ΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 1. Συνεστίαση 27 Ιουνίου Προσευχή Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 1. Συνεστίαση 27 Ιουνίου Προσευχή Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία"

Transcript

1 PRESIDENT Tassos Partzilis SECRETARY Panicos Hadjipanayis ΑSSISTANT GOVERNOR George Psimolofitis ADDRESS P.O.Box CY-1307 Nicosia ROTARY INTERNATIONAL PRESIDENT Kalyan Banerjee D I S T R I C T C l u b N o ΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 1 Συνεστίαση Τόπος και ώρα Συνεστίασης Προσευχή Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία 08:00 µµ Θέµα Συνεστίασης Τελετή Αλλαγής ιοικητικού Συµβουλίου. Παρόντες 46 άτοµα (24 µέλη, 6 συνοδοί µελών και 16 επισκέπτες). DISTRICT GOVERNOR 2450 Usama Barghouthi DISTRICT DEPUTY GOVERNOR Themis Themistocleous ROTARY WEBSITES Rotary Club of Nicosia-Salamis Cyprus Rotary rotary-cy prus.org ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ District /07/2011 Club Assembly Προγραµµατισµός Ροταριανής χρονιάς Προσκε κληµένοι/επισκέ πτες/ Συνοδοί µελών Ο Πρώην Κυβερνήτης της Περιφέρειας 2450 Χριστόδουλος Καρακάννας, ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης για την Κύπρο Γιώργος Παπαλεοντίου, ο Εισερχόµενος Αναπληρωτής Κυβερνήτης για την Κύπρο Θέµης Θεµιστοκλέους και η σύζυγος του Μάρω, ο ΒΚ για τη Ροταριανή χρονιά Γιώργος Πέτρου, ο ΒΚ για τη Ροταριανή χρονιά Γιώργος Ψιµολοφίτης, η Χρυσάνθη Χατζηνικόλα, ο Φίλιππος Χατζηνικόλας, η Χριστίνα Αρβανιτάκη, η Ιούλλα Χατζηνικόλα, ο Πάτερ Χρυσόστοµος, ο Σάββας Ζαχαριάδης, ο Κωνσταντίνος και ώρα Αρέστη, ο η- µήτρης και Χαρά Λιάπη, ο Όµηρος Τερζόπουλος, η πρώ ην διοικητής της περιφέρειας 90 του ιεθνούς Inner Wheel Έλλη Στυλιανίδου, ο Χατζηπαπαφωτίου Αλέξης, η Ρένα Τουµαζή, η Ειρένα Παρτζίλη και ο ρ. Πανίκος Νικολαΐδης. Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Rotary Club Of Nicosia- Την προσευχή ανέπεµψε ο π.π. Σώτος Κυριακίδης. Καλωσόρισµα Η Πρόεδρος Μαρία Χατζηνικόλα καλωσόρισε τους φιλοξενουµένους και τους υπόλοιπους παρευρισκοµένους. Περιεχόµενα Συνεστίαση 27/6/ Προγραµµατικές δηλώσεις Προέδρου Χαιρετισµός Αναπληρωτή 8

2 Σελ. 2 Προπόσεις Απονοµή τιµητικής διάκρισης Paul Harris Fellow π.π. Μενέλαος Μαρκίδης υπέρ του νέου Προέδρου του.ρ., Kalyan Banerjee. π.π. Νίκος Χατζηνικόλας υπέρ του Κυβερνήτη της Περιφέρειας 2450, Usama Barghouthi. π.π. ιονύσης Τουµαζής υπέρ των µελών, των συζύγων και των παρευρισκοµένων φίλων. Απολογισµός της απερχόµενης Προέδρου Η απερχόµενη Πρόεδρος Μαρία Χατζηνικόλα παρουσίασε τα πεπραγµένα της χρονιάς θυµίζοντας µας το πολύπλευρο και σηµαντικό έργο που επιτέλεσε µε αποτέλεσµα τη διάκριση του Οµίλου µας στη Κύπρο και στ ην Περιφέρεια Η παρουσίαση της περιλαµβάνεται στο προηγούµενο ελτίο Αρ.41. Η απερχόµενη Πρόεδρος Μαρία Χατζηνικόλα απένειµε στη ρ. Έλενα Νικολαΐδου την ανώτατη τιµητική διάκριση Paul Harris Fellow για την προσφορά της στο Όµιλο. Η ρ. Έλενα Νικολαΐδου ευχαρίστησε την απερχόµενη Πρόεδρο Μαρία Χατζηνικόλα καθώς και όλα τα µέλη του Οµίλου για την τιµητική διάκριση. Ευχαριστίες/Απονοµές Παράδοση Προεδρίας Η απερχόµενη Πρόεδρος Μαρία Χατζηνικόλα ευχαρίστησε θερµά τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου, τους Επικεφαλής των Επιτροπών και γενικά όλα τα µέλη του Οµίλου καθώς και τον Αναπληρωτή Κυβερνήτη της Περιφέρειας µας Γιώργο Παπαλεοντίου και πρόσφερε αναµνηστικά δώρα. Η απερχόµενη Πρόεδρος Μαρία Χατζινικόλα παρέδωσε τη σφύρα και τα διάσηµα του Οµίλου στο νέο Πρόεδρο Τάσο Παρτζίλη µε την υπόσχεση ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό του για οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί.

3 Σελ. 3 Προγραµµατικές ηλώσεις Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την οµιλία του νέου προέδρου στη σελίδα 5. Χαιρετισµός από Αναπληρωτή Κυβερνήτη Περιφέρειας Ο νέος Πρόεδρος Τάσος Παρτζίλης προχώρησε στις προγραµµατικές δηλώσεις για τη νέα χρονιά και παρουσίασε το ιοικητικό Συµβούλιο και τους Επικεφαλής των Επιτροπών. Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτη για την Κύπρο , Γιώργο Παπαλεοντίου ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στο έργο του και συγχάρηκε την ΠΠ Μαρία και το ιοικητικό της Συµβούλιο για µια καθόλα επιτυχηµένη χρονιά. Ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο και το Συµβούλιο του µια παραγωγική και δηµιουργική χρονιά. Ολόκληρος ο χαιρετισµός του Αναπληρωτή Κυβερνήτη βρίσκεται στη σελίδα 8. Χαιρετισµός Πρώην Κυβερνήτη Περιφέρειας Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Τάσος Παρτζίλης προσέφερε αναµνηστικό δώ ρο στην π. π. Μαρία Χατζηνικόλα και την ευχαρίστησε εκ µέρους όλων των µελών του Οµίλου για το έργο που επιτέλεσε κατά τη Ροταριανή χρονιά Ο πρώην Κυβερνήτης της Περιφέρειας Χριστόδουλος Καρακάννας σε σύντοµο χαιρετισµό του συγχάρηκε τη ππ Μαρία Χατζηνικόλα και το ιοικητικό της Συµβούλιο για το επιτυχηµένο έργο που επιτέλεσαν την ροταριανή χρονιά Στο νέο Πρόεδρο και το ιοικητικό του Συµβούλιο ευχήθηκε µια πετυχηµένη χρονιά.

4 Σελ. 4 Χαιρετισµός Εισερχόµενου Αναπληρωτή Κυβερνήτη για την Κύπρο Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης για την Κύπρο , Θέµη Θεµιστοκλέους αναφέρθηκε στο χαιρετισµό του στο µεγάλο έργο που επιτέλεσε ως Πρόεδρος η Μαρία Χατζηνικόλα θέτοντας ψηλά τον πήχη για τον ε- πόµενο Πρόεδρο. Με τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγµατοποιήθηκαν έφερε στον όµιλο µας διακρίσεις και πολύ τιµητικές αναφορές. Απευθυνόµενος στο νέο Πρόεδρο του ευχήθηκε µια επιτυχηµένη χρονιά και το διαβεβαίωσε ότι θα τον βοηθήσει σε ότι χρειαστεί. Τέλος παρουσίασε τα µέλη του οµίλου µας που µετέχουν στη οµάδα του για το έτος Ευχές Ευχές στον ππ Πέτρο Αδαµίδη και το ρ Πέτρο Ξενοφώντος για την ονοµαστική τους εορτή (29/6).

5 Σελ. 5 Οµιλία Καλωσορίσµατος Νέου Προέδρου - Πανοσιολογιότατε Αρχιµανδρίτη Χρυσόστοµε - Αγαπητοί: Αναπληρωτή Κυβερνήτη για την Κύπρο, Γιώργο Παπαλεοντίου, Βοηθέ Κυβερνήτη του Οµίλου µας, Γιώργο Πέτρου, Πρώην Κυβερνήτη, Χριστόδουλε Καρακάννα, Εισερχόµενε Αναπληρωτή Κυβερνήτη για την Κύπρο, Θέµη Θεµιστοκλέους, Εισερχόµενε Βοηθέ Κυβερνήτη του Οµίλου, Γιώργο Ψηµολοφίτη, - Αγαπητοί Προ-Πρόεδροι, - Εκλεκτοί Προσκεκληµένοι, - Φίλες και Φίλοι Ροταριανοί, Παραλαµβάνω σήµερα τη σκυτάλη του Οµίλου µας από την αγαπητή Πρόεδρο Μαρία, η οποία τη Ροταριανή χρονιά που µόλις πέρασε έκανε και πέτυχε πάρα πολλά, βάζοντας τον πήχη των επιτευγµάτων του Οµίλου µας ακόµη πιο ψηλά. Τα µεγάλα έργα και η προσφορά που επιτέλεσαν και οι 15 προ-πρόεδροι του Οµίλου µας, κάνουν τον Όµιλο µας να ξεχωρίζει όχι µόνο στην Κύπρο αλλά και στην Περιφέρεια, γι αυτό νοιώθω έντονα τη µεγάλη ευθύνη που αναλαµβάνω ως Πρόεδρος του Ροταριανού Οµίλου Λευκωσία-Σαλαµίς. Η νέα χρονιά είναι ξεχωριστή για τον Όµιλο µας αφού ο προ-πρόεδρος Θέµης είναι Αναπληρωτής Κυβερνήτης της για την Κύπρο και µερικά από τα µέλη του Οµίλου µας στελεχώνουν την Οµάδα του. Για αυτό όλα τα µέλη µας θα πρέπει εκτός από τη συνεισφορά τους στα έργα και εκδηλώσεις του Οµίλου µας, να συµµετέχουν ενεργά και να δίνουν έντονα το παρόν τους σε όλες στις δραστηριότητες του κυπριακού Ρόταρυ. Με την ενεργό συµµετοχή µας ενισχύου- µε την επίτευξη του σκοπού του Ρόταρυ, που είναι η προσφορά προς το συνάνθρωπο µας. Έχοντας την υποστήριξη όλων των µελών του Οµίλου είµαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουµε να συνεργαζόµαστε ως µια πολύ καλή οµάδα, για να προσφέρουµε σε συνανθρώπους µας ότι καλύτερο µπορούµε. Όλοι µαζί, τα µέλη του ιοικητικού Συµβουλίου και κάθε µέλος ξεχωριστά, θα εργαστούµε για να πετύχουµε τους πιο κάτω στόχους: 1. Την επίτευξη των στόχων του Κυβερνήτη της Περιφέρειας. 2. Την επίτευξη των στόχων του Αναπληρωτή Κυβερνήτη για την Κύπρο.

6 Σελ Τη συνέχιση των διαχρονικών µας έργων και εκδηλώσεων όπως: - Τη στήριξη του ιδρύµατος «Ελπίδα» το οποίο περιθάλπει παιδιά µε λευχαιµία καρκίνο. - Tη συνέχιση για τέταρτη χρονιά της εκστρατείας για την «Οδική Ασφάλεια». - Τη συνέχιση της υποστήριξης µας στο Κέντρο Απόστολος Παύλος και το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας. - Τα Περιβαλλοντικά έργα (δενδροφύτευση και ανακύκλωση). - Τη συνέχιση των καλών σχέσεων και επαφών µε τους διδυµοποιηµένους οµίλους - Τη συνέχιση απονοµής των ειδικών βραβείων σε φοιτητές εις µνήµη των αείµνη στων µελών του Οµίλου µας Κλεάνθη Ναύτη, Μάριου Τόκα και Σταύρου Επαµεινώνδα. - Την καθιέρωση από φέτος νέου βραβείου εις µνήµη του αειµνήστου προ - Πρόεδρου Γιώργου Χατζηκώστα. - Τη ιοργάνωση εκδηλώσεων συλλογής χρηµάτων όπως τα καθιερωµένα δείπνα και BBQ s στα σπίτια των Ροταριανών. - Ενδιαφέρουσες συνεστιάσεις και εξόδους. Επίσης αυτήν τη χρονιά, 4. Θα διοργανωθεί εκδήλωση για να εκατοντάχρονα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αµµοχώστου. 5. Θα εορτάσουµε τη συµπλήρωση των δεκαπεντάχρονων του Οµίλου µας. 6. Μέσα στα πλαίσια των ραστηριοτήτων των Επιτροπών Επαγγελµατικής ράσης και Νέας Γενιάς θα διοργανωθούν σεµινάρια που θα απευθύνονται σε φοιτητές κολλεγίων και πανεπιστηµίων, σε σχέση µε τον τρόπο ετοιµασίας ενός σωστού βιογραφικού ση- µειώµατος και του ορθού τρόπου που θα πρέπει να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σε προσωπικές συνεντεύξεις. 7. Άρχισαν οι επαφές µε τον Ροταριανό Όµιλο Θεσσαλονίκης Καλαµαριά για διδυµοποίηση µε τον Όµιλο µας. 8. Θέσαµε ως στόχο φέτος την αύξηση των µελών του Οµίλου µας κατά 2 µέλη.

7 Σελ. 7 Και τώρα θα ήθελα να σας παρουσιάσω τα µέλη του ιοικητικού µου Συµβουλίου: Αντιπρόεδρος: Εισερχόµενος Πρόεδρος: ρ. Αντώνης Τουµαζής ρ. Κώστας Σάββα Αµέσως Προηγούµενη Πρόεδρος: π.π. Μαρία Χ Νικόλα Γραµµατέας: Ταµίας: Τελετάρχης: Μέλη: π.π. Πανίκος Χ Παναγή ρ. ήµητρα Νικολάου π.π. Πέτρος Αδαµίδης ρ. Αντιγόνη Κοιλιάρη & ρ. Θεοδώρα Ταουσιάνη Επίσης, θα ήθελα να σας παρουσιάσω και τους Επικεφαλής των Επιτροπών, αρχίζοντας από τους ήδη ιστάµενους: Επιτροπή Εσωτερικής ιοίκησης: Επιτροπή ιαχείρισης Έργων: Επιτροπή ηµοσίων Σχέσεων: Επιτροπή Μελών: Επιτροπή Ροταριανού Ιδρύµατος: Επιτροπή Αµµοχώστου: Εκπαιδευτής Οµίλου: Επιτροπή Οικονοµικού Ελέγχου: Επιτροπή Νέας Γενιάς: ρ. Αντιγόνη Κοιλιάρη ρ. Θεοδώρα Ταουσιάνη π.π. Σωτήρης Κολέττας ρ. Έλενα Νικολαΐδου π.π. Γιώργος Πασιαλής π.π. Γιώργος Μιχαηλίδης π.π. Σώτος Κυριακίδης ρ. Άντρη Γεωργίου ρ. Λοΐζος Αυξεντίου και Υπεύθυνος Πληροφορικής & ιαδικτύου: ρ. Μίδης Ιακωβίδης Τέλος θα ήθελα εκ µέρους όλων των µελών του Οµίλου µας να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την προ-πρόεδρο Μαρία για την εξαιρετικά επιτυχηµένη χρονιά που πέρασε και να της προσφέρω ένα αναµνηστικό δώρο ως ένδειξη της εκτίµησής µας. Ευχαριστώ πολύ.

8 Σελ. 8 Χαιρετισµός Αναπληρωτή Κυβερνήτη Κύπρου Aγαπητέ µου Πρόεδρε Τάσο, Πανοσιολογιότατε, ΠΚ Τάκη, ΑΚ Θέµη, ΒΚ Γιώργο και Γιώργο, ΠΒΚ Φαίδωνα, Αµέσως Προηγούµενη Πρόεδρε Μαρία, Φίλοι Ροταριανοί, Εκλεκτοί Προσκεκληµένοι, Ήταν ιδιαίτερη τιµή για µένα που υπηρέτησα το Κυπριακό Ρόταρι, σαν Αναπληρωτής Κυβερνήτης Κύπρου για την χρονιά που µας πέρασε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας και ειδικά τον ΑΚ Θέµη, την ΠΠ Μαρία, την ΒΚ Λίτσα και τον ΠΠ Πανίκο Χατζηπαναγή. Αγαπητή µου Αµέσως Προηγούµενη Πρόεδρε Μαρία. Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τόσο εσένα όσο και το Συµβούλιο σου, για την επιτυχηµένη καθ όλα χρονιά σας. Ελπίζω οι στόχοι της χρονιάς, κατά το πλείστον να έχουν επιτευχθεί και γι αυτό δεν αµφιβάλλω. Στρέφοµαι σε σένα αγαπητέ Τάσο, για να ευχηθώ τόσο σε εσένα, όσο και στο Συµβούλιο σου, µια καλή, παραγωγική, δηµιουργική και πετυχηµένη Ροταριανή χρονιά, µαζί µε την υπόσχεση, ότι θα έχεις την αµέριστη βοήθεια και συµπαράσταση µου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της ιεθνούς οικονοµικής κρίσης και των διεθνών προβληµάτων, οι Ροταριανοί όλης της γης, ανταποκρίνονται θετικά στις προκλήσεις, για την δηµιουργία ενός καλύτερου κόσµου. Καθώς το Ρόταρυ προχωρεί, καλώ όλους να «Κοιτάξτε µέσα σας και να αγκαλιάσετε την ανθρωπότητα», «Reach within and embrace humanity», εφαρµόζοντας το µόττο του νέου Προέδρου του ιεθνούς Ρόταρυ, Kalyan Banerjee, υπό την καθοδήγηση του Αναπληρωτή Κυβερνήτη µας, Θέµη Θεµιστοκλέους. Σας ευχαριστώ. Γιώργος Παπαλεοντίου, Πρώην Αναπληρωτής Κυβερνήτης Κύπρου

9 Σελ. 9

10 Σελ. 10

11 Σελ. 11

ΔΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 01

ΔΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 01 DISTRICT Τόπος καί ώρα Συνεστίασης Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία, ώρα 8.00 μ.μ. Θέμα Συνεστίασης Τ ε λ ε τ ή Α λ λ α γ ή ς Δ ι ο ι κ η τ ι κ ο ύ Συμβουλίου Παρόντες 44 άτομα ( 24 μέλη ποσοστό 75%- 10

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 6 Ιουνίου Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ.

Συνεστίαση 6 Ιουνίου Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ. PRESIDENT Maria Hadjinicola +357 99646026 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Petros Adamides +357 99623282 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Petrou ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307 Nicosia

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 30 Μαΐου 2011

Συνεστίαση 30 Μαΐου 2011 PRESIDENT Maria Hadjinicola +357 99646026 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Petros Adamides +357 99623282 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Petrou ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307 Nicosia

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 23 Μαΐου 2011. Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ.

Συνεστίαση 23 Μαΐου 2011. Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ. PRESIDENT Maria Hadjinicola +357 99646026 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Petros Adamides +357 99623282 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Petrou ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307 Nicosia

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 9 Μαΐου Τόπος και ώρα Συνεστίασης Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ.

Συνεστίαση 9 Μαΐου Τόπος και ώρα Συνεστίασης Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ. PRESIDENT Maria Hadjinicola +357 99646026 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Petros Adamides +357 99623282 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Petrou ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307 Nicosia

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 9 Σεπτεμβρίου 2013. Ξενοδοχείο HILTON PARK ώρα 7.45μμ. Club Assembly Προγραμματικές δηλώσεις από την πρόεδρο του ομίλου.

Συνεστίαση 9 Σεπτεμβρίου 2013. Ξενοδοχείο HILTON PARK ώρα 7.45μμ. Club Assembly Προγραμματικές δηλώσεις από την πρόεδρο του ομίλου. D I S T R I C T 2 4 5 2 C l u b N o. 3 1 5 0 2 PRESIDENT Elena Nicolaides +357 99583005 rot.enicolaides@outlook.com SECRETARY Louisa Homsy +357 99466032 onhomsy@cytanet.com.cy ΑSSISTANT GOVERNOR George

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 8 Ιουλίου 2013. Ξενοδοχείο HILTON PARK, Λευκωσία, ώρα 8.00 μμ. Τελετή Αλλαγής Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου.

Συνεστίαση 8 Ιουλίου 2013. Ξενοδοχείο HILTON PARK, Λευκωσία, ώρα 8.00 μμ. Τελετή Αλλαγής Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου. D I S T R I C T 2 4 5 2 C l u b N o. 3 1 5 0 2 PRESIDENT Elena Nicolaides +357 99583005 rot.enicolaides@outlook.com SECRETARY Louisa Homsy +357 99466032 onhomsy@cytanet.com.cy ΑSSISTANT GOVERNOR George

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ Πρόεδρος Λάκης Μιχαηλίδης lakis.m@force-8.com Τηλέφωνο 99 636361 Αντιπρόεδρος Ξενοφών Λάμπρου exes_ltd@spidernet.com.cy Τηλέφωνο 99 645334 Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ Πρόεδρος Λάκης Μιχαηλίδης lakis.m@force-8.com Τηλέφωνο 99 636361 Αντιπρόεδρος Ξενοφών Λάμπρου exes_ltd@spidernet.com.cy Τηλέφωνο 99 645334 Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ Πρόεδρος Λάκης Μιχαηλίδης lakis.m@force-8.com Τηλέφωνο 99 636361 Αντιπρόεδρος Ξενοφών Λάμπρου exes_ltd@spidernet.com.cy Τηλέφωνο 99 645334 Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 18 Νοεμβρίου 2013. Ξενοδοχείο HILTON PARK ώρα 7:45μμ. Θέμα Συνεστίασης Κοινή συνεστίαση με τον Ρ.Ο. Λευκωσία-Λευκοθέα

Συνεστίαση 18 Νοεμβρίου 2013. Ξενοδοχείο HILTON PARK ώρα 7:45μμ. Θέμα Συνεστίασης Κοινή συνεστίαση με τον Ρ.Ο. Λευκωσία-Λευκοθέα D I S T R I C T 2 4 5 2 C l u b N o. 3 1 5 0 2 PRESIDENT Elena Nicolaides +357 99583005 rot.enicolaides@outlook.com SECRETARY Louisa Homsy +357 99466032 onhomsy@cytanet.com.cy ΑSSISTANT GOVERNOR George

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ Πρόεδρος Λάκης Μιχαηλίδης lakis.m@force-8.com Τηλέφωνο 99 636361 Αντιπρόεδρος Ξενοφών Λάμπρου exes_ltd@spidernet.com.cy Τηλέφωνο 99 645334 Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Hilton Park - 8:00µµ 26/09/2011. PRESIDENT Tassos Partzilis

Hilton Park - 8:00µµ 26/09/2011. PRESIDENT Tassos Partzilis PRESIDENT Tassos Partzilis +357 99610320 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Panicos Hadjipanayis +357 99417900 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Psimolofitis ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 22 Οκτωβρίου 2012. Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία, 8.00 μμ.

Συνεστίαση 22 Οκτωβρίου 2012. Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία, 8.00 μμ. D I S T R I C T 2 4 5 0 C l u b N o. 3 1 5 0 2 PRESIDENT Antonis Toumazis +357 99646360 antonis@diontoumazis.com SECRETARY Louisa Homsy +357 99466032 onhomsy@cytanet.com.cy ΔΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 13 Συνεστίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ Πρόεδρος Λάκης Μιχαηλίδης lakis.m@force-8.com Τηλέφωνο 99 636361 Αντιπρόεδρος Ξενοφών Λάμπρου exes_ltd@spidernet.com.cy Τηλέφωνο 99 645334 Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Όπως όλα τα καλά πράγματα, έτσι και η φετινή Ροταριανή χρονιά έχει φθάσει στο τέλος της.

Όπως όλα τα καλά πράγματα, έτσι και η φετινή Ροταριανή χρονιά έχει φθάσει στο τέλος της. Φίλοι Ροταριανοί, Όπως όλα τα καλά πράγματα, έτσι και η φετινή Ροταριανή χρονιά έχει φθάσει στο τέλος της. Τα συναισθήματα, αυτή την στιγμή είναι πολλά και ανάμεικτα. Θα έλεγε κάποιος ότι το κυριότερο

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Τηλ. 22893610 Ηλ. διεύθυνση: fem@ucy.ac.cy Ιστοσελίδα: http://ucy.ac.cy/fem/el/ 28 Ιουνίου 2019 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ Πρόεδρος Λάκης Μιχαηλίδης lakis.m@force-8.com Τηλέφωνο 99 636361 Αντιπρόεδρος Ξενοφών Λάμπρου exes_ltd@spidernet.com.cy Τηλέφωνο 99 645334 Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Hilton Park - 8:00µµ 1-4. International and District Events 03/10/2011. PRESIDENT Tassos Partzilis

Hilton Park - 8:00µµ 1-4. International and District Events 03/10/2011. PRESIDENT Tassos Partzilis PRESIDENT Tassos Partzilis +357 99610320 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Panicos Hadjipanayis +357 99417900 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Psimolofitis ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307

Διαβάστε περισσότερα

3-5 16/01/2012. PRESIDENT Tassos Partzilis

3-5 16/01/2012. PRESIDENT Tassos Partzilis PRESIDENT Tassos Partzilis +357 99610320 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Panicos Hadjipanayis +357 99417900 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Psimolofitis ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307

Διαβάστε περισσότερα

Fellowship of Rotarians

Fellowship of Rotarians PRESIDENT Tassos Partzilis +357 99610320 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Panicos Hadjipanayis +357 99417900 sec.sal@rotary-cyprus.org ΑSSISTANT GOVERNOR George Psimolofitis ADDRESS P.O.Box 25223 CY-1307

Διαβάστε περισσότερα

Συνεστίαση 2 Μαΐου 2011. Τόπος και ώρα Συνεστίασης Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ.

Συνεστίαση 2 Μαΐου 2011. Τόπος και ώρα Συνεστίασης Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία - 8 μμ. PRESIDENT Maria Hadjinicola +357 99646026 pre.sal@rotary-cyprus.org SECRETARY Petros Adamides +357 99623282 sec.sal@rotary-cyprus.org D I S T R I C T 2 4 5 0 C l u b N o. 3 1 5 0 2 ΔΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 36

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα από τον Πρόεδρο

Μήνυμα από τον Πρόεδρο Newsletter Έκδοση: 1 Σεπτέμβριος /Οκτώβριος 2010 Μήνυμα από τον Πρόεδρο «Αγαπητοί Φίλοι Ροταριανοί, Αισίως έχουμε φτάσει στο τέλος του 4 ου μήνα της ροταριανής χρονιάς 2010-2011 και το δεύτερο ενημερωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2013 στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Σκαρίνου.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3738,

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3738, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3738, 18.7.2003 3548 Κ.Δ.Π. 607/2003 Αριθμός 607 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 ΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 Διάταγμα με βάση τον Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωμα από τον Πρόεδρο

Σημείωμα από τον Πρόεδρο Bulletin #4 Μάρτιος / Μάιος 2011 Σημείωμα από τον Πρόεδρο Σας ευχαριστώ Νεοκλής Νικολαïδης Πρόεδρος 2009-10 13 Μαρτίου 2011 Επόμενη συνεστίαση μας, θα είναι τη Δευτέρα, 14/03/11, όπου θα έχουμε ομιλητή

Διαβάστε περισσότερα

Δδ Αριθμό Αγωνιζόμενος Όμιλος Γενν. Ηλικία Κατ. Άφιξη Χρόνος

Δδ Αριθμό Αγωνιζόμενος Όμιλος Γενν. Ηλικία Κατ. Άφιξη Χρόνος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : - 30/06/2018 ΑΓΩΝΙΣΜΑ : 100μ. Πρόσθιο - Ανδρών 1 1 5901F Popov Mark Κερύν. 2000 18 Ν : : 2 5100 Θεμιστοκλέους Μάριος Αμ/στου 2001 17 Ν : : 3 5342 Ελευθερίου Στέφανος Αμ/στου 2003 15 Π : :

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ πρόσκληση Ημερομηνία Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 Ώρα 9:30-17:00 Τοποθεσία Αίθουσα Β108 Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1 2109 Αγλαντζιά Ιστοσελίδα logipaignion.cs.ucy.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 9. Συνεστίαση 17 Σεπτεμβρίου 2012. Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία, 8μμ.

ΔΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 9. Συνεστίαση 17 Σεπτεμβρίου 2012. Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία, 8μμ. D I S T R I C T 2 4 5 0 C l u b N o. 3 1 5 0 2 PRESIDENT Antonis Toumazis +357 99646360 antonis@diontoumazis.com SECRETARY Louisa Homsy +357 99466032 onhomsy@cytanet.com.cy ΔΕΛΤΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡ. 9 Συνεστίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής Τηλέφωνο: 22894304 Ηλ. Διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy Ιστοσελίδα: www.ucy.ac.cy/pr 14 Ιουλίου 2017 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2 3 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ 3

Διαβάστε περισσότερα

Μια καλή εβδομαδιαία συνεστίαση

Μια καλή εβδομαδιαία συνεστίαση Μια καλή εβδομαδιαία συνεστίαση Η Ροταριανή συνεστίαση είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός θεσμός της Ροταριανής φιλοσοφίας. Ας μην ξεχνάμε πως με την δημιουργία του Ρόταρυ, τον Φεβρουάριο του 1905, ο Paul

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Στιγμιότυπα με τους Συνέδρους ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Υπο την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου κ. Γιαννάκη Ομήρου Θεσμό αποτελεί πλέον η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

16 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΛΟΠΑΙ ΗΣ Α078897 Civil Engineer Larnaca 22518556/7 22511739 info@alaplanning.com

16 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΛΟΠΑΙ ΗΣ Α078897 Civil Engineer Larnaca 22518556/7 22511739 info@alaplanning.com 1 ΑΝ ΡΕΑΣ ΒΛΙΤΤΗΣ Α060782 Civil Engineer Famagusta 23731005 23826648 receptionvlittis@cytanet.com.cy 2 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΣΠΥΡΟΣ Α013411 Civil Engineer Famagusta 24726664 99613910 24726664 zachard@cytanet.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2016 Α1 ΑΓΟΡΙΑ 1 240 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Π.Ο.Λ 40 40 40 40 40 200 2 232 ΑΧΧΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Π.Ο.Λ 35 35 35 35 35 175 3 234 ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.Ο.Λ 24 21 30 27 30 132 4 203 ΖΕΝΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ 30

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Επικοινωνία: Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Τηλ. 22893610 Ηλ. διεύθυνση: fem@ucy.ac.cy Ιστοσελίδα: http://ucy.ac.cy/fem/el/ Λευκωσία, 29 Ιουνίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

17 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΠΟ ΗΜΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ Λευκωσία Αυγούστου, 2013.

17 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΠΟ ΗΜΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ Λευκωσία Αυγούστου, 2013. 17 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΠΟ ΗΜΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ Λευκωσία 21-22 Αυγούστου, 2013. ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η Εφορευτική Επιτροπή του 17 ου Παγκοσµίου Συνεδρίου Αποδήµων Κυπρίων αποτελούµενη από τους κ.κ. Μαργαρίτα Ευσταθίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 5 ΧΛΜ POSITION ### Male OSCAR SOSSA 2/11/1971 40-49 Ετών βετεράνων / 40-49 years old male Π Δ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 41 4 ### Male ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 2/1/1986 19-29 Ετών ανδρών / 19-29 years old male Π

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ. 13ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ-Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗ 3 ος Ετήσιος Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιγνιδιών για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές «ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΕΙΟΝ 2011». 1 ο Βραβείο: Μάριος Χατζημιχαήλ

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις ακόλουθες τοποθετήσεις και μετακινήσεις Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 82 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 ΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤ ΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡ ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984

Αριθμός 82 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 ΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤ ΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡ ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 Ε.Ε. Παρ. 111(1) 590 Κ.Δ.Π. 82/2005 Αρ. 3959, 25.2.2005 Αριθμός 82 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 ΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤ ΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡ ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 Διάταγμα με βάση τον Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Συμβούλια Τμημάτων Α τάξης Α1 Χρίστου Ραφαήλ Κυριάκου Άντρη Αντωνίου Αλεξία Αντωνίου Γιώργος Οικονόμου Χαράλαμπος Βύρωνος Μαρία Κώστα Μαρίλια Α2 Παναγιωτόπουλος Ανδρέας Χειλημιντρή Θέκλεια Στυλιανού Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 50μ. (Ισχύουν μέχρι 10/5/2017)

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 50μ. (Ισχύουν μέχρι 10/5/2017) 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 22.94 2000 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΕΩΝ ΖΑΓΚΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 23.85 2011 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΔΩΝ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 24.55 2016 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δδ Αριθμό Αγωνιζόμενος Όμιλος Γενν. Ηλικία Κατ. Άφιξη Χρόνος

Δδ Αριθμό Αγωνιζόμενος Όμιλος Γενν. Ηλικία Κατ. Άφιξη Χρόνος ΑΓΩΝΙΣΜΑ : 50μ. Ελεύθερο - Ανδρών 15 1 7097F Κομνηνός Αιμιλιανός Λ/σίας 1999 19 Α : : 2 4141 Τουμάζου Ιωάννης Αμ/στου 1998 20 Α : : 3 4647 Ιακωβίδης Μάρκος Λ/σίας 2000 18 Ν : : 4 3956 Λύμπουρας Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Υπεύθυνοι Καθηγητές: 1. π. Περδίκης Ανδρέας 2. κ. Γεωργίου Αλεξία Τμήμα: Α1 1. Πρόεδρος Γιαννακού Κλεάνθης 2. Αντιπρόεδρος Αντέλ Τζόσεφ 3. Γραμματέας Φαϊζή Αριάνα 4. Ταμίας Ζηκοπούλου Σοφία 5. Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

02/07/2016. FINA Pts

02/07/2016. FINA Pts ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : // - ΑΓΩΝΙΣΜΑ : µ. Πρόσθιο - Γυναικών Όριο Πρόκρισης : :: Όριο Ποινής : :: Schegoleva Alexandra Αµ/στου Κ ::. Παναγή Σοφία ΜέσαΓει Κ ::. Παρασκευοπούλου Κυπριανή Αµ/στου Ν ::. Σωτηρίου Ραφαέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Τηλ. 22893610 Ηλ. διεύθυνση: fem@ucy.ac.cy Ιστοσελίδα: http://ucy.ac.cy/fem/el/ 25 Ιουνίου 2018 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ROTARY CLUB LIMASSOL - AMATHUSIA

ROTARY CLUB LIMASSOL - AMATHUSIA ROTARY CLUB LIMASSOL - AMATHUSIA 2014-2015 Τελετή Αλλαγής Διοικητικού Συμβουλίου - 26/06/2014 Rotary Club Limassol Amathusia President 2014-2015 Andreas Tsouloftas «Ανάψτε όλοι μια φλόγα για να δυναμώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στήριξε την Καλύτερη Ομάδα Στήριξε ΠΑ.Δ.Ε.Δ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1. Αγγελίδου Ρεβέκκα 2. Ανδρέου Έλενα 3. Αντωνίου Αντρέας 4. Βασιλείου Ελένη Αντικαταστάτρια

Διαβάστε περισσότερα

Όριο Πρόκρισης : 00:26:25 Όριο Ποινής : 00:28:39

Όριο Πρόκρισης : 00:26:25 Όριο Ποινής : 00:28:39 ΑΓΩΝΙΣΜΑ : 0μ. Ελεύθερο - Ανδρών Όριο Πρόκρισης : 00:: Όριο Ποινής : 00::9 99 Ζάγκας Ομηρος Λ/σού 99 Α 00:: 9 9.00 9 Λύμπουρας Ανδρέας Λ/σίας 99 Α 00::0.00 Ιακωβίδης Μάρκος Λ/σίας 000 Ν 00::0.00 Καλοψιδιώτης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Βοηθών Διευθυντών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάλογος Συμμετοχόντων

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Βοηθών Διευθυντών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάλογος Συμμετοχόντων Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Βοηθών Διευθυντών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης 2013-2014 Κατάλογος Συμμετοχόντων Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΑ - ΟΜΑΔΑ 1 ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση Μαθητών Γ Λυκείου για προσφερόμενα Βραβεία σε τελειόφοιτους.

Ενημέρωση Μαθητών Γ Λυκείου για προσφερόμενα Βραβεία σε τελειόφοιτους. ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΔΑΣΟΥΠΟΛΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ενημέρωση Μαθητών Γ Λυκείου για προσφερόμενα Βραβεία σε τελειόφοιτους. Μ.76 (Α) Βραβεία Ιουνίου 2017 1. Βραβείο Συνεργατισμού 350 στον τελειόφοιτο

Διαβάστε περισσότερα

12/07/2015. FINA Pts

12/07/2015. FINA Pts /0/0 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 0/0/0 - /0/0 ΑΓΩΝΙΣΜΑ : 0µ. Πρόσθιο - Νεανίδων Όριο Πρόκρισης : 00:9:9 Όριο Ποινής : 00:: 0 Χρυσοστόµου Ειρήνη Αµ/στου 99 Ν 00::9 9.00 Στυλιανού 'Ερσια Πάφου 99 Ν 00::0.00 Παρασκευοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 1.8.07.6/2 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ιευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελµατικής

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1 ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Εργαστήριο 3 Καλές πρακτικές κατά την εκμάθηση της Ελληνικής από ενήλικες - διδακτικές παρεμβάσεις από 2 ΑΓΑΠΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Εργαστήριο 4 Καλές πρακτικές κατά την εκμάθηση της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

2ο Τουρνουά Κυπερούντας U13 MS Club Round 1 Round 2 Round 3 Quarterfinals Semifinals Final Winner

2ο Τουρνουά Κυπερούντας U13 MS Club Round 1 Round 2 Round 3 Quarterfinals Semifinals Final Winner MS Club Round 1 Round 2 Round 3 Quarterfinals Semifinals Final Winner 1 Παρνασσός Πίσσης, Κυριάκος [1] 3 Άλπατρος Κυπριανού, Βασίλης 5 ΘΟΙ Κυπ. Ιωάννου, Ανδρέας 6 Bye 17 7 Μορφωτικός Ράλλης, Γιώργος 8

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους ΕΝΟΤΗΤΑ 1 Καλημέρα! A ΜΕΡΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Α. ΔΙΑΛΟΓΟΣ Καλημέρα! Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους Καλημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου Κύριο Σάββα Αντωνίου Αναπλ. Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 2 Μαΐου 2014 Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2013-2014 για

Διαβάστε περισσότερα

20/12/ /11/ /12/2017 FINA Pts : 00:29: : 01:04: : 02:27:43

20/12/ /11/ /12/2017 FINA Pts : 00:29: : 01:04: : 02:27:43 Καλύτερες Επιδώσεις Αθλητών Γυναικών 50µ. Ελεύθερο Οριο : 00:29:89 4856 Αντωνίου Κάλλια 2000 Ν LIM 00:26:41 725 4990 Αγαθοκλέους Αφροδίτη 00:27:93 613 5758 Χατζηλοίζου Άννα 2004 Π/Κ Β LAK 00:27:98 610

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας. Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας. Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας Αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά του κατηχητικού και τους συνοδούς. Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους Με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS ARBITRATION & MEDIATION CENTRE

CYPRUS ARBITRATION & MEDIATION CENTRE CYPRUS ARBITRATION & MEDIATION CENTRE σε συνεργασία με το CHARTERED INSTITUTE OF ARBITRATORS (CYPRUS) ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (OVERALL) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ 1 380 ΘΩΜΑ Νίκος 2 6 8 10 10 10 46 2 68 ΑΝΔΡΕΟΥ Ανδρέας 4 1 5 5 8 8 31 3 221 ΚΥΡΙΑΚΟΥ Κυριάκος χ 8 6 8 Χ Χ 22 4 500 ΤΙΓΓΙΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος 1 10 10 X Χ Χ 21

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2018 - Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2123831 ΡΟΥΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ 3127692 HADJIDEMETRIOU EVANGELOS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟ 2123453 ΚΑΡΑΤΣΙΟΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV 1 X 2 X 3 X 4 X ΟΜΙΛΟΣ V 1 X 2 X 3 X 4 X ΟΜΙΛΟΣ VΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV 1 X 2 X 3 X 4 X ΟΜΙΛΟΣ V 1 X 2 X 3 X 4 X ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ Ι 1 X 11:4-11:2 11:2-11:2 ------ 1 2 Μάγια Γίδα 4:11-2:11 X 11:4-11:9 ------ 2 3 Γεωργία Αντωνίου 2:11-2:11 4:11-9:11 X ------ 3 ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1 Παναγιώτα Νικολάου X 11:2-11:3 11:13-11:1-12:10 ------

Διαβάστε περισσότερα

Επίοημη Εφημερίδα, Παράρτημα Τρίτο (1): Επίσημη Εφημερίδα. Παράρτημα

Επίοημη Εφημερίδα, Παράρτημα Τρίτο (1): Επίσημη Εφημερίδα. Παράρτημα E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 1876 Κ.Δ.Π. 203/2002 Αρ. 3597, 26.4.2002 Αριθμός 203 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΜΕΧΡΙ 1997 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1964 ΕΩΣ 1996 Επίοημη Εφημερίδα, Παράρτημα

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημία Ποδηλασίας Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αποτελέσματα αγώνα "Άρωνας 2015" - 22/3/2015

Ακαδημία Ποδηλασίας Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αποτελέσματα αγώνα Άρωνας 2015 - 22/3/2015 A0 ΑΓΟΡΙΑ 1 8 ΖΕΝΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ AGIOS MNASON 4 0:12:22 2 6 ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ AGIOS MNASON 4 0:13:21 3 2 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΠΡΟΣ AGIOS MNASON 4 0:13:21 4 64 Εφραίμ Πατσαλιδης Δημητρης POL 4 0:13:24 5 3 ΧΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής Τηλέφωνο: 22894304 Ηλ. Διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy Ιστοσελίδα: www.ucy.ac.cy/pr ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Στις

Διαβάστε περισσότερα

22/06/2012. FINA Pts

22/06/2012. FINA Pts /0/0 ΑΓΩΝΕΣ : οι ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : /0/0 - /0/0 ΑΓΩΝΙΣΜΑ : 0µ. 'Υπτιο - Ανδρών Όριο Πρόκρισης : 00::0 Όριο Ποινής : 00::9 90 Ζήνωνος Γιάννης Λ/σού 99 Α 0 Ζορπής Βαγγέλης Αµ/στου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τοποθετήσεις Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών Λειτουργών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Θέμα: Τοποθετήσεις Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών Λειτουργών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.13.10 Αρ. Τηλ. : 22 800651 Αρ. Φαξ : 22 428273 E-mail : circulartech@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Α Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Α Α Τ Α Ξ Η

Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Α Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Α Α Τ Α Ξ Η Τ Α Ξ Η Α11 Νίκος Νικολαΐδης Άντρη Παπαϊωάννου Ανθούλα Χριστοδούλου Φοίβος Πουντζίδης Χριστίνα Βοσκαρίδου Αργυρού Μάρκος Στυλιανού Ιωάννα A21 Θεοφάνους Ανδρέας Βοσκαρίδου Σιμόνη Δημητριάδης Ιωάννης Παναγή

Διαβάστε περισσότερα

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου 38η Ετήσια Γενική Συνέλευση Στις 30 Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Λευκωσία η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου κατά

Διαβάστε περισσότερα

18/06/ :28: :31: :32: :37: :46: :57: :59:57

18/06/ :28: :31: :32: :37: :46: :57: :59:57 ΑΓΩΝΙΣΜΑ : xµ. Ελεύθερο - Ανδρών 89 Μούγης Σοφοκλής Κωνσταντίνου Χαράλαµπος Πανάρετος Παναγιώτης 98F Παρασκευάς Κωνσταντίνος :8: 8. 89 Σπανός Χριστόφορος 9 Αντωνίου Νικόλας 8 9 Γκαµάρα Νέρι Αρµάντο 9 Σίταρου

Διαβάστε περισσότερα

Can Women Have it All?

Can Women Have it All? Πρόσκληση Can Women Have it All? ευτέρα 3 Απριλίου 2017 ώρα 18:00 Αµφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης, Κτήριο Ανδρέας Θεµιστοκλέους Οδός Αθηνών, Λεµεσός Το Τεχνολογικό Πανεπιστήµιο σας προσκαλει σε συζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA Τι είναι η 11η Νοεμβρίου; Η 11η Νοεμβρίου έχει καθορισθεί ως ημέρα αφιερωμένη στην Ιδιωτική Ασφάλιση και στα πλαίσια αυτά γίνονται διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες ενημερώνεται το κοινό για τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

«Άγιος Μνάσων» Λυθροδόντας, 17/5/2014

«Άγιος Μνάσων» Λυθροδόντας, 17/5/2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α0 Αγόρια 1 39 Χριστόδουλος Άχχας Π.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 0:07:51 2 36 Χαράλαμπος Χριστοδούλου Π.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 0:07:52 3 34 Θεόδωρος Αγγελή Π.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 0:08:04 4 75 Κυριάκος Κολάς ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Βραβεύεται

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2015 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Πιντιρίσιης Γεώργιος του Γρηγορίου (Γ4) με γενική βαθμολογία

Διαβάστε περισσότερα

24 Μάριος Χαρίτονος 21-16,23-21 Νικόλας Ευσταθίου 25 * Μιχάλης ράκος 21-17,21-14

24 Μάριος Χαρίτονος 21-16,23-21 Νικόλας Ευσταθίου 25 * Μιχάλης ράκος 21-17,21-14 1* ΑΠΛΟ ΠΑΙ ΩΝ 3 Χρίστος Μιχαηλίδης 21-3,21-5 Συµ.49 5 Μιχάλης Κούλας 21-5,21-9 Μιχάλης Κούλας 6 Κυριάκος Νικολάου w.o. Μιχάλης Κούλας 7 Σάββας Καζαντζής 20-22,22-20,23-21 8 Στέφανος Κοκκονής 9* Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ o 1- μαρτιού 2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ύποβολη περιληψεών εώς 1η δεκεμβριού 2016 θα χορηγηθούν ώρες ςύνεχιζομενης νοςηλεύτικης εκπαιδεύςης / μορια ιατρικης εκπαιδεύςης penguin design

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ.Φακ.: 7.1.02.7 Αρ.Τηλ.: 22893404 Ηλ. Διεύθυνση: analytika.programmata@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Μέση Εκπαίδευση Διαγωνισμός Τέχνης 2008

Αποτελέσματα ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Μέση Εκπαίδευση Διαγωνισμός Τέχνης 2008 Αποτελέσματα ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Μέση Εκπαίδευση Διαγωνισμός Τέχνης 2008 Κατηγορία: 131 Ατομικές Εργασίες Μαθητές Τάξεων Α και Β Γυμνασίου Πολυβίου Στέλιος Τσίρειο Γυμνάσιο Χρίστου Ματθαίος Λεμεσος, Α3 Χαπούπης

Διαβάστε περισσότερα

MS - Qualification B. MS - Qualification C

MS - Qualification B. MS - Qualification C MS-Qualification MS - Qualification A 1 Κυπερούντα Σπύρος, Αργυρού Σπύρος, Αργυρού 3 Παρνασσός Ορέστης, Κολιαντρής 11:7 / 11:2 Κωνσταντίνος, Παύλου 5 Bye 4 11:7 / 11:8 6 ΑΣ Παλιοµετόχου Κωνσταντίνος, Παύλου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2007-2008 ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 1 ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΑΕΤΟΙ ΑΤΙ 2 ΜΙΚΤΟ ΑΝ ΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΑΛΠΑΤΡΟΣ 83 3 ΜΙΚΤΟ ΕΦΗΒΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΜΗΜΑ: Α1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΣΠΩ 1. Πρόεδρος Χαραλάμπους Μιχάλης 2. Αντιπρόεδρος Χαριλάου Αναστασία Χριστίνα 3. Γραμματέας Νικολάου Πολύκαρπος 4. Ταμίας Αντρέου Νεφέλη Τσιοπάνου Άντρεα Πιάνκα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΗ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΙΔΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΠΑΡΙΣ ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ 30 ΜΑΪΟΥ 2017 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Oι φετινές Εκλογικές Συνελεύσεις της ΠΟΕΔ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 στα ακόλουθα Εκλογικά Κέντρα: ª ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογικός Κατάλογος. Κλάδος: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. Επαρχία: ΛΑΡΝΑΚΑ CKO

Εκλογικός Κατάλογος. Κλάδος: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. Επαρχία: ΛΑΡΝΑΚΑ CKO Page 1 / 7 07:25 Κλάδος: ΜΗΧΑΝΟΛΟΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Επαρχία: ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΑΘΟΚΛΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗ A118028 841257 ΑΕΛΗ ΣΩΤΗΡΗ A082205 600236 ΑΔΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ A021925 271005 ΑΚΡΙΤΑΣ ΕΩΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ A112126

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ (201801) - 15/1/18-4/5/18 ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ (201801) - 15/1/18-4/5/18 ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΕΠ) - Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό Βαλανίδη Αγγελή Χαρούλα Καθηγήτρια 22892939 411 cangeli@ucy.ac.cy Τετάρτη 11.00-13.00 Γαγάτσης Αθανάσιος Καθηγητής 22894004 ΑΑΥ gagatsis@ucy.ac.cy Γρηγορίου Ζέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Cyprus EU Presidency Summit: Leadership Strategy for Stability, Progress and Prosperity in Europe, 8-9 Οκτωβρίου 2012, Hilton Park Λευκωσία

Cyprus EU Presidency Summit: Leadership Strategy for Stability, Progress and Prosperity in Europe, 8-9 Οκτωβρίου 2012, Hilton Park Λευκωσία Υ.Σ.Ε. 5.29.10 Cyprus EU Presidency Summit: Leadership Strategy for Stability, Progress and Prosperity in Europe, 8-9 Οκτωβρίου 2012, Hilton Park Λευκωσία Ομιλία Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων: The EU

Διαβάστε περισσότερα

SARONICOS NEWS ΛΕΣΧΗ LIONS ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

SARONICOS NEWS ΛΕΣΧΗ LIONS ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ Διεθνής Πρόεδρος: Our Club, Our Family.. (Η Λέσχη μας, Η Οικογένεια μας) Page 1 of 5 I Believe. ΛΕΣΧΗ LIONS ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ εκδίδεται πριν από κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΕΙΣ ΟΧΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟ Μαυρίκιου Πετρούλα ιδακτορικό

ΕΤΟΣ ΕΙΣ ΟΧΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟ Μαυρίκιου Πετρούλα ιδακτορικό ΕΤΟΣ ΕΙΣ ΟΧΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟ 1992-1993 Μαυρίκιου Πετρούλα ιδακτορικό Χειµερινό Εξάµηνο 1997-1998 Ανδρέου Αιµιλία Μάστερ Ζάνου ήµητρα Μάστερ Ζήκκος Ηλίας Μάστερ Κορέλλη Σωτηρούλα Μάστερ Κουζάρης Στυλιανός

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPIC DAY RUN ΚΟΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ POKKA COFFEE

OLYMPIC DAY RUN ΚΟΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ POKKA COFFEE OLYMPIC DAY RUN ΚΟΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ POKKA COFFEE ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - Απόσταση 5.800m Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011 ΏΡΑ:18:00 1 9 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 41+ ΒΕΤΕΡ ΠΔ Λ/ΣΙΑ ΓΣΠ 18:17 1 ος

Διαβάστε περισσότερα

MS - Qualification B. MS - Qualification C. MS - Qualification D

MS - Qualification B. MS - Qualification C. MS - Qualification D MS-Qualification MS - Qualification A 1 01/01/1996 Μορφωτικός Ανδρέας Κωνσταντίνου [1] Ανδρέας Κωνσταντίνου [1] 3 01/01/1996 Πρόοδος Ανδρέας Σιαηλός 17-21,21-11,21-18 Ανδρέας Σιαηλός 4 01/01/1996.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΟΡΦΟΥ"

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΡΦΟΥ 1 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - 2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - Διδασκαλία - Επίδοση I "ΜΟΡΦΟΥ" 4 ΑΡΓΥΡΙΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα