aλεξàνδρa Παιδική κατασκήνωση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "aλεξàνδρa Παιδική κατασκήνωση"

Transcript

1 aλεξàνδρa Παιδική κατασκήνωση

2 Κατασκηνώσεις Αλεξάνδρα, μια αξέχαστη εμπειρία Οι παιδικές κατασκηνώσεις Αλεξάνδρα, εδώ και χρόνια, αγκαλιάζουν με πολλή αγάπη τους μικρούς εξερευνητές και τους βοηθούν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον θαυμαστό κόσμο της φύσης. Το παιχνίδι, οι φιλίες, η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η πειθαρχία μετατρέπουν την κατασκήνωση Αλεξάνδρα σε μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

3 Ελάτε να ζήσουμε στη φύση, να ανακαλύψουμε παραμυθένιους θησαυρούς, να διασκεδάσουμε με φανταστικά παιχνίδια και τέλεια σπορ. Ο αθλητισμός, το εκπαιδευτικό παιχνίδι, οι τέχνες, η ψυχαγωγία και οι διακοπές εδώ γίνονται ένα. Παιδιά μήπως ήρθε η στιγμή να ζήσετε αυτή την αξέχαστη εμπειρία;

4 Η πιο γαλάζια παραλία των ονείρων σας Μια απέραντη, ρηχή και ειδικά διαμορφωμένη παραλία με χρυσαφένια άμμο, που λάμπει στον ήλιο, αγκαλιάζει τα παιδιά. Η παραλία έχει βραβευθεί επίσης με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλεια για παιχνίδια, beach volley, beach soccer. Εδώ τα παιδιά παίζουν με την ψυχή τους σε φανταστικά θαλάσσια παιχνίδια, όπως μπανάνα και κανό, πάντοτε με ασφάλεια κάτω από το άγρυπνο μάτι του ναυαγοσώστη.

5 Ένας μαγικός υδάτινος κόσμος Πισίνα, υδροτσουλήθρα, μαθήματα κολύμβησης και καταδύσεων πάντοτε με ασφάλεια! Στην παρέα μας έχουμε πάντα και έναν ναυαγοσώστη.

6 Υπέροχες εκδρομές και δραστηριότητες Οι παιδικές κατασκηνώσεις Αλεξάνδρα, εδώ και χρόνια, αγκαλιάζουν με πολλή αγάπη τους μικρούς εξερευνητές ώστε να έρθουν κοντά στο θαυμαστό κόσμο της φύσης. Με την εμπειρία 17 χρόνων υποσχόμαστε ασφάλεια, εκπαίδευση και πραγματικές διακοπές για τους μικρούς κατασκηνωτές, που γίνονται μια μεγάλη παρέα.

7 Στο καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται εκδρομές και απίθανες δραστηριότητες. Αθλητικές, ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές προτάσεις και extreme sports. Καγιάκ, ράφτινγκ, flying fox, όλα στον Αγγίτη ποταμό. Αναρρίχηση, καταρίχηση, τραμπολίνο, φουσκωτά, σκοποβολή, τοξοβολία, ποδηλασία, ιππασία.

8 Ώρα για σπορ και βραβεία Σ ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον που βγήκε από χαρούμενες παιδικές ιστορίες θα βρείτε τέσσερα γήπεδα μπάσκετ, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο και δύο γήπεδα βόλεϊ. Το παιχνίδι, οι φιλίες και η ομαδικότητα κάνουν τη διαμονή στην κατασκήνωση Αλεξάνδρα μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία. Η κατασκήνωση διοργανώνει πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, στίβο κ.λ.π., με απονομή επάθλων καθώς και προγράμματα προπόνησης ομάδων παίδων, προπαίδων και τζούνιορ.

9 camp football 20 Iουνίου 28 Iουνίου Σε συνεργασία με τον σύνδεσμο διαιτητών Ν. Καβάλας Σεμινάρια πρώτων βοηθειών Συνεργασία με σκάουτερς μεγάλων ομάδων Ομιλίες, διαλέξεις σε τεχνικά θέματα ποδοσφαίρου Σεμινάρια και ομιλίες σε θέματα κανονισμών διαιτησίας Τουρνουά 20 Ιουνίου - 28 Ιουνίου Κατηγορίες Παιδικό: Προπαιδικό: Υπεύθυνοι διοργάνωσης Λεωνίδας Βόσδου ημήτρης Τζουβάρας Ο Λεωνίδας Βάσδου διατέλεσε ποδοσφαιριστής στις ομάδες Α Εθνικής κατηγορίας Άρης Θεσσαλονίκης, Παναχαϊκή και Νάουσα και μέλος των Εθνικών ομάδων Ελπίδων και Ανδρών. Βραβεύτηκε από τον Π.Σ.Α.Π. σαν ένας από τους 200 καλύτερους έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. ιατέλεσε προπονητής και εκλέκτορας των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και υπεύθυνος Μαζικού Αθλητισμού στο Νομό Φλώρινας, υπεύθυνος της Ακαδ. ποδοσφαίρου Αριστοτέλης της Φλώρινας και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Βασίλης Χατζηπαναγής στη Θεσσαλονίκη. Ο ημήτρης Τζουβάρας είναι επί τέσσερα χρόνια συνεργάτης της κατασκήνωσης Αλεξάνδρα. Είναι υπεύθυνος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Θύελλα του Φιλώτα και προπονητής στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Βασίλης Χατζηπαναγής.

10 Τουρνουά 28 Ιουνίου - 6 Ιουλίου Κατηγορίες Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό, Μίνι Από 28 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου θα διεξαχθεί διεθνές τουρνουά για τις ηλικίες με ομάδες από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ολλανδία, τη Σερβία κ.α. Συμμετέχουμε με ομάδες σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και τα παιδιά βιώνουν με έντονα συναισθήματα την προετοιμασία μιας ομάδας για τη συμμετοχή της σε έναν αγώνα με όλα όσα μεσολαβούν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος ενός αγώνα. Γίνονται ατομικά διαγωνιστικά παιχνίδια, διαλέξεις από διατροφολόγους κ.ά. Ατομικό πρόγραμμα και ατομικός φάκελος επίδοσης θα διανεμηθεί στο κάθε παιδί και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα αθλητικής διατροφής θα αποτελέσουν το καλύτερο δώρο για το καλοκαίρι. Οργάνωση Βασιλείου Κώστας camp basketball 28 Iουνίου 6 Ιουλίου Ομάδες ατομικής τεχνικής Ομάδες ενδυνάμωσης Βασική ομαδική τακτική Προπονήσεις ομάδων προπονητικών Ανταλλαγές εμπειριών ιεθνές τουρνουά Ημερίδα προπονητικής Ημερίδα διαιτησίας Ημερίδα διατροφής Συνεργάτες Προπονητές Χοτοκουρίδης Πλάτων, Καλέτσιος Ηλίας

11 Τουρνουά 28 Ιουνίου - 6 Ιουλίου Κατηγορίες Παιδικό: Προπαιδικό: Υπευθ. διοργάνωσης ημήτρης Καψαμπέλης camp volleyball 28 Iουνίου 6 Ιουλίου Καψαμπέλης ημήτρης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στην πετοσφαίριση, στην Ανώτατη Σχολή Αθλητισμού της Κολωνίας. ιετέλεσε αθλητής πετοσφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. Προπονητής από το 1978 μέχρι και σήμερα σε πολλές ομάδες όπως:χ.α.ν.θ., V.T.H.C. Frechen, Ηρακλής, Μακεδονικός, ημόκριτος, Αετός, Απόλλων Καλαμαριάς, Θερμαϊκός Θέρμης, Γ.Ε. Αγρινίου, Α.Σ. Πέρα, Αστέρια Πυλαίας, αλλά και στα κλιμάκια της Θεσσαλονίκης. Προσέφερε υπηρεσίες ως προπονητής στην εθνική ομάδα αναπήρων πετοσφαίρισης. Καθηγητής πετοσφαίρισης επί σειρά ετών στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης, δίδαξε στις σχολές προπονητών της Γ.Γ.Α. Εργάστηκε ως προπονητής στο World Volleyball Training Center, New Jersey, Η.Π.Α.

12 ιαμονή και παιχνίδι με ασφάλεια Οι χώροι διαμονής των κατασκηνώσεων Αλεξάνδρα παρέχουν στους μικρούς τους φιλοξενούμενους όλες τις ανέσεις, έτσι ώστε να είναι η παραμονή τους μαγική και ονειρεμένη. Όλος ο χώρος είναι παραδεισένιος, με πολλά δέντρα και λουλούδια, φτιαγμένος για να παίζουν τα παιδιά μέσα στα χρώματα της φύσης. Η κατασκήνωση διαθέτει κυλικείο, mini market, εστιατόριο και beach bar. Ο χώρος που μένουν τα παιδιά περιλαμβάνει σπιτάκια φτιαγμένα κατά του σεισμού και ειδική σκεπή που χαρίζει ζεστασιά και προστασία. Τουαλέτα, ντους, ξύλινα κρεβάτια με στρώματα για ιδανικό ύπνο, ντουλάπα, ψυγείο και τηλέφωνο, στοιχεία που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών. Κάποιος να μας προσέχει με αγάπη Η προσεκτική επιλογή των ανθρώπων, που δουλεύουν στην κατασκήνωση είναι βασικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας μας μέχρι σήμερα. Άνθρωποι έμπειροι είναι δίπλα στα παιδιά παρέχοντας πλήρη ασφάλεια. Η γνώση τους αλλά και η αγάπη για το έργο τους στο παιδί, είναι τα κριτήρια επιλογής τους από τις πλέον κατάλληλες σχολές Γυμναστικής, Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του τμήματος Νηπιαγωγών. Η αναλογία παιδιών ομαδαρχών είναι περίπου δέκα προς ένα. Ο χώρος απόλυτα προστατευμένος και περιφραγμένος, με ημερήσια φύλαξη της πύλης και νυχτοφύλακα, δημιουργεί ακόμα πιο ασφαλείς προδιαγραφές για τους μικρούς κατασκηνωτές. Στην ασφάλεια των παιδιών συγκαταλέγεται πάντα γιατρός και νοσοκόμα, που βοηθούν με τις συμβουλές τους.

13 ίπλα στη φύση, μέσα στο όνειρο Κτισμένη σε φυσικό περιβάλλον, κοντά στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη και μόλις 4 χλμ. από την τουριστική ζώνη και την πόλη της Τούζλας, στην Καβάλα, η Αλεξάνδρα αποτελεί την πιο φανταστική κατασκήνωση. Τόσο ο χώρος όσο και οι άνθρωποι που εργάζονται δίπλα στα παιδιά προσφέρουν ζεστασιά και σιγουριά στους μικρούς μας εξερευνητές. Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο ώστε να χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς και μάθησης στους μικρούς μας φίλους.

14 Η βραδινή ψυχαγωγία περιλαμβάνει ελληνικές και διεθνείς μουσικές βραδιές, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, σινεμά, beach party κ.ά.

15 Για τα μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραδινές και απογευματινές εκδρομές στη διπλανή τουριστική πόλη της Τούζλας, στην παραλία Οφρυνίου. Προαιρετικές εκδρομές Στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, την πόλη της Καβάλας και την παραλία αμμόλοφων της Νέας Περάμου. Στην Αρχαία Αμφίπολη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης και στο Σπήλαιο Αλιστράτης. Στη Θεσσαλονίκη, στο Λευκό Πύργο, στο Εμπορικό κέντρο Cosmos και στην εκκλησία του Αγίου ημητρίου καθώς και στην Waterland. Περίπλους Αγίου Όρους

16 Παιδική κατασκήνωση aλεξàνδρa Κατασκήνωση Παραλία Κάριανης Καβάλας τηλ.: , φαξ: , Γραφεία Θεσσαλονίκης I. Kωλλέτη και Καβάλας 2 τηλ.: , φαξ: Ιντερνετ info@alexandracamp.gr ssimopoulos@gmail.com

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30 Summer Camp Μικροί Εξερευνητές Για παιδιά 4-6 ετών ράσεις και εµπειρίες για µικρά παιδιά µε σκοπό να ανιχνεύσουν αλλά και να βιώσουν πραγµατικές καταστάσεις, ζώντας µοναδικές στιγµές. από ευτέρα έως Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ 2019 Οφέλη Ποιοί είμαστε Γιατί στο Sportcamp Υγεία και Ασφάλεια Δραστηριότητες Τα προγράμματά μας Αθλητικές Εγκαταστάσεις Φιλοξενία Εμπειρία Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Καλώς ήρθατε...!!! Το MYTIKAS CUP κλείνει φέτος 16 χρόνια διοργάνωσης και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Μελέτη περίπτωσης/παράδειγμα Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου Edition 2018 SALONICA SOCCER CUP SALONICA SOCCER CUP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, διεξάγεται το Πάσχα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2018-2019 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα άθλησης και αναψυχής στην Ελλάδα: λειτουργεί με οικογενειακά πρότυπα από το 1978 από επαγγελματίες Καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB

DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB Για παιδιά από 5 έως 13 ετών Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν τη διάθε ση και τη φ αντασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Salonica Soccer Cup 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ alonica occer Cup Καλώς ήρθατε στο Salonica Soccer Cup... Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ για ΌΛΟΥΣ Υλοποίηση Προγραµµάτων Μεγάλης ιάρκειας 24 Φεβρουαρίου 2012 15 Ιουνίου 2012 Τµήµατα: Αερόβια άσκηση, Μυϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Summer E H....γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι!

Summer E H....γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club2012 E H > B...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι! B Grammar Summer Club > E Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΓΙΩΝ 11-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

18 IΟΥΝΙΟΥ -13 ΙΟΥΛΙΟΥ

18 IΟΥΝΙΟΥ -13 ΙΟΥΛΙΟΥ 18 IΟΥΝΙΟΥ -13 ΙΟΥΛΙΟΥ 18 IΟΥΝΙΟΥ - 13 ΙΟΥΛΙΟΥ Παιδί και Παιχνίδι Παιδί και Άθληση Παιδί και Δράση Εξειδικευμένα Αθλήματα Aγαπητοί γονείς... Το Αθλητικό Καλοκαίρι '18, συνδυάζοντας την αγάπη και τη γνώση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ /νση: Παν/πολη-Πάτρα Αρ. Πρωτ. Τ.Κ. : 265.00 ΤΗΛ κ FAX : 2610-993055 Προς : Όλα τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

16 IΟΥΝΙΟΥ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ. Αθλητικό Καλοκαίρι. www.ionios.gr

16 IΟΥΝΙΟΥ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ. Αθλητικό Καλοκαίρι. www.ionios.gr 16 IΟΥΝΙΟΥ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ Αθλητικό Καλοκαίρι www.ionios.gr ι δ ί ν χ ι Πα Παιδί & 4 έως 7 ετών Αγγλικά Τα παιδιά συµµετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγικού περιεχοµένου στην αγγλική γλώσσα. Εκφράζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Summer Camp www.summercamp.gr Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Μια ακόµη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη και φέτος

Διαβάστε περισσότερα

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι!

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι! Λοιπόν τι λέτε; Τώρα που τέλειωσε το κανονικό σχολείο, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσει ένα άλλο πιο ανέμελο, πιο δροσιστικό, πιο διασκεδαστικό σχολείο; Grammar Summer Club 2011 THE GRAMMAR SCHOOL

Διαβάστε περισσότερα

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Football Festival (30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ youth talent CUP (2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ SPORTteam SUPER CUP (11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018) TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Grammar Summer Club γιατίηζωήτο. καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι!

Grammar Summer Club γιατίηζωήτο. καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club 2013...γιατίηζωήτο καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστηριότητες που τρέφουν τη διάθεση και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση 1 st Tournament Olympia Football Cup Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8 Αθλητικό Κέντρο Παιδική Κατασκήνωση ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ & ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ; Σε ποδοσφαιρικές ομάδες κατηγορίας Κ12, Κ10 & Κ8, δηλαδή : Κ12: Παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα:

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προγράμματα κινητικής αγωγής, τα οποία διεξάγονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. ΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2012 Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2012 ΕΞΑΜΗΝΟ 11/6/2012 12/6/2012 13/6/2012 14/6/2012 15/6/2012 18/6/2012 19/6/2012 20/6/2012 21/6/2012 22/6/2012 B Ψυχολογία (N

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος

Περισσότερες πληροφορίες για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 2012 1 Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Δ.Π.Θ. περιλαμβάνει δύο κύκλους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ"

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ" Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 141 22 Ηράκλειο-Αττικής τηλ. 2102813520-2102816222 Fax 2102830780 Internet http://www.manesis.gr & manesisnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2013

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2013 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2013 ΕΞΑΜΗΝΟ 10/6/2013 11/6/2013 12/6/2013 13/6/2013 14/6/2013 17/6/2013 18/6/2013 19/6/2013 20/6/2013 21/6/2013 B Δ Ψυχολογία

Διαβάστε περισσότερα

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι Λοιπόν τι λέτε; Τώρα που τέλειωσε το κανονικό σχολείο, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσει ένα άλλο πιο ανέμελο, πιο δροσιστικό, πιο διασκεδαστικό

Διαβάστε περισσότερα

INFO PACK LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP 2019

INFO PACK LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP 2019 INFO PACK ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP διοργανώνει το Loutraki Easter Volleyball Cup 2019, ένα μοναδικό τουρνουά για ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αλατζάς Απόστολος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού 1 Πρόταση Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για το 2015 Συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06 ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06 Δημιουργία του camp Μια καινούρια αρχη γίνεται φέτος από την ιστορική Μ.Ε.Ν.Τ. Κατανοώντας το κενό που δημιουργούσε η έλλειψη ενός camp στην ομαλή μεταβατική περίοδο των προπονήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2014

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2014 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2014 ΕΞΑΜΗΝΟ Α 01/09/2014 Κοινωνιολογία του Αθλητισμού (Ν115)+(213) 02/09/2014 03/09/2014 Ανατομία (Ν116)+(214) 04/09/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ : Α.Σ. ΛΙΝΤΟ & ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ ΝΕΟΙ ΛΙΝΤΟ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ: LIDOSOCCER ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3)

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ο Εξάμηνο Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) 128 129 130 Ιστορία και Φιλοσοφία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού 4 6 1 ο Περιγραφική και Λειτουργική Ανατομική

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Αθλητικές και Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015 Ε Λ Λ Η Ν ΙΚ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Π Ε Ρ ΙΦ Ε Ρ Ε ΙΑ Α Τ Τ ΙΚ Η Σ Δ Η Μ Ο Σ Α Γ ΙΑ Σ Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η Σ Δ ΙΕ Υ Θ Υ Ν Σ Η Κ Ο ΙΝ Ω Ν ΙΚ Η Σ Π Ο Λ ΙΤ ΙΚ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Π Α ΙΔ Ε ΙΑ Σ Δ ΙΑ Β ΙΟ Υ Μ Α Θ Η Σ

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ. Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Σεπτέμβριος 2012

Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ. Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Σεπτέμβριος 2012 Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Σεπτέμβριος 2012 Εισαγωγή Το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τους φετινούς Ολυμπιακούς καταγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ:...ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:... ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:...Τ.Κ:... ΔΗΜΟΣ:... ΝΟΜΟΣ:... ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):...

ΕΠΩΝΥΜΟ:...ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:... ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:...Τ.Κ:... ΔΗΜΟΣ:... ΝΟΜΟΣ:... ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):... ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ TEAM)» ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013 Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 08 Ιουλίου 2013 Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013 Α 02/9/2013 (112) 03/9/2013 Γυμναστική (Ν114)+(113) 04/9/2013 Κοινωνιολογία του Αθλητισμού (213) +(Ν115) 05/9/2013 Κολύμβηση

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας:

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α -----

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών Έναρξη εγγραφών Τρίτη 2 Ιουνίου Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών μαζί χτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας! ΔΗΜΟΣ www.philothei-psychiko.gr 07:30-08:00 08:00-08:30 08:30-09:30 09:30-10:30

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2019 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2019 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-25 Αυγούστου 2019 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών 2014,

Διαβάστε περισσότερα

405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα)

405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα) 405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα) Σκοπός Nα οδηγήσει τους φοιτητές σε ένα σύγχρονο πτυχίο που θα ανταποκρίνεται στις πολύπλευρες ανάγκες της κοινωνίας του 2000. Nα συμβάλλει στην

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Ο εκδοτικός οίκος Supercourse σε συνεργασία με την αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp δίνει την δυνατότητα στους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να συμμετάσχουν στο English

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινά Προγράμματα

Καλοκαιρινά Προγράμματα Καλοκαιρινά Προγράμματα Ένας από τους βασικούς στόχους της Ελληνογερμανικής Αγωγής είναι να συντελέσει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση ισορροπημένης και ολοκληρωμένης προσωπικότητας των παιδιών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής 2 3 4 Εισαγωγή Θέλουμε έναν κόσμο ανοιχτό στο μέλλον και τις προκλήσεις του. Θέλουμε μία κοινωνία ανεκτική σε όλους ανεξάρτητα από γλώσσα, εθνικότητα, θρησκεία, ατομικές διαφορές. Θέλουμε να είμαστε ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΕΙ

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΕΙ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο βασιλιάς των αθλημάτων σε περιμένει να ανακαλύψεις το ταλέντο σου. Δύναμη, ευλυγισία, ταχύτητα, αντοχή πειθαρχία, συνεργασία, ευγενή άμιλλα είναι τα σωματικά και κοινωνικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

GRAMMAR SUMMER CLUB!

GRAMMAR SUMMER CLUB! GRAMMAR SUMMER CLUB! 2015 από 5 έ παιδιά ως α ι Γ 13 ροσ MAR π ι T AM ν τώ ο ιτ ε ρ έ φ ε R E M M U S B! GR U L C Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Ο εκδοτικός οίκος Super Course ELT Publishing σε συνεργασία με την αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp δίνει την δυνατότητα στους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών να συμμετάσχουν

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι

ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Ντανιέλ Μπατίστα : Ακαδημία με φιλοσοφία αλλά και επι Το football-academies.gr, επισκέφτηκε την ακαδημία Ντανιέλ Μπατίστα πριν λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις της στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕN

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕN ΠΡΟΣ ΓΕN Ζήστε για λίγο σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Δραστηριότητες Κατασκήνωσης Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014 Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2014 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014 ΕΞΑΜΗΝΟ 20/1/2014 21/1/2014 22/1/2014 23/01/2014 24/01/2014 27/1/2014 28/01/2014 29/01/2014 Α Νέες Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ : ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΟΝ.ΠΑΤΕΡΑ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΝ.ΜΗΤΕΡΑΣ : ΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜ. ΓΕΝ. : 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1968 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΚΑΤΕΡΙΝΗ Α] ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥ ΩΝ Πτυχιούχος

Διαβάστε περισσότερα

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Πανευρωπαϊκό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Στο ξενοδοχείο PHAEDRA BEACH, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Κρήτης, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ARENA SPORTS CENTER και στο δημοτικό γήπεδο ΜΑΛΙΩΝ με φυσικό χλοοτάπητα, θα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Πρόγραμμα Μαθημάτων Νέου Προγράμματος Σπουδών ΕΞΑΜΗΝΟ Α 19/1/2015 Νέες Τεχνολογίες στη Φ.Α. (Ν119)+(218)

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 09 Ιανουαρίου 2015 Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Πρόγραμμα Μαθημάτων Νέου Προγράμματος Σπουδών Α 19/1/2015 Νέες Τεχνολογίες στη Φ.Α. (Ν119)+(218)

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα Ποδόσφαιρο Τσιχλόφουσκες Αλεξοπούλου Βιργινία Ευσταθοπούλου Χριστίνα Καμαρινού Έφη Λυκούδη Κων/να Ματαράγκα Χαρά Α` Λυκείου 2013-2014 2ο ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών.

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΗΝΑ 2013 είναι το πρώτο τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την περίοδο ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Πρόγραμμα Μαθημάτων Νέου Προγράμματος Σπουδών Α 19/1/2015 Νέες Τεχνολογίες στη Φ.Α. (Ν119)+(218) 20/1/2015

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48 Η Ακαδημία δεν είναι απλά μια συνάθροιση ατόμων, αλλά αποτελεί μια οντότητα που λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και ακολουθώντας ορισμένες αρχές. Αυτό που ξεχωρίζει την Ακαδημία

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ.

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Κισαμικός Πρόκειται για μια σκέψη χρόνων, που γεννήθηκε σε αυτό εδώ

Διαβάστε περισσότερα

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Η Juventus Soccer Schools ανανεώνει πλέον το ραντεβού της με τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου (5 έως 16 ετών) από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 Δήλωση αποστολής Η εξασφάλιση μιας ασφαλούς και παιδαγωγικής απασχόλησης των παιδιών παιδικής και προεφηβικής

Διαβάστε περισσότερα

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΧΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012 Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από 21 έως 24 Ιουνίου 2012 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και με την έγκριση της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Στο τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μετά από 8 χρόνια και 2 επιτυχημένα τουρνουά επιστρέφει και διοργανώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την ΑΙΓΊΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 40 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/3/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4 5/9/2019 1 1 1 1 20/9/2019 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Εισαγωγή στην επιστήμη της Φυσικής Αγωγής & του Αθλητισμού 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 3 Αθλητική Ψυχολογία - Επί πτυχίω 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 1 & 2 Αθλητική Ψυχολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χαιρετισµός κ. Κωνσταντίνου Βαρδαβά (Προέδρου ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ) Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά προετοιμασαμε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικό

Διαβάστε περισσότερα

PAO BC ACADEMY. BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017

PAO BC ACADEMY. BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017 PAO BC ACADEMY BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ακαδημία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Superfoods, σε συνεργασία με το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας & Διοργανώσεων «SPORTCAMP» και την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ 2 0 1 6-1 7 Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2002, λειτουργεί όμως ολοκληρωτικά από το 2004 οπότε μετακομίζει και θέτει ως βάση του τις ολυμπιακές κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩN. Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩN. Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΚ 0501, Διάλεξη 12η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩN Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα Θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Guidelines ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Μάρτιος 2017 GUIDELINES_Academy&Club 2017 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Α' ΕΤΟΣ Ημ/νία Μάθημα Τμήματα Ώρα Χώρος Πέμπτη 19/1/2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Α' ΕΤΟΣ Ημ/νία Μάθημα Τμήματα Ώρα Χώρος Πέμπτη 19/1/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Α' ΕΤΟΣ Ημ/νία Μάθημα Τμήματα Ώρα Χώρος Διδακτική της Παιδαγωγικής Γυμναστικής Ι πράξη Α5 Α8 9:00 Φωλέα Κλειώ Α1 Α2 Α3 Α4 Α5 18:00 19:00 Αμφιθέατρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) Ομάδες Θεσσαλονίκης Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηρακλής» είναι ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1908 στην ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Κ άλαμος. ατασκηνώσεις. εκδήλωση. Κορέλλας Δημήτρης

Κ άλαμος. ατασκηνώσεις. εκδήλωση. Κορέλλας Δημήτρης Κ άλαμος Κορέλλας Δημήτρης ατασκηνώσεις Η κατασκήνωση λειτουργεί 30 χρόνια. Είναι οικογενειακή και εκτός από μένα ασχολείται ενεργά η σύζυγος μου Ποθητή και τα τρία παιδιά μου. ΚΟΡΕΛΚΟ θα πει: Κορελ και

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές υπηρεσιών από οργανωμένα κέντρα υπαίθριων δραστηριοτήτων

Παροχές υπηρεσιών από οργανωμένα κέντρα υπαίθριων δραστηριοτήτων Παροχές υπηρεσιών από οργανωμένα κέντρα υπαίθριων δραστηριοτήτων Ελένη Γλυνιά PhD, ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης Σέρρες Δευτέρα 28/04/2014 eglinia@phed.auth.gr 1 Σκοπός της αναψυχής είναι ο εμπλουτισμός της ζωής του

Διαβάστε περισσότερα

403 Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης

403 Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης 403 Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Σκοπός Αποστολή των Τ.Ε.Φ.Α.Α. είναι: Να καλλιεργούν και να προάγουν την επιστήμη της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού με την ακαδημαϊκή και την

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Λειτουργική Δομή Κατασκήνωσης Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

ELITE ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - RANCH ΣΟΦΙΚΟ (3-6 Ιαν 2015)

ELITE ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - RANCH ΣΟΦΙΚΟ (3-6 Ιαν 2015) Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, θα διεξαχθεί το διάστημα από 3-6 Ιανουαρίου 2015 στο Σοφικό Κορινθίας. Οι διοργανωτές λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, επέλεξαν να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακολούθηση-διδασκαλία μαθημάτων Διάρκεια των σπουδών:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΠΕΣΟΥΑΙΡΙΗ Σμήμα Beach Volley ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΑΓΩΝΙΣΙΚΟ ΤΣΗΜΑ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΡ. 5/2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΡ. 5/2016 ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΡ. 5/2016 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (Γ.Σ. 29/05/2013)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (Γ.Σ. 29/05/2013) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-14 (Γ.Σ. 29/05/2013) Τομέας Αθλητιατρικής και Βιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθεί στο πρότυπο αθλητικό κέντρο Super Goal, στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής Οι διοργανωτές έχουν έρθει σε επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΕΛΛΑΔΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΕΛΛΑΔΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Ελλάδα (Αθήνα) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Αναχώρηση-Αθήνα) Αναχώρηση για την Αθήνα και άφιξη στο ξενοδοχείο. Check in και ελεύθερος χρόνος

Διαβάστε περισσότερα