Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart"

Transcript

1 Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

2 Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας" που υπάρχει στη συσκευασία Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κατά την οδήγηση Για λειτουργία με τη συσκευή φερόμενη στο σώμα, διατηρήστε μια απόσταση 15 εκατοστών Τα μικρά εξαρτήματα μπορεί να προκαλέσουν κίνδυνο πνιγμού Αυτή η συσκευή δημιουργεί έντονο ήχο Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμων Αυτή η συσκευή μπορεί να παράγει έντονο φως ή φως που αναβοσβήνει Μην εκθέτετε το τηλέφωνο ή τα αξεσουάρ του σε φλόγες ή πηγές θερμότητας Αποφύγετε την επαφή με μαγνητικά μέσα Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες

3 Κρατήστε τη μακριά από βηματοδότες και άλλες ατομικές ιατρικές συσκευές. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες σε νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσεις Απενεργοποιήστε τη σύμφωνα με τις οδηγίες σε αεροσκάφη και αεροδρόμια Απενεργοποιήστε τη σε εκρηκτικά περιβάλλοντα Επίσης, διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας" που περιέχεται στη συσκευασία Τι Περιέχει η Συσκευασία Αποφύγετε την επαφή με υγρά και κρατήστε τη στεγνή Μην επιχειρήσετε να την αποσυναρμολογή σετε Μην βασίζεστε σε αυτήν τη συσκευή για επικοινωνία εκτάκτου ανάγκης Χρησιμοποιείτε μόνο εγκεκριμένα παρελκόμενα Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Καλώδιο USB Μπαταρία Ακουστικά Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Πληροφορίες ασφάλειας

4 Το Τηλέφωνο με μια Ματιά Ακουστικό 2 Οθόνη αφής 3 ΑΡΧΙΚΗ 4 ΜΕΝΟΥ 5 Μικρόφωνο 6 Αναζήτηση 7 Πίσω 8 Πλήκτρο έντασης ήχου 9 Βύσμα ακουστικών Κάμερα 12 Θύρα φόρτισης/ δεδομένων Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση

5 Βασικές Λειτουργίες Πιέστε για να ενεργοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Πιέστε παρατεταμένα για να ανοίξετε το μενού Επιλογές τηλεφώνου. Πιέστε για να κλειδώσετε την οθόνη όταν το κινητό σας τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο. Αγγίξτε για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη. Αγγίξτε για να βγείτε από κάποια εφαρμογή που εκτελείτε. Αγγίξτε για να κρύψετε το πληκτρολόγιο. Αγγίξτε για να ανοίξετε το μενού μιας ενεργής οθόνης. Αγγίξτε για να επιστρέψετε στην Κεντρική οθόνη. Αγγίξτε Πιέστε για να εμφανιστούν οι εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πιο πρόσφατα. Αγγίξτε για να ανοίξετε την υπηρεσία αναζήτησης της Google για αναζητήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο και στο web. Αγγίξτε παρατεταμένα για να ανοίξει η φωνητική αναζήτησης της Google.

6 Εγκατάσταση της Κάρτας SIM 1 2 Εγκατάστασης της Κάρτας microsd (Προαιρετικό) 1 2 Εγκατάσταση της Μπαταρίας

7 Φόρτιση της μπαταρίας Εάν το κινητό σας τηλέφωνο φορτίζει ενώ βρίσκεται σε λειτουργία, το εικονίδιο μπαταρίας στη γραμμή Ειδοποιήσεων δείχνει την κατάσταση φόρτισης. Όταν το εικονίδιο μπαταρίας αλλάξει σε, δηλώνει ότι το κινητό σας τηλέφωνο είναι πλήρως φορτισμένο. Ενεργοποίηση του Κινητού Τηλεφώνου σας Πιέστε το. Την πρώτη φορά που ενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ρυθμίσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Ρύθμιση του Κινητού Τηλεφώνου σας Την πρώτη φορά που ενεργοποιείτε το κινητό τηλέφωνό σας, το τηλέφωνο εμφανίζει έναν οδηγό ρύθμισης που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας. Ο οδηγός ρύθμισης σας βοηθά στα παρακάτω: Εκμάθηση των λειτουργιών του κινητού τηλεφώνου σας Δημιουργία ή σύνδεση στον λογαριασμό σας Αρχικές ρυθμίσεις για την χρήση του κινητού τηλεφώνου σας

8 Εισαγωγή Επαφών από Κάρτα SIM 1 Στη λίστα επαφών, αγγίξτε το > Διαχείριση επαφών. 2 Αγγίξτε το Αντιγραφή από την κάρτα SIM. 3 Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμό στο τηλέφωνό σας, αγγίξτε το λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να εισάγετε τις επαφές. 4 Περιμένετε μέχρι να φορτωθούν τα περιεχόμενα της κάρτας SIM. Επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να εισάγετε ή αγγίξτε το > Εισαγωγή όλων για να εισάγετε όλες τις επαφές. Απενεργοποίηση του Κινητού Τηλεφώνου σας 1 Πιέστε παρατεταμένα το για να ανοίξετε το μενού Επιλογές τηλεφώνου. 2 Αγγίξτε το Απενεργοποίηση. 3 Αγγίξτε το OK.

9 Κεντρική Οθόνη 10:23 Γραμμή ειδοποιήσεων: Παρουσιάζει υπενθυμίσεις και ενδείξεις κατάστασης. Μετακινήστε τη προς τα κάτω με το δάχτυλό σας για να ανοίξετε το παράθυρο ειδοποιήσεων. Περιοχή εμφάνισης: Εμφανίζει τη λειτουργία και τις περιοχές οθόνης του τηλεφώνου. Κουκκίδες εναλλαγής παραθύρων οθόνης: Υποδεικνύουν τον αριθμό των παραθύρων οθόνης στα αριστερά ή στα δεξιά. Πιέστε τις αριστερές ή τις δεξιές κουκκίδες για εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων οθόνης. Πιέστε για να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης στο web. Πιέστε για να δείτε όλες τις εφαρμογές σας. Πιέστε για να ανοίξετε την εφαρμογή τηλέφωνο. Προβολή Άλλων Τμημάτων της Κεντρικής Οθόνης 10:23 Μετακινήστε το δάχτυλό σας αριστερά ή δεξιά κατά μήκος της Αρχικής οθόνης, για να δείτε τα εναλλακτικά παράθυρα οθόνης. Πιέστε μια συντόμευση για να ανοίξει η οθόνη της. Πιέστε παρατεταμένα τις μικρές κουκκίδες για να δείτε μικρογραφίες των παραθύρων οθόνης.

10 Γραφικά στοιχεία της Vodafone Η Vodafone έχει προσθέσει μερικά γραφικά στοιχεία στην Αρχική οθόνη, για να σας βοηθήσει να συνομιλήσετε με τους φίλους σας, να δείτε τι κάνουν και να ελέγξετε τη χρήση των δεδομένων σας: Βρείτε τις αγαπημένες επαφές σας Προσθέστε τις αγαπημένες επαφές σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να τις καλέσετε, να στείλετε ή μήνυμα απλώς από την Αρχική οθόνη. Δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας Λάβετε ενημερώσεις Facebook και Twitter από τους φίλους σας και μοιραστείτε τις ενημερώσεις της δικής σας κατάστασης και φωτογραφίες με το γραφικό στοιχείο Φίλοι. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια επαφή στο γραφικό στοιχείο Καλύτερος φίλος. Ελέγξτε τη χρήση των δεδομένων σας Ελέγξτε τη χρήση των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου σας, της λειτουργίας Wi-Fi και της λειτουργίας Bluetooth με το γραφικό στοιχείο Διαχείριση συνδέσεων, από την Αρχική οθόνη. Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης όταν θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια.

11 Προσθήκη Νέου Στοιχείου Οθόνης 1 Αγγίξτε παρατεταμένα μια κενή περιοχή της Κεντρικής οθόνης μέχρι να εμφανιστεί το μενού Προσθήκη στην αρχική οθόνη. 2 Επιλέξτε ένα στοιχείο για να το προσθέσετε στην Κεντρική οθόνη. Αλλαγή Ταπετσαρίας 1 Στην κεντρική οθόνη, αγγίξτε > Ταπετσαρία. 2 Κάντε οτιδήποτε από τα παρακάτω: Αγγίξτε το Ζωντανές ταπετσαρίες για να επιλέξετε μια κινούμενη εικόνα και να την ορίσετε ως ταπετσαρία. Αγγίξτε το Εικόνες για να επιλέξετε μια εικόνα απο τη Συλλογή και να την ορίσετε ως ταπετσαρία. Αγγίξτε το Ταπετσαρίες για να επιλέξετε μια εικόνα και να την ορίσετε ως ταπετσαρία.

12 Κλείδωμα της Οθόνης Όταν το τηλέφωνό σας είναι ενεργοποιημένο, πιέστε το για να κλειδώσετε την οθόνη. Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη, μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα και κλήσεις. Εάν το τηλέφωνό σας είναι ανενεργό για λίγη ώρα, η οθόνη κλειδώνει αυτόματα. Ξεκλείδωμα της Οθόνης 1 πιέστε το για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. 2 Σύρετε το εικονίδιο κλειδαριάς από αριστερά προς δεξιά για να ξεκλειδώσετε την οθόνη.

13 Πραγματοποίηση Κλήσης με την Εφαρμογή Τηλέφωνο 1 Αγγίξτε το > Τηλέφωνο για να εμφανιστούν τα πλήκτρα κλήσης. 2 Αγγίξτε τα κατάλληλα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου. 3 Αγγίξτε το για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Απάντηση σε Εισερχόμενη Κλήση Σύρετε το προς τα δεξιά για να απαντήσετε στην κλήση.

14 Χρήση του πληκτρολογίου TouchPal 1 7 EN,. 12# Go Πιέστε για αλλαγή από κεφαλαία σε πεζά. 2 Πιέστε για να ενεργοποιήσετε την πρόβλεψη λέξεων. 3 Πιέστε για να ορίσετε τη γλώσσα του τηλεφώνου σας. Για να επιλέξετε μια γλώσσα, πιέστε > Ρυθμίσεις > Γλώσσα και πληκτρολόγιο > TouchPal Input > Language. 4 Πιέστε για να εισάγετε ένα κενό διάστημα Πιέστε για μετάβαση στο παράθυρο πληκτρολογίου "Αριθμοί και Σύμβολα". Πιέστε για να προσθέσετε μια αλλαγή γραμμής (αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ΟΚ ή Μετάβαση) Πιέστε για να διαγράψετε το χαρακτήρα αριστερά από το δρομέα. Πιέστε παρατεταμένα για να διαγράψετε όλους τους χαρακτήρες αριστερά από τον δρομέα.

15 Εναλλαγή της διάταξης πληκτρολογίου Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή της διάταξης πληκτρολογίου μόνο αν έχετε επιλέξει TouchPal. Υπάρχουν τρεις διατάξεις πληκτρολογίου για να επιλέξετε: Full QWERTY, 12 Key PhonePad και CooTek T+. Για εναλλαγή μεταξύ των διατάξεων πληκτρολογίου, πιέστε παρατεταμένα τη μία πλευρά του παραθύρου πληκτρολογίου και κατόπιν κινήστε το παράθυρο στην άκρη της οθόνης. Επιλογή Μεθόδου Εισαγωγής 1 Αγγίξτε παρατεταμένα τον χώρο όπου θέλετε να εισάγετε το κείμενό σας μέχρι να εμφανιστεί το μενού Επεξεργασία κειμένου. 2 Αγγίξτε το Μέθοδος εισόδου. 3 Επιλέξτε τη μέθοδο εισαγωγής. Ο πίνακας πληκτρολογίου θα εμφανιστεί αυτόματα.

16 Δημιουργία και Αποστολή Μηνύματος Πολυμέσων 1 Αγγίξτε το > Μηνύματα > Νέο μήνυμα. 2 Εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο πεδίο Προς. 3 Αγγίξτε το πλαίσιο κειμένου σύνθεσης για να εισάγετε το μήνυμά σας. 4 Αγγίξτε για να εμφανιστεί ο πίνακας επιλογών. Αγγίξτε το Προσθήκη θέματος για να προσθέσετε το θέμα του μηνύματος. Το κινητό σας τηλέφωνο βρίσκεται τώρα σε κατάσταση μηνύματος πολυμέσων(mms). Αγγίξτε το Επισύναψη για να προσθέσετε ένα αρχείο εικόνας, μουσικής ή βίντεο. 5 Όταν το μήνυμα είναι έτοιμο προς αποστολή, αγγίξτε το Αποστολή. Ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Δεδομένων 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. 3 Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Ενεργοποίηση δεδομένων για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση δεδομένων. Ενεργοποίηση του Wi-Fi 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα και κατόπιν επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Wi-Fi για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi.

17 Κοινή Χρήση της Σύνδεσης Δεδομένων του Τηλεφώνου σας Μέσω USB Για να χρησιμοποιήσετε σύνδεση USB σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε μια σύνδεση δικτύου μέσω USB. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου σας και την κάρτα SD μέσω USB ταυτόχρονα. 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα > Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης. 3 Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Σύνδεση μέσω κινητής συσκευής με USB για να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων σας. Κοινή Χρήση της Σύνδεσης Δεδομένων του Τηλεφώνου σας ως Φορητό Σημείο Πρόσβασης Wi-Fi 1 Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις. 2 Αγγίξτε το Ασύρματο και δίκτυα > Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης. 3 Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi για να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων σας.

18 Άνοιγμα της Κάμεράς σας Αγγίξτε το > Κάμερα για να ανοίξετε την κάμερα. Η κάμερα ανοίγει σε κατάσταση οριζόντιας προβολής και είναι έτοιμη για λήψη φωτογραφίας ή για εγγραφή βίντεο. Αγγίξτε το για να κλείσετε την κάμερα. Οθόνη Λήψης Αγγίξτε για προσαρμογή των ρυθμίσεων της μηχανής. Μικρογραφία της τελευταίας φωτογραφίας. Πιέστε για να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο. Σύρετε προς τα επάνω για εγγραφή βίντεο ή σύρετε προς τα κάτω για φωτογράφιση. Πιέστε για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή για να αρχίσετε την εγγραφή ενός βίντεο. Χρήση της Κάρτας microsd ως Συσκευή Αποθήκευσης USB 1 Συνδέστε το κινητό τηλέφωνο στον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB. Ο υπολογιστής σας θα ανιχνεύσει την microsd κάρτα ως αφαιρούμενη μονάδα δίσκου. 2 Ανοίξτε τη γραμμή ειδοποιήσεων και κατόπιν αγγίξτε το Το USB είναι συνδεδεμένο. 3 Αγγίξτε το Ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου USB στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει για να επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας να μεταφέρετε αρχεία. Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στην microsd κάρτα του κινητού σας τηλεφώνου.

19 Συχνές Ερωτήσεις Πώς επιλέγω ένα τραγούδι ως ήχο κλήσης του τηλεφώνου; Στη βιβλιοθήκη μέσων, αγγίξτε παρατεταμένα το τραγούδι που θέλετε να καθοριστεί ως ήχος κλήσης και κατόπιν αγγίξτε το Χρήση ως ήχος κλήσης. Πώς αποτρέπω την αυτόματη αλλαγή προσανατολισμού όταν περιστρέφω το τηλέφωνο; Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις > Προβολή > Αυτόματη περιστροφή οθόνης για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Πώς ρυθμίζω τον τρόπο ξεκλειδώματος; Αγγίξτε το > Ρυθμίσεις > Τοποθεσία και ασφάλεια > Ρύθμιση κλειδώματος οθόνης > Μοτίβο. Πώς μπορώ να αλλάξω τη λειτουργία του πληκτρολογίου; Αγγίξτε παρατεταμένα την περιοχή όπου γράφετε το κείμενο και κατόπιν επιλέξτε τη μέθοδο εισαγωγής που προτιμάτε. Πώς διακόπτω το τραγούδι που αναπαράγεται στο παρασκήνιο; Αγγίξτε τη γραμμή ειδοποιήσεων, σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε τον πίνακα ειδοποιήσεων και κατόπιν αγγίξτε την ειδοποίηση αναπαραγωγής μουσικής για να μεταβείτε στην οθόνη αναπαραγωγής μουσικής.

20 Πώς επιστρέφω στην οθόνη κλήσης; Κατά τη διάρκειας μίας κλήσης, εάν βρίσκεστε σε άλλη οθόνη, μπορείτε να αγγίξετε τη γραμμή ειδοποιήσεων και να σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε τον πίνακα ειδοποιήσεων. Κατόπιν αγγίξτε την ειδοποίηση της τρέχουσας κλήσης για να επιστρέψετε στην οθόνη κλήσης. Πώς δημιουργώ μια συντόμευση για μία εφαρμογή στην Κεντρική οθόνη; Αγγίξτε παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής στην οθόνη του βασικού μενού μέχρι να εμφανιστεί η Κεντρική οθόνη. Στη συνέχεια σύρετε το εικονίδιο εκεί που θέλετε να τοποθετηθεί και απομακρύνετε το δάχτυλό σας. Πώς κρύβω το πληκτρολόγιο; Αγγίξτε για να κρύψετε το πληκτρολόγιο. Πώς λαμβάνω ένα συνημμένο MMS (μήνυμα πολυμέσων); Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα κινητού τηλεφώνου είναι ενεργοποιημένα. Το τηλέφωνό σας θα λαμβάνει αυτόματα τα συνημμένα MMS. Πώς κάνω εκκαθάριση των δεδομένων και της μνήμης cache μιας εφαρμογής; Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πιέστε Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών. Πιέστε στην εφαρμογή της οποία θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα και τη μνήμη cache. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πιέστε Εκκαθάριση δεδομένων ή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

21 Πώς βρίσκω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του τηλεφώνου μου; Για το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση

22 Vodafone Group Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα Vodafone είναι εμπορικά σήματα του Vodafone Group. Όλα τα ονόματα προϊόντων ή οι επωνυμίες εταιρειών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. V100R001_ XXXX

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart

Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart Οδηγός χρήσης Vodafone 858 Smart Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας...1 1.1 Νομική σημείωση... 2 2 Μάθετε το Τηλέφωνό σας...5 2.1 Όψη του Τηλεφώνου... 5 2.2 Εγκατάσταση του Κινητού Τηλεφώνου σας... 7

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορο Οδηγό ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 15 9 10 11 1 Είσοδο κάρτα SIM 2 Μπροστινή κάμερα 3 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 4 Ακουστικό 5 Μικρόφωνο 6 Πίσω Κάμερα 7 Φλα 8 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 9 Menu 10 Πλήκρο

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως SmartalkW900 Οδηγίες Χρήσεως 1 Επεξήγηση Πλήκτρων Το πλήκτρο «Πίσω» επιστρέφει στην προηγούμενη επιφάνεια εργασίας / εφαρμογής που βρισκόσασταν πριν από την παρούσα εφαρμογή. Το πλήκτρο «Home», από οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600 Εγχειρίδιο χρήσης Smart prime 7 VFD 600 Vodafone Smart prime 7 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Google ;...9 Φόρτιση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 power

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 power Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 power Ορισμένες υπηρεσίες και εφαρμογές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Ρωτήστε στο κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες. Το Android είναι εμπορικό σήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Smart V8 Εγχειρίδιο χρήσης

Smart V8 Εγχειρίδιο χρήσης Smart V8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 710 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Σας ευχαριστούμε που διαλέξατε αυτό το κινητό. Για να κρατήσετε την συσκευή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M C1904/C1905

Οδηγός χρήστη. Xperia M C1904/C1905 Οδηγός χρήστη Xperia M C1904/C1905 Περιεχόμενα Xperia M Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Εξοικείωση με τη συσκευή σας...8 Χρήση των πλήκτρων...8 Χρήση της οθόνης αφής...8 Μπαταρία...10 Χρήση της οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σημαντικές πληροφορίες...7 Android τι και πώς;...8 Εφαρμογές...8

Περιεχόμενα. Σημαντικές πληροφορίες...7 Android τι και πώς;...8 Εφαρμογές...8 sola Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Σημαντικές πληροφορίες...7 Android τι και πώς;...8 Εφαρμογές...8 Οδηγός έναρξης...9 Συναρμολόγηση...9 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του τηλεφώνου...10 Οδηγός ρυθμίσεων...11

Διαβάστε περισσότερα

Y600. Εγχειρίδιο χρήσης

Y600. Εγχειρίδιο χρήσης Y600 Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Διαβάστε πριν προχωρήσετε... 1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 1 Προσωπικά στοιχεία και ασφάλεια δεδομένων... 2 Νομική σημείωση... 4 Έναρξη... 7 Οι λειτουργίες των πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia E4 E2104/E2105

Οδηγός χρήστη. Xperia E4 E2104/E2105 Οδηγός χρήστη Xperia E4 E2104/E2105 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες για τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...9 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Cat B15Q Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης

Cat B15Q Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης Cat B15Q Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης Παρακαλείσθε να το διαβάσετε πριν προχωρήσετε Προφυλάξεις ασφαλείας Παρακαλείσθε να διαβάσετε τις προφυλάξεις ασφαλείας προσεκτικά για να διασφαλίσετε την ορθή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. ST27i/ST27a

Οδηγός χρήστη. ST27i/ST27a Οδηγός χρήστη ST27i/ST27a go Περιεχόμενα Xperia go Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Android τι και γιατί;...7 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...10 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

User Εγχειρίδιο manual χρήσης Smart speed

User Εγχειρίδιο manual χρήσης Smart speed User Εγχειρίδιο manual χρήσης Smart speed Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών που

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας 5 Έναρξη Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia L C2105/C2104

Οδηγός χρήστη. Xperia L C2105/C2104 Οδηγός χρήστη Xperia L C2105/C2104 Περιεχόμενα Xperia L Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Τι είναι το Android ;...7 Επισκόπηση κινητού...7 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...10

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire HD. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire HD. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire HD Οδηγός χρήσης Συμβάσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό Σε αυτόν τον οδηγό χρήσης χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα σύμβολα για να επισημάνουμε χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Smart N8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας... 4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 8 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο User manual χρήσης

Εγχειρίδιο User manual χρήσης Εγχειρίδιο User manual χρήσης VF-1497 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1 Με τη χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Tab prime 7

Οδηγός Χρήσης Tab prime 7 Οδηγός Χρήσης Tab prime 7 VFD 1400 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...4 1.2 Ξεκινώντας...6 1.3 Αρχική οθόνη...9 2 Εισαγωγή κειμένου...19 2.1 Με τη χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia E dual C1605/C1604

Οδηγός χρήστη. Xperia E dual C1605/C1604 Οδηγός χρήστη Xperia E dual C1605/C1604 Περιεχόμενα Xperia E dual Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Τι είναι το Android ;...7 Επισκόπηση κινητού...7 Συναρμολόγηση...9 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Cat S50 Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης MIL SPEC

Cat S50 Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης MIL SPEC Cat S50 Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης MIL SPEC Διαβάστε πριν προχωρήσετε Προφυλάξεις που αφορούν την ασφάλεια Διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις ασφαλείας που ακολουθούν για να διασφαλίσετε τη σωστή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SL LT26ii

Οδηγός χρήστη. Xperia SL LT26ii Οδηγός χρήστη Xperia SL LT26ii Περιεχόμενα Xperia SL Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Android τι και γιατί;...7 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...10 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

1 Καλώς ήρθατε Έναρξη... 2 HUAWEI MediaPad T1 8.0 με μια ματιά... 2 Τοποθέτηση των καρτών SIM και microsd... 2 Φόρτιση της μπαταρίας...

1 Καλώς ήρθατε Έναρξη... 2 HUAWEI MediaPad T1 8.0 με μια ματιά... 2 Τοποθέτηση των καρτών SIM και microsd... 2 Φόρτιση της μπαταρίας... Εγχειρίδιο χρήσης 1 Καλώς ήρθατε... 1 2 Έναρξη... 2 HUAWEI MediaPad T1 8.0 με μια ματιά... 2 Τοποθέτηση των καρτών SIM και microsd... 2 Φόρτιση της μπαταρίας... 3 Σημαντικές πληροφορίες για τη μπαταρία...

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Τα πρώτα βήματα Περιεχόμενα συσκευασίας 8 HTC Wildfire S 8 Πίσω κάλυμμα 10 Κάρτα SIM 11 Κάρτα αποθήκευσης 13 Μπαταρία 14 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια Moto G εικόνα Με μια ματιά Έναρξη Αρχική οθόνη και εφαρμογές Έλεγχος και προσαρμογή Κλήσεις Επαφές Μηνύματα Εmail Πληκτρολόγηση Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο Μουσική Βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you Εγχειρίδιο χρήσης Smart Tab 4G Vodafone Power to you Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...10 2 Εισαγωγή κειμένου...21 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4 Οδηγίες χρήσης 1 Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε... 3 Σημαντικές υποδείξεις... 3 Πλήκτρα και λειτουργίες... 4 Ι. Ξεκίνημα... 5 1.1 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση... 5 1.1.1 Ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών Vodafone που Group αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire Z. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire Z. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire Z Οδηγός χρήσης Συμβάσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό Σε αυτόν τον οδηγό χρήσης χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα σύμβολα για να επισημάνουμε χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Smart E8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας σε άριστη κατάσταση, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

4X Εγχειρίδιο χρήσης

4X Εγχειρίδιο χρήσης 4X Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Λειτουργίες υψηλής ποιότητας Έναρξη 2 Χρηματοκιβώτιο 3 Λήψη φωτογραφίας πριν από την εστίαση της κάμερας 3 Εκκίνηση της κάμερας από τη συλλογή 4 Κωδικός QR 5 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 6 Επισκόπηση... 6 Συναρμολόγηση...7 Προστασία οθόνης... 8 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Google

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M 1904/C1905

Οδηγός χρήστη. Xperia M 1904/C1905 Οδηγός χρήστη Xperia M 1904/C1905 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Android τι και πώς;...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...9 Κλείδωμα και ξεκλείδωμα της οθόνης...9

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

User manual. Εγχειρίδιο Χρήστη. Vodafone Group Vodafone Η επωνυμία and Vodafone the Vodafone και τα

User manual. Εγχειρίδιο Χρήστη. Vodafone Group Vodafone Η επωνυμία and Vodafone the Vodafone και τα User manual Εγχειρίδιο Χρήστη Vodafone Group 2015. Vodafone Η επωνυμία and Vodafone the Vodafone και τα λογότυπα logos are trade της Vodafone marks of Vodafone αποτελούν Group. εμπορικά Any product σήματα

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο User manual χρήστη Tab speed

Eγχειρίδιο User manual χρήστη Tab speed Eγχειρίδιο User manual χρήστη Tab speed VF-1397 1 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...4 1.3 Αρχική οθόνη...7 2 Εισαγωγή κειμένου...18 2.1 Με

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 603

Οδηγός χρήσης Nokia 603 Οδηγός χρήσης Nokia 603 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 9 Φόρτιση του τηλεφώνου 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia J ST26i/ST26a

Οδηγός χρήστη. Xperia J ST26i/ST26a Οδηγός χρήστη Xperia J ST26i/ST26a Περιεχόμενα Xperia J Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Τι είναι το Android ;...7 Γενική επισκόπηση τηλεφώνου...7 Συναρμολόγηση...9 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia S LT26i

Οδηγός χρήστη. Xperia S LT26i Οδηγός χρήστη Xperia S LT26i Περιεχόμενα Xperia S Οδηγός χρήστη...6 Οδηγός έναρξης...7 Android τι και γιατί;...7 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση...8 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...10 Κλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M4 Aqua Dual E2312/E2333/E2363

Οδηγός χρήστη. Xperia M4 Aqua Dual E2312/E2333/E2363 Οδηγός χρήστη Xperia M4 Aqua Dual E2312/E2333/E2363 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση... 6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M2 D2303/D2305/D2306

Οδηγός χρήστη. Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Οδηγός χρήστη Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες για τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M2 D2303/D2305/D2306

Οδηγός χρήστη. Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Οδηγός χρήστη Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 7 Χρήση της οθόνης αφής...7 Κλείδωμα και

Διαβάστε περισσότερα

GT-E2152. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-E2152. Εγχειρίδιο χρήσης GT-E2152 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση αυτού του εγχειριδίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο χρήσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας ενημερώσει για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κινητού σας τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα