Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ Πρέβεζα Πάργα - Λευκάδα - Ιθάκη Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα 3 ημέρες 26-28/10 & 27 29/10

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ Πρέβεζα Πάργα - Λευκάδα - Ιθάκη Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα 3 ημέρες 26-28/10 & 27 29/10"

Transcript

1 Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ Πρέβεζα Πάργα - Λευκάδα - Ιθάκη Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα 3 ημέρες 26-28/10 & 27 29/10 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ (430χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08:00 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας έχουμε μια υπέροχη διαδρομή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη. Χρόνος για γεύμα εξ ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ - ΙΘΑΚΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (140χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόννησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, και το πανέμορφο Κιόνι της Ιθάκης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΣΥΒΟΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450χλμ) Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα.Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη IONIAN-P (Λυγιά Πρεβέζης ) 125 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας Τις εκδρομές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις Ημιδιατροφή. Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

2 Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ Πρέβεζα Πάργα - Λευκάδα - Ιθάκη Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα 4 ημέρες 26 29/ 10 /17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ (430χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08:00 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας έχουμε μια υπέροχη διαδρομή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη και την αρχαία Νικόπολη. Χρόνος για γεύμα εξ ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ- ΙΘΑΚΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (140χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόννησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, και το πανέμορφο Κιόνι της Ιθάκης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΠΑΡΓΑ - ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ (130χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο. Επίσκεψη και περιήγηση στο Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας.Συνεχίζουμε για την γραφική, νησιωτική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στην πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ μετά το δείπνο θα κάνουμε βόλτα στον πεζόδρομο της όμορφης παραλίας της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση. 4 η μέρα : ΣΥΒΟΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα.Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη IONIAN-P (Λυγιά Πρεβέζης ) 175 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας Τις εκδρομές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας. Τις 3 διανυκτερεύσεις Ημιδιατροφή. Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

3 ΠΡΕΒΕΖΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ Πάργα Λευκάδα Σύβοτα - Γιάννενα 4 ημέρες 26 29/ 10 /17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΤΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ (430χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08:00 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του, Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας έχουμε μια υπέροχη διαδρομή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη και την αρχαία Νικόπολη. Χρόνος για γεύμα εξ ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ - κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (140χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, περνώντας από τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΡΟΔΑΥΓΗ - ΓΕΦ. ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ (160χλμ.) Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή με βουνό και κάμπο, με ιστορία και φύση, με Άραχθο και Τζουμέρκα. Πρώτη μας συνάντηση με ένα από τα γραφικότερα χωριά, της περιοχής την Ροδαυγή, με άφθονα τρεχούμενα νερά, την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο, χτισμένη το 1804, και την απολαυστική θέα στην μαγευτική κοιλάδα του Άραχθου. Στην Πλάκα μας περιμένει ότι έχει απομείνει από το αρχιτεκτονικό μεγαλούργημα ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Ελλάδας. Συνεχίζουμε και περνώντας από τα Άγναντα στην καρδιά των Τζουμέρκων, σκαρφαλωμένα στα 700 μ., φτάνουμε στα Πράμαντα και στο σπήλαιο Ανεμότρυπας, με τρία επίπεδα και τον θάλαμο της κόκκινης λίμνης, που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Μετά το δείπνο θα περπατήσουμε τα γραφικά στενά και τις ανηφοριές της Πάργας. Διανυκτέρευση. 4 η μέρα : ΣΥΒΟΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450χλμ) Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα.Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη IONIAN-P (Λυγιά Πρεβέζης ) 175 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 3 διανυκτερεύσεις. Ημιδιατροφή Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

4 ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 3 ημέρες 26 28/10/17 & 27 29/10/17 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλμ) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00πμ. Περνώντας έξω από Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Βρέλλη. Συνεχίζουμε διασχίζοντας τα Γιαννιώτικα Τέμπη φτάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας.Ο δρόμος, μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη. Χρόνος για γεύμα εξ ιδιων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΛΥΓΙΑ ΡΟΔΑΥΓΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΑΜΑΝΤΑ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ (160χλμ) Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή με βουνό και κάμπο, με ιστορία και φύση, με Άραχθο και Τζουμέρκα. Πρώτη μας συνάντηση με ένα από τα γραφικότερα ορεινά χωρία, τις περιοχής την Ροδαυγή με άφθονα τρεχούμενα νερά, την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο, χτισμένη το 1804 και την απολαυστική θέα στη μαγευτική κοιλάδα του Αράχθου. Στην Πλάκα μας περιμένει ότι έχει απομείνει από το αρχιτεκτονικό μεγαλούργημα <<Γέφυρα της Πλάκας>> το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Ελλάδας. Συνεχίζουμε και περνώντας από τα Άγναντα, στην καρδιά των Τζουμέρκων σκαρφαλωμένο στα 700μ, φθάνουμε στα Πράμαντα και το σπήλαιο Ανεμότρυπα, με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης Λίμνης που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (420 χλμ) Πρόγευμα και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στα Ιωάννινα. Προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης στην Παμβώτιδα λίμνη. Το Μέτσοβο μας περιμένει για γεύμα εξ ιδίων, και αγορά τυροκομικών προϊόντων. Στάση για καφέ καθοδόν. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη. IONIAN-P (Λυγιά Πρεβέζης ) 125 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. ημιδιατροφή. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

5 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ Ελάτη Περτούλι Μετέωρα 3ημέρες 26-28/10/17 & 27 29/10/ 17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.(250 χλμ) Αναχώρηση από τα γραφεία μας, στις και φθάνουμε στην Καλαμπάκα, όπου θα επισκεφτούμε τον Ιερό Βράχο των Μετεώρων. Θα δούμε τα μοναστήρια Μονή Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια γεύμα εξ ιδίων στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στα Τρίκαλα. Μια πόλη με δένδρα, φύση και το φυσικό στολίδι της (τον ποταμό Ληθαίο) γεμίζουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Αναχώρηση για Καλαμπάκα. Διαν/ση. 2 η μέρα : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ (150 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της ανατολικής Πίνδου κτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση. 3 η μέρα : ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ (400 χλμ). Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται 25 χλμ. δυτικά της Καρδίτσας. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και τους αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ αυτήν. Συνεχίζουμε, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στο Λαμπερό, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας. Hotel EDELWEISS 3* 115 με πρωινό Hotel LIKNON 4* 135 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Πρωινά. Πρωινά. Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

6 ΑΘΗΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ Μουσείο Ακρόπολης 3 ημέρες 26-28/10/17 & 27-29/10/17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ(500χλμ) Αναχώρηση στις 07:00, από τα γραφεία μας. Στάση στην Λάρισα για καφέ. Άφιξη στην Αθήνα και με το πούλμαν περιήγηση στην πρωτεύουσα όπου θα δούμε τα σημαντικότερα σημεία, την Πλατεία Συντάγματος, την Βουλή, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός, τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος δείπνο και το βράδυ βόλτα στο Μοναστηράκι ή στη Πλάκα. Διανυκτέρευση 2η μέρα : ΑΙΓΙΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ) Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην Αίγινα και επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο , από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο όπου το 1961 ανακηρύχτηκε Άγιος. Συνεχίζουμε για το Ψαροχώρι της Πέρδικας, παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Επιστροφή στην Αθήνα. Δείπνο - Διανυκτέρευση. 3η μέρα : ΑΘΗΝΑ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (500χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στο νέο υπερσύχρονο μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, αφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Hotel PRESIDENT 4* 149 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Περιηγήσεις και μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα και την ξενάγηση στο μουσείο και στην Ακρόπολη. Αρχηγό-συνοδό. Επίσημο ξεναγό. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε προαιρετικό.

7 ΥΠΑΤΗ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Αράχωβα Μονή Αγάθωνος Λαμία Δελφοί 3ημέρες 26-28/10/17 28/10/17 & 27 29/10/17 1 η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ (350 χλμ) Αναχώρηση στις από τα γραφεία μας. Μέσω Λαμίας (γεύμα εξ ιδίων), φθάνουμε στα Λουτρά Υπάτης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, λίγη ξεκούραση και μετάβαση στη Μονή Αγάθωνος που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στις πλαγιές του βουνού, προσκύνημα και αναχώρηση για Λαμία. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα: ΥΠΑΤΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ (200 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το όμορφο Καρπενήσι. Στάση για καφέ και γνωριμία με την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην συνέχεια μετάβαση στην Μονή Προυσιώτισσα, χτισμένη σε απότομο βράχο που έχτισαν το 829 μ.χ. οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος οι οποίοι έφεραν την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας, που σώθηκε από θαύμα στην περίοδο των εικονομαχιών. Γεύμα καθοδόν εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο εξ ιδίων με προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα: ΥΠΑΤΗ ΔΕΛΦΟΙ ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450 χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για τους Δελφούς. Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο και επίσκεψη του μουσείου. Στην συνέχεια μετάβαση στην Αράχωβα, χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με την πόλη και αγορά αναμνηστικών δώρων. Γεύμα καθοδόν εξ ιδίων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη. Hotel PRIGKIPIKON 3* 115 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Πρωινό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.φπα ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

8 ΚΕΡΚΥΡΑ 4ημέρες 26 29/ 10 / 17 1 η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ (470 χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις για Ηγουμενίτσα δια μέσου Γρεβενών ( στάση για καφέ ), Μετσόβου, Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Κέρκυρα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας,. Διανυκτέρευση. 2 η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ. Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Ξενάγηση στο Αχίλλειο και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Επίσκεψη στο Βρετανικό Παλάτι, το Ναό Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα αναχώρηση για το Κανόνι στην νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της Ελλάδος με θέα τα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος για φωτογραφίες και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση. 3 η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου που ιδρύθηκε το 1225, το τωρινό κτίσμα είναι του 18 ου -19 ου αι. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο και βόλτα στην πόλη τις Κέρκυρας. Διανυκτέρευση. 4 η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (470χλμ) Πρόγευμα και επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Ιωάννινα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στο Κάστρο και να επισκεφθούμε το νησάκι της κυρά Φροσύνης. Γεύμα εξ ιδίων και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ έξω από τα Γρεβενά. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη. Hotel ΑΜΑΛΙΑ 3* 155 με ημιδιατροφή Hotel MAGNA GRAECIA 4* 165 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Ημιδιατροφή. Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Ηγουμενίτσα Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.φπα ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

9 ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ 3 ημέρες 26 28/ 10/ 17 & 27 29/ 10/ 17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ- ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ (550χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις για Εύβοια δια μέσου Λαμίας, Χαλκίδας (στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία). Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ξενοδοχείο Thermae Sylla για καφέ. Χρόνος ελεύθερος στην παραλία της Αιδηψού. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΙΣΤΙΑΙΑ (40χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16 ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό. Χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα εξ ιδίων και ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για την Ιστιαία, εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΑΙΔΗΨΟΣ ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (280χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ. Αναχώρηση για το Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ. Hotel 40 ΠΛΑΤΑΝΙΑ 3* 129 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας - Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή. - Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα - Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας - Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο Γλύφα - Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.φπα Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

10 ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 4ημέρες 26 29/ 10 / 17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ ΙΤΕΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (455 χλμ) Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο μας. Δια μέσου, Λαμίας, φτάνουμε στην πανέμορφη Ιτέα για γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την γραφική πόλη της Ναυπάκτου με το βενετσιάνικο λιμανάκι και το καλοδιατηρημένο κάστρο της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ ΕΛΑΤΟΥ- ΤΕΡΨΙΘΕΑ (192 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία. Το ανατολικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας, βορείως της Ναύπακτου και ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα βρίσκονται τα υπέροχα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, διεσπαρμένα σε κατάφυτους ορεινούς όγκους. Με ορμητήριο την Άνω και Κάτω Χώρα (χωριά με παραδοσιακό χρώμα), φθάνουμε στην Ελατού, χωριό κτισμένο μέσα σε ελατόδασος και συνεχίζοντας για την Τερψιθέα, χτισμένη αμφιθεατρικά, θα γευματίσουμε εξ ιδίων όπου βολέψει το πρόγραμμα. Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς. Ατίθασο φυσικό περιβάλλον, τα πανύψηλα βουνά ελάτης, μαύρης πεύκης και καστανιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΘΕΡΜΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ (200 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το Τρίκορφο (Μονή Σααρώθ Παπαροκάδες). Μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για ορεινή Τριχωνίδα περνώντας από το χάνι Μπάνια φτάνουμε στο Θερμό. Πανέμορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσμά του Αιτωλού. Περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, τοξωτά γεφύρια, νερόμυλοι, σπάνια δείγματα μακρόχρονης ιστορίας. Γεύμα εξ ιδίων στο Θέρμο και το απογευματάκι καφέ στο Πετροχώρι με θέα την λίμνη Τριχωνίδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 4 η μέρα: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΓΡΑΒΙΑ ΛΑΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (455 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Θα πιούμε τον καφέ μας στο ιστορικό Γαλαξίδι με τα πολλά αρχοντικά και μέσω Γραβιάς όπου θα επισκεφτούμε το γνωστό Χάνι της Γραβιάς,στην συνέχεια με γεύμα εξ ιδίων καθοδόν θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη. ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ / FLISVOS 3* 165 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Πρωινό. Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

11 ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ Πέραμα, Μουσείο Βρέλη, Μέτσοβο, Καλαμπάκα, Ελάτη 3 ημέρες 26-28/10/17 & 27 29/10/17 1 η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ (270 χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00. Πρώτη στάση στο Πέραμα όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο σπήλαιο και συνεχίζουμε για το Μπιζάνι όπου βρίσκεται το μοναδικό μουσείο του Βρέλλη, με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη στα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ZAΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ AΡΙΣΤΗ ΤΖΕΠΕΛΟΒΟ- ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ( 130 χλμ. ) Πρωινό και αναχώρηση για τα γνωστά Ζαγοροχώρια. Αρίστη, το πρώτο Ζαγοροχώρι με τα χαρακτηριστικά πέτρινα σπίτια και τη γραφική πλατεία με τον πλάτανο. Στο Μονοδένδρι θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής χτισμένο στη χαράδρα του Βίκου. Συνεχίζουμε για το Τσεπέλοβο, το μεγαλύτερο από τα 44 χωριά του Ζαγορίου, βρίσκεται στο κέντρο του εθνικού πάρκου της βόρειας Πίνδου. Επιστροφή στα Γιάννενα και περιήγηση της πόλης, θα επισκεφθούμε με καραβάκι τη λίμνη Παμβώτιδα, την λίμνη της Κυρά Φροσύνης, το νησάκι, ένας παραδοσιακός οικισμός έκτασης 350 στρεμμάτων, χτισμένος με πέτρα, με γραφικά δρομάκια, μαγαζάκια με δείγματα λαϊκής τέχνης, καφενεία με παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά, εδώ θα επισκεφθούμε την Μονή Αγίου Παντελεήμονος στα κελιά του οποίου σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά, όταν αυτός προσπάθησε να διασωθεί από την πολιορκία του Χουρσίτ Πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση, και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα: ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΕΛΑΤΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (420 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο, στάση για καφέ και βόλτα. Συνεχίζουμε για την Καλαμπάκα, όμορφη πόλη χτισμένη στις ρίζες του βράχου των Μετεώρων. Το μεσημέρι άφιξη στην Ελάτη, γραφικό χωριό και γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο σε υψόμετρο 950μέτρων. Εδώ θα έχετε χρόνο για να γευματίσετε προαιρετικά στις παραδοσιακές ταβέρνες. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη, άφιξη το βράδυ. Hotel DOVITEL 4*, Πέραμα 135 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Πρωινό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

12 ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ Ύδρα Σπέτσες Επίδαυρος 4 ημέρες 26 29/10/17 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΤΟΛΟ (680 χλμ) Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06.30πμ από το γραφείο μας. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές του τόσο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Ο επόμενος σταθμός μας το γραφικό Τολό όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ (120 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφτούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δυο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική. Θα επισκεφθούμε το αξιόλογο ναυτικό μουσείο του νησιού. Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες. Εδώ θα επισκεφτούμε το σπίτι μουσείο της Μπουμπουλίνας και το ναό του Αγίου Νικόλαου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Τολό. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΕΡΜΙΟΝΗ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΑΛΑΤΑΣ ΠΟΡΟΣ (250 χλμ) Πρόγευμα. Αμέσως αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας το Ναύπλιο, σκέτη ζωγραφιά, λες κι έχει βγει από τα παραμύθια. Πάρα πολλά και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα της πόλης μια και το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας. Η γοητεία της ξεδιπλώνεται σε κάθε βήμα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, στο Παλαμήδι και στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, όπως και στον Ναό του Άγιου Σπυρίδωνα όπου το 1831 δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Και αφού ξεκουραστούμε πίνοντας το καφέ μας θα συνεχίσουμε για το Πόρο αφού περάσουμε από Ερμιόνη άφιξη στο Γαλατά επιβίβαση στο καράβι για τον καταπράσινο Πόρο χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο όμορφο νησί. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 4 Η ΜΕΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680 χλμ) Πρόγευμα. Τελευταία μέρα της εκδρομής μας. Όμως οι εκπλήξεις μας δεν έχουν τελειώσει. Ο πρώτος μας σταθμός οι Μυκήνες, όπου θα επισκεφτούμε το ανάκτορο του Αγαμέμνονα και έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Αναχώρηση για τον Ισθμό, η διώρυγα που χωρίζει την Πελοπόννησο από την Στερεά Ελλάδα. Θα πιούμε τον καφέ μας. Το ταξίδι της επιστροφής μας αρχίζει με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων. Φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ. FLISVOS / PARADISE LOST 3* 179 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο ημιδιατροφή Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στις παροχές του προγράμματος

13 Τ Η Ν Ο Σ 4 ημέρες αναχώρηση βράδυ 26/10 βράδυ 29/10/17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΦΗΝΑ (520χλμ) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθοδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. 2 η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ ΤΗΝΟΣ Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα. 3 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Προσκύνημα στον Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε τον γύρο του νησιού. Όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων.αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια.. Επιστροφή και απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της 4 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(520χλμ) Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθ οδoν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Τιμή συμμετοχής : Τιμή συμμετοχής 4ημέρες βράδυ Διατροφή Δωμάτια ΝΙΚΗ Δωμάτια PALADA Δωμάτια SOULA Hotel LEANDROS / BYZANTIO 135 ΠΡΩΙΝΟ Hotel LITO 139 ΠΡΩΙΝΟ Hotel OASIS 145 ΠΡΩΙΝΟ Hotel AGERI 149 ΠΡΩΙΝΟ Hotel FAVIE 165 ΠΡΩΙΝΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα Τήνος Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο. Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

14 ΤΗΝΟΣ 4 ημέρες αναχώρηση πρωί 26 29/10/17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΑΦΗΝΑ ΤΗΝΟΣ(520χλμ) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις και περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε την Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. 2 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Προσκύνημα στον Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε τον γύρο του νησιού. Όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων.αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Επιστροφή και απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της 3 η μέρα : ΤΗΝΟΣ (ΜΥΚΟΝΟΣ) Πρωινό. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε προαιρετικά την κοσμοπολίτικη Μύκονο όπου μπορείτε να γνωρίσετε το πανέμορφο νησί και να περπατήσετε στα στενά δρομάκια της Χώρας.Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή το απόγευμα στην Τήνο. 4 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(520χλμ) Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Τιμή συμμετοχής : Τιμή συμμετοχής 4ημέρες πρωί Διατροφή Δωμάτια ΝΙΚΗ Δωμάτια PALADA Δωμάτια SOULA Hotel LEANDROS / BYZANTIO 155 ΠΡΩΙΝΟ Hotel LITO 159 ΠΡΩΙΝΟ Hotel OASIS 165 ΠΡΩΙΝΟ Hotel AGERI 169 ΠΡΩΙΝΟ Hotel FAVIE 179 ΠΡΩΙΝΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα Τήνος Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα 3 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA, SOULA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

15 ΟΧΡΙΔΑ 4 ημέρες 26 29/10 3 ημέρες 26-28/10 & 27 29/10 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΙΤΟΛΑ ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.) Αναχώρηση στις από τα γραφεία μας και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάση για καφέ, άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Στάση στη Μπιτόλα γνωστό μοναστηράκι, προαιρετικό γεύμα και αναχώρηση για την Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. 2 η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση, θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρέπγιτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο Μοναστήρι του Όσιου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του όπως επίσης την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (εκκλησία των βράχων με αγίασμα). Χρόνος ελεύθερος για καφέ με θέα την λίμνη και να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα. Το απόγευμα θα πάμε στην Οχρίδα για να περπατήσουμε στον πεζόδρομο και στην αγορά της. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο με ζωντανή μουσική. 3 η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ Πρωινό και ξεκινάμε για να επισκεφθούμε την πόλη της Οχρίδας, όπου θα δούμε το άγαλμα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο, θα περπατήσουμε κατά μήκος της παραλίας της λίμνης ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για γεύμα. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο, διανυκτέρευση. 4 η μέρα : ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Στρούγκα, τουριστικό θέρετρο στη δυτική όχθη της λίμνης της Οχρίδας, χρόνος για βόλτα και καφέ. Γεύμα στο ξενοδοχείο μας και νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τα σύνορα, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Σημείωση : Στην 3ημερη εκδρομή την 2 η μέρα μετά τον Όσιο Ναούμ θα κάνουμε ξενάγηση στην πόλη της Οχρίδας 4 ημέρες DRIM 4* 175 με πλήρη διατροφή NOVA RIVIERA CITY 4* 189 με πλήρη διατροφή 3 ημέρες DRIM 4* 125 με πλήρη διατροφή NOVA RIVIERA CITY 4* 135 με πλήρη διατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε από τον τιμοκατάλογο. Πλήρης διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο). Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

16 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 40 Εκκλησιές 27 29/10/17 3ημέρες 1 η μέρα :ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (450 ΧΛΜ) Αναχώρηση στις από το γραφείο μας και μέσω Εγνατίας οδού, άφιξη στα σύνορα Καστανιών, έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στο Καραγάτσι (την παλιά Ορεστιάδα, το μικρό Παρίσι όπως ονομαζότανε κάποτε ). Μετάβαση στην πόλη της Αδριανούπολης με το πάρκο Σιουτλουκ, τα ποτάμια (Έβρος,Τούνσας,Άρδας ),τις γέφυρες,τα τεμένη, το Καραβάν Σεράι του Ρουστέμ πασά, το Μπεδεστέν, οι κλειστές αγορές όλα τόσο δεμένα μεταξύ τους, που μας εντυπωσιάζουν στην πρώτη μας γνωριμία με την πόλη.τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (120ΧΛΜ ) Πρωινό και αναχώρηση προς τις 40 Εκκλησιές(Κιρκλαρελι),μια παλιά Ελληνική πόλη όπου, εδώ στις αρχές του 20ου αιώνα, η τοπική κοινότητα αριθμούσε Έλληνες! Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Επιστρέφοντας στην Αδριανούπολη θα περιηγηθούμε στην νέα πόλη και θα σταματήσουμε στο καινούργιο εμπορικό κέντρο της πόλης για αγορές. Επιστρέφοντας στην παλιά πόλη θα ξεναγηθούμε στο Σελιμγιέ Τζαμί το πιο επιβλητικό και μεγαλύτερο της Τουρκίας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύμα με τις ανατολίτικες σπεσιαλιτέ της πόλης. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα :ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΟΥΦΛΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450ΧΛΜ) Πρωινό και η γνωριμία μας με την Αδριανούπολη συνεχίζεται. Το Μπεγιαζιτ Β και το Κουλλιε (συγκρότημα κτηρίων του 1488), το όποιο στεγάζει και το μουσείο υγείας, τα ερείπια του παλατιού του Σαραγι Τζεντιν, τον πύργο της Δικαιοσύνης,το μνημείο των Βαλκανικών αγώνων, καθώς και το χώρο Κίρκ πινάρ όπου κάθε χρόνο διεξάγονται οι πιο γνωστοί αγώνες παραδοσιακής πάλης με λάδι. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα περνώντας μέσα από το Διδυμότειχο και το Σουφλί και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας. TRAKYA CITY 3* 125 με πρωινό SULTAN 3* 135 με πρωινό EDIRNE PALACE 3* 145 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις που αναφέρονται Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Πρωινά. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

17 Β Ε Λ Ι Γ Ρ ΑΔ Ι - Ν Ο Β Ι Σ ΑΝ Τ / 1 0 / 1 7 4ημέρες 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (600 χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Πριν τη βραδινή έξοδο, θα έχουμε το Belgrade by night, όπου μέσα από το λεωφορείο θα θαυμάσουμε τα ολόφωτα κτήρια και τις γέφυρες της πόλης, μιας πόλης πληγωμένης στο πέρασμα της ιστορίας, που στέκει όμως μέχρι σήμερα περήφανη και αγέρωχη. Χρόνος ελευθερος. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και ξενάγηση στην υπέροχη πόλη που βρίσκεται στην συμβολή του Σάβα και του Δούναβη, όπου θα δούμε την κεντρική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα, το μεσαιωνικό κάστρο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νebosja που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, την παλιά πόλη Κόσαντσιτς με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, την Μητρόπολη,το Αρχοντικό της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσας, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας με το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο και το συντριβάνι Τεράζιε και τον Ναό του Αγίου Σάβα (μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στη Σκαδάρλια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική. Εναλλακτικά μια κρουαζιέρα με φαγητό ή ποτό και μουσική στο Δούναβη θα ηταν ιδανική για μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙΣΑΝΤ BΕΛΙΓΡΑΔΙ (180 χλμ.) Πρωινό και κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή φθάνουμε στην πόλη Νόβισαντ την «Αθήνα της Σερβίας», όπου θα δούμε το Δημαρχείο, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, και το κάστρο Petrovaradin με την ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Κρούσεντολ (16 ος αι.),στη Φρούσκα Γκάρα και το Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στο Βελιγραδι, και το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το τοπικό κρασί ή την σέρβικη μπύρα με συνοδεία τοπικών γεύσεων της πόλης, στην ποιό παλιά ταβέρνα, σήμα κατατεθέν της Σέρβικης πρωτεύουσας. Διανυκτέρευση. 4 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (600 χλμ.) Πρωινό. Μέσω Νίς, σύνορα Ευζώνων και με καθ οδόν στάσεις για ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη. KASINA 3* 159 με πρωινό SUMADIJA 4* 175 με ημιδιατροφή Mr PRESIDENT 4* 195 με ημιδιατροφή 88 ROOMS 4* 209 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας Τις 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Διατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικο ελληνόφωνα ξεναγο. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Eισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Δημοτικοί φόροι (1,50 ανά διανυκτέρευση ).

18 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Μπρασόβ Σινάϊα Πύργος του Δράκουλα / 10 / 17 4 ημέρες 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (680 χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις το πρωί. Διέλευση συνόρων Προμαχώνα. Διασχίζοντας την πανέμορφη κοιλάδα του Στρυμόνα συνεχίζουμε για τα Βούλγαρο - Ρουμανικά σύνορα. Μόλις περάσουμε την «Γέφυρα της Φιλίας» που ενώνει την Βουλγαρία με την Ρουμανία πάνω από τον Δούναβη, μπαίνουμε στη Ρουμανία και αφού αφήσουμε πίσω μας το Τζιούρτζιου, φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ξενάγηση) Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Στο ιστορικό κέντρο θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο, το περίφημο Athenaeum (19ος αι.), τα Βασιλικά Ανάκτορα που σήμερα φιλοξενούν το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας, το Παλάτι του Γεωργίου Ενέσκου και την Βουλή, που πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Επίσης θα δούμε την Πατριαρχική Εκκλησία (1658), την αψίδα του Θριάμβου και την Όπερα. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, για να δούμε την εκκλησία της Σταυρουπόλεως, που χτίστηκε από Έλληνα μοναχό και σήμερα είναι προστατευμένο μνημείο της UNESKO. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με παραδοσιακούς χορούς και γλέντι. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΣΙΝΑΙΑ ΜΠΡΑΣΟΒ- ΠΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ (250 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για τα Καρπάθια. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα Πράχωβα, φτάνουμε στο Μπράν με τον Πύργο του Δράκουλα. Από εκεί θα πάμε στο Μπρασόβ, όπου θα θαυμάσουμε τα κτίσματα του 18 ου αιώνα και ιδιαίτερα την Μπισέρικα Νεάγρα (Μαύρη Εκκλησία) την μεγαλύτερη εκκλησία Γοτθικού Ρυθμού από την Βιέννη έως την Κωνσταντινούπολη, το Δημαρχείο, τον Πύργο με το Ρολόι και την Κεντρική Πλατεία. Από εδώ ξεκινάμε για την επιστροφή μας στη Ρουμανική πρωτεύουσα, κατά τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στην πανέμορφη Σινάϊα, όπου θα δούμε το μοναστήρι του Κατακουζηνού, το γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού παλάτι Peles, θερινή κατοικία της Ρουμάνικης Βασιλικής οικογένειας. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Διανυκτερευση. 4 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (750 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω Βουλγαρίας με στάσεις καθοδόν για ξεκούραση και φαγητό, διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα και άφιξη στην πόλη μας το βράδυ. RIN GRAND 4* 175 με ημιδιατροφή RIN CENTRAL 4* 185 με ημιδιατροφή DOUBLE TREE BY HILTON 4* 199 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Διατροφή. Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό του γραφείου μας. Τοπικό ξεναγό ελληνόφωνα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα. Δημοτικοί φόροι (1,50 ανά διανυκτέρευση ).

19 ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ 4 ημέρες 26 29/10 3 ημέρες 27 29/10 1 η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μ. ΡΙΛΛΑ ΣΟΦΙΑ (310χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07:00 για τα σύνορα του Προμαχώνα. Διέλευση συνόρων και σύντομη στάση για καφέ στην γραφική Κρέσνα, μέσα στα στενά του Στρυμόνα. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Ρίλλας που βρίσκεται σε υψομ μ. Θα δούμε την εκκλησία της Γεννήσεως της Θεοτόκου, το παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Χριστού, τον μεσαιωνικό πύργο Χρέλιο και κυρίως το κομψοτέχνημα του Σταυρού του Ραφαήλ. Συνεχίζοντας, φτάνουμε στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, και χρόνος ελεύθερος, για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΣΟΦΙΑ Πρωινό. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στη ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το άγαλμα του Τσάρου ελευθερωτή, τις εκκλησιές της Αγίας Κυριακής, της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Γεωργίου [Ροτόντα], τον Καθεδρικό ναό του Αλέξανδρου Νέφσκι κ.λπ. Κατά την επιστροφή μας θα δούμε το Μνημείο της Ειρήνης [Καμπάνες]. Στο μνημείο αυτό υπάρχουν καμπάνες που έχουν δωρίσει τα κράτη όλου του κόσμου, συνεισφορά στην παγκόσμια ειρήνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (260χλμ.) Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για Φιλιππούπολη. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου και ανάμεσα σε επτά λόφους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με σημαντική θέση στην οικονομία, στο εμπόριο και στις επιστήμες. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου και το σπίτι του Λαμαρτίνου. Συνεχίζοντας προς τη νότια πλευρά της παλαιάς πόλης θα δούμε το Ρωμαϊκό Θέατρο με την πανοραμική θέα προς την πόλη, τον λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού και το Ιμαρέτ τζαμί. Ελεύθερος Χρόνος για μια γνωριμία με την όμορφη πόλη και επιστροφή στη Σόφια. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση. 4 η μέρα : ΣΟΦΙΑ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (310χλμ.) Πρόγευμα και ελεύθερος Χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην αγορά της πόλης. Εναλλακτικά μπορείτε εξ ιδίων να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό μουσείο, ή το μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Αναχώρηση για το Σαντάνσκι και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη. Άφιξη νωρίς το βράδυ. Σημείωση: στηv 3ημερη εκδρομή η ξενάγηση της Σόφιας γίνεται την τελευταία μέρα και η εκδρομή στην Φιλιππούπολη την 2 η μέρα. 4 ημέρες SVETA SOFIA 4* 129 με πρωινό BUDAPEST 4* 159 με ημιδιατροφή RAMADA PRINCESS 4* 195 με ημιδιατροφή 3 ημέρες SVETA SOFIA 4* 99 με πρωινό BUDAPEST 4* 125 με ημιδιατροφή RAMADA PRINCESS 4* 139 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις εκδρομές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Διατροφή. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

20 ΑΪΒΑΛΙ Μοσχονήσια Πέργαμος 26-29/ 10/ 17 1 η ημέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΪΒΑΛΙ (690χλμ) Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση στις Με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, φτάνουμε στα σύνορα. Τελωνειακός και αστυνομικός έλεγχος και σύντομη στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη και περνώντας έξω από την Κεσάνη, θα διασχίσουμε τα στενά του Ελλησπόντου από τη Μάδυτο στο Τσανάκκαλε, με το ferry-boat. Δια μέσου μιας πανέμορφης διαδρομής στις κατάφυτες πλαγιές του όρους Ίδη, συνεχίζουμε για Αδραμύττιο όπου θα φτάσουμε στο πανέμορφο Αϊβαλί, τις αλλοτινές Κυδωνιές, μέσα σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδεντρα. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και δείπνο. 2 η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ-ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ (60+60χλμ) Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την Αρχαία Πέργαμο, από τις λαμπρότερες πόλεις της αρχαιότητας. Ξενάγηση στο Ασκληπιείο, την Βασιλική του Αγίου Ιωάννου, την Κόκκινη Αυλή. Στάση για γεύμα εξ ιδίων και το απόγευμα, θα περιηγηθούμε στο Αϊβαλί, στα γραφικά σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά σπίτια που σώζονται ακόμη και κοσμούν το Αϊβαλί. Βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τις παραδοσιακές ταβέρνες και επίσκεψη στα πανέμορφα Μοσχονήσια, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στο κόλπο του Αιβαλιού. Επίσκεψη στον Ανακαινισμένο Ναό των Ταξιαρχών του Επιστροφή στο ξενοδοχείο, στο Αϊβαλί & δείπνο. 3 η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ -ΣΜΥΡΝΗ ( χλμ) Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φώκαια. Στάση στο γραφικό λιμάνι και στη συνέχεια διάμεσου Μενεμένης & Κορδελιού, φτάνουμε στην πολύπαθη Σμύρνη. Περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό Ρολόι του, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία της, το γραφικό Κορντόν και τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης, το Κεμέραλτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,στο Αϊβαλί & δείπνο. 4 η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (690χλμ) Πρωινό και συνεχίζουμε μέσω Αδραμυτίου για Τσανάκκαλε. Εφόσον υπάρχει ικανός χρόνος, επίσκεψη στις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας, την πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και αντίγραφο του Δούρειου Ίππου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με τα αλλεπάλληλα στρώματα υπολειμμάτων από τις διάφορες φάσεις ύπαρξης της πόλης. Θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων, για να φτάσουμε στην Καλλίπολη, γενέτειρα της γνωστής Σοφίας Βέμπο. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. MARE 3* 125 με ημιδιατροφή KALIF 3* 135 με ημιδιατροφή Περιλαμβάνονται: Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνονται: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

21 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ 4 ημέρες / 3νύχτες 26 29/10 /17 1η μέρα :ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (620 χλμ) Αναχώρηση στις 06.00πμ από τα γραφεία μας και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα. Έλεγχος διαβατηρίων και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μια πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στα όμορφα και γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν, θα σας ενθουσιάσει διανυκτέρευση. 2η μέρα :ΑΓΟΡΑ & ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ Πρωινό και συνεχίζουμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.α., χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο «παζάρι», φυσικά. Στο χρόνο αυτό μπορείτε να περάσετε και μια βόλτα από την Αιγυπτιακή αγορά (Μισίρ Τσαρσί). Ακολούθως περνάμε από την πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου στην ασιατική ακτή. Άφιξη στη Χαλκηδόνα. Συνεχίζουμε για το λιμάνι του Μπόσταντζι, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για τα μαγευτικά και καταπράσινα Πριγκιπόνησα. Άφιξη στην Πρίγκιπο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα με τα γραφικά παϊτόνια. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την ανάβαση-προσκύνημα στο μοναστήρι του Αϊ-Γιώργη του Κουδουνά. Γεύμα ατομικά σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 3η μέρα :ΜΟΥΣΕΙΑ & ΒΟΣΠΟΡΟΣ Μετά το πρωινό η μέρα μας αρχίζει με προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου, από θαλάσσης, θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε για ξενάγηση την Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή-Υδραγωγείο)του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του Επίσκεψη στο Ανάκτορο του Τοπ Καπί (αλλοτινή κατοικία του Σουλτάνου) με τα θαυμαστά εκθέματά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική βραδιά σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. 4η μέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (620χλμ) Πρωινό και επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ. Χ, και στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλή) με τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και τους τάφους των Πατριαρχών. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ISTANBUL FORUM, ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα επισκεφθούμε το Aquarium (Ενυδρείο), όπου εκτίθενται πάνω από διαφορετικά θαλασσινών ειδών & ψαριών. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στη Θεσσαλονίκη. Τιμή συμμετοχής : CUENTO 4* 149 με πρωινό FERONYA / FERMAN HILAL 4* 165 με πρωινό CARTOON / SEMINAL 4* 179 με πρωινό CRYSTAL/GREEN PARK 4* 185 με πρωινό Περιλαμβάνει: Μεταφορές-μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας. Τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Επιλεγμένη διατροφή. Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ ιδίων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (790 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 πμ. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση &

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ Μαρτίου 2019

ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ Μαρτίου 2019 ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ 23-25 Μαρτίου 2019 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ- ΑΙΔΗΨΟΣ (550χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Λάρισας (στάση για καφέ) Λαμίας, φθάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ. 3 ημέρες /3 /17

ΚΕΡΚΥΡΑ. 3 ημέρες /3 /17 ΚΕΡΚΥΡΑ 3 ημέρες 24-26 /3 /17 1 η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Ageri Hotel sup. www.ageri.gr Oceanis Hotel sup. Βρίσκεται στη Χώρα της Τήνου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC/ μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 & 5ηµέρες αεροπορικώς Αναχ: Κάθε Πέµπτη από 07/05 έως και 18/06/15 www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,,18.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.211720102 211 72010, FAX 211 7201018 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΕΥΡΩΠΗΣ ανοιξιάτικες αποδράσεις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΕΥΡΩΠΗΣ www.dieseltravel.gr Περιεχόμενα Κωνσταντινούπολη 3 4 & 5 ημέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη & Καππαδοκία 4 6 & 8 ημέρες οδικώς Μικρά

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες Τήνος 3 ηµέρες Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες 1η ηµέρα: Ραφήνα - Τήνος Συγκέντρωση στα γραφεία µας στις 07:30 και αναχώρηση µε ενδιάµεσες στάσεις για Ραφήνα απ όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο!

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο! ΤΗΝΟΣ για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Μεταφορές και ακτοπλοϊκό εισιτήριο ΜΟΝΟ 90 από Θεσσαλονίκη Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα πρωί & βράδυ, Τετάρτη πρωί, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧ. ΗΜ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, Ελάτη, Περτούλι, Μετέωρα ΕΥΒΟΙΑ -ΑΙΔΗΨΟΣ ΞΑΝΘΗ, Πομακοχώρια, Νέστος ΑΘΗΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ Μουσείο Ακρόπολης ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

Οδικές εκδρομές Πρωτομαγιά & Aγ Πνεύμα 2018 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων

Οδικές εκδρομές Πρωτομαγιά & Aγ Πνεύμα 2018 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων Οδικές εκδρομές Πρωτομαγιά & Aγ Πνεύμα 2018 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων Οδικές εκδρομές Δαλματίας ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ ΑΝΑΧ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜ Η ΜΟ ΝΟ ΚΛΙ ΝΟ Κοσμοπολίτικη Λουμπλιάνα 27/0&2 / NOVA / similar / Belgrade

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

γιορτινά ταξίδια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ η επιλογή στα ταξίδια σας!

γιορτινά ταξίδια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ η επιλογή στα ταξίδια σας! γιορτινά ταξίδια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ η επιλογή στα ταξίδια σας! ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ www.dieseltravel.gr ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο,

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες από 119 1η ηµέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Μ. ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ (330χλµ) Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα σύνορα Προµαχώνα. Κάνοντας µία σύντοµη στάση στα αφορολόγητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

οδικές εκδρομές 28 ης Οκτωβρίου 2015 ΝΕΟΣ κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων

οδικές εκδρομές 28 ης Οκτωβρίου 2015 ΝΕΟΣ κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων οδικές εκδρομές 28 ης Οκτωβρίου 2015 ΝΕΟΣ κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων Οδικώς Κωνσταντινούπολη ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΗ GRAND UNAL / similar / περιοχή Λάλελι 119 New hotel ALL INN / OSMANBEY FATIH

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες / 10 / 2018

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες / 10 / 2018 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες 24 28 / 10 / 2018 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΑΤΡΑ (499 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 06.00 αναχώρηση. Κάνοντας στασείς για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΑΤΡΑ (499 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 06.00 αναχώρηση. Διέλευση από Λάρισα, Αλαμάνα, Άμφισσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ταξιδεύουμε μαζί όλο το χρόνο

ταξιδεύουμε μαζί όλο το χρόνο ταξιδεύουμε μαζί όλο το χρόνο ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ www.dieseltravel.gr ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, με ολες τισ αεροπορικες εταιρειες, από το εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα Κωνσταντινούπολη Βαλκάνια

Ελλάδα Κωνσταντινούπολη Βαλκάνια Οδικές εκδρομές 28ης Οκτώβριου 2015 Ελλάδα Κωνσταντινούπολη Βαλκάνια η επιλογή στα ταξίδια σας! 4 ΟΔΙΚΩΣ 2 ΝΥΧΤΕΣ βραδy από 119 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ Η πόλη των δύο Ηπείρων Αναχώρηση: 22/10, 23/10

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ Βενετσιάνικο καρναβάλι

ΚΕΡΚΥΡΑ Βενετσιάνικο καρναβάλι ΚΕΡΚΥΡΑ Βενετσιάνικο καρναβάλι 9 11 Μαρτίου 2019 1 η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ (380χλμ) Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρά Δευτέρα & 25 η Μαρτίου 2019 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων

Καθαρά Δευτέρα & 25 η Μαρτίου 2019 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων Καθαρά Δευτέρα & 2 η Μαρτίου 2019 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων Οδικές εκδρομές Βουκουρεστίου SPECIAL OFFER!!! ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ & Καρπάθια (ημερες-νύχτες) SPECIAL OFFER!!! ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ & Καρπάθια (ημερες-νύχτες)

Διαβάστε περισσότερα

ταξιδεύουμε όλο το χρόνο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ταξιδεύουμε όλο το χρόνο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ταξιδεύουμε όλο το χρόνο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ένα µοναδικό σταυροδρόµι πολιτισµών και ηπείρων. Βυζαντινά µνηµεία, παλάτια σουλτάνων, γραφικά παζάρια µε µεθυστικά αρώµατα Ανατολής, θαλασσινές µυρωδιές στις όχθες του Βόσπορου & της θάλασσας του Μαρµαρά.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ

Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ 4 ΗΜΕΡΕΣ 6-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (630 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 05.00 αναχώρηση. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι,

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βενετσιάνικο καρναβάλι, 3 & 4 ημέρες / 02 / 17 & / 02 / 17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βενετσιάνικο καρναβάλι, 3 & 4 ημέρες / 02 / 17 & / 02 / 17 ΚΕΡΚΥΡΑ Βενετσιάνικο καρναβάλι, 3 & 4 ημέρες 24 27 / 02 / 17 & 25 27 / 02 / 17 1 η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βρείτε μας στο Facebook

www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βρείτε μας στο Facebook www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο τμήμα μας με φιλική εξυπηρέτηση. ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα Καλοκαίρι στηντήνο...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Tήνος Το γνωστό-άγνωστο Κυκλαδονήσι Ελάχιστοι Έλληνες δεν έχουν επισκεφθεί την Τήνο. Πόσοι όμως είναι σε θέση να ισχυριστούν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double room Single room

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη

Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη 4, 5, 6 μέρες στην Κωνσταντινούπολη Πριγκηπονήσια Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικα ξενοδοχεία. ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ. Πρόγραμμα (4 μέρες) ΠΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Απόκριες. 25η. Μαρτίου. Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2 Τηλ.: E: S:

Απόκριες. 25η. Μαρτίου. Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2 Τηλ.: E: S: Απόκριες & 25η Μαρτίου Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2 Τηλ.: 2310 288 488 E: info@dieseltravel.gr S: www.dieseltravel.gr ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΥΡΩΠΗ-ΕΛΛΑ Α Βρείτε µας στα Social Media περιεχόµενα ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βενετσιάνικο καρναβάλι 16/2 19/2 & 17/2 19/2 4 ημέρες & 3 ημέρες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βενετσιάνικο καρναβάλι 16/2 19/2 & 17/2 19/2 4 ημέρες & 3 ημέρες ΚΕΡΚΥΡΑ Βενετσιάνικο καρναβάλι 16/2 19/2 & 17/2 19/2 4 ημέρες & 3 ημέρες 1η Μέρα: Θεσσαλονίκη Μέτσοβο Κέρκυρα(330χλμ) Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί. Στάση στο Μέτσοβο για καφέ και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ. Ύδρα Σπέτσες Επίδαυρος. Τιμή συμμετοχής : 4 ημέρες. Θεσσαλονίκη το βράδυ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την Τις. του γραφείου.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ. Ύδρα Σπέτσες Επίδαυρος. Τιμή συμμετοχής : 4 ημέρες. Θεσσαλονίκη το βράδυ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την Τις. του γραφείου. ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ Ύδρα Σπέτσες Επίδαυρος 02 05 / 06 / 17 4 ημέρες 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΤΟΛΟ (680 χλμ) Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πριγκηπόνησα Αναχώρηση: 10/4/15 ιάρκεια: 4ηµέρες-3νύχτες

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πριγκηπόνησα Αναχώρηση: 10/4/15 ιάρκεια: 4ηµέρες-3νύχτες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πριγκηπόνησα Αναχώρηση: 10/4/15 ιάρκεια: 4ηµέρες-3νύχτες 1η µέρα : ΕΛΛΑ Α ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(620χλµ.) Αναχώρηση στις 06.00 µε προορισµό την ιστορική Κωνσταντινούπολη. Περνώντας την Ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Αναχώρηση: 17/02, 24/03 Διάρκεια: 10 days Τοποθεσίες: Βουδαπέστη Κατηγορία: Εξωτερικού Τύπος: Οδική εκδρομή Πρόγραμμα: 1 η μέρα: Αθήνα Νις ή Κρούσεβατς ή Κραγκούγεβατς Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. η επιλογή στα ταξίδια σας!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. η επιλογή στα ταξίδια σας! 2014 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσφέρουμε 2 τρόπους για να επισκεφθείτε την Τήνο

Σας προσφέρουμε 2 τρόπους για να επισκεφθείτε την Τήνο Η Τήνος με την Παναγιά της Τήνου χαρακτηρίζεται ως το νησί της Μεγαλόχαρης. Εκατοντάδες εκκλησιές και εξωκλήσια επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της Πίστης. Οι περιηγητές την αποκαλούν όμορφη νύφη των Κυκλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. 5 ημέρες Ιουνίου 2019

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. 5 ημέρες Ιουνίου 2019 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες 15 19 Ιουνίου 2019 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΑΤΡΑ (499 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07.00 και αναχώρηση. Διέλευση από Λάρισα, Αλαμάνα, Άμφισσα και

Διαβάστε περισσότερα

autumn winter Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2 Τηλ.: Fax: E:

autumn winter   Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2 Τηλ.: Fax: E: autumn winter T R A V E L www.dieseltravel.gr Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2 Τηλ.: 2310 288 488 2310 256 205-6 Fax: 2310 256 207 E: info@dieseltravel.gr Βρείτε µας στα Social Media ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΥΡΩΠΗ-ΕΛΛΑ Α ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.21033052-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Κωνσταντύπολη - Οικουμενικό Πατριαρχείο - Πριγκιποννήσια - Βόσπορος 4 ή 5 μέρες Κωνσταντύπολη

Διαβάστε περισσότερα

ανοιξιάτικες αποδράσεις

ανοιξιάτικες αποδράσεις ανοιξιάτικες αποδράσεις η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής πραγματοποιεί 7ήμερη (13-19 Ιουνίου 2019) εκδρομή «χατζηλίκι» στη Μ. Ασία!

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής πραγματοποιεί 7ήμερη (13-19 Ιουνίου 2019) εκδρομή «χατζηλίκι» στη Μ. Ασία! Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής πραγματοποιεί 7ήμερη (13-19 Ιουνίου 2019) εκδρομή «χατζηλίκι» στη Μ. Ασία! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ 8ήµερη αεροπορική οδική εκδροµή. ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30 ΜΑΪΟΥ - 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 μόνο 380 + 100 φόροι! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1 η ηµέρα,

Διαβάστε περισσότερα