C-Class Saloon και Estate

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "C-Class Saloon και Estate"

Transcript

1 C-Class Saloon και Estate

2 Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα. Συγχρόνως, εξασφαλίσαμε για το Estate τόση ευρυχωρία, ώστε να χωράει όλες τις επιθυμίες σας. Μην κάνετε κανένα συμβιβασμό, γνωρίστε μια ασυναγώνιστη οδηγική κουλτούρα. Το καλύτερο σε όλες τις μορφές. Απολαύστε τη C-Class σε HD. Με την εφαρμογή καταλόγου της Mercedes-Benz για το ipad καθώς και τις Ψηφιακές Οδηγίες Χρήσης «Mercedes-Benz Guides» για το iphone. Και οι δύο εφαρμογές περιέχουν πολλές ταινίες, πρόσθετα περιεχόμενα και διατίθενται δωρεάν στο itunes Store.

3 Μοναδική σε κάθε εμφάνιση: Ασύγκριτη σε όλα τα σημεία: 2 Mercedes-Benz C 250 Saloon Ασημί Αδαμάντινο μεταλλικό Γραμμή σχεδίασης AVANTGARDE με εξωτερικό και εσωτερικό AVANTGARDE, ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO Μπεζ σατινέ/μαύρο, διάκοσμος εσωτερικού σε ξύλο φλαμουριάς linestructure Καφέ γυαλιστερό 12 Mercedes-Benz C 220 d Estate Λευκό Αδαμάντινο bright designo Γραμμή σχεδίασης EXCLUSIVE με εξωτερικό και εσωτερικό EXCLUSIVE, ζάντες αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, επένδυση από μαύρο δέρμα, διάκοσμος εσωτερικού σε ξύλο καρυδιάς Καφέ γυαλιστερό 22 Mercedes-AMG C 43 4MATIC Saloon Μαύρο Οψιδιανού μεταλλικό Μπροστινή ποδιά AMG, μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία χρωμίου, επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ AMG, πίσω ποδιά με εμφάνιση διαχύτη, ακμή AMG στο καπό πορτμπαγκάζ, ζάντες αλουμινίου AMG 26 Mercedes-AMG C 63 S Saloon Λευκό Αδαμάντινο bright designo Πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού AMG Carbon I και II, ανάγλυφες ζάντες αλουμινίου σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Μαύρο ματ και με γυαλιστερή στεφάνη, καθίσματα 1 AMG Performance, διάκοσμος εσωτερικού από ανθρακονήματα/ ανοικτόχρωμο λειασμένο αλουμίνιο 1 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με το σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. 32 Mercedes me 36 Service & υπηρεσίες 40 Κινητήρες 42 Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 43 Πακέτο δυναμικής οδήγησης AIRMATIC 44 Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus 46 LED Intelligent Light System, οθόνη Head-up 48 Mercedes me connect 50 Ηχοσύστημα surround Burmester 52 Συρόμενη πανοραμική ηλιοροφή 54 Σύστημα διαχείρισης χώρου φόρτωσης 56 Mercedes-AMG 68 Εξοπλισμοί, πακέτα και αξεσουάρ 80 Ζάντες 82 Τεχνικά χαρακτηριστικά 85 Επενδύσεις και χρώματα εξωτερικής βαφής

4 2

5 3 Ένα νέο ηγετικό στυλ. Δώσαμε περισσότερη έμφαση στη μείωση του βάρους. Με τη χρήση περισσότερων εξαρτημάτων από αλουμίνιο και υλικών υπερυψηλής αντοχής, το αμάξωμα της C-Class είναι ελαφρύ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ιδιαίτερη ασφάλεια. Επιπλέον, καταφέραμε να διατηρήσουμε την απόδοση κάνοντάς την πιο οικονομική. Με υπερσύγχρονους, ελαστικούς κινητήρες, οι οποίοι καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο και παράγουν λιγότερες εκπομπές. Με έξυπνη τεχνολογία ανάρτησης, χάρη στην οποία η C-Class προσφέρει εντυπωσιακά δυναμική οδήγηση. Η απαράμιλλη αισθητική της αυτοκίνησης.

6 4

7 5 Στη σωστή κατεύθυνση. Εάν χρειαστεί, η C-Class τηρεί τις αποστάσεις και δεν παρεκκλίνει από την πορεία της. Παρακολουθεί το όχημα που πλησιάζει από πίσω, αλλά και τον πεζό στην επόμενη διασταύρωση. Μπορεί να υποστηρίξει τον οδηγό σε ένα φρενάρισμα, εάν προκύψει ανάγκη. Επίσης τον προειδοποιεί, όταν χάνει τη συγκέντρωσή του λόγω κούρασης. Αυτή είναι η C-Class με το σύστημα Mercedes-Benz Intelligent Drive. Πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης εν μέρει προαιρετικά υποστηρίζουν τον οδηγό πιο ολοκληρωμένα από ποτέ.

8 6 airmatic Το προαιρετικό σύστημα αερανάρτησης προσφέρει υποδειγματική άνεση κατά την οδήγηση. Και αυτό, διότι λειτουργεί με ένα σύστημα συνεχούς ρύθμισης της απόσβεσης, το οποίο μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε οδηγική κατάσταση. Εάν θέλει, ο οδηγός μπορεί να επιλέγει σπορτίφ ρύθμιση. Μέγιστη άνεση στην οδήγηση η οποία διατηρείται ακόμη και με μεγάλο φορτίο, χάρη στο σύστημα ρύθμισης ύψους ανάρτησης με πεπιεσμένο αέρα. Επιπλέον, σε υψηλές ταχύτητες, η C-Class χαμηλώνει, ώστε να μειώνεται η αντίσταση του αέρα και να αυξάνεται η οδηγική ευστάθεια.

9 7

10 8 Σαγηνεύει το μυαλό. Όμορφη και ευφυής. Το μπροστινό τμήμα της C-Class είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός κομψής σχεδίασης και πρωτοποριακής τεχνολογίας Mercedes-Benz. Όπως η χαρακτηριστική εμφάνιση των προαιρετικών προβολέων LED του Intelligent Light System: σας καλωσορίζουν με γαλάζιο φωτισμό μόλις ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο και μετατρέπονται σε μια πηγή έξυπνης τεχνολογίας φωτισμού όταν οδηγείτε.

11 9

12 10

13 11 Ένας νέος κόσμος. Απόλυτα προσαρμοσμένο στην ανθρώπινη εργονομία, πλήρως δικτυωμένο με τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής: με το Mercedes me connect, οδηγός, αυτοκίνητο και προσωπική ζωή γίνονται ένα συναρπαστικό σύνολο. Εμπιστευτείτε τις online υπηρεσίες που σας προσφέρουν αυτόματα βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης. Ελέγξτε σημαντικά δεδομένα του αυτοκινήτου μέσω του προαιρετικού τηλεχειρισμού Remote Online και βρείτε ξανά εύκολα την παρκαρισμένη C-Class σε μια ξένη πόλη με το smartphone σας. Οι σημερινές δυνατότητες θα σας καταπλήξουν.

14 12

15 13 Η γενναιοδωρία στην ομορφότερη εκδοχή. Η γενναιοδωρία φαίνεται στη λεπτομέρεια. Στη σχεδίαση που συνεπαίρνει και δεν περνά απαρατήρητη. Στην πρωτοποριακή τεχνολογία που μετατρέπεται σε ασύγκριτη οδηγική αίσθηση. Και διακρίνεται στην ευρυχωρία που προσφέρει περισσότερη ελευθερία για τις επιθυμίες σας. Γνωρίστε μία νέα κουλτούρα: τη C-Class Estate.

16 14 Σε αρμονία με τη μορφή της.

17 Η C-Class προσφέρει εντυπωσιακή δυναμική σε κάθε χιλιόμετρο και με κάθε ματιά. Υπερσύγχρονες τεχνολογίες ανάρτησης, όπως το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης AIRMATIC, συναρπάζουν όσο και οι κομψές σχεδιαστικές λύσεις. Οι ράγες οροφής της έκδοσης Estate ακολουθούν αρμονικά την κομψή σχεδιαστική γραμμή, μειώνοντας την αντίσταση του αέρα και αυξάνοντας αισθητά τη δυναμική. 15

18 16 Περιβάλλον αισθήσεων.

19 touchpad 17 Η γλώσσα του σώματος, η κάθε σας κίνηση αποτελούν τρόπο επικοινωνίας. Είναι σύντομη και κατανοητή. Στην οδήγηση, μόνο ένα πράγμα απαιτεί την προσοχή σας: η κυκλοφορία. Το εξελιγμένο touchpad με σύστημα αισθητήρων multitouch που είναι ενσωματωμένο στο σύστημα COMAND Online χρειάζεται μόνο μία ή δυο κινήσεις των δακτύλων σας, ένα σύντομο άγγιγμα ή άνοιγμα του δακτύλου, για να καταλάβει τι θέλετε. Αποκρυπτογραφεί το γραφικό σας χαρακτήρα, είτε πρόκειται για γράμματα, είτε για αριθμούς. Έτσι, το touchpad της C-Class σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του συστήματος infotainment απλώς με χειρονομίες.

20 18

21 19 Δηλώνει την καταγωγή της. Το μπροστινό τμήμα της C-Class με τη γραμμή σχεδίασης εξωτερικού EXCLUSIVE και το αστέρι στο καπό του κινητήρα: χαρακτηριστικό της Mercedes-Benz. Όπως και η τεχνολογία που κρύβεται από πίσω: η γρίλια του AIRPANEL που διατίθεται προαιρετικά με τη γραμμή σχεδίασης εξωτερικού EXCLUSIVE, σε Γκρι Σελενίτη, ανοίγει και κλείνει μέσω ενός εξελιγμένου μηχανισμού, βελτιώνοντας έτσι την αεροδυναμική ανάλογα με την περίσταση και μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου.

22 20 Ένα ιδιαίτερο όχημα.

23 Ο χώρος είναι πολυτέλεια, όπως αποδεικνύει έμπρακτα η C-Class Estate. Με μεγαλύτερο πίσω χώρο, ώστε οι επιβάτες να κάθονται πιο άνετα. Επιπλέον, με ακόμα περισσότερη ελευθερία και ευελιξία. Για παράδειγμα, χάρη στη διαιρούμενη σε αναλογία 40/20/40 πλάτη καθίσματος, που αναδιπλώνεται άνετα από το χώρο αποσκευών. 21

24 22 Κάτι εντελώς νέο: Mercedes-AMG C 43 4MATIC. Η δυναμική παρόρμηση της νέας Mercedes-Benz C 450 AMG 4MATIC γίνεται αντιληπτή από τη μορφή της. Από την πρώτη ματιά γίνεται σαφές ότι είναι μέλος της μοναδικής οικογένειας AMG. Το εξωτερικό της χαρακτηρίζεται από το δυναμικό design του AMG Styling για παράδειγμα από την εντυπωσιακή μπροστινή και πίσω ποδιά καθώς και τα πλαϊνά μαρσπιέ. Η μάσκα diamond με στοιχεία χρωμίου ενισχύει την σπορτίφ εμφάνιση. Τη μυώδη της εμφάνιση ολοκληρώνουν επιβλητικά τα δύο χρωμιωμένα πλαίσια με διπλές απολήξεις. Έτσι η Mercedes-AMG C 43 4MATIC είναι σε τέλεια φόρμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

25 23

26 24

27 25 Προκαλεί τη λογική. Η κομψή είσοδος στον κόσμο της AMG: η νέα Mercedes-Benz C 43 AMG 4MATIC συνδυάζει ένα 3λιτρο κινητήρα V6 με διπλό στροβιλοσυμπιεστή ισχύος 270 kw (367 hp) με το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4MATIC AMG Performance και την εξελιγμένη τεχνολογία ανάρτησης AMG. Με μέγιστη ροπή στρέψης 520 Nm, ο κινητήρας V6 γίνεται μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία του. Για συναρπαστικά δυναμική οδήγηση η ισχύς του κινητήρα κατανέμεται κατά 31 τοις εκατό στον μπροστινό άξονα και 69 τοις εκατό στον πίσω άξονα. Η επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα 1 συνιστά άλλη μία εντυπωσιακή επίδοση. Όλα αυτά με μικτή κατανάλωση 8,0 7,8 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα 2. 1 Η Estate σε 4,8 δευτερόλεπτα. 2 Η Estate 8,1 7,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

28 26

29 27 Σε θέση ισχύος. Η στιβαρή σχεδίαση της Mercedes-AMG C 63 S δεν είναι τυχαία. Ο 4λιτρος κινητήρας V8 AMG με διπλό στροβιλοσυμπιεστή με τον οποίο είναι εξοπλισμένη λειτουργεί με οκτώ κυλίνδρους υψηλής απόδοσης. Από την επιτάχυνση και μόνο, καταλαβαίνετε το νόημα της έννοιας «κόκπιτ»: από 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,0 δευτερόλεπτα 1 μία τιμή που καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής. Και ασφαλώς, όπως αρμόζει σε μια αληθινή AMG, η σχεδίαση και η λειτουργικότητα του εξωτερικού σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε αμέσως και να μεταφέρετε τα 375 kw (510 hp) καθαρής ισχύος στο δρόμο. 1 Η Estate σε 4,1 δευτερόλεπτα.

30 28 Την ακολουθεί παντού μόνον η φήμη της. Η φυγόκεντρος δύναμη στο επίκεντρο: στον τομέα της δυναμικής οδήγησης, η Mercedes-AMG C 63 παρουσιάζει διάφορες καινοτομίες. Με το διακόπτη AMG DYNAMIC SELECT μπορείτε να επιλέγετε ακριβώς τη διαμόρφωση που εσείς θέλετε: η σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης σε τρεις βαθμίδες, τα δύο έδρανα κινητήρα δυναμικής σχεδίασης και το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό του πίσω άξονα προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας για ιδιαίτερα σπορ ή πολύ άνετη οδήγηση. Κι επειδή με πέντε ξεχωριστά προγράμματα οδήγησης η απόφαση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, κάντε τα πράγματα απλά: ακολουθείτε το ένστικτό σας. Θα δικαιωθεί η φήμη της.

31 29

32 30 1 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με το σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών.

33 31 Θέα που κόβει την ανάσα: το κόκπιτ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για να μαγνητίζει τα βλέμματα: η ιδιαίτερα σπορτίφ σχεδίαση της Mercedes-AMG C 63 συνεχίζεται και στο εσωτερικό από τα προαιρετικά καθίσματα AMG Performance 1 με βελτιωμένη πλευρική στήριξη μέχρι το τιμόνι AMG Performance με πλήκτρα αλλαγής ταχυτήτων από αλουμίνιο. Είναι κρίμα που δεν μπορείτε να δίνετε περισσότερη προσοχή στις πολυτελείς λεπτομέρειες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου όσο οδηγείτε. Ίσως αυτός να είναι ένας λόγος να αφήνετε και το συνοδηγό να κάθεται πίσω από το τιμόνι της. Αλλά αυτό είναι δικό σας θέμα.

34 32 Ο κόσμος μας στα χέρια σας. 1 εδώ όλα στρέφονται γύρω από εσάς. Ανακαλύψτε έναν κόσμο υπηρεσιών, προσφορών και νεωτερισμών που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή σας συναρπαστικά. Και βέβαια τις έχετε εύκολα στη διάθεσή σας, δηλαδή ψηφιακά. Έτσι ο κόσμος μας γίνεται ο κόσμος σας. 1 Οι παρακάτω πληροφορίες παρέχονται ενημερωτικά. Η υπηρεσία Mercedes me δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ελλάδα.

35 33

36 34 Η δικτύωσή σας μπορεί να είναι τόσο εκπληκτικά εύκολη. Όλες οι υπηρεσίες μας συνδεσιμότητας και κινητικότητας, καθώς και πολλές άλλες εκπληκτικές προσφορές έρχονται σε εσάς και μόνο για εσάς. Αυτό σημαίνει Mercedes me. Εγγραφείτε σήμερα κιόλας δωρεάν και κάντε τον κόσμο της Mercedes-Benz δικό σας: στον υπολογιστή ή το laptop σας ή όταν μετακινήστε στην ταμπλέτα, το smartphone ή το smartwatch σας. Επειδή η ζωή σας αλλάζει διαρκώς, εξελίσσουμε κι εμείς διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τες: Θέλετε να απολαμβάνετε την έμπνευση κι όταν δεν είστε online; Τα Mercedes me Stores έρχονται να συναρπάσουν σε όλο τον κόσμο, π.χ. στο Πεκίνο, στη Μόσχα και στο Αμβούργο.

37 35 Η υπηρεσία Mercedes me connect σας δικτυώνει με το αυτοκίνητό σας και το αυτοκινήτό σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Πολυάριθμες και πρακτικές υπηρεσίες συνδεσιμότητας σας υποστηρίζουν στο αυτοκίνητό σας για περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη επικοινωνία και, φυσικά, για ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Η ευχάριστη αίσθηση ότι παραμένετε συνδεδεμένοι διαρκώς και κατά την οδήγηση. Το Mercedes me connect περιλαμβάνει εκτός από τις βασικές υπηρεσίες, οι οποίες σας παρέχουν αυτόματα υποστήριξη σε περίπτωση οδικής βλάβης ή ατυχήματος, και την υπηρεσία Remote Online την επιλογή που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο μέσω smartphone και πολλά άλλα. Η υπηρεσία Mercedes me inspire σας προσφέρει εμπειρίες της μάρκας και τη δυνατότητα για έναν διάλογο με όραμα. Θα θέλαμε να ξέρουμε τις απόψεις σας για τις ιδέες μας και να μαθαίνουμε τι σας παρακινεί, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Θα βρείτε, για παράδειγμα, μία Community καθώς και προσφορές κι εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα κλασικά θέματα αυτοκινήτου κι επεκτείνονται σε τομείς όπως εκδηλώσεις, ταξίδια και lifestyle. 1 Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε αγορά. Η υπηρεσία Mercedes me move παρέχει πρόσβαση σε έξυπνες λύσεις κινητικότητας: η car2go είναι πρωτοπόρος και ηγέτης παγκοσμίως στο free floating carsharing, η εφαρμογή κινητικότητας moovel συγκεντρώνει τις προσφορές διαφόρων παρόχων κινητικότητας και βρίσκει την καλύτερη διαδρομή από το σημείο Α στο σημείο Β. Με την εφαρμογή mytaxi μπορείτε να καλείτε το ταξί σας, να πα ρακολουθείτε ζωντανά τη διαδρομή και να πληρώνετε εύκολα. Το Mercedes-Benz Rent σας παρέχει αυτοκίνητο για οποιο δήποτε λόγο και σύντομο ή μεγάλο διάστημα μέσω κάποιου κοντινού Εξουσιοδοτημένου Διανομέα Mercedes-Benz. Το Blacklane σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση λιμουζίνας με οδηγό, ενώ το FlixBus δίνει τη δυνατότητα για οικονομικά, άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια με υπεραστικά λεωφορεία. Η υπηρεσία Mercedes me assist κάνει τη συντήρηση του οχήματός σας εξαιρετικά απλή υπόθεση. Μπορείτε απλά να βρίσκετε online έναν κοντινό Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και να κλείνετε ραντεβού. Η ψηφιακή κατάσταση λογαριασμού service σας ενημερώνει συνεχώς σχετικά με τις πραγματοποιούμενες εργασίες συντήρησης. Μετά από μία συντήρηση του οχήματός σας, είναι ηλεκτρονικά στη διάθεσή σας την επόμενη ημέρα. Εκτός από την τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού service, μπορείτε επίσης να βλέπετε το ιστορικό συντήρησης και τα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων του οχήματός σας και, αν θέλετε, να τα εκτυπώνετε. Η υπηρεσία Mercedes me finance σας προσφέρει πολυ άριθμους τρόπους, για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Σε συνεργασία μαζί σας, η Mercedes-Benz Financial Services θα βρει τη βέλτιστη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης, χρηματοδότησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας μακροχρόνιας μίσθωσης σας επιτρέπουν να οδηγείτε πάντοτε τα πιο καινούργια μοντέλα μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη ευελιξία. Ο λόγος είναι ότι δεν πληρώνετε για την αγορά, αλλά μόνο για τη χρήση απολαμβάνοντας ελκυ στικές μηνιαίες δόσεις. Με τις προσφορές χρηματοδότησής μας εξοφλείτε την καινούργια σας Mercedes-Benz, όπως εξυπηρετεί το δικό σας οικονομικό σχεδιασμό. Με το ύψος προκαταβολής που επιλέγετε και τη διάρκεια της σύμβασης, καθορίζετε το ποσό των μηνιαίων δόσεων. Αξιόπιστη προστασία του προϋπολογισμού και του οχήματός σας προσφέρουν οι εξατομικευμένες μας λύσεις ασφάλισης με ελκυστικούς όρους. Μετά την σύναψη της σύμβασης, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις χρηματοοικονομικές σας αιτήσεις πολύ άνετα online.1

38 36

39 37 Οι υπηρεσίες service μας: ταιριάζουν τέλεια στη Mercedes σας. Αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο: κάτι ανεκτίμητο, την αποκλειστική σχέση συνεργασίας με τη Mercedes-Benz. Αυτό σημαίνει για εσάς σιγουριά, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Με άλλα λόγια: την ωραία αίσθηση ότι οδηγείς μια Mercedes. Το καλύτερο για τη Mercedes σας. Κανείς δεν γνωρίζει τη Mercedes σας καλύτερα από τους έμπειρους ειδικούς μας στα συνεργεία της Mercedes-Benz. Η εκτενής προσφορά υπηρεσιών service μας και η απαίτηση υψηλής ποιότητας εγγυώνται, ότι το όχημά σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Γιʼαυτό εμπιστευόμαστε τα δοκιμασμένα ειδικά εργαλεία και Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Το καλύτερο για εσάς. Κινείστε με σιγουριά από το πρώτο χιλιόμετρο. Αυτό σας εξασφαλίζουν τα ειδικά προσαρμοσμένα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz. Με τον τρόπο αυτό επωφελείστε από την ασφάλεια του μακροχρόνιου προγραμματισμού, το συνεχή έλεγχο των εξόδων μέσω σταθερών μηνιαίων δόσεων και τη διαφάνεια κόστους. Επιπλέον, είναι βέλτιστα προστατευμένοι από πρόσθετα έξοδα συνεργείου. Το καλύτερο για την κινητικότητά σας. Με τη λύση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo 1 οδηγείτε ανέμελα σε ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς να ανησυχείτε για οδικές βλάβες, ατυχήματα, μικροζημιές ή βανδαλισμό. Με την υπηρεσία Mobilo δικαιούστε επιτόπου υπηρεσίες, όχημα αντικατάστασης, ρυμούλκηση ή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Η υπηρεσία Mobilo περιλαμβάνεται για τα δύο χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση και μπορεί να ανανεώνεται με κάθε service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή έως και για 30 χρόνια. Και όποτε χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν πανευρωπαϊκά καλώντας τον αριθμό m Μάθετε περισσότερα Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz στη διεύθυνση ή να ζητήσετε μία εξατομικευμένη προσφορά για εσάς από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. 1 Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών μας. Η διάρκεια ισχύος ανανεώνεται με κάθε service που πραγματοποιείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία service για έως και 30 έτη από την πρώτη ταξινόμηση. 2 Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να χρεώνονται τέλη περιαγωγής.

40 38 Τι θα ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς τη Mercedes-Benz; Το πρώτο όχημα που κέρδισε σε αγώνες ταχύτητας διέθετε κινητήρα Daimler. Η πρώτη Mercedes ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα θρυλικά Ασημένια Βέλη ένας μύθος. Η αγωνιστική πλευρά της Mercedes-Benz έχει μακρά παράδοση. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα τόσο τη μάρκα όσο και κάθε αυτοκίνητό της. Γνωρίστε τη μοναδική ιστορία σαν να συνέβη μόλις χθες στο Mercedes-Benz Museum στη Στουτγάρδη. m Μάθετε περισσότερα Γνωρίστε τις εξελίξεις στον κόσμο των μετακινήσεων τα τελευταία 130 χρόνια και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης στο Mercedes-Benz Museum. Σας περιμένουν περισσότερα από 1500 εκθέματα σε m 2 τετραγωνικά μέτρα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μοναδικά κομμάτια όπως η παλαιότερη Mercedes του 1902 που διατηρείται ακόμη ή τα θρυλικά οχήματα τύπου gullwing. Καλωσορίσατε στο λίκνο της καινοτομίας:

41 39 Τι θα ήταν η Mercedes-Benz χωρίς το μηχανοκίνητο αθλητισμό; Στις 3 Ιουνίου 1934 στην πίστα Νίρμπουρινγκ γεννήθηκε ο μύθος του «Ασημένιου Βέλους». Σήμερα παραμένει πιο ζωντανός ποτέ: το 2015 η ομάδα του Ασημένιου Βέλους MERCEDES AMG PETRONAS κερδίζει για δεύτερη συνεχή φορά το κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 κατασκευαστών και οδηγών. Η αξία αυτής της επιτυχίας ξεπερνά τα όρια της αγωνιστικής πίστας: κάθε μέτρο της διαδρομής ωθεί την εξέλιξη των υλικών ελαφριάς κατασκευής και της υβριδικής τεχνολογίας πιο κοντά στην εργοστασιακή παραγωγή. m Μάθετε περισσότερα Γνωρίστε τη μαγεία της Formula 1 με πολυμέσα Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, Σαιζόν 2016.

42 40 Ενέργεια. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Στη C-Class, ήδη κάθε κινητήρας λειτουργεί με μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας: τη δύναμη της καινοτομίας. BlueEFFICIENCY 1 ονομάζεται το όραμά μας για οδήγηση χωρίς εκπομπές, το οποίο αποτελεί γνώμονα όλων των ενεργειών μας. Με την τεχνολογία BlueTEC HYBRID της C 300, η C-Class προσφέρει ένα έξυπνο και αποδοτικό σύστημα κίνησης. Τη βάση αποτελεί ένα υβριδικό σύνολο. Περιλαμβάνει έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα, έναν μικρών διαστάσεων ηλεκτροκινητήρα, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS και μια μπαταρία λιθίου υψηλής τάσης και απόδοσης. Η μπαταρία συσσωρεύει την ενέργεια που εκλύεται από κάθε φρενάρισμα μέσω του συστήματος πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, ώστε να είναι και πάλι διαθέσιμη. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται δυναμική επιτάχυνση, χαμηλότερη κατανάλωση και υποδειγματικές τιμές εκπομπών. Υπάρχουν και καλύτερα νέα: με την τεχνολογία PLUG-IN HYBRID της C 350 e το συνδυαστικό σύστημα κινητήρων είναι ακόμη πιο αποδοτικό. Εδώ συνδυάζεται ένας ηλεκτροκινητήρας και ένας 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας με σύστημα μετάδοσης κίνησης. Με αυτό το σχεδιασμό, παρέχεται εναλλακτικά η δυνατότητα επαναφόρτισης της μπαταρίας του οχήματος σε πρίζα εκτός από την ανάκτηση ενέργειας. Χάρη στη μεγαλύτερη μπαταρία, το αυτοκίνητο μπορεί να διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις με αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση χωρίς καθόλου εκπομπές τοπικά. 1 Περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Οικονομικά και πρωτοποριακά είναι επίσης τα μοντέλα με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Στους βενζινοκινητήρες, ορισμένα μέτρα, όπως για παράδειγμα, ο συνδυασμός υπερπλήρωσης με στροβιλοσυμπιεστή καυσαερίων και άμεσου ψεκασμού, καθώς και η εξελιγμένη διαδικασία καύσης, φροντίζουν για χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερες εκπομπές. Ενώ στα μοντέλα με πετρελαιοκινητήρες, οι εκπομπές οξειδίων του αζώτου μειώνονται τουλάχιστον έως και 90 τοις εκατό χάρη στον υπερσύγχρονο σχεδιασμός επεξεργασίας καυσαερίων του BlueTEC. Φυσικά, όλες οι εκδόσεις της C-Class ικανοποιούν τις αυστηρές απαιτήσεις της κατηγορίας εκπομπών Euro 6. Η τεχνολογία κινητήρων. Μέρος του γενικότερου συνόλου. Ο εφευρέτης του αυτοκινήτου έχει μια ιδιαίτερη ευθύνη. Για την προστασία του περιβάλλοντος, η C-Class διαθέτει πολλά επιπλέον μέτρα πρόληψης: στο βασικό εξοπλισμό διατίθεται η λειτουργία ECO Start-Stop και η υπόδειξη αλλαγής σχέσης, ενώ τα ειδικά προγράμματα οδήγησης και η υπόδειξη διαδρομής διατίθενται προαιρετικά ανάλογα με τον εξοπλισμό. Διαθέσιμοι κινητήρες Πετρελαιοκινητήρες: C 180 d με ισχύ 85 kw (116 hp) C 200 d με ισχύ 100 kw (136 hp) C 220 d με ισχύ 125 kw (170 hp) C 220 d 4MATIC με ισχύ 125 kw (170 hp) C 250 d με ισχύ 150 kw (204 hp) C 250 d 4MATIC με ισχύ 150 kw (204 hp) C 300 h με ισχύ kw ( hp) Βενζινοκινητήρες: C 160 με ισχύ 95 kw (129 hp) C 180 με ισχύ 115 kw (156 hp) C 200 με ισχύ 135 kw (184 hp) C 200 4MATIC με ισχύ 135 kw (184 hp) C 250 με ισχύ 155 kw (211 hp) C 300 με ισχύ 180 kw (245 hp) C 350 e με ισχύ kw ( hp) 2 C 400 4MATIC με ισχύ 245 kw (333 hp) 2 Ισχύς συστήματος 205 kw (279 hp).

43 41 Φορτιστής οχήματος Μπαταρία υψηλής τάσης Σετ καλωδίων υψηλής τάσης Ηλεκτρονικό σύστημα ισχύος Πρίζα φόρτισης Μονάδα απτικού πεντάλ γκαζιού Κινητήρας εσωτερικής καύσης Κιβώτιο ταχυτήτων με ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα C 350 e Ηλεκτρικός συμπιεστής ψυκτικού Ενίσχυση του συστήματος κίνησης που αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα και 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα: μία μπαταρία υψηλής τάσης επιτρέπει έως 31 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης με απόδοση ισχύος συστήματος 279 hp. Πρόσθετο σύστημα θέρμανσης υψηλής τάσης

44 42 9G-TRONIC. Το κέντρο ελέγχου. Το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων προσφέρει πολλά περισσότερα από εννέα σχέσεις. Συγκεκριμένα, υπέρτατη άνεση, οδηγική απόλαυση και αποδοτικότητα σε νέα υψηλά επίπεδα. Οι εννέα ταχύτητες εμπροσθοπορείας προσφέρουν ευρύ φάσμα μετάδοσης σχέσεων σε χαμηλές στροφές μεταξύ των επιμέρους βαθμίδων σχέσεων. Αποτέλεσμα: γρήγορη και οικονομική αλλαγή σχέσεων με ήπια μετάβαση. Με τη δυνατότητα υπερπήδησης σχέσεων, υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών κατεβασμάτων για δυναμικές και γρήγορες επιταχύνσεις. Και με το διακόπτη DYNAMIC SELECT μπορείτε να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά αλλαγής ταχυτήτων. Μπορείτε να αλλάζετε ταχύτητες από τα πλήκτρα αλλαγής ταχυτήτων του τιμονιού, όπως στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων συνδυάζει την υπέρτατη άνεση, την οδηγική απόλαυση και την αποδοτικότητα. Εντυπωσιάζει με τις ήπιες και γρήγορες αλλαγές σχέσεων. Ταυτόχρονα, το 7G-TRONIC PLUS συμβάλλει στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων. m Μάθετε περισσότερα Για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και για τη διαθεσιμότητα των εκδόσεων κιβωτίων ταχυτήτων, ανατρέξτε στις σελίδες 82/83.

45 43 Είναι ζήτημα προτίμησης. Με την έξυπνη ανάρτηση και το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης AIRMATIC, η C-Class δίνει μια νέα διάσταση στην οδήγηση. Η αερανάρτηση με το συνεχώς ρυθμιζόμενο σύστημα απόσβεσης λειτουργεί πλήρως αυτόματα και ρυθμίζει ξεχωριστά σε κάθε τροχό τη δύναμη απόσβεσης με ευφυή τρόπο. Με ένα άγγιγμα του διακόπτη DYNAMIC SELECT μεταδίδεται μια άλλη δύναμη: εξατομίκευση. Παράμετροι, όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων μόνο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS ή 9G-TRONIC, της ανάρτησης και του τιμονιού, προσαρμόζονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων προγραμμάτων, ή να διαμορφώσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα. Οικονομικό, πολύ άνετη και ευέλικτη. Ή πολύ σπορ, στο πρόγραμμα «Sport+», με προοδευτική συμπεριφορά του συστήματος διεύθυνσης, σφιχτή, σπορτίφ ρύθμιση ανάρτησης και τροποποιημένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων. Δύο ακόμη προτιμήσεις Ανάρτηση AGILITY CONTROL. Αυτή η ανάρτηση, με το παθητικό σύστημα απόσβεσης με επιλογή, φροντίζει για εκπληκτική άνεση, καθώς η συμπεριφορά κύλισης, η απόσβεση κραδασμών και η ευστάθεια ρυθμίζονται ανάλογα με την ποιότητα οδοστρώματος. ESP Δυναμική υποβοήθηση σε στροφές. Ιδιαίτερα κατά την επιτάχυνση σε στροφές, το σύστημα που βασίζεται στο ESP φροντίζει για μεγαλύτερη ευστάθεια και ασφάλεια. Εάν οι αισθητήρες ESP καταγράψουν τάση για υποστροφή, αυτή μπορεί να μειωθεί μέσω στοχευμένης επέμβασης των φρένων στην πλευρά του οχήματος που βρίσκεται στο εσωτερικό της στροφής.

46 44 MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE Στερεοσκοπική κάμερα, ραντάρ μικρής και μεγάλης εμβέλειας, καθώς και περιμετρικοί αισθητήρες αποτελούν τη βάση των πολυάριθμων συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας στη C-CLass. 1 Στερεοσκοπική κάμερα πολλαπλών λειτουργιών. 2 Ραντάρ μεγάλης εμβέλειας με λειτουργία ανίχνευσης μεσαίας εμβέλειας. 3 Ραντάρ μικρής εμβέλειας. 4 Αισθητήρες υπερήχων. 5 Ραντάρ πολλαπλών λειτουργιών.

47 45 Όραμά μας, η οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Mercedes-Benz Intelligent Drive. Το Mercedes-Benz Intelligent Drive σας υποστηρίζει όποτε υπάρχει λόγος. Πάντα σε εγρήγορση, έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Επεμβαίνει, όταν χρειάζεται. Συγκρατεί, όταν είναι εφικτό. Αυτή η κυρίαρχη συμπεριφορά αποτελεί μέρος του προαιρετικού πακέτου υποβοήθησης οδήγησης Plus: Ένας συνδυασμός ευφυών συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, που ξεκουράζουν και υποστηρίζουν τον οδηγό. Το DISTRONIC PLUS με σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης και το Stop&Go Pilot σας βοηθούν να διατηρείτε ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και να παραμένετε στη λωρίδα κυκλοφορίας. Το σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS PLUS με υποβοήθηση διασταυρώσεων και το φρένο PRE-SAFE μειώνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων πρόσκρουσης και σε διασταυρώσεις, καθώς και συγκρούσεων με πεζούς, ειδικά μέσα στην πόλη. Τα συστήματα ενεργής υποβοήθησης διατήρησης λωρίδαςκαι ενεργής υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας παρέχουν υποστήριξη σε περίπτωση ακούσιας εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή αλλαγής λωρίδας, όταν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με άλλα οχήματα. Τέλος, το PRE-SAFE PLUS διευρύνει το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE για προστασία σε περίπτωση επαπειλούμενης οπίσθιας πρόσκρουσης.

48 46 Συναρπαστικό, όμορφο, έξυπνο. Το προαιρετικό LED Intelligent Light System πείθει με απαράμιλλη σχεδίαση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και περισσότερη ασφάλεια. Η εξελιγμένη μεγάλη σκάλα των φώτων, μέρος του προαιρετικού προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus, φροντίζει να μην τυφλώνονται οι υπόλοιποι οδηγοί. Περισσότερο φως Το προαιρετικό προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus επιτρέπει την οδήγηση με διαρκώς αναμμένη τη μεγάλη σκάλα των φώτων, χωρίς να ενοχλούνται οι υπόλοιποι οδηγοί. Έτσι, εξασφαλίζει πάντα τη βέλτιστη εμβέλεια. Οι προβολείς LED High Performance, που διατίθενται προαιρετικά, προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα χάρη στην ευρεία κατανομή και το χρώμα του φωτός, που μοιάζει με το φως της ημέρας, καθώς και χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Με την προαιρετική οθόνη Head-up υψηλής ανάλυσης έχετε μπροστά σας, ανάλογα με τον εξοπλισμό, τις σημαντικότερες πληροφορίες, για παράδειγμα, την ταχύτητα, τα ανώτατα όρια ταχύτητας ή τις οδηγίες πλοήγησης. Η ένδειξη δίνει την εντύπωση ότι αιωρείται δύο μέτρα πάνω από το καπό του κινητήρα. Έτσι, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς δεν χρειάζεται να απομακρύνετε το βλέμμα σας από το δρόμο. Για περισσότερη άνεση, ένας αισθητήρας προσαρμόζει τη φωτεινότητα της ένδειξης στις συνθήκες φωτισμού και ο οδηγός μπορεί να ρυθμίζει το ύψος της θέσης της ένδειξης.

49 47 Είναι όμορφο να οδηγείς μια Mercedes-Benz. Ως οι πρώτοι κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, έχουμε αναπτύξει μία ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας. Για την αποφυγή ατυχημάτων, την καλύτερη αντίδραση σε κινδύνους και τη μείωση των συνεπειών των ατυχημάτων. Για τους επιβάτες της Mercedes, αλλά και για όλους τους άλλους. ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ Το σύστημα ATTENTION ASSIST στο βασικό εξοπλισμό ενισχύει την ασφάλεια, κυρίως σε μεγάλες διαδρομές και στη νυχτερινή οδήγηση. Μπορεί να αναγνωρίζει τυπικά σημάδια κόπωσης και σημαντική έλλειψη συγκέντρωσης, βάσει της οδηγικής συμπεριφοράς του οδηγού, και να τον προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά ώστε να μην τον πάρει ο ύπνος. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Το σύστημα ενεργής υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας 1 είναι σε θέση να αναγνωρίζει τυχόν ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κυκλοφορίας, να προειδοποιεί απτικά τον οδηγό με δονήσεις στο τιμόνι και, επεμβαίνοντας στα φρένα, να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα κυκλοφορίας. Οχήματα στη «νεκρή» γωνία ορατότητας το σύστημα ενεργής υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας 1 αποτρέπει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους στην κυκλοφορία. Έτσι, για παράδειγμα, κατά την αλλαγή λωρίδας, προειδοποιεί τον οδηγό και, μέσω μονόπλευρης επέμβασης στα φρένα, συμβάλλει στην αποφυγή τυχόν σύγκρουσης. 1 Μέρος του προαιρετικού πακέτου υποβοήθησης οδήγησης Plus. Το COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS στο βασικό εξοπλισμό προειδοποιεί οπτικά τον οδηγό σε περίπτωση πολύ μικρής απόστασης από το προπορευόμενο όχημα. Εάν αναγνωριστεί κίνδυνος σύγκρουσης, εκπέμπει ηχητική προειδοποίηση, μπορεί να υποστηρίξει τον οδηγό κατά το φρενάρισμα και, αν δεν αντιδράσει, να μειώσει αυτόνομα την ταχύτητα. Το σύστημα PRE-SAFE παρέχει άριστη προστασία λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα σε περίπτωση κινδύνου για ατύχημα. Αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα των αισθητήρων άλλων συστημάτων, όπως το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP και η υποβοήθηση πέδησης BAS, και ανιχνεύει τυχόν υποστροφή ή υπερστροφή ή πέδη ση ανάγκης. Σε περίπτωση ατυχήματος Εάν ένας πεζός ή ποδηλάτης συγκρουστεί μετωπικά με το αυτοκίνητο, μπορεί να ανασηκωθεί η πίσω πλευρά του ενεργού καπό κινητήρα. Έτσι δημιουργείται ένας χώρος παραμόρφωσης, για πιο έγκαιρη και ήπια απορρόφηση της πρόσκρουσης και μείωση του κινδύνου τραυματισμού. Οι επιβάτες του οχήματος με τη σειρά τους προστατεύονται από έως και εννέα αερόσακους. Μετά από το ατύχημα Όλα τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz είναι όσο το δυνατόν καλύτερα κατασκευασμένα για περιπτώσεις ανάγκης. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο κινητήρας μπορεί να σβήσει αυτόματα, να ενεργοποιηθεί το σύστημα αλάρμ και ο φωτισμός έκτακτης ανάγκης εσωτερικού, και να ξεκλειδωθεί το κεντρικό κλείδωμα. Τέλος, το ενσωματωμένο σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz του βασικού εξοπλισμού (ανάλογα με τη χώρα) μπορεί να μεταδώσει δεδομένα θέσης GPS και σημαντικές πληροφορίες για το όχημα. Όμως ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα χρειαστεί ποτέ. m Η ασφάλεια πάνω από όλα Στο Mercedes-Benz TechCenter θα βρείτε ενημερωτικές ταινίες με animations για σχεδόν όλες τις τεχνολογίες ασφαλείας. Είμαστε εδώ για σας Εάν χρειάζεστε βοήθεια στο δρόμο, καλέστε δωρεάν το 24ωρο Service της Mercedes-Benz στο Η ενσωματωμένη υπηρεσία τηλεματικής Mercedes-Benz Contact (στις χώρες που προσφέρεται) σας συνδέει αυτόματα μέσω κινητού με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.

50 48

51 49 Η τέλεια δικτύωση. Οι καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες κινητικότητας, συνδεσιμότητας και Service σε εμάς έχουν ένα όνομα: Mercedes me. Σε αυτό τον κόσμο εμπειριών ανήκει η υπηρεσία Mercedes me connect, η συνολική δικτύωση οδηγού, οχήματος και προσωπικής ζωής. Οι βασικές υπηρεσίες Mercedes me connect, όπως το σύστημα κλήσης ανάγκης Mercedes-Benz ή η διαχείριση οδικών βλαβών, παρέχουν άμεση βοήθεια. Ο εξοπλισμός Remote Online αποτελεί την υποδομή για τη χρήση περισσότερων ξεχωριστά διαθέσιμων υπηρεσιών Mercedes me connect, 1 όπως ο εντοπισμός οχήματος. Διατίθεται προαιρετικά με το σύστημα πολυμέσων Audio 20 USB του βασικού εξοπλισμού, και περι λαμβάνεται στο προαιρετικό σύστημα πολυμέσων COMAND Online, το οποίο σας προσφέρει ολόκληρο τον κόσμο του Mercedes me connect με browser, πλοήγηση με Live Traffic Information (δωρεάν για τρία χρόνια με εγγραφή στο Mercedes me connect Store εντός της τρίμηνης περιόδου εγγραφής) και πολλές εφαρμογές 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ INFOTAINMENT ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ COMAND Online. Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, εικόνα, διαδίκτυο με το προαιρετικό σύστημα χειρισμού και ενδείξεων, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του αυτές και άλλες πολλές λειτουργίες. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση και έγχρωμες σε μια μεγάλη κεντρική οθόνη 21,3 cm (8,4 ίντσες). Ο χειρισμός μέσω του touchpad με σύστημα αισθητήρων multitouch είναι απλός και ενστικτώδης. Audio 20 CD με προαιρετικό touchpad. Αυτό το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση και επικοινωνία: με διαδίκτυο, πλοήγηση, ραδιόφωνο, διπλό δέκτη και CD player, Επίσης επιτρέπει τη σύνδεση με κινητές συσκευές μέσω Bluetooth. Η διεπαφή Bluetooth διαθέτει λειτουργία ανοικτής ακρόασης και audio streaming για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Σε συνδυασμό με κινητό τηλέφωνο με Bluetooth και πακέτο δεδομένων, είναι δυνατή η δωρεάν πλοήγηση στο διαδίκτυο. 1 Οι υπηρεσίες Mercedes me connect ενεργοποιούνται μόνο εφόσον το επιθυμείτε (εκτός του συστήματος κλήσης ανάγκης Mercedes-Benz και της υπηρεσίας Live Traffic Information). 2 Οι ενσωματωμένες εφαρμογές Mercedes-Benz ενδέχεται να αλλάξουν.

52 50 Με σεβασμό στην ποιότητα ήχου. Καθίστε και απολαύστε το προαιρετικό ηχοσύστημα Burmester Surround. Εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα, από 13 ηχεία υψηλής ισχύος, έναν 9κάναλο ενισχυτή DSP και ισχύ εξόδου 590 Watt. Τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους ηλεκτρονικά και ακουστικά στοιχεία, που μετατρέπουν το εσωτερικό σε αίθουσα συναυλιών. Τόσο στις μπροστινές, όσο και στις πίσω θέσεις, ο ήχος με τη λειτουργία surround είναι πραγματική απόλαυση. Κορυφαία μουσική απόλαυση, ακόμη και σε μικρές διαδρομές. Ευρυζωνικά ηχεία Ηχεία υψηλών συχνοτήτων Ηχεία μεσαίων συχνοτήτων Ηχεία frontbass Ενισχυτής

53 51 Οι αισθήσεις σε πρώτο πλάνο. Με το προαιρετικό πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου η C-Class δημιουργεί μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα. Για αυτό φροντίζει ο διακριτικός, έμμεσος φωτισμός στους μπροστινούς χώρους των ποδιών και στα περιβλήματα λαβών, καθώς και τα φωτιζόμενα στοιχεία στην κεντρική κονσόλα. Πρακτικό: το φως ανάγνωσης πίσω επιβατών στη λαβή συγκράτησης και το φωτιζόμενο καθρεπτάκι. Περιλαμβάνεται στις γραμμές σχεδίασης εσωτερικού AVANTGARDE, EXCLUSIVE και AMG Line. Φωτεινό παράδειγμα Επιβιβαστείτε και νιώστε σαν στο σπίτι σας με τον ευχάριστο, έμμεσο φωτισμό και τα φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης, ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα ευεξίας σε όλο το εσωτερικό. Και για να ρυθμίζετε το φωτισμό ανάλογα με τις επιθυμίες σας, έχετε στη διάθεσή σας τρία διαφορετικά χρώματα και πέντε βαθμίδες έντασης φωτισμού.

54 52 Ένα κλίμα ιδιαίτερης κομψότητας. Η προαιρετική πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή με τις μεγάλες επιφάνειές της φροντίζει για μια ιδιαίτερα χαρούμενη και φιλική ατμόσφαιρα. Το πίσω τμήμα αποτελείται από μια σταθερή, γυάλινη οροφή, ενώ μπροστά από μια ηλεκτρικά συρόμενη γυάλινη οροφή. Δύο ηλεκτρικά προστατευτικά ρολά ηλίου χαρίζουν σκιά, όταν ο ήλιος καίει. Στη θέση ανύψωσης, η γυάλινη οροφή προσαρμόζεται αυτόματα σε τρεις βαθμίδες στην ταχύτητα οδήγησης. Με το προαιρετικό πακέτο AIR-BALANCE αναπνέετε φρέσκο αέρα. Για τον καθαρισμό και τη μείωση συγκεκριμένων ιών και μικροβίων, ο αέρας στο εσωτερικό εμπλουτίζεται με αρνητικά ιόντα οξυγόνου. Δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα λεπτής διήθησης καθαρίζουν τον αέρα που εισχωρεί απ έξω. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερα αρωματικά χώρου εξαιρετικής ποιότητας, που διαχέονται διακριτικά και εξασθενούν γρήγορα μόλις τα κλείσετε. Η τέλεια θερμοκρασία για κάθε διάθεση Ο ενεργός αερισμός του προαιρετικού συστήματος κλιματισμού καθισμάτων ψύχει την επιφάνεια των μπροστινών καθισμάτων μέχρι να φτάσουν σε ευχάριστη θερμοκρασία, δημιουργώντας ισορροπημένη ατμόσφαιρα. Η ρυθμιζόμενη θέρμανση καθισμάτων εξασφαλίζει τη θερμοκρασία που προτιμάτε. Το προαιρετικό αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC με τρεις ζώνες και τρία στυλ κλιματισμού, δημιουργεί ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Ο οδηγός, ο συνοδηγός και οι πίσω επιβάτες μπορούν να ρυθμίζουν ανεξάρτητα τη θερμοκρασία και την κατανομή αέρα.

55 53 Ένας χώρος με άποψη. Ο πίσω χώρος της C-Class προσφέρει αισθητά μεγαλύτερη άνεση. Οι εργονομικά διαμορφωμένες έδρες καθισμάτων και οι χώροι γονάτων και ποδιών γενναιόδωρων διαστάσεων φροντίζουν για χαλαρές μετακινήσεις σε κάθε χιλιόμετρο. Βολικό και χρηστικό: το μεσαίο υποβραχιόνιο του προαιρετικού αναδιπλούμενου συγκροτήματος πίσω καθίσματος βασικός εξοπλισμός στην έκδοση Estate με πλάτη τριών τμημάτων διαθέτει μια μεγάλη αποθηκευτική θήκη και δύο ποτηροθήκες. Ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις Σε συνδυασμό με το προαιρετικό αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC, οι πίσω μεσαίοι αεραγωγοί και ο πρόσθετος πίσω ανεμιστήρας, με δυνατότητα ξεχωριστής ρύθμισης θερμοκρασίας και αέρα, φροντίζουν για ευχάριστο κλίμα στον πίσω χώρο του αυτοκινήτου. Το σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος ISOFIX με Top Tether επιτρέπει εύκολη, γρήγορη και ασφαλή στερέωση στα πίσω καθίσματα, εξασφαλίζοντας καλύτερη προστασία του παιδιού σε περίπτωση ατυχήματος. Πρόσθετη ασφάλεια προσφέρουν τα σημεία στερέωσης Top Tether με τα οποία το παιδικό κάθισμα στερεώνεται πίσω από τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων.

56 54 Ευελιξία και ελευθερία Η C-Class Estate προσφέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που φτάνει μέχρι και τα 1510 λίτρα. Επιπλέον, χάρη στο πίσω ενιαίο κάθισμα με πλάτη τριών τμημάτων, εξασφαλίζει απίστευτη πολυμορφικότητα. Τα τρία στοιχεία αναδιπλώνονται με διάφορους τρόπους. Για τη μεταφορά π.χ. πέδιλων σκι και snowboard, το μεσαίο στοιχείο μπορεί να αναδιπλωθεί ξεχωριστά.

57 Σύστημα διαχείρισης χώρου φόρτωσης. 55 Ο χώρος φόρτωσης της νέας C-Class Estate δεν είναι μόνο απίστευτα μεγάλος αλλά και τέλεια οργανωμένος. Το πίσω ενιαίο κάθισμα με πλάτη τριών τμημάτων διαιρούμενη σε αναλογία 40/20/40 φροντίζει για ευελιξία που ταιριάζει απόλυτα με τις δραστηριότητές σας. Είτε πρόκειται για μια σύντομη εξόρμηση στο βουνό είτε για μια οικογενειακή εκδρομή στην παραλία, με ωφέλιμο φορτίο έως 575 κιλών, κανένας προορισμός δεν είναι απροσπέλαστος. Για άνετη φόρτωση και εκφόρτωση, η προαιρετική πόρτα χώρου φόρτωσης EASY-PACK ανοίγει και κλείνει πολύ εύκολα ηλεκτρομηχανικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, η κίνησή της σταματά σε οποιαδήποτε θέση και η γωνία ανοίγματός της περιορίζεται, αν χρειαστεί. Ευφυείς λύσεις για μεγαλύτερη άνεση Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO. Με το προαιρετικό σύστημα ξεκλειδώνετε, εκκινείτε και κλειδώνετε άνετα το αυτοκίνητο αρκεί να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό κλειδί. Η λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε το καπό του χώρου αποσκευών πλήρως αυτόματα, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Κάλυμμα χώρου φόρτωσης EASY-PACK. Αυτό το χαρακτηριστικό του βασικού εξοπλισμού προσφέρει διπλή προστασία. Αφενός προστατεύει τις αποσκευές από τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα. Αφετέρου, το δίχτυ ασφαλείας EASY-PACK προστατεύει τους επιβάτες από αντικείμενα τα οποία δεν είναι στερεωμένα στο χώρο φόρτωσης.

58 56 Εξωτερικό Mercedes-AMG C 43. Χαρακτηριστικά AMG: Επιβλητικά στοιχεία σχεδίασης, όπως οι εισαγωγές αέρα με ρομβοειδή πλέγματα στην μπροστινή ποδιά ή η πίσω ποδιά με ένθετο διαχύτη σε ματ Ασημί Ιριδίου, αποκαλύπτουν τη δύναμη που κρύβει μέσα της. Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία χρωμίου, επιγραφή «AMG» και ενσωματωμένο αστέρι Mercedes Μπροστινή ποδιά AMG με σπορ εισαγωγές αέρα με ρομβοειδές πλέγμα και διακοσμητικό στοιχείο σε Ασημί Χρωμίου Εξωτερικοί καθρέπτες, διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων και πλαίσια παραθύρων σε Μαύρο Πλευρικά μαρσπιέ AMG Ακμή AMG στο καπό πορτμπαγκάζ στο χρώμα του αμαξώματος (μόνο saloon) Πίσω ποδιά AMG με εμφάνιση διαχύτη και ένθετο σε ματ Ασημί Ιριδίου Χρωμιωμένα πλαίσια με διπλές απολήξεις Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων σε Μαύρο Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο (γυαλιστερό) ή Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένες (προαιρετικά) Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό ή Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένες (προαιρετικά)

59 57

60 58 Εσωτερικό Mercedes-AMG C 43. Τα καθίσματα AMG Performance οδηγού και συνοδηγού με τα έντονα περιγράμματά τους ταιριάζουν απόλυτα στην σπορτίφ προσωπικότητά της. Προσφέρουν άνεση σε μεγάλες διαδρομές και εξαιρετική στήριξη κατά τη δυναμική οδήγηση σε στροφές. Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού Σπορ καθίσματα σε ειδική σχεδίαση AMG με επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA με διακοσμητικές ραφές σε κόκκινο Καθίσματα AMG Performance για οδηγό και συνοδηγό με έντονα περιγράμματα για αυξημένη πλευρική στήριξη, ενσωματωμένα προσκέφαλα και έμβλημα «AMG» στις πλάτες καθισμάτων (προαιρετικά) Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων, σε μαύρο δέρμα νάπα, με επίπεδο κάτω τμήμα στεφάνης τιμονιού και διακοσμητικές ραφές σε κόκκινο Ζώνες ασφαλείας σε κόκκινο designo Όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG με βασικό μενού AMG και RACETIMER σπορ σχεδίασης «Chequered Flag» Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων και βάσεις παραθύρων σε συνθετικό δέρμα ARTICO Μαύρο με διακοσμητικές ραφές σε κόκκινο Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρα αντιολισθητικά στοιχεία Επενδύσεις από μαύρο δέρμα με διακοσμητικές ραφές σε κόκκινο και ειδική σχεδίαση AMG ή δερμάτινες επενδύσεις της AMG Line (προαιρετικά) Μαρσπιέ επιβίβασης AMG εμπρός από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα

61 59 Τεχνολογία Mercedes-AMG C 43. Η πανίσχυρη καρδιά της Mercedes-AMG C 43 4MATIC, ο 3λιτρος κινητήρας V6 με διπλό στροβιλοσυμπιεστή, εντυπωσιάζει με την απόδοση ισχύος 270 kw (367 hp) και τη ροπή στρέψης 520 Nm. Το κάλυμμα κινητήρα με κόκκινο «V» και ένθεμα αλουμινίου τον αναδεικνύει και οπτικά. Μέγιστη οδηγική απόλαυση προσφέρει το υπερσύγχρονο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Performance με έμφαση στον πίσω άξονα. ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με ρυθμιζόμενη απόσβεση σε 3 βαθμίδες Σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4MATIC AMG Performance με ειδική κατανομή ροπής 31 % στον μπροστινό άξονα και 69 % στον πίσω άξονα Μπροστινό άξονας τεσσάρων συνδέσμων με ανεξάρτητα ακραξόνια και σφαιρικούς συνδέσμους Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP τριών βαθμίδων Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC με σύντομους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων Πλήκτρο M για την άμεση επιλογή του προγράμματος χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων Σπορ σύστημα πέδησης με μεγαλύτερους δίσκους φρένων, διάτρητους εμπρός, δαγκάνες φρένων με επιγραφή «AMG» Σπορ παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης AMG δύο βαθμίδων Σπορ σύστημα εξάτμισης με σπορτίφ ήχο κινητήρα και δύο πλαίσια διπλών απολήξεων

62 60

63 61 Εξωτερικό Mercedes-AMG C 63. Η Mercedes-AMG C 63 δείχνει τη δύναμή της με χαμηλωμένη μάσκα ψυγείου, power domes στο καπό του κινητήρα και διπλή γρίλια στην μπροστινή ποδιά: με την ορμή της είναι έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους. Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού Μάσκα ψυγείου AMG με διπλή γρίλια σε Ασημί Ιριδίου ματ και επιγραφή «AMG» Μπροστινή ποδιά AMG με front splitter και A-Wing στο χρώμα του αμαξώματος, διακοσμητική λωρίδα A-Wing σε Ασημί Ιριδίου ματ και μεγάλες εισαγωγές αέρα με flics σε Μαύρο, για καλύτερη ροή του ψυχρού αέρα Καπό κινητήρα AMG με power domes Προβολείς LED High Performance Μπροστινά φτερά AMG με επιγραφή «V8 BITURBO» Πλευρικά μαρσπιέ AMG Ακμή AMG στο καπό πορτμπαγκάζ στο χρώμα του αμαξώματος (μόνο saloon) Πίσω ποδιά AMG με τρία πτερύγια διαχύτη και διακοσμητική λωρίδα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο Πακέτο AMG Night (προαιρετικά) Πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού AMG Carbon I και II (προαιρετικά) Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, σε γυαλιστερό Γκρι Τιτανίου, με ελαστικά 245/40 R 18 εμπρός και 265/40 R 18 πίσω Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό Γκρι Τιτανίου, με ελαστικά 245/35 R 19 εμπρός και 265/35 R 19 πίσω (προαιρετικά)

64 62 Εσωτερικό Mercedes-AMG C 63. Το εσωτερικό της Mercedes-AMG C 63 ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες που δημιουργεί το εξωτερικό συνδυάζοντας καθαρά σπορ χαρακτήρα με τέλεια σχεδίαση. Από την κεντρική κονσόλα με αναλογικό ρολόι σχεδίασης IWC μέχρι τα προαιρετικά καθίσματα AMG Performance 1, ο εσωτερικός εξοπλισμός παρουσιάζει διάφορα αποκλειστικά highlights. 1 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με το σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών. Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού Σπορ καθίσματα βελτιωμένης πλευρικής στήριξης, σχέδια AMG στο κάθισμα και έμβλημα «AMG» στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων Επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA Μαύρο με διακοσμητικές ραφές σε Γκρι Κρυστάλλου Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων και βάσεις παραθύρων σε συνθετικό δέρμα ARTICO με διακοσμητικές ραφές σε Γκρι Κρυστάλλου Τιμόνι AMG Performance σε Μαύρο δέρμα νάπα, σχεδίασης 3 ακτίνων, με επίπεδο κάτω τμήμα και βαθύ εντύπωμα στην περιοχή λαβής Επενδύσεις από δέρμα νάπα (προαιρετικά) Πακέτο εσωτερικού φωτισμού Όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG με μεγάλη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και κύριο μενού AMG, με RACETIMER Φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία Μαύρα ταπέτα με επιγραφή «AMG» Διάκοσμος AMG από ανθρακονήματα/ανοιχτόχρωμο λειασμένο αλουμίνιο (προαιρετικά)

65 63

66 64

67 65 Τεχνολογία Mercedes-AMG C 63. Επιδόσεις, δυναμική και υψηλή αποδοτικότητα αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Mercedes-AMG C 63. Ο 4λιτρος κινητήρας V8 AMG με διπλό στροβιλοσυμπιεστή εντυπωσιάζει με ονομαστική ισχύ 350 kw (476 hp) και 650 Nm. Εντυ πωσιακή είναι και η κατανάλωση που ανέρχεται στα 8,2 λίτρα 1 στα 100 km, δηλαδή σχεδόν στο ένα τρίτο συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Το πανίσχυρο σύνολο είναι αποκλειστικά χειροποίητο και κατασκευάζεται στο Affalterbach σύμφωνα με την παραδοσιακή φιλοσοφία της AMG «One Man One Engine» υποδεικνύεται στην πινακίδα «AMG» του κινητήρα με την υπογραφή του υπεύθυνου τεχνικού της AMG. Τα χαρακτηριστικά με μια ματιά Σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT MCT με τέσσερα προγράμματα οδήγησης, καθώς και λειτουργίες διπλού συμπλέκτη και Racestart Σπορ παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης AMG, τριών βαθμίδων Σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με ρυθμιζόμενη απόσβεση σε τρεις βαθμίδες Μπροστινός άξονας AMG με ξεχωριστά ακραξόνια, ρουλεμάν τροχών και ελαστοκινηματική AMG Πίσω άξονας AMG με ξεχωριστό φορέα τροχών και ρουλεμάν τροχών, καθώς και ελαστοκινηματική AMG Μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα AMG, μηχανικό Σπορ σύστημα εξάτμισης AMG, επιλεγόμενο, με δύο χρωμιωμένες διπλές απολήξεις 1 Estate με 8,6 λίτρα.

68 66 Mercedes-AMG C 63 S. Το αποκορύφωμα του σπορ χαρακτήρα: η Mercedes-AMG C 63 S. Με τον 4λιτρο V8 κινητήρα AMG, ισχύος 375 kw (510 hp) και ροπής στρέψης 700 Nm, η έκδοση Saloon κατορθώνει να φτάσει από 0 σε 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα. Καταναλώνοντας μόλις 8,4 8,2 λίτρα 1 σε μικτό κύκλο στα 100 km, η Mercedes-AMG C 63 S κινείται εξίσου αποδοτικά και «αθλητικά» στην πόλη. Πρότυπα θέτει και στο θέμα της δυναμικής οδήγησης: το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα της AMG βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια. Το όφελος δεν μόνο η αυξημένη ευελιξία και οδηγική απόλαυση, αλλά και η σημαντικά καλύτερη οδική συμπεριφορά του οχήματος. Τα χαρακτηριστικά με μια ματιά Σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG με κόκκινες βαμμένες δαγκάνες φρένων Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Μαύρο ματ και στιλβωμένη στεφάνη, με ελαστικά 245/35 R 19 εμπρός και 265/35 R 19 πίσω (προαιρετικά) Διακόπτης AMG DYNAMIC SELECT για επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης AMG «Comfort,» «Sport», «Sport+», «Race» και «Individual» Έδρανα κινητήρα AMG, δυναμικά Μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα AMG, ηλεκτρονικό Μάσκα ψυγείου AMG με διπλή γρίλια σε Ασημί Χρωμίου και επιγραφή «AMG» Επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA Μαύρο με διακοσμητικές ρίγες σε Γκρι Κρυστάλλου Τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA σε Μαύρο, σχεδίασης 3 ακτίνων 1 Στην έκδοση Estate 8,6 8,4 λίτρα (σε μικτό κύκλο).

69 67 AMG Performance Studio. Για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η σπορτίφ πλευρά της Mercedes-AMG C 63, το AMG Performance Studio έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα επιμέρους στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού. Τα χαρακτηριστικά με μια ματιά Το σύστημα εξάτμισης AMG Performance, ρυθμιζόμενο, με τρία κλαπέτα καυσαερίων για μεγιστοποίηση του ήχου ή για συγκρατημένο ήχο Σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων AMG με σύνθετους δίσκους φρένων 402 x 39 mm εμπρός και ενιαίους δίσκους φρένων 360 x 26 mm πίσω καθώς και ειδικά βαμμένες δαγκάνες με επιγραφή «AMG Carbon Ceramic» Το AMG Driver s Package προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ευελιξίας χάρη στον περιορισμό τελικής ταχύτητας στα 290 km/h 2 και την εκπαίδευση οδήγησης στην AMG Driving Academy Πακέτο Night AMG με εκφραστικά σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό Μαύρο και δύο μαύρα χρωμιωμένα πλαίσια διπλών απολήξεων Πακέτο Carbon AMG Εξωτερικού I και II με σπορτίφ λεπτομέρειες από ανθρακονήματα που εκτείνονται από τις επενδύσεις των πλευρικών μαρσπιέ μέχρι τους εξωτερικούς καθρέπτες Καθίσματα AMG Performance 3 με έντονα περιγράμματα για αυξημένη πλευρική στήριξη και ενσωματωμένα προσκέφαλα Επενδύσεις από δέρμα νάπα μονόχρωμες ή δίχρωμες Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένες, με ελαστικά 245/35 R 19 (ΜΑ) και (265/35 R 19 (ΠΑ) Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένες, με ελαστικά 245/35 R 19 (ΜΑ) και (265/35 R 19 (ΠΑ) Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Μαύρο ματ και στιλβωμένη στεφάνη, με ελαστικά 245/35 R 19 (ΜΑ) και (265/35 R 19 (ΠΑ) 2 Estate 280 km/h. 3 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών.

70 68

71 69 Ιδιαίτερος. Ο βασικός εξοπλισμός. Η C-Class, μια Mercedes-Benz στην αυθεντική μορφή της. Αυτό φαίνεται ήδη από τη μάσκα ψυγείου με το ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και τον εξοπλισμό, που αναδίδει κορυφαία ποιότητα. m Μάθετε περισσότερα Όσο όμορφη κι αν είναι, είναι απλώς η πρώτη εντύπωση. Θα βρείτε τον πλήρη βασικό εξοπλισμό στον τιμοκατάλογο, τον οποίο μπορείτε επίσης να δείτε online. Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού Ανάρτηση AGILITY CONTROL με επιλεκτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών Σπορ μάσκα ψυγείου με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και δύο γρίλιες σε Ασημί Ιριδίου ματ Πίσω προφυλακτήρας με ένθετο διαχύτη σε Μαύρο σαγρέ Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Μαύρες ράγες οροφής (Estate) Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού Καθίσματα με επένδυση από ύφασμα Αμπερντίν Διάκοσμος σε μαύρη Λάκα Πιάνου 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε μαύρο δέρμα Ταμπλό οργάνων, δακτύλιοι αεραγωγών και κουμπιά σε Μαύρο Επένδυση οροφής από ύφασμα σε Γκρι Κρυστάλλου Μαρσπιέ επιβίβασης μπροστά με επιγραφή «Mercedes-Benz»

72 70 Εκπληκτική. Γραμμή σχεδίασης AVANTGARDE. Από την πρώτη ματιά, η C-Class AVANTGARDE αφήνει έντονες εντυπώσεις. Απίστευτα διαφορετική, αλλά πάντα η ίδια, με λεπτομέρειες χρωμίου και διάκοσμο σε χρώμιο. Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού Ζάντες αλουμινίου 5 διπλών ακτίνων, Γκρι Ιμαλαΐων, με ελαστικά 225/50 R 17 Ανάρτηση AGILITY CONTROL χαμηλωμένη, με επιλεκτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών Σπορ μάσκα ψυγείου με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και δύο γρίλιες σε Ασημί Ιριδίου ματ με λεπτομέρειες χρωμίου Πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Διάκοσμος χρωμίου σε προφυλακτήρες και πλευρικά μαρσπιέ Ράγες οροφής σε γυαλιστερό αλουμίνιο (Estate) Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού Επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Νόργουιτς με ειδικά σχέδια Διάκοσμος από ανοιχτόχρωμο λειασμένο αλουμίνιο 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα Μαύρο Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων σε Μαύρο, κάτω τμήμα ταμπλό οργάνων σε Μαύρο ή Μπεζ σατινέ Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με στρογγυλά όργανα σωληνωτής σχεδίασης και πλαίσιο σε Ασημί Χρωμίου Επένδυση οροφής από ύφασμα Γκρι Κρυστάλλου ή Πορσελάνης (προαιρ. σε Μαύρο) Πακέτο εσωτερικού φωτισμού

73 71

74 72

75 73 Γοητευτική. Γραμμή σχεδίασης EXCLUSIVE. Όπως πάντα, εκπέμπει μοντέρνα πολυτέλεια. Με έναν εξαιρετικά κομψό εξοπλισμό και κορυφαίας ποιότητας υλικά. Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/50 R 17 Ανάρτηση AGILITY CONTROL με επιλεκτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών Με το κλασικό αστέρι Mercedes στο καπό κινητήρα, πολυτελή μάσκα ψυγείου με στοιχεία χρωμίου, πίσω γρίλιες σε Μαύρο γυαλιστερό Πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Διάκοσμος χρωμίου σε προφυλακτήρες και πλευρικά μαρσπιέ Ράγες οροφής σε γυαλιστερό αλουμίνιο (Estate) Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού Επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες DINAMICA/ύφασμα Νότιγχαμ με αποκλειστικό σχέδιο στο κάθισμα Διάκοσμος σε ξύλο φλαμουριάς linestructure ανοικτό Καφέ γυαλιστερό 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα στο χρώμα του εξοπλισμού Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων και βάσεις παραθύρων σε συνθετικό δέρμα ARTICO με διακοσμητικές ραφές Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με στρογγυλά όργανα σωληνωτής σχεδίασης και πλαίσιο σε Ασημί Χρωμίου Πακέτο εσωτερικού φωτισμού

76 74 Αθλητική. AMG Line. AMG. Η συντομογραφία που δηλώνει δυναμική σχεδίαση. Η δυναμική AMG Line δείχνει επιβλητική από κάθε άποψη. Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε γυαλιστερό Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένες, με ελαστικά 225/45 R 18 εμπρός και 245/40 R 18 πίσω Χαμηλωμένη σπορ ανάρτηση και σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης Εξοπλισμός AMG Styling, με μπροστινή ποδιά AMG με sport εισαγωγές αέρα με ρομβοειδές πλέγμα και διάκοσμο χρωμίου, επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ AMG, πίσω ποδιά AMG με εμφάνιση διαχύτη στο χρώμα του αμαξώματος Σύστημα εξάτμισης με δύο εμφανείς απολήξεις, στερεωμένες στον προφυλακτήρα Πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Ράγες οροφής σε γυαλιστερό αλουμίνιο (Estate) Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού Σπορ καθίσματα με επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO Μαύρο, με διάτρητο κεντρικό τμήμα έδρας και πλάτης για αντίθεση Διάκοσμος από ανοιχτόχρωμο λειασμένο αλουμίνιο 3άκτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, σε Μαύρο δέρμα νάπα, με βαθύ εντύπωμα στην περιοχή λαβής Επένδυση οροφής από μαύρο ύφασμα και πακέτο εσωτερικού φωτισμού Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα

77 75

78 76 Ελκυστικό. Το πακέτο Night. Με επιλεγμένα σχεδιαστικά στοιχεία σε Μαύρο, το πακέτο Night προσδίδει στη C-Class σπορ και εκφραστικό χαρακτήρα. Τα χαρακτηριστικά με μια ματιά Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο, με ελαστικά 225/50 R 17 (σε συνδυασμό με γραμμή σχεδίασης εξωτερικού AVANTGARDE) Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο, με ελαστικά 225/45 R 18 και 245/40 R 18 (σε συνδυασμό με AMG Line εξωτερικό) Μπροστινός προφυλακτήρας με wing σε Μαύρο (σε συνδυασμό με γραμμή σχεδίασης εξωτερικού AVANTGARDE) Μπροστινή ποδιά AMG με διάκοσμο σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο (σε συνδυασμό με AMG Line εξωτερικό) Σπορ μάσκα ψυγείου με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και δύο γρίλιες σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο με λεπτομέρειες χρωμίου Πλευρικά μαρσπιέ με λεπτομέρειες χρωμίου σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο (σε συνδυασμό με γραμμή σχεδίασης εξωτερικού AVANTGARDE) Θερμομονωτικό φιμέ κρύσταλλο από την κολόνα B Εξωτερικοί καθρέπτες σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο (σε συνδυασμό με Μαύρο Οψιδιανού μεταλλικό, στο χρώμα του αμαξώματος) Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και πλαίσιο παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο Μαύρες ράγες οροφής (Estate) Διάκοσμος χρωμίου στο διαχύτη σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο (σε συνδυασμό με γραμμή σχεδίασης εξωτερικού AVANTGARDE) Μπροστινή ποδιά AMG με διάκοσμο σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο (σε συνδυασμό με AMG Line εξωτερικό)

79 77 Γνήσια αξεσουάρ. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Πράγμα που ισχύει και για τα γνήσια αξεσουάρ της Mercedes-Benz. Διαμορφώστε την C-Class σας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Τα χαρακτηριστικά με μια ματιά Η πίσω αεροτομή τονίζει την ακμή στο πίσω τμήμα της C-Class Saloon. Η επίστρωση ασταριού υψηλής ποιότητας επιτρέπει τη βαφή του εξαρτήματος στο χρώμα που επιθυμείτε. Η ακριβούς εφαρμογής και σταθερή στο σχήμα πολυουρεθάνη φροντίζει για μεγάλη διάρκεια ζωής. Εύκολη προσαρμογή χωρίς πρόσθετες οπές. Δεν είναι απαραίτητη η καταχώριση στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Διατίθεται μόνο για την έκδοση Saloon. Κομψή, επιβλητική ή σπορτίφ διαμορφώστε την C-Class σας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Για παράδειγμα, με τις ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε χρώμα Τρεμολίτη μεταλλικό και γυαλιστερό, με ελαστικά 225/50 R 17. Για σπορ, επιβλητική εμφάνιση φροντίζει η λεπτή αεροτομή μπροστινής ποδιάς. Υπογραμμίζει το φάρδος του αυτοκινήτου και χαμηλώνει το οπτικό κέντρο βάρους του μπροστινού τμήματος. Βαφή στο χρώμα του αμαξώματος από τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα της Mercedes-Benz. Δεν είναι απαραίτητη η καταχώριση στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Πόλος έλξης για τα βλέμματα: το φωτιζόμενο αστέρι Mercedes για τη μάσκα ψυγείου και τα φωτιζόμενα μαρσπιέ με λευκή επιγραφή «Mercedes-Benz». Το παιδικό κάθισμα KidFix προσφέρει την ιδανική θέση για μικρούς επιβάτες ηλικίας 3,5 έως 12 ετών. Βέλτιστη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης χάρη στην ανύψωση του καθίσματος και τη ρυθμιζόμενη πλάτη. Ο βασικός φορέας/σχάρα οροφής πολλαπλών λειτουργιών αποτελεί τη βάση για μπαγκαζιέρες οροφής Mercedes-Benz, σχάρες σκι και snowboard ή σχάρες ποδηλάτων.

80 78 Κομψό. Το πακέτο Luxury designo. Ομορφιά με στυλ αποπνέει το αποκλειστικό εσωτερικό από δέρμα νάπα designo σε Καφέ Σάγματος. Πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως οι επενδύσεις σε καπιτονέ σχεδίαση με διακοσμητικές μπεζ ραφές, μετατρέπουν την αρμονική ατμόσφαιρα σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Τα χαρακτηριστικά με μια ματιά Καθίσματα από δέρμα νάπα designo σε Καφέ Σάγματος με πλάτες και έδρανα σε διάτρητη καπιτονέ σχεδίαση, πλευρές καθισμάτων και προσκέφαλα με διακοσμητικό φυτίλι στα μπροστινά και πίσω καθίσματα Πλακέτες «designo» στις πλάτες των μπροστινών και πίσω καθισμάτων Καθίσματα Mercedes-AMG Performance 1 (προαιρετικά) Κεντρικά πλαίσια θυρών σε καπιτονέ σχεδίαση, υποβραχιόνια θυρών και κεντρικό υποβραχιόνιο από δέρμα νάπα designo Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων και βάσεις παραθύρων σε συνθετικό δέρμα ARTICO Μαύρο με διακοσμητικές ραφές Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων από το πακέτο εξοπλισμού Exclusive, σε δέρμα νάπα Μαύρο Εσωτερική οροφή από ύφασμα σε Μαύρο Βελούδινα ταπέτα designo μαύρο με περίγραμμα σε συνθετικό δέρμα ARTICO σε Καφέ Σάγματος με πλακέτες «designo» στα μπροστινά ταπέτα Διάκοσμος σε ξύλο φλαμουριάς linestructure Καφέ γυαλιστερό 1 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με το σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών.

81 79

82 80 R00 R35 80R 08R 55R 39R R89 R48 R24 Ζάντες. Από πρακτικής άποψης, οι ζάντες είναι απαραίτητες. Για πολλούς όμως, έχουν και συναισθηματική αξία: τίποτε σχεδόν δεν είναι τόσο σημαντικό για το αυτοκίνητο των ονείρων μας όσο η επιλογή της τέλειας ζάντας. Για το λόγο αυτό, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια ελκυστική επιλογή. Βασικοί και προαιρετικοί εξοπλισμοί R00 Χαλύβδινη ζάντα με κάλυμμα τροχού σχεδίασης 10 οπών και ελαστικά 195/65 R 16 (Saloon: C 180 d) ή 205/60 R 16 (Saloon: C 160, C 180, Estate: C 160, C 180, C 180 d) 55R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 195/65 R 16 (Saloon: C 200 d) 39R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 205/60 R 16 (Saloon: C 220 d, C 250 d, C 300 h, C 200, C 250, Estate: C 200 d, C 220 d, C 250 d, C 200, C 250) R35 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/50 R 17 (ΜΑ) και 245/45 R 17 (ΠΑ) (προαιρετικά) R89 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 205/60 R 16 80R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί Ιμαλαΐων, με ελαστικά 225/50 R 17 (μέρος της γραμμής σχεδίασης εξωτερικού AVANTGARDE) R48 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό Ασημί Ιμαλαΐων, με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικά με τη γραμμή σχεδίασης εξωτερικού AVANTGARDE)

83 81 R11 22R R R32 R AMG 08R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, 22R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε 782 Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/50 R 17 (μέρος της γραμμή σχεδίασης εξωτερικού EXCLUSIVE) γυαλιστερό Γκρι Ιμαλαΐων, με ελαστικά 225/45 R 18 (ΜΑ) και 245/40 R 18 (ΠΑ) (προαιρετικά) γυαλιστερό Γκρι Τιτανίου, με ελαστικά 225/45 R 18 (ΜΑ) και 245/40 R 18 (ΠΑ) (περιλαμβάνεται στην R24 Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικά) R11 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικά) R32 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/45 R 18 (ΜA) και 245/40 R 18 (ΠA) (προαιρετικά) R17 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό Γκρι Τρεμολίτη, με ελαστικά 225/40 R 19 (ΜΑ) και 245/35 R 19 (ΠΑ) (προαιρετικά) R97 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό Γκρι Ιμαλαΐων, με ελαστικά 225/40 R 19 (ΜΑ) και 245/35 R 19 (ΠΑ) (προαιρετικά) AMG Line εξωτερικό) 788 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό Γκρι Τιτανίου, με ελαστικά 225/40 R 19 (ΜΑ) και 255/35 R 19 (ΠΑ) (προαιρετικά) 665 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο, με ελαστικά 225/40 R 19 (ΜΑ) και 255/35 R 19 (ΠΑ) (προαιρετικά) m Περισσότερες ζάντες θα βρείτε στο πρόγραμμα αξεσουάρ μας. Πληροφορίες για γνήσια αξεσουάρ Mercedes-Benz θα βρείτε στη διεύθυνση ή στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: CLS Coupé Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: η επιθυμία να την αποκτήσεις. Αρκεί μια

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μία νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ.

Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ. C-Class. Η νέα C-Class. Δημιουργήσαμε ένα Saloon, που θα ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις σας. Ένα αυτοκίνητο που ενσαρκώνει τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα με τη σχεδιαστική του γλώσσα και τις καθαρές

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Coupé και Cabrio

C-Class Coupé και Cabrio C-Class Coupé και Cabrio Πιστή και αδέσμευτη. Η C-Class Coupé και Cabrio. Πόσο έντονη μπορεί να είναι σήμερα η εμπειρία οδήγησης; Πόσο συναίσθημα κρύβει η ευφυΐα; Αφεθείτε στη γοητεία των πιο συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

ter SLC C Roads Roadster SL

ter SLC C Roads Roadster SL SLC Roadster Ζωντανεύει το όνειρο. Η SLC. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Εκφραστική σχεδίαση. Μέγιστες επιδόσεις. Συναρπαστικός ήχος κινητήρα. Ο αέρας πάλλεται. Όλα έτοιμα για ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Εstate

E-Class Saloon και Εstate E-Class Saloon και Εstate Υψηλής ευφυΐας. Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Coupé Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα