392 Κ.Δ.Π. 155/94 Ο ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "392 Κ.Δ.Π. 155/94 Ο ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ"

Transcript

1 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2888, Κ.Δ.Π. 155/94 Αριθμός 155 Οι περί Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (Σχέδιον Συμπληρωματικής Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης) Κανονισμοί του 1994, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 7(3) και 21(1) των περί Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Νόμων του 1969 έως 1985, που κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων, δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως τελικά έχουν διαμορφωθεί και εγκριθεί από αυτή. Ο ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ 54 του του του του του του του Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Ίδρυση του Σχεδίου. Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 7(3) και 21 Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις εξουσίες που του χορηγούνται δυνάμει του εδαφίου (3) του άρθρου 7 και του άρθρου 21 των περί Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Νόμων, εκδίδει τους ακόλουθους Κανονισμούς. 1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη) Κανονισμοί του Στους παρόντες Κανονισμούς, εκτός αν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια «Διαχειριστική Επιτροπή» σημαίνει τη Διαχειριστική Επιτροπή που προβλέπεται στον Κανονισμό 8" «εξαρτώμενος» σημαίνει το σύζυγο ή τη σύζυγο υπαλλήλου ή συνταξιούχου του Οργανισμού καθώς επίσης και τα άγαμα τέκνα του ηλικίας μέχρι 18 ετών τα οποία δεν εργάζονται ή μέχρι 25 ετών, αν είναι φοιτητές ή στρατιώτες «ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου» σημαίνει την ημερομηνία κατά την οποία αρχίζει ο Οργανισμός να συνεισφέρει στο Σχέδιο όπως καθορίζεται στον Κανονισμό 6 «Μέλος» σημαίνει υπάλληλο και συνταξιούχο του Οργανισμού όπως προβλέπεται στον Κανονισμό 5* «Οργανική θέση» σημαίνει μόνιμη θέση στην Υπηρεσία του Οργανισμού η οποία προβλέπεται στον Προϋπολογισμό του Οργανισμού «Οργανισμός» σημαίνει τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού «συνταξιούχοι του Οργανισμού» σημαίνει όλα τα μέλη των Σχεδίων Συντάξεων των Υπαλλήλων του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, περιλαμβανομένων και των εξαρτωμένων τους που λαμβάνουν μηνιαία σύνταξη από τα Σχέδια Συντάξεων «Σχέδιο» σημαίνει το σχέδιο που ιδρύετανδυνάΐίε ^ «υπάλληλος» σημαίνει υπάλληλο'i^o^. :\φίι^ι^^^^^βκ^0&^^ στον Οργανισμό. ; ' '.Z-SSSStK^^^^^^^^^^^ 3. (1) Με τους Κανονισμούς!Νχύτόύς ^ Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης για τους ίτ υπάλλήλ ; όύ^κα^^ους συνταξιούχους του Οργανισμού και τους εξαρτώμενους τους.

2 393 Κ.Δ.Π. ί55/94 (2) Το Σχέδιο λειτουργεί όπως ορίζεται στους παρόντες Κανονισμούς. (3) Η ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου ορίζεται η 1η Ιανουαρίου Σκοπός του Σχεδίου είναι να παρέχει στους υπαλλήλους του Οργανισμού, τους συνταξιούχους του Οργανισμού και τους εξαρτώμενους τους σε περιπτώσεις ασθένειας ή άλλης ανάγκης για ιατρική παρακολούθηση και βοήθεια, τα συμπληρωματικά ωφελήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης πού καθορίζονται στους παρόντες Κανονισμούς. 5. (1) Μέλη του Σχεδίου θα είναι όλοι οι υπάλληλοι του Οργανισμού οι οποίοι (α) Κατά την ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου ήσαν διορισμένοι σε οργανική θέση στον Οργανισμό" (β) διορίστηκαν ή θα διοριστούν σε οργανική θέση στον.οργανισμό μετά την ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου (γ) κατά την ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου ήσαν συνταξιούχοι του Οργανισμού (δ) κατέστησαν ή θα καταστούν συνταξιούχοι μετά την ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου. 6. Ο Οργανισμός συνεισφέρει στο Σχέδιο ποσοστό ύψους 1% από , 2% (περιλαμβανομένου του 1%) από και 3% (περιλαμβανομένου του 2%) από , ως ακολούθως: (α) Από την ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου, για όλους τους υπαλλήλους του Οργανισμού που κατείχαν οργανική θέση στον.οργανισμό κατά την ημερομηνία αυτή (πάνω στο βασικό μισθό και στο τιμαριθμικό επίδομα για δώδεκα μήνες) και για όλους τους υπαλλήλους του Οργανισμού που κατά την ημερομηνία αυτή ήσαν συνταξιούχοι του Οργανισμού (πάνω στον τελευταίο τους βασικό μισθό και στο τιμαριθμικό επίδομα του τελευταίου μήνα υπηρεσίας τους στον Οργανισμό, για δώδεκα μήνες, νοουμένου ότι θα ισχύει το εκάστοτε οριζόμενο ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών για σκοπούς κοινωνικών ασφαλίσεων και καταβάλλονται από την πρώτη ημέρα της συνταξιοδότησης τους) (β) Από την ημερομηνία διορισμού τους, για όλους τους υπαλλήλους του Οργανισμού που διορίστηκαν ή θα διοριστούν σε οργανική θέση στον Οργανισμό (πάνω στο βασικό μισθό και στο τιμαριθμικό επίδομα για δώδεκα μήνες) μετά την ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου (γ) από την ημερομηνία που υπάλληλοι του Οργανισμού που κατείχαν οργανική θέση στον Οργανισμό κατέστησαν ή θα καταστούν συνταξιούχοι του Οργανισμού (πάνω στον τελευταίο τους βασικό μισθό και στο τιμαριθμικό επίδομα του τελευταίου μήνα υπηρεσίας τους στον Οργανισμό, για δώδεκα μήνες, νοουμένου ότι θα ισχύει το εκάστοτε οριζόμενο ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών για σκοπούς κοινωνικών ασφαλίσεων και καταβάλλονται από την πρώτη ημέρα της συνταξιοδότησης τους) μετά την ημερομηνία ίδρυσης του Σχεδίου. 7. (1) Η καταβολή ωφελημάτων από το Σχέδιο αρχίζει (α) Για τους υπαλλήλους του Οργανισμού που κατά την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών κατείχαν οργανική θέση στον Οργανισμό για τουλάχιστον έξι μήνες προηγουμένως και Σκοπός του Σχεδίου. Μέλη του Σχεδίου. Εισφορές του Οργανισμού στο Σχέδιο. Έναρξης καταβολής ωφελημάτων από το Σχέδιο.

3 Διαχειριστική Επιτροπή. Κ.Δ.Π. 155/ για τους υπαλλήλους του Οργανισμού που κατά την εν λόγω ημερομηνία ήσαν συνταξιούχοι του Οργανισμού, από την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών (β) Υ ια τους υπαλλήλους οι οποίοι κατά την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών δε συμπλήρωσαν υπηρεσία έξι μηνών σε οργανική θέση στον Οργανισμό, εξι μήνες από την ημερομηνία διορισμού τους σε οργανική θέση στον Οργανισμό* (γ) για τους υπαλλήλους του Οργανισμού που διορίστηκαν ή θα διοριστούν σε οργανική θέση στον Οργανισμό μετά την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών, έξι μήνες από την ημερομηνία διορισμού τους σε οργανική θέση στον Οργανισμό* (δ) για τους υπαλλήλους του Οργανισμού που κατά ή μετά την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών κατέστησαν ή θα καταστούν συνταξιούχοι του Οργανισμού, από την ημερομηνία που κατέστησαν ή θα καταστούν συνταξιούχοι του Οργανισμού. (2) Δικαιώματα σε ωφελήματα από το Σχέδιο έχουν και οι εξαρτώμενοι μελών από την ίδια ημερομηνία που έχουν τα μέλη, νοουμένου ότι το μέλος θα υποβάλει γραπτή υπεύθυνη δήλωση αναφορικά με τα στοιχεία των εξαρτωμένων του όπως προνοείται στην παράγραφο (3) του Κανονισμού (Γ) Τη λειτουργία και διαχείριση του Σχεδίου αναλαμβάνει Διαχειριστική Επιτροπή η οποία αποτελείται από έξι μέλη, ως ακολούθως: (α) Τον Πρόεδρο, τον Ταμία και ένα μέλος οι οποίοι διορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού* (β) το Γραμματέα ο οποίος διορίζεται από τη Συντεχνία «Ένωση Υπαλλήλων ΚΟΤ» (ΕΥΚΟΤ)* (γ) δύο μέλη τα οποία εκλέγονται από τα μέλη του Σχεδίου με βάση κατάλογο υποψηφίων ο οποίος καταρτίζεται σύμφωνα με τον Κανονισμό 16(3). (2) Τα ονόματα του Προέδρου, του Ταμία, του ενός μέλους και του Γραμματέα κοινοποιούνται γραπτώς από τα αντίστοιχα σώματα προς τη Διαχειριστική Επιτροπή οκτώ τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης. (3) Σε περίπτωση προσωρινής απουσίας μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής από τα καθήκοντα του λόγω ασθένειας, άδειας ή άλλου κωλύματος, διάρκειας μεγαλύτερης των πέντε εβδομάδων, τότε το σώμα που είχε διορίσει το απουσιάζον μέλος διορίζει αναπληρωματικό μέλος για την περίοδο της εν λόγω απουσίας. Καθήκοντα 9. Ο Γραμματέας ραμματεα. ^ φρ θν τίζει για την τήρηση Μητρώου των μελών του Σχεδίου στο οποίο φαίνονται το όνομα, η θέση, η κλίμακα, η ημερομηνία γεννήσεως καθώς επίσης και τα στοιχεία των εξαρτωμένων τους* (β) παραλαμβάνει και υποβάλλει στη Διαχειριστική Επιτροπή του Σχεδίου τις αιτήσεις για παροχή ωφελημάτων από το Σχέδιο όπως προνοείται στον Κανονισμό 20 και ενημερώνει τη Διαχειριστική Επιτροπή για όλα τα θέματα που πρέπει να μελετηθούν από αυτή* (γ) τηρεί τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Διαχειριστικής Επιτροπής* (δ) εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα που μπορεί να αποφασίσει η Διαχειριστική Επιτροπή.

4 395 Κ.Δ.Π. 155/ Ο Ταμίας (α) Είναι υπεύθυνος για τα χρήματα του Σχεδίου και εισπράττει τα ποσά τα οποία καταβάλλονται στο Σχέδιο όπως προνοείται στον Κανονισμό 18 καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλα ποσά που νόμιμα περιέχονται στο Σχέδιο και εκδίδει αποδείξεις εισπράξεως εκ μέρους του Σχεδίου (β) είναι υπεύθυνος για οποιοδήποτε ποσό το οποίο περιέρχεται στα χέρια του για λογαριασμό του Σχεδίου και καταθέτει τούτο αμέσως στον τραπεζικό λογαριασμό του Σχεδίου. Για κανένα λόγο κατακρατεί ποσά που υπερβαίνουν τις 50 εκτός σε περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Τράπεζες αργούν ή όπως αποφασίσει η Διαχειριστική Επιτροπή για κάλυψη τρέχουσας φύσης εξόδων (γ) (δ) ετοιμάζει λογαριασμούς και εκθέσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής παρουσιάζει ακριβείς και αληθείς λογαριασμούς όλων των εισπράξεων και πληρωμών και ετοιμάζει τους τελικούς, λογαριασμούς του Σχεδίου. Μετά από γραπτή ειδοποίηση της Διαχειριστικής Επιτροπής, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο, οφείλει να παραδώσει οποιοδήποτε ποσό ή περιουσία του Σχεδίου που βρίσκεται στα χέρια του σε πρόσωπο ή πρόσωπα τα οποία θα αποφασίσει η Διαχειριστική Επιτροπή (ε) εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα που μπορεί νά αποφασίσει η Διαχειριστική Επιτροπή. 11. (Ι) Η Διαχειριστική Επιτροπή συνέρχεται σε συνεδρία με. πρόσκληση του Προέδρου ή, στην απουσία του, του Γραμματέα ανάλογα με τα θέματα προς συζήτηση και εν πάση περιπτώσει μια τουλάχιστο φορά κάθε δύο μήνες. (2) Η Διαχειριστική Επιτροπή (α) Εξετάζει τις γραπτές υπεύθυνες δηλώσεις που υποβάλλονται από τα μέλη σύμφωνα με την παράγραφο (2) του Κανονισμού 7 και τη παράγραφο (3) του Κανονισμού. 19 (β) εγκρίνει ή απορρίπτει, πλήρως ή μερικώς, οποιαδήποτε αίτηση για διενέργεια πληρωμής από το Σχέδιο (γ) παρακολουθεί την οικονομική κατάσταση του Σχεδίου ώστε να διασφαλίζει ότι οι υποχρεώσεις του Σχεδίου ετήσια δε θα υπερβαίνουν τους πόρους του και συγκαλεί Γενικές Συνελεύσεις των μελών του Σχεδίου, όταν παρίσταται ανάγκη για λήψη μέτρων ή όταν κρίνει τούτο σκόπιμο (δ) φροντίζει για την τήρηση των λογαριασμών του Σχεδίου και τον έλεγχο τους (ε) μελετά και χειρίζεται οποιοδήποτε θέμα αναφορικά με τη λειτουργία και διαχείριση του Σχεδίου το οποίο δεν ανατίθεται σε άλλο όργανο. από τους παρόντες Κανονισμούς. (3) Η Διαχειριστική Επιτροπή βρίσκεται σε απαρτία όταν τουλάχιστο τέσσερα από τα μέλη της είναι παρόντα. (4) Σε περίπτωση απουσίας του Προέδρου, ο Γραμματέας εκτελεί καθήκοντα Προέδρου. (5) Οι αποφάσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής λαμβάνονται με πλειοψηφία. Σε περίπτωση ισοψηφίας, ο Πρόεδρος έχει δεύτερη και νικώσα ψήφο. Καθήκοντα Ταμία. Λειτουργία Διαχειριστικής Επιτροπής.

5 Κ.Δ.Π. 155/ Ετήσια Γενική Συνέλευση. Διαδικασία κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση. (6) Η Διαχειριστική Επιτροπή κατανέμει την εργασία που πρέπει να εκτελεί όποος η ίδια κρίνει ορθό, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρόντων Κανονισμών. (7) Η θητεία των μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής είναι διετής. 12. (Ι) Η Ετήσια'Γενική Συνέλευση των μελών του Σχεδίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη "φορά το αργότερο μέσα σε δώδεκα μήνες από τη δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των παρόντων Κανονισμών. Κάθε επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιείται μέσα στους πρώτους έξι μήνες κάθε έτους. (2) Η Διαχειριστική Επιτροπή συγκαλεί την Ετήσια Γενική Συνέλευση με γραπτή ειδοποίηση που κυκλοφορεί στα μέλη δεκατέσσερις τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της συνέλευσης. (3) Κάθε ειδοποίηση για σύγκληση της συνέλευσης υπογράφεται από το Γραμματέα και συνοδεύεται από κατάλογο των θεμάτων που εγγράφονται για συζήτηση. (4) Η Διαχειριστική Επιτροπή παρουσιάζει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έκθεση πεπραγμένων και κατάσταση λογαριασμών με έκθεση του ελεγκτή για το έτος που λήγει την 3!η Δεκεμβρίου πριν από την ημερομηνία της συνέλευσης. (5) Στην ημερήσια διάταξη μπορούν να προστεθούν και άλλα θέματα ύστερα από γραπτή παράκληση που υπογράφεται από δέκα τουλάχιστο μέλη και απευθύνεται στο Γραμματέα οκτώ τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία πραγματοποίησης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης. 13. (1) Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής προεδρεύει των Ετήσιων Γενικών Συνελεύσεων των μελών του Σχεδίου. Σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του Προέδρου, της συνέλευσης προεδρεύει ο Γραμματέας της Διαχειριστικής Επιτροπής. (2) Οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης διεξάγονται μόνο όταν υπάρχει απαρτία των μελών κατά την έναρξη των εργασιών της συνέλευσης. Η συνέλευση θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, αν παρίστανται αυτοπροσώπως πλέον του ημίσεος των μελών. (3) Αν μέσα σε μισή ώρα από το χρόνο που ορίστηκε για την Ετήσια Γενική Συνέλευση δεν υπάρξει απαρτία σύμφωνα με την παράγραφο (2), τότε όσα μέλη παρευρίσκονται σ' αυτή αποτελούν απαρτία. (4) Οι αποφάσεις λαμβάνονται με πλειοψηφία το)ν ψηφίζουν κατά τη συνέλευση. Σε περίπτωση ισοψηφίας δεύτερη ή νικώσα ψήφο. μελών τα οποία ο Πρόεδρος έχει (5) Οποιαδήποτε ψηφοφορία για λήψη απόφασης σε Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών διεξάγεται με ανάταση των χεριών, εκτός αν απαιτηθεί μυστική ψηφοφορία από τον Πρόεδρο της συνέλευσης ή από τουλάχιστο πέντε μέλη τα οποία είναι παρόντα αυτοπροσώπως. (6) Πληρεξούσιοι αντιπρόσωποι μελών γίνονται δεκτοί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση μόνο σε περιπτώσεις υπηρεσίας των εν λόγω μελών ή απουσίας τους με κανονική άδεια, ή με άδεια ασθενείας, ή λόγω επείγουσας υπερωριακής απασχόλησης, ή υπηρεσίας στην Εθνική Φρουρά ή την Πολιτική Άμυνα ή λόγω μετάβασης στο εξωτερικό και το κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύει μόνο ένα απουσιάζον μέλος* τα πληρεξούσια πρέπει να παραδίδονται στον Πρόεδρο της συνέλευσης πριν την έναρξη των εργασιών της.

6 397 Κ.Δ.Π. 155/94 (7) Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μιας ψήφου και οφείλει να ψηφίζει αυτοπροσώπως ή με πληρεξούσιο όπως αναφέρεται στην παράγραφο (6). (8) Δήλωση του Προέδρου της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ότι μια απόφαση λήφθηκε ομόφωνα ή με πλειοψηφία ή απορρίφθηκε, είτε με ανάταση των χεριών είτε με μυστική ψηφοφορία και καταχώρηση της στό βιβλίο των πρακτικών, αποτελεί ικανοποιητική μαρτυρία. 14. (1) Η Διαχειριστική Επιτροπή μπορεί να συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Σχεδίου για συζήτηση οποιουδήποτε θέματος όταν το θεωρεί αναγκαίο, ή όταν αυτό ζητηθεί με γραπτή αίτηση προς το Γραμματέα υπογραμμένη από το 30% τουλάχιστο των μελών. (2) Η ειδοποίηση για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και η διαδικασία αυτής γίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως και για την Ετήσια Γενική Συνέλευση. (3) Για το σχηματισμό απαρτίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία έχει συγκληθεί ύστερα από αίτηση του 30% των μελών, απαιτείται, η παρουσία τουλάχιστο των 50% συν ένα των μελών. Αν σε τριάντα λεπτά μετά την ώρα που ορίστηκε για την έναρξη της συνέλευσης δε σχηματιστεί ή εν λόγω απαρτία, η συνέλευση ματαιώνεται και δεν επαναλαμβάνεται. 15. (1) Οποιαδήποτε πρόταση για τροποποίηση των παρόντων Κανονισμών μπορεί να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση, έαν (α) Είχε προηγουμένως εγκριθεί από τον Οργανισμό (β) πριν από τη συνέλευση είχε δοθεί στα μέλη γραπτή ειδοποίηση στην οποία φαινόταν η προτεινόμενη τροποποίηση (γ) κατά την ψηφοφορία αναφορικά με την πρόταση είναι παρόντα τουλάχιστον 50% συν ένα των μελών και (δ) υπέρ της πρότασης.ψηφίζει η πλειοψηφία των αυτοπροσώπως παρόντων μελών. (2) Οι Τροποποιητικοί Κανονισμοί θα εγκρίνονται από το Υπουργικό Συμβούλιο και τη Βουλή των Αντιπροσώπων. 16. (1) Η εκλογή των δύο μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής γίνεται κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση. (2) Οποιοδήποτε μέλος του Σχεδίου ενδιαφέρεται να εκλεγεί ως μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής με βάση τον Κανονισμό 8(1 )(γ), μπορεί, οκτώ τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης να υποβάλει γραπτώς υποψηφιότητα στο Γραμματέα της Διαχειριστικής Επιτροπής, η οποία να συνοδεύεται από γραπτή δήλωση υποστήριξης δύο τουλάχιστο μελών του Σχεδίου. (3) Η Διαχειριστική Επιτροπή οφείλει να παραδώσει στο Γραμματέα του Σχεδίου, οκτώ τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης τον κατάλογο των υποψηφίων ο οποίος αναφέρεται στον Κανονισμό 8(1 )(γ). 1.7.^ (1) Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Διαχειριστικής Επιτροπής αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή της εκλογής των δύο μελών με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό. (2) Κάθε μέλος που έχει δικαίωμα ψήφου λαμβάνει ψηφοδέλτιο στο οποίο αναγράφει τα ονόματα δύο από τους υποψηφίους που αναφέρονται στον κατάλογο ο οποίος έχει καταρτιστεί με βάση τους Κανονισμούς 8(1 )(γ) και' 16(3). Έκτακτη Γενική Συνέλευση., Τροποποίηση Κανονισμών. Εκλογή των δύο μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής. Διαδικασία εκλογής.

7 Κ.Δ.Π. 155/ Πόροι του χε ιου Ωφελήματα. (3) Υποψήφιος ο οποίος απουσιάζει από τη Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να εκλεγεί εκτός εάν η απουσία του οφείλεται σ' ένα από τους λόγους που αναφέρονται στον Κανονισμό 13(6). ' ~. (4) Εάν κατά τη διαλογή των ψήφων οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο (α) Φέρει περισσότερα ή λιγότερα ονόματα των δύο όπως αναφέρεται στην παράγραφο (2), ή (β) φέρει οποιαδήποτε ένδειξη αναφορικά με την ταυτότητα του ψηφοφόρου, ή (γ) δεν μπορεί να διαβαστεί με σαφήνεια, τότε το εν λόγω ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο. (5) Εάν κατά τη διαλογή των ψήφων προκύψει ισοψηφία μεταξύ των υποψηφίων, τότε ο Πρόεδρος έχει δεύτερη ή νικώσα ψήφο. 18. (1) Οι πόροι του Σχεδίου προέρχονται (α) Από τις μηνιαίες εισφορές του Οργανισμού, όπως καθορίζεται στον Κανονισμό 6. (β) από τους τόκους των χρημάτων του Σχεδίου* και (γ) από οποιεσδήποτε δωρεές ή εισφορές υπέρ του Σχεδίου. (2) Οι εισφορές του Οργανισμού καταβάλλονται στο Σχέδιο στο τέλος κάθε μήνα. 19. (1) Τηρουμένων των διατάξεων του Κανονισμού 22 περί των ανωτάτων ορίων χρηματικής ωφέλειας των μελών, τα ωφελήματα τα οποία παρέχονται στα μέλη του Σχεδίου και τους εξαρτώμενους τους καλύπτουν τις υπηρεσίες οποιουδήποτε ιατρού οποιασδήποτε ειδικότητας με τους πιο κάτω περιορισμούς: (α) Δαπάνες προσθετικής ορθοδοντικής και κατασκευής οδοντοστοιχίας εξαιρούνται του Σχεδίου* (β) καλύπτονται κατά 50% οι δαπάνες για εγχειρήσεις και φυσιολογικούς τοκετούς ή τοκετούς με καισαρική* (γ) καλύπτονται οι δαπάνες για σκελετούς γυαλιών κάθε τρία χρόνια με μέγιστο ποσό τις 30 και για φακούς γυαλιών μέχρι 20 το χρόνο* επίσης καλύπονται οι δαπάνες για φακούς επαφής κάθε χρόνο με μέγιστο ποσό τις 30. (2) Κατ' εξαίρεση, δύνανται να παρέχονται ωφελήματα από το Σχέδιο σε σοβαρές περιπτώσεις που δεν αναφέρονται πιο πάνω, όπως προβλέπεται στον Κανονισμό 22(3). (3) Τηρουμένων των διατάξεων του Κανονισμού 22 περί των ανωτάτων ορίων χρηματικής ωφέλειας των μελών, από το Σχέδιο μπορούν επίσης να λαμβάνουν τα πιο πάνω ωφελήματα και οι εξαρτώμενοι μελών ως ακολούθως: : (α) Εξαρτώμενοι μελών που δεν καλύπτονται από άλλο Ταμείο ή Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, εκτός αν καλύπτονται από το Κυβερνητικό Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης* (β) άγαμα τέκνα μέλους ηλικίας μέχρι δεκαοκτών ετών, τα οποία δεν εργάζονται ή μέχρι είκοσι πέντε ετών, νοουμένου ότι είναι φοιτητές ή στρατιώτες* (γ) αν εξαρτώμενοι μελών καλύπτονται από άλλο Ταμείο ή Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, εκτός του Κυβερνητικού, τα μέλη οφείλουν να δηλώσουν στη Διαχειριστική Επιτροπή το γεγονός

8 399 Κ.Δ.Π. 155/94 αυτό. Σε τέτοια περίπτωση ο δικαιούχος θα δικαιούται κάλυψη μόνο από το ένα Ταμείο ή Σχέδιο για το ίδιο περιστατικό. Παράλειψη μέλους να παράσχει την πληροφορία αυτή, συνιστά λόγο για τον οποίο η Διαχειριστική Επιτροπή μπορεί να αποφασίσει την προσωρινή ή την οριστική αποβολή του μέλους από το Σχέδιο σύμφωνα με τον Κανονισμό 27(3). 20: (1) Μέλος του Σχεδίου ή άλλος δικαιούχος που έτυχε ιατροφαρμα^ κευτικής περίθαλψης σύμφωνα με τις πρόνοιες του Σχεδίου, υποβάλλει αίτηση στο Γραμματέα σε ειδικό έντυπο που ετοιμάζεται από τη Διαχειριστική Επιτροπή. (2) Κάθε αίτηση πρέπει να παρέχει πλήρεις και αληθείς πληροφορίες και να συνοδεύεται από κάθε αναγκαίο αποδεικτικό στοιχείο σχετικά με το απαιτούμενο ποσό ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο το οποίο ο Γραμματέας ή στη συνέχεια η Διαχειριστική Επιτροπή δυνατό να ζητήσουν. Παράλειψη του μέλους ή άλλου δικαιούχου να υποβάλει τις απαιτούμενες πληροφορίες ή αποδεικτικά στοιχεία τα οποία λογικά αναμένεται να βρίσκονται στην κατοχή ή τον έλεγχο του ή τα οποία μπορεί να εξασφαλίσει, παρέχει στη Διαχειριστική Επιτροπή το δικαίωμα είτε να αρνηθεί να εξετάσει την αίτηση μέχρι της υποβολής τους ή και να την απορρίψει. 21 (1) Το Σχέδιο παρέχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης των υπηρεσιών οποιουδήποτε ιατρού οποιασδήποτε ειδικότητας όπως αναφέρεται στον Κανονισμό 19. (2) Η Διαχειριστική Επιτροπή θα έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε ειδικές διευθετήσεις με ασφαλιστικές εταιρείες ή ιατρούς ή φαρμακεία για το σκοπό εξασφάλισης ωφελημάτων για τα μέλη του Σχεδίου και τους εξαρτώμενους τους με τη μορφή ελαττωμένων τιμών ή αμοιβών. Οι ειδικές αυτές διευθετήσεις θα κοινοποιούνται κατάλληλα στα μέλη. 22.^(1) Η Διαχειριστική Επιτροπή σύμφωνα με τη διαδικασία την οποία αυτή από καιρό σε καιρό δύναται να υιοθετήσει και λαμβάνοντας υπόψη τη βιωσιμότητα του Σχεδίου, έχει διακριτική εξουσία να εξετάζει και εγκρίνει την παροχή ωφελημάτων στα μέλη, που δε δύνανται να υπερβαίνουν τα ανώτατα ποσά που παρατίθενται πιο κάτω: (i) Φάρμακα: Όταν η θεραπεία δε γίνεται ύστερα από περίθαλψη σε νοσοκομείο ή όταν τα φάρμακα δεν υπάρχουν στα φαρμακεία των νοσοκομείων, η δαπάνη αγοράς του καλύπτεται από το Σχέδιο μέχρι το 80% αυτής. (U) Θεραπεία στο εξωτερικό εφόσον αυτή δεν μπορεί να παρασχεθεί στην Κύπρο κατόπιν σύστασης ιατρού που θα ορίζεται από τον Οργανισμό: 800 συνολικά κατά περίπτωση ασθένειας ετήσια και ανεξάρτητα προς το ανώτατο ποσό που καθορίζεται στην υποπαράγραφο (iii) πιο κάτω, είτε αφορά υπάλληλο του Οργανισμού, είτε συνταξιούχο του Οργανισμού είτε εξαρτώμενο τους. (iii) Συνολικό ανώτατο ποσό ετήσια: Μέλος Μέλος Με: Ιο εξαρτ. 2ο εξαρτ. 3ο εξαρτ. 4ο εξαρτ : Αιτήσεις για παροχή ωφελημάτων από το Σχέδιο. Τρόπος λειτουργίας του Σχεδίου. Ανώτατος όριο χρηματικής ωφέλειας των μελών από το Σχέδιο.

9 Δικαιώματα και υποχρεώσεις του Οργανισμού. Διαχείριση των χρημάτων του Σχεδίου. Έλεγχος λογαριασμών. Έξοδα λειτουργίας του Σχεδίου. Απόπειρα μέλους για εξασφάλιση με δόλια μέσα ωφελημάτων σε βάρος του Σχεδίου. Κ.Δ.Π. 155/ Νοείται ότι η Διαχειριστική Επιτροπή, με την εξαίρεση της υποπαραγράφου (ii) πιο πάνω, κανένα πρόσθετο ωφέλημα δεν μπορεί να παρέχει σε οποιοδήποτε μέλος ή εξαρτώμενο του που συνολικά ωφελήθηκε με το ποσό των 200 κατά τη διάρκεια του έτους. (2) Σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι πέραν των δύο ετών, θα γίνεται από τη Διαχειριστική Επιτροπή επανεκτίμηση του Σχεδίου με σκοπό την αύξηση ή μείωση, ανάλογα με τα δεδομένα, του ανώτατου ορίου ωφελημάτων. Προς τούτο η Διαχειριστική Επιτροπή υποβάλλει σχετικές εισηγήσεις στον Οργανισμό. (3) Σε περίπτωση μέλους ή εξαρτώμενου του που δεν ωφελήθηκε κατά τα αμέσως προηγούμενα τρία έτη με ποσό, συνολικά, μεγαλύτερο των 300, η Διαχειριστική Επιτροπή δύναται να εγκρίνει Μέχρι 100% αύξηση του μέγιστου ποσού ωφελημάτων στο οποίο το μέλος ή ο εξαρτώμενος του δικαιούται, κατά το συγκεκριμένο έτος, ή για να καλυφθεί μία μόνο κατηγορία ωφελήματος, συμψηφισμό των υπολοίπων στα οποία το μέλος ή ο εξαρτώμενος του δικαιούται, αφού αφαιρεθούν οποιαδήποτε ωφελήματα έχει λάβει κατά το συγκεκριμένο έτος, νοουμένου ότι το συνολικό ποσό του πρόσθετου ωφελήματος που θα δικαιούται δε θα υπερβαίνει τις 100: Νοείται επίσης ότι η Διαχειριστική Επιτροπή δικαιούται να μειώσει το μέγιστο ετήσιο ποσό ωφελημάτων ενός μέλους μέχρι 50% επί δύο έτη, αν το μέλος το έχει ήδη καρπωθεί στα δύο προηγούμενα έτη. 23. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του Οργανισμού σε σχέση με το Σχέδιο, περιλαμβανομένου του οικονομικού βάρους από τη λειτουργία του, δεν μπορούν να επηρεάζονται ή διαφοροποιούνται με οποιαδήποτε απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής ή της Ετήσιας ή οποιασδήποτε ' Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 24. (1) Τα χρήματα του Σχεδίου θα είναι κατατεθειμένα σε Τράπεζα εγγεγραμμένη στην Κύπρο ή σε Κυβερνητικά Χρεόγραφα ή άλλα Χρεόγραφα εγγυημένα από την Κυβέρνηση. Η διαχείριση τους θα γίνεται από τη Διαχειριστική Επιτροπή. Οι οικονομικές συναλλαγές του Σχεδίου, τότε μόνο θεωρούνται έγκυρες, όταν τα σχετικά έγγραφα και οι επιταγές φέρουν την υπογραφή δύο μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής από τα οποία το ένα είναι ο Πρόεδρος ή ο Γραμματέας του. (2) Πληρωμή οποιουδήποτε ωφελήματος από το Σχέδιο πραγματοποιείται μόνο όταν υπάρχει αντίστοιχη απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής. 25. Ο έλεγχος των λογαριασμών του Σχεδίου γίνεται από Ελεγκτή τον οποίο ορίζει ο Οργανισμός. Τα ελεγκτικά έξοδα καταβάλλονται από το Σχέδιο. Η έκθεση ελέγχου υποβάλλεται στη Διαχειριστική Επιτροπή, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και στον Οργανισμό. 26. Τα έξοδα λειτουργίας του Σχεδίου και άλλα σχετικά έξοδα που θα αποφασίσει η Διαχειριστική Επιτροπή καταβάλλονται από το Σχέδιο. 27. (1) Η Διαχειριστική Επιτροπή μπορεί να διερευνά αυτεπάγγελτα ή με βάση καταγγελία, οποιαδήποτε περίπτωση απόπειρας μέλους ή άλλου δικαιούχου για εξασφάλιση ωφελημάτων από το Σχέδιο με δόλια μέσα. Η Επιτροπή μπορεί επίσης να διατάσσει εξέταση μέλους ή άλλου δικαιούχου από ιατρό που θα ορίζει η ίδια. (2) Στο μέλος ή άλλο δικαιούχο τον οποίο αφορά η διερεύνηση της πιο πάνω απόπειρας θα παρέχεται η ευκαιρία να υπερασπίσει τον εαυτό του και να δώσει εξηγήσεις σε σχέση με τα γεγονότα της υπόθεσης.

10 401 Κ.Δ.Π. 155/94 (3) Αν η Διαχειριστική Επιτροπή διαπιστώσει ευθύνη ή δόλο του μέλους ή άλλου δικαιούχου, μπορεί να αποφασίσει την προσωρινή ή την οριστική αποβολή του από το Σχέδιο. Απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής για οριστική αποβολή μέλους ή άλλου δικαιούχου από το Σχέδιο πρέπει να εγκριθεί από την Ετήσια Γενική Συνέλευση και τον Οργανισμό πριν αρχίσει η εφαρμογή της. Οι εισφορές του Οργανισμού στο Σχέδιο σε σχέση με συγκεκριμένο υπάλληλο ή συνταξιούχο του Οργανισμού σε περίπτωση αποβολής του από το Σχέδιο, παραμένουν στο Σχέδιο. 28. Η ιδιότητα του μέλους διακόπτεται με την προσωρινή αποβολή του από το Σχέδιο και τερματίζεται με την οριστική αποβολή του από αυτό ή με την απόλυση του από την υπηρεσία του Οργανισμού. Σε τέτοια περίπτωση η υποχρέωση του Οργανισμού για καταβολή εισφορών στο Σχέδιο τερματίζεται από την ημερομηνία αποβολής του μέλους από το Σχέδιο ή από την ημέρα απόλυσης του από την Υπηρεσία του Οργανισμού, το δε μέλος δεν έχει οποιαδήποτε απαίτηση από το Σχέδιο. 29. Για διάλυση του Σχεδίου απαιτείται η ψήφος 75% των μελών σε-γενική Συνέλευση. Σε περίπτωση διάλυσης του Σχεδίου για οποιοδήποτε λόγο, τα χρήματα που βρίσκονται σ' αυτή διατίθενται πρώτα για εξόφληση των υποχρεώσεων του που εκκρεμούν και αν παραμείνει οποιοδήποτε υπόλοιπο μετά την εξόφληση αυτή, επιστρέφεται στον Οργανισμό. 30. Ο Οργανισμός δύναται από καιρό σε καιρό να συντάσσει εσωτερικούς κανονισμούς για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Σχεδίου ή και για την εφαρμογή των Κανονισμών αυτών. 31. Η ισχύς των Κανονισμών αυτών αρχίζει την 1η Ιανουαρίου Διακοπή ή τερματισμός της ιδιότητας μέλους. Διάθεση χρημάτων του Σχεδίου σε περίπτωση διάλυσης του. Εσωτερικοί Κανονισμοί. 'Εναρξη ισχύος των παρόντων Κανονισμών.

1499 K.AJL 365/91. περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική

1499 K.AJL 365/91. περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2661, 20.12.91 1499 K.AJL 365/91 Αριθμός 365 Οι περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη για τους Υπαλλήλους και τους Εξαρτώμενους τους) (Τροποποιητικοί)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1973

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1973 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2889,1.7.94 438 Κ.Δ.Π. 163/94 Αριθμός 163 Οι περί Αρχής Κρατικών Εκθέσεων (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη) για τους Υπαλλήλους, τους Συνταξιούχους και τους Εξαρτώμενους

Διαβάστε περισσότερα

359 K.AJ1. 86/91 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ

359 K.AJ1. 86/91 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2584, 22.3.91 359 K.AJ1. 86/91 Αριθμός 86 Οι περί Επιτροπής Σιτηρών Κύπρου (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη) Κανονισμοί του 1991 που εκδόθηκαν από την Επιτροπή Σιτηρών Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

433 Κ.Δ.Π. 126/87 ΟΙ ΠΕΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΩΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1974 ΕΩΣ 1980

433 Κ.Δ.Π. 126/87 ΟΙ ΠΕΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΩΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1974 ΕΩΣ 1980 Ε.Ε. Παρ. HI (I) Αρ. 2223,16.4.87 433 Κ.Δ.Π. 126/87 Αριθμός 126 Οι περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη για τους Υπαλλήλους και τους Εξαρτώμενους τους) Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

449 K^JI. 134/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΕΩΣ 1989

449 K^JI. 134/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΕΩΣ 1989 E.E. Παρ. ffl(i) Αρ. 2974,12.5.95 449 K^JI. 134/95 Αριθμός 134 Οι περί Συμβουλίου Αμπελουργικών Προϊόντων (Ταμείο Ιατρικής Περίθαλψης) Κανονισμοί του 1995, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 13/86 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 13 Αρ. 2110 της 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Συμβουλίου Αμπελουργικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 68 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 18 ΤΟΥ I960, 54 ΤΟΥ 1962, 27 ΤΟΥ 1963, 30 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 83 ΤΟΥ 1966)

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 68 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 18 ΤΟΥ I960, 54 ΤΟΥ 1962, 27 ΤΟΥ 1963, 30 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 83 ΤΟΥ 1966) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2278, 11.12.87 1185 Κ.Δ.Π. 311/87 Αριθμός 311 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από την Επιτροπή Σιτηρών Κύπρου με βάση το άρθρο 21 του περί Ελέγχου Σιτηρών Νόμου Κεφάλαιο 68, και εγκρίθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 101/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2790 της 15ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈς ΠΡΑΕΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 101 Κανονισμοί του περί Κυπριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 290/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2842 της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 290 Οι περί Παγκυπριου Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.ΔΙΙ. 36/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2482 της 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 36 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Αρχής Λιμένων Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 1201 RAJI. 242/95 Αρ. 3000,15.9.95 Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΑ.Π. 286/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 286 Αρ. 2555 της 16ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία.

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Άρθρο 2 Άρθρο 3 Άρθρο 4 ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Το όνομα του Συλλόγου είναι: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ» ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία 201-202, 1065 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007,13.10.95 1231 Κ.Δ.Π. 254/95 Αριθμός 254 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Ε.Ε. Παρ. HI (I) 547 Κ.Δ.Π. 182/86 Αρ. 2155, 27.6.86 Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Κανονισμοί του Αρδευτικού Τμήματος «Λαούμια» Μελίνης Σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 156(Ι)/2014 Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί του Ανεξάρτητου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3739, Κ.Δ.Π. 621/2003

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3739, Κ.Δ.Π. 621/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3739, 25.7.2003 3635 Κ.Δ.Π. 621/2003 Αριθμός 621 Οι περί Οργανισμού Κυπριακής Γαλακτοκομικής Βιομηχανίας (Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν με βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 55/94 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2869 της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 55 Οι περί Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo 1. ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Επαρχίας Αμμοχώστου «BegaFigo» (Ι.Ο.Ε.Α) 2. ΕΜΒΛΗΜΑ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161,

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, 4.7.97 2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97 Αριθμός 190 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΜΕΧΡΙ 1989

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΜΕΧΡΙ 1989 Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 600 Κ.Δ.Π. 248/94 Αρ. 2919, 27.10.94 Αριθμός 248 Οι περί Συμβουλίου Αμπελουργικών Προϊόντων (Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων), Κανοΐτιαμοί του 1994 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Άρθρο 1 Σκοποί και δραστηριότητες Συνδέσμου Οι σκοποί του Συνδέσμου είναι: H εξασφάλιση χαμηλότερου κόστους ηλεκτρικής ενέργειας για τους

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1. Κανόνες για την Εκλογή Εκπροσώπων στο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3451, 24/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3451, 24/11/2000 Ο περί της Προστασίας του Ανταγωνισμού (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 155(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Α.Π. 364/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3202 της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 364 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

349 Κ.Δ.Π. 103/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 1992

349 Κ.Δ.Π. 103/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 1992 E.E. Παρ. ΙΙΪ(Ι) Αρ. 2966,14.4.95 349 Κ.Δ.Π. 103/95 Αριθμός 103 Οι περί Ταμείου Ευημερίας Υπαλλήλων Ελεγκτικής Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών Κανονισμοί του 1995 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3967, 18/3/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛIΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3967, 18/3/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛIΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛIΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΜΕΡΟΣ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛΜ. 77/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2500 της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 77 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Financial Statements 2016 see attached announcement

Financial Statements 2016 see attached announcement Financial Statements 2016 see attached announcement 0005/00019315/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LTD CYTR Attachments: 1. Financial Statements 2016 2. Προσκληση ΕΓΣ 3.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4295, 3/10/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4295, 3/10/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ Προοίμιο. ΕΠΕΙΔΗ η Κυπριακή Δημοκρατία, ως κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

1073 Κ.Δ.Π. 295/90 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

1073 Κ.Δ.Π. 295/90 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2558,23.11.90 1073 Κ.Δ.Π. 295/90 Αριθμός 295 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λατσιών, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (ΐχδ) του

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3026, K.AJI. 309/95. Αριθμός 309 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΜΕΧΡΙ 1995

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3026, K.AJI. 309/95. Αριθμός 309 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΜΕΧΡΙ 1995 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3026,22.12.95 1477 K.AJI. 309/95 Αριθμός 309 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΜΕΧΡΙ 1995 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(I), Αρ.4545,

Ε.Ε. Παρ. Ι(I), Αρ.4545, Ε.Ε. Παρ. Ι(I), Αρ.4545, 17.12.2015 Ν. 190(I)/2015 Ν. 190(I)/2015 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 56 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

Αριθμός 56 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 125 Κ.Δ.Π. 56/96 Αρ. 3043,1.3.96 Αριθμός 56 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Παρεκκλησιάς, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

717 K.AJI. 278/94 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1985 ΕΩΣ 1994

717 K.AJI. 278/94 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1985 ΕΩΣ 1994 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 2930, 2.12.94 717 K.AJI. 278/94 Αριθμός 278 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Μέσα Γειτονιάς εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο συμφωνά με το άρθρο 87(1)(δ)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 1 - ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ιδρύεται Σύνδεσμος με την ονομασία Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου (ΣΕΣΕΛΚ) ο οποίος στη συνέχεια θα αναφέρεται ως "Σύνδεσμος".

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016 659 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, 15.3.2016 Ν. 30(IΙ)/2016 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης του 2016 Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Κύπρος, τηλ. + 357 22 883 523, email: shares@usb.com.cy.

Κύπρος, τηλ. + 357 22 883 523, email: shares@usb.com.cy. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ USB BANK PLC ΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕTHΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ειδοποιείστε ότι στις 21 Ioυλίου 2015 και ώρα 4.00 µ.µ. θα πραγµατοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της USB BANK

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 Ο περί Διατήρησης Αποθεμάτων Πετρελαιοειδών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2004 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 139(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

α) Από τα δικαιώματα εγγραφής των μελών του.

α) Από τα δικαιώματα εγγραφής των μελών του. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Άρθρο 1 Επωνυμία: Η επωνυμία του Σωματείου είναι ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Άρθρο 2 ΕΔΡΑ: Έδρα του Σωματείου θα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Συνοπτικός τίτλος Ερμηνεία Ίδρυση Ταμείου Λειτουργία και έδρα του Ταμείου Σκοποί του Ταμείου Πόροι του Ταμείου 1. Οι παρόντες

Διαβάστε περισσότερα

συνεδριάζει τακτικά μια φορά κάθε τρεις μήνες* μεριμνά, ώστε να τηρούνται τα αναγκαία πρακτικά των συνεδριάσεων

συνεδριάζει τακτικά μια φορά κάθε τρεις μήνες* μεριμνά, ώστε να τηρούνται τα αναγκαία πρακτικά των συνεδριάσεων Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 531 Κ.Δ.Π. 175/88 Αρ. 2336, 8.7.88 Αριθμός 175 Οι περί Επιτροπών Ασφάλειας στους Τόπους Εργασίας Κανονισμοί του 1988, που κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων και εγκρίθηκαν από αυτή,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ: Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο των Κυπρίων Λογοτεχνών με την επωνυμία EΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και με έδρα τη Λευκωσία. ΣΚΟΠΟΙ: Άρθρο 2 α) Η οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΜΑΤΌΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΜΑΤΌΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις KAJl. 83/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2502 της 4ης ΜΑΤΌΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 83 Οι περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 49 Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, ασκώντας τις εξουσίες που του

Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 49 Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, ασκώντας τις εξουσίες που του Ε.Ε. Παρ. III(I) 3662 Κ.Δ.Π. 346/2002 Αρ. 3623,19.7.2002 Αριθμός 346 Οι περί Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αάρνακας (Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων και Εργατών) Κανονισμοί του 2002 οι οποίοι εγκρίθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3143, Κ.Δ.Π. 124/97. Αριθμός 124 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1Ρ85 ΕΩΣ 1997

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3143, Κ.Δ.Π. 124/97. Αριθμός 124 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1Ρ85 ΕΩΣ 1997 E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3143,18.4.97 1291 Κ.Δ.Π. 124/97 Αριθμός 124 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1Ρ85 ΕΩΣ 1997 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 87(1)(δ) Το Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Πολεμιδιών, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3044, 8.3.96 312 Κ.Δ.Π. 83/96 Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 21ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1989 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 21ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1989 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ν. 141/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2428 της 21ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1989 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ο περί του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών (Σύσταση, Σκοποί, Αρμοδιότητες και Άλλα Συναφή

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ---------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 1» Ο ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1981

Αριθμός 1» Ο ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1981 E.E. Πα*. Ill (I) 583 Κ.Δ.Π. 158/87 Αρ. 2234, 5ΛΠ Αριθμός 1» Ο ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1981 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 13(1 Κι) Το Συμβοίλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Οικονιμική Έκθεση

Ετήσια Οικονιμική Έκθεση 0005/00015188/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LTD CYTR Βλέπε επισυνημμένα Ετήσια Οικονιμική Έκθεση Attachments: 1. Έγκριση αποτελεσμάτων 2. Έτησια έκθεση 3. Πρόσκληση ΕΓΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΓΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΓΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛΙΙ. 327/91 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΓΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2648 της 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 327 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2988, 7.7.95 909 Κ.Δ.Π. 185/95 Αριθμός 185 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο του Κεντρικού Σφαγείου Κοφίνου και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης ενημέρωση των μετόχων της Τράπεζας αναφορικά με τα πιο κάτω θέματα:

Πλήρης ενημέρωση των μετόχων της Τράπεζας αναφορικά με τα πιο κάτω θέματα: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Με την παρούσα δίνεται ειδοποίηση ότι, κατόπιν αιτήματος της ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ σύμφωνα με το άρθρο 126 του περί Εταιρειών Νόμου, Κεφ. 113, έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφάλειας. (Cyprus Association of Security Companies)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφάλειας. (Cyprus Association of Security Companies) 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφάλειας (Cyprus Association of Security Companies) 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ: 1.1 Το όνομα του Συνδέσμου είναι Κυπριακός Σύνδεσμος Eπιχειρήσεων Ασφάλειας/Cyprus

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015»

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» Συνοπτικός τίτλος. 86 (Ι) του 1999 51(Ι) του 2000 5(Ι) του 2001 131(Ι) του 2001 199(Ι) του 2002 228(Ι) του 2002 52(Ι) του 2005 128(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Ειδοποίηση Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και Πληρεξούσιο Έγγραφο Επισυνάπτεται ανακοίνωση ημερομηνίας 21 Μαΐου 2018.

Ειδοποίηση Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και Πληρεξούσιο Έγγραφο Επισυνάπτεται ανακοίνωση ημερομηνίας 21 Μαΐου 2018. 0003/00023775/el Γενική Συνέλευση HELLENIC BANK PUBLIC COMPANY LTD Ειδοποίηση Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και Πληρεξούσιο Έγγραφο Επισυνάπτεται ανακοίνωση ημερομηνίας 21 Μαΐου 2018. HB Attachments:

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4137, 27/7/2007 Ο ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΑΔΕΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΗΧΟΥ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2007. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4137, 27/7/2007 Ο ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΑΔΕΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΗΧΟΥ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2007. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ο ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΑΔΕΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΗΧΟΥ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2007 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί Κέντρων Αναψυχής (Άδειες Εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Ίδρυση του Ταμείου.

Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Ίδρυση του Ταμείου. Ε.Ε. Παρ. III(I) 3670 Κ.Δ.Π. 347/2002 Αρ. 3623,19.7.2002 Αριθμός 347 Οι περί Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντος (Ταμείο Ευημερίας Εργα-τών) Κανονισμοί του 2002 οι οποίοι εγκρίθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Ίδρυση Σκοπός Μέσα επιδίωξης. Άρθρο 1ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Ίδρυση Σκοπός Μέσα επιδίωξης. Άρθρο 1ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Ίδρυση Σκοπός Μέσα επιδίωξης Άρθρο 1ο Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία «Ελληνική Λέσχη Φίλων των Δίσκων Discus Club of Greece», με έδρα την πόλη των Αθηνών. Η Λέσχη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Κεφάλαιο Α Άρθρο 1 Επωνυμία Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία: «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια» Άρθρο 2 Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (Μετά τις τροποποιήσεις, οι οποίες απεφασίσθησαν από την τακτική Γ.Σ. της 26-2-1999) ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ Άρθρο 1 Ιδρύεται σωματείο με: την

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 101 Κ.Δ.Π. 31/99 Αρ. 3305,19.2.99 Αριθμός 31 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ Θεσµοί δυνάµει του άρθρου 53

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ Θεσµοί δυνάµει του άρθρου 53 ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ Οι περί Συνεργατικών Εταιρειών (Σύσταση και Λειτουργία Σχεδίου Προστασίας Καταθέσεων) (Τροποποιητικοί) Θεσµοί του 2009, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συµβούλιο, δυνάµει του άρθρου 53 των

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4112, 16/2/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ TON ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4112, 16/2/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ TON ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ TON ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 90 του 1972 56 του 1982 7 του 1990 28 του 1991 91(Ι) του 1992 55(Ι) του 1993

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) 841 Κ.Δ.Π. 304/93 Αρ. 2844,17.12.93 Αριθμός 304 Οι περί Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων εις Υπαλλήλους της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και Εξαρτώμενους αυτών) (Όμοιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 42

ΟΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 42 ΟΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ 2015 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 42 20 του 1960 34 του 1962 25 του 1963 54 του 1977 98 του 1988 21 του 1989 39(Ι) του 1995 20(Ι) του 1998 159(Ι) του2000

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΛΙΜΙΤΕ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΛΙΜΙΤΕ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΛΙΜΙΤΕ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1 ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΣΤΑΣΗ, ΟΝΟΜΑ, ΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Η Εταιρεία ιδρύεται κατά τα οριζόµενα στο Άρθρο 12Ε του περί Συνεργατικών Εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4318, 2/3/2012 9(I)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4318, 2/3/2012 9(I)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ.350. 25 του 1972 31 του 1982 172 του 1988 9(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 17ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 17ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ KJ\JI. 303/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2844 της 17ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 303 Οι περί Συντάξεων και Χορηγημάτων

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) 427 Κ.Δ.Π. 125/87 Αρ. 2223,

E.E. Παρ. Ill (I) 427 Κ.Δ.Π. 125/87 Αρ. 2223, E.E. Παρ. Ill (I) 427 Κ.Δ.Π. 125/87 Αρ. 2223,16.4.87 Αριθμός 125 Οι περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως (Στεγαστικά Δάνεια στους Υπαλλήλους) Κανονισμοί του 1987, κατατεθέντες στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΑΙΟΪΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΑΙΟΪΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 883/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3780 της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΑΙΟΪΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 883 Οι περί του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Επωνυμία

««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Επωνυμία ««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Επωνυμία Συνίσταται δια του παρόντος Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.». Για συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 223/98 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3271 της 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1998 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 223 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 138(Ι) του 2002 166(I) του 2003 34(I) του 2007

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ 2469 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 383/2013 Αρ. 4728, 1.11.2013 Αριθμός 383 Ο περί Ταμείου Προνοίας των Τακτικών Εργατών της Αρχής Λιμένων Κύπρου Κανονισμοί του 2013, οι οποίοι εκδόθηκαν από την Αρχή Λιμένων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. 1(1) 866 Ν. 108(Ι)/95 Αρ. 3028,

Ε.Ε. Παρ. 1(1) 866 Ν. 108(Ι)/95 Αρ. 3028, Ε.Ε. Παρ. 1(1) 866 Ν. 108(Ι)/95 Αρ. 3028, 29.12.95 Ο περί της Διαδικασίας Πρόσληψης Έκτακτων Υπαλλήλων στη Δημόσια και Εκπαιδευτική Υπηρεσία Νόμος του 1995 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3420, Κ.Δ.Π. 214/2000

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3420, Κ.Δ.Π. 214/2000 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3420, 21.7.2000 879 Κ.Δ.Π. 214/2000 Αριθμός 214 Οι περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Πρόγραμμα Προϋπηρεσιακής Κατάρτισης των Υποψηφίων Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης) Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015»

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» Συνοπτικός τίτλος. 111 του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 121 του 1986 149 του 1986 14 του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

2123 Κ.Δ.Π. 220/97. νισμού2 (α) Με την προσθήκη στην κατάλληλη αλφαβητική σειρά των ακόλουθων των βασικών

2123 Κ.Δ.Π. 220/97. νισμού2 (α) Με την προσθήκη στην κατάλληλη αλφαβητική σειρά των ακόλουθων των βασικών Ε.Ε. Παρ. ΙΙΪ(Ι) Αρ. 3170, 25.7.97 2123 Κ.Δ.Π. 220/97 Αριθμός 220 Οι περί Αρχής Κρατικών Εκθέσεων (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων στους Υπαλλήλους της Αρχής και Εξαρτώμενους τους (Παρόμοιο με το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ PRIMETEL PLC ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ PRIMETEL PLC ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ PRIMETEL PLC ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η Πρόσκληση για στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, οι σχετικές Σηµειώσεις, το σχετικό Πληρεξούσιο Έγγραφο θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 302/87 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2277 της 4ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 302 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4138, 14/8/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4138, 14/8/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 135. 44 του 1961 109 του 1968 2 του 1970 9 του 1972 19 του 1981 210 του 1987 170 του 1990

Διαβάστε περισσότερα

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

2355 Κ.Δ.Π. 255/97. Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3179, 29.8.97 2355 Κ.Δ.Π. 255/97 Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

1379 K.AJI. 294/95 Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 300Α ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1959 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995)

1379 K.AJI. 294/95 Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 300Α ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1959 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995) E.E. Παρ. III(D Αρ. 3022, 8.12.95 1379 K.AJI. 294/95 Αριθμός 294 Οι περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων σε Υπαλλήλους του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και Εξαρτώμενους

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Λειτουργίας Ομίλου Ορειβασίας

Κανονισμοί Λειτουργίας Ομίλου Ορειβασίας Κανονισμοί Λειτουργίας Ομίλου Ορειβασίας 1. ΙΔΡΥΣΗ - ΥΠΟΣΤΑΣΗ 1.1. Ο «Όμιλος Ορειβασίας ΤΕΥ-ΑΤΗΚ» συστάθηκε και αναγνωρίστηκε ως Όμιλος στις 04.04.2014, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 99(I)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4520 Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 979 Ο περί Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Αξιολόγηση, Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 E.E. Παρ. ΙΠ(Ϊ) Αρ. 3024,15.12.95 1422 Κ.Δ.Π. 303/95 Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 48 του 1963 10 του 1979 35 του 1990 233 του 1991 74(1) του 1992 66(1) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4615,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4615, 974 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4615, 24.7.2017 Ν. 117(Ι)/2017 Ο περί Προστασίας της Πατρότητας Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του

Διαβάστε περισσότερα

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

1648 Κ.Δ.Π. 224/98. Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3271, 25.9.98 1648 Κ.Δ.Π. 224/98 Αριθμός 224 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ NOMOL130 ΤΟΥ 1968,5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3367,

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3367, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3367, 26.11.99 178 Κ.Δ.Π. 286/99 Αριθμός 286 Οι περί Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας (Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων και Εργατών) Κανονισμοί του 1999, που εκδόθηκαν από το Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. Κανόνες Λειτουργίας Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών «Νεόφυτος Χανδριώτης»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. Κανόνες Λειτουργίας Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών «Νεόφυτος Χανδριώτης» ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Κανόνες Λειτουργίας Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών «Νεόφυτος Χανδριώτης» Ιούλιος 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο Περιγραφή Σελίδα 1 Όνομα 3 2 Σκοποί 3 3 Τρόποι Επίτευξης

Διαβάστε περισσότερα