*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER"

Transcript

1 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 1 *Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER

2 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 2 BIPPER VAN ΤΟ ΜΙΚΡΟ & ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ Το Peugeot Bipper απευθύνεται στον επαγγελματία που αναζητά ένα ευέλικτο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη. Ευκίνητο και εργονομικό, το Bipper συνδυάζει τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, που του επιτρέπουν να σταθμεύει οπουδήποτε, με το ευρύχωρο εσωτερικό. Αποτελεί μια οικονομικά συμφέρουσα επιλογή, αφού έχει περιορισμένο κόστος χρήσης χάρη στην εύκολη συντήρησή του και τον χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα HDi που σέβεται το περιβάλλον. Με το Bipper και τους τεχνολογικά εξελιγμένους κινητήρες της Peugeot που το εξοπλίζουν, η οδήγηση γίνεται πραγματικά απολαυστική. Οι δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές με τις στρογγυλεμένες γωνίες εκφράζουν το σύγχρονο και στιβαρό του χαρακτήρα. Τα τέσσερα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει το Bipper είναι οι περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, η οικονομία στη χρήση, η ευχάριστη οδήγηση και το ξεχωριστό στυλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά αναδεικνύουν ένα γνήσιο επαγγελματικό αυτοκίνητο, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

3 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 3

4 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 4 ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ BIPPER TEPEE Χώρος αποσκευών με ακόμα περισσότερες δυνατότητες Το Bipper Tepee εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στους επιβάτες του, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον όγκο φόρτωσης! Χάρη στην τετραγωνισμένη σχεδίαση του πίσω μέρους, ο χώρος απο - σκευ ών με το επίπεδο δάπεδο έχει χωρητικότητα 356 λίτρων κάτω από την εταζέρα, ώστε να φιλο ξενεί με άνεση ό,τι χρειάζε - ται να μεταφέρετε καθημερινά αλλά και όλες σας τις αποσκευές για τις απο δρά σεις τα σαββατοκύριακα. «Έξυπνη» διαρρύθμιση για ζωή γεμάτη δράση Στο πίσω μέρος το Bipper Tepee διαθέτει τρεις ανακλινόμενες θέσεις, είτε ενιαίες είτε διαιρού - μενες κατά 2/3-1/3*. Για μεγαλύ - τερη εξοικονόμηση χώρου, τα πίσω καθίσματα αφαιρούνται ώστε να απελευθερώσουν έναν επίπεδο χώρο 2,5 m 3, εξαιρετικά πρακτικό για να μεταφέρετε ογκώδη αντικείμενα, ενώ η έξυπνα σχεδιασμένη εταζέρα μπορεί να τοποθετηθεί στην πλάτη των πίσω καθισμάτων. Και αν οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι δεν σας αρκούν, το Bipper Tepee μπορεί να μεταφέρει επιπλέον αποσκευές και στην οροφή (ιστιοσανίδες, ποδήλατα κ.ά.), χάρη στις μπάρες οροφής για φορτίο έως 75 kg. *Ανάλογα με την έκδοση. Κλασική πίσω πόρτα ή δύο ασύμμετρες; Το Bipper Tepee διατίθεται με την κλασική 5η πόρτα του χώρου αποσκευών* ή με δύο ασύμμε τρες ανοιγόμενες πόρτες*, ενώ για πιο εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό οι δύο πλευρικές συ ρόμενες πόρτες** αποδεικνύ ο νται εξαιρετικά χρήσιμες κατά τη στάθμευση σε στενούς χώ ρους. Επιπλέον, είτε με την κλασική πίσω πόρτα είτε με τις δύο ασύμμετρες, το κατώφλι φόρτω σης χαμηλώνει στα 53 cm από το έδαφος, διευκολύνοντας αφάνταστα τη φόρτωση και την εκφόρτωση των αποσκευών. *Ανάλογα με την έκδοση. **Στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

5 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 5 Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώ - ρου, τα πίσω καθίσματα, ενιαία ή διαιρούμενα κατά 1/3-2/3 ανάλο - γα με την έκδοση, μπορούν να αναδιπλωθούν ώστε να αυξήσουν τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ στα 884 λίτρα κάτω από την ετα ζέ ρα ή, ακόμα, και να αφαιρεθούν τελείως, αναδεικνύο - ντας έτσι τις δυνατότητες διαρρύθμισης του Bipper Tepee και απελευθερώνο ντας χώρο φόρτωσης 2,5 m 3.

6 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 6 ΤΟ «ΜΙΚΡΟ» ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΚΑΜΑΣ BIPPER VAN ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Το Bipper είναι το βαν με τις πιο περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις στην γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν ένα όχημα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη, εργονομικό, στιβαρό, ευέλι κτο και, ταυτόχρο να, με τους μεγαλύτερους δυνα τούς εσωτερικούς χώρους. O εμπρός προφυλακτήρας, αρμονικά ενσωματωμένος στο αμάξωμα, υπογραμμίζει το δυνα μισμό και τη στιβαρότητα του Bipper. Ο πίσω προφυλακτήρας αποκαλύπτει το χαμηλό δάπεδο του αυτοκινήτου, το οποίο διευ κολύνει ιδιαίτερα τη φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευμάτων. Tα πλαϊνά προστατευτικά κατά μήκος του αμαξώματος σε συν δυασμό με τους προφυλακτήρες, προστατεύουν το Bipper σας από τα συχνά μικροχτυπήματα κατά τη διάρκεια της οδήγησης και των ελιγμών στάθμευσης, ιδιαίτερα μέσα στην πόλη.

7 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 7 ΤΟ BIPPER ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ασύγκριτα ευρύχωρο Ο συνδυασμός των μικρών εξωτερικών δια - στάσεων και της ευρυχωρίας στο εσωτερικό αποτελεί βασικό πλεονέκτημα του Bipper, πρωτόγνωρο στην κατηγορία του. Το μικρό συνολικό μήκος του, μόλις 3,86 m, αποδει - κνύεται ιδιαίτερα βολικό στις πιεστικές συνθήκες κίνησης στην πόλη. Μικρή διάμετρος στροφής Η διάμετρος στροφής είναι αυτή του κύκλου που διαγράφει ο μπροστινός τροχός ενός οχήματος κατά τη μέγιστη στροφή του. Το Bipper μείωσε τη διάμετρο στροφής Εξαιρετικά εύχρηστο Χάρη στις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος, το Bipper αποδεικνύεται εξαιρετικά εύχρηστο και ευκίνητο. Η μεγάλη ορατότητα που προσφέρει το υπερυψωμένο κάθισμα του σε μόλις 9,95 m, προσφέροντας, έτσι, μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη διάρκεια δύσκολων ελιγ μών, όπως η αναστροφή σε στενό δρόμο ή η στάθμευση σε περιορισμένο χώρο. οδηγού, η εργονομία της θέσης οδήγησης και η άριστη οδική συμπεριφορά του σε όλους τους τύπους διαδρομών, αστικούς, περιαστικούς, αγροτικούς, κάνουν το Bipper εξαιρετικά φιλικό ακόμα και στις πιο δύσκο - λες συνθήκες οδήγησης ή στάθμευσης. Ύψος 1,721 m Mήκος 3,864 m 1,721 m 9,95 m 1,816 m 3,864 m

8 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 8 ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ BIPPER! BIPPER VAN ΦΟΡΤΩΣΗ Όγκος 100% ωφέλιμος Το Bipper προσφέρει ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m 3 για ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να φτάσει τα 590 κιλά, ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος είναι κατά 20% μικρότερες από των αντίστοιχων επαγγελματικών της κατηγορίας του! Ο τετραγωνισμένος χώρος φόρτωσης δια - θέτει επίπεδο δάπεδο μήκους 1,523 m για την εύκολη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων. Ευέλικτο κάθισμα Το κάθισμα Multi-Flex* του συνοδηγού αναδιπλώνεται στο δάπεδο απελευθε - ρώνοντας επιπλέον χώρο 950 mm και αυξάνοντας τον ωφέλιμο όγκο φόρτω σης στα 2,8 m 3. Εκτός από το διαχωριστικό τύπου σκάλας στη θέση του οδηγού, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, το Bipper προσφέρει πολυάριθμες επιλογές διαχωριστικών μεταξύ καμπίνας και χώρου φόρτωσης, όπως σταθερό κλειστό ή με κινητό τμήμα**. Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού Multi-Flex που απελευθερώνει επιπλέον χώρο φόρτωσης. 1, 1, 1,523 m Διαχωριστικό με κινητό τμήμα σε συνδυασμό με το αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού**.

9 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 9 Μέγιστη προσβασιμότητα Στο Bipper, την πρόσβαση στο χώρο φόρτω - σης διευκολύνουν οι δύο πίσω πόρτες που ανοίγουν σε γωνία 90. Ένας έξυπνος μηχανι - σμός επιτρέπει το άνοιγμά τους σε γωνία 180, προσφέροντας μεγαλύτερη εργονομία. Για ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, το Bipper διαθέτει στον προαιρε - τικό εξοπλισμό δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες. To χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, σε ύψος που δεν ξεπερνά τα 53 cm από το έδαφος, κάνει ακόμα πιο άνετη τη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. **Στον προαιρετικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού Multi-Flex. kg Ωφέλιμο φορτίο 590 kg Ωφέλιμος όγκος από 2,5 ως 2,8 m 3 ** **Με την επιλογή καθίσματος συνοδηγού Multi-Flex. (1) 1,205 m 0,644 m 1,046 m 1,041 m 0,527 m (2) (1) Εσωτερικό ωφέλιμο ύψος. (2) Κατώφλι φόρτωσης.

10 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 10 BIPPER VAN ΑΝΕΣΗ ΤΟ ΒΙΡΡΕR ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Άνετα καθίσματα Οι ώρες που περνά ένας επαγγελματίας πίσω από το τιμόνι είναι πολλές, γι' αυτό τα καθίσματα του Bipper σχεδιάστηκαν ειδικά για να σας προσφέρουν όλη την ευρυχωρία και την άνεση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Πλεονεκτική θέση Σε ύψος μεταξύ επιβατικού και επαγγελ μα - τικού, τα ελαφρώς ανυψωμένα καθίσματα του Bipper διευκολύνουν την πρόσβαση του οδηγού και του συνοδηγού στις διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, προσφέροντας αξιοσημείωτη άνεση. Άριστη ορατότητα και φωτεινότητα Οι διαστάσεις του παρμπρίζ, οι μεγάλες επιφάνειες των παραθύρων και τα ελαφρώς ανυψωμένα καθίσματα εξασφαλίζουν στον οδηγό και στον συνοδηγό άριστη ορατότητα που σπάνια συναντάται στα οχήματα της κατηγορίας.

11 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 11 Απόλυτη εργονομία Το εργονομικό ταμπλό του Bipper διαθέτει δώδεκα χώρους αποθήκευσης μικροαντικει - μένων, οι οποίοι αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμοι στον επαγγελματία που χρειάζεται να μεταφέρει έγγραφα, ντοσιέ, τηλέφωνα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα απαραίτητα για την εργασία του. Αξιόλογο ηχοσύστημα Το Bipper διαθέτει ηχοσύστημα ισχύος 4x10 W με ραδιο-cd* και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3*, το οποίο συνδυάζεται με τέσ σερα ηχεία ενσωματωμένα στη βάση του καθρέπτη και στις επενδύσεις των θυρών. *Στον προαιρετικό ή στο βασικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. **Σε συνδυασμό με το kit hands-free Bluetooth. Bluetooth : επαγγελματικό εργαλείο! Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον απαραί - τητο εργαλείο δουλειάς. Χάρη στο kit handsfree Bluetooth * με το οποίο εξοπλί ζεται το Bipper, μπορείτε να επικοινω νείτε με τους συνεργάτες σας χωρίς να αφήνετε στιγμή το τιμόνι από τα χέρια σας. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

12 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 12 BIPPER TEPEE ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ H PEUGEOT KAI TO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η Peugeot διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Περισσότερες από τις μισές πωλήσεις της παγκοσμίως αφορούν αυτοκίνητα που εκπέμπουν CO2 λιγότερο από 140 g/km. Aυτό οφείλεται σε δοκιμασμένες τεχνολογίες όπου η Peugeot κατέχει ηγετική θέση, όπως ο κινητήρας Diesel με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων FAP (πρωτοκυκλοφόρησε το 2000 με το Peugeot 607) που εξοπλίζει περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια οχήματα (μείωση της εκπομπής μικροσωματιδίων κατά 99,99%), αλλά και στη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως το σύστημα Stop & Start, στο σχεδιασμό νέας γενιάς κινητήρων HDi κ.ά. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Τυποποιημένη μέθοδος υπολογισμού κατανάλωσης, μετρήσεις από την UTAC Κατανάλωση σε κύκλο πόλης (λίτρα/100 km) Κατανάλωση σε κύκλο εκτός πόλης (λίτρα/100 km) Κατανάλωση σε μεικτό κύκλο (λίτρα/100 km) Εκπομπές CO2 σε μεικτό κύκλο (g/km) *Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. Πετρέλαιο HDi 80hp με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων HDi 80hp με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων* 5,7 5 3,8 3,8 4,5 4,

13 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 13 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 1,3 l - HDi - 80hp με μηχανικό κιβώτιο 1,3 l - HDi - 80hp με αυτόματο κιβώτιο Με τεχνολογία HDi για καλύτερη καύση και χαμηλότερη κατανάλωση, ο πετρελαιοκινητήρας αυτός πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου εκπομπής ρύπων Euro 6 και αποδίδει μέγιστη ισχύ 80 ίππων, προσφέροντας άνετη οδήγηση και μέγιστη οικονομία καυσίμου, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Επιπλέον, με εκπομπές CO2 που δεν ξεπερνούν τα 119 g/km, αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον. Ζωντάνια και σεβασμός προς το περιβάλλον. Δυναμικός και ελαστικός ο κινητήρας HDi 80 ίππων Euro 6 προσφέρει ιδιαίτερη απόλαυση κατά την οδήγηση στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο. Το φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων με το οποίο είναι εξοπλισμένος, τον κάνει φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, η ένδειξη αλλαγής σχέσης στην οθόνη του ταμπλό σάς βοηθά να περιορίσετε την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές. «Έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης: Bελτιωμένη πρόσφυση σε κάθε οδόστρωμα. Σε συνθήκες επισφαλούς πρόσφυσης, το «έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που περιλαμβάνεται στο ESP αναλύει την ολίσθηση των τροχών και φρενάρει τον τροχό με τη μικρότερη πρόσφυση στο οδόστρωμα. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. μεταφορά ροπής προς τον άλλο τροχό ώστε το αυτοκίνητο να συνεχίσει την πορεία του. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για απολαυστικότερη οδήγηση. Tο κιβώτιο αυτό διαθέτει αυτοματοποιημένο συμπλέκτη και προσφέρει δύο επιλογές λειτουργίας: μηχανική (αλλαγή σχέσεων με πίεση του επιλογέα) και αυτόματη (το σύστημα επιλέγει την πιο ενδεδειγμένη σχέση ανάλογα με τις συνθήκες). Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων του Bipper Tepee συνδυάζεται με τον κινητήρα HDi 80* και, εκτός από την άνετη οδήγηση, εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και μείωση των εκπομπών ρύπων. *Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.

14 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 14 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDi & ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ BIPPER VAN KINHTHΡΕΣ Η τεχνολογία HDi, αποκλειστικότητα του ομίλου PSA Peugeot Citroën, από το 2000 συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα αντιρρύπανσης, το φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων (FAP). Η Peugeot υπήρξε η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που συμπεριέλαβε το συγκεκριμένο σύστημα στο βασικό εξοπλισμό ορισμένων οχημάτων της. Το FAP είναι ένα αυτοκαθαριζόμενο σύστημα που επεξεργάζεται τα καυσαέρια των πετρελαιοκινητήρων, μειώνοντας τα μικροσωματίδια ανεξάρτητα από το μέγεθός τους σε μόλις μετρήσιμα επίπεδα (0,004 γρμ./χλμ.). Η τεχνολογία αυτή κάνει τους πετρελαιοκινητήρες πιο φιλικούς προς το περιβάλλον. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Καταναλώσεις (1/100 km)* Εκπομπές Κινητήρες Κύκλος πόλης Κύκλος εκτός πόλης Μεικτός κύκλος CO 2 (g/km) HDi 75 ίπποι - μηχανικό κιβώτιο 6,1 3,9 4,7 124 *Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE.

15 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 15 ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Kινητήρας HDi 75: ζωντάνια και σεβασμός προς το περιβάλλον Δυναμικός και ελαστικός χάρη στην υψηλή ροπή των 190 Nm στις 1500 στροφές ανά λεπτό, ο κινητήρας HDi 75 προσφέρει ιδιαί - τερη απόλαυση κατά την οδήγηση στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο. Το φίλτρο κατακρά - τησης μικροσω ματι δίων με το οποίο είναι εξο πλισμένος, τον κάνει φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, η ένδει ξη αλλαγής σχέσης στην οθόνη του ταμπλό σάς βοηθά να περιο ρίσετε την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. «Έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης: βελτιωμένη πρόσφυση σε κάθε οδόστρωμα. Σε συνθήκες επισφαλούς πρό σφυσης, το «έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που περι λαμβάνεται στο ESP αναλύει την ολίσθηση των τροχών και φρενά ρει τον τροχό με τη μικρότερη πρόσφυση στο οδόστρωμα. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται μεταφορά ροπής προς τον άλλο τροχό ώστε το αυτοκίνη - το να συνεχίσει την πορεία του. Επιδόσεις Κινητήρες Μέγιστη ισχύς (Kw CEE) Μέγιστη ροπή (Nm) Μέγιστη ταχύτητα (km/h) HDi 75 ίπποι - μηχανικό κιβώτιο Οι τιμές κατανάλωσης στον πίνακα της διπλανής σελίδας είναι εναρμονισμένες προς τον ευρωπαϊκό κανονισμό, ο οποίος ισχύει για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και για το σύνολο των επιβατικών οχημάτων που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι τιμές αυτές σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τα οχήματα διευκολύνοντας, έτσι, την επιλογή σας: - Η κατανάλωση στον κύκλο πόλης προκύπτει από μια διαδρομή αστικού τύπου περίπου 4 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον κύκλο εκτός πόλης προκύπτει από μια διαδρομή εκτός πόλης περίπου 7 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον μεικτό κύκλο προκύπτει από το άθροισμα των διαδρομών εντός και εκτός πόλης, δηλαδή από συνολική διαδρομή περίπου 11 χιλιομέτρων. Οι τιμές αυτές λήφθηκαν με μετρήσεις σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασία, μάζα, πάγκος δοκιμών κτλ.), καθώς και σε ήπιες κυκλοφοριακές συνθήκες. Οι καταγεγραμμένες τιμές κατανάλωσης ενδέχεται να μεταβληθούν σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, ή ανάλογα με την κατάσταση φόρτωσης του αυτοκινήτου, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, το στυλ οδήγησης, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση σχάρας (ακόμα και χωρίς φορτίο), ή τη συνεχή χρήση του κλιματισμού.

16 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 16 BIPPER VAN & TEPEE ΑΣΦΑΛΕΙΑ «ΕΞΥΠΝΗ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Το Bipper είναι ένα καινοτόμο επαγγελματικό αυτοκίνητο που προσφέρει τα πλέον σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στον οδηγό και στους επιβάτες του. ΠΡΟΛΗΨΗ ABS Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών Για αποτελεσματικό φρενάρισμα το Bipper διαθέτει δισκόφρενα στους εμπρός τροχούς, ταμπούρα στους πίσω τροχούς και ABS. Το ΑBS ελέγχει την απώλεια πρόσφυσης και το μπλοκάρισμα των τροχών σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος. Όταν ένας από τους αισθητήρες που διαθέτει κάθε τροχός ανιχνεύσει μπλοκάρισμα τροχού σε περί - πτωση απότομου φρεναρίσματος, το ABS προσαρμόζει την πίεση του φρεναρίσματος για να εξασφαλίσει τη μέγιστη αποτελεσμα - τικότητα και για να διατηρήσει την επιθυμη - τή πορεία του οχήματος. ESC Το ESC (ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας) επαναφέρει το όχημα στην πορεία του, στο πλαίσιο των νόμων της φυσικής, αν το σύστημα ανιχνεύσει κίνηση υποστροφής ή υπερστροφής. Φωτιστικά σώματα Οι προβολείς ομίχλης περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τοποθετούνται στο πάνω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Στα δύο πίσω φώτα προστίθεται και ένα τρίτο φως φρένων τοποθετημένο πάνω αριστερά στη δίφυλλη πόρτα αποσκευών. Ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης Το Bipper εξοπλίζεται, ανάλογα με την έκδοση, με ένα χρήσιμο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα. Μια ηχητική ειδοποίηση με ένταση που αυξομειώνεται ανάλογα με την απόσταση υποδεικνύει στον οδηγό ότι το όχημα πλησιάζει κάποιο εμπόδιο. Ρυθμιστής ταχύτητας* Το Bipper φροντίζει να κάνει την οδήγηση όσο το δυνατόν πιο ξέγνοια στη. Ο ρυθμιστής ταχύτητας, που προσφέ ρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, σας επι τρέπει να διατηρείτε μια σταθερή ταχύτητα χωρίς να έχετε το πόδι σας στο πεντάλ του γκαζιού. * Διαθέσιμο ανάλογα με την έκδοση ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Δομή και σχεδιασμός Το Bipper χρησιμοποιεί καινοτόμες λύσεις για την προστασία του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος. Η ενισχυμένη δομή του Bipper διασφαλίζει την ακεραιότητα της καμπίνας των επιβα - τών, ενώ σε αυτό συμβάλλει και ο σωστός σχεδιασμός των εμπρός θυρών. Ζώνες ασφαλείας Οι εμπρός θέσεις διαθέτουν ζώνες ασφα - λείας τριών σημείων με πυροτεχνικούς προεντατήρες και περιοριστές δύναμης. Με την ενεργοποίηση του πυροτεχνικού στοιχείου σε περίπτωση σύγκρουσης, ο προεντατήρας επιτρέπει το τράβηγμα της ζώνης ασφαλείας, ενώ ο περιοριστής δύναμης ελαχιστοποιεί την πίεση που ασκεί η ζώνη πάνω στο θώρακα. Αερόσακοι Το Bipper διαθέτει αερόσακο οδηγού στο βασικό εξοπλισμό και αερόσακο συνοδηγού με μηχανισμό απενεργοποίησης στον προαι ρετικό εξοπλισμό. Επίσης, στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται και οι πλευρικοί αερόσακοι οι οποίοι ενσωματώνονται στις πλευρές των εμπρός καθισμάτων*. *Ανάλογα με τη χώρα - μη συμβατοί με άλλες επιλογές. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπολογιστής ταξιδιού* Ο υπολογιστής ταξιδιού σάς ενημερώνει για τη μέση ή την τρέχουσα κατανάλωση,τη μέση ταχύτητα, καθώς και για την αυτονομία σας σε καύσιμα. Πληροφορίες ιδιαίτερα χρήσιμες σε κάθε σας μετακίνηση. *Διαθέσιμος ανάλογα με την έκδοση. Ειδοποίηση για υπέρβαση ταχύτητας Στον υπολογιστή ταξιδιού, ένα σύστημα ειδοποίησης με μήνυμα, ηχητικό σήμα και φωτεινή ένδειξη σας ενημερώνει σε περίπτωση που ξεπεράσετε την ταχύτητα την οποία έχετε προγραμματίσει. Έτσι, είστε βέβαιοι πως δεν θα υπερβείτε το καθορισμένο όριο σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας. Αντικλεπτικοί μηχανισμοί Επειδή ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο μετα φέρει συχνά αντικείμενα αξίας ή πολύτιμα εμπορεύματα, το Bipper έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στους αντικλεπτικούς μηχανισμούς.

17 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 17 Κλείδωμα Το αυτόματο κλείδωμα των θυρών* συνδυάζε - ται με το κεντρικό κλείδωμα. Οι πίσω πόρτες κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν ανεξάρτητα, επιτρέποντάς σας να απομονώσετε το χώρο φόρτωσης από την καμπίνα. Επειδή βασίζεστε στο επαγγελματικό σας αυτοκίνητο, το Bipper έχει προβλέψει πολλά συστήματα κατά της κλοπής και της διάρρηξης, όπως αντικλεπτικό σύστημα immobilizer που ενεργοποιείται με το τηλεχειριστήριο υψηλής συχνότητας, άνοιγμα του καπό και της τάπας βενζίνης από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και φωτεινή ένδειξη στην κεντρική οθόνη για το άνοιγμα κάποιας πόρτας στην καμπίνα των επιβατών ή στο χώρο φόρτωσης. *Το αυτόματο κλείδωμα περιλαμβάνεται στο πακέτο εξοπλισμού Pack Plus. Συναγερμός Ένας συναγερμός κατά της διάρρηξης και της κλοπής ολοκληρώνει την προστασία του Bipper. O συναγερμός ενεργοποιείται με το κλείδωμα του οχήματος είτε με το τηλεχειριστήριο υψηλής συχνότητας είτε με το κλειδί. Επίσης, για την ασφάλεια των επιβατών, οι πόρτες κλειδώνουν αυτόματα μόλις το αυτοκίνητο ξεπεράσει την ταχύτητα των 20 km/h (εξοπλισμός σε συνδυασμό με ορισμένες επιλογές). Σύστημα ανίχνευσης χαμηλής πίεσης ελαστικών* Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το σύστημα ανίχνευσης χαμηλής πίεσης ελαστικών ενημερώνει τον οδηγό με φωτεινή ένδειξη και προειδοποιητικό μήνυμα** για τυχόν απώλεια πίεσης σε κάποιο από τα ελαστικά. *Διαθέσιμο στον προαιρετικό εξοπλισμό. **Ανάλογα με την έκδοση.

18 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 18 ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ BIPPER VAN Το Bipper διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα εξωτερικών χρωμάτων, απλών ή μεταλλικών, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. ΑΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Rosso Speed Bleu Line Orange Corail ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Gris Garbato Gris Graphite Bleu Nocturne Bleu Neysha Rouge Esuberante Jaune Lacerta Mativoire EΠΕΝΔΥΣΗ Ύφασμα Transcodage Ζάντα αλουμινίου Oranis

19 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 19 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Πλάτος (με κλειστούς καθρέπτες) Συνολικό πλάτος Συνολικό ύψος Μεταξόνιο Κατώφλι φόρτωσης 3,864 m 1,816 m 2,019 m 1,721 m 2,513 m 0,527 m ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εσωτερικές πλευρές Ωφέλιμος όγκος 2,5 m 3 / 2,8 m 3 * Ωφέλιμο μήκος χώρου φόρτωσης 1,523 m* Πλάτος μεταξύ των θόλων 1,046 m Ωφέλιμο πλάτος χώρου φόρτωσης 1,473 m Εσωτερικό ωφέλιμο ύψος 1,205 m *Με αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού Muti-Flex. ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ Κινητήρας HDi 75 ίπποι - μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Ωφέλιμο φορτίο 590 Kg

20 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 20 ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ BIPPER TEPEE ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (Στον προαιρετικό εξοπλισμό) Gris Garbato Gris Graphite Bleu Nocturne Bleu Neysha Rouge Esubérante Jaune Lacerta Mativoire ΑΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Rosso Speed Bleu Line Orange Corail Τάσι Sketch 15" Ζάντα αλουμινίου Oranis *Στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

21 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 21 Επένδυση Transcodage Blue Επένδυση Transcodage Beige ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 591mm 2513mm 3959 / 3970*mm 855 / 866mm* 1464mm 1684 / 1704mm* 1816mm 2019mm 1465mm

22 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 22 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις του Bipper, τις επιλογές διαμόρφωσης, τα χρώματα, τα επίπεδα εξοπλισμού, τους διαθέσιμους κινητήρες, τις τεχνικές προδιαγραφές και τη συντήρησή του, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

23 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 23

24

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr Ο αντιπρόσωπός σας είναι στη διάθεσή σας για να σας αποκαλύψει την γκάµα του Bipper και να επιλέξετε εκείνη την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στο επάγγελµά σας. Για

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT

Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 2 ΓΚΑΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi PEUGEOT TAXI peugeot.gr/taxi PEUGEOT 301 ΣΤΙΒΑΡΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ Κινητήρας: 1.6cc/100Hp/BlueHDi/Diesel Ροπή: 254Nm/1750σ.α.λ. Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 TAXI συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ NEO PARTNER

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ NEO PARTNER Partner_Tepee_&VAN_June15_quark8_TELIKO_Layout 1 16/6/2015 5:00 μμ Page 28 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός,

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 2 BOXER, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ CITROËN C4 CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο Citroën C4, Hatchback ή Coupe. Ξεχωριστό, χάρη στη σχεδίαση του καπό και ακόμη πιο δυναμικό χάρη στη γρίλια και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Πληροφορίες Πωλητή Όνομα: Autotrader team Ηλεκτρονικό support@autotrader.com.cy Ταχυδρομείο: Όνομα: Autotrader team Τηλέφωνο: 70 000 886 Στοιχεία καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ ΖΗΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Το 3008 αποτελεί μια πρόκληση για το μέλλον με τους νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς, αυξάνοντας την ευχαρίστηση στην οδήγηση και ενισχύοντας την ασφάλεια. Το 3008 crossover εμπνεύστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζετε την επιτυχία του, αλλά θέλετε να ζήσετε μαζί του την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στο τιμόνι ενός CC.

Γνωρίζετε την επιτυχία του, αλλά θέλετε να ζήσετε μαζί του την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στο τιμόνι ενός CC. 207 CC ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα όταν αρχίζει η καρδιά να χτυπάει έντονα, ο λαιμός να στεγνώνει από το πρώτο κοίταγμα; Ακριβώς αυτά νιώθετε όταν το βλέμμα σας πέφτει πάνω στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Eco-Driving Οικονομική-Οικολογική Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-ΚΑΠΕ Ημερίδα Μεταφορές & Αειφορία: Δυνατότητες, Κατευθύνσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία και Ηλεκτρολογία/Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου Création : bd-ntwk Réalisation : Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW 207, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Αγνές

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιο είναι το ανώτατο όριο θέσεων μαζί με αυτήν του οδηγού που προβλέπει ο KOK για τα επιβατικά οχήματα; Α. Πέντε (5) B. Επτά (7) Γ.

1. Ποιο είναι το ανώτατο όριο θέσεων μαζί με αυτήν του οδηγού που προβλέπει ο KOK για τα επιβατικά οχήματα; Α. Πέντε (5) B. Επτά (7) Γ. Λυσάρι Οι σωστές απαντήσεις είναι σημειωμένες με κόκκινο. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΕΥΧΟΥΣ #133 1. Ποιο είναι το ανώτατο όριο θέσεων μαζί με αυτήν του οδηγού που προβλέπει ο KOK για τα επιβατικά οχήματα; Α. Πέντε (5)

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

CNG: Η Απάντηση της Opel στις Αυξανόμενες Τιμές Καυσίμων

CNG: Η Απάντηση της Opel στις Αυξανόμενες Τιμές Καυσίμων Απρίλιος 2006 Zafira και Combo φυσικού αερίου CNG: Η Απάντηση της Opel στις Αυξανόμενες Τιμές Καυσίμων Τα Zafira και Combo CNG χρειάζονται μόνο 5.2/4.9 kg φυσικού αερίου ανά 100 χιλιόμετρα Η υποδαπέδια

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network - Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Imprimé en U.E. - Ref : 1E1208 - Novembre 2012 Σφραγίδα αντιπροσώπου www.peugeot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Opel Vivaro Τιµοκατάλογος - MY17.0

Opel Vivaro Τιµοκατάλογος - MY17.0 Opel Vivaro Τιµοκατάλογος - MY17.0 Εκδόσεις/Κινητήρες Opel Vivaro MY'17 Van Κινητήρας Diesel Van 1.6 CDTi 120hp MT6 EU6 L1H1 Van 1.6 CDTi 120hp MT6 EU6 L2H1 Van 1.6 CDTi S/S BiTurbo 145hp MT6 EU6 L1H2

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Logan van. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

Dacia Logan van. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές Dacia Logan van Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές 1 2 3 ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο και 2,5 κυβικά μέγιστος όγκος φόρτωσης, στη διάθεση του κάθε επαγγελματία Το Logan Van είναι το ιδανικό αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιµοκατάλογος MY13'5 2 Ιανουαρίου 2013

Opel Agila Τιµοκατάλογος MY13'5 2 Ιανουαρίου 2013 Opel Agila Τιµοκατάλογος MY13'5 2 Ιανουαρίου 2013 Οι τιµές που αναφέρονται στον παρόντα τιµοκατάλογο αποτελούν συνιστώµενες λιανικές τιµές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανοµέα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom»

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom» Mazda BT-50 Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Ακόμα και μία γρήγορη ματιά στο νέο Mazda BT-50, αρκεί για να σας πείσει πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό όχημα pick-up. Η ακαταμάχητη σχεδίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Προϋπ. : 57.380,00 euro (με Φ.Π.Α. 23 %) Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Προϋπ. : 57.380,00 euro (με Φ.Π.Α. 23 %) Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ Τίτλος : ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟΥ 4Χ4 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Προϋπ. : 57.380,00 euro (με Φ.Π.Α. 23 %) Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr 03/2009 99000ΑLTO1-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα