I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER"

Transcript

1 I AM YOUR FINDER

2 I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, καινοτόμες λειτουργίες και άνετο χειρισμό, οι φωτογραφικές μηχανές Nikon 1 με εναλλάξιμους φακούς εξισορροπούν τέλεια την ισχύ, την ακρίβεια και τη φορητότητα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τη δράση. Σχεδιασμένοι με γνώμονα το δραστήριο τρόπο ζωής, οι μικρού μεγέθους φακοί σε συνδυασμό με την ισχύ και την ταχύτητα των φωτογραφικών μηχανών Nikon 1 κάνουν το σύστημα Nikon 1 πραγματικά να ξεχωρίζει. Η σειρά φακών καλύπτει σχεδόν κάθε τύπο σκηνής και κάθε φακός είναι βελτιστοποιημένος για εγγραφή video. Η μοντούρα 1 που διαθέτουν οι φωτογραφικές μηχανές Nikon 1 αποτελεί το πρώτο σύστημα φακών που αναπτύχθηκε από τη Nikon μετά από την πρωτοποριακή, θρυλική μοντούρα F. Αντλώντας γνώσεις από την εμπειρία των 50 και πλέον χρόνων, η ακρίβεια με την οποία έχει σχεδιαστεί η μοντούρα 1 εξασφαλίζει την τέλεια επικοινωνία του κάθε φακού με τον αισθητήρα φορμά CX που χρησιμοποιείται στις φωτογραφικές μηχανές Nikon 1. Συνδέστε ένα φακό σε οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή Nikon 1, ή ένα φακό AW σε μια φωτογραφική μηχανή Nikon 1 Adventure 1 και απολαύστε τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και video με μια εξαιρετικά φορητή φωτογραφική μηχανή σε κάθε περίσταση, χωρίς συμβιβασμούς. 1. Οι φακοί AW είναι συμβατοί μόνο με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής Nikon 1 AW1.

3 ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΟΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ NIKKOR Οι καλύτεροι φακοί είναι η βάση για τις καλύτερες φωτογραφίες και οι φακοί είναι απλά εξαιρετικοί. Τόσο στις λήψεις γρήγορης δράσης όσο και στις ασυνήθιστες οπτικές γωνίες, οι φακοί χαρίζουν εντυπωσιακές δυνατότητες στο σύστημα Nikon 1. Σε αυτήν τη σειρά περιλαμβάνονται φακοί με σταθερή εστιακή απόσταση/σταθεροί φακοί και φακοί zoom και μπορείτε να τους αλλάξετε πολύ εύκολα όποτε θέλετε να αλλάξετε προοπτική. Για τη λήψη φωτογραφιών ή video HD, οι φακοί προσφέρουν πλεονεκτήματα, όπως η φημισμένη νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon με την οποία αποφεύγεται η εμφάνιση αντανακλάσεων (ακόμη και στο άμεσο ηλιακό φως), καθώς και το αθόρυβο μοτέρ (SWM) για εξαιρετικά γρήγορη και απόλυτα αθόρυβη εστίαση, η τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών για σταθερές λήψεις και η τεχνολογία ηλεκτρικού zoom για εξαιρετικά γρήγορο και ομαλό zoom. Για πιο αφιλόξενα περιβάλλοντα, οι φακοί AW είναι απόλυτα αδιάβροχοι, αντικραδασμικοί και ανθεκτικοί σε χαμηλές θερμοκρασίες. 1 Επιλέξτε ένα γρήγορο σταθερό φακό/φακό σταθερής εστιακής απόστασης για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή για αποτύπωση εικόνων με ρηχό βάθος πεδίου. Επιλέξτε ένα φακό zoom όταν χρειάζεστε ευελιξία στην κάλυψη διαφορετικών εστιακών αποστάσεων με έναν μόνο φακό. 1. Οι φακοί AW είναι συμβατοί μόνο με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής Nikon 1 AW1.

4 ΦΑΚΟΙ ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ POWER ZOOM Βάλτε τον κόσμο σας στην προοπτική απεικόνιση και καδράρετε ολόκληρη την τελειότητά του χάρη στον ευρυγώνιο φακό. Απαθανατίστε τις επιβλητικές οροσειρές ή τις πανοραμικές όψεις μιας πόλης, χωρέστε σε ένα κάδρο ολόκληρη την οικογένειά σας ή εστιάστε σε μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Χρησιμοποιήστε έναν φακό κανονικού zoom για να απολαμβάνετε την ευελιξία λήψης τοπίων, σκηνών δράσης ή πορτρέτων. Οι αναπάντεχες στιγμές δεν θα περιμένουν να αλλάξετε φακό. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να αποτυπώσετε απόλυτα ευκρινείς φωτογραφίες χωρίς καθυστερήσεις. Πλησιάστε τη δράση με ένα τηλεφακό zoom. Από απομακρυσμένα θέματα έως εξαιρετικά κοντινές λήψεις, αυτοί οι compact και ισχυροί φακοί «όλα σε ένα» καλύπτουν τα πάντα και χρησιμοποιούνται εύκολα για λήψεις στο χέρι. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας κατά τη φωτογράφιση κινούμενων θεμάτων με ένα φακό PD-Zoom. Η τεχνολογία ηλεκτρικού zoom της Nikon εξασφαλίζει γρήγορο και ομαλό ζουμάρισμα, μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία κατά τη φωτογράφιση της δράσης και τη βιντεοσκόπηση. VR 10 30MM F/ PD-ZOOM 32MM F/1.2 10MM F/2.8 AW 10MM F/2.8 VR MM F/ MM F/ MM F/1.8 AW MM F/ VR MM F/ VR MM F/ VR MM F/ VR 10 30MM F/ PD-ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM

5 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ Δημιουργήστε εντυπωσιακά τοπία, κολακευτικά πορτραίτα και όμορφες ομαδικές λήψεις με όλους τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς να αφήνετε κανέναν έξω από το κάδρο. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε την αίσθηση του χώρου σε ένα πορτραίτο που τραβήχτηκε σε εσωτερικό χώρο, είτε να πειραματιστείτε με ευρυγώνιες λήψεις κατά τη 10MM F/2.8 AW 10MM F/2.8 VR MM F/ βιντεοσκόπηση, οι ευρυγώνιοι φακοί ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

6 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ 10MM F/2.8 Μεγαλώστε την εικόνα διατηρώντας την ευκρίνεια χάρη σε αυτόν το λεπτό ευρυγώνιο φακό 10 mm (ισοδύναμο με 35mm: 27 mm). Δημιουργήστε πορτραίτα με ονειρεμένα φόντα και κάντε τα θέματά σας να ξεχωρίζουν χάρη στο ευρύ διάφραγμα f/2,8. Η εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία αυτόματης εστίασης αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα κατά τη βιντεοσκόπηση.

7 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ AW 10MM F/2.8 Αποτυπώστε πλούσιες λήψεις της δράσης από κάθε σημείο χάρη σε αυτόν τον ευρυγώνιο φακό AW που είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός στα χτυπήματα και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/2,8 χαρίζει ευκρινείς λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό για τη λήψη φωτογραφιών σε θολά υποβρύχια περιβάλλοντα.

8 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ VR MM F/ Νιώστε σαν να βρίσκεστε μέσα στην καρδιά της δράσης. Χάρη στην εστιακή απόσταση των 6,7 13 mm (ισοδύναμο με 35 mm: περίπου mm), αυτός ο υπέρ ευρυγώνιος φακός zoom είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσετε τα θέματά σας.

9 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ Με τους κανονικούς φακούς μπορείτε να τραβάτε εντυπωσιακές φωτογραφίες καθημερινών σκηνών, ακόμη κι όταν κάποια τέλεια στιγμή για φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση προκύπτει απροσδόκητα. Χρησιμοποιήστε ένα φακό κανονικού zoom για όμορφες ομαδικές λήψεις, VR 10 30MM F/ PD-ZOOM MM F/ MM F/1.8 AW MM F/ εντυπωσιακά τοπία και υπέροχα video, πρακτικά από οποιαδήποτε γωνία λήψης.

10 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ VR 10 30MM F/ PD-ZOOM Εστιάστε ελεύθερα σε ό,τι σας ενδιαφέρει περισσότερο με αυτόν το λεπτό φακό με ηλεκτρικό zoom. Με το εύρος zoom 10 30mm (ισοδύναμο με 35mm: 27 81mm), μπορείτε να καδράρετε ευρείες γωνίες ή να σμικρύνετε την προβολή για να φωτογραφίσετε εύκολα στιγμές δράσης που βρίσκονται μακριά.

11 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ MM F/ Είστε πάντοτε έτοιμοι, ακόμη κι αν αυτή η μοναδική στιγμή για τη φωτογραφία ή το video είναι εντελώς απρόσμενη. Με εστιακή απόσταση 11 27,5 mm (ισοδύναμο με 35 mm: mm), αυτός ο φακός αποτυπώνει κάθε σκηνικό: από ένα αυθόρμητο απόγευμα στο πάρκο μέχρι ένα απολαυστικό δείπνο.

12 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ 18.5MM F/1.8 Τραβήξτε θαυμάσιες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, ακόμη και με χαμηλό ISO και φωτογραφικά πορτραίτα με όμορφο θαμπό φόντο (bokeh) χρησιμοποιώντας αυτό το φωτεινό και συνάμα φορητό φακό. Έχει εστιακή απόσταση 18,5 mm (ισοδύναμο με 35mm: περίπου 50 mm) και γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/1,8.

13 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ AW MM F/ Στη στεριά ή στη θάλασσα συνεχίζετε να τραβάτε εξαιρετικές φωτογραφίες και video με αυτόν τον ανθεκτικό, αδιάβροχο, αντικραδασμικό και ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες φακό zoom. Με εύρος zoom 11 27,5mm (ισοδύναμο με 35mm: 30 74mm) έχετε τη δυνατότητα να μεταβαίνετε μέσα σε μια στιγμή από τη λήψη κολακευτικών πορτραίτων στη λήψη τοπίων, ενώ με τον πλατύ δακτύλιο zoom ελέγχετε εύκολα την εστίαση, ακόμη κι όταν φοράτε γάντια.

14 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ Για λήψεις τοπίων, άγριας φύσης, ομαδικές λήψεις, πορτραίτα ή πολύ κοντινά πλάνα, οι τηλεφακοί zoom καδράρουν τέλεια την κάθε στιγμή. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους εξαιρετικά φορητούς φακούς ακριβείας με μια φωτογραφική μηχανή Nikon 1 για να απολαμβάνετε γρήγορες λήψεις τηλεφακού στο χέρι, όπου κι αν βρίσκεστε. 32MM F/1.2 VR MM F/ VR MM F/ VR MM F/

15 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ 32MM F/1.2 Τραβήξτε εντυπωσιακές φωτογραφίες με αυτόν τον ειδικό για πορτραίτα φακό. Με εστιακή απόσταση 32 mm (ισοδύναμο με 35mm: περίπου 85 mm) και εξαιρετικά γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/1,2, αυτός ο φωτεινός μεσαίος τηλεφακός αποτυπώνει τις καλύτερες εκφάνσεις των ανθρώπων σε κάθε περίσταση.

16 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ VR MM F/ Με ευέλικτο εύρος εστίασης mm (ισοδύναμο με 35 mm: mm), αυτός ο φορητός τηλεφακός zoom είναι τέλειος για ένα διάλειμμα στην πόλη. Πλησιάστε εύκολα μακρινά θέματα ή χρησιμοποιήστε τον για να ξεχωρίσετε το πρόσωπο κάποιου κατά τη λήψη πορτραίτων.

17 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ VR MM F/ Φωτογραφίστε ό,τι σας εμπνέει με το φακό zoom 10x για κάθε περίσταση. Η ευέλικτη εστιακή απόστασή του στα mm (ισοδύναμο με 35mm: mm) τον χαρακτηρίζει σαν έναν φακό όλα-σε-ένα ενώ παράλληλα, το σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR) της Nikon, εξασφαλίζει ευκρίνεια στις φωτογραφίες και τα video.

18 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ VR MM F/ Με εστιακή απόσταση που επεκτείνεται έως τον εντυπωσιακό αριθμό των 300 mm (ισοδύναμο με 35mm: 810 mm), αυτός ο εξαιρετικά φορητός φακός είναι ιδανικός για φωτογράφιση αθλητικών εκδηλώσεων, άγριας φύσης και τοπίων, καθώς και για εκπληκτικές κοντινές λήψεις απομακρυσμένης δράσης κατά τη βιντεοσκόπηση.

19 POWER ZOOM VR 10 30MM F/ PD-ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM Καθώς εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία zoom και αθόρυβη απόδοση όταν τη χρειάζεστε, αυτός ο φακός PD-Zoom παρακολουθεί τέλεια τη δράση και είναι ιδανικός για λήψη video. Με την απόσβεση κραδασμών (VR) αποφεύγεται το θάμπωμα στις φωτογραφίες, ενώ και οι δύο αυτοί φακοί περιλαμβάνουν μηχανισμό συμπτυσσόμενου φακού για κορυφαία φορητότητα.

20 POWER ZOOM VR 10 30MM F/ PD-ZOOM Εστιάστε ελεύθερα σε ό,τι σας ενδιαφέρει περισσότερο με αυτόν το λεπτό φακό με ηλεκτρικό zoom. Με το εύρος zoom 10 30mm (ισοδύναμο με 35mm: 27 81mm), μπορείτε να καδράρετε ευρείες γωνίες ή να σμικρύνετε την προβολή για να φωτογραφίσετε εύκολα στιγμές δράσης που βρίσκονται μακριά.

21 POWER ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM Βιντεοσκοπήστε κινηματογραφικές σκηνές με έναν φακό ειδικά κατασκευασμένο για λήψη video. Το εύρος zoom mm (ισοδύναμο με 35mm: mm) συλλαμβάνει εικόνες με εκπληκτική ευκρίνεια, και ο διακόπτης ηλεκτρικού zoom σάς επιτρέπει να μεγεθύνετε την προβολή εύκολα και γρήγορα, ή αργά, για πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

I AM YOUR NIKON 1 FINDER

I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM THE SPEED OF LIFE Η σειρά των φορητών φωτογραφικών μηχανών συστήματος Nikon 1 που διευρύνεται συνεχώς αποτελεί έναν εντελώς νέο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Μια διαφορετική ματιά

Μια διαφορετική ματιά Μια διαφορετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας φακός NIKKOR για να αξιοποιήσετε κάθε σας δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES.

I AM YOUR EYES. I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES.

I AM YOUR EYES. I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΙΑΣ COMPACT ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Αποτυπώστε εύκολα τις στιγμές που αξίζει να μείνουν αξέχαστες με μια Nikon COOLPIX. Όταν έχετε μαζί σας μια COOLPIX

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES. www.nikon.gr

I AM YOUR EYES. www.nikon.gr I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES. iamnikon.gr

I AM YOUR EYES. iamnikon.gr I AM YOUR EYES iamnikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System

Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Zoom πλήρους φάσματος... 8 Ευρυγώνιοι φακοί zoom... 10 Βασικοί φακοί zoom... 12 Τηλεφακοί zoom...

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES. iamnikon.gr

I AM YOUR EYES. iamnikon.gr I AM YOUR EYES iamnikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας φακός NIKKOR

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εισαγωγή

Περιεχόμενα. Εισαγωγή Τεχνικός Οδηγός Εισαγωγή Σε αυτόν τον "Τεχνικό Οδηγό" περιλαμβάνονται λεπτομέρειες σχετικά με τις βασικές τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των δύο από τις πιο τεχνικά προηγμένες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR COOLPIX GUIDE

I AM YOUR COOLPIX GUIDE I A YOUR COOLPIX GUIDE I A YOUR PERFECT ATCH ΕΠΕΓΟΝΤΑ Μ ΨΗΚΗ ΩΤΟΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ COPACT Αποτυπώστε εύκολα τις στιγμές που αξίζει να μείνουν αξέχαστες με μια Nikon COOLPIX. Όταν έχετε μαζί σας μια COOLPIX δεν

Διαβάστε περισσότερα

Nikon 1 Πρόσω ολοταχώς

Nikon 1 Πρόσω ολοταχώς I AM THE NIKON 1 Nikon 1 Πρόσω ολοταχώς Δεν πρόκειται απλά για ένα νέο τύπο φωτογραφικών μηχανών. Πρόκειται για τη νέα σειρά Nikon 1 που εξελίσσεται συνεχώς και αποτελεί έναν εντελώς νέο τρόπο να αποτυπώνετε

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή ενδεικτικών φωτογραφιών SB-700

Συλλογή ενδεικτικών φωτογραφιών SB-700 Συλλογή ενδεικτικών φωτογραφιών SB-700 Στο παρόν φυλλάδιο παρουσιάζονται διάφορες τεχνικές με τη μονάδα φλας SB-700 και ενδεικτικές φωτογραφίες. Gr Διασκέδαση με το φωτισμό Ο φωτισμός είναι το μυστικό

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Θέμα ομάδας: Τεχνικές φωτογραφίας

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Θέμα ομάδας: Τεχνικές φωτογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Θέμα ομάδας: Τεχνικές φωτογραφίας ΟΜΑΔΑ: Φωτογραφική μηχανή ονομάζεται η συσκευή που χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών. Οι ευρύτερα χρησιμοποιούμενες σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008

Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008 Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008 Ευφυΐα πίσω από κάθε φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία που τραβάτε με μια μικρή ψηφιακή μηχανή COOLPIX της Nikon είναι μια μοναδική εμπειρία Nikon που αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι Discover your world. Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2008 1 Περιεχόμενα. Οι σημαντικότερες τεχνολογίες της Olympus 6 μ 1010 10 7 φορές πιο κοντά, 7 φορές πιο διασκεδαστικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Εν Αθήναις e-book 2012

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Εν Αθήναις e-book 2012 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Εν Αθήναις e-book 2012 Συγγραφέας: dimdom 2 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Εν Αθήναις e-book 2012 ΦΑΚΟΙ Τό φῶς ἀπό τά κοντινά ἀντικείμενα συγκλίνει πίσω ἀπό τό φακό, στό ἐπίπεδό

Διαβάστε περισσότερα

Ναι. +/- 2 επίπεδα. Σύστημα εστίασης Αυτόματη εστίαση TTL iesp με ανίχνευση της αντίθεσης Ανίχνευση Προσώπων AF, iesp, Σημειακή, AF Tracking

Ναι. +/- 2 επίπεδα. Σύστημα εστίασης Αυτόματη εστίαση TTL iesp με ανίχνευση της αντίθεσης Ανίχνευση Προσώπων AF, iesp, Σημειακή, AF Tracking µ TOUGH-3000 - Χαρακτηριστικά Αισθητήρας εικόνας Ενεργά pixels Διάταξη φίλτρου Πλήρης ανάλυση Τύπος 12 Megapixels Φίλτρο βασικών χρωμάτων (RGB) 12,7 Megapixels 1/2,33 '' Αισθητήρας CCD Φακός Οπτικό zoom

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

ψηφιακεσ φωτογραφικεσ μηχανεσ & βιντεοκαμερεσ ετοιμαστειτε για τη στιγμη

ψηφιακεσ φωτογραφικεσ μηχανεσ & βιντεοκαμερεσ ετοιμαστειτε για τη στιγμη ψηφιακεσ φωτογραφικεσ μηχανεσ & βιντεοκαμερεσ 2011 2012 ετοιμαστειτε για τη στιγμη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ lumix Έξυπνο Αυτόματο για φωτογραφίες και βίντεο Όταν εξερευνείτε τον κόσμο, η Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία (ia)

Διαβάστε περισσότερα

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2013

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2013 I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2013 I AM SPECTACULAR ZOOMING I AM THE NIKON COOLPIX S9500. Διαθέτω δυνατότητα δικτύωσης και τέλειο *. Με 18,1 MP, super

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 έξυπνη και ελκυστική Βασιζόμενη σε μια παράδοση ανάπτυξης εκλεπτυσμένων μηχανών και φακών, το πάθος της Nikon για τη φωτογραφία εξελίσσεται ακόμη περισσότερο με την

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη

Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη Καθηγητης: κ.μαυροειδής Τμήμα: Α1 Το βάθος πεδίου (Depth of

Διαβάστε περισσότερα

Φακοί Φωτογραφικής Μηχανής & Ιστόγραμμα Φωτογραφίας. Μιχάλης Ππαλής EFIAP/b

Φακοί Φωτογραφικής Μηχανής & Ιστόγραμμα Φωτογραφίας. Μιχάλης Ππαλής EFIAP/b Φακοί Φωτογραφικής Μηχανής & Ιστόγραμμα Φωτογραφίας Μιχάλης Ππαλής EFIAP/b Φακοί Φωτογραφικής μηχανής Χρήση φακών στις φωτογραφικές μηχανές Είδη φακών. Χαρακτηριστικά φακών Διάφραγμα & Βάθος Πεδίου Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2 ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ. Από μια άποψη,

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργική Φωτογράφηση

Δημιουργική Φωτογράφηση Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» 2η Παρουσίαση: Δημιουργική Φωτογράφηση Πάτρα, Νοέμβρης 2010 Σύνοψη Παρουσίαση 1η: Βασικοί κανόνες αισθητικής στη φωτογραφία. Παρουσίαση 2η: Τεχνικές Δημιουργικής Φωτογράφησης.

Διαβάστε περισσότερα

I AM FULL THROTTLE. www.nikon.gr

I AM FULL THROTTLE. www.nikon.gr I AM FULL THROTTLE www.nikon.gr Γρήγορη επίτευξη αυτόματης εστίασης με ευκρίνεια για να μη σας ξεφεύγουν ακόμη και τα πιο απρόβλεπτα θέματα Χάρη στη σημαντικά βελτιωμένη απόδοση της αυτόματης εστίασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Βρες τώρα την Action Camera που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Βρες τώρα την Action Camera που σου ταιριάζει! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ Βρες τώρα την που σου ταιριάζει! Η μεγαλύτερη ποικιλία σε φωτογραφικές μηχανές είναι εδώ! DSLR High Zoom Compact Πάρε βιντεοκάμερα και κράτα για πάντα ζωντανές τις καλύτερες «στιγμές» σου!

Διαβάστε περισσότερα

Nikon 1: Αισθητήρας εικόνας CMOS με φορμά CX: Εξαιρετικά γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης: Επεξεργαστής εικόνας EXPEED 3:

Nikon 1: Αισθητήρας εικόνας CMOS με φορμά CX: Εξαιρετικά γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης: Επεξεργαστής εικόνας EXPEED 3: Nikon 1: Ένα έξυπνο και εξαιρετικά φορητό σύστημα φωτογραφικής μηχανής. Διαθέτει μια αποκλειστική σειρά compact εναλλάξιμων φακών 1 NIKKOR. Έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να αποτυπώνετε τον κόσμο σας

Διαβάστε περισσότερα

O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας

O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας Υποβρύχια βιβλιοθήκη της Olympus Τόμος 1 Αποποίηση ευθύνης: Ενώ έχει πραγματοποιηθεί κάθε προσπάθεια για την

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική μηχανή - Αρχή λειτουργίας.

Φωτογραφική μηχανή - Αρχή λειτουργίας. Ο25 Φωτογραφική μηχανή - Αρχή λειτουργίας. 1 Σκοπός Στην άσκηση αυτή γίνεται μία παρουσίαση των βασικών στοιχείων της φωτογραφικής μηχανής (φακός φωτοφράκτης - διάφραγμα αισθητήρας) καθώς και μία σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

I AM FULL FRAME FREEDOM.

I AM FULL FRAME FREEDOM. I AM FULL FRAME FREEDOM www.nikon.gr Φακός: AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8g ED VR II Ποιότητα εικόνας: RAW (NEF) 14 bit Έκθεση: λειτουργία [M], 1/500 του δευτερολέπτου, f/4 Ισορροπία λευκού: συννεφιά Ευαισθησία:

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

TG 835. Σχεδιασμένη να αντέχει κάθε σας περιπέτεια. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη Φακός

TG 835. Σχεδιασμένη να αντέχει κάθε σας περιπέτεια. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη Φακός TG 835 Αδιάβροχη μέχρι 10 μ.** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1 μ.*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100 κιλά**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 10x με zoom σούπερ ανάλυσης 16 Megapixel CMOS

Διαβάστε περισσότερα

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΑΝΟΙΞΗ 2012 iamnikon.gr I AM MORE THAN WORDS Μοναδικές αναμνήσεις κάθε μέρα. 42x και βελτιστοποιημένη απόδοση. CMOS Φακός zoom

Διαβάστε περισσότερα

Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.

Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ. Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ. Olympus ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων 2011 Η ζωή σε πρώτο πλάνο. Εισαγωγή 3 Τεχνολογία 4 Creator Εισαγωγή 6 XZ-1 7 Traveller Εισαγωγή 8 SZ-10 9 SZ-20 10 SZ-30MR

Διαβάστε περισσότερα

I AM A NIKON COOLPIX. Το σκόπευτρο που απεικονίζεται στην Coolpix A πωλείται χωριστά

I AM A NIKON COOLPIX. Το σκόπευτρο που απεικονίζεται στην Coolpix A πωλείται χωριστά I AM A NIKON COOLPIX Το σκόπευτρο που απεικονίζεται στην Coolpix A πωλείται χωριστά I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΑΝΟΙΞΗ 2013 Αποτυπώστε καθημερινά τις μαγικές στιγμές με φορμά DX

Διαβάστε περισσότερα

1. Το κυνήγι των άστρων.

1. Το κυνήγι των άστρων. Η αστροφωτογραφία στο παρελθόν με αναλογικά μέσα ήταν μια πολύπλοκη διαδικασία..σήμερα με την αλματώδη ανάπτυξη των ψηφιακών μηχανών και των ρομποτικών στηρίξεων η αστροφωτογραφία έχει γίνει προσιτή σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact OLYMPUS FE-170 Τύπος Τύπος Compact Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ψηφιακών φωτογραφικών µηχανών: - Οι compact: προσεγµένο σχέδιο, µικρές διαστάσεις και άνετη χρήση. - Οι reflex: υψηλές επιδόσεις, εξαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

News Release PENTAX WG-10

News Release PENTAX WG-10 PENTAX WG-10 Αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική µηχανή compact, υποβρύχια ως 10 µέτρα βάθος και µε αντοχή σε πτώση από 1,5m, για άφοβες δραστήριες υπαίθριες λήψεις Η PENTAX RICOH IMAGING είναι στην ευχάριστη

Διαβάστε περισσότερα

TG 4 Κόκκινο. Ακραίες συνθήκες. Συναρπαστικές φωτογραφίες.

TG 4 Κόκκινο. Ακραίες συνθήκες. Συναρπαστικές φωτογραφίες. TG 4 Κόκκινο Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να φωτογραφίζετε ανθρώπους

Πώς να φωτογραφίζετε ανθρώπους Φωτογραφική Οµάδα «Πολύµορφο» Πώς να φωτογραφίζετε ανθρώπους Πάτρα, εκέµβρης 2011 Πάντα πίστευα στο γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ένα πολύπλοκο και κυρίως αντιφατικό πλάσµα. Όχι µόνο είναι δύσκολο να έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

CINEMATOGRAPHY - Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

CINEMATOGRAPHY - Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ CINEMATOGRAPHY - Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Παράγοντες που επηρεάζουν την έκθεση στο φως Η φωτογραφία είναι η τέχνη και η τεχνική της καταγραφής μιας εικόνας πάνω σε μια φωτοευαίσθητη

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 2 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 4 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Λευκό Με ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips είναι η ιδανική εναλλακτική για τα σποτ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά μικρών ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2009

Σειρά μικρών ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2009 Καινοτομία για υπεροχή στη φωτογράφηση Οι φακοί NIKKOR ικανοποιούν τα υψηλά πρότυπα των κορυφαίων επαγγελματιών φωτογράφων. Εξακολουθούν να αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της Nikon για την ποιότητα κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Οπτικοακουστικά Μέσα και Αρχιτεκτονική υπεύθυνος διδάσκων: Νίκος Τσινίκας Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Οπτικοακουστικά Μέσα και Αρχιτεκτονική υπεύθυνος διδάσκων: Νίκος Τσινίκας Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ υπεύθυνος διδάσκων: Νίκος Τσινίκας Μάθημα 2 ο Η Γραμματική του Σινεμά Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Η έλξη είναι αμοιβαία.

Η έλξη είναι αμοιβαία. Η έλξη είναι αμοιβαία. Φωτογραφήστε το πάθος σας από μια νέα οπτική. Η σειρά EXPEED σηματοδοτεί την αποκορύφωση των ετών ανάπτυξης στη Nikon για τη δημιουργία της επαναστατικής έννοιας της επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΜΑ: Επεξεργασία φωτογραφίας Αρχές λειτουργίας φωτογραφικών μηχανών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΜΑ: Επεξεργασία φωτογραφίας Αρχές λειτουργίας φωτογραφικών μηχανών ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΜΑ: Επεξεργασία φωτογραφίας Αρχές λειτουργίας φωτογραφικών μηχανών 1ο ΓΕΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: PR-4 ΜΑΘΗΤΕΣ: ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΘΩΜΑΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση των Canon cine-primes mm

Παρουσίαση των Canon cine-primes mm Παρουσίαση Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Αν. Καθηγητής, ΑΠΘ, Διευθυντής φωτογραφίας, GSC, www.theodoropoulos.info Παρουσίαση των Canon cine-primes 14-24-35-50-85-135mm Μας δόθηκε πρόσφατα η ευκαιρία να δοκιμάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ http://www.samsung.com/gr/article/revealing-the-secrets-of-taking-night-time-photos Παρουσίαση: Θάνος Παπαδημητρίου Η νυχτερινή φωτογραφία είναι πραγματικά γοητευτική. Τα υπέροχα

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2013-14 «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ»

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2013-14 «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2013-14 «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» Το ανθρώπινο μυαλό ξεχωρίζει και κρατάει τα σημαντικότερα, ο φακός- φιλμ γράφει τα πάντα Μια φωτογραφία καταγράφει περισσότερα απ αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Απαλή λάμψη Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 έξυπνη και ελκυστική 2 Με μια κληρονομιά που καλύπτει πάνω από 90 χρόνια κατασκευής των τελειότερων φωτογραφικών μηχανών και φακών, η παράδοση της Nikon εξελίσσεται με

Διαβάστε περισσότερα

I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012 iamnikon.gr I AM BORN TO BE WILD Τόσες πολλές εκφράσεις για μια αξέχαστη εμπειρία. Νέα Νέα Φωτεινός φακός σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 6,5 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 iamnikon.gr I AM IN TROUBLE New Νέα New Νέα New Νέα Εξαιρετικός αισθητήρας 16,1 MP CMOS. Κομψή και compact με 10x.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 860 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Άσκηση 4. Διαφράγματα. Θεωρία Στο σχεδιασμό οπτικών οργάνων πρέπει να λάβει κανείς υπόψη και άλλες παραμέτρους πέρα από το πού και πώς σχηματίζεται το είδωλο ενός

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 4 W (35 W) GU10 Από το ζεστό στο πάρα πολύ ζεστό λευκό Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Η λειτουργία της μηχανής λήψης στηρίζεται στην αρχή της ανάλυσης της κίνησης σε μια σειρά στατικών φωτογραφιών που αποτυπώνονται στο

Διαβάστε περισσότερα

TG 5 Κόκκινο. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις.

TG 5 Κόκκινο. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. TG 5 Κόκκινο Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά φωτεινό

Διαβάστε περισσότερα

οπτικό zoom Pin Hole Διόραμα Δραματικός τόνος

οπτικό zoom Pin Hole Διόραμα Δραματικός τόνος TG 860 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. CA-96-15923 ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Π. ΣΥΝΔΙΚΑ 6 - Τ.Κ. 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Υ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 18 ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Φ.Μ 9 9 8 8 1 2 8 3 Δ.Ο.Υ Η! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

TG 5. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας

TG 5. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας TG 5 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά φωτεινό διάφραγμα

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγοντας τον σωστό φακό

Επιλέγοντας τον σωστό φακό Επιλέγοντας τον σωστό φακό Αφού έχομε επιλέξει την κάμερα κλειστόυ κυκλώματος, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξουμε το σωστό φακό και τα σωστά υλικά για το σύστημα σας. Αυτός ο σύντομος οδηγός στοχεύει

Διαβάστε περισσότερα

I AM THE INTELLIGENT CAMERA

I AM THE INTELLIGENT CAMERA I AM THE NIKON 1 2 I AM THE INTELLIGENT CAMERA Nikon 1 Πρόσω ολοταχώς Κάθε νέα γενιά προσδοκά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Όταν πρόκειται για το σύστημα φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP AUTUMN 2010 Iamnikon.gr I AM A BEAUTY QUEEN Ετοιμαστείτε να ξεπεράσετε τα τετριμμένα. 18x με άψογο στιλ! Νέα Νέα Ποιότητα με άγγιγμα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Ονόµατα ανταλλακτικών

Ονόµατα ανταλλακτικών Ονόµατα ανταλλακτικών Πάνω µέρος Power Button (Κουµπί Ενεργοποίησης) Κουµπί κλείστρου Μπροστά Φλας Καθρέφτης αυτοπροσωπογραφίας Λυχνία λειτουργίας Μικρόφωνο Φακός Κάτω µέρος αχτυλίδι ιµάντα Υποδοχή τρίποδου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Κόντου Έλενα. Μητρόπουλος Δημήτρης. Παπαθανασίου Ανθή. Παπακίτσος Αλέξανδρος. Πατρίκιος Σπύρος. Y.K: Κα.Περάκη

ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Κόντου Έλενα. Μητρόπουλος Δημήτρης. Παπαθανασίου Ανθή. Παπακίτσος Αλέξανδρος. Πατρίκιος Σπύρος. Y.K: Κα.Περάκη ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Κόντου Έλενα Μητρόπουλος Δημήτρης Παπαθανασίου Ανθή Παπακίτσος Αλέξανδρος Πατρίκιος Σπύρος Y.K: Κα.Περάκη 1 Περιεχόμενα Διαφημιστική φωτογραφία Φωτοειδησεογραφία (φωτορεπορτάζ) Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων PHILIPS LED Σποτ 1,5-3,5-5 W (5-20-50 W) GU10 Χωρίς ρύθμιση έντασης Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικές Επισημάνσεις

Τεχνολογικές Επισημάνσεις USB Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Web Πραγματικής Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας μέσω USB2.0 Βιώστε την πραγματική τοποθέτηση και άμεσης λειτουργίας με το Eye 320! Δεν απαιτούνται προγράμματα οδήγησης γι αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Αστροφωτογραφία ένα ταξίδι στο σύμπαν. Ανδρέας Παπαλάμπρου Πάτρα, 2 Νοεμβρίου 2016

Εισαγωγή στην Αστροφωτογραφία ένα ταξίδι στο σύμπαν. Ανδρέας Παπαλάμπρου Πάτρα, 2 Νοεμβρίου 2016 Εισαγωγή στην Αστροφωτογραφία ένα ταξίδι στο σύμπαν Ανδρέας Παπαλάμπρου Πάτρα, 2 Νοεμβρίου 2016 Αστροφωτογραφία Είδη αστροφωτογραφίας Τρία βασικά είδη (με απλουστευτική προσέγγιση) Ηλιακού συστήματος Βαθέως

Διαβάστε περισσότερα

ψηφιακεσ φωτογραφικεσ μηχανεσ & βιντεοκαμερεσ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΣ

ψηφιακεσ φωτογραφικεσ μηχανεσ & βιντεοκαμερεσ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΣ ψηφιακεσ φωτογραφικεσ μηχανεσ & βιντεοκαμερεσ 2012 Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΣ τεχνολογια Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία Ενώ εξερευνείτε τον κόσμο, η Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία (ia) των φωτογραφικών μηχανών LUMIX

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

TG 1. Φτάνοντας στα άκρα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας. Φακός. Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*)

TG 1. Φτάνοντας στα άκρα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας. Φακός. Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) TG 1 Αδιάβροχη μέχρι 12m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με διάφραγμα f2.0 Αισθητήρας εικόνας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ I Β Ενιαίου Λυκείου. (μάθημα ενδιαφέροντος)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ I Β Ενιαίου Λυκείου. (μάθημα ενδιαφέροντος) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ I Β Ενιαίου Λυκείου (μάθημα ενδιαφέροντος) 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Με τη διδασκαλία του μαθήματος επιδιώκεται η μύηση των μαθητών στον κόσμο της φωτογραφίας ώστε να: 1. Αντιλαμβάνονται οι

Διαβάστε περισσότερα

8, 1 M e g a p i x e l. 3, 5 x Z o o m. Α π ό σ β ε σ η κ ρ α δ α σ μ ώ ν. Ο θ ό ν η LC D 2, 5 ι ν τ σ ώ ν

8, 1 M e g a p i x e l. 3, 5 x Z o o m. Α π ό σ β ε σ η κ ρ α δ α σ μ ώ ν. Ο θ ό ν η LC D 2, 5 ι ν τ σ ώ ν 8, 1 M e g a p i x e l 3, 5 x Z o o m Α π ό σ β ε σ η κ ρ α δ α σ μ ώ ν Ο θ ό ν η LC D 2, 5 ι ν τ σ ώ ν Εκεί όπου η εξαιρετική ποιότητα συναντά τις εντυπωσιακές δυνατότητες Οι μηχανές COOLPIX P3 και P4

Διαβάστε περισσότερα