ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πολιτιστική εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Φρανκφούρτης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πολιτιστική εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Φρανκφούρτης"

Transcript

1 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o) petsa.dimitra@t-online.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου: Θωμάς Γκίνης thomas-ginis@t-online.de Κινητό: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτιστική εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Φρανκφούρτης Μια θεαματική εκδήλωση πραγματοποίησαν οι Ομογενείς Ηπειρώτες στην Φρανκφούρτη στην έδρα του Συλλόγου τους, στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο της Ελληνοορθόδοξης Εκκλησίας μας του Προφήτη Ηλία Solmsstrasse 1α, στις Η συμμετοχή των συμπατριωτών μας και άλλων ελληνικών πολιτιστικών φορέων της Φρανκφούρτης ήταν αρκετά ικανοπιοιτική. Ο θαυμάσιος καλοκαιριάτικος καιρός ήταν μαζί μας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορευτικές Ομάδες του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν Mάνχαιμ & Περιχώρων, η χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Κρητικών της περιοχής Φρανκφούρτης, και η νεοσύστατη χορευτική Ομάδα του Ηπειρώτικου Συλλόγου της Φρανκφούρτης.

2 Στη φωτογραφία κάτω, απεικονίζεται ο Πρόεδρος του Ηπειρ. Συλλόγου κ. Σπύρος Βέλλιος και η κυρία Πέτσα, καθώς και η μουσική ορχήστρα του κ. Σιανά. Η συμμετοχή των συμπατριωτών μας και άλλων ελληνικών πολιτιστικών φορέων της Φρανκφούρτης ήταν αρκετά ικανοπιοιτική. Ο θαυμάσιος καλοκαιριάτικος καιρός ήταν μαζί μας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορευτικές Ομάδες του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν Mάνχαιμ & Περιχώρων, η χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Κρητικών της περιοχής Φρανκφούρτης, και η νεοσύστατη χορευτική Ομάδα του Ηπειρώτικου Συλλόγου της Φρανκφούρτης.

3 Στη φωτογραφία κάτω, απεικονίζεται η νεοσύστατη χορευτική ομάδα του Ηπειρώτικου Συλλόγου Φρανκφούρτης. Οι νέες και οι νέοι των προαναφερόμενων Συλλόγων, χόρεψαν (ντυμένοι με τις πανέμορφες παραδοσιακές στολές της γενέτειρας τους, η κάθε Ομάδα καθώς και τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου καταγωγείς τους) και το πολυπληθές Κοινό τους καταχειροκρότησε επανειλημμένα.

4 Στη φωτογραφία κάτω, απεικονιζεται η χορευτική ομάδα του Κρητικού Συλλόγου της περιοχής Φρανκφούρτης Η διοίκηση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Φρανκφούρτης η οποία διοργάνωσε την όμορφη αυτή εκδήλωση με μπροστάρισσες της γυναίκες και την διαρκή επιτήρηση του Προέδρου κ. Σπύρου Βέλλιου, είχε φροντίσει για όλα, όπως σουβλάκια, παραδοσιακές πίτες, γλυκά, καφέδες και φυσικά παγωμένες ελληνικές μπύρες και αναψυκτικά. Η μουσική ορχήστρα ήταν των αδελφών Σιανά και μας κάλυψαν σε όλα τα επίπεδα.

5 Στη φωτογραφιία επάνω απεικονίζονται μέλη της Διοίκησης του Ηπ. Συλλόγου Φρανκφούρτης Παρακολουθώντας την συμμετοχή των συμπατριωτών μας, διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, την αλληλεγγύη που εκφράζουν οι Έλληνες της Ομογένειας, που ο νόστος της ξενιτιάς για την πατρίδα, τους κάνει να νιώθουν όλοι μαζί αδέλφια. Την όμορφη γιορτή τίμησε με την σύντομη παρουσία της και η Γενική Πρόξενος του Ελληνικού Προξενείου της Φρανκφούρτης κ. Μαρία Ζήση. Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης έδωσε το παρόν διά της Προέδρου της κυρίας. Δήμητρας Πέτσα, του Γενικού Γραμματέα & Υπεύθυνου Τύπου κ. Θωμά Γκίνη και του Περιφερειάρχη Νοτίου Γερμανίας, κ. Απόστολου Τσιρογιάννη.

6 Κάτω αριστερά όπως κοιτάζετε, απεικονίζεται ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας & Υπεύθυνος Τύπου Θωμάς Γκίνης, η Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Δήμητρα Πέτσα, η Γενική Πρόξενος του Ελληνικού Προξενείου Φρανκφούρτης, κυρία Μαρίνα Ζήση, ο Πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου Φρανφούρτης κ. Σπύρος Βέλλιος ο κ.απόστολος Τσιρογιάννης, Περιφερειάρχης της Ομοσπονδίας. Το σημαντικότερο όμως ήταν η τεράστια συμμετοχή της Νεολαίας της Ελληνικής Ομογένειας, που όλα τα παιδιά μαζί διασκέδασαν και χάρηκαν αυτή την πολύ όμορφη και σωστά διοργανωμένη εκδήλωση.

7 Η εκδήλωση διήρκησε μέχρι αργά το απόγευμα και όλα κύλησαν όμορφα όπως άλλωστε ήταν προγραμματισμένα. Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, συγχαίρει τους διοργανωτές και όσους εργάστηκαν για την άψογη εκδήλωση. Συγχαίρει επίσης τις νέες και τους νέους που συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό τόσο στα χορευτικά τμήματα, όσο και για την συμμετοχή τους, με την οποία τιμούν τις πατροπαράδοτες παραδόσεις της Πατρίδας μας. Ακολουθούν φωτογραφίες απο την όμορφη εκδήλωση, όπου απεικονίζονται μέλη και φίλοι που τίμησαν με την παρουσία τους την Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Φρανκφούρτης.

8 Συμπατριώτες συμμετέχουν στην εκδήλωση και απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα με τα νόστιμα εδέσματα και ποτά θαυμάζοντας της χορευτικές ομάδες της Ηπειρώτικης Νεολαίας της Διασποράς.

9 Δεξιά απεικονίζεται ο Βασίλης Γκίνης (με τα γυαλιά), δάσκαλος της χορευτικής ομάδας του Hπ. Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν και ένας απο τα ιδρυτικά Μέλη επανίδρυσης του Συλλόγου του και στο παρελθόν μαθητής του μεγάλου Θεσπρωτού χοροδιδάσκαλου Οδυσσέα Χαντζάρα.

10 Συμπατριώτες μας συμμετέχουν στην εκδήλωση. Είναι μέλη του Δ.Σ. του Hπ. Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν. Δεξιά διακρίνουμε την κ. Αγαθή Τσουμάνη δασκάλα του χορευτικού του Συλλόγου της, ο κ. Τζίμας, ο κ. Σπύρος Σαμαράς μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου του, η κ. Μαρίνα Γίτσα, η κ. Ράνια Μπαλαούρα, και η κυρία Τζίμα.

11 Ο ελληνισμός της Διασποράς, όπου και να βρίσκετε συμμετέχει και τιμά τις παραδοσιακές εκδηλώσεις της πατρίδας του. Το βλέπουμε άλλωστε στις φωτογραφίες, όπου σύσσωμες οι οικογένειες συμμετέχουν, μεταφέροντας έτσι στα παιδιά τους που ζουν στην ξενιτιά, τον νόστο και την αγάπη για την Ελλάδα μας.

12 Επάνω, άποψη απο την εκδήλωση στον υπέροχο χώρο του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία της Φρανκφούρτης.

13 Όταν εμείς γιορτάζουμε, κάποιοι πρέπει να δουλέψουν, όπως ο Θεόδωρος Σταύρου αριστερά μέλος του Hπ. Συλλόγου Φρανκούρτης με τους συνεργάτες του, προσφέροντας στο κοινό τα πεντανόστιμα παραδοσιακά σουβλάκια. Ηπειρώτες επισκέπτες και δεξιά ο μπουφές με τα γλυκά και τους καφέδες.

14 Ο κ. Σταύρου με την ομάδα του μας παρουσιάζουν τα φρεσκοψημένα σουβλάκια.

15 Ελληνόπουλα απο την περιοχή Λουνβιγκσχάφεν συμμετέχουν στην εκδήλωση. Τα νιάτα της Ηπείρου συμμετέχουν δυναμικά στις Ηπειρωτικές εκδηλώσεις.

16 Στις φωτό πάνω και κάτω, τα Ηπειρωτόπουλα του Ηπ. Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν, που ήρθαν και χόρεψαν στην εκδήλωση. Αριστερά ο Λευτέρης Τζίμας, άριστος χορευτής και ανερχόμενο ταλέντο στην Ηπειρωτική μουσική, μας έπαιξε όμορφα Πογωνίσια με το κλαρίνο του.

17 Απο αριστερά, η Δήμητρα Πέτσα με την κ. Πρόξενο Μαρία Ζήση, και ο Σπύρος Βέλλιος, Πρόεδρος του Ηπ. Συλ. Φρνκφούρτης.

18 Κάτω στις φωτό, νέες και νέοι του Ηπειρ. Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν. Χαρακτιριστική φιγούρα απο τους μερακλήδες χορευτές

19 Κάτω, τα κορίτσια και τα αγόρια του Ηπ. Συλ. Λουντβιγκσχάφεν, σε πρώτο πλάνο η Κωνσταντίνα Σαμαρά, που συμμετέχει απο πολύ μικρή ηλικία στη χορευτική ομάδα του συλλόγου και σήμερα είναι ένα δυναμικό στέλεχος για το Σύλλογο της. Απέναντι ο μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Προφήτη Ηλία.

20 Κάτω, ενα μέρος απο τη χορευτική ομάδα του Ηπ. Συλλόγου της Φρανκφούρτης

21 Στη φωτό κάτω, τα Ηπειρωτικά νιάτα χορεύουν τους χορούς της πατρίδας τους. Πίσω τους διακρίνουμε το παρεκκλίση του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, έργο των Ελλήνων της Διασποράς με έντονη την Ηπειρωτική χορηγία. Κτίστηκε με προσωπική εργασία και σήμερα αποτελεί ένα κόσμημα της ελληνοορθόδοξης εκκλησίας στην Ευρώπη.

22 Κάτω, ο κ. Βέλλιος, ο κ. Ι. Σοροβάκος, ο κ. Γκίνης, και μέλος του Συλλόγου Φρανκφούρτης. Το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες επιμελήθηκε ο Θωμάς Γκίνης. Ευχαριστούμε τον Ηπειρώτικο Σύλλογο της Φρανκφούρτης για την φιλοξενία και την όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν Έκ μέρους του Δ.Σ. της Παν. Ομοσπονίας Ευρώπης ο Γενικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου Θωμάς Γκίνης. Ιούνιος 2017

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος - Quellenhofweg 12, 33617 - Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doco@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Δελτίο Τύπου

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Δελτίο Τύπου Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δελτίο Τύπου Φρανκφούρτη 29-06-2018 Ημερήσιο Πανηγύρι του Ηπειρώτικου Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης Τηλέφωνο: & κινητό:

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης   Τηλέφωνο: & κινητό: ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 Φρανκφούρτη: 19-06-2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτιστική Εκδήλωση για την

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, Bielefeld Κινητό:

Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, Bielefeld Κινητό: Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, 33617 Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doko@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αρχαιρεσίες στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αρχαιρεσίες στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Erste Vorsitzende: Dimitra Petsa - Am Hohlacker 36c - 60435 Frankfurt am Main Mob: +49(o)1634665111 - E-Mail: Petsa.dimitra@t-online.de - Web: http://www.panepirotiki.eu ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Έκθεση «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» Food & Life, Μόναχο

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Έκθεση «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» Food & Life, Μόναχο ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας απο τους Ηπειρώτες της Γερμανίας προς το ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Προσφορά Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας απο τους Ηπειρώτες της Γερμανίας προς το ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Προσφορά Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας απο τους Ηπειρώτες της Γερμανίας προς το ΕΛΕΠΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μια σπουδαία φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσαν οι συμπατριώτες μας στο Λουντβιγκσχάφεν της Γερμανίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Ενημέρωση: ΘΕΜΑ: «Δ Τακτικό Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Ενημέρωση: ΘΕΜΑ: «Δ Τακτικό Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού» ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λούντβιγκσχαφεν & Περιχώρων,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λούντβιγκσχαφεν & Περιχώρων, Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, 33617 Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doko@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές φεστιβάλ χορού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Agora της πόλης Castrop-Rauxel της Γερμανίας, Σάββατο

Διεθνές φεστιβάλ χορού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Agora της πόλης Castrop-Rauxel της Γερμανίας, Σάββατο Διεθνές φεστιβάλ χορού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Agora της πόλης Castrop-Rauxel της Γερμανίας, Σάββατο 24.06.2017 (Internationales Tanzfestival-Griechische Gemeinde-Agora- Castrop

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικές Δραστηριότητες των Ηπειρωτικών Συλλόγων Ευρώπης:

Πολιτιστικές Δραστηριότητες των Ηπειρωτικών Συλλόγων Ευρώπης: ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 Φρανκφούρτη. Απρίλης-2018 Πολιτιστικές Δραστηριότητες των

Διαβάστε περισσότερα

Ευρεία Συνεδρείαση της Ηπειρώτικης Ομογένειας της Ευρώπης και της Νεολαίας της, Düsseldorf

Ευρεία Συνεδρείαση της Ηπειρώτικης Ομογένειας της Ευρώπης και της Νεολαίας της, Düsseldorf ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δημήτριος Ντόκος Quellenhofweg 12, 33617 Bielefeld Κινητό: 00491796855163 email: doko@mail.de ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΧΑΦΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 1982 -------------------------------------------------------------- Epirotischer Verein Ludwigshafen e.v. Hohenzollernstraße 2 67063 Ludwigshafen ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΚΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΚΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΚΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, Ιωάννινα 27-7- 2018. (Συνερδίαση του Παγκ.Συμβ. Ηπειρ. Εξωτερκού.) Σημαντικότατη ήταν η συμμετοχή των συνέδρων στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του

Διαβάστε περισσότερα

"ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS OFFICE

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS OFFICE ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Πρόεδρος: Δήμητρα Πέτσα - Am Hohlacker 36c, - 60435 - Frankfurt am Main Germany Mob: + 49(o)1634665111 - email: Petsa.dimitra(at)t-online.de email: Proedros-panepirotikis-eu http://www.panepirotiki.eu

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ, γιόρτασε την επετειακή εκδήλωση του για τα "40 χρόνια ζωής και δράσης" απο την ίδρυση του.

Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ, γιόρτασε την επετειακή εκδήλωση του για τα 40 χρόνια ζωής και δράσης απο την ίδρυση του. Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ, γιόρτασε την επετειακή εκδήλωση του για τα "40 χρόνια ζωής και δράσης" απο την ίδρυση του. Με μεγάλη λαμπρότητα γιόρτασαν οι Ηπειρώτες της πόλης του Bielefeld τα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Μπίλεφελντ, εκλογές για την ανάδειξη Νέας Διοίκησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Μπίλεφελντ, εκλογές για την ανάδειξη Νέας Διοίκησης. Ηπειρώτικος Σύλλογος & Περιχώρων Έτος Ιδρύσεως 1978 Walter-Rathenaustraße 70 33602- Γραφείο Τύπου Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Κουτσοκέρης 5 Μαΐου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση του Ηπειρώτικου

Διαβάστε περισσότερα

5η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

5η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 5η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) Με πλούσιες κι ελπιδοφόρες εμπειρίες από τις επαφές με την Ομογένεια και από την ομογενειακή ζωή επέστρεψε η ελληνική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action».

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action». Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή του συλλόγου μας στο φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων. «Hellenic Youth in Action». Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Νεολαίας μας, Σταματία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της πολύτιμης προσφοράς του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας, με το τριήμερο Σεμινάριο Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης Τηλέφωνο: & κινητό:

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης   Τηλέφωνο: & κινητό: ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 Η βαρυσήμαντη συνέντευξη του Επίτιμου Προέδρου της Π.Ο.E. και νυν Γενικού Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης Τηλέφωνο: & κινητό: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης   Τηλέφωνο: & κινητό: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γενικός Γραμματέας: Θωμάς Γκίνης email: thomas-ginis@t-online.de Τηλέφωνο: 067848520 & κινητό: 01758822229 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φρανκφούρτη, 22-09-2017 4 ο Τακτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 40 Χρόνια Ιστορία Η Ένωση Αρκάδων Αγ. Δημητρίου ιδρύθηκε το 1975 με πρωταρχικό στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Αρκάδων που κατοικούσαν στον Άγιο Δημήτριο. Σιγά

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του 19/02/2019 Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του / Ομογένεια Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τσιπουροβραδιά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Το ΠΠΚΑ απέσπασε για άλλη μια φορά τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 200 εκθέτες Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 3 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Βραβεύτηκε το ΠΠΚΑ για την επιλογή και παρουσίαση του θέματος

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 3 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Βραβεύτηκε το ΠΠΚΑ για την επιλογή και παρουσίαση του θέματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 3 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Βραβεύτηκε το ΠΠΚΑ για την επιλογή και παρουσίαση του θέματος Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας συμμετείχε

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 25 ης Οκτωβρίου. Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των οικιών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 25 ης Οκτωβρίου. Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των οικιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν Ο Μ Ο Σ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ Τήνος, 21 Οκτωβρίου 2013 Αρ. Πρωτ.: 15.020._ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 25

Διαβάστε περισσότερα

Καλή Φωτιά στον Ορχομενό!

Καλή Φωτιά στον Ορχομενό! Καλή Φωτιά στον Ορχομενό! το έθιμο συνεχίζεται Κάθε γειτονιά είχε τη δική της καλή φωτιά κι ο συναγωνισμός για το ποια ήταν μεγαλύτερη «σκληρός» Από μέρες γυρνούσαμε στα χωράφια, συνήθως η λάσπη έφτανε

Διαβάστε περισσότερα

Εννοείται ότι τα μηνύματα αυτά πρέπει να έχουν τα πλήρη στοιχεία τους, αν και αυτά δεν θα αναφέρονται εδώ για να μην τους ενοχλούν άλλοι.

Εννοείται ότι τα μηνύματα αυτά πρέπει να έχουν τα πλήρη στοιχεία τους, αν και αυτά δεν θα αναφέρονται εδώ για να μην τους ενοχλούν άλλοι. το κεφάλαιο αυτό καταχωρούμε μηνύματα φίλων που είχαν την καλωσύνη να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς το έργο του Θεάτρου, καθώς και προτάσεις για βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει ως σωματείο κοινωφελές.

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ DORIC SOCIETY Έτος Ιδρύσεως 1906

ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ DORIC SOCIETY Έτος Ιδρύσεως 1906 ΔΩΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ DORIC SOCIETY Έτος Ιδρύσεως 1906 Ιέρωνος 6 & Τιμοθέου, 11634 Παγκράτι, ΤΗΛ. / FAX: 210-7513646 - Α.Φ.Μ 090179169 Επίσημοι συνομιλητές ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το φετινό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ 2/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Σχολικό έτος 2004 2005 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ: ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΜΑΤΕΛΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν!

Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν! Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν! -Τα µέλη και οι φίλοι της Φ.Α.Τ.Α. στη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του συλλόγου - ιοργανώθηκε το βράδυ του περασµένου Σαββάτου στο κέντρο «Υδροχόος», όπου βραβεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης είχε αναφορά στα χριστουγεννιάτικα έθιμα των χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης είχε αναφορά στα χριστουγεννιάτικα έθιμα των χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Ηπείρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών, το Δήμο Ζίτσας και των Σχολικών Μονάδων της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

«Η μάνα Ηπειρώτισσα» - Γράφει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων Νίκη Χύτα

«Η μάνα Ηπειρώτισσα» - Γράφει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων Νίκη Χύτα Τις μέρες του καλοκαιριού είχα την τύχη να βρεθώ τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων στην όμορφη περιοχή της Ηπείρου με την παρθένα φύση, με την πλούσια

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο) 24/12/2018 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης (φώτο) / Ενορίες Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο πλούσιες μουσικές, πολιτιστικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ιερός Ναός Αγίου

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς» στη Ν. Πέραμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ «Ασπίδα μου, αγλάισμα της Θρώσσας γης που εχάθη, στα λαξευμένα μάρμαρα της μνήμης τ όνομά σου...» ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ Από τις αλησμόνητες πατρίδες στους νέους τόπους Η

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

15η Βιο-Ολυμπιάδα των Νέων 2010

15η Βιο-Ολυμπιάδα των Νέων 2010 ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Β.Ι.Ο.) ΤΙΜ. ΒΑΣΟΥ 10, ΑΘΗΝΑ 11521 ΤΗΛ. (210) 6432419 FAX (210) 6434093 e-mail: bios@otenet.gr www.biopolitics.gr 15η Βιο-Ολυμπιάδα των Νέων 2010 Αγ. Πετρούπολη, 17 21 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ»

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» Βιογραφικό του Συλλόγου Ο Λαογραφικός & Πολιτιστικό Σύλλογος Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι» ιδρύθηκε το 1991 και τα µέλη του κατοικούν

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου 2015, η πλατεία του Διονύσου γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές και ενθουσιασμένους ποδηλάτες/σες. Η νέα Δημοτική αρχή του Ορχομενού διοργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια Πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, οι εκδηλώσεις της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ Η παρούσα βάση δεδομένων έχει ως αντικείμενο την καταγραφή των πατριδοτοπικώνεθνοτοπικών-πολιτιστικών σωματείων που εδρεύουν σ όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

2 Στο Πνευµατικό Κέντρο υπήρχαν ξεχωριστές εκθέσεις χειροτεχνίας, ζωγραφικής, φωτογραφίας αλλά και αναπαράστασης των παραδοσιακών επαγγελµάτων του χωρ

2 Στο Πνευµατικό Κέντρο υπήρχαν ξεχωριστές εκθέσεις χειροτεχνίας, ζωγραφικής, φωτογραφίας αλλά και αναπαράστασης των παραδοσιακών επαγγελµάτων του χωρ Καστάνιτσα - ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ 2012 Πολιτισµός - ψυχαγωγία προοπτική ανάπτυξη - εθελοντισµός.. του Σωτήρη Λάτση 1 Πριν 30 χρόνια µία οµάδα νέων ανθρώπων από τους τότε Πολιτιστικούς Φορείς της Καστάνιτσας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο μαθήματος 4 Προβολή ταινίας «Ρεμπέτικο» Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, 2016

Σχέδιο μαθήματος 4 Προβολή ταινίας «Ρεμπέτικο» Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, 2016 Σχέδιο μαθήματος 4 Προβολή ταινίας «Ρεμπέτικο» Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, 2016 Η «ανάγνωση» της ταινίας Στόχοι: Η συνεργασία του εκπαιδευτικού με τους

Διαβάστε περισσότερα

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α ``ΕΛΛΗΝΟΜΟΥΣΕΙΟΝ ΑΙΝΟΥ`` ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ έτος ίδρυσης 1976 Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α Η νέα χρονιά να μας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές, υγεία και κάθε καλό στην πατρίδα μας. Την

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-5-2018 Πληροφορίες: Ξενοφών Παπασταμόπουλος, Διευθυντής Π.Ε. Σερρών, τηλ. 2321047500,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΧΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΧΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΧΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2013 διεξήχθη στην Κορυτσά της Αλβανίας η 4 η Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας. Συμμετείχαν με αντιπροσωπείες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Το Λ.Ε.Α τον Μάιο και Ιούνιο του 2018 πραγματοποίησε τις εξής δράσεις : 1. 13-5-2018 Ημέρα Κυριακή. Στο κέντρο Capitol

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 11.00 π.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. Από τον Βασιλιά Άσωτο Διοργάνωση: Δήμος 11.00 π.μ. ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. Δρόμοι με κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία.

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους Μάθημα 1 Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους μήνες και θα μοιραστούμε πολλά! Ας γνωριστούμε λοιπόν. Ο καθένας από εμάς ας πει λίγα λόγια για τον

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. Πόλη Ηµεροµηνία Ώρα Αίθουσα

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. Πόλη Ηµεροµηνία Ώρα Αίθουσα ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Πόλη Ηµεροµηνία Ώρα Αίθουσα Γαστούρι, Κέρκυρα 17 Μαρτίου 2012 11.00 πµ Αίθουσα Μουσείου Αχιλλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ 1 Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας,γι αυτό ονομάζεται Συμπρωτεύουσα. Πήρε το όνομά της από τη γυναίκα του ιδρυτή της,του Κάσσανδρου,που ήταν και αδερφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα κάστρα και τα

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 19.1.2007 Αρ.Πρωτ.66. Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 19.1.2007 Αρ.Πρωτ.66. Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 19.1.2007 Αρ.Πρωτ.66 Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θέμα: «Συλλογική σύμβαση εργασίας υπαλλήλων Συμβολαιογραφείων» Σας κοινοποιούμε την υπ αριθμ.3/2007 διαιτητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Διοικητήριο Ταχ.Κώδικας : 29100 Ζάκυνθος Πληροφορίες : Όλγα Καψούρου Τηλέφωνο : 2695360305 ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ιωάννινα,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ιωάννινα, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ιωάννινα, 9-2-2009 ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΡΑΠΗ 1 α - 45332 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ.-FAX: 26510-78747 e-mail.syldnioa@otenet.gr ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 6 Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι, 1 / 11 Πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΗΜΟΝΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 7 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οδύσσεια Το παραμύθι των παραμυθιών Hands On Δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία ΣΑΝΤΡΑ ΚΡΟΠΑ Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλελλήνων της Λετονίας «Ο Ερμής» Ο ελληνισμός για τον καθένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισήμων, εκπροσώπων τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου ξεκίνησε το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, στο

Διαβάστε περισσότερα

Βρε παιδιά έφτασαν κιόλας Απόκριες! Τι λέτε παιδιά να επισκεφθούμε τις Κυκλάδες φέτος ; Τι είναι οι Απόκριες ;

Βρε παιδιά έφτασαν κιόλας Απόκριες! Τι λέτε παιδιά να επισκεφθούμε τις Κυκλάδες φέτος ; Τι είναι οι Απόκριες ; Βρε παιδιά έφτασαν κιόλας Απόκριες! Τι είναι οι Απόκριες ; Απόκριες ή Απόκρεω είναι η περίοδος που απέχουμε από το κρέας. Διαρκεί τρεις βδομάδες και τελειώνει σαράντα μέρες πριν το Πάσχα.Τις γιορτάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον της Κοινότητας, «μίας Κοινότητας από όλους για όλους»

Συλλογή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον της Κοινότητας, «μίας Κοινότητας από όλους για όλους» Συλλογή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον της Κοινότητας, «μίας Κοινότητας από όλους για όλους» Το σύνολο των δραστηριοτήτων πρέπει να γίνεται για να μην «χαθεί» η τρίτη γεννιά. Να δημιουργηθεί τμήμα νεολαίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ιωάννινα, 26/7/2012 Αριθμ. Πρωτ. -1000- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού στα εκπαιδευτικά τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων, Σχολή Κλασικού

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Εισηγήτρια: Έφη Γουνελά Στέλεχος της ΕΕΤΑΑ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για

Διαβάστε περισσότερα

Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά Το παράδειγμα των παραδοσιακών τρόπων διαχείρισης του νερού στο χωριό Στρώμη της Γκιώνας

Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά Το παράδειγμα των παραδοσιακών τρόπων διαχείρισης του νερού στο χωριό Στρώμη της Γκιώνας Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά Το παράδειγμα των παραδοσιακών τρόπων διαχείρισης του νερού στο χωριό Στρώμη της Γκιώνας Α. Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: έννοια και σημασία της Άξονες συζήτησης Διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

«ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» «ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» Εισηγητής: Ηλίας Γαλανός Δημοτικός Σύμβουλος Φραγκφούρτης Από μια ιστορική συγκυρία τύχαινε πάντοτε οι περισσότεροι Έλληνες να ζουν εκτός των συνόρων

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητές: Αμαλία Μακρή -Φώτης Τσίπης Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εισηγητές: Αμαλία Μακρή -Φώτης Τσίπης Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ 2014: ΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 15-21 ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΩΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ -ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ Εισηγητές:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρκαλοχώρι,01-03-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. Πλήθος κόσµου ξεφάντωσε εχθές στα «Τσικνίσµατα» που πραγµατοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΑ) 2007-2013 ΜΕΤΡΟ 41 ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΤΗΣ ΟΤΔ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Αίθουσα τελετών ΑΠΘ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Στους εθελοντές αιμοδότες όλου του κόσμου Στους δικούς μας εθελοντές αιμοδότες για την ανεκτίμητη

Διαβάστε περισσότερα

Η Πνευματική, Πολιτιστική & Κοινωνική Κίνηση Βορείων Προαστίων (Π.Π.Κ.Κ.Β.Π) με τα Τμήματα: Κλασσικού Μπαλέτου με Χοροδιδάσκαλο τον κ.θωμά Γκουντή.

Η Πνευματική, Πολιτιστική & Κοινωνική Κίνηση Βορείων Προαστίων (Π.Π.Κ.Κ.Β.Π) με τα Τμήματα: Κλασσικού Μπαλέτου με Χοροδιδάσκαλο τον κ.θωμά Γκουντή. Δελτίο Τύπου Του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών (Σ.Φ.Ε) Association of Friendship Αmong Nations (A.F.A.N) Στις 10 Ιανουαρίου 2016 ο Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών πραγματοποίησε σε συνεργασία με Πρεσβείες και Κοινότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΩ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Πολιτιστικό Πρόγραμμα Γυμνασίου Νέας Περάμου

ΑΠΟΔΩ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Πολιτιστικό Πρόγραμμα Γυμνασίου Νέας Περάμου ΑΠΟΔΩ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Πολιτιστικό Πρόγραμμα Γυμνασίου Νέας Περάμου 2016-2017 ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ Oι καθηγήτριες (ΠΕ02): Τσίπου Δήμητρα Μαρία Ρίζου Οι μαθητές της Γ τάξης: Καζαντζή Γεωργία Μάγου Θεοδώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 1ο. Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα, τις προσεχείς εκδηλώσεις και γενικότερα ότι αφορά την σχολική μας κοινότητα.

ΤΕΥΧΟΣ 1ο. Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα, τις προσεχείς εκδηλώσεις και γενικότερα ότι αφορά την σχολική μας κοινότητα. Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα, τις προσεχείς εκδηλώσεις και γενικότερα ότι αφορά την σχολική μας κοινότητα. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Γιορτή Πολυτεχνείου Την Παρασκευή 16/11/2018 στο σχολείο μας έλαβε χώρα ο

Διαβάστε περισσότερα

το πρόγραμμα εκπαιδευτικού θεάτρου -Theatre in Educationτου «Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα»

το πρόγραμμα εκπαιδευτικού θεάτρου -Theatre in Educationτου «Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα» Το Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα-Ξένια Καλογεροπούλου παρουσιάζει το πρόγραμμα εκπαιδευτικού θεάτρου -Theatre in Educationτου Chris Cooper* «Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα» βασισμένο στο κλασσικό παραμύθι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΗΡΟΥ Πρωτοδίκου Διοικητικών Δικαστηρίων ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 Έμπλεη ευγνωμοσύνης, με βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα: VanDeGraaf 1 o Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αττικής Κατηγορία: Μαθητές Β Γυμνασίου

Ομάδα: VanDeGraaf 1 o Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αττικής Κατηγορία: Μαθητές Β Γυμνασίου Ομάδα: VanDeGraaf 1 o Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αττικής Κατηγορία: Μαθητές Β Γυμνασίου 2 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Στατιστικής 1 Στόχοι της Ανάλυσης Μεθοδολογία Πρώτος στόχος

Διαβάστε περισσότερα

Τέλη της δεκαετίας του 70. Μεταπολίτευση. Ο πληθυσμός των αστικών κέντρων αυξάνεται.

Τέλη της δεκαετίας του 70. Μεταπολίτευση. Ο πληθυσμός των αστικών κέντρων αυξάνεται. Τέλη της δεκαετίας του 70. Μεταπολίτευση. Ο πληθυσμός των αστικών κέντρων αυξάνεται. Στη «μικρή μας πόλη», τα Γιάννενα, εκτός από την αστυφιλία, ένας ακόμα λόγος που συμβάλλει στην αύξηση του πληθυσμού

Διαβάστε περισσότερα

Philos e.v. Städtepartnerschaftsverein Nuernberg-Kavala Nachbarschaftshaus Gostenhof Adam-Klein-Str.6 90429 Nürnberg Germany

Philos e.v. Städtepartnerschaftsverein Nuernberg-Kavala Nachbarschaftshaus Gostenhof Adam-Klein-Str.6 90429 Nürnberg Germany ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21 ο /5-8-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 825/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21 ο /5-8-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 825/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 21 ο /5-8-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 825/2015 ΘΕΜΑ: 2 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2003-2005 Δύο χρόνια μετά την ιδρυτική του Συνέλευση το Δίκτυο, μέσα στα πλαίσια των αξόνων που αυτή έθεσε και με βάση τη μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08 Δεκάδες είναι και φέτος οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού στο Αίγινας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού

Διαβάστε περισσότερα