Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart"

Transcript

1 Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

2 Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας" που υπάρχει στη συσκευασία Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κατά την οδήγηση Για λειτουργία με τη συσκευή φερόμενη στο σώμα, διατηρήστε μια απόσταση 15 εκατοστών Τα μικρά εξαρτήματα μπορεί να προκαλέσουν κίνδυνο πνιγμού Αυτή η συσκευή δημιουργεί έντονο ήχο Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμων Αυτή η συσκευή μπορεί να παράγει έντονο φως ή φως που αναβοσβήνει Μην εκθέτετε το τηλέφωνο ή τα αξεσουάρ του σε φλόγες ή πηγές θερμότητας Αποφύγετε την επαφή με μαγνητικά μέσα Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες

3 Κρατήστε τη μακριά από βηματοδότες και άλλες ατομικές ιατρικές συσκευές. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες σε νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσεις Απενεργοποιήστε τη σύμφωνα με τις οδηγίες σε αεροσκάφη και αεροδρόμια Απενεργοποιήστε τη σε εκρηκτικά περιβάλλοντα Επίσης, διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας" που περιέχεται στη συσκευασία Τι Περιέχει η Συσκευασία Αποφύγετε την επαφή με υγρά και κρατήστε τη στεγνή Μην επιχειρήσετε να την αποσυναρμολογή σετε Μην βασίζεστε σε αυτήν τη συσκευή για επικοινωνία εκτάκτου ανάγκης Χρησιμοποιείτε μόνο εγκεκριμένα παρελκόμενα Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Καλώδιο USB Μπαταρία Ακουστικά Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Πληροφορίες ασφάλειας

4 Το Τηλέφωνο με μια Ματιά Ακουστικό 2 Οθόνη αφής 3 ΑΡΧΙΚΗ 4 ΜΕΝΟΥ 5 Μικρόφωνο 6 Αναζήτηση 7 Πίσω 8 Πλήκτρο έντασης ήχου 9 Βύσμα ακουστικών Κάμερα 12 Θύρα φόρτισης/ δεδομένων Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση

5 Βασικές Λειτουργίες Πιέστε για να ενεργοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Πιέστε παρατεταμένα για να ανοίξετε το μενού Επιλογές τηλεφώνου. Πιέστε για να κλειδώσετε την οθόνη όταν το κινητό σας τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο. Αγγίξτε για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη. Αγγίξτε για να βγείτε από κάποια εφαρμογή που εκτελείτε. Αγγίξτε για να κρύψετε το πληκτρολόγιο. Αγγίξτε για να ανοίξετε το μενού μιας ενεργής οθόνης. Αγγίξτε για να επιστρέψετε στην Κεντρική οθόνη. Αγγίξτε Πιέστε για να εμφανιστούν οι εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πιο πρόσφατα. Αγγίξτε για να ανοίξετε την υπηρεσία αναζήτησης της Google για αναζητήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο και στο web. Αγγίξτε παρατεταμένα για να ανοίξει η φωνητική αναζήτησης της Google.

6 Εγκατάσταση της Κάρτας SIM 1 2 Εγκατάστασης της Κάρτας microsd (Προαιρετικό) 1 2 Εγκατάσταση της Μπαταρίας

7 Φόρτιση της μπαταρίας Εάν το κινητό σας τηλέφωνο φορτίζει ενώ βρίσκεται σε λειτουργία, το εικονίδιο μπαταρίας στη γραμμή Ειδοποιήσεων δείχνει την κατάσταση φόρτισης. Όταν το εικονίδιο μπαταρίας αλλάξει σε, δηλώνει ότι το κινητό σας τηλέφωνο είναι πλήρως φορτισμένο. Ενεργοποίηση του Κινητού Τηλεφώνου σας Πιέστε το. Την πρώτη φορά που ενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ρυθμίσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Ρύθμιση του Κινητού Τηλεφώνου σας Την πρώτη φορά που ενεργοποιείτε το κινητό τηλέφωνό σας, το τηλέφωνο εμφανίζει έναν οδηγό ρύθμισης που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας. Ο οδηγός ρύθμισης σας βοηθά στα παρακάτω: Εκμάθηση των λειτουργιών του κινητού τηλεφώνου σας Δημιουργία ή σύνδεση στον λογαριασμό σας Αρχικές ρυθμίσεις για την χρήση του κινητού τηλεφώνου σας

8 Εισαγωγή Επαφών από Κάρτα SIM 1 Στη λίστα επαφών, αγγίξτε το > Διαχείριση επαφών. 2 Αγγίξτε το Αντιγραφή από την κάρτα SIM. 3 Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμό στο τηλέφωνό σας, αγγίξτε το λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να εισάγετε τις επαφές. 4 Περιμένετε μέχρι να φορτωθούν τα περιεχόμενα της κάρτας SIM. Επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να εισάγετε ή αγγίξτε το > Εισαγωγή όλων για να εισάγετε όλες τις επαφές. Απενεργοποίηση του Κινητού Τηλεφώνου σας 1 Πιέστε παρατεταμένα το για να ανοίξετε το μενού Επιλογές τηλεφώνου. 2 Αγγίξτε το Απενεργοποίηση. 3 Αγγίξτε το OK.

9 Κεντρική Οθόνη 10:23 Γραμμή ειδοποιήσεων: Παρουσιάζει υπενθυμίσεις και ενδείξεις κατάστασης. Μετακινήστε τη προς τα κάτω με το δάχτυλό σας για να ανοίξετε το παράθυρο ειδοποιήσεων. Περιοχή εμφάνισης: Εμφανίζει τη λειτουργία και τις περιοχές οθόνης του τηλεφώνου. Κουκκίδες εναλλαγής παραθύρων οθόνης: Υποδεικνύουν τον αριθμό των παραθύρων οθόνης στα αριστερά ή στα δεξιά. Πιέστε τις αριστερές ή τις δεξιές κουκκίδες για εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων οθόνης. Πιέστε για να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης στο web. Πιέστε για να δείτε όλες τις εφαρμογές σας. Πιέστε για να ανοίξετε την εφαρμογή τηλέφωνο. Προβολή Άλλων Τμημάτων της Κεντρικής Οθόνης 10:23 Μετακινήστε το δάχτυλό σας αριστερά ή δεξιά κατά μήκος της Αρχικής οθόνης, για να δείτε τα εναλλακτικά παράθυρα οθόνης. Πιέστε μια συντόμευση για να ανοίξει η οθόνη της. Πιέστε παρατεταμένα τις μικρές κουκκίδες για να δείτε μικρογραφίες των παραθύρων οθόνης.

10 Γραφικά στοιχεία της Vodafone Η Vodafone έχει προσθέσει μερικά γραφικά στοιχεία στην Αρχική οθόνη, για να σας βοηθήσει να συνομιλήσετε με τους φίλους σας, να δείτε τι κάνουν και να ελέγξετε τη χρήση των δεδομένων σας: Βρείτε τις αγαπημένες επαφές σας Προσθέστε τις αγαπημένες επαφές σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να τις καλέσετε, να στείλετε ή μήνυμα απλώς από την Αρχική οθόνη. Δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας Λάβετε ενημερώσεις Facebook και Twitter από τους φίλους σας και μοιραστείτε τις ενημερώσεις της δικής σας κατάστασης και φωτογραφίες με το γραφικό στοιχείο Φίλοι. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια επαφή στο γραφικό στοιχείο Καλύτερος φίλος. Ελέγξτε τη χρήση των δεδομένων σας Ελέγξτε τη χρήση των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου σας, της λειτουργίας Wi-Fi και της λειτουργίας Bluetooth με το γραφικό στοιχείο Διαχείριση συνδέσεων, από την Αρχική οθόνη. Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης όταν θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια.

11 Προσθήκη Νέου Στοιχείου Οθόνης 1 Αγγίξτε παρατεταμένα μια κενή περιοχή της Κεντρικής οθόνης μέχρι να εμφανιστεί το μενού Προσθήκη στην αρχική οθόνη. 2 Επιλέξτε ένα στοιχείο για να το προσθέσετε στην Κεντρική οθόνη. Αλλαγή Ταπετσαρίας 1 Στην κεντρική οθόνη, αγγίξτε > Ταπετσαρία. 2 Κάντε οτιδήποτε από τα παρακάτω: Αγγίξτε το Ζωντανές ταπετσαρίες για να επιλέξετε μια κινούμενη εικόνα και να την ορίσετε ως ταπετσαρία. Αγγίξτε το Εικόνες για να επιλέξετε μια εικόνα απο τη Συλλογή και να την ορίσετε ως ταπετσαρία. Αγγίξτε το Ταπετσαρίες για να επιλέξετε μια εικόνα και να την ορίσετε ως ταπετσαρία.

12 Κλείδωμα της Οθόνης Όταν το τηλέφωνό σας είναι ενεργοποιημένο, πιέστε το για να κλειδώσετε την οθόνη. Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη, μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα και κλήσεις. Εάν το τηλέφωνό σας είναι ανενεργό για λίγη ώρα, η οθόνη κλειδώνει αυτόματα. Ξεκλείδωμα της Οθόνης 1 πιέστε το για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. 2 Σύρετε το εικονίδιο κλειδαριάς από αριστερά προς δεξιά για να ξεκλειδώσετε την οθόνη.

13 Πραγματοποίηση Κλήσης με την Εφαρμογή Τηλέφωνο 1 Αγγίξτε το > Τηλέφωνο για να εμφανιστούν τα πλήκτρα κλήσης. 2 Αγγίξτε τα κατάλληλα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου. 3 Αγγίξτε το για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Απάντηση σε Εισερχόμενη Κλήση Σύρετε το προς τα δεξιά για να απαντήσετε στην κλήση.

14 Χρήση του πληκτρολογίου TouchPal 1 7 EN,. 12# Go Πιέστε για αλλαγή από κεφαλαία σε πεζά. 2 Πιέστε για να ενεργοποιήσετε την πρόβλεψη λέξεων. 3 Πιέστε για να ορίσετε τη γλώσσα του τηλεφώνου σας. Για να επιλέξετε μια γλώσσα, πιέστε > Ρυθμίσεις > Γλώσσα και πληκτρολόγιο > TouchPal Input > Language. 4 Πιέστε για να εισάγετε ένα κενό διάστημα Πιέστε για μετάβαση στο παράθυρο πληκτρολογίου "Αριθμοί και Σύμβολα". Πιέστε για να προσθέσετε μια αλλαγή γραμμής (αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ΟΚ ή Μετάβαση) Πιέστε για να διαγράψετε το χαρακτήρα αριστερά από το δρομέα. Πιέστε παρατεταμένα για να διαγράψετε όλους τους χαρακτήρες αριστερά από τον δρομέα.

15 Εναλλαγή της διάταξης πληκτρολογίου Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή της διάταξης πληκτρολογίου μόνο αν έχετε επιλέξει TouchPal. Υπάρχουν τρεις διατάξεις πληκτρολογίου για να επιλέξετε: Full QWERTY, 12 Key PhonePad και CooTek T+. Για εναλλαγή μεταξύ των διατάξεων πληκτρολογίου, πιέστε παρατεταμένα τη μία πλευρά του παραθύρου πληκτρολογίου και κατόπιν κινήστε το παράθυρο στην άκρη της οθόνης. Επιλογή Μεθόδου Εισαγωγής 1 Αγγίξτε παρατεταμένα τον χώρο όπου θέλετε να εισάγετε το κείμενό σας μέχρι να εμφανιστεί το μενού Επεξεργασία κειμένου. 2 Αγγίξτε το Μέθοδος εισόδου. 3 Επιλέξτε τη μέθοδο εισαγωγής. Ο πίνακας πληκτρολογίου θα εμφανιστεί αυτόματα.

16 Δημιουργία και Αποστολή Μηνύματος Πολυμέσων 1 Αγγίξτε το > Μηνύματα > Νέο μήνυμα. 2 Εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο πεδίο Προς. 3 Αγγίξτε το πλαίσιο κειμένου σύνθεσης για να εισάγετε το μήνυμά σας. 4 Αγγίξτε για να εμφανιστεί ο πίνακας επιλογών. Αγγίξτε το Προσθήκη θέματος για να προσθέσετε το θέμα του μηνύματος. Το κινητό σας τηλέφωνο βρίσκεται τώρα σε κατάσταση μηνύματος πολυμέσων(mms). Αγγίξτε το Επισύναψη για να προσθέσετε ένα αρχείο εικόνας, μουσικής ή βίντεο. 5 Όταν το μήνυμα είναι έτοιμο προς αποστολή, αγγίξτε το Αποστολή. Ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Δεδομένων 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. 3 Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Ενεργοποίηση δεδομένων για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση δεδομένων. Ενεργοποίηση του Wi-Fi 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα και κατόπιν επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Wi-Fi για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi.

17 Κοινή Χρήση της Σύνδεσης Δεδομένων του Τηλεφώνου σας Μέσω USB Για να χρησιμοποιήσετε σύνδεση USB σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε μια σύνδεση δικτύου μέσω USB. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου σας και την κάρτα SD μέσω USB ταυτόχρονα. 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα > Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης. 3 Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Σύνδεση μέσω κινητής συσκευής με USB για να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων σας. Κοινή Χρήση της Σύνδεσης Δεδομένων του Τηλεφώνου σας ως Φορητό Σημείο Πρόσβασης Wi-Fi 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα > Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης. 3 Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi για να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων σας.

18 Άνοιγμα της Κάμεράς σας Αγγίξτε το > Κάμερα για να ανοίξετε την κάμερα. Η κάμερα ανοίγει σε κατάσταση οριζόντιας προβολής και είναι έτοιμη για λήψη φωτογραφίας ή για εγγραφή βίντεο. Αγγίξτε το για να κλείσετε την κάμερα. Οθόνη Λήψης Αγγίξτε για προσαρμογή των ρυθμίσεων της μηχανής. Μικρογραφία της τελευταίας φωτογραφίας. Πιέστε για να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο. Σύρετε προς τα επάνω για εγγραφή βίντεο ή σύρετε προς τα κάτω για φωτογράφιση. Πιέστε για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή για να αρχίσετε την εγγραφή ενός βίντεο. Χρήση της Κάρτας microsd ως Συσκευή Αποθήκευσης USB 1 Συνδέστε το κινητό τηλέφωνο στον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB. Ο υπολογιστής σας θα ανιχνεύσει την microsd κάρτα ως αφαιρούμενη μονάδα δίσκου. 2 Ανοίξτε τη γραμμή ειδοποιήσεων και κατόπιν αγγίξτε το Το USB είναι συνδεδεμένο. 3 Αγγίξτε το Ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου USB στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει για να επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας να μεταφέρετε αρχεία. Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στην microsd κάρτα του κινητού σας τηλεφώνου.

19 Συχνές Ερωτήσεις Πώς επιλέγω ένα τραγούδι ως ήχο κλήσης του τηλεφώνου; Στη βιβλιοθήκη μέσων, αγγίξτε παρατεταμένα το τραγούδι που θέλετε να καθοριστεί ως ήχος κλήσης και κατόπιν αγγίξτε το Χρήση ως ήχος κλήσης. Πώς αποτρέπω την αυτόματη αλλαγή προσανατολισμού όταν περιστρέφω το τηλέφωνο; Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις > Προβολή > Αυτόματη περιστροφή οθόνης για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Πώς ρυθμίζω τον τρόπο ξεκλειδώματος; Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις > Τοποθεσία και ασφάλεια > Ρύθμιση κλειδώματος οθόνης > Μοτίβο. Πώς μπορώ να αλλάξω τη λειτουργία του πληκτρολογίου; Αγγίξτε παρατεταμένα την περιοχή όπου γράφετε το κείμενο και κατόπιν επιλέξτε τη μέθοδο εισαγωγής που προτιμάτε. Πώς διακόπτω το τραγούδι που αναπαράγεται στο παρασκήνιο; Αγγίξτε τη γραμμή ειδοποιήσεων, σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε τον πίνακα ειδοποιήσεων και κατόπιν αγγίξτε την ειδοποίηση αναπαραγωγής μουσικής για να μεταβείτε στην οθόνη αναπαραγωγής μουσικής.

20 Πώς επιστρέφω στην οθόνη κλήσης; Κατά τη διάρκειας μίας κλήσης, εάν βρίσκεστε σε άλλη οθόνη, μπορείτε να αγγίξετε τη γραμμή ειδοποιήσεων και να σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε τον πίνακα ειδοποιήσεων. Κατόπιν αγγίξτε την ειδοποίηση της τρέχουσας κλήσης για να επιστρέψετε στην οθόνη κλήσης. Πώς δημιουργώ μια συντόμευση για μία εφαρμογή στην Κεντρική οθόνη; Αγγίξτε παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής στην οθόνη του βασικού μενού μέχρι να εμφανιστεί η Κεντρική οθόνη. Στη συνέχεια σύρετε το εικονίδιο εκεί που θέλετε να τοποθετηθεί και απομακρύνετε το δάχτυλό σας. Πώς κρύβω το πληκτρολόγιο; Αγγίξτε για να κρύψετε το πληκτρολόγιο. Πώς λαμβάνω ένα συνημμένο MMS (μήνυμα πολυμέσων); Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα κινητού τηλεφώνου είναι ενεργοποιημένα. Το τηλέφωνό σας θα λαμβάνει αυτόματα τα συνημμένα MMS. Πώς κάνω εκκαθάριση των δεδομένων και της μνήμης cache μιας εφαρμογής; Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πιέστε Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών. Πιέστε στην εφαρμογή της οποία θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα και τη μνήμη cache. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πιέστε Εκκαθάριση δεδομένων ή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

21 Πώς βρίσκω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του τηλεφώνου μου; Για το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση

22 Vodafone Group Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα Vodafone είναι εμπορικά σήματα του Vodafone Group. Όλα τα ονόματα προϊόντων ή οι επωνυμίες εταιρειών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. V100R001_ XXXX

Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart

Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας...1 1.1 Νομική σημείωση... 2 2 Μάθετε το Τηλέφωνό σας...5 2.1 Όψη του Τηλεφώνου... 5 2.2 Εγκατάσταση του Κινητού Τηλεφώνου σας... 7

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 power

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 power Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 power Ορισμένες υπηρεσίες και εφαρμογές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Ρωτήστε στο κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες. Το Android είναι εμπορικό σήμα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σημαντικές πληροφορίες...7 Android τι και πώς;...8 Εφαρμογές...8

Περιεχόμενα. Σημαντικές πληροφορίες...7 Android τι και πώς;...8 Εφαρμογές...8 sola Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Σημαντικές πληροφορίες...7 Android τι και πώς;...8 Εφαρμογές...8 Οδηγός έναρξης...9 Συναρμολόγηση...9 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του τηλεφώνου...10 Οδηγός ρυθμίσεων...11

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you Εγχειρίδιο χρήσης Smart Tab 4G Vodafone Power to you Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο User manual χρήσης

Εγχειρίδιο User manual χρήσης Εγχειρίδιο User manual χρήσης VF-1497 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1 Με τη χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών Vodafone που Group αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ZTE. Κινητό τηλέφωνο WCDMA/GSM με Android ICS Εγχειρίδιο χρήσης

ZTE. Κινητό τηλέφωνο WCDMA/GSM με Android ICS Εγχειρίδιο χρήσης ZTE Κινητό τηλέφωνο WCDMA/GSM με Android ICS Εγχειρίδιο χρήσης 1 ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Copyright 2012 ZTE CORPORATION. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η χρήση αποσπάσματος, η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

Smart 4 mini Εγχειρίδιο χρήσης

Smart 4 mini Εγχειρίδιο χρήσης Smart 4 mini Εγχειρίδιο χρήσης Κάποιες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Παρακαλώ ρωτήστε στα καταστήματα για λεπτομέρειες. To Αndroid είναι εμπορικό σήμα της Google

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης LG-P350

Οδηγός χρήσης LG-P350 EΛΛH NIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 Οδηγός χρήσης LG-P350 Οδηγός χρήσης LG-P350 P/N : MMBB0000000 (1.0) H www.lg.com WiFi (WLAN) Η συσκευή προορίζεται για χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart III

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart III Κάποιες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Παρακαλώ ρωτήστε τα καταστήματα για λεπτομέρειες. Το λογότυπο Facebook αποτελεί εμπορικό σήμα της Facebook, Inc. Τα λογότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia go. ST27i/ST27a

Οδηγός χρήστη. Xperia go. ST27i/ST27a Οδηγός χρήστη Xperia go ST27i/ST27a Περιεχόμενα Σημαντικές πληροφορίες...7 Ανθεκτικότητα στο νερό...8 Βαθμολογία IP (προστασία από εισροή)...8 Android τι και πώς;...10 Εφαρμογές...10 Οδηγός έναρξης...11

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart mini

Εγχειρίδιο χρήσης Vodafone Smart mini Κάποιες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Παρακαλώ ρωτήστε στα καταστήματα για λεπτομέρειες. Το λογότυπο Facebook αποτελεί εμπορικό σήμα της Facebook, Inc. Tα λογότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. ST23i/ST23a. miro

Οδηγός χρήστη. ST23i/ST23a. miro Οδηγός χρήστη ST23i/ST23a miro Περιεχόμενα Σημαντικές πληροφορίες...6 Android τι και πώς;...7 Εφαρμογές...7 Οδηγός έναρξης...8 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του τηλεφώνου...10 Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M 1904/C1905

Οδηγός χρήστη. Xperia M 1904/C1905 Οδηγός χρήστη Xperia M 1904/C1905 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Android τι και πώς;...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...9 Κλείδωμα και ξεκλείδωμα της οθόνης...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. ST27i/ST27a

Οδηγός χρήστη. ST27i/ST27a Οδηγός χρήστη ST27i/ST27a go Περιεχόμενα Xperia go Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Android τι και γιατί;...7 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...10 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia S LT26i

Οδηγός χρήστη. Xperia S LT26i Οδηγός χρήστη Xperia S LT26i Περιεχόμενα Xperia S Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Android τι και γιατί;...7 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...10 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1.

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1. EΛΛH NIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 Οδηγός χρήσης LG-P990 P/N : MFL67121810 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός ενδέχεται να λειτουργεί σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SL LT26ii

Οδηγός χρήστη. Xperia SL LT26ii Οδηγός χρήστη Xperia SL LT26ii Περιεχόμενα Xperia SL Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Android τι και γιατί;...7 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...10 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Google ;...9 Φόρτιση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia J ST26i/ST26a

Οδηγός χρήστη. Xperia J ST26i/ST26a Οδηγός χρήστη Xperia J ST26i/ST26a Περιεχόμενα Xperia J Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Τι είναι το Android ;...7 Γενική επισκόπηση τηλεφώνου...7 Συναρμολόγηση...9 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia E dual C1605/C1604

Οδηγός χρήστη. Xperia E dual C1605/C1604 Οδηγός χρήστη Xperia E dual C1605/C1604 Περιεχόμενα Xperia E dual Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Τι είναι το Android ;...7 Επισκόπηση κινητού...7 Συναρμολόγηση...9 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Smartphone G405 Εγχειρίδιο Χρήσης

Smartphone G405 Εγχειρίδιο Χρήσης G405 Smartphone G405 Εγχειρίδιο Χρήσης 1 1 Προειδοποιήσεις & Σημειώσεις... 5 2 Το τηλέφωνό σας... 6 2.1 Περιγραφή του τηλεφώνου σας... 6 2.1.1 Περιγραφή πλήκτρων... 6 2.1.2 Εικονίδια (Μπορεί να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 801 11 200 900 ή από κινητό στο : 210 4800564 Οδηγός χρήσης LG-P700 P/NO : MFL67482902 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430. www.lg.com MFL67882018 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430. www.lg.com MFL67882018 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430 MFL67882018 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη C5302/C5303/C5306

Οδηγός χρήστη C5302/C5303/C5306 Οδηγός χρήστη SP C5302/C5303/C5306 Περιεχόμενα Xperia SP Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Πληροφορίες για τον Οδηγό χρήστη...7 Android τι και πώς;...7 Επισκόπηση συσκευής...8 Συναρμολόγηση...9 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση και Λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Vodafone Smart Chat

Οδηγός Χρήσης Vodafone Smart Chat Ορισμένες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Παρακαλώ ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες από το κατάστημα. Το Facebook είναι σήμα κατατεθέν της Facebook, Inc. Οι ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια Moto G εικόνα Με μια ματιά Έναρξη Αρχική οθόνη και εφαρμογές Έλεγχος και προσαρμογή Κλήσεις Επαφές Μηνύματα Εmail Πληκτρολόγηση Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο Μουσική Βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 603

Οδηγός χρήσης Nokia 603 Οδηγός χρήσης Nokia 603 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 9 Φόρτιση του τηλεφώνου 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα