AVENTOS. Το νέο υλικό ανύψωσης για τέλεια κίνηση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "AVENTOS. Το νέο υλικό ανύψωσης για τέλεια κίνηση"

Transcript

1 AVENTOS Το νέο υλικό ανύψωσης για τέλεια κίνηση

2 Ποτέ ένα σπαστό σύστηµα ανύψωσης δεν ήταν τόσο απαλό στο άνοιγµα και κλείσιµο

3 Τώρα που η τέλεια κίνηση είναι διαθέσιµη και για το σπαστό σύστηµα ανύψωσης το AVENTOS HF παρέχει την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. την τέλεια κίνηση, το µοντέρνο σχεδιασµό, την εύκολη τοποθέτηση και ρύθµιση, το πλήρες πρόγραµµα. Με τον εύκολο τρόπο ανοίγµατος και το ενσωµατωµένο φρένο BLUMO- TION, το AVENTOS HF µετατρέπει τη βαρετή κίνηση του ανοίγµατος και κλεισίµατος της πόρτας σε µια εµπειρία που προκαλεί έντονα συναισθήµατα. Περιεχόµενα Τέλεια κίνηση Mοντέρνος σχεδιασµός Eύκολη τοποθέτηση Πλήρες πρόγραµµα Άλλα πλεονεκτήµατα Πληροφορίες παραγγελιών και διαστάσεις τοποθέτησης AVENTOS : Το σύστηµα ανύψωσης Η µάρκα Blum

4 Τέλεια κίνηση, αθόρυβη και αβίαστη

5 Άνοιγµα ευκολότερο από ποτέ Μέχρι τώρα, τα σπαστά συστήµατα ανύψωσης χρησιµοποιούνταν κυρίως σαν στοιχεία σχεδιασµού. Αλλά τώρα το AVENTOS HF αλλάζει αυτή την αντίληψη λόγω της καλά ισοροπηµένης άνεσης της κίνησης. Το άνοιγµα ενός σπαστού συστήµατος ανύψωσης µετατρέπεται σε µία εκπληκτική εµπειρία όταν είναι εξοπλισµένο µε το AVENTOS HF. Ακόµη και οι βαριές πόρτες µπορούν να ανοί ξουν εύκολα και να σταµατήσουν µε ένα απαλό άγγιγµα. Επιπλέον, το µεταβλητό σταµάτηµα εξασφαλίζει ότι οι πόρτες µένουν πάντοτε στη επιθυµητή θέση. Αθόρυβο και αβίαστο κλείσιµο χάρις στο ενσωµατωµένο φρένο BLUMOTION Και εσείς µπορείτε να επωφελειθήτε από την καινοτοµία µας για ήσυχη και εύκολη λειτουργία των σπαστών συστηµάτων ανύψωσης. Παρέχεται µε φρένο BLUMOTION ενσωµατω µένο µέσα στο µηχανισµό ανύψωσης το οποίο προκαλεί κίνηση που θα εκπλήξει και θα εµπνεύσει τους πελάτες σας. Είτε χρησιµοποιείτε πλαίσια αλουµινίου είτε ξύλινα κούτελα όλες οι πόρτες κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα. Με το φρένο BLUMOTION, το απλό κλείσιµο του σπαστού συστήµατος γίνεται µια εµπειρία: Πόρτες που κλείνουν µε δύναµη σταµατάνε γλυκά και κλείνουν απαλά και αθόρυβα.

6 Βάλτε µία ξεχωριστή πινελία στο έπιπλο σας χρησιµοποιώντας µοντέρνο σχεδιασµό

7 Η τεχνολογία µπορεί να είναι τόσο όµορφη Το AVENTOS HF προσφέρει νέες λειτουργικές επιλογές και αιχµαλωτίζει µε το µοντέρνο του σχεδιασµό. Ο απλός αλλά και κοµψός σχεδιασµός του κάνει εύκολη την ενσωµάτωση του AVENTOS HF µέσα στο κουτί. Καλύµµατα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν µία καθαρή, σύγχρονη και αρµονική εµφάνιση στο εσωτερικό του κουτιού.

8 Τοποθέτηση και ρύθµιση: Απλή, γρήγορη και εύκολη Οι τοποθετητές κουζίνας είναι πολύ απαιτητικοί Τα AVENTOS HF και οι CLIP top µεντεσέδες καλύπτουν όλες τις ανάγκες Η παροχή ολοκληρωµένων πλεονεκτηµάτων για τους πελάτες είναι µία παράδοση στη Blum: Τα προϊόντα µας είναι σχεδιασµένα για να ωφελούν όλους τους πελάτες µε κάποιο τρόπο: είτε στην παραγωγή, στη διαδικασία πώλησης, στην τοποθέτηση ή κατά την καθηµερινή χρήση. Μπορούµε να προσφέρουµε στους πελάτες µας αυτά τα πλεονεκτήµατα όταν γνωρίζουµε καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Γι αυτό οι καλύτερες πηγές ιδεών και πληροφοριών προέρχονται από αυτούς που δουλεύουν µε υλικά επιπλοποιίας καθηµερινά. Για παράδειγµα, τοποθέτηση: Μία διεθνής έρευνα σε τοποθετητές κουζίνας υποστήριξε τις ιδέες πίσω από το σχεδιασµό του AVENTOS HF: 96.5% των ερωτηθέντων είπαν ότι οι πόρτες στα σπαστά συστήµατα ανύψωσης πρέπει να τοποθετούνται και να αφαιρούνται µε ευκολία. 30% επιθυµούσαν προηγµένες δυνατότητες συναρµολόγησης 70% επιθυµούσαν ένα σύστηµα µε ευκολότερη ρύθµιση του κενού και ευκολότερη ρύθµιση της δύναµης ανοιγοκλεισίµατος. Οι λειτουργίες του µηχανισµού CLIP υποστηρίζουν την τοποθ έτηση: Οι πόρτες των σπαστών συστηµάτων ανύψωσης µπορούν να αφαιρεθούν και να ξανατοποθετηθούν εύκολα χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων. Τα AVENTOS HF τοποθετούνται πολύ πιο εύκολα όταν οι πόρτες έχουν αφ αιρεθεί. Οι δυνατότητες ρύθµισης του κενού, των πορτών και η ρύθµιση της δύναµης ανοιγοκλεισίµατος είναι επίσης πολύ απλούστερες.

9 Τοποθέτηση και αφαίρεση σε δευτερόλεπτα Οι πεπειραµένοι τοποθετητές κουζίνας αφαιρούν τις πόρτες των κρεµαστών ντουλαπιών. Έτσι προστατεύονται πολύτιµες επιφάνειες και τα ντουλάπια γίνονται ελαφρύτερα. Έτσι η τοποθέτηση των ντουλαπιών γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη, και ασφαλέστερη. Τα AVENTOS HF και οι µεντεσέδες CLIP top υποστηρίζουν αυτά τα βήµατα τοποθέτησης. Οι πόρτες των σπαστών συστηµάτων ανύψωσης µπορούν να αφαιρεθούν και να ξανατοποθετηθούν αργότερα. Tα τηλεσκοπικά µπράτσα συνδέονται µε το µηχανισµό ανύψωσηςχρησιµοποιώντας τεχνολογία CLIP. Η επάνω πόρτα ακουµπάει πάνω στα τηλεσκοπικά µπράτσα και οι µεντσέδες CLIP top κουµπώνουν. Οι κεντρικοί µεντεσέδες CLIP top συνδέουν τις δύο πόρτες. Tα τηλεσκοπικά µπράτσα και η κάτω πόρτα συνδέονται µεταξύ τους µέσω µηχανισµού CLIP. Γρήγορη τοποθέτηση, ακριβής ρύθµιση Και οι δύο πόρτες του σπαστού µηχανισµού ανύψωσης µπορούν να ρυθµιστούν τρισδιάστατα. Η δοκιµασµένη τεχνολογία CLIP top το κάνει αυτό γρήγορο και εύκολο. Η εικόνα του κενού µπορεί να ρυθµιστεί ακριβώς µε µερικές µόνο στροφές. Tο χαρακτηριστικό αποθήκευσης δύναµης του AVENTOS HF χρησιµοποιείται για τη σωστή ρύθµιση της δύναµης ανοιγοκλεισίµατος. Το χαρακτηριστικό της διαβάθµισης διευκολύνει τη ρύθµιση της σωστής δύναµης, και αυτή η δύναµη µπορεί να ρυθµιστεί για να ταιριάξει µε το βάρος των αντίστοιχων πορτών. Ακριβής ρύθµιση του κενού των κεντρικών µεντεσέδων CLIP top είναι δυνατή. Tα τηλεσκοπικά µπράτσα αυτορυθµιζονται ανάλογα µε το ύψος του κουτιού και χρειάζεται µόνο να κουµπωθούν. Οι πιέσεις που εξασκούνται στις πόρτες είναι αυτορυθµιζόµενες. Η σωστή ρύθµιση για τη δύναµη ανοίγµατος και κλεισίµατος απλή και εύκολη.

10 Ένα πρόγραµµα που θέτει νέα ορόσηµα Λίγα ξεχωριστά µέρη πολλές δυνατότητες εφαρµογών Tο AVENTOS HF καλύπτει όλα τα κοινά πλάτη και ύψη πορτών µε ένα µικρό και περιεκτικό πρόγραµµα. Αυτό επιτυγχάνεται µε 3 µηχανισµούς ανύψωσης και 4 συνδιαζόµενα τηλεσκοπικά µπράτσα. Λόγω του συµµετρικού τους σχεδιασµού, τα εξαρτήµατα µπορούν να χρησιµοποιηθούν τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Η απλοποιηµένη γκάµα προϊόντων δεν κάνει µόνο τις παραγγελίες απλούστερες. Απλοποιεί και την προµήθεια και την αποθήκευση mm mm Η πλήρης γκάµα των εφαρµογών καλύπτεται από 3 µηχανισµούς ανύψωσης και 4 τηλεσκοπικά µπράτσα. Tο AVENTOS HF είναι κατάλληλο για πλάτη κουτιού από 450 έως mm και για ύψη κουτιού από 480 έως mm. Ένας, δύο ή τρείς µηχανισµοί ανύψωσης και τα συσχετιζόµενα τηλεσκοπικά µπράτσα χρειάζονται ανάλογα µε το πλάτος του κουτιού. ιαφορετικές ξύλινες πόρτες... Στενά πλαίσια αλουµινίου... Φαρδιά πλαίσια αλουµινίου και συνδιασµοί

11 Με το ενσωµατωµένο φρένο BLUMOTION, η τέλεια κίνηση επιτυγχάνεται κατά το άνοιγµα και κλείσιµο. Είτε πρόκειται για διαφορετικά ξύλινα κούτελα, στενά ή φαρδιά πλαίσια αλουµινίου το AVENTOS HF δηµιουργεί πολλές δυνατότητες σχεδιασµού.

12 Άλλα πλεονεκτήµατα που θα εµπνεύσουν τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας Eξαιρετική σταθερότητα Το µυστικό της επιτυχίας µας είναι ο ικανοποιηµένος πελάτης. Το AVENTOS HF επίσης προσφέρει ότι και η αποδεδειγµένη ποιότητα της Blum σιγουριά καθ όλη τη διάρκεια ζωής του επίπλου. Ο πυρήνας του µηχανισµού ανύψωσης είναι ένα στιβαρό σύστηµα ελατηρίων. Tο αποτέλεσµα: Eξαιρετική σταθερότητα Βίδα ρύθµισης δύναµης BLUMOTION Ανοικτό Σύστηµα ελατηρίων BLUMOTION Κλειστό Καµπύλη κάµψης Χωρίς µέρη που προεξέχουν Λόγω του αφαιρούµενου τηλεσκοπικού µπράτσου, δεν υπάρχουν µέρη που να προεξέχουν και τα οποία να εµπλέκονται κατά την εσωτερική διακίνηση στην κατασκευή του επίπλου. Υπάρχει και ένα ακόµα πλεονέκτηµα κατά την συναρµολόγηση της κουζίνας.

13 Τοποθέτηση των πόµολων σε οποιαδήποτε θέση Θέση λαβής Λαβές κάθε είδους µπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην κάτω πόρτα. H ιδεατή θέση είναι κοντά στο χαµηλότερο σηµείο επειδή από εκείνο το σηµείο η λαβή πιάνεται πιο εύκολα όταν η πόρτα είναι ανοικτή. Το AVENTOS HF µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί µε κούτελα που προεξέχουν χωρίς λαβές. Συµπεριλαµβάνει ένα χαρακτηριστικό ασφάλειας δακτύλων Ο νέος κεντρικός CLIP top µεντεσές αναδεικνύεται όχι µόνο µέσα από τον ελκυστικό σχεδιασµό του, αλλά και µέσω του χαρακτηριστικού ασφάλειας δακτύλων. 22 mm 22 mm 22 mm Παρόµοια ράφια είναι δυνατά Με το AVENTOS HF, ο χώρος αποθήκευσης βελτιστοποιείται στα κρεµαστά ντουλάπια. Ανάλογα µε το ύψος του κουτιού, δύο παρόµοια ράφια µπορούν να χρησιµοποιηθούν αρχίζοντας µε ένα κόψιµο από πίσω µόλις 22 mm. Αυτό κάνει το χώρο αποθήκευσης όλων των ραφιών ίδιο.

14 Πληροφορίες παραγγελιών Ξύλινα κούτελα και φαρδιά πλαίσια αλουµινίου 1b 1c 3a 4 3b 5 1a 4a 6 4b 7 2a 2 2b 3 3 τύποι µηχανισµών ανύψωσης είναι αρκετοί για να καλύψουν µία ευρεία γκάµα εφαρµογών Χρησιµοποιώντας τη σειρά του παράγοντα δύναµης, µπορείτε να υπολογίσετε τον απαιτούµενο αριθµό µηχανισµών. Ο παράγοντας απαιτούµενης δύναµης εξαρτάται από το βάρος της επάνω και κάτω πόρτας (συµπεριλαµβανοµένης της λαβής) και του ύψους του κουτιού. Ο παράγοντας δύναµης και το βάρος των πορτων που επιτυγχάνεται µπορεί να αυξηθεί κατά 50% όταν χρησιµοποιηθεί ένας τρίτος µηχανισµός. Μηχανισµός ανύψωσης LF F F2200 LF F2500 LF LF F F2800 LF Μηχανισµός ανύψωσης µονόπλευρος LF παράγοντας δύναµης Μηχανισµός ανύψωσης δύο πλευρών Επιπλέον τρίτος µηχανισµός ανύψωσης Μία δοκιµή συνιστάται όταν είστε στο όριο της δύναµης του µηχανισµού. Έτσι ακριβώς γίνεται: Παράγοντας δύναµης = ύψος κουτιού [mm] x βάρος κούτελου συµπεριλαµβανοµένης λαβής [kg] 1 Ρύθµιση µηχανισµού ανύψωσης 4 LF παράγοντας δύναµης F F F2800 αποτελείται από: 1a 1b 1b 1c 2 2 x 1 x 1 x Κάλυµµα µεγάλο δεξιό Μηχανισµούς ανύψωσης συµµετρικούς Κάλυµµα µεγάλο αριστερό 2 x Κάλυµµα στρογγυλό 8 x Νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm ρύθµιση τηλεσκοπικού µπράτσου Ατσάλι επινικελωµένο Ύψος κουτιού mm mm mm mm αποτελείται από: 2 x Συµµετρικό τηλεσκοπικό µπράτσο 20F F F F Μεντεσές CLIP top 120 Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό Ατσάλινο χωρίς ελατήριο Κεφάλι µεντεσέ: INSERTA Ατσάλινο χωρίς ελατήριο 70T5550.TL 70T5590BTL Τακάκι για µεντεσέ CLIP top 120 Η απόσταση γαι όλα τα τακάκια, εξαρτάται από το κενό Σύσταση Βιδωτό Απόσταση 0 mm CLIP top κεντρικός µεντεσές Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο Κεφάλι µεντεσέ: EXPANDO ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο 175H Z5500T 78Z553ET 3 Τακάκι για τηλεσκοπικό µπράτσο Όλα τα τακάκια είναι ίσια µε 0 mm απόσταση 7 Τακάκι για κεντρικό µεντεσέ CLIP top Όλα τα τακάκια είναι µε 0 mm απόσταση Σύσταση Βιδωτό Πρεσσαριστό Απόσταση 0 mm Απόσταση 0 mm 175H H5100 Σύσταση Βιδωτό Απόσταση 0 mm 175H Σηµείωση για φαρδιά πλαίσια αλουµινίου Για πλευρά πλαισίου λιγότερο από 55 mm χρησιµοποιήστε µόνο τακάκια σταυρό

15 Σχέδια Θέση ύψους Θέσεις πύρρων οδηγών Βίδωµα min min 22 min 72.5 H 5 H KH 16 KH Ύψος κουτιού ΚΗ H mm KH x mm mm KH x mm 4 x νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm Κατασκευή πόρτας Μεντεσές CLIP top 120 χωρίς ελατήριο CLIP top κεντρικός µεντεσές min 12.6 min 12.6 (12.8) KH X 1/2 1/2 SFA SFA πάτηµα πόρτας 3 µεντεσέδες ξεκινώντας από πλάτος κουτιού 1200 mm και/ή 12 kg βάρος πόρτας 4 µεντεσέδες ξεκινώντας από πλάτος κουτιού mm και/ή 20 kg βάρος πόρτας Ύψος κουτιού ΚΗ mm mm Βιδωτό X 70 mm 47 mm 66 Απόσταση τρυπήµατος TB TB F 3-6 FA Πάτηµα πόρτας FA τακάκι INSERTA/πρεσσαριστό/EXPANDO TB 3-6 Απόσταση τρυπήµατος TB F Κεντρικό κενό F τακάκι Κατασκευή κουτιού () INSERTA Καλούπι τρυπίµατος

16 Πληροφορίες παραγγελιών Στενά πλαίσια αλουµινίου 3 τύποι µηχανισµών ανύψωσης είναι αρκετοί για να καλύψουν µία ευρεία γκάµα εφαρµογών 1b 1c 3a 4 3b 5 1a 4a 6 4b 7 2a 2 2b 3 Χρησιµοποιώντας τη σειρά του παράγοντα δύναµης, µπορείτε να υπολογίσετε τον απαιτούµενο αριθµό µηχανισµών. Ο παράγοντας απαιτούµενης δύναµης εξαρτάται από το βάρος της επάνω και κάτω πόρτας (συµπεριλαµβανοµένης της λαβής) και του ύψους του κουτιού. Μηχανισµός ανύψωσης LF F F2200 LF F2500 LF LF F2800 Μηχανισµός ανύψωσης µονόπλευρος παράγοντας δύναµης Μηχανισµός ανύψωσης δύο πλευρών Μία δοκιµή συνιστάται όταν είστε στο όριο της δύναµης του µηχανισµού. Έτσι ακριβώς γίνεται: Παράγοντας δύναµης = ύψος κουτιού [mm] x βάρος κούτελου συµπεριλαµβανοµένης λαβής [kg] 1 Ρύθµιση µηχανισµού ανύψωσης 4 LF παράγοντας δύναµης F F F2800 αποτελείται από: 1a 1b 1b 1c 2 2 x 1 x 1 x Κάλυµµα µεγάλο δεξιό Μηχανισµούς ανύψωσης συµµετρικούς Κάλυµµα µεγάλο αριστερό 2 x Κάλυµµα στρογγυλό 8 x Νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm ρύθµιση τηλεσκοπικού µπράτσου Ατσάλι επινικελωµένο Ύψος κουτιού mm mm mm mm αποτελείται από: 2 x Συµµετρικό τηλεσκοπικό µπράτσο 20F F F F Μεντεσές CLIP top 120 αλουµινίου Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο 72T550A Τακάκι για µεντεσέ CLIP top 120 Η απόσταση γαι όλα τα τακάκια, εξαρτάται από το κενό Σύσταση Βιδωτό Απόσταση 0 mm CLIP top κεντρικός µεντεσές αλουµινίου Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο 175H Z550AT 3 CLIP κουµπωτός αντάπτορας Απόσταση 0 mm αριστερός/δεξιός 175H5B00 7 CLIP κουµπωτός αντάπτορας συµµετρικούς 175H5A00

17 Σχέδια Θέση ύψους Θέσεις πύρρων οδηγών Βίδωµα min min 22 min 72.5 H 5 H KH 13.5 KH 16 Ύψος κουτιού ΚΗ mm mm H KH x mm KH x mm 4 x νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm Κατασκευή πόρτας Μεντεσές CLIP top 120 αλουµινίου χωρίς ελατήριο 1.7 CLIP top κεντρικός µεντεσές αλουµινίου 21 1/2 X 1/2 KH µεντεσέδες ξεκινώντας από πλάτος κουτιού 1200 mm και/ή 12 kg βάρος πόρτας Ύψος κουτιού ΚΗ mm mm X 54 mm 31 mm Βιδωτό Κατασκευή κουτιού R ± 0.1 Ø Όταν αλλάζετε το πάχος του υλικού, ρυθµίστε τις αποστάσεις κατασκευής ανάλογα. R Καλούπι τρυπίµατος

18 AVENTOS η οµάδα προϊόντων της Blum για εφαρµογές σπαστών συστηµάτων ανύψωσης H κορυφή Προκειµένου να σας προσφέρουµε µεγαλύτερη ποικιλία, αναπτύσουµε ταυτόχρονα επιπλέον συστήµατα ανύψωσης για τα κρεµαστά κουτιά. Εστιάζουµε σε την τέλεια κίνηση, το µοντέρνο σχεδιασµό, την εύκολη τοποθέτηση και ρύθµιση, το πλήρες πρόγραµµα. AVENTOS HL για άνοιγµα προς τα επάνω Η µετώπη ανοίγει κάθετα. Αυτός ο µηχανισµός είναι ιδεώδης για ψηλά επάνω κουτιά µε κορνίζες από επάνω. AVENTOS HK για σταθερό άνοιγµα σε µία θέση Ιδανικό για πλαϊνά µικρού ύψους όπως εφαρµογές κουτιών, πάνω από ψυγείο ή πολύ ψηλά ντουλάπια. AVENTOS HS για συρόµενο άνοιγµα Η µετώπη γλιστράει ελαφρά πάνω από το κουτί. Αυτό κάνει το χώρο αποθήκευσης εύκολα επισκέψιµο και κρατάει την πόρτα µακριά για να µήν εµποδίζει. Ο απαιτούµενος χώρος πάνω από το κουτί είναι όσο λιγότερος γίνεται.

19 Τελειοποιώντας την κίνηση Αξιόπιστος, ασφαλής, ικανός Blum ο αξιόπιστος και ικανός συνεργάτης σου: Με τα κατάλληλα προϊόντα, χρήσιµες υπηρεσίες και ενηµερωµένους ανθρώπους. Οι επιθυµίες και ανάγκες των πελατών µας είναι η κινητήρια δύναµη της δουλείας µας. Ανοίγοντας το διάλογο µαζί σας ανακαλύπτουµε νέες ευκαιρίες για την τελειοποίηση της κίνησης. Με αυτό τον τρόπο, µπορούµε να βελτιστοποιούµε και να αναβ αθµίζουµε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τους πελάτες µας σε όλο τον κόσµο επ ωφελεία όλων: Κατασκευαστές, πωλητές, τοποθετητές και αγοραστές επίπλων. Η φιλοσοφία µας από δεκαετίες είναι να προσφέρουµε σφαιρικά πλεονεκτήµα σε κάθε πελάτη (σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα). Οι καινοτοµίες της Blum έχουν γίνει σταθµοί στην παραγωγή υλικών επιπλοποιίας. Σας βοηθάµε να προσφέρετε υψηλής ποιότητας έπιπλα και έµπνευση στους χρήστες τους: µέσω ενός συνδιασµού σχεδιασµού και λειτουργικότητας. O σκοπός µας είναι να κάνουµε το άνοιγµα και κλείσιµο των επίπλων µία συναρπαστική εµπειρία. Τελειοποιώντας την κίνηση είναι το σλόγκαν µας. Εµπεριέχει ότι καλύτερο υπάρχει στη µάρκα Blum.

20 Υπόκειτε σε τεχνικές τροποποιήσεις και αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Τυπώνεται στην Austria. IDNR: EP-100/1EL-GR/ LightHaus Κ. ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε.Β.Ε. ΑΜΦΙΑΡΆΟΥ 59 & ΗΡΟΥΣ ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο: +30 / 210 / Fax: +30 / 210 / Ε-mail: Julius Blum GmbH Κατασκευαστές υλικών επιπλοποιίας A-6973 Höchst, Austria Tel.: +43 / 5578 / Fax: +43 / 5578 /

Μηχανισμοί - εξαρτήματα επιπλοποιίας και ξύλινων κουφωμάτων

Μηχανισμοί - εξαρτήματα επιπλοποιίας και ξύλινων κουφωμάτων Μηχανισμοί - εξαρτήματα επιπλοποιίας και ξύλινων κουφωμάτων Η Grass στη Würth - Συνεργασία με περισσότερα οφέλη για εσάς Αγαπητέ συνεργάτη της Würth, Οι μηχανισμοί επίπλων και τα κατασκευαστικά εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

GRASS GRASS 12/10 GRASS. Μηχανισμοί - εξαρτήματα επιπλοποιίας και ξύλινων κουφωμάτων. Έκδοση 12/10

GRASS GRASS 12/10 GRASS. Μηχανισμοί - εξαρτήματα επιπλοποιίας και ξύλινων κουφωμάτων. Έκδοση 12/10 GRASS GRASS 12/10 Würth Hellas S.A. 23 ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας 145 68 Κρυονέρι Αττικής Τ 210 6290800. F 210 6290890 www.wurth.gr. info@wurth.gr Kαταστήματα Pick & Go Αιγάλεω: Λ. Αθηνών 345, 122 43

Διαβάστε περισσότερα

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108 Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης 54 χρόνια ΒΑΓΝΕΡ ΕΠΕ σχέση... εμπιστοσύνης 1960 2014 Συνοπτικός Κατάλογος Προϊόντων 2014-15 Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710

Διαβάστε περισσότερα

Σπαστές Βιομηχανικές Πόρτες Μεγαλύτερη ασφάλεια με την πρωτοποριακή ανθρωποθυρίδα

Σπαστές Βιομηχανικές Πόρτες Μεγαλύτερη ασφάλεια με την πρωτοποριακή ανθρωποθυρίδα ΝΕΟ: Πόρτες ASP / ASR με αόρατες ενώσεις πάνελ Στα συνήθη πλαστικά τζάμια, τα γδαρσίματα και τα κατάλοιπα καθαρισμού είναι αναπόφευκτα. Μόνιμα καλή ορατότητα με τα τζάμια DURATEC της Hörmann Σπαστές Βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108 Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης 52 χρόνια ΒΑΓΝΕΡ ΕΠΕ σχέση... εμπιστοσύνης 1960 2012 Συνοπτικός Κατάλογος Προϊόντων 2012-13 Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Ασφάλεια και άνεση για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα Roto Patio Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Roto Patio Σύγχρονη τεχνολογία μηχανισμών για υψηλές απαιτήσεις Τεχνογνωσία της Roto Το

Διαβάστε περισσότερα

Προιόντα και υπηρεσίες

Προιόντα και υπηρεσίες Προιόντα και υπηρεσίες Χώροι γεμάτοι ζωή Η ζωή πηγάζει απο την κίνηση Η ζωή στο 21ο αιώνα χαρακτηρίζεται απο κίνηση και ταχύτητα. Η κίνηση και η ευελιξία έχουν εισβάλλει στην ζωή μας όχι μόνο έξω και γύρω

Διαβάστε περισσότερα

Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας. Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους. www.monosem.com

Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας. Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους. www.monosem.com Οι ειδικοί στην σπορά ακριβείας Πνευματική σπαρτική μηχανή με διπλούς δίσκους www.monosem.com GR PLUS ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ NG PLUS Πρωτοεμφανιζόμενη την δεκαετία του 70 στις Η.Π.Α, η ιδέα της γραμμικής

Διαβάστε περισσότερα

Νέα, μοντέρνα σχέδια. Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry Η γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη

Νέα, μοντέρνα σχέδια. Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry Η γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη Νέα, μοντέρνα σχέδια Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry Η γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη 2 Χαρακτηριστικά ποιότητας της Hörmann 4 Μόνο στη Hörmann τα πλεονεκτήματα 6 Χαλύβδινες πόρτες

Διαβάστε περισσότερα

GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό

GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό GENUS PREMIUM HP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Θέρμανση στον υψηλότερο βαθμό Δημιουργεί νέα ρεκόρ ισχύος Υψηλή ισχύς/ενεργειακή εξοικονόμηση (έως και 35% σε σχέση με συστήματα προηγούμενης

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση και αξιοπιστία σε μικρές διαστάσεις Επίτοιχοι λέβητες αερίου από τη Bosch

Άνεση και αξιοπιστία σε μικρές διαστάσεις Επίτοιχοι λέβητες αερίου από τη Bosch Άνεση και αξιοπιστία σε μικρές διαστάσεις Επίτοιχοι λέβητες αερίου από τη Bosch Καλωσορίσατε στη Bosch. Για πάνω από εκατό χρόνια το όνοµα της Bosch αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Farmall A 65 to 113 hp

Farmall A 65 to 113 hp Farmall A 65 to 113 hp 2 ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΕΝΑ FARMALL A Εισαγωγή Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ, ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΙΣΧΥΡΑ Περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας στη γεωργία έχουν δώσει στην Case IH μια

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

Αυτορυθμιζόμενος συμπλέκτης (SAC) Τεχνολογία Ειδικά εργαλεία / οδηγίες χρήσης

Αυτορυθμιζόμενος συμπλέκτης (SAC) Τεχνολογία Ειδικά εργαλεία / οδηγίες χρήσης Αυτορυθμιζόμενος συμπλέκτης (SAC) Τεχνολογία Ειδικά εργαλεία / οδηγίες χρήσης Περιεχόμενο Σελίδα 1 Αυτορυθμιζόμενος συμπλέκτης (SAC) 3 1. 1 Ο SAC αυξάνει την άνεση οδήγησης 3 1. 2 Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία XΤ Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία Μηχανισμοί Εξαρτήματα για προφίλ Ξύλου Deventer Περιεχόμενα Μηχανισμοί για ανοιγόμενα ανακλινόμενα Κύλινδροι απλοί ασφαλείας Maco Multi 3,4 Vorne 5,6 AGB

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τµήµα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστηµάτων

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τµήµα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστηµάτων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τµήµα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστηµάτων ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙ ΙΚΕΥΣΗΣ: «ΣΧΕ ΙΑΣΗ ΙΑ ΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» ιπλωµατική Εργασία µε θέµα: «Προσδιορισµός

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες και αυλόπορτες

Μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες και αυλόπορτες ΝΕΟ Τηλεχειριστήριο με ανάγλυφη επιφάνεια Μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες και αυλόπορτες Συμβατές λύσεις για μηχανισμούς κίνησης από το νούμερο 1 της Ευρώπης 2 Επώνυμη ποιότητα Hörmann 4 Ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

Zašovská 750, 757 01 Valašské Meziříčí, Τσεχική δηµοκρατία Tel.: 571 675 589, fax: 571 611 225

Zašovská 750, 757 01 Valašské Meziříčí, Τσεχική δηµοκρατία Tel.: 571 675 589, fax: 571 611 225 Zašovská 750, 757 01 Valašské Meziříčí, Τσεχική δηµοκρατία Tel.: 571 675 589, fax: 571 611 225 ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ New House Αν. Θράκης 3, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 752390

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ EXPRESS COLLECTION 2012-13

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ EXPRESS COLLECTION 2012-13 Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ EXPRESS COLLECTION 2012-13 Made in ITALY Τ.Θ. 267-19003 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Τηλ. 22990-87710 Φαξ. 22990-85108 contact@wagnernet.gr

Διαβάστε περισσότερα

DAF XF105. Το νέο πρότυπο

DAF XF105. Το νέο πρότυπο DAF XF105 Το νέο πρότυπο XF105: άνεση, ισχύς και απόδοση Κατασκευασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων Χαμηλό λειτουργικό κόστος, μεγαλύτερη ικανοποίηση του οδηγού και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας: τα

Διαβάστε περισσότερα

Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα...

Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα... Cover Glass- ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑ Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα... 01 Παρουσίαση εταιρίας Η PRISMA Α.Ε. μέλος του ομίλου εταιριών ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ είναι ο αποκλειστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ IDEL STNDRD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9 και Δημοσθένους Α 546 24 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108 Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης 50 χρόνια ΒΑΓΝΕΡ ΕΠΕ σχέση... εμπιστοσύνης 1960 2010 Συνοπτικός Κατάλογος Προϊόντων 2010 Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710

Διαβάστε περισσότερα

Άνετη. κηπουρική. Εργαλεία κήπου Bosch 2012. www.bosch-garden.gr

Άνετη. κηπουρική. Εργαλεία κήπου Bosch 2012. www.bosch-garden.gr Άνετη κηπουρική Εργαλεία κήπου Bosch 2012 www.bosch-garden.gr Περιεχόμενα Φροντίδα γρασιδιού Ηλεκτρικά χλοοκοπτικά και χλοοκοπτικά μπαταρίας Rotak 8-9 Χλοοκοπτικά κυλίνδρου 10 Εξαερωτήρας χλόης και χαλαρωτής

Διαβάστε περισσότερα

LED για βιώσιμες πόλεις

LED για βιώσιμες πόλεις LED για βιώσιμες πόλεις Ζωντανεύουμε την πόλη με τη δύναμη του φωτός Φωτισμός LED της Philips, ο φίλος της πόλης σας Κάθε πόλη επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα, να δημιουργήσει μια εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

2002 110 9 City Safety CO2 SUV SPA (Scalable Product Architecture) Drive-E

2002 110 9 City Safety CO2 SUV SPA (Scalable Product Architecture) Drive-E Ενηµέρωση Επίσηµων ιανοµέων Το νέο Volvo XC90 Εβδοµάδα παραγωγής W1505 Σελίδα 1από55 Κυρίες και κύριοι, Στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου Volvo XC90 στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι, θα θέλαµε να σας

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα