#28 FOR YOUR INFORMATION. ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ L'ORÉAL PARIS. IOYNΙΟΣ 2012 LASER ISSUE EIΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "#28 FOR YOUR INFORMATION. ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ L'ORÉAL PARIS. www.lorealparis.gr IOYNΙΟΣ 2012 LASER ISSUE EIΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ"

Transcript

1 #28 FOR YOUR INFORMATION. ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ L'ORÉAL PARIS. IOYNΙΟΣ 2012 LASER ISSUE EIΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

2 Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: ΤΟ FRACTIONAL LASER CO 2 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ LASER: Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Τα τελευταία χρόνια, οι δερματολόγοι έχουν στη διάθεσή τους όλο και περισσότερες δυνατότητες για την ανανέωση της εμφάνισης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Παρόλο που οι ενέσεις εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως για την πλήρωση των ρυτίδων και την αναδιαμόρφωση των όγκων του προσώπου, όλο και πιο συχνά οι δερματολόγοι εφαρμόζουν επίσης διάφορες τεχνικές laser. Τα μηχανήματα laser χρησιμοποιούν ένα μονοχρωματικό φως με σκοπό μετά από μερικές συνεδρίες να λειάνουν την επιδερμίδα και να αποκαταστήσουν την τόνωση και τη φωτεινότητά της, διεγείροντας τις βιολογικές διαδικασίες που έχουν επιβραδυνθεί λόγω γήρανσης. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ LASER; Μεταξύ των διάφορων τύπων επεμβατικών και μη επεμβατικών δερματολογικών laser, υπάρχουν τα fractional laser, τα οποία χρησιμοποιούν μικροσκοπικές δέσμες laser για να παράγουν ενέργεια που διοχετεύουν τμηματικά στην επιδερμίδα, κάπως σαν τα pixels που συνθέτουν μια φωτογραφία. Ανάμεσα σε δύο υγιείς περιοχές, αυτές οι μικροδέσμες δημιουργούν περιοχές μικροσκοπικών τραυμάτων στην επιδερμίδα και το χόριο, επιταχύνοντας μέσω της βλάβης τη διαδικασία ανάπλασης. Το επεμβατικό laser CO2 λειτουργεί κλασματικά, προσφέροντας: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Τα εξελιγμένα επεμβατικά laser CΟ 2 («LASER»: προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, στα ελληνικά «ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας») δημιουργούν μικροθερμικές θεραπευτικές ζώνες που φτάνουν μέχρι το χόριο. Αντιδρώντας σε αυτή τη θερμική διέγερση, το υγιές δέρμα που περιβάλλει αυτές τις ζώνες ξεκινά τη διαδικασία επούλωσης. Στο επίπεδο του χορίου, αυτό σημαίνει σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου που, με τη σειρά τους, οδηγούν στην αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας μέσω μιας διαδικασίας ανάπλασης. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ; Για βέλτιστα αποτελέσματα, απαιτούνται 2 έως 4 συνεδρίες, αλλά η βελτίωση είναι ορατή ακόμη και μετά την πρώτη συνεδρία. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΛΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΑΧΙΑ ΟΙ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΦΡΙΓΗΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ

3 FRACTIONAL LASER CO 2 4 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ Δρα CLAIRE BEYLOT, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΜΟΤΙΜΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ BORDEAUX 2 Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ 1ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ LASER ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ; Τα laser νέας γενιάς κάνουν χρήση της κλασματικής τεχνολογίας, η οποία προκαλεί μικροσκοπικές θερμικές βλάβες και αφήνει ανέπαφα ορισμένα σημεία του δέρματος. Αυτό συνεπάγεται πολύ ταχύτερη επούλωση και, ως εκ τούτου, πολύ λιγότερο χρόνο αποθεραπείας σε σχέση με τα παραδοσιακά επεμβατικά laser που δρουν στο σύνολο της επιδερμίδας και στις επιφανειακές στιβάδες της. 2ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕΣΩ LASER; Όσον αφορά την επιφάνεια του χορίου, η αποτελεσματικότητα αυτών των laser βασίζεται κυρίως στη σύνθεση του κολλαγόνου (κολλαγόνο ΙΙΙ). Όσο αυξάνεται η ένταση, τόσο η σύνθεση του κολλαγόνου πραγματοποιείται στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Αυτή η σύνθεση προκαλεί τη διέγερση των ινοβλαστών, μέσω της αύξησης διάφορων κυτταροκινών κερατινοκυτταρικής προέλευσης καθώς και μέσω της αντιοξειδωτικής δράσης ορισμένων ενζύμων. Άλλοι βιολογικοί μηχανισμοί επίσης ενεργοποιούνται, όπως η φλεγμονώδης αντίδραση. Παρατηρείται επίσης μια αύξηση των ελαστικών ινών και των γλυκοζαμινογλυκάνων (GAGs). Η επιδερμίδα αναπλάθεται από τη μεταφορά των κερατινοκυττάρων, τα οποία γρήγορα συμπληρώνουν τα μικρο-κενά που σχηματίζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. 3 ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ FRACTIONAL LASER CO2; Προτείνω τη χρήση ενός fractional laser CO2 όταν υπάρχει αισθητή φωτογήρανση (γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο) καθώς και αισθητές ρυτίδες. Μπορεί κανείς, ωστόσο, να επιλέξει μια θεραπεία με μικρότερη ένταση εφόσον οι ρυτίδες δεν είναι τόσο βαθιές. Τα μηχανήματα laser, που διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων, προσαρμόζονται σε κάθε περίπτωση. Εάν η φωτογήρανση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, το κλασικό επεμβατικό laser CO2 είναι πιο αποτελεσματικό, συνεπάγεται όμως μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας για την ασθενή. 4 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΤΗΝ ΥΦΗ, ΤΗ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ; Χάρη στη σύνθεση κολλαγόνου που έχει προκληθεί, βελτιώνεται η πυκνότητα της επιδερμίδαςκαι φαίνεται πιο σφριγηλή και πιο τονωμένη. Οι λεπτές γραμμές σβήνουν, οι πιο αισθητές ρυτίδες μειώνονται και συγχρόνως πραγματοποιείται ελαφριά σύσφιξη. Η επιδερμίδα, η οποία μεταβάλλεται από τη διαδικασία, αναπλάθεται και αποκτά πιο λεία και απαλή υφή. Επίσης, ο τόνος του δέρματος αποκτά μια πιο ρόδινη και ομοιόμορφη όψη.

4 REVITALIFT LASER X3 ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤHΣ REVITALIFT LASER X3 ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ LASER ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Για πρώτη φορά, ένα προϊόν αντιγήρανσης της L'Oréal Paris, η Revitalift Laser X3, συγκρίθηκε με μια κλασματική θεραπεία με laser CO2, μια νέα γενιά μηχανημάτων laser που δρουν κατά της γήρανσης, των οποίων η αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα και τα θετικά αποτελέσματα αναγνωρίζονται ευρέως από τον ιατρικό κλάδο. ιενεργήθηκε κλινική μελέτη με τη συμμετοχή 50 γυναικών, ηλικίας 45 έως 55 ετών, οι οποίες παρουσίαζαν παρόμοια συμπτώματα γήρανσης γύρω από τα μάτια (ρυτίδες γνωστές και ως «πόδι της χήνας»). Η μία ομάδα υποβλήθηκε σε μια συνεδρία με fractional laser CO2 (από δερματολόγο ειδικευμένο σε laser) συγκεκριμένα για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η άλλη ομάδα εφάρμοσε την κρέμα Revitalift Laser X3 επί 2 μήνες, πρωί και βράδυ, σε ολόκληρο το πρόσωπο. ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ, ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΡΥΤΙΔΩΝ Στο πρόσωπο, η περιοχή των ματιών παρουσιάζει αρκετές αλλοιώσεις όσον αφορά την επιφάνεια της επιδερμίδας: τραχύτητα, λεπτές γραμμές, βαθιές ή λιγότερο έντονες ρυτίδες. Αυτή η περιοχή του προσώπου εύκολα αξιολογείται από τους κλινικούς δερματολόγους με βαθμολογικές και εργαστηριακές τεχνικές (τοπογραφία πτυχωτής προβολής, προφιλομετρία, κλπ). Επίσης, μπορούν να την αξιολογήσουν οι ίδιες οι γυναίκες, δεδομένου ότι η περιοχή των ματιών είναι για αυτές μία από τις κυριότερες ανησυχίες που αναφέρουν στις συναντήσεις αισθητικής δερματολογίας.

5 ΣΥΓΚΡΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ REVITALIFT LASER X3 EΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ LASER 0% Για πρώτη φορά, συγκρίθηκε η αποτελεσματικότητα της Revitalift Laser X3 (χρήση δύο φορές την ημέρα επί 8 εβδομάδες) με μια συνεδρία με fractional laser CO 2 στο πόδι της χήνας. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Μικρο-επιφάνεια επιδερμίδας Βάθος ρυτίδων Συμπληρωματικές κλινικές δοκιμές ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ* -24% μείωση των ρυτίδων στο μεσόφρυο (ανάμεσα στα φρύδια) -27% μείωση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας -20% μείωση των ρυτίδων στο μέτωπο -5% -15% -18% -25% -20% -17% -14% Βελτίωση της μικρο-επιφάνειας της επιδερμίδας στο πόδι της χήνας μετά από 8 εβδομάδες LASER CO 2 REVITALIFT Laser X3 ΑΝΑΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ** +8% πιο σφριγηλή +11% πιο πυκνή +12% πιο «γεμάτη» ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ*** +10% περισσότερη ελαστικότητα +23% περισσότερη τόνωση *παρατίθενται οι καλύτερες μετρήσεις Πριν τη χρήση της REVITALIFT LASER X3 Αποτελέσματα μετά τη χρήση της REVITALIFT LASER X3 επί 8 εβδομάδες, 2 φορές την ημέρα* * Κλινική βαθμολόγηση έπειτα από 4 εβδομάδες σε 51/58/56 γυναίκες αντίστοιχα ** Εργαστηριακό τεστ σε 40 γυναίκες έπειτα από μία εφαρμογή και σε 42 γυναίκες έπειτα από 4 εβδομάδες, αντίστοιχα. *** Κλινική βαθμολόγηση σε 58 γυναίκες και εργαστηριακό τεστ σε 40 γυναίκες έπειτα από μία εφαρμογή, αντίστοιχα.

6 LASER X3 ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ PRO-XYLANE 3 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΕ PRO-XYLANE

7 LASER X3 ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ PRO-XYLANE 3 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΕ PRO-XYLANE ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ Στις δοκιμές invitro, το Pro-Xylane διεγείρει τη σύνθεση της θειικής δερματάνης, μιας γλυκοζαμινογλυκάνης, η οποία δρα σε συνδυασμό με τον αυξητικό παράγοντα FGF 10 για να διευκολύνει την επιδερμική ανάπλαση. Αυτό απεικονίζεται ως το κλείσιμο ενός κενού σε επίπεδο κυτταρικής μεμβράνης. οκιμή σε καλλιέργεια κερατινοκυττάρων T0 ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ PRO-XYLANE(3%) ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ T24 PRO-XYLANE, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ είγμα ελέγχου Pro-Xylane + FGF10 Για την αναδιαμόρφωση των ιστών που αποδιοργανώνονται με την ηλικία, οι ερευνητές της L'Oréal δημιούργησαν ένα μόριο φυσικής προέλευσης, το αποτέλεσμα 14 ετών πειραμάτων και το αντικείμενο 30 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας: το Pro-Xylane. Στις δοκιμές exvivo, έπειτα από 14 ημέρες θεραπείας, φαίνεται ότι στα δερματικά μοσχεύματα το Pro-Xylane επιφέρει σημαντική ανάπλαση. Η δημιουργία του Pro-Xylane στηρίζεται στην αρχή της βιομιμητικής. Η σύνθεση των γλυκοζαμινογλυκανών (GAGs) διεγείρεται από την ξυλόζη, ένα σάκχαρο. Το Pro-Xylane προέρχεται από τη μετατροπή της ξυλόζης (η οποία λαμβάνεται από ξύλο οξιάς) μέσω της φιλικής προς το περιβάλλον πράσινης χημείας. Πολυάριθμες πειραματικές μελέτες έχουν δείξει το ευρύ βιολογικό δυναμικό του Pro-Xylane. ιεγείροντας τη σύνθεση των GAGs, η ουσία αυτή διευκολύνει τη δημιουργία ενός βέλτιστου κυτταρικού περιβάλλοντος. Επίσης, διεγείρει τη σύνθεση των απαραίτητων για την κυτταρική μήτρα συστατικών και βελτιώνει τη συνοχή μεταξύ επιδερμίδας και χορίου. Επιπλέον, δεδομένου ότι διεγείρει τη σύνθεση των δομικών στοιχείων του χορίου και της επιδερμίδας, το Pro-Xylane μπορεί να ενισχύσει τη διαδικασία ανάπλασης των κατεστραμμένων ιστών. ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ PRO-XYLANE Πράσινη χημεία Η L'Oréal και η χημεία των σακχάρων ημιουργία του Pro-Xylane Σύνθεση κολλαγόνου Νέοι δείκτες για τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας Ανάπλαση ιστών ιέγερση των υποστηρικτικών ινών στο δερμο-επιδερμικό σύνδεσμο (DEJ) Ινοβλάστες και χρώση Pro-Xylane + LHA + κλάσματα υαλουρονικού οξέος είγμα ελέγχου Pro-Xylane PRO-XYLANE ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ 3%, ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ. Τα εργαστήρια της L'Oréal πραγματοποίησαν μια έρευνα διάρκειας 6 μηνών και με τη συμμετοχή 41 γυναικών, ούτως ώστε να αξιολογήσει την αντιγηραντική αποτελεσματικότητα του Pro-Xylane συμπυκνωμένο κατά 3%. Χρησιμοποιήθηκαν διάφορες κλινικές και εργαστηριακές μέθοδοι αξιολόγησης. Μετά από 6 μήνες, διαπιστώθηκε: Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους τα εργαστήρια της L'Oréal αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν σε ένα μοναδικό προϊόν μια τόσο υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane που βρίσκεται στην καρδιά μιας καινοτόμου σύνθεσης. Και για να γίνει ακόμα πιο πρωτοποριακό, το Pro-Xylane ενισχύθηκε δυναμικά και με άλλα ενεργά συστατικά.

8 LASER X3 ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ PRO-XYLANE 3 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΕ PRO-XYLANE Ι. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ KΛΑΣΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΚΑΙ LHA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ PRO-XYLANE Το Pro-Xylane παρουσιάζει πραγματικές δυνατότητες ως προς τη διόρθωση των ρυτίδων, όπως αποδεικνύεται και από τη σχετική εξάμηνη κλινική μελέτη. Τα εργαστήρια της L'Oréal Paris αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα και να το συνδυάσουν με άλλα δύο ισχυρά ενεργά συστατικά. ΣΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ PRO-XYLANE ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ Το Pro-Xylane αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των υποδοχέων υαλουρονικού οξέος στην επιφάνεια των κερατινοκυττάρων. (Το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην επιδερμική ενυδάτωση). Το Pro-Xylane ενισχύει την έκφραση των κολλαγόνων IV&VII& των λαμινών του δερμο-επιδερμικού συνδέσμου. Απεικόνιση της αύξησης των υποδοχέων υαλουρονικού οξέος μέσω του ανοσοεντοπισμού κερατινοκυττάρων ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ: ΕΙΔΟΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ Τα κλάσματα υαλουρονικού οξέος είναι μια μορφή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, ειδικά μελετημένα για βέλτιστη διείσδυση στο δέρμα. Αυτή η μορφή κλασμάτων υαλουρονικού οξέος είναι βιολογικά αποτελεσματική, ιδίως στους δείκτες που σχετίζονται με την επιδερμική ανάπλαση (δοκιμή in vitro). Μια μελέτη in vivo, διάρκειας 8 εβδομάδων, κατέδειξε ότι τα κλάσματα υαλουρονικού οξέος δρουν αποτελεσματικά στο βάθος των ρυτίδων. LHA ΚΑΙ PRO-XYLANE, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Το LHA (λιπο-υδροξύ οξύ) είναι ένα ενεργό συστατικό των εργαστηριών της L'Oréal, το οποίο χάρη στην προ-απολεπιστική του δράση διευκολύνει την επιδερμική ανάπλαση και δρα συμπληρωματικά προς το Pro-Xylane. Μια κλινική μελέτη κοσμετολογίας που πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 3 μηνών σε 40 γυναίκες (οι οποίες εφάρμοζαν το προϊόν στο ένα μισό του προσώπου τους και ένα εικονικό προϊόν στο άλλο μισό) κατέδειξε την αξία του συνδυασμού LHA με Pro-Xylane 3%. Έπειτα από τρεις μήνες, οι γυναίκες διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση στη θεραπευόμενη περιοχή έναντι του εικονικού προϊόντος: είγμα ελέγχου Pro-Xylane 3,0 Mm

9 LASER X3 ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ PRO-XYLANE 3 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΕ PRO-XYLANE II. ΑΝΑΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟ PRO-XYLANE ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ Το Pro-Xylane στοχεύει τους ινοβλάστες προκειμένου να διεγείρει τη σύνθεση όχι μόνο των GAGs αλλά και του κολλαγόνου τύπου Ι και τύπου ΙΙΙ*. Οι νέες ίνες κολλαγόνου είναι πιο πολλές και μπορούν να αναδιοργανωθούν σε ένα δίκτυο. Αυτό το νέο δίκτυο είναι πιο ελαστικό και πιο ανθεκτικό και συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ L'ORÉAL Μια in vitro μελέτη έδειξε την αύξηση του αριθμού των ινών κολλαγόνου μετά τη χρήση Pro-Xylane έναντι του δείγματος ελέγχου (βλ. παρακάτω εικόνα). Μια δεύτερη μελέτη invitro που διεξήχθη σε μοντέλο δέρματος σε ένα πλέγμα κολλαγόνου έδειξε ότι το Pro-Xylane προκαλεί την αναδιοργάνωση της εξωκυτταρικής μήτρας, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. ιφωτονική μικροσκοπία Πριν Μετά * οκιμή in vitro Νέο κολλαγόνο

10 LASER X3 ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ PRO-XYLANE 3 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΕ PRO-XYLANE III. ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ PRO-XYLANE, ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΥΣΦΙΞΗΣ Το κολλαγόνο τύπου IV και τύπου VII διαδραματίζει υποστηρικτικό ρόλο σε σχέση με την επιδερμίδα και το χόριο. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η απόσφιξη του δερμο-επιδερμικού συνδέσμου και η μείωση της υποστηρικτικής δράσης του κολλαγόνου συμβάλλουν στην απώλεια της σύσφιξης και στη χαλάρωση των ιστών του δέρματος. EΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ* +10% Το Pro-Xylane διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου IV και VII μέσω των ινοβλαστών*. Οι υποστηρικτικές ίνες και τα ινίδια πολλαπλασιάζονται και μπορούν να δράσουν ως βιολογικοί ανορθωτές για την καλύτερη συνοχή του κυρίως δέρματος και της επιδερμίδας, καθώς και για την ανάπλαση των ιστών. ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ L'ORÉAL ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ IV ΚΑΙ VII Μια exvivo μελέτη διεξήχθη σε μια τεχνητά γηρασμένη επιδερμίδα στο δερμο-επιδερμικό σύνδεσμο. Μια μέθοδος ανοσοεντοπισμού έδειξε τη μείωση της ποσότητας του κολλαγόνου VII σε τεχνητά γηρασμένο δέρμα. Όταν πραγματοποιήθηκε θεραπεία με Pro-Xylane, η ποσότητα του κολλαγόνου VII αυξήθηκε εκ νέου. Απεικόνιση με ανοσοϊστοχημεία του κολλαγόνου VII (με κόκκινο χρώμα) στο δερμο-επιδερμικό σύνδεσμο. TONΩΣΗ** +23% * οκιμή in vitro είγμα ελέγχου δέρματος είγμα ελέγχου τεχνητά γηρασμένου δέρματος ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΟΓΛΥΚΑΝΕΣ (GAGs) Γηρασμένο δέρμα + Pro-Xylane 3 mm Η επιδερμίδα και το κυρίως δέρμα εμπλουτίζονται με πολλές βιολογικές ιδιότητες από τις γλυκοζαμινογλυκάνες. Οι GAGs γεμίζουν τον εξωκυττάριο χώρο και συμβάλλουν στην αναδιαμόρφωση της δομής του κυρίως δέρματος χάρη στην ικανότητά τους να συγκρατούν μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Συνεπώς, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ως προς το γέμισμα των ρυτίδων και τις ιξωδο-ελαστικές ιδιότητες της επιδερμίδας. Πολυάριθμες δοκιμές invitro έχουν δείξει πως το Pro-Xylane αυξάνει τη σύνθεση των GAGs μέχρι και +400%. *Κλινική βαθμολόγηση 58 γυναικών έπειτα από 4 εβδομάδες **Εργαστηριακό τεστ έπειτα από μία εφαρμογή σε 40 γυναίκες

11 REVITALIFT LASER X3 H ΣΕΙΡΑ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ Περγαμόντο, αχλάδι, υλάνγκ-υλάνγκ, κρίνος ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ Κέδρος, φρέζια, γιασεμί, υδρόβια άνθη ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ Πατσουλί, βρύα, μόσχος E.Λ.Τ. 29,00 E.Λ.Τ. 31,00 E.Λ.Τ. 29,00

12 REVITALIFT LASER X3 Η ΣΕΙΡΑ REVITALIFT LASER X3 ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ PRO-XYLANE ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ 3% + ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ + LHA (ΛΙΠΟ-ΥΔΡΟΞΥ-ΟΞΥ) ΑΠΑΛΗ ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΥΦΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

13 REVITALIFT LASER X3 Η ΣΕΙΡΑ REVITALIFT LASER X3 ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ PRO-XYLANE ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ 3% + ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ + CERAMID PRO ΥΦΗ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΡΟΣ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΤΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΑΝΑΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

14 REVITALIFT LASER X3 Η ΣΕΙΡΑ REVITALIFT LASER X3 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ PRO-XYLANE + ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ + ΚΑΦΕΪΝΗ ΥΦΗ ΡΕΥΣΤΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ REVITALIFT LASER, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ: ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΦΕΪΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ ΓΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

15

16 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ LASER X3 ΑΠΟ ΤΗΝ JOËLLE CIOCCO ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ 1. Πριν την εφαρμογή, πλύνετε προσεκτικά τα χέρια και το πρόσωπό σας. Αποφεύγετε τη χρήση αλκαλικού σαπουνιού. 2. Εφαρμόστε τρεις δόσεις του ορού Revitalift Laser x3 σε κάθε πλευρά του προσώπου σας καθώς και μία δόση στη βάση του λαιμού. 3. Απλώστε τον ορό σε όλο το πρόσωπο, με ανοδική φορά, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. 4. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε τον ορό στους λοβούς των αυτιών και γύρω από τα μάτια, από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία των ματιών. 5. Περιμένετε λίγο πριν εφαρμόσετε την κρέμα ημέρας ή το μακιγιάζ σας. Η συμβουλή του επαγγελματία: Ο ορός περιέχει μικρο-σωματίδια που είναι γεμάτα ενεργά συστατικά. Για βέλτιστη εφαρμογή, αφήστε λίγο χρόνο για να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Οι απαλές κυκλικές κινήσεις συμβάλλουν καθοριστικά στη διείσδυση των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα. Το καλοκαίρι, είναι προτιμότερο να εφαρμόζετε τον ορό τη νύχτα, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τον εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ 1. Πριν την εφαρμογή, πλύνετε προσεκτικά τα χέρια και το πρόσωπό σας. Αποφεύγετε τη χρήση αλκαλικού σαπουνιού. 2. Εάν εφαρμόσατε πρώτα τον ορό, περιμένετε περίπου ένα λεπτό πριν την εφαρμογή της κρέμας, ούτως ώστε να διεισδύσεί καλά ο ορός. 3. Μετά την εφαρμογή του ορού, βυθίστε απαλά τα δάχτυλά σας στην κρέμα Revitalift Laser Χ3. Για την προστασία των ενεργών συστατικών, αποφεύγετε να ζεστάνετε την κρέμα στις παλάμες των χεριών και, αντί αυτού, τοποθετήστε τη στο πίσω μέρος του χεριού σας. Στη συνέχεια, απλώστε την κρέμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, πρωί και βράδυ. Έπειτα από λίγα λεπτά μπορείτε να εφαρμόσετε απευθείας το μακιγιάζ σας, δεδομένου ότι η κρέμα αποτελεί εξαιρετική βάση. Η συμβουλή του επαγγελματία: Απλώστε την κρέμα απευθείας σε όλο το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να κάνετε μασάζ στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις, από τη βάση προς την κορυφή του προσώπου καθώς και γύρω από τα μάτια (από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία) και στο λαιμό. Για πλήρη αποτελεσματικότητα, συνιστάται η χρήση της κρέμας Revitalift Laser X3 πρωί και βράδυ. Για μέγιστα αποτελέσματα ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες χρήσης για τρεις μήνες, χρησιμοποιώντας τον ορό και την κρέμα εναλλάξ δύο φορές την ημέρα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ 1. Μετά την εφαρμογή του ορού, περιμένετε λίγα λεπτά πριν εφαρμόσετε την κρέμα ματιών. 2. Τοποθετήστε μικρή ποσότητα προϊόντος σε κάθε κρόταφο. 3. Απλώστε απαλά το προϊόν στην περιοχή των ματιών, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική γωνία και μετακινώντας την άκρη του δαχτύλου σας προς το πάνω μέρος των βλεφάρων (κάτω από το μέτωπο). Επαναλάβετε αυτή την κίνηση 5 φορές δεξιόστροφα. Η συμβουλή του επαγγελματία: Εάν έχετε ευαίσθητα μάτια, αποφεύγετε την εφαρμογή της κρέμας πολύ κοντά στις βλεφαρίδες και δώστε περισσότερη έμφαση στην περιοχή των φρυδιών. ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ HONDOS CENTER

17 ForYourInformation. Για πρώτη φορά, η L'Oréal Paris τόλμησε να συγκρίνει την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος αντιγήρανσης έναντι μιας συνεδρίας laser. FYI Η Revitalift Laser X3 ήταν το αντικείμενο μιας πρωτοποριακής κλινικής μελέτης στην οποία συγκρίθηκε με ένα fractional laser CO 2. FYI Τα αποτελέσματα όσον αφορά τη διόρθωση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας ήταν θεαματικά. FYI Το μυστικό: Το Pro-Xylane3, δυναμικά ενισχυμένο Pro-Xylane, συμπυκνωμένο στο ποσοστό ρεκόρ του 3%. FYI Συνδυάστηκε με κλάσματα υαλουρονικού οξέος και με λιπο-υδροξύ οξύ (LHA) για αντιγηραντική αποτελεσματικότητα τριπλής δράσης: διόρθωση, αναδόμηση και αναδιαμόρφωση. FYI Ανακαλύψτε την αποκλειστική σειρά των τριών προϊόντων Revitalift Laser X3: μια κρέμα που δρα σε βάθος, ένας ορός για επιδερμίδα με ολόφρεσκη ζωντάνια και μια κρέμα για την περιοχή των ματιών για ανανεωμένο βλέμμα. #28 LASER ISSUE

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ PigmenTclar Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * * Η αποτελεσματικότητα του ορού κατά των κηλίδων διατηρήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται:

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: 1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: Στο πρόσωπο: για σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, αντιμετώπιση μικρών ρυτίδων και ουλών (πχ. από ακμή),

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς

Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς Ελεύθερες ρίζες ενδογενώς ρςρζ ς γ ς παραγόμενες (προιόντα του μεταβολισμού) εξωγενώς παραγόμενες (ήλιος, ρύπανση, κάπνισμα) επιτίθενται στα κύτταρα και τα καταστρέφουν. Ο οργανισμός αναπληρώνει τις απώλειες

Διαβάστε περισσότερα

Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream

Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream Ετερόλογη ή αυτόλογη; H δική µας δύναµη Μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, είναι η ικανότητα των κυττάρων να

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS Ένα ελκυστικό χαμόγελο χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά όμορφα δόντια. Naturelize φυσική θεραπεία των ρυτίδων Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να εκπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ + ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Γλυκοζυλίωση και δυο φυσιολογικά φαινόµενα που σχετίζονται µε 1 ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗ Η «ΚΑΡΑΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση και εμπλουτισμός της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά - Ενίσχυση του κυτταρικού

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. Τhe Effect Προηγμένη τεχνολογία για σφιχτό και υγιές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE SQOOM EFFECT Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο..201205.gr_12091.indd 1 11.09.12 16:4 2.201205.GR_12091.indd

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Τι είναι το υαλουρονικό οξύ; Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρµατος και η πιο σηµαντική λειτουργία του είναι να δέχεται και να συγκρατεί το νερό.

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ.

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ. Μαρία Καρδάση Το 1934 ο Κάρλ Μάγιερ απομόνωσε από το υαλώδες υγρό του βόειου οφθαλμού μια άγνωστη μέχρι τότε μη θεϊκή γλυκοζαμινογλυκάνη και την ονόμασε hyaluronan. Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ρετινόλη το μυστικό της αντιγήρανσης

Ρετινόλη το μυστικό της αντιγήρανσης Ρετινόλη το μυστικό της αντιγήρανσης Γήρανση Γήρανση είναι η φθίνουσα εξέλιξη των έμβιων όντων μέχρι το τέλος του βιολογικού τους κύκλου Οι αιτίες γήρανσης είναι πολλές. Πολύ περισσότερες σε ένα όργανο,

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΣ, Ο καλύτερός μας φίλος ο χειρότερός μας εχθρός. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές αρνητικές

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ. nea ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΠΟ 3 ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΤΑ* ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ. nea ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΠΟ 3 ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΤΑ* ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ nea ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ 3 ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΤΑ* * Στη Youth Cream H ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τα φυτικά βλαστοκύτταρα είναι η μηχανή

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς?

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Όλοι έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή «Όταν παρατηρήσατε την πρώτη μικρή ρυτίδα και την επίμονη χαλάρωση κάτω από τα μάτια που πλέον δεν υποχωρούσε με λίγες επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

Release & Relax Motion. Gua Sha

Release & Relax Motion. Gua Sha Release & Relax Motion Gua Sha Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μιας σελίδας του παρόντος βιβλίου κατά παράφραση ή διασκευή με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

PEELINGS Τα peelings ή απολέπιση µε χηµικά ή µηχανικά ( δερµοαπόξεση peelings µε κρυστάλλους )µέσα σηµαίνει την εφαρµογή στο δέρµα ενός ή περισσότερων αποφολιδωτικών παραγόντων µε αποτέλεσµα την καταστροφή

Διαβάστε περισσότερα

Ρεσβερατρόλη, Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης.

Ρεσβερατρόλη, Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης. Ρεσβερατρόλη, Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης. Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Πριν από δεκαεπτά χρόνια οι επιστήμονες μελετώντας το αποκαλούμενο «Γαλλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI 24ώρου με δαμάσκηνο Η κρέμα 24ωρου με βασικά συστατικά το Μέλι την Aloe Vera και το έλαιο Δαμάσκηνου, τρέφουν και προστατεύουν το δέρμα, προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

Professional Information

Professional Information ΣΥΣΤΗΜΑ FILLERS ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ Φυσικό σύστημα ομορφιάς για την αναζωογόνησητου δέρματος, τη διόρθωση των ρυτίδων, την αύξηση του όγκου του προσώπου και τη μοντελοποίηση του περιγράμματος του προσώπου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ; ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Το υαλουρονικό οξύ είναι ανιονική γλυκοζαμινογλυκάνη χωρίς θειικά άλατα που είναι ευρέως κατανεμημένο στους συνδετικούς, επιθηλιακούς και νευρικούς ιστούς.

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΕΡΜΟ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!

ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΕΡΜΟ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ! Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΡΑΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότεροι ενδιαφέρονται για τις δερμο-αισθητικές διαδικασίες με στόχο τη γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Τι είναι η Cold Laser LLLT Η θεραπεία με Laser, θεωρείται η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα. Το Laser δεν περιέχει χημικές ουσίες, είναι καθαρή ενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP FACE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP FACE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP FACE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Dimethicone, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber Extract, Octocrylene, Hydrolyzed

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την UV ακτινοβολία. Οι δερματολόγοι λένε πως έχει αποδειχθεί μεγάλος ο ρόλος της υπεριώδους ακτινοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

Dectro International. Dectro International reserved.2010. www.dectro.com

Dectro International. Dectro International reserved.2010. www.dectro.com APILUX 2G APL Η Dectro,με την άριστη τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση της τριχοφιύας,πιστεύοντας ότι η τεχνολογία της επιτρέπει πλέον να κατασκευάσει ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο μηχάνημα φωτόλυσης, χρηματοδότησε

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 21, Ιανουάριος Μάρτιος 2003

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 21, Ιανουάριος Μάρτιος 2003 Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 21, Ιανουάριος Μάρτιος 2003 Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και δημιουργός των

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Το όμορφο. πρόσωπο. της επιστήμης ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το όμορφο. πρόσωπο. της επιστήμης ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Το όμορφο πρόσωπο της επιστήμης ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ H Φίλες και φίλοι, επιστημονική ομάδα του ιατρείου μου και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε και να σας ευχαριστήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΒΙΟ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΒΙΟ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ L-ΛΥΣΙΝΗ, L-ΠΡΟΛΙΝΗ, ΓΛΥΚΙΝΗ, L-ΛΕΥΚΙΝΗ * Το γράµµα J χρησιµοποιήθηκε στην Ιταλική γλώσσα µέχρι το τέλος του 20ου αιώνα,

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά. Πειράματα έδειξαν ότι εκείνα τα νεογέννητα που είχαν περισσότερα χάδια, αναπτύσσονταν και μάθαιναν γρηγορότερα.

Γενικά. Πειράματα έδειξαν ότι εκείνα τα νεογέννητα που είχαν περισσότερα χάδια, αναπτύσσονταν και μάθαιναν γρηγορότερα. Stress και Δέρμα Γενικά Το δέρμα, ως όργανο αισθητήριο της αφής, θερμοκρασίας, πόνου, ερωτογόνος ζώνης, έχει μεγάλη σημασία σε όλες τις ηλικίες. Είναι όργανο συναισθηματικής έκφρασης και τόπος αποφόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW...

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... VITALE 25+ REVERSALIST 40+ ULTIMATE 50+ PLATINUM 60+ CLINICAL ALL AGES GENICS ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στον οδηγό σας για να αυξήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε μόνο ενέσιμα φάρμακα και μόνο στο σημείο που πάσχει. ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ξεκίνησε στη λογική του γιατί να μη χορηγήσω ένα αντιφλεγμονώδες

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

histogenesis Dr.Stefanos Goudelas, Dermatologist

histogenesis Dr.Stefanos Goudelas, Dermatologist histogenesis Dr.Stefanos Goudelas, Dermatologist histogenesis αισθητική προσώπου Dr. Stefanos Goudelas, Dermatologist η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης Dr. Stefanos Goudelas

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα σύσφιξης στήθους

Κρέμα σύσφιξης στήθους Κρέμα σύσφιξης στήθους Το σχήμα και η σταθερότητα του στήθους εξαρτώνται από το λιπώδη κυτταρικό ιστό που διατηρεί το στήθος στο ύψος και στη θέση του. Η συνταγή που ακολουθεί είναι απλή - καλή κρέμα σύσφιξη

Διαβάστε περισσότερα

Radiofrequency. 1. Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;

Radiofrequency. 1. Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες; Radiofrequency Η χρήση συσκευών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία των Ραδιοσυχνοτήτων (Radiofrequency ή RF) ανήκει στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Αισθητικής, με σημείο έναρξης το 2000, όπου η

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 O ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (AHA) ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ BOTOXTΩΝ ΡΥΤΙ ΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ BOTOXTΩΝ ΡΥΤΙ ΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ BOTOXTΩΝ ΡΥΤΙ ΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ Τι είναι το ΒΟΤΟΧ; Το ΒΟΤΟΧ είναι ίσως η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντιμετώπισης της γήρανσης και των ρυτίδων σήμερα. Μόνο το 2005 και μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστηριακή άσκηση L0: Ασφάλεια και προστασία από ακτινοβολία Laser. Σύγκριση έντασης ακτινοβολίας Laser με συμβατικές πηγές φωτός

Εργαστηριακή άσκηση L0: Ασφάλεια και προστασία από ακτινοβολία Laser. Σύγκριση έντασης ακτινοβολίας Laser με συμβατικές πηγές φωτός Εργαστηριακή άσκηση L0: Ασφάλεια και προστασία από ακτινοβολία Laser. Σύγκριση έντασης ακτινοβολίας Laser με συμβατικές πηγές φωτός Σκοπός: Σκοπός της άσκησης αυτής είναι η κατανόηση και επίγνωση των κινδύνων

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχοι Αποτελεσματικότητας Υποστήριξη Ισχυρισμών Καλλυντικών Προϊόντων

Έλεγχοι Αποτελεσματικότητας Υποστήριξη Ισχυρισμών Καλλυντικών Προϊόντων Έλεγχοι Αποτελεσματικότητας Υποστήριξη Ισχυρισμών Καλλυντικών Προϊόντων Σοφία Χατζηαντωνίου Φαρμακοποιός, PhD Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Υπουργική

Διαβάστε περισσότερα

Η γήρανση του δέρματος

Η γήρανση του δέρματος WWW.DERMATUDE.COM Η γήρανση του δέρματος Το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης από την ηλικία των 25 ετών. Γίνεται λεπτότερο, η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται και η φυσική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου Orisha Facials - Αγωγές προσώπου * SPA Βαθύς καθαρισµός προσώπου Νιώστε το δέρµα σας να αναπνέει µε δεκαπέντε συνολικά στοιχεία από τον πλούτο της θάλασσας σε οκτώ φάσεις λεπτοµερούς φροντίδας! X-te Σύστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με εμάς. Η εταιρία μας διαθέτει μία έντονη και δυναμική παρουσία στον χώρο των διεθνών κλινικών μελετών από το 1998.

Σχετικά με εμάς. Η εταιρία μας διαθέτει μία έντονη και δυναμική παρουσία στον χώρο των διεθνών κλινικών μελετών από το 1998. Καλωσορίσατε στην. Με χαρά μας σας υποδεχόμαστε στο καλαίσθητο και πολυτελές περιβάλλον του ιδιόκτητου νεοκλασικού μας κτηρίου, 400m 2, που βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από το «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 5 ο ΕΚΔΟΧΑ ΕΚΔΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ 2Care Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ ΒΑΦΗ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ.

Διαβάστε περισσότερα

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη OUR PHILOSOPHY H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, να αξιoποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ρ Έλενα Κουλλαπή 2014

ρ Έλενα Κουλλαπή 2014 ρ Έλενα Κουλλαπή 2014 Το µεγαλύτερο όργανο του σώµατο Μέση επιφάνεια περίπου 2 m2 Το βάρο του δέρµατο (χωρί το υποδόριο λίπο ) είναι κατά µέσο όρο 4,85 Kgr στον ενήλικο άνδρα και 3,18 Kgr στην ενήλικη

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία

Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία Η Τεχνολογία και η Επιστήμη κάνουν τη διαφορά Τα NewDAY είναι πρωτοπόρα και Σύγχρονα κέντρα αδυνατίσματος, αισθητικών εφαρμογών, αποτρίχωσης και Laser Τα NewDAY

Διαβάστε περισσότερα