ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ"

Transcript

1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

2

3 Tech Excellence Awards Ελληνικά Τεχνολογικά Βραβεία ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ 2013 Για μία ακόμη χρονιά, η διοργάνωση των Tech Excellence Awards έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του PC Magazine αλλά και όλους τους φίλους της τεχνολογίας να αναδείξουν τα κορυφαία tech προϊόντα και εταιρείες της περασμένης σεζόν. Παράλληλα, η συντακτική ομάδα του κορυφαίου περιοδικού τεχνολογίας και πληροφορικής στην Ελλάδα βραβεύει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες και εφαρμογές που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην πρόοδο και την ανάπτυξη της τεχνολογίας στη χώρα μας αλλά και διεθνώς. Η έκτη διαδοχική διοργάνωση των Tech Excellence Awards αποδεικνύει ότι ακόμη και εν μέσω ύφεσης το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες διατηρείται υψηλό, με δεδομένο μάλιστα ότι η πρόοδος και η καινοτομία μπορούν να αποτελέσουν διαβατήρια εξόδου της χώρας από την κρίση. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Το κοινό συμμετείχε μαζικά στα Tech Excellence Awards 2013, δηλώνοντας τις προτιμήσεις του μέσω ενός online ερωτηματολογίου όπου υπήρχαν τα προϊόντα κάθε κατηγορίας. Όλα τα υποψήφια προϊόντα έχουν δοκιμαστεί και παρουσιαστεί στις σελίδες του PC Magazine. Οι αναγνώστες είχαν τη δυνατότητα να καταχωρίσουν τις ψήφους τους αλλά και και να δηλώσουν συμμετοχή για τα μεγάλα δώρα.

4 Apps Tech initiative 4 HORIZON evilwindowdog.com/horizon Μια εφαρμογή με ελληνικό όνομα και DNA, αφού δημιουργοί της είναι δύο νέοι developers από τη Θεσσαλονίκη. Το Horizon app απευθύνεται στους χρήστες ios που θέλουν να γράφουν βίντεο σε οριζόντια θέση, ανεξαρτήτως πώς κρατούν τη συσκευή. Αν και η λειτουργία διόρθωσης του προσανατολισμού είναι γνωστή από εφαρμογές φωτογραφίας, το Horizon είναι το πρώτο app που την έφερε και στη λήψη βίντεο και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο. Η πρωτοποριακή εφαρμογή αξιοποιεί το γυροσκόπιο της συσκευής, ώστε η κάμερα να γράφει πάντα εικόνα παράλληλα με το έδαφος. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα ενσωματωμένα φίλτρα, να επεξεργαστούν τα βίντεο σε άλλες εφαρμογές αλλά και να τα μοιραστούν πανεύκολα σε Facebook, Twitter και Instagram. To Horizon σημείωσε εκπληκτική επιτυχία από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, σκαρφαλώνοντας στις πρώτες θέσεις των itunes charts σε πολλές χώρες, ενώ με ιδιαίτερα θετικά σχόλια το υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι και η παγκόσμια tech κοινότητα. Στα πλάνα των developers της Evil Window Dog είναι η ανάπτυξη της εφαρμογής και για Android και Windows Phone, αλλά και η διαρκής ανανέωση του ios app. Tech initiative SI-CLUSTER [CORALLIA] Μία από τις πιο ζωντανές αποδείξεις ότι οι καλές και καινοτόμες ιδέες μπορούν να ανθήσουν ακόμη και στο άνυδρο περιβάλλον της κρίσης είναι το si-cluster, μια νέα πρωτοβουλία στον χώρο των διαστημικών τεχνολογιών. Το συναρπαστικό Διαστημικό Ταξίδι Καινοτομίας ξεκινά με αφετηρία την Ελλάδα και, υπό την αιγίδα του Corallia, φιλοδοξεί να συνεχιστεί σε όλο τον πλανήτη και λόγω κατηγορίας ακόμη και έξω από αυτόν! Ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών [si-cluster] ανακοίνωσε, στα τέλη του 2013, τη συντονισμένη ανάληψη συνεργατικών δράσεων και υποστήριξη τεχνολογιών αιχμής και καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις προκειμένου να αποκτήσει η χώρα διαστημικό πρόγραμμα. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε την υποστήριξη τριών συνεργατικών έργων εθνικής εμβέλειας, τα οποία αναπτύσσουν τεχνολογίες συστημάτων πλοήγησης και συμπίεσης δεδομένων, δύο έργα νέων επιχειρήσεων με σκοπό τη δημιουργία υλικών νανοτεχνολογίας για το διάστημα και 13 καινοτομικά επιχειρηματικά σχέδια. Tο si-cluster αποτελείται από 20 μέλη [επιχειρήσεις και startups] και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα ερευνητικά κέντρα και τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ βασικός αρωγός είναι το Corallia, ο πρώτος φορέας για την οργανωμένη και συστηματική ανάπτυξη συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας στη χώρα μας.

5 web banking mobile banking easypay

6 Notebooks Tablets 6 DELL XPS 14Z ΔΙΑΘΕΣΗ Dell Ελλάς, SONY VAIO SV-P1321M2E/B ΔΙΑΘΕΣΗ Sony Hellas, TOSHIBA QOSMIO X870-13D ΔΙΑΘΕΣΗ Ideal, Ένα πανίσχυρο desktop replacement notebook, που διαθέτει full HD οθόνη 17,3 ιντσών με δυνατότητα προβολής περιεχομένου 3D, ηχεία της Harman Kardon, Blu-ray recorder, αποθηκευτικό χώρο 2ΤΒ και κορυφαία CPU και GPU από την γκάμα της Intel και της Nvidia αντίστοιχα. FΙΝΑLISTS SONY XPERIA TABLET Z ΔΙΑΘΕΣΗ Sony Mobile, SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 [2014] ΔΙΑΘΕΣΗ Samsung Electronics Hellas, APPLE ipad AIR ΔΙΑΘΕΣΗ isquare, Πιο κομψό, πιο ελαφρύ και πιο ισχυρό από ποτέ, το ipad Air δεν είναι τυχαία το πιο ποθητό tablet της αγοράς. Οθόνη Retina, SoC 64-bit, ταχύτατη ασύρματη δικτύωση [είτε Wi-Fi είτε LTE] και 10 ώρες αυτονομίας αποτελούν το μέτρο σύγκρισης κάθε ανταγωνιστικού προϊόντος.

7

8 Smartphones Mobile λειτουργικά συστήματα 8 LG G2 ΔΙΑΘΕΣΗ LG Electronics Hellas, SONY XPERIA Z1 ΔΙΑΘΕΣΗ Sony Mobile, APPLE iphone 5s ΔΙΑΘΕΣΗ isquare, Ως το πιο δημοφιλές smartphone αναδείχτηκε για άλλη μία χρονιά το iphone. To 5s διαθέτει το πρώτο SoC αρχιτεκτονικής 64-bit, ενώ ενσωματώνει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, για πιο εύκολες και ασφαλείς αγορές από το itunes Store. FΙΝΑLISTS ios apple.com/gr/ios WINDOWS PHONE 8 windowsphone.com ANDROID Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τo Android, που παράλληλα με την εντυπωσιακή έκδοση του 4.4 KitKat, είδε τα συνολικά του μερίδια να αυξάνονται διαρκώς. Έσπασε, μάλιστα, το φράγμα του 1 δισ. συσκευών με τις πιο οικονομικές προτάσεις σε smartphones και tablets, αλλά και οι ουκ ολίγες high-end υλοποιήσεις δίνουν στο λειτουργικό της Google σταθερό προβάδισμα.

9

10 Οθόνες Υποσυστήματα 10 ASUS MX279H ΔΙΑΘΕΣΗ Westnet Distribution, PHILIPS BRILLIANCE 298P4QJEB ΔΙΑΘΕΣΗ MMD Monitors&Displays, DELL ULTRASHARP U2713H ΔΙΑΘΕΣΗ Dell Ελλάς, Μία πληθωρική οθόνη για επαγγελματίες της εικόνας και όχι μόνο. Διαθέτει LCD IPS πάνελ ανάλυσης 2.560x1.440 pixels στις 27 ίντσες, καλύπτει το 99 % του χρωματοχώρου Adobe RGB, υποστηρίζει χρώμα 14-bit, ενώ προσφέρει και πολύ πλούσια συνδεσιμότητα με USB 3.0 hub και card reader. FΙΝΑLISTS GIGABYTE Z87X-OC ΔΙΑΘΕΣΗ Info-Quest, / Multirama, / Oktabit, / Πλαίσιο, NVIDIA GEFORCE GTX 780Ti ΔΙΑΘΕΣΗ - INTEL CORE i7-4960x ΔΙΑΘΕΣΗ Intel Ελλάς, Χωρίς περιστροφές, ο πιο γρήγορος επεξεργαστής Intel Core i7 της αγοράς. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα LGA2011, διαθέτει έξι φυσικούς πυρήνες με δυνατότητα επεξεργασίας 12 threads, και είναι χρονισμένος στα 4GHz [Turbo]. Αντίστοιχο των επιδόσεών του είναι και το κόστος του, κοντά στα ευρώ.

11 ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

12 Πολυμηχανήματα inkjet Δικτυακά προϊόντα 12 CANON PIXMA MX925 ΔΙΑΘΕΣΗ Intersys, EPSON L550 ΔΙΑΘΕΣΗ Epson Ελλάς, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS e-aio ΔΙΑΘΕΣΗ HP Ελλάς, Ένα πολυμηχάνημα που απογειώνει την παραγωγικότητα και συμβάλλει τα μέγιστα στην εξοικονόμηση κόστους. Προσφέρει εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και λειτουργίες fax, ενώ η δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης και εκτύπωσης από παντού μέσω web διευρύνουν τα πλεονεκτήματά του. Το All-in-One πολυεργαλείο της ΗΡ μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες τόσο των business όσο και των απαιτητικών οικιακών χρηστών. FΙΝΑLISTS DRAYTEK VIGOR 2850VN VDSL2+ ΔΙΑΘΕΣΗ Lexis Πληροφορική, DEVOLO DLAN 650+ ΔΙΑΘΕΣΗ Devolo, Ένα προϊόν για όσους θέλουν να δικτυώσουν εύκολα και γρήγορα ένα σπίτι ή έναν χώρο εργασίας. Υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς 600Mbps, διαθέτει πρίζα με ασφάλεια 16A, υποστηρίζει κρυπτογράφηση AES 128 bit, και μπορείτε να συνδέσετε έως και 64 ανάπτορες σε ένα δίκτυο.

13 13 DSLR Compact System Cameras PENTAX K-3 ΔΙΑΘΕΣΗ Κούνιο, CANON EOS 70D ΔΙΑΘΕΣΗ Intersys, H κορυφαία από τις ερασιτεχνικές DSLR της Canon. Ιδανική για όσους θέλουν να τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο, χάρη στο μοναδικό Dual Pixel CMOS AF αισθητήρα ανάλυσης 20,2MP που προσφέρει ομαλή εστίαση επιπέδου βιντεοκάμερας σε συνδυασμό με λειτουργία Live View. NIKON D610 ΔΙΑΘΕΣΗ Δαμκαλίδης, FΙΝΑLISTS OLYMPUS OM-D E-M1 ΔΙΑΘΕΣΗ Intersys, FUJIFILM X-E2 ΔΙΑΘΕΣΗ Fujifilm Hellas, Η ανανεωμένη εκδοχή της επιτυχημένης X-E1. Διαθέτει τον δεύτερης γενιάς αισθητήρα Xtrans CMOS, που προσφέρει πιο γρήγορο AF, μεγαλύτερη και υψηλότερης ανάλυσης οθόνη για την προεπισκόπηση, καθώς και ενσωματωμένο Wi-Fi για συνεργασία με το Android ή ios smartphone σας. SONY α7r ΔΙΑΘΕΣΗ Sony Ελλάς,

14 Software Videogames 14 ADOBE PHOTOSHOP CC ΔΙΑΘΕΣΗ Άνοδος, MICROSOFT OFFICE 365 ΔΙΑΘΕΣΗ Microsoft Hellas, microsoft.com MICROSOFT WINDOWS 8.1 ΔΙΑΘΕΣΗ Microsoft Hellas, windows.microsoft.com Tο ανανεωμένο λειτουργικό της Microsoft διατηρεί όλα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των Windows 8 σε touch συσκευές, συνδυάζοντάς τα με την παραδοσιακή χρήση με ποντίκι, πληκτρολόγιο και την οικεία επιφάνεια εργασίας στο PC. Με αυτό τον τρόπο εντυπωσίασε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και, απ ό,τι φαίνεται, και τους αναγνώστες μας. FΙΝΑLISTS BATTLEFIELD 4 battlefield.com GRAND THEFT AUTO 5 rockstargames.com/v GRAN TURISMO 6 gran-turismo.com/gr Ο κορυφαίος εξομοιωτής οδήγησης όλων των εποχών ήρθε αποκλειστικά στο PlayStation 3 για να εντυπωσιάσει τους φανατικούς της ρεαλιστικής οδήγησης και να ανοίξει σε όλους τους gamers την όρεξη για το μέλλον των driving sims στις πλατφόρμες επόμενης γενιάς. Αποθεώθηκε καθολικά και φυσικά κέρδισε τη μαζική σας προτίμηση.

15 15 Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Υπηρεσίες e-banking VODAFONE COSMOTE Η Cosmote παραμένει σταθερή στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τόσο των Company αναγνωστών μας όσο και των χρηστών σε όλη τη χώρα. Η επιμονή της στην εξέλιξη και βελτίωση των δικτύων, η μεγάλη έμφαση στην επέκταση του 4G δικτύου, μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προς του συνδρομητές της, αλλά και η έντονη κοινωνική και οικολογική της ευαισθησία της χαρίζουν για μία ακόμη χρονιά το κορυφαίο βραβείο. WIND FΙΝΑLISTS ALPHA BANK WINBANK - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ e-bank Οι ανανεωμένες e-banking και mobile banking υπηρεσίες Winbank, η διαρκής αναβάθμιση των λειτουργιών της, η ταχύτατη σύγκλιση με όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και η έμφαση στην εμπειρία χρήσης και τη διευκόλυνση του χρήστη ανέβασαν τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς για μία ακόμη χρονιά στην κορυφή. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

16 Kαταστήματα Ηλεκτρονικά καταστήματα 16 ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ PUBLIC Shop Η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, πριν καν κλείσει δέκα χρόνια παρουσίας στην αγορά, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εγχώριου κοινού και να φτάσει σε συνολικά 42 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Ως επιστέγασμα της αναγνώρισης, το κοινό του PC Magazine ανεβάζει φέτος τα Public στην κορυφαία θέση. FΙΝΑLISTS GERMANOS.GR PUBLIC.GR PLAISIO.GR e-shop Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Πλαίσιο Computers παρέμεινε και στη φετινή ψηφοφορία στην πρώτη θέση, διατρανώνοντας την έμφαση και τις σημαντικές επενδύσεις της εταιρείας στο Διαδίκτυο. Το διαρκώς εμπλουτιζόμενο site συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας και, εκτός από μια αναβαθμισμένη εμπειρία tech shopping, προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία σε εκατομμύρια χρήστες.

17 17 Tech Excellence Awards 2013 Tα μεγάλα δώρα ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ SUPER ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Πολυάριθμοι αναγνώστες του PC Magazine πήραν μέρος στη φετινή ψηφοφορία των Tech Excellence Awards. Όλοι οι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν τη φετινή διαδικασία, συνέβαλαν με τις ψήφους τους στην ανάδειξη των κορυφαίων tech προϊόντων και εταιρειών της χρονιάς. Ως ελάχιστο δείγμα ανταμοιβής, κληρώσαμε επτά hot δώρα, τα οποία προσέφεραν συνεργαζόμενες εταιρείες. Notebook Laptop Dell Inspiron 7000 Touch 14" Intel Core i3-4010u, 4GB RAM, 500GB HDD και 2 χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day αξίας 800 Οθόνη αφής Dell 20" E2014T LED TN, χρόνος απόκρισης 2ms, 1.600x900 pixels και 3 χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day Exchange αξίας 280 Φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-H200B Αισθητήρας 20,1MP, οπτικό zoom 26x και δώρο κάρτα μνήμης αξίας 180 Tablet VeroTab G8i με Ιntel Inside Επεξεργαστής Ιntel, 1GB RAM, οθόνη 7,9", Android και αποθηκευτικός χώρος 8GB αξίας 179 Φωτογραφική μηχανή Fujifilm FinePix S MΡ, βίντεο HD, ISO , φακός Fujinon με 30x οπτ. zoom, ηλ. σκόπευτρο, LCD TFT οθόνη 3" και ενσωμ/νο φλας αξίας 179 Ακουστικά Sony MDR-ZX300B Supra-aural κλειστού τύπου μονάδες οδηγού 30mm [σε μαύρο χρώμα] αξίας 29 Ακουστικά Sony MDR-ZX300W Supra-aural κλειστού τύπου, μονάδες οδηγού 30mm [σε λευκό χρώμα] αξίας 29 NIKHTEΣ ΔΩΡΩΝ Οι νικητές των δώρων των Tech Excellence Awards 2013 είναι οι: Καντουρα Ταρεκ [laptop Dell] Ευτυχία Ψωμά-Φλώκα [monitor Dell] Γεώργιος Στιφανούδης [φωτογραφική Sony] Σπύρος Σακκος [tablet VeroTab] Ελένη Χαλκιά [φωτογραφική Fujifi lm] Παναγιώτης Τζόλας [ακουστικά Sony μαύρα] Χριστίνα Λουρεντζάτου [ακουστικά Sony λευκά]

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Η Samsung παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την ολοκαίνουργια σειρά smartphones Galaxy J

Η Samsung παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την ολοκαίνουργια σειρά smartphones Galaxy J Η Samsung παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την ολοκαίνουργια σειρά smartphones Galaxy J Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς smartphones Galaxy J στην ελληνική αγορά. Τα νέα

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη οικογενειακή χρήση

Εύκολη οικογενειακή χρήση Εύκολη οικογενειακή χρήση www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες Υπηρεσία Πρόγραμμα Σταθερής & Internet ή/και Τηλεόρασης Διάρκεια Συμβολαίου (σε μήνες) Μηνιαίο Πάγιο Μηνιαίο Πάγιο με VDSL VDSL 3play Πρόγραμμα Χρόνου Ομιλίας της επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό μου στούντιο HD

Το προσωπικό μου στούντιο HD Το προσωπικό μου στούντιο HD www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολος, βασικός, φορητός

Εύκολος, βασικός, φορητός Εύκολος, βασικός, φορητός www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65 Express

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο 3D, όπου κι αν βρίσκεστε

Το καλύτερο 3D, όπου κι αν βρίσκεστε Το καλύτερο 3D, όπου κι αν βρίσκεστε www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη

Σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη Σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη χρήση του υπολογιστή

Εύκολη χρήση του υπολογιστή Εύκολη χρήση του υπολογιστή www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Οικογενειακή διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη

Οικογενειακή διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη Οικογενειακή διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ANTIKΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΑΣ : ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ANTIKΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΑΣ : ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ANTIKΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΑΣ : ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΡΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ Το smartphones «αντικαθιστούν» τις τηλεοράσεις στην Ινδία Νέα έρευνα της Google αποκαλύπτει πως οι Ινδοί προτιμούν για την ψυχαγωγία τους

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικές τεχνικές προδιαγραφές στον Πίνακα 1 του Παραρτήματος Α

Αναλυτικές τεχνικές προδιαγραφές στον Πίνακα 1 του Παραρτήματος Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ινστιτούτο Πληροφορικής Ταχ. Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 00, Βασιλικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Παράρτημα Α Τεχνικές Προδιαγραφές και Απαιτήσεις Ομάδας Εξοπλισμού Συντάκτες: Μίλτος Α. Κουτούγκος, Υπεύθυνος Μηχανογράφησης, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

www.plaisio.gr 3...2...1

www.plaisio.gr 3...2...1 002/003 www.plaisio.gr 3...2...1 Όλες οι νέες τεχνολογίες στα Laptop είναι εδώ! Ultrabook Λεπτό, ελαφρύ & πανίσχυρο! Σκέφτεσαι φορητότητα; Σκέφτεσαι Ultrabook! Laptops εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά, που

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το σωστό Υπολογιστή

Πώς να επιλέξετε το σωστό Υπολογιστή Η ΚΜΕ (CPU) είναι η καρδιά του κάθε υπολογιστή. Μια ταχύτερη ΚΜΕ σημαίνει: τι, και πόσα προγράμματα και πόσο γρήγορα και ομαλά εκτελούνται, Οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες στο χώρο των CPU είναι Intel και AMD

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. 45 444, Ιωάννινα Μελέτη ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων AMD

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2016 ΙΦΙΓΈΝΕΙΑΣ 38 ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ T.K. 14122 ΤΗΛ.: 211.405.4444 & 693.744.5705 info@hotelselections.gr Smartphones Θέλεις να Βιώσεις την εμπειρία της τεχνολογίας; Θέλεις να βγάζεις

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές & Υπηρεσίες Του Κινητού Τηλεφώνου Και Οι Χρήσεις Του Από τους Νέους

Εφαρμογές & Υπηρεσίες Του Κινητού Τηλεφώνου Και Οι Χρήσεις Του Από τους Νέους Εφαρμογές & Υπηρεσίες Του Κινητού Τηλεφώνου Και Οι Χρήσεις Του Από τους Νέους Ά Λυκείου 1 ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων The Bhta Team Άνω Λιόσια Έτος : 211-212 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ.. 2 ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Γνώριμα και καλύτερα από ποτέ άλλοτε Τα Windows 10 είναι γνώριμα και εύχρηστα και με πολλές ομοιότητες με τα Windows 7, συμπεριλαμβανομένου του μενού Έναρξης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΙΚΟΜ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΕ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΙΚΟΜ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΙΚΟΜ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΕ Τελευταία ενημέρωση 25/0/207 Περιεχόμενα Πίνακας_: Εξοπλισμός γραφείου... 3 I. Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές... 3 II. Eκτυπωτές - Πολυμηχανήματα...

Διαβάστε περισσότερα

Ο υψηλής απόδοσης καθημερινός σας σύντροφος πολυμέσων

Ο υψηλής απόδοσης καθημερινός σας σύντροφος πολυμέσων Ο υψηλής απόδοσης καθημερινός σας σύντροφος πολυμέσων www.sony-europe.com Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/ VGN-NR3Z/S Απλά, σπορ και έξυπνα Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Διαβάστε περισσότερα

50 % Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος ΙΙΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Α.Ε. (ΟΤΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

50 % Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος ΙΙΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Α.Ε. (ΟΤΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Α.Ε. (ΟΤΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Γρηγορίου Ε 50, Χανιά, Τ.Κ.: 73135, Τηλ.: 28210 91888, Fax: 28210 83400, E-mail: dedisa@dedisa.gr, URL: www.dedisa.gr

Διαβάστε περισσότερα

NOTEBOOK Τελευταία ενημέρωση : 03 / 07/2013 15,5 1366X768 500 GB 359 15,6 1366X768 ΗP COMPAQ 650 15,5 1366X768 500 GB

NOTEBOOK Τελευταία ενημέρωση : 03 / 07/2013 15,5 1366X768 500 GB 359 15,6 1366X768 ΗP COMPAQ 650 15,5 1366X768 500 GB NOTEBOOK Τελευταία ενημέρωση : 03 / 07/2013 389 INTEL PENTIUM 2117U 1.80GHz INSPIRON 3521 FREE DOS 359 INTEL CELERON 1007U 1,50GHz INSPIRON 3521 FREE DOS SVE1512A 389 INTELPENT. B987 1,50GHz AMD DUAL CORE

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά σχεδιασμένος για 3D

Ειδικά σχεδιασμένος για 3D Ειδικά σχεδιασμένος για 3D www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ To Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» στα πλαίσια του έργου «Infrafrontier GR: H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για το Φαινοτυπικό

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια υπολογιστών, περιφερειακών και εκτυπωτών ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Προμήθεια υπολογιστών, περιφερειακών και εκτυπωτών ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Προμήθεια υπολογιστών, περιφερειακών και εκτυπωτών ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η μελέτη αφορά στην προμήθεια υπολογιστών,

Διαβάστε περισσότερα

χαμηλότερο πάγιο /MTNCyprus

χαμηλότερο πάγιο /MTNCyprus έως 0 0 χαμηλότερο πάγιο /MTNCyprus έως 0 0 χαμηλότερο πάγιο Συνδέσου με MTN PayMonthly, κράτα το κινητό σου και πάρε έκπτωση στο μηνιαίο σου λογαριασμό μέχρι και 33% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου

Διαβάστε περισσότερα

Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας

Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας VGN-SR9VN Ο "κινητός" σας συνεργάτης Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α Σ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 12131258 ηµοτικό ιαµέρισµα Ν. Περιβολίου ήµος Κιλελέρ Τ.Κ. 41500 Τηλ: 2413506262 2410618000

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου κατά 20% Μ Ε Λ Ε Τ Η

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου κατά 20% Μ Ε Λ Ε Τ Η ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 1.200,00 ΕΥΡΩ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά!

Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά! Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά! /MTNCyprus Έλα χωρίς το πορτοφόλι σου! Τα κορυφαία smartphones χωρίς να πληρώσεις τίποτα αρχικά! Πάρε το iphone 5, το Samsung Galaxy SIII, το HTC

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 CPV: 30237300-2,30213300-8,30237460-1,

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝ. ΑΣΤ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ. ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.& ΘΡΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ Γ. Παπανδρέου 35 α Δράμα, 06 Μαρτίου 2014 66100 ΔΡΑΜΑ Αριθμός Πρωτ.:.8039/1/84-18-δ

Διαβάστε περισσότερα

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 TABLETS * *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 Για 1η φορά στον κλάδο της τεχνολογίας, ένα ελληνικό brand, ξεπέρασε σε πωλήσεις διεθνείς κολοσσούς No1 BRAND ΣΤΑ TABLETS Δες τι κρύβεται

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 2013 Παπούλιας Αθανάσιος Παρουσίαση Προϊόντος Samsung Galaxy III. BSc (Honours) in Multimedia Computing - MBA. Samsung Galaxy SII

Οκτώβριος 2013 Παπούλιας Αθανάσιος Παρουσίαση Προϊόντος Samsung Galaxy III. BSc (Honours) in Multimedia Computing - MBA. Samsung Galaxy SII Samsung Galaxy SII 1 Σχεδιασμένο για τον άνθρωπο 2 Εμπνευσμένο από την φύση... 3 Ιδιαίτερα έξυπνο και ασύγκριτα απλό!!! Το νέο κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy SII είναι το καλύτερο τηλέφωνο smartphone για

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact OLYMPUS FE-170 Τύπος Τύπος Compact Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ψηφιακών φωτογραφικών µηχανών: - Οι compact: προσεγµένο σχέδιο, µικρές διαστάσεις και άνετη χρήση. - Οι reflex: υψηλές επιδόσεις, εξαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

500MB. σε μία ΔΩΡΕΑΝ. συσκευές 34,90. μοναδική. προσφορά. free. free Q6 M 700A A320. δεύτερος αριθμός με. κάθε μήνα. αρχικά UNLIMITED.

500MB. σε μία ΔΩΡΕΑΝ. συσκευές 34,90. μοναδική. προσφορά. free. free Q6 M 700A A320. δεύτερος αριθμός με. κάθε μήνα. αρχικά UNLIMITED. συσκευές σε μία μοναδική προσφορά ΔΩΡΕΑΝ δεύτερος αριθμός με 500MB κάθε μήνα LG Q6 M 700A UNLIMITED 3 free free LENOVO TAB 4 TB7304 F ZTE A320 Λεπτά ομιλίας προς όλους 700 Λεπτά ομιλίας προς PrimeTel UNLIMITED

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συνολικού Προϋπολογισμού:73.800,οο Η/Υ ΤΥΠΟΣ-Α

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συνολικού Προϋπολογισμού:73.800,οο Η/Υ ΤΥΠΟΣ-Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συνολικού Προϋπολογισμού:73.800,οο Η/Υ ΤΥΠΟΣ-Α A. Desktop PC INTEL CORE i5-2500 3.30 GHz ή ανώτερο - Windows 7 PRO (64 bit) Τουλάχιστον 20 τεμάχια προτύπου: Επεξεργαστής: Μνήμη cache:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ :

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ : ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ : 1. Οι «Δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ανταλλάσσονται με εμπορεύματα ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας έως την ημερομηνία αναγράφουν οι Δωροεπιταγές στο έμπροσθεν μέρος,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Toshiba Satellite C Series επιδόσεις και στυλ για όλους

Νέα σειρά Toshiba Satellite C Series επιδόσεις και στυλ για όλους Νέα σειρά Toshiba Satellite C Series επιδόσεις και στυλ για όλους Αθήνα, 18 Ιουνίου 2015 Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα τη νέα σειρά Satellite C που περιλαμβάνει τον 43.9 cm (17.3 ) Satellite

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_203_7604 Μυτιλήνη, 8 Οκτωβρίου 203 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Κτίριο Διοίκησης Λόφος Πανεπιστημίου 81 100 Μυτιλήνη Μυτιλήνη 07-12-2011 Αριθ. Πρωτ. 8060 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 03/02/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 03/02/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 03/02/2015 Αναφορικά με το Πρόγραμμα «Ψηφιακές Υπηρεσίες ς στις Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» ανακοινώνεται η έγκριση των παρακάτω υποβληθέντων ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, οι οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τ.Κ. 57013 Κομνηνών 76 - Ωραιόκαστρο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Τ.Π.Ε. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών για τις ανάγκες της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων.

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών για τις ανάγκες της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΑΤΟΣ Ταχ. Δ/νση: Μ. Ιατρίδου 2 & Κηφισίας 124 Ταχ. Κωδ.: 11526, Αθήνα Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ανακοινώνεται προς τους ενδιαφερομένους ότι το ΕΚΚΕ προτίθεται να προβεί άμεσα στην προμήθεια των κάτωθι ειδών:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ανακοινώνεται προς τους ενδιαφερομένους ότι το ΕΚΚΕ προτίθεται να προβεί άμεσα στην προμήθεια των κάτωθι ειδών: 26.03.2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνεται προς τους ενδιαφερομένους ότι το ΕΚΚΕ προτίθεται να προβεί άμεσα στην προμήθεια των κάτωθι ειδών: 1. Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Ποσότητα: 1) (βλ. τεχνικά χαρακτηριστικά)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποθηκευτικών μέσων και περιφερειακών

Διαβάστε περισσότερα

TABLETSGO 16SELIDO 21X28.5_Layout 1 12/31/10 9:59 AM Page 1

TABLETSGO 16SELIDO 21X28.5_Layout 1 12/31/10 9:59 AM Page 1 TABLETSGO 16SELIDO 21X28.5_Layout 1 12/31/10 9:59 AM Page 1 TABLETSGO 16SELIDO 21X28.5_Layout 1 12/31/10 9:59 AM Page 2 TABLETSGO 16SELIDO 21X28.5_Layout 1 12/31/10 9:59 AM Page 3 Τι είναι τα tablets?

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός υπολογιστής 15,4'' με πρωτοποριακό περίβλημα και μονάδα Blu-ray Disc Combo. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.

Φορητός υπολογιστής 15,4'' με πρωτοποριακό περίβλημα και μονάδα Blu-ray Disc Combo. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro. VGN-FZ38M Ψυχαγωγηθείτε με στυλ Φορητός υπολογιστής 5,4'' με πρωτοποριακό περίβλημα και μονάδα Blu-ray Disc Combo Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 11.07.2013 Αρ. πρωτ. 6163 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα πλαίσια του έργου GrItCUZINE

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα πλαίσια του έργου GrItCUZINE Κεντρικό: Δημ. Υψηλάντου 8 & Μαιζώνος, Πάτρα, Τ.Κ. 26222 Υποκατάστημα: 28ης Οκτωβρίου 54, Πύργος, Τ.Κ. 27100 Τηλ.: 26210 37146, 37194, 37223, Fax: 26210 37169 e-mail: aepde@aepde.gr, website: www.aepde.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας ΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας ΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναφορικά με το Πρόγραμμα «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» ανακοινώνεται η έγκριση των υποβαλλόμενων ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, οι οποίες μετά από έλεγχο κρίθηκαν ότι πληρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 5.850,00 (συμπ/νου ΦΠΑ). Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 2.200,00 (συμπ/νουφπα).

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 5.850,00 (συμπ/νου ΦΠΑ). Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 2.200,00 (συμπ/νουφπα). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Θεσσαλονίκη, 07-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 47672 Τμήμα Προμηθειών Πληρ: Bασίλογλου

Διαβάστε περισσότερα

Ένας κομψός σύντροφος πολυμέσων με Blu-ray σε Spicy Red. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Ένας κομψός σύντροφος πολυμέσων με Blu-ray σε Spicy Red. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/ VGN-CSZ/R Εκφράστε το στυλ σας Ένας κομψός σύντροφος πολυμέσων με Blu-ray σε Spicy Red Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 49999,50 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. : 70.01.7134.001 ΕΤΟΣ : 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ RAM 32 GB 1600 WINDOWS 7 INTEL

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ RAM 32 GB 1600 WINDOWS 7 INTEL 1 2 RAM 32 GB 1600 1 Η/Υ TURBO X ATLAS Εκπόνηση Mhz DDR3, SSD HDD 1 TB, DVD-RW Α2, ΟΜΑ ΕΣ Β, Γ, Πλαίσιο / WINDOWS 7 F4300 Intel i7 2600 µελετών / OCZ 240GB Sata II, drive Samsung SH-, Ε1, E3, Ε4, ΣΤ INTEL

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια, 21 Νοεμβρίου 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 44051 ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) Πληροφορίες : Τριγώνης

Διαβάστε περισσότερα

ISO 9001/9002. Πυρήνες >= 4. >= σύμφωνα με τις μετρήσεις απόδοσης του εργαλείου passmark >= 0 >= 250 GB SATA III. Ταχύτητα

ISO 9001/9002. Πυρήνες >= 4. >= σύμφωνα με τις μετρήσεις απόδοσης του εργαλείου passmark >= 0 >= 250 GB SATA III. Ταχύτητα Τροποποιημένο Τεχνικό Παράρτημα για την Κατηγορία 2: Ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής (Desktop) της 16970/28.11.2014 Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού. Είδος 2: Ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής (Desktop)

Διαβάστε περισσότερα

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ. MTN SMS Bundle. Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ. MTN SMS Bundle. Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και πέφτουν συνέχεια. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ MTN SMS Bundle Μηνιαία Χρέωση 250 SMS 3.51 500 SMS 5.85 1000 SMS 11.00 Πακέτο Μηνιαίο Τέλος* Χρέωση φωνητικών κλήσεων* Χρέωση ανά λεπτό 8.19

Διαβάστε περισσότερα

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται.

Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η απάντηση σε όλα τα σημεία των ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και η παροχή όλων των πληροφοριών που ζητούνται. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ- ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Οι πίνακες συμμόρφωσης που ακολουθούν θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να συμπεριληφθούν συμπληρωμένοι στην Τεχνική Προσφορά, με την σειρά, την τάξη

Διαβάστε περισσότερα

REC. /MTNCyprus. www.mtn.com.cy Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 136

REC. /MTNCyprus. www.mtn.com.cy Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 136 REC /MTNCyprus www.mtn.com.cy Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 136 Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: τηλ. 136 REC 00:00:24 3..2..1....1..2..3 50% έκπτωση στο μηνιαίο σου πάγιο για 18 μήνες! Μετάφερε τον αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 24.04.2014 Αρ. πρωτ. 4317 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Εξοπλισμού έτους 201 6 για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠ.Υ.ΜΕ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Αθήνα 22-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.24817/243

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής απόδοσης φορητός υπολογιστής πολυμέσων με πρωτοποριακή ευρεία οθόνη και μονάδα Blu-ray Disc Combo

Υψηλής απόδοσης φορητός υπολογιστής πολυμέσων με πρωτοποριακή ευρεία οθόνη και μονάδα Blu-ray Disc Combo VGN-FWM Σχεδιασμένο για ψυχαγωγία Υψηλής απόδοσης φορητός υπολογιστής πολυμέσων με πρωτοποριακή ευρεία οθόνη και μονάδα Blu-ray Disc Combo Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου Καθαρά κέρδη 4,54 τρισεκατομμύρια won σε πωλήσεις της τάξης των 47,82 τρισεκατομμυρίων won Ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη 5,20 τρισεκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

11/1/18. Κεφάλαιο 2. Κατανόηση των ψηφιακών εξαρτηµάτων. Εξέταση του υπολογιστή: Από τι αποτελείται. Στόχοι. Κατανόηση του υπολογιστή σας

11/1/18. Κεφάλαιο 2. Κατανόηση των ψηφιακών εξαρτηµάτων. Εξέταση του υπολογιστή: Από τι αποτελείται. Στόχοι. Κατανόηση του υπολογιστή σας 11/1/18 A. EVANS, K. MARTIN, M. A. POATSY Εισαγωγή στην πληροφορική Θεωρία και πράξη 2 η έκδοση Κεφάλαιο 2 Εξέταση του υπολογιστή: Από τι αποτελείται Κατανόηση των ψηφιακών εξαρτηµάτων Κατανόηση του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη Οθόνη LCD X-black 14,1" για ευκρινείς εικόνες και έντονα χρώματα

Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη  Οθόνη LCD X-black 14,1 για ευκρινείς εικόνες και έντονα χρώματα VGN-CS3S/P Εκφράστε το στυλ σας O κομψός σύντροφος σας για πολυμέσα σε Coral Pink Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Διαβάστε περισσότερα

Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος. Ανάπτυξη του τζίρου για τα Τεχνολογικά Καταναλωτικά Αγαθά στην Ελλάδα Q4-11 Q1-12 Q2-12 Q3-12

Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος. Ανάπτυξη του τζίρου για τα Τεχνολογικά Καταναλωτικά Αγαθά στην Ελλάδα Q4-11 Q1-12 Q2-12 Q3-12 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος Αποτελέσματα της GfK TEMAX Ελλάδα για το 1 ο τρίμηνο του 2014 15 Μαΐου 2014 Λώρα Σκολαρίκου Consumer Choices T +30 210 7572661 Laura. Skolarikou@gfk.com

Διαβάστε περισσότερα

Παραδείγματα Δεδομένων: Οι τιμές στο κυλικείο, μια λίστα από ονόματα, τα σήματα της τροχαίας.

Παραδείγματα Δεδομένων: Οι τιμές στο κυλικείο, μια λίστα από ονόματα, τα σήματα της τροχαίας. Δεδομένα Πληροφορίες Δεδομένα: Μια ομάδα από σύμβολα, αριθμούς, λέξεις που αντιπροσωπεύουν κάτι και θα χρησιμοποιηθούν σε μια επεξεργασία. Παραδείγματα Δεδομένων: Οι τιμές στο κυλικείο, μια λίστα από ονόματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Μπουρσινός Ιωάννης A.M.:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Μελέτης 17/13 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Αριθ. Μελέτης 17/13 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Προμήθεια: Ηλεκτρονικών Ειδών Κ.Α. 70.7134.0001, 70.7135 Αριθ. Μελέτης 17/13

Διαβάστε περισσότερα

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Τι θα μάθουμε σήμερα: Να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε άλλες περιφερειακές συσκευές και κάρτες επέκτασης Να εντοπίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Υπολογιστών. Κεφάλαιο 4 Λογισμικό Συστήματος

Εφαρμογές Υπολογιστών. Κεφάλαιο 4 Λογισμικό Συστήματος Λογισμικό Συστήματος Λογισμικό 2 Λογισμικό Συστήματος Τα ειδικά εργαλεία χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών και την εκτέλεση βοηθητικών εργασιών. Το λειτουργικό σύστημα (operating system)

Διαβάστε περισσότερα

ÏÄÔ ÑÍÌ ÃÈʽ ÐÍÖ smart buddy!

ÏÄÔ ÑÍÌ ÃÈʽ ÐÍÖ smart buddy! smart buddy! 9.6 Τα παιδία παίζει, διασκεδάζει & γίνεται smart! Samsung Galaxy Tab E SM-T560 Ο μπόμπιρας με λατρεύει για τις εφαρμογές μου και ο μπαμπάς γιατί μπορεί να τον ελέγχει! JUST ARRIVED tablet

Διαβάστε περισσότερα

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Νέα κεντρική συμφωνία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με την Vodafone

Νέα κεντρική συμφωνία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με την Vodafone Προσφορά Vodafone Νέα κεντρική συμφωνία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με την Vodafone Με τη νέα κεντρική συμφωνία του ΙΣΠ με την Vodafone καλύπτουμε την ανάγκη όλων των μελών μας για ομιλία και χρήση Internet

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για προµήθεια τεχνολογικού εξοπλισµού στο πλαίσιο του έργου

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για προµήθεια τεχνολογικού εξοπλισµού στο πλαίσιο του έργου (Συγχρηµατοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο) Αθήνα, 28/2/2014 Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για προµήθεια τεχνολογικού εξοπλισµού στο πλαίσιο του έργου «Τα αργυρά νοµίσµατα των βασιλέων της Κύπρου:

Διαβάστε περισσότερα

SAMSUNG GALAXY A6+ LTE LENOVO IDEAPAD AST ΟΦΕΛΟΣ 70 ΟΦΕΛΟΣ HD (1366 x 768) E GHz. Octa-core 4GB RAM 32GB 3GB RAM 500GB HDD

SAMSUNG GALAXY A6+ LTE LENOVO IDEAPAD AST ΟΦΕΛΟΣ 70 ΟΦΕΛΟΣ HD (1366 x 768) E GHz. Octa-core 4GB RAM 32GB 3GB RAM 500GB HDD 476 /62 60/61 01 SAM.0 299 249 369 ΟΦΕΛΟΣ 70 SAMSUNG GALAXY A6+ LTE 6.0 Octa-core 3GB 16MP/5MP + 24MP LENOVO IDEAPAD 320-15AST 299 E2-9000 1.8GHz 530 .00011 37/38 MEIZU 0 XIA.00 119 99 139 XIAOMI Redmi

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 3-721 00 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛ: 28410 91110 - FAX: 28410 91120 - E-mail: info@anlas.gr - Web Site: www.anlas.gr Αγιος Νικόλαος, 23-1-2014

Διαβάστε περισσότερα

Samsung Galaxy S5 (G900) Sony Xperia Z2 (D6503) HTC One M8. Λιανική Τιμή 699. Λιανική Τιμή 649. Λιανική Τιμή 679. Καλοκαίρι. Κατάλογος Προσφορών

Samsung Galaxy S5 (G900) Sony Xperia Z2 (D6503) HTC One M8. Λιανική Τιμή 699. Λιανική Τιμή 649. Λιανική Τιμή 679. Καλοκαίρι. Κατάλογος Προσφορών Κατάλογος Προσφορών Καλοκαίρι 2014 Smartphones Tablets Laptops Accessories Smart Services Απεριόριστος χρόνος ομιλίας και SMS προς όλα τα δίκτυα! Διαλέγεις το Smartphone που επιθυμείς και το παίρνεις χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Smart Tab Prime 6 Hands-On Review: "Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση"!

Vodafone Smart Tab Prime 6 Hands-On Review: Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση! inshare Vodafone Smart Tab Prime 6 Hands-On Review: "Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση"! Πηγή: digitallife.gr by Πέτρος Κυπραίος19 Jul 2015 Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η αγορά των tablets βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Telecoms. Retail. Τοµείς δραστηριοποίησης: Wholesale. στο χώρο της διανοµής προϊόντων τεχνολογίας µέσω της εταιρείας WestNet Distribution

Telecoms. Retail. Τοµείς δραστηριοποίησης: Wholesale. στο χώρο της διανοµής προϊόντων τεχνολογίας µέσω της εταιρείας WestNet Distribution Ο Όµιλος Εταιριών Olympia, του επιχειρηµατία Πάνου Γερµανού, αποτελεί σηµείο αναφοράς για την ελληνική επιχειρηµατική σκηνή ήδη από τη δεκαετία του 1980 και συνεχίζει αδιάλειπτα να στηρίζει την εθνική

Διαβάστε περισσότερα

economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση και Διαχείριση Έργων

economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση και Διαχείριση Έργων economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr 1 Διοίκηση και Διαχείριση Έργων Τι είναι τα apps H λέξη app είναι μια λέξη που έχει μπει στο λεξικό όλων μας Λογισμικό εφαρμογή Λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

TOSHIBA Leading Innovation >>>

TOSHIBA Leading Innovation >>> TOSHIBA PORTEGE Z930 > The 3 rd generation Intel Core TM i5 Processor about Ultra Book Technology TM > Σαν μοντέλο εξαιρετικά πολυδιάστατο και ευέλικτο. > Σαν μοντέλο εξαιρετικά γρήγορο και ανθεκτικό.

Διαβάστε περισσότερα

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων Προβολέας DLP Εγχειρίδιο Πολυμέσων ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Προετοιμασία για λειτουργίες πολυμέσων Βήμα 1: Εγκατάσταση dongle USB Wi-Fi Για να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη προβολή ασύρματης συσκευής HDcast

Διαβάστε περισσότερα

Κομψός σχεδιασμός σε οικονομική τιμή και Windows Μπορείτε να περιμένετε περισσότερα από τα Toshiba Encore 2

Κομψός σχεδιασμός σε οικονομική τιμή και Windows Μπορείτε να περιμένετε περισσότερα από τα Toshiba Encore 2 Κομψός σχεδιασμός σε οικονομική τιμή και Windows Μπορείτε να περιμένετε περισσότερα από τα Toshiba Encore 2 Encore 2 WT10-A ένα ελαφρύ και λεπτό 25.65cm (10.1 ) tablet με μεγαλύτερη οθόνη ιδανικό για Windows

Διαβάστε περισσότερα