ΧΡΟΝΙΚΑ Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΡΟΝΙΚΑ Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο 2013"

Transcript

1 ΧΡΟΝΙΚΑ Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο 2013 Τον Ιούνιο 2007 κυκλοφόρησε ο 16ο Τόμο των Σερραϊκών Χρονικών, την επιμέλεια των οποίων είχαν οι κύριοι Γεώργιο Αικατερινίδη, Αναστάσιο Μπέγκο και Θωμά Πέννα. Το καλοκαίρι του 2008 κυκλοφόρησε από τι Εκδόσει Πατάκη το ιστορικό μυθιστόρημα τη κ. Λότη Πέτροβιτ Ανδρουτσοπούλου, Προέδρου τη Εταιρία μα τότε, με τίτλο «Η προφητεία του κόκκινου κρασιού», το οποίο αναφέρεται στο Μελένικο (σημερινό Melnic στη Βουλγαρία). Μετά από πρόταση του τότε Γενικού Γραμματέα κ. Θωμά Πέννα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη συμμετοχή τη Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Σερρών Μελενίκου στη διοργάνωση τη παρουσίαση του βιβλίου. Η εκπροσώπηση τη Εταιρία ανατέθηκε στον κ. Θ. Πέννα. Η πρώτη παρουσίαση έγινε στη Θεσσαλονίκη (20 Νοεμβρίου 2008) από τον καθηγητή του ΑΠΘ κ. Ανδρέα Καρακίτσιο. Προηγήθηκε προλογισμό του κ. Θωμά Πέννα και ακολούθησε σύντομη de profundis αναδρομή τη κ. Πέτροβιτ (βλ. παρακάτω Παράρτημα: I, σελ. 239). Την εκδήλωση έκλεισε ο διακεκριμένο ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ και επίτιμο μέλο τη Εταιρία μα κ. Νικόλαο Μουτσόπουλο με αναφορά στι επιτόπιε εργασίε και μελέτε του στα ερειπωμένα, ελληνικά κάποτε, αρχοντικά τού Μελενίκου. Η κ. Λότη Πέτροβιτ - Ανδρουτσοπούλου και ο κ. Θωμά Πέννα κατά την παρουσίαση του βιβλίου τη στη Θεσσαλονίκη ( ).

2 228 Χρονικά Η δεύτερη παρουσίαση έγινε στην Αθήνα (26 Φεβρουαρίου 2009) από την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλο του Δ.Σ. τη Εταιρία μα κ. Άντα Κατσίκη Γκίβαλου (βλ. Βιβλιοπαρουσιάσει : σελ. 204). Προλόγισε και πάλι ο κ. Θωμά Πέννα (βλ. Παράρτημα: II, σελ. 240) και την παρουσίαση συμπλήρωσε η βιβλιοκριτικό και συγγραφέα κ. Μαρίζα Ντεκάστρο. Και οι δύο παρουσιάσει είχαν μεγάλη επιτυχία. Το βιβλίο βραβεύτηκε με το σχετικό Κρατικό Βραβείο για το 2008 και με το Βραβείο Νεανικού Μυθιστορήματο από το Ελληνικό Τμήμα τη Διεθνού Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ) και ήδη κυκλοφορεί η 5η έκδοσή του. Την 4η Απριλίου 2009 στα Σέρρα και στην Αίθουσα τη Σερραϊκή Πολιτιστική Εταιρεία (Σ.Π.Ε.) πραγματοποιήθηκε, με την συνδιοργάνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών, εκδήλωση τιμή και αποκαλυπτηρίων τών αναρτηθέντων πορτρέτων των αειμνήστων Κωνσταντίνου Καραμανλή, Πέτρου Πέννα, Γεωργίου Καφταντζή και Γεωργίου Χρηστίδη. Για τον Πέτρο Πέννα τον διακεκριμένο δικηγόρο Αθηνών, Βουλευτή και κορυφαίο ιστορικό των Σερρών, εκ των ιδρυτών τη Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Σερρών Μελενίκου, ο οποίο από την ίδρυσή τη διετέλεσε επί 11 συνεχή χρόνια Γενικό Γραμματέα και στη συνέχεια επί 31 συνεχή χρόνια Πρόεδρο την Εισήγηση / Παρουσίαση έκανε ο υιό του και Γ. Γ. τη Εταιρία μα κ. Θωμά Πέννα. Μετά από πρόταση του Γ. Γ. τη Εταιρία μα κ. Θωμά Πέννα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την επιδίωξη καθιέρωση στου Νομού Σερρών, Δράμα και Καβάλα τη 29η Σεπτεμβρίου ω Ημέρα Μνήμη των θυμάτων τη Βουλγαρική κατοχή στην Ανατολική Μακεδονία. Για τον σκοπό αυτό, αρχέ Νοεμβρίου 2009, η Πρόεδρο κ. Πέτροβιτ και ο Γ. Γ. κ. Πέννα μετέβησαν στα Σέρρα και στο Σιδηρόκαστρο. Στη συνέχεια το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο κ. Θ. Πέννα μετέβη στη Θεσσαλονίκη, στη Δράμα και στην Καβάλα. Σε όλε τι παραπάνω περιοδείε πραγματοποιήθηκαν σημαντικέ συναντήσει με Προεδρεία Σωματείων Σερρών, Δράμα και Καβάλα, τα οποία, μετά την ενημέρωσή του σχετικά με την πρόταση, την αποδέχθηκαν ένθερμα και συναποφασίστηκε, με σύμπραξη και συνεργασία, η σύνταξη σχετικού ψηφίσματο, η οργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων σχετικά με την ξεχασμένη σημαντικότατη περίοδο τη βουλγαρική κατοχή στην Ανατολική Μακεδονία, η ανακοίνωση του ψηφίσματο και η διενέργεια όλων των αναγκαίων ενεργειών μέχρι την επίτευξη τη καθιέρωση τη Ημέρα Μνήμη. Αρχέ του 2010 οι κύριοι Θωμά Πέννα, Δημήτριο Δημούδη (Πρόεδρο τη Εταιρεία Μελέτη και Έρευνα τη Ιστορία των Σερρών Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) και Παρασκευά Σοφιδιώτη (Πρόεδρο του Συλλόγου Σερραίων Θεσσαλο-

3 Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο νίκη ) συνέταξαν το Ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε τελικά από πλέον των 80 Σωματείων (βλ. Παράρτημα: III, σελ. 243). Στη συνέχεια οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ακόλουθε εκδηλώσει παρουσίαση τη βουλγαρική κατοχή στην Ανατολική Μακεδονία και προβολή του Ψηφίσματο : Την 15η Μαρτίου 2010 στα Σέρρα και στο Αμφιθέατρο τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, υπό την αιγίδα τη Νομαρχιακή Ανάπτυξη Σερρών. Ομιλητέ : Δημήτριο Δημούδη (Πρόεδρο τη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), Σπυρίδων Σφέτα (Βαλκανιολόγο, Αν. Καθηγητή ΑΠΘ), Νικόλαο Ρουδομέτωφ (Πρόεδρο του Ιστορικού και Λογοτεχνικού Αρχείου Καβάλα - Ι. & Λ.Α.Κ.) και Θωμά Πέννα (Γ.Γ. τη Εταιρία μα ) με ανακοίνωση και του Ψηφίσματο. Σέρρε 15 Μαρτίου 2010, Αμφιθέατρο Δημόσια Βιβλιοθήκη. Την 4η Ιουλίου 2010 στη Χωριστή Δράμα (όπου υπάρχει ένα από τα ελάχιστα μνημεία θανόντων στην αιχμαλωσία ) και υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμα. Χαιρέτησαν, εκτό άλλων, και οι εκ των διοργανωτών κ. Γιάννη Παπουτσή (Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτιστική Ανάπτυξη Ανατολική Μακεδονία ) και κ. Ξανθή Καρκαντζέλη (Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου). Ομιλητέ : Νικόλαο Ρουδομέτωφ, Πρόεδρο του Ι. & Λ.Α.Κ. και Θωμά Πέννα (νεοεκλεγεί Πρόεδρο τη Εταιρία μα ) με ανακοίνωση και του Ψηφίσματο.

4 230 Χρονικά Την 15η Μαΐου 2011 στην Αθήνα και στην αίθουσα τη Παλαιά Βουλή. Προλόγισε και συντόνισε ο κ. Ιωάννη Αθανασιάδη, Πρόεδρο τη Παμμακεδονική Συνομοσπονδία. Ομιλητέ : Ιάκωβο Μιχαηλίδη, Επικ. Καθηγητή Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία του ΑΠΘ, με θέμα: «Η Βουλγαρική Εισβολή στην Ανατολική Μακεδονία το 1916 και η Κατοχή τη μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 1918», Νικόλαο Ρουδομέτωφ, Πρόεδρο Ι.&Λ.Α.Κ., με θέμα: «Τετράδια Βουλγαρική Κατοχή Ανατολική Μακεδονία », Θωμά Πέννα, Πρόεδρο τη Εταιρία μα, με θέμα: «Ημέρα Μνήμη των θυμάτων τη Βουλγαρική Κατοχή στην Ανατολική Μακεδονία ». Το Ψήφισμα (Παράρτημα, σελ. 243) διανεμήθηκε στο πολυπληθέ ακροατήριο και προβλήθηκαν διαφάνειε (slides) τη εποχή τη κατοχή. Αθήνα 15 Μαΐου 2011, Παλαιά Βουλή. Στο βήμα ο κ. Νικόλαο Ρουδομέτωφ, καθιστοί οι κύριοι Γιάννη Αθανασιάδη, Ιάκωβο Μιχαηλίδη και Θωμά Πέννα.

5 Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο Την 28 η Σεπτεμβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα τη Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, υπό την αιγίδα τη Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονία. Προλόγισε και συντόνισε ο κ. Ιωάννη Νούλη, Πρόεδρο τη Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων & Σωματείων Ν. Σερρών στη Θεσσαλονίκη. Ομιλητέ : Θωμά Πέννα, Πρόεδρο τη Εταιρία μα, με θέμα «Η Βουλγαρική Κατοχή στην Ανατολική Μακεδονία και η καθιέρωση τη 29η Σεπτεμβρίου ω Ημέρα Μνήμη των απειράριθμων θυμάτων τη», Ιάκωβο Μιχαηλίδη, Επικ. Καθηγητή Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία του ΑΠΘ, με θέμα «Η σημαντικότητα τη έρευνα των ελληνικών και ξένων πηγών και αρχείων, των σχετικών με τη Βουλγαρική Κατοχή στην Ανατολική Μακεδονία» (βλ. Παράρτημα: IV, σελ. 245 και 247).. Λεπτομερέ δελτίο τύπου όλων των παραπάνω εκδηλώσεων με το Ψήφισμα και τι ομιλίε του κ. Θ. Πέννα δημοσιεύθηκαν, εκτό άλλων, και στην εφημερίδα των Σερρών «Η Πρόοδο». Αμέσω μετά, οι Αιτήσει με το Ψήφισμα για την καθιέρωση τη Ημέρα Μνήμη, που υποβάλαμε στι Περιφέρειε Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία Θράκη, έγιναν δεκτέ με τι υπ αριθ. 299/2011 και 337/2012 αντίστοιχε γνωμοδοτικέ Αποφάσει του και ήδη ο σχετικό φάκελο, εμπλουτισμένο από τον κ. Θωμά Πέννα, με όλα τα αναγκαία ενημερωτικά έγγραφα, βρίσκεται στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για να διαβιβαστεί στον κ. Υπουργό προ έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματο. Την 21η Ιουνίου 2011 στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Θωμά Πέννα εκπροσώπησε την Εταιρία μα, με σύντομη ομιλία του, στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Σερραίων Θεσσαλονίκη για την 98η επέτειο τη απελευθέρωση των Σερρών. Την επομένη, 22α Ιουνίου 2011, ο Σύλλογο Σιδηροκαστρινών και Περιχώρων «Το Ρούπελ» στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε επετειακή εκδήλωση με προσκεκλημένο κύριο ομιλητή τον κ. Θωμά Πέννα και θέμα τη ομιλία του «Η απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου το 1913 και η Αιχμαλωσία των Σιδηροκαστρινών το από του Βουλγάρου». Στο δεύτερο μέρο τη ομιλία του, ο κ. Θ. Πέννα αναφέρθηκε στα ημερολόγια των Σιδηροκαστρινών Γαΐου Λαζάρου και Αθανασίου Μπορόζη, καταγομένων από το Μελένικο, για την αιχμαλωσία του από του Βούλγαρου το και διάβασε αποσπάσματα από το ημερολόγιο του Αθανασίου Μπορόζη.

6 232 Χρονικά Στι 13 και 14 Ιουλίου 2013 διεξήχθη με επιτυχία στη Φλώρινα το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο των ανά την υφήλιο Παμμακεδονικών Ενώσεων με τη συμμετοχή, για πρώτη φορά, και Μακεδονικών Ενώσεων και Σωματείων από την Ελλάδα. Η Εταιρία μα προσκλήθηκε και τη ζητήθηκε να παρουσιάσει το Ψήφισμα και το θέμα τη καθιέρωση τη Ημέρα Μνήμη. Μετά τη σχετική ομιλία του κ. Θωμά Πέννα, ο οποίο εκπροσώπησε την Εταιρία μα, το Συνέδριο περιέλαβε στο Ψήφισμά του (άρθρο 7) και το αίτημα υπέρ τη καθιέρωση στου Νομού Σερρών, Δράμα και Καβάλα τη 29η Σεπτεμβρίου ω Ημέρα Μνήμη των θυμάτων τη βουλγαρική κατοχή στην Ανατολική Μακεδονία (βλ. εφημερίδα Σερρών «Η Πρόοδο» τη ). Η Εταιρία μα ανταποκρίθηκε στι προσκλήσει και εκπροσωπήθηκε από τον κ. Θωμά Πέννα, ω κύριο ομιλητή: Την 7η Φεβρουαρίου 2010 στο Σιδηρόκαστρο, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο εκεί Σύνδεσμο Ευελπίδων Μελενίκου προ τιμή του Μεγάλου Ευεργέτη των Ελληνικών Σχολείων Μελενίκου Αναστασίου Παλλατίδη ( ), με θέμα τη ομιλία του «Το Κοινόν Μελενίκου την εποχή τού ευεργέτη Αναστασίου Παλλατίδη», (βλ. Παράρτημα: V, σελ. 264), και Την 27η Ιουνίου 2012 στην Αθήνα και στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Σερραϊκή Ένωση Αθηνών (Σ.Ε.Α.), με θέμα τη ομιλία του «Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι Εκατό χρόνια από την έναρξή του». Το 2011 ο Δήμο Σερραίων ξεκίνησε προετοιμασία για την κατάρτιση προγράμματο και διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση το 2013 των 100 χρόνων από την απελευθέρωση τη πόλη και τη ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Τον Ιούνιο του ίδιου έτου προσκλήθηκε, μεταξύ άλλων, και η Εταιρία μα να συνεργαστεί και να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή. Το εξάμηνο που ακολούθησε, η Εταιρία μα συμμετείχε με εκπρόσωπό τη στην αρμόδια προσωρινή επιτροπή το Μέλο του Δ.Σ. τη κ. Στέλιο Καρδιτσά και με ικανό αριθμό εγγράφων προτάσεων των κ. Θωμά Πέννα και Στ. Καρδιτσά. Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών: Στι 10, 11 και 12 Μαΐου 2013 η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, σε συνεργασία με την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., πραγματοποίησε με επιτυχία στα Σέρρα και στην αίθουσα του ιστορικού κτηρίου τού Ομίλου Ορφέα Σερρών το 1ο Συνέδριο Ιστορία τη Διοίκηση και των Θεσμών των Σερρών , στο οποίο η συμμετοχή τη Εταιρία μα ήταν σημαντική. Ειδικότερα, ο Δρ Γεώργιο Αικατερινίδη (τ.

7 Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο Διευθυντή Ερευνών Κέντρου Λαογραφία Ακαδημία Αθηνών, Επ. Διδάκτωρ Τμήματο Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτη, Μέλο τη Εταιρία μα και τη Επιτροπή Εκδοση των Σερραϊκών Χρονικών) και ο κ. Θωμά Πέννα (Πρόεδρο τη Εταιρία ) μετείχαν στην Τιμητική Επιτροπή του Συνεδρίου, όπω επίση ο κ. Στέλιο Καρδίτσα (Αντιπρόεδρο τη Εταιρία μα ) στην Οργανωτική Επιτροπή. Επίση οι παραπάνω μετείχαν εναλλάξ στα Προεδρεία των τριών Συνεδριάσεων του Συνεδρίου. Κατά την έναρξη του Συνεδρίου απενεμήθηκαν στου Γ. Αικατερινίδη και Θ. Πέννα τιμητικέ διακρίσει για την πολύχρονη προσφορά του στην έρευνα και προβολή των λαογραφικών, ιστορικών και πολιτιστικών τεκμηρίων τη ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Ο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Ιωάννη Μωυσιάδη (μέσον) βραβεύει τον κ. Γ. Αικατερινίδη. Δεξιά ο εκ των οργανωτών του Συνεδρίου και Μέλο του Δ.Σ. τη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κ. Αντώνη Φραγγεδάκη. Η εναρκτήρια συνεδρία έκλεισε με την επετειακή ομιλία του κ. Θωμά Πέννα, με θέμα: «Επίκαιρη επισκόπιση των Βαλκανικών Πολέμων στο Σαντζάκι των Σερρών». Τέλο, το Μέλο του Δ.Σ. τη Εταιρία μα κ. Ευστράτιο Βαχάρογλου (Μεταδιδάκτωρ Ερευνητή του ΑΠΘ και Εκπαιδευτικό Β/θμια Εκπαίδευση ) ανέπτυξε το θέμα: «Η εκπαιδευτική κίνηση στα Σέρρα και στην ευρύτερη περιοχή το : Απογραφή και σταδιακή μετάβαση στο ελληνικό κράτο».

8 234 Χρονικά Η τότε Αντιπρόεδρο τη Βουλή κ. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά απονέμει την τιμητική διάκριση στον κ. Θωμά Πέννα. Την 2α Νοεμβρίου 2013 η Ιερά Μητρόπολι Σερρών και Νιγρίτη πραγματοποίησε, στο Αμφιθέατρο τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, εκδήλωση απονομή Χαριστηρίου Τιμή στην Εταιρία μα για την πολυετή υψηλή πνευματική, πολιτιστική και εθνική προσφορά τη. Προλόγησε ο κ. Χαράλαμπο Βουρουτζίδη, στη συνέχεια προσφώνησε ο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτη κ. Θεολόγο (βλ. Παράρτημα: VI, σελ. 271) και απένειμε στον Πρόεδρο τη Εταιρία μα την ανώτατη τιμητική διάκριση τη Ιερά Μητροπόλεω Σερρών και Νιγρίτη, τον Χρυσούν Σταυρόν του Πολυούχου τη πόλη των Σερρών Αγίου Νεομάρτυρο Νικήτα μετά συνοδευτικού Πιττακίου. Αντιφώνησε ο κ. Θωμά Πέννα (βλ. Παράρτημα: VII, σελ. 274) και στη συνέχεια ο Διευθυντή του Μαξιμείου Πνευματικού Κέντρου Πρωτοπρεσβύτερο Ιορδάνη Θεμελίδη παρουσίασε την πολυμελή μικτή χορωδία του Κέντρου, η οποία έκλεισε την εκδήλωση με συνοδεία μουσικών οργάνων.

9 Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο Ο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτη κ. Θεολόγο προσφωνεί τον Πρόεδρο τη Εταιρία κ. Θωμά Πέννα. Αριστερά ο κ. Χαράλαμπο Βουρουτζίδη και ο Πρωτοπρεσβύτερο Ιορδάνη Θεμελίδη. Στην εκδήλωση παρέστησαν από την Εταιρία μα και οι Αντιπρόεδροι κύριοι Παναγιώτη Σίσκο και Στέλιο Καρδιτσά, ο Γεν. Γραμματέα κ. Γιώργο Παπαηλιού, η Έφορο κ. Βασιλική Πέννα και τα Μέλη κ. Νικόλαο Κατσαμάνη, κ. Νικόλαο Ταχινοζλή, κ. Γιάννη Τσαρουχά, κ. Χαράλαμπο Πέννα, επίση τα Επίτιμα Μέλη κ. Γιώργο Φουρτούνα, κ. Ευδοκία Καλαφατοπούλου Φουρτούνα, κ. Κωνσταντίνο Κομιτούδη. Ο τιμητικό Σταυρό του Πολυούχου τη πόλη των Σερρών Αγίου Νεομάρτυρο Νικήτα.

10 236 Χρονικά Το συνοδευτικό του τιμητικού Σταυρού Πιττάκιον.

11 Ιούνιο 2007 Δεκέμβριο Ο Πρόεδρο τη Εταιρία κ. Θωμά Πέννα κατά την αντιφώνησή του, μετά την απονομή του τιμητικού Σταυρού. Την επομένη, 3 Νοεμβρίου, στο ίδιο Αμφιθέατρο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση τη εντυπωσιακή επετειακή έκδοση τη Ιερά Μητροπόλεω Σερρών και Νιγρίτη με τίτλο: Ναό Περικαλλή. Ψηφίδε ιστορία και ταυτότητα του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων Σερρών, την επιμέλεια του οποίου είχε η Έφορο τη Εταιρία μα κ. Βασιλική Πέννα. Τμήμα τη αίθουσα κατά την εκδήλωση τη βράβευση τη Εταιρία μα. Από δεξιά πρώτη σειρά: Χαράλαμπο Πέννα, Παναγιώτη Σίσκο, Paolo Odorico, Στέλιο Καρδιτσά, Γιώργο Παπαηλιού, Βασιλική Πέννα, Θωμά Πέννα, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτη κ. Θεολόγο, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βρεσθένη κ. Θεόκλητο, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεο κ.ά. Δεύτερη σειρά: Κωνσταντίνο Κομιτούδη κ.ά. Τρίτη σειρά: Σταυρούλα Δαδάκη, Προϊσταμένη 12η Ε.Β.Α. Καβάλα κ.ά. Θ.Π.Π.

12 Μελένικο (Melnik), Μάϊο 2008 (Εντάχθηκε στη Βουλγαρία με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου, ) Ο ερειπωμένο ναό τη Αγία Βαρβάρα και το αρχοντικό του Έλληνα Κουρδούπαλου (κλάδου τη επιφανού βυζαντινή οικογένεια των Κουροπαλάτη). Το αρχοντικό, μετά τη λεηλασία του το 1913, αποκαταστάθηκε και σήμερα λειτουργεί ω Λαϊκό Μουσείο. Στον τοίχο τή εισόδου η παρακάτω πινακίδα με κείμενο στα βουλγαρικά και αγγλικά, με ανακρίβειε στο όνομα του ιδιοκτήτη και στον χαρακτήρα του κτηρίου, άσχετο με δήθεν βουλγαρικό τυπικό ρυθμό τή δήθεν βουλγαρική εθνική αναβίωση. Το κείμενο αρχίζει: «Η ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΦ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΦ ΣΤΟ ΜΕΛΕΝΙΚΟ....», συνεχίζει με περιγραφή τού εσωτερικού και εξωτερικού τού κτηρίου και τελειώνει: «Η ΟΙΚΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ». Σημειώνουμε ότι: «Κορδοπούλοφ» Έλληνα ή Βούλγαρο ουδέποτε υπήρξε και το αρχοντικό είναι ελληνικό πολιτιστικό μνημείο. Πριν και μετά το 1754 δεν υπήρξε βουλγαρική εθνική αναβίωση. Φωτογραφίε για τα Σερραϊκά Χρονικά: Αικατερίνη Παπαναούμ Θ.Π.Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: «Υλοποίηση διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: «Υλοποίηση διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου» Πληροφορίες: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-6-2017 Παπασταμόπουλος Ξενοφών, Διευθυντής Π.Ε. Σερρών, τηλ. 2321047500, serreschools@gmail.com Γκίρμπας Πασχάλης, Υπεύθυνος Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροΐων, τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

1ης Διημερίδα Τοπικής Ιστορίας Αμυνταίου (φώτο)

1ης Διημερίδα Τοπικής Ιστορίας Αμυνταίου (φώτο) 04/02/2019 1ης Διημερίδα Τοπικής Ιστορίας Αμυνταίου (φώτο) / Επικαιρότητα Στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για την Τοπική Ιστορία και τον Πολιτισμό του Αμυνταίου, ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Δημοτικό Κατάστημα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεμαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX 24633 50150 Πτολεμαΐδα 04-10-2012 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2016-2017 διοργανώνει δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίνια Παγκοσμίου Δικτύου Βυζαντινών πόλεων με υπογραφή μνημονίων συνεργασίας

Εγκαίνια Παγκοσμίου Δικτύου Βυζαντινών πόλεων με υπογραφή μνημονίων συνεργασίας 15 Ιουλίου 2019 Εγκαίνια Παγκοσμίου Δικτύου Βυζαντινών πόλεων με υπογραφή μνημονίων συνεργασίας Πολιτισμός / Εκδηλώσεις ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Την Τετάρτη 10 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ 3 ος Κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων Τετάρτη 9 Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΝΗΜΗ 1912-2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΝΗΜΗ 1912-2012 ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΡΙΠΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΝΗΜΗ 1912-2012 «ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: ΤΡΕΙΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ ΑΙΩΝΙΑΙ ΑΞΙΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 09:00 Εγγραφές Διαπίστευση - Παραλαβή υλικού από τη Γραμματεία του Συνεδρίου ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ 17:30 19:00 A! ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική»

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :10/10/2017 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 22688 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ΚΕ Παυλείων-Αργυρούν Ιωβηλαίον

Πρόγραμμα ΚΕ Παυλείων-Αργυρούν Ιωβηλαίον 27 Μαΐου 2019 Πρόγραμμα ΚΕ Παυλείων-Αργυρούν Ιωβηλαίον Πολιτισμός / Εκδηλώσεις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Δευτέρα 27 Μαΐου Παρασκευή 31 Μαΐου Ιατρική Εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό Τρίτη 28 Μαΐου,

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελληνική Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση του Γένους μας»

«Η Ελληνική Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση του Γένους μας» 27/01/2019 «Η Ελληνική Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση του Γένους μας» Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Λαγκαδά Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΩΝ/ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΩΝ/ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: dionysiou.despo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια Πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, οι εκδηλώσεις της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο

Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο Προληπτικά, διαγνωστικά και εκπαιδευτικά μέτρα πρέπει να αναχαιτίσουν την παλλαϊκή νόσο του σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

2.2 Σημαντικές αποφάσεις και σημαντικές ψηφοφορίες του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου

2.2 Σημαντικές αποφάσεις και σημαντικές ψηφοφορίες του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου ΘΕΜΑΤΑ: Ημερήσια Διάταξη Συνεδρίας Συγκλήτου αρ. 06/2012 Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, Ώρα 11:00 π.μ. 2:00 μ.μ. (Μέρος Α ) και Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, Ώρα 08:45 π.μ. 11:00 π.μ.(μέρος Β ) 1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) ΙΔΡΥΣΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) ΙΔΡΥΣΗ Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1993 στις Σέρρες από τα παρακάτω ιδρυτικά μέλη: Αγγειοπλάστη Γιώργο Ανδρονίδη Θεολόγη Γοργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ Η παρούσα βάση δεδομένων έχει ως αντικείμενο την καταγραφή των πατριδοτοπικώνεθνοτοπικών-πολιτιστικών σωματείων που εδρεύουν σ όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8-5-2017 Πληροφορίες: Ξενοφών Παπασταμόπουλος, Διευθυντής Π.Ε. Σερρών, τηλ. 2321047500,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 72 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 10.00 Καθεδρικός Ναός Μαρτυρικής Πόλης Καλαβρύτων» Τέλεση πάνδημου μνημοσύνου, για τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και του ΔΣ, Κωνσταντίνος Βαδικόλιας, Αν Καθηγητής Νευρολογίας, Πρόεδρος ΔΣ ΕΝΕ

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και του ΔΣ, Κωνσταντίνος Βαδικόλιας, Αν Καθηγητής Νευρολογίας, Πρόεδρος ΔΣ ΕΝΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ Ενημερωτικό δελτίο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - HNS NEWSLETTER 06.2015 Iούνιος 2015 - τ 02 Ενημερωτικό Δελτίο ΝΝ της ΕΝΕ - τεύχος 2 μήνυμα - ευχαριστίες Το 2ο τεύχος του Ενημερωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος :43

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος :43 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου Συμποσίου Ιστορίας Λαογραφίας- Βλάχικης Παραδοσιακής Μουσικής και Χορών της ΠΟΠΣΒ με θέμα ««ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ του ΣΤΡΥΜΟΝΑ». Το Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Στιγμιότυπα με τους Συνέδρους ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Υπο την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου κ. Γιαννάκη Ομήρου Θεσμό αποτελεί πλέον η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ & ΔΙΕΘΝΟΥΣ AΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «Η Ελλάς ευγνωµονούσα» ή «Υπέρ Πατρίδος το Παν» ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΡΥΖΑΚΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η πολιτική είναι. γένους θηλυκού. Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η πολιτική είναι. γένους θηλυκού. Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού Η πολιτική είναι γένους θηλυκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Σερρών 18-20 Ιουνίου > Πέμπτη Πέμπτη 18 Ιουνίου 18 Ιουνίου ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/2008 Της 30 ης Μαρτίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/2008 Της 30 ης Μαρτίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/2008 Της 30 ης Μαρτίου 2008 Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 και ώρα 16:30, κατόπιν προφορικής πρόσκλησης του προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε

Διαβάστε περισσότερα

«Θεολογικές Σπουδές και Οικουμένη Με ειδική αναφορά στη συμμετοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στους διαχριστιανικούς διαλόγους και το μέλλον τους»

«Θεολογικές Σπουδές και Οικουμένη Με ειδική αναφορά στη συμμετοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στους διαχριστιανικούς διαλόγους και το μέλλον τους» Θεολογίας, Θεολογική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής ήταν οι καθηγητές του Τμ. Θεολογίας ΕΚΠΑ Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και Κ. Δεληκωσταντής, καθώς και η Β. Σταθοκώστα,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 587/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση απόδοσης τιμητικών διακρίσεων. Σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΑ 1913-2011 Εκατό Χρόνια Θύελλες και Χίμαιρες ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Σας προσκαλεί με τιμή να μετάσχετε στη σειρά των επιστημονικών διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :17/10/2018 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 20589 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΞΙΜΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

ΜΑΞΙΜΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ ΜΑΞΙΜΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ Πρόκειται για ένα «όραμα ζωής του Σεβ. Μητροπολίτου μας για τη νεολαία». Η πρωτοβουλία, αλλά και οι δαπάνες για την ανέγερση

Διαβάστε περισσότερα

6 η Απριλίου 2017 Εκδηλώσεις Μνήμης & Ιστορικής Γνώσης για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού

6 η Απριλίου 2017 Εκδηλώσεις Μνήμης & Ιστορικής Γνώσης για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού 6 η Απριλίου 2017 Εκδηλώσεις Μνήμης & Ιστορικής Γνώσης για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού Εκδηλώσεις Μνήμης & Ιστορικής Γνώσης για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού πραγματοποιήθηκαν το πρωί

Διαβάστε περισσότερα

20 Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

20 Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 20 Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ---------------------------------------------------- Αθήνα, 26 Ιουνίου 1 Ιουλίου 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη, 26 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Ο Εορτασμός της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ Α Ανακοίνωση 7-8 Νοεμβρίου 2014 Αίθουσα Τελετών, Πανεπιστήμιο Κύπρου Μήνυμα Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Κρίσεις Συνέχειες - Ασυνέχειες στην Εξέλιξη του Πολιτισμού του Ελλαδικού Χώρου

Κρίσεις Συνέχειες - Ασυνέχειες στην Εξέλιξη του Πολιτισμού του Ελλαδικού Χώρου Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2012 «Ευρώπη μια Κοινή Κληρονομιά» 28-30 Σεπτεμβρίου 2012 Υλικός & Άυλος Πολιτισμός : Κρίσεις - Συνέχειες και Ασυνέχειες ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ. Αρκαλοχωρίου: «Πολύτιμες οι επισκέψεις σας στην Επικράτεια»

Μητρ. Αρκαλοχωρίου: «Πολύτιμες οι επισκέψεις σας στην Επικράτεια» 10/06/2019 Μητρ. Αρκαλοχωρίου: «Πολύτιμες οι επισκέψεις σας στην Επικράτεια» Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προβολής της ταινίας «Κρίνα στο Χιόνι», παραγωγής Δήμου Αμυνταίου σε σκηνοθεσία Χρήστου Σκούρα και σύνθεση ιστορικών πηγών Ιωάννας Μακρή, την

Διαβάστε περισσότερα

www.kalymnikifilia.gr

www.kalymnikifilia.gr Η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στη διαμόρφωση του ρωσικού εκπαιδευτικού συστήματος (το παράδειγμα των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Μόσχας) ΒΑΝΤΙΜ ΓΙΑΡΟΒΟÏ Kαθηγητής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ»: ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ»: ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Σύλλογος Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. Μπρούφα 12, 546 41 Θεσσαλονίκη Τηλ.& φαξ: 2310 888035 Ηλεκτρονική διεύθυνση: filologos1962@yahoo.gr Ιστοσελίδα: www.philologos.gr «Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Φάκελος 1: Βιογραφικά σημειώματα Τιμητικές διακρίσεις Ομιλίες Υποφάκελος 1: Βιογραφικά σημειώματα Υποφάκελος 2: Τιμητικές διακρίσεις 1957 1961 Υποφάκελος

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 12.00 20.00 Αίθουσα Τελετών ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ με τίτλο «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 1938 2018: ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ», με αποσπάσματα υλικού από το ιστορικό αρχείο του Ιδρύματος (η έκθεση θα παραμείνει

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη προετοιμασία, χωρίς προσδοκίες. Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, 9.00 π.μ. Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας, Αἴθουσα «Μελίνα Μερκούρη» Πειραιῶς

Μεγάλη προετοιμασία, χωρίς προσδοκίες. Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, 9.00 π.μ. Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας, Αἴθουσα «Μελίνα Μερκούρη» Πειραιῶς ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ» Μεγάλη προετοιμασία, χωρίς προσδοκίες. Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, 9.00 π.μ. Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας, Αἴθουσα «Μελίνα Μερκούρη»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940. O Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάδειξη ενός Πολιτιστικού Μνημείου του Ν. Σερρών: Ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων Σερρών (Παλαιά Μητρόπολη)

Η Ανάδειξη ενός Πολιτιστικού Μνημείου του Ν. Σερρών: Ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων Σερρών (Παλαιά Μητρόπολη) 1 Ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων Σερρών (Παλαιά Μητρόπολη) Παναγιώτου K. Άννα* MSc, Phd & Γκένιου E. Θεοδώρα* 1 Μ.Α., Μ.Εd. * Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο &

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-5-2018 Πληροφορίες: Ξενοφών Παπασταμόπουλος, Διευθυντής Π.Ε. Σερρών, τηλ. 2321047500,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 38. ΑΘΗΝΑ. 10.563, ΤΗΛ. ΝΙΚΗΣ 11, ΑΘΗΝΑ, 10.557. ΤΗΛ. 3231230 Πληροφ.: κ. Πέννυ Πολυζωγοπουλου Τηλέφωνα: 32 31230-32.39.009 Αθήνα 24-9-93 Αριθ. Πρωτ.: 1054

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσόρισμα - Έναρξη Συνεδρίου

Καλωσόρισμα - Έναρξη Συνεδρίου «Η συμβολή των Κοι.Σ.Π.Ε. στη διαμόρφωση του οικοσυστήματος της κοινωνικής οικονομίας & επιχειρηματικότητας» Αθήνα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Νίκης 4 ΤΚ 10563 Υπό την αιγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

Τριήµερο Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρµοσένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης 7,8 και 9/5/2010 στην Αθήνα

Τριήµερο Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρµοσένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης 7,8 και 9/5/2010 στην Αθήνα ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΟΜ. ΚΑΘ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ Τριήµερο Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρµοσένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ icss2019.web.auth.gr ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών "Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός" της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, 1-3 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η Ελληνική Αρχιτεκτονική Εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1946 από 20 διαπρεπείς Έλληνες Αρχιτέκτονες, τους : Ανδρέα Κριεζή, Εμμανουήλ Λαζαρίδη, Παύλο

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 4.12.

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 4.12. Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail:olme@otenet.gr Αθήνα, 4.12.08 ΠΡΟΣ: τα.σ. των ΕΛΜΕ ΘΕΜΑ: Ελεύθερη είσοδος σε µουσεία και αρχαιολογικούς

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 14:58. Έτος ιδρύσεως του Ρ.Ο.Κ: 1954

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 14:58. Έτος ιδρύσεως του Ρ.Ο.Κ: 1954 Tuesday, September 07, 2010 Home Προφίλ Τα Νέα Μας Φωτογραφίες ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ Κάποια σημεία της καινούργιας μας σελίδας μπορεί να μην λειτουργούν, διότι είναι ακόμη υπ Σεπτεμβρίου 2010 Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Επιστημονική Διημερίδα 1

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Επιστημονική Διημερίδα 1 Επιστημονική Διημερίδα 1 Ελλάδα και Βαλκάνια στον 20ό αιώνα IIΙ 2 Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης Γράμμου, 3 ΛΙΒΑΔΙΑ ΚΟΤΥΛΗΣ, 19-21 Μαΐου 2017 Παρασκευή, 19 Μαΐου 19:00-19:30 Έναρξη της Διημερίδας Χαιρετισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ Η Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής σε συνεργασία με την Ψυχιατρική Εταιρεία Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων και την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία συνδιοργάνωσαν στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θέμα: Συμπαράσταση της ΠΕΔ ΑΜΘ για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θέμα: Συμπαράσταση της ΠΕΔ ΑΜΘ για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Ταχ.Δ/νση: Στίλπωνος Κυριακίδη 17 Ταχ.Δ/νση: Στίλπωνος Κυριακίδη 17 Αλεξανδρούπολη 17/07/2017 Κομοτηνή 69 132 Τηλ:25310-21975, Fax: 25310-31016 e-mail :info@pedamth.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Συμπαράσταση της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 05/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 05/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 05/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 30.838 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.Παπαγεωργίου 2 Τηλέφωνο : 23943 30 231 Προς: Όπως Πίνακας Fax: 23940 26113

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Έγκριση ανακήρυξης του Μητροπολίτη Κυδωνιών (Αϊβαλή) κ. Αθηναγόρα ως Επιτίμου Δημότη της πόλης και απονομής σε αυτόν τιμητικής πλακέτας»

ΘΕΜΑ: «Έγκριση ανακήρυξης του Μητροπολίτη Κυδωνιών (Αϊβαλή) κ. Αθηναγόρα ως Επιτίμου Δημότη της πόλης και απονομής σε αυτόν τιμητικής πλακέτας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου και Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 Αριθμ.Πρωτ. 54519 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Με θέμα: Διοίκηση Φυσικής Αγωγής 1 ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341 Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, στάση Νομισματοκοπείο

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα

Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα Πρόγραμμα Μαθητικής Εκδήλωσης 6 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικό. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Ιστορικό. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Ιστορικό Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, από την ίδρυσή της το 1931, αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς και πολυπληθείς σε µέλη συλλόγους της πόλης της Καβάλας, που υπηρετεί πιστά την ιστορική έρευνα, την

Διαβάστε περισσότερα

6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017

6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017 To Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών διοργάνωσε το 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Πράξεως 0230 Αριθµ. Συν/σεως 23 η /28.7.2010 ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΜΗΜΑ VII (Γ' ΔΙΑΚΟΠΩΝ) Αποτελούµενο από τον Πρόεδρο του Τµήµατος Θεοχάρη Δηµακόπουλο, Αντιπρόεδρο και τα µέλη Δηµήτριο Πέππα και Αργυρώ

Διαβάστε περισσότερα

Ατζέντα 2030: Προς μια Βιωσιμότητα για Όλους

Ατζέντα 2030: Προς μια Βιωσιμότητα για Όλους Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Χειμερινό Σχολείο Κατάρτισης Νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ. 2ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ. 2ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Φεβρουαρίου 2009 στο ξενοδοχείο "Αιγές Μέλαθρον" στην Βέροια το 2ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που διοργάνωσε ο Σκακιστικός

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 2 ΜΑΙΟΣ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

TEYXOΣ 2 ΜΑΙΟΣ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 TEYXOΣ 2 ΜΑΙΟΣ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 Τρίτη 31 Μαΐου: Έκδοση ΦΕΚ ορισμού μελών του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Δημοσιεύεται στο υπ αριθμόν 274 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση του υφυπουργού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 22η Ιουνίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

networking innovation culture 24-27 Ιουλίου 2014 entrepreneurship Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa - Ιωάννινα

networking innovation culture 24-27 Ιουλίου 2014 entrepreneurship Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa - Ιωάννινα networking entrepreneurship innovation culture 24-27 Ιουλίου 2014 Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa - Ιωάννινα Γ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 3rd International Convention

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κατά τη διάρκεια 2008-2013 (Α εξάμηνο) η ΣΥΜΒΟΛΗ ανέλαβε την διοργάνωση 12 ημερίδων στις οποίες συμμετείχαν κατά μέσο όρο 150-200 άτομα 2008 Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Στις 16 & 17 Οκτωβρίου διεξήχθη το 2 ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Διδασκόντων στα Οικονομικά και στη Διοίκηση των Συστημάτων και Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Το Δικαστήριο της ΕΕ: Εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας της Ένωσης και των δικαιωμάτων των πολιτών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Δικαστήριο της ΕΕ: Εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας της Ένωσης και των δικαιωμάτων των πολιτών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ προς τιμήν του Καθηγητή κ. Βασίλειου Σκουρή, Προέδρου του Δικαστηρίου της ΕΕ Το Δικαστήριο της ΕΕ: Εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας της Ένωσης και των δικαιωμάτων των πολιτών Παρασκευή 28 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 15 Ιουνίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Για την Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο μας ως εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός από 23 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Τα αρχεία του Αγίου Όρους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Τα αρχεία του Αγίου Όρους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας 11/02/2019 Τα αρχεία του Αγίου Όρους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας / Επικαιρότητα Μια ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΡΑ ΙΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ- ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Οκτώβριος 2014-Ιούνιος 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΡΑ ΙΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ- ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Οκτώβριος 2014-Ιούνιος 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΡΑ ΙΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ- ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Οκτώβριος 2014-Ιούνιος 2015 6/10 ευτέρα και ώρα 7.µ.µ. Οµιλητής: ηµήτρης Παπαθανασόπουλος Καθηγητής Φιλολογίας-Συγγραφέας Θέµα:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

Με τη μνήμη ζωντανή, ως φάρος που λάμπει, διδάσκει και εμπνέει. χρονια απο το ολοκαυτωμα. ΚΑΛΑΒρΥΤΑ

Με τη μνήμη ζωντανή, ως φάρος που λάμπει, διδάσκει και εμπνέει. χρονια απο το ολοκαυτωμα. ΚΑΛΑΒρΥΤΑ ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 75 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 09.30 Συγκέντρωση των επισήμων στο Δημαρχείο Καλαβρύτων 10.30 Αναχώρηση επισήμων από το Δημαρχείο Καλαβρύτων, για τον Καθεδρικό Ναό της πόλης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή, 13.03.2013 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Aριθ. Πρωτ.: οικ. 3369 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες : Ειρήνη Καγιαμπάκη Ταχ. Δ/νση : Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, 161 21 Τηλ. : 213-2010765

Διαβάστε περισσότερα

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Β/ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Με την έναρξη του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου, από τις πατρογονικές τους ρίζες, ύστερα από 3.000 χρόνια παρουσίας, στο μακρινό πόντο, κουβαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 3/ Αριθ. Απόφασης: 126/2017

Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 3/ Αριθ. Απόφασης: 126/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 3/17-2-2017 Αριθ. Απόφασης: 126/2017 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση. Υπό την αιγίδα των. Μεγάλοι Χορηγοί

Διοργάνωση. Υπό την αιγίδα των. Μεγάλοι Χορηγοί Διοργάνωση Υπό την αιγίδα των Μεγάλοι Χορηγοί Από: Χρήστο Κουτρουμανίδη CK AGENCY - Sports Management & Marketing Τηλ.: 2510 232075, κιν.: 6944 764015 Γιώργο Αναγνωστόπουλο ACADEMIES GROUP - Academies

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 3: 30ΜΜ Παρόντες: 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. διοργανώνουν το 6ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. διοργανώνουν το 6ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής Κεντρικής σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ: Έγκριση έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος δήμου Ναυπακτίας. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΕΡΙ: Έγκριση έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος δήμου Ναυπακτίας. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 9 ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας, έτους 2016 Αριθμός Απόφασης 173 /2016 ΠΕΡΙ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Θέμα: «Έγκριση απόδοσης τιμητικών διακρίσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της Βέροιας για το έτος 2017»

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Θέμα: «Έγκριση απόδοσης τιμητικών διακρίσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της Βέροιας για το έτος 2017» Βέροια, 5Οκτωβρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Email: presver@otenet.gr Τηλέφωνο: 2331350617 www.veria.gr ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Θέμα: «Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα