Προσφορά Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας απο τους Ηπειρώτες της Γερμανίας προς το ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προσφορά Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας απο τους Ηπειρώτες της Γερμανίας προς το ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ."

Transcript

1 Προσφορά Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας απο τους Ηπειρώτες της Γερμανίας προς το ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μια σπουδαία φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσαν οι συμπατριώτες μας στο Λουντβιγκσχάφεν της Γερμανίας με σκοπό να ενισχύσουν οικονομικά την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης αναπήρων Προσώπων του Ιδρύματος (ΕΛΕΠΑΠ ) Ιωαννίνων, το οποίο επιτελεί ένα τεράστιο κοινωνικό και θεάρεστο έργο. Την διοργάνωση του φιλανθρωπικού αυτού έργου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου του 2017, ανέλαβαν ο Ηπειρώτικος Σύλλογος Λουντβιγκσχάφεν & Περιχώρων με τη συμμετοχή της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης.

2 Στη φωτογραφία κάτω, απεικονίζονται απο δεξιά: ο Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν κ. Σωτήριος Χήρας, η Πρόεδρος του ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων κ. Νατάσσα Μπέγκα, η Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Δήμητρα Πέτσα, και ο Γενικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου της Παν.Oμ. Ευρώπης κ. Θωμάς Γκίνης. Με το σύνθημα " Όλοι μαζί στηρίζουμε το ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων", εκτός απο τα μέλη του Συλλόγου μας, παρευρέθηκαν πολλοί έλληνες που ζουν στην περιοχή μας, όπως οι Κρητικοί, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου τους κ. Βουρβαχάκη και την εξερετική μουσική ορχήστρα τους, μέλη και φορείς του Συλλόγου Ποντίων, η μουσική ορχήστρα του Αναστασίου και του Κώστα Καραγκιοζίδη, η Πρόεδρος κ. Άννα Μιχαλάτου και μέλη απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο κ. Γεώργιος Βασιλειάδης ο οποίος πολιτεύεται σε πολιτικό κόμμα της Γερμανίας, η μουσική ορχήστρα Κομήτης Live, παλαιά μέλη του Συλλόγου μας όπως ο Κώστας Μεντής, που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Σύλλογο και μέχρι σήμερα είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε, και ο Ιερέας της ελληνοορθόδοξης Εκκλησίας Marien Kirche στο Λουντβιγκσχάφεν, πάτερ Κωνσταντίνος Ζαρκανίτης, μας συμπαραστάθηκαν στο έπακρο και διοργανώσαμε αυτή την όμορφη εκδήλωση, παράλληλα με την Επέτειο Απελευθέρωσης της Ηπείρου.

3 Στιγμιότυπο απο την επιμνημόσυνο δέηση υπέρ των πεσόντων συμπατριωτών μας κατά τους απελευθερωτικούς αγώνες για την απελευθέρωση της Ηπείρου του έτους 1913, το οποίο τελέστηκε απο τον εφημέριο της εκκλησιαστικής ενορίας του Λουντβιγκσχάφεν πάτερ Κωνσταντίνο Ζαρκανίτη. Στην φωτό κάτω, απο δεξιά ο κ. Δημήτριος Κολιός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Χήρας, ο πάτερ Κωνσταντίνος Ζαρκανίτης με τον βοηθό του και ο Χοροδιδάσκαλος Βασίλης Γκίνης.

4 Στη φωτό κάτω, ο έντεχνος τραγουδιστής Δημήτρης Υφαντής με τους μουσικούς συνεργάτες του, όπως η Γεωργία Βακάλη, ο Στέφανος Μπόγδος και ο Νίκος Τάσης στο κλαρίνο.

5 Στη φωτό κάτω, ο Αναστάσιος Καραγκιοζίδης στο μπουζούκι με τον αδελφό του Κωνσταντίνο στο αρμόνιο και τους μουσικούς συνεργάτες του όπως η κ. Αγγελική Τότη, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση μας αφιλοκερδώς. Παράλληλα ο κ. Καραγκιοζίδης, συνεισέφερε πολλαπλά στη διοργάνωση της εκδήλωσης μας, προσφέροντας την εμπειρία του την οποία έχει στα πολιτιστικά θέματα. Σε ευχαριστούμε Τάσο.

6 Στην φωτογραφία κάτω, αριστερά απεικονίζεται ο κ. Βουρβαχάκης, Πρόεδρος του Κρητικού Συλλόγου με την Μουσική του Ορχήστρα ο χοροδιδάσκαλος του Ηπειρώτικου Συλλόγου Βασίλης Γκίνης ο κ. Γιαννετάκης με τη λύρα και ενα μέλος της Ορχήστρας με την κιθάρα. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα μας ήταν αρκετά ικανοποιητική και πολλοί συμπατριώτες μας, ο καθένας με τον τρόπο του ενίσχυσαν την εκδήλωση μας. Οι μουσικές Ορχήστρες των Κρητικών, των Ποντίων, του Αναστασίου Καραγκιοζίδη, η Κομήτης Live, απο την Ήπειρο ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Υφαντής και η Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου μας, πρόσφεραν στο κοινό μια ευχάριστη βραδιά.

7 Στη φωτό κάτω αριστερά, ο Δημήτριος Μπάλος με τη σύζηγο του Χαρούλα, μέλη του Ηπειρώτικου Συλλόγου (Σούλι) της Ελβετίας οι οποίοι συμμετείχαν, τιμώντας την φιλανθρωπική εκδήλωση μας, απέναντι τους συντροφιά με την κυρία Πέτσα είναι η Μαρία και ο Θεόδωρος Σταύρου, μέλη του Ηπειρ. Συλλόγου Φρανκφούρτης & Περιχώρων.

8 Στην φωτό κάτω απεικονίζονται οι συμπατριώτες μας της περιοχής Λουντβιγκσχάφεν & Περιχώρων, όπου αποδίδουν φόρο τιμής για τους πεσόντες προγόνους μας, στην περίοδο απελευθέρωσης της Ηπείρου το Ο κύριος με την κόκκινη γραβάτα είναι ο λαικοδημοτικός τραγουδιστής Αντώνης Ντούτσιας που συμμετείχε αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων κυρία Νατάσσα Μπέγκα, η οποία με την μεστή ομιλία της, μας ενημέρωσε για το σπουδαιότατο έργο του Ιδρύματος το οποίο βασίζεται κύρια στον εθελοντισμό και στις οικονομικές ενισχύσεις απλών ανθρώπων. Με έκδηλη τη συγκίνησή της, ευχαρίστησε τους παρευβρισκόμενους για την συμπαράσταση τους και για την όμορφη εκδήλωση που διοργανώσαμε με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα απο την μεγάλη συμμετοχή της Ηπειρώτικης Νεολαίας και παρακολούθησε την εκδήλωση μέχρι τέλους.

9 Στην φωτό κάτω, απεικονίζονται συμπατριώτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους ενισχύοντας έτσι το Ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ. Η κυρία δεξιά με τα άσπρα μαλλιά είναι η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Νατάσσα Μπέγκα, η οποία παρά την ηλικία της, ήλθε απο τα Ιωάννινα ειδικά για την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, απέναντι της ο Γενικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Θωμάς Γκίνης και δίπλα του η γνωστή σε όλους μας κ. Παναγιώτα Μπλούχου. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους χορηγούς για την οικονομική ενίσχυση που πρόσφεραν για το ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων το οποίο επιτελεί ένα τόσο μεγάλο κοινωνικό έργο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

10 Στην φωτό κάτω βλέπουμε τον κατάλογο με τους χορηγούς οι οποίοι πρόσφεραν χρηματική ενίσχυση, και βοήθησαν στην εκδήλωση μας. Άποψη απο την εκδήλωση

11 Τα κορίτσια του Συλλόγου μας στο χώρο της υποδοχής.

12 Στη φωτό κάτω, δεξιά απεικονίζεται ο δεξιοτέχνης μπουζουξής Τάσος Καραγκιοζίδης ηγετικό στέλεχος του Ποντιακού Συλλόγου των Ποντίων της περιοχής Λουντβιγκσχάφεν, στη μέση ο Κωνσταντίνος Καραγκιοζίδης, ο οποίος έχει μια σημαντικότατη παρουσία στα μουσικά δρώμενα όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά παγκοσμίως. Ευελπιστούμε και ελπίζουμε ότι οι Ηπειρώτες της Διασποράς, μέσα απο τις Κοινότητες τους και τους Συλλόγους τους, με το μήνυμα: "Όλοι μαζί στηρίζουμε το ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων", θα ακολουθήσουν το ευγενές παράδειγμα του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν & Περιχώρων, χαρίζοντας Αγάπη, Αλληλεγγύη και Ελπίδα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Ηπείρου. Ακολουθούν φωτογραφίες απο την εκδήλωση μας.

13 Στη φωτό κάτω η δυναμική Ομάδα Εργασίας του Συλλόγου μας οποία σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, αγωνίστηκε να μη μας λείψει τίποτα. Είναι όλοι τους δυναμικά μέλη του Συλλόγου και μέλη του Δ.Σ. Απο δεξιά: η κ. Λίτσα φώτη, ο Μιχάλης Χριστοδούλου, ο Σπύρος Σαμαράς, υπεύθυνος στα Πολιτιστικά, ο Θανάσης και η Έφη Αθανασίου.

14 Μια ακόμη φωτό απο την εθελοντική ομάδα εργασίας, ανάμεσά τους η νεαρή Κωνσταντίνα Σαμαρά, μια απο τις καλύτερες χορεύτριες του Συλλόγου μας.

15 Στη φωτό κάτω, η κ. Νατάσσα Μπέγκα, με τους χορηγούς και ιδρυτικά Μέλη επανίδρυσης του Ηπειρώτικου Συλλόγου μας Θωμά Γκίνη και Ευάγγελο Χαλκή. Ο Λάκης είναι απο τα αρχαιότερα μέλη του Συλλόγου, μας και φιλοξένησε αφιλοκερδώς την κυρία Μπέγκα στο Ξενοδοχείο του. Σε ευχαριστούμε Λάκη. Άποψη απο την αίθουσα κατά την επιμνημόσυνο δέηση.

16 Οι συμπατριώτες μας κρατώντας τις παραδώσεις, τιμούν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική μας εκδήλωση μαζί με τις οικογένειες τους. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων προγώνων μας.

17 Τα Ηπειρωτικά νιάτα συμμετέχουν μαζί με τους γονείς τους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, δείγμα αγάπης και σεβασμού στα πολιτιστικά δρώμενα των Ηπειρωτών της Διασποράς. Στη φωτό κάτω ο δεξιοτέχνης κλαρινίστας Νίκος Τάσης και ο Στέφανος Μπόγδος.

18 Δεξιά, η Μαρίνα Γίτσα μέλος της εξελεκτικής επιτροπής του Συλλόγου μας, πανταχού παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις και Γιώτα Ζώη. Η Γιώτα ήλθε απο την Ελλάδα για να επισκεφθεί φιλικά της πρόσωπα και γνωρίζοντας αρκετά σχετικά με παρόμοιες εκδηλώσεις, μας βοήθησε αφάνταστα. Σε ευχαριστούμε Γιώτα για την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφερες. Οι παριστάμενοι παρακολουθούν με ευλάβεια την επιμνημόσυνη δέηση.

19 Οι συμπατριώτες μας παρακολουθούν με ευλάβεια την επιμνημόσυνη δέηση. Όπως πάντοτε, τα κορίτσια σέρνουν πρώτα τους Ηπειρώτικους χορούς μας.

20 Στη φωτό κάτω, άποψη απο την εκδήλωση. Το ζεύγος Μαρτσέλλου, (ο Κυριάκος με το ποτήρι στο χέρι), μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι Ηπειρώτισσες γυναίκες απολαμβάνουν, χορεύοντας τα μελοδικά τραγούδια της πατρίδας μας.

21 Μετά το πέρας της εκδήλωσης, τα λέμε παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς καλλιτέχνες. Απο δεξιά: Ο κλαρινίστας Νίκος Τάσης, η Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, ο έντεχνος τραγουδιστής Δημήτρης Υφαντής και ο Θωμάς Γκίνης, Γ. Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης.

22 Δεξιά, ο Βασίλης Γκίνης(δάσκαλος του χορευτικού τμήματος) εξηγεί κάτι.τι να λέει άραγε στον νεαρό χορευτή Γιώργο Νάτσιο; Ο συμπατριώτης μας ο Μάρκος Κατσάνος επί το έργον. Μας κάλυψε αφιλοκερδώς στα βίντεο και στις φωτογραφίες. Ευχαριστούμε Μάρκο.

23 Στη φωτό κάτω, στη μέση απεικονίζεται ο Λευτεράκης Τζίμας, άριστος χορευτής του Συλλόγου μας και μεγάλος καλλιτέχνης στο κλαρίνο. Συμμετείχε στο μουσικό πρόγραμμα και άφησε άναυδους τους παρευρισκόμενους όταν τους έπαιξε τα ωραία πωγωνίσια άσματα με το κλαρίνο του. Συγχαρητήρια Λευτέρη. Δεξιά του ο εστιάτορας Βασίλης Τσάνης, μέλος του Συλλόγου μας και ο Θωμάς Γκίνης.

24 Μια ακόμη ωραία φωτό, όπου ο Λευτέρης Τζίμας συνοδεύει με το κλαρίνο του τον έντεχνο τραγουδιστή Δημήτρη Υφαντή, και ο Αποστόλης Τσιρογιάννης, ενεργότατο μέλος του Συλλόγου μας (πρώην ταμίας και μέλος στη διοίκηση της Ομοσπονδίας μας), παίζει Ντέφι. Τα πανέμορφα κορίτσια στο χώρο της υποδοχής είναι: Αριστερά η Γιώτα Ζώη και η Χριστίνα Χήρα, μέλος της χορευτικής ομάδας.

25 Η Έφη δεξιά, με τους βοηθούςτης που φρόντισε να μη μήνει κανένας νηστικός. Στη μέση απεικονίζεται η Άννα Μιχαλάτου, (Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ) της περιοχής μας.

26 Άποψη απο την αίθουσα της εκδήλωσης

27 Τα νιάτα του Συλλόγου μας. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένα απο τα νεαρά μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου μας, ο Βαλάντης Μολότσιος που μας εξέπληξε με την ομιλία του σχετικά με την φιλανθρωπία, όπως την νιώθει ένα 12κάχρονο παιδί. Συγχαρητήρια Βαλάντη.

28 Στην φωτό κάτω, ο Κώστας Μεντής με το γκρι σακάκι. Ο Κώστας είναι ενα απο τα παλαιότερα ιδρυτικά μέλη και έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο μας. Συντροφιά με την κυρία Μπέγκα.

29 Άποψη απο την εκδήλωση, σε πρώτο πλάνο απεικονίζονται δεξιά όπως κοιτάζετε, ο Δημήτριος Μπάλος με τη σύζυγο του Χαρούλα, μέλη του Ηπειρώτικου Συλλόγου (Σούλι) της Ελβετίας, και αριστερά ο Θεόδωρος Σταύρου με τη σύζυγο του Μαρία, μέλος του Ηπειρώτικου Συλλόγου Φρανκφούρτης,& Περιχώρων, καθός και η Πρόεδρος της Παν. Ομοσπονδίας μας, κ. Δήμητρα Πέτσα.

30 Κάτω στη φωτό, ο Βασίλης Γκίνης, (δάσκαλος στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας), καλωσορίζει τους συμπατριώτες μας απο την Ελβετία. Εδώ ο Βασίλης όρθιος, η κ. Πέτσα, και η κ. Μαρία Σταύρου με τον σύζηγο της Θεόδωρο.

31 Το νεαρό ζευγάρι απολαμβάνει την όμορφη βραδιά. Στο χώρο της κουζίνας, οι αφανείς ήρωες της βραδιάς!

32 Στο χώρο της κουζίνας οι αφανείς ήρωες της βραδιάς! με τον Μιχάλη να δίνει οδηγίες και η Ράνια Μπαλαούρα, στο ρόλο της σερβιτόρας. Η νεαρή κυρία απολαμβάνει το ποτό της.

33 Ένα ακόμη ενσταντανέ απο την όμορφη παρέα. Ορισμένα απο τα δυναμικά στελέχει του Συλλόγου μας, απο αριστερά, η Μαρίνα Γίτσα, η Αγαθή Τσουμάνι (δασκάλα στα χορευτικά τμήματα), ο Αποστόλης Τσιρογιάννης (απο την πρώτη ομάδα του χορευτικού τμήματος), και η εθελόντρια Γιώτα Ζώη.

34 Απο αριστερά, η κ. Μπλούχου, η κ. Μπέγκα και απέναντι ο πάτερ Κωνσταντίνος.

35 Επάνω απεικονίζεται η κ. Αγαθή Τσουμάνη, Γραμματέας και δασκάλα των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας, με αξιοζήλευτη δραστηριότητα.

36 Κάτω απεικονίζεται ο ηχολήπτης και χορηγός μας κ. Ιωάννου Ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Χριστοδούλου δίνει οδηγίες στην ομάδα του αλλά η Έφη κοιτάζει τον φακό.

37 Στην φωτό κάτω, καθιστός ο Βασίλης A. Θάνος (Βίλης), συνομιλεί με τον Λάκη Χαλκή. Ο Βασίλης βοήθησε δυναμικά στην εκδήλωση ως χορηγός και πρόσφερε αφιλοκερδώς διανυκτέρευση σε συμπατριώτες μας που ήλθαν απο την Ελλάδα. Σε ευχαριστούμε Βασίλη.

38 Απο δεξιά απεικονίζεται, η κ. Τσουμάνη, η κ. Μπλούχου και ο κ. Κολιός. Ο Πρόεδρος Σωτήρης Χήρας στο βήμα, συγκινημένος καλωσορίζει τους παριστάμενους και τους ευχαριστεί για την συμμετοχή τους και την παρουσία τους στην φιλανθρωπική εκδήλωση μας.

39 Οι διοργανωτές, ευχαριστούν όλες και όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε, που ευαισθητοποιηθήκατε και κατανοήσατε τον σκοπό της εκδήλωσης μας, η οποία στόχο έχει να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους που δεν στάθηκαν τυχεροί στη ζωή τους όπως εμείς! Τα στοιχεία επικοινωνίας με το Ίδρυμα είναι τα ακόλουθα: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ Τ.Θ.351 ΙΩΑΝΝΙΝΑ τηλ.: φαξ.: Αριθμός λογαριασμού : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 359/ Για θέματα συντονισμού και οργάνωσης παρόμοιας εκδήλωσης, είμαστε στη διάθεση σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο thomas-ginis@t-online.de Διευκρινίζουμε ότι την οικονομική ενίσχυση, θα στείλουν οι αρμόδιοι Πρόεδροι των Συλλόγων απευθείας στο ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Οι φωτογραφίες προέρχονται απο τον φίλο και συμπατριώτη μας κ. Μάρκο Κατσάνο, ο οποίος αφιλοκερδώς μας κάλυψε όλη τη βραδιά της εκδήλωσης με βίντεο και φωτογραφίες. Σε ευχαριστούμε Μάρκο. Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε ο Θωμάς Γκίνης. Με εκτίμηση. Εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης ο Γενικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου Θωμάς Γκίνης. Panepirotischer Verband Europas e.v. Präsidentin: Dimitra Petsa, Amtsgericht Nr. VR / 1

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος - Quellenhofweg 12, 33617 - Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doco@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πολιτιστική εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Φρανκφούρτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πολιτιστική εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Φρανκφούρτης ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: petsa.dimitra@t-online.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας & Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Δελτίο Τύπου

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Δελτίο Τύπου Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δελτίο Τύπου Φρανκφούρτη 29-06-2018 Ημερήσιο Πανηγύρι του Ηπειρώτικου Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λούντβιγκσχαφεν & Περιχώρων,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λούντβιγκσχαφεν & Περιχώρων, Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, 33617 Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doko@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης Τηλέφωνο: & κινητό:

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης   Τηλέφωνο: & κινητό: ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 Φρανκφούρτη: 19-06-2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτιστική Εκδήλωση για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αρχαιρεσίες στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αρχαιρεσίες στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Erste Vorsitzende: Dimitra Petsa - Am Hohlacker 36c - 60435 Frankfurt am Main Mob: +49(o)1634665111 - E-Mail: Petsa.dimitra@t-online.de - Web: http://www.panepirotiki.eu ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, Bielefeld Κινητό:

Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, Bielefeld Κινητό: Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, 33617 Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doko@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικές Δραστηριότητες των Ηπειρωτικών Συλλόγων Ευρώπης:

Πολιτιστικές Δραστηριότητες των Ηπειρωτικών Συλλόγων Ευρώπης: ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 Φρανκφούρτη. Απρίλης-2018 Πολιτιστικές Δραστηριότητες των

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ, γιόρτασε την επετειακή εκδήλωση του για τα "40 χρόνια ζωής και δράσης" απο την ίδρυση του.

Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ, γιόρτασε την επετειακή εκδήλωση του για τα 40 χρόνια ζωής και δράσης απο την ίδρυση του. Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ, γιόρτασε την επετειακή εκδήλωση του για τα "40 χρόνια ζωής και δράσης" απο την ίδρυση του. Με μεγάλη λαμπρότητα γιόρτασαν οι Ηπειρώτες της πόλης του Bielefeld τα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

Ευρεία Συνεδρείαση της Ηπειρώτικης Ομογένειας της Ευρώπης και της Νεολαίας της, Düsseldorf

Ευρεία Συνεδρείαση της Ηπειρώτικης Ομογένειας της Ευρώπης και της Νεολαίας της, Düsseldorf ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, 33617 Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doko@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΧΑΦΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 1982 -------------------------------------------------------------- Epirotischer Verein Ludwigshafen e.v. Hohenzollernstraße 2 67063 Ludwigshafen ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Έκθεση «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» Food & Life, Μόναχο

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Έκθεση «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» Food & Life, Μόναχο ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Ενημέρωση: ΘΕΜΑ: «Δ Τακτικό Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Ενημέρωση: ΘΕΜΑ: «Δ Τακτικό Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού» ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Μπίλεφελντ, εκλογές για την ανάδειξη Νέας Διοίκησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Μπίλεφελντ, εκλογές για την ανάδειξη Νέας Διοίκησης. Ηπειρώτικος Σύλλογος & Περιχώρων Έτος Ιδρύσεως 1978 Walter-Rathenaustraße 70 33602- Γραφείο Τύπου Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Κουτσοκέρης 5 Μαΐου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση του Ηπειρώτικου

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές φεστιβάλ χορού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Agora της πόλης Castrop-Rauxel της Γερμανίας, Σάββατο

Διεθνές φεστιβάλ χορού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Agora της πόλης Castrop-Rauxel της Γερμανίας, Σάββατο Διεθνές φεστιβάλ χορού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Agora της πόλης Castrop-Rauxel της Γερμανίας, Σάββατο 24.06.2017 (Internationales Tanzfestival-Griechische Gemeinde-Agora- Castrop

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΚΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΚΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΚΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, Ιωάννινα 27-7- 2018. (Συνερδίαση του Παγκ.Συμβ. Ηπειρ. Εξωτερκού.) Σημαντικότατη ήταν η συμμετοχή των συνέδρων στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του

Διαβάστε περισσότερα

"ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS OFFICE

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS OFFICE ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ιερός Ναός Αγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης Τηλέφωνο: & κινητό: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης   Τηλέφωνο: & κινητό: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φρανκφούρτη, 22-09-2017 4 ο Τακτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 25 ης Οκτωβρίου. Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των οικιών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 25 ης Οκτωβρίου. Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των οικιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν Ο Μ Ο Σ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ Τήνος, 21 Οκτωβρίου 2013 Αρ. Πρωτ.: 15.020._ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 25

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙ 1 Αλάμαρας Παναγιώτης Στατιστικής & Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος) 2 Αλατσαθιάνος Γιάννης Μοριακής Βιολογίας και

ΑΕΙ 1 Αλάμαρας Παναγιώτης Στατιστικής & Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος) 2 Αλατσαθιάνος Γιάννης Μοριακής Βιολογίας και ΑΕΙ 1 Αλάμαρας Παναγιώτης Στατιστικής & Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος) 2 Αλατσαθιάνος Γιάννης Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Θράκης(Αλεξανδρούπολη) 3 Αναστασοπούλου Ιωάννα

Διαβάστε περισσότερα

P r a x i s. Ενιαίος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (για ελληνικό και γερμανικό τμήμα)

P r a x i s. Ενιαίος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (για ελληνικό και γερμανικό τμήμα) P r a x i s Τεύχος 17 Ιούνιος 2016 Ενιαίος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (για ελληνικό και γερμανικό τμήμα) Ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο, οι εργασίες για την ενοποίηση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του 19/02/2019 Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του / Ομογένεια Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τσιπουροβραδιά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action».

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action». Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action». Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Νεολαίας μας, Σταματία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς Δρ. Γιαννάκη Ομήρου, Δρ. Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Δρ. Κυριάκου Παναγιώτα και Δρ. Νίκη Χαρή που βρίσκονται ανά πάσα

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - Ποιοι κερδίζουν από το εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών; Γιατί η άμεση ανταλλαγή αγαθών, ορισμένες φορές, είναι δύσκολο να

- 1 - Ποιοι κερδίζουν από το εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών; Γιατί η άμεση ανταλλαγή αγαθών, ορισμένες φορές, είναι δύσκολο να - 1 - Ο παράξενος πραματευτής Ανθολόγιο Ε & Στ τάξης: 277-279 Οικονομικές έννοιες Ανταλλαγή Αντιπραγματισμός Εμπόριο Ερωτήσεις Ποιοι κερδίζουν από το εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών; Γιατί η άμεση ανταλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της πολύτιμης προσφοράς του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας, με το τριήμερο Σεμινάριο Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Χορός Αποφοίτησης ΣΤ Τάξης Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ.Ψ.

Χορός Αποφοίτησης ΣΤ Τάξης Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ.Ψ. 2017 Χορός Αποφοίτησης ΣΤ Τάξης Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ.Ψ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! Ο Χορός Αποφοίτησης της ΣΤ Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΟΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 Εκδηλώσεις και Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 και της 1 ης Απριλίου 1955 Η Διεύθυνση, ο Καθηγητικός Σύλλογος και η Μαθητική

Διαβάστε περισσότερα

AEI Αγγελέα Αρετή Αγγελοσόπουλος Κων/νος Αϊλαμάκη Αργυρώ Αλαμάρας Παναγιώτης Αλειφτήρας Θανάσης Αναγνωστοπούλου Μαρίνα Αναγνώστου Λεωνίδας

AEI Αγγελέα Αρετή Αγγελοσόπουλος Κων/νος Αϊλαμάκη Αργυρώ Αλαμάρας Παναγιώτης Αλειφτήρας Θανάσης Αναγνωστοπούλου Μαρίνα Αναγνώστου Λεωνίδας AEI 1 Αγγελέα Αρετή Οικονομικών Επιστημών Θεσ/κης 2 Αγγελοσόπουλος Κων/νος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης Πειραιά 3 Αϊλαμάκη Αργυρώ Αγγλ.Γλώσσας & Φιλολογίας Αθήνας 4 Αλαμάρας Παναγιώτης Κινηματογράφου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ DORIC SOCIETY Έτος Ιδρύσεως 1906

ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ DORIC SOCIETY Έτος Ιδρύσεως 1906 ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ DORIC SOCIETY Έτος Ιδρύσεως 1906 Ιέρωνος 6 & Τιμοθέου, 11634 Παγκράτι, ΤΗΛ. / FAX: 210-7513646 - Α.Φ.Μ 090179169 Επίσημοι συνομιλητές ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το φετινό

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης Τηλέφωνο: & κινητό:

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης   Τηλέφωνο: & κινητό: ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 Η βαρυσήμαντη συνέντευξη του Επίτιμου Προέδρου της Π.Ο.E. και νυν Γενικού Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ Οι θρησκευτικές εικόνες ως μέσον έκφρασης του θρησκευτικού συναισθήματος 9ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης Τάξη: ΣΤ 1 Σχολικό έτος: 2006 07 Υπεύθυνη δασκάλα: Σπανού Σοφία «Όταν πρόκειται να αρχίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ

ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου 2015 κορυφώθηκαν οι 10ήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ορχομενού. Ο καιρός, όπως και σε όλη την Ελλάδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 3 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Βραβεύτηκε το ΠΠΚΑ για την επιλογή και παρουσίαση του θέματος

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 3 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Βραβεύτηκε το ΠΠΚΑ για την επιλογή και παρουσίαση του θέματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 3 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Βραβεύτηκε το ΠΠΚΑ για την επιλογή και παρουσίαση του θέματος Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας συμμετείχε

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο) 24/12/2018 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο) / Ενορίες Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο πλούσιες μουσικές, πολιτιστικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Άγιος Στέφανος 31/05/2016 ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον «4 ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λάρισα, 30 Ιουνίου 2017 Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε περισσότερα

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Α/ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Β/ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Με την έναρξη του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου, από τις πατρογονικές τους ρίζες, ύστερα από 3.000 χρόνια παρουσίας, στο μακρινό πόντο, κουβαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν!

Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν! Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν! -Τα µέλη και οι φίλοι της Φ.Α.Τ.Α. στη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του συλλόγου - ιοργανώθηκε το βράδυ του περασµένου Σαββάτου στο κέντρο «Υδροχόος», όπου βραβεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού!

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Ορχομενού δεν στολίζει για τις γιορτές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστές απο το Ιµάµ Τσαούς / Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας

Αγωνιστές απο το Ιµάµ Τσαούς / Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας Αγωνιστές απο το Ιµάµ Τσαούς / Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας Απο τον αγώνα της Παλιγγεννησίας του 1821 ως την Εθνική Αντίσταση Συλλογή στοιχείων: Φώτης Βράκας Κάστρα του Ολύµπου Και του παρνασού φαντάσµατα Ήρωες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Είναι πραγματικά μεγάλη η τιμή, να σας καλωσορίσω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού,

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08 Δεκάδες είναι και φέτος οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού στο Αίγινας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

«Η μάνα Ηπειρώτισσα» - Γράφει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων Νίκη Χύτα

«Η μάνα Ηπειρώτισσα» - Γράφει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων Νίκη Χύτα Τις μέρες του καλοκαιριού είχα την τύχη να βρεθώ τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων στην όμορφη περιοχή της Ηπείρου με την παρθένα φύση, με την πλούσια

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Ίλιον, 23.12.2016 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δελτίο Τύπου Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης Τους ξενώνες και τα ιδρύματα της

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΡΔΙΠ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-16 Η επιτροπή προέβη σε ενδελεχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ζ.Φ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 14/30.05.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 407/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση για τη διοργάνωση τριών (3) εκδηλώσεων στο Κυβερνείο.

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΡΕΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Έκθεση Ενθυμημάτων της πενηντάχρονης πορείας (1962-2012) του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ «Τα δώρα του Φεστιβάλ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Διοικητήριο Ταχ.Κώδικας : 29100 Ζάκυνθος Πληροφορίες : Όλγα Καψούρου Τηλέφωνο : 2695360305 ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

Στη χώρα του χορού πετάμε!

Στη χώρα του χορού πετάμε! ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Δήμος Καλαμάτας Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» παρουσιάζει την παραγωγή του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Στη χώρα του χορού πετάμε! Μια παράσταση της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΡ.ΔΙ.Π. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17 1. Μουσικά Σύνολα Η παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Το ΠΠΚΑ απέσπασε για άλλη μια φορά τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 200 εκθέτες Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940 Η Μ Ε Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 2 150 χρόνια Δημοτικά Σχολεία Παλαιοχωρίου α ο & Καψοράχης ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Τ Α ΚΑΨΟΡΑΧΙΤΩΝ Α - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ Α Ι Ω ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ Α Ο ΑΓΙΟΣ NΙΚΟΛΑΟΣ Ι Κ Ο Λ Α Ο Σ 13 14 15 16 28 29 30

Διαβάστε περισσότερα

με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλωσορίζουμε στην καλοκαιρινή ζωή της Στέγης μας.

με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλωσορίζουμε στην καλοκαιρινή ζωή της Στέγης μας. Αγαπημένοι εθελοντές και φίλοι της Στέγης μας, με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλωσορίζουμε στην καλοκαιρινή ζωή της Στέγης μας. Με ένα μικρό περίπατο στα μονοπάτια της φύσης

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χαιρετίζοντας την ανοιξιάτικη έκδοση του Ημερολογίου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να υπερευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας, χωρίς την ενεργό στήριξη των οποίων η Στέγη μας δε θα μπορούσε να ανθίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4 ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Οι δράσεις του Συλλόγου Σχολικό έτος 2017-2018 Ανοίγουν τα σχολεία: Σεπτέμβρης 2017 Λίγες ημέρες. πριν τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b.

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015 ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 44 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 10 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 10 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 10 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013 ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σήμερα, Παρασκευή 28/6/2013 και ώρα 11:30, ύστερα από πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Η Νίκη της Δράμας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Η Νίκη της Δράμας» Δράμα 29-10-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Η Νίκη της Δράμας» Πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτώβρη 2013 τα αποκαλυπτήρια του μνημείου - σύμβολο για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του τόπου μας, που γιορτάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οι Υδροναύτες στο Port Zero Festival, στο Κατάκολο Ηλείας - 7 & 8 Αυγούστου 2012

Οι Υδροναύτες στο Port Zero Festival, στο Κατάκολο Ηλείας - 7 & 8 Αυγούστου 2012 Οι Υδροναύτες στο Port Zero Festival, στο Κατάκολο Ηλείας - 7 & 8 Αυγούστου 2012 Το zero Port Festival στο Κατάκολο Ηλείας, στο οποίο συμμετείχε η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μια

Διαβάστε περισσότερα

Δ ΕΛΤΙΟ Ρ. Ο. Α. Θ. 2013 - ΤΕΥΧΟΣ 6 ΔΕΛΤΙΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ροταριανός Ό μ ιλος Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Δ ΕΛΤΙΟ Ρ. Ο. Α. Θ. 2013 - ΤΕΥΧΟΣ 6 ΔΕΛΤΙΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ροταριανός Ό μ ιλος Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΔΕΛΤΙΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Στα γραφεία του ομίλου μας έγιναν οι ετήσιες εκλογές του ομίλου μας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου 2014-15 και του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

33 Ζούρα Αρετή Εκπ/σης & Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Αθήνα 34 Ζωγράφος Σπύρος Ψηφιακών Συστημάτων Πειραιάς 35 Θάνου Αναστασία Μηχανικών Σχεδίασης

33 Ζούρα Αρετή Εκπ/σης & Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Αθήνα 34 Ζωγράφος Σπύρος Ψηφιακών Συστημάτων Πειραιάς 35 Θάνου Αναστασία Μηχανικών Σχεδίασης ΑΕΙ 1 Αγγελή Ειρήνη Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας Αθήνας 2 Αγγελή Κωνσταντίνα Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 3 Ανδρέου Αλέξανδρος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) 4 Ανδριτσάκης Σπύρος Διεθνών και Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α. Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, που φιλοξενήθηκαν στο Βόλο την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου Με ενθουσιασμό και αγάπη ανοίξαμε την αγκαλιά μας και δεχθήκαμε στη Στέγη μας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙ 1 Αγγέλης Ηλίας Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων (Σάμος) Παν. Αιγαίου 2 Αγγελόπουλος Βασίλης Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής

ΑΕΙ 1 Αγγέλης Ηλίας Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων (Σάμος) Παν. Αιγαίου 2 Αγγελόπουλος Βασίλης Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής ΑΕΙ 1 Αγγέλης Ηλίας Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων (Σάμος) Παν. Αιγαίου 2 Αγγελόπουλος Βασίλης Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής (Πειραιάς) Παν. Πειραιά 3 Αδραμίτρογλου Χάρης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 40 Χρόνια Ιστορία Η Ένωση Αρκάδων Αγ. Δημητρίου ιδρύθηκε το 1975 με πρωταρχικό στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Αρκάδων που κατοικούσαν στον Άγιο Δημήτριο. Σιγά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου 2015, η πλατεία του Διονύσου γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές και ενθουσιασμένους ποδηλάτες/σες. Η νέα Δημοτική αρχή του Ορχομενού διοργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΑΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΑΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΑΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΒΕΡΟΙΑ 2008 Φ2 Μιχαήλ Γεωργίου Χατσιούλης ( Α.2 ) Αικατερίνη Κωνσταντίνου Γιώβου ( Γ.2 ) Γεώργιος Μιχαήλ Χατσιούλης (Α.2.1)

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas. ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α ``ΕΛΛΗΝΟΜΟΥΣΕΙΟΝ ΑΙΝΟΥ`` ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ έτος ίδρυσης 1976 Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α Η νέα χρονιά να μας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές, υγεία και κάθε καλό στην πατρίδα μας. Την

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Νοέμβριο 2012 O Άγιος Φωκάς μας βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Εκπαίδευση για την Αειφορία Αλλάζοντας στάσεις και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-05-2O19 90 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

5η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

5η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 5η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) Με πλούσιες κι ελπιδοφόρες εμπειρίες από τις επαφές με την Ομογένεια και από την ομογενειακή ζωή επέστρεψε η ελληνική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα και 6 η θέση στη Γενική Κατάταξη.

1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα και 6 η θέση στη Γενική Κατάταξη. Μεγάλη επιτυχία για τους In.C.A.T.S. την ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας στο 2 ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας & Καινοτομίας 1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 6 ο /2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου τον Χαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα της Σ. Κ. Χαθοπύργου Δ.Ε. Ρίου Δ. Πατρέων, σήμερα την 16 η Μαίου 2013 ημέρα Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ήμος ωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ήμος ωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε Ο Ρ ΤΑ Σ ΜΟΥ Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Ε ΠΕ Τ Ε Ι ΟΥ 25ης Μαρτίου 1821 Μάρτιος 2012 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ηεπέτειος της 25ης Μαρτίου, είναι µια ξεχωριστή µέρα για όλους τους Έλληνες. Είναι µέρα µνήµης και

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση:

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση: Χορηγία Εκδήλωσης «Τρίποντα Ζωής» Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 Οργάνωση: Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα (CGS Alumni) & Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Υπό την Αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΖΗΣΕ»

«ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΖΗΣΕ» 1 ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ «ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΖΗΣΕ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 1 ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ 2/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Σχολικό έτος 2004 2005 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ: ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΜΑΤΕΛΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.:

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Άγιος Δημήτριος, 06/05/2019 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Για 8 η φορά πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός γύρος Ορχομενού και πάλι με επιτυχία. Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είχε σαν αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ «ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Ο «Ομφάλιος» ποδηλατικός αγώνας πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα αριθμό

Διαβάστε περισσότερα