T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N"

Transcript

1 THE SPA SUITE

2

3 T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N Οι θεραπείες από την Anne Sémonin συνδιάζουν με εξαιρετικό τρόπο μείγματα από αρωματικά αιθέρια έλαια και θαλάσσια συστατικά, παντρεύοντάς τα με την γαλλική φινέτσα. Το αποτέλεσμα αυτής της ένωσης είναι η δημιουργία θεραπειών που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες του δέρματος για το πρόσωπο και το σώμα. Η φιλοσοφία της Anne Sémonin βασίζεται στον σχεδιασμό θεραπείων απόλυτα προσαρμοσμένες στο άτομο και στις ανάγκες του με στόχο την απόλυτη άνεση, την πολυτέλεια και το εξαιρετικό αποτελέσμα. «Ο καθένας μας είναι μοναδικός, με ανάγκες ξεχωριστές», για το λόγο αυτό η Anne Sémonin δημιουργεί μαζί με τους θεραπευτές του The Spa Suite μείγματα από αιθέρια έλαια και ιχνοστοιχεία που καλύπτουν τις απαιτήσεις του δέρματος τη δεδομένη στιγμή, προσφέροντας ένεργεια, ισορροπία στο μυαλό και στο πνεύμα και απόλυτη ανανέωση. Βυθίστε τον εαυτό σας στον ήρεμο κόσμο του Τhe Spa Suite από την Anne Sémonin, ανακαλύψτε τις αισθήσεις σας και αναδυθείτε χαλαρωμένοι, λαμπεροί και γεμάτοι ζωντάνια.

4

5 Γ I A T O Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο

6 SIGNATURE COLLECTION Ελάτε στον ήρεμο κόσμο του The Spa Suite και ξεκινήστε όλες τις θεραπείες της συλλογής Signature Collection με ένα παραδοσιακό ποδόλουτρο καλωσορίσματος. Mεταφερθείτε σε ένα ταξίδι απόλυτης χαλάρωσης και ευδαιμονίας με τη βοήθεια φυσικών συστατικών όπως τα θαλάσσια άλατα και απολαύστε τις θεραπευτικές ιδιότητες των ελληνικών αρωματικών ελαίων.

7 Βασιλική εμπειρία χαλάρωσης 2 ώρες 30 λεπτά / 200 Αφεθείτε στην πολυτελή αυτή εμπειρία χαλάρωσης με ένα μασάζ πλάτης και αυχένα το οποίο θα σας προετοιμάσει κατάλληλα να δεχτείτε τα πολύτιμα συστατικά της. Η μοναδική θεραπευτική αγωγή χρησιμοποιεί ένα συνδιασμό από ζεστά αιθέρεια έλαια και ελληνικά αρωματικά λάδια που καταπραϋνουν και ανανεώνουν την πλάτη, το κεφάλι και το πρόσωπο. Η αποκλειστική αυτή θεραπεία προσώπου σε συνδιασμό με μια εντατική κούρα για την περιοχή των ματιών και το ντεκολτέ θα αφήσει το δέρμα σας απόλυτα ενυδατωμένο και τονωμένο. Ενώ το αντι-στρες μασάζ πλάτης θα σας προσφέρει χαλάρωση και ευεξία. Τονωτική και Αντι-κυτταριδική θεραπεία Sani 1 ώρα 45 λεπτά / 150 Αναγεννηθείτε με μία συναρπαστική απολλέπιση σώματος η οποία συνδυάζει άλατα θαλάσσης και αιθέρια αρώματα λεβάντας, μανταρινιού και βασιλικού. Είναι μία θεραπεία σχεδιασμένη για να διεγείρει το σύστημα του οργανισμού και ειδικά τις περιοχές με έντονη κατακράτηση στην οποία οφείλεται η κυτταρίτιδα και η επιδερμίδα με όψη φλούδας πορτοκαλιού. Για μέγιστα αποτελέσματα αποκατάστασης της κυκλοφορίας του αίματος και αποτοξίνωσης, χρησιμοποιείται ένα προϊόν με βάση την κανέλα, τον κέδρο, το δενδρολίβανο και το τζίντζερ, το οποίο εφαρμόζεται στο μασάζ και στην τονωτική μάσκα. Συνίσταται μία σειρά από θεραπείες. Sani Couples Escape - Πολυνησιακό μασάζ τεσσάρων χεριών 1 ώρα 15 λεπτά / 250 Χαλαρώστε βαθιά με αυτήν την ανεπανάληπτη εμπειρία που έχει τις ρίζες της στη μακρινή Πολυνησία, αποκακρύνοντας το στρες και τις τοξίνες της καθημερινότητας. Οι παραδοσιακές κινήσεις του μασάζ επάνω στους μυς επαναφέρουν τις ενεργειακές ροές του σώματος και τις ψυχής, χαρίζοντας απίστευτη ηρεμία. Η μοναδική αυτή θεραπεία περιλαμβάνει μασάζ τεσσάρων χεριών με δύο θεραπευτές οι οποίοι λειτουργούν βάση εμπειρίας αλλά και ενστίκτου γι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.

8 ANNE SEMONIN ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ HAUTE COUTURE

9 L experience Anne Semonin για πρόσωπο, μάτια και ντεκολτέ 1 ώρα 20 λεπτά / 130 Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί μία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κούρα ενάντια στο στρες. Ένας συνδιασμός από αιθέρια αρωματικά έλαια, ιχνοστοιχεία και ορούς θα ενισχύσουν τον κυταρρικό ιστό, ενώ μια συσφικτική μάσκα φυκιών θα αποτοξινώσει το δέρμα δίνοντάς του σφριγηλότητα και λάμψη. Κρυοθεραπεία προσώπου για αιώνια νεότητα της Anne Semonin 1 ώρα / 100 Μια συσφικτική θεραπεία προσώπου σχεδιασμένη να καταπολεμά τα ορατά σημάδια του χρόνου. Ιδανική για ώριμες, ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες αφήνει το πρόσωπο σφριγηλό και πλήρως ανανεωμένο. Η καινοτομία της Neurocosmetics από την Anne Semonin, συνδυάζει 100% ενεργά συστατικά από serums και την κρυοτονωτική δράση μιας ειδικής φόρμουλας δίνοντας στο δέρμα νεανική και φυσική λάμψη. Θεραπεία καθαρισμού με θαλάσσια εκχυλίσματα 1 ώρα 20 λεπτά / 130 Ιδανική για λιπαρά και με ιδιαιτερότητες δέρματα, η θεραπεία αυτή συνδυάζει τον παραδοσιακό ατμό και τις νέες τεχνικές καθαρισμού, επαναφέροντας την ισορροπία του δέρματος με το λεμφικό μασάζ, ενώ μία αποτοξινωτική και αντι-φλεγμονώδης μάσκα προσφέρει καταπραϋντική και ρυθμιστική δράση στο δέρμα.

10 A n n e Semonin PHYTO - Α ΡΩΜΑΤ Ι Κ Ε Σ ΘΕΡΑ Π Ε Ι Ε Σ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

11 Απόδραση στη λάμψη 30 λεπτά / 50 Συμπυκνωμένη θεραπεία προσώπου για θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα. Τα προηγμένα συστατικά του 100% Serum και τον Express Radiance Ice Cubes είναι τα όπλα που χρειάζεται η επίδερμίδα για πλήρη ανανέωση και λάμψη. Συνιστάται πριν τη βραδινή σας έξοδο για να δώσετε στο δέρμα σας κάτι από το φως χιλιάδων αστεριών. Οι εξατομικευμένες phyto-αρωματικές θεραπείες προσώπου έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας μέσα από την δράση φυτικών ορών, αιθέριων ελαίων και ιχνοστοιχείων. Ο θεραπευτής σας, μετά από μία διάγνωση, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την θεραπεία που ταιριάζει και καλύπτει καλύτερα τις δερματικές σας ανάγκες. Βαθειά ενυδατική Phyto-αρωματική θεραπεία 50 λεπτά / 90 Συσφικτική Phyto-αρωματική θεραπεία 50 λεπτά / 90 Λαμπερή Phyto-αρωματική θεραπεία 50 λεπτά / 90 Καταπραϋντική Phyto-αρωματική θεραπεία 50 λεπτά / 90

12 A n n e Semonin ΘΕΡΑ Π Ε Ι Ε Σ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

13 Θεραπεία αποτοξίνωσης και βαθύ καθαρισμού 1 ώρα 15 λεπτά / 125 Ιδανική για δέρματα πόλεως, ταλαιπωρημένα, στρεσαρισμένα, που υποφέρουν από υπεραιμία. Η θεραπεία αυτή προσφέρει βαθύ καθαρισμό με την μέθοδο του παραδοσιακού ατμού σε συνδιασμό με νέες τεχνικές. Στο τέλος την θεραπείας απλώνεται μία αποτοξινωτική μάσκα με βαθιά καθαριστική δράση. Εξατομικευμένη Phyto-αρωματική θεραπεία προσώπου 50 λεπτά / 90 Σχεδιασμένη ειδικά για τον καθένα ξεχωριστά. Ύστερα από μια εξέταση στην περιοχή του προσώπου, δημιουργούμε τη phyto-αρωματική θεραπεία που βασίζεται στις δικές σας δερματικές ανάγκες, χρησιμοποιώντας τα αιθέρια έλαια, τα ιχνοστοιχεία και τους ορούς της Anne Semonin. Μία συνταγή ομορφιάς αποκλειστικά για εσάς. Κρυοθεραπεία σύσφιξης προσώπου 1 ώρα / 100 Εντατική περιποίηση, σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου, που επιτυγχάνεται με τα πρωτοποριακά άμεσης δράσης Neurocosmetics Express Ice Cubes. To Contour Serum τονώνει το δέρμα ενώ το serum με 100% ενεργά συστατικά επαναφέρει τη λάμψη της νεότητας. Στιγμιαία σύσφιξη, ανανέωση και σφρυγιλότητα είναι τα άμεσα αποτελέσματα της κρυοτονωτικής αυτής θεραπείας.

14 A n n e Semonin ΜΑΤ Ι Α ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΛΤ Ε

15 Συσφικτική θεραπεία ντεκολτέ 45 λεπτά / 60 Μία μοναδική συσφικτική θεραπεία σχεδιασμένη για να φροντίσει και να απαλύνει τις γραμμές στην περιοχή του ντεκολτέ. Η απαλή απολέπιση συνδιασμένη με εκχυλίσματα από ενεργά θαλάσσια συστατικά δίνουν στο δέρμα την λάμψη και σφρυγιλότητα που του λείπει και βελτιώνουν την δομή του. Συσφικτική θεραπεία ματιών 25 λεπτά / 50 Η θεραπεία αυτή βαζίσεται σε ειδικά προϊόντα πλούσια σε αιθέρια έλαια και αποστάγματα φυκιών, σχεδιασμένα να ενυδατώνουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η συσφικτική της δράση ανυψώνει ορατά την περιοχή των ματιών και είναι ιδανική για όσους ανησυχούν για τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Θεραπεία ματιών για λάμψη 25 λεπτά / 50 Με έντονη αποτοξινωτική δράση αποτελεί την ιδανική πρόταση για τα κουρασμένα μάτια ή και σαν απλή καθημερινή κούρα λάμψης. Μειώνει την θαμπάδα, ελαττώνει τους μαύρους κύκλους ενώ προτείνεται και σε όσους υποφέρουν από υπερένταση, πονοκεφάλους ή κάνουν χρήση φακών επαφής.

16 A n n e Semonin ΘΕΡΑ Π Ε Ι Ε Σ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤ Η

17 Θεραπεία Serenity με ζεστές πέτρες 1 ώρα 20 λεπτά / 130 Μία θεραπεία που συνδιάζει την phyto-αρωματική σειρά της Anne Sémonin για το πρόσωπο και το μασάζ με ζεστές πέτρες, με στόχο να αποβάλλει το στρες και να χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα. Τα ζεστά αρωματικά έλαια και η θεραπευτική δράση της πέτρας δρουν θετικά στην περιοχή της πλάτης, του λαιμού και των ώμων δίνοντας μία αίσθηση χαλάρωσης και επαναφοράς της σωματικής ισορροπίας. Ολοκληρωμένη θεραπεία αρμονίας 1 ώρα 15 λεπτά / 125 Χαλαρωτική κούρα ομορφιάς που ξεκινά με ένα καταπραϋντικό μασάζ για τον αυχένα, την πλάτη και το κεφάλη, σχεδιασμένη να απελευθερώσει ενεργειακά σημεία του σώματος από την ένταση και να συσφίξει τους μύες. Σε συνδυασμό με τη phyto-αρωματική θεραπεία προσώπου, το αποτέλεσμα είναι δέρμα ενυδατωμένο, μαλακό και προστατευμένο. Μία ολική αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας.

18

19 Γ Ι Α Τ Ο Σ Ω Μ Α

20 A n n e Semonin Ε Ξ ΑΤ Ο Μ Ι Κ Ε ΥΜ Ε Ν Ε Σ ΘΕΡΑ Π Ε Ι Ε Σ ΣΩΜΑΤ ΟΣ Μασάζ για όλο το σώμα προσαρμοσμένο στις ατομικές σας ανάγκες. Οι κλασικές τεχνικές της Anne Sémonin συνδιάζονται μ ένα ειδικό κάθε φορά μίγμα από αιθέρια έλαια και ιχνοστοιχεία με ζεστό λάδι και βότανα για να δώσουν την θεραπεία που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. Μετά από συζήτηση, ο θεραπευτής σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιράζει στον δικό σας τύπο σώματος.

21 Aντι-στρες Phyto-αρωματικό μασάζ 50 λεπτά / 90 Phyto-αρωματικό μασάζ σωματικής ευεξίας 50 λεπτά / 90 Phyto-αρωματικό μασάζ σύσφιξης 50 λεπτά / 90 Phyto-αρωματικό μασάζ αποτοξίνωσης 50 λεπτά / 90 Anti-stress χαλαρωτική θεραπεία πλάτης, κεφαλιού και αυχένα 40 λεπτά / 60 Μία πραγματικά χαλαρωτική θεραπεία σχεδιασμένη για να ανακουφίσει με μασάζ περιοχές που απορροφούν μυική ένταση όπως η πλάτη, ο λαιμός και το κεφάλι. Συνδυασμένη με μασάζ ενεργοποίησης της κυκλοφορίας στις φτέρνες και τις γάμπες, η Stress Zone Relaxing Body Therapy είναι το κλειδί της απόλυτης ευεξίας. Μασάζ πλάτης, αυχένα και ώμων 25 λεπτά / 50 Ενδεδειγμένο για την εκτόνωση της έντασης και της χαλάρωσης του σώματος, το μασάζ αυτό επικεντρώνεται στην πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους, ενώ το μίγμα από θερμά αρωματικά έλαια χαρίζει αναζωγόνηση και ευεξία.. Μασάζ βαθιάς χαλάρωσης με θερμές πέτρες 1 ώρα 15 λεπτά / 125 Μια θεραπεία ολιστικής χαλάρωσης με ζεστές μαύρες πέτρες βασάλτη. Οι ζεστές πέτρες απελευθερώνουν τη κρυμμένη ένταση και το στρες από τα βαθύτερα επίπεδα, ενώ διεγείρουν τα ενεργειακά κανάλια του σώματος. Ιδανικό για όσους υποφέρουν από μυικούς πόνους. Μια μοναδική κούρα ομορφιάς που απευθύνεται στο σώμα και στο πνεύμα. Ρεφλεξολογία 45 λεπτά / 65 H ρεφλεξολογία είναι η φυσική δράση πίεσης στις πατούσες η οποία στοχεύει στην απομάκρυνση και ανακούφιση πόνων και έντασης, καθώς και συνολικής ισορροπίας σώματος. Επικεντρώνεται δε στις ζώνες ενέργειας και αντανακλαστικών συγκεκριμένων σημείων του σώματος Ταϋλανδέζικο μασάζ 1 ώρα 30 λεπτά / 150 Η παραδοσιακή θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει μυικούς πόνους, να ενεργοποιήσει το οργανικό σύστημα και να τονώσει γενικά το σώμα. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί για το μασάζ τα χέρια, τα γόνατα και τα πόδια του εφαρμόζοντας μία σειρά από διατάσεις yoga μαζί με πίεση μυών, κινησιακές εκτάσεις και κινήσεις πίεσης.

22 A n n e Semonin ΘΕΡΑ Π Ε Ι Ε Σ ΑΠΟΛ Ε Π Ι Σ Η Σ

23 Τελετή απολέπισης με μαύρη άμμο από την Ταϊτή 1 ώρα 25 λεπτά / 120 Το συναρπαστικό προϊόν της Anne Semonin, με μαύρη άμμο από την Ταϊτή και αρωματικά έλαια, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, αφήνοντας να εισχωρήσουν όλα τα ευεργετικά συστατικά που θα την αναζωογονήσουν και θα την κάνουν βελούδινη στην αφή. Η διαδικασία ξεκινά με την επάλειψη του σώματος με αρωματικά έλαια, ενώ ακολουθεί η απολέπιση και το τύλιγμα με ζεστές ταινίες. Περιλαμβάνεται επίσης χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα. Η θεραπεία είναι ιδεώδης πριν ξεκινήσει κανείς συστηματικά τα μπάνια και την ηλιοθεραπεία, προκειμένου το δέρμα να αποκτήσει ομαλά και ομοιόμορφα το χρυσό χρώμα του ήλιου. Θεραπεία απολέπισης με θαλάσσια άλατα και αιθέρια έλαια 50 λεπτά / 75 Μία έξτρα ενυδατική εμπειρία απολέπισης σώματος σε συνδυασμό με ένα θεραπευτικό μασάζ στην περιοχή του κεφαλιού. Ζεστά αρωματικά έλαια καταπραϋνουν βαθιά και μαλακώνουν το δέρμα, ενώ ακολουθεί ένα αναζωογωνητικό πήλιγκ και τύλιγμα με ζεστές ταινίες. Ενδύκνειται ως αγωγή για την προετοιμασία του δέρματος πριν την ηλιοθεραπεία αλλά και για εξαιρετικές περιστάσεις, καθώς το δέρμα μένει ενυδατωμένο και απόλυτα απαλό. Εξπρές θεραπεία απολέπισης 25 λεπτά / 45 Ένα εξπρές πήλιγκ με αρωματικά έλαια και άλατα. Ιδανική προετοιμασία του δέρματος που το αφήνει απαλό, ενυδατωμένο και βαθιά χαλαρό.

24 Αρωματικά έλαια και μάσκες σώματος πλούσιες Anne Semonin ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ MADE TO MEASURE σε μεταλλικά στοιχεία αναμειγνύονται για να δώσουν θεραπείες για όλες τις ανάγκες του σώματος & του δέρματος. Ο θεραπευτής σας, μετά από δερματολογική εξέταση, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το μίγμα που είναι καταλληλότερο για εσάς.

25 Θεραπεία αποτοξίνωσης με spirulina 50 λεπτά / 80 Μια αποτοξινωτική αγωγή, η οποία αδυνατίζει, τονώνει και γεμίζει ενέργεια. Η θεραπεία αυτή αρχίζει με ένα πήλιγκ που ενισχύει την κυκλοφορία και συνδυάζεται με εκχυλίσματα φυκιών γεμάτα από τις ευεργετικές ιδιότητες του ωκεανού. Τα φύκια ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και την ελαστικότητα του δέρματος. Μια καταπληκτική θεραπεία για αποτοξίνωση, η οποία βοηθά τον έλεγχο του βάρους σας. Συσφιχτική θεραπεία με spirulina 50 λεπτά / 80 Μια αντι-γηραντική, συσφικτική και τονωτική θεραπεία σώματος για την καταπολέμιση της υπεραιμίας, ιδανική για αδυνάτισμα και τη διατήρηση υγιούς επιδερμίδας μετά από απώλεια βάρους. Συσφικτικά αρωματικά έλαια και ιχνοστοιχεία τοποθετούνται στις δύσκολες περιοχές του σώματος σε συνδυασμό με φύκια Spirulina, για να επαναφέρουν την ισορροπία και να διατηρήσουν στο σώμα την αίσθηση της ευεξίας. Ενυδατική θεραπεία με ροζ πηλό καολίνη 50 λεπτά / 80 Μία έξτρα ενυδατική αγωγή σώματος, σχεδιασμένη να ενυδατώνει και επανορθώνει αφυδατωμένα από τον ήλιο δέρματα. Η αγωγή ξεκινά μe ένα πήλιγκ σώματος και ένα μασάζ στην περιοχή του κεφαλιού. Στη συνέχεια ένας ειδικός πηλός με ροζ καολίνη πλούσιος σε θρεπτικά και θεραπευτικά έλαια, απλώνεται σε όλο το σώμα. Μία ιδανική θεραπεία και μία νότα δροσιάς για τα κουρασμένα και ευαίσθητα δέρματα.

26 A n n e Semonin ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑ Π Ε Ι Ε Σ ΣΩΜΑΤ ΟΣ

27 Θεραπεία κατά του στρες για τη πλάτη 45 λεπτά / 75 Η ζεστή λάσπη με ανόργανα θάλασσια στοιχεία απλώνεται στην περιοχή της πλάτης, του λαιμού και των ώμων για να απελευθερώσει την ένταση και να ξεκουράσει τους σφιγμένους μύες. Η κυκλοφορία στα πόδια και στα πέλματα βελτιώνεται δίνοντας μία αίσθηση ευεξίας. Η απόλυτη θεραπεία για την εξισορρόπηση των ενεργειακών σας πεδιών. Θεραπεία αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας 50 λεπτά / 100 Ειδικά σχεδιασμένη ώστε να διεγείρει το σώμα και τις περιοχές με έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, να καταπολεμά τον λιπώδη ιστό και να βελτιώνει την όψη του δέρματος. Η τεχνική του λεμφικού μασάζ στα πόδια και στα πέλματα τονώνει την κυκλοφορία ενώ η συσφικτική και αποτοξινωτική μάσκα απελευθερώνει τα μπλοκαρισμένα σημεία του σώματος. Συνιστάται μία σειρά θεραπειών για πιο ορατά αποτελέσματα. Αnne Semonin ειδική θεραπεία για εγγύους 1 ώρα 30 λεπτά / 125 Mία χαλαρωτική θεραπεία για τις μέλλουσες μητέρες η οποία επικεντρώνεται στην απομάκρυνση των πόνων και των πρηξιμάτων του προσώπου και όλου του σώματος. Στόχος της ειδικής αυτής θεραπείας είναι να ανανεώσει το δέρμα και να δώσει τη χαμένη λάμψη στο πρόσωπο και στο σώμα. Κατά τη διάρκεια του μασάζ στην πλάτη και στον αυχένα, το σώμα στηρίζεται σε μαλακά μαξιλάρια τα οποία ο θεραπευτής τοποθετεί προσεχτικά για να επιτευχθεί στήριξη και άνεση. Ακολουθεί η θεραπεία προσώπου που σε συνδυασμό με το μασάζ ποδιών προσφέρει για καθολική ευεξία και ανανέωση.

28 A n n e Semonin ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ Θεραπεία Τέλεια Χέρια 25 λεπτά / 40 Μία καταπληκτική θεραπεία για αγκώνες, χέρια και νύχια. Περιλαμβάνει απολέπιση και ένα πολυτελές λουτρό χεριών. Παρανυχίδες και νύχια μαλακώνουν μ ένα μασάζ από ζεστά αρωματικά έλαια και μια πλούσια μάσκα καολίνης χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει και να προστατεύσει το δέρμα.όλα τα παραπάνω συνδιάζονται με μία φυτική κρέμα χεριών και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα περιποιημένα νύχια και χέρια. Θεραπεία Τέλεια πόδια 25 λεπτά / 40 Αυτή η καταπραϋντική θεραπεία ποδιών και νυχιών, ξεκινά μ ένα πλούσιο ποδόλουτρο και πήλινγκ, ιδανικό για να μαλακώσει το δέρμα. Αμέσως μετά ζεστά αρωματικά έλαια και δραστικοί οροί απλώνονται στα πόδια μία μάσκα ροζ καολίνης, ενώ ακολουθεί μασάζ με μία ειδική κρέμα πλούσια σε στοιχεία που απελευθερώνει την ένταση, καταπραΰνει και επανορθώνει το δέρμα. Τα πόδια μένουν τέλεια περιποιημένα και ανανεωμένα.

29 A N N E SEMONIN ΓΙΑ Τ Ι Σ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ Σχεδιασμένες θεραπείες ειδικά για τις μικρές δεσποινίδες με σκοπό να τις αναζωογονήσουν και να τις χαλαρώσουν. Μίνι καθαρισμός προσώπου 25 λεπτά / 30 Συνδυασμός καθαρισμού και ενυδάτωσης. Μία αιθέρια θεραπεία ομορφιάς σχεδιασμένη να φροντίσει τα νεότερα δέρματα. Μικρή δεσποινίς Petit Mani 25 λεπτά / 30 Δίνει σχήμα, ενυδατώνει και γυαλίζει το μανικιούρ, αφήνοντας τα νύχια και τα χέρια ιδιαίτερα λαμπερά. Ιδανικά για τα πάρτυ των μικρών δεσποινίδων και για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Μικρή δεσποινίς Petit Pedi 25 λεπτά / 30 Τα πόδια μαλακώνουν και τα νύχια παίρνουν σχήμα και χρώμα, δίνοντας άλλο αέρα στο βάδισμα

30 ΤΕΛΕΤΗ ΛΟΥΤΡΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ANNE SEMONIN Οι μοναδικές λουτροθεραπείες της Anne Sémonin είναι εμπνευσμένες από την φιλοσοφία της θαλασσοθεραπείας, μία θεραπεία που βασίζεται στις παραδόσεις της Γαλλικής Ομορφιάς και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες. Κάθε τελετή είναι σχεδιασμένη να ηρεμεί το σώμα και το μυαλό ενώ παράλληλα παρασύρει τις αισθήσεις σ ένα κόσμο χαλάρωσης. Οι λουτροθεραπείες της Anne Sémonin συνδυάζουν μοναδικά αιθέρια έλαια και θαλάσσια άλατα και εφαρμόζονται σε τέσσερα βήματα για συνολική ευεξία: πρώτα ένα λουτρό ενισχυμένο με μεταλλικά στοιχεία, μετά μασάζ στην περιοχή του κεφαλιούς και τέλος, την ανανεωτική απολέπιση πριν το τύλιγμα του σώματος. Η θεραπεία αυτή κάνει μία ολιστική προσέγγιση στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε σώματος.

31 των μικρών δεσποινίδων. Αποτοξινωτικό λουτρό 2 ώρες 30 λεπτά / 190 Η τέλεια εμπειρία για την χαλάρωση των κάτω άκρων από κάθε βάρος, ενώ προσφέρει παράλληλα και αδυνατιστική δράση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σ αυτή τη θεραπεία είναι σχεδιασμένα να ενεργοποιήσουν το λεμφικό σύστημα του σώματος. Βυθιστείτε σ ένα μπάνιο από καταπράσινα θαλάσσια φύκια αρωματισμένο με αιθέρια έλαια λουλουδιών, ευκάλυπτου και σανταλόξυλου. Όλα αυτά συνδιασμένα με την ευεργετική δράση των φυκιών Laminaria και Spirulina και την υπέροχη μυρωδιά του δεντρολίβανου. Συσφικτικό λουτρό 2 ώρες 30 λεπτά / 190 Μία εμπειρία ομορφιάς ειδικά σχεδιασμένη για να συσφίξει και να τονώσει το δέρμα σας. Η χρήση δραστικών θαλάσσιων φυκιών και αιθέριων ελαίων σε συνδιασμό με το τονωτικό gel ποδιών βοηθούν στην ανόρθωση, λείανση και σύσφιξη του δέρματος. Χρησιμοποιούνται επίσης μίγματα από αιθέρεια έλαια και ιχνοστοιχεία από Ylang-Ylang, γεράνι και ευκάλυπτο.. Καταπραϋντικό και εξισορροπιστικό λουτρό 2 ώρες 30 λεπτά / 190 Μία μοναδική θεραπεία μπάνιου που καταπραΰνει, χαλαρώνει και επαναφέρει την ισορροπία του σώματος. Το καταπληκτικό λάδι Άρωμα Ωκεανού με μπλε χαμομήλι συνδιασμένο με ένα μείγμα υψηλής περιεκτικότητας σε θαλασσινό νερό θα δώσουν στο σώμα την ενυδάτωση και τροφή που χρειάζεται.

32 Sani Spa Suite Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ Η απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια μέσα από τρεις ολοκληρωμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα. Μοναδικές εμπειρίες που σας ταξιδεύουν στην απόλυτη ομορφιά και βοηθούν στην αναγέννηση του σώματος και του πνεύματός σας.

33 Θεραπεία αποτοξίνωσης για πρόσωπο και σώμα 3 ώρες / 240 Eιδική θεραπεία για τη συσσώρευση της κυτταρίτιδας αλλά και της συνολικής αποτοξίνωσης του οργανισμού. Η εφαρμογή της θεραπείας έχει στόχο τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας μέσω ειδικής απολέπισης, τονωτικού μασάζ και ανανεωτικής μάσκας σε συγκεκριμένες παθούσες περιοχές. Επιπλέον, ένα ενεργειακό μασάζ εφαρμόζεται στην κοιλιακή χώρα για να επιταχύνει την εξάλειψη των τοξινών οι οποιες συμβάλλουν στη δημιουργία της κυτταρίτιδας. Ακολουθεί επάλειψη με φύκια για χαλάρωση και τόνωση μυών καθώς και φυτο-αρωματική θεραπεία προσώπου. Τελετή ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα με ζεστές πέτρες 3 ώρες 30 λεπτά / 280 Mία εξαίσια θεραπεία η οποία ξεκινάει με επάλειψη σώματος με τονωτικά άλατα και έλαια για υπέρτατη λάμψη για να ακολουθήσει ανανεωτικό μασάζ σώματος με ζεστές πέτρες και η γνωστή θεραπεία προσώπου L experience Anne Sémonin. Ιδανική θεραπεία ομορφιάς πριν τις διακοπές. Ταξίδι στην απόλυτη ομορφιά 5 ώρες / 420 Mία υπέροχη θεραπεία η οποία ξεκινάει με επάλειψη σώματος με τονωτικά άλατα και έλαια για απόλυτη λάμψη και περιλαμβάνει τονωτικό τύλιγμα του σώματος με φύκια, ανανεωτικό μασάζ με ζεστές πέτρες και η διάσημη πλέον θεραπεία προσώπου, L experience Anne Sémonin. Η συγκεκριμένη τελετή ομορφιάς συνοδεύεται από θεραπεία ευεξίας για τα χέρια και τα πόδια, ενώ προτείνεται για πριν από τις διακοπές σας.

34 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Επειδή πιστεύουμε στην απόλυτη ομορφιά θέλουμε να διασφαλίσουμε εφάμιλλη περιποίηση για τα νύχια και τα μαλλιά σας, ώστε να επιτύχετε μια ολοκληρωμένη, υγιή και περιποιημένη εμφάνιση. Μανικιούρ & Πεντικιούρ Μανικιούρ 35 Πεντικιούρ 45 Γαλλικό μανικιούρ 45 Γαλλικό πεντικιούρ 50 Κομμωτήριο by Αποτρίχωση Πάνω χείλος 10 Μασχάλες 15 Χέρι 18 Μπικίνι 25 Μισό πόδι 30 Ολική αποτρίχωση 45

35 DELI BAR MENU Μέλι ανθέων Προέρχεται από το νέκταρ λουλουδιών της ελληνικής φύσης. Η πλούσια χλωρίδα με τα εκατοντάδες διαφορετικά είδη φυτών, εκ των οποίων πολλά είναι μοναδικά στον κόσμο, συμβάλλει στην παραγωγή ενός μελιού με υπέροχο άρωμα και ελαφριά γεύση. Παράλληλα, μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών ενεργών ουσιών προσδίδουν στο μέλι ανθέων πολλές ευεργετικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Μέλι θυμαριού Προέρχεται από το θυμάρι και από διάφορα αγριολούλουδα της ελληνικής φύσης, κυρίως από τα νησιά του Αιγαίου και τις παραθαλάσσιες περιοχές. Η εξαιρετική του ποιότητα χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο άρωμα και την θεϊκή του γεύση. Μεταξύ των συστατικών του ξεχωρίζουν τα αιθέρια έλαια του θυμαριού. Το θυμαρίσιο μέλι είναι τονωτικό καθώς βοηθά στην αύξηση της ενέργειας του οργανισμού. Μέλι ελάτης βανίλια Το παγκοσμίως γνωστό και βραβευμένο ελληνικό μέλι Ελάτης Μαινάλου βανίλια είναι το πρώτο με αναγνωρισμένη Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.) από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τη μοναδικότητα αυτού του μελιού χαρακτηρίζει η παχύρευστη υφή του, το υπόλευκο χρώμα και το ξεχωριστό άρωμά του. Μέλι δάσους Για την παραγωγή του οι μέλισσες συλλέγουν το νέκταρ μιας μεγάλης ποικιλίας λουλουδιών του δάσους καθώς και τα μελιτώματα δέντρων, όπως το πεύκο και το έλατο. Έτσι παράγεται ένα ποιοτικό μέλι με καστανό χρώμα, ελαφρύ ουδέτερο άρωμα και γεύση υπόγλυκη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία και επομένως μεγάλη θρεπτική και βιολογική αξία.

36 Herbal tea bar Τα βότανα της καλημέρας Ένα πλούσιο μείγμα βοτάνων από τη μοναδική ελληνική χλωρίδα. Κανέλα, φασκόμηλο, δίκταμος, μέντα, βασιλικός, θυμάρι και τσάι του βουνού χαρίζουν μοναδική τόνωση και ευεξία. Τα βότανα της χαλάρωσης Για την εξισορρόπηση και ηρεμία του πνεύματος και των αισθήσεων ένα ιδιαίτερο μίγμα από άνθη πορτοκαλιάς, μελισσόχορτο, τίλιο, χαμομήλι, πασιφλόρα, μαντζουράνα και παπαρούνα. Δίκταμος Κρήτης Αυτοφυές βότανο Κρήτης, γνωστό παραδοσιακό ερωτοβότανο με σπάνιες τονωτικές ιδιότητες για την ενδυνάμωση και αναζωογόνηση του οργανισμού. Πράσινο τσάι Η σοφία της Άπω Ανατολής, το ρόφημα των αυτοκρατόρων της Κίνας, εγκλωβίζει μέσα του τα πολύτιμα αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά στοιχεία που διαφυλάσσουν με μοναδικό τρόπο την άμυνα της επιδερμίδας και του οργανισμού σας γενικότερα.

37 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Fitness studio Υπερσύγχρονο γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο με cardio-fitness εγκαταστάσεις. Προγράμματα Yoga και Pilates. Δυνατότητα προσωπικής εκγύμνασης. Eσωτερική θερμαινόμενη πισίνα Δυνατότητα επιλογής ασκήσεων αεροβικής στο νερό και υδρομασάζ. Αίθουσα χαλάρωσης & μπαρ Tisannerie Χαμαμ, ρασούλ, σάουνα & θερμαινόμενες πολυθρόνες χαλάρωσης Κομμωτήριο Μανικούρ - πεντικιούρ Προϊόντα ομορφιάς Διατίθενται τα προϊόντα της Anne Sémonin Deli spa bar Φυσικές, υγιεινές τροφές της ελληνικής φύσης

38 Κανονισμοί λειτουργίας ΩΡΑΡΙΟ Καθημερινά από τις 8 π.μ. έως 8 μ.μ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ Για να κλείσετε το ραντεβού σας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν του Spa (εσωτερικό 8220). ΑΚΥΡΩΣΗ Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού σας παρακαλείσθε να ενημερώνετε το spa 24 ώρες πριν, διαφορετικά θα υπάρξει κανονική χρέωση. Οποιαδήποτε αλλαγή ραντεβού εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ Παρακαλείσθε να έρχεστε στο spa 15 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας, για να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας χωρίς να μειώνεται η διάρκεια της θεραπείας σας. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μπορείτε να αποθηκεύετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στις θυρίδες του Spa. Παρέχονται ρόμπες και παντόφλες. Σε περίπτωση που έχετε κλείσει ραντεβού υδροθεραπείας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας μαγιό. Η απενεργοποίηση του κινητού τηλεφώνου είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τη δική σας ηρεμία και χαλάρωση. Η Διεύθυνση του spa δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια τιμαλφών ή χρημάτων. Παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε τη θυρίδα ασφαλείας του δωματίου σας.

39

40 PORTO SANI VILLAGE

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης.

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης. ΌΌλες οι περιποιήσεις γίνονται με προϊόντα THALGO Περιποιήσεις Προσώπου THALASSO PURIFYING FACE CARE (60 Λεπτά 65 ) 100% θαλάσσια θεραπεία που ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και απαλάσσει το δέρμα από τις ακαθαρσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

S P A E T I Q U E T T E

S P A E T I Q U E T T E SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Συμβουλεύουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου Orisha Facials - Αγωγές προσώπου * SPA Βαθύς καθαρισµός προσώπου Νιώστε το δέρµα σας να αναπνέει µε δεκαπέντε συνολικά στοιχεία από τον πλούτο της θάλασσας σε οκτώ φάσεις λεπτοµερούς φροντίδας! X-te Σύστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Spa 2015

Τιμοκατάλογος Spa 2015 Τιμοκατάλογος Spa 2015 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώματος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώματος με Φύλλα Ελιάς και Φραγκόσυκο 50

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία.

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Υπηρεσίες Hammmam Παραδοσιακό χαµάµ 60 / 25 Η πιο κλασική εκδοχή του χαµάµ. Απολαύστε ελεύθερα το λουτρό σας µε τα υλικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 Θεραπείες με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου βρειτε μας Loutraki Spa @LoutrakiThermal LoutrakiThermalSpa Loutraki Spa Loutraki Spa b loutrakithermalspa.blogspot.gr Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience. 2 συνεχόμενες ώρες απολαυστικού και θεραπευτικού μασάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Rejuvance Holistic Massage

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Άμεση Περιποίηση Προσώπου... 30 Άμεση Περιποίηση Προσώπου & Ματιών... 40 Αρωματοθεραπεία Προσώπου... 60 Belle Visage... 70 Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου... 65 Βαθύς

Διαβάστε περισσότερα

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500 SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε Τιµοκατάλογος Spa 2014 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώµατος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώµατος µε Φύλλα Ελιάς & Καλέντουλα 50 λεπτά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANNE SEMONIN

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANNE SEMONIN ANNE SEMONIN SPA AMBIANCE Σε μια υπέροχη και ζεστή ατμόσφαιρα το Spa της Anne Semonin παρέχει έναν χώρο ειδικά αφιερωμένο στην ομορφιά και την ευεξία. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την συλλογή μασάζ της

Διαβάστε περισσότερα

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Με φόντο την πάντα µαγευτική φυσική οµορφιά της λίµνης της Καστοριάς, δηµιουργήθηκε ένα νέο κέντρο αναζωογόνησης και ευεξίας, σ ένα χώρο διαµορφωµένο σε απόλυτη αρµονία

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Πατησίων 56, 106 82, Αθήνα (1 ος όροφος) τηλ: 210 8226796 210 8220993 φαξ: 210 8220993 site: www.aggelaki.gr fb: facebook.com/aggelaki.gr/ email: info@aggelaki.gr Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Η Αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml 1 Αχιλλέα, Βελανιδιά, Πράσινο Τσάι, Πεύκο. Γήρας, χαλάρωση, πρόληψη,

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

SARMONIA M P E N A U

SARMONIA M P E N A U A R M O N I A SPA M E N U ARMONIA SPA Σας καλωσορίζουµε στην εµπειρία APIVITA Spa. Mια ολοκληρωµένη εµπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για το σώµα και το πνεύµα. Οι καινοτόµες περιποιήσεις και οι ειδικές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Release & Relax Motion. Gua Sha

Release & Relax Motion. Gua Sha Release & Relax Motion Gua Sha Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μιας σελίδας του παρόντος βιβλίου κατά παράφραση ή διασκευή με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera SKIN RICH - ΞΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙ ΕΡΜΙ ΕΣ 110 Γαλάκτωμα Καθαρισμού 8 15,61 5,29 20,90 111 Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera 8 13,17 4,33 17,50 112 Κρέμα Ημέρας 12 18,61 7,29 25,90 113 Κρέμα Νυκτός 14 19,90

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ANNE SEMONIN

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ANNE SEMONIN Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Καλωσήρθατε στον νέο κόσμο της Ευεξίας, της Θαλασσοθεραπείας και του Spa. Δέσμευση μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες ευεξίας με ποιότητα και εξειδίκευση, δίνοντας σας έμπνευση για μια αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Αρωματοθεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία Ματιών 35 35 Belle Visage 60 Θεραπεία Ματιών με Χαβιάρι 45 45 Βαθύς Καθαρισμός 120 Ενυδατική Θεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM NOURISH YOUR DREAMS NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM 3 ΗΜαγεία τηςνύχτας ΣΑΣ Π ΑΡ ΟΥ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Μ Ε ΤΟ 8H M AG I C N I G H T S E R U M, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΝΥΧ ΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Ξ ΗΡΑ Μ ΑΛ Λ Ι Α. Το 2019,

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1 Γαστρονομία Μασάζ Αισθητική Λουτρά 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 2 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 3 Το Therma Spa βρίσκεται στα

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa Facilities

Kinsterna Spa Facilities Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη OUR PHILOSOPHY H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, να αξιoποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες Υπηρεσίες Spa 2017 Στο Anazoe Spa προσφέρουμε θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Eagles Spa ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Το έμπειρο προσωπικό του SPA είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τις θεραπείες και τα πακέτα που θα καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Καθαρισμοί προσώπου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπική χαλάρωση σας, ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων όπου η ακοή, η γεύση, η όραση, η αφή και η όσφρηση θα βρεθούν σε πλήρη αρμονία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE 100% βιολογικα TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ HEREFORDSHIRE ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Το ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Τα τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική τους

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία!

Kinsterna Spa. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία! Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΡΑΝΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΟΓΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ευεργετική δράση των βοτάνων και των φυτών στον κόσμο των καλλυντικών και της αρωματοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Η εταιρία lavera (από το λατινικό la vera που σημαίνει η αλήθεια ) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX κατάλογος προϊόντων product catalog Energizing-Ενεργοποίηση Με την βοήθεια του πολύτιμου

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5*

Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5* Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5* 3 διανυκτερεύσεις με βάση διατροφής All Inclusive 6/4-9/4 Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα κήπο : 170 Τιμή ανά άτομο σε μονόκλινο

Διαβάστε περισσότερα

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS Ένα ελκυστικό χαμόγελο χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά όμορφα δόντια. Naturelize φυσική θεραπεία των ρυτίδων Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να εκπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα