Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει."

Transcript

1 NEO Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει. Γυαλιά προστασίας έτσι όπως τα θέλετε. #protectiveeyewear

2 six hundred 3M SecureFit Τα προϊόντα 3M SecureFit είναι ήδη η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών για γυαλιά προστασίας και με τη νέα σειρά 600 γίνονται ακόμη καλύτερα. Τα γυαλιά προστασίας της Σειράς 3M SecureFit 600 όχι μόνο συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των μοντέλων που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, αλλά επιπλέον προσφέρουν και νέες επιλογές. Έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στη μέγιστη άνεση, τη βέλτιστη εφαρμογή και την απρόσκοπτη όραση, ώστε να τα φοράτε συνεχώς παραμένοντας προστατευμένοι. Η πληθώρα επιλογών σημαίνει ότι υπάρχει το κατάλληλο μοντέλο για κάθε περίσταση χρωματικές επιλογές φακών, επίστρωση για προστασία από τις γρατσουνιές ή αντιθαμβωτική επίστρωση Scotchgard 3M, τεχνολογία με βραχίονες διάχυσης πίεσης (PDT) για ασφάλεια και άνεση, αφρώδες αξεσουάρ και άλλα πολλά.

3 Μάθετε περισσότερα!

4 Επαγγελματικός σχεδιασμός για επαγγελματίες. Ποιος είπε ότι τα γυαλιά προστασίας δεν πρέπει να είναι ελκυστικά; Σχεδιάσαμε τη σειρά 600 θέλοντας να χαίρεστε που φοράτε τα συγκεκριμένα γυαλιά. Ο κομψός, αλλά ωστόσο ανθεκτικός μισός σκελετός (semi-rimless) διαθέτει τη μοναδική αποκλειστική τεχνολογία βραχιόνων με διάχυση πίεσης, ώστε να παραμένει σταθερά στη θέση του, ακόμη και όταν κάνετε γρήγορες κινήσεις, χωρίς να περιορίζει την άνεση. Οι φακοί διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων και επιστρώσεων για μέγιστη προστασία και ευκρίνεια σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση, συμπεριλαμβανομένης της αντιθαμβωτικής επίστρωσης 3M Scotchgard

5 Πατενταρισμένη τεχνολογία διάχυσης πίεσης 3M Κομψός σχεδιασμός με σκελετό δύο φακών Αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard Πληθώρα επιλογών στα χρώματα και στις επιστρώσεις των φακών

6 Τεχνολογία με βραχίονες διάχυσης πίεσης (PDT). Όσοι φορούν γυαλιά μπορούν να επιβεβαιώσουν τη σημασία που έχει η άνετη εφαρμογή. Αν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα με τα γυαλιά, δεν πρόκειται να τα φορέσει. Έτσι, για να επιτελούν το έργο τους, τα γυαλιά προστασίας πρέπει να είναι άνετα όλη την ημέρα και παράλληλα να εφαρμόζουν με ασφάλεια ώστε να παραμένουν στη θέση τους, ακόμη κι όταν ο χρήστης κάνει γρήγορες κινήσεις. Η τεχνολογία PDT της εταιρείας μας κάνει ακριβώς αυτό, ενώ παράλληλα προστατεύει τους βραχίονες. Τα γυαλιά παραμένουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να προκαλούν δυσφορία.

7 Μάθετε περισσότερα! Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και το κανάλι μας στο YouTube για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία των βραχιόνων, καθώς και πληροφορίες για τον σχεδιασμό και τις αποχρώσεις των φακών:

8 Η τεχνολογία. Το τμήμα έρευνας της 3M εργάζεται ανελλιπώς για να βελτιώσει τις προδιαγραφές ασφαλείας, τον σχεδιασμό και την άνεση. Για να σχεδιάσουμε γυαλιά που εφαρμόζουν άψογα σε όλους, διεξαγάγαμε μια παγκόσμια μελέτη ευρείας κλίμακας χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες ερευνητικές μεθόδους, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκαν τα χαρακτηριστικά προσώπου πολλών πληθυσμών. Μάθετε περισσότερα: Για την ανάπτυξη του επαναστατικού σκελετού που παρέχει ομοιόμορφη πίεση, εξετάστηκαν 600 σημεία πίεσης στο πρόσωπο. Ο ειδικός σχεδιασμός των βραχιόνων με πολλαπλές ράβδους προσφέρει σταθερή εξισορρόπηση της πίεσης.

9 Επαναστατική τεχνολογία SecureFit : Βραχίονες διάχυσης πίεσης (PDT). Η πατενταρισμένη τεχνολογία PDT SecureFit της 3M ρυθμίζει το μέγεθος της ασκούμενης δύναμης ανάλογα με το κεφάλι κάθε ατόμου, ώστε να διασφαλίζει τον κατάλληλο βαθμό πίεσης για ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Χάρη στον σχεδιασμό wrap-around, η πίεση ασκείται στο πίσω μέρος του κεφαλιού που είναι λιγότερο ευαίσθητο. Η αίσθηση είναι ελαφριά και άνετη, με τα γυαλιά να παραμένουν σταθερά στη θέση τους, ακόμη κι αν ο χρήστης προβεί σε γρήγορες κινήσεις. Οι βραχίονες έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι εξαιρετικά επίπεδοι και εύκαμπτοι, χαρακτηριστικό που τους καθιστά ιδανικούς για συνδυαστική χρήση με τις ωτοασπίδες 3M, για ελάχιστη απώλεια της προστασία της ακοής. Μάθετε περισσότερα:

10 Με την 3M Scotchgard, η διαφορά είναι εμφανής. Στην καλύτερη περίπτωση τα θαμπωμένα γυαλιά είναι ενοχλητικά, ενώ σε εργασιακά περιβάλλοντα που ενέχουν κινδύνους μπορούν ακόμη και να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή σας. Η όρασή σας πρέπει να είναι απρόσκοπτη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η νέα αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard φροντίζει για αυτό. Η συγκεκριμένη επίστρωση κάνει τα σταγονίδια του νερού και στις δύο πλευρές του φακού να απλώνονται και να σχηματίζουν μια λεπτή μεμβράνη, μέσα από την οποία μπορείτε να βλέπετε καθαρά και άνετα.

11

12 Αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard. Καθαρή όραση που διαρκεί. Χωρίς επίστρωση Όταν μικροσκοπικά σταγονίδια νερού σχηματίζονται επάνω στους φακούς, οι φακοί θαμπώνουν και η ορατότητα μειώνεται. Σταγονίδια νερού Φακός

13 Με αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard Η νέα επίστρωση και στις δύο πλευρές προκαλεί τη διάχυση των σταγονιδίων σε μια λεπτή, διάφανη μεμβράνη. Περισσότερο φως διαπερνά τον φακό και το οπτικό πεδίο είναι καθαρό. Νερό σε μορφή διάφανης μεμβράνης Φακός με αντιθαμβωτική επίστρωση δύο όψεων

14 Αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard. Ανθεκτική, με μεγάλη διάρκεια ζωής Η αντιθαμβωτική επίστρωση είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Διατηρεί την αποτελεσματικότητά της, ακόμη και μετά από 25 ή περισσότερες πλύσεις των φακών. Τα αραιωμένα απολυμαντικά και τα πανάκια καθαρισμού που έχουν εμποτιστεί με αλκοόλη δεν επηρεάζουν την αντιθαμβωτική επίστρωση. Με υψηλή ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ευρωπαϊκά πρότυπα EN Πληροί και υπερβαίνει τις απαιτήσεις των συμπληρωματικών δοκιμασιών K και N του προτύπου EN 166:2001 για τα γυαλιά προστασίας: K: δοκιμασία τριβής από λεπτά σωματίδια. N: ο φακός πρέπει να μην θαμπώσει για οκτώ δευτερόλεπτα.

15 Ενισχυμένη επίστρωση, για προστασία από τις γρατσουνιές. Μακροχρόνια προστασία από τις γρατσουνιές. Πέντε φορές πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές σε σχέση με τις κοινές σκληρές επιστρώσεις της 3M, η ενισχυμένη επίστρωση προστασίας από τις γρατσουνιές προφυλάσσει από σοβαρές χαρακιές και παρατείνει τη διάρκεια ζωής.

16 3M SecureFit Σειρά 600 ποικίλες επιλογές φακών που καλύπτουν τις ανάγκες πολλών εφαρμογών χρήσης. Φακός Διαφανής Γκρι Πορτοκαλί IR Σκίαση Πολωμένος Εσωτερικής/ εξωτερικής χρήσης Ανταλλακτικό αφρώδες αξεσουάρ Επιλογές Κωδικός προϊόντος Περιγραφή Αντιθαμβωτικός SF601SGAF-EU Scotchgard 3M Διαφανής φακός γενικής χρήσης που προστατεύει από την Με αφρώδες αξεσουάρ, υπεριώδη ακτινοβολία και διατίθεται με δύο επιλογές επίστρωσης: αντιθαμβωτικός SF601SGAF/FI Αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard Scotchgard 3M RAS επίστρωση της 3M κατά των γρατσουνιών, με άριστες Ενισχυμένη επίστρωση για προστασία από τις γρατσουνιές (RAS) SF601RAS-EU επιδόσεις, για προστασία από σημαντικές τριβές και παρατεταμένη ανθεκτικότητα Αντιθαμβωτικός Scotchgard 3M Αντιθαμβωτικός Scotchgard 3M Σκίαση 1.7, προστασία από τις γρατσουνιές Σκίαση 3.0, προστασία από τις γρατσουνιές Σκίαση 5.0, προστασία από τις γρατσουνιές Επίστρωση για προστασία από τις γρατσουνιές Επίστρωση για προστασία από τις γρατσουνιές SF602SGAF SF603SGAF SF617AS-EU SF630AS-EU SF650AS-EU SF611AS-EU SF610AS-EU SF600FI Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και μειώνει την αντηλιά. Δημοφιλής για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια της μέρας. Εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και βελτιωμένη αντίθεση. Δημοφιλής για επιθεωρήσεις ποιότητας. 1.7 δημοφιλής για βοηθητικές συγκολλητικές εργασίες 3.0 δημοφιλής για συγκολλήσεις αερίου 5.0 δημοφιλής για εργασίες με τσιμπίδες και κοπή Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μπλοκάρει την οριζόντια θαμπωτική αντανάκλαση και περιορίζει το ηλιακό φως. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και μειώνει τη φωτεινότητα, όταν χρειάζεται. Χρήσιμος για εναλλαγές στο περιβάλλον εργασίας, όπως αυτές που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί περονοφόρων. Διατηρεί τα ξένα αντικείμενα μακριά με αξιοπιστία για ακόμη περισσότερη άνεση.

17 Διαφανής Γκρι Πορτοκαλί IR Σκίαση Πολωμένος Εσωτερικής/ εξωτερικής χρήσης Ανταλλακτικό αφρώδες αξεσουάρ

18 Μας το ζητήσατε. Το κάναμε. Το καινοτομικό αφρώδες αξεσουάρ, που μπορεί να τοποθετηθεί στο εσωτερικό των γυαλιών, κρατά μακριά τα ξένα αντικείμενα με αποτελεσματικότητα, για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά. Η 3M μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή σας για γυαλιά προστασίας. Μάθετε περισσότερα:

19

20 Χαρακτηριστικά 3M SecureFit 600. Μισό πλαίσιο με δύο ξεχωριστούς φακούς Ανώτερο στυλ και ιδανικές επιδόσεις όρασης Πολλές χρωματικές επιλογές φακών συμπεριλαμβανομένων των πολωμένων φακών Ενισχυμένη επίστρωση για προστασία από τις γρατσουνιές (RAS), που παρατείνει τη ζωή του φακού Ανθεκτικοί φακοί από πολυκαρβονικό υλικό που απορροφούν το 99,9% των ακτινών UVA και UVB και πληρούν τις απαιτήσεις του EN 166:2001

21 Ασφαλής, άνετη εφαρμογή τεχνολογία με βραχίονες διάχυσης πίεσης (PDT) της 3M Το προαιρετικό, αποσπώμενο αφρώδες αξεσουάρ δεν επιτρέπει να μπαίνουν σκουπιδάκια στα μάτια σας, ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και υποστήριξη Καθαρή όραση που διαρκεί Η αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard αντέχει στο θάμπωμα περισσότερο από τις συμβατικές επιστρώσεις, ακόμη κι αν οι φακοί πλυθούν πολλές φορές

22 Η σειρά 3M SecureFit με μια ματιά. Η σειρά προϊόντων 3M SecureFit εγγυάται την προστασία των ματιών κατά την εργασία, πρακτικά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Η σειρά 600 αποτελεί την τελευταία άφιξη σε μια οικογένεια προϊόντων που έχει καταγράψει υψηλά ρεκόρ επιδόσεων και σας προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα επιλογών.

23

24 Η σειρά προϊόντων 3M SecureFit. Προστασία με επιλογές. NEO Χαρακτηριστικά 3M SecureFit 200 3M SecureFit 400 3M SecureFit 600 Τεχνολογία με βραχίονες διάχυσης πίεσης Στιβαρός σκελετός Μαλακά άκρα βραχιόνων Μαλακό επιρρίνιο Επίστρωση αντιθαμβωτική/ για προστασία από γρατσουνιές Επίστρωση RAS Αντιθαμβωτική επίστρωση 3M Scotchgard Επιλογές φακών: διαφανείς, πορτοκαλί, γκρι Εσωτερικής/ εξωτερικής χρήσης με καθρέπτη Με μπλε καθρέπτη Επιλογές φακών IR Σκίασης Πολωμένοι φακοί Προαιρετικό αφρώδες αξεσουάρ Σχεδιασμός με δύο φακούς Επιλογή φακού πρεσβυωπίας (+1,5, +2, +2,5)

25 3M SecureFit 600 συνδυάζεται ιδανικά με 3M Ωτοασπίδες και/ή 3M Μάσκες Προστασίας μίας ή πολλών χρήσεων Μάθετε περισσότερα:

26 The 3M SecureFit 400 NEO!! προαιρετικό αφρώδες αξεσουάρ Με τεχνολογία βραχιόνων διάχυσης πίεσης 3M, για άνετη εφαρμογή Σχεδιασμός wrap-around, για ασφαλή εφαρμογή Εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή (19 g) Σπορ σχεδιασμός με ενιαίο φακό, χωρίς σκελετό Διατίθεται σε ποικιλία αποχρώσεων για τους φακούς Διατίθεται με φακούς εσωτερικής/ εξωτερικής χρήσης και με μπλε καθρέπτη Προαιρετικό αφρώδες αξεσουάρ, για πιο σφικτή εφαρμογή Διαθέσιμο με επιλογή φακού πρεσβυωπίας (+1,5, +2, +2,5)

27 The 3M SecureFit 200 Με τεχνολογία βραχιόνων διάχυσης πίεσης 3M, για άνετη εφαρμογή Σχεδιασμός wrap-around για ασφαλή εφαρμογή Εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή (18 g) Σπορ σχεδιασμός με ενιαίο φακό, χωρίς σκελετό Διατίθεται σε ποικιλία αποχρώσεων για τους φακούς

28 Τμήμα Μέσων Ατομικής Προστασίας 3Μ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ Λ. Κηφισίας 20 Μαρούσι Τ.Κ Web: Ανακυκλώστε το προϊόν. Τυπώθηκε στη Γερμανία. 3M SGInfo

Μάσκες Σωματιδίων. Μιας Χρήσεως ΝΕΟ! Σειρά Comfort: Αναδιπλούμενη - 3M Σειρά Aura

Μάσκες Σωματιδίων. Μιας Χρήσεως ΝΕΟ! Σειρά Comfort: Αναδιπλούμενη - 3M Σειρά Aura 3M Σωματιδίων Μιας Χρήσεως ΝΕΟ! Σειρά Comfort: Αναδιπλούμενη - 3M Σειρά Aura 9300 + Οι νέες 3M Σειρά Aura 9300 + είναι το αποτέλεσμα της συνεχής προσπάθειας της 3Μ για βελτίωση της άνεσης. Δημιουργήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

3M Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες

3M Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες 3M Επαναχρησιμοποιούμενες 3M Σειρά 7500 Επαναχρησιμοποιούμες Μισού Προσώπου Οι 3M Σειρά 7500 Επαναχρησιμοποιούμενες Μισού προσώπου έχουν ορίζει ένα νέο πρότυπο στην άνεση. Η μειωμένη αντίσταση αναπνοής

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΕΝΟΥ AP Oι σωλήνες κενού AP της APRICUS, είναι κατάλληλοι για κατοικίες, αλλά και για επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός αυτών των σωλήνων, είναι αποτέλεσμα 10ετούς μελέτης, εφαρμογής και πειραματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Μάσκες. Επαναχρησιμοποιούμενες. 3M Τμήμα Επαγγελματικής Υγιεινής & Περιβαλλοντικής Ασφάλειας

Μάσκες. Επαναχρησιμοποιούμενες. 3M Τμήμα Επαγγελματικής Υγιεινής & Περιβαλλοντικής Ασφάλειας 3M Τμήμα Επαγγελματικής Υγιεινής & Περιβαλλοντικής Ασφάλειας Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Σε πολλές βιομηχανίες και σε πολλές εφαρμογές σχηματίζονται επικίνδυνες ουσίες. Η 3Μ σας βοηθά να επιλέξετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο Instagram: @creativegroup_cnd_hellas 2017 Creative Nail Design, Inc., Dist. San Diego, CA 92121 USA cnd.com, +1.800.833.NAIL,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι...

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι... Έχουν μείνει κάποιες απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Uponor; Χρειάζεστε μία συμβουλή ειδικού για τα συστήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής 410 Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής Ιδανικό για Εταιρική Παρουσίαση Πληροφόρηση Υφάσματος Αυτό το υπέροχο για δραστηριότητες αναψυχής ύφασμα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από πολυεστέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 4 W (35 W) GU10 Από το ζεστό στο πάρα πολύ ζεστό λευκό Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W-25 W E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. CA-96-15923 ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Π. ΣΥΝΔΙΚΑ 6 - Τ.Κ. 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Υ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 18 ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Φ.Μ 9 9 8 8 1 2 8 3 Δ.Ο.Υ Η! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς 2011 CATALOGUE Panoramic Flip-Ups Οι μοναδικές πανοραμικές λούπες της PeriOptix είναι ελαφριές, αδιάβροχες και προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος πεδίου από τις κλασικές λούπες. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ LANYARDS TRENDY BUSINESS Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης Τα σατινέ κορδόνια έχουν γίνει το πιο δημοφιλές είδος κορδονιού. Η απαλή σαν μετάξι επιφάνειά τους είναι ιδανική για ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

Αντιολισθητική Προστασία σε κάθε σας βήμα

Αντιολισθητική Προστασία σε κάθε σας βήμα Αντιολισθητική Προστασία σε κάθε σας βήμα CERTIFICATE CERTIFICATE Αντιολισθητικές Ταινίες 3M Safety Walk Οδηγός Εφαρμογών Οι επιστήμονες της 3M ανέπτυξαν ειδικές ταινίες για πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2016-2017 HDL 2.5 MICRO Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μεγάλο εύρος πεδίου, παρόμοιο με αυτό των HiRes II, είναι όμως 50% μικρότερα σε μέγεθος. Το μεταλλικό τους φινίρισμα δίνει μία

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Πρότυπα. και Προστασίας. Σχεδιασμού, Άνεσης. The Power to Protect Your World.

Νέα Πρότυπα. και Προστασίας. Σχεδιασμού, Άνεσης. The Power to Protect Your World. 3M Τμήμα Επαγγελματικής Υγείας και Περιβαλλοντικής Ασφάλειας 3M Peltor X Series Νέα Πρότυπα Σχεδιασμού, Άνεσης και Προστασίας The Power to Protect Your World. 1831.indd 1 SM 11/20/12 2:21 PM WE LIVE IN

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Γιώργος Νέος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Γράφει: Γιώργος Νέος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος Γράφει: Γιώργος Νέος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος Η σημασία του Ήλιου στην εξέλιξη και την διατήρηση της ζωής στην Γη είναι καίρια. Με τη θεμελιώδη διαδικασία της φωτοσύνθεσης προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τηλεσκόπια EyeZoom

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τηλεσκόπια EyeZoom Οδηγίες χρήσης Μεγεθυντικός φακός Orascoptic EyeZoom Ο μεγεθυντικός φακός EyeZoom διαθέτει τρία διαφορετικά επίπεδα μεγεθυντικής ισχύος, τα οποία σας επιτρέπουν να αλλάζετε την προοπτική θέασης μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ SOLAR MORE TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Υαλοπίνακες solar more 6 Υαλοπίνακες triplex 10 Ειδικό γυαλί 14 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ VASILIKOS Υιοί Νικηφόρου Βασιλικού ΟΕ Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1 54629 Θεσσαλονίκη T/F. 0030 2310540847 T/F. 0030 2310536191 info@vasilikos.com.gr www.vasilikos.com.gr

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000 Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο αυτό πριν την χρήση Ι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι ηλεκτρονικές μάσκες ηλεκτροσυγκόλλησης είναι σχεδιασμένες

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF Passion for wood. Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους

RUBBOL WF Passion for wood. Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους RUBBOL WF 3300 Ενδιάμεση και τελική επίστρωση 1 συσκευασίας για εξωτερικές ξύλινες πόρτες. Passion for wood Για βέλτιστη προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY MADE IN GERMANY ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ H πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το πάθος για καινοτομία έχουν καταστήσει την εταιρία Sonneflex ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο στον

Διαβάστε περισσότερα

Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου. «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού»

Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου. «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού» Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού» Ελληνική σειρά οπτικών διαβάσματος & ηλίου E163 E161 Με υψηλή ευκρίνεια Με βέλτιστη οπτική ποιότητα ασφαιρικών φακών Με σύστημα Flex εύκαμπτου

Διαβάστε περισσότερα

VistaScan Mini Σαρωτής φύλλων απεικόνισης Συμπαγής και πανίσχυρος. Φροντίδα δοντιών

VistaScan Mini Σαρωτής φύλλων απεικόνισης Συμπαγής και πανίσχυρος. Φροντίδα δοντιών VistaScan Mini Σαρωτής φύλλων απεικόνισης Συμπαγής και πανίσχυρος Αεροσυμπιεστές Αναρροφήσεις Ψηφιακή Απεικόνιση Φροντίδα δοντιών Υγιεινή Η νέα διάσταση της ακτινοδιάγνωσης Δίπλα στη έδρα Ο σαρωτής φύλλων

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Tempo συμπαγές και συνεπές

Tempo συμπαγές και συνεπές Lighting Tempo συμπαγές και συνεπές Tempo 2 RVP251 Η σειρά Tempo είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προβολέων που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τύπων λαμπτήρων, καθώς και συμμετρικών και ασύμμετρων ανακλαστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster 2,2 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Φωτισμού LED

Συστήματα Φωτισμού LED Συστήματα Φωτισμού LE Συστήματα Φωτισμού LE! MASTER LE MASTER LEbulb GLOW 80% 25.000 40W MASTER LEbulb 80% 45.000 25W MASTER LEspot GU0 85% 40.000 50W MASTER LEspot Perfect Fit GU0 85% 5.000 5W NR MR MASTER

Διαβάστε περισσότερα

A running revolution.

A running revolution. A running revolution. boost endless energy H καινοτοµία της adidas που θα αλλάξει το τρέξιµο για πάντα Η τεχνολογία BOOST TM προσφέρει µεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισµένο αφρώδες

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Λαμπτήρας E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Οι λαμπτήρες luster LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σφαιρικοί 10,5 W (75 W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Εφαρμογές μέσης χρονικής διάρκειας, εσωτερικού / εξωτερικού χώρου, σε επίπεδες επιφάνειες

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Εφαρμογές μέσης χρονικής διάρκειας, εσωτερικού / εξωτερικού χώρου, σε επίπεδες επιφάνειες ΓΥΑΛ. ΜΑΤ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ SC100 SC80 SC50 SC30 10 έτη 8 έτη 5 έτη 3 έτη Χυτό βινύλιο, μη φωτεινό, γυαλιστερό*, 50 microns. Διάφανη/μόνιμη κόλλα Χυτό βινύλιο, μη φωτεινό, γυαλιστερό*, 65 microns. Πολυμερικό

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY 138 ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY Χρησιμοποιείτε γυαλιά προστασίας. Χρησιμοποιείτε μάσκα σκόνης. Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Construction Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Τέλεια Ξύλινα Δάπεδα, μασίφ ή βιομηχανικά επεξεργασμένα Βιώστε την αίσθηση των Ξύλινων Δαπέδων Ιδιωτικές κατοικίες,

Διαβάστε περισσότερα

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές»

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ «Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» W. kandinsky Το χρώμα είναι αναπόσπαστα δεμένο με ότι βλέπουμε γύρω μας. Από τον γύρω

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Tempo συμπαγές και συνεπές

Tempo συμπαγές και συνεπές Lighting Tempo συμπαγές και συνεπές Tempo 1 RVP151 Η σειρά Tempo είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προβολέων που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τύπων λαμπτήρων, καθώς και συμμετρικών και ασύμμετρων ανακλαστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ Ενδιάμεση και τελική επίστρωση μίας συσκευασίας για εξωτερικές ξύλινες κατασκευές. Passion for wood RUBBOL WF 3310: Ομορφιά, προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μαξιλάρια κατάκλισης ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS

Μαξιλάρια κατάκλισης ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Μαξιλάρια κατάκλισης Το δερματικό έλκος εμφανίζεται στο ευαίσθητο δέρμα και τους ιστούς, λόγω παρατεταμένης και συνεχούς πίεσης, με αποτέλεσμα τη διακοπή της ροής του αίματος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΤΖΙΝΙ ΟΥ ΜΑΡΙΑ Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. ΜSc Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιµη Ανάπτυξη Α.Π.Θ. Επιθεωρήτρια Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR 1 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR Μετά τη δυναμική είσοδο των στυλό πολυτελείας LUXOR στην Ελληνική αγορά στο τελευταίο τρίμηνο του 2013 η εταιρεία SPADI, αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων PHILIPS LED Σποτ 1,5-3,5-5 W (5-20-50 W) GU10 Χωρίς ρύθμιση έντασης Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

3M Τμήμα Επαγγελματικής Υγιεινής & Περιβαλλοντικής Ασφάλειας. Φόρμες. Προστασίας

3M Τμήμα Επαγγελματικής Υγιεινής & Περιβαλλοντικής Ασφάλειας. Φόρμες. Προστασίας 3M Τμήμα Επαγγελματικής Υγιεινής & Περιβαλλοντικής Ασφάλειας Φόρμες 3M Φόρμες 3M Φόρμες 4500 και 4505 Οι Φόρμες 4500 και 4505 φέρουν σήμανση CE Κατηγορία 1 και είναι σχεδιασμένες για γενικές και μη επικίνδυνες

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco:

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco: Η ηλιακή σκίαση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού για κάθε κτίριο και προσφέρει μια ποικιλία λύσεων. Η προσοχή επικεντρώνεται πάντα στην επιθυμία ελέγχου του φωτός για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing GDECO SilkScreen Printing GR SilkScreen Printing Το γυαλί, χάρη στις ιδιότητές του, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως διακοσμητικό υλικό, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με χρώμα για να επιτύχει ένα εικαστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ NORATEX A.B.E.E. 17o Χλμ. Λεωφόρος Σπάτων 15351 Παλλήνη Τηλ. 210 6030221 Φαξ. 210 6030226 Email : neofitos@noratex.gr georgios@noratex.gr thania@noratex.gr Web site : www.noratex.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Φ3 ΟΜΑΔΑ Γ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΟΗΣ»

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Φ3 ΟΜΑΔΑ Γ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΟΗΣ» Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ 2ο ΧΛΜ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ, 85100 ΡΟΔΟΣ - ΝΠΙΔ - ΑΦΜ 997562265 ΔOY ΡΟΔΟΥ ΤΗΛ: 22410 45300 FAX: 22410 45329 Email: prom.deyar@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα SureColor SC-P5000 Εξαιρετική ποιότητα Ακρίβεια υψηλής ποιότητας Συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και απόλυτη αξιοπιστία, ο SureColor SC-P5000 της Epson επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στην εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Σφαιρικοί 13,5W (100W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι σφαιρικοί λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα