New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER"

Transcript

1 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

2 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 2 BOXER, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Πολύ περισσότερο από κοινά οχήματα μεταφοράς, οι εκδόσεις του νέου Peugeot Boxer ανταποκρίνονται στις εξατομικευ μένες ανάγκες της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας την ευκολία στην οδήγηση με τον εργονομικό εξοπλισμό. Για να σας προσφέρει κορυφαίο επίπεδο ποιότητας, το νέο Boxer υποβλήθηκε σε δοκιμές οδήγησης χλμ. υπό διάφορες συνθήκες, ως προσομοίωση εντατικής χρήσης 3 ετών, ώστε να διασφα λιστεί η αξιοπιστία των κινητήρων του. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ανοίγματος-κλεισίματος των θυρών, για τη βελτιστοποίηση της καλής λειτουργίας και της αντοχής τους. Κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του ανάγκες, γι αυτό το νέο Peugeot Boxer προσφέρεται σε πολυάριθμες εκδόσεις διαφορετικού ύψους και μήκους, ενώ παράλληλα οι έξι διαθέσιμοι HDi κινητήρες του περιορίζουν σημαντικά το κόστος χρήσης. Με ωφέλιμο όγκο που φτάνει τα 17 m3 (έκδοση L4H3) και το μεγαλύτερο ωφέλι μο πλάτος στην κατηγορία του 1,87 m και 1,42 m μεταξύ των θόλων το νέο Peugeot Boxer προσαρμόζεται σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, αφού δια τίθεται σε μία από τις ευρύτερες γκάμες επιλογών μεικτού βάρους στην κατη γορία του (από 2,8 ως 4 τόνοι). Τέλος, η νέα σχεδίαση του εμπρός μέρους προσδίδει στο σύνολο μοντέρνα και στιβαρή εμφάνιση.

3 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 3 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Το εξωτερικό στυλ του νέου Peugeot Boxer είναι αναμφισβήτητα μοντέρνο, συμβαδίζο ντας με τα πρότυπα της εποχής, ενώ παράλληλα αποπνέει στιβαρότητα χάρη στο νέο επιβλητικό προφυλακτήρα που προσφέρει μέγιστη προστασία, αλλά και χάρη στο καπό με τις δυναμικές γραμμές σχεδίασης. Τέλος, τα ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα υπογραμμίζουν τη μοντέρνα εμφάνιση του νέου Peugeot Boxer. *Στο βασικό εξοπλισμό. **Στον προαιρετικό εξοπλισμό. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα διαθέτουν φώτα ημέρας είτε με λαμπτήρες* είτε τεχνολογίας LED** (Φωτισμός 100% με στοιχεία LED). Έχουν κάλυμμα από λείο κρύσταλλο και είναι τοποθετημένα ψηλά, προσδίδοντας στην εμπρός όψη μοντέρνο, στιβαρό και κομψό στυλ. Δύο υποδοχές στο κάτω μέρος έχουν προβλεφθεί για να φιλοξενήσουν τα φώτα ομίχλης.**

4 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 4 ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας, οι κινητήρες του νέου Peugeot Boxer έχουν ανασχεδιαστεί: στον κινητήρα 2,2 l HDi έγινε πλήρης ανασχεδιασμός του συστή ματος ψεκασμού. Επιπλέον το νέο Boxer υποβλήθηκε σε δοκιμές χλμ. υπό ακραίες συνθήκες χρήσης: οδή γηση με φορτίο σε κάθε τύπο διαδρομής ακόμα και σε κακής ποιότητας οδόστρωμα, περάσματα από θάλαμο προσομοίωσης καιρικών συνθηκών και από ρηχό νερό για έλεγχο στεγανότητας, καθώς και αντι διαβρωτικές δοκιμές με θαλασσινό νερό. Το αμάξωμα του νέου Peugeot Boxer υπέστη πολυάριθμες βελτιώσεις και ενισχύσεις, για μεγαλύτερη αντοχή και εξάλειψη θορύβου. Οι νέοι μηχανισμοί στις πόρτες, πραγματικό πλεονέκτημα του νέου Peugeot Boxer, έχουν ενισχυθεί τόσο στις πίσω ανοιγόμενες πόρτες και τους μεντεσέδες τους, όσο και στις πλευ ρικές συρόμενες πόρτες, κάνοντάς τες, έτσι, πιο στιβαρές και ανθεκτικές. Αξιοπρόσεκτα βελτιωμένη είναι και η ηχομόνωση στο εσωτερικό του νέου Peugeot Boxer, χάρη στο ανασχεδια σμένο σύστημα ανάρτησης το οποίο ενισχύει τη σταθε ρό τητα του φορτω μένου οχήματος. Έτσι, το νέο σας Peugeot Boxer είναι πιο ανθεκτικό και πιο αποδοτικό.

5 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 5

6 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 6 BOXER, ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΗ Το νέο Peugeot Boxer διαθέτει πολυάριθμα συστήματα τεχνολογικού εξοπλισμού που κάνουν την οδήγηση απλή και ξέγνοιαστη. ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Για να μετατρέψει την καμπίνα σε πραγμα τικό κινητό γραφείο, το νέο Peugeot Boxer προσφέρει πολλές επιλογές ανάλογα με το επίπεδο του εξοπλισμού. Έτσι, το ηχο σύστημα στο πρώτο επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει σύνδεση Bluetooth και θύρα USB, ενώ εκείνο στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού διαθέτει επιπλέον και οθόνη αφής 5". Προαιρετικά, η οθόνη αφής μπορεί να συν δεθεί με το σύστημα δορυφορικής πλοήγη σης και με την κάμερα οπισθο πορείας. KAMEΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ* Για τη διευκόλυνσή σας στην εκτέλεση ελιγμών, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας με καθοδηγητικές γραμμές πορείας, η οποία μπορεί να συν δυαστεί με πίσω αισθητήρες στάθμευσης. Η κάμερα απεικονίζει στην οθόνη αφής το χώρο πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ οι έγχρωμες γραμμές πορείας σάς καθοδη γούν με ακρίβεια. Για ακόμα περισσότερη ασφάλεια, η οθόνη ενεργοποιείται αυτό ματα με το άνοιγμα των πίσω θυρών ή με την εμπλοκή της όπισθεν. ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Για μέγιστη άνεση, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μεταβλητή απόσβεση* και είναι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος ανάλογα με το βάρος του οδηγού, έως τα 130 kg. Χάρη στις εύχρηστες ρυθμίσεις κλίσης της πλάτης, ύψους και περιστροφής του καθί σματος, το νέο σας Peugeot Boxer μετα τρέπεται σε πραγματικό κινητό γραφείο. Για περισσότερη εργονομία, διατίθεται επίσης ένα πρακτικό τραπεζάκι/επιφάνεια γραφής ενσωματω μένο στην ανακλινόμενη πλάτη του μεσαίου καθίσματος. ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ Για τη μεταφορά επιπλέον φορτίου, όταν το απαιτούν οι ανάγκες σας, στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται συστήματα κοτσαδόρων, σταθερών ή αφαιρούμενων χωρίς εργαλεία. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό.

7 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 7

8 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 8 ΜΕ «ΕΞΥΠΝΑ» ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ Για να ενισχύσει την ασφάλειά σας και να σας διευκολύνει στην οδήγηση, το νέο Peugeot Boxer εξοπλίζεται με εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. -Το νέο σύστημα ρυθμιστή και περιορι στή προγραμματιζόμενης ταχύτητας διατίθεται στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. Σας επιτρέπει να κινείστε με μια σταθερή τα χύτητα χωρίς να έχετε το πόδι σας στο γκάζι ή να προγραμματίζετε το όριο ταχύ τητας που δεν επιθυμείτε να ξεπεράσετε. -Το ESP (ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστά θειας) στο βασικό εξοπλισμό, με το προαιρετικό Hill Descent Control*, σε συνδυασμό με το έξυπνο σύστημα ελέγ χου πρόσφυσης, επιτρέπει στον οδηγό να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα κάτω των 30 χλμ./ώρα σε δρόμο με λάσπη ή χαλίκι και κλίση τουλάχιστον 8%, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει φρένο ή γκάζι. Η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα όταν ο οδηγός ξεπεράσει τα 30 χλμ./ώρα. -Ενσωματωμένη στο ESP, η λειτουργία Load Adaptive Control** (LAC) εντοπίζει το συνολικό βάρος του φορτίου και την κατανομή του στο όχημα και προσαρμόζει ανάλογα την παρέμβαση του ESP. Έτσι διασφαλίζει τον έλεγχο και την ευστάθεια του οχήματος σε κάθε περίσταση. -Το σύστημα Hill Assist*** περιλαμβάνεται επίσης στο ESP. Ενεργοποιείται όταν το όχημα σταματήσει σε ανηφόρα ή κατηφό - ρα με κλίση μεγαλύτερη από 5%, με τον κινητήρα σε λειτουργία και το πόδι του οδηγού στο φρένο. Τότε η πίεση στο φρένο διατηρείται για περίπου δύο δευ τερόλεπτα αφότου ο οδηγός αφήσει το φρένο, δίνοντάς του το περιθώριο να ξεκινήσει με άνεση χωρίς τον κίνδυνο να κυλήσει το όχημα, ανεξάρτητα από το φορτίο που μεταφέρει. -Με το σύστημα DSG**** (ανίχνευση χαμηλής πίεσης ελαστικών), κάθε τροχός είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα πίεσης. Σε περίπτωση απώλειας πίεσης ή κλαταρίσματος ελαστικού, εμφανίζεται αμέσως σχετική ειδοποίηση στην οθόνη του ταμπλό ή στην οθόνη αφής. -Το σύστημα AFIL (προειδοποίηση για ακούσια παρέκκλιση πορείας), το οποίο με τη βοήθεια μιας κάμερας πάνω από τον κεντρικό καθρέπτη ανιχνεύει διαρκώς τη διαγράμμιση του οδοστρώματος, περι λαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων βαν 4 τόνων και στον προαιρε τικό όλων των άλλων εκδόσεων. *Σύστημα ελέγχου κατάβασης. **Έλεγχος σταθερότητας φορτίου. ***Υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση. ****Στο βασικό εξοπλισμό (Πρότυπο ECE R64) ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

9 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 9

10 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 10 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία, η Peugeot φρόντισε ώστε το κόστος χρήσης του οχήματος να είναι εξαιρετικά χαμηλό: - Το νέο Peugeot Boxer δεν διαθέτει πλέον ιμάντα αλλά καδένα χρονισμού, για την οποία δεν απαιτείται αντι - κατάσταση. - Για τον περιορισμό των δαπανών συντήρησης,το χρονικό διάστημα μεταξύ των σέρβις έχει επιμηκυνθεί από χλμ. σε χλμ. ή δύο χρόνια. - Το στάνταρ μέγεθος των ελαστικών (215/70 και 215/75) κάνει το κόστος τους από τα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 2,2 l HDi 110* Υπετροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας με κορμό από χυτοσίδηρο, κυλινδροκεφαλή αλουμινίου, 16 βαλβίδες και διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής, με ισχύ 81 kw και ροπή 250 Nm στις 1750 σ.α.λ. Με καλή απόκριση και ταυτόχρονα οικονομικός (κατανάλωση σε μεικτό κύκλο από 6,2 l/100 km), είναι άριστος για τις συνθήκες κυκλοφορίας στην πόλη. 2,2 l HDi 130 και 150* Δύο κινητήρες που αποδίδουν 96 kw/ 320 Nm στις 1800 σ.α.λ. και 110 kw / 350 Nm στις 1750 σ.α.λ., αντίστοιχα. Σε σχέση με την έκδοση 110 ίππων, οι συγκεκριμένοι διαθέτουν ειδικό τύπο ψύξης των πιστονιών και ειδική χαρτο γράφηση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι τόσο για τις μετακινήσεις στην πόλη όσο και για μεγαλύτερες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας STT (Stop and Start), οι κινητήρες αυτοί επιτυγχάνουν βελτιστοποίηση της κατανάλωσης, με όφελος 0,5 l/100 km σε κύκλο πόλης, καθώς και μέση μείωση των εκπομπών CO 2 κατά 5 g/km σε μεικτό κύκλο. Εξοπλισμένο με κινητήρες 2.2 l HDi, το νέο Peugeot Boxer στην έκδοση L3H2 2.2 l HDi 130 εμφανίζει όφελος κατανάλωσης σε μεικτό κύκλο έως 1,3 l / 100 km, δηλαδή 34g CO 2 /km, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. 3,0 l HDi 180* Αυτός ο κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 130 kw και ροπή 400 Nm στις 1400 σ.α.λ., η οποία είναι εξαιρετική για την κατηγορία. Διαθέτει σύστημα άμεσου ψεκασμού «Common Rail» ικανό να ρυθμίζει την πίεση στο θάλαμο καύσης από 450 ως 1800 bars ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις, χαρακτηριστικό που τον κάνει ιδανικό για μεγάλες διαδρομές. *Κινητήρες διαθέσιμοι μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

11 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 11 Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Εδώ και χρόνια η Peugeot καινοτομεί επιδιώκοντας να περιορίσει στα οχήματά της όχι μόνο την κατανάλωση καυσίμων αλλά και τις εκπομπές μικροσωματιδίων και CO 2. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDi Αποδοτικό και οικονομικό, το σύστημα «Common Rail» που εξοπλίζει όλους τους κινητήρες HDi του Boxer επιτρέπει τον άμεσο ψεκασμό του καυσίμου με υψηλή πίεση στο θάλαμο καύσης, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (FAP) Η τεχνολογία του φίλτρου κατακράτησης μικροσωματιδίων (FΑP), την οποία διαθέτουν όλοι οι κινητήρες του νέου Peugeot Boxer, περιορίζει την εκπομπή των βλαβερών μικροσωματιδίων σε μόλις μετρήσιμα επίπεδα διατηρώντας αναλλοίωτες τις επιδόσεις των κινητήρων. Κιβώτιο ταχυτήτων Καταναλώσεις* (l/100 km) Κύκλος πόλης** Κύκλος εκτός πόλης** Μεικτός κύκλος** CO 2 (g/km)** 2,2 l HDi 110*** BVM6 από 8,1 ως 11, 2 από 5,1 ως 7,6 από 6, 2 ως 8,9 από 164 ως 234 2,2 l HDi 130 BVM6 από 7,5 ως 10,7 από 5,3 ως 7,6 από 6,1 ως 8,7 από 161 ως 229 2,2 l HDi 130 STT*** BVM6 από 7, 2 ως 10, 2 από 5,3 ως 7,6 από 6 ως 8,5 από 157 ως 224 2,2 l HDi 150*** BVM6 από 7,5 ως 10,7 από 5,3 ως 7,6 από 6,1 ως 8,7 από 161 ως 229 2,2 l HDi 150 STT*** BVM6 από 7, 2 ως 10, 2 από 5,3 ως 7,6 από 6 ως 8,5 από 157 ως 224 3,0 l HDi 180*** BVM6 από 9,1 ως 11,7 από 6,1 ως 7,5 από 7, 2 ως 9 από 189 ως 238 *Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. **Τιμές ανάλογα με την έκδοση. ***Κινητήρες διαθέσιμοι μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. BVM6: Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. STT: Σύστημα Stop and Start.

12 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 12 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το ελάχιστο που μπορείτε να απαιτήσετε από το αυτοκίνητό σας είναι να σας παρέχει ασφάλεια. Γι αυτό το νέο Peugeot Boxer εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία του οδηγού και των επιβατών του. ΠΡΟΛΗΨΗ Για βέλτιστο έλεγχο και ευστάθεια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, το νέο Peugeot Boxer μπορεί να εφοδιαστεί με τους παρακάτω εξοπλισμούς ασφαλείας: Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS), υποβοήθηση σε φρενάρισμα πανικού (AFU), σύστημα αντιολίσθησης τροχών (ASR)*, ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης (REF), ESP στο βασικό εξοπλισμό (Electronic Stability Control /Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας). Σύστημα πέδησης Το σύστημα πέδησης ανασχεδιάστηκε και ενισχύθηκε για μεγαλύτερη αποτελε - σματικότητα αλλά και ακουστική άνεση. Έτσι, με τέσσερα δισκόφρενα στο βασικό εξοπλισμό του, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει ένα ιδιαίτερα αποδοτικό και ανθεκτικό σύστημα πέδησης. Φώτα ομίχλης* Για βελτιωμένη ορατότητα, το νέο Peugeot Boxer μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με φώτα ομίχλης από ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, τα οποία ενσωματώνονται στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα. *Στον προαιρετικό ή στο βασικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Αερόσακοι Για την προστασία του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει: 1 μετωπικό αερόσακο οδηγού και 1 μετωπικό αερόσακο συνοδηγού,* 2 πλευρικούς αερόσακους**, 2 αερόσακους τύπου κουρτίνας**. *Στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό αναλόγως έκδοσης. **Αποκλειστικά σε συνδυασμό με το ανεξάρτητο κάθισμα συνοδηγού και την επιλογή επένδυσης «Achille». Ένδειξη μη πρόσδεσης ζώνης ασφαλείας οδηγού Στο βασικό εξοπλισμό, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μηχανισμό που ελέγχει αν έχει προσδεθεί η ζώνη ασφαλείας. Ασφάλεια τροφοδοσίας καυσίμου Σε περίπτωση σύγκρουσης, η τροφοδοσία καυσίμου διακόπτεται αυτόματα ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς Ασφάλεια ηλεκτρικού παραθύρου οδηγού Το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού, συνεχόμενης λειτουργίας, διαθέτει σύστημα αναγνώρισης εμποδίου το οποίο ακινητοποιεί το κρύσταλλο σε περίπτωση που ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο. Μεταβλητή υποβοήθηση διεύθυνσης Το νέο Peugeot Boxer διαθέτει σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση στο βασικό εξοπλισμό με τον κινητήρα 3,0 l HDi 180* και προαιρετικά με όλους τους άλλους κινητήρες. Το επίπεδο της υποβοήθησης προσαρμόζεται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος. *Διαθέσιμος μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ Το νέο Peugeot Boxer έχει ενισχυθεί σε πολλά σημεία ώστε να παρέχει στον οδηγό και στους επιβάτες του τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια: Ενισχυμένη δομή αμαξώματος, με ζώνη ελεγχόμενης παραμόρφωσης εμπρός για την απόσβεση της ενέργειας σύγκρουσης. Άκαμπτη κατασκευή από χάλυβα για την προστασία των επιβατών, ενισχυμένες εμπρός πόρτες που συμβάλλουν στην ακαμψία του συνόλου. Βελτιστοποίηση σχεδιασμού του εμπρός τμήματος ώστε σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης ένα μέρος της ενέργειας να μεταφερθεί στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Υποχώρηση της πενταλιέρας και της κολόνας του τιμονιού για την προστασία του οδηγού σε περίπτωση σύγκρουσης. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Εντοπισμός ανοικτής πόρτας Το σύστημα αυτό εντοπίζει τυχόν ανοικτές πόρτες, ακόμα και στο χώρο φόρτωσης, και ειδοποιεί τον οδηγό με φωτεινή ένδειξη στην οθόνη του ταμπλό ή στην οθόνη αφής.

13 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:16 ΜΜ Page 13 ΧΡΩΜΑΤΑ MH METAΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Bleu Imperial Bleu Line Jaune Carioca Rouge Tiziano ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (Στον προαιρετικό εξοπλισμό) Bleu Lago Azzuro Gris Aluminium Gris Graphito Golden White Rouge Profond

14 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 14 ΖΑΝΤΕΣ Τάσι 15" στις ελαφριές εκδόσεις Τάσι 16" στις βαριές εκδόσεις Ζάντα αλουμινίου 15" στις ελαφριές εκδόσεις EΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ζάντα αλουμινίου 16" στις βαριές εκδόσεις Το νέο Peugeot Boxer διατίθεται με τρεις επιλογές επενδύσεων: Ύφασμα «Darko / Twill noir rouge», πρακτικό και ανθεκτικό, στο βασικό εξο πλισμό ή μη διαθέσιμο, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα TEP «Pierce / Vesuve gris», στον προαιρετικό εξοπλισμό ή μη διαθέσιμο, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα aspect velours «Achille / Fillo Brun - Noir», στο βασικό, προαιρετικό ή μη διαθέσιμο εξοπλισμό, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα «Darko / Twill noir rouge» Ύφασμα TEP «Pierce / Vesuve gris» Ύφασμα «Achille / Fillo Brun - Noir»

15 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 15 ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Η γκάμα του νέου Peugeot Boxer περιλαμ βάνει μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγέλματος: Το νέο Peugeot Boxer διατίθεται σε ποικιλία αμαξωμάτων με διαφορετικό μεικτό βάρος*: Φορτηγό κλειστού τύπου (van) Pick-up Pick-up διπλής καμπίνας Καμπίνα με σασί Διπλή καμπίνα με σασί Καμπίνα με πάτωμα Combi και Minibus Φορτηγά van κλειστού τύπου και pick-up απλά ή διπλής καμπίνας για τη μεταφορά εμπορευμάτων. Καμπίνα με πάτωμα, σασί με μονή ή διπλή καμπίνα και καμπίνα με ανοικτή ανατρεπόμενη καρότσα, για χρήση ως βάση μετατροπών. Ελαφριές εκδόσεις Μεικτό βάρος 328 2,8 T 330 3,0 T 333 3,3 T 335 3,5 T Combi και Minibus για μεταφορά ατόμων, με διαρρύθμιση 5, 9, 14 και 17 θέσεων*, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. *Για οχήματα μεταφοράς άνω των 9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Βαριές εκδόσεις Μεικτό βάρος 435 3,5 T 440 4,0 T *Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

16 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 16 ΕΝΑ BOXER ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Τα φορτηγά κλειστού τύπου (van) διατίθε νται σε τρεις επιλογές ύψους (2,254 m 2,522 m 2,760 m) που μπορούν να συν δυαστούν με τέσσερις επιλογές μήκους (4,963 m 5,413 m 5,998 m 6,363 m), ενώ υπάρ χει και μία επιπλέον επιλογή μήκους (L2S) αποκλειστικά στην έκδοση καμπίνα με σασί. L4H2** L4H3 L3H2** L2H1 L2H2* L3H3 L1H2 L1H1* *Διατίθεται και στην έκδοση Combi. **Διατίθεται και στην έκδοση Minibus. Φορτηγά κλειστού τύπου (van) Όγκος (m 3 ) L1H1 8,0 L1H2 9,5 L2H1 10,0 L2H2 11,5 L3H2 13,0 L3H3 15,0 L4H2 15,0 L4H3 17,0 Combi και Minibus Αριθμός θέσεων* L1H1 (Combi) 5 ως 9 L2H2 (Combi) 5 ως 9 L3H2 (Minibus) 14** L4H2 (Minibus) 17** *Συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. **Για οχήματα μεταφοράς άνω των9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

17 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 17 COMBI / MINIBUS: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΩΝ Το νέο Peugeot Boxer Combi εξασφαλίζει στους επιβάτες σας κορυφαία άνεση: ευρύχω ρη καμπίνα, θέρμανση και κλιματισμό στο πίσω μέρος*, αερόσακο συνοδηγού στο βασικό εξο - πλισμό, αποθηκευτικούς χώρους για τις μικρές αποσκευές και τεράστιο χώρο αποσκευών για τις μεγάλες. Δίνοντας σημασία και στην παραμι - κρή λεπτομέρεια, το νέο Boxer αντικατοπτρί ζει τη δική σας φροντίδα προς τους επιβάτες σας. Κάθε επιβάτης στο νέο Peugeot Boxer απολαμ - βάνει άνεση ισάξια μιας μπερλίνας: ευρυχωρία, πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, επενδύσεις στις πόρτες και στο εσωτερικό της καμπίνας, μεγάλο χώρο αποσκευών. Το νέο Peugeot Boxer μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα στην έκδοση Combi, η οποία διαθέτει ένα ενιαίο διπλό κάθισμα και ένα ανεξάρτητο κάθισμα οδηγού εμπρός, καθώς και δύο ενιαία καθί - σματα τριών θέσεων στη δεύτερη και στην τρίτη σειρά ή δύο σειρές τριών ανεξάρτητων καθισμάτων, ανάλογα με την έκδοση. Στην έκδοση Minibus, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει 14 ή 17 ανεξάρτητα καθίσματα** συμπεριλαμβανομένου εκείνου του οδηγού. Αναδιπλούμενα καθίσματα Στην έκδοση Combi Confort, τα πίσω καθί - σματα είναι ενιαία, αναδιπλούμενα και αφαι - ρούμενα, εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Στη δεύτερη και τρίτη σειρά τα πλευρικά καθί σματα διαθέτουν άγκιστρα ISOFIX για παιδικά καθίσματα. *Στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό, αναλόγως έκδοσης. **Για οχήματα μεταφοράς άνω των 9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

18 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 18 ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (VAN) ΟΓΚΟΙ Έως 8 διαφορετικοί διαθέσιμοι όγκοι L1H1 L1H2 L2H1* L2H2 L3H2 L3H3* L4H2* L4H3* Όγκος (m 3 ) 8,0 9,5 10,0 11,5 13,0 15,0 15,0 17,0 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εξωτερικές πλευρές Πόρτες Εσωτερικές πλευρές (ωφέλιμες διαστάσεις) Πλευρικές συρόμενες Πίσω ανοιγόμενες Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος L1H1 4,963 m 2,254 m 1,075 m 1,485 m 1,562 m 1,520 m 2,670 m 1,662 m L1H2 4,963 m 2,522 m 1,075 m 1,485 m 1,562 m 1,790 m 2,670 m 1,932 m L2H1 5,413 m 2,254 m 1,250 m 1,485 m 1,562 m 1,520 m 3,120 m 1,662 m L2H2 5,413 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 3,120 m 1,932 m L3H2 5,998 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 3,705 m 1,932 m L3H3 5,998 m 2,760 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 2,030 m 3,705 m 2,172 m L4H2 6,363 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 4,070 m 1,932 m L4H3 6,363 m 2,760 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 2,030 m 4,070 m 2,172 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες): 2,050 m Κατώφλι φόρτωσης, ύψος: από 0,493 ως 0,602 m Μέγιστο εσωτερικό πλάτος: 1,870 m Πλάτος μεταξύ των θόλων: 1,422 m

19 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 19 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Ελαφριές εκδόσεις L1H1 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L1H L2H L2H L3H L3H Βαριές εκδόσεις L1H1 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L2H L2H L3H L3H L4H L4H Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

20 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 20 PICK-UP / PICK-UP ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Pick-up μονής καμπίνας Pick-up διπλής καμπίνας Πλευρές Εσωτερικό καρότσας Εξωτερικό οχήματος Μήκος Μήκος L1 2,798 m 5,293 m L2S 3,660 m 6,093 m L2 3,248 m 5,743 m L3 3,833 m 6,328 m L4 4,260 m 6,693 m Πλευρές Εσωτερικό καρότσας Εξωτερικό οχήματος Μήκος Μήκος L2 2,460 m 5,738 m L3 2,950 m 6,228 m L4 3,400 m 6,678 m Ύψος 2,254 m Ύψος 2,254 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες) 2,100 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες) 2,100 m Εσωτερικό πλάτος καρότσας 2,034 m Εσωτερικό πλάτος καρότσας 2,034 m Ύψος τοιχωμάτων καρότσας 0,400 m Ύψος τοιχωμάτων καρότσας 0,400 m

21 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 21 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Pick-up μονής καμπίνας Ελαφριές εκδόσεις L1 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L L Βαριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L Pick-up διπλής καμπίνας Ελαφριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L Βαριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

22 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 22 ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ / ΔΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Όχημα προ μετατροπής Καμπίνα με σασί Διπλή καμπίνα με σασί Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Μέγιστο μήκος αμαξώματος L1 4,808 m 5,748 m L2 5,258 m 6,468 m L2S 5,606 m 7,028 m L3 5,843 m 7,383 m L4 6,206 m 7,383 m Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Μέγιστο μήκος αμαξώματος L3 5,843 m 7,383 m L4 6,206 m 7,383 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) 2,050 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) 2,050 m Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) 2,350 m Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) 2,350 m Μέγιστο ύψος αμαξώματος 3,500 m Μέγιστο ύψος αμαξώματος 3,500 m Τα μέγιστα μήκη αμαξώματος που αναφέρονται παραπάνω είναι οι οριακές τιμές που αντιστοιχούν στην ευνοϊκότερη κατάσταση του αμαξώματος ως προς το βάρος και την κατανομή του φορτίου, με το όχημα φορτωμένο και εν κινήσει. Η σωστή θέση του κέντρου βάρους πρέπει να επαληθεύεται συστηματικά. ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ Ανατρεπόμενη καρότσα Μεγάλου όγκου Μετατροπή σε ψυγείο Μη δεσμευτικά παραδείγματα μετατροπών που πραγματοποιήθηκαν από ειδικά συνεργεία.

23 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 23 Ι ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Όχημα προ μετατροπής Καμπίνα με σασί Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L L L2S L L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L L L ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΠΑΤΩΜΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Όχημα προ μετατροπής Διπλή καμπίνα με σασί Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 3,0l HDi 180 L L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 3,0l HDi 180 L L L1 L2 L3 L4 Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος 4,808 m 5,258 m 5,843 m 6,208 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) Μέγιστο ύψος αμαξώματος 2,050 m 2,350 m 3,500 m Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

24

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT

Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 2 ΓΚΑΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER

*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 1 *Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 2 BIPPER VAN ΤΟ ΜΙΚΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ ΖΗΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Το 3008 αποτελεί μια πρόκληση για το μέλλον με τους νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς, αυξάνοντας την ευχαρίστηση στην οδήγηση και ενισχύοντας την ασφάλεια. Το 3008 crossover εμπνεύστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi PEUGEOT TAXI peugeot.gr/taxi PEUGEOT 301 ΣΤΙΒΑΡΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ Κινητήρας: 1.6cc/100Hp/BlueHDi/Diesel Ροπή: 254Nm/1750σ.α.λ. Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 TAXI συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ NEO PARTNER

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ NEO PARTNER Partner_Tepee_&VAN_June15_quark8_TELIKO_Layout 1 16/6/2015 5:00 μμ Page 28 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός,

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Υβριδικο Vlv FE υβριδικο vlv FE Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Κινητηρας D7F Eur 5 Κινητήρας ντίζελ με παράλληλο υβριδικό Ροπή 3 2 1 Σ.Α.Λ. 1. Ηλεκτροκινητήρας 2. Πετρελαιοκινητήρας 3. Υβριδική

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΜΟΝΑΔΙΚΟ 02/03

DESIGN ΜΟΝΑΔΙΚΟ 02/03 CITROËN C4 ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN ΝΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Το CITROËN C4 αποκαλύπτει από την πρώτη ματιά το στιβαρό και δυναμικό του χαρακτήρα. Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς προσδίδουν στο εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία και Ηλεκτρολογία/Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο 4 2. Πλαίσιο 6 2. Πλαίσιο 6 4. Πλαίσιο 8 2. Πλαίσιο 8 4

Πλαίσιο 4 2. Πλαίσιο 6 2. Πλαίσιο 6 4. Πλαίσιο 8 2. Πλαίσιο 8 4 ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις σε dm) Πλαίσιο Πλαίσιο 6 2 Πλαίσιο 6 4 Πλαίσιο 8 2.5 Πλαίσιο.5.5 64.5 RADDT-GR 53 53 RADDT-G2 64 62 47 1 ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις σε dm) Πλαίσιο RAD-L90 X-High 34 37 40 46 Υψηλό 34 35 37 40 43 46 49 52 56 60 RAD-GR Υψηλό 34 37 40 43 46 49 52 56 60 63 65 67 Μεσαίο 37 40 43 46 49 52 56 60

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζετε την επιτυχία του, αλλά θέλετε να ζήσετε μαζί του την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στο τιμόνι ενός CC.

Γνωρίζετε την επιτυχία του, αλλά θέλετε να ζήσετε μαζί του την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στο τιμόνι ενός CC. 207 CC ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα όταν αρχίζει η καρδιά να χτυπάει έντονα, ο λαιμός να στεγνώνει από το πρώτο κοίταγμα; Ακριβώς αυτά νιώθετε όταν το βλέμμα σας πέφτει πάνω στο

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr PEUGEOT 208 Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr PEUGEOT 208 Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. GR Février 2011 Σφραγίδα αντιπροσώπου RECOMMANDE www.peugeot.gr PEUGEOT 208 ΑνΑ-γεννηση

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία και Ηλεκτρολογία/Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 2 AWAITING IMAGE 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 3 ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ 5 ΘΕΣΕΩΝ 4Χ2 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Η προδιαγραφή αυτή καθορίζει τις απαιτήσεις για την προμήθεια επιβατηγών οχημάτων μικτής χρήσης, 5

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ Porter Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ Η Piaggio, ο ηγέτης στην επαγγελματική μεταφορά, παρουσιάζει την Porter, μία

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η 65η έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Ανόβερο, της πιο σημαντικής έκθεσης για τα επαγγελματικά και βιομηχανικά αυτοκίνητα στην

Διαβάστε περισσότερα

Opel LCV: Προηγμένα, Ευέλικτα & Οικονομικά. Συντάχθηκε απο τον/την exdrive

Opel LCV: Προηγμένα, Ευέλικτα & Οικονομικά. Συντάχθηκε απο τον/την exdrive Οι σημερινές γενιές μοντέλων Combo, Vivaro και Movano αποτελούν την πιο προηγμένη και ευέλικτη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) που έχει προσφέρει ποτέ η Opel. Με περισσότερες από 330 εκδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr NEO 11/2009 99000-00SX4-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ CITROËN C4 CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο Citroën C4, Hatchback ή Coupe. Ξεχωριστό, χάρη στη σχεδίαση του καπό και ακόμη πιο δυναμικό χάρη στη γρίλια και τον

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network - Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Imprimé en U.E. - Ref : 1E1208 - Novembre 2012 Σφραγίδα αντιπροσώπου www.peugeot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου Création : bd-ntwk Réalisation : Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW 207, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Αγνές

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το νέο Astra είναι κάτι περισσότερο από το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

* Ανάλογα με τις εκδόσεις

* Ανάλογα με τις εκδόσεις PEUGEOT 308 CC Με τις ανανεωμένες γραμμές του, το Peugeot 308 CC εκφράζει με έξυπνο τρόπο τους κώδικες αισθητικής της μάρκας Peugeot. Σχεδιαστικά το 308 CC είναι ένα τεχνολογικά καινοτόμο αυτοκίνητο με

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr 03/2009 99000ΑLTO1-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 5 ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Με τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρατηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 2 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 3 208:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK KINHTHΡΑΣ Τύπος Διάμετρος/Διαδρομή Κυβισμός Σχέση Συμπίεσης Τροφοδοσία Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Mέγιστη Ισχύς (ΗΡ) Mέγιστη Ροπή (Nm) Τελική Ταχύτητα Επιτάχυνση

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (.Ε.Υ.Α.Α.Ν.) Ταχ. /νση: Λατούς 8 72 100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Πεδιαδίτης Γεώργιος τηλ.: 28410 91219 fax: 28410 91211 Αριθµός Μελέτης : 17_2016

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Porter. επαγγελματικα οχηματα

Porter. επαγγελματικα οχηματα Porter επαγγελματικα οχηματα PORTER Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ PIAGGIO Porter: η σειρά επαγγελματικών οχημάτων που δημιουργήθηκε από την Piaggio για την επαγγελματική μεταφορά με μια άριστη

Διαβάστε περισσότερα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Mazda MPV Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Μηχανικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: 2.3 l MZR Τετρακύλινδρος σε σειρά χωρητικότητας (βενζινοκι- 2260 κ.εκ, 16 βαλβίδων, DOHC, νητήρας) τοποθετηµένος µπροστά,

Διαβάστε περισσότερα