C-Class Coupé και Cabrio

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "C-Class Coupé και Cabrio"

Transcript

1 C-Class Coupé και Cabrio

2 Πιστή και αδέσμευτη. Η C-Class Coupé και Cabrio. Πόσο έντονη μπορεί να είναι σήμερα η εμπειρία οδήγησης; Πόσο συναίσθημα κρύβει η ευφυΐα; Αφεθείτε στη γοητεία των πιο συναρπαστικά αισθησιακών μορφών του αυτοκινήτου. Εντυπωσιαστείτε από τις ευφυέστερες τεχνολογίες, που έχουμε αναπτύξει: την αερανάρτηση AIRMATIC και τα συστήματα υποβοήθησης Intelligent Drive. Αφεθείτε στη σαγήνη των C-Class Coupé και Cabrio. Ενημερωθείτε. Ανακαλύψτε τη C-Class Coupé και τη Cabrio στο ipad. Η εφαρμογή καταλόγου Mercedes-Benz με πολλές πρόσθετες πληροφορίες είναι διαθέσιμη δωρεάν στο itunes Store.

3 Μαγεία. Καινοτομία. 2 Mercedes-Benz C-Class Coupé C 300 Γκρι Σελενίτη μεταλλικό AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, πανοραμική συρόμενη οροφή, επενδύσεις από δέρμα Καφέ Σάγματος/Μαύρο, διάκοσμος από ξύλο μελιάς Μαύρο με ανοικτούς πόρους/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 10 Mercedes-Benz C-Class Coupé C 250 d 4MATIC Κόκκινο Υάκινθου μεταλλικό designo Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, πανοραμική συρόμενη οροφή, επενδύσεις από δέρμα σε χρώμα Πορσελάνης/Μαύρο, διάκοσμος σε εμφάνιση Λάκας Πιάνου Μαύρη/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 16 Mercedes-Benz C-Class Cabrio C 400 4MATIC Ασημί Ιριδίου μεταλλικό AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, κουκούλα σε Μαύρο, επενδύσεις από δέρμα Κόκκινο Μύρτιλλου/Μαύρο, διάκοσμος από ξύλο μελιάς Μαύρο με ανοικτούς πόρους/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 22 Mercedes-Benz C-Class Cabrio C 220 d 4MATIC Λευκό Αδαμάντινο bright designo Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Ιμαλαΐων και γυαλιστερές, κουκούλα σε Μαύρο, επενδύσεις από δέρμα σε Καφέ Σάγματος/Μαύρο, διάκοσμος σε εμφάνιση Λάκας Πιάνου Μαύρη/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 60 Mercedes-AMG C 63 S Coupé Λευκό Αδαμάντινο bright designo Σφυρήλατη ζάντα AMG Performance σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο ματ με γυαλιστερή στεφάνη, πακέτο Night AMG, πακέτο Carbon AMG Εξωτερικού I + II, επενδύσεις από δέρμα νάπα AMG red pepper/μαύρο, διάκοσμος AMG Carbon/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 70 Mercedes-AMG C 63 S Cabrio Λευκό Αδαμάντινο bright designo Σφυρήλατη ζάντα AMG Performance σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο ματ με γυαλιστερή στεφάνη, πακέτο Night AMG, πακέτο Carbon AMG Εξωτερικού I + II, επενδύσεις από δέρμα νάπα AMG Λευκό Πλατίνας pearl/μαύρο, διάκοσμος AMG Carbon/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 28 Mercedes me 32 Service και υπηρεσίες 36 Κινητήρες, 9G-TRONIC και τετρακίνηση 4MATIC 38 Πακέτο δυναμικής οδήγησης AIRMATIC και προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT 40 Mercedes-Benz Intelligent Drive 42 Σύστημα πολυμέσων COMAND Online και υπηρεσίες συνδεσιμότητας Remote Online 44 Ηχοσύστημα Surround Burmester και καινοτομίες ακουστικής για cabrio 46 Εξοπλισμός και πακέτα 56 Ζάντες 58 Μοντέλα Mercedes-AMG 82 Τεχνικά χαρακτηριστικά 85 Επενδύσεις και χρώματα βαφής Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

4 2 Το αντικείμενο του πόθου. Η C-Class Coupé συναρπαστική σχεδίαση για ανόθευτες συγκινήσεις. Σε πρώτο πλάνο: το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τη μοναδική μάσκα ψυγείου diamond. Οι ρευστές γραμμές και οι στιβαροί ώμοι ανεβάζουν αποφασιστικά την ένταση μέχρι το πίσω τμήμα. Αυθεντική, δυνατή, εκπληκτική.

5 3

6 4

7 Πρότυπο τέλειων αναλογιών: το πίσω τμήμα της C-Class Coupé με τα επίπεδα πίσω φώτα LED δείχνει φαρδύ και ευέλικτο. Χαρακτηριστικές ενός γνήσιου coupé με προοδευτική σιλουέτα: οι χωρίς πλαίσια πόρτες με ανεξάρτητους εξωτερικούς καθρέφτες. Είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε το βλέμμα σας από πάνω της. Η επιθυμία, όμως, να οδηγήσετε τη C-Class Coupé απλώς θα υπερισχύσει. 5

8 6 Προκαλεί την προσοχή.

9 Όλα στρέφονται γύρω από εσάς. Η διάταξη των οργάνων είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε ο χειρισμός να γίνεται ενστικτωδώς. Η προαιρετική οθόνη Head up προ βάλλει τις σημαντικότερες πληροφορίες στο οπτικό πεδίο σας. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, περιλαμβάνουν την ταχύτητα οδήγησης, τα όρια ταχύτητας ή τις οδηγίες πλοήγησης. Έχετε την αίσθηση ότι οι ενδείξεις αιωρούνται δύο μέτρα μπροστά από τα μάτια σας πάνω από το καπό του κινητήρα. 7

10 8 Σε στενούς δρόμους και σε αλλεπάλληλες στροφές: το συγκρότημα καθισμάτων του Coupé με ενιαία εμφάνιση προσφέρει τέλεια πλευρική στήριξη και σπορτίφ εμφάνιση με δυναμικά χρώματα. Οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι προσαρμοσμένοι στο χαμηλό ύψος καθισμάτων και στερεωμένοι απευθείας στις χωρίς πλαίσιο πόρτες τυπικό χαρακτηριστικό ενός coupé.

11 9

12 10

13 Οι παλμοί σας καλπάζουν αποκτήστε ξανά τον έλεγχο. 11

14 12 Η κορυφή. Επιτέλους μια βαθιά ανάσα. Ξαφνικά σταματάτε. Το βλέμμα γλιστράει στην πολυτελή εμφάνιση του εσωτερικού. Από τη δυναμικά σχεδιασμένη κεντρική κονσόλα μέχρι τα χειριστήρια και τα διακοσμητικά στοιχεία σε Ασημί Χρωμίου. Τα χέρια απολαμβάνουν την ευχάριστη αίσθηση των ευγενών υλικών. Έπειτα, τα ακουμπάτε στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων. Το κυνήγι των στροφών ξαναρχίζει.

15 13

16 14

17 Σας περιμένουν οι εντονότερες 365 ημέρες του χρόνου. 15

18 16

19 13 17 Ζωντανεύει το όνειρο. Οι γεμάτες ένταση γραμμές και οι μυώδεις επιφάνειες της C-Class Cabrio δημιουργούν μία εμφάνιση που κόβει την ανάσα. Μόνο η εμπειρία οδήγησής της μπορεί να τη συναγωνιστεί: στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού όπως η τετρακίνηση 4MATIC ή η αερανάρτηση AIRMATIC εξασφαλίζουν συναρπαστική δυναμική. Ανοίξτε την πλήρως αυτόματη υφασμάτινη κουκούλα και βιώστε κυριολεκτικά απέραντη οδηγική απόλαυση. Ο μοναδικός για αυτήν την κατηγορία εξοπλισμός της, όπως το αυτόματο σύστημα αλεξήνεμου AIRCAP ή το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF, αποδεικνύουν γιατί η λέξη Cabrio αρχίζει από C.

20 18

21 15 19 Αγέρωχη κίνηση. Η C-Class Cabrio εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά: η μάσκα ψυγείου diamond είναι η απόλυτη δήλωση γνήσιας οδηγικής απόλαυσης. Στο καπό του κινητήρα οι εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές καθοδηγούν το βλέμμα: προς τα εμπρός, φυσικά. Στις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τους προβολείς LED High Performance του βασικού εξοπλισμού, που κορυφώνουν τη σχεδίαση.

22 20

23 21 Η συναρπαστική ανοικτή οδήγηση αρχίζει από μέσα. Το εσωτερικό της είναι μία πρόκληση: επιβιβαστείτε, πάρτε βαθιά ανάσα, ζήστε την ελευθερία. Τα σπορτίφ καθίσματα σε ενιαία εμφάνιση, η χαμηλή θέση καθίσματος και η εμπειρία καθαρόαιμης open-air οδήγησης προκαλούν συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα σε κάθε χιλιόμετρο. Κορυφαία στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού αναδεικνύουν το εσωτερικό της: ηλιοανακλαστικά δερμάτινα καθίσματα, ένα καταπληκτικό ηχοσύστημα Surround Burmester και Mercedes me connect για ψηφιακή δικτύωση.

24 22 Εισπνεύστε βαθιά. Το καλοκαίρι είναι εδώ όλο το χρόνο. Με το αυτόματο σύστημα αλεξήνεμου AIRCAP και το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF έχετε στη διάθεσή σας προαιρετικά τα πιο έξυπνα cabrio χαρακτηριστικά. Για απολαυστική ανοικτή οδήγηση ανεξαρτήτως σχεδόν καιρού. Άρχισαν να μαζεύονται σύννεφα βροχής; Η πλήρως αυτόματη υφασμάτινη κουκούλα ανοίγει και κλείνει μέχρι και με ταχύτητα οδήγησης 50 km/h.

25 Και κρατήστε την αναπνοή. 23

26 24 Οδηγώντας με την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο δρόμος είναι ελεύθερος για να επιταχύνουν οι πανίσχυροι κινητήρες. Μπαίνοντας στις στροφές, η C-Class Cabrio δεν παίρνει καθόλου κλίση, παραμένει εξαιρετικά σταθερή στην πορεία της. Αισθάνεστε την εντυπωσιακή πρόσφυση και κυριαρχία της στο δρόμο ακόμη και σε αντίξοες οδικές συνθήκες. Τίποτε σχεδόν δεν μπορεί να ανακόψει αυτή τη δυναμική, όταν συνοδεύεται από τα πρωτοποριακά συστήματα κίνησης και ανάρτησης: την τετρακίνηση 4MATIC, την αερανάρτηση AIRMATIC και τα προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT ένα μοναδικό πακέτο τεχνολογίας για αυτή την κατηγορία.

27 25

28 26 Η θέση οδήγησης: μία υπαίθρια σκηνή. Τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους υλικά και χρώματα αποπνέουν έναν σπορτίφ τρόπο ζωής. Επιλέξτε ανάμεσα σε αποκλειστικούς συνδυασμούς επενδύσεων και χρωμάτων, όπως το ηλιοανακλαστικό δέρμα σε Καφέ Σάγματος/Μαύρο ή χρώμα Πορσελάνης/Μαύρο, δέρμα νάπα designo σε Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο και πολλά ευγενή διακοσμητικά στοιχεία. Ως γνήσιο «Driver s Car» διαθέτει ένα κόκπιτ διαμορφωμένο γύρω από τον οδηγό. Οι επενδύσεις θυρών και πίσω πλαϊνών πλαισίων ρέουν ενιαία και υπογραμμίζουν το δυναμικό χαρακτήρα.

29 27

30 28 Ο κόσμος μας στα χέρια σας. εδώ όλα στρέφονται γύρω από εσάς. Ανακαλύψτε έναν κόσμο υπηρεσιών, προσφορών και νεωτερισμών που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή σας συναρπαστικά. Και βέβαια τις έχετε εύκολα στη διάθεσή σας, δηλαδή ψηφιακά. Έτσι ο κόσμος μας γίνεται ο κόσμος σας.

31 29

32 30 Η δικτύωσή σας μπορεί να είναι τόσο εκπληκτικά εύκολη. Όλες οι υπηρεσίες μας συνδεσιμότητας και κινητικότητας, καθώς και πολλές άλλες εκπληκτικές προσφορές έρχονται σε εσάς και μόνο για εσάς. Αυτό σημαίνει Mercedes me. Εγγραφείτε σήμερα κιόλας δωρεάν και κάντε τον κόσμο της Mercedes-Benz δικό σας: στον υπολογιστή ή το laptop σας ή όταν μετακινήστε στην ταμπλέτα, το smartphone ή το smartwatch σας. Επειδή η ζωή σας αλλάζει διαρκώς, εξελίσσουμε κι εμείς διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τες: Θέλετε να απολαμβάνετε την έμπνευση κι όταν δεν είστε online; Τα Mercedes me Stores έρχονται να συναρπάσουν σε όλο τον κόσμο, π.χ. στο Πεκίνο, στη Μόσχα και στο Αμβούργο.

33 31 Η υπηρεσία Mercedes me connect σας δικτυώνει με το αυτοκίνητό σας και το αυτοκίνητό σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Πολυάριθμες και πρακτικές υπηρεσίες συνδεσιμότη τας σας υποστηρίζουν στο αυτοκίνητό σας για περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη επικοινωνία και, φυσικά, για ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Η ευχάριστη αίσθηση ότι παραμένετε συνδεδεμένοι διαρκώς και κατά την οδήγηση. Το Mercedes me connect περιλαμβάνει εκτός από τις βασικές υπηρεσίες, οι οποίες σας παρέχουν αυτόματα υποστήριξη σε περίπτωση οδικής βλάβης ή ατυχήματος, και την υπηρεσία Remote Online την επιλογή που σας επιτρέπει να πραγμα τοποιείτε ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο μέσω smartphone και πολλά άλλα. Η υπηρεσία Mercedes me inspire σας προσφέρει εμπειρίες της μάρκας και τη δυνατότητα για έναν διάλογο με όραμα. Θα θέλαμε να ξέρουμε τις απόψεις σας για τις ιδέες μας και να μαθαίνουμε τι σας παρακινεί, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Θα βρείτε, για παρά δειγμα, μία Community καθώς και προσφορές κι εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα κλασικά θέματα αυτοκινήτου κι επεκτείνονται σε τομείς όπως εκδηλώσεις, ταξίδια και lifestyle. 1 Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε αγορά. Η υπηρεσία Mercedes me move παρέχει πρόσβαση σε έξυπνες λύσεις κινητικότητας: η car2go είναι πρωτοπόρος και ηγέτης παγκοσμίως στο free floating carsharing, η εφαρμογή κινητικότητας moovel συγκεντρώνει τις προσφορές διαφόρων παρόχων κινητικότητας και βρίσκει την καλύτερη διαδρομή από το σημείο Α στο σημείο Β. Με την εφαρμογή mytaxi μπορείτε να καλείτε το ταξί σας, να πα ρακολουθείτε ζωντανά τη διαδρομή και να πληρώνετε εύκολα. Το Mercedes-Benz Rent σας παρέχει αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο και σύντομο ή μεγάλο διάστημα μέσω κάποιου κοντινού Εξουσιοδοτημένου Διανομέα Mercedes-Benz. Το Blacklane σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση λιμουζίνας με οδηγό, ενώ το FlixBus δίνει τη δυνατότητα για οικονομικά, άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια με υπεραστικά λεωφορεία. Η υπηρεσία Mercedes me assist κάνει τη συντήρηση του οχήματός σας εξαιρετικά απλή υπόθεση. Μπορείτε απλά να βρίσκετε online έναν κοντινό Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και να κλείνετε ραντεβού. Η ψηφιακή κατάσταση λογαριασμού service σας ενημερώνει συνεχώς σχετικά με τις πραγματοποιούμενες εργασίες συντήρησης. Μετά από μία συντήρηση του οχήματός σας, είναι ηλεκτρονικά στη διάθεσή σας την επόμενη ημέρα. Εκτός από την τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού service, μπορείτε επίσης να βλέπετε το ιστορικό συντήρησης και τα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων του οχήματός σας και, αν θέλετε, να τα εκτυπώνετε. Η υπηρεσία Mercedes me finance σας προσφέρει πολυ άριθμους τρόπους, για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Σε συνεργασία μαζί σας, η Mercedes-Benz Financial Services θα βρει τη βέλτιστη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης, χρηματοδότησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας μακροχρόνιας μίσθωσης σας επιτρέπουν να οδηγείτε πάντοτε τα πιο καινούργια μοντέλα μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη ευελιξία. Ο λόγος είναι ότι δεν πληρώνετε για την αγορά, αλλά μόνο για τη χρήση απολαμβάνοντας ελκυ στικές μηνιαίες δόσεις. Με τις προσφορές χρηματοδότησής μας εξοφλείτε την καινούργια σας Mercedes-Benz, όπως εξυπηρετεί το δικό σας οικονομικό σχεδιασμό. Με το ύψος προκαταβολής που επιλέγετε και τη διάρκεια της σύμβασης, καθορίζετε το ποσό των μηνιαίων δόσεων. Αξιόπιστη προστα σία του προϋπολογισμού και του οχήματός σας προσφέρουν οι εξατομικευμένες μας λύσεις ασφάλισης με ελκυστικούς όρους. Μετά την σύναψη της σύμβασης, μπορείτε να διαχει ρίζεστε τις χρηματοοικονομικές σας αιτήσεις πολύ άνετα online.1

34 32 Οι υπηρεσίες service μας: ταιριάζουν τέλεια στη Mercedes σας. Αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο: κάτι ανεκτίμητο, την αποκλειστική σχέση συνεργασίας με τη Mercedes-Benz. Αυτό σημαίνει για εσάς σιγουριά, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Με άλλα λόγια: την ωραία αίσθηση ότι οδηγείς μια Mercedes. Το καλύτερο για τη Mercedes σας. Κανείς δεν γνωρίζει τη Mercedes σας καλύτερα από τους έμπειρους ειδικούς μας στα συνεργεία της Mercedes-Benz. Η εκτενής προσφορά υπηρεσιών service μας και η απαίτηση υψηλής ποιότητας εγγυώνται, ότι το όχημά σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Γι αυτό εμπιστευόμαστε τα δοκιμασμένα ειδικά εργαλεία και Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Το καλύτερο για εσάς. Κινείστε με σιγουριά από το πρώτο χιλιόμετρο. Αυτό σας εξασφαλίζουν τα ειδικά προσαρμοσμένα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz. Με τον τρόπο αυτό επωφελείστε από την ασφάλεια του μακροχρόνιου προγραμματισμού, το συνεχή έλεγχο των εξόδων μέσω σταθερών μηνιαίων δόσεων και τη διαφάνεια κόστους. Επιπλέον, είστε βέλτιστα προστατευμένοι από πρόσθετα έξοδα συνεργείου. Το καλύτερο για την κινητικότητά σας. Με τη λύση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo 1 οδηγείτε ανέμελα σε ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς να ανησυχείτε για οδικές βλάβες, ατυχήματα, μικροζημιές ή βανδαλισμό. Με την υπηρεσία Mobilo δικαιούστε επιτόπου υπηρεσίες, όχημα αντικατάστασης, ρυμούλκηση ή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Η υπηρεσία Mobilo περιλαμβάνεται για τα δύο χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση και μπορεί να ανανεώνεται με κάθε service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή έως και για 30 χρόνια. Και όποτε χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν πανευρωπαϊκά καλώντας τον αριθμό m Μάθετε περισσότερα Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz στη διεύθυνση ή να ζητήσετε μία εξατομικευμένη προσφορά για εσάς από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. 1 Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών μας. Η διάρκεια ισχύος ανανεώνεται με κάθε service που πραγματοποιείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία service για έως και 30 έτη από την πρώτη ταξινόμηση. 2 Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να χρεώνονται τέλη περιαγωγής.

35 33

36 34 Τι θα ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς τη Mercedes-Benz; Το πρώτο όχημα που κέρδισε σε αγώνες ταχύτητας διέθετε κινητήρα Daimler. Η πρώτη Mercedes ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα θρυλικά Ασημένια Βέλη ένας μύθος. Η αγωνιστική πλευρά της Mercedes-Benz έχει μακρά παράδοση. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα τόσο τη μάρκα όσο και κάθε αυτοκίνητό της. Γνωρίστε τη μοναδική ιστορία σαν να συνέβη μόλις χθες στο Mercedes-Benz Museum στη Στουτγάρδη. m Μάθετε περισσότερα Γνωρίστε τις εξελίξεις στον κόσμο των μετακινήσεων τα τελευταία 130 και πλέον χρόνια και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης στο Mercedes-Benz Museum. Σας περιμένουν περισσότερα από 1500 εκθέματα σε m 2 που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μοναδικά κομμάτια όπως η παλαιότερη Mercedes του 1902 που διατηρείται ακόμη ή τα θρυλικά οχήματα τύπου gullwing. Καλωσορίσατε στο λίκνο της καινοτομίας:

37 35 Τι θα ήταν η Mercedes-Benz χωρίς το μηχανοκίνητο αθλητισμό; Στις 3 Ιουνίου 1934 στην πίστα Νίρμπουρινγκ γεννήθηκε ο μύθος του «Ασημένιου Βέλους». Σήμερα παραμένει πιο ζωντανός ποτέ: το 2016 η ομάδα του Ασημένιου Βέλους MERCEDES AMG PETRONAS κατακτά για τρίτη συνεχή φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 κατασκευαστών και οδηγών νικώντας σε 19 από τα 21 Γκραν Πρι. Σε ένα θεαματικό τελικό, στη μητρόπολη της ερήμου, το Άμπου Ντάμπι, ο Nico Rosberg στέφεται για πρώτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid. Η αξία αυτής της επιτυχίας ξεπερνά τα όρια της αγωνιστικής πίστας: κάθε μέτρο της διαδρομής ωθεί την εξέλιξη των υλικών ελαφριάς κατασκευής και της υβριδικής τεχνολογίας πιο κοντά στην εργοστασιακή παραγωγή. m Μάθετε περισσότερα Γνωρίστε τη μαγεία της Formula 1 με πολυμέσα Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, Σαιζόν 2016.

38 36 Επιταχύνει συνεχώς. Η C-Class Coupé και Cabrio έχουν καρδιά πραγματικού αθλητή. Η C 300 αποδίδει 180 kw (245 hp). Η βελτιωμένου βάρους κατασκευή με στροβιλοσυμπιεστή καυσαερίων εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές με σημαντικά αυξημένη ισχύ και περισσότερη ροπή στρέψης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά κινητήρων. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ Βενζινοκινητήρες C 180 με ισχύ 115 kw (156 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 250 Nm C 200 με ισχύ 135 kw (184 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 300 Nm C 200 4MATIC με ισχύ 135 kw (184 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 300 Nm C 250 με ισχύ 155 kw (211 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 350 Nm C 300 με ισχύ 180 kw (245 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 370 Nm C 400 4MATIC με ισχύ 245 kw (333 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 480 Nm Πετρελαιοκινητήρες C 220 d με ισχύ 125 kw (170 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm C 220 d 4MATIC με ισχύ 125 kw (170 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm C 250 d με ισχύ 150 kw (204 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 500 Nm C 250 d 4MATIC με ισχύ 150 kw (204 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 500 Nm (μόνο Coupé)

39 37 Κινεί ακούραστα. Όποιος γνωρίσει την άνεση, το δυναμισμό και κυρίως την οδηγική ασφάλεια της τετρακίνησης, δεν θέλει να την αποχωριστεί. Τόσο σε δυναμικές επιταχύνσεις και γρήγορη οδήγηση σε ευθεία πορεία όσο φυσικά και σε ασταθές έδαφος: τα πλεονεκτήματα γίνονται αισθητά σε πολλές οδηγικές καταστάσεις. Η μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC βελτιώνει την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια με μόνιμη κατανομή της ισχύος σε αναλογία 45 : 55 μεταξύ μπροστινού και πίσω άξονα ειδικά σε δύσκολες οδικές συνθήκες. Η εξαιρετικά συμπαγής και ελαφριά κατασκευή βελτιώνει την αποδοτικότητα και την ευελιξία. Ενθουσιάζει αυτόματα. Σπορτίφ επιδόσεις, χαλαρωτική άνεση και σύγχρονη αποδοτικότητα οι C-Class Coupé και Cabrio πείθουν αυτόματα. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-TRONIC προσφέρεται ως βασικός ή προαιρετικός εξοπλισμός. Γρήγορες, ανεπαίσθητες αλλαγές ταχυτήτων, εξασφαλίζουν μέγιστο αυθορμητισμό και μεγαλύτερη ευελιξία. Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει επίσης τη δυνατότητα να υπερπηδά μεμονωμένες σχέσεις, επιτρέποντας έτσι πολλαπλά κατεβάσματα σχέσεων για δυναμικές, γρήγορες επιταχύνσεις.

40 38

41 39 Επικράτηση του αέρα το πακέτο δυναμικής οδήγησης AIRMATIC. Βιώστε ασύγκριτη ευελιξία και μοναδική οδηγική απόλαυση: με την ειδικά ανεπτυγμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL για υψηλή άνεση απόσβεσης και κύλισης, καθώς και εξαιρετικά χαρακτηριστικά δυναμικής οδήγησης και με το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης AIRMATIC. Η αερανάρτηση με το συνεχώς ρυθμιζό μενο σύστημα απόσβεσης λειτουργεί πλήρως αυτόματα. Η απόσβεση προσαρμόζεται συνεχώς ξεχωριστά για κάθε τροχό στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και οδοστρώματος. Με ένα άγγιγμα του χειριστηρίου DYNAMIC SELECT μεταδίδεται μια άλλη δύναμη: η εξατομίκευση. Παράμετροι όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, της ανάρτησης (σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης AIRMATIC) και του συστήματος διεύθυνσης προσαρμόζονται με βάση το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC αλλάζουν και τα χαρακτηριστικά αλλαγής ταχυτήτων. Πέντε προγράμματα προσφέρουν οδήγηση όπως εσείς θέλετε. Οικονομική, πολύ άνετη μέχρι ευέλικτη. Ή πολύ σπορ, στο πρόγραμμα «Sport+», με προοδευτική συμπεριφορά του συστήματος διεύθυνσης, σφιχτή, σπορτίφ ρύθμιση ανάρτησης και τροποποιημένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων. ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Ο συνδυασμός της αερανάρτησης AIRMATIC με το χειριστήριο του DYNAMIC SELECT προσφέρει μία οδηγική εμπειρία όπως τη θέλετε. Πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης είναι στη διάθεσή σας με το άγγιγμα ενός δακτύλου εξαιρετικά άνετο, σπορ, πολύ σπορ και αποδοτικό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για εντελώς εξατομικευμένη ρύθμιση. Το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης εμφανίζεται στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και στην οθόνη μέσων. Με τη σφιχτότερη ρύθμιση των ελατηρίων και της απόσβεσης η σπορ ανάρτηση με σπορ-άμεσο σύστημα διεύθυνσης ως σπορτίφ έκδοση του συστήματος ανάρτησης AGILITY CONTROL προσφέρει δυναμικότερο στυλ οδήγησης. Το επιλεκτικό παθητικό σύστημα απόσβεσης εξασφαλίζει κορυφαία άνεση.

42 40 Όραμά μας, η οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Mercedes-Benz Intelligent Drive. Το Mercedes-Benz Intelligent Drive σας υποστηρίζει όποτε υπάρχει λόγος. Πάντα σε εγρήγορση, έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Επεμβαίνει, όταν χρειάζεται. Συγκρατεί, όταν είναι εφικτό. Αυτή η κυρίαρχη συμπεριφορά αποτελεί μέρος του προαιρετικού πακέτου υποβοήθησης οδήγησης Plus: Ένας συνδυασμός ευφυών συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, που ξεκουράζουν και υποστηρίζουν τον οδηγό. Ο πιλότος απόστασης DISTRONIC PLUS με πιλότο διεύθυνσης σας βοηθά να διατηρείτε ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και να παραμένετε στη λωρίδα κυκλοφορίας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης πέδησης με λειτουργία διασταυρώσεων μπορεί, ιδιαίτερα στην πόλη, να μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων σε διασταυρώσεις και πρόσκρουσης καθώς και τις συγκρούσεις με πεζούς. Τα συστήματα ενεργής υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και ενεργής υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας παρέχουν υποστήριξη σε περίπτωση ακούσιας εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή αλλαγής λωρίδας, όταν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με άλλα οχήματα. Τέλος, το PRE-SAFE PLUS διευρύνει το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE για προστασία σε περίπτωση επαπειλούμενης οπίσθιας πρόσκρουσης. mercedes-benz intelligent drive Στερεοσκοπική κάμερα, ραντάρ μικρής και μεγάλης εμβέλειας, καθώς και περιμετρικοί αισθητήρες αποτελούν τη βάση των πολυάριθμων συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας στις C-Class Coupé και Cabrio. 1 Στερεοσκοπική κάμερα πολλαπλών χρήσεων. 2 Ραντάρ μεγάλης εμβέλειας με ανίχνευση μεσαίας εμβέλειας. 3 Ραντάρ μικρής εμβέλειας. 4 Αισθητήρες υπερήχων. 5 Πολυλειτουρικό ραντάρ. 6 Κάμερα 360.

43 41 Είναι όμορφο να οδηγείς μια Mercedes-Benz. Ως οι πρώτοι κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, έχουμε αναπτύξει μία ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφαλείας. Για την αποφυγή ατυχημάτων, για την καλύτερη αντίδραση σε κινδύνους και για τη μείωση των συνεπειών των ατυχημάτων. Για τους επιβάτες της Mercedes-Benz, αλλά και για όλους τους άλλους. ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ Το σύστημα ATTENTION ASSIST στο βασικό εξοπλισμό ενισχύει την ασφάλεια, κυρίως σε μεγάλες διαδρομές και στη νυχτερινή οδήγηση. Με βάση την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού, μπορεί να αναγνωρίζει χαρακτηριστικές ενδείξεις και να τον προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά, ώστε να μην τον πάρει ο ύπνος. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας είναι σε θέση να αναγνωρίζει τυχόν ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κυκλοφορίας, να προειδοποιεί απτικά τον οδηγό με δονήσεις στο τιμόνι και, επεμβαίνοντας στα φρένα, να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα κυκλοφορίας. Οχήματα στη «νεκρή» γωνία ορατότητας το ενεργό σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας αποτρέπει έναν από τους κινδύνους στην κυκλοφορία. Έτσι, για παράδειγμα, κατά την αλλαγή λωρίδας, προειδοποιεί τον οδηγό και, μέσω μονόπλευρης επέμβασης στα φρένα, συμβάλλει στην αποφυγή τυχόν σύγκρουσης. Τα ενεργά συστήματα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας περιλαμβάνονται στο προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης πέδησης βασικού εξοπλισμού προειδοποιεί οπτικά τον οδηγό σε περίπτωση πολύ μικρής απόστασης από προπορευόμενο όχημα ή στάσιμο εμπόδιο. Εάν ανιχνεύσει κίνδυνο σύγκρουσης, μπορεί να υποστηρίζει το φρενάρισμα του οδηγού και να επιβραδύνει αυτόνομα το όχημα εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει. Το προαιρετικά διαθέσιμο προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE μπορεί να αναγνωρίζει έγκαιρα κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και, σε περίπτωση επικείμενου κινδύνου ατυχήματος, να εφαρμόζει προληπτικά μέτρα προστασίας των επιβατών. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους αναστρέψιμους εντατήρες ζωνών ασφαλείας ή το αυτόματο κλείσιμο των ανοικτών παραθύρων. Σε περίπτωση ατυχήματος Εάν ένας πεζός ή ποδηλάτης συγκρουστεί μετωπικά με το αυτοκίνητο, μπορεί σε πολλές εκδόσεις μοντέλου να ανασηκωθεί η πίσω πλευρά του ενεργού καπό κινητήρα. Λόγω της μεγάλης απόστασης από τα μηχανικά συγκροτήματα στο χώρο κινητήρα δημιουργείται ένας επιπλέον χώρος παραμόρφωσης, για την έγκαιρη απορρόφηση της πρόσκρουσης και, κατά συνέπεια, τη μείωση του κινδύνου τραυματισμού. Μετά από το ατύχημα Σε περίπτωση ατυχήματος, ο κινητήρας μπορεί να σβήσει αυτόματα, να ενεργοποιηθεί το σύστημα αλάρμ και ο φωτισμός έκτακτης ανάγκης εσωτερικού, ενώ μπορεί να ξεκλειδωθεί το κεντρικό κλείδωμα. Τέλος, το ενσωματωμένο σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz του βασικού εξοπλισμού μπορεί να μεταδώσει δεδομένα θέσης GPS και σημαντικές πληροφορίες για το όχημα. m Η ασφάλεια πάνω από όλα Στο Mercedes-Benz TechCenter θα βρείτε ενημερωτικές ταινίες με animations για σχεδόν όλες τις τεχνολογίες ασφαλείας. Είμαστε εδώ για σας Εάν χρειάζεστε βοήθεια στο δρόμο, καλέστε δωρεάν το 24ωρο Service της Mercedes-Benz στο Η ενσωματωμένη υπηρεσία τηλεματικής Mercedes-Benz Contact (στις χώρες που προσφέρεται) σας συνδέει αυτόματα μέσω κινητού με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.

44 42

45 Η τέλεια δικτύωση. Απολύτως διαισθητικά. 43 Τρέχουσες πληροφορίες, εκτενής επικοινωνία και τέλεια ψυχαγωγία: τα συστήματα πολυμέσων της C-Class Coupé και Cabrio σας προσφέρουν όλα όσα επιθυμείτε. Το προαιρετικό COMAND Online προσφέρει για παράδειγμα πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, πρόσβαση στο διαδίκτυο και πρώτης τάξεως μουσική απόλαυση. Το Remote Online φροντίζει ώστε να παραμένετε σε επαφή με το αυτοκίνητό σας μέσω smartphone για παράδειγμα χάρη στη λειτουργία εντοπισμού αυτοκινήτου και στο τηλεχειριζόμενο κλείδωμα και ξεκλείδωμα θυρών. Για το χειρισμό του COMAND Online αρκούν απλώς κινήσεις με τα δάχτυλα στο touchpad με αισθητήρες πολλαπλής αφής. Για να καταλάβει τι θέλετε, αρκούν ένα ή δύο αγγίγματα, μία σύντομη σάρωση ή άνοιγμα των δαχτύλων. Αποκρυπτογραφεί το γραφικό σας χαρακτήρα, είτε πρόκειται για γράμματα, είτε για αριθμούς. COMAND Online. Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, εικόνα, διαδίκτυο με το προαιρετικό σύστημα χειρισμού και ενδείξεων, ο οδηγός έχει αμέσως στη διάθεσή του αυτές και άλλες πολλές λειτουργίες. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση και έγχρωμες σε μια οθόνη μέσων 21,3 cm (8,4 ίντσες). Ο χειρισμός μέσω του νέου touchpad με σύστημα αισθητήρων multitouch είναι εύκολος και απλός. Audio 20 CD με touchpad. Αυτό το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση και επικοινωνία. Το Audio 20 CD με διαθέτει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, ραδιόφωνο, διπλό δέκτη, CD drive και οθόνη μέσων 17,8 cm (7 ιντσών) επιτρέπει και τη δικτύωση με κινητές συσκευές μέσω Bluetooth. Η προαιρετική οθόνη Head up προβάλλει σημαντικές πληροφορίες, όπως ταχύτητα και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, όρια ταχύτητας, οδηγίες πλοήγησης, καθώς και συστήματα υποβοήθησης στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Ο οδηγός αντιλαμβάνεται τις ενδείξεις ως αιωρούμενες στα περ. δύο μέτρα από αυτόν πάνω από το καπό του κινητήρα.

46 44 Δεν θα πιστεύετε τ αυτιά σας. Το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Burmester ικανοποιεί ακόμη και τους απαιτητικούς ακροατές: απολαύστε ένα εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα, από 13 ηχεία υψηλής ισχύος, λειτουργία surround, έναν 9κάναλο ενισχυτή DSP και ισχύ εξόδου 590 Watt. Για να σας ενοχλούν όσο το δυνατόν λιγότεροι εξωτερικοί θόρυβοι, η C-Class Cabrio διαθέτει υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα, η οποία προσφέρει ακουστική άνεση σχεδόν ίδιου επιπέδου με τη C-Class Coupé. Για να απολαμβάνετε τη μουσική ακόμη και με υψηλές ταχύτητες οδήγησης. Προαιρετικός εξοπλισμός για ανοικτή οδήγηση με μοναδική άνεση Με ανοικτή κουκούλα, το αυτόματο σύστημα αλεξήνεμου AIRCAP μειώνει τους στροβιλισμούς του αέρα στον εσωτερικό χώρο ακόμη και για τους πίσω επιβάτες. Πιέζοντας το διακόπτη AIRCAP, εκτείνεται από το μπροστινό παρμπρίζ ένα αντιανεμικό πτερύγιο και ανεβαίνει το αλεξήμενο που βρίσκεται πίσω από τα πίσω προσκέφαλα. Η πλήρως αυτόματη υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα διακρίνεται για την πολυστρωματική δομή της με πολλαπλές στρώσεις υλικών μόνωσης και απόσβεσης. Ικανοποιεί τις αυστηρότερες απαιτήσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Η υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα διατίθεται σε Μαύρο, Μπλε σκούρο, Καφέ σκούρο και Κόκκινο σκούρο. Το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF για οδηγό και συνοδηγό κάνει απολαυστική την ανοικτή οδήγηση ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μέσω των αεραγωγών στα προσκέφαλα εξάγει θερμό αέρα που περιβάλλει σαν αόρατο κασκόλ τον αυχένα και τους ώμους του οδηγού και του συνοδηγού. Η επιθυμητή ένταση μπορεί να ρυθμίζεται σε τρεις βαθμίδες.

47 45

48 46

49 47 Πείθει αμέσως: ο βασικός εξοπλισμός. Οι C-Class Coupé και Cabrio διαθέτουν την εμφάνιση ήδη από το εργοστάσιο με μάσκα ψυγείου diamond με μαύρα στοιχεία, ζάντες αλουμινίου 43,2 cm (17 ιντσών) και πολλά άλλα. m Μάθετε περισσότερα Θα βρείτε τον πλήρη βασικό εξοπλισμό στον τιμοκατάλογο, τον οποίο μπορείτε επίσης να δείτε online. Χαρακτηριστικά εξωτερικού εξοπλισμού Μάσκα ψυγείου diamond με μαύρα στοιχεία και μία γρίλια σε Ασημί Ιριδίου ματ Προβολείς LED High Performance (μόνο Cabrio) Πίσω φώτα LED με τέσσερις οριζόντιες φωτεινές λωρίδες LED Πόρτες χωρίς πλαίσιο με ανεξάρτητους εξωτερικούς καθρέφτες Διάκοσμος από στιλβωμένο αλουμίνιο Ανάρτηση AGILITY CONTROL με χαμηλωμένη ρύθμιση Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων με ελαστικά 225/50 R 17 Χαρακτηριστικά εσωτερικού εξοπλισμού Συγκρότημα καθισμάτων Coupé ή Cabrio με ενιαία εμφάνιση και μονά καθίσματα πίσω επιβατών Αυτόματος μηχανισμός προώθησης ζώνης ασφαλείας (Cabrio, πραιρετικά για Coupé) 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα Μαύρο Διάκοσμος σε Λάκα Πιάνου Μαύρη Πτυσσόμενες πλάτες πίσω καθισμάτων Επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Νόργουιτς Μαύρο Εσωτερική επένδυση οροφής σε Γκρι Κρυστάλλου Πλήρως αυτόματη υφασμάτινη κουκούλα σε Μαύρο (Cabrio)

50 48 Τέλεια διαμόρφωση: η AMG Line. AMG. Η σπορ συντομογραφία της δυναμικής εμφάνισης. Η δυναμική γραμμή σχεδίασης AMG δείχνει επιβλητική από κάθε άποψη. m Γνήσια amg Γνωρίστε ολόκληρη τη μαγεία της AMG από τη σελίδα 58. Χαρακτηριστικά εξωτερικού εξοπλισμού AMG Styling, αποτελούμενο από μπροστινή ποδιά AMG, επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ AMG και πίσω ποδιά AMG Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε γυαλιστερό Γκρι Τιτανίου, με ελαστικά 225/45 R 18 εμπρός και 245/40 R 18 πίσω Προαιρετικά: Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου γυαλιστερό, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 255/35 R 19 πίσω Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία χρωμίου και ενσωματωμένο αστέρι Mercedes Σπορ ανάρτηση με σπορ-άμεσο σύστημα διεύθυνσης Σύστημα εξάτμισης με δύο εμφανείς απολήξεις, στερεωμένες στον προφυλακτήρα Χαρακτηριστικά εσωτερικού εξοπλισμού Επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών Dinamica Μαύρο 3άκτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, δέρμα Μαύρο, με βαθύ εντύπωμα στην περιοχή λαβής Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με δύο σωληνωτά στρογγυλά όργανα Διάκοσμος από ξύλο μελιάς με ανοικτούς πόρους Μαύρο/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα Εσωτερική οροφή από ύφασμα σε Μαύρο Πακέτο εσωτερικού φωτισμού για περισσότερη ατμόσφαιρα και ασφάλεια

51 49

52 50 Εμπνευστείτε: ο προαιρετικός εξοπλισμός. Περισσότερο φως και περισσότερη ατμόσφαιρα. Περισσότερη ασφάλεια και περισσότερη άνεση. Περισσότερο στυλ και περισσότερη ευγένεια. Όλα αυτά είναι εφικτά με τον προαιρετικό εξοπλισμό για τις C-Class Coupé και Cabrio. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του προαιρετικού εξοπλισμού Η προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειές της, φροντίζει για ιδιαίτερα φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της C-Class Coupé. Το σύστημα LED Intelligent Light εξασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα: με μεταβλητή κατανομή του φωτός, ενεργή λειτουργία φωτισμού στροφών, φωτισμό επαρχιακού δρόμου, αυτοκινητοδρόμου και αλλαγής κατεύθυνσης, εξελιγμένο φωτισμό ομίχλης, δυναμική ρύθμιση ακτίνας προβολέων και γαλάζιο φως υποδοχής. Η στάθμευση και οι ελιγμοί με όπισθεν γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας. Ενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιλεγεί η όπισθεν και προβάλλει στην οθόνη την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο με δυναμικές βοηθητικές γραμμές. Τέλεια σκηνογραφία: Ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός με το ευχάριστο έμμεσο φως του και τα φωτιζόμενα μαρσπιέ δημιουργεί μία μοναδική διάθεση σε ολόκληρο τον εσωτερικό χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά χρώματα και πέντε βαθμίδες έντασης φωτισμού. Άνετη και εξατομικευμένη προσαρμογή της θέσης καθίσματος και του προσκεφάλου επιτρέπει το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού/συνοδηγού με μνήμη. Μπορούν να αποθηκεύονται ρυθμίσεις για έως τρία άτομα και να ανακαλούνται ανά πάσα στιγμή. Ο πιλότος στάθμευσης PARKTRONIC διευκολύνει τόσο την αναζήτηση θέσης στάθμευσης όσο και την στάθμευση σε παράλληλες και κάθετες θέσεις, καθώς και την έξοδο από παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Διευθύνει αυτόματα το αυτοκίνητο σε κενές θέσεις στάθμευσης χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να κινεί το τιμόνι ή να πατάει φρένο.

53 51

54 52 Εξατομικευμένα σπορτίφ: το πακέτο Style. Το πακέτο Style περιλαμβάνει πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους, τα οποία αναβαθμίζουν περισσότερο τον σπορ και ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τα χαρακτηριστικά coupé, ενιαία καθίσματα επενδύονται με συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες DINAMICA σε Καφέ Καρυδί/Μαύρο και υπογραμμίζονται με διακοσμητικές ραφές σε Τυρκουάζ. Κύρια χαρακτηριστικά συνοπτικά Καθίσματα από συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες DINAMICA δίχρωμα σε Μαύρο/Καφέ Καρυδί με διακοσμητικές ραφές σε Τυρκουάζ Κεντρικά πλαίσια θυρών, υποβραχιόνια στις πόρτες και κεντρικό υποβραχιόνιο απο συνθετικό δέρμα ARTICO σε Καφέ Καρυδί με διακοσμητικές ραφές σε Τυρκουάζ Ταπέτα με περίγραμμα σε Καφέ Καρυδί με διακοσμητικές ραφές σε Τυρκουάζ Εσωτερική επένδυση οροφής από ύφασμα σε Μαύρο

55 Ένα όνειρο σε Κόκκινο Βεγγάλης. Το εσωτερικό designo. 53 Ονομάζουμε designo το δικό μας ξεχωριστό κόσμο. Για τις C-Class Coupé και Cabrio διατίθεται ένας αποκλειστικός σχεδιασμός εσωτερικού με επένδυση από δέρμα νάπα designo σε Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο. Δημιουργεί μία εντυπωσιακή, σπορτίφ ατμόσφαιρα με πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως η καπιτονέ ραφή, το διάτρητο δέρμα και οι διακοσμητικές ραφές. Γνωρίστε το από κοντά στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Κύρια χαρακτηριστικά συνοπτικά Καθίσματα από δέρμα νάπα designo σε Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο με πλάτη και έδρα καθίσματος σε καπιτονέ ραφή και διάτρητο δέρμα, πλευρικό τμήμα καθίσματος και προσκέφαλο με διακοσμητικές ραφές σε Μαύρο Κεντρικά πλαίσια θυρών σε καπιτονέ σχεδίαση, υποβραχιόνια στις πόρτες και κεντρικό υποβραχιόνιο από συνθετικό δέρμα ARTICO σε εμφάνιση νάπα Επάνω τμήμα πίνακα οργάνων και διακοσμητικές λωρίδες σε συνθετικό δέρμα ARTICO με διακοσμητικές ραφές Πλακέτες «designo» στις πλάτες των μπροστινών και πίσω καθισμάτων Βελούδινα ταπέτα designo σε Μαύρο με περίγραμμα από συνθετικό δέρμα ARTICO σε εμφάνιση νάπα και διακοσμητικές ραφές σε Κόκκινο καθώς και πλακέτες «designo» στα μπροστινά ταπέτα

56 54 Συναρπαστικό όσο η νύχτα. Το πακέτο Night. Εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης σε Μαύρο υπογραμμίζουν τον σπορ εκφραστικό χαρακτήρα της C-Class Coupé. Σχεδιαστικά στοιχεία όπως τα σκούρα τζάμια πίσω από την κολώνα B και μαύρες, γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου προσθέτουν επιβλητικές πινελιές. Το πακέτο Night είναι άριστα εναρμονισμένο με το AMG Styling και διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με την AMG Line. Κύρια χαρακτηριστικά συνοπτικά Μπροστινή ποδιά AMG με διακοσμητικό στοιχείο σε Μαύρο γυαλιστερό Μάσκα ψυγείου με στοιχεία χρωμίου και ενσωματωμένο αστέρι Mercedes, γρίλια σε Μαύρο γυαλιστερό και ένθεμα χρωμίου Θερμομονωτικό φιμέ κρύσταλλο από την κολόνα B Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό, με ελαστικά 225/45 R 18 εμπρός και 245/40 R 18 πίσω Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 255/35 R 19 πίσω (προαιρετικά) Πίσω ποδιά με διαχύτη σε Μαύρο γυαλιστερό Εξωτερικοί καθρέπτες σε Μαύρο (σε συνδυασμό με Μαύρο Οψιδιανού μεταλλικό, στο χρώμα του αμαξώματος) Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και πλαίσιο παραθύρων σε Μαύρο γυαλιστερό

57 Αντιγράφονται δεν είναι ίδια: τα Γνήσια Αξεσουάρ. 55 Άριστα προετοιμασμένη για την επόμενη εκδρομή σαββατοκύριακου αλλά και για την καθημερινότητα: χάρη στα Γνήσια Αξεσουάρ Mercedes-Benz. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη γκάμα στη διεύθυνση Κύρια χαρακτηριστικά συνοπτικά Η αρμονικά ενσωματωμένη αεροτομή οροφής και η διακριτική πίσω αεροτομή χαρίζουν στην coupé ακόμη πιο σπορ εμφάνιση. Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Μαύρο με γυαλιστερή στεφάνη, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 245/35 R 19 πίσω. Ο βασικός φορέας Alustyle σχεδίασης Mercedes-Benz προσαρμόζεται με ακρίβεια στο αμάξωμα της C-Class Coupé. Χρησιμεύει ως βάση για πολλές μεταφορικές λύσεις της Mercedes-Benz και τοποθετείται εύκολα με τα χέρια. Δοκιμασμένη σε δοκιμές σύγκρουσης και με κλειδαριά. Η σχάρα για σκι και snowboard άνεσης της C-Class Coupé χωράει έως έξι ζευγάρια σκι (ανάλολα με το μέγεθός τους) ή τέσσερα snowboard. Η πρακτική λειτουργία επέκτασης διευκολύνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση. Με κλειδαριά. Η βολική, πίσω σχάρα ποδηλάτων με κλειδαριά επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δύο ή τριών ποδηλάτων. Στερεώνεται στη διάταξη ρυμουλκούμενου. Το μέγιστο ωφέλιμο βάρος των 30 kg ανά βάση ποδηλάτου επιτρέπει και τη μεταφορά ηλεκτρικών ποδηλάτων. Χάρη στον έξυπνο μηχανισμό κύλισης το πίσω καπό εξακολουθεί να μπορεί να ανοίγει. Για βολική αποθήκευση στο πορτμπαγκάζ, στο εξοχικό ή στο σπίτι, η σχάρα είναι πτυσσόμενη.

58 56 25R R11 22R R17 R48 R32 R90 R97 Ολοκληρώνουν τέλεια το στυλ σας. Από τεχνικής άποψης, οι ζάντες είναι απολύτως αναγκαίες. Για πολλούς όμως, έχουν και συναισθηματική αξία: τίποτε σχεδόν δεν είναι τόσο σημαντικό για το αυτοκίνητο των ονείρων μας όσο η επιλογή της τέλειας ζάντας. Για το λόγο αυτό, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια ελκυστική επιλογή. ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 25R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/50 R 17 (βασικός εξοπλισμό στα μοντέλα Mercedes-AMG) R48 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, Γκρι Ιμαλαΐων και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικά, δεν διατίθεται για μοντέλα Mercedes-AMG) R11 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικά, δεν διατίθεται για μοντέλα Mercedes-AMG) R32 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/45 R 18 εμπρός και 245/40 R 18 πίσω (προαιρετικά, δεν διατίθεται για μοντέλα Mercedes-AMG) 22R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί Ιμαλαΐων και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/45 R 18 εμπρός και 245/40 R 18 πίσω (προαιρετικά, δεν διατίθεται για μοντέλα Mercedes-AMG) R90 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Ιμαλαΐων και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 245/35 R 19 πίσω (προαιρετικά, δεν διατίθεται για μοντέλα Mercedes-AMG) R17 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τρεμολίτη και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 245/35 R 19 πίσω (προαιρετικά, δεν διατίθεται για μοντέλα Mercedes-AMG) R97 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Γκρι Ιμαλαΐων και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 245/35 R 19 πίσω (προαιρετικά, δεν διατίθεται για μοντέλα Mercedes-AMG)

59 RXC AMG 782 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/45 R 18 εμπρός και 245/40 R 18 πίσω (περιλαμβάνεται στην προαιρετική AMG Line, διατίθεται ως ζάντα 661 σε Μαύρο γυαλιστερό ως βασικός εξοπλισμός για τη Mercedes-AMG C 43) Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 255/35 R 19 (προαιρετικά) 1, Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 255/35 R 19 (προαιρετικά) 1, Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 255/35 R 19 πίσω, διατίθεται και ως ζάντα 644 σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο και γυαλιστερή, με ελαστικά 225/40 R 19 εμπρός και 255/35 R 19 πίσω, διατίθεται και ως ζάντα 605 σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω 4, Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω, διατίθεται και ως ζάντα 766 με ελαστικά 285/30 R Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Μαύρο ματ και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω, διατίθεται και ως ζάντα 767 με ελαστικά 285/30 R 20 πίσω 6 RXC Ζάντα αλουμινίου AMG Performance σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο ματ και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 20 πίσω 7 m Περισσότερες ζάντες θα βρείτε στο πρόγραμμα αξεσουάρ μας στη διεύθυνση ή στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz. 1 Δεν διατίθεται για Mercedes-AMG C 63/C 63 S. 2 Δεν διατίθεται για Mercedes-AMG C 43 4MATIC. 3 Προαιρετικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C 63 4MATIC. 4 Βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C 63 S. 5 Προαιρετικά για Mercedes-AMG C Προαιρετικά για Mercedes-AMG C 63/C S. 7 Προαιρετικά για Mercedes-AMG C 63 S.

60 58 Never stop challenging: Mercedes-AMG C-Class Coupé και Cabrio. Η Mercedes-AMG δεν είναι απλώς ένας κατασκευαστής οχημάτων υψηλών επιδόσεων και σπορ αυτοκινήτων. Η AMG αποτελεί μία υπόσχεση. Την υπόσχεση για διαρκή αναζήτηση νέων προκλήσεων και για συνεχή εξέλιξη. Για μεγάλες προσδοκίες και αμείωτη προσπάθεια. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε ξεχωριστά αυτοκίνητα για ξεχωριστούς ανθρώπους. Και οι νέες Mercedes-AMG C-Class Coupé και Cabrio από τη C 43 έως τη C 63 S αντεπεξέρχονται στην πρόκληση να προσφέρουν το καλύτερο κάθε στιγμή, σε κάθε μέτρο. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της AMG.

61 59

62 60 ΣΧΕΔΙΑΣΗ

63 61 Η αδρεναλίνη στην ωραιότερη μορφή της. Τις ιδιαίτερες στιγμές η καρδιά χτυπά δυνατά πριν ακόμη αρχίσουν. Όποιο χαρακτηριστικό κι αν σας τραβήξει στη Mercedes-AMG C 63 Coupé με την πρώτη ματιά, σίγουρα δεν θα είναι η εγκράτειά της. Power domes στο καπό κινητήρα, χαρακτηριστική μπροστινή ποδιά AMG με A Wing, εντυπωσιακή διπλή γρίλια με επιγραφή «AMG» στη μάσκα ψυγείου. Και με το σαφώς φαρδύτερο αμάξωμά της, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της σας επιτρέπουν να συμπεράνετε με ασφάλεια τις εσωτερικές της αξίες αυτό το κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο τηρεί ό,τι υπόσχεται η εμφάνισή του: γνήσιες επιδόσεις.

64 62 Επιταχύναμε την επιβράδυνση. Όποιος θέλει να χαράσσει το δικό του δρόμο πρέπει να είναι δυνατός αλλά η δύναμη αξίζει όταν είναι ελεγχόμενη: Το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG της Mercedes-AMG C 63 Coupé είναι εξοπλισμένο με εσωτερικά αεριζόμενους, διάτρητους δίσκους φρένων σε όλους τους τροχούς και εξασφαλίζει εξαιρετική επιβράδυνση. Το προαιρετικό σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων AMG προσφέρει επιπλέον αγωνιστικές επιδόσεις, με μειωμένο βάρος κατά περίπου 30 % σε σχέση με το σύστημα φρένων του βασικού εξοπλισμού. Οι μηχανικοί μας δεν σταματούν ποτέ, αν δεν δώσουν τα πάντα. Έτσι, μπορείτε κι εσείς να τα δίνετε όλα.

65 63

66 64 Τείνει στην τελειότητα. Με 375 kw (510 hp). Ένα δευτερόλεπτο. Ο 4λιτρος κινητήρας V8 biturbo της C 63 S αναπτύσσει ολόκληρη την ισχύ του. Δύο δευτερόλεπτα. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό κατανέμει την ισχύ του κινητήρα στον πίσω άξονα και προσφέρει στους δύο πίσω τροχούς 20 ιντσών βέλτιστη πρόσφυση. Τρία δευτερόλεπτα. Το σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT MCT με λειτουργία Race Start αλλάζει γρήγορα τις ταχύτητες διαδοχικά. Τρία κόμμα εννέα δευτερόλεπτα. 100 km/h και απολαμβάνετε το γνήσιο πάθος της αυτοκίνησης.

67 65

68 66 Περισσότερη ισχύς. Περισσότερο πάθος. Λιγότεροι συμβιβασμοί. Φτιαγμένη για τα άκρα: κάτω από το καπό της Mercedes AMG C 63 Coupé κρύβεται ένας ολοκαίνουριος 4λιτρος κινητήρας V8 biturbο της AMG. Μόλις ξυπνήσει, το συμπαγές μηχανικό σύνολο, με ισχύ έως 375 kw (510 hp) και ροπή στρέψης 700 Nm στο S Model, κερδίζει αμέσως το σεβασμό όλων. Κάθε κινητήρας των μοντέλων C 63 κατασκευάζεται χειροποίητα σύμφωνα με τη φιλοσοφία της AMG «One Man One Engine». Θεωρήστε την υπογραφή του τεχνικού στην πινακίδα του κινητήρα ως υπόσχεση: κάθε AMG γεννιέται από το πάθος για υψηλότερες επιδόσεις. ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

69

70 68 Υψηλές επιδόσεις στο βασικό εξοπλισμό. Μία σειρά, τρεις πρώτες θέσεις. Είναι τόσο εύκολο να ενθουσιαστεί κανείς με αυτή τη σειρά μοντέλων, είναι όμως δύσκολο να επιλέξει ποιο προτιμά. Όλες οι Mercedes-AMG C-Class Coupé και Cabrio ανήκουν σε μία αποκλειστική ομάδα αυτοκινήτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στις φιλόδοξες οδηγικές επιδόσεις. Με τα γονίδια AMG και το πανίσχυρο μηχανικό σύνολο V6, η Mercedes-AMG C 43 εισάγει εύκολα τους ενθουσιώδεις οδηγούς στον κόσμο της AMG. Ακόμη υψηλότερη απόδοση και αποκλειστικότητα προσφέρουν οι Mercedes-AMG C 63 και C 63 S Coupé και Cabrio. Όλα τα μοντέλα, ανοικτά ή κλειστά, προσφέρουν αφειδώς την αίσθηση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι επιδόσεις είναι ο καλύτερος φυσικά ο καλύτερος συνοδηγός.

71 69 Κινητήρας και απόδοση Mercedes-AMG C 63 S Coupé/Cabrio Mercedes-AMG C 63 Coupé/Cabrio Mercedes-AMG C 43 Coupé/Cabrio Κινητήρας AMG V8 biturbo 4,0 λίτρων AMG V8 biturbo 4,0 λίτρων V6 biturbo 3,0 λίτρων Κυβισμός (ccm) Ισχύς (kw/hp) 375/ / /367 Ροπή στρέψης (Nm σε σ.α.λ.) 700 στις στις στις

72 70 Μαγνητίζει τα βλέμματα. Σημασία δεν έχουν μόνο οι εσωτερικές αξίες. Η εντυπωσιακή σχεδίαση της Mercedes-AMG C 63 Cabrio θέτει νέα πρότυπα. Η μπροστινή ποδιά με τις τεράστιες εισαγωγές αέρα σχεδίασης A Wing και τη δυναμική, έντονα «αιχμηρή» πλευρική ακμή ακολουθούν με συνέπεια την καθαρή σχεδιαστική γραμμή της. Ένα απολύτως μελετημένο μηχάνημα οδήγησης με μοναδική σχεδίαση που η ανοικτή κουκούλα του μαγνητίζει ακόμη περισσότερα βλέμματα.

73 71

74 72

75 Η δύναμη σε νέα μορφή. 73 Η C 63 Cabrio κερδίζει τις εντυπώσεις από όλες τις οπτικές γωνίες και εντυπωσιάζει με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειές της. Όπως το φαρδύ, μυώδες πίσω τμήμα της με πτερύγια διαχύτη ή το προαιρετικό σύστημα εξάτμισης AMG Performance, που επενδύει ηχητικά την δυναμική της εμφάνιση. Πηγή του ήχου και εγγύηση για ατέλειωτα αποθέματα ισχύος είναι ο ολοκαίνουριος 4λιτρος κινητήρας V8 biturbο της AMG, ο οποίος με ισχύ 375 kw (510 hp) και ροπή στρέψης 700 Nm στο S Model δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους ανταγωνιστές.

76 74 Δυναμική

77 75 Από ασυμβίβαστα μυαλά. Για ασυμβίβαστους οδηγούς. Στο πρόγραμμα οδήγησης Race του AMG DYNAMIC SELECT, το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας (ESP ) μπαίνει στη λειτουργία Sport Handling και εξασφαλίζει όχι μόνο την καθυστερημένη επέμβαση του ESP, αλλά και περισσότερη κινητήρια ροπή στον πίσω άξονα. Και με ανοικτή κουκούλα, νιώθετε ακόμη πιο έντονα την ευκινησία του sport cabrio.

78 76

79 77 Οι πραγματικές αξίες πηγάζουν από το εσωτερικό. Οι καλύτερες εξορμήσεις τελειώνουν με το νέο καλύτερο χρόνο. Τα προαιρετικά καθίσματα AMG Performance της C 63 Cabrio εφαρμόζουν τέλεια και προσφέρουν βέλτιστη πλευρική στήριξη ακόμη με μεγάλη εγκάρσια επιτάχυνση. Μαζί με την άμεση απόκριση του σπορ παραμετρικού συστήματος διεύθυνσης, εμείς από την πλευρά μας έχουμε τα πάντα έτοιμα. Το ερώτημα είναι: εσείς είστε έτοιμοι;

80 78

81 79 Τεχνολογίες αγώνων. Τώρα με άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο. Ο πίσω άξονας, που αναπτύχθηκε ειδικά για τη Mercedes-AMG C 63 Coupé και τη C 63 Cabrio, καθώς και τα φαρδιά ελαστικά εξασφαλίζουν περισσότερη δυναμική οδήγηση. Το μηχανικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα της AMG βελτιώνει την πρόσφυση σε όλες τις οδηγικές καταστάσεις ειδικά κατά την σπορ οδήγηση. Στο S Model, ένα ηλεκτρονικό μεταβλητό μπλοκέ διαφορικό επεμβαίνει με ακριβέστερα και ταχύτερα. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερη πρόσφυση και ταχύτερη οδήγηση σε στροφές. Η σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL προσφέρει προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση σε τρεις βαθμίδες. Έτσι, το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε οδόστρωμα και στη δική σας διάθεση. Άλλο ένα επίτευγμα ανάπτυξης είναι ο 8κύλινδρός μας: συσσωρευμένη ενέργεια αλλά συγκρατημένη κατανάλωση και εκπομπές. Έτσι η AMG θέτει νέα πρότυπα. Κι όχι μόνο στις πίστες αγώνων.

82 80

83 81 Το πάθος γίνεται μεγαλύτερο όταν το μοιράζεσαι: η AMG Private Lounge είναι η κοινότητά μας στον κόσμο της AMG. Εδώ συναντιούνται πελάτες της AMG σε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις και ανταλλάσσουν απόψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχετικά με τις νέες εξελίξεις στο Affalterbach. Μπορείτε να επωφελείστε από ειδικές προσφορές και να έχετε άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία της AMG: Η AMG Driving Academy αντιπροσωπεύει ένα ασύγκριτο ομαδικό πνεύμα: βιώστε υψηλές επιδόσεις μαζί με άλλους οπαδούς της μάρκας και βελτιώστε τις οδηγικές σας ικανότητες σε αγωνιστικές πίστες και εκδηλώσεις lifestyle σε συναρπαστικά μέρη του κόσμου. Γίνεται μέλος της «World s Fastest Family» της ταχύτερης οικογένειας του κόσμου: Θέλετε περισσότερα; Με το πρόγραμμα AMG Customer Sports, η AMG προσφέρει μία πλατφόρμα για επαγγελματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και με την Mercedes-AMG GT3 ένα μοναδικά σχεδιασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ένας κόσμος ολοκληρωμένων υπηρεσιών σας επιτρέπει να ενταχθείτε στο υψηλότερο επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού: Στο AMG Performance Studio κατασκευάζουμε αυτοκίνητα απολύτως προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας. Δεν υπάρχει κανένα όριο στη δημιουργικότητα των ειδικών μας από ειδικά τεχνολογικά εξαρτήματα και ασυνήθιστα χρώματα βαφής μέχρι αποκλειστικό εσωτερικό εξοπλισμό για τη δημιουργία μοναδικών αυτοκινήτων με ακρίβεια χειροποίητου επιπέδου. Επιβιβαστείτε στον κόσμο της AMG. Γνωρίστε τι σημαίνει Driving Performance. Δεν κατασκευάζουμε απλώς αυτοκίνητα. Πραγματοποιούμε όνειρα.

84 82 Τεχνικά χαρακτηριστικά Coupé. Πετρελαιοκινητήρες Βενζινοκινητήρες C 220 d C 220 d 4MATIC C 250 d C 250 d 4MATIC C 180 C 200 Διάταξη/αριθμός κυλίνδρων Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 125 (170)/ (170)/ (204)/ (204)/ (156)/ (184)/5500 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 400/ / / / / / Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 7,8 [7,5] [7,6] [6,7] [6,9] 8,5 [8,5] 7,7 [7,3] Τελική ταχύτητα (km/h) 234 [234] [231] [247] [241] 225 [226] 237 [240] Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 5,3 5,0 [5,7 5,4] 3,9 3,6 [4,2 3,7] 4,4 4,1 [4,7 4,4] [5,8 5,4] [4,6 4,2] [5,0 4,6] [5,5 5,0] [4,5 4,0] [4,8 4,4] [5,8 5,4] [4,6 4,2] [5,0 4,6] 7,2 6,8 [7,8 7,5] 5,0 4,4 [5,4 4,9] 5,8 5,3 [6,3 5,9] 7,5 6,8 [7,9 7,5] 4,9 4,4 [5,2 4,7] 5,9 5,3 [6,2 5,8] Εκπομπές CO 3 2 σε μικτό κύκλο (g/km) [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/A+ [Euro 6/A+] [Euro 6/A] [Euro 6/A+] [Euro 6/A] Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/A [Euro 6/B] Βενζινοκινητήρες C 200 4MATIC C 250 C 300 C 400 4MATIC Mercedes-AMG C 43 4MATIC Mercedes-AMG C 63 Mercedes-AMG C 63 S Διάταξη/αριθμός κυλίνδρων Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 6/V 6/V V/8 V/8 Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 135 (184)/ (211)/ (245)/ (333)/ (367)/ (476)/ (510)/ Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 300/ / / / / / / Επιτάχυνση km/h (δευτ.) [7,5] [6,6] [6,0] [4,9] [4,7] [4,0] [3,9] Τελική ταχύτητα (km/h) [229] [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος [9,2 8,8] [6,1 5,7] [7,2 6,8] [8,0 7,5] [5,3 4,7] [6,3 5,8] [8,7 8,3] [5,7 5,1] [6,8 6,3] [10,9 10,6] [6,2 5,8] [8,0 7,6] [10,8 10,6] [6,4 6,2] [8,0 7,8] [11,9 11,4] [7,1 6,9] [8,9 8,6] [11,4] [6,9] [8,6] Εκπομπές CO 3 2 σε μικτό κύκλο (g/km) [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [200] Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 [Euro 6/C] [Euro 6/B] [Euro 6/B] [Euro 6/D] [Euro 6/D] [Euro 6/E] [Euro 6/E] Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 595/2009 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών.

85 83 Τεχνικά χαρακτηριστικά Cabrio. Πετρελαιοκινητήρες Βενζινοκινητήρες C 220 d C 220 d 4MATIC C 250 d C 180 C 200 C 200 4MATIC Διάταξη/αριθμός κυλίνδρων Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 125 (170)/ (170)/ (204)/ (156)/ (184)/ (184)/5500 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 400/ / / / / / Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 8,3 [8,2] [8,1] [7,2] 8,9 [8,9] 8,2 [7,8] [8,0] Τελική ταχύτητα (km/h) 231 [231] [225] [243] 222 [220] 235 [233] [227] Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 5,7 5,4 [5,7 5,2] 4,3 3,9 [4,8 4,3] 4,8 4,5 [5,2 4,6] [6,1 5,8] [4,9 4,7] [5,3 5,0] [5,7 5,2] [5,0 4,3] [5,2 4,6] 7,8 7,6 [7,9 7,7] 5,4 5,1 [5,7 5,3] 6,3 6,0 [6,5 6,2] 7,7 7,5 [8,1 7,8] 5,5 5,1 [5,5 5,1] 6,3 6,0 [6,5 6,1] [9,5 9,1] [6,5 6,1] [7,5 7,2] Εκπομπές CO 3 2 σε μικτό κύκλο (g/km) [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/A+ [Euro 6/A+] [Euro 6/A] [Euro 6/A+] Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/B [Euro 6/B] [Euro 6/C] Βενζινοκινητήρες C 250 C 300 C 400 4MATIC Mercedes-AMG C 43 4MATIC Mercedes-AMG C 63 Mercedes-AMG C 63 S Διάταξη/αριθμός κυλίνδρων Εν σειρά 4 Εν σειρά 4 6/V 6/V V/8 V/8 Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 155 (211)/ (245)/ (333)/ (367)/ (476)/ (510)/ Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 350/ / / / / / Επιτάχυνση km/h (δευτ.) [6,9] [6,4] [5,2] [4,8] [4,2] [4,1] Τελική ταχύτητα (km/h) [244] [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος [8,2 7,8] [5,7 5,2] [6,6 6,2] [8,9 8,6] [6,0 5,6] [7,1 6,7] [11,2 10,9] [6,6 6,3] [8,3 8,0] [11,2 11,0] [6,9 6,7] [8,4 8,3] [12,4 12,0] [7,5 7,2] [9,3 8,9] [12,0] [7,2] [8,9] Εκπομπές CO 3 2 σε μικτό κύκλο (g/km) [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [208] Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 [Euro 6/B] [Euro 6/B] [Euro 6/D] [Euro 6/D] [Euro 6/E] [Euro 6/E] 4 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 5 Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του οχήματος. Οι τιμές σε αγκύλες αφορούν οχήματα με προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

86 84 Διαστάσεις Coupé. Διαστάσεις Cabrio Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

87 Επενδύσεις και διάκοσμος. Συνθετικό δέρμα ARTICO/ Ύφασμα Νόργουιτς Συνθετικό δέρμα ARTICO 85 Επενδύσεις Μαύρο 1, 2 Μαύρο1, 2, 3 Μπεζ σατινέ/μαύρο1, 2, 3 Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο1, 2, 3 Καφέ Σάγματος/Μαύρο1, 2, 3 Μαύρο 2, 3 Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο 2, 3 Καφέ Σάγματος/Μαύρο 2, 3 Χρώμα Πορσελάνη/Μαύρο 2, 3 Κόκκινο Μύρτιλλου/Μαύρο 2, 3 Μαύρο 2, 4 Μαύρο 5, 6 Μαύρο 7 Μαύρο 8 Μαύρο 9 Καφέ Καρυδί/Μαύρο1, 2, 10 Μαύρο6, 11 Μαύρο 6 Λευκό Πλατίνας pearl/μαύρο6, 11 Κόκκινο Πιπεριού/Μαύρο6, 11 Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο1, 2, Διάκοσμος H H07 H09 H73 H84 Εμφάνιση Λάκας Πιάνου Μαύρη 1, 2 Ξύλο μελιάς Μαύρο με ανοικτούς πόρους/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο4, 6, 8, 11 Εμφάνιση Λάκας Πιάνου Μαύρη/Αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο3, 5, 7, 9 Ξύλο φλαμουριάς linestructure Καφέ γυαλιστερό 3 Ξύλο μελιάς Καφέ με ανοικτούς πόρους1, 2, 3 AMG Carbon/Αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 3 AMG υαλονήματα Ασημί ματ/αλουμίνιο με ευθύγραμμη λείανση ανοικτόχρωμο 3 1 Δεν διατίθεται για Mercedes-AMG C 43 4MATIC. 2 Δεν διατίθεται για Mercedes-AMG C 63/63 S. 3 Προαιρετικός εξοπλισμός. 4 Προαιρετικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C 43 4MATIC. 5 Βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C Προαιρετικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C 63 S. 7 Βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C 63 S. 8 Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με AMG Line Εσωτερικού. 9 Βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C 43 4MATIC. 10 Περιλαμβάνεται στο προαιρετικό πακέτο Style. 11 Προαιρετικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG C 63.

88 Δέρμα, ηλιοανακλαστικό Συνθετικό δέρμα ARTICO/ Μικροΐνες DINAMICA Δέρμα νάπα AMG, ηλιοανακλαστικό Δέρμα νάπα designo, ηλιοανακλαστικό Διάκοσμος 86 H H07 H H73 H

89 Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές 2 Βαφές designo 2 Χρώματα κουκούλας 87 Χρώματα βαφής Ακρυλικές βαφές Μαύρο 1 Λευκό Πολικό Μεταλλικές βαφές Μαύρο Οψιδιανού Ασημί Ιριδίου Καφέ Κιτρίνης 1 Μπλε Καβανσίτη 1 Μπλε γυαλιστερό Ασημί Αδαμάντινο 1 Γκρι Σελενίτη Βαφές designo Λευκό Κασμίρ magno designo 3 Γκρι Σελενίτη magno designo 4 Λευκό Αδαμάντινο bright designo Ασημί Ιριδίου magno designo 5 Κόκκινο Υάκινθου μεταλλικό designo Χρώματα κουκούλας Υφασμάτινη κουκούλα σε Μαύρο 7, 8 Υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα 742 σε Καφέ σκούρο 8 Υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα σε Κόκκινο σκούρο Υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα σε Μπλε σκούρο 8 1 Όχι σε συνδυασμό με Mercedes-AMG C 63/C 63 S. 2 Προαιρετικός εξοπλισμός. 3 Μόνο σε συνδυασμό με Mercedes-AMG C 63/C 63 S Cabrio. 4 Όχι σε συνδυασμό με Mercedes-AMG C 63/C 63 S Cabrio. 5 Μόνο σε συνδυασμό με Mercedes-AMG C 63/C 63 S Coupé. 6 Όχι σε συνδυασμό με Mercedes-AMG C 63/C 63 S Coupé. 7 Μαύρη υφασμάτινη κουκούλα ως βασικός εξοπλισμός. 8 Υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα (κωδικός 6U1) ως προαιρετικός εξοπλισμός. 996

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Coupé και Cabrio

E-Class Coupé και Cabrio E-Class Coupé και Cabrio Απολαύστε τη διαδρομή. Ως saloon και estate, η E-Class έθεσε νέα πρότυπα με την ευφυΐα της. Οι δρόμοι έγιναν ασφαλέστεροι και πιο άνετοι. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή. Το coupé

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: CLS Coupé Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: η επιθυμία να την αποκτήσεις. Αρκεί μια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

S-Class Cabrio και Coupé

S-Class Cabrio και Coupé S-Class Cabrio και Coupé Μια φευγαλέα ματιά. Μία δελεαστική σκέψη. Την επόμενη στιγμή γίνεται πραγματικότητα και περιβάλλει τις αισθήσεις σας. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη: οι συναντήσεις που ομορφαίνουν συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Εstate

E-Class Saloon και Εstate E-Class Saloon και Εstate Υψηλής ευφυΐας. Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ter SL Roads Roadster SL

ter SL Roads Roadster SL SL Roadster Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι.

Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL Roadster Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

ter SLC C Roads Roadster SL

ter SLC C Roads Roadster SL SLC Roadster Ζωντανεύει το όνειρο. Η SLC. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Εκφραστική σχεδίαση. Μέγιστες επιδόσεις. Συναρπαστικός ήχος κινητήρα. Ο αέρας πάλλεται. Όλα έτοιμα για ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

S-Class Cabrio και Coupé

S-Class Cabrio και Coupé S-Class Cabrio και Coupé Η απόλαυση. Από σήμερα μόνο ένα έχει σημασία: η επόμενη στροφή. Ή η επόμενη ηλιαχτίδα. Από σήμερα το θέμα είναι μόνο αυτός ο ήχος. Και αυτή η θέα. Όλα στρέφονται γύρω μου. Γύρω

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-AMG GT και GT Roadster

Mercedes-AMG GT και GT Roadster Mercedes-AMG GT και GT Roadster Γέννημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με την απόλυτη επιθυμία να νικούν σε αγώνες, οι Hans Werner Aufrecht και Erhard Melcher έθεσαν το 1967 τα θεμέλια της AMG. Μαζί βελτιστοποίησαν

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Saloon S-Class Saloon S-Class

Saloon S-Class Saloon S-Class S-Class Saloon Πώς μπορείς να δείξεις το δρόμο σε κάποιον που έχει διαβεί ήδη όλους τους δρόμους; Πώς μπορείς να εκπλήξεις κάποιον, όταν έχει προβλέψει ήδη κάθε επόμενο ενδεχόμενο; Πώς να δελεάσεις κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Coupé Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Justify nothing. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μία νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Γνωρίστε την GLA. Αυτή είναι η εποχή μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική και η εξοχή

Διαβάστε περισσότερα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ SLC Roadster Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσοψη, μάσκα ψυγείου diamond και εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα