ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ"

Transcript

1 ΤΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ, ΤΩΝ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΣ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΩΡΟΙ: τμ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΩΡΟΙ: τμ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ 1. Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να διαθέτει και να προσφέρει όλα τα αναγκαία μηχανήματα και εργαλεία καθαρισμού. Αυτά θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, κατάλληλα για τη χρήση που προορίζονται κατά το δυνατό αθόρυβα και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση τόσο από άποψη λειτουργίας όσο και από εμφάνιση. Ο ανάδοχος υποχρεούται να αντικαθιστά αμέσως σε περίπτωση βλάβης τους τα ως άνω εργαλεία και μηχανήματα ώστε η εκτέλεση του εργοληπτικού έργου να είναι απρόσκοπτη. 2. Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να παρέχει όλα τα απαραίτητα απορρυπαντικά προϊόντα για την εκτέλεση των δημοπρατούμενων εργασιών. Αυτά θα πρέπει να είναι αποτελεσματικά και θα ελέγχονται για τη σύνθεση και την ποιότητά τους από το Νοσοκομείο. Δεν θα αναδύουν δυσάρεστες οσμές, δεν θα είναι τοξικά για τον άνθρωπο ή επιβλαβή για το περιβάλλον και δεν θα προκαλούν φθορές βραχυχρόνια ή μακροχρόνια στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό του Νοσοκομείου. Οι αναλογίες διάλυσης των καθαριστικών προϊόντων θα τηρούνται όπως καθορίζονται από την εταιρεία παραγωγής τους και σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων του Νοσοκομείου, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα κάθε χώρου. Τα απορρυπαντικά προϊόντα με καθαριστικές ιδιότητες θα είναι εγκεκριμένα από το Γενικό ημείο του κράτους (ΓΚ). Τα απορρυπαντικά προϊόντα που έχουν παράλληλα καθαριστικές και απολυμαντικές ιδιότητες θα είναι εγκεκριμένα και από το Γενικό ημείο του κράτους (ΓΚ) και από το Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Τα αναγκαία διαλύματα υποχλωριώδους νατρίου (NaCIO4%-5%) παρέχονται από τον ανάδοχο και θα φέρουν έγκριση είτε από το ΓΚ είτε από τον ΕΟΦ. Για τα προσφερόμενα απορρυπαντικά, θα προσκομισθούν (απαράβατος όρος) από τους διαγωνιζόμενους στην Τεχνική Προσφορά εμπορικά φυλλάδια, φύλλα δεδομένων ασφαλείας (MSDS) καθώς και

2 επικυρωμένα αντίγραφα βεβαιώσεων καταχώρησης από ΓΚ ή/και ΕΟΦ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία. 3. Οι εταιρείες παραγωγής αλλά και οι εταιρείες διάθεσης ή αντιπροσώπευσης των απορρυπαντικών προϊόντων θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν πιστοποιηθεί τουλάχιστον σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000 για την διασφάλιση της ποιότητας. Επιπλέον πιστοποιήσεις θα λαμβάνονται θετικά υπόψη. Πιστά αντίγραφα των πιστοποιήσεων αυτών πρέπει να προσκομισθούν στην Τεχνική Προσφορά του αναδόχου. 4. Τα αναγκαία απολυμαντικά προϊόντα που θα απαιτηθούν (όπως διαλύματα αλδεϋδών, διαλύματα αλκοολών, διαλύματα αλάτων τεταρτοταγούς αμμωνίου, ταμπλέτες χλωρο-ισοκυανουρικού νατρίου κλπ) θα παρέχονται από το Νοσοκομείο και θα χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του αναδόχου σύμφωνα με τις υποδείξεις της αρμόδιας Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων. 5. Οι χώροι στους οποίους θα χρησιμοποιούνται τα καθαριστικά ή απολυμαντικά διαλύματα, ο τρόπος εφαρμογής τους, η συχνότητα εναλλαγής τους κλπ θα καθορίζονται από την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων. Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να συμμορφώνεται σε οποιαδήποτε υπόδειξη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, και της Επιτροπής Ελέγχου Καθαριότητας. 6. Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να τηρεί όλους τους Ελληνικούς Νόμους που διέπουν τις σχέσεις του με το προσωπικό του δηλαδή να συμμορφώνεται πλήρως με την εργατική νομοθεσία και τις διατάξεις περί αμοιβών, ωραρίου εργασίας, κοινωνικών παροχών αποζημιώσεων εισφορών, κλπ όντας πλήρως και αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι των Ελληνικών Αρχών για την τήρηση κάθε υποχρέωσης που προκύπτει από αυτούς. 7. Ο ανάδοχος υποχρεούται να γνωστοποιεί στο απασχολούμενο προσωπικού του ότι: (α) Ουδεμία εξάρτηση και εργασιακή ή νόμιμη σχέση έχει με το Νοσοκομείο. (β) έναντι του προσωπικού ο ανάδοχος φέρει όλες τις εκ του νόμου και της συμβάσεως ποινικές ευθύνες και υποχρεώσεις. (γ) Το νοσοκομείο διατηρεί το δικαίωμα να ελέγχει πλήρως την συμπεριφορά (του προσωπικού αυτού) εντός των χώρων του νοσοκομείου όπου πρέπει να τηρείται τάξη, ησυχία.

3 8. Ο ανάδοχος υποχρεούται να εκπληρώνει όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις του έναντι του Δημοσίου των Ασφαλιστικών Οργανισμών και κάθε τρίτου σε σχέση με οτιδήποτε άπτεται της εργολαβίας καθαρισμού (π.χ. μισθοδοσία ή αποζημιώσεις προσωπικού κλπ). 9. Ο ανάδοχος υποχρεούται να χρησιμοποιεί αποκλειστικά προσωπικό το οποίο να είναι ασφαλισμένο στους αρμόδιους φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης κύριας και επικουρικής, διαφορετικά το Νοσοκομείο δεν θα επιτρέψει σε κανένα εργαζόμενο του να εργαστεί χωρίς την ασφάλιση αυτή. 10. Το προσωπικό του αναδόχου θα φέρει ομοιόμορφη ενδυμασία (στολή εργασίας) καθώς και υπόδηση (κλειστά αντιολισθητικά υποδήματα εργασίας). Τα ενδύματα θα είναι ποιότητας και χρώματος αποδοχής του Νοσοκομείου, και θα χορηγούνται στους εργαζόμενους σε επαρκή αριθμό ώστε η εμφάνισή του προσωπικού είναι καλή. Επίσης στο προσωπικό θα χορηγούνται τα προβλεπόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας. 11. Το προσωπικό οφείλει να είναι άψογο στη συμπεριφορά του προς το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου και τα όργανα του όσο και προς αυτούς που συναλλάσσονται μαζί του και ιδιαίτερα τους ασθενείς αλλά και προς τους τρίτους. Επίσης οφείλει να συμμορφώνεται κατά την εργασία του με τα ενδεικνυόμενα μέτρα Ασφαλείας και Υγιεινής, Πυρασφάλειας κλπ που πρέπει να τηρούνται. 12. Ο ανάδοχος υποχρεούται να αντικαθιστά αμέσως και χωρίς αντιρρήσεις κάθε μέλος του προσωπικού του το οποίο θα κριθεί από το Νοσοκομείο ως ακατάλληλο για (ανάρμοστη συμπεριφορά ή για οποιονδήποτε λόγο) μόλις ειδοποιηθεί σχετικά εγγράφως από το Νοσοκομείο. 13. Ο ανάδοχος υποχρεούται να αποκαθιστά αμέσως: Α. Κάθε έλλειψη ή παράλειψη ή πλημμελή εργασία που θα παρατηρείται και θα γνωστοποιείται σε αυτόν από τους υπεύθυνους του Νοσοκομείου. Β. Κάθε ζημιά που θα προκαλείται (κατά τον καθαρισμό) από προσωπικό του σε πράγματα του Νοσοκομείου, ενώ περίπτωση μη αποκατάστασης, θα παρακρατείται η αντίστοιχη χρηματική αξία από το οφειλόμενο εργοληπτικό τίμημα. 14. Ο ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί πάντοτε: Α. Τις εκάστοτε κείμενες διατάξεις σχετικά με την ασφάλεια και υγιεινή των εργαζομένων (Τεχνικός Ασφαλείας, Ιατρός Εργασίας).

4 Β. Τις εκάστοτε κείμενες διατάξεις σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων και ειδικότερα σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος. Γ. Τις εκάστοτε κείμενες διατάξεις σχετικά με την υγιεινή των εργαζομένων και ειδικότερα τους αναγκαίους εμβολιασμούς. 15. Ο ανάδοχος υποχρεούται να απασχολεί υπεύθυνους επόπτες εργασιών που θα παρευρίσκονται καθημερινά στο έργο. Οι επόπτες θα ελέγχουν τον προγραμματισμένο καθαρισμό σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, την τήρηση συχνότητας και ωραρίου πραγματοποίησης του, θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους του Νοσοκομείου για την άμεση αντιμετώπιση πιθανόν προβλημάτων κλπ. Ουσιαστικό καθήκον τους θα είναι η εποπτεία του προσωπικού (προϊστάμενοι βάρδιας). Ο ανάδοχος πρέπει να απασχολεί δύο (2) επόπτες πλέον των καθαριστών-στριών. 16. Ο ανάδοχος υποχρεούται να εκτελεί το έργο με τρόπο που δεν ενοχλεί τη λειτουργία και την ησυχία του νοσοκομείου, καθώς και την ασφάλεια των ασθενών, επισκεπτών και προσωπικού (ενδεικτικά προειδοποιητικές πινακίδες «ΔΑΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ» κλπ). 17. Το Νοσοκομείο υποχρεούται να παρέχει στον ανάδοχο χώρο για την ασφαλή αποθήκευση μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών που χρησιμοποιούνται στο έργο. Επίσης παρέχει τις αναγκαίες ποσότητες νερού και ηλεκτρισμού για τη διενέργεια των καθαρισμών. Τέλος το Νοσοκομείο ως κύριος του έργου θα παραχωρήσει χώρο, για την ενδιαίτηση και την ανάπαυση (ΠΔ 16/1996 άρθρο 10 παράρτημα 1, παράγρ.18 και 21.1) του προσωπικού καθαριότητας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για την Ασφάλεια και Υγιεινή των Εργαζομένων.

5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΟΣ Καθαρισμός Ή ξεσκόνισμα επιφανειών Απολύμανση Διατήρηση καθαριότητας Σκούπισμα πλύσιμο Απομάκρυνση διάσπαρτων σκουπιδιών Καθαρισμός κάδων απορριμμάτων Βαθύς εξονυχιστικός καθαρισμός Καθαρισμός υαλοπινάκων Τοπικό καθάρισμα δαπέδου Αφαίρεση γραφημάτων ΟΡΙΣΜΟΣ Η φυσική απομάκρυνση των ανόργανων και οργανικών ρύπων από όλες τις επιφάνειες του χώρου και του εξοπλισμού. Γίνεται με την χρήση υγρών πανιών και απορρυπαντικών διαλυμάτων. Πέρασμα με υγρό πανί ή άλλο υλικό που αφήνει την επιφάνεια καθαρή και χωρίς στίγματα, χρησιμοποιώντας κατάλληλες ουσίες καθαρισμού, όπως ενδείκνυται Η σωστή χρήση απολυμαντικών προϊόντων ουσιών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ν.Λ. Οι συνεχείς έλεγχοι και εργασίες που επαναλαμβάνονται όταν απαιτείται ώστε η καθαριότητα να διατηρείται στο απαιτούμενο επίπεδο. Σκούπισμα με υφασμάτινη σκούπα ή ηλεκτρική σκούπα ή πανέτα μιας χρήσης για τους χώρους εντός του Νοσοκομείου ή για τη συλλογή διάσπαρτων σκουπιδιών, σκόνης, ακαθαρσιών κλπ. Πλύσιμο με νερό και κατάλληλο απορρυπαντικό ώστε να καθαρίζονται και να απομακρύνονται οι λεκέδες Συλλογή διάσπαρτων σκουπιδιών και αντικειμένων με σκούπισμα ή με τα χέρια και την χρήση γαντιών και απόθεση τους σε πλαστικές σακούλες, αποκομιδή και απομάκρυνση από το χώρο Πέρασμα των επιφανειών τους και των δοχείων τους με υγρό πανί για την απάλειψη στιγμάτων, κηλίδων και οσμών και αντικατάσταση του σάκου με καθαρό Καθαρισμός επιφανειών με χρήση σκληρής βούρτσας (με το χέρι ή μηχανικά) ή/ και εκτόξευση νερού υπό πιεση και τη χρήση χημικών απορρυπαντικών κατάλληλης σύνθεσης για την απάλειψη ακαθαρσιών και συσσωρευμένων ρύπων ρήση κατάλληλου καθαριστικού υγρού για τζάμια και απομάκρυνση ακαθαρσιών, σκόνης και λεκέδων με τρίψιμο Απομάκρυνση κηλίδων ρύπων, αυτοκόλλητων και ουσιών κολλώδους φύσεως με τη χρήση των κατάλληλων χημικών ουσιών, εάν αυτές είναι απαραίτητες Αφαίρεση γραφημάτων από επιφάνειες με τη χρήση κατάλληλων χημικών ουσιών οι οποίες δεν καταστρέφουν το υλικό της επιφάνειες ή το τελείωμα της και καθαρίζουν την επιφάνεια της χωρίς έντονα ίχνη Αποκόλληση τσίχλας Απομάκρυνση τσίχλας και παρόμοιων κολλωδών ουσιών και κηλίδων με την μέθοδο «ψύξης και απόξεσης» όταν ενδείκνυται Στέγνωμα Γυάλισμα Σφουγγάρισμα Στέγνωμα επιφανειών μετά από πλύσιμο, με τη χρήση υφάσματος, σφουγγαρίσματος, στεγνωτήρα με αέρα άλλων ενδεικνυόμενων μέσων Γυάλισμα επιφανειών με στεγνό ύφασμα ή τσόχα ή βούρτσα μετά από το πλύσιμο, ώστε να είναι καθαρές και χωρίς λεκέδες Απομάκρυνση περιστασιακών απορριμμάτων με σφουγγαρίστρα, νερό και απορρυπαντικό κατάλληλης

6 σύνθεσης για την αφαίρεση ακαθαρσιών και συσσωρευμένης βρωμιάς ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Όλο το προσωπικό του ανάδοχου πρέπει να γνωρίζει και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στη καθημερινή και στη γενική καθαριότητα: Α ΓΕΝΙΚΑ 1. Η καθαριότητα σε όλους τους χώρους πρέπει να αρχίζει από τα καθαρότερα σημεία και να προχωράει προς τα πιο ρυπαρά 2. Σε ραγίσματα, αρμούς και γωνίες συγκεντρώνεται σκόνη και βρωμιά που είναι οπτικά δυσάρεστη ενώ όταν οι περιοχές αυτές είναι υγρές ενθαρρύνουν τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Τα σημεία αυτά πρέπει να καθαρίζονται επιμελώς. 3. Πρέπει να ελέγχονται οι ψευδοροφές διότι το κενό διάστημα βοηθά την συσσώρευση σκόνης αλλά διευκολύνει και την πρόσβαση πτηνών. 4. Για τις εμφανείς κηλίδες αίματος, ή άλλων βιολογικών υγρών σε επιφάνεια: Η κηλίδα καλύπτεται με χαρτοβάμβακα εμποτισμένο με αδιάλυτη χλωρίνη (ελάχιστη συγκέντρωση διαλύματος υποχλωριώδους νατρίου ppm) για χρόνο περίπου 10 λεπτών. Η κηλίδα και το απολυμαντικό απομακρύνονται με απορροφητική πετσέτα (χαρτοβάμβακα) πάντα φορώντας γάντια, και στη συνέχεια καθαρίζεται η επιφάνεια με τον συνήθη τρόπο. 5. Όλοι οι χώροι πρέπει να σκουπίζονται πριν από το σφουγγάρισμα εκτός στους χώρους των μονάδων και των χειρουργείων οι οποίοι θα σκουπίζονται με την μέθοδο «υγρής σάρωσης». 6. Απαγορεύεται αυστηρά το σκούπισμα με κοινή σκούπα, γιατί φορτίζει την ατμόσφαιρα με μικρόβια. 7. Όπου χρησιμοποιείται κοινή σκούπα (μόνο για εξωτερικούς χώρους) θα πρέπει να βρέχεται με νερό πριν το σκούπισμα και κατά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διατηρείται νοτισμένη καθ όλη τη διάρκεια του σκουπίσματος. 8. Το σκούπισμα στο νοσοκομείο να γίνεται μόνο με υφασμάτινη σκούπα η οποία θα πλένεται σε πλυντήριο και θα στεγνώνει καθημερινά ή σκούπα από υλικό μιας

7 χρήσεως (ειδική πανέττα μιας χρήσεως) ή με ηλεκτρική σκούπα αρίστης ποιότητας με ειδικά φίλτρα αυξημένης ασφάλειας. 9. Τα απολυμαντικά δεν αναμιγνύονται ποτέ με άλλα απορρυπαντικά, γιατί μπορεί να χάσουν την απολυμαντική τους δράση ή να δημιουργήσουν χημικές ενώσεις και αναθυμιάσεις. 10. Να χρησιμοποιούνται οι σωστές δοσολογίες του καθαριστικού προϊόντος ή του απολυμαντικού. Η υπερδοσολογία αφήνει υπολείμματα ενώ η μικρή ποσότητα δεν καθαρίζει σωστά. 11. Η σφουγγαρίστρα σε όλους τους χώρους να χρησιμοποιείται κάθε πρωί καθαρή και στεγνή και ποτέ να μην τοποθετείται / παραμένει μέσα στον κουβά στο τέλος της εργασίας. 12. Ο εξοπλισμός (τα τροχήλατα) να είναι επισημασμένος με την ονομασία του χώρου δηλαδή του τμήματος που χρησιμοποιείται. 13. Το νερό των κάδων σφουγγαρίσματος θα αλλάζεται από δωμάτιο σε δωμάτιο. 14. Απαγορεύεται η γενικευμένη χρήση γαντιών. Δεν πρέπει οι καθαριστές να αγγίζουμε με λερωμένα γάντια, πόρτες, πόμολα, καρέκλες, τηλέφωνα, κρεβάτια κλπ. 15. Τα κλιμακοστάσια καθημερινά ελέγχονται και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (λεκέδες, τσίχλα, διαφημιστικά αυτοκόλλητα, σκουπίδια, δαχτυλιές σε πόρτες και τζάμια κλπ), διενεργείται άμεσα καθαρισμό τους. 16. Σε δωμάτιο ασθενούς με λοιμώδες νόσημα πρέπει να υπάρχουν στην αποθήκη ξεχωριστά πανιά και σφουγγαρίστρα. Μετά την αποχώρηση του ασθενούς απορρίπτονται. Β ΤΡΟΠΟΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Ι. ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΠΛΟΥ ΚΟΥΒΑ Το set σφουγγαρίσματος αποτελείται από δύο κουβάδες: Μπλε, που χρησιμοποιείται για το σφουγγάρισμα Κόκκινο, που χρησιμοποιείται για το ξέβγαλμα Ο στίφτης βρίσκεται πάντα στην πλευρά του κόκκινου κουβά ώστε να φορτίζεται με μικρόβια μόνο ο συγκεκριμένος κουβάς. Μπλε κουβάς : 16 λίτρα νερό και απορρυπαντικό ή απολυμαντικό. Κόκκινος κουβάς : 12 λίτρα νερό καθαρό μόνο.

8 ΟΔΗΓΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΥΒΑ 1 ο : Βουτάτε τη σφουγγαρίστρα στον μπλε κουβά και σφουγγαρίζετε μικρή επιφάνεια 2 ο : Στύβετε στο κόκκινο κουβά και στη συνέχεια καθαρίζετε ένα τμήμα του πατώματος. 3 ο :Ξεπλένετε τη σφουγγαρίστρα στο κόκκινο κουβά και στύβετε καλά 4 ο :Βουτάτε την σφουγγαρίστρα στον μπλε κάδο και σφουγγαρίστε μικρή επιφάνεια 5 ο :Βουτάτε στον κόκκινο κάδο, ώστε να ξεπλυθεί. Συνεχίζετε με την ίδια σειρά. 6 ο :Για να συνεχίσετε το σφουγγάρισμα της επιφάνειας, συνεχίζουμε με το 1 ο βήμα. Λοιπές οδηγίες: Α. Μετά το τέλος της εργασίας η σφουγγαρίστρα πρέπει να πλένεται σε καθαρό διάλυμα απορρυπαντικού, ξεβγάζεται σε καθαρό νερό και τοποθετείται σε διάλυμα χλωρίνης αραιωμένη 1:5 για χρόνο λεπτών. Β. Μετά ξεπλένεται και αφήνεται να στεγνώσει ανάποδα. Γ. Πρέπει να υπάρχουν επαρκείς σφουγγαρίστρες διαθέσιμες σε κάθε τμήμα για να υπάρχει δυνατότητα να στεγνώσουν καλά. Δ. Σε κάθε βάρδια πρέπει να χρησιμοποιείται στεγνή σφουγγαρίστρα. Ε. Οι κουβάδες πλένονται μετά το τέλος της εργασίας με διάλυμα χλωρίνης 2% και γυρίζοντας ανάποδα στεγνώνουν καλά. ΙΙ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΛΙΚΕΙΤΟΡ Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται με πανέττα επαναχρησιμοποιούμενη και κάδο, ή σύστημα ρυθμιζόμενης ροής εμποτισμού της πανέττας με έτοιμο διάλυμα. ΙΙΙ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1. Καθαρίζονται οι πανέττες σφουγγαρίσματος σε πλυντήριο (όχι στο χέρι), σύμφωνα με τις οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας και της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων. 2. Οι κάδοι νερού μέσα και έξω με διάλυμα χλωρίνης 2% και τοποθετούνται ανάποδα για να στεγνώσουν. Δεν παραμένει η σφουγγαρίστρα μέσα στον κάδο. 3. Καθαρίζονται καλά οι βάσεις των κάδων και τα τροχήλατα που περιέχουν τα υλικά καθαριότητας. 4. Καθαρίζονται οι χώροι που φυλάσσεται ο εξοπλισμός για την καθαριότητα. 5. Τα χοντρά γάντια πλένονται καλά και αφήνονται για να στεγνώσουν.

9 6. Τα γάντια μιας χρήσεως, μετά το τέλος της εργασίας πετιούνται στα μολυσματικά απορρίμματα. 7. Μετά την αφαίρεση των γαντιών αμέσως μετά πλένονται τα χέρια. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ Να βρίσκονται πάντα ανηρτημένες στους χώρους των καθαριστών/στριών. 1. Η σφουγγαρίστρα αλλάζει κάθε πρωί και δεν θα φυλάσσεται ποτέ στον κουβά. 2. Η σφουγγαρίστρα που χρησιμοποιείται στα W.C. του κοινού να μην χρησιμοποιείται σε άλλους χώρους. 3.Το νερό των κάδων να αλλάζεται από θάλαμο σε θάλαμο. 4. Όταν σφουγγαρίζετε χρησιμοποιείται πάντοτε την κίτρινη πινακίδα, στην οποία αναγράφεται: «ΠΡΟΣΟΗ ΥΓΡΟ ΔΑΠΕΔΟ» 5.Γάνται μιας χρήσεως φοράτε για τη συλλογή αίματος και σε θάλαμο, όπου νοσηλεύεται ασθενής με λοιμώδη νόσο. 6. Οι σάκοι απορριμμάτων δένονται πάντα με σφιγκτήρες. 7. Στο τέλος της εργασίας σας καθαρίζετε: 1) Τους κάδους του νερού, εξωτερικά και εσωτερικά, καθώς και τις βάσεις τους. 2) Τα τρόλεϊ που περιέχουν τα υλικά καθαριότητας. 3) Τα φίλτρα από τις ηλεκτρικές σκούπες 4) Την αποθήκη που φυλάσσεται ο εξοπλισμός για την καθαριότητα. ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Επιφάνειες: ρώμα κάδου χρώμα πανιών μπλε: θάλαμοι δωμάτια Νοσηλείας ρώμα κάδου χρώμα πανιών πράσινο: γραφεία σαλόνια ρώμα κάδου χρώμα πανιών κίτρινο: νιπτήρες ντουζιέρες πλακάκια ρώμα κάδου χρώμα πανιών κόκκινο: τουαλέτες

10 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ» ΣΚΟΠΟΣ Η διατήρηση άριστου επιπέδου καθαριότητας σε χώρους όπου νοσηλεύονται ασθενείς η οποία έχει μεγάλη σημασία για τους ασθενείς και το προσωπικό. Οι προκαθορισμένες οδηγίες και οι διαδικασίες καθώς και η διεξαγωγή ποιοτικών ελέγχων απαιτούν αυστηρή συμμόρφωση. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ένας «γενικός» ή «καθημερινός» καθαρισμός δωματίου ασθενούς απαιτείται για την απομάκρυνση των μικροοργανισμών. Οι καθαρισμός πρέπει να απομακρύνει και όχι να ανακατανέμει τη σκόνη, τα σωματικά υγρά και τους μικροοργανισμούς. Η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων (Ε.Ν.Λ.) πρέπει να επιτηρεί και να ελέγχει την μεθοδολογία και την συχνότητα καθαρισμού και τα αποτελέσματα με εργαστηριακούς ελέγχους. Σε περιπτώσεις επιδημιών εφαρμόζονται επιπρόσθετες διαδικασίες εφόσον το κρίνει απαραίτητο η Ε.Ν.Λ. Μέθοδος «καθημερινού» καθαρισμού δωματίου Αερισμός δωματίου όταν δεν υπάρχει κεντρικός κλιματισμός Σκούπισμα δωματίου με υφασμάτινη ή ηλεκτρική σκούπα ή μιας χρήσεως πανέττα Καθαρισμός σε έπιπλα, πόρτες δωματίου, χειρολαβές, φωτισμό άνωθεν κλίνης, μηχανήματα ενδοεπικοινωνίας, τηλεφωνικής συσκευής, φωτιστικών, κάδρων, κουδουνιών ασθενών, στηριγμάτων ορών. Καθαρισμός της παρακλίνιας μονάδας (κρεβατιών & κομοδίνων) Ξεσκόνισμα σε αναπηρικές πολυθρόνες και καθίσματα του δωματίου Ελέγχονται και αφαίρεση από αποτυπώματα των χεριών από όλες τις επιφάνειες Σφουγγάρισμα του δαπέδου με τη μέθοδο του διπλού κουβά. Μέθοδος «γενικού» καθαρισμού δωματίου Αερισμός δωματίου όταν δεν υπάρχει κεντρικός κλιματισμός

11 Σκούπισμα δωματίου με υφασμάτινη ή ηλεκτρική σκούπα ή μιας χρήσεως πανέττα Με χρήση σκάλας καθαρισμός τοίχος και των καλυμμάτων κλιματισμού Καθαρισμός καλύμματος φωτισμού ανά τρίμηνο Καθαρισμός πλαισίων παραθύρου και πόρτας, οι ρόδες κλίνης και κομοδίνου Καθαρισμός επίπλων, θυρών δωματίου, χειρολαβών, φωτισμού άνωθεν κλίνης, μηχανήματα ενδοεπικοινωνίας, τηλεφωνικής συσκευής, φωτιστικών, κάδρων, κουδουνιών ασθενών, στηριγμάτων ορών. Καθαρισμός αδιάβροχου στρώματος και αναποδογύρισμα Αντικαθίστανται λερωμένες κουρτίνες σε παραβάν, παράθυρα, μπαλκονόπορτες, όταν απαιτείται (πλύσιμο κουρτινών κάθε εξάμηνο) Ξεσκόνισμα με υγρό πανί σε εσωτερικά περβάζια των παραθύρων Καθαρισμός σε αναπηρικές πολυθρόνες και καθίσματα του δωματίου Καθαρισμός σε υφασμάτινα καθίσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα Καθαρισμός σε όλα τα αποτυπώματα των χεριών από όλες τις επιφάνειες. Σφουγγάρισμα σχολαστικά τα δάπεδα με τη μέθοδο του διπλού κουβά Η γενική καθαριότητα γίνεται το ίδιο σχολαστικά σε όλους τους χώρους ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου του κάθε Νοσοκομείου. ΟΔΗΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ» Αδειάζετε τα απορρίμματα χρησιμοποιώντας τα κόκκινα ελαστικά γάντια. Σαπουνίζετε τα καλάθια των απορριμμάτων, και φροντίζετε για το καλό ξέβγαλμα με νερό και στέγνωμα με το κόκκινο πανί. Καθαρισμός λεκάνης Σαπουνίζετε εξωτερικά την λεκάνη ρησιμοποιείστε στην πορσελάνη τη σκληρή πλευρά του σφουγγαριού με στόχο την απομάκρυνση της πέτρας που δημιουργείται ή χρησιμοποιείστε κομμάτι μαλακό σύρμα (πλαστικό) για μια χρήση για αφαίρεση δύσκολων εμφανών οργανικών ρύπων. Ξεβγάλετε τη λεκάνη με ζεστό νερό Στεγνώστε με το κόκκινο πανί Καθαρισμός νιπτήρα Σαπουνίστε το νιπτήρα

12 Ξεβγάλετε το νιπτήρα με άφθονο ζεστό νερό Στεγνώστε με το κίτρινο πανί Σκουπίστε εξωτερικά τη θήκη χειροπετσετών και την σαπουνοθήκη. Καθαρισμός δαπέδου Σκουπίστε το δάπεδο Καθαρίζετε το σοβατεπί Με σκούπα αναρρόφησης μαζεύονται τα νερό από το δάπεδο Σφουγγαρίστε με τη μέθοδο του διπλού κουβά μετά τον μηχανικό καθαρισμό Οι χώροι υγιεινής μετά τον καθαρισμό απολυμαίνονται με χλωρίνη ή το καθορισμένο απολυμαντικό από την Ε.Ν.Λ. Περιοδικός απαραίτητος έλεγχος κάθε 2-3 ώρες ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ ΣΚΟΠΟΣ Η διατήρηση άριστου επιπέδου καθαριότητας σε χώρους που έχουν χαρακτηριστεί ως υψηλού κινδύνου όπως τα μαγειρεία, έχει μεγάλη σημασία για τους ασθενείς. Οι προκαθορισμένες οδηγίες και οι διαδικασίες καθώς και η διεξαγωγή ποιοτικών ελέγχων απαιτούν αυστηρή συμμόρφωση. ΓΕΝΙΚΑ Ο καθαρισμός του χώρου είναι καθημερινός και συνεχής, ενώ ο γενικός μηχανικός καθαρισμός γίνεται κάθε 15 ημέρες. Ο καθημερινός έλεγχος γίνεται από τον υπεύθυνο Κουζίνας, ενώ παράλληλους ελέγχους κάνει το Γραφείο Επιμέλειας και το Γραφείο Ελέγχου Λοιμώξεων. Την ευθύνη του Γενικού Καθαρισμού έχει το γραφείο Επιμέλειας και ο προϊστάμενος του χώρου. ΟΔΗΓΙΕΣ - Το τροχήλατο καθαρισμού είναι αποκλειστικά και μόνο για τα μαγειρεία. - Ο καθαρισμός των μαγειρείων γίνεται μετά το πέρας της βραδινής διανομής φαγητού. - Η σειρά των εργασιών καθαρισμού έχει ως εξής: 1. Σκουπίζεται πάντα με ηλεκτρική σκούπα υψηλής απορροφητικότητας με ενισχυμένο φίλτρο.

13 2. Καθαρίζονται και απολυμαίνονται οι τοίχοι με χρήση σκάλας, αρχίζοντας από ψηλά προς τα χαμηλά. 3. Καθαρίζονται και απολυμαίνονται οι ψευδοροφές, καπάκια κλιματισμού και τα καπάκια φωτισμού. 4. Καθαρίζονται και απολυμαίνονται όλες οι επιφάνειες του χώρου (πάγκους, τροχήλατα, εξωτερικές επιφάνειες ψυγείων, πλυντηρίων, ντουλαπιών). 5. Επιβάλλεται η συχνή αλλαγή του νερού. 6. Καθαρισμός πάγκων εργασίας και νεροχυτών. 7. Πλένονται με απορρυπαντικό και ξεβγάζονται και στεγνώνουν όλοι οι κάδοι των απορριμάτων. 8. Καθαρισμός εστιών και λοιπού εξοπλισμού κουζίνας. 9. Καθαρίζονται, απολυμαίνονται και στεγνώνουν όλα τα τροχήλατα των ερμαρίων αποθήκευσης φαγητού. 10. Καθαρισμός φίλτρων - Βύθισμα σε δοχείο με ζεστό νερό να απομακρυνθούν τα λίπη και το καθαριστικό. - Παραμονή για περίπου μια ώρα. - Ξέβγαλμα με άφθονο νερό. - Στέγνωμα και τοποθέτηση στη θέση τους. - Σφουγγαρίζεται το δάπεδο με μηχανή τριβής. - Ο καθαρισμός επαναλαμβάνεται εντός της ημέρας, όποτε απαιτείται. Γενικός καθαρισμός. Ο γενικός καθαρισμός της κουζίνας γίνεται με το προσωπικό καθαρισμού. Η συχνότητα είναι ανάλογη με το φόρτο εργασίας της κουζίνας και το επίπεδο του καθημερινού καθαρισμού. Οι εργασίες γενικού καθαρισμού περιλαμβάνουν: - Καθαρισμό και πλύσιμο φίλτρων κλιματισμού. - Καθαρισμό και πλύσιμο φίλτρων απαγωγών. - Πλύσιμο τοιχοποιίας πλακιδίων με ισχυρό απορρυπαντικό για λίπη. - Πλύσιμο πάγκων και νεροχυτών. - Γενικό καθαρισμό αποθηκών. - Πλύσιμο κάδων απορριμάτων. - Πλύσιμο τροχών όλων των τροχήλατων κουζίνας (τραπέζια, καρότσια μεταφοράς δίσκων, πιατοθήκες κλπ.) - Γενικό καθαρισμό λοιπών βοηθητικών χώρων. - Σκούπισμα και μηχανικό πλύσιμο δαπέδων και σχαρών δαπέδων.

14 Η εργασία γενικού καθαρισμού ΔΕΝ περιλαμβάνει τον εξοπλισμό κουζίνας παρά είναι καθήκον του προσωπικού του Γραφείου Διατροφής. ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ 1. Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. 2. Μετακίνηση των αντικειμένων χωρίς να αλλάζονται οι θέσεις τους. 3. Καθαρισμός ραφιών. 4. Καθαρισμό και απολύμανση: - Ράφια - Τοίχους - Πόρτες - Καπάκια φωτισμού - ώρους πίσω από αντικείμενα - Καθαρισμός ψυγείων μόνο εξωτερικά με μαλακό σφουγγάρι 5. Σφουγγάρισμα δαπέδου με μηχανή τριβής 6. Ο καθαρισμός των ψυγείων γίνεται εξωτερικά μόνο με μαλακό σφουγγάρι. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ «ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ» ΣΚΟΠΟΣ Η διατήρηση άριστου επιπέδου καθαριότητας στον χώρο των πλυντηρίων του ακάθαρτου ιματισμού και διακίνησης του καθαρού ιματισμού (εκτός των ρούχων ασθενών). Οι προκαθορισμένες οδηγίες και οι διαδικασίες καθώς και η διεξαγωγή ποιοτικών ελέγχων απαιτούν αυστηρή συμμόρφωση. ΓΕΝΙΚΑ Ο καθημερινός καθαρισμός του χώρου είναι καθημερινός, ιδιαίτερη σημασία δίνεται κατά το τέλος της καθημερινής εργασίας των πλυντηρίων. Γενική καθαριότητα γίνεται μία φορά το μήνα και σε μέρα που δεν λειτουργεί (π.χ. χώρος των πλυντηρίων Σάββατο). Ο καθημερινός έλεγχος γίνεται από τον Προϊστάμενο του γραφείου Ιματισμού, ενώ παράλληλους ελέγχους κάνει το γραφείο επιστασίας και το γραφείο ελέγχου λοιμώξεων. Την ευθύνη του γενικού καθαρισμού έχει ο προϊστάμενος του χώρου και το γραφείο επιστασίας.

15 ΟΔΗΓΙΕΣ - Το τροχήλατο καθαρισμού είναι αποκλειστικά και μόνο για τα πλυντήρια. - Ο καθαρισμός γίνεται μετά το τέλος των εργασιών. - Η σειρά των εργασιών έχει ως εξής: 1. Καθαρισμός των πάγκων εργασίας με υγρό πανί, καθαριστικό και ξέβγαλμα. 2. Καθαρισμός των χαμηλών επιφανειών του εξοπλισμού. 3. Καθαρισμός βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, τουαλέτες κλπ.) με τις συνήθειες οδηγίες. 4. Καθαρισμός δαπέδων με σκούπισμα πρώτα με ηλεκτρική σκούπα υψηλής απορροφητικότητας και μηχανικό πλύσιμο δαπέδων. 5. Αποκομιδή τυχόν απορριμμάτων και καθαρισμός των κάδων. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΩΡΟΥ 1) Καθαρισμός εξαερισμού εξωτερικά με πανιά μιας χρήσεως ή καθαριστικό καθώς και λοιπών σωληνώσεων. 2) Καθαρισμός τοιχοποιίας (σκούπισμα και ξαράχνιασμα τοίχων αφαίρεση τοπικών λεκέδων πλύσιμο με μάκτρον ή σφουγγάρι). 3) Καθαρισμός φωτισμού (ξεσκόνισμα πλύσιμο με πανί). 4) Καθαρισμός εσωτερικά και εξωτερικά τζαμιών (και πλαισίων). 5) Καθαρισμός όλου του εξοπλισμού. 6) Γενική καθαριότητα βοηθητικών χώρων με τις συνήθεις οδηγίες. ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Καθαρισμός αεραγωγών εξαερισμού (ανά 3μηνο ή εξάμηνο ανάλογα με τις ανάγκες σύμφωνα με την υπόδειξη του προϊσταμένου του χώρου). ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ» Η διαδικασία αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων ακολουθεί την ίδια διαδικασία για τους δύο τύπου απορριμμάτων: μολυσματικά και οικιακού τύπου. Ο διαχωρισμός γίνεται από το προσωπικό του Νοσοκομείου. Αναφέρεται ότι τα μολυσματικά απορρίμματα συλλέγονται σε κόκκινους σάκους, που χρησιμοποιούνται τα ειδικά χάρτινα κυτία σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Το προσωπικό καθαριότητας είναι υπεύθυνο για την περισυλλογή, τη μεταφορά και τη σωστή αποθήκευση των απορριμμάτων. Η αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων από τους χώρους συγκέντρωσής τους γίνεται σε καθημερινή βάση σε καθορισμένες από την Επιτροπή καθαριότητας ώρες.

16 Οι σάκοι συλλογής απορριμμάτων αφού γεμίσουν μέχρι τα ¾ πριν μεταφερθούν δένονται καλά με ειδικούς πλαστικούς σφιγκτήρες που δεν ξανανοίγουν. Αν κάποιος σάκος έχει διαρροή υγρών, τοποθετείται σε δεύτερο του ιδίου χρώματος που και αυτός δένεται καλά. Οι σάκοι συλλογής που τοποθετούνται σε κάδους απορριμμάτων δεν επαναχρησιμοποιούνται δεν αδειάζονται αλλά κάθε φορά αντικαθίστανται με καθαρούς. Οι κόκκινες σακούλες (μολυσματικά απορρίμματα) τοποθετούνται στο χώρο ακαθάρτων και ακολουθούν τις οδηγίες του νοσοκομείου ανάλογα με τον τρόπο διάθεσης των μολυσματικών απορριμμάτων. Ο χώρος διατηρείται σχολαστικά καθαρός. Οι κόκκινες σακούλες να είναι βαρέως τύπου από ανθεκτικό πλαστικό. Το πλύσιμο των χεριών τους είναι απαραίτητο για τους απορριμματοφορείς αμέσως μόλις βγάλουν τα γάντια τους και όταν τελειώσουν τη μεταφορά των απορριμμάτων. Οι ανελκυστήρες που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά απορριμμάτων, θα υποδειχθούν από τα Γραφεία Επιστασίας, καθαρίζονται αμέσως μετά τις ώρες μεταφοράς απορριμμάτων που προαναφέρθηκαν. ΣΥΝΟΤΗΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑ ΩΡΟ Κάτωθι παρατίθενται ενδεικτικοί πίνακες συχνοτήτων εκτέλεσης εργασιών καθαριότητας για τα βασικότερα είδη χώρων των Νοσοκομείων. Οι πίνακες αυτοί θα οριστικοποιηθούν κατά την εγκατάσταση αναδόχου με τη συνεργασία της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και της Επιτροπής Καθαριότητας. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙ ΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Αερισμός δωματίων Σκούπισμα Σφουγγάρισμα Καθαρισμός κρεβατιών, κομοδίνων τραπεζιδίων ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙ Α ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΤΗΣΙΑ

17 Καθαρισμός τηλ. Συσκευών, φωτιστικών, καλοριφέρ Καθαρισμός ντουλαπιών Αποκομιδή απορριμάτων Καθαρισμός απολύμανση νιπτήρων Σκούπισμα σφουγγάρισμα βεραντών Γενικός καθαρισμός WC ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Σκούπισμα σφουγγ. Απολύμανση ειδών υγιεινής Αποκομιδή απορριμάτων Τοποθέτηση χαρτιών υγείας και σαπουνιού Γενικός καθαρισμός ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΩΝ Σκούπισμα σφουγγάρισμα Καθαρισμός επίπλων, συσκευών, ντουλαπιών Αποκομιδή απορριμμάτων Γενικός καθαρισμός ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Σκούπισμα σφουγγάρισμα Αποκομιδή απορριμμάτων WC Προσωπικού Γενικός καθαρισμός ΣΑΛΟΝΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Καθάρισμα επίπλων και καθισμάτων Άδειασμα & πλύσιμο δοχ. Απορριμμάτων Σκούπισμα σφουγγάρισμα δαπέδου Ψύκτης νερού πλύσιμο, γυάλισμα, απολύμανση 3

18 Γενικός καθαρισμός ΚΟΙΝΟΡΗΣΤΑ WC ΒΟΗΘ. ΩΡΟΙ Σκούπισμα σφουγγάρισμα Γενικός καθαρισμός ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Καθαρισμός τζαμιώνπλαισίων-πρεβαζιών (εσωτερικά) Καθαρισμός τζαμιώνπλαισίων-πρεβαζιών (εξωτερικά) Καθαρισμός εξωτερικών τζαμιών με ανυψωτικά μηχ. Αφαίρεση τοποθέτηση κουρτινών Βαθύς καθαρισμός στίλβωση δαπέδου 2 2 2

19 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Σκούπισμα-Σφουγγάρισμα-Απολύμαση Καθαρισμός επίπλων, συσκευών, ντουλαπιών, φωτιστικών, καλοριφέρ Αποκομιδή Απορριμμάτων WC προσωπικού Καθαρισμός- απολύμανση νιπτήρων Γενικός καθαρισμός ΚΟΙΝΟΡΗΣΤΟΙ ΩΡΟΙ Σκούπισμα- σφουγγάρισμα δαπέδου Καθάρισμα επίπλων και καθισμάτων Άδειασμα & πλύσιμο δοχ. Απορριμμάτων Ψύκτης νερού πλύσιμο, γυάλισμα, απολύμανση Κοινόχρηστα WC Καθαρισμός απολύμανση νιπτήρων Καθαρισμός εξωτερικού χώρου Γενικός καθαρισμός ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΩΡΟΙ Σκούπισμα σφουγγάρισμα δαπέδου Καθαρισμός επίπλων, συσκευών, ντουλαπιών, φωτιστικών, καλοριφέρ Αποκομιδή απορριμμάτων Καθαρισμός WC Γενικός καθαρισμός ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Καθαρισμός τζαμιών πλαισίων πρεβαζιών (εσωτερικά) Καθαρισμός τζαμιών πλαισίων πρεβαζιών (εξωτερικά) Αφαίρεση τοποθέτηση κουρτινών Βαθύς καθαρισμός στίλβωση δαπέδου ΚΑΘΗΜΕΡΙ ΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜ Α ΕΒΔΟ ΜΑΔΙΑ ΙΑ ΜΗΝΙΑ ΙΑ ΕΤΗΣΙ Α Για τις εξωνοσοκομειακές δομές η συχνότητα και ο τρόπος καθαρισμού και ο αριθμός των εργαζομένων, θα ορίζεται κάθε μήνα από τον προϊστάμενο Επιστασίας και τη Υπεύθυνη Τομεάρχισσα.

20 ` ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΗΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣΦΕ- ΡΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) 1. Τρόλλεϋ ορόφου καθαριστριών 2. Καρότσια σφουγγαρίσματος 3. Μηχανές απορρόφησης σκόνης 4. Μηχανές απορρόφησης υγρώνσκόνης 5. Μηχανές πλύσης μοκετών χαλιών 6. Περιστροφικές μηχανές μονού δίσκου 7. Πλυντήριο-στεγνωτήριο 8. Αμαξίδια μεταφοράς απορριμμάτων 9. Σφουγγαρίστρες 10. Σφουγγαράκια 11. Ξεσκονόπανα 12. Γάντια χοντρά κουζίνας 13. Γάντια χοντρά για βαριές εργασίες 14. Σακούλες απορριμμάτων 15. Σκάλες 16. Λάστιχα νερού 17. Μπαλαντέζες 18. Πινακίδες «ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΑΠΕΔΟ» 19. Αυτοκινούμενα Σάρωθρα εξωτ. ώρων 20. Ανυψωτικό μηχάνημα καθ.τζαμιών

21 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣΦΕ- ΡΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) 1. Απορρυπαντικό (ρη ουδέτερο) γενικής χρήσης 2. Απορρυπαντικό (ρη αλκαλικό) γενικής χρήσης 3. Απορρυπαντικό (ρη αλκαλικό) δύσκολων ρύπων 4. Απορρυπαντικό (ρη αλκαλικό) χώρων υγιεινής 5. Απορρυπαντικό (ρη όξινο) χώρων υγιεινής 6. Διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου (4-5%) 7. Καθαριστικό τζαμιών, καθρεπτών 8. Καθαριστικό χαλιών και μοκετών 9. Καθαριστικό γυαλιστικό μεταλλικών επιφανειών 10. Αφαλατικό γυαλιστικό μεταλλικών επιφανειών 11. Γυαλιστικό ανοξείδωτων επιφανειών 12. Μεταλλική παρκετίνη δαπέδων μαρμάρου PVC 13. Αυτογυάλιστη παρκετίνη για δάπεδα από Linoleum 14. Αφαιρετικό παρκετίνης δαπέδων μαρμάρου PVC 15. Aφαιρετικό παρκετίνης για δάπεδα μόνο από Linoleum Στον πίνακα προσφερόμενων καθαριστικών προϊόντων, διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι ανάδοχοι πλέον των υλικών που καταγράφονται, θα πρέπει να συμπεριλάβουν και το κόστος που απαιτείται για χαρτί υγείας, υγρό σαπούνι χειρός και χειροπετσέτες, ώστε να καλύπτονται οι διακόσιες δέκα εννέα (219) τουαλέτες που βρίσκονται στους χώρους.

22 Για την υλοποίηση του έργου θα απασχοληθούν: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3ΩΡΗ ΑΠΑΣΟΛΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ 12 5ΩΡΗ ΑΠΑΣΟΛΗΣΗ ΩΡΗ ΑΠΑΣΟΛΗΣΗ ΩΡΗ ΑΠΑΣΟΛΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΣΑΒ/ΚΑ & ΑΡΓΙΕΣ 3ΩΡΗ ΑΠΑΣΟΛΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ 9 5ΩΡΗ ΑΠΑΣΟΛΗΣΗ ΩΡΗ ΑΠΑΣΟΛΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ 2 Τα παραπάνω ωράρια θα κατανεμηθούν ως εξής: ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΑ ΒΑΡΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΝΥΤΕΡΙΝΟ ΩΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΩΡΑΡΙΟ ΑΤΟΜΑ ΩΡΑΡΙΟ ΑΤΟΜΑ ΩΡΑΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΑΡΣΗ - ΠΑΘ-ΕΡΓ ΓΕΜΕΛΕΙΟ ΣΥΓΓΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΓΙΩΤΕΙΟ ΑΓ. ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

23 16 ΑΤΟΜΩΝ ΝΟΣΟΚ. ΗΜΕΡΑΣ ΤΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝ ΥΠ + ΤΡΑΠΕΖ ΓΕΜΕΛΕΙΟΣ ΓΡ. ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΨΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΨΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΙΟ- ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΛΙΚΟΥ ΕΞΩΤ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΙ ΩΡΟΙ ΚΛΠ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΩΡΙΣΜΟΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΑ ΒΑΡΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ & ΑΡΓΙΕΣ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΝΥΤΕΡΙΝΟ ΩΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΩΡΑΡΙΟ ΑΤΟΜΑ ΩΡΑΡΙΟ ΑΤΟΜΑ ΩΡΑΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΑΡΣΗ - ΠΑΘ-ΕΡΓ ΓΕΜΕΛΕΙΟ ΣΥΓΓΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΓΙΩΤΕΙΟ ΑΓ. ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΟΣΟΚ. ΗΜΕΡΑΣ ΤΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

24 ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ 1 ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ 2 ΚΟΙΝ ΥΠ + ΤΡΑΠΕΖ ΓΕΜΕΛΕΙΟΣ ΓΡ. ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΨΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΨΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΟΛΗ ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΙΟ - ΕΞΙΑΤΡ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΙ ΩΡΟΙ ΚΛΠ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΩΡΙΣΜΟΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/809/16-01-2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Όλο το προσωπικό της καθαριότητας πρέπει να γνωρίζει καλά και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στην

Διαβάστε περισσότερα

23.370,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

23.370,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» Ν.Π.Δ.Δ. ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343,124 61 ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΪΔΑΡΙ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ: 213 2046170-171 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α

ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/1043 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΤΔΜ Α. ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ( controls,2 αίθουσες)

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΤ & ΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΤΔΜ Α. ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (control rooms)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΤ & ΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΤΔΜ Α. ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (control rooms) Διεύθυνση Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς Περιφερειακός Τομέας Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/1391 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΣΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ/ΠΤΚΕ» ΤΕΥΧΟΣ 6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΣΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ/ΠΤΚΕ» ΤΕΥΧΟΣ 6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΣΜ - 11170 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ/ΠΤΚΕ» ΤΕΥΧΟΣ 6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ 11170 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΤKΕ ΚΑΙ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου 1. Εισαγωγή Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 39/17 Φ.800/110/Σ.175/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΕΦΝ/ΔΕΑ Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών χώρων ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου Λ Αθηνών 72 185 47, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «Καθαρισμός εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΣΣΜ/ΠΤ Ε/ 9240

ΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΣΣΜ/ΠΤ Ε/ 9240 ΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΣΣΜ/ΠΤ Ε/ 9240 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ Ε ΡΑΣ ΤΟΥ ΠΤ Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΤΙΡIΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΥΤ ΑΧΕΛΩΟΥ ΤΟΥ ΥΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ο καθαρισµός των εσωτερικών χώρων θα γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΕΑ

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 83/18 Φ.800/317/Σ.498/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ATTIKHΣ Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΣΜ-3170 ΤΕΥΧΟΣ 4

ΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΣΜ-3170 ΤΕΥΧΟΣ 4 ιεύθυνση Συστήµατος Μεταφοράς ΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΣΜ-3170 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καθηµερινός καθαρισµός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της ΕΗ Α.Ε./ ΣΜ (συνολικού εµβαδού 8.090,10 τ.µ. και 25.000 τ.µ. αντίστοιχα)

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΕΑ

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 39/17 Φ.800/110/Σ.175 /17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ATTIKHΣ Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Η καθαριότητα των χώρων θα εκτελείται καθημερινά καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Η καθαριότητα των χώρων θα εκτελείται καθημερινά καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συχνότητα εργασιών καθαρισμού Η καθαριότητα των χώρων θα εκτελείται καθημερινά καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Συγκεκριμένα οι εργασίες καθαρισμού θα εκτελούνται ως εξής: Υαλοπίνακες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΠΔΥ

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΠΔΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 10/17 Φ.600/10/Σ.10/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ/ΔΠΔΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ Α ΜΗΕ Α.Ε./ ΣΣΜ (ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑ ΟΥ 7.200 Τ.Μ. ΚΑΙ 25.000

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕ2Ψ469ΗΙΖ-ΒΝ0 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

ΑΔΑ: ΒΕ2Ψ469ΗΙΖ-ΒΝ0 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Αθήνα 29.3.2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Αρ. Πρωτ.: 500502 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου - Ηπείρου Σμύρνης 1, 26222, Πάτρα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 ΕΡΓΟ : «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ-Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριότητας Υποσταθµών και ΚΥΥΤ

Καθαριότητας Υποσταθµών και ΚΥΥΤ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Καθαριότητας Υποσταθµών και ΚΥΥΤ 1. Οι εργασίες για την καθαριότητα που θα εκτελούνται είναι λεπτοµερώς οι εξής: 1.1. Χώρος Κτηρίου Ελέγχου Άδειασµα καλάθων αχρήστων και σταχτοδοχείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α ΜΗΕ) /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α ΜΗΕ) /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α ΜΗΕ) /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΛΠΩΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙ Η 29 ΤΚ. 54636 -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Καθαριότητα

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.ΔΗ.Π.ΑΛ Α.Ε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 25 & ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 12 ΑΛΙΜΟΣ 174 55 ΤΗΛ: 210-9850311, 210-9850313 FAX: 210 9850827 Άλιμος, 18-1-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Οι προς καθαρισμό χώροι του Κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, επί των οδών Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, Καλλιθέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ,, Μsc, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΝΛ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ,, Μsc, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΝΛ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΖΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Μsc, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΝΛ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ,, Μsc, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΝΛ ΝΙΤΤΑ ΜΑΡΙΑ, ΕΠΟΠΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α ΜΗΕ) ΣΣΜ/ΚΠΒΕ/Περιφερειακός Τοµέας Β. Ελλάδας ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Α) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Οι χώροι που θα καθαρίζονται και βρίσκονται εντός των ορίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ (ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ)

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ (ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ε.Κ.Α.Β. Χαλκίδα 16/05/2014 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α/Α EΓΚΡΙΣΗΣ 3268 16/5/2014 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας ) ΕΤΗΣΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΧΑΛΚΙ ΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κρατίνου

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ

Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 10/17 Φ.600/10/Σ.10/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τεχνικές Προδιαγραφές καθαρισμών ΚΕΦΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ» ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ» Οι χώροι που ανατίθενται στον ανάδοχο είναι: I. Όλοι οι χώροι του Νοσοκομείου, Εσωτερικοί Εξωτερικοί. Επίσης, κλιμακοστάσια, ανελκυστήρες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 16ο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ''

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 16ο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ'' ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 16ο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ'' ΕΙ ΟΣ :ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ CPV :90911200-8 Σύνολο εσωτερικών χώρων 10.288 τ.µ Σύνολο εξωτερικών χώρων 150 τ.µ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΙ ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Ιωάννινα, Αρ. πρωτ.: ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Ιωάννινα, Αρ. πρωτ.: ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ιωάννινα, Αρ. πρωτ.: 14-5-2018 1083 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Νεομ. Γεωργίου 1 Συν. Πεντέλης Ταχ. Κωδ. : 45332, Ιωάννινα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20/10/ /11/ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝ ΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩ Ν

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20/10/ /11/ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝ ΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩ Ν ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20/10/2015 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΕ 121/27-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ με αριθμό ΔΕΕΔ-12 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «Καθαρισμός γραφείων, κυλικείου, εστιατορίου, αποθηκών, αυλής και υαλοπινάκων των κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 1. Απολύμανση χώρων και αντικειμένων 2. Καθάρισμα τοίχων από αποτυπώματα και λεκέδες 3. Πόρτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Δημοτικός Κήπος, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41777-8, site :www.chania.gr, e-mail: d-perιvallon@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 24/8/2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 24/8/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ε.Κ.Α.Β. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 24/8/2012 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΕ 64/24-8- 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

9.1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 10 ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΥΛΑΚΙΑ 31 Α' ΟΡ. 31/32/33 ΙΣΟΓΕΙΟ 31 34 WC 35 41 42 43 44 51 61 72 73 74 81 91 92 95 101 102

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ»

«ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 01/17 Φ.600/01/8253/Σ.57//19-01-17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Λευκάδα, 21-02-2014 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Καθαρισμού των κτιριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Δράμα 7-9- 2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ. 7734

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Δράμα 7-9- 2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ. 7734 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Δράμα 7-9- 2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ. 7734 ΘΕΜΑ: «Ανάρτηση προδιαγραφών προς διαβούλευση στο Site του Νοσοκομείου» Δημόσια διαβούλευση Τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ (CPV:90911000-6) ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 120.000,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. O ανάδοχος πρέπει απαραίτητα να διαθέτει συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α ΜΗΕ) /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΛΠΩΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙ Η 29 ΤΚ. 54636 -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ 1. - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Αντικείμενο της παρούσας

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1α. Ενδεικτικό πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών - Ορισμός και συχνότητα των εργασιών καθαρισμού. Αίθουσες

Παράρτημα 1α. Ενδεικτικό πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών - Ορισμός και συχνότητα των εργασιών καθαρισμού. Αίθουσες Σπίτι τ Ευρωπαϊκή Ένωσ: Συνολική επιφάνεια των χώρων εργασία και κοινόχρηστων χώρων (συνολική επιφάνεια: 1.470 m²) Πόλη και διεύθυνση: Λεωφόρο Βύρωνο 30, 1096 Λευκωσία, Κύπρο Ενδεικτικό πρόγραμμα παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ Π/Υ Π/Υ ΠΡΟ ΦΠΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙEΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝ ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ ,00 12.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ Π/Υ Π/Υ ΠΡΟ ΦΠΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙEΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝ ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ ,00 12. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟ 22/17 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝ ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ, Π/Υ 12.000,00 ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΦΠΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) Αιγιαλείας 52 151 25 Μαρούσι Αττικής Αθήνα, 04/03/2015 Αριθμ. Πρωτ.: 61 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

2.742m 2, 290 m 2. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.. A-1. ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ) ΧΩΡΟΣ: ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΑΘΠΛΟΓΙΚΗ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΩΔ.: ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: ΘΑΛΑΜΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, Χανιά Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, Χανιά Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ταχ.Κώδικας: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, Χανιά 73135 2821341778 2821341771 g-perivallon@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΤΕΥΧΟΣ 4 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΤΕΥΧΟΣ 4 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε.» α. υρραχίου 89 & Κηφισού - Αθήνα (κεντρικό κτίριο Α ΜΗΕ), β. υρραχίου 81 & Σµόλικα - Αθήνα (κτίριο ΠΛΤ) γ. Αγίας Άννας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Δημοτικός Κήπος, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41777-8, site :www.chania.gr, e-mail: d-perιvallon@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΔΕΟΔ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΔΕΟΔ Θεσσαλονίκη, 3 Ιανουαρίου 2017 Αρ. Πρωτ. : 21411 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΔΕΟΔ Έχοντας υπόψη: 1. τις διατάξεις του N.717/1977 (ΦΕΚ Α 297) «Περί ιδρύσεως Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου»,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘ. 1/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ CPV 90911200-8

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘ. 1/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ CPV 90911200-8 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ - ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ» ΔΗΜ. ΣΟΥΤΣΟΥ 21 ΑΘΗΝΑ 115 21 Αθήνα : 24/4/2015 Γραφείο Προμηθειών Αριθ. Πρωτ. : 1226 ΤΗΛ.

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 14SYMV002062766 2014-05-22 Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Υγείας 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας- Γενικό Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Η Π Α Μ Μ Α Κ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Σ Ν.Π.Δ.Δ. ΟΔΟΣ: ΙΑΚΩΒΑΤΩΝ 43 ΑΘΗΝΑ 11144 Αθήνα, 07-08-2018 ΤΗΛ: 213.2042100 Αρ.πρωτ.οικ.8150

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΠΑΙΔΕΙΑΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κλαδισός, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41790, site

Διαβάστε περισσότερα

9ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β.

9ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. 9ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεσσαλονίκης Ημερομηνία 11/09/2012 ΣΤΟΙΧ ΕΙΑ ΕΝΤΟ ΛΗΣ/ ΔΙΑΚ ΗΡΥΞ ΗΣ ΑΕ 357 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδος ή υπηρεσίας) 1) Καθαριότητα κτιρίου Τομέα Πιερίας (Κατερίνης ). Εσωτερικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ - ΑΙΓΙΑΛΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ - ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Δημοτικός Κήπος, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41777-8, site :www.chania.gr, e-mail: d-perιvallon@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο.ΣΥ. Α.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο.ΣΥ. Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο.ΣΥ. Α.Ε. Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. Η προδιαγραφή αυτή καθορίζει τις τεχνικές απαιτήσεις για τον εσωτερικό και εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Α. Λουτρά, τουαλέτες. Β. Κλιμακοστάσια

Α. Λουτρά, τουαλέτες. Β. Κλιμακοστάσια ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 1. Απολύµανση χώρων και αντικειµένων 2. Καθάρισµα τοίχων από αποτυπώµατα και λεκέδες 3. Πόρτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α ΜΗΕ) /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΛΠΩΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙ Η 29 ΤΚ. 54636 -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτηµα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ηµεροµηνία : 05-09-12 11-9-12 #3.247,20 # / 23-07-12

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτηµα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ηµεροµηνία : 05-09-12 11-9-12 #3.247,20 # / 23-07-12 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β Παράρτηµα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ηµεροµηνία : 05-09-12 ΣΤΟΙ- ΧΕΙΑ ΕΝΤΟ- ΛΗΣ/ ΙΑΚΗ- ΡΥΞΗΣ 1. Α.Ε. Γ7 / 23-07-12 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ανάδειξη συνεργείου καθαριότητας για το κτήριο του ΕΚΑΒ στην Άµφισσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Αντικείμενο διαγωνισμού αποτελεί ο καθαρισμός των κτηρίων, που αναφέρονται στο συνημμένο στη διακήρυξη πίνακα,

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Αντικείμενο διαγωνισμού αποτελεί ο καθαρισμός των κτηρίων, που αναφέρονται στο συνημμένο στη διακήρυξη πίνακα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Αντικείμενο διαγωνισμού αποτελεί ο καθαρισμός των κτηρίων, που αναφέρονται στο συνημμένο στη διακήρυξη πίνακα, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής, για τον καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ημερομηνία : 18-09-14

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ημερομηνία : 18-09-14 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β ΛΑΜΙΑΣ Ημερομηνία : 18-09-14 ΣΤΟΙ- ΧΕΙΑ ΕΝΤΟ- ΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗ- ΡΥΞΗΣ 1. Α.Ε. Γ23 / 18-09-14 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ανάδειξη συνεργείου καθαριότητας για το κτήριο του ΕΚΑΒ στη Λαμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 09-11-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 000002 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ Άρτα, 24 Μαρτίου 2015 Προς: ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 589 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός : ,40 (καθαρή αξία 9.989,84 + ΦΠΑ 24%: 2.397,56 ) Χρηματοδότηση: ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ- ΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3

Προϋπολογισμός : ,40 (καθαρή αξία 9.989,84 + ΦΠΑ 24%: 2.397,56 ) Χρηματοδότηση: ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ- ΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Δημοτικός Κήπος, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41777-8, site :www.chania.gr, e-mail: d-perιvallon@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΕ 136/11-12- 2013 ΕΚΑΒ Σερρών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) Εργασίες καθαριότητας για το κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ 015/7/Π2/2012

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ 015/7/Π2/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τα υλικά και η περιγραφή των υλικών υπάρχει στον ενδεικτικό προϋπολογισμό.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τα υλικά και η περιγραφή των υλικών υπάρχει στον ενδεικτικό προϋπολογισμό. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου. Τα προμηθευόμενα είδη που περιγράφονται αναλυτικά στην τεχνική περιγραφή, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Λευκάδα, 30-03-2015 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Καθαρισµού των κτιριακών

Διαβάστε περισσότερα

Ιερά Οδός 75, Τ.Κ , Αθήνα Αθήνα, 10/03/2016

Ιερά Οδός 75, Τ.Κ , Αθήνα Αθήνα, 10/03/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 11855, Αθήνα Αθήνα, 10/03/2016 Τηλ.: 2105294851-2 Αριθμ. Πρωτ.: 53 Fax: 2103471105 E-mail loggpa@aua.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΔΕΣΚΑΤΗ :04/12/2015 Αρ. Πρωτ :9613 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 2ο Οι χώροι που θα καθαρίζονται είναι οι εξής:

Άρθρο 2ο Οι χώροι που θα καθαρίζονται είναι οι εξής: Καβάλα, 22/08/2011 Δ/ΝΣΗ ΕΚΑΒ - ΚΑΒΑΛΑΣ Αριθμός διακήρυξης: 04 ΤΜΗΜΑ: Προσωπικού & Οικονομικής Διαχείρισης Αριθμός πρωτ. 1.554 ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ - ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 654 04 ΚΑΒΑΛΑ Πληροφορίες: Πολύμερος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Σκαραμαγκάς, 18 Φεβ 15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" ΣΤΟ ΑΔ Φ.604/1/2925/Σ.251 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2011 ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ.πρωτ. 1843 Ταχ.Δ/νση: Λουκάρεως 14 Τ.Κ. 115 22 Πληροφορίες: Ι.Ζερβοπούλου Τηλέφωνο: 210.3247324 FAX: 210.3247554

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΡΟΙ (ΠΙΝΑΚΑΣ) ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΡΟΙ (ΠΙΝΑΚΑΣ) ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΡΟΙ (ΠΙΝΑΚΑΣ) ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΣΩΤ. ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ- ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΣΩΤ. ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ- ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ A-1. ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ) ΩΡΟΣ: ΚΩΔ.: ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡ. ΑΞΙΟΛ. ΠΡΟΓΡ. ΑΞΙΟΛ. ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 3 Είσοδος και σκάλα προς Εστιατότρια

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 3 Είσοδος και σκάλα προς Εστιατότρια ΕΡΓΟ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 2 Σκάλα προς γραφεία Διοίκησης.. 3 Είσοδος και σκάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Θεσσαλονίκη 31-3-2017 Α.Π.: 14298/3-4 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Δ/ΝΣΗ:ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣ Πληροφορίες: Φωτεινή Αθανασίου Τηλέφ.: 2319991122 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

, , ,10

, , ,10 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 19-07-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 173/ 02-07-2013 172/ 02-07-2013 174/ 02-07-2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας) Καθαρισµός των χώρων στέγασης τοµέα Χανίων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 64,ΑΘΗΝΑ» και θα απευθύνεται στο ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του ΕΟΠΥΥ στην δ/νση ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 12-15123 Μαρούσι. 3 ος όροφος.

ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 64,ΑΘΗΝΑ» και θα απευθύνεται στο ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του ΕΟΠΥΥ στην δ/νση ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 12-15123 Μαρούσι. 3 ος όροφος. ΜΑΡΟΥΣΙ 21/8/2013 Αρ πρωτ: ΔΙ.Π/Φ920/36 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ: Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Προμηθειών ΤΜΗΜΑ: ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Aπ. Παύλου 12

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια των παρακάτω ειδών πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας.δείγματα θα προσκομισθούν μόνο στα είδη που αναφέρεται.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια των παρακάτω ειδών πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας.δείγματα θα προσκομισθούν μόνο στα είδη που αναφέρεται. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου για χρονικό διάστημα ενός (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΕΕ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΕΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡAΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ.10563, Αθήνα, τηλ. 213 2141810, fax: 210 5227300 Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (CPV:90910000-9) ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.200.000,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Βόλος 4/7/2016 Αρ. Πρωτ. 14786 Ταχ. Δ/νση: Πολυμέρη 134, 38222 Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Ειδικότερα το κτίριο κατανέμεται ως εξής: α/α Περιγραφή Τετραγωνικά μέτρα Δραστηριότητα 1 Ισόγειο 984 2 1 ος όροφος κεντρικού κτιρίου 280 3 1 ο υπόγειο κεντρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιωτικό συνεργείο, του καθαρισμού διαφόρων χώρων του Εθνικού Τυπογραφείου».

ΘΕΜΑ : «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιωτικό συνεργείο, του καθαρισμού διαφόρων χώρων του Εθνικού Τυπογραφείου». ΑΔΑ: Ω60Η465ΦΘΕ-Χ86 ΑΔΑΜ: 16PROC003847156 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, Αριθ. Πρωτ. : Γ 11047 / 17-2-2016 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Αθήνα, 28-06-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000181 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ. ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Ιακωβάτων 43 11144 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ : 213.204200 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, Αριθ. Πρωτ :οικ. 93

Θεσσαλονίκη, Αριθ. Πρωτ :οικ. 93 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΧΑ Α.Ε.

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΧΑ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΧΑ Α.Ε.» ΑΘΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Σελ. 1 από 28 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Άρθρο 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ 1. Ο ανάδοχος αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΘΕΜΑ: «Παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΘΕΜΑ: «Παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας». Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.12.07 12:28:59 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΩΥ46-ΕΤΜ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΣ : ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΝΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς,12 Δεκ στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/45/1501/Σ.526// /ΣΕΝΤ

ΣΕΝΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς,12 Δεκ στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/45/1501/Σ.526// /ΣΕΝΤ ΣΕΝΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς,12 Δεκ. 2017 στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/45/1501/Σ.526//12-12-17/ΣΕΝΤ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕΝΤ Α/Α ΣΗΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ

Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ A Τ Ι Α Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ 105-63 Αθήνα τηλ. 213 214 1800 fax: 213 214 1874 Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ενότητα 12: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ι Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ 1/2015

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ 1/2015 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ 1/2015 Κοζάνη, 22/10/2015 Η παρούσα μελέτη αφορά την ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ» για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150 ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ 1 ΥΓΡΟ CIF ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ POWER & SHINE SPRAY 750ml τεμάχια 120 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25 3 ΥΓΡΟ VIAKAL ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ 750ml τεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 1/2009 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 1/2009 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανάθεση της σύμβασης υπηρεσιών με τίτλο: «Καθαριότητα εγκαταστάσεων Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (ΚΔΕΟΔ) για το έτος 2009» ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ &

Διαβάστε περισσότερα