I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER"

Transcript

1 I AM YOUR FINDER

2 I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, καινοτόμες λειτουργίες και άνετο χειρισμό, οι φωτογραφικές μηχανές Nikon 1 με εναλλάξιμους φακούς εξισορροπούν τέλεια την ισχύ, την ακρίβεια και τη φορητότητα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τη δράση. Σχεδιασμένοι με γνώμονα το δραστήριο τρόπο ζωής, οι μικρού μεγέθους φακοί σε συνδυασμό με την ισχύ και την ταχύτητα των φωτογραφικών μηχανών Nikon 1 κάνουν το σύστημα Nikon 1 πραγματικά να ξεχωρίζει. Η σειρά φακών καλύπτει σχεδόν κάθε τύπο σκηνής και κάθε φακός είναι βελτιστοποιημένος για εγγραφή video. Η μοντούρα 1 που διαθέτουν οι φωτογραφικές μηχανές Nikon 1 αποτελεί το πρώτο σύστημα φακών που αναπτύχθηκε από τη Nikon μετά από την πρωτοποριακή, θρυλική μοντούρα F. Αντλώντας γνώσεις από την εμπειρία των 50 και πλέον χρόνων, η ακρίβεια με την οποία έχει σχεδιαστεί η μοντούρα 1 εξασφαλίζει την τέλεια επικοινωνία του κάθε φακού με τον αισθητήρα φορμά CX που χρησιμοποιείται στις φωτογραφικές μηχανές Nikon 1. Συνδέστε ένα φακό σε οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή Nikon 1, ή ένα φακό AW σε μια φωτογραφική μηχανή Nikon 1 Adventure 1 και απολαύστε τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και video με μια εξαιρετικά φορητή φωτογραφική μηχανή σε κάθε περίσταση, χωρίς συμβιβασμούς. 1. Οι φακοί AW είναι συμβατοί μόνο με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής Nikon 1 AW1.

3 ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΟΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ NIKKOR Οι καλύτεροι φακοί είναι η βάση για τις καλύτερες φωτογραφίες και οι φακοί είναι απλά εξαιρετικοί. Τόσο στις λήψεις γρήγορης δράσης όσο και στις ασυνήθιστες οπτικές γωνίες, οι φακοί χαρίζουν εντυπωσιακές δυνατότητες στο σύστημα Nikon 1. Σε αυτήν τη σειρά περιλαμβάνονται φακοί με σταθερή εστιακή απόσταση/σταθεροί φακοί και φακοί zoom και μπορείτε να τους αλλάξετε πολύ εύκολα όποτε θέλετε να αλλάξετε προοπτική. Για τη λήψη φωτογραφιών ή video HD, οι φακοί προσφέρουν πλεονεκτήματα, όπως η φημισμένη νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon με την οποία αποφεύγεται η εμφάνιση αντανακλάσεων (ακόμη και στο άμεσο ηλιακό φως), καθώς και το αθόρυβο μοτέρ (SWM) για εξαιρετικά γρήγορη και απόλυτα αθόρυβη εστίαση, η τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών για σταθερές λήψεις και η τεχνολογία ηλεκτρικού zoom για εξαιρετικά γρήγορο και ομαλό zoom. Για πιο αφιλόξενα περιβάλλοντα, οι φακοί AW είναι απόλυτα αδιάβροχοι, αντικραδασμικοί και ανθεκτικοί σε χαμηλές θερμοκρασίες. 1 Επιλέξτε ένα γρήγορο σταθερό φακό/φακό σταθερής εστιακής απόστασης για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή για αποτύπωση εικόνων με ρηχό βάθος πεδίου. Επιλέξτε ένα φακό zoom όταν χρειάζεστε ευελιξία στην κάλυψη διαφορετικών εστιακών αποστάσεων με έναν μόνο φακό. 1. Οι φακοί AW είναι συμβατοί μόνο με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής Nikon 1 AW1.

4 ΦΑΚΟΙ ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ POWER ZOOM Βάλτε τον κόσμο σας στην προοπτική απεικόνιση και καδράρετε ολόκληρη την τελειότητά του χάρη στον ευρυγώνιο φακό. Απαθανατίστε τις επιβλητικές οροσειρές ή τις πανοραμικές όψεις μιας πόλης, χωρέστε σε ένα κάδρο ολόκληρη την οικογένειά σας ή εστιάστε σε μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Χρησιμοποιήστε έναν φακό κανονικού zoom για να απολαμβάνετε την ευελιξία λήψης τοπίων, σκηνών δράσης ή πορτρέτων. Οι αναπάντεχες στιγμές δεν θα περιμένουν να αλλάξετε φακό. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να αποτυπώσετε απόλυτα ευκρινείς φωτογραφίες χωρίς καθυστερήσεις. Πλησιάστε τη δράση με ένα τηλεφακό zoom. Από απομακρυσμένα θέματα έως εξαιρετικά κοντινές λήψεις, αυτοί οι compact και ισχυροί φακοί «όλα σε ένα» καλύπτουν τα πάντα και χρησιμοποιούνται εύκολα για λήψεις στο χέρι. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας κατά τη φωτογράφιση κινούμενων θεμάτων με ένα φακό PD-Zoom. Η τεχνολογία ηλεκτρικού zoom της Nikon εξασφαλίζει γρήγορο και ομαλό ζουμάρισμα, μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία κατά τη φωτογράφιση της δράσης και τη βιντεοσκόπηση. VR 10 30MM F/ PD-ZOOM 32MM F/1.2 10MM F/2.8 AW 10MM F/2.8 VR MM F/ MM F/ MM F/1.8 AW MM F/ VR MM F/ VR MM F/ VR MM F/ VR 10 30MM F/ PD-ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM

5 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ Δημιουργήστε εντυπωσιακά τοπία, κολακευτικά πορτραίτα και όμορφες ομαδικές λήψεις με όλους τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς να αφήνετε κανέναν έξω από το κάδρο. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε την αίσθηση του χώρου σε ένα πορτραίτο που τραβήχτηκε σε εσωτερικό χώρο, είτε να πειραματιστείτε με ευρυγώνιες λήψεις κατά τη 10MM F/2.8 AW 10MM F/2.8 VR MM F/ βιντεοσκόπηση, οι ευρυγώνιοι φακοί ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

6 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ 10MM F/2.8 Μεγαλώστε την εικόνα διατηρώντας την ευκρίνεια χάρη σε αυτόν το λεπτό ευρυγώνιο φακό 10 mm (ισοδύναμο με 35mm: 27 mm). Δημιουργήστε πορτραίτα με ονειρεμένα φόντα και κάντε τα θέματά σας να ξεχωρίζουν χάρη στο ευρύ διάφραγμα f/2,8. Η εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία αυτόματης εστίασης αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα κατά τη βιντεοσκόπηση.

7 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ AW 10MM F/2.8 Αποτυπώστε πλούσιες λήψεις της δράσης από κάθε σημείο χάρη σε αυτόν τον ευρυγώνιο φακό AW που είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός στα χτυπήματα και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/2,8 χαρίζει ευκρινείς λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό για τη λήψη φωτογραφιών σε θολά υποβρύχια περιβάλλοντα.

8 ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΙ VR MM F/ Νιώστε σαν να βρίσκεστε μέσα στην καρδιά της δράσης. Χάρη στην εστιακή απόσταση των 6,7 13 mm (ισοδύναμο με 35 mm: περίπου mm), αυτός ο υπέρ ευρυγώνιος φακός zoom είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσετε τα θέματά σας.

9 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ Με τους κανονικούς φακούς μπορείτε να τραβάτε εντυπωσιακές φωτογραφίες καθημερινών σκηνών, ακόμη κι όταν κάποια τέλεια στιγμή για φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση προκύπτει απροσδόκητα. Χρησιμοποιήστε ένα φακό κανονικού zoom για όμορφες ομαδικές λήψεις, VR 10 30MM F/ PD-ZOOM MM F/ MM F/1.8 AW MM F/ εντυπωσιακά τοπία και υπέροχα video, πρακτικά από οποιαδήποτε γωνία λήψης.

10 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ VR 10 30MM F/ PD-ZOOM Εστιάστε ελεύθερα σε ό,τι σας ενδιαφέρει περισσότερο με αυτόν το λεπτό φακό με ηλεκτρικό zoom. Με το εύρος zoom 10 30mm (ισοδύναμο με 35mm: 27 81mm), μπορείτε να καδράρετε ευρείες γωνίες ή να σμικρύνετε την προβολή για να φωτογραφίσετε εύκολα στιγμές δράσης που βρίσκονται μακριά.

11 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ MM F/ Είστε πάντοτε έτοιμοι, ακόμη κι αν αυτή η μοναδική στιγμή για τη φωτογραφία ή το video είναι εντελώς απρόσμενη. Με εστιακή απόσταση 11 27,5 mm (ισοδύναμο με 35 mm: mm), αυτός ο φακός αποτυπώνει κάθε σκηνικό: από ένα αυθόρμητο απόγευμα στο πάρκο μέχρι ένα απολαυστικό δείπνο.

12 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ 18.5MM F/1.8 Τραβήξτε θαυμάσιες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, ακόμη και με χαμηλό ISO και φωτογραφικά πορτραίτα με όμορφο θαμπό φόντο (bokeh) χρησιμοποιώντας αυτό το φωτεινό και συνάμα φορητό φακό. Έχει εστιακή απόσταση 18,5 mm (ισοδύναμο με 35mm: περίπου 50 mm) και γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/1,8.

13 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ AW MM F/ Στη στεριά ή στη θάλασσα συνεχίζετε να τραβάτε εξαιρετικές φωτογραφίες και video με αυτόν τον ανθεκτικό, αδιάβροχο, αντικραδασμικό και ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες φακό zoom. Με εύρος zoom 11 27,5mm (ισοδύναμο με 35mm: 30 74mm) έχετε τη δυνατότητα να μεταβαίνετε μέσα σε μια στιγμή από τη λήψη κολακευτικών πορτραίτων στη λήψη τοπίων, ενώ με τον πλατύ δακτύλιο zoom ελέγχετε εύκολα την εστίαση, ακόμη κι όταν φοράτε γάντια.

14 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ Για λήψεις τοπίων, άγριας φύσης, ομαδικές λήψεις, πορτραίτα ή πολύ κοντινά πλάνα, οι τηλεφακοί zoom καδράρουν τέλεια την κάθε στιγμή. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους εξαιρετικά φορητούς φακούς ακριβείας με μια φωτογραφική μηχανή Nikon 1 για να απολαμβάνετε γρήγορες λήψεις τηλεφακού στο χέρι, όπου κι αν βρίσκεστε. 32MM F/1.2 VR MM F/ VR MM F/ VR MM F/

15 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ 32MM F/1.2 Τραβήξτε εντυπωσιακές φωτογραφίες με αυτόν τον ειδικό για πορτραίτα φακό. Με εστιακή απόσταση 32 mm (ισοδύναμο με 35mm: περίπου 85 mm) και εξαιρετικά γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/1,2, αυτός ο φωτεινός μεσαίος τηλεφακός αποτυπώνει τις καλύτερες εκφάνσεις των ανθρώπων σε κάθε περίσταση.

16 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ VR MM F/ Με ευέλικτο εύρος εστίασης mm (ισοδύναμο με 35 mm: mm), αυτός ο φορητός τηλεφακός zoom είναι τέλειος για ένα διάλειμμα στην πόλη. Πλησιάστε εύκολα μακρινά θέματα ή χρησιμοποιήστε τον για να ξεχωρίσετε το πρόσωπο κάποιου κατά τη λήψη πορτραίτων.

17 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ VR MM F/ Φωτογραφίστε ό,τι σας εμπνέει με το φακό zoom 10x για κάθε περίσταση. Η ευέλικτη εστιακή απόστασή του στα mm (ισοδύναμο με 35mm: mm) τον χαρακτηρίζει σαν έναν φακό όλα-σε-ένα ενώ παράλληλα, το σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR) της Nikon, εξασφαλίζει ευκρίνεια στις φωτογραφίες και τα video.

18 ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ VR MM F/ Με εστιακή απόσταση που επεκτείνεται έως τον εντυπωσιακό αριθμό των 300 mm (ισοδύναμο με 35mm: 810 mm), αυτός ο εξαιρετικά φορητός φακός είναι ιδανικός για φωτογράφιση αθλητικών εκδηλώσεων, άγριας φύσης και τοπίων, καθώς και για εκπληκτικές κοντινές λήψεις απομακρυσμένης δράσης κατά τη βιντεοσκόπηση.

19 POWER ZOOM VR 10 30MM F/ PD-ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM Καθώς εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία zoom και αθόρυβη απόδοση όταν τη χρειάζεστε, αυτός ο φακός PD-Zoom παρακολουθεί τέλεια τη δράση και είναι ιδανικός για λήψη video. Με την απόσβεση κραδασμών (VR) αποφεύγεται το θάμπωμα στις φωτογραφίες, ενώ και οι δύο αυτοί φακοί περιλαμβάνουν μηχανισμό συμπτυσσόμενου φακού για κορυφαία φορητότητα.

20 POWER ZOOM VR 10 30MM F/ PD-ZOOM Εστιάστε ελεύθερα σε ό,τι σας ενδιαφέρει περισσότερο με αυτόν το λεπτό φακό με ηλεκτρικό zoom. Με το εύρος zoom 10 30mm (ισοδύναμο με 35mm: 27 81mm), μπορείτε να καδράρετε ευρείες γωνίες ή να σμικρύνετε την προβολή για να φωτογραφίσετε εύκολα στιγμές δράσης που βρίσκονται μακριά.

21 POWER ZOOM VR MM F/ PD-ZOOM Βιντεοσκοπήστε κινηματογραφικές σκηνές με έναν φακό ειδικά κατασκευασμένο για λήψη video. Το εύρος zoom mm (ισοδύναμο με 35mm: mm) συλλαμβάνει εικόνες με εκπληκτική ευκρίνεια, και ο διακόπτης ηλεκτρικού zoom σάς επιτρέπει να μεγεθύνετε την προβολή εύκολα και γρήγορα, ή αργά, για πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Αυτόματη εστίαση (AF): Λειτουργία αυτόματης εστίασης ενός καρέ (AF-S), διαρκής λειτουργία αυτόματης εστίασης

Αυτόματη εστίαση (AF): Λειτουργία αυτόματης εστίασης ενός καρέ (AF-S), διαρκής λειτουργία αυτόματης εστίασης Προδιαγραφές της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής SLR D4 της Nikon Τύπος φωτογραφικής μηχανής Μονοοπτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή reflex Υποδοχή φακού Μοντούρα F της Nikon (με σύζευξη AF και επαφές AF)

Διαβάστε περισσότερα

NIKON VISION CO., LTD.

NIKON VISION CO., LTD. Since 1917 2 0 1 1-2 0 1 2 2 Στην καρδιά της φύσης Η φύση βρίθει από στιγμές ανείπωτης ομορφιάς που περιμένουν να καταγραφούν πριν χαθούν μια για πάντα. Επομένως, κάθε φορά που εξερευνάτε την ύπαιθρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Εγχειρίδιο αναφοράς

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Εγχειρίδιο αναφοράς ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Εγχειρίδιο αναφοράς Gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Nikon. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής σας, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ & ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΑΚΩΝ Ο ΦΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ... 58... Επιμέλεια, παρουσίαση: Σταυρίδης Ιορδάνης - editor@dpmag.

ΕΙΔΗ & ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΑΚΩΝ Ο ΦΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ... 58... Επιμέλεια, παρουσίαση: Σταυρίδης Ιορδάνης - editor@dpmag. ... 58... ΕΙΔΗ & ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΑΚΩΝ Ο ΦΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Επιμέλεια, παρουσίαση: Σταυρίδης Ιορδάνης - editor@dpmag.gr Tα πάντα για την Ψηφιακή Φωτογραφία Canon www.digitalphotos.gr Η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του Cyber-shot

Εγχειρίδιο του Cyber-shot VΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ! Πίνακας περιεχόμενων Βασικές λειτουργίες Χρήση των λειτουργιών για λήψη Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Εγχειρίδιο του Cyber-shot DSC-T70/T75/T200 Πριν από τη λειτουργία της συσκευής, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Ζ Η Σ Τ Ε Τ Η Μ Ε Γ Α Λ Η Ζ Ω Η

Ζ Η Σ Τ Ε Τ Η Μ Ε Γ Α Λ Η Ζ Ω Η Ζ Η Σ Τ Ε Τ Η Μ Ε Γ Α Λ Η Ζ Ω Η 2 0 0 7 Χαρούμενες στιγμές Βρίσκεστε στο κάτω κατάστρωμα όταν ακούτε το σήμα που δίνει ο φροντιστής. Έχει εντοπιστεί μια ομάδα από φάλαινες κι εσείς έχετε μία και μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD Oδηγίες Xρήσης Πριν χρησιμοποιήσετε τη μονάδα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. HVR-S270E/S270P æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD HVR-S270E/S270P

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης A-mount SLT-A58 Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών Προετοιμασία της φωτογραφικής μηχανής Λήψη και προβολή φωτογραφιών Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναφοράς καμερών

Οδηγός αναφοράς καμερών Οδηγός αναφοράς καμερών Περιεχόμενα Πίνακες επιλογών 4 Κάμερες FlexiDome I & II 10 Flexidome VF Κάμερες ασφαλείας μεταβλητής εστίασης 12 FlexiDome XT+ & XF Κάμερες ασφαλείας υψηλής αντοχής 14 FlexiDome

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του Cyber-shot

Εγχειρίδιο του Cyber-shot VΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ! Πίνακας περιεχόμενων Βασικές λειτουργίες Χρήση των λειτουργιών λήψης Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Εγχειρίδιο του Cyber-shot DSC-W110/W115/W120/W125/ W130 Πριν από τη λειτουργία της συσκευής,

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών της Epson. Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις

Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών της Epson. Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών της Epson ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ εγχρωμησ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ Οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη.

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIERA & ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ VIERA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

D-630 ZOOM FE-5500 X-600

D-630 ZOOM FE-5500 X-600 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή D-630 ZOOM FE-5500 X-600 Φωτογραφίστε και παίξτε! GR Βασικό Εγχειρίδιο Χρήσης Απολαύστε ακόµη περισσότερο τη µηχανή Τι µπορείτε να κάνετε µε αυτή τη µηχανή Χρήση της εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο

Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο DEVELOPING E-LEARNING TOOLS FOR TRADE UNION EDUCATION (DeLTTUE) Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο Πρώτο Σχέδιο Εισαγωγή Αυτό το πακέτο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να δώσει μια σύνοψη και μια εικόνα των πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD HVR-HD1000E/HD1000 EXOF-OPISTH 30-07-08 14:21 ÂÏ 1 æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD Oδηγίες Xρήσης Πριν χρησιμοποιήσετε τη μονάδα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα εφαρμογών χωρίς αέρα

Εξαρτήματα εφαρμογών χωρίς αέρα Εξαρτήματα εφαρμογών χωρίς αέρα Αξιοποιήστε πλήρως τον εξοπλισμό σας www.graco.be Επιλέξτε το σωστό εξάρτημα για τη βέλτιστη άνεση και απόδοση Εργαστείτε πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο καθαρά Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του. Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E. Easy Handycam 27. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32. Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα

Εγχειρίδιο του. Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E. Easy Handycam 27. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32. Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα 2-698-884-91(1) Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα σκληρού δίσκου Handycam 11 Ξεκινώντας 14 Εγχειρίδιο του Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E Easy Handycam 27 Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR E-mount Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR NEX-5T Ελληνικά E-mount Αρχείο του Κατόχου Ο αριθμός του μοντέλου και ο σειριακός αριθμός βρίσκονται στο κάτω μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

æëêè Î µèóùâôî ÌÂÚ HD

æëêè Î µèóùâôî ÌÂÚ HD æëêè Î µèóùâôî ÌÂÚ HD Oδηγίες Xρήσης Πριν λειτουργήσετε τη συσκευή, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες και φυλάξτε τις για µελλοντικές παραποµπές. Το παρεχόµενο CD-ROM περιλαµβάνει Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

DCR-HC47E/HC48E. Οδηγός Χρήσης. Ψηφιακή Βιντεοκάμερα. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 18. Έναρξη 8. Χρήση του μενού 33. Μετεγγραφή/Επεξεργασία 58

DCR-HC47E/HC48E. Οδηγός Χρήσης. Ψηφιακή Βιντεοκάμερα. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 18. Έναρξη 8. Χρήση του μενού 33. Μετεγγραφή/Επεξεργασία 58 2-319-512-82(1) Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Οδηγός Χρήσης Έναρξη 8 Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 18 Χρήση του μενού 33 DCR-HC47E/HC48E Μετεγγραφή/Επεξεργασία 58 Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή 68 Επίλυση προβλημάτων 74

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E

Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E Κάντε κλικ στο Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E 2009 Sony Corporation 4-129-505-91(1) GR Χρήση του Εγχειρίδιο του Handycam Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της βιντεοκάμερας σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VOLVO ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές Οδηγός Συστηµάτων Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Σύστηµα µόνο ψύξης Σύστηµα αντλίας

Διαβάστε περισσότερα

Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα. Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT

Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα. Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT Καλωσήρθατε στη Philips Η εγκυμοσύνη και το πρώτο διάστημα της ζωής του μωρού σας είναι μια συναρπαστική περίοδος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.2 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 61WG. 20-100 kw

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 61WG. 20-100 kw ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 61WG 20-100 kw ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CARRIER ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΗΣ CARRIER ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία

Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία Euronet 50/50 Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία E-Pack Ενημέρωση - Οδηγός για το πρόγραμμα 50/50 1 Εισαγωγή Ο παρών οδηγός έχει στόχο να σας προσφέρει μια μεθοδολογία οργάνωσης του προγράμματος 50/50

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Σημειώσεις

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Σημειώσεις ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Σημειώσεις ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΥΛΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΥΛΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΥΛΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο όρος «διακοσμητικές εφαρμογές» αφορά μια τεράστια ποικιλία αντικειμένων που μας περιβάλλουν και που είναι δύσκολο να τα απαριθμήσουμε ένα-ένα με τις

Διαβάστε περισσότερα