Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android"

Transcript

1 Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office 365 που χρησιμοποιείτε. Έλεγχος του ημερολογίου από οπουδήποτε Μάθετε πού πρέπει να πάτε ανά πάσα στιγμή συγχρονίζοντας τα στοιχεία του ημερολογίου του Office 365 με το τηλέφωνο Android. Συγχρονισμός των επαφών σας Διατηρήστε τις επαφές του Office 365 στο τηλέφωνό σας για να κάνετε ευκολότερη την κοινή χρήση εγγράφων, την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον προγραμματισμό συσκέψεων. Πρόσβαση σε όλα τα σημειωματάρια του OneNote της ομάδας σας Αποκτήστε πρόσβαση εύκολα σε όλα τα σημειωματάρια του OneNote που είναι αποθηκευμένα σε μια τοποθεσία ομάδας του SharePoint ή στην τοποθεσία σας στο OneDrive για επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή OneNote για Android. Προβολή και επεξεργασία των εγγράφων σας εν κινήσει Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Office Mobile για συνδρομητές του Office 365 για να προβάλετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα απευθείας από το τηλέφωνό σας Android. Συνεργασία με την ομάδα σας Αποκτήστε πρόσβαση στις τοποθεσίες ομάδας σας και κάντε κοινή χρήση ή επεξεργασία των αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε αυτές. Εργασία με τα έγγραφά σας Αποκτήστε πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο OneDrive για επιχειρήσεις και κάντε κοινή χρήση ή επεξεργασία των εγγράφων που είναι αποθηκευμένα εκεί. Συμμετοχή σε σύσκεψη πρόσωπο με πρόσωπο Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Lync 2013 για να συμμετέχετε σε συσκέψεις, να χρησιμοποιείτε άμεσα μηνύματα ή να κάνετε κλήσεις βίντεο σε συνεργάτες και να παραμένετε συνδεδεμένοι ακόμη και όταν είστε εκτός γραφείου.

2 Χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Από τη στιγμή που θα ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Office 365 στο τηλέφωνό σας Android, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως όλοι οι άλλοι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε στη συσκευή σας. Δείτε ποιες ενέργειες μπορείτε να κάνετε: Για να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Πατήστε Ανανέωση για να ελέγξετε για νέα μηνύματα. Για να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Πατήστε το εικονίδιο Νέο , πληκτρολογήστε το μήνυμα σας, προσθέστε παραλήπτες και πατήστε το εικονίδιο Αποστολή. Για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Πατήστε Απάντηση, Απάντηση σε όλους ή Προώθηση. Για να προσθέσετε ένα συνημμένο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Πατήστε Επισύναψη και προσθέστε το συνημμένο σας. Για να ελέγξετε άλλους φακέλους Για να ελέγξετε άλλους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως τα Απεσταλμένα, τα Πρόχειρα ή άλλους φακέλους που έχετε δημιουργήσει, από το επάνω μέρος, πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο εικονίδιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε το φάκελο που θέλετε να προβάλετε. Διαχείριση του ημερολογίου σας Το ημερολόγιο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε συναντήσεις και συσκέψεις. Για να προβάλετε ένα στοιχείο ημερολογίου Ανοίξτε την εφαρμογή S Planner στο κινητό σας και ανοίξτε το στοιχείο ημερολογίου. Για να δημιουργήσετε μια νέα σύσκεψη ή ένα νέο συμβάν Στην εφαρμογή S Planner, πατήστε > Ημερολόγιο και προσθέστε το λογαριασμό του Office 365 για να προσθέσετε το στοιχείο στο συγκεκριμένο ημερολόγιο. Όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας, πατήστε Αποστολή ή Αποθήκευση. Διαχείριση των επαφών σας Προσθέστε, επεξεργαστείτε ή διαγράψτε επαφές από το λογαριασμό του Office Για να προσθέσετε μια επαφή, πατήστε Εφαρμογές > Επαφές > Επαφές. 2. Πατήστε. Στην οθόνη Αποθήκευση επαφής σε, πατήστε το λογαριασμό όπου θέλετε να αποθηκεύσετε την επαφή. Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες της επαφής. Όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας, πατήστε Αποθήκευση. 3. Για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια επαφή, πατήστε το όνομα της επαφής και μετά πατήστε Επεξεργασία ή Διαγραφή.

3 Συνεργασία και εργασία σε έγγραφα στο OneDrive για επιχειρήσεις ή σε τοποθεσίες ομάδας στο SharePoint Προβολή κινητού Μια τοποθεσία του SharePoint είναι το σημείο όπου η ομάδα σας επικοινωνεί, μοιράζεται έγγραφα και συνεργάζεται σε έργα. Το OneDrive για επιχειρήσεις είναι η προσωπική σας τοποθεσία στην οποία αποθηκεύετε έγγραφα που μπορείτε να δείτε μόνο εσείς, αλλά και να τα μοιραστείτε εύκολα με τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έγγραφα και στις δύο αυτές τοποθεσίες από την ενότητα του Office Mobile, αλλά εάν θέλετε να περιηγηθείτε στην τοποθεσία, μπορείτε να το κάνετε από το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer στο τηλέφωνο Android. Προβολή υπολογιστή Για να ανοίξετε το OneDrive για επιχειρήσεις ή μια τοποθεσία ομάδας του SharePoint: 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας. 2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της τοποθεσίας σας στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Για παράδειγμα, η διεύθυνση https://contosomy.sharepoint.com/personal/<όνομα_χρήστη>_contoso_onmicrosoft_com είναι ένα παράδειγμα διεύθυνσης URL για μια προσωπική τοποθεσία όπως το OneDrive για επιχειρήσεις. Για μια τοποθεσία ομάδας, η διεύθυνση URL θα μοιάζει με τη διεύθυνση https://contoso.sharepoint.com/sites/contoso. (Αντικαταστήστε το "contoso" στη διεύθυνση URL με το όνομα τομέα της εταιρείας σας.) Σημείωση Εάν δεν είστε βέβαιοι για τη διεύθυνση URL της τοποθεσίας, μεταβείτε σε αυτήν από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και σημειώστε τη διεύθυνση URL από το παράθυρο διεύθυνσης ή στείλτε την στον εαυτό σας με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να την αντιγράψετε και να την επικολλήσετε. 3. Όταν εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης του Microsoft Office 365, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Είσοδος. Εάν η τοποθεσία ανοίξει σε προβολή κινητού και προτιμάτε την προβολή υπολογιστή, πατήστε Ρυθμίσεις > Εναλλαγή σε προβολή υπολογιστή. Για να επιστρέψετε στην προβολή κινητού, πατήστε Ρυθμίσεις > Προβολή κινητού. Συμβουλή Μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στην τοποθεσία σας στο OneDrive για επιχειρήσεις ή σε οποιαδήποτε τοποθεσία ομάδας που παρακολουθείτε, πατώντας OneDrive ή Τοποθεσίες από την κεφαλίδα περιήγησης στην προβολή υπολογιστή. 4. Εάν βρίσκεστε στην προβολή κινητού, πατήστε Ρυθμίσεις > Περιεχόμενα τοποθεσίας για να δείτε μια λίστα με όλο το περιεχόμενο, όπως βιβλιοθήκες εγγράφων ή λιστών, μιας τοποθεσίας.

4 Χρήση εφαρμογών Android Εγκαταστήστε εφαρμογές για τηλέφωνα Android που έχουν σχεδιαστεί για συνεργασία με το Office 365, για να μπορείτε να συνεργάζεστε με τους συναδέλφους σας και να εργάζεστε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και εισόδου για πρώτη φορά σε αυτές τις εφαρμογές, ανατρέξτε στο θέμα Ρύθμιση του Office 365 σε τηλέφωνο Android - Οδηγός γρήγορης εκκίνησης: Lync 2013 OneNote Office Mobile για συνδρομητές του Office 365 Χρήση της εφαρμογής Lync 2013 Εάν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το Lync, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Lync 2013 για το τηλέφωνό σας Android για να παραμένετε συνδεδεμένοι εν κινήσει. Ορισμός της κατάστασής σας ή έξοδος Για να αλλάξετε την κατάστασή σας, πατήστε το εικονίδιο Κατάσταση και αλλάξτε την κατάστασή σας ή πατήστε Έξοδος. Αναζήτηση επαφής Πατήστε το εικονίδιο Επαφές, πατήστε Αναζήτηση και αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα ενός ατόμου στο πλαίσιο αναζήτησης. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα εμφανιστούν κάτω από το πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε με κύλιση στην ομάδα επαφών του Lync για να βρείτε το άτομο που αναζητάτε. Αποστολή άμεσου μηνύματος 1. Όταν βρείτε το άτομο που αναζητάτε, πατήστε το όνομά του και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο IM για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα. 2. Πληκτρολογήστε το μήνυμα και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Αποστολή. Προσθήκη ήχου ή βίντεο σε ένα άμεσο μήνυμα 1. Όταν βρίσκεστε σε ένα άμεσο μήνυμα και θέλετε να καλέσετε την επαφή, πατήστε το εικονίδιο Τηλέφωνο και, στη συνέχεια, πατήστε ένα από τα πλήκτρα κλήσης. 2. Για να προσθέσετε βίντεο σε μια συνομιλία με άμεσα μηνύματα ή ήχο, πατήστε το εικονίδιο Βίντεο. Αποστολή άμεσου μηνύματος, προσθήκη ήχου ή προσθήκη βίντεο. Συμμετοχή σε σύσκεψη του Lync Για να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη Lync, πατήστε το εικονίδιο Συσκέψεις, επιλέξτε τη σύσκεψη στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε και, στη συνέχεια, πατήστε Συμμετοχή. Έναρξη βίντεο σε μια σύσκεψη Πατήστε το εικονίδιο Βίντεο για να ξεκινήσετε το βίντεό σας στη σύσκεψη.

5 Χρήση της εφαρμογής OneNote Συγχρονισμός σημειωματαρίων του Office 365 Εάν έχετε σημειωματάρια που χρησιμοποιείτε συχνά σε τοποθεσίες του SharePoint στο Office 365, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με το τηλέφωνο Android, προσθέτοντας το λογαριασμό Office 365 αφού συνδεθείτε με ένα λογαριασμό Microsoft. Βεβαιωθείτε ότι τα σημειωματάρια που θέλετε να ανοίξετε είναι εκείνα που έχετε προβάλει πρόσφατα από τον υπολογιστή σας ή άλλη συσκευή. Τα σημειωματάρια που δεν έχετε ανοίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα συγχρονιστούν όταν πραγματοποιήσετε είσοδο. Συγχρονισμός σημειώσεων με χρήση Wi-Fi Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας για να συγχρονίσετε σημειώσεις, μπορείτε να επιλέξετε να συγχρονίζετε μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi. Πατήστε Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Συγχρονισμός μόνο με Wi-Fi. 1. Εάν έχετε ένα σημειωματάριο ανοιχτό, πατήστε Σημειωματάρια. 2. Πατήστε και μετά πατήστε Ρυθμίσεις. 3. Πατήστε Λογαριασμός > Προσθήκη λογαριασμού του Office 365 για σημειωματάρια εργασίας/σχολείου. 4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε και πατήστε Είσοδος για να προσθέσετε το λογαριασμό του Office 365. Τα σημειωματάρια που ανοίξατε πρόσφατα εμφανίζονται τώρα στην περιοχή Άλλα σημειωματάρια. Εργασία χωρίς σύνδεση Ο συγχρονισμός γίνεται αυτόματα όταν μετακινείστε μεταξύ σημειώσεων και ενοτήτων. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσετε μια νέα σημείωση και, στη συνέχεια, επιστρέψετε στην προβολή ενοτήτων, η νέα σημείωση συγχρονίζεται με το σημειωματάριο του Office 365. Για να συγχρονίσετε όλες τις σημειώσεις και ενότητες και τυχόν νέα σημειωματάρια στο Office 365, στη σελίδα "Σημειωματάρια", πατήστε και μετά πατήστε Συγχρονισμός όλων.

6 Χρήση της εφαρμογής Office Mobile Λήψη εγγράφων στο τηλέφωνο Android Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε τα έγγραφα του Office 365 στο τηλέφωνο Android είναι να τα αποθηκεύσετε στο Internet, σε σημεία όπως το OneDrive για επιχειρήσεις ή οι τοποθεσίες του SharePoint. Μπορείτε, στη συνέχεια, να τα προβάλετε στο τηλέφωνό σας Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Office Mobile. 1. Εάν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στα έγγραφα του Office 365 και θέλετε να συνδεθείτε στις βιβλιοθήκες του OneDrive για επιχειρήσεις ή του SharePoint, πατήστε το φάκελο Άνοιγμα. 2. Πατήστε Προσθήκη θέσης και, στη συνέχεια, πατήστε Office Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για το Office 365 και πατήστε Είσοδος. Κοινή χρήση εγγράφων Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση εγγράφων στέλνοντάς τα ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τι μπορείτε να κάνετε στο Word Άνοιγμα των εξής τύπων αρχείων -.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm Επεξεργασία των τύπων αρχείων -.docx,.dotx Προσθήκη, διαγραφή και εμφάνιση σχολίων Τι μπορείτε να κάνετε στο Excel Άνοιγμα των εξής τύπων αρχείων -.xls,.xls,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm Επεξεργασία των τύπων αρχείων -.xls,.xltx Περιήγηση σε φύλλα στην προβολή διάρθρωσης Εφαρμογή φίλτρου Εμφάνιση του αθροίσματος, του μέσου όρου κ.λπ. μιας περιοχής με Αυτόματη Άθροιση Προσθήκη, διαγραφή και εμφάνιση σχολίων Κοινή χρήση αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Εύρεση κειμένου Μορφοποίηση κειμένου Εύρεση κειμένου μέσα σε ένα βιβλίο εργασίας Ταξινόμηση επιλεγμένων δεδομένων Μορφοποίηση κελιών Απαλοιφή κελιών Αναίρεση/Ακύρωση αναίρεσης Κοινή χρήση αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 1. Από τη λίστα εγγράφων, πατήστε παρατεταμένα το έγγραφο που θέλετε να θέσετε σε κοινή χρήση. Τι μπορείτε να κάνετε στο PowerPoint 2. Πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση. 3. Πατήστε Στο παράθυρο Νέο μήνυμα, πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και πατήστε Αποστολή. Εργασία χωρίς σύνδεση Μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε στο έγγραφο του Office όταν είστε εκτός σύνδεσης. Όταν είστε έτοιμοι να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας ξανά στο διακομιστή, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Άνοιγμα των εξής τύπων αρχείων -.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm Επεξεργασία των τύπων αρχείων -.pptx,.pptm Προσθήκη και επεξεργασία σημειώσεων διαφάνειας Περιήγηση στις διαφάνειες της προβολής μικρογραφιών Κοινή χρήση της παρουσίασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Tο βιβλίο... 1. 2 Ξεκίνημα... 7. 3 Σύνταξη και αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας... 27. iii. Ευχαριστίες... ix

Περιεχόμενα. 1 Tο βιβλίο... 1. 2 Ξεκίνημα... 7. 3 Σύνταξη και αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας... 27. iii. Ευχαριστίες... ix Περιεχόμενα Ευχαριστίες... ix 1 Tο βιβλίο... 1 Χωρίς τεχνικούς όρους!...1 Σύντομη παρουσίαση...2 Μερικές συμβάσεις...4 Μία τελευταία λέξη (ή και δύο)...5 2 Ξεκίνημα... 7 Το ελληνικό Outlook 2002 με μια

Διαβάστε περισσότερα

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Συχνές ερωτήσεις 2 Βασικά 2 Ρύθμιση 3 Διαθεσιμότητα 6 Επαφές 9 Συνομιλία 12 Κλήσεις 21 Κλήσεις συνδιάσκεψης 29 Φωνητικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you Εγχειρίδιο χρήσης Smart Tab 4G Vodafone Power to you Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry PlayBook Tablet. Έκδοση: 2.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry PlayBook Tablet. Έκδοση: 2.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry PlayBook Tablet Έκδοση: 2.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-08-09 SWD-20120809103616932 Περιεχόμενα Γρήγορα αποτελέσματα... 9 Νέες λειτουργίες και βελτιώσεις... 9 Γνωρίστε το tablet σας... 10

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Curve Series

BlackBerry Curve Series BlackBerry Curve Series BlackBerry Curve 9350/9360/9370 Smartphones Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0619085604-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 6 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 6 Πώς:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο User manual χρήσης

Εγχειρίδιο User manual χρήσης Εγχειρίδιο User manual χρήσης VF-1497 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1 Με τη χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981 Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0109120247-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 5 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 5 Πώς: Top 10... 21 Συμβουλές: Top 10...

Διαβάστε περισσότερα

Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails)

Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) Vodafone Business E-mail Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) Οδηγός χρήσης Καλώς ορίσατε Μέσω των υπηρεσιών εταιρικού e-mail της Vodafone μπορείτε να διαμορφώσετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Torch 9810 Smartphone

BlackBerry Torch 9810 Smartphone BlackBerry Torch 9810 Smartphone Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0613025143-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 6 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 6 Πώς: Top 10... 23 Συμβουλές: Top 10...

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Q10 Smartphone. Έκδοση: 10.1. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Q10 Smartphone. Έκδοση: 10.1. Οδηγός χρήστη BlackBerry Q10 Smartphone Έκδοση: 10.1 Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2013-05-10 SWD-20130510082922261 Περιεχόμενα Καλωσορίσατε... 8 BlackBerry 10: νέες εφαρμογές και δυνατότητες... 9 Πρώτα βήματα... 13 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Curve 9380 Smartphone. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Curve 9380 Smartphone. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Curve 9380 Smartphone Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-09-20 SWD-20120920113249744 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 9 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 9 Δημοφιλή θέματα...

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. BlackBerry Bold Series. BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones. Έκδοση: 7.1

Οδηγός χρήσης. BlackBerry Bold Series. BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones. Έκδοση: 7.1 BlackBerry Bold Series BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-09-24 SWD-20120924085749111 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 9 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση κάρτας SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 6 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Torch Series

BlackBerry Torch Series BlackBerry Torch Series BlackBerry Torch 9850/9860 Smartphones Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0614120526-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 6 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 6 Πώς: Top

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Curve Series

BlackBerry Curve Series BlackBerry Curve Series BlackBerry Curve 9350/9360/9370 Smartphones Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.blackberry.com/docs/smartphones.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 turbo

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 turbo Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 turbo Ορισμένες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Για λεπτομέρειες, ρωτήστε στο κατάστημα. Η ονομασία Android είναι εμπορικό σήμα της Google

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Z10 Smartphone. Έκδοση: 10.0.0. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Z10 Smartphone. Έκδοση: 10.0.0. Οδηγός χρήσης BlackBerry Z10 Smartphone Έκδοση: 10.0.0 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2013-03-22 SWD-20130322143722773 Περιεχόμενα Καλωσορίσατε... 7 BlackBerry 10: νέες εφαρμογές και δυνατότητες... 8 Πρώτα βήματα... 12 Ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση και Λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών Vodafone που Group αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Τι νέο υπάρχει στο Microsoft Office Outlook 2003...7

Τι νέο υπάρχει στο Microsoft Office Outlook 2003...7 Περιεχόμενα Τι νέο υπάρχει στο Microsoft Office Outlook 2003...7 Διορθώσεις, σχόλια, και βοήθεια...9 Λήψη βοήθειας για το βιβλίο και το CD του...9 Λήψη βοήθειας για το Microsoft Office Outlook 2003...9

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης

BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.blackberry.com/docs/smartphones. SWDT643442-643442-0816084345-019

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 311

Οδηγός χρήσης Nokia 311 Οδηγός χρήσης Nokia 311 Τεύχος 1. 3 EL Περιεχόμενα Ξεκινώντας...7 Πλήκτρα και μέρη...7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας...10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης...11 Ενεργοποίηση...12 Φόρτιση της μπαταρίας...13

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ενημέρωση για Lumia με Windows Phone 8.1

Οδηγός χρήσης Ενημέρωση για Lumia με Windows Phone 8.1 Οδηγός χρήσης Ενημέρωση για Lumia με Windows Phone 8.1 Τεύχος 1.0 EL Πληροφορίες για τις παρούσες οδηγίες χρήσης Οι παρούσες οδηγίες είναι οι οδηγίες χρήσης που αφορούν στην έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα