AVENTOS. Το νέο υλικό ανύψωσης για τέλεια κίνηση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "AVENTOS. Το νέο υλικό ανύψωσης για τέλεια κίνηση"

Transcript

1 AVENTOS Το νέο υλικό ανύψωσης για τέλεια κίνηση

2 Ποτέ ένα σπαστό σύστηµα ανύψωσης δεν ήταν τόσο απαλό στο άνοιγµα και κλείσιµο

3 Τώρα που η τέλεια κίνηση είναι διαθέσιµη και για το σπαστό σύστηµα ανύψωσης το AVENTOS HF παρέχει την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. την τέλεια κίνηση, το µοντέρνο σχεδιασµό, την εύκολη τοποθέτηση και ρύθµιση, το πλήρες πρόγραµµα. Με τον εύκολο τρόπο ανοίγµατος και το ενσωµατωµένο φρένο BLUMO- TION, το AVENTOS HF µετατρέπει τη βαρετή κίνηση του ανοίγµατος και κλεισίµατος της πόρτας σε µια εµπειρία που προκαλεί έντονα συναισθήµατα. Περιεχόµενα Τέλεια κίνηση Mοντέρνος σχεδιασµός Eύκολη τοποθέτηση Πλήρες πρόγραµµα Άλλα πλεονεκτήµατα Πληροφορίες παραγγελιών και διαστάσεις τοποθέτησης AVENTOS : Το σύστηµα ανύψωσης Η µάρκα Blum

4 Τέλεια κίνηση, αθόρυβη και αβίαστη

5 Άνοιγµα ευκολότερο από ποτέ Μέχρι τώρα, τα σπαστά συστήµατα ανύψωσης χρησιµοποιούνταν κυρίως σαν στοιχεία σχεδιασµού. Αλλά τώρα το AVENTOS HF αλλάζει αυτή την αντίληψη λόγω της καλά ισοροπηµένης άνεσης της κίνησης. Το άνοιγµα ενός σπαστού συστήµατος ανύψωσης µετατρέπεται σε µία εκπληκτική εµπειρία όταν είναι εξοπλισµένο µε το AVENTOS HF. Ακόµη και οι βαριές πόρτες µπορούν να ανοί ξουν εύκολα και να σταµατήσουν µε ένα απαλό άγγιγµα. Επιπλέον, το µεταβλητό σταµάτηµα εξασφαλίζει ότι οι πόρτες µένουν πάντοτε στη επιθυµητή θέση. Αθόρυβο και αβίαστο κλείσιµο χάρις στο ενσωµατωµένο φρένο BLUMOTION Και εσείς µπορείτε να επωφελειθήτε από την καινοτοµία µας για ήσυχη και εύκολη λειτουργία των σπαστών συστηµάτων ανύψωσης. Παρέχεται µε φρένο BLUMOTION ενσωµατω µένο µέσα στο µηχανισµό ανύψωσης το οποίο προκαλεί κίνηση που θα εκπλήξει και θα εµπνεύσει τους πελάτες σας. Είτε χρησιµοποιείτε πλαίσια αλουµινίου είτε ξύλινα κούτελα όλες οι πόρτες κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα. Με το φρένο BLUMOTION, το απλό κλείσιµο του σπαστού συστήµατος γίνεται µια εµπειρία: Πόρτες που κλείνουν µε δύναµη σταµατάνε γλυκά και κλείνουν απαλά και αθόρυβα.

6 Βάλτε µία ξεχωριστή πινελία στο έπιπλο σας χρησιµοποιώντας µοντέρνο σχεδιασµό

7 Η τεχνολογία µπορεί να είναι τόσο όµορφη Το AVENTOS HF προσφέρει νέες λειτουργικές επιλογές και αιχµαλωτίζει µε το µοντέρνο του σχεδιασµό. Ο απλός αλλά και κοµψός σχεδιασµός του κάνει εύκολη την ενσωµάτωση του AVENTOS HF µέσα στο κουτί. Καλύµµατα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν µία καθαρή, σύγχρονη και αρµονική εµφάνιση στο εσωτερικό του κουτιού.

8 Τοποθέτηση και ρύθµιση: Απλή, γρήγορη και εύκολη Οι τοποθετητές κουζίνας είναι πολύ απαιτητικοί Τα AVENTOS HF και οι CLIP top µεντεσέδες καλύπτουν όλες τις ανάγκες Η παροχή ολοκληρωµένων πλεονεκτηµάτων για τους πελάτες είναι µία παράδοση στη Blum: Τα προϊόντα µας είναι σχεδιασµένα για να ωφελούν όλους τους πελάτες µε κάποιο τρόπο: είτε στην παραγωγή, στη διαδικασία πώλησης, στην τοποθέτηση ή κατά την καθηµερινή χρήση. Μπορούµε να προσφέρουµε στους πελάτες µας αυτά τα πλεονεκτήµατα όταν γνωρίζουµε καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Γι αυτό οι καλύτερες πηγές ιδεών και πληροφοριών προέρχονται από αυτούς που δουλεύουν µε υλικά επιπλοποιίας καθηµερινά. Για παράδειγµα, τοποθέτηση: Μία διεθνής έρευνα σε τοποθετητές κουζίνας υποστήριξε τις ιδέες πίσω από το σχεδιασµό του AVENTOS HF: 96.5% των ερωτηθέντων είπαν ότι οι πόρτες στα σπαστά συστήµατα ανύψωσης πρέπει να τοποθετούνται και να αφαιρούνται µε ευκολία. 30% επιθυµούσαν προηγµένες δυνατότητες συναρµολόγησης 70% επιθυµούσαν ένα σύστηµα µε ευκολότερη ρύθµιση του κενού και ευκολότερη ρύθµιση της δύναµης ανοιγοκλεισίµατος. Οι λειτουργίες του µηχανισµού CLIP υποστηρίζουν την τοποθ έτηση: Οι πόρτες των σπαστών συστηµάτων ανύψωσης µπορούν να αφαιρεθούν και να ξανατοποθετηθούν εύκολα χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων. Τα AVENTOS HF τοποθετούνται πολύ πιο εύκολα όταν οι πόρτες έχουν αφ αιρεθεί. Οι δυνατότητες ρύθµισης του κενού, των πορτών και η ρύθµιση της δύναµης ανοιγοκλεισίµατος είναι επίσης πολύ απλούστερες.

9 Τοποθέτηση και αφαίρεση σε δευτερόλεπτα Οι πεπειραµένοι τοποθετητές κουζίνας αφαιρούν τις πόρτες των κρεµαστών ντουλαπιών. Έτσι προστατεύονται πολύτιµες επιφάνειες και τα ντουλάπια γίνονται ελαφρύτερα. Έτσι η τοποθέτηση των ντουλαπιών γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη, και ασφαλέστερη. Τα AVENTOS HF και οι µεντεσέδες CLIP top υποστηρίζουν αυτά τα βήµατα τοποθέτησης. Οι πόρτες των σπαστών συστηµάτων ανύψωσης µπορούν να αφαιρεθούν και να ξανατοποθετηθούν αργότερα. Tα τηλεσκοπικά µπράτσα συνδέονται µε το µηχανισµό ανύψωσηςχρησιµοποιώντας τεχνολογία CLIP. Η επάνω πόρτα ακουµπάει πάνω στα τηλεσκοπικά µπράτσα και οι µεντσέδες CLIP top κουµπώνουν. Οι κεντρικοί µεντεσέδες CLIP top συνδέουν τις δύο πόρτες. Tα τηλεσκοπικά µπράτσα και η κάτω πόρτα συνδέονται µεταξύ τους µέσω µηχανισµού CLIP. Γρήγορη τοποθέτηση, ακριβής ρύθµιση Και οι δύο πόρτες του σπαστού µηχανισµού ανύψωσης µπορούν να ρυθµιστούν τρισδιάστατα. Η δοκιµασµένη τεχνολογία CLIP top το κάνει αυτό γρήγορο και εύκολο. Η εικόνα του κενού µπορεί να ρυθµιστεί ακριβώς µε µερικές µόνο στροφές. Tο χαρακτηριστικό αποθήκευσης δύναµης του AVENTOS HF χρησιµοποιείται για τη σωστή ρύθµιση της δύναµης ανοιγοκλεισίµατος. Το χαρακτηριστικό της διαβάθµισης διευκολύνει τη ρύθµιση της σωστής δύναµης, και αυτή η δύναµη µπορεί να ρυθµιστεί για να ταιριάξει µε το βάρος των αντίστοιχων πορτών. Ακριβής ρύθµιση του κενού των κεντρικών µεντεσέδων CLIP top είναι δυνατή. Tα τηλεσκοπικά µπράτσα αυτορυθµιζονται ανάλογα µε το ύψος του κουτιού και χρειάζεται µόνο να κουµπωθούν. Οι πιέσεις που εξασκούνται στις πόρτες είναι αυτορυθµιζόµενες. Η σωστή ρύθµιση για τη δύναµη ανοίγµατος και κλεισίµατος απλή και εύκολη.

10 Ένα πρόγραµµα που θέτει νέα ορόσηµα Λίγα ξεχωριστά µέρη πολλές δυνατότητες εφαρµογών Tο AVENTOS HF καλύπτει όλα τα κοινά πλάτη και ύψη πορτών µε ένα µικρό και περιεκτικό πρόγραµµα. Αυτό επιτυγχάνεται µε 3 µηχανισµούς ανύψωσης και 4 συνδιαζόµενα τηλεσκοπικά µπράτσα. Λόγω του συµµετρικού τους σχεδιασµού, τα εξαρτήµατα µπορούν να χρησιµοποιηθούν τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Η απλοποιηµένη γκάµα προϊόντων δεν κάνει µόνο τις παραγγελίες απλούστερες. Απλοποιεί και την προµήθεια και την αποθήκευση mm mm Η πλήρης γκάµα των εφαρµογών καλύπτεται από 3 µηχανισµούς ανύψωσης και 4 τηλεσκοπικά µπράτσα. Tο AVENTOS HF είναι κατάλληλο για πλάτη κουτιού από 450 έως mm και για ύψη κουτιού από 480 έως mm. Ένας, δύο ή τρείς µηχανισµοί ανύψωσης και τα συσχετιζόµενα τηλεσκοπικά µπράτσα χρειάζονται ανάλογα µε το πλάτος του κουτιού. ιαφορετικές ξύλινες πόρτες... Στενά πλαίσια αλουµινίου... Φαρδιά πλαίσια αλουµινίου και συνδιασµοί

11 Με το ενσωµατωµένο φρένο BLUMOTION, η τέλεια κίνηση επιτυγχάνεται κατά το άνοιγµα και κλείσιµο. Είτε πρόκειται για διαφορετικά ξύλινα κούτελα, στενά ή φαρδιά πλαίσια αλουµινίου το AVENTOS HF δηµιουργεί πολλές δυνατότητες σχεδιασµού.

12 Άλλα πλεονεκτήµατα που θα εµπνεύσουν τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας Eξαιρετική σταθερότητα Το µυστικό της επιτυχίας µας είναι ο ικανοποιηµένος πελάτης. Το AVENTOS HF επίσης προσφέρει ότι και η αποδεδειγµένη ποιότητα της Blum σιγουριά καθ όλη τη διάρκεια ζωής του επίπλου. Ο πυρήνας του µηχανισµού ανύψωσης είναι ένα στιβαρό σύστηµα ελατηρίων. Tο αποτέλεσµα: Eξαιρετική σταθερότητα Βίδα ρύθµισης δύναµης BLUMOTION Ανοικτό Σύστηµα ελατηρίων BLUMOTION Κλειστό Καµπύλη κάµψης Χωρίς µέρη που προεξέχουν Λόγω του αφαιρούµενου τηλεσκοπικού µπράτσου, δεν υπάρχουν µέρη που να προεξέχουν και τα οποία να εµπλέκονται κατά την εσωτερική διακίνηση στην κατασκευή του επίπλου. Υπάρχει και ένα ακόµα πλεονέκτηµα κατά την συναρµολόγηση της κουζίνας.

13 Τοποθέτηση των πόµολων σε οποιαδήποτε θέση Θέση λαβής Λαβές κάθε είδους µπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην κάτω πόρτα. H ιδεατή θέση είναι κοντά στο χαµηλότερο σηµείο επειδή από εκείνο το σηµείο η λαβή πιάνεται πιο εύκολα όταν η πόρτα είναι ανοικτή. Το AVENTOS HF µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί µε κούτελα που προεξέχουν χωρίς λαβές. Συµπεριλαµβάνει ένα χαρακτηριστικό ασφάλειας δακτύλων Ο νέος κεντρικός CLIP top µεντεσές αναδεικνύεται όχι µόνο µέσα από τον ελκυστικό σχεδιασµό του, αλλά και µέσω του χαρακτηριστικού ασφάλειας δακτύλων. 22 mm 22 mm 22 mm Παρόµοια ράφια είναι δυνατά Με το AVENTOS HF, ο χώρος αποθήκευσης βελτιστοποιείται στα κρεµαστά ντουλάπια. Ανάλογα µε το ύψος του κουτιού, δύο παρόµοια ράφια µπορούν να χρησιµοποιηθούν αρχίζοντας µε ένα κόψιµο από πίσω µόλις 22 mm. Αυτό κάνει το χώρο αποθήκευσης όλων των ραφιών ίδιο.

14 Πληροφορίες παραγγελιών Ξύλινα κούτελα και φαρδιά πλαίσια αλουµινίου 1b 1c 3a 4 3b 5 1a 4a 6 4b 7 2a 2 2b 3 3 τύποι µηχανισµών ανύψωσης είναι αρκετοί για να καλύψουν µία ευρεία γκάµα εφαρµογών Χρησιµοποιώντας τη σειρά του παράγοντα δύναµης, µπορείτε να υπολογίσετε τον απαιτούµενο αριθµό µηχανισµών. Ο παράγοντας απαιτούµενης δύναµης εξαρτάται από το βάρος της επάνω και κάτω πόρτας (συµπεριλαµβανοµένης της λαβής) και του ύψους του κουτιού. Ο παράγοντας δύναµης και το βάρος των πορτων που επιτυγχάνεται µπορεί να αυξηθεί κατά 50% όταν χρησιµοποιηθεί ένας τρίτος µηχανισµός. Μηχανισµός ανύψωσης LF F F2200 LF F2500 LF LF F F2800 LF Μηχανισµός ανύψωσης µονόπλευρος LF παράγοντας δύναµης Μηχανισµός ανύψωσης δύο πλευρών Επιπλέον τρίτος µηχανισµός ανύψωσης Μία δοκιµή συνιστάται όταν είστε στο όριο της δύναµης του µηχανισµού. Έτσι ακριβώς γίνεται: Παράγοντας δύναµης = ύψος κουτιού [mm] x βάρος κούτελου συµπεριλαµβανοµένης λαβής [kg] 1 Ρύθµιση µηχανισµού ανύψωσης 4 LF παράγοντας δύναµης F F F2800 αποτελείται από: 1a 1b 1b 1c 2 2 x 1 x 1 x Κάλυµµα µεγάλο δεξιό Μηχανισµούς ανύψωσης συµµετρικούς Κάλυµµα µεγάλο αριστερό 2 x Κάλυµµα στρογγυλό 8 x Νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm ρύθµιση τηλεσκοπικού µπράτσου Ατσάλι επινικελωµένο Ύψος κουτιού mm mm mm mm αποτελείται από: 2 x Συµµετρικό τηλεσκοπικό µπράτσο 20F F F F Μεντεσές CLIP top 120 Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό Ατσάλινο χωρίς ελατήριο Κεφάλι µεντεσέ: INSERTA Ατσάλινο χωρίς ελατήριο 70T5550.TL 70T5590BTL Τακάκι για µεντεσέ CLIP top 120 Η απόσταση γαι όλα τα τακάκια, εξαρτάται από το κενό Σύσταση Βιδωτό Απόσταση 0 mm CLIP top κεντρικός µεντεσές Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο Κεφάλι µεντεσέ: EXPANDO ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο 175H Z5500T 78Z553ET 3 Τακάκι για τηλεσκοπικό µπράτσο Όλα τα τακάκια είναι ίσια µε 0 mm απόσταση 7 Τακάκι για κεντρικό µεντεσέ CLIP top Όλα τα τακάκια είναι µε 0 mm απόσταση Σύσταση Βιδωτό Πρεσσαριστό Απόσταση 0 mm Απόσταση 0 mm 175H H5100 Σύσταση Βιδωτό Απόσταση 0 mm 175H Σηµείωση για φαρδιά πλαίσια αλουµινίου Για πλευρά πλαισίου λιγότερο από 55 mm χρησιµοποιήστε µόνο τακάκια σταυρό

15 Σχέδια Θέση ύψους Θέσεις πύρρων οδηγών Βίδωµα min min 22 min 72.5 H 5 H KH 16 KH Ύψος κουτιού ΚΗ H mm KH x mm mm KH x mm 4 x νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm Κατασκευή πόρτας Μεντεσές CLIP top 120 χωρίς ελατήριο CLIP top κεντρικός µεντεσές min 12.6 min 12.6 (12.8) KH X 1/2 1/2 SFA SFA πάτηµα πόρτας 3 µεντεσέδες ξεκινώντας από πλάτος κουτιού 1200 mm και/ή 12 kg βάρος πόρτας 4 µεντεσέδες ξεκινώντας από πλάτος κουτιού mm και/ή 20 kg βάρος πόρτας Ύψος κουτιού ΚΗ mm mm Βιδωτό X 70 mm 47 mm 66 Απόσταση τρυπήµατος TB TB F 3-6 FA Πάτηµα πόρτας FA τακάκι INSERTA/πρεσσαριστό/EXPANDO TB 3-6 Απόσταση τρυπήµατος TB F Κεντρικό κενό F τακάκι Κατασκευή κουτιού () INSERTA Καλούπι τρυπίµατος

16 Πληροφορίες παραγγελιών Στενά πλαίσια αλουµινίου 3 τύποι µηχανισµών ανύψωσης είναι αρκετοί για να καλύψουν µία ευρεία γκάµα εφαρµογών 1b 1c 3a 4 3b 5 1a 4a 6 4b 7 2a 2 2b 3 Χρησιµοποιώντας τη σειρά του παράγοντα δύναµης, µπορείτε να υπολογίσετε τον απαιτούµενο αριθµό µηχανισµών. Ο παράγοντας απαιτούµενης δύναµης εξαρτάται από το βάρος της επάνω και κάτω πόρτας (συµπεριλαµβανοµένης της λαβής) και του ύψους του κουτιού. Μηχανισµός ανύψωσης LF F F2200 LF F2500 LF LF F2800 Μηχανισµός ανύψωσης µονόπλευρος παράγοντας δύναµης Μηχανισµός ανύψωσης δύο πλευρών Μία δοκιµή συνιστάται όταν είστε στο όριο της δύναµης του µηχανισµού. Έτσι ακριβώς γίνεται: Παράγοντας δύναµης = ύψος κουτιού [mm] x βάρος κούτελου συµπεριλαµβανοµένης λαβής [kg] 1 Ρύθµιση µηχανισµού ανύψωσης 4 LF παράγοντας δύναµης F F F2800 αποτελείται από: 1a 1b 1b 1c 2 2 x 1 x 1 x Κάλυµµα µεγάλο δεξιό Μηχανισµούς ανύψωσης συµµετρικούς Κάλυµµα µεγάλο αριστερό 2 x Κάλυµµα στρογγυλό 8 x Νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm ρύθµιση τηλεσκοπικού µπράτσου Ατσάλι επινικελωµένο Ύψος κουτιού mm mm mm mm αποτελείται από: 2 x Συµµετρικό τηλεσκοπικό µπράτσο 20F F F F Μεντεσές CLIP top 120 αλουµινίου Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο 72T550A Τακάκι για µεντεσέ CLIP top 120 Η απόσταση γαι όλα τα τακάκια, εξαρτάται από το κενό Σύσταση Βιδωτό Απόσταση 0 mm CLIP top κεντρικός µεντεσές αλουµινίου Κεφάλι µεντεσέ: Βιδωτό ατσάλινο κεφάλι χωρίς ελατήριο 175H Z550AT 3 CLIP κουµπωτός αντάπτορας Απόσταση 0 mm αριστερός/δεξιός 175H5B00 7 CLIP κουµπωτός αντάπτορας συµµετρικούς 175H5A00

17 Σχέδια Θέση ύψους Θέσεις πύρρων οδηγών Βίδωµα min min 22 min 72.5 H 5 H KH 13.5 KH 16 Ύψος κουτιού ΚΗ mm mm H KH x mm KH x mm 4 x νοβοπανόβιδες Ø 4 x 35 mm Κατασκευή πόρτας Μεντεσές CLIP top 120 αλουµινίου χωρίς ελατήριο 1.7 CLIP top κεντρικός µεντεσές αλουµινίου 21 1/2 X 1/2 KH µεντεσέδες ξεκινώντας από πλάτος κουτιού 1200 mm και/ή 12 kg βάρος πόρτας Ύψος κουτιού ΚΗ mm mm X 54 mm 31 mm Βιδωτό Κατασκευή κουτιού R ± 0.1 Ø Όταν αλλάζετε το πάχος του υλικού, ρυθµίστε τις αποστάσεις κατασκευής ανάλογα. R Καλούπι τρυπίµατος

18 AVENTOS η οµάδα προϊόντων της Blum για εφαρµογές σπαστών συστηµάτων ανύψωσης H κορυφή Προκειµένου να σας προσφέρουµε µεγαλύτερη ποικιλία, αναπτύσουµε ταυτόχρονα επιπλέον συστήµατα ανύψωσης για τα κρεµαστά κουτιά. Εστιάζουµε σε την τέλεια κίνηση, το µοντέρνο σχεδιασµό, την εύκολη τοποθέτηση και ρύθµιση, το πλήρες πρόγραµµα. AVENTOS HL για άνοιγµα προς τα επάνω Η µετώπη ανοίγει κάθετα. Αυτός ο µηχανισµός είναι ιδεώδης για ψηλά επάνω κουτιά µε κορνίζες από επάνω. AVENTOS HK για σταθερό άνοιγµα σε µία θέση Ιδανικό για πλαϊνά µικρού ύψους όπως εφαρµογές κουτιών, πάνω από ψυγείο ή πολύ ψηλά ντουλάπια. AVENTOS HS για συρόµενο άνοιγµα Η µετώπη γλιστράει ελαφρά πάνω από το κουτί. Αυτό κάνει το χώρο αποθήκευσης εύκολα επισκέψιµο και κρατάει την πόρτα µακριά για να µήν εµποδίζει. Ο απαιτούµενος χώρος πάνω από το κουτί είναι όσο λιγότερος γίνεται.

19 Τελειοποιώντας την κίνηση Αξιόπιστος, ασφαλής, ικανός Blum ο αξιόπιστος και ικανός συνεργάτης σου: Με τα κατάλληλα προϊόντα, χρήσιµες υπηρεσίες και ενηµερωµένους ανθρώπους. Οι επιθυµίες και ανάγκες των πελατών µας είναι η κινητήρια δύναµη της δουλείας µας. Ανοίγοντας το διάλογο µαζί σας ανακαλύπτουµε νέες ευκαιρίες για την τελειοποίηση της κίνησης. Με αυτό τον τρόπο, µπορούµε να βελτιστοποιούµε και να αναβ αθµίζουµε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τους πελάτες µας σε όλο τον κόσµο επ ωφελεία όλων: Κατασκευαστές, πωλητές, τοποθετητές και αγοραστές επίπλων. Η φιλοσοφία µας από δεκαετίες είναι να προσφέρουµε σφαιρικά πλεονεκτήµα σε κάθε πελάτη (σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα). Οι καινοτοµίες της Blum έχουν γίνει σταθµοί στην παραγωγή υλικών επιπλοποιίας. Σας βοηθάµε να προσφέρετε υψηλής ποιότητας έπιπλα και έµπνευση στους χρήστες τους: µέσω ενός συνδιασµού σχεδιασµού και λειτουργικότητας. O σκοπός µας είναι να κάνουµε το άνοιγµα και κλείσιµο των επίπλων µία συναρπαστική εµπειρία. Τελειοποιώντας την κίνηση είναι το σλόγκαν µας. Εµπεριέχει ότι καλύτερο υπάρχει στη µάρκα Blum.

20 Υπόκειτε σε τεχνικές τροποποιήσεις και αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Τυπώνεται στην Austria. IDNR: EP-100/1EL-GR/ LightHaus Κ. ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε.Β.Ε. ΑΜΦΙΑΡΆΟΥ 59 & ΗΡΟΥΣ ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο: +30 / 210 / Fax: +30 / 210 / Ε-mail: kliafasa@hellasnet.gr Julius Blum GmbH Κατασκευαστές υλικών επιπλοποιίας A-6973 Höchst, Austria Tel.: +43 / 5578 / Fax: +43 / 5578 / info@blum.com

Προδιαγραφές παραγγελίας

Προδιαγραφές παραγγελίας Προδιαγραφές παραγγελίας Κατάλληλο για τα επάνω ντουλάπια τοίχου Ύψος ντουλαπιού από 20 mm μέχρι b 00 mm Ελάχιστο εσωτερικό βάθος 12 mm Συνδυαζόμενο με μεντεσέδες CLIP top BLUMOTION, κλείνει αθόρυβα και

Διαβάστε περισσότερα

TANDEM σύστημα οδηγών

TANDEM σύστημα οδηγών σύστημα οδηγών βασικά περιεχόμενα Πλήρης επέκταση Συρτάρι/εσωτερικό συρτάρι 560H/566H - Κρυφός οδηγός, πλήρης επέκτασης με ενσωματωμένο BLUMOTION για αθόρυβο και άνετο κλείσιμο - inside για απαράμιλλη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη

Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη Περιγραφή Σε αυτόν τον οδηγό περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πάρετε μέτρα για να σας κατασκευάσουμε μία ντουλάπα και πως

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανισμοί ανακλινόμενων πορτών FLAP DOOR - FLAP PUSH

Μηχανισμοί ανακλινόμενων πορτών FLAP DOOR - FLAP PUSH Μηχανισμοί ανακλινόμενων πορτών FLAP DOOR - FLAP PUSH 137 FLAP DOOR Τέλεια αισθητική & κλείσιμο της πόρτας αθόρυβα με τη χρήση φρένου. Για την σύνδεση της πόρτας με το κουτί χρησιμοποιήστε μεντεσέδες Salice.

Διαβάστε περισσότερα

Air Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΦΟΣ ΜΕΝΤΕΣΕΣ!

Air Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΦΟΣ ΜΕΝΤΕΣΕΣ! Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΦΟΣ ΜΕΝΤΕΣΕΣ! Ο μεντεσές της Salice είναι ένα από τα πιο επαναστατικά υλικά όλων των εποχών. Με πάχος μόλις mm, ο είναι πλήρως ρυθμιζόμενος και στις τρεις κατευθύνσεις, με ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

2 Μηχανισμοί συρταριών

2 Μηχανισμοί συρταριών 04-12-114 04-12-214 Μεταλλικά πλαϊνά συρταριών METABOX 04-12-113 Metabox 5,5χ50 γκρί 04-12-992 04-12-243 Metabox 9x35 γκρι 04-12-118 Metabox 9x40 γκρί 04-12-231 Metabox 9x50 µπεζ 04-12-247 Metabox 12x27

Διαβάστε περισσότερα

μεντεσές με φρένο κουμπωτός (clip on), 110 o

μεντεσές με φρένο κουμπωτός (clip on), 110 o μεντεσές με φρένο κουμπωτός (clip on), 110 o Μεταλλικό σώμα Επινικελωμένος Γωνία 110 ο Εσωτερικό αμορτισέρ Τρισδιάστατη ρύθμιση (με αντίστοιχο τακάκι) Αμορτισέρ ενσωματωμένο στο σώμα του μεντεσέ σχεδιάγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

μηχανισμός swing με φρένο LIN-X για πορτάκι κουζίνας 45-50cm μηχανισμός swing HBF-ELAN οριζόντιας αναδίπλωσης νουλαπιού

μηχανισμός swing με φρένο LIN-X για πορτάκι κουζίνας 45-50cm μηχανισμός swing HBF-ELAN οριζόντιας αναδίπλωσης νουλαπιού μηχανισμός swing με φρένο LIN-X για πορτάκι κουζίνας 45-50cm 143-LIN-X450. απαλό και αθόρυβο πλευρικό άνοιγμα και κλείσιμο των ντουλαπιών σταματάει σε οποιοδήποτε σημείο. δυνατότητα 3 ρυθμίσεων πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Kρυφοί οδηγοί συρταριών

Kρυφοί οδηγοί συρταριών ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ Η Βογιατζόγλου Systems αντιπροσωπεύει την ιταλική εταιρεία SALICE Guide, η οποία με τα συστήματα κρυφών οδηγών FUTURA και UNICA για ξύλινα συρτάρια, προσφέρει τις ιδανικότερες λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

carve Συστήματα Κουζίνας

carve Συστήματα Κουζίνας carve Συστήματα Κουζίνας www.carve.gr carve Company Profile ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H «Αφοι Κοντογεώργου ΟΕ» ιδρύθηκε το 1976 από τον Κωνσταντίνο και Βασίλη Κοντογεώργο. Το αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός

new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός 2 vega18 o ηλεκτρικός πίνακας για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές έως 125A 3 Το πρόσωπο πίσω από τον νέο σχεδιασμό Ο σχεδιασμός των προϊόντων της Hager φέρνει την

Διαβάστε περισσότερα

Προιόντα και υπηρεσίες

Προιόντα και υπηρεσίες Προιόντα και υπηρεσίες Χώροι γεμάτοι ζωή Η ζωή πηγάζει απο την κίνηση Η ζωή στο 21ο αιώνα χαρακτηρίζεται απο κίνηση και ταχύτητα. Η κίνηση και η ευελιξία έχουν εισβάλλει στην ζωή μας όχι μόνο έξω και γύρω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην αγορά. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην αγορά. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 280 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην αγορά. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 281 μηχανισμοι ΚΟΥΖΙΝΑΣ MAGIC CORNER πλάτος κουτιού πλάτος μηχανισμού πλάτος κουτιού πλάτος μηχανισμού πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

01-09-027 Προφίλ Αλουµινίου 23χ21mm DIY 04-08-751 Βάση κοµπάσου προφίλ DIY 04-08-361 Λαβή χουφτάκι προφίλ DIY 01-09-031 Προφίλ αλουµινίου 38χ21 DIY φαρδύ 183 04-08-154 Προφίλ διαφανές DIY 04-08-153 Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιλαµβάνονται αναλυτικά

Περιλαµβάνονται αναλυτικά Τώρα µπορείτε να αποκτήσετε µία Κουζίνα Πλαίσιο µε έκπτωση 40% ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ : 180 ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ (από 300 /µέτρο) Στην τιµή περιλαµβάνονται η µεταφορά και η τοποθέτηση εντός Αττικής. Ερχόµαστε σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα Πέμπτη, 30 Απρίλιος :02 - Τελευταία Ενημέρωση Σάββατο, 13 Ιούνιος :25

Περισσότερα Πέμπτη, 30 Απρίλιος :02 - Τελευταία Ενημέρωση Σάββατο, 13 Ιούνιος :25 Είδη ιστών: -κεντρικός ιστός : το διαχρονικό σχήμα ομπρέλας. Τύποι ομπρέλας: Riviera Samara Bajazzo Big Ben -σκίαση «εκκρεμές»: η παρέα μπορεί να καθίσει κατευθείαν κάτω από την ομπρέλα χωρίς ο ιστός να

Διαβάστε περισσότερα

Τρυπήματα 35 / 45. slide on dowel rapid. πάτημα mm. περιγραφή. μεντεσές ίσιος κομπλέ. πάτημα 8mm

Τρυπήματα 35 / 45. slide on dowel rapid. πάτημα mm. περιγραφή. μεντεσές ίσιος κομπλέ. πάτημα 8mm Τρυπήματα 35 / 45 slide on dowel rapid 5757 μεντεσές ίσιος κομπλέ 8mm 57571 μεντεσές γόνατο κομπλέ mm 5757 μεντεσές μεγάλο γόνατο κομπλέ 1775DSB/SD μεντεσές clip ίσιος πολλαπλών ρυθμίσεων με φρένο 7 μεντεσές

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

03.ΟΔΗΓΟΙ_ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ_Layout 1 13/4/ :41 μμ Page 197 ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 197

03.ΟΔΗΓΟΙ_ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ_Layout 1 13/4/ :41 μμ Page 197 ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 197 ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 197 FUtUra KΡΥφΟI ΟΔΗΓΟI ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ Τα συστήματα κρυφών οδηγών FUTURA της SALICE για ξύλινα συρτάρια, μπορούν να δώσουν λύσεις για κάθε έπιπλο. Διακρίνονται για

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 ---

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 --- 8. Οδηγίες εγκατάστασης Σηµειώσεις ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση Προσοχή: Η εγκατάσταση και σύνδεση σωληνώσεων και ηλεκτρικού θα πρέπει να γίνει από επαγγελµατίες τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων.

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων. Οι σωληνοκάβουρες RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστοί για την απαράμιλλη αντοχή τους και το λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αυθεντικός σωληνοκάβουρας βαρέος τύπου, που απεικονίζεται παρακάτω, έχει κερδίσει την

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη Τετραπλό Σταντ Προβολή Εντύπων "Wing" Κατασκευασμένο από ασημί ανοδιωμένο τετράγωνο κατακόρυφο ST-DIS 052 προφίλ με στρόγγυλη επιχριωμένη ατσάλινη βάση και 6 x A4 κάθετε διαφανέ ακρυλικέ θήκε εντύπων (ρυθμιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΧΩΡΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑ O χώρος της κουζίνας, διαιρείται σε τρεις βασικές λειτουργικές

Διαβάστε περισσότερα

12. ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ

12. ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ . ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ 1 . ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ.01 Οδηγοί συρταριών ADAR OΔΗΓΟI ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ ADAR 00.0000 250mm λευκό ζεύγος 20 00.0001 300mm λευκό ζεύγος 20 00.0002

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα της MebelArts. Ευχόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα της MebelArts. Ευχόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Προς: Mebel Arts M-1 Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα της MebelArts. Ευχόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. DISPENSA 90 Σελίδα 1 3. Συρόμενη τροφοθήκη για ντουλάπια απο 250-600 mm. TouchControl Σελίδα 1 13. Ηλεκτρικό άνοιγμα για τροφοθήκες

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. DISPENSA 90 Σελίδα 1 3. Συρόμενη τροφοθήκη για ντουλάπια απο 250-600 mm. TouchControl Σελίδα 1 13. Ηλεκτρικό άνοιγμα για τροφοθήκες ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ DISPENSA 90 Σελίδα 1 3 Τροφοθήκες Συρόμενη τροφοθήκη για ντουλάπια απο 250-600 mm TouchControl Σελίδα 1 13 Ηλεκτρικό άνοιγμα για τροφοθήκες Σύστημα αποθήκευσης DepotLine Σελίδα 1 15 Πρόσθετος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ BTG. από 16,6 εώς 280 kw. Καυστήρες αερίου

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ BTG. από 16,6 εώς 280 kw. Καυστήρες αερίου Καυστήρες αερίου ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ BTG από 16,6 εώς 280 kw ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ BTG από 16,6 εώς 280 kw ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ τα κύρια χαρακτηριστικά των καυστήρων της σειράς BTG καταδεικνύουν πως οι συγκεκριµένοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ TableLine Σελίδα 8 3 Λειτουργικές κολόνες Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές SkyLine Σελίδα 8 5 Σωλήνες ανάρτησης ραφιού HighLine Σελίδα 8 7 Κολόνες μήκους έως 3 m με ευρεία γκάμα αξεσουάρ TurnLine

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου ΚΛΕΙΔΙΑ

Ανατομία ενός μύθου ΚΛΕΙΔΙΑ Τα κλειδιά RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστά για την απαράμιλλη αντοχή τους και τον λειτουργικό σχεδιασμό τους. Το αυθεντικό κλειδί βαρέος τύπου που εικονίζεται παρακάτω έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley.

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που δελεάζουν. *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Πτυσσόµενες πόρτες Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Η καινούργια διάθεση για χώρο. Τόσο πρακτικές και τόσο όµορφες: πτυσσόµενες πόρτες εξασφαλίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Πόμολο Gola. Πόμολο Gola

Πόμολο Gola. Πόμολο Gola Μπορείτε να σχεδιάσετε την κουζίνα σας χρησιμοποιώντας το πόμολο Gola. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε από την αρχή της σχεδίασης ότι θα χρησιμοποιήσετε Gola και επιπλέον, από τον κατάλογο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 15,5 mm

Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 15,5 mm PPP Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 5,5 mm 5,5 mm ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Ο μηχανισμός με γρανάζια ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη δύναμη και διευκολύνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΠΗ ... ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ... ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΟΦΤΕΣ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ... ΚΟΠΙΔΙΑ. www.expert-tool.com 159

ΚΟΠΗ ... ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ... ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΟΦΤΕΣ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ... ΚΟΠΙΔΙΑ. www.expert-tool.com 159 ... ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ 160... ΨΑΛΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 161... ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΟΦΤΕΣ 162... ΨΑΛΙΔΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ 162... ΚΟΠΙΔΙΑ 165 www.expert-too.com 159 ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΟ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ + 1 ΛΑΜΑ - Μεταλλοπρίονο

Διαβάστε περισσότερα

System pro E comfort Νέα σειρά χωνευτών πινάκων MISTRAL41F

System pro E comfort Νέα σειρά χωνευτών πινάκων MISTRAL41F System pro E comfort Νέα σειρά χωνευτών πινάκων MISTRAL41F System pro E comfort MISTRAL41F series Χωνευτοί πλαστικοί πίνακες, IP 41 Η νέα σειρά πινάκων MISTRAL41F, της οικογένειας System pro E comfort,

Διαβάστε περισσότερα

μηχανισμός OV για άνω πόρτα εξωτερικής κύλισης

μηχανισμός OV για άνω πόρτα εξωτερικής κύλισης μηχανισμός OV για άνω πόρτα εξωτερικής κύλισης 143-1-14-OV. μηχανισμός ανοίγματος πόρτας ντουλαπιού που κατά το άνοιγμά της τοποθετεί την πόρτα πάνω από το ντουλάπι. με υποβοήθηση για απαλή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

και σε πλυντήριο πιάτων.

και σε πλυντήριο πιάτων. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

προϊόντα εντοιχισμένης κoυζίνας & μπάνιου γάντζοι πάνελ διαμορφωμένα σύρματα ειδικές συρμάτινες κατασκευές

προϊόντα εντοιχισμένης κoυζίνας & μπάνιου γάντζοι πάνελ διαμορφωμένα σύρματα ειδικές συρμάτινες κατασκευές προϊόντα εντοιχισμένης κoυζίνας & μπάνιου γάντζοι πάνελ διαμορφωμένα σύρματα ειδικές συρμάτινες κατασκευές 1 Επειδή όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη... Η προμήθεια πρώτων υλών γίνεται από τους μεγαλύτερους

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg www.schilling-fn.de Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο 2.000 kg και 3.000 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης στηρίγματος φορέα

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανισμοί και εξαρτήματα τραπεζιών

Μηχανισμοί και εξαρτήματα τραπεζιών Μηχανισμοί και εξαρτήματα τραπεζιών ΙΣΤΟΡΙΚΟ H εταιρία SOKRATIS & CO δραστηριοποιείται από το 1981 στον χώρο των εξαρτημάτων επιπλοποιίας,με μεγάλη επιτυχία. Έχοντας συνάψει συμφωνίες αντιπροσώπευσης με

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αποσυναρµολογηµενη διάταξη µονόφυλλου ανοιγόµενου παραθυρου..σελ 3 Πίνακας απαιτούµενων εξαρτηµάτων..σελ 4 Συναρµολόγηση κάσας.....σελ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεντεσέδες και Πορταδέλλες

Μεντεσέδες και Πορταδέλλες και Πορταδέλλες σελ. σελ. Ferrari Made in Italy 94 Πόρτας 110 Ic Ferrari 102 Παραθύρων 116 Επίπλων 105 Μάσκουλα 119 Διάφοροι 105 Μεντεσές 110 Ίσιος Ferrari Μεντεσές 110 Ferrari 0102820 200/10000 τεμ. 01020

Διαβάστε περισσότερα

DOMINA HP GIESSE. Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση

DOMINA HP GIESSE. Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση Από την εξέλιξη του Domina 3D μία νέα αντίληψη για κατασκευές μεγάλου βάρους. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Εύκολη συναρμολόγηση Ρυθμίσεις τριών κατευθύνσεων Μέγιστη αντοχή φορτίου 160

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικά Κυπρί. Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο. Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας.

Ηλεκτρικά Κυπρί. Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο. Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας. Ηλεκτρικά Κυπρί Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας. Αντίκρισμα Τα αντικρίσματα, σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανισμοί για γωνιακά και τυφλά ντουλάπια

Μηχανισμοί για γωνιακά και τυφλά ντουλάπια ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LeMans Σελίδα 3 3 Μηχανισμός για τυφλά ντουλάια 90 άρια και 100 άρια MagicCorner Σελίδα 3 9 Μηχανισμός για τυφλά ντουλάια 90 άρια και 100 άρια Περιστρεφόμενα 1/2 Ξεχωριστές λύσεις για 80 άρια,

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Σωληνομέγγενες και καβαλέτα Ευρεία γκάμα αξεσουάρ σωλήνων σχεδιασμένα να συνδυάζονται αρμονικά. Στιβαρή κατασκευή για πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης.

Σωληνομέγγενες και καβαλέτα Ευρεία γκάμα αξεσουάρ σωλήνων σχεδιασμένα να συνδυάζονται αρμονικά. Στιβαρή κατασκευή για πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης. Σωληνομέγγενες και καβαλέτα Ευρεία γκάμα αξεσουάρ σωλήνων σχεδιασμένα να συνδυάζονται αρμονικά. Στιβαρή κατασκευή για πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης. Σωληνομέγγενες μοντέλων in. mm in. mm Σελίδες Φορητή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΠΉ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ ... ΛΙΜΕΣ ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΌΦΤΕΣ ΚΟΠΙΔΙΑ ΨΑΛΙΔΙ

ΚΟΠΉ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ ... ΛΙΜΕΣ ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΌΦΤΕΣ ΚΟΠΙΔΙΑ ΨΑΛΙΔΙ ... 86 ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ... 87 ΛΙΜΕΣ... 89 ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΌΦΤΕΣ... 90 ΨΑΛΊΔΙΑ ΛΑΜΑΡΊΝΑΣ... 92 ΚΟΠΊΔΙΑ... 93 ΚΟΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 93 ΨΑΛΊΔΙ... 93 ΨΑΛΙΔΙ ΓΕΝΙΚΉΣ ΧΡΉΣΗΣ 8 ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΟ ΥΨΗΛΏΝ ΕΠΙΔΌΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλή Προσαρμοστικό Φυσικό. proprio foot... επειδή ο κόσμος δεν είναι επίπεδος.

Ασφαλή Προσαρμοστικό Φυσικό. proprio foot... επειδή ο κόσμος δεν είναι επίπεδος. Ασφαλή Προσαρμοστικό Φυσικό proprio foot... επειδή ο κόσμος δεν είναι επίπεδος. εξυπνη τεχνολογια Η Össur προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Προβάλλοντας πολυάριθμες προόδους

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

i-fos Wake Up Your Kitchen

i-fos Wake Up Your Kitchen ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 01. Τι είναι το I-FOS 02. Καλωδίωση 03. Τροφοδοσία 04. Έλεγχος & Χειρισμός 05. Συχνές Ερωτήσεις Δώστε φως στην κουζίνα σας 01 Tι είναι το Υψηλής αισθητικής LED φωτισμός για τον πάγκο της κουζίνας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγκατάσταση Η σωστή θέση του απορροφητήρα θα πρέπει να είναι 60cm πάνω από το επίπεδο των ηλεκτρικών εστιών της κουζίνας σας ή 75cm εάν πρόκειται για εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση και αξιοπιστία σε µικρές διαστάσεις Επίτοιχοι λέβητες αερίου από τη Bosch

Άνεση και αξιοπιστία σε µικρές διαστάσεις Επίτοιχοι λέβητες αερίου από τη Bosch Άνεση και αξιοπιστία σε µικρές διαστάσεις Επίτοιχοι λέβητες αερίου από τη Bosch Gaz 4000 W. Αξιοπιστία και υψηλή απόδοση. Ο επίτοιχος λέβητας Gaz 4000 W της Bosch είναι µικρός σε διαστάσεις, δυνατός σε

Διαβάστε περισσότερα

Μύρινα, 13/06/2014. Ο ήµαρχος. Αντώνης Χατζηδιαµαντής

Μύρινα, 13/06/2014. Ο ήµαρχος. Αντώνης Χατζηδιαµαντής Ελληνική ηµοκρατία Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήµος Λήµνου Πλατεία Ηλία Ηλιού 7 Τηλέφωνο: 2254350015 FAX : 2254050050 Ηλεκτ. ιεύθυνση: www.limnos.gov.gr Μύρινα, 13 Ιουνίου 2014 Αρ. Πρωτ: 10303 Θέµα: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων (στη γεωργία) Φίλιππος Ι. Καρυπίδης, Καθηγητής Τμήμα: Τεχνολόγων Γεωπόνων Κατ. Αγροτικής Οικονομίας

Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων (στη γεωργία) Φίλιππος Ι. Καρυπίδης, Καθηγητής Τμήμα: Τεχνολόγων Γεωπόνων Κατ. Αγροτικής Οικονομίας Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων (στη γεωργία) Διδάσκων: Φίλιππος Ι. Καρυπίδης, Καθηγητής Τμήμα: Τεχνολόγων Γεωπόνων Κατ. Αγροτικής Οικονομίας Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων -Φ. Καρυπίδης 1 Εφοδιαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 3 2.1. Κανάλια απ ευθείας στήριξης 3 2.1.1. ιαστάσεις 3 2.1.2. Εξαρτήµατα τοποθέτησης 4 2.1.3. Εξαρτήµατα στήριξης διακοπτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ. H καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην αγορά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ. H καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην αγορά. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ H καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην αγορά. Η Βογιατζόγλου Systems διαθέτει το αξιόπιστο σύστημα μεταλλικού συρταριού Eurofit. Η δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών, η μεγάλη αντοχή του,

Διαβάστε περισσότερα

Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Ο Υ Ζ Ι Ν Α Σ

Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Ο Υ Ζ Ι Ν Α Σ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Όλα ξεκινούν με μια ιδέα. Μια ιδέα στην οποία πιστεύουμε, που μας οδηγεί καθημερινά, που πάντα μας εκπλήσσει και μας εμπνέει. Θέλουμε να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας μηχανισμούς για

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ινστιτούτο Πληροφορικής Ταχ. Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής Θερμοκρασίας Χώρου 230/10 (4) A~ Με Διάταξη Ανοίγματος

Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής Θερμοκρασίας Χώρου 230/10 (4) A~ Με Διάταξη Ανοίγματος Οδηγίες χρήσης Ρυθμιστής Θερμοκρασίας Χώρου 230/10 (4) A~ Με Διάταξη Ανοίγματος 0390.. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ρυθμιστή θερμοκρασίας χώρου 230/10 (4) A~ με διάταξη ανοίγματος 2 Εγκατάσταση του ρυθμιστή

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009 s Ενημέρωση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 Για εφαρμογές θέρμανσης No. 32E056el Ιούλιος 2009 32 Θερμοστάτες χώρου Έναρξη πωλήσεων Προϊόντα: RDD310 RDE410 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Πόρτες 6 Χαρακτηριστικά 26 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό 4 ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Γερανογέφυρα αλουμινίου, στατική, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.0 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ύψος πλευρικού πλαισίου Πλάτος πλευρικού πλαισίου Ολικό ύψος Σημείο ανάρτησης στο

Διαβάστε περισσότερα

Original-Gebrauchsanleitung V1/0716

Original-Gebrauchsanleitung V1/0716 601182 601192 601151 601161 Original-Gebrauchsanleitung V1/0716 GR ΟΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Τεχνικά στοιχεία Ονοµασία Ραφιέρα αποθήκης Ραφιέρα αποθήκης 4500 Κωδ. προϊόντος: 601182 601192 Υλικό: Ατσάλι επιχρωµιωµένο

Διαβάστε περισσότερα

INTRODUCTION / ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Warning: Shock and pre-load adjustment unit are pressurized! Improper use can lead to serious injuries, including death.

INTRODUCTION / ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Warning: Shock and pre-load adjustment unit are pressurized! Improper use can lead to serious injuries, including death. ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ENGLISH INTRODUCTION / ΕΙΣΑΓΩΓΗ Warning: Shock and pre-load adjustment unit are pressurized! Improper use can lead to serious injuries, including death. Συγχαρητήρια για την αγορά των WP αναρτήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα Ρολού ΕΤΕΜ Ε-55 ΘΕΤΙΣ

Σύστηµα Ρολού ΕΤΕΜ Ε-55 ΘΕΤΙΣ 14 Ιουνίου 2005 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Σύστηµα Ρολού ΕΤΕΜ Ε-55 ΘΕΤΙΣ Αγαπητοί Συνεργάτες, Η ΕΤΕΜ διεύρυνε την ποικιλία των συστηµάτων της προσθέτοντας το ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΥ Ε-55 ΘΕΤΙΣ. Η σειρά Ε-55 έρχεται να

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

μεντεσές με φρένο κουμπωτός (clip on), 110 o

μεντεσές με φρένο κουμπωτός (clip on), 110 o μεντεσές με φρένο κουμπωτός (clip on), 110 o Μεταλλικό σώμα Επινικελωμένος Γωνία 110 ο Εσωτερικό αμορτισέρ Τρισδιάστατη ρύθμιση (με αντίστοιχο τακάκι) Αμορτισέρ ενσωματωμένο στο σώμα του μεντεσέ σχεδιάγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Σωληνομέγγενες & καβαλέτα σωλήνων

Σωληνομέγγενες & καβαλέτα σωλήνων Σωληνομέγγενες & καβαλέτα σωλήνων Ευρεία γκάμα αξεσουάρ σωλήνων σχεδιασμένα να συνδυάζονται αρμονικά. Στιβαρή κατασκευή για πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης. μοντέλων Δυνατότητα in. mm in. mm Σελίδα Σωληνομέγγενες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA H σειρά ΤΑΝIΑ διακρίνεται για τις αρμονικές της γραμμές. Έχει εφαρμογές εκεί όπου είναι απαραίτητη η αντοχή, η εργονομία αλλά και ο μικρότερος όγκος των καθισμάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συνεδριακών

Διαβάστε περισσότερα

εξαρτήματα accessories

εξαρτήματα accessories Στην πορεία των χρόνων η Salinox έχει επιλέξει και καθιερώσει τη χρήση συγκεκριμένων εξαρτημάτων, τα οποία είτε τα κατασκευάζει, είτε τα προμηθεύεται. Στην συγκεκριμένη ενότητα, παρουσιάζονται τα βασικότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14.03.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 15629 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής Θερμοκρασίας Χώρου 24/ 5(2) A~ Με Επαφή Δύο Κατευθύνσεων

Οδηγίες χρήσης. Ρυθμιστής Θερμοκρασίας Χώρου 24/ 5(2) A~ Με Επαφή Δύο Κατευθύνσεων Οδηγίες χρήσης Ρυθμιστής Θερμοκρασίας Χώρου 24/ 5(2) A~ Με Επαφή Δύο Κατευθύνσεων 0397.. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ρυθμιστή θερμοκρασίας χώρου 24/5 (2) A~ με επαφή δύο κατευθύνσεων 2 Εγκατάσταση του ρυθμιστή

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

Όταν τα ντουλάπια είναι ανοιγόμενα χρησιμοποιούμε κρυφούς μεντεσέδες

Όταν τα ντουλάπια είναι ανοιγόμενα χρησιμοποιούμε κρυφούς μεντεσέδες Όταν τα ντουλάπια είναι ανοιγόμενα χρησιμοποιούμε κρυφούς μεντεσέδες Για πτυσσόμενες πόρτες Μεντεσέδες για Ξύλινες πόρτες Γυάλινες πόρτες Πόρτες ψυγείων Προφίλ αλουμινένιου πλαισίου Mini για ξύλινες πόρτες

Διαβάστε περισσότερα

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Μόνο σοκολατένιες πλευρές Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Όλα έχουν από δύο πλευρές. Αλλά σε αυτό το διαχωριστικό χώρου η μια πλευρά είναι ωραιότερη από την άλλη. Να τότε

Διαβάστε περισσότερα

Σωλήνας. 500 κατσαρολιέρας

Σωλήνας. 500 κατσαρολιέρας Σωλήνας κατσαρολιέρας Υλικό: αλουμίνιο. Ενσωματωμένη ρύθμιση κλίσης. Απλή, γρήγορη ρύθμιση του αρμού πρόσοψης. Σωλήνας εμιοδισμού. Αυξάνει το χώρο αποθήκευσης, στο συρτάρι μπορούν να τοποθετηθούν ψηλά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα