Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ."

Transcript

1 C-Class.

2 Η νέα C-Class. Δημιουργήσαμε ένα Saloon, που θα ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις σας. Ένα αυτοκίνητο που ενσαρκώνει τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα με τη σχεδιαστική του γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του. Και προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση. Προετοιμαστείτε για έντονες συγκινήσεις. Για τη νέα C-Class της Mercedes-Benz. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ. Απολαύστε τη νέα C-Class σε HD. Με την εφαρμογή καταλόγου της Mercedes-Benz για ipad, καθώς και τις Ψηφιακές Οδηγίες Χρήσης «Mercedes-Benz Guides» για iphone. Και οι δύο εφαρμογές περιέχουν πολλές ταινίες, ακόμη περισσότερα περιεχόμενα και διατίθενται δωρεάν στο Apple itunes Store.

3 Μοναδική σε κάθε εμφάνιση: 2 Mercedes-Benz C 180 Ασημί «Diamond» μεταλλικό Πακέτo εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, επένδυση σε δέρμα κόκκινο Cranberry/μαύρο, διάκοσμος εσωτερικού σε ξύλο μελιάς μαύρο με νερά 14 Mercedes-Benz C 200 designo λευκό «Diamond bright» Πακέτο εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού EXCLUSIVE, ζάντες αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, επένδυση σε δέρμα γκρι Crystal/μπλε Deep sea, διάκοσμος εσωτερικού σε ξύλο φλαμουριάς linestructure ανοιχτό καφέ γυαλιστερό Εναλλακτική σε κάθε λεπτομέρεια: 28 Κινητήρες 29 7G-TRONIC PLUS 30 Πακέτο AIRMATIC Agility 31 Πακέτο Driving Assistance Plus 32 LED Intelligent Light System 34 Mercedes-Benz Connect 36 Πακέτο εσωτερικού φωτισμού 37 Ηχοσύστημα Surround Burmester 38 Πανοραμική συρόμενη οροφή 40 Εξοπλισμοί και πακέτα 48 Ζάντες 50 Service και υπηρεσίες 52 Τεχνικά χαρακτηριστικά 53 Επενδύσεις και χρώματα εξωτερικής βαφής Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

4 2

5 3 Ένα νέο ηγετικό στυλ. Η νέα C-Class δείχνει το δρόμο προσφέροντας κορυφαία πολιτισμένη οδήγηση με κομψότητα. Με αεροδυναμική σχεδίαση, που κάνει την οδήγηση ακόμη πιο αποδοτική, και αφοπλιστικά όμορφη εμφάνιση. Με νέα τεχνολογία ανάρτησης και, κατ επιλογήν, με ένα πρωτοποριακό σύστημα απόσβεσης, η νέα C-Class αποκαλύπτει την εντυπωσιακή της δυναμική οδήγηση. Η απαράμιλλη αισθητική της αυτοκίνησης.

6 4

7 5 Στη σωστή κατεύθυνση. Εάν χρειαστεί, η νέα C-Class τηρεί τις αποστάσεις και δεν παρεκκλίνει από την πορεία της. Παρακολουθεί το όχημα που πλησιάζει από πίσω, αλλά και τον πεζό στην επόμενη διασταύρωση. Μπορεί να υποστηρίξει τον οδηγό σε ένα φρενάρισμα, εάν προκύψει ανάγκη. Και τον προειδοποιεί, όταν χάνει τη συγκέντρωσή του λόγω κούρασης. Αυτή είναι η νέα C-Class με Mercedes-Benz Intelligent Drive. Καινοτόμα συστήματα ασφαλείας εν μέρει προαιρετικά υποστηρίζουν τον οδηγό πιο ολοκληρωμένα από ποτέ.

8 6 Κυρίαρχη. Πολύ απλά. Για ακόμη καλύτερες επιδόσεις, αναπτύξαμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες συστημάτων μετάδοσης κίνησης, οι οποίες είναι πανίσχυρες, αλλά και οικονομικές. Βελτιστοποιώντας την αεροδυναμική, ενισχύεται ταυτόχρονα η ευκινησία και η δυναμική οδήγηση. Και εκεί προκύπτει μια ακόμη πρόκληση: το βάρος. Στόχος είναι η δημιουργία ενός αμαξώματος, που να είναι ελαφρύ και, ταυτόχρονα, σταθερό. Με τη χρήση 20 % περισσότερων εξαρτημάτων από αλουμίνιο και υλικών υπερυψηλής αντοχής, η νέα C-Class θέτει και εδώ νέα πρότυπα. Και προσφέρει το επίπεδο ασφάλειας, που χαρακτηρίζει μόνο τη Mercedes-Benz.

9 7

10 8 Airmatic Το προαιρετικό σύστημα αερανάρτησης προσφέρει υποδειγματική άνεση κατά την οδήγηση. Και αυτό, διότι λειτουργεί με ένα σύστημα συνεχούς ρύθμισης απόσβεσης. Αποτέλεσμα: τέσσερα έξυπνα στελέχη ανάρτησης, εντελώς ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα μεταξύ τους, διατηρούν διαρκώς την επαφή με το οδόστρωμα. Οι δυο ξεχωριστές βαλβίδες ανά αποσβεστήρα κραδασμών φροντίζουν για γρήγορη και άψογη ρύθμιση. Μία για την διαδρομή έκτασης και μία για τη διαδρομή συμπίεσης. Και οι δύο μαζί φροντίζουν για ακόμη μεγαλύτερη άνεση κύλισης και δυναμική οδήγηση. Μπορούν να ρυθμίζονται, κατ επιλογήν, για περισσότερη άνεση ή πιο σπορτίφ χαρακτήρα. Ένα ορόσημο στην οδήγηση, το οποίο διατηρείται ακόμη και με μεγάλο φορτίο, χάρη στο σύστημα ρύθμισης ύψους ανάρτησης με πεπιεσμένο αέρα. Επιπλέον: Σε υψηλές ταχύτητες, η νέα C-Class χαμηλώνει, ώστε να μειώνεται η αντίσταση του αέρα και να αυξάνεται η οδηγική ευστάθεια.

11 9

12 10

13 11 Διεγείρει επιθυμίες. Εξατομίκευση σημαίνει «μοναδικότητα», δηλαδή κάτι που διαφέρει από oτιδήποτε άλλο. Όπως η νέα C-Class, όταν την έχετε διαμορφώσει όπως ακριβώς θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από μία πληθώρα επιλεγμένων υλικών, χρωματικών συνδυασμών και στοιχείων διάκοσμου. Η υψηλής ποιότητας κατεργασία και η άριστη εργονομία είναι σε κάθε περίπτωση δεδομένες.

14 12

15 Head-up Display 13 Οι πληροφορίες «αιωρούνται» μπροστά στα μάτια σας, πάνω από το καπό του κινητήρα. Δεν πρόκειται για ψευδαίσθηση, είναι το προαιρετικό Head-up display! Προσφέρει εξαιρετική άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Έτσι έχετε τις σημαντικότερες πληροφορίες μπροστά σας, χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε το βλέμμα σας από το δρόμο. Στην έγχρωμη προβολή υψηλής ανάλυσης εμφανίζεται, για παράδειγμα, η ταχύτητα, τα ανώτατα όρια ταχύτητας ή οι οδηγίες πλοήγησης. Και για μεγαλύτερη άνεση τις ηλιόλουστες ημέρες ή τις νύχτες, ένας αισθητήρας προσαρμόζει τη φωτεινότητα των ενδείξεων στις συνθήκες φωτισμού.

16 14

17 15 Σαγηνεύει το μυαλό. Όμορφη και ευφυής. Το μπροστινό τμήμα της νέας C-Class είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός κομψής σχεδίασης και πρωτοποριακής τεχνολογίας Mercedes-Benz. Όπως ο προαιρετικός εξοπλισμός AIRPANEL, του οποίου η γρίλια ανοίγει και κλείνει μέσω ενός εξελιγμένου μηχανισμού, βελτιώνοντας έτσι την αεροδυναμική ανάλογα με την περίσταση. Και η χαρακτηριστική εμφάνιση των νέων προαιρετικών προβολέων LED, οι οποίοι σας καλωσορίζουν με γαλάζιο φωτισμό μόλις ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο και κατά την οδήγηση μετατρέπονται σε μια πηγή έξυπνων τεχνολογιών φωτισμού.

18 16 Προκαλεί την έκπληξη. Και το θαυμασμό. Παρατηρήστε τη νέα C-Class να περνάει από μπροστά σας, αφήνοντας να σας παρασύρει την ίδια στιγμή η δυναμική coupé μορφή της. Οι κομψές, καθαρές γραμμές της, οι γλυπτές επιφάνειες και ακμές της. Ο επιτηδευμένος σπορτίφ χαρακτήρας της, που ολοκληρώνεται με το κομψό πίσω μέρος της. Πλέον, η επιθυμία είναι μία: να οδηγήσετε τη νέα C-Class.

19 17

20 18 Εντυπωσιακή μέχρι τέλους.

21 Στο φαρδύ πίσω μέρος, βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα σπορτίφ χαρακτηριστικά. Και επειδή η νέα C-Class θέλει να απελευθερώνει κάθε παρόρμησή σας, τα πίσω φώτα τονίζουν ακόμη περισσότερο το σπορτίφ χαρακτήρα αυτού του saloon. Ένας χαρακτήρας που αναδεικνύεται από ένα θαυμάσιο φωτισμό τεχνολογίας LED, μοντέρνας αισθητικής και μοναδικής σχεδίασης. 19

22 20 Μάτια ορθάνοικτα.

23 21

24 22 Περιβάλλον αισθήσεων.

25 Touchpad 23 Η γλώσσα του σώματος, η κάθε σας κίνηση αποτελούν τρόπο επικοινωνίας, σύντομο και κατανοητό. Στην οδήγηση, μόνο ένα πράγμα απαιτεί την προσοχή σας: η κυκλοφορία. Το εξελιγμένο Touchpad με σύστημα αισθητήρων multitouch, το οποίο είναι ενσωματωμένο στα συστήματα Audio 20 CD και COMAND Online, χρειάζεται μόνο μία ή δυο κινήσεις των δακτύλων σας, ένα σύντομο άγγιγμα ή άνοιγμα του δακτύλου, για να καταλάβει τι θέλετε. Αποκρυπτογραφεί το γραφικό σας χαρακτήρα, είτε πρόκειται για γράμματα, είτε για αριθμούς. Επιπλέον, το Touchpad στη νέα C-Class είναι το πρώτο, με το οποίο μπορούν να ελέγχονται μέσω κινήσεων όλες οι λειτουργίες του συστήματος Infotainment.

26 24 Η κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση. Φώτα και αυτοκίνητο μέχρι τώρα, το μυαλό πήγαινε πάντα στους προβολείς. Στη νέα C-Class το φως σημαίνει πολλά περισσότερα: τον εσωτερικό χώρο. Εκεί, ο έμμεσος φωτισμός με τεχνολογία LED, που διατίθεται προαιρετικά, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Σε λίγα δευτερόλεπτα, η νέα C-Class μετατρέπεται σε χώρο χαλάρωσης και ευεξίας. Με τρία διαφορετικά χρώματα και πέντε βαθμίδες έντασης φωτισμού, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

27 25

28 26 Σε τι διαφέρει ένα αυτοκίνητο από μία Mercedes; Παράδοση σημαίνει ευθύνη: στην περίπτωσή μας, κυρίως όσον αφορά στην καινοτομία. Διανύσαμε διαδρομές σε αχαρτογράφητες περιοχές. Με προσεκτικά βήματα. Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο αυτοκίνητο με ζώνη παραμόρφωσης, το πρώτο ABS, το πρώτο επιβατικό Diesel. Το πρώτο αυτοκίνητο. Όμως, όσο μας ευχαριστεί η αναδρομή στο παρελθόν, τόσο μας ενθουσιάζει η προοπτική του μέλλοντος. Mercedes-Benz Intelligent Drive το όραμά μας για οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Αναπτύσσουμε έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες υποστηρίζουν ενεργά τον οδηγό και τον ξεκουράζουν. Στη νέα C-Class διατίθενται σήμερα αξιόπιστα συστήματα υποβοήθησης: σας βοηθούν, να τηρείτε αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, να επιβραδύνετε, όταν χρειάζεται και μπορούν να σας προειδοποιούν για επικείμενα ατυχήματα πρόσκρουσης ή οχήματα στη νεκρή γωνία ορατότητας. Το σύστημα αισθητήρων των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας είναι έξυπνα συνδεδεμένο. Οι πιθανοί κίνδυνοι αναγνωρίζονται εγκαίρως και έτσι, αποφεύγονται όλο και πιο συχνά. διαδίκτυο το μέλλον της κινητικότητας. Αλλά πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα: στη δική σας Mercedes-Benz το αυτοκίνητο και το διαδίκτυο είναι πλέον ευφυώς δικτυωμένα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι εξατομικευμένες λύσεις υλικού και λογισμικού με πολλές, χρήσιμες λειτουργίες για την άνεση, την πληροφόρηση και την ασφάλεια. BlueEFFICIENCY το όραμά μας για κίνηση χωρίς εκπομπές ρύπων. Η βιωσιμότητα είναι μια μεγάλη λέξη, την οποία μεταφράζουμε σε πράξη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Από την όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή, την ελαφριά κατασκευή η νέα C-Class είναι έως και 100 kg ελαφρύτερη έως τα εναλλακτικά συστήματα μετάδοσης κίνησης. Βλέπετε: έχουμε υψηλούς στόχους. Τι ωραιότερο από την οδήγηση μεγάλων διαδρομών με μια Mercedes; Mercedes-Benz Connect το όραμά μας για δικτυωμένη κινητικότητα. Μπορείτε να συνδέεστε online με κάθε σημείο και σχεδόν κάθε άτομο στον κόσμο μέσα σε δευτερόλεπτα. Είναι σχεδόν απίστευτο, το πόσο θα επηρεάσει το

29 27

30 28 Ενέργεια. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Στη νέα C-Class, ήδη κάθε κινητήρας λειτουργεί με μια ανανεώσιμη πηγή ενέργεια: τη δύναμη της καινοτομίας. Όπως οι πετρελαιοκινητήρες BlueTEC, μια τεχνολογία για εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων. Μια πολύπλοκη τεχνολογία καταλυτών μειώνει σημαντικά τα οξείδια αζώτου, κάνοντας έτσι την οδήγηση μια καθαρή απόλαυση. Στους βενζινοκινητήρες, ορισμένα μέτρα, όπως για παράδειγμα, ο συνδυασμός υπερπλήρωσης στροβιλοσυμπιεστή καυσαερίων και άμεσου ψεκασμού, καθώς και η εξελιγμένη διαδικασία καύσης, φροντίζουν για χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερες εκπομπές. Έτσι η νέα C-Class πληροί ήδη σήμερα τις απαιτήσεις της κατηγορίας εκπομπών Euro 6. Ο συνδυασμός 4κύλινδρου βενζινοκινητήρα και αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS προσφέρει άνετη κι οικονομική οδήγηση. Στις αντίστοιχες συνθήκες οδήγησης, ο κινητήρας απεμπλέκεται από σύστημα μετάδοσης κίνησης, αξιοποιώντας αποτελεσματικότερα την κινητική ενέργεια. Έτσι, μειώνεται ακόμη περισσότερο η κατανάλωση. Διαθέσιμοι κινητήρες Πετρελαιοκινητήρες: C 220 BlueTEC με ισχύ 125 kw (170 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm Βενζινοκινητήρες: C 180 με ισχύ 115 kw (156 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 250 Nm C 200 με ισχύ 135 kw (184 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 300 Nm Η τεχνολογία κινητήρων. Μέρος του γενικότερου συνόλου. Ο εφευρέτης της αυτοκίνησης έχει μια ιδιαίτερη ευθύνη. Για την προστασία του περιβάλλοντος, η νέα C-Class διαθέτει πολλά επιπλέον μέτρα πρόληψης: στο βασικό εξοπλισμό διατίθεται η λειτουργία ECO Start-Stop και η ένδειξη σύστασης αλλαγής σχέσης, ενώ τα ειδικά προγράμματα οδήγησης και η ένδειξη σύστασης διαδρομής διατίθενται προαιρετικά ανάλογα με τον εξοπλισμό.

31 29 7G-TRONIC PLUS. Το κέντρο ελέγχου. Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων συνδέει πολλά περισσότερα από επτά σχέσεις. Όπως υψηλή άνεση, οδηγική απόλαυση και επιδόσεις. Οι επτά ταχύτητες εμπροσθοπορείας προσφέρουν ευρύ φάσμα μετάδοσης σχέσεων σε χαμηλές στροφές ανάμεσα στις επιμέρους βαθμίδες σχέσεων. Αποτέλεσμα: γρήγορη και οικονομική αλλαγή σχέσεων με ήπια μετάβαση. Με τη δυνατότητα υπερπήδησης σχέσεων, υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών κατεβασμάτων για δυναμικές και γρήγορες επιταχύνσεις. Και με το διακόπτη AGILITY SELECT μπορείτε να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά αλλαγής ταχυτήτων. Μπορείτε να αλλάζετε ταχύτητες από τα πλήκτρα αλλαγής ταχυτήτων του τιμονιού, όπως στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Έξι σπορ στάδια Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, που ταιριάζει τέλεια σε κάθε έκδοση κινητήρα, προσφέρει κορυφαία άνεση αλλαγής ταχυτήτων, ακριβείς διαδρομές και μια αρμονική διαδικασία αλλαγής. Επιπλέον, συμβάλλει στην οικονομική και άνετη οδήγηση σε χαμηλές στροφές. Μάθετε περισσότερα Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας C-Class βρίσκονται στη σελίδα 52.

32 30 Είναι ζήτημα προτίμησης. Με την ανάρτηση νέας σχεδίασης και το προαιρετικό πακέτο AIRMATIC Agility, η νέα C-Class δίνει μια νέα διάσταση στην οδήγηση. Η αερανάρτηση με το συνεχώς ρυθμιζόμενο σύστημα απόσβεσης λειτουργεί πλήρως αυτόματα και ρυθμίζει ξεχωριστά σε κάθε τροχό τη δύναμη απόσβεσης με ευφυή τρόπο. Με ένα άγγιγμα του διακόπτη AGILITY SELECT μεταδίδεται μια άλλη δύναμη: εξατομίκευση. Παράμετροι, όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων μόνο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS, της ανάρτησης και του τιμονιού, προσαρμόζονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Τέσσερα προγράμματα προσφέρουν πρόωση, ή μπορείτε να τη ρυθμίσετε εσείς εξατομικευμένα. Οικονομική, πολύ άνετη και ευέλικτη. Ή πολύ sport, στο πρόγραμμα «Sport+», με προοδευτική συμπεριφορά του συστήματος διεύθυνσης, σφιχτή, σπορτίφ ρύθμιση ανάρτησης και τροποποιημένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων. Δύο ακόμη προτιμήσεις Ανάρτηση AGILITY CONTROL. Αυτή η ανάρτηση, με το παθητικό σύστημα απόσβεσης με επιλογή, φροντίζει για εκπληκτική άνεση, καθώς η συμπεριφορά κύλισης, η απόσβεση κραδασμών και η ευστάθεια ρυθμίζονται ανάλογα με την ποιότητα οδοστρώματος. ESP Υποβοήθηση δυναμικής οδήγησης σε στροφές. Ιδιαίτερα κατά την επιτάχυνση σε στροφές, το σύστημα που βασίζεται στο ESP φροντίζει για μεγαλύτερη ευστάθεια και ασφάλεια. Εάν οι αισθητήρες ESP καταγράψουν τάση για υποστροφή, αυτή μπορεί να μειωθεί μέσω στοχευμένης επέμβασης των φρένων στην πλευρά του οχήματος που βρίσκεται στο εσωτερικό της στροφής.

33 31 Όραμά μας, η οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Mercedes-Benz Intelligent Drive. Το Mercedes-Benz Intelligent Drive σας υποστηρίζει, όταν δίνεται η ευκαιρία. Πάντα σε εγρήγορση, έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Επεμβαίνει, όταν χρειάζεται. Συγκρατεί, όταν είναι εφικτό. Αυτή η κυρίαρχη συμπεριφορά αποτελεί μέρος του προαιρετικού πακέτου Driving Assistance PLUS. Ένας συνδυασμός ευφυών συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, που ξεκουράζουν και υποβοηθούν τον οδηγό. Το DISTRONIC PLUS με σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης και Stop&Go Pilot σας βοηθά να διατηρείτε ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και να παραμένετε στη λωρίδα κυκλοφορίας. Το σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS PLUS με υποβοήθηση διασταυρώσεων και το φρένο PRE-SAFE μειώνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων πρόσκρουσης και σε διασταυρώσεις, καθώς και συγκρούσεων με πεζούς, ειδικά μέσα στην πόλη. Το σύστημα ενεργής υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και το σύστημα ενεργής υποβοήθησης «νεκρής» γωνίας ορατότητας παρέχουν υποστήριξη σε περίπτωση ακούσιας εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, όταν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με άλλα οχήματα. Τέλος, το PRE-SAFE PLUS διευρύνει το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE για προστασία σε περίπτωση επαπειλούμενης οπίσθιας πρόσκρουσης. DISTRONIC PLUS με υποβοήθηση διεύθυνσης και Stop&Go Pilot Χάρη στη νέα στερεοσκοπική κάμερα και τους πολλαπλούς αισθητήρες ραντάρ, αυτό το σύστημα υποβο ήθησης προνοεί. Υποστηρίζει τον οδηγό στη διατήρηση ασφαλούς απόστασης από το προπορευόμενο όχημα και της πορείας. Έτσι, προσφέρει στον οδηγό μεγάλη ανακούφιση σε μεγάλες διαδρομές και κατά την οδήγηση σε πυκνή κίνηση. Μάθετε περισσότερα Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου: Mercedes-Benz Intelligent Drive: η ομπρέλα, κάτω από την οποία συγκεντρώσαμε έξυπνες τεχνολογίες, που υποστηρίζουν ενεργά τον οδηγό και τον ξεκουράζουν. Ανακαλύψτε περισσότερα στη διεύθυνση

34 32 Συναρπαστικό, όμορφο, έξυπνο. Το προαιρετικό LED Intelligent Light System πείθει με επιχειρήματα. Με απαράμιλλη σχεδίαση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Κυρίως, όμως, προσφέρει περισσότερη ορατότητα και ασφάλεια. Στις διασταυρώσεις και τις στροφές τα φώτα διασταύρωσης προσαρμόζονται αυτόματα τις συνθήκες φωτισμού και οδήγησης. Το προαιρετικό προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης μεγάλης σκάλας φώτων ελέγχει τα φώτα έτσι, ώστε να μην ενοχλεί τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα, αλλά και να φωτίζει πάντα τέλεια το οδόστρωμα. Οι προβολείς LED High Performance, που διατίθενται προαιρετικά, προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα χάρη στην ευρεία κατανομή και το χρώμα του φωτός, που μοιάζει με το φως της ημέρας. Ο σχεδιασμός με τέσσερις κάμερες. Στη νέα C-Class με προαιρετική κάμερα 360. κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς, η περιοχή επιτηρείται με περισσότερα από δύο μάτια. Πρόκειται για τις τέσσερις δικτυωμένες κάμερες της κάμερας 360. Η κάμερα αυτή προσφέρει περιμετρική άποψη, καθώς ο οδηγός επιτηρεί το όχημα και τη γύρω περιοχή άνετα από την κεντρική οθόνη. Και δεν περνούν απαρατήρητα ούτε τα εμπόδια κάτω από τη γραμμή παραθύρου. Το προαιρετικό πακέτο Active parking assist διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και το παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα σε παράλληλες και κάθετες θέσεις. Ο οδηγός υποστηρίζεται κατά τη στάθμευση, τη διεύθυνση και, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επίσης κατά την πέδηση του οχήματος. Το προαιρετικό πακέτο στάθμευσης συμπληρώνει την προσφορά με μια κάμερα οπισθοπορείας, που διατίθεται ξεχωριστά.

35 33 Είναι όμορφο να οδηγείς μια Mercedes-Benz. Ως οι πρώτοι κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, έχουμε αναπτύξει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό ασφαλείας, για την αποφυγή ατυχημάτων, την καλύτερη αντίδραση σε κινδύνους και για τη μείωση των συνεπειών των ατυχημάτων. Για τους επιβάτες της Mercedes, αλλά και για όλους τους άλλους. Ασφαλής οδήγηση Το σύστημα ATTENTION ASSIST στο βασικό εξοπλισμό ενισχύει την ασφάλεια, κυρίως σε μεγάλες διαδρομές και στη νυχτερινή οδήγηση. Έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τυπικά σημάδια κόπωσης και την έλλειψη συγκέντρωσης, βάσει της οδηγικής συμπεριφοράς του οδηγού, και να τον προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά. Το σύστημα ενεργής υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας είναι σε θέση να αναγνωρίζει τυχόν ακούσια έξοδο από τη λωρίδα κυκλοφορίας, να προειδοποιεί οπτικά τον οδηγό με δονήσεις στο τιμόνι και, μέσω μονόπλευρης επέμβασης στα φρένα, να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα κυκλοφορίας. Οχήματα στη «νεκρή» γωνία ορατότητας το σύστημα ενεργής υποβοήθησης «νεκρής» γωνίας ορατότητας αποτρέπει έναν από τους κινδύνους στην κυκλοφορία. Έτσι, για παράδειγμα, κατά την αλλαγή λωρίδας, προ ειδοποιεί τον οδηγό και, μέσω μονόπλευρης επέμβασης στα φρένα, συμβάλλει στην αποφυγή τυχόν σύγκρουσης. Η ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και το σύστημα ενεργής υποβοήθησης «νκερής» γωνίας περιλαμβάνονται στο προαιρετικό πακέτο Driving Assistance Plus. Το COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS στο βασικό εξοπλισμό προειδοποιεί οπτικά τον οδηγό σε περίπτωση πολύ μικρής απόστασης από το προπορευόμενο όχημα ή κάποιο ακίνητο εμπόδιο. Εάν έχει αναγνωριστεί κίνδυνος σύγκρουσης, μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά στο φρενάρισμα του οδηγού και, σε περίπτωση έλλειψης αντίδρασης, να μειώσει αυτόνομα την ταχύτητα. Σε περίπτωση ατυχήματος Εάν ένας πεζός ή ποδηλάτης συγκρουστεί μετωπικά με ένα αυτοκίνητο, ανασηκώνεται το ενεργό καπό κινητήρα. Λόγω της μεγάλης απόστασης από τα μηχανικά συγκροτήματα στο χώρο κινητήρα δημιουργείται ένας επιπλέον χώρος παραμόρφωσης, για την έγκαιρη απορρόφηση της πρόσκρουσης και, κατά συνέπεια, τη μείωση του κινδύνου τραυματισμού. Σε περίπτωση ατυχήματος, πολλοί αερόσακοι προστατεύουν τους επιβάτες και, έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών: προσαρμοζόμενοι αερόσακοι και πλευρικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, αερόσακος γονάτων οδηγού, καθώς και αερόσακοι παραθύρων. Μετά από το ατύχημα Όλα τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz είναι όσο το δυνατόν καλύτερα κατασκευασμένα για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο κινητήρας μπορεί να σβήσει αυτόματα, να ενεργοποιηθεί το σύστημα αλάρμ και ο φωτισμός έκτακτης ανάγκης εσωτερικού, ενώ μπορεί να ξεκλειδωθεί το κεντρικό κλείδωμα. Τέλος, το ενσωματωμένο σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz, σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα COMAND Online, μπορεί να μεταδώσει δεδομένα θέσης GPS και σημαντικές πληροφορίες για το όχημα. Όμως ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα χρειαστεί ποτέ. Η ασφάλεια πάνω από όλα Στο Mercedes-Benz TechCenter θα βρείτε ενημερωτικές ταινίες με animations για σχεδόν όλες τις τεχνολογίες ασφαλείας. Είμαστε εδώ για σας Εάν χρειάζεστε βοήθεια στο δρόμο, καλέστε δωρεάν το 24ωρο Service της Mercedes-Benz στο Η ενσωματωμένη υπηρεσία τηλεματικής Mercedes-Benz Contact εφόσον είναι συνδεδεμένη με κινητό τηλέφωνο μπορεί να σας συνδέσει αυτόματα με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, καθώς και να μεταδώσει σχετικά στοιχεία για το όχημα και τη θέση.

36 34

37 35 Το διαδίκτυο άλλαξε τη ζωή μας. Τώρα αλλάζει και την οδήγησή μας. Mercedes-Benz Connect σημαίνει δικτύωση αυτοκινήτου και διαδικτύου σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα COMAND Online προσφέρονται συναρπαστικές, νέες δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα C-Class ως WLAN-hotspot, ώστε να μπορούν, για παράδειγμα, οι επιβάτες να δουλεύουν online σε φορητό υπολογιστή. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σημαντικών δεδομένων οχήματος ή GPS αυτόματα ή μέσω του πλήκτρου έκτακτης ανάγκης SOS άμεσα στο κατάλληλο κέντρο διάσωσης. Ή επίσης μπορείτε να λαμβάνετε ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτε, πληροφορίες για την κυκλοφορία μέσω του Live Traffic Information. Σε συνδυασμό με το προαιρετικά διαθέσιμο Audio 20 CD με Touchpad ή το COMAND Online έχετε στη διάθεσή σας ολοκαίνουριες εφαρμογές για ραδιόφωνο και ταξίδια. Χαρακτηριστικά infotainment με μια ματιά COMAND Online. Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, εικόνα, διαδίκτυο με το προαιρετικό σύστημα χειρισμού και ενδείξεων, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του αυτές και άλλες πολλές λειτουργίες. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση και έγχρωμες σε μια μεγάλη κεντρική οθόνη διαστάσεων 21,3 cm (8,4 ίντσες). Ο χειρισμός μέσω του νέου Touchpad με σύστημα αισθητήρων multitouch είναι απλός και ενστικτώδης. Audio 20 CD με touchpad. Αυτό το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση και επικοινωνία. Το Audio 20 CD με touchpad, σύνδεση στο διαδίκτυο, πλοήγηση, ραδιόφωνο, διπλό δέκτη και CD player επιτρέπει επίσης τη σύνδεση με κινητές συσκευές μέσω Bluetooth. Live Traffic Information. Η χρήση αυτής υπηρεσίας σε συνδυασμό με το COMAND Online επιτρέπει τη λήψη τρεχουσών και ακριβών πληροφοριών για την κυκλοφορία, για καλύτερη, δυναμική καθοδήγηση στον προορισμό και ακριβέστερους χρόνους άφιξης.

38 36 Οι αισθήσεις σε πρώτο πλάνο. Με το προαιρετικό πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου η νέα C-Class δημιουργεί μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα. Για αυτό φροντίζει ο διακριτικός, έμμεσος φωτισμός των χώρων ποδιών και των περιβλημάτων λαβών, καθώς και τα φωτιζόμενα στοιχεία στην κεντρική κονσόλα. Πρακτικό: το φως ανάγνωσης πίσω χώρου βρίσκεται στη λαβή συγκράτησης. Για περισσότερη ορατότητα και ασφάλεια, φροντίζουν επιπλέον τα φώτα αποβίβασης, καθώς και οι προειδοποιητικές λυχνίες σε όλες τις πόρτες. Περιλαμβάνεται στα πακέτα εσωτερικού εξοπλισμού AVANTGARDE, EXCLUSIVE και AMG Line. Φωτεινό παράδειγμα Επιβιβαστείτε και νιώστε σαν στο σπίτι σας με τον ευχάριστο, έμμεσο φωτισμό, με τα φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης, ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα ευεξίας σε όλο το εσωτερικό. Και για να ρυθμίζετε το φωτισμό ανάλογα με τις επιθυμίες σας, έχετε στη διάθεσή σας τρία διαφορετικά χρώματα και πέντε βαθμίδες έντασης φωτισμού.

39 37 Με σεβασμό στην ποιότητα ήχου. Καθίστε και απολαύστε το προαιρετικό ηχοσύστημα Burmester Surround. Εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα, από 13 ηχεία υψηλής ισχύος, έναν 9-κάναλο ενισχυτή DSP και ισχύ εξόδου 590 Watt. Τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους ηλεκτρονικά και ακουστικά στοιχεία, που μετατρέπουν το εσωτερικό σε αίθουσα συναυλιών. Τόσο στις μπροστινές, όσο και στις πίσω θέσεις, ο ήχος με τη λειτουργία surround είναι πραγματική απόλαυση. Κορυφαία μουσική απόλαυση, ακόμη και σε μικρές διαδρομές. Ευρυζωνικά ηχεία Ηχεία υψηλών συχνοτήτων Ηχεία μεσαίων συχνοτήτων Ηχεία frontbass Ενισχυτής

40 38 Ένα κλίμα ιδιαίτερης κομψότητας. Η προαιρετική πανοραμική συρόμενη ηλιοροφήμε τις μεγάλες επιφάνειές της, φροντίζει για μια ιδιαίτερα χαρούμενη και φιλική ατμόσφαιρα. Το πίσω μέρος αποτελείται από μια σταθερή, γυάλινη οροφή, ενώ μπροστά από μια ηλεκτρική γυάλινη συρόμενη οροφή. Δύο ηλεκτρικά προστατευτικά ρολά ηλίου χαρίζουν σκιά, όταν ο ήλιος καίει. Στη θέση ανύψωσης, η γυάλινη οροφή προσαρμόζεται αυτόματα σε τρεις βαθμίδες στην τρέχουσα ταχύτητα οδήγησης. Σε υψηλές ταχύτητες, η γυάλινη οροφή κατεβαίνει. Έτσι μειώνεται η ένταση θορύβου και η κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό. Αντίθετα, στις χαμηλές ταχύτητες, ανυψώνεται πάλι. Η τέλεια θερμοκρασία για κάθε διάθεση Τις ζεστές ημέρες, ο ενεργός αερισμός του προαιρετικού συστήματος κλιματισμού καθισμάτων ψύχει την επιφάνεια των μπροστινών καθισμάτων μέχρι να φτάσουν γρήγορα σε μια ευχάριστη θερμοκρασία, δημιουργώντας έτσι μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα. Τους κρύους μήνες, η ρυθμιζόμενη θέρμανση καθισμάτων φροντίζει για ζέστη ατμόσφαιρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το προαιρετικό σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC με τρεις ζώνες και τρία στυλ κλιματισμού, δημιουργεί μια εξατομικευμένη ατμόσφαιρα χαλάρωσης μέσα στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ρυθμίζουν ανεξάρτητα μεταξύ τους τη θερμοκρασία και την κατανομή αέρα. Όσο για το πίσω μέρος, η θερμοκρασία και η ποσότητα αέρα ρυθμίζονται ξεχωριστά. Το σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC προσφέρει εξατομικευμένη άνεση κλιματισμού για τον οδηγό και το συνοδηγό με 2 ζώνες κλιματισμού προαιρετικά στην C 180, στο βασικό εξοπλισμό για τους μεγαλύτερους κινητήρες. Η θερμοκρασία και η ποσότητα αέρα ρυθμίζονται ξεχωριστά σε κάθε πλευρά. Ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση, ο αέρας ψύχεται ή θερμαίνεται αυτόματα.

41 39 Με το προαιρετικό πακέτο AIR-BALANCE αναπνέετε φρέσκο, καθαρό αέρα, τον οποίο μπορείτε να αρωματίσετε όπως επιθυμείτε. Για τον καθαρισμό και τη μείωση συγκεκριμένων ιών, ο αέρας στο εσωτερικό εμπλουτίζεται με αρνητικά ιόντα οξυγόνου. Επιπλέον, ένα σύστημα φιλτραρίσματος με δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα λεπτής διήθησης καθαρίζει τον αέρα που εισχωρεί απ έξω μέσω του συστήματος κλιματισμού από τις δηλητηριώδεις εκπομπές όπως διοξείδιο του θείου, οξείδια του αζώτου ή αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Υπάρχουν τέσσερα αρωματικά χώρου εξαιρετικής ποιότητας, για να επιλέξετε το δικό σας, προσωπικό άρωμα. Η ένταση και η διάρκεια του αρώματος μπορούν να ρυθμιστούν, όπου αρχικά το άρωμα είναι διακριτικό και μόλις το κλείσετε, εξασθενεί γρήγορα. Δεν συσσωρεύονται μόρια αρώματος στις υφασμάτινες επιφάνειες. Όταν ενεργοποιείται το AIR-BALANCE, αυτό εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη.

42 40

43 41 Ιδιαίτερος. Ο βασικός εξοπλισμός. Η νέα C-Class, μια Mercedes-Benz στην αυθεντική μορφή της. Αυτό φαίνεται ήδη από τη μάσκα ψυγείου με το ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και τον εξοπλισμό, που αναδίδει κορυφαία ποιότητα. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσο όμορφη κι αν είναι, είναι απλώς η πρώτη εντύπωση. Θα βρείτε τον πλήρη βασικό εξοπλισμό στον τιμοκατάλογο, τον οποίο μπορείτε επίσης να δείτε online. Χαρακτηριστικά εξωτερικού Ανάρτηση AGILITY CONTROL με επιλεκτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών Επένδυση ψυγείου με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και δύο γρίλιες σε ματ ασημί «Iridium» Πίσω προφυλακτήρας με diffusor μαύρο Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Χαρακτηριστικά εσωτερικού Καθίσματα με επένδυση σε ύφασμα Aberdeen Διάκοσμος σε μαύρη βαφή piano 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε μαύρο δέρμα Πίνακας οργάνων σε μαύρο, δακτύλιοι αεραγωγών και κουμπιά σε ασημί χρωμίου Επένδυση οροφής σε ύφασμα γκρι «Crystal» Μαρσπιέ επιβίβασης μπροστά με επιγραφή «Mercedes-Benz»

44 42 Εκπληκτική. Πακέτα εξοπλισμού AVANTGARDE. Από την πρώτη ματιά, η νέα C-Class AVANTGARDE αφήνει έντονες εντυπώσεις. Απίστευτα διαφορετική, αλλά πάντα η ίδια, με λεπτομέρειες χρωμίου και διάκοσμο σε χρώμιο. Πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε γκρι «Himalaya», με ελαστικά 225/50 R 17 Ανάρτηση AGILITY CONTROL χαμηλωμένη, με επιλεκτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών Επένδυση ψυγείου με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και δύο γρίλιες σε ματ ασημί «Iridium» με λεπτομέρειες χρωμίου Πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Διάκοσμος χρωμίου σε προφυλακτήρες και πλευρικά μαρσπιέ Πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού Επένδυση σε συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Norwich με αποκλειστικά σχέδια στο κάθισμα Διάκοσμος από ανοιχτόχρωμο λειασμένο αλουμίνιο 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα nappa μαύρο Επάνω τμήμα πίνακα οργάνων σε μαύρο, κάτω τμήμα πίνακα οργάνων σε μαύρο ή μπεζ Silk Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με στρογγυλά όργανα σωληνωτής σχεδίασης και πλαίσιο σε ασημί χρωμίου Επένδυση οροφής σε ύφασμα γκρι «Crystal» ή «Porcelain» (διατίθεται προαιρετικά σε μαύρο) και πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου

45 43

46 44

47 45 Γοητευτική. Πακέτα εξοπλισμού EXCLUSIVE. Όπως πάντα, εκπέμπει μοντέρνα πολυτέλεια. Με έναν εξαιρετικά κομψό εξοπλισμό και κορυφαίας ποιότητας υλικά. Πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε ασημί Vanadium, με ελαστικά 225/50 R 17 Ανάρτηση AGILITY CONTROL με επιλεκτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών Κλασσική με το αστέρι Mercedes στο καπό κινητήρα, μάσκα ψυγείου με στοιχεία χρωμίου, πίσω πτερύγια σε μαύρο γυαλιστερό Πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Διάκοσμος χρωμίου σε προφυλακτήρες και πλευρικά μαρσπιέ Πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού Επένδυση σε συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA/ ύφασμα Nottingham με αποκλειστικά σχέδια στο κάθισμα Διάκοσμος σε ξύλο φλαμουριάς linestructure ανοικτό καφέ γυαλιστερό 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα nappa στο χρώμα του εξοπλισμού Επάνω τμήμα πίνακα οργάνων και διακοσμητικές λωρίδες σε συνθετικό δέρμα ARTICO με διακοσμητικές ραφές και πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με στρογγυλά όργανα σωληνωτής σχεδίασης και πλαίσιο σε ασημί χρωμίου

48 46 Αθλητική. Πακέτα AMG Line. AMG. Η συντομογραφία που δηλώνει δυναμική σχεδίαση. Η δυναμική AMG Line δείχνει επιβλητική από κάθε άποψη. Πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε γκρι «Titanium», γυαλιστερές, με ελαστικά 225/45 R 18 μπροστά και 245/40 R 18 πίσω Χαμηλωμένη sport ανάρτηση και σύστημα άμεσης διεύθυνσης DIRECT STEERING O εξοπλισμός AMG Styling αποτελείται από μπροστινές ποδιές AMG με sport αεραγωγούς και διάκοσμο σε χρώμιο, επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ AMG, πίσω ποδιές AMG με diffusor στο χρώμα του αμαξώματος Εξάτμιση με δύο εμφανείς απολήξεις για βενζινοκινητήρες/ πετρελαιοκινητήρες, στερεωμένες στον προφυλακτήρα Πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε γυαλιστερό αλουμίνιο Πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού Sport καθίσματα με επένδυση σε συνθετικό δέρμα ARTICO μαύρο, με διάτρητο κεντρικό τμήμα έδρας και πλάτης για αντίθεση Διάκοσμος από ανοιχτόχρωμο λειασμένο αλουμίνιο 3άκτινο sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, δέρμα nappa μαύρο, με βαθύ εντύπωμα στην περιοχή λαβής Επάνω τμήμα πίνακα οργάνων και διακοσμητικές λωρίδες σε συνθετικό δέρμα ARTICO με διακοσμητικές ραφές Επένδυση οροφής σε μαύρο ύφασμα και πακέτο εσωτερικού φωτισμού Sport πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα

49 47

50 48 R00 70R R48 R24 39R 80R 08R R11 Ζάντες. Από πρακτικής άποψης, οι ζάντες είναι απαραίτητες. Για πολλούς όμως, έχουν και συναισθηματική αξία: η επιλογή της ζάντας είναι σχεδόν η πιο καθοριστική για το αυτοκίνητο των ονείρων μας. Το καταλαβαίνουμε αυτό και, με την γκάμα που προσφέρουμε, η επιλογή αυτή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. ΒΑΣΙΚΟΙ και προαιρετικοί εξοπλισμοί R00 Χαλύβδινη ζάντα με κάλυμμα τροχού σχεδίασης 10 οπών και ελαστικά 205/60 R 16 (ελαστικά βασικού εξοπλισμού C 180) 39R Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε ασημί Vanadium, με ελαστικά 205/60 R 16 (βασικός εξοπλισμός C 220 BlueTEC και C 200) 70R Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε ασημί Vanadium, με ελαστικά 205/60 R 16 (προαιρετικός εξοπλισμός) 80R Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε γκρι «Himalaya», με ελαστικά 225/50 R 17 (μέρος του Πακέτου εξωτερικού εξοπλισμού AVANTGARDE) R48 Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό γκρι «Himalaya», με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικός εξοπλισμός ) 08R Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε ασημί «Vanadium», με ελαστικά 225/50 R 17 (μέρος του εξωτερικού πακέτου EXCLUSIVE)

51 49 R32 45R R AMG. R24 Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, 22R Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, 782 Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε σε ασημί «Vanadium», με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικός εξοπλισμός) R11 Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό γκρι «Himalaya», με ελαστικά 225/45 R 18 (ΜΑ) και 245/40 R 18 (ΠΑ)(προαιρετικός εξοπλισμός) γυαλιστερό γκρι «Titanium», με ελαστικά 225/45 R 18 (ΜΑ) και 245/40 R 18 (ΠΑ) (στο Πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού AMG Line). σε ασημί «Vanadium», με ελαστικά 225/50 R 17 (προαιρετικός εξοπλισμός) R32 Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε ασημί «Vanadium», με ελαστικά 225/45 R 18 (ΜΑ) και 245/40 R 18 (ΠΑ) (προαιρετικός εξοπλισμός) 45R Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 6 ακτίνων, σε γυαλιστερό γκρι «Himalaya», με ελαστικά 225/40 R 19 (ΜΑ) και 245/35 R 19 (ΠΑ)(προαιρετικός εξοπλισμός) 788 Ζάντες αλουμινίου AMG πολλαπλών ακτίνων, σε γυαλιστερό γκρι «Titanium», με ελαστικά 225/40 R 19 (ΜΑ) και 255/35 R 19 (ΠΑ) (προαιρετικός εξοπλισμός) 665 Ζάντες αλουμινίου AMG πολλαπλών ακτίνων, σε μαύρο γυαλιστερό, με ελαστικά 225/40 R 19 (ΜΑ) και 255/35 R 19 (ΠΑ) (προαιρετικός εξοπλισμός) Περισσότερες ζάντες θα βρείτε στο πρόγραμμα αξεσουάρ μας. Πληροφορίες για γνήσια αξεσουάρ Mercedes-Benz θα βρείτε στη διεύθυνση ή στον Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομένων & Επισκευαστών Mercedes-Benz.

52 50 Πέρα από τα αστέρια. Γνωρίστε ένα ολόκληρο σύμπαν. Οι υπηρεσίες της Mercedes-Benz. Πάντα αισθάνεστε ασφαλείς όταν βρίσκεστε στο τιμόνι μιας καινούριας Mercedes. Αν, παρ όλα αυτά, χρειαστείτε κάποτε βοήθεια, είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας σε όλη την Ευρώπη καλώντας τον αριθμό χωρίς χρέωση (εναλλακτικά μέσω του Mercedes-Benz Contact 2 ). Για να μπορείτε να διατηρείτε την κινητικότητά σας σε περίπτωση τεχνικής βλάβης, ατυχήματος ή βανδαλισμού ή ακόμα και σε περίπτωση ανεφοδιασμού με λάθος καύσιμο, έχετε πάντα μαζί σας το πακέτο κινητικότητας Mobilo Mercedes-Benz 3 που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. Αναλαμβάνει τα έξοδα, για παράδειγμα, για την επιτόπου βοήθεια, τη ρυμούλκηση ή για όχημα αντικατάστασης και όλα αυτά σε περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες για διάστημα έως 30 ετών 3. Επιπλέον, το Mobilo σας προσφέρει ειδικές παροχές κινητικότητας τα πρώτα τέσσερα χρόνια από την πρώτη ταξινόμηση του οχήματος κατά τις επισκέψεις σας στο συνεργείο στις περιπτώσεις εγγύησης και χαριστικής απόφασης. Απαλλαγείτε από έκτακτα έξοδα συνεργείου 4 : Το συμβόλαιο Service της Mercedes-Benz καλύπτει απρόβλεπτες επισκευές, συντηρήσεις ή αναλλώσιμα ανταλλακτικά, ανάλογα με το συμβόλαιο. Οι Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς της Mercedes-Benz βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για τα διαθέσιμα συμβόλαια Service και τους όρους. Mercedes-Benz Financial. Οδηγείτε μια Mercedes-Benz και ταυτόχρονα απολαμβάνετε ευέλικτη πληρωμή: Αυτή τη δυνατότητα σας προσφέρουν τα ελκυστικά προϊόντα leasing και χρηματοδότησης της Mercedes-Benz Financial σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορούμε να σας προσφέρουμε ασφαλιστικά πακέτα με εκτενή κάλυψη. Απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz για να ενημερωθείτε για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και όρους που ισχύουν. 1 Εναλλακτικά: Στην Ελλάδα για 24ωρο Service μπορείτε να καλείτε τον αριθμό Οι κλήσεις σταθερής τηλεφωνίας υπόκεινται σε χρεώσεις. 2 Οι κλήσεις από κινητό τηλέφωνο στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας υπόκεινται σε χρεώσεις. 3 Το Mobilo μπορεί να παρατείνεται από Service σε Service μετά τη λήξη της ισχύος του (τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση) έως και 30 έτη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. 4 Σύμφωνα με τους όρους των συμβολαίων Service Mercedes-Benz.

53 51 Γνωρίστε την ψηφιακή διάσταση της Mercedes-Benz όπου κι αν βρίσκεστε. Χάρη στις ειδικά προσαρμοσμένες παροχές για smartphone και ταμπλέτες μπορείτε να μπαίνετε στον κόσμο της Mercedes-Benz ακόμη και όταν βρίσκεστε καθ οδόν. Εκεί σας περιμένουν πληροφορίες για όλη την γκάμα προϊόντων, ποικίλες δυνατότητες ψυχαγωγίας και άμεση επαφή με διάφορες υπηρεσίες. Οι διαδραστικές οδηγίες χρήσης σας δίνουν, για παράδειγμα, τη δυνατότητα να γνωρίσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας με μια διαδραστική περιήγηση. Γνωρίστε λεπτομερώς τις λειτουργίες, εξετάστε τον εσωτερικό χώρο διεξοδικά ή ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα κάθε μοντέλου στον ιστότοπο της χώρας σας. Με την εφαρμογή «Mercedes-Benz Guides» μπορείτε να ανακαλύψετε τα κυριότερα χαρακτηριστικά κάθε οχήματος ακόμη και εκτός σύνδεσης. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Apple itunes Store (ios) καθώς και στο Google Play Store (για Android). Εξάλλου, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να διαβάζετε ψηφιακά τα τηλεοπτικά και ενημερωτικά μας μέσα. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση θα δείτε να ξεδιπλώνεται μπροστά σας ολόκληρος ο κόσμος της μάρκας. Κάντε κλικ για να μπείτε. Η μαγεία της Mercedes-Benz. Ένα αυτοκίνητο, το όνομα του οποίου φέρνει χαμόγελα παντού στον κόσμο, που πρωταγωνιστεί σε ταινίες και τραγουδιέται σε παγκόσμιες μουσικές επιτυχίες, είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο. Πώς καταφέραμε να φτάσουμε εδώ; Βιώστε την ιστορία της αυτοκίνησης τα τελευταία 125 χρόνια και κάντε μια συναρπαστική βόλτα στην ιστορία της αυτοκίνησης στο Μουσείο της Mercedes-Benz. Περισσότερα από 1500 εκθέματα σε τεραγωνικά μέτρα παρουσιάζουν τη μοναδική παράδοση και τη δύναμη καινοτομίας του εφευρέτη του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνονται μοναδικά κομμάτια όπως η παλαιότερη Mercedes του 1902 που διατηρείται ακόμη ή τα θρυλικά οχήματα τύπου gullwing. Καλωσορίσατε στο λίκνο της καινοτομίας: Τι θα ήταν η ιστορία της Mercedes-Benz χωρίς το μηχανοκίνητο αθλητισμό; Τι θα ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς τη Mercedes-Benz; Το πρώτο όχημα που κέρδισε σε αγώνες ταχύτητας διέθετε κινητήρα Daimler. Η πρώτη Mercedes ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα θρυλικά Ασημένια Βέλη ένας μύθος. Όσο ένδοξη είναι η ιστορία, τόσο συναρπαστικό είναι το παρόν: Η ομάδα MERCEDES AMG PETRONAS της Formula 1 και τα C-Coupé DTM Mercedes AMG αγωνίζονται κάθε σαββατοκύριακο για να κατακτήσουν βαθμούς και νίκες.

54 52 Τεχνικά χαρακτηριστικά. Πετρελαιοκινητήρες Βενζινοκινητήρες Διαστάσεις. C 220 BlueTEC και C 180 C 200 Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm³ Ονομαστική ισχύς¹ σε kw (hp) σε σ.α.λ. 125 (170)/ (156)/ (184)/5500 Ονομαστική ροπή στρέψης¹ σε Nm σε σ.α.λ. 400/ / / Κιβώτια ταχυτήτων Μηχ. κιβώτιο 6 σχέσεων 7G-TRONIC PLUS. Μηχ. κιβώτιο 6 σχέσεων 7G-TRONIC PLUS. Μηχ. κιβώτιο 6 σχέσεων 7G-TRONIC PLUS. Επιτάχυνση km/h σε δευτ. [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 7,7 [7,4] 8,2 [8,5] 7,5 [7,3] Τελική ταχύτητα σε km/h [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 234 [233] 225 [223] 237 [235] Διαστάσεις ελαστικών εμπρόσθιου/πίσω άξονα 205/60 R /60 R /60 R 16 Καύσιμο Diesel Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου² l/100 km αστικός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο] υπεραστικός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο] μικτός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο] 5,0 4,8 [5,5 5,3] 3,7 3,4 [3,9 3,6] 4,2 4,0 [4,5 4,3] 6,8 6,4 [7,4 6,8] 4,7 4,2 [5,0 4,6] 5,5 5,0 [5,8 5,4] 7,3 6,8 [7,2 6,8] 4,7 4,4 [4,7 4,4] 5,7 5,3 [5,6 5,3] Εκπομπές CO₂ ² σε g/km σε μικτό κύκλο [αυτόματο κιβώτιο] [ ] [ ] [ ] Κατηγορία εκπομπών³/αποδοτικότητας⁴ [αυτόματο κιβώτιο] Euro 6/A+ [Euro 6/A+] Euro 6/A [Euro 6/B] Euro 6/B [Euro 6/B] Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων, συμπ. ρεζέρβας, περ. σε l 41/7,0 41/7,0 41/7,0 Όγκος χώρου αποσκευών⁵ σε l Κύκλος στροφής σε m 11,22 11,22 11,22 Κενό βάρος 6 σε kg [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 1550 [1570] 1395 [1425] 1445 [1465] Μικτό βάρος σε kg [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 2115 [2135] 1960 [1990] 2010 [2030] Μήκος⁷/Πλάτος με καθρέπτες⁷ σε mm 4686/ / /2020 Μεταξόνιο⁷ σε mm Πλάτος ίχνους τροχών εμπρός⁷/πίσω⁷ σε mm 1584/ / / ¹ Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. ² Οι μετρήσεις έγιναν με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (Κανονισμός [ΕΚ] 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Υπόδειξη σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση: Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν είναι μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχήματος. ³ Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ⁴ Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του οχήματος. ⁵ Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 70/156/ΕΟΚ στην έκδοση 2000/40/ΕΚ. ⁶Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΕ στην έκδοση 95/48/ΕΕ (όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, μειώνοντας, κατά κανόνα, το ωφέλιμο φορτίο. ⁷ Οι αναφερόμενες διαστάσεις αποτελούν μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

55 Βασικός εξοπλισμός AVANTGARDE² 53 Επενδύσεις και διάκοσμος. Επενδύσεις Ύφασμα Aberdeen μαύρο Ύφασμα Aberdeen γκρι Crystal/μαύρο ARTICO 1 μαύρο ARTICO 1 μπεζ Silk/καφέ Espresso ARTICO 1 μπεζ Silk/μαύρο ARTICO 1 γκρι Crystal/μαύρο ARTICO 1 γκρι Crystal/μπλε Deep sea ARTICO 1 μαύρο Δέρμα μαύρο Δέρμα μπεζ Silk/μαύρο Δέρμα γκρι Crystal/μαύρο 2 Δέρμα μαύρο Δέρμα μπεζ Silk/καφέ Espresso Δέρμα γκρι Crystal/μπλε Deep sea Δέρμα μαύρο Δέρμα κόκκινο Cranberry/μαύρο Δέρμα γκρι Crystal/μαύρο ARTICO 1 /Ύφασμα Norwich μαύρο ARTICO 1 /Ύφασμα Norwich γκρι Crystal/μαύρο ARTICO 1 /DINAMICA 3 /Ύφασμα Nottingham μαύρο ARTICO 1 /DINAMICA 3 /Ύφασμα Nottingham μπεζ Silk/καφέ Εspresso ARTICO 1 /DINAMICA 3 /Ύφασμα Nottingham γκρι Crystal/μπλε Deep sea Διάκοσμος H07 Ξύλο φλαμουριάς linestructure καφέ γυαλιστερό 2 H09 Ξύλο μελιάς καφέ με νερά 2 H24 Ξύλο φλαμουριάς linestructure ανοικτό καφέ γυαλιστερό H80 Βαφή piano μαύρη 731 Ξύλο καρυδιάς καφέ γυαλιστερό Ξύλο μελιάς μαύρο με νερά Αλουμίνιο λειασμένο ανοικτόχρωμο 218 H Συνθετικό δέρμα ARTICO. 2 Προαιρετικός εξοπλισμός. 3 Μικροϊνες DINAMICA. 731 H07

56 EXCLUSIVE² AMG Line² H24 H H07 H

57 Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές 1 Βαφές designo 1 55 Βαφές αμαξώματος Ακρυλικές βαφές Μαύρο Λευκό «Polar» Μεταλλικές βαφές¹ Μαύρο «Obsidian» Γκρι «Tenorite» Ασημί «Iridium» Ασημί «Palladium» Καφέ «Citrine» Μπλε «Cavansite» Μπλε «Brillant»² Ασημί «Diamond» Βαφές designo designo λευκό «Diamond bright» designo κόκκινο «Hyacinth» μεταλλικό² ¹ Προαιρετικός εξοπλισμός. ² Προβλεπόμενη διάθεση από το 2ο τρίμηνο

58 Σχετικά με το περιεχόμενο του καταλόγου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο όχημα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές ή οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται στην εκτύπωση. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα της εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. Daimler AG, Mercedes str. 137, Stuttgart BC/MC /0314

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: CLS Coupé Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: η επιθυμία να την αποκτήσεις. Αρκεί μια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0276 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 0531 054V 055U 0581 0682 06P5 0724 0734 0807 0815 0877 0887 08U8 0903 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Coupé Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Justify nothing. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το νέο Astra είναι κάτι περισσότερο από το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά; Η B-Class. Όταν η οικογένεια μεγαλώνει και υποδέχεστε ένα νέο μέλος της, είστε εξαρχής προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο: η νέα B-Class προσφέρει ασφάλεια, αφού αναγνωρίζει εκ των προτέρων τι έκπληξη

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle

GLE Sport Utility Vehicle GLE Sport Utility Vehicle Αποπνέει επιτυχία, επιφυλάσσει πολλά περισσότερα. Πιο ευφυής, πιο προσεκτική και πιο προνοητική από ποτέ, η νέα GLE παρουσιάζει μια νέα εικόνα του SUV. Το σύστημα ανάρτησής της

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα