηνικό της απόλυτης εμπειρίας οικιακής ψυχαγωγίας. Έλεγχος των συστημάτων ήχου, εικόνας και home theater για όλο το σπίτι Με ένα σύστημα αυτοματισμού ο έλεγχος των συστημάτων ήχου, εικόνας και home theater για όλο το σπίτι βρίσκεται στην άκρη των δαχτύλων σας. Δημιουργήστε το τέλειο σκηνικό για τον τρόπο ζωής σας.

9 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Παρέχουμε συστήματα για νέες κατασκευές αλλά και για ανακαινίσεις σπιτιών. Ένα σύστημα οικιακού ελέγχου αντικαθιστά ένα συνηθισμένο σύστημα ασφαλείας. Διαθέτει συστήματα τα οποία μέσω ενσύρματων και ασύρματων αισθητήρων ανιχνεύουν εισβολείς, καπνό και φωτιά, μονοξείδιο του άνθρακα, νερό και άλλους κινδύνους. Επιτήρηση με βίντεο και καταγραφή οι οποίες σας επιτρέπουν να ελέγχετε το σπίτι σας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, προσωπικού ψηφιακού βοηθού (PDA) ή κινητού τηλεφώνου με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έλεγχος πρόσβασης ο οποίος σας επιτρέπει να περιορίζετε την πρόσβαση σε καθορισμένους χώρους χρησιμοποιώντας κάρτες πρόσβασης.

10 BIOMETRIKA Το δάχτυλό σας είναι το κλειδί Ένα βολικό, βασιζόμενο σε δίκτυο σύστημα πρόσβασης το οποίο δημιουργεί κλειδιά με βάση τα δάχτυλά σας. Γιατί να επιλέξετε σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων 1. Τα δικαιώματα πρόσβασης παρέχονται σε ανθρώπους και όχι σε κλειδιά, κάρτες ή αναμεταδότες κ.λπ. 2. Μοναδική ευκολία Τέλος στα φορτωμένα μπρελόκ, τους ξεχασμένους κωδικούς και τις ξεχασμένες κάρτες. 3. Καθημερινή ευκολία Έχετε τα κλειδιά πάντα «στο χέρι σας» το δάχτυλό σας (κλειδί) ανοίγει την εξώπορτα, την πόρτα του γκαράζ, σας επιτρέπει την πρόσβαση στον υπολογιστή σας και ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί συστήματα συναγερμού. 4. Ύψιστη ασφάλεια Δεν θα χάνετε ή ξεχνάτε τα κλειδιά σας, ούτε θα κλειδώνεστε πια έξω από το σπίτι. Χωρίς κλειδί δεν υπάρχει ούτε αντικλείδι Δεν μπορεί να παραποιηθεί ή να παρακαμφθεί Κάθε δάχτυλο είναι μοναδικό 5. Φιλικό προς τον χρήστη Αλάνθαστη λειτουργία 6. Πλήρως κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους Από τους -40 έως τους +85 βαθμούς Κελσίου 7. Συμβατότητα με οποιοδήποτε ηλεκτρικό κυπρί, μηχανοκίνητη κλειδαριά ή ηλεκτρικό σύστημα κλειδώματος πολλαπλών σημείων. 8. Ευρύ πεδίο εφαρμογής Πόρτες, πύλες, συστήματα συναγερμού, χρηματοκιβώτια, οχήματα, υπολογιστές κ.λπ.

11 ΣΕΝΑΡΙΑ Φανταστείτε πως ξυπνάτε το πρωί και όλα είναι έτοιμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας Πρωινό Ξύπνημα Ρύθμιση της αφύπνισης βάσει των προτιμήσεών σας Ξυπνήστε με τον ήχο της αγαπημένης σας μουσικής Αυτόματη ενεργοποίηση της θέρμανσης στο μπάνιο Ο καφές σας είναι έτοιμος στην κουζίνα

12 SCENARIOS ΣΕΝΑΡΙΑ Φανταστείτε να φεύγετε από το σπίτι σας χωρίς να χρειάζεται να θυμηθείτε αν ενεργοποιήσατε το συναγερμό Είσοδος ή έξοδος από το σπίτι Ενημέρωση της κατάστασης Home Status με το κλείδωμα/ ξεκλείδωμα της πόρτας Αυτόματη Ρύθμιση φωτισμού και στοριών Αλλαγή κατάστασης λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης- εξαερισμού-κλιματισμού (HVAC ) Αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του συστήματος ασφαλείας

13 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ιδιωτικές Κατοικίες Σκάφη Ξενοδοχεία Εταιρείες

14 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Εργοστάσια Βιβλιοπωλεία TV Studios Εμπορικά Κέντρα Security Rooms Λιμάνια Και τόσες πολλές ακόμη

15 Παρακολουθήστε το τελευταίο μας Έργο Ένα απόσπασμα από το Newsletter της Vantage Costa Navarino

16 Costa Navarino Resort

17 Εξατομικευμένη πολυτέλεια στην ελληνική Ριβιέρα Μια πιο κοντινή ματιά στο έργο Από τη μία πλευρά, ο απαλός νοτιάς χαϊδεύει τις πλαγιές των λόφων της Μεσσηνίας, μιας πανέμορφης περιοχής η οποία βρίσκεται στη νοτιοδυτική χερσόνησο της Πελοποννήσου. Από την άλλη μία από τις πιο ανέγγιχτες παραλίες της Ελλάδας, λουσμένη στα ζεστά νερά του Ιονίου Πελάγους. Ανάμεσα τους βρίσκεται το συγκρότημα Navarino Dunes, που αποτελείται από δύο ολοκαίνουρια και υπερπολυτελή ξενοδοχειακά θέρετρα. Η ακτή Κόστα Ναβαρίνο βρίσκεται στο εσωτερικό του νοτιοδυτικού τμήματος της Πελοποννήσου, της ιστορικής χερσονήσου στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας. Παρά τη μαγευτική φυσική ομορφιά της, για δεκαετίες αυτή η ακτή έμεινε ανέγγιχτη από το μαζικό τουρισμό. Ακόμη και σήμερα η παρουσία τουρισμού επιτρέπεται με το σταγονόμετρο. Η οικοδόμηση επιτρέπεται μόνο στο δέκα τοις εκατό της περιοχής, ενώ το υπόλοιπο ενενήντα καταλαμβάνουν παρθένα φύση και παραδεισένιες παραλίες. Εξαιτίας αυτού του περιορισμού για την προστασία του περιβάλλοντος μόνο τα πολυτελέστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν μία θέση στην περιοχή. Η τελευταία άφιξη είναι το Navarino Dunes, ένα κτήμα 140 εκταρίων, σε μία ομαλή πλαγιά με ελαιόδεντρα, με θέα τη θάλασσα που λαμπυρίζει. Τα πολυτελή ξενοδοχεία είναι δύο, το Romanos και το Westin, χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Και τα δύο έργα αποτελούν την πραγματοποίηση του παιδικού ονείρου του κυρίου Κωνσταντακόπουλου, αρχηγού μίας ισχυρής ελληνικής οικογένειας, ο οποίος πάντα ονειρευόταν να δημιουργήσει το ομορφότερο θέρετρο της ηπειρωτικής Ευρώπης. Όταν ανακάλυψε την ομορφιά και την αίγλη του Navarino Dunes έχτισε αμέσως όχι ένα αλλά δύο ξενοδοχεία, το Romanos και το Westin, μαζί με ένα εκπληκτικό γήπεδο γκολφ, ένα παγκοσμίας κλάσης spa και ένα διεθνές συνεδριακό κέντρο. Φυσική ομορφιά Προκειμένου να μην χαθεί τίποτα από την ομορφιά του περιβάλλοντος, αποφασίστηκε ότι τα κτίρια θα έπρεπε να εναρμονίζονται πλήρως με αυτό. Τα κτίρια του κτήματος έχουν σαφείς επιρροές από τα ιστορικά σπίτια της γύρω περιοχής. Σε μεγάλο βαθμό αξιοποιούνται φυσικά υλικά και η άφθονη ηλιοφάνεια της περιοχής. Επιπλέον, εφαρμόζεται βιοκλιματική αρχιτεκτονική, η οποία όχι μόνο έχει τις ελάχιστες περιβαλλοντικές συνέπειες, αλλά και δημιουργεί μία εντατική σχέση με την φύση, εναρμονιζόμενη με αυτή ή προερχόμενη από αυτήν. Για το κερασάκι στην τούρτα ο κύριος Κωνσταντακόπουλος στράφηκε στην Acoustic Design, πασίγνωστη αντιπρόσωπο της Vantage στην Αθήνα, εξειδικευμένη στην ολοκλήρωση ήχου και εικόνας. Η Acoustic Design έπρεπε να διασφαλίσει στους ενοίκους των δύο ξενοδοχείων καθαρή πολυτέλεια η οποία, όμως, θα ήταν τόσο εύχρηστη που θα τους έκανε να αισθανθούν αμέσως σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Βασιλική πολυτέλεια Στην Acoustic Design ανατέθηκε ο εξοπλισμός των δύο Βασιλικών Βιλών των πολυτελών ξενοδοχείων με αυτοματισμούς σπιτιού τελευταίας τεχνολογίας. Και οι δύο Βασιλικές Βίλες, η Κορώνη του Romanos και η Μεθώνη του Westin προσφέρουν άνετους χώρους 660 τμ. και θέα σε έναν από τους ομορφότερους κόλπους της Ευρώπης.

18 Καθεμία έχει τζακούζι, τρία διαφορετικά συστήματα οικιακού κινηματογράφου (home cinema), ιδιωτική πισίνα ακόμη και τη δική της ειδυλλιακή ιδιωτική παραλία. Η Acoustic Design έπρεπε να διασφαλίσει ότι οι VIP ένοικοι θα μπορούσαν να προσαρμόζουν όλες τις λειτουργίες της βίλας στις δικές τους επιθυμίες και προτιμήσεις γρήγορα και εύκολα. Οι αυτοματισμοί που θα χρησιμοποιούντα ν έπρεπε να είναι ευέλικτοι και αποδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα φιλικοί προς τον χρήστη και να αποπνέουν πολυτέλεια. Μόνο η Vantage, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στους αυτοματισμούς σπιτιών, κατάφερε να ανταπεξέλθει σε αυτές τις υψηλές απαιτήσεις. Έτσι, η απόφαση ελήφθη πολύ γρήγορα. Με αντίπαλο τον χρόνο Οι κρατήσεις από ενοίκους VIP άρχισαν απρόσμενα νωρίς και έτσι η Acoustic Design είχε στη διάθεσή της μόνο 45 εργάσιμες μέρες για να εξοπλίσει και τις δύο βασιλικές βίλες με τους αυτοματισμούς σπιτιού τελευταίας τεχνολογίας Vantage. Παρά το γεγονός ότι ο εξοπλισμός Vantage είναι πασίγνωστος για την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία του, η Acoustic Design συνειδητοποίησε ότι ήταν αδύνατον να εγκαταστήσει ένα εκτεταμένο πακέτο αυτοματισμών σπιτιού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, ως αρχικό στάδιο, η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταστήσει αυτοματισμούς για τον χειρισμό ήχου, εικόνας και κουρτινών σε όλα τα δωμάτια, ώστε οι ένοικοι του ξενοδοχείου να μπορούν ήδη στα εγκαίνια, τα οποία έγιναν πριν μερικούς μήνες, να πάρουν μία πρώτη γεύση της πολυτέλειας χωρίς κόπο. Κατά το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου , όταν θα γίνουν οι πρώτες ανακαινίσεις των βιλών, η Acoustic Design θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, εγκαθιστώντας αυτοματισμούς που θα εξασφαλίζουν τον έλεγχο των συνθηκών άνεσης των ενοίκων του ξενοδοχείου μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι από το Μάρτιο του 2011 ο φωτισμός των βιλών θα ελέγχεται πλήρως μέσω Vantage και όλοι οι ένοικοι θα απολαμβάνουν τον απόλυτο έλεγχο των συνθηκών άνεσης με τον εύχρηστο αλλά ακριβή χειρισμό του κλιματισμού και της θέρμανσης. Με δυο λόγια οι βίλες θα είναι πλήρως αυτοματοποιημέν ες και χωρίς αναστάτωση ή κόπο θα προσαρμόζονται πλήρως στις επιθυμίες και ανάγκες των προσωρινών κατοίκων τους. Μουσικός μαέστρος Και οι δύο Βασιλικές Βίλες διαθέτουν ήδη ένα μουσικό σύστημα που προσφέρει πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Μέσω εξαιρετικά εύχρηστων πληκτρολογίων ελέγχου, οι ένοικοι μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να δουν τηλεόραση ή να ακούσουν διαδικτυακό ραδιόφωνο ή να ακούσουν μουσική από τον διακομιστή / server Vantage, ο οποίος βρίσκεται ενσωματωμένος σε ξεχωριστό χώρο κάτω από τη βίλα. Χάρη στο σταθμό σύνδεσης του αυτός ο ισχυρός διακομιστής / server μπορεί να διαβάζει μουσική από προσωπικό ipod ή laptop. Για να απολαμβάνουν μία εξατομικευμένη μουσική εμπειρία οι ένοικοι μπορούν να ανατρέχουν στο ipod ή στο laptop τους και να ακούν μουσική από τα διάφορα δωμάτια. Τα πληκτρολόγια καθιστούν επίσης δυνατή τη ρύθμιση της έντασης από κάθε δωμάτιο. Αυτά τα πληκτρολόγια δεν βρίσκονται μόνο στο σαλόνι, το καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα αλλά και στο γυμναστήριο και το τζακούζι, ενώ ακόμη και η πισίνα είναι εξοπλισμένη με δικό της πληκτρολόγιο. Με άλλα λόγια όλα τα δωμάτια της βασιλικής βίλας διαθέτουν πληκτρολόγιο. Σε κάθε δωμάτιο μπορεί να ακούγεται διαφορετική μουσική αλλά το σύστημα είναι δυνατόν να προγραμματιστεί, ώστε σε όλα τα δωμάτια να ακούγεται η ίδια μουσική. Θα μπορούσατε εύκολα να γεμίσετε όλους τους χώρους αυτών των βιλών των 660 τμ. με το ίδιο υπέροχο τραγούδι ή μελωδία που θα ακούγεται παντού στην ίδια ένταση, με τον ήχο να απαλύνεται από τα ντιζαϊνάτα έπιπλα. Το ίδιο εύκολα, όμως, εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική παίρνοντας το πρωινό σας στη βεράντα με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, ενώ ο σύντροφός σας ακούει τους τίτλους των ειδήσεων στο μπάνιο μετά από ένα αναζωογονητικό ντους. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.

19 Στις άκρες των δαχτύλων σας Εκτός από το πληκτρολόγιο, ο χειρισμός όλων των αυτοματισμών στις βασιλικές βίλες μπορεί να γίνει επίσης μέσω κομψών οθονών αφής από το σαλόνι, το καθιστικό και το μπάνιο. Παρέχονται ακόμη και δύο φορητές ασύρματες οθόνες αφής οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα οπουδήποτε μέσα στη βίλα. Αυτές οι διακριτικές οθόνες δίνουν στον ένοικο τη δυνατότητα να ρυθμίζει εύκολα και γρήγορα τη μουσική, το φωτισμό και κάθε άλλο αυτοματοποιημέν ο σύστημα του δωματίου. Η ίδια οθόνη αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευκολία για τη ρύθμιση ή τον χειρισμό συστημάτων που βρίσκονται σε άλλα δωμάτια. Επιπλέον από τις ασύρματες οθόνες αφής μπορεί να γίνει χειρισμός τριών διαφορετικών συστημάτων οικιακού κινηματογράφου (home cinema) τα οποία βρίσκονται στο σαλόνι, στο καθιστικό και στο υπνοδωμάτιο των Βασιλικών Βιλών. Η εξελιγμένη τεχνολογία της Vantage επιτρέπει επίσης στην Acoustic Design να εξατομικεύει την οθόνη αφής με κείμενο υποδοχής και το λογότυπο του ξενοδοχείου. Οι οθόνες παρέχουν πληροφορίες ακόμα και για την πρόγνωση του καιρού στην περιοχή. Για αυτό το λόγο το ονομάζουμε άνεση στην άκρη των δαχτύλων σας. Acoustic Design Η Acoustic Design είναι μία καινοτόμος εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στη σχεδίαση και την κατασκευή οικιακών κινηματογράφων (home cinema), τηλεοπτικών στούντιο, αιθουσών συνεδριάσεων και κινηματογράφων. Από το 2005 η εταιρεία ασχολείται επίσης με την εγκατάσταση κορυφαίων συστημάτων αυτοματισμού. Χάρη στην ευελιξία των συστημάτων Vantage, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της πλήρως ολοκληρωμένο έξυπνο έλεγχο φωτισμού, θέρμανσης, πολυμέσων, ψυχαγωγίας και ασφάλειας. Ολοκλήρωση Vantage Μέσα στο 2010: -Ήχος / εικόνα και πολυμέσα (τηλεόραση, διαδικτυακό ραδιόφωνο, οικιακός κινηματογράφος, διακομιστής, ipod και laptop. -Αυτόματες κουρτίνες Μέσα στο 2011: -Φωτισμός -Κλιματισμός και θέρμανση -Διαχείριση ενέργειας χάρη στη χρήση αισθητήρων Εικόνες: Άρθρο σελ.1από αριστερά προς τα δεξιά: Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα στο ξενοδοχείο Romanos, βεράντα στο θέρετρο Westin, προθάλαμος της Βασιλικής Βίλας Μεθώνη του ξενοδοχείου Westin. Άρθρο σελ. 2: οθόνες αφής 10,4 ιντσών δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα έξυπνης διαχείρισης όλων των συστημάτων αυτοματισμού. Κάτω: Είσοδος και λόμπι του ξενοδοχείου Romanos. Μια πιο κοντινή ματιά στο έργο

20 Οραματιζόμαστε το μέλλον Η ACOUSTIC DESIGN είναι μία καινοτόμος ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Από το 2000 εξειδικεύεται στη σχεδίαση και την κατασκευή Dedicated Home Cinemas, TV Studios και Conference Rooms. Από το 2004 η εταιρεία ασχολείται επίσης με την εγκατάσταση Hi-end Αυτοματισμών δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, τη λεπτομέρεια και την υψηλή αισθητική. Σε συνδυασμό με τη δεύτερη εταιρεία του ομίλου, την ADVANCED INTEGRATION, η ACOUSTIC DESIGN κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα του Αυτοματισμού, αποτελώντας πλέον πρότυπο για την ελληνική, αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά. Everything Integrates Οι ιδρυτές της ADVANCED INTEGRATION έχουν ισχυρό υπόβαθρο και εμπειρία σε έργα σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, οι οποίοι λαμβάνουν συχνά μέρος σε προγράμματα εκπαίδευσης, σεμινάρια, διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια. Στόχος μας στην ADVANCED INTEGRATION είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις χρησιμοποιώντας τα πλέον αξιόπιστα και τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς. 3 Adrianou St., , N. Psichiko Athens, Greece Tel: Fax: sales@acousticdesign.gr, info@acousticdesign.gr

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί... Η ομορφιά βρίσκεται στην τελειότητα..

Γιατί... Η ομορφιά βρίσκεται στην τελειότητα.. Οι πιο hot προτάσεις στις Βάσεις Οθονών, τηλεοράσεων LCD/PLASMA και βάσεις για Projectors. Γιατί... Η ομορφιά βρίσκεται στην τελειότητα.. α. ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... PXR/U

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Ήχος και Εικόνα σε ένα αρμονικό ενιαίο σύστημα Η ψυχαγωγία αποτελεί έναν ακόμη θεμελιώδη άξονα εφαρμογής και ανάπτυξης του αυτοματισμού. Η Απόλαυση «κατανέμεται».

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις 2 Ηλεκτρικές Βάσεις Τοίχου και Lifts για επίπεδες τηλεοράσεις Στόχος μας στην ACOUSTIC DESIGN είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

CASE STUDY : Η πιό High-Tech Πολυτελής Ιδιωτική Κατοικία στην Ελλάδα

CASE STUDY : Η πιό High-Tech Πολυτελής Ιδιωτική Κατοικία στην Ελλάδα CASE STUDY : Η πιό High-Tech Πολυτελής Ιδιωτική Κατοικία στην Ελλάδα ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Το νέο έργο που ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία η Acoustic Design Advanced Integration

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΑ

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΜΗΜΑ Β4 Έξυπνο Σπίτι ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΡΕΤΖΕΠΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΡΓΕΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΛΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΜΗΜΑ Β4 Έξυπνο Σπίτι Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί διαρκώς νέες

Διαβάστε περισσότερα

Μείνετε πάντα σε επαφή

Μείνετε πάντα σε επαφή ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Μείνετε πάντα σε επαφή με το σπίτι σας 01 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Βασισμένο στην τεχνολογία Z wave+ Συμβατό με συσκευές που λειτουργούν στο σύστημα IoT - Internet Of Things Η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων R ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.legrand.com.gr Aνακαλύψτε τι θα μπορούσε να κάνει το... σπίτι σας! Ευέλικτη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας Έλεγχος των ρολλών με το πάτημα

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX

Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX Ασφάλεια Κοιμηθείτε καλά. Ταξιδέψτε χωρίς ανησυχίες. Εμπιστευτείτε το KNX. Δίκτυο παρακολούθησης Το KNX είναι πάντα σε επαγρύπνηση κατά τη διάρκεια της νύχτας ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Top Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Με τα ενδοωτιαία ακουστικά των εργαστηρίων μας, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Gallery. Το Συγκρότηµα

Gallery. Το Συγκρότηµα Gallery Το Συγκρότηµα Καλώς ορίσατε στο GOLDEN KING RESORT, στο πανέµορφο νησί της Σκιάθου. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δηµιουργήσαµε για εσάς έναν µικρό παράδεισο. Το συγκρότηµα κατοικιών βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Ελέγχου Ρολών. Εκπαιδευτικό κέντρο ISC

Βασικές Αρχές Ελέγχου Ρολών. Εκπαιδευτικό κέντρο ISC Εκπαιδευτικό κέντρο ISC July 2010 > Ρολά / Περσίδες Περιεχόμενα Έλεγχος ρολών - πλεονεκτήματα Τρόποι Ελέγχου Ρολών Ρολά στο σπίτι Ρολά στο γραφείο Ανασκόπηση προσφοράς της Schneider Electric 2 > Ρολά /

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

KNX Οθόνηαφής 7" Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric

KNX Οθόνηαφής 7 Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric KNX Οθόνηαφής 7" Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric 1 ΕυρείαΟθόνη Περιεχόµενα Ευρεία οθόνη Πρόσθετες λειτουργίες Συνδεσιµότητα Ευελιξία Σύγκριση Schneider Electric -

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2 Στην πρόταση Νο2 παρουσιάζεται μια λύση για μια διώροφη οικία που περιλαμβάνει: Σύστημα Home Cinema 7.1 για το χώρο του σαλονιού. Σύστημα προβολής (projector

Διαβάστε περισσότερα

7 λόγοι Για σωστή επιλογή συναγερμού. Συναγερμός JABLOTRON 100

7 λόγοι Για σωστή επιλογή συναγερμού. Συναγερμός JABLOTRON 100 7 λόγοι Για σωστή επιλογή συναγερμού Συναγερμός JABLOTRON 100 Αγαπητέ πελάτη, Σε ευχαριστούμε που άνοιξες αυτό το φυλλάδιο τη στιγμή ακριβώς που εξετάζεις τον καλύτερο τρόπο προστασίας του σπιτιού σου,

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ HOTEL ROOM AUTOMATION ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Η BΤicino προτείνει λύσεις αυτοματισμού για τα δωμάτια ξενοδοχείων για τη βελτίωση της άνεσης

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ

KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ Το πολυτελές συγκρότημα Karvouno Villas βρίσκεται βόρειο δυτικά της Ελλάδος απέναντι του νησιού Κέρκυρα πάνω στην παραλία Καρβουνο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας σε ένα καταπράσινο ήσυχο

Διαβάστε περισσότερα

AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA PROJECT PRESENTATIONΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ. Aρχιτεκτονική Mελέτη: MM Group Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε.

AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA PROJECT PRESENTATIONΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ. Aρχιτεκτονική Mελέτη: MM Group Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε. 14 PROJECT PRESENTATIONΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA Aρχιτεκτονική Mελέτη: MM Group Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε. Kείμενa: MM Group Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε. Φωτογραφίες: MM Group Σύμβουλοι

Διαβάστε περισσότερα

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ VELIS EVO: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3 Στην πρόταση Νο3 παρουσιάζεται μια λύση για μια διώροφη οικία που περιλαμβάνει: Σύστημα Home Cinema 7.1 για το χώρο του σαλονιού. Σύστημα προβολής (projector

Διαβάστε περισσότερα

The Connected Home. Premium Version

The Connected Home. Premium Version The Connected Home Premium Version «Συνδεθείτε» με τη ζωή... Ένας άνεμος ξεγνοιασιάς και άνεσης πνέει γύρω από το συνδεδεμένο σας σπίτι! Η Somfy ανακαλύπτει ένα νέο, μοντέρνο lifestyle για την καθημερινότητά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA Πλάκα, Χανιά, Κρήτη, Τ.Κ. 73200 Τηλ.: +30.2831025306, Fax: +30.2831025306 email: info@lesteluxuryhomes.com url: www.lesteluxuryhomes.com

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στο THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe

Απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στο THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe Απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στο THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe 3, 4, 6 μέρες στο υπερπολυτελές The Westin Resort Costa Navarino 5* Deluxe με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές /εκδρομές)

Διαβάστε περισσότερα

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών Το σπίτι μου Το παρόν μου Το μέλλον μου Λεμεσσός - Κύπρος Η Περιοχή Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και η νοτιότερη της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Crow s Passion for Smart Residential Security

Crow s Passion for Smart Residential Security Crow s Passion for Smart Residential Security SERENITY Το σύστηµα SERENITY είναι ένα µοντέρνα σχεδιασµένο σύστηµα συναγερµού για να ταιριάζει στον χώρο σας. Με το σύστηµα SERENITY µπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες

Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι Α Υ Τ Ο Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ Α Τ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y Μ η χ α ν ι σ μ ο ί κ α ι α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ 1 2 ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ Αποδράστε από τα συνηθισμένα με τη σειρά διακοπτών Valena Allure. Ανακαλύψτε πώς το εκλεπτυσμένο και τολμηρό design της μπορεί να μετατρέψει το σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη MG5000 MG5050 SP5500 SP6000 SP7000 TM40 δηγίες τελικού χρήστη Ρυθμίσεις χρηστών Για λόγους ασφάλειας, γράψτε μόνο το όνομα του χρήστη και όχι τον κωδικό του. 4-ψηφίων κωδικός 6-ψηφίων κωδικός Χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΑΓΑΠΗ ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Επιλέξαμε την πιο όμορφη περιοχή της Χαλκιδικής για να κτίσουμε τα όνειρά σας. Στη χερσόνησο του Άθωνος μόλις 2 χλμ. από το τείχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων.

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων. Η Triaena Tours & Congress ιδρύθηκε το 1959 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών με τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών Εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων. Στηριζόμενοι στο εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

AYTOMATIΣMOI ΣΠΙΤΙΟΥ CELIANE TM

AYTOMATIΣMOI ΣΠΙΤΙΟΥ CELIANE TM AYTOMATIΣMOI ΣΠΙΤΙΟΥ CELIANE TM ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ BUS/SCS ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ/ZIGBEE R www.legrand.com.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πανόραμα εφαρμογών... σ. 2 2 νέες τεχνολογίες... σ. 4 Τεχνολογία Ασύρματη/ZigBee *... σ. 6

Διαβάστε περισσότερα

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! O χώρος σας, όπως δεν τον έχετε φανταστεί ξανά! Το σπίτι σας είναι ο χώρος που ζείτε και θέλετε να είναι άνετο, ασφαλές, λειτουργικό και να προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ EΞΥΠΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι έντονοι ρυθμοί ζωής εντός της ημέρας και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα, έχουν περιορίσει κατά πολύ τον ελεύθερο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1 Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Οδηγός έναρξης HT-XT1 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 2 Εγκατάσταση 4 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Ένα νησί µοναδικό που όµοιο του δεν υπάρχει σ' ολόκληρο τον κόσµο. ιαθέτει άγρια φυσική οµορφιά µε µοναδικές τοποθεσίες και γκρεµούς που µοιάζουν σχεδόν πρωτόγονοι

Διαβάστε περισσότερα

Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας. Κέντρο εκπαίδευσης ISC

Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας. Κέντρο εκπαίδευσης ISC Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας Κέντρο εκπαίδευσης ISC July 2009 > Ανίχνευση κίνησης και παρουσίας Περιεχόμενα Τι είναι ο ανιχνευτής κίνησης? Ανιχνευτές κίνησης & οφέλη για τον πελάτη Ανιχνευτές κίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος έξυπνων προϊόντων για άνεση και ασφάλεια

Κατάλογος έξυπνων προϊόντων για άνεση και ασφάλεια Κατάλογος έξυπνων προϊόντων για άνεση και ασφάλεια Έξυπνα προϊόντα για άνεση και ασφάλεια Ο σύγχρονος σχεδιασμός κτιρίων και κατοικιών, σε συνδυασμό με τις λειτουργικές απαιτήσεις αυτοματισμού δημιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! O χώρος σας, Οφέλη όπως δεν τον έχετε φανταστεί ξανά! Άνεση στην καθημερινότητα Ασφάλεια, έλεγχος και προστασία Διαμορφώστε την ατμόσφαιρα του χώρου

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές 2017 ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 27το την ημέρα ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ Μια... γαλαζοπράσινη συμφωνία Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο Mε την υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

αξιολόγηση απαιτήσεων για την εγκατάσταση ΕΙΒ/ΚΝΧ

αξιολόγηση απαιτήσεων για την εγκατάσταση ΕΙΒ/ΚΝΧ σελίδα 1/10 1. Φωτισµός εσωτερικών χώρων 1.1 Χρειάζεστε γενικές εντολές για τον έλεγχο του φωτισµού εσωτερικών χώρων; π.χ. από το ισόγειο µε ένα κουµπί σβήνουν µόνο όσα φώτα έχουν ξεχαστεί στον όροφο η

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Smartphone. Bluetooth 4.0 LE RFID. Δακτυλικό αποτύπωμα. Κωδικός ΡΙΝ. KeyApp. Ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας. Δυνατότητα NFC

Smartphone. Bluetooth 4.0 LE RFID. Δακτυλικό αποτύπωμα. Κωδικός ΡΙΝ. KeyApp. Ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας. Δυνατότητα NFC Ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας Δακτυλικό αποτύπωμα Bluetooth 4.0 LE RFID Δυνατότητα NFC Κωδικός ΡΙΝ Καινοτόμο σύστημα πρόσβασης ασφαλής και εύκολη διαχείριση μέσω Smartphone. Smartphone KeyApp www.burg.biz

Διαβάστε περισσότερα

PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Inter IKEA Systems B.V. 2015 Φόρτισε το τηλέφωνό σου εκεί που είσαι! Είτε ψάχνουμε για μια συνταγή με μακαρόνια για το αποψινό μας δείπνο, είτε κουβεντιάζουμε με ένα φίλο ή διαβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS.

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας Είναι δυνατόν ένα τόσο δυναμικό, τεχνολογικά καινοτόμο και μοναδικού design σύστημα ασφαλείας να σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί; Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στο Alma Luxury Resort Hotel. Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι πάντα στην διάθεσή σας για να έχετε μια ευχάριστη

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality Management Company

Hospitality Management Company Hospitality Management Company Management Consulting Sales Representation Marketing Αξιοποιούμε τα δυνατά σας σημεία Εξετάζουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με τον

Διαβάστε περισσότερα

VIDEO AUDIO LIGHTING AUTOMATION SECURITY VIRTUAL REALITY. Εταιρική παρουσίαση 2014

VIDEO AUDIO LIGHTING AUTOMATION SECURITY VIRTUAL REALITY. Εταιρική παρουσίαση 2014 Systems Integrator VIDEO AUDIO LIGHTING AUTOMATION SECURITY VIRTUAL REALITY Εταιρική παρουσίαση 2014 Ποιοι είμαστε Ίδρυση εταιρίας: 1964 από τον Ι. Πάνου Προσωπικό: 26 άτομα Ιδιόκτητο κτήριο & αποθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας:

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας: Λίγα λόγια για την εταιρεία μας: Ιδρύθηκε το 2004 Προμηθεύει και Εγκαθιστά Εξειδικευμένα Συστήματα Ασφαλείας Παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας προς τον πελάτη Η εμπειρία και ο

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT370 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Τ Α Κ Η Σ Κ Α Ν Ε Λ Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX E l e g a n t B o x ELEGANT BOX ατόφια πολυτέλεια 2 3 ατόφια πολυτέλεια Είναι η ατόφια πολυτέλεια υποκειμενική; Για μας στο Elegant Box, η ατόφια πολυτέλεια είναι το να έχεις χρόνο να χαλαρώνεις, χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Aqua-Max της Itho Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Το νέο πρότυπο λέβητα συμπύκνωσης.ενεργειακά οικονομικός και φιλικός προς το χρήστη. Θαυμάσιος! Αυτή θα είναι η πρώτη σας αντίδραση όταν

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity. Παράθυρο στη γνώση Ευρυζωνικότητα για όλους Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.gr 0101011011101010000000010101010101 010000101010000101010101010101011111111111010101010101010000001010101010101011111111111110101010101010

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS 2014 AQUIS HOTELS & RESORTS ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι, κοντά στην πόλη της Κέρκυρας ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΣΠΟΡ Αποστάσεις : Κέντρο της πόλης της Κέρκυρας 4

Διαβάστε περισσότερα

The Romanos Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ. Τιμοκατάλογος ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 5 διανυκτ. Μ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

The Romanos Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ. Τιμοκατάλογος ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 5 διανυκτ. Μ ΔΙΑΤΡΟΦΗ > 687 Westin Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 1 01/07 31/07 DELUXE DELUXE DELUXE DELUXE 687 825 950 757 925 1007 605 696 785 652 770 840 Δωρεάν όταν μοιράζεται το δωμάτιο με DELUXE DELUXE DELUXE DELUXE

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ B Livinglight Video DISPLAY Τεχνολογία και στυλ Εντοιχιζόμενο monitor μικρής διάστασης με πλήθος τεχνολογικών δυνατοτήτων = Έγχρωμη οθόνη LCD, υψηλής ευκρίνειας

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή. Ακτοπλοϊκά

Διαβάστε περισσότερα

PANTHEON HOTEL - Cat 2*

PANTHEON HOTEL - Cat 2* PANTHEON HOTEL - Cat 2* Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής και λειτουργεί από το 1977. Το κέντρο του Μαρκοπούλου απέχει µόλις 1,5χλµ και παράλληλα είναι το κοντινότερο ξενοδοχείο από το ιεθνές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΣΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. FEATURE ΣΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΚΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΗΤΗΡΗ IOYNIΟΣ 2017 GR.PCMAG.COM

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές. Μια ιστορία που κρατά περισσότερο από τέσσερις χιλιάδες χρόνια. Και ο βράχος που ακόµα ορθώνεται το ίδιο δυνατός µέσα στο πέλαγος,

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Μονός λαμπτήρας E14 Λαμπτήρας E14 Λευκός και χρωματιστός φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα κερί Philips Hue λευκού και χρωματιστού ατμοσφαιρικού

Διαβάστε περισσότερα

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων EUROKAT Όμιλος INTRAKAT Αρχιτεκτονικήμελέτη: Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων www.bluerivieralevendi.gr ΤΟ BLUE RIVIERA LEVENDI, ένα σύγχρονο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών πάνω στη θάλασσα, ενταγμένο μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Ενεργειακή αποδοτικότητα Ενεργειακή αποδοτικότητα Hannes Lütz Προϊστάµενος τµήµατος προϊόντων CentraLine c/o Honeywell GmbH 0 I 2008 Οι πελάτες ενός ξενοδοχείου θέλουν να απολαµβάνουν τις ανέσεις. Στο κάτω-κάτω, πληρώνουν για

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Το Royal Apollonia βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αν δεν έχεις μείνει εκεί -και έχεις πάει Λεμεσό- σίγουρα θα έχεις περάσει από μπροστά. Τότε σίγουρα σε μάγεψε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Δύο διανυκτερεύσεις)

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Δύο διανυκτερεύσεις) Tour code: 02022F ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Δύο διανυκτερεύσεις) «Πρώτα στα άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα» ήταν η φήμη των Ιωαννίνων, όταν η πόλη βρισκόταν στο απόγειο της ακμής της, τον 18ο αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!!

Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!! Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!! Ο Choicewebradio ακούγεται τώρα πια και χωρίς την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και κινητού τηλεφώνου. Και αυτό γίνεται πολύ απλά με την αγορά του magicbox

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT770 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

we make place ΙPTV hotels a better Αξιόπιστο δίκτυο WiFi σε όλα τα δωμάτια! χρόνια εμπειρίας στα ξενοδοχεία Η Τεχνολογία στα Ξενοδοχεία

we make place ΙPTV hotels a better Αξιόπιστο δίκτυο WiFi σε όλα τα δωμάτια! χρόνια εμπειρίας στα ξενοδοχεία Η Τεχνολογία στα Ξενοδοχεία Integrated Digital Communication Solutions we make hotels a better place Η Τεχνολογία ΙPTV στα Ξενοδοχεία Αξιόπιστο δίκτυο WiFi σε όλα τα δωμάτια! 30 χρόνια εμπειρίας στα ξενοδοχεία Με περισσότερες απο

Διαβάστε περισσότερα

Οικοσύστηµα. Αλέξανδρος Μπισογιάννης ιευθύνων Σύµβουλος. Θεσσαλονίκη, 10 Οκτωβρίου 2005

Οικοσύστηµα.  Αλέξανδρος Μπισογιάννης ιευθύνων Σύµβουλος. Θεσσαλονίκη, 10 Οκτωβρίου 2005 Οικοσύστηµα www.ixor.gr Αλέξανδρος Μπισογιάννης ιευθύνων Σύµβουλος Θεσσαλονίκη, 10 Οκτωβρίου 2005 Η Eταιρεία Η Ixor δραστηριοποιείται στο χώρο των νέων τεχνολογιών Σχεδιάζει και εµπορεύεται σύστηµα αυτοµατοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο από την πόλη μας για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή.

Διαβάστε περισσότερα

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Jupiter 550 κάθετο Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Ένθετα τζάκια Jupiter 550 κάθετο 2 Jupiter 550 XXL 7 Jupiter 550 XL 8 Jupiter 500-850 9 Jupiter 550 με καμπυλωτή πόρτα 10 Jupiter 550

Διαβάστε περισσότερα

Σε προνομιακή τοποθεσία μέσα στο κέ-

Σε προνομιακή τοποθεσία μέσα στο κέ- 55 ΠΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ionion Star Hotel Βρίσκεται στο ωραιό- Σε προνομιακή τοποθεσία μέσα στο κέ- μοναδικές στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. ξενοδοχείου, είτε να εκμεταλλευθείτε τερο σημείο της πόλης της Λευκάδας,

Διαβάστε περισσότερα