Σειρά περιποίησης σώματος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σειρά περιποίησης σώματος"

Transcript

1 Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν, μεταξύ άλλων, ένα πολύτιμο συστατικό εκχύλισμα άνθους ορχιδέας. Αυτό το μοναδικό φυτό, χάρη στην ανθεκτικότητά του αποτελεί σύμβολο αιώνιας νιότης και ομορφιάς. Διαθέτει έντονη αντιοξειδωτική ικανότητα και ενυδατικές ιδιότητες. Η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες προϊόντων, καθεμία από τις οποίες προορίζεται για τη φροντίδα διαφορετικής περιοχής του σώματος. Οι ονομασίες των ομάδων αποτελούν προϊόν έμπνευσης από τα επίπεδα της κορυφαίας Λέσχης Ορχιδέας, η οποία δίνει έμφαση στη μοναδικότητα των προϊόντων της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων. Τα προϊόντα της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων έχουν υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους; Ναι. Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται στους απαραίτητους ελέγχους πριν τη διάθεση προς πώληση. Όλη η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων έχει εγκριθεί από δερματολόγους και έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ασφαλής για την ανθρώπινη υγεία, όπως άλλωστε επιβάλλεται πριν από τη διάθεση κάθε προϊόντος. Για ποιο λόγο θεωρείται μοναδική αυτή η σειρά; Το εκχύλισμα της ορχιδέας είναι κυρίως αυτό που προσδίδει μοναδικότητα στη σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων, καθώς είναι γνωστό για τη δράση του κατά της πρόωρης γήρανσης, τις ενυδατικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να λειαίνει το δέρμα. Επιπρόσθετα, τα προϊόντα διαθέτουν το διακριτικό και απαλό άρωμα των ανθέων ορχιδέας. Για ποιο λόγο χωρίζεται σε τέσσερις ομάδες η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο διαχωρισμός αυτός έχει προέλθει από τα ονόματα των επιπέδων της κορυφαίας Λέσχης Ορχιδέας. Γι αυτό το λόγο, η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελείται από τέσσερις ομάδες προϊόντων: Πορφυρένια, Αμάρανθη, Χρυσή και Διαμαντένια. Κάθε ομάδα προσφέρει δύο προϊόντα περιποίησης διαφορετικών σημείων του σώματος. Τα προϊόντα της Πορφυρένιας Ορχιδέας χρησιμοποιούνται για την περιποίηση του προσώπου, ενώ τα προϊόντα της Αμάρανθης Ορχιδέας έχουν σχεδιαστεί για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών. Η σειρά της Χρυσής Ορχιδέας αποτελείται από προϊόντα περιποίησης μαλλιών που υποβάλλονται σε βαφές και συχνές επισκέψεις σε κομμωτήρια. Η τελευταία, η σειρά Διαμαντένιας Ορχιδέας, αποτελείται από πολυτελή καλλυντικά επαγγελματικής περιποίησης στο σπίτι για τα χέρια και τα πόδια. Η χρήση όλης της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων παρέχει συνολική και επαγγελματική φροντίδα όλου του σώματος.

2 Ενυδατικό gel καθαρισμού προσώπου Τι αποτέλεσμα προσφέρει το Ενυδατικό Gel Kαθαρισμού προσώπου Το ενυδατικό gel καθαρισμού προσώπου Θρίαμβος των Ορχιδέων ξεπλένει απαλά και καθαρίζει αποτελεσματικά το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, ενώ η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του, η οποία βασίζεται στο εκχύλισμα ορχιδέας και στο γαλακτικό οξύ, παρέχει στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση. Το πολύτιμο εκχύλισμα ορχιδέας προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιβλαβείς συνέπειες των εξωτερικών παραγόντων. Το μάργαρο, που περιέχεται στη σύνθεση του gel καθαρισμού, ενισχύει το δέρμα και του χαρίζει λάμψη. Για τι τύπο δέρματος συνιστάται το Ενυδατικό Gel Καθαρισμού προσώπου Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος: ξηρή, κανονική, μικτή, λιπαρή και ευαίσθητη. Πώς χρησιμοποιείται το Ενυδατικό Gel Καθαρισμού; Απλώνετε μικρή ποσότητα του Gel σε βρεγμένο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάνετε απαλό μασάζ και ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αναζωογονητικό serum Τι αποτέλεσμα προσφέρει το Αναζωογονητικό Serum; Το Αναζωογονητικό Serum δημιουργήθηκε με σκοπό να εξουδετερώσει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Λειαίνει τέλεια, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ χάρη στην περιεκτικότητά του σε μάργαρο χαρίζει στο δέρμα λάμψη και ζωντάνια. Το εκχύλισμα ορχιδέας τρέφει το δέρμα και δρα κατά των ελεύθερων ριζών. Τι είναι οι ελεύθερες ρίζες; Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια οργανικών συνθέσεων (περισσότερο οξυγόνου) οι οποίες στερούνται ενός ηλεκτρονίου, χωρίς το οποίο δεν μπορούν να σχηματίσουν ένα ολοκληρωμένο μόριο. Γι αυτό το λόγο, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αντικαταστήσουν το ηλεκτρόνιο που απουσιάζει με τις μοριακές συνθέσεις που βρίσκονται σε άλλους ιστούς. Είναι εξαιρετικά ενεργές και κινούνται με γρήγορους ρυθμούς σε όλον τον οργανισμό. Όταν συναντούν υγιή μόρια, οι ελεύθερες ρίζες δρουν αμέσως και αποσπούν το υγιές ηλεκτρόνιο. Αυτό προκαλεί ζημιά στις κυτταρικές μεμβράνες, στις πρωτεΐνες, στα λίπη και στα νουκλεϊκά οξέα των υγιών κυττάρων. Ως αποτέλεσμα, οι ελεύθερες ρίζες ενισχύουν την πρόωρη γήρανση. Το εκχύλισμα ορχιδέας που περιέχεται στο Αναζωογονητικό Serum της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων δρα κατά των ελεύθερων ριζών.

3 Για ποιες ηλικίες ενδείκνυται η χρήση του προϊόντος; Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για το δέρμα που αρχίζει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Το ανθρώπινο δέρμα αρχίζει να ωριμάζει μετά τα 25 έτη. Η ωριμότητα συντελείται ως εξής: μειώνεται η δραστηριότητα των ινοβλαστών, επιβραδύνεται η διαδικασία της σύνθεσης κολλαγόνου και ο μεταβολισμός των κυττάρων, μειώνεται η τιμή του Φυσικού Συντελεστή Υδάτωσης (NMF). Ο τρόπος ζωής, η διατροφή και οι εκφράσεις του προσώπου έχουν τεράστια επίδραση στο βαθμό εξέλιξης αυτής της διαδικασίας. Η διαδικασία γήρανσης του δέρματος συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο με διαφορετική ένταση. Εξωτερικοί παράγοντες, το άγχος, η ρύπανση, το κάπνισμα επιδρούν αρνητικά πάνω στο δέρμα. Επίσης, η γενετική προδιάθεση είναι σημαντική. Αν το δέρμα σας είναι ταλαιπωρημένο για πολύ καιρό, είναι θαμπό, με πολλές δυσχρωμίες και λεπτές ρυτίδες, το Αναζωογονητικό Serum θα προσφέρει την ιδανική περιποίηση ενώ το εκχύλισμα ορχιδέας, ένα συστατικό που περιέχεται στη σύνθεσή του, θα αποτρέψει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Πώς χρησιμοποιείται το καλλυντικό; Εφαρμόστε το Serum σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και αφήστε το να απορροφηθεί. Ένα πρακτικό σταγονόμετρο θα διασφαλίσει την εύκολη και υγιεινή εφαρμογή του προϊόντος. Το serum προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση. Πόσο συχνά χρησιμοποιείται το Αναζωογονητικό Serum Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Πριν την εφαρμογή του Serum συνιστούμε να έχετε καθαρίσει καλά το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με το Ενυδατικό Gel Καθαρισμού της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων. Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων Bελούδινος αφρός για το ντους Τι αποτέλεσμα προσφέρει ο Βελούδινος Αφρός για το ντους της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Βελούδινος Αφρός για το ντους δημιουργήθηκε αποκλειστικά με βάση ήπιες ουσίες καθαρισμού. Προσφέρει καθαρισμό, τρέφει και λειαίνει το δέρμα, δεν επηρεάζει το φυσιολογικό προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας. Περιέχει αναζωογονητικό εκχύλισμα ορχιδέας που χαρίζει ευεξία και υπέροχη απαλότητα στο δέρμα, ενώ το εκχύλισμα αλγών ενυδατώνει το δέρμα. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς χάρη στην προβιταμίνη Β5 και την αλλαντοΐνη που περιέχει. Το προϊόν προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης που οφείλεται στο έντονο και όμορφο άρωμα του αφρού.

4 Για τι τύπο δέρματος προορίζεται αυτό το προϊόν; Το προϊόν συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Ένα χαλαρό μπάνιο με τον Βελούδινο Αφρό για το ντους θα χαλαρώσει και θα ηρεμήσει το σώμα σας. Πώς χρησιμοποιείται ο Βελούδινος Αφρός για το ντους; Ρίχνετε μικρή ποσότητα του υγρού σε μία μπανιέρα που γεμίζει νερό. Ο Βελούδινος Αφρός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφρόλουτρο. Λάδι σώματος & μαλλιών για μεταξένια απαλότητα Τι αποτέλεσμα προσφέρει το Λάδι Σώματος και Μαλλιών για μεταξένια απαλότητα; Το προϊόν έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει συνολική φροντίδα στο δέρμα και τα μαλλιά. Απορροφάται αμέσως από το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και μεταξένια υφή. Ο συνδυασμός του αργανέλαιου, το οποίο δρα θρεπτικά, μαζί με τις ενυδατικές ιδιότητες και την ικανότητα ρύθμισης της έκκρισης σμήγματος του σογιέλαιου και του αμυγδαλέλαιου, προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά από την αφυδάτωση. Το εκχύλισμα ορχιδέας και η βιταμίνη Ε λειαίνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της νεανική λάμψη και υγιή εμφάνιση κάθε μέρα. Το Λάδι Σώματος και Μαλλιών για μεταξένια απαλότητα διαθέτει απαλή υφή που δεν προσθέτει βάρος στα μαλλιά και δρα ευεργετικά στα ξηρά και θαμπά μαλλιά, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Για ποιον προορίζεται η χρήση του Λαδιού Σώματος και Μαλλιών για μεταξένια απαλότητα Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, ιδιαίτερα για την προστασία από την ξηρότητα. Αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή του βουτύρου και της κρέμας σώματος. Χάρη στο σχεδιασμό του προϊόντος με ψεκαστήρα είναι εύκολο στη χρήση και προστατεύει από τα μικρόβια. Πώς χρησιμοποιείται το Λάδι Σώματος και Μαλλιών για μεταξένια απαλότητα; Πρέπει να ψεκάζετε το Λάδι από απόσταση 15 cm και να κάνετε απαλό μασάζ. Κατά τον ψεκασμό, αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά ή στις άκρες των μαλλιών.

5 Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά Τι αποτέλεσμα έχει το Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά Τα μαλλιά που υποβάλλονται σε συχνές βαφές και σε συχνές επισκέψεις σε κομμωτήρια χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση. Το Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων έχει δημιουργηθεί για τον απαλό καθαρισμό και την αναζωογόνηση των μαλλιών από τις ρίζες ως τις άκρες. Η φυσική σύνθεσή του που βασίζεται σε ήπιες ουσίες καθαρισμού καθαρίζει απαλά και περιποιείται τα μαλλιά, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στο κεφάλι. Οι χυμοί πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ και λίτσι, μαζί με ένα μοναδικό φυσικό μακρομόριο που περιέχει αποτρέπουν τις φθορές στο εξωτερικό περίβλημα της τρίχας, προσφέροντάς της μεταξένια υφή και λάμψη. Το εκχύλισμα ορχιδέας που περιέχει λειαίνει την τρίχα, το εκχύλισμα από κόκκινο τσάι Αφρικής προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά ώστε να μην ξεθωριάζουν και να διατηρούν το βαθύ τους χρώμα, ενώ το αργανέλαιο τρέφει τις άκρες των μαλλιών και αποτρέπει την ψαλίδα. Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται συστηματικά, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης. Πώς χρησιμοποιείται το Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά Το σαμπουάν έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, συνεχίστε την περιποίηση των μαλλιών με τη Μάσκα για βαμμένα μαλλιά της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων. Μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά Τι αποτέλεσμα έχει η Μάσκα για βαμμένα μαλλιά Η Μάσκα για βαμμένα μαλλιά διαθέτει σύνθεση πλούσια σε φυσικά συστατικά, τα οποία τρέφουν σε βάθος, αναζωογονούν και ενυδατώνουν την τρίχα αποτρέποντας την τριχόπτωση. Τα φυσικά προστατευτικά πολυμερή που περιέχει δίνουν τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ευελιξία στο styling και ευκολία στο χτένισμα. Η Μάσκα αποτρέπει το φριζάρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά μαζί με το Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Πώς χρησιμοποιείται η Μάσκα για βαμμένα μαλλιά Θα πρέπει να εφαρμόσετε τη Μάσκα σε λουσμένα, νωπά μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής και να την αφήσετε να δράσει για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Η χρήση της Μάσκας μετά το Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων προσφέρει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

6 Ειδικό peeling χεριών & ποδιών Τι αποτέλεσμα προσφέρει το Ειδικό Peeling ΑΗΑ χεριών & ποδιών Το προϊόν έχει δημιουργηθεί για επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των ποδιών στο σπίτι. Η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση άλφα υδροξέων (AHA) που περιέχονται στα φυσικά εκχυλίσματα φρούτων (10%) διασφαλίζει την εξαιρετική φροντίδα των χεριών και των ποδιών. Το εκχύλισμα λεμονιού προσαρμόζει το προϊόν στην απόχρωση του δέρματος, ενισχύει την επιδερμίδα και την περιοχή γύρω από τα νύχια, ενώ το εκχύλισμα ανανά, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και σε ένα ένζυμο απολέπισης, τρέφει βαθιά και ενυδατώνει το δέρμα. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Θρίαμβος των Ορχιδέων, έτσι και το peeling αυτό περιέχει εκχύλισμα ορχιδέας που προστατεύει από την επίδραση των ελεύθερων ριζών και συμβάλλει στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης. Σε ποιον συνιστάται η χρήση του προϊόντος; Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για ευαίσθητο και σκασμένο δέρμα που δεν αντέχει τη μηχανική απολέπιση. Η προσθήκη σκόνης κουκουτσιού από βερίκοκο σας επιτρέπει να κάνετε ένα απαλό μασάζ και να απολαύσετε το αποτέλεσμα του peeling σε σημεία με κάλους. Πώς χρησιμοποιείται το Ειδικό Peeling AHA χεριών και ποδιών; Απλώστε το προϊόν στο δέρμα σας και αφήστε το να δράσει: στα χέρια 4 6 λεπτά, στα πόδια 6 10 λεπτά. Ολοκληρώστε με ένα απαλό μασάζ και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Όταν το peeling χρησιμοποιείται τακτικά, ενεργοποιεί την ανάπλαση και την αναζωογόνηση των κυττάρων, ενώ αποτρέπει τη δημιουργία οιδήματος.

7 Ειδική μάσκα αναζωογόνησης χεριών & ποδιών Τι αποτέλεσμα προσφέρει η Ειδική Μάσκα Αναζωογόνησης χεριών και ποδιών Το προϊόν προορίζεται για εντατική και επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των ποδιών στο σπίτι. Χάρη στη βέλτιστη δυνατή συγκέντρωση της μάσκας σε συστατικά όπως το εκχύλισμα ορχιδέας, το αργανέλαιο, το βούτυρο shea, η ουρία και η γλυκερίνη, χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, τα χέρια και τα πόδια γίνονται λεία, απαλά και αναζωογονούνται. Σε τι τύπο δέρματος συνιστάται η χρήση της Ειδικής Μάσκας Αναζωογόνησης χεριών και ποδιών Το πολυτελές αυτό προϊόν είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και δρα αποτελεσματικά ακόμα και σε σκασμένες φτέρνες και σκληρές περιοχές του δέρματος. Πώς χρησιμοποιείται η Ειδική Μάσκα Αναζωογόνησης χεριών και ποδιών; Απλώστε τη μάσκα στα χέρια και τα πόδια σας. Μετά από 5 λεπτά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό ή κάνετε απαλό μασάζ με τη μάσκα στο δέρμα σας. Προκειμένου να απολαύσετε το αποτέλεσμα στο έπακρο, χρησιμοποιήστε το προϊόν κατά τη διάρκεια της νύχτας απλώνοντας την μάσκα στα χέρια και τα πόδια και καλύπτοντας τα σημεία αυτά με μία μεμβράνη ή ειδικά γάντια και κάλτσες. Σε ποιον συνιστάται η χρήση του προϊόντος;

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Αγαπητοί Συνεργάτες, Πρόλογος Σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα της LR Health & Beauty Systems, τη χρήση και τα συστατικά τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας :

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Προϊόντα περιποίησης Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Φωτογραφία Προϊόν Περιγραφή Cleansing milk Απαλή φροντίδα για το ευαίσθητο δέρµα. Περιέχει αζουλένιο (έχει µαλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή APHRODITE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 18233 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Τηλ. 2104905814 Fax 2101619951 E-mail: aphrodite-cosmetics@europe.com Site : www.aphrodite-cosmetics.com APHRODITE

Διαβάστε περισσότερα

COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ H εταιρεία ACP BIO PURE προσφέρει πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά και προϊόντα για την φροντίδα της προσωπικής υγιεινής, που ικανοποιούν απόλυτα την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛ. ΣΕΙΡΑ VITA C 4 ΣΕΙΡΑ IDROLIFE 6 ΣΕΙΡΑ LINEA VITA E 10 ΣΕΙΡΑ CALENTULA COUPEROSE RANGE 12 ΣΕΙΡΑ LINEA AHA 14 ΣΕΙΡΑ LINEA ACNEIS 18

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΜΕ ΛΆΔΙ ΕΛΙΆΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ OLIVE & ARGAN ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΥΠΟΥΑΣΟΥ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10

ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΜΕ ΛΆΔΙ ΕΛΙΆΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ OLIVE & ARGAN ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΥΠΟΥΑΣΟΥ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΑ MACROVITA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Η στενή σχέση των δημιουργών της MACROVITA με δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστημονικής γνώσης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία,

Διαβάστε περισσότερα

NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25

NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25 NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25 ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΙΣΑΤΙΣ (WOAD) 35 ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΗΣ ΕΥΑΊΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ 41 ΠΑΙΔΙΚΉ COLLECTION

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ»

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ» ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ» Ελληνική σειρά φυσικών προϊόντων υγείας & οµορφιάς Υγεία & Ευεξία Υγεία & Ευεξία

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 MACROVITA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Η στενή σχέση των δημιουργών της MACROVITA με δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστημονικής γνώσης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία,

Διαβάστε περισσότερα

Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN

Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον καινούργιο συμπληρωμένο κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας VIVASAN, και θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια

Διαβάστε περισσότερα

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς GARRAUD PARIS Tο 1950 ο Rene Garraud πρωτοπόρος για την εποχή του, δημιούργησε στο Παρίσι ένα πρότυπο κέντρο ομορφιάς συνολικής περιποίησης, το οποίο παρείχε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε καλλυντικές αγωγές,

Διαβάστε περισσότερα

αλόη, η έμπνευσή μας

αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας περιεχόμενα + ισορροπία 08 + φυσική κατάσταση & έλεγχος βάρους 24 + ομορφιά & ευεξία 36 + ζώα & σπίτι 56 + flawless by Sonya 60 αλόη, η έμπνευσή μας Ο ιδρυτής,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. www.inatural.gr. τηλεφωνικές παραγγελίες στο 8012223030

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. www.inatural.gr. τηλεφωνικές παραγγελίες στο 8012223030 ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ I-NATURAL ΤΕΥΧΟΣ 0 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 203 www.inatural.gr ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ σελ. 4-9 ΟΜΟΡΦΙΑ σελ. 0-2 ΠΑΙΔΙ & ΝΕΑ ΜΑΜΑ σελ. 24-27 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σελ. 28-35

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP EΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Κατάλογος προϊόντων της FM GROUP GR-CY. FM GROUP Polska. 2012 katalog produktów FM GROUP nr 16

FM GROUP EΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Κατάλογος προϊόντων της FM GROUP GR-CY. FM GROUP Polska. 2012 katalog produktów FM GROUP nr 16 FM GROUP EΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων της FM GROUP GR-CY FM GROUP Polska 2012 katalog produktów FM GROUP nr 16 Ανακαλύψτε τα καινούρια μας προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος! Οι καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

"Infinity Variety" by Tim Hartley for Davines GROOMING MASK FAQ MELU #12 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 12) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Infinity Variety by Tim Hartley for Davines GROOMING MASK FAQ MELU #12 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 12) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 "Infinity Variety" by Tim Hartley for Davines GROOMING MASK FAQ 03 04 MELU #12 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 12) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 GROOMING Eξώφυλλο: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους beauty does matter Κατάλογος Λιανικών Προϊόντων LABORATORY CLARENA Προϊοντα περιποίησης που βασίζονται σε επαγγελματικές φόρμουλες Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους Clarena Laboratory Η γραμμή παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

WWW.REDKEN.COM WWW.REDKEN.GR REDKEN 5TH AVENUE GREECE

WWW.REDKEN.COM WWW.REDKEN.GR REDKEN 5TH AVENUE GREECE get inspired. see your stylist. WWW.REDKEN.COM WWW.REDKEN.GR REDKEN 5TH AVENUE GREECE AΣΥΓΚΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ 3Χ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ *, 2Χ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΜΨΗ ** ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ *** ΝΕW DIAMOND

Διαβάστε περισσότερα

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00

Nutri Rich Intensive Lip Treatment 18,00. Loofah Shower Gel 20,00 Nutri Rich Facial Cake Σαπούνι προσώπου Μοναδικό σαπούνι από 100% έλαιο βερύκοκου και ενυδατικά συστατικά. Με τον πλούσιο αφρό του, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Ιδανικό να το

Διαβάστε περισσότερα

More Quality for your life. ΝΕΟ. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού!

More Quality for your life. ΝΕΟ. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού! More Quality for your life. world06/2015 ΝΕΟ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού! Ανακαλύψτε τα highlights του μήνα! ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Καλή διάθεση και σίγουρη προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο!

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! www.lrworld.com LR Health & Beauty Systems 5 2012 Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! Ήλιος και Προστασία Αντηλιακή Προστασία και Περιποίηση με τα Προϊόντα Aloe Vera Sun Care by LR! 40 % Aloe Vera

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη. 4. OLIVE Ενυδάτωση. Ρύθμιση 5.VITAMINAL. Καθαρισμός 5.PURITY. 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη. 4. OLIVE Ενυδάτωση. Ρύθμιση 5.VITAMINAL. Καθαρισμός 5.PURITY. 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ 2014 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. ROYAL JELLY Ενυδάτωση - Θρέψη 4. OLIVE Ενυδάτωση 5.VITAMINAL 5.PURITY Ρύθμιση Καθαρισμός 6. SENSITIVE Περιοχή Ματιών 6. SENSKIN Ευαίσθητα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός. αντιηλιακής προστασίας ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009

Οδηγός. αντιηλιακής προστασίας ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009 Οδηγός αντιηλιακής προστασίας ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009 οδηγός αντιηλιακής προστασίας περιεχόμενα σελίδα 04 Χαρείτε τον ήλιο με μέτρο! σελίδα 06 Ήλιος: ο καλύτερος φίλος των παιδιών! σελίδα 08 Όλα όσα θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

BOTTEGA VERDE 1+1 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ GINSENG (200ML+200ML) Κωδικός προϊόντος: 541999 Επαναφέρει στα µαλλιά τη φυσική τους ζωντάνια χάρις στις θρεπτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του Ginseng. Είναι ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 Τα επαγγελματικά προϊόντα Yellow Rose πρωτοεμφανίσθηκαν στην αγορά το 1965. Έκτοτε εξελίσσονται και εμπλουτίζονται με νέες σειρές και προϊόντα παρακολουθώντας συνεχώς

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο ΒΙΚΤΩΡΙΑ SPA - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡ, ΜΠΑΝΣΚΟ!

Καλώς ήλθατε στο ΒΙΚΤΩΡΙΑ SPA - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡ, ΜΠΑΝΣΚΟ! GR Καλώς ήλθατε στο ΒΙΚΤΩΡΙΑ SPA - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡ, ΜΠΑΝΣΚΟ! Θέλετε να χαλαρώσετε, να αφαιρέσετε το στρες και την ένταση και να φροντίσετε για την υγεία και την νεότητά σας; Σας προσκαλούμε ευγενέστατα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SATINIQUE ; Η Satinique είναι μια ειδική επωνυμία με premium προϊόντα περιποίησης, θεραπείας και στάιλινγκ των μαλλιών, για όλους

Διαβάστε περισσότερα