*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER"

Transcript

1 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 1 *Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER

2 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 2 BIPPER VAN ΤΟ ΜΙΚΡΟ & ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ Το Peugeot Bipper απευθύνεται στον επαγγελματία που αναζητά ένα ευέλικτο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη. Ευκίνητο και εργονομικό, το Bipper συνδυάζει τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, που του επιτρέπουν να σταθμεύει οπουδήποτε, με το ευρύχωρο εσωτερικό. Αποτελεί μια οικονομικά συμφέρουσα επιλογή, αφού έχει περιορισμένο κόστος χρήσης χάρη στην εύκολη συντήρησή του και τον χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα HDi που σέβεται το περιβάλλον. Με το Bipper και τους τεχνολογικά εξελιγμένους κινητήρες της Peugeot που το εξοπλίζουν, η οδήγηση γίνεται πραγματικά απολαυστική. Οι δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές με τις στρογγυλεμένες γωνίες εκφράζουν το σύγχρονο και στιβαρό του χαρακτήρα. Τα τέσσερα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει το Bipper είναι οι περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, η οικονομία στη χρήση, η ευχάριστη οδήγηση και το ξεχωριστό στυλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά αναδεικνύουν ένα γνήσιο επαγγελματικό αυτοκίνητο, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

3 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 3

4 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 4 ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ BIPPER TEPEE Χώρος αποσκευών με ακόμα περισσότερες δυνατότητες Το Bipper Tepee εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στους επιβάτες του, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον όγκο φόρτωσης! Χάρη στην τετραγωνισμένη σχεδίαση του πίσω μέρους, ο χώρος απο - σκευ ών με το επίπεδο δάπεδο έχει χωρητικότητα 356 λίτρων κάτω από την εταζέρα, ώστε να φιλο ξενεί με άνεση ό,τι χρειάζε - ται να μεταφέρετε καθημερινά αλλά και όλες σας τις αποσκευές για τις απο δρά σεις τα σαββατοκύριακα. «Έξυπνη» διαρρύθμιση για ζωή γεμάτη δράση Στο πίσω μέρος το Bipper Tepee διαθέτει τρεις ανακλινόμενες θέσεις, είτε ενιαίες είτε διαιρού - μενες κατά 2/3-1/3*. Για μεγαλύ - τερη εξοικονόμηση χώρου, τα πίσω καθίσματα αφαιρούνται ώστε να απελευθερώσουν έναν επίπεδο χώρο 2,5 m 3, εξαιρετικά πρακτικό για να μεταφέρετε ογκώδη αντικείμενα, ενώ η έξυπνα σχεδιασμένη εταζέρα μπορεί να τοποθετηθεί στην πλάτη των πίσω καθισμάτων. Και αν οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι δεν σας αρκούν, το Bipper Tepee μπορεί να μεταφέρει επιπλέον αποσκευές και στην οροφή (ιστιοσανίδες, ποδήλατα κ.ά.), χάρη στις μπάρες οροφής για φορτίο έως 75 kg. *Ανάλογα με την έκδοση. Κλασική πίσω πόρτα ή δύο ασύμμετρες; Το Bipper Tepee διατίθεται με την κλασική 5η πόρτα του χώρου αποσκευών* ή με δύο ασύμμε τρες ανοιγόμενες πόρτες*, ενώ για πιο εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό οι δύο πλευρικές συ ρόμενες πόρτες** αποδεικνύ ο νται εξαιρετικά χρήσιμες κατά τη στάθμευση σε στενούς χώ ρους. Επιπλέον, είτε με την κλασική πίσω πόρτα είτε με τις δύο ασύμμετρες, το κατώφλι φόρτω σης χαμηλώνει στα 53 cm από το έδαφος, διευκολύνοντας αφάνταστα τη φόρτωση και την εκφόρτωση των αποσκευών. *Ανάλογα με την έκδοση. **Στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

5 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 5 Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώ - ρου, τα πίσω καθίσματα, ενιαία ή διαιρούμενα κατά 1/3-2/3 ανάλο - γα με την έκδοση, μπορούν να αναδιπλωθούν ώστε να αυξήσουν τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ στα 884 λίτρα κάτω από την ετα ζέ ρα ή, ακόμα, και να αφαιρεθούν τελείως, αναδεικνύο - ντας έτσι τις δυνατότητες διαρρύθμισης του Bipper Tepee και απελευθερώνο ντας χώρο φόρτωσης 2,5 m 3.

6 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 6 ΤΟ «ΜΙΚΡΟ» ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΚΑΜΑΣ BIPPER VAN ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Το Bipper είναι το βαν με τις πιο περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις στην γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν ένα όχημα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη, εργονομικό, στιβαρό, ευέλι κτο και, ταυτόχρο να, με τους μεγαλύτερους δυνα τούς εσωτερικούς χώρους. O εμπρός προφυλακτήρας, αρμονικά ενσωματωμένος στο αμάξωμα, υπογραμμίζει το δυνα μισμό και τη στιβαρότητα του Bipper. Ο πίσω προφυλακτήρας αποκαλύπτει το χαμηλό δάπεδο του αυτοκινήτου, το οποίο διευ κολύνει ιδιαίτερα τη φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευμάτων. Tα πλαϊνά προστατευτικά κατά μήκος του αμαξώματος σε συν δυασμό με τους προφυλακτήρες, προστατεύουν το Bipper σας από τα συχνά μικροχτυπήματα κατά τη διάρκεια της οδήγησης και των ελιγμών στάθμευσης, ιδιαίτερα μέσα στην πόλη.

7 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 7 ΤΟ BIPPER ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ασύγκριτα ευρύχωρο Ο συνδυασμός των μικρών εξωτερικών δια - στάσεων και της ευρυχωρίας στο εσωτερικό αποτελεί βασικό πλεονέκτημα του Bipper, πρωτόγνωρο στην κατηγορία του. Το μικρό συνολικό μήκος του, μόλις 3,86 m, αποδει - κνύεται ιδιαίτερα βολικό στις πιεστικές συνθήκες κίνησης στην πόλη. Μικρή διάμετρος στροφής Η διάμετρος στροφής είναι αυτή του κύκλου που διαγράφει ο μπροστινός τροχός ενός οχήματος κατά τη μέγιστη στροφή του. Το Bipper μείωσε τη διάμετρο στροφής Εξαιρετικά εύχρηστο Χάρη στις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος, το Bipper αποδεικνύεται εξαιρετικά εύχρηστο και ευκίνητο. Η μεγάλη ορατότητα που προσφέρει το υπερυψωμένο κάθισμα του σε μόλις 9,95 m, προσφέροντας, έτσι, μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη διάρκεια δύσκολων ελιγ μών, όπως η αναστροφή σε στενό δρόμο ή η στάθμευση σε περιορισμένο χώρο. οδηγού, η εργονομία της θέσης οδήγησης και η άριστη οδική συμπεριφορά του σε όλους τους τύπους διαδρομών, αστικούς, περιαστικούς, αγροτικούς, κάνουν το Bipper εξαιρετικά φιλικό ακόμα και στις πιο δύσκο - λες συνθήκες οδήγησης ή στάθμευσης. Ύψος 1,721 m Mήκος 3,864 m 1,721 m 9,95 m 1,816 m 3,864 m

8 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 8 ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ BIPPER! BIPPER VAN ΦΟΡΤΩΣΗ Όγκος 100% ωφέλιμος Το Bipper προσφέρει ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m 3 για ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να φτάσει τα 590 κιλά, ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος είναι κατά 20% μικρότερες από των αντίστοιχων επαγγελματικών της κατηγορίας του! Ο τετραγωνισμένος χώρος φόρτωσης δια - θέτει επίπεδο δάπεδο μήκους 1,523 m για την εύκολη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων. Ευέλικτο κάθισμα Το κάθισμα Multi-Flex* του συνοδηγού αναδιπλώνεται στο δάπεδο απελευθε - ρώνοντας επιπλέον χώρο 950 mm και αυξάνοντας τον ωφέλιμο όγκο φόρτω σης στα 2,8 m 3. Εκτός από το διαχωριστικό τύπου σκάλας στη θέση του οδηγού, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, το Bipper προσφέρει πολυάριθμες επιλογές διαχωριστικών μεταξύ καμπίνας και χώρου φόρτωσης, όπως σταθερό κλειστό ή με κινητό τμήμα**. Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού Multi-Flex που απελευθερώνει επιπλέον χώρο φόρτωσης. 1, 1, 1,523 m Διαχωριστικό με κινητό τμήμα σε συνδυασμό με το αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού**.

9 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 9 Μέγιστη προσβασιμότητα Στο Bipper, την πρόσβαση στο χώρο φόρτω - σης διευκολύνουν οι δύο πίσω πόρτες που ανοίγουν σε γωνία 90. Ένας έξυπνος μηχανι - σμός επιτρέπει το άνοιγμά τους σε γωνία 180, προσφέροντας μεγαλύτερη εργονομία. Για ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, το Bipper διαθέτει στον προαιρε - τικό εξοπλισμό δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες. To χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, σε ύψος που δεν ξεπερνά τα 53 cm από το έδαφος, κάνει ακόμα πιο άνετη τη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. **Στον προαιρετικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού Multi-Flex. kg Ωφέλιμο φορτίο 590 kg Ωφέλιμος όγκος από 2,5 ως 2,8 m 3 ** **Με την επιλογή καθίσματος συνοδηγού Multi-Flex. (1) 1,205 m 0,644 m 1,046 m 1,041 m 0,527 m (2) (1) Εσωτερικό ωφέλιμο ύψος. (2) Κατώφλι φόρτωσης.

10 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 10 BIPPER VAN ΑΝΕΣΗ ΤΟ ΒΙΡΡΕR ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Άνετα καθίσματα Οι ώρες που περνά ένας επαγγελματίας πίσω από το τιμόνι είναι πολλές, γι' αυτό τα καθίσματα του Bipper σχεδιάστηκαν ειδικά για να σας προσφέρουν όλη την ευρυχωρία και την άνεση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Πλεονεκτική θέση Σε ύψος μεταξύ επιβατικού και επαγγελ μα - τικού, τα ελαφρώς ανυψωμένα καθίσματα του Bipper διευκολύνουν την πρόσβαση του οδηγού και του συνοδηγού στις διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, προσφέροντας αξιοσημείωτη άνεση. Άριστη ορατότητα και φωτεινότητα Οι διαστάσεις του παρμπρίζ, οι μεγάλες επιφάνειες των παραθύρων και τα ελαφρώς ανυψωμένα καθίσματα εξασφαλίζουν στον οδηγό και στον συνοδηγό άριστη ορατότητα που σπάνια συναντάται στα οχήματα της κατηγορίας.

11 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 11 Απόλυτη εργονομία Το εργονομικό ταμπλό του Bipper διαθέτει δώδεκα χώρους αποθήκευσης μικροαντικει - μένων, οι οποίοι αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμοι στον επαγγελματία που χρειάζεται να μεταφέρει έγγραφα, ντοσιέ, τηλέφωνα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα απαραίτητα για την εργασία του. Αξιόλογο ηχοσύστημα Το Bipper διαθέτει ηχοσύστημα ισχύος 4x10 W με ραδιο-cd* και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3*, το οποίο συνδυάζεται με τέσ σερα ηχεία ενσωματωμένα στη βάση του καθρέπτη και στις επενδύσεις των θυρών. *Στον προαιρετικό ή στο βασικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. **Σε συνδυασμό με το kit hands-free Bluetooth. Bluetooth : επαγγελματικό εργαλείο! Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον απαραί - τητο εργαλείο δουλειάς. Χάρη στο kit handsfree Bluetooth * με το οποίο εξοπλί ζεται το Bipper, μπορείτε να επικοινω νείτε με τους συνεργάτες σας χωρίς να αφήνετε στιγμή το τιμόνι από τα χέρια σας. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

12 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 12 BIPPER TEPEE ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ H PEUGEOT KAI TO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η Peugeot διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Περισσότερες από τις μισές πωλήσεις της παγκοσμίως αφορούν αυτοκίνητα που εκπέμπουν CO2 λιγότερο από 140 g/km. Aυτό οφείλεται σε δοκιμασμένες τεχνολογίες όπου η Peugeot κατέχει ηγετική θέση, όπως ο κινητήρας Diesel με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων FAP (πρωτοκυκλοφόρησε το 2000 με το Peugeot 607) που εξοπλίζει περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια οχήματα (μείωση της εκπομπής μικροσωματιδίων κατά 99,99%), αλλά και στη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως το σύστημα Stop & Start, στο σχεδιασμό νέας γενιάς κινητήρων HDi κ.ά. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Τυποποιημένη μέθοδος υπολογισμού κατανάλωσης, μετρήσεις από την UTAC Κατανάλωση σε κύκλο πόλης (λίτρα/100 km) Κατανάλωση σε κύκλο εκτός πόλης (λίτρα/100 km) Κατανάλωση σε μεικτό κύκλο (λίτρα/100 km) Εκπομπές CO2 σε μεικτό κύκλο (g/km) *Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. Πετρέλαιο HDi 80hp με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων HDi 80hp με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων* 5,7 5 3,8 3,8 4,5 4,

13 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 13 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 1,3 l - HDi - 80hp με μηχανικό κιβώτιο 1,3 l - HDi - 80hp με αυτόματο κιβώτιο Με τεχνολογία HDi για καλύτερη καύση και χαμηλότερη κατανάλωση, ο πετρελαιοκινητήρας αυτός πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου εκπομπής ρύπων Euro 6 και αποδίδει μέγιστη ισχύ 80 ίππων, προσφέροντας άνετη οδήγηση και μέγιστη οικονομία καυσίμου, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Επιπλέον, με εκπομπές CO2 που δεν ξεπερνούν τα 119 g/km, αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον. Ζωντάνια και σεβασμός προς το περιβάλλον. Δυναμικός και ελαστικός ο κινητήρας HDi 80 ίππων Euro 6 προσφέρει ιδιαίτερη απόλαυση κατά την οδήγηση στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο. Το φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων με το οποίο είναι εξοπλισμένος, τον κάνει φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, η ένδειξη αλλαγής σχέσης στην οθόνη του ταμπλό σάς βοηθά να περιορίσετε την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές. «Έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης: Bελτιωμένη πρόσφυση σε κάθε οδόστρωμα. Σε συνθήκες επισφαλούς πρόσφυσης, το «έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που περιλαμβάνεται στο ESP αναλύει την ολίσθηση των τροχών και φρενάρει τον τροχό με τη μικρότερη πρόσφυση στο οδόστρωμα. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. μεταφορά ροπής προς τον άλλο τροχό ώστε το αυτοκίνητο να συνεχίσει την πορεία του. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για απολαυστικότερη οδήγηση. Tο κιβώτιο αυτό διαθέτει αυτοματοποιημένο συμπλέκτη και προσφέρει δύο επιλογές λειτουργίας: μηχανική (αλλαγή σχέσεων με πίεση του επιλογέα) και αυτόματη (το σύστημα επιλέγει την πιο ενδεδειγμένη σχέση ανάλογα με τις συνθήκες). Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων του Bipper Tepee συνδυάζεται με τον κινητήρα HDi 80* και, εκτός από την άνετη οδήγηση, εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και μείωση των εκπομπών ρύπων. *Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.

14 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 14 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDi & ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ BIPPER VAN KINHTHΡΕΣ Η τεχνολογία HDi, αποκλειστικότητα του ομίλου PSA Peugeot Citroën, από το 2000 συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα αντιρρύπανσης, το φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων (FAP). Η Peugeot υπήρξε η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που συμπεριέλαβε το συγκεκριμένο σύστημα στο βασικό εξοπλισμό ορισμένων οχημάτων της. Το FAP είναι ένα αυτοκαθαριζόμενο σύστημα που επεξεργάζεται τα καυσαέρια των πετρελαιοκινητήρων, μειώνοντας τα μικροσωματίδια ανεξάρτητα από το μέγεθός τους σε μόλις μετρήσιμα επίπεδα (0,004 γρμ./χλμ.). Η τεχνολογία αυτή κάνει τους πετρελαιοκινητήρες πιο φιλικούς προς το περιβάλλον. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Καταναλώσεις (1/100 km)* Εκπομπές Κινητήρες Κύκλος πόλης Κύκλος εκτός πόλης Μεικτός κύκλος CO 2 (g/km) HDi 75 ίπποι - μηχανικό κιβώτιο 6,1 3,9 4,7 124 *Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE.

15 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 15 ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Kινητήρας HDi 75: ζωντάνια και σεβασμός προς το περιβάλλον Δυναμικός και ελαστικός χάρη στην υψηλή ροπή των 190 Nm στις 1500 στροφές ανά λεπτό, ο κινητήρας HDi 75 προσφέρει ιδιαί - τερη απόλαυση κατά την οδήγηση στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο. Το φίλτρο κατακρά - τησης μικροσω ματι δίων με το οποίο είναι εξο πλισμένος, τον κάνει φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, η ένδει ξη αλλαγής σχέσης στην οθόνη του ταμπλό σάς βοηθά να περιο ρίσετε την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. «Έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης: βελτιωμένη πρόσφυση σε κάθε οδόστρωμα. Σε συνθήκες επισφαλούς πρό σφυσης, το «έξυπνο» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που περι λαμβάνεται στο ESP αναλύει την ολίσθηση των τροχών και φρενά ρει τον τροχό με τη μικρότερη πρόσφυση στο οδόστρωμα. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται μεταφορά ροπής προς τον άλλο τροχό ώστε το αυτοκίνη - το να συνεχίσει την πορεία του. Επιδόσεις Κινητήρες Μέγιστη ισχύς (Kw CEE) Μέγιστη ροπή (Nm) Μέγιστη ταχύτητα (km/h) HDi 75 ίπποι - μηχανικό κιβώτιο Οι τιμές κατανάλωσης στον πίνακα της διπλανής σελίδας είναι εναρμονισμένες προς τον ευρωπαϊκό κανονισμό, ο οποίος ισχύει για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και για το σύνολο των επιβατικών οχημάτων που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι τιμές αυτές σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τα οχήματα διευκολύνοντας, έτσι, την επιλογή σας: - Η κατανάλωση στον κύκλο πόλης προκύπτει από μια διαδρομή αστικού τύπου περίπου 4 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον κύκλο εκτός πόλης προκύπτει από μια διαδρομή εκτός πόλης περίπου 7 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον μεικτό κύκλο προκύπτει από το άθροισμα των διαδρομών εντός και εκτός πόλης, δηλαδή από συνολική διαδρομή περίπου 11 χιλιομέτρων. Οι τιμές αυτές λήφθηκαν με μετρήσεις σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασία, μάζα, πάγκος δοκιμών κτλ.), καθώς και σε ήπιες κυκλοφοριακές συνθήκες. Οι καταγεγραμμένες τιμές κατανάλωσης ενδέχεται να μεταβληθούν σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, ή ανάλογα με την κατάσταση φόρτωσης του αυτοκινήτου, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, το στυλ οδήγησης, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση σχάρας (ακόμα και χωρίς φορτίο), ή τη συνεχή χρήση του κλιματισμού.

16 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 16 BIPPER VAN & TEPEE ΑΣΦΑΛΕΙΑ «ΕΞΥΠΝΗ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Το Bipper είναι ένα καινοτόμο επαγγελματικό αυτοκίνητο που προσφέρει τα πλέον σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στον οδηγό και στους επιβάτες του. ΠΡΟΛΗΨΗ ABS Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών Για αποτελεσματικό φρενάρισμα το Bipper διαθέτει δισκόφρενα στους εμπρός τροχούς, ταμπούρα στους πίσω τροχούς και ABS. Το ΑBS ελέγχει την απώλεια πρόσφυσης και το μπλοκάρισμα των τροχών σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος. Όταν ένας από τους αισθητήρες που διαθέτει κάθε τροχός ανιχνεύσει μπλοκάρισμα τροχού σε περί - πτωση απότομου φρεναρίσματος, το ABS προσαρμόζει την πίεση του φρεναρίσματος για να εξασφαλίσει τη μέγιστη αποτελεσμα - τικότητα και για να διατηρήσει την επιθυμη - τή πορεία του οχήματος. ESC Το ESC (ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας) επαναφέρει το όχημα στην πορεία του, στο πλαίσιο των νόμων της φυσικής, αν το σύστημα ανιχνεύσει κίνηση υποστροφής ή υπερστροφής. Φωτιστικά σώματα Οι προβολείς ομίχλης περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τοποθετούνται στο πάνω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Στα δύο πίσω φώτα προστίθεται και ένα τρίτο φως φρένων τοποθετημένο πάνω αριστερά στη δίφυλλη πόρτα αποσκευών. Ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης Το Bipper εξοπλίζεται, ανάλογα με την έκδοση, με ένα χρήσιμο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα. Μια ηχητική ειδοποίηση με ένταση που αυξομειώνεται ανάλογα με την απόσταση υποδεικνύει στον οδηγό ότι το όχημα πλησιάζει κάποιο εμπόδιο. Ρυθμιστής ταχύτητας* Το Bipper φροντίζει να κάνει την οδήγηση όσο το δυνατόν πιο ξέγνοια στη. Ο ρυθμιστής ταχύτητας, που προσφέ ρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, σας επι τρέπει να διατηρείτε μια σταθερή ταχύτητα χωρίς να έχετε το πόδι σας στο πεντάλ του γκαζιού. * Διαθέσιμο ανάλογα με την έκδοση ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Δομή και σχεδιασμός Το Bipper χρησιμοποιεί καινοτόμες λύσεις για την προστασία του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος. Η ενισχυμένη δομή του Bipper διασφαλίζει την ακεραιότητα της καμπίνας των επιβα - τών, ενώ σε αυτό συμβάλλει και ο σωστός σχεδιασμός των εμπρός θυρών. Ζώνες ασφαλείας Οι εμπρός θέσεις διαθέτουν ζώνες ασφα - λείας τριών σημείων με πυροτεχνικούς προεντατήρες και περιοριστές δύναμης. Με την ενεργοποίηση του πυροτεχνικού στοιχείου σε περίπτωση σύγκρουσης, ο προεντατήρας επιτρέπει το τράβηγμα της ζώνης ασφαλείας, ενώ ο περιοριστής δύναμης ελαχιστοποιεί την πίεση που ασκεί η ζώνη πάνω στο θώρακα. Αερόσακοι Το Bipper διαθέτει αερόσακο οδηγού στο βασικό εξοπλισμό και αερόσακο συνοδηγού με μηχανισμό απενεργοποίησης στον προαι ρετικό εξοπλισμό. Επίσης, στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται και οι πλευρικοί αερόσακοι οι οποίοι ενσωματώνονται στις πλευρές των εμπρός καθισμάτων*. *Ανάλογα με τη χώρα - μη συμβατοί με άλλες επιλογές. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπολογιστής ταξιδιού* Ο υπολογιστής ταξιδιού σάς ενημερώνει για τη μέση ή την τρέχουσα κατανάλωση,τη μέση ταχύτητα, καθώς και για την αυτονομία σας σε καύσιμα. Πληροφορίες ιδιαίτερα χρήσιμες σε κάθε σας μετακίνηση. *Διαθέσιμος ανάλογα με την έκδοση. Ειδοποίηση για υπέρβαση ταχύτητας Στον υπολογιστή ταξιδιού, ένα σύστημα ειδοποίησης με μήνυμα, ηχητικό σήμα και φωτεινή ένδειξη σας ενημερώνει σε περίπτωση που ξεπεράσετε την ταχύτητα την οποία έχετε προγραμματίσει. Έτσι, είστε βέβαιοι πως δεν θα υπερβείτε το καθορισμένο όριο σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας. Αντικλεπτικοί μηχανισμοί Επειδή ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο μετα φέρει συχνά αντικείμενα αξίας ή πολύτιμα εμπορεύματα, το Bipper έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στους αντικλεπτικούς μηχανισμούς.

17 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 17 Κλείδωμα Το αυτόματο κλείδωμα των θυρών* συνδυάζε - ται με το κεντρικό κλείδωμα. Οι πίσω πόρτες κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν ανεξάρτητα, επιτρέποντάς σας να απομονώσετε το χώρο φόρτωσης από την καμπίνα. Επειδή βασίζεστε στο επαγγελματικό σας αυτοκίνητο, το Bipper έχει προβλέψει πολλά συστήματα κατά της κλοπής και της διάρρηξης, όπως αντικλεπτικό σύστημα immobilizer που ενεργοποιείται με το τηλεχειριστήριο υψηλής συχνότητας, άνοιγμα του καπό και της τάπας βενζίνης από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και φωτεινή ένδειξη στην κεντρική οθόνη για το άνοιγμα κάποιας πόρτας στην καμπίνα των επιβατών ή στο χώρο φόρτωσης. *Το αυτόματο κλείδωμα περιλαμβάνεται στο πακέτο εξοπλισμού Pack Plus. Συναγερμός Ένας συναγερμός κατά της διάρρηξης και της κλοπής ολοκληρώνει την προστασία του Bipper. O συναγερμός ενεργοποιείται με το κλείδωμα του οχήματος είτε με το τηλεχειριστήριο υψηλής συχνότητας είτε με το κλειδί. Επίσης, για την ασφάλεια των επιβατών, οι πόρτες κλειδώνουν αυτόματα μόλις το αυτοκίνητο ξεπεράσει την ταχύτητα των 20 km/h (εξοπλισμός σε συνδυασμό με ορισμένες επιλογές). Σύστημα ανίχνευσης χαμηλής πίεσης ελαστικών* Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το σύστημα ανίχνευσης χαμηλής πίεσης ελαστικών ενημερώνει τον οδηγό με φωτεινή ένδειξη και προειδοποιητικό μήνυμα** για τυχόν απώλεια πίεσης σε κάποιο από τα ελαστικά. *Διαθέσιμο στον προαιρετικό εξοπλισμό. **Ανάλογα με την έκδοση.

18 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 18 ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ BIPPER VAN Το Bipper διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα εξωτερικών χρωμάτων, απλών ή μεταλλικών, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. ΑΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Rosso Speed Bleu Line Orange Corail ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Gris Garbato Gris Graphite Bleu Nocturne Bleu Neysha Rouge Esuberante Jaune Lacerta Mativoire EΠΕΝΔΥΣΗ Ύφασμα Transcodage Ζάντα αλουμινίου Oranis

19 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 19 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Πλάτος (με κλειστούς καθρέπτες) Συνολικό πλάτος Συνολικό ύψος Μεταξόνιο Κατώφλι φόρτωσης 3,864 m 1,816 m 2,019 m 1,721 m 2,513 m 0,527 m ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εσωτερικές πλευρές Ωφέλιμος όγκος 2,5 m 3 / 2,8 m 3 * Ωφέλιμο μήκος χώρου φόρτωσης 1,523 m* Πλάτος μεταξύ των θόλων 1,046 m Ωφέλιμο πλάτος χώρου φόρτωσης 1,473 m Εσωτερικό ωφέλιμο ύψος 1,205 m *Με αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού Muti-Flex. ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ Κινητήρας HDi 75 ίπποι - μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Ωφέλιμο φορτίο 590 Kg

20 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 20 ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ BIPPER TEPEE ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (Στον προαιρετικό εξοπλισμό) Gris Garbato Gris Graphite Bleu Nocturne Bleu Neysha Rouge Esubérante Jaune Lacerta Mativoire ΑΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Rosso Speed Bleu Line Orange Corail Τάσι Sketch 15" Ζάντα αλουμινίου Oranis *Στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

21 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 21 Επένδυση Transcodage Blue Επένδυση Transcodage Beige ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 591mm 2513mm 3959 / 3970*mm 855 / 866mm* 1464mm 1684 / 1704mm* 1816mm 2019mm 1465mm

22 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 22 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις του Bipper, τις επιλογές διαμόρφωσης, τα χρώματα, τα επίπεδα εξοπλισμού, τους διαθέσιμους κινητήρες, τις τεχνικές προδιαγραφές και τη συντήρησή του, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

23 Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 23

24

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr Ο αντιπρόσωπός σας είναι στη διάθεσή σας για να σας αποκαλύψει την γκάµα του Bipper και να επιλέξετε εκείνη την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στο επάγγελµά σας. Για

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 2 BOXER, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες www.peugeot.gr

Για περισσότερες πληροφορίες www.peugeot.gr Για περισσότερες πληροφορίες www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσηµου Eµπόρου ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. GR 08/2007 (+) Création : bd-ntwk Réalisation :

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // 308. Αποδράστε www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // 308. Αποδράστε www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ 308_09_07_GR 9/11/07 11:44 Page 36 Αποδράστε www.peugeot.gr Ανακαλύψτε την προσωπικότητα του 308. Το εκφραστικό του στυλ χωρίς αµφιβολία διεγείρει τις αισθήσεις σας. Ο εσωτερικός του δυναµισµός αποσπά

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 308 / 308 SW

PEUGEOT 308 / 308 SW PEUGEOT 308 / 308 SW ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ Με την πρώτη ματιά, η παρουσία των φώτων ημέρας με Led, το καπό με έντονη κλίση και η νέα μάσκα δίνουν στο 308 ένα στυλ πιο κομψό και πιο εύρωστο. Στοιχεία διακόσμησης

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Οδήγησε τα όνειρά σου 03

Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Έκδοση GLX. Ablaze Red Pearl. 02 Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Θέλεις να μετακινείσαι γρήγορα, οικονομικά και οικολογικά. Έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο τι κάνεις, αλλά και πώς. Πάντα επιθυμούσες ένα αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. koleos TO KOLEOS EΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ RENAULT ΜΕ ΤΗ NISSAN, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠEΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ, ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Vito. Επιβατική έκδοση

Vito. Επιβατική έκδοση Vito Επιβατική έκδοση Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 To Vito επιβατική έκδοση 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, μετάδοση κίνησης και κινητήρες 16 Ασφάλεια 18 Βασικός και προαιρετικός

Διαβάστε περισσότερα

kangoo express drive the change

kangoo express drive the change kangoo express drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑ- ΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣ- ΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Το Citan. Van. Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Με το Citan Van η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου Création : bd-ntwk Réalisation : Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW 207, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Αγνές

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // 308 / 308 SW

Peugeot // 308 / 308 SW Peugeot // 308 / 308 SW Peugeot, κατασκευαστής αυτοκινήτων από το 1889. Βασιζόµενη σε µια εµπειρία παραπάνω από µια εκατονταετία, η Peugeot έχει αναπτύξει µια αναγνωρισµένη τεχνογνωσία στην κατασκευή αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα ΜΑΪΟΣ 2014 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT 108 www.peugeot-hellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ CITROËN C4 CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο Citroën C4, Hatchback ή Coupe. Ξεχωριστό, χάρη στη σχεδίαση του καπό και ακόμη πιο δυναμικό χάρη στη γρίλια και τον

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW ΖΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Καινοτόμες ιδέες και εξοπλισμοί υψηλού επιπέδου, όλη η μάρκα Peugeot ενσαρκώνεται στα 508 και 508 SW. Αυτή η καινούρια γκάμα έχει ένα σκοπό: κάθε στιγμή στο

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16

Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Vito Van Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 18 Παροχές

Διαβάστε περισσότερα

Spr inter. Kαρότσα και σασί.

Spr inter. Kαρότσα και σασί. Spr inter. Kαρότσα και σασί. Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα και σασί 4 Καρότσα με μονή καμπίνα 6 Καρότσα διπλοκάμπινο 8 Σασί/Υπερκατασκευές/Ειδικές λύσεις 10 Εσωτερικός χώρος 12 Άνεση και λειτουργικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ renault trafic. drive the change

ΝΕΟ renault trafic. drive the change ΝΕΟ renault trafic drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα