New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER"

Transcript

1 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

2 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 2 BOXER, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Πολύ περισσότερο από κοινά οχήματα μεταφοράς, οι εκδόσεις του νέου Peugeot Boxer ανταποκρίνονται στις εξατομικευ μένες ανάγκες της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας την ευκολία στην οδήγηση με τον εργονομικό εξοπλισμό. Για να σας προσφέρει κορυφαίο επίπεδο ποιότητας, το νέο Boxer υποβλήθηκε σε δοκιμές οδήγησης χλμ. υπό διάφορες συνθήκες, ως προσομοίωση εντατικής χρήσης 3 ετών, ώστε να διασφα λιστεί η αξιοπιστία των κινητήρων του. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ανοίγματος-κλεισίματος των θυρών, για τη βελτιστοποίηση της καλής λειτουργίας και της αντοχής τους. Κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του ανάγκες, γι αυτό το νέο Peugeot Boxer προσφέρεται σε πολυάριθμες εκδόσεις διαφορετικού ύψους και μήκους, ενώ παράλληλα οι έξι διαθέσιμοι HDi κινητήρες του περιορίζουν σημαντικά το κόστος χρήσης. Με ωφέλιμο όγκο που φτάνει τα 17 m3 (έκδοση L4H3) και το μεγαλύτερο ωφέλι μο πλάτος στην κατηγορία του 1,87 m και 1,42 m μεταξύ των θόλων το νέο Peugeot Boxer προσαρμόζεται σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, αφού δια τίθεται σε μία από τις ευρύτερες γκάμες επιλογών μεικτού βάρους στην κατη γορία του (από 2,8 ως 4 τόνοι). Τέλος, η νέα σχεδίαση του εμπρός μέρους προσδίδει στο σύνολο μοντέρνα και στιβαρή εμφάνιση.

3 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 3 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Το εξωτερικό στυλ του νέου Peugeot Boxer είναι αναμφισβήτητα μοντέρνο, συμβαδίζο ντας με τα πρότυπα της εποχής, ενώ παράλληλα αποπνέει στιβαρότητα χάρη στο νέο επιβλητικό προφυλακτήρα που προσφέρει μέγιστη προστασία, αλλά και χάρη στο καπό με τις δυναμικές γραμμές σχεδίασης. Τέλος, τα ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα υπογραμμίζουν τη μοντέρνα εμφάνιση του νέου Peugeot Boxer. *Στο βασικό εξοπλισμό. **Στον προαιρετικό εξοπλισμό. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα διαθέτουν φώτα ημέρας είτε με λαμπτήρες* είτε τεχνολογίας LED** (Φωτισμός 100% με στοιχεία LED). Έχουν κάλυμμα από λείο κρύσταλλο και είναι τοποθετημένα ψηλά, προσδίδοντας στην εμπρός όψη μοντέρνο, στιβαρό και κομψό στυλ. Δύο υποδοχές στο κάτω μέρος έχουν προβλεφθεί για να φιλοξενήσουν τα φώτα ομίχλης.**

4 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 4 ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας, οι κινητήρες του νέου Peugeot Boxer έχουν ανασχεδιαστεί: στον κινητήρα 2,2 l HDi έγινε πλήρης ανασχεδιασμός του συστή ματος ψεκασμού. Επιπλέον το νέο Boxer υποβλήθηκε σε δοκιμές χλμ. υπό ακραίες συνθήκες χρήσης: οδή γηση με φορτίο σε κάθε τύπο διαδρομής ακόμα και σε κακής ποιότητας οδόστρωμα, περάσματα από θάλαμο προσομοίωσης καιρικών συνθηκών και από ρηχό νερό για έλεγχο στεγανότητας, καθώς και αντι διαβρωτικές δοκιμές με θαλασσινό νερό. Το αμάξωμα του νέου Peugeot Boxer υπέστη πολυάριθμες βελτιώσεις και ενισχύσεις, για μεγαλύτερη αντοχή και εξάλειψη θορύβου. Οι νέοι μηχανισμοί στις πόρτες, πραγματικό πλεονέκτημα του νέου Peugeot Boxer, έχουν ενισχυθεί τόσο στις πίσω ανοιγόμενες πόρτες και τους μεντεσέδες τους, όσο και στις πλευ ρικές συρόμενες πόρτες, κάνοντάς τες, έτσι, πιο στιβαρές και ανθεκτικές. Αξιοπρόσεκτα βελτιωμένη είναι και η ηχομόνωση στο εσωτερικό του νέου Peugeot Boxer, χάρη στο ανασχεδια σμένο σύστημα ανάρτησης το οποίο ενισχύει τη σταθε ρό τητα του φορτω μένου οχήματος. Έτσι, το νέο σας Peugeot Boxer είναι πιο ανθεκτικό και πιο αποδοτικό.

5 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 5

6 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 6 BOXER, ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΗ Το νέο Peugeot Boxer διαθέτει πολυάριθμα συστήματα τεχνολογικού εξοπλισμού που κάνουν την οδήγηση απλή και ξέγνοιαστη. ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Για να μετατρέψει την καμπίνα σε πραγμα τικό κινητό γραφείο, το νέο Peugeot Boxer προσφέρει πολλές επιλογές ανάλογα με το επίπεδο του εξοπλισμού. Έτσι, το ηχο σύστημα στο πρώτο επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει σύνδεση Bluetooth και θύρα USB, ενώ εκείνο στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού διαθέτει επιπλέον και οθόνη αφής 5". Προαιρετικά, η οθόνη αφής μπορεί να συν δεθεί με το σύστημα δορυφορικής πλοήγη σης και με την κάμερα οπισθο πορείας. KAMEΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ* Για τη διευκόλυνσή σας στην εκτέλεση ελιγμών, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας με καθοδηγητικές γραμμές πορείας, η οποία μπορεί να συν δυαστεί με πίσω αισθητήρες στάθμευσης. Η κάμερα απεικονίζει στην οθόνη αφής το χώρο πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ οι έγχρωμες γραμμές πορείας σάς καθοδη γούν με ακρίβεια. Για ακόμα περισσότερη ασφάλεια, η οθόνη ενεργοποιείται αυτό ματα με το άνοιγμα των πίσω θυρών ή με την εμπλοκή της όπισθεν. ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Για μέγιστη άνεση, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μεταβλητή απόσβεση* και είναι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος ανάλογα με το βάρος του οδηγού, έως τα 130 kg. Χάρη στις εύχρηστες ρυθμίσεις κλίσης της πλάτης, ύψους και περιστροφής του καθί σματος, το νέο σας Peugeot Boxer μετα τρέπεται σε πραγματικό κινητό γραφείο. Για περισσότερη εργονομία, διατίθεται επίσης ένα πρακτικό τραπεζάκι/επιφάνεια γραφής ενσωματω μένο στην ανακλινόμενη πλάτη του μεσαίου καθίσματος. ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ Για τη μεταφορά επιπλέον φορτίου, όταν το απαιτούν οι ανάγκες σας, στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται συστήματα κοτσαδόρων, σταθερών ή αφαιρούμενων χωρίς εργαλεία. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό.

7 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 7

8 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 8 ΜΕ «ΕΞΥΠΝΑ» ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ Για να ενισχύσει την ασφάλειά σας και να σας διευκολύνει στην οδήγηση, το νέο Peugeot Boxer εξοπλίζεται με εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. -Το νέο σύστημα ρυθμιστή και περιορι στή προγραμματιζόμενης ταχύτητας διατίθεται στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. Σας επιτρέπει να κινείστε με μια σταθερή τα χύτητα χωρίς να έχετε το πόδι σας στο γκάζι ή να προγραμματίζετε το όριο ταχύ τητας που δεν επιθυμείτε να ξεπεράσετε. -Το ESP (ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστά θειας) στο βασικό εξοπλισμό, με το προαιρετικό Hill Descent Control*, σε συνδυασμό με το έξυπνο σύστημα ελέγ χου πρόσφυσης, επιτρέπει στον οδηγό να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα κάτω των 30 χλμ./ώρα σε δρόμο με λάσπη ή χαλίκι και κλίση τουλάχιστον 8%, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει φρένο ή γκάζι. Η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα όταν ο οδηγός ξεπεράσει τα 30 χλμ./ώρα. -Ενσωματωμένη στο ESP, η λειτουργία Load Adaptive Control** (LAC) εντοπίζει το συνολικό βάρος του φορτίου και την κατανομή του στο όχημα και προσαρμόζει ανάλογα την παρέμβαση του ESP. Έτσι διασφαλίζει τον έλεγχο και την ευστάθεια του οχήματος σε κάθε περίσταση. -Το σύστημα Hill Assist*** περιλαμβάνεται επίσης στο ESP. Ενεργοποιείται όταν το όχημα σταματήσει σε ανηφόρα ή κατηφό - ρα με κλίση μεγαλύτερη από 5%, με τον κινητήρα σε λειτουργία και το πόδι του οδηγού στο φρένο. Τότε η πίεση στο φρένο διατηρείται για περίπου δύο δευ τερόλεπτα αφότου ο οδηγός αφήσει το φρένο, δίνοντάς του το περιθώριο να ξεκινήσει με άνεση χωρίς τον κίνδυνο να κυλήσει το όχημα, ανεξάρτητα από το φορτίο που μεταφέρει. -Με το σύστημα DSG**** (ανίχνευση χαμηλής πίεσης ελαστικών), κάθε τροχός είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα πίεσης. Σε περίπτωση απώλειας πίεσης ή κλαταρίσματος ελαστικού, εμφανίζεται αμέσως σχετική ειδοποίηση στην οθόνη του ταμπλό ή στην οθόνη αφής. -Το σύστημα AFIL (προειδοποίηση για ακούσια παρέκκλιση πορείας), το οποίο με τη βοήθεια μιας κάμερας πάνω από τον κεντρικό καθρέπτη ανιχνεύει διαρκώς τη διαγράμμιση του οδοστρώματος, περι λαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων βαν 4 τόνων και στον προαιρε τικό όλων των άλλων εκδόσεων. *Σύστημα ελέγχου κατάβασης. **Έλεγχος σταθερότητας φορτίου. ***Υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση. ****Στο βασικό εξοπλισμό (Πρότυπο ECE R64) ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

9 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 9

10 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 10 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία, η Peugeot φρόντισε ώστε το κόστος χρήσης του οχήματος να είναι εξαιρετικά χαμηλό: - Το νέο Peugeot Boxer δεν διαθέτει πλέον ιμάντα αλλά καδένα χρονισμού, για την οποία δεν απαιτείται αντι - κατάσταση. - Για τον περιορισμό των δαπανών συντήρησης,το χρονικό διάστημα μεταξύ των σέρβις έχει επιμηκυνθεί από χλμ. σε χλμ. ή δύο χρόνια. - Το στάνταρ μέγεθος των ελαστικών (215/70 και 215/75) κάνει το κόστος τους από τα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 2,2 l HDi 110* Υπετροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας με κορμό από χυτοσίδηρο, κυλινδροκεφαλή αλουμινίου, 16 βαλβίδες και διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής, με ισχύ 81 kw και ροπή 250 Nm στις 1750 σ.α.λ. Με καλή απόκριση και ταυτόχρονα οικονομικός (κατανάλωση σε μεικτό κύκλο από 6,2 l/100 km), είναι άριστος για τις συνθήκες κυκλοφορίας στην πόλη. 2,2 l HDi 130 και 150* Δύο κινητήρες που αποδίδουν 96 kw/ 320 Nm στις 1800 σ.α.λ. και 110 kw / 350 Nm στις 1750 σ.α.λ., αντίστοιχα. Σε σχέση με την έκδοση 110 ίππων, οι συγκεκριμένοι διαθέτουν ειδικό τύπο ψύξης των πιστονιών και ειδική χαρτο γράφηση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι τόσο για τις μετακινήσεις στην πόλη όσο και για μεγαλύτερες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας STT (Stop and Start), οι κινητήρες αυτοί επιτυγχάνουν βελτιστοποίηση της κατανάλωσης, με όφελος 0,5 l/100 km σε κύκλο πόλης, καθώς και μέση μείωση των εκπομπών CO 2 κατά 5 g/km σε μεικτό κύκλο. Εξοπλισμένο με κινητήρες 2.2 l HDi, το νέο Peugeot Boxer στην έκδοση L3H2 2.2 l HDi 130 εμφανίζει όφελος κατανάλωσης σε μεικτό κύκλο έως 1,3 l / 100 km, δηλαδή 34g CO 2 /km, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. 3,0 l HDi 180* Αυτός ο κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 130 kw και ροπή 400 Nm στις 1400 σ.α.λ., η οποία είναι εξαιρετική για την κατηγορία. Διαθέτει σύστημα άμεσου ψεκασμού «Common Rail» ικανό να ρυθμίζει την πίεση στο θάλαμο καύσης από 450 ως 1800 bars ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις, χαρακτηριστικό που τον κάνει ιδανικό για μεγάλες διαδρομές. *Κινητήρες διαθέσιμοι μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

11 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 11 Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Εδώ και χρόνια η Peugeot καινοτομεί επιδιώκοντας να περιορίσει στα οχήματά της όχι μόνο την κατανάλωση καυσίμων αλλά και τις εκπομπές μικροσωματιδίων και CO 2. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDi Αποδοτικό και οικονομικό, το σύστημα «Common Rail» που εξοπλίζει όλους τους κινητήρες HDi του Boxer επιτρέπει τον άμεσο ψεκασμό του καυσίμου με υψηλή πίεση στο θάλαμο καύσης, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (FAP) Η τεχνολογία του φίλτρου κατακράτησης μικροσωματιδίων (FΑP), την οποία διαθέτουν όλοι οι κινητήρες του νέου Peugeot Boxer, περιορίζει την εκπομπή των βλαβερών μικροσωματιδίων σε μόλις μετρήσιμα επίπεδα διατηρώντας αναλλοίωτες τις επιδόσεις των κινητήρων. Κιβώτιο ταχυτήτων Καταναλώσεις* (l/100 km) Κύκλος πόλης** Κύκλος εκτός πόλης** Μεικτός κύκλος** CO 2 (g/km)** 2,2 l HDi 110*** BVM6 από 8,1 ως 11, 2 από 5,1 ως 7,6 από 6, 2 ως 8,9 από 164 ως 234 2,2 l HDi 130 BVM6 από 7,5 ως 10,7 από 5,3 ως 7,6 από 6,1 ως 8,7 από 161 ως 229 2,2 l HDi 130 STT*** BVM6 από 7, 2 ως 10, 2 από 5,3 ως 7,6 από 6 ως 8,5 από 157 ως 224 2,2 l HDi 150*** BVM6 από 7,5 ως 10,7 από 5,3 ως 7,6 από 6,1 ως 8,7 από 161 ως 229 2,2 l HDi 150 STT*** BVM6 από 7, 2 ως 10, 2 από 5,3 ως 7,6 από 6 ως 8,5 από 157 ως 224 3,0 l HDi 180*** BVM6 από 9,1 ως 11,7 από 6,1 ως 7,5 από 7, 2 ως 9 από 189 ως 238 *Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. **Τιμές ανάλογα με την έκδοση. ***Κινητήρες διαθέσιμοι μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. BVM6: Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. STT: Σύστημα Stop and Start.

12 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 12 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το ελάχιστο που μπορείτε να απαιτήσετε από το αυτοκίνητό σας είναι να σας παρέχει ασφάλεια. Γι αυτό το νέο Peugeot Boxer εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία του οδηγού και των επιβατών του. ΠΡΟΛΗΨΗ Για βέλτιστο έλεγχο και ευστάθεια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, το νέο Peugeot Boxer μπορεί να εφοδιαστεί με τους παρακάτω εξοπλισμούς ασφαλείας: Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS), υποβοήθηση σε φρενάρισμα πανικού (AFU), σύστημα αντιολίσθησης τροχών (ASR)*, ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης (REF), ESP στο βασικό εξοπλισμό (Electronic Stability Control /Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας). Σύστημα πέδησης Το σύστημα πέδησης ανασχεδιάστηκε και ενισχύθηκε για μεγαλύτερη αποτελε - σματικότητα αλλά και ακουστική άνεση. Έτσι, με τέσσερα δισκόφρενα στο βασικό εξοπλισμό του, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει ένα ιδιαίτερα αποδοτικό και ανθεκτικό σύστημα πέδησης. Φώτα ομίχλης* Για βελτιωμένη ορατότητα, το νέο Peugeot Boxer μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με φώτα ομίχλης από ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, τα οποία ενσωματώνονται στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα. *Στον προαιρετικό ή στο βασικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Αερόσακοι Για την προστασία του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει: 1 μετωπικό αερόσακο οδηγού και 1 μετωπικό αερόσακο συνοδηγού,* 2 πλευρικούς αερόσακους**, 2 αερόσακους τύπου κουρτίνας**. *Στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό αναλόγως έκδοσης. **Αποκλειστικά σε συνδυασμό με το ανεξάρτητο κάθισμα συνοδηγού και την επιλογή επένδυσης «Achille». Ένδειξη μη πρόσδεσης ζώνης ασφαλείας οδηγού Στο βασικό εξοπλισμό, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μηχανισμό που ελέγχει αν έχει προσδεθεί η ζώνη ασφαλείας. Ασφάλεια τροφοδοσίας καυσίμου Σε περίπτωση σύγκρουσης, η τροφοδοσία καυσίμου διακόπτεται αυτόματα ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς Ασφάλεια ηλεκτρικού παραθύρου οδηγού Το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού, συνεχόμενης λειτουργίας, διαθέτει σύστημα αναγνώρισης εμποδίου το οποίο ακινητοποιεί το κρύσταλλο σε περίπτωση που ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο. Μεταβλητή υποβοήθηση διεύθυνσης Το νέο Peugeot Boxer διαθέτει σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση στο βασικό εξοπλισμό με τον κινητήρα 3,0 l HDi 180* και προαιρετικά με όλους τους άλλους κινητήρες. Το επίπεδο της υποβοήθησης προσαρμόζεται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος. *Διαθέσιμος μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ Το νέο Peugeot Boxer έχει ενισχυθεί σε πολλά σημεία ώστε να παρέχει στον οδηγό και στους επιβάτες του τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια: Ενισχυμένη δομή αμαξώματος, με ζώνη ελεγχόμενης παραμόρφωσης εμπρός για την απόσβεση της ενέργειας σύγκρουσης. Άκαμπτη κατασκευή από χάλυβα για την προστασία των επιβατών, ενισχυμένες εμπρός πόρτες που συμβάλλουν στην ακαμψία του συνόλου. Βελτιστοποίηση σχεδιασμού του εμπρός τμήματος ώστε σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης ένα μέρος της ενέργειας να μεταφερθεί στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Υποχώρηση της πενταλιέρας και της κολόνας του τιμονιού για την προστασία του οδηγού σε περίπτωση σύγκρουσης. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Εντοπισμός ανοικτής πόρτας Το σύστημα αυτό εντοπίζει τυχόν ανοικτές πόρτες, ακόμα και στο χώρο φόρτωσης, και ειδοποιεί τον οδηγό με φωτεινή ένδειξη στην οθόνη του ταμπλό ή στην οθόνη αφής.

13 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:16 ΜΜ Page 13 ΧΡΩΜΑΤΑ MH METAΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Bleu Imperial Bleu Line Jaune Carioca Rouge Tiziano ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (Στον προαιρετικό εξοπλισμό) Bleu Lago Azzuro Gris Aluminium Gris Graphito Golden White Rouge Profond

14 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 14 ΖΑΝΤΕΣ Τάσι 15" στις ελαφριές εκδόσεις Τάσι 16" στις βαριές εκδόσεις Ζάντα αλουμινίου 15" στις ελαφριές εκδόσεις EΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ζάντα αλουμινίου 16" στις βαριές εκδόσεις Το νέο Peugeot Boxer διατίθεται με τρεις επιλογές επενδύσεων: Ύφασμα «Darko / Twill noir rouge», πρακτικό και ανθεκτικό, στο βασικό εξο πλισμό ή μη διαθέσιμο, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα TEP «Pierce / Vesuve gris», στον προαιρετικό εξοπλισμό ή μη διαθέσιμο, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα aspect velours «Achille / Fillo Brun - Noir», στο βασικό, προαιρετικό ή μη διαθέσιμο εξοπλισμό, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα «Darko / Twill noir rouge» Ύφασμα TEP «Pierce / Vesuve gris» Ύφασμα «Achille / Fillo Brun - Noir»

15 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 15 ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Η γκάμα του νέου Peugeot Boxer περιλαμ βάνει μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγέλματος: Το νέο Peugeot Boxer διατίθεται σε ποικιλία αμαξωμάτων με διαφορετικό μεικτό βάρος*: Φορτηγό κλειστού τύπου (van) Pick-up Pick-up διπλής καμπίνας Καμπίνα με σασί Διπλή καμπίνα με σασί Καμπίνα με πάτωμα Combi και Minibus Φορτηγά van κλειστού τύπου και pick-up απλά ή διπλής καμπίνας για τη μεταφορά εμπορευμάτων. Καμπίνα με πάτωμα, σασί με μονή ή διπλή καμπίνα και καμπίνα με ανοικτή ανατρεπόμενη καρότσα, για χρήση ως βάση μετατροπών. Ελαφριές εκδόσεις Μεικτό βάρος 328 2,8 T 330 3,0 T 333 3,3 T 335 3,5 T Combi και Minibus για μεταφορά ατόμων, με διαρρύθμιση 5, 9, 14 και 17 θέσεων*, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. *Για οχήματα μεταφοράς άνω των 9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Βαριές εκδόσεις Μεικτό βάρος 435 3,5 T 440 4,0 T *Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

16 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 16 ΕΝΑ BOXER ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Τα φορτηγά κλειστού τύπου (van) διατίθε νται σε τρεις επιλογές ύψους (2,254 m 2,522 m 2,760 m) που μπορούν να συν δυαστούν με τέσσερις επιλογές μήκους (4,963 m 5,413 m 5,998 m 6,363 m), ενώ υπάρ χει και μία επιπλέον επιλογή μήκους (L2S) αποκλειστικά στην έκδοση καμπίνα με σασί. L4H2** L4H3 L3H2** L2H1 L2H2* L3H3 L1H2 L1H1* *Διατίθεται και στην έκδοση Combi. **Διατίθεται και στην έκδοση Minibus. Φορτηγά κλειστού τύπου (van) Όγκος (m 3 ) L1H1 8,0 L1H2 9,5 L2H1 10,0 L2H2 11,5 L3H2 13,0 L3H3 15,0 L4H2 15,0 L4H3 17,0 Combi και Minibus Αριθμός θέσεων* L1H1 (Combi) 5 ως 9 L2H2 (Combi) 5 ως 9 L3H2 (Minibus) 14** L4H2 (Minibus) 17** *Συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. **Για οχήματα μεταφοράς άνω των9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

17 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 17 COMBI / MINIBUS: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΩΝ Το νέο Peugeot Boxer Combi εξασφαλίζει στους επιβάτες σας κορυφαία άνεση: ευρύχω ρη καμπίνα, θέρμανση και κλιματισμό στο πίσω μέρος*, αερόσακο συνοδηγού στο βασικό εξο - πλισμό, αποθηκευτικούς χώρους για τις μικρές αποσκευές και τεράστιο χώρο αποσκευών για τις μεγάλες. Δίνοντας σημασία και στην παραμι - κρή λεπτομέρεια, το νέο Boxer αντικατοπτρί ζει τη δική σας φροντίδα προς τους επιβάτες σας. Κάθε επιβάτης στο νέο Peugeot Boxer απολαμ - βάνει άνεση ισάξια μιας μπερλίνας: ευρυχωρία, πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, επενδύσεις στις πόρτες και στο εσωτερικό της καμπίνας, μεγάλο χώρο αποσκευών. Το νέο Peugeot Boxer μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα στην έκδοση Combi, η οποία διαθέτει ένα ενιαίο διπλό κάθισμα και ένα ανεξάρτητο κάθισμα οδηγού εμπρός, καθώς και δύο ενιαία καθί - σματα τριών θέσεων στη δεύτερη και στην τρίτη σειρά ή δύο σειρές τριών ανεξάρτητων καθισμάτων, ανάλογα με την έκδοση. Στην έκδοση Minibus, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει 14 ή 17 ανεξάρτητα καθίσματα** συμπεριλαμβανομένου εκείνου του οδηγού. Αναδιπλούμενα καθίσματα Στην έκδοση Combi Confort, τα πίσω καθί - σματα είναι ενιαία, αναδιπλούμενα και αφαι - ρούμενα, εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Στη δεύτερη και τρίτη σειρά τα πλευρικά καθί σματα διαθέτουν άγκιστρα ISOFIX για παιδικά καθίσματα. *Στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό, αναλόγως έκδοσης. **Για οχήματα μεταφοράς άνω των 9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

18 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 18 ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (VAN) ΟΓΚΟΙ Έως 8 διαφορετικοί διαθέσιμοι όγκοι L1H1 L1H2 L2H1* L2H2 L3H2 L3H3* L4H2* L4H3* Όγκος (m 3 ) 8,0 9,5 10,0 11,5 13,0 15,0 15,0 17,0 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εξωτερικές πλευρές Πόρτες Εσωτερικές πλευρές (ωφέλιμες διαστάσεις) Πλευρικές συρόμενες Πίσω ανοιγόμενες Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος L1H1 4,963 m 2,254 m 1,075 m 1,485 m 1,562 m 1,520 m 2,670 m 1,662 m L1H2 4,963 m 2,522 m 1,075 m 1,485 m 1,562 m 1,790 m 2,670 m 1,932 m L2H1 5,413 m 2,254 m 1,250 m 1,485 m 1,562 m 1,520 m 3,120 m 1,662 m L2H2 5,413 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 3,120 m 1,932 m L3H2 5,998 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 3,705 m 1,932 m L3H3 5,998 m 2,760 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 2,030 m 3,705 m 2,172 m L4H2 6,363 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 4,070 m 1,932 m L4H3 6,363 m 2,760 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 2,030 m 4,070 m 2,172 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες): 2,050 m Κατώφλι φόρτωσης, ύψος: από 0,493 ως 0,602 m Μέγιστο εσωτερικό πλάτος: 1,870 m Πλάτος μεταξύ των θόλων: 1,422 m

19 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 19 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Ελαφριές εκδόσεις L1H1 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L1H L2H L2H L3H L3H Βαριές εκδόσεις L1H1 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L2H L2H L3H L3H L4H L4H Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

20 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 20 PICK-UP / PICK-UP ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Pick-up μονής καμπίνας Pick-up διπλής καμπίνας Πλευρές Εσωτερικό καρότσας Εξωτερικό οχήματος Μήκος Μήκος L1 2,798 m 5,293 m L2S 3,660 m 6,093 m L2 3,248 m 5,743 m L3 3,833 m 6,328 m L4 4,260 m 6,693 m Πλευρές Εσωτερικό καρότσας Εξωτερικό οχήματος Μήκος Μήκος L2 2,460 m 5,738 m L3 2,950 m 6,228 m L4 3,400 m 6,678 m Ύψος 2,254 m Ύψος 2,254 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες) 2,100 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες) 2,100 m Εσωτερικό πλάτος καρότσας 2,034 m Εσωτερικό πλάτος καρότσας 2,034 m Ύψος τοιχωμάτων καρότσας 0,400 m Ύψος τοιχωμάτων καρότσας 0,400 m

21 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 21 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Pick-up μονής καμπίνας Ελαφριές εκδόσεις L1 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L L Βαριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L Pick-up διπλής καμπίνας Ελαφριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L Βαριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

22 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 22 ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ / ΔΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Όχημα προ μετατροπής Καμπίνα με σασί Διπλή καμπίνα με σασί Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Μέγιστο μήκος αμαξώματος L1 4,808 m 5,748 m L2 5,258 m 6,468 m L2S 5,606 m 7,028 m L3 5,843 m 7,383 m L4 6,206 m 7,383 m Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Μέγιστο μήκος αμαξώματος L3 5,843 m 7,383 m L4 6,206 m 7,383 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) 2,050 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) 2,050 m Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) 2,350 m Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) 2,350 m Μέγιστο ύψος αμαξώματος 3,500 m Μέγιστο ύψος αμαξώματος 3,500 m Τα μέγιστα μήκη αμαξώματος που αναφέρονται παραπάνω είναι οι οριακές τιμές που αντιστοιχούν στην ευνοϊκότερη κατάσταση του αμαξώματος ως προς το βάρος και την κατανομή του φορτίου, με το όχημα φορτωμένο και εν κινήσει. Η σωστή θέση του κέντρου βάρους πρέπει να επαληθεύεται συστηματικά. ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ Ανατρεπόμενη καρότσα Μεγάλου όγκου Μετατροπή σε ψυγείο Μη δεσμευτικά παραδείγματα μετατροπών που πραγματοποιήθηκαν από ειδικά συνεργεία.

23 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 23 Ι ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Όχημα προ μετατροπής Καμπίνα με σασί Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L L L2S L L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L L L ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΠΑΤΩΜΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Όχημα προ μετατροπής Διπλή καμπίνα με σασί Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 3,0l HDi 180 L L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 3,0l HDi 180 L L L1 L2 L3 L4 Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος 4,808 m 5,258 m 5,843 m 6,208 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) Μέγιστο ύψος αμαξώματος 2,050 m 2,350 m 3,500 m Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

24

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας

Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας Proace Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας Το νέο Toyota Proace σχεδιάστηκε με γνώμονα εσάς και τη δραστηριότητά σας, προσφέροντάς σας χώρο για να εργάζεστε με την άνεσή σας. Η μοναδική του εμφάνιση, με κυρίαρχο

Διαβάστε περισσότερα

Οδήγησε τα όνειρά σου 03

Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Έκδοση GLX. Ablaze Red Pearl. 02 Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Θέλεις να μετακινείσαι γρήγορα, οικονομικά και οικολογικά. Έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο τι κάνεις, αλλά και πώς. Πάντα επιθυμούσες ένα αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // 308 / 308 SW

Peugeot // 308 / 308 SW Peugeot // 308 / 308 SW Peugeot, κατασκευαστής αυτοκινήτων από το 1889. Βασιζόµενη σε µια εµπειρία παραπάνω από µια εκατονταετία, η Peugeot έχει αναπτύξει µια αναγνωρισµένη τεχνογνωσία στην κατασκευή αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Vito. Επιβατική έκδοση

Vito. Επιβατική έκδοση Vito Επιβατική έκδοση Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 To Vito επιβατική έκδοση 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, μετάδοση κίνησης και κινητήρες 16 Ασφάλεια 18 Βασικός και προαιρετικός

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr Ο αντιπρόσωπός σας είναι στη διάθεσή σας για να σας αποκαλύψει την γκάµα του Bipper και να επιλέξετε εκείνη την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στο επάγγελµά σας. Για

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // 308. Αποδράστε www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // 308. Αποδράστε www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ 308_09_07_GR 9/11/07 11:44 Page 36 Αποδράστε www.peugeot.gr Ανακαλύψτε την προσωπικότητα του 308. Το εκφραστικό του στυλ χωρίς αµφιβολία διεγείρει τις αισθήσεις σας. Ο εσωτερικός του δυναµισµός αποσπά

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito Tourer. Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα

Διαβάστε περισσότερα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα ΜΑΪΟΣ 2014 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT 108 www.peugeot-hellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Yaris. Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας.

Yaris. Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Yaris Yaris. Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. 4.7 TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους

Διαβάστε περισσότερα

Spr inter. Kαρότσα και σασί.

Spr inter. Kαρότσα και σασί. Spr inter. Kαρότσα και σασί. Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα και σασί 4 Καρότσα με μονή καμπίνα 6 Καρότσα διπλοκάμπινο 8 Σασί/Υπερκατασκευές/Ειδικές λύσεις 10 Εσωτερικός χώρος 12 Άνεση και λειτουργικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών.

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Το Sprinter. Van. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε,

Διαβάστε περισσότερα

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα.

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. Page 1 BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer: Περίληψη. 2. Φιλοσοφία: Μία συμπαγής λύση απαντά σε θέματα αστικής μετακίνησης. 3. Σχεδίαση: Αναγνωρίσιμη ταυτότητα μάρκας.

Διαβάστε περισσότερα

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης Yaris Yaris. Απλά ευφυές. TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους χάρτη *. * Προαιρετικός εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει.

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Νέο Dacia Duster Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Σε έναν κόσμο που οι πραγματικές αξίες έχουν αρχίσει να ατονούν, που οι τάσεις της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη με ξέφρενους ρυθμούς, που η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

kangoo express drive the change

kangoo express drive the change kangoo express drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑ- ΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣ- ΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. koleos TO KOLEOS EΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ RENAULT ΜΕ ΤΗ NISSAN, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠEΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ, ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ CITROËN C4 CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο Citroën C4, Hatchback ή Coupe. Ξεχωριστό, χάρη στη σχεδίαση του καπό και ακόμη πιο δυναμικό χάρη στη γρίλια και τον

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου Création : bd-ntwk Réalisation : Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW 207, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Αγνές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Laguna ΝΕΟ LAGUNA. ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα