Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2016"

Transcript

1 1 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2016 Πλούσια σε αγωνιστική δράση ήταν η χρονιά του 2016 για την Ελληνική Ιππασία. H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, παρά την δύσκολη οικονομικά χρονιά, υλοποίησε στο ακέραιο το αγωνιστικό πρόγραμμα που είχε προκηρύξει και στα τέσσερα ιππικά αθλήματα, διοργάνωσε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, ενώ για πρώτη φορά έγιναν στην Ελλάδα διεθνείς αγώνες στην ιππική αντοχή και την αμαξοδήγηση. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΟ MILLSTREET ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΜΑΝΟΥ Στην πρώτη της ουσιαστικά μεγάλη διεθνή διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων Παίδων, που έγινε στο Millstreet της Ιρλανδίας από 26 έως και 31 Ιουλίου, η νεαρή Αθηνά Μάνου με τον Donnar, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και για ένα εμπόδιο δεν προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Κατέλαβε τελικά την 43 η θέση σε σύνολο 96 αθλητών από όλη την Ευρώπη. Η αμαζόνα του ΙΟΕ, μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παίδων, συγκέντρωσε 12 βαθμούς ποινής στους τρεις γύρους (0+8+4). Στις υπόλοιπες δύο κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τη νέων ιππέων και την εφήβων, η Ελλάδα έδωσε το παρών με πέντε αθλητές. Η Ιόλη Μυτιληναίου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία νέων ιππέων με τον Mon Ame II και μαζί της στην ίδια κατηγορία ήταν η Άννα Παπαγεωργίου με τον Vania. Η αμαζόνα

2 2 του ΙΑΟΦ κατέλαβε την 58 η θέση με 57,24 βαθμούς σε σύνολο 74 αθλητών και η αμαζόνα του ΙΟΒΟΠ την 68 η θέση με 19,64 βαθμούς στους δύο γύρους, αφού δεν συμμετείχε στον 3 ο. Στην κατηγορία Εφήβων πήραν μέρος ο περσινός Πρωταθλητής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince, ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Baltic Site και η Εριέττα Κάτσου με τον Quenndal De Lojou H D C. Καλύτερος στην κατηγορία ήταν ο Κωνσταντίνος που συγκέντρωσε 18,60 βαθμούς και κατέλαβε την 46 η θέση σε σύνολο 96 αλητών. Στην 79 η θέση ήταν ο Ανδρέας με 42,80 βαθμούς και στην 84 η θέση η Εριέττα Κάτσου με 12,24 στους δύο γύρους. Στο αποχαιρετιστήριο αγώνισμα των εφήβων την 3 η θέση κατέλαβε ο περσινός Πρωταθλητής. Το Βέλγιο ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην κατηγορία Εφήβων κερδίζοντας τα δύο χρυσά μετάλλια. Πρωταθλητής αναδείχθηκε με 0 βαθμούς ο Thomas Gilles με την Indiana. Γερμανία και Ιρλανδία κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία νέων ιππέων. Η Ιρλανδία κέρδισε το ομαδικό αγώνισμα, ενώ ο Γερμανός Guido Klatte με τον Qinghai με 0,12 βαθμούς ήταν ο Πρωταθλητής. Στην κατηγορία Παίδων Ισπανία και Γερμανία πήραν τα χρυσά μετάλλια. Στο ατομικό Πρωταθλήτρια ήταν η Γερμανίδα Viktoria Schmidt με τον Sir Douglas 10 με 0 και τον καλύτερο χρόνο στο μπαράζ. ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Μετά το 2012 το Βαλκανικό Πρωτάθλημα επέστρεψε και πάλι στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΕΟΙ διοργάνωσε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, αυτή την φορά στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας το τριήμερο, 1 3 Ιουλίου. Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Ελλάδα κερδίζοντας 10 μετάλλια εκ των οποίων τα έξι χρυσά, τα δύο ασημένια και τα δύο χάλκινα. Στην κατηγορία Ενηλίκων η Ελλάδα ανέβηκε και στα τρία σκαλιά του βάθρου. Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello με το καλύτερο ποσοστό 68,275%. Στην 2 η θέση ήταν η Βάλια Κoύπενου με τον Huligan με ποσοστό 66,225% και στην 3 η θέση η Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas με ποσοστό 65,250%.

3 3 Στην κατηγορία εφήβων στην πρώτη της συμμετοχή στην χώρα μας, η Θοδώρα Λιβανού με τον Zidane κατάφερε να αναδειχθεί Βαλκανιονίκης με ποσοστό 74,6%. Στην 2 η θέση ήταν η Bojana Stojanov με τον Hamlet από την Σερβία με ποσοστό 71,325% και στην 3 η θέση η Dila Akbacakoglou με τον Amore e Gloria από την Τουρκία με ποσοστό 66,104%. Στην κατηγορία Νέων Ιππέων Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro με ποσοστό 61,850%. Στην κατηγορία Παίδων η Πρωταθλήτρια 2016, Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με ποσοστό 63,656%. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Φοίβη Αλγιαννάκη με τον Cassian με 62,781%. Βαλκανιονίκης Παίδων 2016 αναδείχθηκε η Vanda Ljolje με τον Ashen από την Κροατία με το καλύτερο ποσοστό 73,438%. To απόλυτο πέτυχε η Ελλάδα και στα ομαδικά αγωνίσματα. Κέρδισε και τα τρία χρυσά μετάλλια στα ομαδικά αγωνίσματα των παίδων, εφήβων και ενηλίκων. 9 μετάλλια για την Ελλάδα στο Βουκουρέστι Με 9 μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων Συγκεκριμένα οι Έλληνες αθλητές κέρδισαν δύο χρυσά, τρία ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια. Στην κατηγορία Εφήβων, οι αθλητές μας κέρδισαν ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. «Χρυσή» ήταν η Ελλάδα στο ομαδικό αγώνισμα με τους Άννα Δανάλη & Seattle Brecourt, Αντώνη Αντωνίου & Pommery, Ειρήνη Σπανού & Per On και Πάολα Μαρτίνη & Electic Elvis C συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 8 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν στην 2 η θέση η Τουρκία με 16 βαθμούς και στην 3 η θέση η Κροατία με 20 βαθμούς. Στο ατομικό 3 η Βαλκανιονίκης με 4 βαθμούς στο σύνολο αναδείχθηκε η φετινή Πρωταθλήτρια της Κατηγορίας, Πάολα Μαρτίνη με τον Electic Elvis C. Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων, η Ελληνική Ομάδα κέρδισε τρία μετάλλια. Το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα χάρη στους Αλέξανδρο Κοκκώνη & Oscar de Semilly, Νικολίνα Μακαρώνα & Αrc de Triomphe, Λουκά Παπαδόπουλο & Petrus de Roches και Κωνσταντίνο Παπαθανασίου & Secret Prince, και ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο ατομικό αγώνισμα. Η Νικολίνα Μακαρώνα με την Αrc de Triomphe ήταν 2 η Βαλκανιονίκης με 10,91 βαθμούς στους τέσσερις γύρους και ο Λουκάς

4 4 Παπαδόπουλος 3 ος Βαλκανιονίκης με 23 βαθμούς. Βαλκανιονίκης Νέων Ιππέων με 9 βαθμούς ήταν η Τουρκάλα Talya Afyoneri με τον Wervelwind. Στην κατηγορία παίδων, οι τέσσερις αθλητές μας Μελίνα Πεϊμανίδη & Acapulca, Αθηνά Μάνου & Cascajo 3, Σταύρος Θεοφανόπουλος & Taquine du Vivier και Βαλέρια Ζαχαρίου & Cartagena 12 κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό Αγώνισμα συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 12 βαθμούς. Στο ατομικό αγώνισμα την καλύτερη θέση, 4 η, κατέλαβε η Αθηνά Μάνου με τον Cascajo 3 με 9 βαθμούς. Στην κατηγορία αμαζόνων οι Ελληνίδες αθλήτριες κέρδισαν δύο χάλκινα μετάλλια. Στο ομαδικό αγώνισμα η Ελλάδα αναδείχθηκε 3 η Βαλκανιονίκης χάρη στις Ελένη Θωμαΐδου & Comeet, Helen Schut & Chicago W, Ελένη Αινατζόγλου & D Artagnan N και Μαργαρίτα Δενδρινού & Bofnire συγκεντρώνοντας συνολικά 24 βαθμούς. Στο ατομικό αγώνισμα το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε επίσης η Ελένη Αινατζόγλου με τον D Artagnan N με συνολικά 10,30 βαθμούς ποινής. Στην Κατηγορία Ενηλίκων, οι αθλητές μας Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale, Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur, Πάρις Κουτσογιάννης με την Daouschka και Άννα Παπαγεωργίου με τον Vania κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα. Οι Έλληνες ιππείς συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 15 βαθμούς. «Χάλκινη» η Ελλάδα στο Βαλκανικό Αντοχής Στην πανέμορφη περιοχή της Velika Pisanica στην Κροατία φιλοξενήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, όπου η Ελλάδα πήρε μέρος με τέσσερις αθλητές. Στο ομαδικό αγώνισμα, η Ελληνική ομάδα, παρά το πολύ κρύο και την ομίχλη, κατάφερε να τερματίσει τρίτη στο ομαδικό αγώνισμα και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με συνολικό χρόνο 21:53:53. Οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές μας ολοκλήρωσαν την διαδρομή των 100 χιλιομέτρων. Η Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII κατέλαβε την 10 η θέση στο σύνολο, η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi ήταν στην 11 η θέση και ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον Sheikh στην 12 η θέση.

5 5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΩΝ ΙΠΠΩΝ Στην Ιππική Δεξιοτεχνία η Λία Κουδούνη με τον 5χρονο Collier 4 κατάφερε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ίππων χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο διεθνή αγώνα της Lipica στη Σλοβενία στα τέλη του Ιούλη. Το ζευγάρι πήρε ποσοστό 75% που της έδωσε την πρόκριση. Η Λία Κουδούνη είχε διακριθεί και στον διεθνή αγώνα Caselle di Sommacampagna για νέους ίππους, που είχε γίνει στις αρχές του Μάρτη. Η Λία κατέκτησε την 2 η θέση στην κατηγορία Preliminary Test τόσο την πρώτη εβδομάδα, με ποσοστό %, όσο και την δεύτερη εβδομάδα στην ίδια κατηγορία με ποσοστό %. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ίππων που έγινε στο Ermelo της Ολλανδίας, στα δύο αγωνίσματα είχε ποσοστά 66,80% κ αι 67,80%. Στην Υπερπήδηση Εμποδίων δύο Έλληνες αθλητές, ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος και ο Άγγελος Τουλούπης συμμετείχαν στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Νέων Ίππων στην Υπερπήδηση Εμποδίων, που έγινε στο Lanaken του Βελγίου Σεπτεμβρίου. Ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος ίππευσε τον 6χρονο ίππο Forever Liefhebber και ο Άγγελος Τουλούπης τον 7χρονο Be Aperle, και τα 6χρονα Clintas και Cornwell. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έδωσε το παρών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ίππων Αμαξοδήγησης, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8 11 Σεπτεμβρίου στην Mezohegyes της Ουγγαρίας. Ο Αναστάσιος Ζαμπούρης συμμετείχε μαζί με τον 6χρονο ίππο του Floris στο Πρωτάθλημα και μετά από πολύ καλές εμφανίσεις στα δύο αγωνίσματα της δεξιοτεχνίας και του συνδυασμένου μαραθωνίου, κατέλαβε την 4 η θέση. Συνοδηγός του ήταν ο πατέρας του και Πρωταθλητής Ενηλίκων Αμαξοδήγησης 2016, Αλέξανδρος Ζαμπούρης.

6 6 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΝΙ Η ΛΙΒΑΝΟΥ! Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόνι Ιππικής Δεξιοτεχνίας προκρίθηκε η Θεοδώρα Λιβανού. Η Ελληνίδα αμαζόνα, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, πήρε μέρος μαζί με το πόνι της Cognac IX στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο Aaarhus της Δανίας από 17 έως και 21 Αυγούστου. Το ζευγάρι συμμετείχε στο team juniors πετυχαίνοντας ποσοστό 70,256% και κατέλαβε την 13 η θέση. Στο αγώνισμα individual juniors πήρε την 16 η θέση με ποσοστό 67,805, που της έδωσε την πρόκριση για το freestyle, που πήραν μέρος συνολικά 20 αθλητές από όλη την Ευρώπη. Εκεί κατέκτησε την 14 η θέση με ποσοστό 69,475%. ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Περισσότεροι από 40 Έλληνες ιππείς και αμαζόνες με 100 περίπου άλογα πήραν μέρος στους διεθνείς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στο Toscana Tour, που διήρκεσαν τέσσερις εβδομάδες, από 14 Μαρτίου έως 10 Απριλίου. Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι περισσότεροι από τους Έλληνες αθλητές, ενώ διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι: Ιόλη Μυτιληναίου, Μιλένα Παππά, Αλεξάνδρα Παράσχη, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Χάνα Μυτιληναίου, Άννα Δανάλη, Πάολα Μαρτίνη, Κατερίνα Λασκαρίδη, Αθηνά Μάνου, Βίκτορας Wasillas. Δύο νίκες πέτυχε η Πάολα Μαρτίνη με τον Amadu σε κατηγορία ύψους 1.35μ. και με τον Cobbydor σε κατηγορία ύψους 1.20μ. Τρεις νίκες πέτυχε και η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Glen Moray σε κατηγορία νέων ίππων ύψους 1.15μ. και 1.20μ. Έξι νίκες πέτυχε η Hannah Μυτιληναίου με τον Gjis σε κατηγορίες νέων ίππων από 1.10μ. έως και 1.20μ. Νίκη πέτυχε και η Μιλένα Παππά με τον Unato σε κατηγορία ύψους 1.20μ. 1 η θέση και για την Άννα Δανάλη με τον Prelude de la Roque σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Στο διεθνή αγώνα CSI2* στο Massongy της Γαλλίας τρεις Ελληνίδες αμαζόνες κέρδισαν τρία μετάλλια. Η Άννα Δανάλη με τον Prelude de la Roque ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. με άπταιστες διαδρομές. Η Πάολα Μαρτίνη με την Cleopatra και η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Carmen Lou κέρδισαν από ένα χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ. και 1.25μ. Στο διεθνή αγώνα του Kronenberg της Ολλανδίας, 1 3 Ιουλίου, Πάολα Μαρτίνη και Αλεξάνδρα Παράσχη κέρδισαν τρία χρυσά μετάλλια σε κατηγορίες ύψους 1.20μ. και 1.30μ. Η πρώτη Πρωταθλήτρια Εφήβων πήρε δύο πρώτες θέσεις με την Cleopatra σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ., ενώ η δεύτερη Νικήτρια αμαζόνα 2016 πήρε την 1 η θέση μαζί με την Carmen Lou σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. Επίσης η Ιόλη

7 7 Μυτιληναίου με τον Companion κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. στο διεθνή αγώνα του Knokke στο Βέλγιο, το ίδιο τριήμερο. Δύο αθλητές μας πέτυχαν διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες σε Βέλγιο και Γερμανία στις αρχές και τα μέσα του Σεπτέμβρη. Ο λόγος για την Εριέττα Κάτσου, που τον τελευταίο καιρό ζει και αγωνίζεται στο Βέλγιο. Η Ελληνίδα αμαζόνα μαζί με το άλογό της Quenndal de Lojou πήρε μέρος σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. σε διεθνή αγώνα CSI* στις Βρυξέλες καταλαμβάνοντας την 2 η θέση με άπταιστες διαδρομές. Ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος μαζί με το νέο άλογό του Forever σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. του διεθνή αγώνα νέων ίππων CSIYH στο Kronenberg της Γερμανίας. Στο διεθνή αγώνα CSI2* του Knokke Hippique στο Βέλγιο, 8 10 Ιουλίου, η Ιόλη Μυτιληναίου και ο Con Amore 6 κατέλαβαν την 6 η θέση στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.45μ. με άπταιστη διαδρομή στον κανονικό γύρο και 4 βαθμούς στο μπαράζ. Στο αγώνισμα πήραν μέρος 79 ιππείς. Στον ίδιο αγώνα στο CSI*, καλή παρουσία είχε και η Εριέττα Κάτσου με την Championess 10. Η Ελληνίδα αμαζόνα πήρε την 2 η θέση στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.25μ. με διπλή άπταιστη διαδρομή. Επίσης ο αδερφός της, Νίκος Κάτσος με την Hera van Texelhof πήρε την 3 η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.10μ. Σε αγώνα στο Kronenberg του Βελγίου το ίδιο τριήμερο δύο αμαζόνες μας, η Πάολα Μαρτίνη και η Αλεξάνδρα Παράσχη κέρδισαν τρία χρυσά μετάλλια σε κατηγορίες ύψους 1.20μ. και 1.30μ. Η πρώτη Πρωταθλήτρια Εφήβων πήρε δύο πρώτες θέσεις με την Cleopatra σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ., ενώ η δεύτερη Νικήτρια Αμαζόνα 2016 πήρε την 1 η θέση μαζί με την Carmen Lou σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. Σε άλλους αγώνες στη Γαλλία και την Deauville, η Αλεξάνδρα Παράσχη και η Carmen Lou επίσης σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. κέρδισαν την 1 η θέση με άπταιστη και τον καλύτερο χρόνο. Τέλος σε αγώνα στο Massogny, η Άννα Δανάλη κέρδισε μία 2 η και μία 3 η θέση με τα δύο άλογά της, Prelude de la Roque και Seatle Brecourt. Η 15χρονη αμαζόνα συμμετείχε σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. Τριπλή νίκη πέτυχε το τριήμερο, Οκτωβρίου σε διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSI* στο Neumunster της Γερμανίας ο Άγγελος Τουλούπης. Ο Έλληνας αθλητής, που ζει και αγωνίζεται στη Γερμανία, πήρε μέρος στον διεθνή αγώνα με τον 12χρονο Coco Channel 15 κερδίζοντας τρεις κατηγορίες. Τον τελικό του Medium Tour ύψους 1.35μ. με διπλή άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο 31,10 ανάμεσα σε 49 ιππείς και αμαζόνες, που είχαν προκριθεί. Εκτός από τον τελικό, ήταν νικητής σε άλλα δύο αγωνίσματα ύψους 1.30μ. και με το ίδιο άλογο. Από δύο νίκες, επίσης, πέτυχαν σε διεθνή αγώνα νέων ίππων, CSIYH, στην Valencia της Ισπανίας στα τέλη του Οκτώβρη η Hannah και η Ιόλη Μυτιληναίου. Συγκεκριμένα η Ιόλη Μυτιληναίου κέρδισε δύο αγωνίσματα ύψους 1.15μ. και 1.25μ. με την 5χρονη Glen Moray και την 6χρονη Chabloma Z. Επίσης δύο αγωνίσματα ύψους 1.15μ. κέρδισε η Hannah Μυτιληναίου με τον 5χρονο Gijs και την 5χρονη Le Flamme.

8 8 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΤΟΧΗΣ & ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ Για πρώτη φορά το 2016 η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργάνωσε διεθνείς αγώνες, τόσο στην ιππική αντοχή όσο και στην αμαξοδήγηση. Το διήμερο, 6 & 7 Μαΐου έγιναν στο Κιλκίς οι πρώτοι διεθνείς αγώνες στο άθλημα της ιππικής αντοχής, ενώ στην αμαξοδήγηση έγιναν δύο διεθνείς αγώνες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, ο πρώτος, 16 και 17 Απριλίου και ο δεύτερος, 22 και 23 Οκτωβρίου. Στον διεθνή αγώνα αντοχής, στις δύο κατηγορίες των 90 και 120 χιλιομέτρων τα δυο χρυσά μετάλλια κέρδισαν αντίστοιχα η Αριάννα Βενιζέλου με τον Ase Myandour και η Lucie Kubikova με τον Matyas από την Τσεχία. Η πρώτη τερμάτισε σε 6 ώρες και 6 λεπτά και η δεύτερη σε 7 ώρες και 57 λεπτά. Πατέρας και υιός Ζαμπούρης αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές στον δεύτερο διεθνή αγώνα Αμαξοδήγησης, που έγιναν παράλληλα με τους Πανελλήνιους Αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, στη διπλή ζεύξη νικητής στο διεθνή αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Ζαμπούρης με τους ίππους Rigo 21 & Dollar με συνολικά 51,66 βαθμούς από τα δύο αγωνίσματα, δεξιοτεχνία και συνδυασμένο μαραθώνιο. Στην 2 η θέση ήταν ο Ηλίας Ασπιώτης με τους ίππους Demon 117 & Gama με 68,76 βαθμούς και στην 3 η θέση ήταν ο Δημήτρης Κουκούλης με τους ίππους Corleone 19 & Lidi με 72,48 βαθμούς. Στη μονή ζεύξη νικητής ήταν ο υιός Αναστάσιος Ζαμπούρης με τον Floris με 54,06 βαθμούς επίσης από τα δύο αγωνίσματα. Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Ζαβερδινός με τον Mc White Hot Chilly Pepper με 73,70 βαθμούς και τρίτος ο Γιώργος Κουλουράς με τον Aiantas με 76,85 βαθμούς. ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2016 ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΝΤΡΕΣΑΖ, ΑΝΤΟΧΗ & ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗ Ένας ιππέας και τρεις αμαζόνες πήραν τους τίτλους των Πρωταθλητών Υπερπήδησης Εμποδίων 2016, στο Πρωτάθλημα Ιππασίας εις μνήμην Φρέντυ Σερπιέρη, που πραγματοποιήθηκε 2 5 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Στην κατηγορία Ενηλίκων μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γρηγόρης Βόγλης του ΕΙΟ με την Quelly Briquedale, που με συνολικά 1,70 βαθμούς στους τέσσερις γύρους πήρε τον τίτλο του Πρωταθλητή για πρώτη φορά στην καριέρα του. Δεύτερος Πρωταθλητής ήταν ο περσινός Πρωταθλητής Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur του ΙΟΘΡΑΚ με 9 βαθμούς και στην 3 η θέση η Πρωταθλήτρια Ενηλίκων 2014, Μόνικα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τον Amadu με 15,08 βαθμούς.

9 9 Πρωταθλήτρια Νέων Ιππέων επίσης για πρώτη φορά ήταν η Κατερίνα Λασκαρίδη του ΑΙΟΑΤ με την Charlotte με συνολικά 2,59 βαθμούς. Στην 2 η θέση ήταν ο περσινός Πρωταθλητής Εφήβων, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου του ΙΑΟΦ με τον Secret Prince με 25,43 βαθμούς και στην 3 η θέση ο Λουκάς Παπαδόπουλος του ΙΟΑ με τον Petrus με 36 βαθμούς. Στην Κατηγορία Εφήβων Πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με την Cleopatra με τους λιγότερους βαθμούς στους τέσσερις γύρους 6,54. Δεύτερη ήταν η Ιωάννα Τσόχα του ΑΙΟΑΤ με τον Go 4 it με 9,62 βαθμούς και τρίτος ο Αντώνης Αντωνίου του ΙΟΚΟΥΒ με τον Loon Illusion με 13,48 βαθμούς. Στην κατηγορία Παίδων μία αμαζόνα από την Καλαμάτα και τον ΙΠΠΟΚ, η Μελίνα Πειμανίδη με τον Acapulca κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια με 4 βαθμούς στους τέσσερις γύρους. Δεύτερος ήταν ο Σταύρος Θεοφανόπουλος του ΕΙΟ με τον Taquine du Vivier με 8 βαθμούς και τρίτη η Αθηνά Μάνου του ΙΟΕ με τον Donnar με 9 βαθμούς. Στην Κατηγορία Αμαζόνων μετά τους τέσσερις γύρους νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Παράσχη του ΙΑΟΦ με την Calysta με τους λιγότερους βαθμούς ποινής 2,39 και ακολούθησαν στην 2 η θέση η Αθανασία Χατζηπρίμου του ΙΟΒΟΠ με τον Z Akinos με 4 βαθμούς και στην 3 η θέση η Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τον Cobbydor με 5,87 βαθμούς. Στην Ιππική Δεξιοτεχνία και την Κατηγορία Ενηλίκων μετά τα τρία αγωνίσματα Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao με συνολικό ποσοστό 65,82% και ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα δύο αμαζόνες, η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello 4 με ποσοστό 65,39% και Αντωνία Τσαμάνδουρα με την Hope for the Future με ποσοστό 65,38%. Στην κατηγορία Νέων Ιππέων μετά το πρωτάθλημα εφήβων πέρυσι, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro με συνολικό ποσοστό 62,34%. Στην κατηγορία Εφήβων τον τίτλο της Πρωταθλήτριας πήρε η περυσινή πρωταθλήτρια Παίδων, Ελένη Ρέτσου με την Fairytale με συνολικό ποσοστό 65,13%. Δεύτερη ήταν η Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre με ποσοστό 62,76% και Τρίτη η Ελισάβετ Μάικα με τον Sir Kavalier με ποσοστό 62,20%. Στην κατηγορία παίδων πρωταθλητές αναδείχθηκαν η Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley με ποσοστό 65,92%. Στην 2η θέση ήταν η Φοίβη Αλγιαννάκη με τον Cassian με ποσοστό 62,75% και στην 3η θέση η Ειρήνη Ρέτσου με την Grace 316 με ποσοστό 60,65%. Το Πρωτάθλημα Ιππασίας 2016 Εις μνήμην Φρέντυ Σερπιέρη συνεχίζεται με το άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων και τους τελικούς των πρωταθλημάτων. Η Αντιγόνη Νταλιάνη και ο GA Nireas αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ιππικής Αντοχής 2016 συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία μετά και τον 4 ο τελικό αγώνα που έγινε την Κυριακή, 19 Ιουνίου στην Κατερίνη.

10 10 Η αμαζόνα του ΙΠΟΑ συμμετείχε στην κατηγορία Α των 90 χιλιομέτρων καταλαμβάνοντας την 2 η θέση, που ήταν αρκετή για να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς 108 στους 4 αγώνες και να πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi με 102 βαθμούς, η οποία πήρε την 3 η θέση στον τελικό αγώνα και τρίτος ο Σαλήχ Καλαφάτ με τον Nikippos με 69 βαθμούς. Νικητής στην σημαντικότερη κατηγορία Α του τελικού αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δουλγέρης με την Naomi που ολοκλήρωσε τη διαδρομή του παρά την πολλή ζέστη σε 5:41:27. Οι Πρωταθλητές Αμαξοδήγησης για το 2016 αναδείχθηκαν στο πλαίσιο των διεθνών αγώνων αμαξοδήγησης, που έγιναν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το διήμερο, 16 και 17 Απριλίου. Στη μονή ζεύξη Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Δασκαλόσογλου με τον Alexandros, στη διπλή ζεύξη ο Αλέξανδρος Ζαμπούρης με τα Rigo & Dollar, στην κατηγορία εφήβων η Θοδώρα Ζαμπούρη με τον Spartakos και στην κατηγορία παίδων ο Φίλιππος Φάκκας με τον Romeo. ***

9 Αυγούστου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr. 6 ο 2013

9 Αυγούστου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr. 6 ο 2013 9 Αυγούστου HEF s NewsLetter 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr 6 ο 2013 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Η Ιόλη στο μεγάλο τελικό της εφήβων Την καλύτερη της παρουσία έως σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2013 1 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2013 Πλούσια σε αγωνιστική δράση ήταν η χρονιά του 2013 για την Ελληνική Ιππασία. Σε πείσμα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας - ΕΟΙ υλοποίησε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΕ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΕ 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ A/A ΙΠΠΕΑΣ ΙΠΠΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Π1 Π2 GP EIO ΠΡΩΤ. ΠΡΩΤ. ΠΡΩΤ. Κ1/A.E. Κ2/A.E. ΣΥΝΟΛΟ 1 ΠΙΤΣΙΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΑ MARISA ΙΟΜ 6 5 6 6 5 5 5 2 38 2 ΒΟΓΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ-ΕΒΕΛΙΝΑ QUALINKA DU CHATET ΕΙΟ 6

Διαβάστε περισσότερα

3 Ιουνίου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ / 5ο 2013

3 Ιουνίου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ  / 5ο 2013 3 Ιουνίου HEF s NewsLetter 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr 5ο 2013 Οι Πρωταθλητές Εμποδίων 2013 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 16 19 Μαΐου το

Διαβάστε περισσότερα

HEF s NewsLetter. 11 Νοεμβρίου ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

HEF s NewsLetter. 11 Νοεμβρίου ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 11 Νοεμβρίου HEF s NewsLetter 2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 8 ο 2014 Φωτογραφίες: Αλέξης Βασιλόπουλος, FEI, Αρχείο Αθλητών, Αρχείο ΕΟΙ, Interactive Sports. Αγαπητοί Φίλοι, Με αφορμή το

Διαβάστε περισσότερα

Αρχηγός Ομάδος ο κ.άρης Κυπραίος και Κτηνίατρος Αποστολής ο κ. Αλέξανδρος Μητσόπουλος.

Αρχηγός Ομάδος ο κ.άρης Κυπραίος και Κτηνίατρος Αποστολής ο κ. Αλέξανδρος Μητσόπουλος. Προς Τα Σωματεία Μέλη της ΕΟΙ Μαρκόπουλο, 18 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ. 166 Αγαπητοί Κύριοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΙ κατά τη συνεδρίαση του στις 15 Ιουνίου 2018, μεταξύ άλλων έλαβε αποφάσεις για τα

Διαβάστε περισσότερα

Elim. Judge C : REIJS MASHA (NED) KIVI KRASIMIROV ALEXANDER (S) ΑΙΟΑΤ 1 G-BAY-28/05/2010-GRE 2547 HEF. ESCORDIO ΝΤΙΜΙΤΡΙΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΡΗΝΗ (Ch) ΑΚΙΒ 4

Elim. Judge C : REIJS MASHA (NED) KIVI KRASIMIROV ALEXANDER (S) ΑΙΟΑΤ 1 G-BAY-28/05/2010-GRE 2547 HEF. ESCORDIO ΝΤΙΜΙΤΡΙΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΡΗΝΗ (Ch) ΑΚΙΒ 4 A5 Individual Children Class B E : SACHINOGLOU Assia GRE C : REIJS MASHA NED M : HANSAGHY PETER I HUN ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΝΟΛΟ % KIVI KRASIMIROV ALEXANDER (S) ΑΙΟΑΤ,00,00,50 659,50 68,698 G-BAY-8/05/00-GRE 57 HEF

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκόπουλο, 24 Μαΐου 2013. Αρ. πρωτ. 285. Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι,

Μαρκόπουλο, 24 Μαΐου 2013. Αρ. πρωτ. 285. Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Μαρκόπουλο, 24 Μαΐου 2013 Αρ. πρωτ. 285 Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά τη συνεδρίασή του, της 24.5.2013, μεταξύ των άλλων, συζήτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΕ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΕ 2018 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 1 ΖΟΛΩΤΑ-ΓΙΑΡΑ ΑΘΗΝΑ STAMIRO 2 ΙΟΒΟΠ 7 7 14 2 ΜΑΓΙΟ-ΒΑΤΙΔΗ ΑΝΝΙ C ANTON H ΙΠΟΑ 5 5 10 3 ΤΟΚΗ ΣΟΦΙΑ HAVANNA VANT STEENPUTJE ΑΙΟΕ 4 5 9 4 ΓΚΟΥΝΕΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ CARTOGOLDA ΙΟΘ 3 5 8 5 ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ-ΟΤΤΑΒΥ

Διαβάστε περισσότερα

7 Οκτωβρίου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ / 7 ο 2013

7 Οκτωβρίου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ  / 7 ο 2013 7 Οκτωβρίου HEF s NewsLetter 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr 7 ο 2013 14 η η Ωνάση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Στην πρώτη της παρουσία σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΕ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΕ 2018 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ A/A ΙΠΠΕΑΣ ΙΠΠΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Π1 Π2 ΠΡΩΤ. ΠΡΩΤ. ΠΡΩΤ. ΠΡΩΤ. CSI1* CSI1* ΣΥΝΟΛΟ 1 ΖΟΛΩΤΑ-ΓΙΑΡΑ ΑΘΗΝΑ STAMIRO 2 ΙΟΒΟΠ 7 7 6 7 7 6 7 41 2 ΜΑΓΙΟ-ΒΑΤΙΔΗ ΑΝΝΙ C ANTON H ΙΠΟΑ 5 5 6 7 5 3 4 32 3 ΤΟΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

2o ANOIXTO FORUM ΙΠΠΑΣΙΑΣ

2o ANOIXTO FORUM ΙΠΠΑΣΙΑΣ EIO GRAND PRIX 2012 2o ANOIXTO FORUM ΙΠΠΑΣΙΑΣ GRAND PRIX SAMOS STEAMSHIP CO. ΥΨΟΥΣ 1,40/1,45 m. Tο Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, o Ελληνικός Ιππικός Όμιλος διοργάνωσε τον Αγώνα Υπερπήδησης

Διαβάστε περισσότερα

Προς Τα Σωματεία Μέλη της ΕΟΙ. Κύριοι,

Προς Τα Σωματεία Μέλη της ΕΟΙ. Κύριοι, Προς Τα Σωματεία Μέλη της ΕΟΙ Κύριοι, Ενόψει του Πρωταθλήματος 2015 Υπερπήδησης Εμποδίων, αυτό το τετραήμερο 23 26 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, συνημμένες σας αποστέλλουμε τις

Διαβάστε περισσότερα

GRAND PRIX. ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix 2013. Στη SAMOS φωτογραφία STEAMSHIP ο νικητής CO. του. Nick Channing-Williams με τον

GRAND PRIX. ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix 2013. Στη SAMOS φωτογραφία STEAMSHIP ο νικητής CO. του. Nick Channing-Williams με τον Tο Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, o Ελληνικός Ιππικός Όμιλος διοργάνωσε τον καθιερωμένο πλέον Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων EIO Grand Prix 2013, στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (δυνάμει της από 29/1/ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - 6ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Νεολέκτων Ίππων 4,5,6 02/06/2017 Class ΝΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ C : ROVIDA EUGENIO ITA

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - 6ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Νεολέκτων Ίππων 4,5,6 02/06/2017 Class ΝΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ C : ROVIDA EUGENIO ITA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Νεολέκτων Ίππων,, 0/0/0 Class ΝΙ C : ROVIDA EUGENIO ITA E H C M B Κ Β Κ Β Κ Β Κ Β Κ Β ΔΙΑΔΡ ΆΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡ (%) ΣΥΝΟΛΟ % SEINE TOSKA ΜΥΡΑΤ ΕΛΕΝΗ (S) ΕΙΟ,0 M-BLACK-/0/0-0MH,0,0,00

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ»

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ2 FEI World Chal Advanced - Class M 08/12/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ2 FEI World Chal Advanced - Class M 08/12/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ2 FEI World Chal Advanced - Class M 08/12/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ E : TODEA-DEPOUNTI Sylvana (GRE) C : BIZZIOS Britt (GRE) M : MAVROMATTI Betty (GRE) ΚΑΤ ΙΠΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 Το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας CLUB CHEVAL, με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει το

Διαβάστε περισσότερα

3οι ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ PARA EQUSTRIAN 2013 INDIVIDUAL GRADE Ib - Class B 22/03/15

3οι ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ PARA EQUSTRIAN 2013 INDIVIDUAL GRADE Ib - Class B 22/03/15 PARA EQUSTRIAN 2013 INDIVIDUAL GRADE Ib - Class B E : SACHINOGLOU Assia (GRE) C : GEORGOPOULOU Rosemary (GRE) M : BIZZIOS Britt (GRE) 1 DONIZETTI (J) ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΟ 1 189,00 65,17 1 178,00 61,38

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2016 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκόπουλο, 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αρ. Πρωτ. 412. Προς τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Μαρκόπουλο, 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αρ. Πρωτ. 412. Προς τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Μαρκόπουλο, 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αρ. Πρωτ. 412 Προς τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κύριοι, Σε συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ της 9.9.2011, σχετικά με τη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Χρυσό μετάλλιο για την Αννα Κορακάκη ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ!

Χρυσό μετάλλιο για την Αννα Κορακάκη ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ! Θρίαμβος για την Αννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι στα 25 μ. Είναι το δεύτερο μετάλλιο για τα εθνικά χρώματα, μετά το χάλκινο που απέκτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΠΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 14 Μαρτίου, 2017. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάζω ακόμα υψηλότερους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτώ

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάζω ακόμα υψηλότερους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτώ Σμυρνιούδη αφιέρωμα Η Αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Β. ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η αποχαιρετά την κατηγορία Laser 4.7 καταλαμβάνοντας την 15 θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βέλγιο το 2017. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση Αγώνων Κεφ. Β. Αγωνίσματα Αγώνων Αμαξοδήγησης... 5

Εισαγωγή... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση Αγώνων Κεφ. Β. Αγωνίσματα Αγώνων Αμαξοδήγησης... 5 Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ EOI-A_GenProk_2015.doc 10/12/2014 EOI-A_GenProk_2015.doc 10/12/2014 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Εισαγωγή... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση Αγώνων...

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας 2010 Το ιοικητικό Συµβούλιο ( Σ) της Ελληνικής Οµοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) µετά από εισήγηση της αρµόδιας επιτροπής της ενέκρινε την παρούσα Γενική Προκήρυξη και το

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011 Ημερομηνία: 5-6/11/2011 Εγκαταστάσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον: - Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνέχεια της από 31 Ιουλίου ανακοίνωση για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υ.Ε. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα κάτωθι:

Σε συνέχεια της από 31 Ιουλίου ανακοίνωση για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υ.Ε. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα κάτωθι: Μαρκόπουλο, 5 Αυγούστου 2013 Προς Τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κύριοι, Σε συνέχεια της από 31 Ιουλίου ανακοίνωση για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υ.Ε. θα θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017». Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Μέρος ισοπεδωμένο, σταδίου ή ιπποδρόμου για ασκήσεις ή τέλεση αγωνισμάτων, αναφερόμενο στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκόπουλο, 11 Οκτωβρίου 2014 Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Αρ. πρωτ. 504

Μαρκόπουλο, 11 Οκτωβρίου 2014 Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Αρ. πρωτ. 504 Μαρκόπουλο, 11 Οκτωβρίου 2014 Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Αρ. πρωτ. 504 Κύριοι, Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά τη συνεδρίασή του, της 10.11.2014, μεταξύ των άλλων, συζήτησε

Διαβάστε περισσότερα

Στην Ενηλίκων, το χρυσό κατέκτησε ο Αλέξανδρος Φουρλής µε την Capuccino και το ασηµένιο η Hannah Μυτιληναίου µε την Natacha Delaunay.

Στην Ενηλίκων, το χρυσό κατέκτησε ο Αλέξανδρος Φουρλής µε την Capuccino και το ασηµένιο η Hannah Μυτιληναίου µε την Natacha Delaunay. Μαρκόπουλο, 12 Σεπτεµβρίου 2011 Αρ. πρωτ. 395 Προς τα Σωµατεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Με ευχαρίστηση σας γνωρίζουµε ότι το ιοικητικό Συµβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά τη συνεδρίασή του της 9.9.2011, µεταξύ των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350 2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 24 Απριλίου, 2012. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ων ΑΓΩΝΩΝ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

E.O.I. EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

E.O.I. EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ E.O.I. EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2011 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩ ΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. Αγώνες Αμαξοδήγησης α. Διοργάνωση Αγώνων β. Αγωνίσματα Εθνικών Αγώνων 2. Αγώνας Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Η Ελένη-Δήµητρα Παντεχάκη γεννήθηκε στα Πεζά του Ηρακλείου Κρήτης το 1999. Επιπλοκές κατά τον τοκετό τής προκάλεσαν εγκεφαλική παράλυση µε ποσοστό αναπηρίας 67% σε

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 16/11/2012 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 16/11/2012 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής εξιοτεχνίας 3 α. ιοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσµατα Εθνικών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 19902 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 2299049350-2 Fax: 2299049617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 29 Σεπτεμβρίου, 2013. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 1 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2011 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής εξιοτεχνίας 3 α. ιοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσµατα Εθνικών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 26/02/2015 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 26/02/2015 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής εξιοτεχνίας 3 α. ιοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσµατα Εθνικών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2016 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΟΙ - ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 1 Π ΕΡΙΕΧ ΟΜΕΝ Α Γ ΕΝΙΚ Η Σ Π ΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 190 03 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 20 Νοεµβρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 67 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Οικονομικό Προσάρτημα Αγωνιστικού Προγράμματος 2013

Α. Οικονομικό Προσάρτημα Αγωνιστικού Προγράμματος 2013 Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Τ.Θ 221. 194 02 Μαρκόπουλο, Τηλ.: 2 2 9 9 0 4 9 3 5 0-1 fax: 2 2 9 9 0 49617 e-mail: : press@hef.gr - www.hef.gr Προς τα Σωματεία - Μέλη της Ε.Ο.Ι. Μαρκόπουλο, 6 Φεβρουάριου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκόπουλο, 4 Οκτωβρίου 2013 Αρ. πρωτ. 492. Προς τα Σωµατεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι,

Μαρκόπουλο, 4 Οκτωβρίου 2013 Αρ. πρωτ. 492. Προς τα Σωµατεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Μαρκόπουλο, 4 Οκτωβρίου 2013 Αρ. πρωτ. 492 Προς τα Σωµατεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Σας γνωρίζουµε ότι το ιοικητικό Συµβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά τη σηµερινή συνεδρίασή του, της 4.10.2013, µεταξύ των άλλων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

2ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Αρχαρίων - Class B 15/2/2014

2ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Αρχαρίων - Class B 15/2/2014 Αρχαρίων - Class B C : DEMIROPOULOU Veta (GRE) 1 BEBE LIQUEUR (S) ΓΚΕΡΕΙΣ ΒΙΚΥ ΙΟΜ 1 6,40 64,00 6,40 64,00 G-BLACK- 2008-GRE 2258 HEF- Ιδ:GEREIS VICKY 1 GALLIANO (Ch) ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΟΚΑΛ-ST.G

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2018 ΕΟΙ - ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2018 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Εισαγωγή... 1 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2018... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Στο πρώτο τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω) νικητής αναδείχθηκε (όπως και πέρσι) ο σκακιστής του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών

Στο πρώτο τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω) νικητής αναδείχθηκε (όπως και πέρσι) ο σκακιστής του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Υψηλάντεια 2017». Το τουρνουά διεξάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2019 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 I. ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ... 4 Α. ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΕΛΛΆΔΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελείται από 35 αθλήτριες και αθλητές. Δημιουργήθηκε το Από τότε και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και φεστιβάλ στην

Αποτελείται από 35 αθλήτριες και αθλητές. Δημιουργήθηκε το Από τότε και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και φεστιβάλ στην Αποτελείται από 35 αθλήτριες και αθλητές. Δημιουργήθηκε το 2001. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό κατακτώντας πρώτες θέσεις και σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

70οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΕ Κατηγορία Β 1.30μ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Πίνακας Α Αρθρο Δεκέμβριος 2017 ΙΑΟΦ ΙΟΕ ΙΟΒΟΠ ΙΑΟΦ ΙΟΒΟΠ ΙΟΒΟΠ

70οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΕ Κατηγορία Β 1.30μ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Πίνακας Α Αρθρο Δεκέμβριος 2017 ΙΑΟΦ ΙΟΕ ΙΟΒΟΠ ΙΑΟΦ ΙΟΒΟΠ ΙΟΒΟΠ 7οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΕ Κατηγορία Β 1.3μ. Πίνακας Α Αρθρο 27.5.6 1 Δεκέμβριος 217 KAT ΑΜΙ ΙΠΠΟΣ/ΙΠΠΕΑΣ ΟΜΙΛΟΣ 1 ΗΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ BORIS 2 ΗΕ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ JAMIRO VAN DE BOSLANDHOEVE

Διαβάστε περισσότερα

6οι ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Αρχαρίων - Class B 13/06/2015

6οι ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Αρχαρίων - Class B 13/06/2015 Αρχαρίων - Class B 13/06/2015 C : GEORGOPOULOU Rosemary (GRE) 1 DIDONA (S) ΓΙΟΥΡΝΤΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΟΙΑ 1 6,40 64,00 6,40 64,00 M-GREY- 2003-GRE 2014 HEF- Ιδ:ΓΙΟΥΡΝΤΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ 2 LADY DU LYS (Ch) ΡΕΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα http://www.taxydromos.gr/article.php?id=105072&cat=14 110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις 2014-01-05-08:44:58 Mε σημαντικές επιτυχίες έκλεισε το 2013 ο Αθλητικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία : 20/02/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία : 20/02/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία : 20/02/2017 ΘΕΜ Α : 11ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Κ.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2017 ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΠΛΗΘΟΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ 11 ο ΑΤΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα ένα χρόνο πριν το Ρίο Εφικτός ο στόχος συγκρότησης ομάδας 15 αθλητών

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα ένα χρόνο πριν το Ρίο Εφικτός ο στόχος συγκρότησης ομάδας 15 αθλητών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΛη μυτιληναιου. ανασκοπηση 2010 ετησια εκδηλωση εοι 2011 ΟΙ πανελληνιονικεσ 2010

ΙΟΛη μυτιληναιου. ανασκοπηση 2010 ετησια εκδηλωση εοι 2011 ΟΙ πανελληνιονικεσ 2010 ΙΟΛη μυτιληναιου τριμηνη εκδοση τησ ελληνικησ ομοσπονδιασ ιππασιασ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ, Τ. Θ. 221 Τ.Κ. 194 02, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κωδ: 3140, ΤΙΜΗ 0,01 ΕΦΗΜ Ε ΕΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΙΔ ΠΕ Ρ ΙΟ (x+7) Ρ ΕΝΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS 2016-2017 ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2017 - ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Αθήνα, 03/01/2017 αρ. πρωτ.:20 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SENIORS MATRIX BOWLING 1ο χλμ. Λαμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2017 EOI-A_GenProk_2017_0117.docx 20/12/2016 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Εισαγωγή... 1 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017... 1 Α.1. Ευθύνη & Εποπτεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 Θεσ/νίκη 17/09/2014 H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 τoν 4 ο Αγώνα Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιππικός Όµιλος Μεσογείων διοργανώνει το 3 ο GRAND PRIX I.O.M. στις εγκαταστάσεις του την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 µε σύνολο χρηµατικών επάθλων 19.000Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2010 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2017 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 I. ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ... 5 Α. Πρωτάθλημα Ελλάδας... 5 Β. Κύπελλο Ελλάδας 2017... 6 Γ. Πανελλήνιοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ 1 Αθήνα, 14 Μαΐου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2018 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 I. ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ... 4 Α. ΠΡΩΤAΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ... 4 Β. ΠΑΝΕΛΛHΝΙΟΙ ΑΓΏΝΕΣ... 6 Γ. ΚYΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) αποτελεί δευτεροβάθμια αθλητική ομοσπονδία ΑΜΕΑ- Κωφών Αναγνωρίστηκε επισήμως από την Ελληνική Πολιτεία με την υπ

Διαβάστε περισσότερα

καλοκαιρι Με διεθνείς επιτυχίες

καλοκαιρι Με διεθνείς επιτυχίες καλοκαιρι Με διεθνείς επιτυχίες τριμηνη εκδοση της Ελληνικης ομοσπονδιας ιππασιας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ, τ. Θ. 221 τ.κ. 194 02, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗσ κωδ: 3140, τιμη 0,01 τευχος Νο 112 l ιουνιοσ-οκτωβριοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο! Πώς παίζεται! Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Η κατάταξη στον τελικό. 1. Γιουσέιν Μπολτ (Τζαμάικα) (Π.Ρ.) 2. Αλόνσο Εντουαρντ (Παναμάς) Ουάλας Σπίρμον (ΗΠΑ) 19.

Η κατάταξη στον τελικό. 1. Γιουσέιν Μπολτ (Τζαμάικα) (Π.Ρ.) 2. Αλόνσο Εντουαρντ (Παναμάς) Ουάλας Σπίρμον (ΗΠΑ) 19. Νέο εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ σημείωσε ο Γιουσέιν Μπολτ με 19.19, καταρρίπτοντας το προηγούμενο δικό του, που είχε πετύχει με 19.30 από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008. Ο Μπολτ κατέκτησε

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκόπουλο, 15 εκεµβρίου 2014 Αρ. πρωτ. 544. Προς τα Σωµατεία Μέλη της Ε.Ο.Ι.

Μαρκόπουλο, 15 εκεµβρίου 2014 Αρ. πρωτ. 544. Προς τα Σωµατεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Μαρκόπουλο, 15 εκεµβρίου 2014 Αρ. πρωτ. 544 Προς τα Σωµατεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Σας γνωρίζουµε ότι το ιοικητικό Συµβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά τη συνεδρίασή του, της 10.12.2014, µεταξύ των άλλων, συζήτησε

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. newgen_pro_09

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. newgen_pro_09 Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2009 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2009 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...3 ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ... 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ , 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: , TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ , 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: , TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ 2018 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ 2018 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) ενέκρινε για το 2018 ένα πλήρες και φιλόδοξο πρόγραμμα για όλα τα ιππικά αθλήματα που αναπτύσσει και

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

Στον τελικό του Σύνθετου Ατομικού ο Μάριος Γεωργίου

Στον τελικό του Σύνθετου Ατομικού ο Μάριος Γεωργίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Σ www.olympic.org.cy / cypnoc.media@cytanet.com.cy 7 Aυγούστου 2016 Στον τελικό του Σύνθετου Ατομικού ο Μάριος Γεωργίου Την πρόκριση του στον τελικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Α/ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ 1ης ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΖΕ"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Α/ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ 1ης ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΖΕ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Α/ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ 1ης ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΖΕ" 1 ΜΑΥΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ COHIBA 0012 ΑΙΟΒ 20,00 18,00 16,00 25,50 79,50 2 ΖΟΛΩΤΑ-ΓΙΑΡΑ ΑΘΗΝΑ KOEKA ΙΟΒΟΠ 12,00 14,00 18,00 16,50 60,50 3 ΗΜΗΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ 201 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Γ. ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Δ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-

Διαβάστε περισσότερα

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας Μαρκόπουλο, 28 Δεκεμβρίου 2017 Αρ. Πρωτ.521 Προς τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΙ Κύριοι, Συνημμένα αποστέλλονται τα σχέδια των Γενικών Προκηρύξεων της ΥΕ, ΙΔ, ΙΑ και ΑΜ και το αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ 2012 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Γ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ α. Κατηγορίες Εθνικών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας στην κατηγορία 420 σηματοδότησε η σημερινή συνέντευξη τύπου την

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2014 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2014 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 3 ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2019 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Καλλιθέα 20 Μαρτίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 25 ο Athens Eurolymp

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα