Ευρετήριο. 5 Apps (Εφαρµογές) 4.6 Storage (Αποθήκευση) 4.7 Language & input (Γλώσσα & είσοδος) 4.8 Date & time (Ηµεροµηνία & ώρα)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ευρετήριο. 5 Apps (Εφαρµογές) 4.6 Storage (Αποθήκευση) 4.7 Language & input (Γλώσσα & είσοδος) 4.8 Date & time (Ηµεροµηνία & ώρα)"

Transcript

1 Ευρετήριο 1 Πριν από την πρώτη χρήση 2 Διαδικασία Εκκίνησης της Ταµπλέτας GoTab 3 Η Αρχική Οθόνη του Android (Home) 3.1 Προσθήκη γραφικών στοιχείων (widgets) και συντοµεύσεων στην Αρχική Οθόνη 3.2 Ορισµός Ταπετσαρίας 3.3 Μενού Εφαρµογών 4 Διαµόρφωση της ταµπλέτας Yarvik GoTab 4.1 Μενού Settings (Ρυθµίσεις) 4.2 WiFi 4.3 Sound (Ήχος) 4.4 Display (Οθόνη) 4.5 Apps (Εφαρµογές) 4.6 Storage (Αποθήκευση) 4.7 Language & input (Γλώσσα & είσοδος) 4.8 Date & time (Ηµεροµηνία & ώρα) 5 Apps (Εφαρµογές) 5.1 GetJar 6 Πληροφορίες Αδειοδότησης GNU/GPL 7 Δήλωση Εγγύησης 1 Πριν από την πρώτη χρήση Αγαπητέ χρήστη, Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε το προϊόν µας. Για να µπορέσετε να χρησιµοποιήσετε τη νέα σας ταµπλέτα Yarvik GoTab γρήγορα και εύκολα,

2 διαβάστε πρώτα προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. Ελπίζουµε ότι θα απολαύσετε την ταµπλέτα σας Yarvik GoTab για όσο το δυνατόν µεγαλύτερο χρονικό διάστηµα! Σηµείωση: Η ταµπλέτα Yarvik GoTab είναι ένα ηλεκτρονικό προϊόν υψηλής ακρίβειας. Μην προσπαθήσετε να την αποσυναρµολογήσετε, επειδή θα ακυρωθεί η εγγύησή σας και µπορεί να προκληθεί πρόβληµα στη λειτουργία της συσκευής. Προφυλάξτε το προϊόν από ισχυρά κτυπήµατα. Αποφύγετε τη χρήση της ταµπλέτας GoTab σε περιβάλλον µε υψηλή ή χαµηλή θερµοκρασία, ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον στο οποίο η συσκευή µπορεί να έρθει σε επαφή µε υγρασία, σκόνη ή µαγνητικά πεδία. Μην εκθέτετε την ταµπλέτα GoTab σε ισχυρό ηλιακό φως για µεγάλο χρονικό διάστηµα. Μην χειρίζεστε την οθόνη αφής της ταµπλέτας GoTab µε αιχµηρά αντικείµενα, επειδή µπορεί να γρατσουνιστεί η επιφάνεια της οθόνης. Η παρατεταµένη χρήση ακουστικών συνδεδεµένων στην ταµπλέτα GoTab ή/ και η ρύθµιση της έντασης του ήχου σε πολύ υψηλή στάθµη µπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στη ακοή σας. Μην διασχίζετε δρόµους και µην οδηγείτε µηχανοκίνητα οχήµατα ή ποδήλατο όταν χρησιµοποιείτε την ταµπλέτα GoTab µε ακουστικά, για να αποφύγετε ενδεχόµενα ατυχήµατα. Να χρησιµοποιείτε µόνο συνιστώµενες µπαταρίες, φορτιστές και αξεσουάρ µε την ταµπλέτα. Η χρήση άλλων προϊόντων µε την ταµπλέτα GoTab µπορεί να είναι επικίνδυνη και να παραβιάζει τους όρους της εγγύησης. Για τον καθαρισµό της ταµπλέτας GoTab χρησιµοποιήστε µόνο ένα βαµβακερό ύφασµα, το οποίο θα υγράνετε ελαφρώς µόνο µε νερό. Η ταµπλέτα GoTab δεν πρέπει να καθαρίζεται µε κανένα είδος καθαριστικού υγρού (για τζάµια). Μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση της ταµπλέτας Yarvik GoTab αµέσως µόλις τη βγάλετε από τη συσκευασία, χωρίς να φορτίσετε πρώτα την µπαταρία. Για την µπαταρία, είναι καλύτερο να χρησιµοποιηθεί αρχικά µε όσο φορτίο έχει και να φορτιστεί πλήρως αργότερα, αφού εκφορτιστεί ολοκληρωτικά για πρώτη φορά. Εάν δεν µπορείτε να ενεργοποιήσετε την ταµπλέτα GoTab αµέσως µόλις τη βγάλετε από τη συσκευασία, η µπαταρία είναι ήδη πλήρως εκφορτισµένη και πρέπει, προφανώς, να τη φορτίσετε αρχικά.

3 2 Διαδικασία Εκκίνησης της Ταµπλέτας GoTab Όταν ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά την ταµπλέτα Yarvik GoTab, θα δείτε τη διαδικασία εκκίνησης. Η πρώτη διαδικασία εκκίνησης µπορεί να απαιτήσει αρκετό χρόνο, περίπου 2-3 λεπτά. Όταν τελειώσει η διαδικασία εκκίνησης, η ταµπλέτα GoTab έχει πλέον ολοκληρώσει την έναρξη της λειτουργίας και θα εµφανιστεί η Οθόνη Κλειδώµατος του Android. Οθόνη Κλειδώµατος Android Σύρετε τη γραµµή κλειδώµατος (A) προς τα δεξιά για να ξεκλειδώσετε την ταµπλέτα GoTab. Θα µεταφερθείτε στην Αρχική Οθόνη του Android (Home). 3 Η Αρχική Οθόνη του Android (Home)

4 Η Αρχική Οθόνη του Android (Home) Στην κάτω περιοχή της οθόνης της ταµπλέτας GoTab εµφανίζεται πάντα η γραµµή κατάστασης. Η γραµµή κατάστασης εµφανίζει τόσο πληροφορίες συστήµατος, όσο και κουµπιά λειτουργιών. 1 - Μενού εφαρµογών και γραφικών στοιχείων 2 - Γραφικό στοιχείο (αναλογικό ρολόι) 3 - Συντοµεύσεις Εφαρµογών 4 - Κουµπί Πίσω - σας επαναφέρει στην προηγούµενη οθόνη ή στην προηγούµενη τοποθεσία Web, όταν χρησιµοποιείτε την εφαρµογή Browser 5 - Αρχική - σας επαναφέρει στην Αρχική Οθόνη του Android 6 - Κουµπί πολυδιεργασίας 7 - Ώρα Συστήµατος 8 - Ένδειξη Σήµατος Wi-Fi 9 - Ένδειξη Στάθµης Μπαταρίας Η αρχική οθόνη αποτελείται από πολλαπλές σελίδες, τις οποίες µπορείτε να προσπελάσετε

5 σέρνοντας στην αρχική οθόνη προς τα αριστερά/δεξιά. Για να δείτε ποιες εφαρµογές εκτελούνται στο παρασκήνιο, µπορείτε να εµφανίσετε την προβολή πολυδιεργασίας πατώντας το κουµπί πολυδιεργασίας (6). Κάντε κλικ σε µια από τις εκτελούµενες εφαρµογές στην προβολή πολυδιεργασίας για να µεταβείτε άµεσα σ' αυτήν. Μπορείτε να κλείσετε κάποια από τις εφαρµογές που εκτελούνται πατώντας παρατεταµένα πάνω της και επιλέγοντας "Remove from list" (Αφαίρεση από τη λίστα). 3.1 Προσθήκη γραφικών στοιχείων (widgets) και συντοµεύσεων στην Αρχική Οθόνη Για να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο, πατήστε το κουµπί εφαρµογών και γραφικών στοιχείων στην επάνω δεξιά γωνία της Αρχικής Οθόνης: Στην επόµενη οθόνη θα δείτε όλες τις εγκατεστηµένες εφαρµογές και τα γραφικά στοιχεία. Εµφανίζονται ξεχωριστά, επιλέγοντας "Apps" (Εφαρµογές) ή "Widgets" (Γραφικά Στοιχεία),

6 αντίστοιχα, στο επάνω τµήµα της οθόνης. Πατήστε "Widgets" (Γραφικά Στοιχεία) για να εµφανίσετε όλα τα διαθέσιµα γραφικά στοιχεία. Όταν εµφανίζονται όλα τα γραφικά στοιχεία, µπορείτε να σύρετε στην οθόνη για να εµφανίσετε την επόµενη σελίδα (εάν υπάρχει). Πατήστε παρατεταµένα το επιθυµητό γραφικό στοιχείο για να εµφανίσετε την Αρχική Οθόνη και ελευθερώστε το γραφικό στοιχείο σε ένα ελεύθερο σηµείο στην αρχική οθόνη. Για να προσθέσετε µια συντόµευση προς οποιαδήποτε εφαρµογή, πατήστε το κουµπί εφαρµογών και γραφικών στοιχείων στην επάνω δεξιά γωνία της Αρχικής Οθόνης: Στην επόµενη οθόνη θα δείτε όλες τις εγκατεστηµένες εφαρµογές και τα γραφικά στοιχεία. Εµφανίζονται ξεχωριστά, επιλέγοντας "Apps" (Εφαρµογές) ή "Widgets" (Γραφικά Στοιχεία), αντίστοιχα, στο επάνω τµήµα της οθόνης. Πατήστε "Apps" (Εφαρµογές) για να εµφανίσετε όλες τις εγκατεστηµένες εφαρµογές. Πατήστε παρατεταµένα την επιθυµητή εφαρµογή για να εµφανίσετε την αρχική οθόνη και ελευθερώστε τη συντόµευση σε ένα ελεύθερο σηµείο στην Αρχική Οθόνη. Για να αφαιρέσετε γραφικά στοιχεία και/ή συντοµεύσεις από την Αρχική Οθόνη, πατήστε πάνω τους παρατεταµένα και σύρετέ τα στο εικονίδιο καλάθου αχρήστων "Remove" (Αφαίρεση) που εµφανίζεται στην επάνω περιοχή της Αρχικής Οθόνης. 3.2 Ορισµός Ταπετσαρίας Για να αλλάξετε την ταπετσαρία της Αρχικής Οθόνης, πατήστε παρατεταµένα στην Αρχική Οθόνη µέχρι να εµφανιστεί το µενού Select Wallpaper from (Επιλογή Ταπετσαρίας από). Μπορείτε να επιλέξετε µεταξύ "Live Wallpapers" (ταπετσαρίες µε κίνηση), "Super-HD Player" (συλλογή φωτογραφιών/βίντεο) και "Wallpapers" (προεπιλεγµένες στατικές εικόνες). 3.3 Μενού Εφαρµογών Πατήστε το κουµπί εφαρµογών και γραφικών στοιχείων στην επάνω δεξιά γωνία της Αρχικής Οθόνης: Όταν το σύστηµα εµφανίσει τα γραφικά στοιχεία, πατήστε "Apps" (Εφαρµογές) για να εµφανίσετε όλες τις εγκατεστηµένες εφαρµογές. Εδώ θα βρείτε όλα τα προεγκατεστηµένα προγράµµατα, ή εφαρµογές (apps), καθώς και τις πρόσθετες εφαρµογές που εγκαθιστάτε εσείς. Μπορείτε να εκκινήσετε οποιαδήποτε εφαρµογή πατώντας απλώς στο εικονίδιό της.

7 Οθόνη Εφαρµογών 4 Διαµόρφωση της ταµπλέτας Yarvik GoTab 4.1 Μενού Settings (Ρυθµίσεις) Πατήστε το εικονίδιο Settings (Ρυθµίσεις) στο Μενού Εφαρµογών για να εµφανίσετε το µενού Settings. Στο µενού Settings θα βρείτε επιλογές για τη διαµόρφωση της ταµπλέτας Yarvik GoTab.

8 Μενού Settings (Ρυθµίσεις) Θα περιγράψουµε τα σηµαντικότερα µέρη: 4.2 WiFi Διαµόρφωση της σύνδεσης µε ένα ασύρµατο δίκτυο Wi-Fi. Σύρετε το κουµπί On/Off στη θέση "On" για να ενεργοποιήσετε την επικοινωνία Wi-Fi.

9 Τα διαθέσιµα δίκτυα Wi-Fi εµφανίζονται στη λίστα δικτύων, στα δεξιά της οθόνης. Αγγίξτε το επιθυµητό δίκτυο. Εάν το δίκτυο είναι ασφαλές, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το κλειδί ασφάλειας του δικτύου. Πατήστε το κουµπί Connect (Σύνδεση) και η ταµπλέτα GoTab θα συνδεθεί στο δίκτυο. Όταν εµφανιστεί το µήνυµα Connected (Συνδέθηκε) κάτω από το όνοµα του δικτύου και το εικονίδιο ασύρµατης λήψης στο κάτω τµήµα της γραµµής κατάστασης, έχετε συνδεθεί επιτυχώς στο ασύρµατο δίκτυο. Εµφάνιση της Διεύθυνσης MAC Wi-Fi της Ταµπλέτας Yarvik GoTab Στην οθόνη ρυθµίσεων Wi-Fi, κάντε κλικ στο κουµπί µενού στην επάνω δεξιά γωνία. Πατήστε "Advanced" (Για Προχωρηµένους) στο αναπτυσσόµενο µενού. Η διεύθυνση MAC Wi-Fi αναφέρεται στο πεδίο "MAC address" (Διεύθυνση MAC) της οθόνης "Advanced Wi-Fi" (Ρυθµίσεις Wi-Fi για Προχωρηµένους) που εµφανίζεται κατόπιν. 4.3 Sound (Ήχος) Εδώ µπορείτε να αλλάξετε τη ρύθµιση έντασης ήχου της ταµπλέτας GoTab. Αυτό µπορεί επίσης να γίνει µέσω των πλήκτρων έντασης ήχου που διαθέτει η ταµπλέτα GoTab και των κουµπιών έντασης ήχου στην επάνω γραµµή κατάστασης.

10 4.4 Display (Οθόνη) Εδώ µπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα της οθόνης, τα µεγέθη του κειµένου και τον χρόνο αυτόµατης µετάβασης σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Να έχετε υπόψη ότι όσο µεγαλύτερη είναι η φωτεινότητα της οθόνης, τόσο υψηλότερη είναι η κατανάλωση ενέργειας. Αυτό επιταχύνει σηµαντικά την εκφόρτιση της µπαταρίας. Εάν δεν θέλετε το περιεχόµενο της οθόνης να περιστρέφεται αυτόµατα καθώς αλλάζετε την κλίση της ταµπλέτας GoTab, µπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη συγκεκριµένη λειτουργία µέσω της ρύθµισης Auto-rotate screen (Αυτόµατη περιστροφή οθόνης). 4.5 Apps (Εφαρµογές) Εδώ έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις εφαρµογές που είναι εγκατεστηµένες στην ταµπλέτα Yarvik GoTab. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε εφαρµογές που έχετε εγκαταστήσει για να εµφανίσετε πληροφορίες γι' αυτές, καθώς και να τις καταργήσετε (αν θέλετε) χρησιµοποιώντας το κουµπί Uninstall (Κατάργηση Εγκατάστασης). Σηµειώστε ότι οι προεγκατεστηµένες και προεπιλεγµένες εφαρµογές (όπως π.χ. η αριθµοµηχανή) δεν µπορούν να καταργηθούν. 4.6 Storage (Αποθήκευση) Εµφανίζει πληροφορίες για την εσωτερική µνήµη. Όταν υπάρχει κάρτα MicroSD στη συσκευή, εδώ µπορείτε επίσης να δείτε πληροφορίες σχετικά µε τη µνήµη της εγκατεστηµένης κάρτας. Σύνδεση της Ταµπλέτας Yarvik GoTab σε PC ή Mac µέσω USB Μπορείτε να συνδέσετε την ταµπλέτα Yarvik GoTab σε έναν υπολογιστή PC ή Mac χρησιµοποιώντας το παρεχόµενο καλώδιο USB. Όταν η ταµπλέτα GoTab είναι συνδεδεµένη σε υπολογιστή, µπορείτε να προσπελάσετε την εσωτερική µνήµη της, καθώς και την κάρτα MicroSD (αν υπάρχει), ως τυπική Συσκευή Μαζικής Αποθήκευσης USB. Για να προσδιορίσετε τη θύρα σύνδεσης εξαρτώµενων (slave) συσκευών USB της ταµπλέτας Yarvik GoTab, ανατρέξτε στον έντυπο Οδηγό Γρήγορης Έναρξης της ταµπλέτας. Συνδέστε το καλώδιο USB στη θύρα σύνδεσης εξαρτώµενων συσκευών USB της ταµπλέτας Yarvik GoTab και σε µια ελεύθερη θύρα USB του υπολογιστή σας. Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης της ταµπλέτας GoTab θα εµφανιστούν δύο µηνύµατα, σε

11 γρήγορη διαδοχή: Μόλις εµφανιστεί το δεύτερο µήνυµα, "USB connected" (Ολοκλήρωση σύνδεσης USB), κάντε κλικ πάνω του. Θα εµφανιστεί η ακόλουθη οθόνη: Κάντε κλικ στο κουµπί "Turn on USB storage" (Ενεργοποίηση θέσης αποθήκευσης USB). Θα εµφανιστεί ένα ενηµερωτικό παράθυρο: Κάντε κλικ στο "OK" για επιβεβαίωση. Η εσωτερική µνήµη της ταµπλέτας Yarvik GoTab θα εµφανιστεί ως Δίσκος Μαζικής Αποθήκευσης

12 στο σύστηµα αρχείων του υπολογιστή σας και µπορεί να χρησιµοποιηθεί, για παράδειγµα, για την αντιγραφή αρχείων από και προς την ταµπλέτα Yarvik GoTab. Εάν έχετε τοποθετήστε µια κάρτα MicroSD στην ταµπλέτα, η κάρτα θα αναγνωριστεί από τον υπολογιστή ως δεύτερος Δίσκος Μαζικής Αποθήκευσης. Για να τερµατίσετε τη χρήση της λειτουργίας Συσκευής Μαζικής Αποθήκευσης, κάντε κλικ στο κουµπί "Turn off USB storage" (Απενεργοποίηση θέσης αποθήκευσης USB) και αποσυνδέστε το καλώδιο USB. Σηµείωση: Δεν απαιτούνται προγράµµατα οδήγησης υλικού για την προσπέλαση της µνήµης της ταµπλέτας Yarvik GoTab. Εάν ο υπολογιστής ζητήσει την εγκατάσταση προγραµµάτων οδήγησης, αγνοήστε απλώς την προτροπή. 4.7 Language & input (Γλώσσα & είσοδος) Χρησιµοποιήστε την επιλογή Select language (Επιλογή γλώσσας) για να επιλέξετε τη γλώσσα για το περιεχόµενο που εµφανίζεται στην οθόνη της ταµπλέτας Yarvik GoTab. Αυτή η ρύθµιση ισχύει για όλα τα κείµενα που εµφανίζονται στην οθόνη, σε ολόκληρο το σύστηµα. Μέσω της επιλογής Android keyboard (Πληκτρολόγιο Android) µπορείτε να διαµορφώσετε το πληκτρολόγιο οθόνης της ταµπλέτας GoTab. 4.8 Date & time (Ηµεροµηνία & ώρα) Εδώ µπορείτε να διαµορφώσετε την ηµεροµηνία και την ώρα για την ταµπλέτα Yarvik GoTab. 5 Apps (Εφαρµογές) Η ταµπλέτα Yarvik GoTab περιλαµβάνει προ-εγκατεστηµένες Εφαρµογές (δείτε παραδείγµατα παρακάτω). Browser Η εφαρµογή περιήγησης για την εξερεύνηση τοποθεσιών Web. Calculator Αριθµοµηχανή µε ορισµένες απλές επιστηµονικές λειτουργίες. FBReader Εφαρµογή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων που υποστηρίζει τις µορφές: epub, fb2 και (εν µέρει) mobipocket. GetJar Το κατάστηµα εφαρµογών GetJar. Ανατρέξτε στην ενότητα GetJar, στην επόµενη

13 σελίδα. Calendar Εφαρµογή ηµερολογίου για τον ορισµό και την προβολή συναντήσεων. Camera Για τη λήψη φωτογραφιών και την εγγραφή βίντεο µε την ενσωµατωµένη κάµερα. Clock Ένα απλό ρολόι µε ξυπνητήρι. Downloads Εµφανίζει τα τρέχοντα και τα αρχειοθετηµένα αρχεία που έχετε λάβει (κατεβάσει) µέσω της εφαρµογής Browser. Πρόγραµµα-πελάτης για αποστολή και λήψη µηνυµάτων ηλεκτρονικού ταχυδροµείου. Hi-Q MP3 Recorder Για την εγγραφή και την αναπαραγωγή φωνητικών σηµειώσεων/ήχου. Manual Το παρόν ψηφιακό εγχειρίδιο χρήσης της ταµπλέτας Yarvik GoTab. Music Για την αναπαραγωγή αρχείων µουσικής/ήχου στην ταµπλέτα Yarvik GoTab. OfficeSuite Το βοήθηµα προβολής αρχείων MobiSoft OfficeSuite Viewer. Ανοίγει αρχεία Word, Excel, PowerPoint και PDF. Settings Το µενού για τη διαµόρφωση της ταµπλέτας Yarvik GoTab. ES File Explorer Βοήθηµα εξερεύνησης αρχείων για εξέταση και άνοιγµα φακέλων και εγγράφων στην ταµπλέτα Yarvik GoTab. Δείτε παρακάτω για πρόσθετες πληροφορίες. Super-HD Player/Gallery Η ολοκληρωµένη εφαρµογή προβολής φωτογραφιών και αναπαραγωγής βίντεο της ταµπλέτας Yarvik GoTab. Προσπέλαση της µνήµης µε το ES File Explorer Για να προσπελάσετε µια κάρτα MicroSD που έχετε εισάγει: πρέπει να µεταβείτε στο κορυφαίο επίπεδο φακέλων, όπου στη γραµµή διαδροµής φακέλων στο επάνω τµήµα της οθόνης εµφανίζεται το σύµβολο "/". Εάν βρίσκεστε σε κάποιον άλλο φάκελο, µπορείτε να µεταβείτε στο κορυφαίο επίπεδο φακέλων πατώντας το κουµπί "Back" (Πίσω) στην κάτω γραµµή συστήµατος, µέχρι να εµφανιστεί το σύµβολο "/" στη γραµµή διαδροµής φακέλων στο επάνω τµήµα της οθόνης. Όταν βρίσκεστε στο κορυφαίο επίπεδο, ανοίξτε τον φάκελο "mnt". Εκεί θα βρείτε τον φάκελο "extsd", ο οποίος αντιπροσωπεύει την κάρτα MicroSD. Όταν είναι συνδεδεµένη µια συσκευή αποθήκευσης USB στη θύρα κεντρικού υπολογιστή (host) USB της ταµπλέτας Yarvik GoTab, µπορείτε να την προσπελάσετε ανοίγοντας τον φάκελο "usbhost1", µέσα στον φάκελο "mnt" που αναφέρθηκε παραπάνω.

14 5.1 GetJar Το κατάστηµα εφαρµογών GetJar είναι ένα κεντρικό σηµείο, µέσω του οποίου µπορείτε να βρείτε χιλιάδες εφαρµογές ( apps ) για την ταµπλέτα Yarvik GoTab, καθώς και να λάβετε οποιαδήποτε εφαρµογή πατώντας ένα κουµπί. Για να χρησιµοποιήσετε το κατάστηµα εφαρµογών GetJar, η ταµπλέτα Yarvik GoTab πρέπει να είναι συνδεδεµένη σε ένα δίκτυο Wi-Fi το οποίο παρέχει πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης του GetJar, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, για να ψάξετε για συγκεκριµένους τίτλους εφαρµογών. Πατήστε το κουµπί Free (Δωρεάν) για να µεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών της αντίστοιχης εφαρµογής. Αυτό είναι επίσης το σηµείο από το οποίο µπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές περισσότερες εφαρµογές για Android στο Internet. Για να σας βοηθήσουµε να ξεκινήσετε, σας προτείνουµε να επισκεφτείτε τις τοποθεσίες Web που αναφέρονται παρακάτω. Αυτές παρέχουν πρόσβαση σε µια µεγάλη ποικιλία διασκεδαστικών και χρήσιµων δωρεάν εφαρµογών.

15 Η χρήση όλων των εφαρµογών που λαµβάνετε γίνεται µε δική σας ευθύνη. Σηµείωση: Λόγω περιορισµών αδειοδότησης που ισχύουν για τις φορητές συσκευές οι οποίες βασίζονται στο λειτουργικό σύστηµα Android, η Ταµπλέτα Yarvik έχει δυνατότητα προσπέλασης του επίσηµου Android Marketplace, αλλά δεν θα µπορείτε να λάβετε εφαρµογές από αυτό. 6 Πληροφορίες Αδειοδότησης GNU/GPL Για περισσότερες πληροφορίες, συµβουλευτείτε τις νοµικές πληροφορίες που είναι διαθέσιµες στην ταµπλέτα Yarvik GoTab επιλέγοντας Settings About tablet Legal information (απαιτείται σύνδεση στο Internet) ή επισκεφτείτε την τοποθεσία 7 Δήλωση Εγγύησης Η Yarvik εγγυάται ότι το προϊόν που αγοράστηκε από τον Πελάτη δεν θα παρουσιάσει ελαττώµατα οφειλόµενα στην εργασία ή τα υλικά για διάστηµα 2 ετών από την ηµεροµηνία αγοράς του από τον Πελάτη. Εάν, οποιαδήποτε στιγµή κατά τη διάρκεια της εγγύησης, το προϊόν παρουσιάσει κάποιο ελάττωµα οφειλόµενο στην εργασία ή τα υλικά, ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν στον µεταπωλητή από τον οποίο το αγόρασε. Ο µεταπωλητής θα το επισκευάσει ή θα το αντικαταστήσει (κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Yarvik) εντός εύλογου χρονικού διαστήµατος. Ως αποδεικτικό της ηµεροµηνίας αγοράς απαιτείται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς. Η απόφαση της Yarvik αναφορικά µε αυτό το θέµα θα είναι τελική. Η εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώµατα ή προβλήµατα λειτουργίας λόγω µεταφερόµενου λογισµικού, εσφαλµένης χρήσης, καταχρηστικού χειρισµού, τροποποίησης, αµέλειας, ακατάλληλης χρήσης, ανεπαρκούς προστασίας ή οποιασδήποτε άλλης πράξης εκτός ελέγχου της Yarvik. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν αγοράζετε µια ταµπλέτα GoTab από την Yarvik, η ταµπλέτα θα σας παραδοθεί µε το νεότερο σταθερό firmware για το συγκεκριµένο µοντέλο κατά την περίοδο που κατασκευάστηκε η συσκευή. Η Yarvik δεν παρέχει υποστήριξη για προϊόντα τα οποία τροποποιήθηκαν µε οποιονδήποτε τρόπο από τον τελικό χρήστη, ούτε υποστηρίζει προγραµµατιστικές τροποποιήσεις του firmware και του λογισµικού που χρησιµοποιούνται στα προϊόντα της, ενώ εάν γίνουν τέτοιες τροποποιήσεις, όλες οι εγγυήσεις καθίστανται αυτόµατα άκυρες. Για να αποτραπεί η ακύρωση της προσφερόµενης στο παρόν εγγύησης, ο Πελάτης πρέπει να χρησιµοποιεί µόνο επίσηµο λογισµικό, εφαρµογές και αναβαθµίσεις, που είναι διαθέσιµα από την

16 τοποθεσία Web της Yarvik, στη διεύθυνση Δεν πρέπει να χρησιµοποιείται άλλο λογισµικό ή firmware, καθώς αυτό θα ακυρώσει αυτόµατα όλες τις εγγυήσεις και την υποστήριξη. Η Yarvik δεν υποστηρίζει τη χρήση οποιουδήποτε λογισµικού ή firmware εκτός του λογισµικού ή του firmware που εγκαταστάθηκε στο προϊόν από τον κατασκευαστή ή είναι διαθέσιµο από την επίσηµη τοποθεσία Web της Yarvik, Η Yarvik δηλώνει ρητά ότι δεν θα αποκρίνεται σε οποιαδήποτε αιτήµατα σχετικά µε τροποποιήσεις που έγιναν χωρίς εξουσιοδότηση, καθώς και σχετικά µε λογισµικό και firmware χωρίς εξουσιοδότηση. YARVIK.COM file:///users/elroy/desktop/manual%204.0/manual_gr.html Pagina 16 van 16

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης Τα πρώτα βήματα ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης 2. Καλώδιο USB ηλεκτρονικών βιβλίων 3. Ακουστικά 4. Θήκη μεταφοράς 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών (3.1) 2. Σύνδεση (3.2) 3. Εγκατάσταση σε Windows (3.3) 4. Έλεγχος µετά την εγκατάσταση (4.0) 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Smart TV box

Οδηγός χρήσης. Smart TV box Smart TV box CPU: Τετραπύρηνη έως 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB μνήμη flash Android Jelly Bean 4.2 OS Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Υποστήριξη για κάρτα microsdhc Google Play Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH TPC-703 3G HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta BIH Garantni list / Servisna mjesta AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points EN User manual SR Garantni list / Servisna mesta

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. 4. Καλώδιο USB 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 3 4 5 1 6 2 7 1 2 3 4 5 6 Πλήκτρο Λειτουργίας\Επανα φοράς Ένταση +\ Ένταση - Κάρτα Micro

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. Ελληνική έκδ ση έκδoση. SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. Ελληνική έκδ ση έκδoση. SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB Ελληνική έκδ ση έκδoση SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB Εισαγωγή Μην εκθέσετε σε ακραίες θερμοκρασίες την εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB της Sweex. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεσο ηλιακό φως

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

TRUST AMI MOUSE 150T OPTICAL WEB SCROLL

TRUST AMI MOUSE 150T OPTICAL WEB SCROLL 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο προορίζεται για τους χρήστες του TRUST AMI MOUSE 150T OPTICAL WEB SCROLL. Το ποντίκι αυτό σας προσφέρει πλήρη έλεγχο της οθόνης σας. Αν µετακινήσετε τη µπίλια θα µετακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε την κάρτα FireWire PCI Sweex. Η κάρτα αυτή σας δίνει πολλές δυνατότητες: - Η

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Να µην εκτίθεται το Sweex Black Onyx MP4 Player σε υψηλές θερµοκρασίες. Μην τοποθετείται την συσκευή εκτεθειµένη σε έντονο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγές υψηλής θερµοκρασίας(π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

1 Εισαγωγή. 2 Ασφάλεια. 3 Εγκατάσταση. 3.1 Μπαταρίες TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS

1 Εισαγωγή. 2 Ασφάλεια. 3 Εγκατάσταση. 3.1 Μπαταρίες TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο προορίζεται για τους χρήστες της συσκευής TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS. Αυτό το ποντίκι προσφέρει ασύρµατο χειρισµό µέσω σύνδεσης υπέρυθρων. Ο δέκτης του ποντικού µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 1 2 5 3 6 4 7 8 9 Κουμπί λειτουργίας Πλήκτρο Enter (Καταχώριση) Κουμπιά κατεύθυνσης Πλήκτρο Μουσικής Πλήκτρο Μενού Πλήκτρο Επιστροφή 10 Πλήκτρο Ζουμ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB

D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB Πληροφορίες για το προϊόν A: ακτύλιος φακού B: Φακός κιαλιών C: Οθόνη υγρών κρυστάλλων D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB G: Κουµπί επιλογής τρόπου

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 1 Α. ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (EXPORT) ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 3 1. ΜΕ ΧΡΗΣΗ INTERNET EXPLORER 3 2. ΜΕ ΧΡΗΣΗ MOZILLA FIREFOX 10 Β. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα