Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT"

Transcript

1 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT

2 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 2 ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΓΚΑΜΑ EXPERT ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Επειδή κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του απαιτήσεις, η γκάμα του Expert περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών: τρεις ωφέλιμους όγκους, δύο ωφέλιμα φορτία και τρεις κινητήρες πετρελαίου HDi. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το Expert που ανταποκρίνεται ακριβώς στις προσδοκίες σας. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, το Expert θα σας προσφέρει την άνεση, τη χωρητικότητα, την αντοχή και την ασφάλεια που επιζητάτε. Η γκάμα αποτελείται από φορτηγά κλειστού ή ανοικτού τύπου. Κάθε μοντέλο είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη και δύο ύψη αμαξώματος (με κλασική ή πνευματική ανάρτηση), με ωφέλιμο L2H1 L2H2 L1H1 2 Ύψη 1,94 m και 2,27 m με στάνταρ ανάρτηση και 1,90 m και 2,20 m με πνευματική ανάρτηση 2 Μήκη 4,80 m και 5,13 m

3 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 3 όγκο 5, 6 ή 7 m 3 και ωφέλιμο μήκος 2,26 m και 2,56 m ανάλογα με την έκδοση. Όλες οι εκδόσεις επιδέχονται μετατροπή του αμαξώματος.

4 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 4 «ΕΞΠΕΡ» ΣΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ ΦΟΡΤΩΣΗ KATΩΦΛΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Για να σας διευκολύνει κατά τη φορτο - εκφόρτωση εμπορευμάτων, το κατώφλι φόρτωσης του Expert είναι από τα πιο χαμηλά που υπάρχουν, χάρη στη ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση*: μόλις 45 cm από το έδαφος στη χαμηλότερη ρύθμιση. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ Η έκδοση κλειστού τύπου διατίθεται με δύο επιλογές ωφέλιμου φορτίου, 1000 kg και 1200 kg.

5 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 5 ΚΡΙΚΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ* Για τη μέγιστη ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, ο χώρος φόρτωσης είναι εξοπλισμένος με οκτώ ανθεκτικούς κρίκους συγκράτησης, οι οποίοι διατηρούν σταθερό το φορτίο στο δάπεδο του οχήματος. *Οι ιμάντες δεν περιλαμβάνονται. kg Μεικτά βάρη 2,661T και 2,900T 3 Ωφέλιμοι όγκοι 5, 6 και 7 m 3 ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ Η πλευρική συρόμενη πόρτα κινείται σε τρεις ράγες-οδηγούς, δύο στο κάτω μέρος και μία στο πάνω, και μπορεί να εξοπλιστεί με παρά - θυρο. Το πλάτος του ανοίγματος επιτρέπει τη φόρτωση μιας ευρωπαλέτας. Προαιρετικά, διατίθεται και δεύτερη πλευρική συρόμενη πόρτα* από την πλευρά του οδηγού, για ευκολότερη πρόσβαση στα εμπορεύματα. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΠΙΣΩ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Οι δύο πίσω πόρτες, κλειστού τύπου ή με παράθυρο, ανοίγουν σε γωνία 180 για τη διευκόλυνση της φορτοεκφόρτωσης. ΞΥΛΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Για μεγαλύτερη προστασία του χώρου φόρτωσης και των εμπορευμάτων, στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται ξύλινο προστατευτικό δαπέδου, απλό ή με αντι - ολισθητική επένδυση, το οποίο μπορεί να συμπληρωθεί, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, από πλευρικά προστατευτικά. ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ Με μονωτικές ιδιότητες, το σταθερό διαχωριστικό με παράθυρο που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό εξασφαλίζει στους επιβάτες μεγαλύτερη θερμική και ακουστική άνεση.

6 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 6 ANAΡΤΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΣΤΑΝΤΑΡ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) Το Expert προσφέρεται με δύο επιλογές πίσω ανάρτησης: στάνταρ ή με πνευματική απόσβεση. Η δεύτερη είναι πρωτοποριακή και επιτρέπει στις εκδόσεις L1H1, L2H1 να διατηρούν σταθερό το μέγιστο ύψος του οχήματος στο 1,90 m ανεξαρτήτως φορτίου. Επίσης, όταν το όχημα είναι σταματημένο, προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα να ρυθμίσει το κατώφλι φόρτωσης στο επιθυ μητό ύψος με το πάτημα ενός πλήκτρου. 1,90 m 450 mm ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ 4x4* Aν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες απαιτούν συχνές διαδρομές σε δύσκολο οδόστρωμα, σας προτείνουμε την προ αιρετική επιλογή προεγκατάστασης 4x4, ώστε να παραλάβετε το Expert σας με ειδική πνευματική ανάρτηση και πακέτο εξοπλισμού μετατροπής. Η μετατροπή του οχήματος πρέπει απαραιτήτως να πραγματοποιηθεί από συμβεβλημένο συνεργείο. *Eπιλογή μη συμβατή με ESP και Grip Control. Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ειδικά σχεδιασμένη από την Peugeot για το Expert, η πνευματική ανάρτηση προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα: ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΕΩΣ 1,90 m Χάρη στην πνευματική ανάρτηση, το Expert σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κλειστούς χώρους στάθμευσης με όριο ύψους 1,90 m. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Ανεξάρτητα από το φορτίο που μεταφέρει το Expert, η απόστασή του από το έδαφος παραμένει πάντα σταθερή. ΚΑΤΩΦΛΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μέσω ενός πλήκτρου στο χώρο φόρτωσης, μπορείτε να ρυθμίσετε το κατώφλι φόρτωσης ως προς το ύψος. Επιλέγοντας τη χαμηλότερη θέση από τις πλέον χαμηλές στην κατηγορία η φορτο εκφόρτωση γίνεται εξαιρετικά εύκολη. BUMP STOPS / ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ Το Expert διαθέτει μακριά και συμπαγή bump-stops, τα οποία προσαρμόζουν διαρκώς τη σκληρότητα και την ελαστικό τητά τους σε σχέση με το φορτίο. Έτσι, συντελούν στην αρμονική λειτουργία της εμπρός και της πίσω ανάρτησης, προσδί δοντας στο Expert άριστα κρατήματα και κορυφαίο επίπεδο άνεσης, ακόμα και χωρίς φορτίο. Τα αμορτισέρ έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διασφαλίζουν μοναδική σταθερότητα και άνεση. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ Το προστατευτικό κάλυμμα του κινητήρα προσφέρει επιπλέον προστασία στην κάτω πλευρά του αμαξώματος από μικροκτυπήματα κατά τις διαδρομές σε δύσκολο οδόστρωμα. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό.

7 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 7 GRIP CONTROL * Το Grip Control χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα αντιολίσθησης των τροχών βελτι - στο ποιεί την πρόσφυση σε κάθε τύπο εδάφους: λάσπη, άμμο ή χιόνι. Μέσω ενός διακόπτη στο ταμπλό, επιλέγετε τον τύπο του δρόμου όπου θέλετε να κινηθείτε, ώστε το σύστημα να προσαρμόσει όσο το δυνατόν καλύτερα την πρόσφυση του οχήματος. Σε συνδυασμό με το Grip Control, το Expert εξοπλίζεται και με σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση. Έτσι, κάτω από όλες τις συνθήκες η οδήγηση γίνεται πραγματικά ξέγνοιαστη. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

8 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 8 ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΝΕΣΗ Ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο χρησιμοποι - είται καθημερινά, γι αυτό οφείλει να είναι εργονομικό, πρακτικό και άνετο. Η Peugeot φρόντισε ιδιαίτερα το εσωτερικό του Expert ώστε να είναι λειτουργικό και σύγχρονο, με άνετα καθίσματα που συγκρατούν άριστα το σώμα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται το «Πακέτο ορατότητας» που περιλαμβάνει αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων και αυτόματο άναμμα φώτων διασταύρωσης. Προσφέρεται, ακόμα, κλιματισμός* με φίλτρο γύρης (ενεργού άνθρακα) και σύστημα ανα - κύκλωσης του αέρα μέσα στην καμπίνα. Επιπλέον, το Expert διαθέτει πολυάριθμους χώρους αποθήκευσης που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας: αποθηκευτικό χώρο οροφής, ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά και πρακτικές θήκες στο ταμπλό. *Στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Pack CD Clim και Pack CD Clim SP. 1. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΟΦΗΣ* Εύχρηστος χώρος στο εμπρός μέρος της οροφής, ιδανικός για έγγραφα και διάφορα καθημερινά μικροαντικείμενα. *Ανοικτός ή κλειστός ανάλογα με την έκδοση.

9 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page ΟΣΦΥΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ* Για καλύτερη στάση του σώματος κατά την οδήγηση, το κάθισμα του οδηγού είναι εξοπλισμένο με μοχλό οσφυϊκής ρύθμισης. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. 3. ΔΙΠΛΟ / ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ* Το Expert μπορεί να εξοπλιστεί με ανεξάρτητο μονό κάθισμα συνοδηγού αντί του ενιαίου διπλού καθίσματος. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. 4. ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ Τοποθετημένη δίπλα στον οδηγό, η πτυσσόμενη ποτηροθήκη ενσωματώ - νεται τέλεια στον εσωτερικό διάκοσμο της καμπίνας. 5. ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Διαθέτει κλειδαριά, ενώ ανοικτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για τα αναψυκτικά σας χάρη στις δύο ειδικές θέσεις στο εσωτερικό του καλύμματος. 6. ΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ

10 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Διαδρομές στην πόλη ή ταξίδια στον αυτο - κινητόδρομο: η σωστή πληροφόρηση και η άνεση του οδηγού τον βοηθούν να κινείται με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Το Expert εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα που διευκολύνουν την οδήγηση και προσφέρουν άνεση ισάξια με αυτήν ενός κορυφαίου επιβατικού αυτοκινήτου. 1. ΠΙΣΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Μόλις βάλετε όπισθεν, οι αισθητήρες υπερήχων σάς ειδοποιούν με επαναλαμβανόμενο ηχητικό σήμα για την παρουσία εμποδίου ή ατόμου πίσω από το αυτοκίνητο. Το σήμα επαναλαμβάνεται όλο και πιο γρήγορα όσο το αυτοκίνητο πλησιάζει στο εμπόδιο, ώσπου γίνεται συνεχόμενο όταν η απόσταση από το εμπόδιο μειωθεί στα 30 εκατοστά ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ Το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης/κit hands-free WIP Nav Plus* διαθέτει έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών και περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες: ηχοσύστημα και πολυμέσα, kit hands-free Bluetooth και πλοήγηση με GPS. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. 2 WIP CONNECT Στον προαιρετικό εξοπλισμό, το σύστημα WIP Connect με ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τη φορητή σας ψηφιακή συσκευή και να απολαύσετε ελεύθερα την αγαπημένη σας μουσική. ΡΑΔΙΟ-CD MP3 WIP SOUND Στην κεντρική κονσόλα του Expert υπάρχει ενσωματωμένο μονό ραδιο-cd με χειριστήριο στο τιμόνι. Ο ήχος μεταδίδεται από δύο ηχεία και δύο tweeters ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ* Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το σύστημα ανίχνευσης χαμηλής πίεσης ελαστικών* ενημερώνει τον οδηγό με ηχητική και οπτική ειδοποίηση για τυχόν απώλεια πίεσης σε κάποιο από τα ελαστικά. *Στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

11 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 11

12 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 12 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Οι κινητήρες του Expert πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5 και σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές σας ανάγκες, με γνώμονα την οικονομία καυσίμου αλλά και το σεβασμό προς το περιβάλλον. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDi Οι κινητήρες HDi του Expert επιτυγχάνουν επιδόσεις και οικονομία χάρη στο σύστημα «Common Rail» που επιτρέπει τον άμεσο ψεκασμό του καυσίμου με υψηλή πίεση μέσα στο θάλαμο καύσης. Η τεχνολογία HDi μειώνει την κατανάλωση και αυξάνει την ισχύ των κινητήρων του Expert, οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5. ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (FAP) Η τεχνολογία του φίλτρου κατακράτησης μικροσωματιδίων (FAP) μειώνει τις εκπομπές των επιβλαβών μικροοσωματιδίων σε μόλις μετρήσιμα επίπεδα, διατηρώντας ταυτόχρονα την ισχύ και τις επιδόσεις του κινητήρα. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO 2 Πιστή στις δεσμεύσεις της, η Peugeot στην γκάμα του Expert κατόρθωσε να μειώσει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 (μόλις από168 g), γεγονός που κατατάσσει το Expert μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας στον τομέα αυτό. Εκτός από τη χρήση της τεχνολογίας HDi, το Expert εμφανίζεται και με βελτιωμένη αεροδυναμική χάρη στα καλύμματα κάτω από το αμάξωμα. Τέλος, το σύστημα ελέγχου του εναλλάκτη Volt-Control επιτρέπει την ανάκτηση της ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

13 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 13 ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ Το Expert προσφέρεται με τρεις κινητήρες πετρελαίου HDi, με απαιτούμενη προγραμματισμένη συντήρηση ανά km, ώστε να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται ακριβώς στις δικές σας επαγγελματικές απαιτήσεις. 1,6L HDi 90 ίππων*, 2,0L HDi 128 ίππων, 2,0L HDi 163 ίππων** *Διαθέσιμος ανάλογα με την έκδοση. **Διαθέσιμος μόνο μετά από ειδική παραγγελία. ΝΕΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 6 ΣΧΕΣΕΩΝ: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Ο κινητήρας των 163 ίππων μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το κιβώτιο αυτό διαθέτει επιπλέον και σύστημα σειριακής λειτουργίας και σχεδιάστηκε για να αυξήσει το δυναμισμό και την ευχαρίστηση της οδήγησης χάρη στην πιο γρήγορη εναλλαγή των σχέσεων. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Κατανάλωση (L/100 km)** 1,6L HDi 90 ίπποι FAP 2,0L HDi 128 ίπποι FAP 2,0L HDi 163 ίπποι FAP* 2,0L HDi 163 ίπποι FAP με αυτόματο κι βώτιο 6 σχέσεων* L1H1 και L2H1 L1H1 και L2H1 L2H2 L1H1 και L2H1 L2H2 L1H1 και L2H1 Κύκλος πόλης 7,9 7,6 8,1 7,6 8,1 8,6 Κύκλος εκτός πόλης 6,2 5,8 6,6 5,8 6,6 6,4 Μεικτός κύκλος 6,7 6,4 7,1 6,4 7,1 7,2 Εκπομπές CO *Κινητήρας διαθέσιμος μόνο μετά από ειδική παραγγελία. **Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. Οι παραπάνω τιμές κατανάλωσης είναι εναρμονισμένες προς τον ευρωπαϊκό κανονισμό, ο οποίος ισχύει για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και για το σύνολο των επιβατικών οχημάτων που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι τιμές αυτές σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τα οχήματα διευκολύνοντας, έτσι, την επιλογή σας: - Η κατανάλωση στον κύκλο πόλης προκύπτει από μια διαδρομή αστικού τύπου περίπου 4 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον κύκλο εκτός πόλης προκύπτει από μια διαδρομή εκτός πόλης περίπου 7 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον μεικτό κύκλο προκύπτει από το άθροισμα των διαδρομών εντός και εκτός πόλης, δηλαδή από συνολική διαδρομή περίπου 11 χιλιομέτρων. Οι τιμές αυτές λήφθηκαν με μετρήσεις σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασία, μάζα, πάγκος δοκιμών κτλ.), καθώς και σε ήπιες κυκλοφοριακές συνθήκες. Οι καταγεγραμμένες τιμές κατανάλωσης ενδέχεται να μεταβληθούν σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, ή ανάλογα με την κατάσταση φόρτωσης του αυτοκινήτου, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, το στυλ οδήγησης, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση σχάρας (ακόμα και χωρίς φορτίο), ή τη συνεχή χρήση του κλιματισμού.

14 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 14 «ΕΞΥΠΝΗ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το Expert είναι ένα σύγχρονο επαγγελματικό αυτοκίνητο που προσφέρει στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για την προστασία του οδηγού και των επιβατών του. ABS, AFU Το σύστημα ABS αποτρέπει το μπλο - κάρισμα των τροχών σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος διατηρώντας την πορεία του οχήματος. Η υποβοήθηση σε φρενάρισμα πανικού (AFU) εντείνει την πίεση στο φρένο σε τυχόν απότομο φρενάρισμα ώστε να μειώσει την απόσταση ακινητοποίησης. ESC (ASR, ROM, CDS) Το σύστημα αντιολίσθησης (ASR) αποτρέ πει την ανεξέλεγκτη περιστροφή των τρο χών σε συνθήκες κακής πρόσφυσης. Το σύστημα ROM επενεργεί στα φρένα ώστε να περιορίσει τον κίνδυνο ανατροπής σε περίπτωση ακραίας πλευρικής επιτάχυνσης. Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας (CDS) συγκρίνει διαρκώς τα δεδομένα που μεταδίδουν ο αισθητήρας του τιμονιού και ένας ακόμα αισθητήρας στο κέντρο του οχήματος, ώστε να ανιχνεύσει τυχόν υπερστροφή ή υποστροφή. Τότε επεμ - βαίνει και, με διορθωτικές ενέργειες, επαναφέρει το όχημα στην αρχική του πορεία, πάντοτε μέσα στα όρια των φυσικών νόμων. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ* Ο ρυθμιστής ταχύτητας επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται με τη σταθερή ταχύτητα που έχετε επιλέξει χωρίς να χρειάζεται να πατάτε το γκάζι, ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά του δρόμου. Ο περιοριστής ταχύτητας εμποδίζει την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας που έχετε προγραμματίσει. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ Σε περίπτωση ατυχήματος, η δομή του αμαξώματος απορροφά την ενέργεια της πρόσκρουσης, για την προστασία των επιβατών. Την ακεραιότητα της καμπίνας διασφαλίζουν η αγκίστρωση του κινητήρα στη «γέφυρα» και οι μπάρες ενίσχυσης των θυρών, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας επιτυγχάνει άριστη απορρόφηση και διάχυση των φορτίων της πρόσκρουσης. ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Η ενισχυμένη στήριξη των καθισμάτων και η προγραμματισμένη υποχώρηση της πενταλιέρας και της κολόνας του τιμονιού (το τιμόνι υποχωρεί κατά 80 mm) μειώνουν τις επιπτώσεις από τυχόν μετωπική σύγκρουση. Η μετακίνηση μεγάλων φορ - τίων, όπως ο κινητήρας, έχει μελετηθεί σχολαστικά ώστε να περιορίζεται η διείσ - δυσή τους στην καμπίνα των επιβατών, η οποία λειτουργεί ως κλωβός ασφαλείας. ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ο αερόσακος του οδηγού που είναι ενσωματωμένος στο τιμόνι, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και αερόσακος συνοδηγού (συμβατός με μονό ανεξάρτητο ή διπλό ενιαίο κάθισμα), καθώς και δύο πλευρικοί αερόσακοι* στην πλάτη των ανεξάρτητων καθισμάτων. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Ένα διαχωριστικό τύπου σκάλας πίσω από το κάθισμα του οδηγού τον προστατεύει από τυχόν μετακίνηση φορτίου. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν το Expert υπερβεί τα 15 χλμ./ώρα, ενεργοποιείται μια ηχητική και οπτική ειδοποίηση για τυχόν μη πρόσδεση της ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα του οδηγού*. Η ειδοποίηση απενεργοποιείται με την πρόσδεση της ζώνης. *Προαιρετικά στο μονό κάθισμα του συνοδηγού.

15 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 15

16 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 16 AWAITING TITLE ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο εξοπλισμός προστασίας του Expert συμπληρώνεται από μια σειρά προηγμένων αντικλεπτικών συστημάτων: Ανεξάρτητο ξεκλείδωμα της καμπίνας των επιβατών και του χώρου φόρτωσης με τηλεχειρισμό. Κλείδωμα του χώρου φόρτωσης μέσα από την καμπίνα. Μαρκάρισμα του αριθμού πλαισίου. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ / ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ Ένα πλήκτρο στην κεντρική κονσόλα ενεργοποιεί το κλείδωμα των θυρών, ενώ ένα άλλο επιτρέπει το ανεξάρτητο κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του χώρου φόρτωσης. Εν κινή σει, οι πόρτες κλειδώνουν αυτόματα μόλις το Expert αναπτύξει ταχύτητα 10 χλμ./ώρα. Σε περίπτωση σύγκρουσης, οι πόρτες ξεκλειδώνουν αυτόματα. Διατίθεται επίσης τηλεχειριστήριο τριών πλήκτρων για το κλείδωμα/ξεκλεί - δωμα όλων των θυρών ή μεμονωμένα της καμπίνας επιβατών ή του χώρου φόρτωσης. Τέλος, για την εύκολη ταυτοποίηση του Expert, ο αριθμός πλαισίου του είναι χαραγμένος στο εμπρός μέρος, στη βάση του παρμπρίζ. ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Το σύστημα αυτό εντοπίζει τυχόν ανοικτές πόρτες, ακόμα και στο χώρο φόρτωσης, και ειδοποιεί τον οδηγό με φωτεινή ένδειξη στην οθόνη του ταμπλό ή αν διαθέτει το Expert σας στην πολυλειτουργική οθόνη. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού, συνε - χόμενης λειτουργίας, διαθέτει μηχανισμό αναγνώρισης εμποδίου, ο οποίος αντι στρέ - φει την κίνηση του κρυστάλλου εφόσον ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ / ΚΛΟΠΗ Το Expert συγκαταλέγεται μεταξύ των ασφαλέστερων αυτοκινήτων στην κατηγορία του σύμφωνα με τη κατάταξη ασφάλειας οχημάτων του βρετανικού ινστιτούτου Thatcham, χάρη στους αντικλεπτικούς μηχανισμούς με τους οποίους εξοπλίζεται, όπως για παράδειγμα εξωτερικό κλείδωμα ασφαλείας εξαιρετικά δύσκολο στην παραβίαση και μηχανισμό προστασίας κλειδαριάς. ΥΠΕΡΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ* Τα χειριστήρια που ανοίγουν το αυτοκίνητο από μέσα απενεργοποιούνται, ώστε να αποτραπεί η διάρρηξη ύστερα από θραύση κρυστάλλων, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται ο συναγερμός. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. ΣΥΣΤΗΜΑ IMMOBILIZER Ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα με ανα - μεταδότη που συνδυάζει την κεντρική μονά δα του κινητήρα με το BSI (μονάδα ελέγ χου καμπίνας) ώστε το όχημα να μπορεί να λει τουργεί. Με τον ίδιο τρόπο συνδυάζε ται το BSI με το ράδιο και το σύστημα πλοήγησης.

17 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 17

18 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 18 ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ Το Expert διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα απλών ή μεταλλικών χρωμάτων. ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Noir Onyx Bleu Impérial Rouge Ardent ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (στον προαιρετικό εξοπλισμό) Gris Aluminium Gris Fer ΕΠΕΝΔΥΣΗ Gris Narbonnais προαιρετικά σε TEP Pierce

19 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 19 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ L Μήκος H Ύψος L1H1 Φορτηγό κλειστού τύπου κοντό χαμηλό L2H1 Φορτηγό κλειστού τύπου μακρύ χαμηλό L2H2 Φορτηγό κλειστού τύπου μακρύ ψηλό ΟΓΚΟΙ L1H1 L2H1 L2H2 Όγκοι (m 3 ) 5,0 6,0 7,0 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ L1H / 1200 kg L2H kg L2H kg ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εξωτερικές πλευρές Πόρτες Εσωτερικές πλευρές Πλευρικές συρόμενες πόρτες Ανοιγόμενες πόρτες Μήκος Ύψος SS (1) / SP (2) Πλάτος Ύψος Πλάτος Ύψος Μήκος Ύψος L1H1 4,805 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,254 m 1,449 m L2H1 5,135 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,584 m 1,449 m L2H2 5,135 m 2,276 m / 2,204 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,630 m 2,584 m 1,750 m Μέγιστο πλάτος*: 1,986 m Μέγιστο πλάτος**: 2,194 m Κατώφλι φόρτωσης χωρίς φορτίο, ύψος (1) : από 0,562 ως 0,604 m Κατώφλι φόρτωσης χωρίς φορτίο, ύψος (2) : από 0,450 ως 0,560 m *Χωρίς τους καθρέπτες. **Με τους καθρέπτες. (1) Με στάνταρ ανάρτηση. (2) Με ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση.

20

*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER

*Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 1 *Σχεδιασμένο για την πόλη PEUGEOT BIPPER Peugeot_Bipper_Jan2015_GR_FINAL.qxp:Layout 1 14/09/2015 4:07 ΜΜ Page 2 BIPPER VAN ΤΟ ΜΙΚΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες www.peugeot.gr

Για περισσότερες πληροφορίες www.peugeot.gr Για περισσότερες πληροφορίες www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσηµου Eµπόρου ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. GR 08/2007 (+) Création : bd-ntwk Réalisation :

Διαβάστε περισσότερα

New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER

New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT BOXER New_Boxer_Jan2015_GR_part1_quark8.qxp:Layout 1 02/09/2015 4:14 ΜΜ Page 2 BOXER, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr Ο αντιπρόσωπός σας είναι στη διάθεσή σας για να σας αποκαλύψει την γκάµα του Bipper και να επιλέξετε εκείνη την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στο επάγγελµά σας. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. koleos TO KOLEOS EΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ RENAULT ΜΕ ΤΗ NISSAN, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠEΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ, ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας

Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας Proace Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας Το νέο Toyota Proace σχεδιάστηκε με γνώμονα εσάς και τη δραστηριότητά σας, προσφέροντάς σας χώρο για να εργάζεστε με την άνεσή σας. Η μοναδική του εμφάνιση, με κυρίαρχο

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου Création : bd-ntwk Réalisation : Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW 207, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Αγνές

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 308 / 308 SW

PEUGEOT 308 / 308 SW PEUGEOT 308 / 308 SW ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ Με την πρώτη ματιά, η παρουσία των φώτων ημέρας με Led, το καπό με έντονη κλίση και η νέα μάσκα δίνουν στο 308 ένα στυλ πιο κομψό και πιο εύρωστο. Στοιχεία διακόσμησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑ MEGANE COUPE ΣΧΕΔΙΑΣΗ 06 > 11 ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 12 > 17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 20 > 23 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 24 > 29 ΑΣΦΑΛΕΙΑ 30 > 31

ΣΗΜΕΙΩΜΑ MEGANE COUPE ΣΧΕΔΙΑΣΗ 06 > 11 ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 12 > 17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 20 > 23 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 24 > 29 ΑΣΦΑΛΕΙΑ 30 > 31 MEGANE COUPE ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο άνθρωπος είναι το μέλλον του αυτοκινήτου. Στον άνθρωπο βασίζεται η πρόοδός μας εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια. Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς και σήμερα είναι καιρός να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

Vito. Επιβατική έκδοση

Vito. Επιβατική έκδοση Vito Επιβατική έκδοση Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 To Vito επιβατική έκδοση 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, μετάδοση κίνησης και κινητήρες 16 Ασφάλεια 18 Βασικός και προαιρετικός

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // 308. Αποδράστε www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // 308. Αποδράστε www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ 308_09_07_GR 9/11/07 11:44 Page 36 Αποδράστε www.peugeot.gr Ανακαλύψτε την προσωπικότητα του 308. Το εκφραστικό του στυλ χωρίς αµφιβολία διεγείρει τις αισθήσεις σας. Ο εσωτερικός του δυναµισµός αποσπά

Διαβάστε περισσότερα

Οδήγησε τα όνειρά σου 03

Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Έκδοση GLX. Ablaze Red Pearl. 02 Οδήγησε τα όνειρά σου 03 Θέλεις να μετακινείσαι γρήγορα, οικονομικά και οικολογικά. Έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο τι κάνεις, αλλά και πώς. Πάντα επιθυμούσες ένα αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

kangoo express drive the change

kangoo express drive the change kangoo express drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑ- ΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣ- ΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Laguna ΝΕΟ LAGUNA. ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει.

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Νέο Dacia Duster Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Σε έναν κόσμο που οι πραγματικές αξίες έχουν αρχίσει να ατονούν, που οι τάσεις της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη με ξέφρενους ρυθμούς, που η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // 308 / 308 SW

Peugeot // 308 / 308 SW Peugeot // 308 / 308 SW Peugeot, κατασκευαστής αυτοκινήτων από το 1889. Βασιζόµενη σε µια εµπειρία παραπάνω από µια εκατονταετία, η Peugeot έχει αναπτύξει µια αναγνωρισµένη τεχνογνωσία στην κατασκευή αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ renault trafic drive the change

ΝΕΟ renault trafic drive the change ΝΕΟ RENAULT TRAFIC drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα ΜΑΪΟΣ 2014 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT 108 www.peugeot-hellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζετε την επιτυχία του, αλλά θέλετε να ζήσετε μαζί του την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στο τιμόνι ενός CC.

Γνωρίζετε την επιτυχία του, αλλά θέλετε να ζήσετε μαζί του την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στο τιμόνι ενός CC. 207 CC ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα όταν αρχίζει η καρδιά να χτυπάει έντονα, ο λαιμός να στεγνώνει από το πρώτο κοίταγμα; Ακριβώς αυτά νιώθετε όταν το βλέμμα σας πέφτει πάνω στο

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα