New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER"

Transcript

1 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

2 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 2 BOXER, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Πολύ περισσότερο από κοινά οχήματα μεταφοράς, οι εκδόσεις του νέου Peugeot Boxer ανταποκρίνονται στις εξατομικευ μένες ανάγκες της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας την ευκολία στην οδήγηση με τον εργονομικό εξοπλισμό. Για να σας προσφέρει κορυφαίο επίπεδο ποιότητας, το νέο Boxer υποβλήθηκε σε δοκιμές οδήγησης χλμ. υπό διάφορες συνθήκες, ως προσομοίωση εντατικής χρήσης 3 ετών, ώστε να διασφα λιστεί η αξιοπιστία των κινητήρων του. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ανοίγματος-κλεισίματος των θυρών, για τη βελτιστοποίηση της καλής λειτουργίας και της αντοχής τους. Κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του ανάγκες, γι αυτό το νέο Peugeot Boxer προσφέρεται σε πολυάριθμες εκδόσεις διαφορετικού ύψους και μήκους, ενώ παράλληλα οι έξι διαθέσιμοι HDi κινητήρες του περιορίζουν σημαντικά το κόστος χρήσης. Με ωφέλιμο όγκο που φτάνει τα 17 m3 (έκδοση L4H3) και το μεγαλύτερο ωφέλι μο πλάτος στην κατηγορία του 1,87 m και 1,42 m μεταξύ των θόλων το νέο Peugeot Boxer προσαρμόζεται σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, αφού δια τίθεται σε μία από τις ευρύτερες γκάμες επιλογών μεικτού βάρους στην κατη γορία του (από 2,8 ως 4 τόνοι). Τέλος, η νέα σχεδίαση του εμπρός μέρους προσδίδει στο σύνολο μοντέρνα και στιβαρή εμφάνιση.

3 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 3 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Το εξωτερικό στυλ του νέου Peugeot Boxer είναι αναμφισβήτητα μοντέρνο, συμβαδίζο ντας με τα πρότυπα της εποχής, ενώ παράλληλα αποπνέει στιβαρότητα χάρη στο νέο επιβλητικό προφυλακτήρα που προσφέρει μέγιστη προστασία, αλλά και χάρη στο καπό με τις δυναμικές γραμμές σχεδίασης. Τέλος, τα ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα υπογραμμίζουν τη μοντέρνα εμφάνιση του νέου Peugeot Boxer. *Στο βασικό εξοπλισμό. **Στον προαιρετικό εξοπλισμό. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα διαθέτουν φώτα ημέρας είτε με λαμπτήρες* είτε τεχνολογίας LED** (Φωτισμός 100% με στοιχεία LED). Έχουν κάλυμμα από λείο κρύσταλλο και είναι τοποθετημένα ψηλά, προσδίδοντας στην εμπρός όψη μοντέρνο, στιβαρό και κομψό στυλ. Δύο υποδοχές στο κάτω μέρος έχουν προβλεφθεί για να φιλοξενήσουν τα φώτα ομίχλης.**

4 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 4 ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας, οι κινητήρες του νέου Peugeot Boxer έχουν ανασχεδιαστεί: στον κινητήρα 2,2 l HDi έγινε πλήρης ανασχεδιασμός του συστή ματος ψεκασμού. Επιπλέον το νέο Boxer υποβλήθηκε σε δοκιμές χλμ. υπό ακραίες συνθήκες χρήσης: οδή γηση με φορτίο σε κάθε τύπο διαδρομής ακόμα και σε κακής ποιότητας οδόστρωμα, περάσματα από θάλαμο προσομοίωσης καιρικών συνθηκών και από ρηχό νερό για έλεγχο στεγανότητας, καθώς και αντι διαβρωτικές δοκιμές με θαλασσινό νερό. Το αμάξωμα του νέου Peugeot Boxer υπέστη πολυάριθμες βελτιώσεις και ενισχύσεις, για μεγαλύτερη αντοχή και εξάλειψη θορύβου. Οι νέοι μηχανισμοί στις πόρτες, πραγματικό πλεονέκτημα του νέου Peugeot Boxer, έχουν ενισχυθεί τόσο στις πίσω ανοιγόμενες πόρτες και τους μεντεσέδες τους, όσο και στις πλευ ρικές συρόμενες πόρτες, κάνοντάς τες, έτσι, πιο στιβαρές και ανθεκτικές. Αξιοπρόσεκτα βελτιωμένη είναι και η ηχομόνωση στο εσωτερικό του νέου Peugeot Boxer, χάρη στο ανασχεδια σμένο σύστημα ανάρτησης το οποίο ενισχύει τη σταθε ρό τητα του φορτω μένου οχήματος. Έτσι, το νέο σας Peugeot Boxer είναι πιο ανθεκτικό και πιο αποδοτικό.

5 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 5

6 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 6 BOXER, ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΗ Το νέο Peugeot Boxer διαθέτει πολυάριθμα συστήματα τεχνολογικού εξοπλισμού που κάνουν την οδήγηση απλή και ξέγνοιαστη. ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Για να μετατρέψει την καμπίνα σε πραγμα τικό κινητό γραφείο, το νέο Peugeot Boxer προσφέρει πολλές επιλογές ανάλογα με το επίπεδο του εξοπλισμού. Έτσι, το ηχο σύστημα στο πρώτο επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει σύνδεση Bluetooth και θύρα USB, ενώ εκείνο στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού διαθέτει επιπλέον και οθόνη αφής 5". Προαιρετικά, η οθόνη αφής μπορεί να συν δεθεί με το σύστημα δορυφορικής πλοήγη σης και με την κάμερα οπισθο πορείας. KAMEΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ* Για τη διευκόλυνσή σας στην εκτέλεση ελιγμών, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας με καθοδηγητικές γραμμές πορείας, η οποία μπορεί να συν δυαστεί με πίσω αισθητήρες στάθμευσης. Η κάμερα απεικονίζει στην οθόνη αφής το χώρο πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ οι έγχρωμες γραμμές πορείας σάς καθοδη γούν με ακρίβεια. Για ακόμα περισσότερη ασφάλεια, η οθόνη ενεργοποιείται αυτό ματα με το άνοιγμα των πίσω θυρών ή με την εμπλοκή της όπισθεν. ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Για μέγιστη άνεση, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μεταβλητή απόσβεση* και είναι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος ανάλογα με το βάρος του οδηγού, έως τα 130 kg. Χάρη στις εύχρηστες ρυθμίσεις κλίσης της πλάτης, ύψους και περιστροφής του καθί σματος, το νέο σας Peugeot Boxer μετα τρέπεται σε πραγματικό κινητό γραφείο. Για περισσότερη εργονομία, διατίθεται επίσης ένα πρακτικό τραπεζάκι/επιφάνεια γραφής ενσωματω μένο στην ανακλινόμενη πλάτη του μεσαίου καθίσματος. ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ Για τη μεταφορά επιπλέον φορτίου, όταν το απαιτούν οι ανάγκες σας, στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται συστήματα κοτσαδόρων, σταθερών ή αφαιρούμενων χωρίς εργαλεία. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό.

7 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 7

8 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 8 ΜΕ «ΕΞΥΠΝΑ» ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ Για να ενισχύσει την ασφάλειά σας και να σας διευκολύνει στην οδήγηση, το νέο Peugeot Boxer εξοπλίζεται με εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. -Το νέο σύστημα ρυθμιστή και περιορι στή προγραμματιζόμενης ταχύτητας διατίθεται στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. Σας επιτρέπει να κινείστε με μια σταθερή τα χύτητα χωρίς να έχετε το πόδι σας στο γκάζι ή να προγραμματίζετε το όριο ταχύ τητας που δεν επιθυμείτε να ξεπεράσετε. -Το ESP (ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστά θειας) στο βασικό εξοπλισμό, με το προαιρετικό Hill Descent Control*, σε συνδυασμό με το έξυπνο σύστημα ελέγ χου πρόσφυσης, επιτρέπει στον οδηγό να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα κάτω των 30 χλμ./ώρα σε δρόμο με λάσπη ή χαλίκι και κλίση τουλάχιστον 8%, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει φρένο ή γκάζι. Η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα όταν ο οδηγός ξεπεράσει τα 30 χλμ./ώρα. -Ενσωματωμένη στο ESP, η λειτουργία Load Adaptive Control** (LAC) εντοπίζει το συνολικό βάρος του φορτίου και την κατανομή του στο όχημα και προσαρμόζει ανάλογα την παρέμβαση του ESP. Έτσι διασφαλίζει τον έλεγχο και την ευστάθεια του οχήματος σε κάθε περίσταση. -Το σύστημα Hill Assist*** περιλαμβάνεται επίσης στο ESP. Ενεργοποιείται όταν το όχημα σταματήσει σε ανηφόρα ή κατηφό - ρα με κλίση μεγαλύτερη από 5%, με τον κινητήρα σε λειτουργία και το πόδι του οδηγού στο φρένο. Τότε η πίεση στο φρένο διατηρείται για περίπου δύο δευ τερόλεπτα αφότου ο οδηγός αφήσει το φρένο, δίνοντάς του το περιθώριο να ξεκινήσει με άνεση χωρίς τον κίνδυνο να κυλήσει το όχημα, ανεξάρτητα από το φορτίο που μεταφέρει. -Με το σύστημα DSG**** (ανίχνευση χαμηλής πίεσης ελαστικών), κάθε τροχός είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα πίεσης. Σε περίπτωση απώλειας πίεσης ή κλαταρίσματος ελαστικού, εμφανίζεται αμέσως σχετική ειδοποίηση στην οθόνη του ταμπλό ή στην οθόνη αφής. -Το σύστημα AFIL (προειδοποίηση για ακούσια παρέκκλιση πορείας), το οποίο με τη βοήθεια μιας κάμερας πάνω από τον κεντρικό καθρέπτη ανιχνεύει διαρκώς τη διαγράμμιση του οδοστρώματος, περι λαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων βαν 4 τόνων και στον προαιρε τικό όλων των άλλων εκδόσεων. *Σύστημα ελέγχου κατάβασης. **Έλεγχος σταθερότητας φορτίου. ***Υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση. ****Στο βασικό εξοπλισμό (Πρότυπο ECE R64) ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

9 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 9

10 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 10 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία, η Peugeot φρόντισε ώστε το κόστος χρήσης του οχήματος να είναι εξαιρετικά χαμηλό: - Το νέο Peugeot Boxer δεν διαθέτει πλέον ιμάντα αλλά καδένα χρονισμού, για την οποία δεν απαιτείται αντι - κατάσταση. - Για τον περιορισμό των δαπανών συντήρησης,το χρονικό διάστημα μεταξύ των σέρβις έχει επιμηκυνθεί από χλμ. σε χλμ. ή δύο χρόνια. - Το στάνταρ μέγεθος των ελαστικών (215/70 και 215/75) κάνει το κόστος τους από τα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 2,2 l HDi 110* Υπετροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας με κορμό από χυτοσίδηρο, κυλινδροκεφαλή αλουμινίου, 16 βαλβίδες και διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής, με ισχύ 81 kw και ροπή 250 Nm στις 1750 σ.α.λ. Με καλή απόκριση και ταυτόχρονα οικονομικός (κατανάλωση σε μεικτό κύκλο από 6,2 l/100 km), είναι άριστος για τις συνθήκες κυκλοφορίας στην πόλη. 2,2 l HDi 130 και 150* Δύο κινητήρες που αποδίδουν 96 kw/ 320 Nm στις 1800 σ.α.λ. και 110 kw / 350 Nm στις 1750 σ.α.λ., αντίστοιχα. Σε σχέση με την έκδοση 110 ίππων, οι συγκεκριμένοι διαθέτουν ειδικό τύπο ψύξης των πιστονιών και ειδική χαρτο γράφηση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι τόσο για τις μετακινήσεις στην πόλη όσο και για μεγαλύτερες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας STT (Stop and Start), οι κινητήρες αυτοί επιτυγχάνουν βελτιστοποίηση της κατανάλωσης, με όφελος 0,5 l/100 km σε κύκλο πόλης, καθώς και μέση μείωση των εκπομπών CO 2 κατά 5 g/km σε μεικτό κύκλο. Εξοπλισμένο με κινητήρες 2.2 l HDi, το νέο Peugeot Boxer στην έκδοση L3H2 2.2 l HDi 130 εμφανίζει όφελος κατανάλωσης σε μεικτό κύκλο έως 1,3 l / 100 km, δηλαδή 34g CO 2 /km, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. 3,0 l HDi 180* Αυτός ο κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 130 kw και ροπή 400 Nm στις 1400 σ.α.λ., η οποία είναι εξαιρετική για την κατηγορία. Διαθέτει σύστημα άμεσου ψεκασμού «Common Rail» ικανό να ρυθμίζει την πίεση στο θάλαμο καύσης από 450 ως 1800 bars ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις, χαρακτηριστικό που τον κάνει ιδανικό για μεγάλες διαδρομές. *Κινητήρες διαθέσιμοι μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

11 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 11 Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Εδώ και χρόνια η Peugeot καινοτομεί επιδιώκοντας να περιορίσει στα οχήματά της όχι μόνο την κατανάλωση καυσίμων αλλά και τις εκπομπές μικροσωματιδίων και CO 2. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDi Αποδοτικό και οικονομικό, το σύστημα «Common Rail» που εξοπλίζει όλους τους κινητήρες HDi του Boxer επιτρέπει τον άμεσο ψεκασμό του καυσίμου με υψηλή πίεση στο θάλαμο καύσης, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (FAP) Η τεχνολογία του φίλτρου κατακράτησης μικροσωματιδίων (FΑP), την οποία διαθέτουν όλοι οι κινητήρες του νέου Peugeot Boxer, περιορίζει την εκπομπή των βλαβερών μικροσωματιδίων σε μόλις μετρήσιμα επίπεδα διατηρώντας αναλλοίωτες τις επιδόσεις των κινητήρων. Κιβώτιο ταχυτήτων Καταναλώσεις* (l/100 km) Κύκλος πόλης** Κύκλος εκτός πόλης** Μεικτός κύκλος** CO 2 (g/km)** 2,2 l HDi 110*** BVM6 από 8,1 ως 11, 2 από 5,1 ως 7,6 από 6, 2 ως 8,9 από 164 ως 234 2,2 l HDi 130 BVM6 από 7,5 ως 10,7 από 5,3 ως 7,6 από 6,1 ως 8,7 από 161 ως 229 2,2 l HDi 130 STT*** BVM6 από 7, 2 ως 10, 2 από 5,3 ως 7,6 από 6 ως 8,5 από 157 ως 224 2,2 l HDi 150*** BVM6 από 7,5 ως 10,7 από 5,3 ως 7,6 από 6,1 ως 8,7 από 161 ως 229 2,2 l HDi 150 STT*** BVM6 από 7, 2 ως 10, 2 από 5,3 ως 7,6 από 6 ως 8,5 από 157 ως 224 3,0 l HDi 180*** BVM6 από 9,1 ως 11,7 από 6,1 ως 7,5 από 7, 2 ως 9 από 189 ως 238 *Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. **Τιμές ανάλογα με την έκδοση. ***Κινητήρες διαθέσιμοι μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. BVM6: Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. STT: Σύστημα Stop and Start.

12 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:15 ΜΜ Page 12 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το ελάχιστο που μπορείτε να απαιτήσετε από το αυτοκίνητό σας είναι να σας παρέχει ασφάλεια. Γι αυτό το νέο Peugeot Boxer εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία του οδηγού και των επιβατών του. ΠΡΟΛΗΨΗ Για βέλτιστο έλεγχο και ευστάθεια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, το νέο Peugeot Boxer μπορεί να εφοδιαστεί με τους παρακάτω εξοπλισμούς ασφαλείας: Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS), υποβοήθηση σε φρενάρισμα πανικού (AFU), σύστημα αντιολίσθησης τροχών (ASR)*, ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης (REF), ESP στο βασικό εξοπλισμό (Electronic Stability Control /Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας). Σύστημα πέδησης Το σύστημα πέδησης ανασχεδιάστηκε και ενισχύθηκε για μεγαλύτερη αποτελε - σματικότητα αλλά και ακουστική άνεση. Έτσι, με τέσσερα δισκόφρενα στο βασικό εξοπλισμό του, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει ένα ιδιαίτερα αποδοτικό και ανθεκτικό σύστημα πέδησης. Φώτα ομίχλης* Για βελτιωμένη ορατότητα, το νέο Peugeot Boxer μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με φώτα ομίχλης από ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, τα οποία ενσωματώνονται στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα. *Στον προαιρετικό ή στο βασικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Αερόσακοι Για την προστασία του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει: 1 μετωπικό αερόσακο οδηγού και 1 μετωπικό αερόσακο συνοδηγού,* 2 πλευρικούς αερόσακους**, 2 αερόσακους τύπου κουρτίνας**. *Στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό αναλόγως έκδοσης. **Αποκλειστικά σε συνδυασμό με το ανεξάρτητο κάθισμα συνοδηγού και την επιλογή επένδυσης «Achille». Ένδειξη μη πρόσδεσης ζώνης ασφαλείας οδηγού Στο βασικό εξοπλισμό, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μηχανισμό που ελέγχει αν έχει προσδεθεί η ζώνη ασφαλείας. Ασφάλεια τροφοδοσίας καυσίμου Σε περίπτωση σύγκρουσης, η τροφοδοσία καυσίμου διακόπτεται αυτόματα ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς Ασφάλεια ηλεκτρικού παραθύρου οδηγού Το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού, συνεχόμενης λειτουργίας, διαθέτει σύστημα αναγνώρισης εμποδίου το οποίο ακινητοποιεί το κρύσταλλο σε περίπτωση που ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο. Μεταβλητή υποβοήθηση διεύθυνσης Το νέο Peugeot Boxer διαθέτει σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση στο βασικό εξοπλισμό με τον κινητήρα 3,0 l HDi 180* και προαιρετικά με όλους τους άλλους κινητήρες. Το επίπεδο της υποβοήθησης προσαρμόζεται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος. *Διαθέσιμος μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ Το νέο Peugeot Boxer έχει ενισχυθεί σε πολλά σημεία ώστε να παρέχει στον οδηγό και στους επιβάτες του τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια: Ενισχυμένη δομή αμαξώματος, με ζώνη ελεγχόμενης παραμόρφωσης εμπρός για την απόσβεση της ενέργειας σύγκρουσης. Άκαμπτη κατασκευή από χάλυβα για την προστασία των επιβατών, ενισχυμένες εμπρός πόρτες που συμβάλλουν στην ακαμψία του συνόλου. Βελτιστοποίηση σχεδιασμού του εμπρός τμήματος ώστε σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης ένα μέρος της ενέργειας να μεταφερθεί στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Υποχώρηση της πενταλιέρας και της κολόνας του τιμονιού για την προστασία του οδηγού σε περίπτωση σύγκρουσης. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Εντοπισμός ανοικτής πόρτας Το σύστημα αυτό εντοπίζει τυχόν ανοικτές πόρτες, ακόμα και στο χώρο φόρτωσης, και ειδοποιεί τον οδηγό με φωτεινή ένδειξη στην οθόνη του ταμπλό ή στην οθόνη αφής.

13 New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:16 ΜΜ Page 13 ΧΡΩΜΑΤΑ MH METAΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Bleu Imperial Bleu Line Jaune Carioca Rouge Tiziano ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (Στον προαιρετικό εξοπλισμό) Bleu Lago Azzuro Gris Aluminium Gris Graphito Golden White Rouge Profond

14 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 14 ΖΑΝΤΕΣ Τάσι 15" στις ελαφριές εκδόσεις Τάσι 16" στις βαριές εκδόσεις Ζάντα αλουμινίου 15" στις ελαφριές εκδόσεις EΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ζάντα αλουμινίου 16" στις βαριές εκδόσεις Το νέο Peugeot Boxer διατίθεται με τρεις επιλογές επενδύσεων: Ύφασμα «Darko / Twill noir rouge», πρακτικό και ανθεκτικό, στο βασικό εξο πλισμό ή μη διαθέσιμο, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα TEP «Pierce / Vesuve gris», στον προαιρετικό εξοπλισμό ή μη διαθέσιμο, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα aspect velours «Achille / Fillo Brun - Noir», στο βασικό, προαιρετικό ή μη διαθέσιμο εξοπλισμό, αναλόγως έκδοσης. Ύφασμα «Darko / Twill noir rouge» Ύφασμα TEP «Pierce / Vesuve gris» Ύφασμα «Achille / Fillo Brun - Noir»

15 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 15 ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Η γκάμα του νέου Peugeot Boxer περιλαμ βάνει μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγέλματος: Το νέο Peugeot Boxer διατίθεται σε ποικιλία αμαξωμάτων με διαφορετικό μεικτό βάρος*: Φορτηγό κλειστού τύπου (van) Pick-up Pick-up διπλής καμπίνας Καμπίνα με σασί Διπλή καμπίνα με σασί Καμπίνα με πάτωμα Combi και Minibus Φορτηγά van κλειστού τύπου και pick-up απλά ή διπλής καμπίνας για τη μεταφορά εμπορευμάτων. Καμπίνα με πάτωμα, σασί με μονή ή διπλή καμπίνα και καμπίνα με ανοικτή ανατρεπόμενη καρότσα, για χρήση ως βάση μετατροπών. Ελαφριές εκδόσεις Μεικτό βάρος 328 2,8 T 330 3,0 T 333 3,3 T 335 3,5 T Combi και Minibus για μεταφορά ατόμων, με διαρρύθμιση 5, 9, 14 και 17 θέσεων*, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. *Για οχήματα μεταφοράς άνω των 9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Βαριές εκδόσεις Μεικτό βάρος 435 3,5 T 440 4,0 T *Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

16 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 16 ΕΝΑ BOXER ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Τα φορτηγά κλειστού τύπου (van) διατίθε νται σε τρεις επιλογές ύψους (2,254 m 2,522 m 2,760 m) που μπορούν να συν δυαστούν με τέσσερις επιλογές μήκους (4,963 m 5,413 m 5,998 m 6,363 m), ενώ υπάρ χει και μία επιπλέον επιλογή μήκους (L2S) αποκλειστικά στην έκδοση καμπίνα με σασί. L4H2** L4H3 L3H2** L2H1 L2H2* L3H3 L1H2 L1H1* *Διατίθεται και στην έκδοση Combi. **Διατίθεται και στην έκδοση Minibus. Φορτηγά κλειστού τύπου (van) Όγκος (m 3 ) L1H1 8,0 L1H2 9,5 L2H1 10,0 L2H2 11,5 L3H2 13,0 L3H3 15,0 L4H2 15,0 L4H3 17,0 Combi και Minibus Αριθμός θέσεων* L1H1 (Combi) 5 ως 9 L2H2 (Combi) 5 ως 9 L3H2 (Minibus) 14** L4H2 (Minibus) 17** *Συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. **Για οχήματα μεταφοράς άνω των9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

17 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 17 COMBI / MINIBUS: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΩΝ Το νέο Peugeot Boxer Combi εξασφαλίζει στους επιβάτες σας κορυφαία άνεση: ευρύχω ρη καμπίνα, θέρμανση και κλιματισμό στο πίσω μέρος*, αερόσακο συνοδηγού στο βασικό εξο - πλισμό, αποθηκευτικούς χώρους για τις μικρές αποσκευές και τεράστιο χώρο αποσκευών για τις μεγάλες. Δίνοντας σημασία και στην παραμι - κρή λεπτομέρεια, το νέο Boxer αντικατοπτρί ζει τη δική σας φροντίδα προς τους επιβάτες σας. Κάθε επιβάτης στο νέο Peugeot Boxer απολαμ - βάνει άνεση ισάξια μιας μπερλίνας: ευρυχωρία, πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, επενδύσεις στις πόρτες και στο εσωτερικό της καμπίνας, μεγάλο χώρο αποσκευών. Το νέο Peugeot Boxer μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα στην έκδοση Combi, η οποία διαθέτει ένα ενιαίο διπλό κάθισμα και ένα ανεξάρτητο κάθισμα οδηγού εμπρός, καθώς και δύο ενιαία καθί - σματα τριών θέσεων στη δεύτερη και στην τρίτη σειρά ή δύο σειρές τριών ανεξάρτητων καθισμάτων, ανάλογα με την έκδοση. Στην έκδοση Minibus, το νέο Peugeot Boxer διαθέτει 14 ή 17 ανεξάρτητα καθίσματα** συμπεριλαμβανομένου εκείνου του οδηγού. Αναδιπλούμενα καθίσματα Στην έκδοση Combi Confort, τα πίσω καθί - σματα είναι ενιαία, αναδιπλούμενα και αφαι - ρούμενα, εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Στη δεύτερη και τρίτη σειρά τα πλευρικά καθί σματα διαθέτουν άγκιστρα ISOFIX για παιδικά καθίσματα. *Στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό, αναλόγως έκδοσης. **Για οχήματα μεταφοράς άνω των 9 ατόμων απαιτείται ειδική άδεια. Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

18 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 18 ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (VAN) ΟΓΚΟΙ Έως 8 διαφορετικοί διαθέσιμοι όγκοι L1H1 L1H2 L2H1* L2H2 L3H2 L3H3* L4H2* L4H3* Όγκος (m 3 ) 8,0 9,5 10,0 11,5 13,0 15,0 15,0 17,0 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εξωτερικές πλευρές Πόρτες Εσωτερικές πλευρές (ωφέλιμες διαστάσεις) Πλευρικές συρόμενες Πίσω ανοιγόμενες Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος Μήκος Ύψος L1H1 4,963 m 2,254 m 1,075 m 1,485 m 1,562 m 1,520 m 2,670 m 1,662 m L1H2 4,963 m 2,522 m 1,075 m 1,485 m 1,562 m 1,790 m 2,670 m 1,932 m L2H1 5,413 m 2,254 m 1,250 m 1,485 m 1,562 m 1,520 m 3,120 m 1,662 m L2H2 5,413 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 3,120 m 1,932 m L3H2 5,998 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 3,705 m 1,932 m L3H3 5,998 m 2,760 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 2,030 m 3,705 m 2,172 m L4H2 6,363 m 2,522 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 1,790 m 4,070 m 1,932 m L4H3 6,363 m 2,760 m 1,250 m 1,755 m 1,562 m 2,030 m 4,070 m 2,172 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες): 2,050 m Κατώφλι φόρτωσης, ύψος: από 0,493 ως 0,602 m Μέγιστο εσωτερικό πλάτος: 1,870 m Πλάτος μεταξύ των θόλων: 1,422 m

19 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:02 ΜΜ Page 19 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Ελαφριές εκδόσεις L1H1 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L1H L2H L2H L3H L3H Βαριές εκδόσεις L1H1 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L2H L2H L3H L3H L4H L4H Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

20 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 20 PICK-UP / PICK-UP ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Pick-up μονής καμπίνας Pick-up διπλής καμπίνας Πλευρές Εσωτερικό καρότσας Εξωτερικό οχήματος Μήκος Μήκος L1 2,798 m 5,293 m L2S 3,660 m 6,093 m L2 3,248 m 5,743 m L3 3,833 m 6,328 m L4 4,260 m 6,693 m Πλευρές Εσωτερικό καρότσας Εξωτερικό οχήματος Μήκος Μήκος L2 2,460 m 5,738 m L3 2,950 m 6,228 m L4 3,400 m 6,678 m Ύψος 2,254 m Ύψος 2,254 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες) 2,100 m Συνολικό πλάτος (χωρίς καθρέπτες) 2,100 m Εσωτερικό πλάτος καρότσας 2,034 m Εσωτερικό πλάτος καρότσας 2,034 m Ύψος τοιχωμάτων καρότσας 0,400 m Ύψος τοιχωμάτων καρότσας 0,400 m

21 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 21 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Pick-up μονής καμπίνας Ελαφριές εκδόσεις L1 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L L Βαριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L Pick-up διπλής καμπίνας Ελαφριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L Βαριές εκδόσεις L2 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi L L Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

22 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 22 ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ / ΔΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Όχημα προ μετατροπής Καμπίνα με σασί Διπλή καμπίνα με σασί Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Μέγιστο μήκος αμαξώματος L1 4,808 m 5,748 m L2 5,258 m 6,468 m L2S 5,606 m 7,028 m L3 5,843 m 7,383 m L4 6,206 m 7,383 m Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος Μέγιστο μήκος αμαξώματος L3 5,843 m 7,383 m L4 6,206 m 7,383 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) 2,050 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) 2,050 m Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) 2,350 m Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) 2,350 m Μέγιστο ύψος αμαξώματος 3,500 m Μέγιστο ύψος αμαξώματος 3,500 m Τα μέγιστα μήκη αμαξώματος που αναφέρονται παραπάνω είναι οι οριακές τιμές που αντιστοιχούν στην ευνοϊκότερη κατάσταση του αμαξώματος ως προς το βάρος και την κατανομή του φορτίου, με το όχημα φορτωμένο και εν κινήσει. Η σωστή θέση του κέντρου βάρους πρέπει να επαληθεύεται συστηματικά. ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΣΑΣΙ Ανατρεπόμενη καρότσα Μεγάλου όγκου Μετατροπή σε ψυγείο Μη δεσμευτικά παραδείγματα μετατροπών που πραγματοποιήθηκαν από ειδικά συνεργεία.

23 New_Boxer_Jan2015_GR_part2_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:03 ΜΜ Page 23 Ι ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Όχημα προ μετατροπής Καμπίνα με σασί Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L L L2S L L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L L L ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΠΑΤΩΜΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Όχημα προ μετατροπής Διπλή καμπίνα με σασί Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 2,2l HDi 150 3,0l HDi 180 L ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ (KG) Ελαφριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 3,0l HDi 180 L L Βαριές εκδόσεις 2,2l HDi 110 2,2l HDi 130 3,0l HDi 180 L L L1 L2 L3 L4 Εξωτερικές πλευρές Συνολικό μήκος 4,808 m 5,258 m 5,843 m 6,208 m Συνολικό μήκος (χωρίς καθρέπτες) Μέγιστο μήκος αμαξώματος (αυξημ. μετατρόχιο) Μέγιστο ύψος αμαξώματος 2,050 m 2,350 m 3,500 m Ο κατάλογος είναι ενδεικτικός. Για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω εκδόσεων, παρακαλούμε αποταθείτε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

24

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ ΖΗΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Το 3008 αποτελεί μια πρόκληση για το μέλλον με τους νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς, αυξάνοντας την ευχαρίστηση στην οδήγηση και ενισχύοντας την ασφάλεια. Το 3008 crossover εμπνεύστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ Porter Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ Η Piaggio, ο ηγέτης στην επαγγελματική μεταφορά, παρουσιάζει την Porter, μία

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network - Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Imprimé en U.E. - Ref : 1E1208 - Novembre 2012 Σφραγίδα αντιπροσώπου www.peugeot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η 65η έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Ανόβερο, της πιο σημαντικής έκθεσης για τα επαγγελματικά και βιομηχανικά αυτοκίνητα στην

Διαβάστε περισσότερα

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr NEO 11/2009 99000-00SX4-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr 03/2009 99000ΑLTO1-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ CITROËN C4 CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο Citroën C4, Hatchback ή Coupe. Ξεχωριστό, χάρη στη σχεδίαση του καπό και ακόμη πιο δυναμικό χάρη στη γρίλια και τον

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου Création : bd-ntwk Réalisation : Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW 207, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Αγνές

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

* Ανάλογα με τις εκδόσεις

* Ανάλογα με τις εκδόσεις PEUGEOT 308 CC Με τις ανανεωμένες γραμμές του, το Peugeot 308 CC εκφράζει με έξυπνο τρόπο τους κώδικες αισθητικής της μάρκας Peugeot. Σχεδιαστικά το 308 CC είναι ένα τεχνολογικά καινοτόμο αυτοκίνητο με

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 5 ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Με τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρατηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 2 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 3 208:

Διαβάστε περισσότερα

Porter. επαγγελματικα οχηματα

Porter. επαγγελματικα οχηματα Porter επαγγελματικα οχηματα PORTER Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ PIAGGIO Porter: η σειρά επαγγελματικών οχημάτων που δημιουργήθηκε από την Piaggio για την επαγγελματική μεταφορά με μια άριστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας ΝΕΟ renault clio (www.clio.renault.com.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: A. Bernier, R. Ritchter, S. Agnetti, O. Banet, D. MEUNIER - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive www.auris-hybrid.gr Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς συμβιβασμούς Το νέο Auris με τεχνολογία Hybrid Synergy Drive (HSD) είναι το πρώτο πλήρως υβριδικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom»

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom» Mazda BT-50 Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Ακόμα και μία γρήγορη ματιά στο νέο Mazda BT-50, αρκεί για να σας πείσει πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό όχημα pick-up. Η ακαταμάχητη σχεδίαση,

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ KUGA Κινητήρες Diesel Τύπος FWD (140PS) 2.0l Duratorq TDCi (163PS) Εγκάρσιος εν σειρά 4 κύλινδρος turbo diesel Κυβισμός cm³ 1997 Διάμετρος mm 85 Διαδρομή mm 88 Συμπίεση

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό 02 Εγγυημένος θαυμασμός Έτοιμο να μπει στη ζωή σας Το νέο Kia Rio είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να τραβάει τα βλέμματα με κάθε τρόπο. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτό το δυναμικό hatchback προσφέρει πάρα πολλά:

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό Εγγυημένος θαυμασμός Έτοιμο να μπει στη ζωή σας Το νέο Kia Rio είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να τραβάει τα βλέμματα με κάθε τρόπο. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτό το δυναμικό hatchback προσφέρει πάρα πολλά:

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση κινητήρα Σύστημα Διαχείρισης Ανάφλεξης και Ψεκασμού Bosch ME 9.0, επαναπρογραμματιζόμενη μνήμη 2 MB, προδιαγραφές ρύπων EURO 4/ULEV

Διαχείριση κινητήρα Σύστημα Διαχείρισης Ανάφλεξης και Ψεκασμού Bosch ME 9.0, επαναπρογραμματιζόμενη μνήμη 2 MB, προδιαγραφές ρύπων EURO 4/ULEV NEWS RELEASE FOCUS ST ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Τύπος κινητήρα 2.5L 20 V DOHC Κυβισμός (cc) 2522 cm 3 Διάμετρος (mm) 83.0 Διαδρομή (mm) 93.2 Τύπος καυσίμου, κατηγορία Αμόλυβδη βενζίνη, 98

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Mazda MPV Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Μηχανικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: 2.3 l MZR Τετρακύλινδρος σε σειρά χωρητικότητας (βενζινοκι- 2260 κ.εκ, 16 βαλβίδων, DOHC, νητήρας) τοποθετηµένος µπροστά,

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW ΖΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Καινοτόμες ιδέες και εξοπλισμοί υψηλού επιπέδου, όλη η μάρκα Peugeot ενσαρκώνεται στα 508 και 508 SW. Αυτή η καινούρια γκάμα έχει ένα σκοπό: κάθε στιγμή στο

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις.

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις. CRV 1000 Το CRV 1000 είναι ένα απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 4-8m3, το οποίο έχει όλa τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού οχήματος τύπου πρέσας της KAOUSSIS και επιπλέον τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Είναι η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση με χαρακτηριστικά συνεχούς μεταβαλλόμενου βαθμού απόσβεσης. Πρώτη χρήση της είχαμε στο Audi Α7 ενώ σήμερα υπάρχει σε διάφορα μοντέλα όπως το Audi Q7. Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΣΜΕΝΟΥ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΣΜΕΝΟΥ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση Φαρμακίδου 15 341 00 Χαλκίδα Πληροφ: Κοραής Ιωάννης Τηλ : 2221079604 Fax : 2221079604 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και

Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και trafic Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και αποφασιστική χρήση στην καθημερινή σας εργασία. Η νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault Megane hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MEGANE hatchback, sport tourer & COUPE ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Hatchback Hatchback/Coupe

Διαβάστε περισσότερα

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan.

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Νέο YarisVan Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με οδηγό το νέο YarisVan. Μια μεγάλη ιδέα που γεμίζει την επαγγελματική σας ζωή με έξυπνες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα από 1.000 χλμ με ένα ρεζερ

Περισσότερα από 1.000 χλμ με ένα ρεζερ Το Amarok Περισσότερα από 1.000 χλμ με ένα ρεζερ βουάρ. Ο κινητήρας 2,0l TDI Biturbo διαθέτει απόδοση 180 bhp, με μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 8,0 lt/100 km. 1.000 κιλά ωφέλιμο

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

δ) Εσωτερικές πληροφοριακές πινακίδες, στις οποίες αναγράφονται τα εξής: -Προτροπές, οδηγίες και απαγορεύσεις για τους επιβάτες και το πλήρωμα

δ) Εσωτερικές πληροφοριακές πινακίδες, στις οποίες αναγράφονται τα εξής: -Προτροπές, οδηγίες και απαγορεύσεις για τους επιβάτες και το πλήρωμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. Κάθε λεωφορείο φέρει τον προβλεπόμενο από τον Κ.Ο.Κ. και τις άλλες ισχύουσες διατάξεις υποχρεωτικό εξοπλισμό. Σε αυτόν περιλαμβάνονται οι πινακίδες και επιγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

Οδήγησε τα όνειρά σου 03

Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Έκδοση GLX. Ablaze Red Pearl. 02 Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Θέλεις να μετακινείσαι γρήγορα, οικονομικά και οικολογικά. Έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο τι κάνεις, αλλά και πώς. Πάντα επιθυμούσες ένα αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp TWINGO Access 1.2 60 hp Trend 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto GT Turbo 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 8.950 10.150 11.150 12.750 13.100

Διαβάστε περισσότερα

CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ CR-V CR-V Model Year 2014 2014 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Αριθμός θυρών 5D 5D Τύπος κινητήρα 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec Κίνηση στους τροχούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΙ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ TAXOΓΡΑΦΟΣ

ΕΛΕΓΧΟΙ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ TAXOΓΡΑΦΟΣ ΕΛΕΓΧΟΙ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ TAXOΓΡΑΦΟΣ Ο ταχογράφος είναι μια συσκευή η οποία καταγράφει τις δραστηριότητες του 1ου και 2ου οδηγού και του οχήματος σε συνάρτηση με το χρόνο. 1ος οδηγός: 1. οδήγηση 2. άλλες εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Tourismo

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Tourismo Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Tourismo Μοντέλα TOURISMO (15 RHD, C.632.036) TOURISMO M/2 (16 RHD-2, C.632.038) 2 TOURISMO M (16 RHD, C.632.035) TOURISMO L (17 RHD, C.632.037) 3 Διαστάσεις/βάρη TOURISMO TOURISMO

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro 2 Μοντέλα Citaro (628.083) Citaro (628.085) Citaro (628.090) 3 Διαστάσεις/Βάρη Citaro, 2 πόρτες Citaro, 3 πόρτες Citaro, όρθιος κινητήρας Μήκος οχήματος 11.950 mm 11.950

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣ : ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αριθμ. Μελέτης : 2 / 2015 Προμήθεια επιβατικού οχήματος Μ Ε Λ Ε Τ Η Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Σ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει.

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Νέο Dacia Duster Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Σε έναν κόσμο που οι πραγματικές αξίες έχουν αρχίσει να ατονούν, που οι τάσεις της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη με ξέφρενους ρυθμούς, που η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Citan. Citan Van Long, Paintwork Package (YP1), (L16) Halogen fog lamps. Citan Van (επαγγελµατικό) Τέλος Ταξινοµ. µε απόσυρση ( ) Μηνιαία όση * ( )

Citan. Citan Van Long, Paintwork Package (YP1), (L16) Halogen fog lamps. Citan Van (επαγγελµατικό) Τέλος Ταξινοµ. µε απόσυρση ( ) Μηνιαία όση * ( ) Citan ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜOΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΑΦΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. Citan Van 3 body lenghts Citan Van Long, Paintwork Package (YP1), (L16) Halogen fog lamps Citan Van (επαγγελµατικό)

Διαβάστε περισσότερα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα ΜΑΪΟΣ 2014 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT 108 www.peugeot-hellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Επαγγελματικά. Η πιο αξιόπιστη θέση εργασίας.

Toyota Επαγγελματικά. Η πιο αξιόπιστη θέση εργασίας. Η Νο1 Αυτοκινητοβιομηχανία σε πωλήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων την τελευταία 20ετία, εξελίσσεται και σας παρουσιάζει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για να καλύψετε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη, από το θρυλικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν.

Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Νέο Dacia Sandero Νέο Dacia Sandero... Δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Τι θα περιμένατε από το αυτοκίνητό σας; Ελκυστική εμφάνιση με ένα καλοσχεδιασμένο εσωτερικό που εξασφαλίζει ευρυχωρία και άνεση σε

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Το Citan. Van. Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Με το Citan Van η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην

Διαβάστε περισσότερα

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. opel ASTRA GTC Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Το Astra GTC εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Λεπτό και μυώδες, με γραμμωμένους ώμους και χαμηλό, φαρδύ κορμό, που θυμίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα