16 IΟΥΝΙΟΥ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ. Αθλητικό Καλοκαίρι.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "16 IΟΥΝΙΟΥ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ. Αθλητικό Καλοκαίρι. www.ionios.gr"

Transcript

1 16 IΟΥΝΙΟΥ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ Αθλητικό Καλοκαίρι

2 ι δ ί ν χ ι Πα Παιδί & 4 έως 7 ετών Αγγλικά Τα παιδιά συµµετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγικού περιεχοµένου στην αγγλική γλώσσα. Εκφράζονται δηµιουργικά µέσα από το τραγούδι, το χορό, το θεατρικό παιχνίδι, τα παιχνίδια µνήµης και παρατηρητικότητας. Αναπτύσσουν την επικοινωνιακή τους ευχέρεια και εµπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους. Παραµύθι (Δραµατοποιηµένη αφήγηση & ζωγραφική) Τα παιδιά παρακολουθούν και συµµετέχουν σε δραµατοποιηµένη αφήγηση παραµυθιού ή κάποιας ιστορίας, µε συνοδεία µουσικής και ζωγραφίζουν την ιστορία και τους ήρωές της ή κατασκευάζουν αφίσα. Πρόκειται για µια δραστηριότητα στην οποία τα παιδιά εκφράζονται δηµιουργικά, ελεύθερα και µε φαντασία. Αθλητικές Δραστηριότητες - Παιδαγωγικά Παιχνίδια Mέσα από τη συµµετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες µε µορφή παιχνιδιού, δίνεται η δυνατότητα στους µικρούς αθλητές να εµπλουτίσουν τις κινητικές δεξιότητες και να µυηθούν στην έννοια του αθλητικού πνεύµατος. Κολύµβηση - Aqua Aerobic - Water Polo Μουσικοκινητική Αγωγή - Σύστηµα Orff Τα παιδιά έρχονται σε επαφή µε το νερό, κολυµπούν και παίζουν µε παιχνίδια µέσα και έξω από την πισίνα, πάντοτε µε τους δασκάλους τους, στο Αθλητικό κέντρο Ο.Α.Κ.Α. Μέσα από ευχάριστες µουσικοκινητικές δραστηριότητες, τα παιδιά εξερευνούν τους κόσµους της µουσικής, της κίνησης και του λόγου. Έχουν έτσι την ευκαιρία, να ανακαλύψουν την αισθητική και τον πλούτο αυτών των τεχνών, να καλλιεργήσουν τις µουσικές, κινητικές και φωνητικές τους δεξιότητες και να ψυχαγωγηθούν. Ρυθµική - Ενόργανη Γυµναστική - Ελεύθερη Γυµναστική Εικαστική Αγωγή Ο συνδυασµός του ρυθµού µε τη σωµατική άσκηση δίνει τη δυνατότητα στις µικρές αθλήτριες να ασκηθούν σε απλές αλλά και σύνθετες ασκήσεις εδάφους, αποκτώντας περισσότερες κινητικές εµπειρίες, δύναµη και ευλυγισία. Yoga Kids Χαλάρωση & ψυχαγωγία. Κάτι καινούργιο, ανανεωτικό. Παιδική Χαρά Ελεύθερο παιχνίδι στις παιδικές χαρές του σχολείου µας, στο Κεφαλάρι και τη Φιλοθέη µε την επίβλεψη παιδαγωγών, κατόπιν έγκαιρης ενηµέρωσής σας. Μini Tennis Τα παιδιά, µέσα από απλές ασκήσεις και παιχνίδια, διασκεδάζουν και ανακαλύπτουν το tennis και το Badminton. Ζωγραφική, κατασκευές, χειροτεχνία, οµαδικές εργασίες. Παιχνίδι µε τα χρώµατα και γνωριµία µε διαφορετικά υλικά µέσα από οµαδικές δουλειές. Στόχος της δραστηριότητας, να εµπλουτίσει το εικαστικό λεξιλόγιο των παιδιών, να βελτιώσει τη συνθετική τους ικανότητα και να κεντρίσει τη φαντασία τους. Στην παραλία του Σχοινιά κατόπιν έγκαιρης ενηµέρωσής σας.tα παιδιά συνοδεύονται και επιβλέπονται από τους γυµναστές τους και τον ναυαγοσώστη του σχολείου µας.

3 η σ η λ θ Ά Παιδί & 8 έως 11 ετών Shotokan Karate Η καλλιέργεια του αυτοελέγχου και της πειθαρχίας, µε απλές ασκήσεις karate. Ποδηλασία και Τοξοβολία στην Πάρνηθα Αdventure Park στη Μαλακάσα Αναρρίχηση και παιχνίδι στα δέντρα. Ξιφασκία Με τη βοήθεια της Ακαδηµίας Οπλοµαχίας σε ηλεκτρονικό εξοπλισµό, γίνεται εξάσκηση της τεχνικής και της αγωνιστικής τακτικής. Κολύµβηση - Aqua Aerobic - Water Polo Εκµάθηση των βασικών τεχνικών κολύµβησης στην πισίνα του Ο.Α.Κ.Α., αγώνες και ψυχαγωγικά παιχνίδια µέσα στο νερό. Basketball Bασικά στοιχεία τεχνικής και τακτικής, θεωρητική κατάρτιση µε αναλύσεις, πρακτική εξάσκηση, πολύ παιχνίδι, αγώνες και πρωτάθληµα. Ποδόσφαιρο Προπόνηση και αγώνες στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5 x 5 της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, ανάπτυξη της οµαδικότητας, της τεχνικής κατάρτισης, της πειθαρχίας και του αυτοελέγχου. Volleyball Εκµάθηση της βασικής τεχνικής σε ατοµικό και οµαδικό επίπεδο, αγώνες και πρωτάθληµα. Tennis Bασική τεχνική εκµάθησης, πολύ παιχνίδι και αγώνες στα γήπεδα tennis. Badminton & Ping - Pong Προπόνηση και παιχνίδια. Beach Volley, Beach Soccer στην παραλία του Σχοινιά. Tα παιδιά συνοδεύονται και επιβλέπονται από τους γυµναστές τους & τον ναυαγοσώστη του σχολείου µας. Aerobic, Μοντέρνοι Χοροί, Eνόργανη & Ρυθµική Γνωριµία των κοριτσιών µε την τέχνη του µοντέρνου χορού. Ασκήσεις Αerobic για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της φυσικής κατάστασης. Χορός και Μουσική από την Ελληνική Παράδοση Τα παιδιά, συνδυάζοντας τη γνώση και τη µάθηση µε την ψυχαγωγία, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χορούς, τραγούδια και µουσικά όργανα, από τον ανεξάντλητο πλούτο της λαϊκής µας παράδοσης.

4 Ποδήλατο Bουνού Εκδροµή µε ποδήλατα στις όµορφες πλαγιές της Πάρνηθας. Τοξοβολία Γνωριµία µε το αγώνισµα της τοξοβολίας από έµπειρους εκπαιδευτές. Αναρρίχηση - Καταρρίχηση - Πεζοπορία Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή µε τον κόσµο της περιπέτειας, πάντοτε βέβαια µε τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας. Adventure Park ραστηριότητες στη φύση για τη δηµιουργία οικολογικής συνείδησης. &Δράση Παιδί 12 έως 15 ετών Ιππασία Επαφή και εξοικείωση µε το άθληµα στον Iππικό Όµιλο Αµαρουσίου. Οµαδικά Αθλήµατα ιοργάνωση φιλικών αγώνων και πρωταθληµάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης, ποδοσφαίρου, αντιπτέρισης καθώς και επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ποδόσφαιρο 5 x 5 Σε γήπεδο µε συνθετικό χλοοτάπητα. Εκµάθηση βασικής τεχνικής & αγώνες. Windsurfing ιδασκαλία και γνωριµία µε το windsurfing στην παραλία του Σχοινιά. Aerobic, Μοντέρνοι Χοροί, Eνόργανη & Ρυθµική Γνωριµία των κοριτσιών µε την τέχνη του µοντέρνου χορού. Ασκήσεις Αerobic για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της φυσικής κατάστασης. Θαλάσσια Παιχνίδια - Tubes - Banana Συµµετοχή σε ξένοιαστες θαλάσσιες δραστηριότητες υπό την επίβλεψη πάντοτε έµπειρων εκπαιδευτικών. Κολύµβηση - Aqua Aerobic - Water Polo Εκµάθηση των βασικών τεχνικών κολύµβησης στην πισίνα του Ο.Α.Κ.Α., αγώνες και ψυχαγωγικά παιχνίδια µέσα στο νερό. Rafting ράση και περιπέτεια στο Κωπηλατοδρόµιο του Σχοινιά. Beach Volley, Beach Soccer στην παραλία του Σχοινιά. Tα παιδιά συνοδεύονται και επιβλέπονται από τους γυµναστές τους και τον ναυαγοσώστη του σχολείου µας. Χορός και Μουσική από την Ελληνική Παράδοση Τα παιδιά, συνδυάζοντας τη γνώση και τη µάθηση µε την ψυχαγωγία, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χορούς, τραγούδια και µουσικά όργανα, από τον ανεξάντλητο πλούτο της λαϊκής µας παράδοσης.

5 α ν έ µ υ ε κ ι δ ι Eξε Aθλήματα 6 έως 15 ετών Football camp Ποδόσφαιρο 5 x 5 Σε γήπεδο µε συνθετικό χλοοτάπητα. Εκµάθηση βασικής τεχνικής και αγώνες. Kολύµβηση Ελεύθερο πρόγραµµα κολύµβησης και παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. Beach Volley, Beach Soccer στην παραλία του Σχοινιά. Tα παιδιά συνοδεύονται και επιβλέπονται από τους γυµναστές τους και τον ναυαγοσώστη του σχολείου µας. Ποδηλασία και Τοξοβολία στην Πάρνηθα Αdventure Park στη Μαλακάσα Αναρρίχηση και παιχνίδι στα δέντρα. Girls activities Aerobic, Μοντέρνοι Χοροί, Eνόργανη & Ρυθµική Γνωριµία µε την τέχνη του µοντέρνου χορού. Ασκήσεις Αerobic για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της φυσικής κατάστασης. Kολύµβηση Ελεύθερο πρόγραµµα κολύµβησης και παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. Beach Volley, Beach Soccer στην παραλία του Σχοινιά. Tα παιδιά συνοδεύονται και επιβλέπονται από τους γυµναστές τους και τον ναυαγοσώστη του σχολείου µας. Ποδηλασία και Τοξοβολία στην Πάρνηθα Αdventure Park στη Μαλακάσα Αναρρίχηση και παιχνίδι στα δέντρα.

6 Απαραίτητα είδη Μαγιό Σκουφάκι Πετσέτα Σαγιονάρες Καπέλο Γεύµατα Φροντίδα πάντοτε του Σχολείου µας είναι η καθηµερινή διατροφή (δεκατιανό) των παιδιών να είναι ιδιαίτερα προσεγµένη και υγιεινή. Τα παιδιά γευµατίζουν µε την εποπτεία των δασκάλων τους τη σωστή ώρα ώστε να µην υπάρχουν περιορισµοί στις δραστηριότητες. Παροχές Στο κόστος συµµετοχής περιλαµβάνονται Η µεταφορά των παιδιών Το αθλητικό υλικό Το φαγητό Αναµνηστικό Δίπλωµα Τα έπαθλα Οι ηµερήσιες εκδροµές Χρήσιµες Πληροφορίες Το πρόγραµµα Αθλητικό Καλοκαίρι '14 θα πραγµατοποιηθεί στις παρακάτω εγκαταστάσεις: ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, Σισµανογλείου 29, Μαρούσι. Ο.Α.Κ.Α., Κολυµβητήριο. ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΟΙΝΙΑ, Κέντρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Θαλάσσιων Σπορ. ADVENTURE PARK, MAΛΑΚΑΣΑ, Δραστηριότητες µέσα στο δάσος. Ώρα προσέλευσης στο σχολείο, περίπου 9:00 π.µ. και ώρα αναχώρησης 2:00 µ.µ. Το κόστος συµµετοχής για τα προγράµµατα: ΠΑΙΔΙ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΑΙΔΙ & ΑΘΛΗΣΗ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ είναι 480 ευρώ. Το κόστος συµµετοχής για το πρόγραµµα ΠΑΙΔΙ & ΔΡΑΣΗ είναι 580 ευρώ. Έκπτωση 15% επί του συνολικού ποσού στα αδέλφια. Αρ. λογαριασµού τραπέζης ALPHA BANK IBAN GR ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτός ο λογαριασµός ισχύει µόνο για το Αθλητικό Καλοκαίρι '14

7 Aγαπητοί γονείς... Αθλητικό Καλοκαίρι Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σχολείο µας, σε µία προσπάθεια εποικοδοµητικής και δηµιουργικής απασχόλησης των παιδιών στο ξεκίνηµα των διακοπών τους, διοργανώνει το Καλοκαιρινό - Αθλητικό του Πρόγραµµα. Το Αθλητικό Καλοκαίρι '14, συνδυάζοντας την αγάπη και τη γνώση για το παιδί, επιδιώκει να αποτελέσει µία ξεχωριστή εµπειρία για όλους τους παλιούς και νέους φίλους µας, ηλικίας 4 έως 15 ετών. Οι µαθητές στο πλαίσιο αυτού του Αθλητικού Προγράµµατος εντάσσονται σε πέντε κύκλους δραστηριοτήτων, ανάλογα µε την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους, και συµµετέχουν σε µια σειρά από αθλητικές, διαθεµατικές, εικαστικές δραστηριότητες, επισκέψεις και εκδροµές. Ο κύκλος δραστηριοτήτων του Παιδικού Προγράµµατος έχει ως στόχο τη γνωριµία αλλά και την εξοικείωση των παιδιών, ηλικίας 4 έως 7 ετών, µε διάφορα αθλήµατα, τη φύση αλλά και το υγρό στοιχείο (πισίνα και θάλασσα). Οι µικροί µας φίλοι µέσα από το χορό, το τραγούδι, τα εικαστικά, το παραµύθι και το θεατρικό παιχνίδι ανακαλύπτουν τον κόσµο της δηµιουργίας και της φαντασίας και αποκτούν νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης. Για τους µαθητές ηλικίας 8 έως 11 ετών, το Πρόγραµµα Αθλητικών Δραστηριοτήτων, προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν και να συµµετάσχουν σε διαφορετικά αθλήµατα µε σκοπό να προάγουν την οµαδικότητα, τη συνεργασία αλλά και την αυτενέργεια. Για τους µεγαλύτερους φίλους µας, ηλικίας 12 έως 15 ετών, επιδιώκεται ο συνδυασµός του αθλητισµού µε την περιπέτεια µέσα από αυτό το Aθλητικό Πρόγραµµα. Η επαφή µε τη φύση και τις οµορφιές της, δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες εµπειρίες γεµάτες δράση, ενισχύοντας ταυτόχρονα αξίες όπως η αλληλεγγύη, το οµαδικό πνεύµα και η αυτοπεποίθηση. Ειδικό πρόγραµµα άθλησης, που χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: το Football Camp και το Girls Activities, ειδικά για τις µικρές κυρίες. Tα παιδιά κάνουν ουσιαστική γνωριµία µε δηµοφιλή αθλήµατα, εξοικειώνονται µε τους κανόνες, µαθαίνουν να αγαπούν τον αθλητισµό και τη συστηµατική προσπάθεια κι αποκοµίζουν σηµαντικά οφέλη στη σωµατική τους διάπλαση. Επιθυµία και στόχος µας είναι οι µαθητές µέσα από τη συµµετοχή τους στο Αθλητικό Καλοκαίρι '14 να αντιµετωπίσουν τον αθλητισµό ως ολότητα και να καλλιεργήσουν την αξία της ευγενούς άµιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι. Την επίβλεψη των δραστηριοτήτων του Προγράµµατος που πραγµατοποιούνται στον ασφαλή και κατάλληλα διαµορφωµένο χώρο του σχολείου µας αλλά και σε επιλεγµένα αθλητικά κέντρα, έχουν ειδικευµένοι κατά άθληµα Καθηγητές Φυσικής Αγωγής όπως και Εικαστικών, Μουσικής και Παιδαγωγοί αντίστοιχα για τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Mε τιµή H Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του Αθλητικού Προγράµµατος

8 Αθλητικό Καλοκαίρι Για μία ακόμη χρονιά, το πρόγραμμα "Αθλητικό Καλοκαίρι" υλοποιείται χάρη στην πολύτιμη συμβολή μιας ομάδας εξειδικευμένων κι έμπειρων συνεργατών, στους οποίους οφείλεται η επιτυχία του. Η Διοίκηση της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους Συνεργάτες που συμμετέχουν δυναμικά στην εφαρμογή του προγράμματος κι ενισχύουν, μέσα από τις επιμέρους προσπάθειές τους, την αποτελεσματικότητά του. Η ομάδα υλοποίησης του προγράμματος απαρτίζεται από Γυμναστές, Νηπιαγωγούς, Δασκάλες, Δασκάλες Αγγλικών, Εικαστικών και Μουσικής, Ναυαγοσώστες αλλά και τις συνοδούς και τους οδηγούς των σχολικών μας λεωφoρείων. Τους ευχαριστούμε επειδή στηρίζουν δημιουργικά το παιδαγωγικό μας έργο! ΦIΛOΘEH: Δημοτικό Σχολείο Γυμνάσιο Γενικό Λύκειο IBDP Λουκή Aκρίτα 10, Φιλοθέη, T: MAPOYΣI: Προνηπιακή Aγωγή Nηπιαγωγείο Δημοτικό Σχολείο Aθλητικό Kέντρο Σισμανογλείου 29, Mαρούσι, T: Πληροφορίες για το Αθλητικό Καλοκαίρι '14 ΦΙΛΟΘΕΗ: , κος Κ. Αντωνόπουλος ΜΑΡΟΥΣΙ: , κος Π. Ράπτου

18 IΟΥΝΙΟΥ -13 ΙΟΥΛΙΟΥ

18 IΟΥΝΙΟΥ -13 ΙΟΥΛΙΟΥ 18 IΟΥΝΙΟΥ -13 ΙΟΥΛΙΟΥ 18 IΟΥΝΙΟΥ - 13 ΙΟΥΛΙΟΥ Παιδί και Παιχνίδι Παιδί και Άθληση Παιδί και Δράση Εξειδικευμένα Αθλήματα Aγαπητοί γονείς... Το Αθλητικό Καλοκαίρι '18, συνδυάζοντας την αγάπη και τη γνώση

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30 Summer Camp Μικροί Εξερευνητές Για παιδιά 4-6 ετών ράσεις και εµπειρίες για µικρά παιδιά µε σκοπό να ανιχνεύσουν αλλά και να βιώσουν πραγµατικές καταστάσεις, ζώντας µοναδικές στιγµές. από ευτέρα έως Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Summer Camp www.summercamp.gr Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Μια ακόµη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη και φέτος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ"

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΕΣΗ" Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 141 22 Ηράκλειο-Αττικής τηλ. 2102813520-2102816222 Fax 2102830780 Internet http://www.manesis.gr & manesisnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΕΙ

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΕΙ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο βασιλιάς των αθλημάτων σε περιμένει να ανακαλύψεις το ταλέντο σου. Δύναμη, ευλυγισία, ταχύτητα, αντοχή πειθαρχία, συνεργασία, ευγενή άμιλλα είναι τα σωματικά και κοινωνικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινά Προγράμματα

Καλοκαιρινά Προγράμματα Καλοκαιρινά Προγράμματα Ένας από τους βασικούς στόχους της Ελληνογερμανικής Αγωγής είναι να συντελέσει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση ισορροπημένης και ολοκληρωμένης προσωπικότητας των παιδιών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 2132050 018 pentelipress@melissia.gr www.penteli.gov.gr // www.stergiou-kapsalis.gr ANAKOΙΝΩΣΗ: 29/5/2013 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013 O Δήμος Πεντέλης σε

Διαβάστε περισσότερα

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή.

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή. Προσέλευση μαθητών. Κολύμβηση Φυσική Αγωγή. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες υπό την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών και κάνουν ασκήσεις για την καλύτερη φυσική κατάστασή τους και παιχνίδια ομαδικότητας, συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1. Βεβαίωση από παιδίατρο (που να πιστοποιεί ότι το παιδί είναι υγιές δερματολογικά και καρδιολογικά),

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ 2 0 1 6-1 7 Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2002, λειτουργεί όμως ολοκληρωτικά από το 2004 οπότε μετακομίζει και θέτει ως βάση του τις ολυμπιακές κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2018-2019 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα άθλησης και αναψυχής στην Ελλάδα: λειτουργεί με οικογενειακά πρότυπα από το 1978 από επαγγελματίες Καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016 [1] ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016 Αγαπητοί γονείς, Η βασική αρχή των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ότι η μάθηση πρέπει να είναι κυρίως βιωματική, αλλά και η αγωνία πολλών γονέων για δημιουργική και

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί γονείς, Τα καλοκαιρινά προγράµµατα των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ ευνοούν την ανάπτυξη του ανθρώπινου νου και απελευθερώνουν τη δηµιουργικότητα.

Αγαπητοί γονείς, Τα καλοκαιρινά προγράµµατα των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ ευνοούν την ανάπτυξη του ανθρώπινου νου και απελευθερώνουν τη δηµιουργικότητα. Αγαπητοί γονείς, Η βασική αρχή των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ότι η µάθηση πρέπει να είναι κυρίως βιωµατική, αλλά και η αγωνία πολλών γονέων για δηµιουργική και ουσιαστική απασχόληση των παιδιών τους, µας

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών Έναρξη εγγραφών Τρίτη 2 Ιουνίου Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών μαζί χτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας! ΔΗΜΟΣ www.philothei-psychiko.gr 07:30-08:00 08:00-08:30 08:30-09:30 09:30-10:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

Summer E H....γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι!

Summer E H....γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club2012 E H > B...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι! B Grammar Summer Club > E Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Νίκος Ζενέτος

Φίλες και φίλοι, Νίκος Ζενέτος Φίλες και φίλοι, Για εμάς, ο Αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και υιοθετώντας τη φιλοσοφία «Ο Αθλητισμός είναι Ζωή», υλοποιούμε αθλητικές δράσεις, που στοχεύουν στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος.

Διαβάστε περισσότερα

Προσέλευση μαθητών, ελεύθερες δραστηριότητες. Τα παιδιά απασχολούνται με οικοδομικό υλικό (τουβλάκια, κ.λπ.), πλαστελίνη, παζλ, ζωγραφική κ.ά.

Προσέλευση μαθητών, ελεύθερες δραστηριότητες. Τα παιδιά απασχολούνται με οικοδομικό υλικό (τουβλάκια, κ.λπ.), πλαστελίνη, παζλ, ζωγραφική κ.ά. Τα παιδιά απασχολούνται με οικοδομικό υλικό (τουβλάκια, κ.λπ.), πλαστελίνη, παζλ, ζωγραφική κ.ά. Τουαλέτα, υγιεινή, πρωινό. Πρωινή προσευχή, ημερολόγιο, αναφορά στο θέμα εβδομάδας. Πρόκειται για τη θεματική

Διαβάστε περισσότερα

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι!

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι! Λοιπόν τι λέτε; Τώρα που τέλειωσε το κανονικό σχολείο, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσει ένα άλλο πιο ανέμελο, πιο δροσιστικό, πιο διασκεδαστικό σχολείο; Grammar Summer Club 2011 THE GRAMMAR SCHOOL

Διαβάστε περισσότερα

DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB

DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB DISCOVERING LEARNING PLAYING GRAMMAR SUMMER CLUB Για παιδιά από 5 έως 13 ετών Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν τη διάθε ση και τη φ αντασία

Διαβάστε περισσότερα

Grammar Summer Club γιατίηζωήτο. καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι!

Grammar Summer Club γιατίηζωήτο. καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club 2013...γιατίηζωήτο καλοκαίριείναι έναμεγάλο παιχνίδι! Grammar Summer Club Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστηριότητες που τρέφουν τη διάθεση και

Διαβάστε περισσότερα

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι

...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ...γιατί η ζωή το καλοκαίρι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι Λοιπόν τι λέτε; Τώρα που τέλειωσε το κανονικό σχολείο, δεν είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσει ένα άλλο πιο ανέμελο, πιο δροσιστικό, πιο διασκεδαστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Σχολικές Αθλητικές Δραστηριότητες Σχολικού Έτους ».

ΘΕΜΑ: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Σχολικές Αθλητικές Δραστηριότητες Σχολικού Έτους ». EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Πειραιάς: 30/11/2017 Αριθμ. Πρωτ: 29412 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

GRAMMAR SUMMER CLUB!

GRAMMAR SUMMER CLUB! GRAMMAR SUMMER CLUB! 2015 από 5 έ παιδιά ως α ι Γ 13 ροσ MAR π ι T AM ν τώ ο ιτ ε ρ έ φ ε R E M M U S B! GR U L C Στο Grammar Summer Club έχει στηθεί ένα σκηνικό με συναρπαστικές δραστη ριότητες που τρέφουν

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση της σχολικής Φυσικής Αγωγής και των σχολικών δραστηριοτήτων µε δραστηριότητες σε φυσικό περιβάλλον

Σύνδεση της σχολικής Φυσικής Αγωγής και των σχολικών δραστηριοτήτων µε δραστηριότητες σε φυσικό περιβάλλον Σύνδεση της σχολικής Φυσικής Αγωγής και των σχολικών δραστηριοτήτων µε δραστηριότητες σε φυσικό περιβάλλον ρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύµβουλος Φυσικής Αγωγής ιπλή εκπαιδευτική λειτουργία των δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕN

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕN ΠΡΟΣ ΓΕN Ζήστε για λίγο σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2014

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2014 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2014 ΕΞΑΜΗΝΟ Α 01/09/2014 Κοινωνιολογία του Αθλητισμού (Ν115)+(213) 02/09/2014 03/09/2014 Ανατομία (Ν116)+(214) 04/09/2014

Διαβάστε περισσότερα

««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής»

««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 ««Παρασκευή της ξεγνοιασιάς, του παιχνιδιού και της χαράς, της Λέσχης της μαθητικής, του αθλητισμού και της γιορτής» Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Μελέτη περίπτωσης/παράδειγμα Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

25 διαφορετικά. αθλήµατα και δράσεις Φυσικής ραστηριότητας καλλιεργούνται στα δηµοτικά αθλητικά κέντρα

25 διαφορετικά. αθλήµατα και δράσεις Φυσικής ραστηριότητας καλλιεργούνται στα δηµοτικά αθλητικά κέντρα Η αποστολή µας 25 διαφορετικά 25 αθλήµατα και δράσεις Φυσικής ραστηριότητας καλλιεργούνται στα δηµοτικά αθλητικά κέντρα Παγκρήτιο Στάδιο Νέο Κλειστό Ηρακλείου Αθλητικό και Πνευµατικό Κέντρο Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ για ΌΛΟΥΣ Υλοποίηση Προγραµµάτων Μεγάλης ιάρκειας 24 Φεβρουαρίου 2012 15 Ιουνίου 2012 Τµήµατα: Αερόβια άσκηση, Μυϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΠΣ) 1. Ειδικοί σκοποί. Σωματικός τομέας (Ψυχοκινητικός)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΠΣ) 1. Ειδικοί σκοποί. Σωματικός τομέας (Ψυχοκινητικός) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΠΣ) ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ι. Α'- Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1. Ειδικοί σκοποί Ανάπτυξη των αντιληπτικών ικανοτήτων: κιναισθητική αντίληψη, οπτική αντίληψη, ακουστική αντίληψη, αντίληψη μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες 2016-17 Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των απογευματινών μαθημάτων επιλογής και των απογευματινών δραστηριοτήτων για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014 Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2014 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014 ΕΞΑΜΗΝΟ 20/1/2014 21/1/2014 22/1/2014 23/01/2014 24/01/2014 27/1/2014 28/01/2014 29/01/2014 Α Νέες Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα)

405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα) 405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα) Σκοπός Nα οδηγήσει τους φοιτητές σε ένα σύγχρονο πτυχίο που θα ανταποκρίνεται στις πολύπλευρες ανάγκες της κοινωνίας του 2000. Nα συμβάλλει στην

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4 5/9/2019 1 1 1 1 20/9/2019 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Εισαγωγή στην επιστήμη της Φυσικής Αγωγής & του Αθλητισμού 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 3 Αθλητική Ψυχολογία - Επί πτυχίω 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 1 & 2 Αθλητική Ψυχολογία

Διαβάστε περισσότερα

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα:

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προγράμματα κινητικής αγωγής, τα οποία διεξάγονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. ΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

14:00 14:10 μ.μ. Απογευματινό κολατσιό

14:00 14:10 μ.μ. Απογευματινό κολατσιό 7:00 9:00 π.μ. Φύλαξη 9:00 9:10 π.μ. Υποδοχή μαθητών - μαθητριών 9:10 9:45 π.μ. Ομαδική δραστηριότητα (Συζήτηση Πειράματα- Μαθηματικά- Λογοτεχνία) 9:45 10:10 π.μ. Πρόγευμα 10:10 11:00 π.μ. Διάλειμμα (Στην

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη ε γ γραφώ τες. και από 3

Έναρξη ε γ γραφώ τες. και από 3 2019 ν Έναρξη ε γ γραφώ τες και δημό ι ο ικ το ά κ, 5 / 0 A πό 2 φερόμενοι ια δ ν ε ι ο ι ο λ ό, 6 / και από 3 ν, αριθμός θέσεω Περιορισμένος εραιότητας οτ πρ ά ιρ στηρά σε θα τηρηθεί αυ 07:30-08:30 08:30-09:30

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3)

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ο Εξάμηνο Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) 128 129 130 Ιστορία και Φιλοσοφία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού 4 6 1 ο Περιγραφική και Λειτουργική Ανατομική

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρουσίαση περιγραφή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Σχολικές Αθλητικές Δραστηριότητες σχ. έτους »

Θέμα: «Παρουσίαση περιγραφή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Σχολικές Αθλητικές Δραστηριότητες σχ. έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ ΑΘΗΝΑΣ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Exploring my potential Αθλούμαι - Ψυχαγωγούμαι - Μαθαίνω Ανακαλύπτοντας και Δημιουργώντας

Exploring my potential Αθλούμαι - Ψυχαγωγούμαι - Μαθαίνω Ανακαλύπτοντας και Δημιουργώντας ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠAΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2017 Exploring my potential Αθλούμαι - Ψυχαγωγούμαι - Μαθαίνω Ανακαλύπτοντας και Δημιουργώντας ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ - 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 1 Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Πρόγραμμα Μαθημάτων Νέου Προγράμματος Σπουδών ΕΞΑΜΗΝΟ Α 19/1/2015 Νέες Τεχνολογίες στη Φ.Α. (Ν119)+(218)

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθµός Κίνηση Χορός Ενοποίηση µουσικοκινητικής αγωγής - χορού. ρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύµβουλος Φ.Α.

Ρυθµός Κίνηση Χορός Ενοποίηση µουσικοκινητικής αγωγής - χορού. ρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύµβουλος Φ.Α. Ρυθµός Κίνηση Χορός Ενοποίηση µουσικοκινητικής αγωγής - χορού στα δηµοτικά σχολεία µε Ε.Α.Ε.Π. ρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύµβουλος Φ.Α. Η θεµατική ενότητα «ρυθµός-κίνηση-χορός» στη σχολική Φυσική Αγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπος Ελληνοαγγλόφωνος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Πρότυπος Ελληνοαγγλόφωνος Βρεφονηπιακός Σταθμός ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Το τμήμα αυτό αγκαλιάζει την πιο ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία ενός παιδιού. Η ηρεμία, η ασφάλεια, η φροντίδα και η αγάπη προσφέρεται απλόχερα από την παιδαγωγό, που αγκαλιάζει όλα τα βρέφη,

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 09 Ιανουαρίου 2015 Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Πρόγραμμα Μαθημάτων Νέου Προγράμματος Σπουδών Α 19/1/2015 Νέες Τεχνολογίες στη Φ.Α. (Ν119)+(218)

Διαβάστε περισσότερα

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε!

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε! Seferland Summer Camp Καλωσορίσατε! Τι είναι το Seferland Summer Camp? Το Seferland Summer Camp είναι μια κατασκήνωση χωρίς διανυκτέρευση που εξασφαλίζει στους εργαζόμενους γονείς την οργανωμένη απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015

Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 Νέο Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2015 Πρόγραμμα Μαθημάτων Νέου Προγράμματος Σπουδών Α 19/1/2015 Νέες Τεχνολογίες στη Φ.Α. (Ν119)+(218) 20/1/2015

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό Σημείωμα. Η είσοδος στο νηπιαγωγείο είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής

Εισαγωγικό Σημείωμα. Η είσοδος στο νηπιαγωγείο είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής Εισαγωγικό Σημείωμα Αγαπητοί γονείς, Η είσοδος στο νηπιαγωγείο είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής κάθε παιδιού. Οι στέρεες βάσεις και τα θεμέλια της μάθησης και της ολόπλευρης ανάπτυξής

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χορός στα Προγράμματα Σπουδών της Φυσικής Αγωγής. Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Ο Χορός στα Προγράμματα Σπουδών της Φυσικής Αγωγής. Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ο Χορός στα Προγράμματα Σπουδών της Φυσικής Αγωγής Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ο ρόλος του χορού στην εκπαίδευση Ο χορός είναι κίνηση φυσική δραστηριότητα. Συνεπώς είναι θεματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Το πολύτεχνο είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο που προσφέρει εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα σε μαθητές ηλικίας 2 έως 9 ετών τα οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!»

«ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!» 5ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!» Φωτεινή Παπαγερίδου Κοινωνική Λειτουργός Φωτεινή Χριστοφορίδου- Ψυχολόγος Γιατί επιλέξαμε παραμύθι? Γιατί το παραμύθι

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος

Περισσότερες πληροφορίες για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 2012 1 Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Δ.Π.Θ. περιλαμβάνει δύο κύκλους

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Αθλητικές και Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου»

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σχολείο : 14 ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Τίτλος/Θέμα Προγράμματος Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» Τάξεις ή Τμήματα συμμετοχής:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕ.Λ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΓΕ.Λ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΕ.Λ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ «Αναπτύσσω τον εαυτό μου μέσα από την κολύμβηση και το πόλο» 2013-14 Υπεύθυνος καθηγητής: Μπαρτζελάς Μιχάλης ΠΕ 11 Καθηγητές που συμμετείχαν: Μηλιτσόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2012 Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2012 ΕΞΑΜΗΝΟ 11/6/2012 12/6/2012 13/6/2012 14/6/2012 15/6/2012 18/6/2012 19/6/2012 20/6/2012 21/6/2012 22/6/2012 B Ψυχολογία (N

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Η ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ WATER POLO

Η ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ WATER POLO Η ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ WATER POLO ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Αύξηση της συνεργασίας των παικτών Ανάγκη αύξηση της θεμελιακής βάσης της προπόνησης Αναπτύχθηκε η ποικιλία στο παιχνίδι στα ίσα Χρησιμοποίηση πολλών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Μάθημα Ώρα Χώρος

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Μάθημα Ώρα Χώρος 1/9/2016 6/9/2016 7/9/2016 1 14/9/2016 1 1 2 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Αγωγή σε άτομα με Αναπηρίες 19.00-20.00 ΤΑΞΥΠ Ειδική Αγωγή - Από Α έως Λ 20.00-21.00 ΤΑΞΥΠ Ειδική Αγωγή - Από Μ έως Ω 21.00-22.00

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2013

Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2013 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2013 ΕΞΑΜΗΝΟ 10/6/2013 11/6/2013 12/6/2013 13/6/2013 14/6/2013 17/6/2013 18/6/2013 19/6/2013 20/6/2013 21/6/2013 B Δ Ψυχολογία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής 2 3 4 Εισαγωγή Θέλουμε έναν κόσμο ανοιχτό στο μέλλον και τις προκλήσεις του. Θέλουμε μία κοινωνία ανεκτική σε όλους ανεξάρτητα από γλώσσα, εθνικότητα, θρησκεία, ατομικές διαφορές. Θέλουμε να είμαστε ο

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιάς, 31/01/2019. Αρ. Πρωτ. : 2188

Πειραιάς, 31/01/2019. Αρ. Πρωτ. : 2188 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ Ε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ -------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΤΕΡΑ Προσέλευση νηπίων και αυθόρμητες δραστηριότητες στις οργανωμένες γωνιές της τάξης: Κολύμβηση/ Φυσική αγωγή:

ΕΥΤΕΡΑ Προσέλευση νηπίων και αυθόρμητες δραστηριότητες στις οργανωμένες γωνιές της τάξης: Κολύμβηση/ Φυσική αγωγή: ΕΥΤΕΡΑ * Προσέλευση νηπίων και αυθόρμητες δραστηριότητες στις οργανωμένες γωνιές της τάξης: Το ελεύθερο παιχνίδι είτε ατομικό, είτε ομαδικό σε ελκυστικά οργανωμένες γωνιές επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύσσονται,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για παιδιά στη φύση

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για παιδιά στη φύση Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για παιδιά στη φύση Πληροφορίες για την οργάνωση σχολικών εκδρομών περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Kids And Nature Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ψυχαγωγία Φροντίδα Δημιουργική Απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

Moraitis Summer Camps

Moraitis Summer Camps Moraitis Summer Camps Νηπιαγωγείο - Δημοτικό 18 Ιουνίου - 12 Ιουλίου Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο, για τo καλοκαίρι του 2019, προσφέρει στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δημοτικού ένα ποικίλο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE»

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE» Τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου Οι αθλήτριές μας συμμετέχουν: *Πρωτάθλημα *Μεικτή Θράκης *Διεθνή Τουρνουά *Προεπιλογή Εθνικής Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει στην Γ Εθνική Κατηγορία. Έδρα της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Προσθέτει χρόνια στη ζωή αλλά και ζωή στα χρόνια»

«ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Προσθέτει χρόνια στη ζωή αλλά και ζωή στα χρόνια» «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Προσθέτει χρόνια στη ζωή αλλά και ζωή στα χρόνια» 1 ο Γενικό Λύκειο Πάτρας Ερευνητική Εργασία Β Τάξης Σχολικού έτους 2012-2013 Ομάδα Ε Ας φανταστούμε μία στιγμή το σχολείο των ονείρων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης Κτήριο Ε4.103 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Τηλέφωνο: 28210-37055, Fax: 28210-37085

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Πληροφορίες ΥΓΕΊΑ-ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΙΑΤΡΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΈΣ ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ

Γενικές Πληροφορίες ΥΓΕΊΑ-ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΙΑΤΡΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΈΣ ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ 02-03 Ακαδημίες Παναθηναϊκού Α.Ο. 2018/19 Γενικές Πληροφορίες ΥΓΕΊΑ-ΑΣΦΆΛΕΙΑ Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης» και στους πέριξ αθλητικούς χώρους θα υπάρχει παρακολούθηση από εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

18 ΙΟΥΝΙΟΥ - 05 ΙΟΥΛΙΟΥ

18 ΙΟΥΝΙΟΥ - 05 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠAΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2019 18 ΙΟΥΝΙΟΥ - 05 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Exploring my potential Αθλούμαι - Ψυχαγωγούμαι - Μαθαίνω Ανακαλύπτοντας και Δημιουργώντας 1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η εξέλιξη των αθλημάτων μέσα από την τεχνολογία.

Η εξέλιξη των αθλημάτων μέσα από την τεχνολογία. Η εξέλιξη των αθλημάτων μέσα από την τεχνολογία. Η ερευνητική μας εργασία έχει σκοπό να διερευνήσει την επιρροή που ασκεί η τεχνολογία στον αθλητισμό. Τα κυριότερα αθλήματα που χρησιμοποιούν σε μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ 2019 Οφέλη Ποιοί είμαστε Γιατί στο Sportcamp Υγεία και Ασφάλεια Δραστηριότητες Τα προγράμματά μας Αθλητικές Εγκαταστάσεις Φιλοξενία Εμπειρία Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγω. Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. σχολικό έτος 2014-15

Επιλέγω. Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. σχολικό έτος 2014-15 Επιλέγω Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Τμήματα Εμπέδωσης σχολικό έτος 2014-15 Η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία των εκπαιδευτηρίων Saint-Paul έχει επενδύσει στη διάπλαση μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ Σακελλαρίου Κίμων Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2018

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2018 1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2018 Αγαπητοί γονείς, Η βασική αρχή των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ότι η μάθηση πρέπει να είναι κυρίως βιωματική, αλλά και η αγωνία πολλών γονέων για δημιουργική και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 Δήλωση αποστολής Η εξασφάλιση μιας ασφαλούς και παιδαγωγικής απασχόλησης των παιδιών παιδικής και προεφηβικής

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Morela Eri, PhD Έννοια της Ολυμπιακής Παιδείας Μορφωτική διαδικασία που αποσκοπεί στην αγωγή των νέων σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Από τη βάση έως την κορυφή με γνώση και επιτυχίες

Από τη βάση έως την κορυφή με γνώση και επιτυχίες Από τη βάση έως την κορυφή με γνώση και επιτυχίες International Baccalaureate DP Το International Baccalaureate Diploma Programme είναι ένας διετής κύκλος σπουδών, που καλύπτει ολοκληρωμένα τη γενική παιδεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΉ ΧΡΟΝΙΆ

ΣΧΟΛΙΚΉ ΧΡΟΝΙΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ: Καλλιτεχνικά ΣΧΟΛΙΚΉ ΧΡΟΝΙΆ 09-00 Σελ. Αρμόνιο / Πιάνο 7 Baby Music 7 Σκάκι 7 Hip Hop 7 Contemporary / Μοντέρνο 8 Kinder Dance with me 8 Kinder Tots 8 Ζωγραφική / Χειροτεχνία 8

Διαβάστε περισσότερα

Η πετοσφαίριση στο Α.Π.Σ. και.ε.π.π.σ. της Φυσικής Αγωγής. ρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύµβουλος Φ.Α.

Η πετοσφαίριση στο Α.Π.Σ. και.ε.π.π.σ. της Φυσικής Αγωγής. ρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύµβουλος Φ.Α. Η πετοσφαίριση στο Α.Π.Σ. και.ε.π.π.σ. της Φυσικής Αγωγής ρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύµβουλος Φ.Α. Στόχοι της διδασκαλίας του βόλεϊ στο Α.Π.Σ. Στόχοι ψυχοκινητικού τοµέα Εκµάθηση των κινήσεων (τεχνικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Εισηγήτρια : Ζέρβα Ζ. Αντιγόνη καθηγήτρια φυσικής αγωγής

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Εισηγήτρια : Ζέρβα Ζ. Αντιγόνη καθηγήτρια φυσικής αγωγής ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Εισηγήτρια : Ζέρβα Ζ. Αντιγόνη καθηγήτρια φυσικής αγωγής ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η καταγραφή των απόψεων σχετικά µε το µάθηµα της φυσικής αγωγής σε δηµοτικά σχολεία

Διαβάστε περισσότερα

Το διδακτικό περιεχόµενο και η ευρύτερη χρήση της γυµναστικής στη σχολική Φυσική Αγωγή

Το διδακτικό περιεχόµενο και η ευρύτερη χρήση της γυµναστικής στη σχολική Φυσική Αγωγή Το διδακτικό περιεχόµενο και η ευρύτερη χρήση της γυµναστικής στη σχολική Φυσική Αγωγή Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α. ΗΓυµναστική στη σχολική Φυσική Αγωγή διδασκαλία Συντάξεις µετακινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2016 Α, Β ΤΑΞΗ 6 τμήματα 151 μαθητές ΣΚΟΠΟΣ Διά βίου άσκηση για υγεία και ποιότητα ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Δραστηριότητες Κατασκήνωσης Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (Γ.Σ. 29/05/2013)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (Γ.Σ. 29/05/2013) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-14 (Γ.Σ. 29/05/2013) Τομέας Αθλητιατρικής και Βιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης 1 η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παιδαγωγική επάρκεια πτυχιούχων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τι ισχύει για τους εισακτέους μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 Σύμφωνα με το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

TUC SUMMER CAMP Το ΚΔΑΠ, κατά τη διάρκεια των παραπάνω περιόδων, θα λειτουργεί Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ..

TUC SUMMER CAMP Το ΚΔΑΠ, κατά τη διάρκεια των παραπάνω περιόδων, θα λειτουργεί Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου Τηλ. 28210 37055 e-mail: info@eadip.tuc.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013 Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 08 Ιουλίου 2013 Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013 Α 02/9/2013 (112) 03/9/2013 Γυμναστική (Ν114)+(113) 04/9/2013 Κοινωνιολογία του Αθλητισμού (213) +(Ν115) 05/9/2013 Κολύμβηση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο. Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο. Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Η μετάβαση από το Πρόγραμμα Σπουδών του 1990 στο νέο Πρόγραμμα Σπουδών του 2015 Σύνταξη του νέου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΠΣ) ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ι. Γ'- Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. 1. Ειδικοί σκοποί. Σωματικός τομέας (Ψυχοκινητικός)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΠΣ) ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ι. Γ'- Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. 1. Ειδικοί σκοποί. Σωματικός τομέας (Ψυχοκινητικός) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΠΣ) ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ι. Γ'- Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1. Ειδικοί σκοποί Ανάπτυξη των αντιληπτικών ικανοτήτων: κιναισθητική αντίληψη, οπτική αντίληψη, ακουστική αντίληψη, αντίληψη μέσω της

Διαβάστε περισσότερα