ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 14 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ο Γενικά 1. Όλοι οι αγώνες ή πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που γίνονται στην Ελλάδα έχουν την έγκριση του Δ.Σ. της ΕΦΟΕπΑ και διακρίνονται σε: i. Πανελλήνια πρωταθλήματα (ομαδικά ή ατομικά) που περιλαμβάνονται στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ. ii. Ανοικτοί ως προς τη συμμετοχή αγώνες (ομαδικοί ή ατομικοί) που προτείνονται από τις τοπικές επιτροπές ή τα σωματεία μέλη της ΕΦΟΕπΑ και έχουν την έγκρισή της. Οι αγώνες αυτοί είναι δυνατόν να περιληφθούν στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ, εάν ζητηθεί από τον ενδιαφερόμενο διοργανωτή (τοπική επιτροπή, σωματείο) μέχρι την 31 η Μαΐου, δηλώνοντας ταυτόχρονα, αν πρόκειται για αγωνιστική διοργάνωση μιας ή πολλών περιόδων. iii. Οι αγώνες και τα πρωταθλήματα που περιλαμβάνονται στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ υπολογίζονται στον Πίνακα Αξιολόγησης αθλητών-τριών. 2. Δεν απαιτείται έγκριση της ΕΦΟΕπΑ για αγώνες σωματείων-μελών που είναι: i. Εσωτερικοί και ii. Φιλικοί αγώνες μεταξύ τους Άρθρο 2 ο Διοργανώσεις -Πρωταθλήματα Για αγώνες ή πρωταθλήματα που γίνονται με έγκριση της ΕΦΟΕπΑ όπως ορίζει το άρθρο 1 του παρόντος κανονισμού η Τεχνική επιτροπή μπορεί να ορίζει εκπρόσωπό της, που μετά τη λήξη τους, στέλνει στην ΕΦΟΕπΑ σχετική έκθεση και τα απαραίτητα στοιχεία στη Τεχνική Επιτροπή. Η ΕΦΟΕπΑ μαζί με την έγκρισή της ανακοινώνει στους διοργανωτές καθώς και σε όλα τα σωματεία μέλη αν το πρωτάθλημα θα υπολογιστεί στον Πίνακα Αξιολόγησης αθλητών-τριών. i. Αν πρόκειται για αγώνες ή πρωταθλήματα του αγωνιστικού προγράμματος της ΕΦΟΕπΑ ο εκπρόσωπος που ορίσθηκε, στέλνει μαζί με την έκθεσή του και όλα τα σχετικά στοιχεία για τους αγώνες (Φ.Α, πίνακες). ii. Αν είναι αγώνες σωματείων, την υποχρέωση της έκθεσης έχουν τα Δ.Σ. τους. iii. Αν από τον έλεγχο των στοιχείων διαπιστωθούν πράξεις και παραλείψεις αντίθετες με τους κανονισμούς τότε η Τεχνική Επιτροπή εισηγείται και το Δ.Σ. αποφασίζει να μην καταχωρηθεί το πρωτάθλημα στα ετήσια αρχεία τής ΕΦΟΕπΑ και να μην υπολογιστεί στον Πίνακα Αξιολόγησης αθλητών-τριών. Άρθρο 3 ο Ορισμός Πρωταθλημάτων 1. Τα διεξαγόμενα πρωταθλήματα χωρίζονται σε δυο κατηγόριες: α. ΟΜΑΔΙΚΑ Τα ομαδικά πρωταθλήματα γίνονται με τα διεθνώς ισχύοντα συστήματα χωρίζονται δε στις παρακάτω κατηγόριες: i. ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ii. ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΝ, αναγνωρισμένων από την ETTU ή την ITTF και όσων άλλων αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΦΟΕπΑ, μετά από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής. iii. Σε όποια άλλα θέλει να διοργανώσει το Δ.Σ της ΕΦΟΕπΑ με οποιοδήποτε σύστημα διεξαγωγής ορίσει στη σχετική προκήρυξή τους. β. ΑΤΟΜΙΚΑ Τα ατομικά πρωταθλήματα γίνονται με τα διεθνώς ισχύοντα συστήματα 2. Το Δ.Σ. της ΕΦΟΕπΑ μετά από εισήγηση της Τ.Ε. για τα παραπάνω πρωταθλήματα επιλέγει οποιοδήποτε σύστημα διεξαγωγής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ.

2 Σελίδα 2 από Οι διάφορες επιμέρους προκηρύξεις της Τ.Ε. ή των σωματείων καθορίζουν επακριβώς το σύστημα διεξαγωγής τους. Άρθρο 4 ο Αγωνιστικό Πρόγραμμα Το αγωνιστικό πρόγραμμα διέπεται από τις ακόλουθες αρχές: 1. Χρονική ακρίβεια 2. Διάδοση 3. Ανάπτυξη 4. Αποκέντρωση 5. Ανάπτυξη περιφερειακού αθλητισμού 6. Ανεύρεση και αξιοποίηση νέων ταλέντων 7. Εξυπηρέτηση προγράμματος Εθνικών ομάδων. Άρθρο 5 ο Παράβολα 1. Για τη συμμετοχή οποιουδήποτε σωματείου στα πρωταθλήματα της ΕΦΟΕπΑ απαιτείται η καταβολή ετήσιου παράβολου. Πλέον του παραπάνω τα σωματεία που έχουν ομάδα σε μια από τις εθνικές κατηγόριες (Α1-Α2-Β) μαζί με τη δήλωση συμμετοχής υποχρεούνται και στην καταβολή παράβολου για κάθε τους ομάδα χωριστά. 2. Για κάθε σωματείο που δηλώνει συμμετοχή σε οποιοδήποτε ομαδικό πρωτάθλημα και δεν λαμβάνει μέρος ορίζεται παράβολο μη συμμετοχής ομαδικών 3. Για κάθε αθλητή(τρια) που δηλώνει συμμετοχή σε οποιοδήποτε ατομικό αγώνισμα είναι δυνατόν να ορισθεί παράβολο συμμετοχής. 4. Για κάθε αθλητή(τρια) που δηλώνει συμμετοχή σε οποιοδήποτε ατομικό αγώνισμα στο οποίο δεν έχει ορισθεί παράβολο συμμετοχής και δεν λαμβάνει μέρος ορίζεται παράβολο μη συμμετοχής ατομικών. 5. Ο υπολογισμός των παράβολων μη συμμετοχής γίνεται απολογιστικά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 6. Η μη καταβολή των παράβολων του παρόντος άρθρου συνεπάγεται τη μη συμμετοχή του σωματείου στα πρωταθλήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 7. Το ύψος των παραπάνω παράβολων ορίζεται στη Γενική Προκήρυξη της κάθε περιόδου ύστερα από απόφαση του Δ.Σ της ΕΦΟΕπΑ. Άρθρο 6 ο Δαπάνες Μετακίνησης 1. Η ΕΦΟΕπΑ συμμετέχει στα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής σωματείων, αθλητών και αθλητριών, όταν η μετακίνηση είναι εκτός ορίων Νομού. 2. Το ποσοστό συμμετοχής της ΕΦΟΕπΑ, ο τρόπος υπολογισμού του, η διαδικασία είσπραξης καθώς και οι λοιπές λεπτομέρειες περιέχονται στην Οικονομική Εγκύκλιο που το Δ.Σ αποστέλλει στα Σωματεία Μέλη του μαζί με τη Γενική Προκήρυξη στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου. Άρθρο 7 ο 7.1 Κλήρωση για αγώνες νοκ - άουτ «Byes» και Αγώνες εκτός πίνακα Ο αριθμός των θέσεων σε έναν πίνακα νοκ-άουτ είναι της δύναμης του Αν ο αριθμός των συμμετοχών είναι μικρότερος από τον αριθμό των θέσεων και η διαφορά είναι μικρότερη ή ίση με το μισό από τον αμέσως μικρότερο αριθμό θέσεων, ο πρώτος γύρος θα περιλαμβάνει τόσα «byes», ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός θέσεων του πίνακα Αν ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των θέσεων και η διαφορά είναι μικρότερη από το μισό του αμέσως μεγαλύτερου αριθμού θέσεων, θα διεξάγονται αγώνες πρόκρισης εκτός πίνακα, έτσι ώστε ο αριθμός των προκρινόμενων από τους αγώνες αυτούς και ο αριθμός των απευθείας συμμετοχών του κυρίως πίνακα μαζί να συμπληρώνουν τις θέσεις του πίνακα Τα «byes» θα πρέπει να κατανεμηθούν όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται στον πρώτο γύρο, με πρώτα τα «byes» που θα τοποθετηθούν στις θέσεις απέναντι στα φαβορί, κατά σειρά τοποθέτησης. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ.

3 Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ. Σελίδα 3 από Οι εκτός πίνακα αγώνες θα πρέπει να κατανέμονται όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα ανάμεσα στα μισά, τα τέταρτα, τα όγδοα και τα δέκατα έκτα της κλήρωσης κατά αναλογία και μακριά από τα φαβορί Τοποθέτηση φαβορί με βάση τον πίνακα αξιολόγησης(ranking list) Οι υψηλότερα βαθμολογημένοι στον πίνακα αξιολόγησης συμμετέχοντες σε μια διοργάνωση, εκτός της περίπτωσης που αναφέρεται στο άρθρο 7.7, θα πρέπει να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε όσο το δυνατόν να μην μπορούν να συναντηθούν πριν από τους τελευταίους γύρους των αγώνων Για 64 συμμετοχές τοποθετούνται 32 φαβορί, για 32 συμμετοχές 16, για 16 συμμετοχές 8, για 8 συμμετοχές τοποθετούνται 4 και για 4 συμμετοχές τοποθετούνται 2 φαβορί Η έννοια του μισού που προκύπτει επεκτείνεται και στους υπόλοιπους ζυγούς αριθμούς συμμετοχών. Σε περίπτωση που υπάρξει μονός αριθμός συμμετοχών ο αριθμός των φαβορί θα είναι ο αριθμός των συμμετοχών πλην 1 διαιρεμένος διά Ο υψηλότερα αξιολογημένος στον πίνακα αξιολόγησης από τους συμμετέχοντες(1 ο φαβορί) θα τοποθετηθεί στην κορυφή του πρώτου μισού της κλήρωσης και ο δεύτερος(2 ο φαβορί) στο τέλος του δεύτερου μισού(πίνακας 1). Όλα τα άλλα φαβορί που θα τοποθετηθούν θα κληρωθούν μεταξύ καθορισμένων θέσεων στην κλήρωση όπως ακολουθεί και με βάση τον πίνακα 1: Οι αξιολογημένοι 3 ο και 4 ο φαβορί θα πρέπει να κληρωθούν ανάμεσα στο τέλος του πρώτου μισού της κλήρωσης και την κορυφή του δεύτερου μισού Οι αξιολογημένοι 5 ο -8 ο φαβορί θα πρέπει να κληρωθούν μεταξύ των τελευταίων θέσεων των μονών τέταρτων της κλήρωσης και των κορυφαίων θέσεων των άρτιων τέταρτων Οι αξιολογημένοι 9 ο -16 ο φαβορί θα πρέπει να κληρωθούν μεταξύ των τελευταίων θέσεων των μονών όγδοων της κλήρωσης και των κορυφαίων θέσεων των άρτιων όγδοων Οι αξιολογημένοι 17 ο -32 ο φαβορί θα πρέπει να κληρωθούν μεταξύ των τελευταίων θέσεων των μονών δέκατων έκτων της κλήρωσης και των κορυφαίων θέσεων των άρτιων δέκατων έκτων Η τοποθέτηση των φαβορί πρέπει να ακολουθεί τη σειρά του ισχύοντος την ημέρα της κλήρωσης πίνακα αξιολόγησης αθλητών-τριών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α ΠΙΝΑΚΑΣ 1. Θέση κλήρωσης Φ Β Π Φ Β Π Φ Β Π Φ Β Π

4 Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ. Σελίδα 4 από Ο πίνακας 1 δείχνει τις θέσεις των φαβορί, τις προτεινόμενες θέσεις για τα «byes» και τους προκριθέντες από τους αγώνες εκτός πίνακα για κληρώσεις των 64, 32, 16 και 8 θέσεων. Τα φαβορί είναι οι βαθμολογημένοι αθλητές(τριες) κατά σειρά με βάση τη δυναμικότητά τους στον ισχύοντα πίνακα αξιολόγησης αθλητών-τριών και τοποθετούνται ως εξής: ΣΕΙΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΦΑΒΟΡΙ = 5-8 5= = = = Τα φαβορί με την ίδια θέση τοποθέτησης κληρώνονται μεταξύ των αντίστοιχων αριθμημένων θέσεων όπως φαίνονται στη στήλη 1(Φ) του κάθε τμήματος (Φ = Φαβορί).Εάν ο αριθμός των φαβορί δεν είναι της δύναμης του 2, αυτά με τη χαμηλότερη κατάταξη κληρώνονται όσο το δυνατόν ισομερώς μεταξύ των θέσεων που τους διανέμονται. Η στήλη 2(Β) δείχνει τη σειρά με την οποία τοποθετούνται τα byes μέχρι τον απαιτούμενο αριθμό (Β = byes) και η στήλη 3(Π) δείχνει τη σειρά με την οποία εισάγονται οι προκρινόμενοι από τους αγώνες εκτός πίνακα.(π = προκρινόμενοι) Αν στον αριθμό όριο τοποθέτησης φαβορί υπάρχει ισοβαθμία γίνεται κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων Για την τοποθέτηση φαβορί στα διπλά αγωνίσματα οποιασδήποτε κατηγορίας ακολουθείται η εξής διαδικασία: Τοποθετούνται φαβορί εκείνα τα ζεύγη των οποίων τα μέλη είναι αξιολογημένα στον ισχύοντα πίνακα αξιολόγησης. Στην περίπτωση αυτή προστίθενται οι βαθμοί τους με καλύτερο εκείνο το ζευγάρι που έχει το μεγαλύτερο άθροισμα, και σε περίπτωση ισοβαθμίας αυτό που μέλος του έχει τους περισσότερους βαθμούς.

5 Σελίδα 5 από Σε περίπτωση που μέλος ή τα μέλη ζεύγους δεν είναι αξιολογημένα τότε σαφώς ορίζεται ότι μειονεκτούν έναντι ζεύγους που μέλος ή τα μέλη του είναι αξιολογημένα και οι βαθμοί τους στον πίνακα αξιολόγησης έχουν θετικό πρόσημο. Τα μέλη που έχουν βαθμούς με αρνητικό πρόσημο θεωρούνται μη αξιολογημένα Στα μικτά αγωνίσματα σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνεται υπόψη ο ισχύων πίνακας αξιολόγησης των ανδρών της αντίστοιχης κατηγορίας Στις προκριματικές και ημιτελικές φάσεις τοποθετούνται τόσα φαβορί όσες είναι οι θέσεις των προκρινόμενων στην επόμενη φάση Στην τελική φάση τα φαβορί τοποθετούνται σύμφωνα με την παραγρ του παρόντος άρθρου και τον Πίνακα 1. Οι υπόλοιποι αθλητές τοποθετούνται στους πίνακες με κλήρωση Συμμετοχές από το ίδιο σωματείο Στην τελική φάση των πρωταθλημάτων οι συμμετέχοντες αθλητές ή ζεύγη από το ίδιο σωματείο καταβάλλεται προσπάθεια να κληρωθούν όσο το δυνατόν πιο μακριά, έτσι ώστε να μη μπορούν να συναντηθούν πριν τους τελευταίους γύρους των αγώνων Το σωματείο στη δήλωση συμμετοχής του πρέπει να δηλώσει τους αθλητές ή τα ζεύγη σύμφωνα με την αγωνιστική τους αξία, ξεκινώντας με τους αθλητές οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα αξιολόγησης και μετά τους άλλους Οι αξιολογημένες 1 η και 2 η συμμετοχές από ένα σωματείο θα κληρωθούν σε διαφορετικά μισά της κλήρωσης και οι 3 η και 4 η συμμετοχές θα κληρωθούν σε διαφορετικά τέταρτα από αυτά στα οποία κληρώθηκαν οι δύο πρώτες Οι συμμετοχές 5 η -8 η θα κληρωθούν σε όγδοο της κλήρωσης που δεν περιλαμβάνει μία από τις 4 πρώτες συμμετοχές, κοκ, μέχρι να κατανεμηθούν όλες οι συμμετοχές Τα παραπάνω ισχύουν και σε αμιγή διπλά ή μικτά του ίδιου σωματείου και όχι σε διπλά ή μικτά που αποτελούνται από αθλητές διαφορετικών σωματείων Στην προκριματική φάση, οι συμμετοχές από το ίδιο σωματείο, θα κληρώνονται σε διαφορετικούς πίνακες από τους οποίους προκρίνεται ένας (1) αθλητής-τρια, όσο αυτό είναι δυνατόν. Το ίδιο ισχύει και για διπλά ή μικτά της ίδιου σωματείου Μικτό σύστημα διεξαγωγής ατομικών πρωταθλημάτων Για ατομικά πρωταθλήματα που διεξάγονται με μικτό σύστημα(φάσεις με ομίλους και φάσεις με νοκ-άουτ) η τοποθέτηση των συμμετεχόντων γίνεται ως εξής: Φάση ομίλων: Πρώτος και δεύτερος των ομίλων τοποθετούνται οι υψηλότερα αξιολογημένοι συμμετέχοντες (φαβορί) και οι υπόλοιπες θέσεις των ομίλων καλύπτονται με κλήρωση. Η τοποθέτηση των 2 πρώτων φαβορί των ομίλων καθώς και των υπολοίπων που κληρώνονται γίνεται με το σύστημα "ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ". Οι συμμετοχές από το ίδιο σωματείο θα κληρώνονται σε διαφορετικό όμιλο, όσο αυτό είναι εφικτό Σε κάθε όμιλο δεν συμμετέχουν αθλητές (-τριες) του ιδίου σωματείου με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των δηλωμένων αθλητών (-τριών) του σωματείου είναι ίσος ή μικρότερος του αριθμού των ομίλων Εάν από κάθε όμιλο προκρίνεται ένας (μια) αθλητής(-τρια), η χρονική σειρά των αγώνων είναι: α. Για τον όμιλο των τριών: 2-3, 1-3, 1-2 β. Για τον όμιλο των τεσσάρων: 1-4 και 2-3, 1-3 και 2-4, 1-2 και 3-4 Εάν από κάθε όμιλο προκρίνονται δυο αθλητές (-τριες) η χρονική σειρά των αγώνων είναι : γ. Για τον όμιλο των τριών: 1-3, 1-2, 2-3 δ. Για τον όμιλο των τεσσάρων: 1-3 και 2-4, 1-2 και 3-4, 1-4 και Φάση Νοκ-άουτ: Στην κλήρωση αυτής της φάσης πρώτο φαβορί μπαίνει ο νικητής του πρώτου ομίλου, δεύτερο φαβορί ο νικητής του δεύτερου ομίλου, κ.ο.κ. και τοποθετούνται στον πίνακα στις θέσεις που προβλέπονται στα εδάφια και Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ.

6 Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ. Σελίδα 6 από Στον πρώτο αγώνα δεν αγωνίζονται μεταξύ τους αθλητές (-τριες) που προέρχονται από τον ίδιο όμιλο Για τους αθλητές (-τριες) του ιδίου σωματείου ισχύει το άρθρο 7 παράγραφος 6. Άρθρο 8 ο Ομαδικά Πρωταθλήματα - Διαδικασία Κλήρωσης Στα ομαδικά πρωταθλήματα ισχύουν τα παρακάτω 1. Κάθε σωματείο έχει μια ΑΞΙΑ η οποία προέρχεται από το άθροισμα των βαθμών των 3 πρώτων αθλητών (τριών) της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας στον ισχύοντα πίνακα αξιολόγησης αθλητών(τριών) ανεξάρτητα με το αν συμμετέχουν ή όχι στους αγώνες. 2. Το σωματείο εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη ΑΞΙΑ είναι πρώτο στον πίνακα αυτών που θα τοποθετηθούν, κλπ. i. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην ΑΞΙΑ το σωματείο που έχει αθλητή (τρια) με περισσότερους βαθμούς προηγείται. ii. Σε περίπτωση που αθλητής (-τρια) έχει αρνητικούς βαθμούς ή δεν είναι αξιολογημένος, τότε θεωρείται ότι έχει μηδέν βαθμούς για τον υπολογισμό της αξίας του σωματείου. iii. Σε περίπτωση που η ΑΞΙΑ δύο ή περισσοτέρων σωματείων είναι μηδενική τότε η τοποθέτηση των σωματείων αυτών στον πίνακα αυτών που θα τοποθετηθούν γίνεται με κλήρωση. 3. Στην προκριματική και ημιτελική φάση δημιουργούνται όμιλοι ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και τον αριθμό των προκρινόμενων σωματείων. 4. Πρώτος και δεύτερος των ομίλων τοποθετούνται τα σωματεία με τη μεγαλύτερη "ΑΞΙΑ. Οι υπόλοιπες θέσεις των ομίλων καλύπτονται με κλήρωση. Η τακτοποίηση (τοποθέτηση) των σωματείων κατά τη διάρκεια της κλήρωσης γίνεται με το σύστημα ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ. 5. Για 4 ομίλους έχουμε: τοποθέτηση με Αξία >> κλήρωση >> 6. Για τη χρονική σειρά των αγώνων ισχύει ότι και στο μικτό σύστημα διεξαγωγής ατομικών πρωταθλημάτων (άρθρο ) 7. Όταν ομαδικά πρωταθλήματα γίνονται με σύστημα ΝΟΚ-ΑΟΥΤ για την τοποθέτηση των φαβορί ισχύουν κατ αναλογία οι διατάξεις του άρθρου 7 του παρόντος. 8. Για ομαδικά πρωταθλήματα που διεξάγονται με μικτό σύστημα (φάσεις με ομίλους και φάσεις με νοκ άουτ) για την τοποθέτηση των φαβορί ισχύουν κατ αναλογία οι διατάξεις του άρθρου 7 του παρόντος. Άρθρο 9 Ομαδικά Πρωταθλήματα σε ομίλους 9.1. Στα Πρωταθλήματα που γίνονται σε ομίλους, κάθε μέλος του ομίλου πρέπει να αγωνιστεί με όλα τα άλλα μέλη του ομίλου. 9.2.Στα Πρωταθλήματα που γίνονται σε ομίλους, κάθε μέλος του ομίλου λαμβάνει 2 βαθμούς για κάθε νίκη, 1 βαθμό για την ήττα και 0 βαθμούς για ήττα χωρίς αγώνα, για αποχή από τον αγώνα, για μη ολοκλήρωση του αγώνα ή για οποιαδήποτε αιτία μηδενισμού. Η τελική κατάταξη καθορίζεται από το σύνολο των βαθμών που έχει συγκεντρώσει. Μέλος του ομίλου το οποίο έχει αγωνιστεί και δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες (ελέγχους) που πραγματοποιούνται μετά τον αγώνα, θεωρείται ότι έχασε τον αγώνα χωρίς να αγωνιστεί Σωματείο που δεν είναι πλήρες κατά το χρόνο που πρέπει να δηλωθεί στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, μηδενίζεται. Πλήρες σωματείο νοείται αυτό με 2,3,4 αθλητές(τριες) ανάλογα με το σύστημα διεξαγωγής παρόντες την καθορισμένη ώρα, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ, με τα δελτία τους διαθέσιμα, νόμιμα θεωρημένα και με αθλητική ενδυμασία.

7 Σελίδα 7 από Η κλήρωση για τη δήλωση σύνθεσης ενός σωματείου σε ομαδικό αγώνα πρέπει να πραγματοποιείται 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα. Σωματείο που δε δηλώσει τη σύνθεσή της το αργότερο 5 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, μηδενίζεται Οι αθλητές, που δηλώνονται να αγωνιστούν σε έναν ομαδικό αγώνα, πρέπει να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν Πριν την έναρξη του αγώνα διεξάγεται κλήρωση από το διαιτητή και τους αρχηγούς των σωματείων για το ποιο σωματείο θα πάρει το A ή το X. O αρχηγός του σωματείου τοποθετεί τους αθλητές του στα αντίστοιχα γράμματα της κλήρωσης και την επιστρέφει υπογεγραμμένη Στα ομαδικά πρωταθλήματα ιεραρχίας το Α το παίρνει η γηπεδούχος ομάδα Η δήλωση του διπλού μπορεί να γίνει και μετά την λήξη του αμέσως προηγούμενου αγώνα από το διπλό Μία ομαδική συνάντηση τελειώνει όταν μία ομάδα έχει νικήσει στην πλειοψηφία των ατομικών αγώνων Σωματείο που μηδενίζεται σε δυο αγώνες αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα των συναντήσεων που έχουν γίνει ως το χρόνο του μηδενισμού, δεν υπολογίζονται Αγώνας που έγινε δεν ακυρώνεται εκτός της περίπτωσης αποδοχής ένστασης ή κατόπιν αποβολής λόγω μηδενισμών όπως προβλέπει η 9.5. του παρόντος άρθρου. Η διάταξη αυτή ισχύει και για τα ατομικά πρωταθλήματα που γίνονται με το σύστημα των ομίλων Για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Ιεραρχίας ισχύουν τα παρακάτω: Σωματείο που αποβάλλεται μετά από δυο μηδενισμούς υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία Σωματείο που δικαιωματικά μετέχει σ ένα πρωτάθλημα και δε δηλώσει συμμετοχή υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία. Αν και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο δε δηλώσει συμμετοχή υποβιβάζεται στην τελευταία κατηγορία. Στην περίπτωση αυτή το πρωτάθλημα γίνεται με όσα σωματεία απομένουν, εκτός αν το αντίστοιχο άρθρο προβλέπει διαφορετικά, μη υποβιβαζομένων και άλλων, πέραν όσων προβλέπει ο παρών, συμπεριλαμβανομένων κι όσων μηδενίστηκαν λόγω αποχής ή δυο μηδενισμών Σωματείο που δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν συμμετάσχει καθόλου στους αγώνες υπάγεται στην περίπτωση του εδαφίου της παρούσας παραγράφου. Άρθρο 10 ο Μηδενισμός Σωματείο που κερδίζει μια συνάντηση χωρίς αγώνα λόγω μηδενισμού του αντιπάλου, κερδίζει όλες τις συναντήσεις, τα σετ, και τους πόντους, εκτός της περίπτωσης δύο (2) μηδενισμών που οι αγώνες θεωρούνται σα να μην έγιναν. Άρθρο 11 ο Ισοβαθμία 1. Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε οποιαδήποτε θέση δυο ή παραπάνω σωματείων λαμβάνονται υπόψη κατ απόλυτη σειρά: i. Η διάφορα παιγνιδιών ii. Η διάφορα των σετ. iii. Η διάφορα των πόντων, στους μεταξύ τους αγώνες. iv. Σε περίπτωση ισοβαθμίας και στους πόντους διενεργείται κλήρωση. 2. Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια των υπολογισμών προκύπτει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα σωματείου, ενώ για τις υπόλοιπα παραμένει η ισοβαθμία, οι υπολογισμοί συνεχίζονται με τα εναπομείναντα σωματεία. 3. Διατάξεις του άρθρου 9 και τα άρθρα 10 και 11 ισχύουν αναλογικά και για τα ατομικά αγωνίσματα που διεξάγονται με το σύστημα των ομίλων. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ.

8 Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ. Σελίδα 8 από 14 Άρθρο 12 ο Δελτία 1. Η επίδειξη του ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ είναι υποχρεωτική στους υπεύθυνους των αγώνων, καθώς και στους αντίπαλους. 2. Όσοι αγωνίζονται πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή σύμφωνα με τους κανόνες της ITTF. Να είναι ευπρεπείς, να πειθαρχούν στις αποφάσεις των υπεύθυνων των αγώνων και γενικά των οργάνων της διοίκησης της ΕΦΟΕπΑ, να σέβονται τις αποφάσεις των διαιτητών και επιδιαιτητών. 3. Σε περίπτωση παραβίασης διατάξεων των τεχνικών κανονισμών το σωματείο ή ο αθλητής που θεωρεί ότι αδικείται έχει δικαίωμα να υποβάλει ένσταση όπως οι κανονισμοί και η προκήρυξη των αγώνων προβλέπουν. 4. Κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά εναντίον οργάνου της ΕΦΟΕπΑ, διαιτητή ή συναθλητή τιμωρείται από τα αρμόδια όργανα όπως ο νόμος, το καταστατικό και οι κανονισμοί ορίζουν. Άρθρο 13 ο Ορισμοί Τεχνικών Όρων 1. Αγωνιστικός χώρος είναι ο χώρος που μέσα σ αυτόν γίνεται μια ομαδική ή ατομική συνάντηση και ορίζεται από τα πλαίσια που τον περιβάλλουν. Στον αγωνιστικό χώρο περιλαμβάνονται και οι "πάγκοι" των διαγωνιζομένων ομάδων ή αθλητών. 2. Ευρύς Αγωνιστικός χώρος είναι: i. Η αίθουσα διεξαγωγής των αγώνων, σε αγώνες που γίνονται σε έδρες σωματείων. ii. Ο γενικός χώρος που γίνονται οι αγώνες στα κλειστά γυμναστήρια μη συμπεριλαμβανομένης της κερκίδας. Άρθρο 14 ο Δικαίωμα παραμονής στον Πάγκο 1. Σε ομαδικές συναντήσεις στον πάγκο του κάθε σωματείου μπορούν να καθίσουν δυο άτομα (προπονητής και έφορος ή αναπληρωτές τους) και τόσοι αθλητές(τριες) όσοι έχουν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. 2. Στα ατομικά αγωνίσματα στο πάγκο του αθλητή(τριας) μπορεί να καθίσει ένα μόνο άτομο το οποίο δηλώνεται στην αρχή του αγώνα, και το οποίο δεν μπορεί να αντικατασταθεί στη διάρκειά του Άρθρο 15 ο Υποχρεώσεις Πάγκου 1. Τα άτομα που κάθονται στον πάγκο οφείλουν να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες διατάξεις όσο αφορά τη συμπεριφορά. 2. Υπεύθυνος για τον αγωνιστικό χώρο καθώς και για τον πάγκο είναι ο διαιτητής της συνάντησης. 3. Υπεύθυνος για τον ευρύ αγωνιστικό χώρο και για όλους τους επιμέρους αγωνιστικούς χώρους είναι ο επιδιαιτητής των αγώνων. 4. Σε αγώνες που διεξάγονται σε έδρες σωματείου υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου όπως ορίζει το άρθρο 13 2 είναι ο διαιτητής που εκτελεί και χρέη επιδιαιτητή. Άρθρο 16 ο Δικαίωμα Επιβολής Ποινών 1. Δικαίωμα επιβολής ποινών κατά τη διάρκεια των αγώνων έχει ο διαιτητής και ο επιδιαιτητής όπως ορίζουν οι κανονισμοί της I.T.T.F και ο Πειθαρχικός Κανονισμός Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ομαδικά πρωταθλήματα Ιεραρχίας Τα ομαδικά πρωταθλήματα ιεραρχίας διακρίνονται σε: Άρθρο 17 ο Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών. 1. Μετέχουν 10 σωματεία ανδρών και 8 σωματεία γυναικών.

9 Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ. Σελίδα 9 από Το πρωτάθλημα διεξάγεται με ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα της ITTF, που θα ορίζεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε αγώνες ΟΜΙΛΟΥ ενός γύρου με PLAY OFFS ή δυο γύρων με ή χωρίς PLAY OFFS. 3. Το πρώτο σωματείο της βαθμολογίας ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδας. 4. Ο μέγιστος αριθμός συναντήσεων που σωματείο μπορεί να δώσει ημερησίως είναι 3 (τρείς) με εξαίρεση την περίπτωση που συγκατατεθεί να δώσει περισσότερες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ύστερα από πλήρως αιτιολογημένη απόφαση της Τ.Ε μπορούν να γίνουν περισσότερες από 3 συναντήσεις. 5. Τα σωματεία αυτής της κατηγορίας υποχρεούνται να έχουν έδρα που να πληροί τις προϋποθέσεις των κανονισμών που ισχύουν διεθνώς και που η Τεχνική Επιτροπή μπορεί να αυξομειώσει ελαφρώς σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες των εγκαταστάσεων της χώρας. 6. Οι τεχνικοί οικονομικοί και λοιποί όροι καθορίζονται ύστερα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής και απόφαση του Δ.Σ. στην σχετική προκήρυξη. 7. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας συμμετέχει στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης. Η δευτεραθλήτρια, τριταθλήτρια και τετραθλήτρια στο Κύπελλο NANSY EVANS, ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το πρωτάθλημα αυτό, μαζί με την Κυπελλούχο και Φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας. α. Σε περίπτωση που υπάρχει ταύτιση των σωματείων τότε στο NANSY EVANS συμμετέχουν ή και τα δυο σωματεία των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ή ένα από τα δυο, ύστερα από αγώνα διαβάθμισης ( Μπαράζ ) ανάλογα με το αν ταυτίζονται ένα ή δυο σωματεία. 8. Το τελευταίο βαθμολογικά σωματείο υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία της οποίας το πρώτο προβιβάζεται αυτομάτως στην Α1. 9. Τα δυο προτελευταία σωματεία της Α1 συμμετέχουν σε ειδικό πρωτάθλημα ενός γύρου μαζί με τα 2 ο και 3 ο της Α2 για δυο θέσεις στην Α1. Άρθρο 18 ο Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών. 1. Μετέχουν 10 σωματεία ανδρών και 8 σωματεία γυναικών, σωματείων που δεν έχουν ομάδα, ίδιου φύλου στην Α1 Εθνική Κατηγορία. 2. Ισχύουν οι παράγραφοι 2,4, 5 και 6 του άρθρου 18 του παρόντος. 3. Το πρώτο σωματείο της βαθμολογίας ανακηρύσσεται πρωταθλητής Α2 Εθνικής κατηγορίας και προβιβάζεται στην Α1. Το δεύτερο και τρίτο της βαθμολογίας συμμετέχουν στο ειδικό πρωτάθλημα που αναφέρεται στη 9 του άρθρου Τα δυο τελευταία σωματεία υποβιβάζονται στην Β Εθνική κατηγορία και τοποθετούνται με κριτήριο την έδρα τους σε αντίστοιχο όμιλο. Άρθρο 19ο Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών 1. Μετέχουν 40 σωματεία ανδρών και 40 σωματεία γυναικών. 2. Η Τ.Ε. καταρτίζει τους ομίλους με γεωγραφικό κριτήριο και αφού πρώτα ακούσει και τη γνώμη των διαγωνιζομένων σωματείων. 3. Ο κάθε όμιλος που σχηματίζεται με τη διαδικασία της προηγούμενης είναι δυνατόν να έχει διαφορετικό αριθμό σωματείων ανάλογα με τις συμμετοχές και το γεωγραφικό κριτήριο. 4. Ισχύουν οι παράγραφοι 2,4, και 6 του άρθρου 18 του παρόντος 5. Η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία γίνεται ως εξής: i. Για τους άνδρες τα 3 πρώτα σωματεία της περιφέρειας Αττικής, τα 2 πρώτα σωματεία της περιφέρειας Βόρειας Ελλάδας και τα πρώτα σωματεία των περιφερειών Πελοποννήσου και Λοιπής Χώρας συμμετέχουν σε ειδικό πρωτάθλημα (2 ομίλων) για την άνοδο των 2 πρώτων σωματείων στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Για την ανάδειξη των 2 πρώτων σωματείων θα αγωνισθούν χιαστί ο πρώτος κάθε ομίλου με τον δεύτερο του άλλου ομίλου. Στην περίπτωση αυτή ισχύουν τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 σχετικά με την τοποθέτηση «φαβορί». ii. Για τις γυναίκες τα 2 πρώτα σωματεία της περιφέρειας Αττικής και τα πρώτα σωματεία των υπολοίπων περιφερειών συμμετέχουν σε ειδικό πρωτάθλημα (1 ομίλου) για την άνοδο των 2 πρώτων σωματείων στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

10 Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ. Σελίδα 10 από Υποβιβάζονται 3 σωματεία από κάθε όμιλο που τοποθετούνται στα αντίστοιχα τοπικά πρωταθλήματα. 7. Ο αριθμός των σωματείων της Β Εθνικής Κατηγορίας παραμένει σταθερός και σε περίπτωση που σωματείο δε δηλώσει συμμετοχή τη θέση του παίρνει το επόμενο βαθμολογικά σωματείο της αντίστοιχης τοπικής κατηγορίας. 8. Σωματείο που δηλώσει συμμετοχή και δε συμμετάσχει ή μηδενιστεί δυο (2) φορές ο όμιλος γίνεται με όσα σωματεία απομένουν. Στην περίπτωση αυτή στον αριθμό των υποβιβαζομένων υπολογίζονται και τα τυχόν σωματεία που αποχώρησαν ή μηδενίσθηκαν. 9. Για τους ομίλους Β Εθνικής (εκτός της Αττικής), η Τεχνική Επιτροπή με αιτιολογημένη απόφαση της μπορεί να διεξάγει το πρωτάθλημα συγκεντρωτικά ή με υπο-ομίλους και ειδικό τελικό πρωτάθλημα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, λόγω ειδικών γεωγραφικών συνθηκών, και ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ μπορεί να μην εφαρμοστεί απόλυτα η παράγραφος 3 του παρόντος άρθρου. Άρθρο 20 ο Τοπικά Πρωταθλήματα Α. Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ. 1.Στην Α κατηγορία ΑΤΤΙΚΗΣ συμμετέχουν 10 σωματεία ανδρών και 10 σωματεία γυναικών από σωματεία που έχουν έδρα στην Αττική και δεν έχουν ομάδα του ίδιου φύλου στις Α1,Α2 και Β Εθνική. 2. Το ίδιο ισχύει και στις άλλες κατηγορίες εκτός της τελευταίας, στην οποία εάν οι ομάδες είναι μέχρι και 16 τότε η Τεχνική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να σχηματίσει δυο ομίλους, με κλήρωση, υπολογιζόμενης της "ΑΞΙΑΣ" και με ίσο αριθμό ομάδων έως ότου συμμετάσχουν περισσότερες ομάδες και υπάρξει ομαλή κατηγοριοποίηση. Σε περίπτωση που η τελευταία κατηγορία μείνει με 5 ομάδες τότε και πάλι η τεχνική επιτροπή έχει το δικαίωμα με αιτιολογημένη απόφαση της να ενσωματώσει αυτές στην ανώτερη κατηγορία και να διαμορφώσει ομίλους σύμφωνα με τα πιο πάνω οριζόμενα. Αν οι ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή για πρώτη φορά είναι περισσότερες από τις ομάδες που μένουν στην τελευταία κατηγορία, τότε στην πιο πάνω κατηγορία συμμετέχουν κατά σειρά οι ομάδες που έχουν μεγαλύτερη «αξία», όπως αυτή καθορίζεται από το άρθρο 8 του παρόντος Κανονισμού Εσωτερικών Διοργανώσεων. Σε περίπτωση μηδενικής αξίας ομάδων, θα συμμετέχουν οι ομάδες που έχουν προηγηθεί χρονικά στη δήλωση συμμετοχής τους 3. Το πρώτο βαθμολογικά σωματείο της Α κατηγορίας προβιβάζεται στον όμιλο Αττικής της Β Εθνικής. α. Υπάρχει περίπτωση να προβιβαστούν και άλλα σωματεία του γεγονότος αυτού εξαρτωμένου από την τελική βαθμολογική κατάταξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας. 4. Υποβιβάζονται στην Β κατηγορία 3 σωματεία τουλάχιστον 5. Από την Β κατηγορία προβιβάζεται στην Α το βαθμολογικά πρώτο σωματείο χωρίς αυτό να αποκλείει των προβιβασμό και άλλων σωματείων, του γεγονότος αυτού εξαρτωμένου από την τελική βαθμολογική κατάταξη της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. 6. Υποβιβάζονται στη Γ κατηγορία 3 σωματεία τουλάχιστον 7. Τα ίδια ισχύουν και για τις επόμενες κατηγορίες. 8. Σε περίπτωση που σωματείο δε δηλώσει συμμετοχή τη θέση του παίρνει το επόμενο βαθμολογικά σωματείο της επόμενης τοπικής κατηγορίας. 9. Ο όμιλος γίνεται με όσα σωματεία απομένουν όταν σωματείο που δηλώσει δεν συμμετάσχει ή μηδενιστεί δυο (2) φορές. Στην περίπτωση αυτή στον αριθμό των υποβιβαζομένων υπολογίζονται και οι τυχόν σωματεία που αποχώρησαν ή μηδενίσθηκαν. Β. Περιφέρεια ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Λόγω της γεωγραφικής ιδιομορφίας στην περιφέρεια αυτή η Τεχνική Επιτροπή με αιτιολογημένη απόφασή της και αφού μελετήσει τις δηλώσεις συμμετοχής μπορεί: 1. Να διεξάγει συγκεντρωτικό πρωτάθλημα για όλη την περιφέρεια

11 Σελίδα 11 από Να δημιουργήσει ομίλους και υπο- ομίλους ανάλογα με τις κατά τόπο δηλώσεις συμμετοχής. Στην περίπτωση αυτή θα διεξαχθεί ειδικό πρωτάθλημα ανόδου 3. Να διαμορφώσει ανάλογα τα των προβιβασμών και υποβιβασμών. Γ. Περιφέρεια ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Λόγω της γεωγραφικής ιδιομορφίας στην περιφέρεια αυτή η Τεχνική Επιτροπή με αιτιολογημένη απόφασή της και αφού μελετήσει τις δηλώσεις συμμετοχής μπορεί: 1. Να διεξάγει συγκεντρωτικό πρωτάθλημα για όλη την περιφέρεια 2. Να δημιουργήσει ομίλους και υπο- ομίλους ανάλογα με τις κατά τόπο δηλώσεις συμμετοχής. Στην περίπτωση αυτή θα διεξαχθεί ειδικό πρωτάθλημα ανόδου 3. Να διαμορφώσει ανάλογα τα των προβιβασμών και υποβιβασμών. Δ. Περιφέρεια ΛΟΙΠΗΣ ΧΩΡΑΣ Λόγω της γεωγραφικής ιδιομορφίας στην περιφέρεια αυτή η Τεχνική Επιτροπή με αιτιολογημένη απόφασή της και αφού μελετήσει τις δηλώσεις συμμετοχής μπορεί: 1. Να διεξάγει συγκεντρωτικό πρωτάθλημα για όλη την περιφέρεια 2. Να δημιουργήσει ομίλους και υπο- ομίλους ανάλογα με τις κατά τόπο δηλώσεις συμμετοχής. Στην περίπτωση αυτή θα διεξαχθεί ειδικό πρωτάθλημα ανόδου 3. Να διαμορφώσει ανάλογα τα των προβιβασμών και υποβιβασμών Άρθρο 21 ο Ευθύνες Γηπεδούχου Σωματείου 1. Το γηπεδούχο σωματείο είναι υπεύθυνο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Φροντίζει για το ευπαρουσίαστο της αίθουσας και για την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων και συνθηκών στην αντίπαλο ώστε αυτή ν αγωνισθεί επί ίσοις όροις. Παράλειψη των οφειλομένων ενεργειών από πλευράς του γηπεδούχου συνεπάγεται την ποινή του μηδενισμού ύστερα από αναφορά του διαιτητή, επιδιαιτητή, παρατηρητή στο φύλλο αγώνα που επιβάλλεται από την Τεχνική Επιτροπή. 2. Τυχόν εκτροπή από τους κανονισμούς και το φίλαθλο πνεύμα σε βάρος του φιλοξενούμενης σωματείου που προέρχεται από αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φίλαθλους του γηπεδούχου σωματείου εφόσον αναγράφεται από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα ή σε αναφορά του, συνεπάγεται την ποινή του αποκλεισμού της έδρας μέχρι τέλος της περιόδου και σε περίπτωση επανάληψης την ποινή μηδενισμού. Οι ίδιες ποινές επιβάλλονται αν υπάρξει παρεκτροπή από παράγοντες, αθλητές κλπ του φιλοξενούμενου σωματείου. 3. Οι ποινές αυτές επιβάλλονται από την Τεχνική Επιτροπή στη πρώτη συνεδρίαση μετά την άφιξη του φύλλου αγώνα σ αυτήν. Οι αποφάσεις αυτές της Τ.Ε. ισχύουν αμέσως μετά την επιβολή τους. Στη συνεδρίαση της Τ.Ε. έχουν δικαίωμα παράστασης οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των σωματείων για να αναπτύξουν τις απόψεις τους. 4. Είναι υποχρέωση του σωματείου να παραδώσει στο διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα 6 μπάλες της ποιότητας και μάρκας που καθορίζονται στη σχετική προκήρυξη της διοργάνωσης. Παράλειψη τής υποχρέωσης αυτής συνεπάγεται ποινή μηδενισμού. 5. Καμία αγωνιστική διοργάνωση επίσημη ή φιλική που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία ή Σωματείο Μέλος της μπορεί να διεξαχθεί σε οποιοδήποτε αγωνιστικό χώρο αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο άρθρο 56 Α του Ν.2725/99 [ άρθρο 9 του Ν.3057/02] όπως αυτός τροποποιημένος ισχύει κάθε φορά. 6. Η μη τήρηση των πιο πάνω προϋποθέσεων δε συνεπάγεται ακυρότητα της συνάντησης και της διοργάνωσης, αλλά καθιστά το γηπεδούχο σωματείο υπεύθυνο σε περίπτωση διακοπής του αγώνα για οποιαδήποτε αιτία οφειλόμενη στη μη ομαλή λειτουργία της αίθουσας ή της αθλητικής εγκατάστασης, όπως περιγράφεται πιο πάνω όσον αφορά τις συνέπειες που προβλέπει ο παρών Κανονισμός. 7. Σε περίπτωση που από την κακή λειτουργία της αίθουσας ή της αθλητικής εγκατάστασης,για την οποία δεν έχει εξασφαλιστεί η προβλεπόμενη από το Νόμο άδεια λειτουργίας και τέλεσης αγώνα, προκληθούν σωματικές βλάβες σε αθλούμενους, διαιτητές, προπονητές ή λοιπούς αξιωματούχους, Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ.

12 Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ. Σελίδα 12 από 14 καθώς και σε θεατές, ο υπόχρεος για την απόκτηση άδειας λειτουργίας και τέλεσης αγώνα έχει όλες τις ευθύνες Αστικές ή Ποινικές που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Άρθρο 22 ο Ατομικά Πρωταθλήματα Α. Τα ατομικά πρωταθλήματα είναι τα εξής: 1. Πρωταθλήματα ηλικιών 2. Πρωταθλήματα με πρόσκληση 3. Ανοικτά πρωταθλήματα. 4. Ειδικά πρωταθλήματα επίλεκτων( π. χ ΤΟΠ 12, ΤΟΠ 8 κλπ) 5. Οποιοδήποτε άλλο αποφασίσει το Δ.Σ της ΕΦΟΕπΑ. Β. Τα αγωνίσματα των Ατομικών Πρωταθλημάτων μπορεί να είναι : 1. Απλό. 2. Διπλό. 3. Μικτό Άρθρο 23 ο Όροι Διεξαγωγής Ατομικών Πρωταθλημάτων 1. Στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ατομικών αγωνισμάτων οποιασδήποτε κατηγορίας είναι δυνατόν να ισχύουν περιορισμοί στις δηλώσεις συμμετοχής. 2. Σε περίπτωση διεξαγωγής των πρωταθλημάτων αυτών σε προκριματικές ή περιφερειακές φάσεις, η Τεχνική Επιτροπή κατά τη διάρκεια της κλήρωσης αποφασίζει τις περιφέρειες καθώς και τον αριθμό των προκρινόμενων απ αυτές, στην επόμενη φάση 3. Είναι δυνατόν σύμφωνα με τις κάθε φορά υπάρχουσες συνθήκες (συγκοινωνιακά μέσα, έλλειψη χρόνου κλπ.) η Τεχνική Επιτροπή μετά την κλήρωση και αν ακόμα δεν προβλέπεται από την προκήρυξη να θεσπίζει προημιτελικές φάσεις. 4. Η σχετική προκήρυξη των πιο πάνω πρωταθλημάτων ρυθμίζει τους τυχόν ποσοτικούς περιορισμούς στις δηλώσεις καθώς και τις υπόλοιπες τεχνικές λεπτομέρειες. 5. Σε πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται με το σύστημα BEST OF SEVEN δε διεξάγονται περισσότεροι από 7 αγώνες την ημέρα ούτε περισσότεροι από 3 αγώνες σε μια χρονική περίοδο 4 ωρών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του αθλητή. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ύστερα από πλήρως αιτιολογημένη απόφαση της Τ.Ε. μπορεί να διεξαχθούν και περισσότεροι αγώνες 6. Σε πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται με το σύστημα BEST OF FIVE δε διεξάγονται περισσότεροι από 11 αγώνες την ημέρα ούτε περισσότεροι από 5 αγώνες σε μια χρονική περίοδο 4 ωρών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του αθλητή. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ύστερα από πλήρως αιτιολογημένη απόφαση της Τ.Ε. μπορεί να διεξαχθούν και περισσότεροι αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για τα ομαδικά πρωταθλήματα όσον αφορά τους ατομικούς αγώνες. 7. Στα ατομικά πρωταθλήματα ο αθλητής - ζευγάρι πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι που θα διεξαχθεί ο αγώνας το αργότερο 5 λεπτά μετά την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. 8. Η συμμετοχή στα πρωταθλήματα ΤΟΠ 8 όλων των ηλικιακών κατηγοριών καθορίζεται από τον πίνακα αξιολόγησης αθλητών-τριών της ηλικιακής αυτής κατηγορίας που ισχύει την ημέρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Άρθρο 24 ο Επιδιαιτησία - Διαιτησία 1. Την ευθύνη επιδιαιτησίας όλων των πρωταθλημάτων ομαδικών ή ατομικών έχει η Τεχνική Επιτροπή της ΕΦΟΕπΑ. 2. Όπου απαιτείται και ιδιαίτερα στις διοργανώσεις που διεξάγονται συγκεντρωτικά, ορίζεται επιδιαιτητής, ο οποίος σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς είναι υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών από τον πίνακα που έχει υποβάλλει η ΚΕΔ στην Τεχνική Επιτροπή για κάθε πρωτάθλημα. 3. Σε οποιοδήποτε επίσημο αγώνα (ατομικό-ομαδικό) αν δεν προσέλθει διαιτητής για οποιοδήποτε λόγο, τότε: i. Αν ο αγώνας είναι ομαδικού πρωταθλήματος, διευθύνεται διαδοχικά από εκπρόσωπους των αγωνιζόμενων σωματείων ή από πρόσωπο κοινής αποδοχής. Η κοινή αποδοχή ή η

13 Σελίδα 13 από 14 διαδοχική διαιτησία αναγράφεται υποχρεωτικά στο φύλλο αγώνα και υπογράφεται από τους αρχηγούς των σωματείων. ii. Αν ο αγώνας είναι ατομικού πρωταθλήματος ο διαιτητής ορίζεται από τον επιδιαιτητή με δική του επιλογή και ευθύνη. Άρθρο 25 ο Πίνακας Αξιολόγησης Αθλητών- Αθλητριών(Ranking list) 1. Για τους αθλητές και αθλήτριες, ξεχωριστά, ισχύει για κάθε μήνα ενιαίος πίνακας αξιολόγησης. 2. Ειδικά για τα πρωταθλήματα ηλικιών ισχύουν τα παρακάτω: i. Ο επιμέρους πίνακας κατά ηλικία εξάγεται από τον ενιαίο πίνακα αξιολόγησης. Το σύστημα σύνταξης του πίνακα αποφασίζεται από το ΔΣ ύστερα από αιτιολογημένη εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής. Τυχόν μεταβολές στο σύστημα αυτό ισχύουν υποχρεωτικά για την επόμενη περίοδο. ii. Το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει έγκαιρα τα Σωματεία- μέλη για τις αλλαγές στο σύστημα σύνταξης του πίνακα αξιολόγησης αθλητών-τριών κάθε περιόδου με κάθε λεπτομέρεια. 3. Για αγωνιστική διοργάνωση (ανοιχτό πρωτάθλημα κ.λ.π.), προκριματική ή τελική φάση ηλικιακών πρωταθλημάτων που τυχαίνει να αρχίζει την τελευταία ή προ-τελευταία ημερολογιακή ημέρα του μήνα και να ολοκληρώνεται την πρώτη ή δεύτερη ημέρα του επόμενου μήνα, η βαθμολογία καταχωρείται στο τέλος του δεύτερου μήνα. 4. Στον αθλητή και στην αθλήτρια που έχει τις περισσότερες 1 ες θέσεις στους μηνιαίους πίνακες αξιολόγησης κάθε αγωνιστικής περιόδου (με την προϋπόθεση ότι συμμετείχε στην αγωνιστική δραστηριότητα της περιόδου αυτής) απονέμεται ειδικό έπαθλο στην τελετή βραβεύσεων της ΕΦΟΕπΑ οι δε πίνακες αυτοί παίρνουν την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα. 5. Ο ισχύων πίνακας αξιολόγησης είναι μοναδικός για όλη την χώρα, δεσμεύει δε την Τεχνική Επιτροπή στη διαδικασία τοποθέτησης φαβορί στις αγωνιστικές εκδηλώσεις όπως και κάθε φορέα (Τοπική Επιτροπή ή Σωματείο) που διοργανώνει πρωτάθλημα με την έγκριση της ΕΦΟΕπΑ. 6. Η ΕΦΟΕΠΑ φροντίζει ώστε οι πίνακες αξιολόγησης να παίρνουν την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα. 7. Οι αλλοδαποί αθλητές τριες, κατά την έννοια της Υ.Α / /ΦΕΚ 760/Β/ άρθρο 1 παρ.2, που αγωνίζονται στη χώρα μας μεταγραφόμενοι από άλλη χώρα, αμέσως μετά την έκδοση του δελτίου τους, εντάσσονται στο Ελληνικό R.L. σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξή τους ή αν δεν υπάρχει τοποθετούνται με αιτιολογημένη απόφαση της Τ.Ε. Ο υπολογισμός των βαθμών που αναλογεί στον κάθε έναν της παρούσας περίπτωσης, γίνεται σύμφωνα με την 9 του παρόντος άρθρου. Αυτοί οι αθλητές -τριες τοποθετούνται στο Ελληνικό R.L. στην θέση που αντιστοιχεί στους βαθμούς που έχουν λάβει από τον υπολογισμό της Τ.Ε., χωρίς να λαμβάνουν αύξοντα αριθμό. Η αξιολόγησή τους και η βαθμολογία τους χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό των βαθμών (κερδισμένων - χαμένων) των πλήρως ενταγμένων αθλητών και αθλητριών του Ελληνικού R.L. Αυτοί οι "προσωρινά ενταγμένοι" αθλητές-τριες διαγράφονται από το Ελληνικό R.L., μόλις λήξει το δελτίο τους 8. Οι Έλληνες αθλητές τριες που δ ε ν αγωνίζονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, παραμένουν στο ελληνικό R.L. χωρίς να εμφανίζεται η βαθμολογία τους, για διάστημα τριών (3) ετών από την επομένη της τελευταίας συμμετοχής τους σε ελληνική διοργάνωση. Μετά το πέρας της αδρανούς τριετίας η βαθμολογία τους διαγράφεται και η επανένταξη τους γίνεται από μηδενική βάση 8.1. Οι Έλληνες αθλητές-τριες που δ ε ν αγωνίζονται στην Ελλάδα αλλά έχουν δραστηριότητα στο εξωτερικό, διαγράφονται από το Ελληνικό R.L. κατά την 8 του παρόντος και όταν επανέλθουν αγωνιστικά στην Ελλάδα, τοποθετούνται κανονικά σε αυτό, αξιολογούμενοι όπως οι αλλοδαποί αθλητές-τριες. 9. Ο υπολογισμός ένταξης αθλητή-τριας στο ελληνικό R.L γίνεται ως ακολούθως: Η βαθμολογία προκύπτει αναλογικά από τη διαφορά βαθμών που έχει ο ίδιος με τους πιο κοντινούς του αξιολογημένους Έλληνες αθλητές του τελευταίου παγκόσμιου R.L και που ταυτόχρονα είναι αξιολογημένοι και στο τελευταίο ελληνικό R.L. 9.1 Σε ασυμφωνία ή δυσαρμονία μεταξύ του Ελληνικού και του Παγκόσμιου R.L., υπερισχύει το Ελληνικό R.L Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ.

14 Σελίδα 14 από Ποινή μη εμφάνισης: Αθλητής - τρια που έχει δηλωθεί να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε αξιολογημένη διοργάνωση και δεν εμφανιστεί στους αγώνες χωρίς να έχει ακυρώσει έγκυρα και έγκαιρα την συμμετοχή του (απόσυρση πριν την κλήρωση ή την ορισμένη από την προκήρυξη ημερομηνία δυνατότητας ακύρωσης συμμετοχής), χάνει από το R.L. τους βαθμούς που θα έχανε εάν είχε ήττες μέχρι τον αποκλεισμό του από την διοργάνωση. Άρθρο 26 ο Πίνακας Αξιολόγησης Σωματείων 1. Για τα σωματεία όλης της χώρας εκδίδεται στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου ένας πίνακας αξιολόγησης που συμπεριλαμβάνει τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. 2. Ο πίνακας αυτός χρησιμοποιείται για την κατανομή της ετήσιας επιχορήγησης των σωματείων μέσω της ΕΦΟΕπΑ. 3. Το σύστημα σύνταξης του πίνακα αποφασίζεται από το Δ.Σ ύστερα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής. Τυχόν μεταβολές στο σύστημα αυτό ισχύουν υποχρεωτικά για την επόμενη περίοδο. 4. Στο 1 ο Σωματείο του πίνακα αξιολόγησης κάθε αγωνιστικής περιόδου απονέμεται ειδικό έπαθλο στην τελετή βραβεύσεων της ΕΦΟΕπΑ ο δε πίνακας αυτός παίρνει την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα. Άρθρο 27 ο Ισχύς Κανονισμού 1. Για ό,τι δεν προβλέπεται από τον κανονισμό αυτό ή είναι ασαφές αποφασίζει οριστικά το Δ.Σ. της ΕΦΟΕπΑ 2. Ο παρών κανονισμός τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και εγκρίθηκε με την νόμιμη πλειοψηφία από την Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων- μελών της ΕΦΟΕπΑ της 29/3/2017. Η ισχύς του κανονισμού και των τροποποιήσεων που επήλθαν σ αυτόν αρχίζει από την επόμενη ημέρα της έγκρισής του από τον Υπουργό Πολιτισμού με την επιφύλαξη των οριζομένων στο άρθρο 27 του Ν. 2725/99 όπως αυτός τροποποιημένος και συμπληρωμένος ισχύει κάθε φορά. 3. Για κάθε τροποποίηση ή αλλαγή άρθρων του παρόντα κανονισμού απαιτείται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων-Μελών της ΕΦΟΕπΑ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. - Κ. Ε. Δ.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ο Γενικά 1. Όλοι οι αγώνες ή πρωταθλήµατα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που γίνονται στην Ελλάδα έχουν την έγκριση του.σ. της ΕΦΟΕπΑ και διακρίνονται σε: i. Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Αθήνα, 23.09.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 89/23.09.2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών Αττικής 2018. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Αριθ.πρωτ.: 889 Μαρούσι, 1 Noεμβρίου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 Αθήνα,10.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 81/10.04.2018 Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 36ου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1 ο Γενικά Σωματεία και εκπρόσωποί τους, αθλητές, προπονητές, διαιτητές κλπ όταν : Διαπράξουν παράπτωμα που θίγει το Φίλαθλο Πνεύμα, παραβιάσουν το Καταστατικό ή τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΔΑ: Β491469ΗΙΔ-Τ6Θ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Άρθρο 1 ο Ορισμοί 1. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για κάθε αναγνωρισμένη, από τη Διεθνή Ομοσπονδία του αθλήματος (Ι.Τ.Τ.F.),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α. Άρθρο 1 : ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α. 1. Οι αγώνες που προκηρύσσει ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. είναι ομαδικοί (κύπελλο και πρωταθλήματα κατηγοριών), ατομικοί (Βετεράνων, Ανεξάρτητων και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 09.07.2018 Αρ. Πρωτ.: - 933 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Θεσσαλονίκη 19.06.2017 Αρ. Πρωτ.: -928 - ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2017-2018 Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Αγ.Ιωάννης Ρέντη 21/1/2016 Αρ.πρωτ. 21284 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Αθήνα, 21.09.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 36 / 21.09.2017 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Αττικής 2017, το οποίο αποτελεί και προκριματική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 19/9/ 2019 Aρ. Πρωτ.: - 1407 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ) ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2017 Αριθμ. Πρωτ.:2300

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2017 Αριθμ. Πρωτ.:2300 Αθήνα, 26 Ιουλίου 2017 Αριθμ. Πρωτ.:2300 ΓΕΝΙΚΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έχοντας υπόψη της : 1. Το Ν. 2725/99 και το Ν. 3057/02 όπως τροποποιημένοι και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το ισχύον καταστατικό 2.Τις διατάξεις του Κ. Α. Π. όπως αυτές θα

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη, 13.7.2018 Αρ. Πρωτ.: -950- ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΜΙΚΤΟ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΜΙΚΤΟ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Αγ.Ιωάννης Ρέντη 14/10/2016 Αρ.πρωτ. 21734 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΜΙΚΤΟ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, του εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ21 Αγόρια και Κ 20 Κορίτσια (Πρώην Εφήβων - Πρώην Νεανίδων) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ21 Αγόρια και Κ 20 Κορίτσια (Πρώην Εφήβων - Πρώην Νεανίδων) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 08.07.2019 Αρ. Πρωτ.: - 1068 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ21 Αγόρια και Κ 20 Κορίτσια (Πρώην Εφήβων - Πρώην Νεανίδων) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α. Τελευταία ενημέρωση: 5/9/2015 (Με τις τροποποιήσεις των Γ.Σ. 2008/2009/2011/2012/2013/2014 και τις διευκρινήσεις του Δ.Σ.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α. Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. Οι αγώνες που

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..4681/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Τ.Κ. 653 02 ΚΑΒΑΛΑ - ΤΗΛ. 2510222751 - FAX. 2510227106 E-MAIL: epskav@otenet.gr ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.epskavalas.gr Αριθ. Πρωτ. Καβάλα 2017 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε. Το πρωτάθλημα: ΑΝΔΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου με τους παρακάτω όρους:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε. Το πρωτάθλημα: ΑΝΔΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου με τους παρακάτω όρους: Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡAΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Email:info@eskase-basket.gr Αρ.Πρ:513 Ημερ. 29/6/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2017-2018 Θεσσαλονίκη 30.8.17 Αρ. Πρωτ.: - 1157 - Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(νέων)-ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(νέων)-ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Αγ.Ιωάννης Ρέντη 25/9/17 Αρ.πρωτ. 22242 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, του

Διαβάστε περισσότερα

14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το Καταστατικό της Ε.Ο.Α.Κ. β) Τις διατάξεις των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 19.8. 2018 Aρ. Πρωτ.: - 1206 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α. Άρθρο 1 : ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Π.Ο.Φ.Επ.Α. 1. Οι αγώνες που προκηρύσσει ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. είναι ομαδικοί (κύπελλο και πρωταθλήματα κατηγοριών), ατομικοί (Βετεράνων, Ανεξαρτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..6336/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙ ΩΝ - ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙ ΩΝ - ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Θεσσαλονίκη, 16/7/ 2017 Αρ. Πρωτ.: -925 - ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙ ΩΝ - ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2017-2018 Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 03.8.18 Αρ. Πρωτ.: - 1017 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οι παρόντες Ειδικοί Κανονισμοί, που περιέχουν Είκοσι (20) Κανονισμούς, διαβιβάστηκαν και ψηφίστηκαν στο σύνολό τους κατά την Έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ»

OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ» Αθήνα, 01.01.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 47/01.01.2018 OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας «Νίκος Στρόφαλης» 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Αγ.Ιωάννης Ρέντη 4/10/18 Αρ.πρωτ. 22715 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΟΛΕΪ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, του εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ 18 ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Πρώην Παίδων - Κορασίδων) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ 18 ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Πρώην Παίδων - Κορασίδων) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ 18 ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Πρώην Παίδων - Κορασίδων) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Θεσσαλονίκη 8 Ιουλίου 2019 Αρ. Πρωτ.: -1067 - Σύμφωνα με τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLERS CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2012 2013 Το Cosmic Bowlers Club διοργανώνει πρωτάθλημα & κύπελλο τετράδων για την περίοδο 2012-13. Ημέρα & Ώρα Διεξαγωγής Κάθε Τετάρτη, 19.30 Έναρξη 26

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 6 Οκτωβίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Κυπέλλου για τις ομάδες που μετέχουν στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα 4άδων για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2009-2010 Η Κυπριακή Οµοσπονδία Καλαθόσφαιρας προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. (α) (β) Παγκύπριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 5.8.19 Αρ. Πρωτ.: - 1161 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Αριθµ. Πρωτ. 507 Ελευσίνα, 31.07.2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..648/Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2019»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οι παρόντες Ειδικοί Κανονισμοί, που περιέχουν έξι (6) Κανονισμούς, διαβιβάστηκαν και ψηφίστηκαν στο σύνολό τους κατά την Έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-2018 ΑΙΘΟΥΣΑ:. TEN PIN BOWLING ΤΥΠΟΣ:. Ατομικό, Μικτό με Handicap ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017 ΔΙΑΡΚΕΙΑ:. 4 εβδομάδες, κάθε Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Ατομικού Πρωταθλήματος για την περίοδο 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ Ε. Ο. ΠΕ. Ταχ. Διεύθυνση: Μ. Μπότσαρη 47 117 42 Αθήνα Τηλ: 210 9236487 210 9244382 210 9222274 Fax: 210 9228764 Internet: http://www.volleyball.gr E mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι -1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς αφού έλαβε υπόψη της: 1. Την αθλητική νομοθεσία 2. Τον Κ.Α.Π. 3. Το Καταστατικό της 4. Την 3/ 9-7-2018 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16 Η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Αφού έλαβε υπ όψει: Α) Το καταστατικό και τους κανονισµούς της ΕΠΟ Β) Το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το διασωματειακό πρωτάθλημα (Διασωματειακό) διεξάγεται μεταξύ Ομίλων-Μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα