ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Η Μεγαλύτερη Έκθεση Αποκλειστικά για τον Εξοπλισμό και την Ανακαίνιση Τουριστικών Καταλυμάτων ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η TAE KWON DO - Π.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Η Μεγαλύτερη Έκθεση Αποκλειστικά για τον Εξοπλισμό και την Ανακαίνιση Τουριστικών Καταλυμάτων ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η TAE KWON DO - Π."

Transcript

1 Η Μεγαλύτερη Έκθεση Αποκλειστικά για τον Εξοπλισμό και την Ανακαίνιση Τουριστικών Καταλυμάτων ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ TAE KWON DO - Π. ΦΑΛΗΡΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η

2 ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Διευθύνων Σύμβουλος EXPOHOTEL Σας καλωσορίζουμε στην 3η EXPOHOTEL. Αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2015, με τη αρωγή τόσων επιχειρήσεων που μας στήριξαν, φέτος επισφραγίζει την επιτυχία της με την επαναλαμβανόμενη συμμετοχή του συνόλου των εκθετών. Αυτό μας γεμίζει χαρά,αλλά και μας καταδεικνύει την ευθύνη που φέρει η EXPOHOTEL για μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση. Είναι μια ευθύνη που μετά χαράς θα αναλάβουμε με τη ανεκτίμητη αρωγή των θεσμικών φορέων που πλαισιώνουν και υποστηρίζουν την έκθεση, όπως η Π.Ο.ΔΙ.Ξ., η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. και ο Σ.Ε.Τ.Ε.. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Υφυπουργό Τουρισμού Κα Έλενα Κουντουρά, τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου Κο Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο Π. Φαλήρου Κο. Φωστηρόπουλο, με την βοήθεια των οποίων η EXPOHOTEL 2016 υλοποιήθηκε με τις καλύτερες συνθήκες. Προκαταβολικά ευχαριστούμε θερμότατα τον Κο Πελεκανάκη και τον Κο Τοκούζη για την αμέριστη συμπαράστασή τους, που ως αποτέλεσμα θα έχει να γίνει η EXPOHOTEL 2017 το σημείο συνάντησης για τον Έλληνα ξενοδόχο. ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Εμπορικός Διευθυντής EXPOHOTEL Οι στρατηγικής σημασίας συμμαχίες αποτελούν την αιχμή του δόρατος για μια επιτυχημένη έκθεση. Κρίνοντας από την καθολική επαναλαμβανόμενη συμμετοχή των εκθετών της EXPOHOTEL 2016 στην EXPOHOTEL 2017 (ανανέωση 95% των εκθετών), αλλά και το ενδιαφέρον από δεκάδες άλλες επιχειρήσεις μπορούμε να θεωρήσουμε πλέον την EXPOHOTEL μια απολύτως επιτυχημένη έκθεση. Παράλληλα με τις συμμετοχές στο TAE KWON DO, δεν επαναπαυόμαστε και επεκτεινόμαστε για να ενσωματόσουμε την Έκθεση POOL ABOUT SALON αλλά και τον τομέα τις επαγγελματικής εστίασης, όπως και τις δεκάδες νέες συμμετοχές. Οι παράλληλες εκδηλώσεις και τα δύο Κλαδικά Συνέδρια πρόκειται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους ξενοδόχους, τους οποίους φιλοξενούμε και μεταφέρουμε δωρεάν, ώστε να εδραιώσουν την EXPOHOTEL στη συνείδησή τους σαν τον ομφάλιο λώρο για τις εμπορικές τους συναλλαγές.

3 ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων ( Π.Ο.ΔΙ.Ξ. ) Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων ( Π.Ο.ΔΙ.Ξ. ) χαιρετίζει την διεξαγωγή για τρίτη συνεχή χρονιά της EXPOHOTEL Η Π.Ο.ΔΙ.Ξ. αξιολογώντας αφενός την προσπάθεια των διοργανωτών για την διοργάνωση μιας καθαρά επαγγελματικής έκθεσης και αφετέρου βρίσκοντας πολύ ενδιαφέροντα το αντικείμενο και τον στόχο αυτής, προκειμένου οι επαγγελματίες του τουρισμού και ιδιαίτερα των ξενοδοχείων να καλύψουν τις ανάγκες για εξοπλισμό των επιχειρήσεων τους, έθεσε την προηγούμενη χρονιά υπό την αιγίδα της την διοργάνωση της έκθεσης EXPOHOTEL και στηρίξαμε την προσπάθεια αυτή μέσα σε ένα στενό πλαίσιο συνεργασίας όπου η διοργανώτρια εταιρεία παρείχε παροχές υψηλών απαιτήσεων προς τα μέλη της Π.Ο.ΔΙ.Ξ. όπως δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία πολυτελείας, κλπ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι και η διοργανώτρια εταιρεία θα προσφέρει τις εμπειρίες της και τον επαγγελματισμό της και στην φετινή έκθεση η οποία θα στεφθεί με επιτυχία. Καλούμε τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εξοπλισμού και ανακαίνισης τουριστικών καταλυμάτων, να συμμετάσχουν στην έκθεση και από κοινού να δημιουργήσουμε τον νέο θεσμό για τον κλάδο των ξενοδοχείων. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στο έργο σας. ΤΟΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, για την ελληνική οικονομία και το επιχειρείν, και με, ομολογουμένως, πρωτοφανή διάρκεια, ο ελληνικός τουρισμός επιδεικνύει εξαιρετική ανθεκτικότητα, αποτελώντας, ουσιαστικά, έναν από τους λίγους τομείς που δημιουργούν αναπτυξιακές προοπτικές για τη χώρα. Ας μην ξεχνάμε όμως, σημαίνοντα ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, έχουν οι επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 50% των τουριστικών κλινών της χώρας, στηρίζοντας την περιφερειακή οικονομία. Επιχειρήσεις οι οποίες, τα τελευταία χρόνια, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανέσεις σε συνδυασμό με την οικεία φιλοξενία και την οικογενειακή ατμόσφαιρα την οποία επιζητούν στα ταξίδια και τις διακοπές τους αρκετοί τουρίστες. Ως σημείο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών για τους ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και ως ευκαιρία για προβληματισμό και εποικοδομητικό διάλογο αναμένεται να λειτουργήσει η EXPOHOTEL Μία εκθεσιακή πρωτοβουλία, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων, και η οποία από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή της έχει δείξει το στίγμα της. Μία έκθεση με αυστηρά επαγγελματικό προσανατολισμό, η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα εχέγγυα προκειμένου να εξελιχθεί σε θεσμό και σημείο συνάντησης της τουριστικής αγοράς. Καλή επιτυχία λοιπόν, στη φετινή, τρίτη διοργάνωση της ExpoHotel και καλή σταδιοδρομία.

4 Η ΕΚΘΕΣΗ EXPOHOTEL Η EXPOHOTEL είναι μία έκθεση Β2Β που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων. Αντικείμενο της είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν. Στόχος της είναι να δημιουργήσει μία αποκλειστική έκθεση-θεσμό αφιερωμένη στον ξενοδοχειακό χώρο. Η EXPOHOTEL θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο. ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Διοργανώνουμε την EXPOHOTEL για τους εξής λόγους: 1. Ο τομέας των τουριστικών καταλυμάτων έχει ανάγκη από μια εξειδικευμένη έκθεση που θα διοργανώνεται αποκλειστικά για τον κλάδο αυτό. 2. Οι ανάγκες του τουριστικού κλάδου σε ανακαίνιση, οργάνωση και εξοπλισμό ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου (περίπου στο τέλος Οκτωβρίου). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να έχει ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς του πολύ σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει να προβεί σε επιλογές και αγορές πριν την έναρξη της ερχόμενης τουριστικής περιόδου (Πάσχα). Συνεπώς ο Νοέμβριος είναι ο καταλληλότερος μήνας για μία τέτοια διοργάνωση. Ορμώμενοι από την μεγάλη εμπειρία της εταιρείας μας στην διοργάνωση επαγγελματικών και καταναλωτικών εκθέσεων, αλλά και την απαίτηση των πελατών μας, καταλήξαμε στην απόφαση να διοργανώσουμε την EXPOHOTEL. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η PRINCIPAL MANAGEMENT είναι μία εταιρεία που ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων για περισσότερα από 10 έτη. Οι εκθέσεις που διοργανώνουμε είναι: ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΕΠΙΠΛΟΥ, η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στον επαγγελματικό τομέα της κατασκευής επίπλου με συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα. HOMESHOW έκθεση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο και αφορά τον εξοπλισμό κατοικίας. TECHNICA ELECTRONICA επαγγελματική έκθεση που αφορά τον τομέα συστημάτων ασφαλείας και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου. COSMETIC SHOW επαγγελματική έκθεση για τον τομέα των καλλυντικών & της ομορφιάς. EXPOMATERIAL έκθεση πρώτων υλών.

5 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η μεγάλη επιτυχία των δυο προηγούμενων διοργανώσεων έχει ως αποτέλεσμα την διοργάνωση και της φετινής έκθεσης σε ένα εκθεσιακό κέντρο που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει το αυξημένο ενδιαφέρον των εταιρειών που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Και η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί: Στο ολυμπιακό ακίνητο του ΤΑΕ ΚWON DO στο Παλαιό Φάληρο. Κατασκευασμένο σε κεντρικό σημείο του νομού Αττικής (Π. Φάληρο) βρίσκεται σε τοποθεσία που η εύκολη προσβασιμότητα, το άνετο parking, αλλά και η μοντέρνα αισθητική του, το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή για την διεξαγωγή της EXPOHOTEL. Παράλληλα αποτελεί και την μόνη επιλογή εκθεσιακού χώρου κοντά σε Ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων που θα διαμένουν οι φιλοξενούμενοι επαγγελματίες, ξενοδόχοι, διευθυντές και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων με έξοδα της EXPOHOTEL. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAE KWON DO ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Με αυτοκίνητο: Είναι στο τέλος του Λεωφόρου Συγγρού και στην συμβολή της με την Λεωφόρο Ποσειδώνος. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Με τραμ: Αποβίβαση στη στάση Δέλτα Φαλήρου. Κόκκινη γραμμή (Νο 4) Σύνταγμα-ΣΕΦ & Μπλε γραμμή (Νο3) Βούλα-ΣΕΦ. Με ΗΣΑΠ: Στάση Νέο Φάληρο. Από εκεί εξυπηρετούν οι γραμμές των λεωφορείων Α1 και Β1. Με Λεωφορεία: 130 Πειραιάς / Ν. Σμύρνη, A1 Πειραιάς / Βούλα, Β1 Πειραιάς / Γλυφάδα, 101 Πειραιάς / Άλιμος / Ελληνικό, 217 Πειραιάς / Δάφνη, 550 Κηφισιά / Συγγρού. Με Τρόλεϊ: 10 Τζιτζιφιές / Χαλάνδρι (Στάση: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ). Μετεπιβίβαση σε 3, Α1, Β1. Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAE KWON DO ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

6 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ EXPO HOTEL Την EXPOHOTEL 2016 επισκέφθηκαν επισκέπτες, έναντι το Αναλυτικότερα: 1) Διευθυντές Ξενοδοχείων (αναφορικά Π.Ο.ΔΙ.Ξ) 2) Ιδιοκτήτες Μονάδων Ενοικιαζόμενων Δωματίων (αναφορικά Σ.Ε.Τ.Κ.Ε) 3) Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων 4) Επαγγελματίες του Κλάδου (Εμπορικοί Αντιπρόσωποι, Χονδρέμποροι, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Διακοσμητές, Τεχνικές Εταιρείες, Γραφεία Ανακαινίσεων κλπ). Την EXPOHOTEL 2015 επισκέφθηκαν επιχειρηματίες (ιδιοκτήτες ή στελέχη) του τομέα των τουριστικών καταλυμάτων και πιο συγκεκριμένα ιδιοκτήτες & διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων. Παράλληλα πληθώρα εμπορικών αντιπροσώπων, προμηθευτών τουριστικών καταλυμάτων, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεση. Η είσοδος ήταν ανοικτή αυστηρά και μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου με την προσκόμιση της πρόσκλησης αλλά και της επαγγελματικής τους κάρτας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μίας άκρως επαγγελματικής έκθεσης η οποία είναι αφιερωμένη στον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων, σχεδιασμένη να αναδείξει τον ξενοδόχο και γενικότερα τον ιδιοκτήτη καταλυμάτων ως πρωταγωνιστή της έκθεσης. Φέτος αναμένουμε περαιτέρω αύξηση των επισκεπτών, λόγω του γεγονότος ότι ΣΥΣΩΜΟΣ ο Κλάδος των Ξενοδόχων στηρίζει την EXPOHOTEL (σε πλήρη αντίθεση με άλλες εκθέσεις) και λόγω των αυξημένων αναγκών σε εξοπλισμό ανακαίνισης, σε ενεργειακή αναβάθμισης κλπ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ To συνολικό διαφημιστικό budget θα ξεπεράσει τις !!! Πάνω από θα δαπανηθούν σε παροχές προς τους επισκέπτες της έκθεσης (ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε ξενοδοχεία και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με αεροπλάνα, πλοία και πούλμαν). Παράλληλα μεγάλο μέρος του διαφημιστικού budget θα διατεθεί στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο, ενώ θα γίνουν καταχωρήσεις στον ειδικό τύπο (σε 5 περιοδικά). Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μέσων, καθώς στην εποχή μας αποτελούν τον πλέον σύγχρονο τρόπο διαφήμισης και επικοινωνίας. Η διοργάνωση διατηρεί σελίδα στο FACEBOOK, λογαριασμό στο TWΙΤTER και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνική δικτύωσης, τα οποία ενημερώνονται διαρκώς και αδιαλείπτως. Παράλληλα καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς και μέχρι την έκθεση ενημερωτικά newsletter αποστέλλονται σε συνολικά παραλήπτες, όσοι δηλαδή είναι και οι καταγεγραμμένοι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων (Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια). Στους εκθέτες θα διανεμηθούν προσκλήσεις (για να αποσταλούν στο πελατολόγιο τους). Όλες οι προσκλήσεις που θα διανεμηθούν από τους εκθέτες και από την διοργανώτρια θα διαθέτουν barcode. Στόχος μας είναι ο επιχειρηματίας υποψήφιος επισκέπτης της έκθεσης να ενημερώνεται επανειλημμένα και ποικιλοτρόπως για την διοργάνωση. Η EXPOHOTEL θα επικοινωνηθεί απο την Π.Ο.ΔΙ.Ξ. και Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. στα μέλη τους με επαναλαμβανομένα για τα συνέδρια και τα σεμινάρια που θα γίνουν εντός τις εκθέσεως.

7 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ-ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ Μία εμπορική έκθεση θεωρείται επιτυχημένη όταν έχει επισκεψιμότητα από επιχειρηματίες του χώρου που έχουν την δυνατότητα να προβούν σε εμπορικές πράξεις. Η EXPOHOTEL εγγυάται την εμπορική της επιτυχία και προεξοφλεί την παρουσία επισκεπτών- ξενοδοχειακών μονάδων με τους εξής τρόπους: HOSTED BUYERS Η EXPOHOTEL θα φιλοξενήσει ΔΩΡΕΑΝ διακεκριμένους επισκέπτες ξενοδοχειακές μονάδες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Στους επισκέπτες αυτούς θα παρασχεθούν: διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Αττικής (πλησίον του εκθεσιακού κέντρου) αεροπορικά εισιτήρια. Περισσότερα από ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Ναυλωμένα μέσα μαζικής μεταφοράς (πούλμαν) για την μεταφορά των επισκεπτών από τις μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις (Πάτρα, Λάρισα, Καλαμάτα, Βόλος κ.α.) προς το εκθεσιακό κέντρο. Με παροχές που δεν έχουν ξαναδοθεί και που αποτελούν πάγια τακτική της εταιρείας μας στην διοργάνωση επαγγελματικών εκθέσεων, εξασφαλίζεται η ποιοτική και αθρόα επισκεψιμότητα του υποψήφιου πελατολογίου που θέλετε να προσεγγίσετε. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ιανουάριος 2015) τα Ξενοδοχεία που λειτουργούν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι 9.757, με συνολική δυναμική κλίνες. Αυτά αναλύονται ως εξής: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΛΙΝΕΣ 5* * 3* 2* 1* ΣΥΝΟΛΟ Οι επιλογή των δωρεάν παροχών προς τα ξενοδοχεία γίνεται με την συνέργεια της Π.Ο.ΔΙ.Ξ. αλλά και την δυναμική των ξενοδοχειακών μονάδων σε κλίνες. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2016 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΛΙΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ 1* 15% 5* 4% 4* 14% 1* 7% 5* 16% 2* 28% 3* 25% 4* 25% 2* 42% 3* 24%

8 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2017 Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Ζούμε πλέον σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από συνεχείς και ταχύτατες αλλαγές. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι, ουσιαστικοί, καινοτόμοι και προπάντων σωστά ενημερωμένοι..! Η 4η διεθνής έκθεση πισίνας POOL about Salon φιλοξενείται στην ΕΧPOHOTEL Ο κλάδος της πισίνας από μόνος του είναι μια ολόκληρη βιομηχανία με χιλιάδες κατασκευές κάθε χρόνο, υπηρεσίες και προϊόντα. Βρισκόμαστε επικοινωνιακά κοντά σε αυτό τον κλάδο με απόλυτη επιτυχία σχεδόν μία δεκαετία. Ο Έλληνας πλέον επιχειρηματίας στον τουρισμό, έχει αφομοιώσει ότι η Πισίνα είναι το βασικότερο προϊόν τουριστικού στοιχείου. Δεν υπάρχει διαφήμιση έντυπη ή ηλεκτρονική που αφορά παρουσίαση χώρου φιλοξενίας χωρίς την παρουσία πισίνας και περιβάλλοντος χώρου. Δεν υπάρχει επισκέπτης που να μην αναζητήσει πισίνα σε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα, σε θάλασσα ή βουνό, είτε για θερινή είτε για χειμερινή απόδραση. Πρόκειται για έναν τομέα της Έκθεσης EXPOHOTEL μέσο της POOL about Salon που έχει ως στόχο οι επιχειρήσεις του κλάδου να επικοινωνήσουν τα αξιόλογα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και ευρύτερα οι επαγγελματίες στον τουρισμό, να γνωρίσουν από κοντά κάθε τι που έχει σχέση με τη δημιουργία πισίνας SPA στους χώρους ενδιαφέροντος τους, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες τους, αλλά και δημιουργώντας τις συνθήκες που προσδίδουν πολυτέλεια και προπάντων άριστη φιλοξενία. Η συγκεκριμένη παρουσίαση θα αποτελέσει ένα μεγάλης αποτελεσματικότητας εργαλείο προβολής και προώθησης των προϊόντων όλων των εταιρειών του χώρου και θα συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και επιχειρηματική διεύρυνση. Στην προσπάθειά μας αυτή, προσβλέπουμε τις επιχειρήσεις του κλάδου πισίνας αλλά και τους επαγγελματίες στον τουρισμό ως κύριους συμμέτοχους και συμπαραστάτες. Το 4 ο POOL about SALON, συνεχίζει την πορεία του σ ένα περιβάλλον δύσκολο και ανταγωνιστικό. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας που ενισχύονται από τις δικές σας δυνάμεις. Συνεχίζουμε μαζί! Σαλταμανίκας Νικόλας Ιδρυτής της POOL about Salon

9 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2017 ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η EXPOHOTEL 2017 θα φιλοξενήσει την Πανελλήνια Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός του εκθεσιακού κέντρου (TAE KWON DO) και κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα συγκεντρωθεί η πλειονότητα των διευθυντών Ξενοδοχείων για την ετήσια τους συνέλευση. Αυτό συνεπάγεται την άμεση επαφή των συνέδρων με τις εταιρείες που θα συμμετέχουν στην έκθεση με την μορφή περιπτέρου. Συνεπώς συμμετέχοντας στην EXPOHOTEL 2017 έχετε την ευκαιρία μέσα σε 3 ημέρες να γνωρίσετε προσωπικά και να συνομιλήσετε με τους ανθρώπους που διευθύνουν και λειτουργούν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος. Οι σύνεδροι (διευθυντές ξενοδοχείων) θα φέρουν ειδικό καρτελάκι με συγκεκριμένο χρώμα lanyard, έτσι ώστε να είναι εύκολα αντιληπτό όταν κυκλοφορούν στους χώρους της έκθεσης ότι πρόκειται για διευθυντή ξενοδοχείου. Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί μέσα από την ιστοσελίδα της EXPOHOTEL ο Ανοικτό Συνέδριο Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. Η Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος θα συγκαλέσει το 2ο ανοικτό συνέδριο προς την ολομέλεια της, κατά την διάρκεια της EXPO HOTEL Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. αποτελεί το κορυφαίο τριτοβάθμιο όργανο το οποίο εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων- Διαμερισμάτων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών στην Ελλάδα. Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. αριθμεί μέλη επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την χώρα και εξασφαλίζουν διακοπές σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, καλύπτοντας το 50% της τουριστικής ανάγκης σε διαμονή.

10 ΤΟΜΕΙΣ INTERIOR Έπιπλα Στρώματα Πίνακες Χαλιά Είδη υγιεινής Φωτιστικά Ηλεκτρικές συσκευές και αλλα προϊόντα που αφορούν το εξοπλισμό ενός δωματίου τουριστικού καταλύματος CONSTRUCTION -BUILD - RENOVATION Αρχιτέκτονες Διακοσμητές Θέρμανση-Ψύξη Ψυγεία Κουζίνες, Πλυντήρια Ρούχων Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός Ξυλεία, Πόρτες, Παράθυρα, Κάσες Κουφώματα Είδη κιγκαλερίας Laundry Προϊόντα & Υπηρεσίες Ψυχαγωγίας SERVICES Internet Site Multimedia Συστήματα κρατήσεων Προγράμματα Λογιστικά Συστήματα Ασφαλειών Συστήματα Τηλεπικοινωνιών Marketingtools Travelagencies FOOD & BEVERAGES Καφέδες & Ροφήματα Νερό Αναψυκτικά Μπύρες Αλκοόλ Πρωινό Έτοιμα Γεύματα Κρέατα Ψάρια Φρούτα EXTERIOR Κήπος, Πισίνα, Αίθριο, Τέντες, Σκίαστρα, Γυμναστήρια, Κατασκευή-εμπορία κολυμβητικών δεξαμενών Οικονομικές λύσεις θέρμανσης-συντήρησης πισίνας (Γεωθερμία-Ήλιος-Αέριο) Ύγρανση Αρχιτεκτονικές προτάσεις Βιοπισίνες Υδροθεραπευτικά προϊόντα και υπηρεσίες,συστήματα υποβοήθησης πισίνας Χημικά-προϊόντα επεξεργασίας και καθαριότητας νερού Περιφερειακά προϊόντα και υπηρεσίας πισίνας που αφορούν: αντλίες, κάλυψη, ασφάλεια, καθαριότητα συντήρηση, παιχνίδια κολύμβησης,είδη φίλτρανσης Κατασκευή-εμπορία αίθριων Φωτισμός πισίνας Περιβάλλον χώρος πισίνας κατασκευές, επιχείλια, συντριβάνια βραχόκηποι Πισίνα στο σκάφος Σχεδιασμός-Κατασκευή-εμπορία υπηρεσιών και προϊόντων SPA Προϊόντα περιποίησης και αναζωογόνησης SPA Ειδικοί χώροι ξενοδοχεία με υψηλών προδιαγραφών παροχών SPA Κατασκευή-εμπορία ειδών και προϊόντων SAUNAS Ιματισμός SPA Spa στο σκάφος Περιφερειακά προϊόντα Φύτευσης Σχεδιασμός,κατασκευή, συντήρηση Πρασίνου Ύδρευση BBQ Προϊόντα Κήπου Κατασκευή-εμπορία αίθριων Δομικές λύσεις δάπεδα Έπιπλα κήπου και Σκίασης Φωτισμός περιβάλλοντος χώρου Περιβάλλον χώρος κατασκευές, αρχιτεκτονικές προτάσεις Αρχιτεκτονική τοπίου Φυσικές λίμνες

11 ΚΑΤΟΨΗ EΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ: ΚΑΤΟΨΗ TAE KWON DO ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ: Περίπτερο ίχνος επί εδάφους: 130 / m2 Περίπτερο με Δομή: 130 / m2 Στο περίπτερο με δομή περιλαμβάνεται : πάνελ μελαμίνης χρώματος γκρι (ύψους 2,5μ), μετόπη, επιγραφή, σποτ φωτισμού (100w/2,5m2) και μία πρίζα. Οι εκθέτες από την περιφέρεια (με έδρα εκτός Αττικής), θα φιλοξενηθούν με έξοδα της έκθεσης σε ξενοδοχεία κοντά στο εκθεσιακό κέντρο και κατά το μήκος της Παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος. ΩΡAΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ: Παρασκευή: 10:00-20:00 Σάββατο: 10:00-20:00 Κυριακή: 10:00-20:00

12 ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ: ΜΕΛΟΣ Διοργάνωση Κίρκης 12, Βουλιαγμένη Τ.Κ

ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η Φεβρουαρίου 2018 Tae Kwon Do Π. Φάληρο

ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η Φεβρουαρίου 2018 Tae Kwon Do Π. Φάληρο ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η 10-12 Φεβρουαρίου 2018 Tae Kwon Do Π. Φάληρο ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η εταιρεία Principal Management διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων Β2Β και Β2C. Με 15 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΕΚΘΕΣΗ Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014 Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό 10.000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στον πολυτελή χώρο του Ολυμπιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 O Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός OMC Europe Cup είναι το μεγαλύτερο σε ενδιαφέρον γεγονός παγκοσμίως για το 2009. Την αποκλειστική διοργάνωση του γεγονότος

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου.

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου. ΑΘΗΝΑ 24-11-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2358 ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ BUILDING GREEN 21-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ 7 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο WWW.BUILDINGGREENEXPO.GR ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ DOMIKA FURNITEC DECOR & ACCESSORIES KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY www.idanikikatoikia.net ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΟΥΜΕΡΑ 6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Τ.κ. 50200 Ελλάδα Τηλ : 24630 27265 http://www.espt.gr Πτολεμαΐδα 7 Μαΐου 2009 ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ: Διοργάνωση της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

12-13-14 Μαϊου 2012. Aθηνά η Ξενία. Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού. Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΜΨΗ FM

12-13-14 Μαϊου 2012. Aθηνά η Ξενία. Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού. Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΜΨΗ FM 12-13-14 Μαϊου 2012 Aθηνά η Ξενία Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΜΨΗ FM Aθηνά η Ξενία Aθηνά η Ξενία Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού 12-13-14

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr Η Έκθεση Τρόφιμα - Ποτά - Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός - Επαγγελματικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη Γεώργιο.

ΠΡΟΣ : Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη Γεώργιο. ΑΘΗΝΑ 22-04-2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2390 ΠΡΟΣ : Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη Γεώργιο. ΘΕΜΑ : Προτάσεις για την ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση των επιχειρήσεων του κλάδου στο

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016 OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality 20-22 Σεπτεμβρίου 2016 1 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Αξιότιμε κύριε / Αιότιμη κυρία Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόµιο Ελλληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος) 27-30.09.2013 ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ 2 η Έκθεση για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, και

Διαβάστε περισσότερα

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. EKΘΕΣΗ : ΔΕΘ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: 74 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 : ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-64 ΕΤΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 74 ης ΔΕΘ AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες, Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι του αυτοκινήτου τη νέα Έκθεση «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»! Μετά τις δύο διαδοχικές,

Διαβάστε περισσότερα

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α.

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α. Η Έκθεση 22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας Η συνάντηση των Ειδικών του Περιβάλλοντος Η 5η Διεθνής Έκθεση «ENVIROTECH 2009» είναι η εκθεσιακή πρόταση των εταιριών LEADEREXPO- LEADERTECH, οι οποίες επί

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς βρίσκεται η νέα διεθνής έκθεση του τουρισμού Greek Tourism Expo 2014 η οποία

Διαβάστε περισσότερα

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 17-20 ΝΟΕ 2 0 1 7 MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 170 + 2.000 + ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚ- ΘΕΣΗ TRAVEL TURKEY IZMIR 2015 Αξιότιμε κύριε, αξιότιμη κυρία, Σε συνέχεια των Δελτίων Ενημέρωσης που σας έχω στείλει, θέλω να

Διαβάστε περισσότερα

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2018/ Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η έκθεση BIKE+EXTREME SPORT SHOW παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 29 έως 31 Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά. Ο στόχος της έκθεσης είναι οι εκθέτες να παρουσιάσουν στους επισκέπτες το ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

27-30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. 41 η Διεθνής Έκθεση. Εξοπλισμός Ξενοδοχείων, Μονάδων Τουρισμού, Μαζικής Eστίασης & Ψυχαγωγίας

27-30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. 41 η Διεθνής Έκθεση. Εξοπλισμός Ξενοδοχείων, Μονάδων Τουρισμού, Μαζικής Eστίασης & Ψυχαγωγίας 41 η Διεθνής Έκθεση 27-30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Εξοπλισμός Ξενοδοχείων, Μονάδων Τουρισμού, Μαζικής Eστίασης & Ψυχαγωγίας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Oι κορυφαίες επιχειρήσεις της Τουριστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤΕ» Σύντομο Ιστορικό

ΣΕΤΕ» Σύντομο Ιστορικό 1 ΣΕΤΕ» Σύντομο Ιστορικό Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ιδρύθηκε το 1991, ύστερα από τη συνάντηση 9 επιχειρηματιών του ευρύτερου τουριστικού χώρου στο ELOUNDA MARE για να συζητήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012

ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012 Οργάνωση: 3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ της ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2012 Ολυµπιακό Γήπεδο Τάε Κβον Ντό, Παλαιό Φάληρο 3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΝΔ ΡΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Η εταιρεία µας, Line Executive, µετά

Διαβάστε περισσότερα

H 33η Hotelia ανανεωμένη σε ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες του εκθεσιακού προϊόντος

H 33η Hotelia ανανεωμένη σε ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες του εκθεσιακού προϊόντος H 33η Hotelia ανανεωμένη σε ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες του εκθεσιακού προϊόντος Για ακόμη μια χρονιά είναι εδώ για να παρουσιάσει ότι νεότερο έχουν να επιδείξουν οι κλάδοι ξενοδοχείου,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ H FRESKON είναι το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. ΓΙΑΤΙ FRESKON; Μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 22 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Tέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη διοργάνωση της Athens Half Marathon Expo και ωστόσο, κάθε φορά που πλησιάζει η επόμενη, την περιμένουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αγαπητοί Φίλοι, Με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της δεύτερης έκθεσης Music World Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16-18 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ &delicacies Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους ξένους αγοραστές (Hosted Buyers)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" Κωδικός Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗ 49.39.2 5 Μεταφορές επιβατών με τελεφερίκ

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

designlab@thessaloniki

designlab@thessaloniki designlab@thessaloniki Το concept Μετά τις δυο πρώτες διοργανώσεις του (2009 και 2010), καθώς και την απολύτως επιτυχημένη, θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia, το Design Lab, το σύγχρονο show για το

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN. Expo - Conference - Technical Seminars. 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική

BUILDING GREEN. Expo - Conference - Technical Seminars. 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική ΔΟΜΗΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ BUILDING GREEN Expo - Conference - Technical Seminars 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική 5 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο και τον Αστικό Χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση:

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση: ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η SOPEXA GROUPE, διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, Συνέδριο με κεντρικό θέμα την «Τοπική διατροφική παράδοση ως κινητήρια δύναμη της τουριστικής & περιφερειακής ανάπτυξης». Το Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

+ + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης. Travel Guide Ενημερωμένος Τουριστικός Οδηγός

+ + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης. Travel Guide Ενημερωμένος Τουριστικός Οδηγός Σας εξασφαλίζει ακόμη περισσότερες απευθείας κρατήσεις! + + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης Online Reservation Platform Online Πλατφόρμα ξενοδοχειακών κρατήσεων Travel Guide

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ www.minimarket-periptero.gr minimarket.periptero minimarketexpo 3-4-5 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: ATHENS-HELEXPO MAROUSSI Ημερομηνίες: 14/03/2014-16/03/2014 Ωράριο

Διαβάστε περισσότερα

5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012

5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012 5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012 Ολυμπιακό ακίνητο TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας, Line Εxecutive, μετά την επιτυχία της έκθεσης με θέμα την Χονδρική της Μικρής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Α.Π.: 50131/ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Α.Π.: 50131/ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Α.Π.: 50131/24.07.2018 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 2230 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Η ΔΕΘ HELEXPO αποτελεί έναν εκ τους σημαντικότερους φορείς διοργάνωσης εκθεσιακών, συνεδριακών και λοιπών δράσεων τόσο στην ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 32 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 2 Νοεμβρίου Αρ. Πρωτ /778 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Διοικητήριο, Μανωλοπούλου 47, Πύργος, 27100

ΠΑΤΡΑ, 2 Νοεμβρίου Αρ. Πρωτ /778 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Διοικητήριο, Μανωλοπούλου 47, Πύργος, 27100 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 22-23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ TO KΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ Αθήνα,21 Οκτωβρίου 2014 Κυρίες και κύριοι, Είναι ευτυχής συγκυρία που το φετινό Συνέδριο διεξάγεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας τουριστικής περιόδου που κατά γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Οργανωμένες συναντήσεις ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και ιδιότητες. Ανταλλαγή πληροφοριών, συζητήσεις, λήψη αποφάσεων. Σύλλογοι, επιμελητήρια, επιστημονικές εταιρείες. Congress

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Καρδίτσας είναι υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και ακολουθούν τα πιο σύγχρονα μοντέλα επιχειρηματικότητας στο Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προς συμμετέχοντες

Οδηγίες προς συμμετέχοντες Οδηγίες προς συμμετέχοντες Γενικές Πληροφορίες 3 1. Τόπος Η 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών Το σπίτι μου Το παρόν μου Το μέλλον μου Λεμεσσός - Κύπρος Η Περιοχή Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και η νοτιότερη της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 64 η Δ.Ε. SUMMER FANCY FOOD SHOW, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2018 στον

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 6/2017

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 6/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Α.Π.: 35996/17.05.2017 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΦΊΛ ΈΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 23η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα και η φήμη του. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Περιγραφή Τομέας Προτεραιότητας : Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 49.39.2 5 Μεταφορές επιβατών με τελεφερίκ και ανελκυστήρες χιονοδρομικών κέντρων 6. Τουρισμός Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 49.39.20 6 Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden 22 February 2018 MY PLANT & GARDEN 22 Φεβρουαρίου, 2018 Στη μεγαλύτερη εμπορική έδρα της Ευρώπης, στην Ιταλία, η σημαντικότερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση για την κηπουρική, το τοπίο και τον κήπο διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα 1. Η Εταιρεία... 2 2. Οι Υπηρεσίες... 3 3. Πλεονεκτήματα Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα