Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_2012 02/02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT"

Transcript

1 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT EXPERT

2 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 2 ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΓΚΑΜΑ EXPERT ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Επειδή κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του απαιτήσεις, η γκάμα του Expert περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών: τρεις ωφέλιμους όγκους, δύο ωφέλιμα φορτία και τρεις κινητήρες πετρελαίου HDi. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το Expert που ανταποκρίνεται ακριβώς στις προσδοκίες σας. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, το Expert θα σας προσφέρει την άνεση, τη χωρητικότητα, την αντοχή και την ασφάλεια που επιζητάτε. Η γκάμα αποτελείται από φορτηγά κλειστού ή ανοικτού τύπου. Κάθε μοντέλο είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη και δύο ύψη αμαξώματος (με κλασική ή πνευματική ανάρτηση), με ωφέλιμο L2H1 L2H2 L1H1 2 Ύψη 1,94 m και 2,27 m με στάνταρ ανάρτηση και 1,90 m και 2,20 m με πνευματική ανάρτηση 2 Μήκη 4,80 m και 5,13 m

3 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 3 όγκο 5, 6 ή 7 m 3 και ωφέλιμο μήκος 2,26 m και 2,56 m ανάλογα με την έκδοση. Όλες οι εκδόσεις επιδέχονται μετατροπή του αμαξώματος.

4 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 4 «ΕΞΠΕΡ» ΣΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ ΦΟΡΤΩΣΗ KATΩΦΛΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Για να σας διευκολύνει κατά τη φορτο - εκφόρτωση εμπορευμάτων, το κατώφλι φόρτωσης του Expert είναι από τα πιο χαμηλά που υπάρχουν, χάρη στη ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση*: μόλις 45 cm από το έδαφος στη χαμηλότερη ρύθμιση. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ Η έκδοση κλειστού τύπου διατίθεται με δύο επιλογές ωφέλιμου φορτίου, 1000 kg και 1200 kg.

5 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 5 ΚΡΙΚΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ* Για τη μέγιστη ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, ο χώρος φόρτωσης είναι εξοπλισμένος με οκτώ ανθεκτικούς κρίκους συγκράτησης, οι οποίοι διατηρούν σταθερό το φορτίο στο δάπεδο του οχήματος. *Οι ιμάντες δεν περιλαμβάνονται. kg Μεικτά βάρη 2,661T και 2,900T 3 Ωφέλιμοι όγκοι 5, 6 και 7 m 3 ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ Η πλευρική συρόμενη πόρτα κινείται σε τρεις ράγες-οδηγούς, δύο στο κάτω μέρος και μία στο πάνω, και μπορεί να εξοπλιστεί με παρά - θυρο. Το πλάτος του ανοίγματος επιτρέπει τη φόρτωση μιας ευρωπαλέτας. Προαιρετικά, διατίθεται και δεύτερη πλευρική συρόμενη πόρτα* από την πλευρά του οδηγού, για ευκολότερη πρόσβαση στα εμπορεύματα. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΠΙΣΩ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Οι δύο πίσω πόρτες, κλειστού τύπου ή με παράθυρο, ανοίγουν σε γωνία 180 για τη διευκόλυνση της φορτοεκφόρτωσης. ΞΥΛΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Για μεγαλύτερη προστασία του χώρου φόρτωσης και των εμπορευμάτων, στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται ξύλινο προστατευτικό δαπέδου, απλό ή με αντι - ολισθητική επένδυση, το οποίο μπορεί να συμπληρωθεί, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, από πλευρικά προστατευτικά. ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ Με μονωτικές ιδιότητες, το σταθερό διαχωριστικό με παράθυρο που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό εξασφαλίζει στους επιβάτες μεγαλύτερη θερμική και ακουστική άνεση.

6 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 6 ANAΡΤΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΣΤΑΝΤΑΡ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) Το Expert προσφέρεται με δύο επιλογές πίσω ανάρτησης: στάνταρ ή με πνευματική απόσβεση. Η δεύτερη είναι πρωτοποριακή και επιτρέπει στις εκδόσεις L1H1, L2H1 να διατηρούν σταθερό το μέγιστο ύψος του οχήματος στο 1,90 m ανεξαρτήτως φορτίου. Επίσης, όταν το όχημα είναι σταματημένο, προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα να ρυθμίσει το κατώφλι φόρτωσης στο επιθυ μητό ύψος με το πάτημα ενός πλήκτρου. 1,90 m 450 mm ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ 4x4* Aν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες απαιτούν συχνές διαδρομές σε δύσκολο οδόστρωμα, σας προτείνουμε την προ αιρετική επιλογή προεγκατάστασης 4x4, ώστε να παραλάβετε το Expert σας με ειδική πνευματική ανάρτηση και πακέτο εξοπλισμού μετατροπής. Η μετατροπή του οχήματος πρέπει απαραιτήτως να πραγματοποιηθεί από συμβεβλημένο συνεργείο. *Eπιλογή μη συμβατή με ESP και Grip Control. Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ειδικά σχεδιασμένη από την Peugeot για το Expert, η πνευματική ανάρτηση προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα: ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΕΩΣ 1,90 m Χάρη στην πνευματική ανάρτηση, το Expert σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κλειστούς χώρους στάθμευσης με όριο ύψους 1,90 m. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Ανεξάρτητα από το φορτίο που μεταφέρει το Expert, η απόστασή του από το έδαφος παραμένει πάντα σταθερή. ΚΑΤΩΦΛΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μέσω ενός πλήκτρου στο χώρο φόρτωσης, μπορείτε να ρυθμίσετε το κατώφλι φόρτωσης ως προς το ύψος. Επιλέγοντας τη χαμηλότερη θέση από τις πλέον χαμηλές στην κατηγορία η φορτο εκφόρτωση γίνεται εξαιρετικά εύκολη. BUMP STOPS / ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ Το Expert διαθέτει μακριά και συμπαγή bump-stops, τα οποία προσαρμόζουν διαρκώς τη σκληρότητα και την ελαστικό τητά τους σε σχέση με το φορτίο. Έτσι, συντελούν στην αρμονική λειτουργία της εμπρός και της πίσω ανάρτησης, προσδί δοντας στο Expert άριστα κρατήματα και κορυφαίο επίπεδο άνεσης, ακόμα και χωρίς φορτίο. Τα αμορτισέρ έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διασφαλίζουν μοναδική σταθερότητα και άνεση. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ Το προστατευτικό κάλυμμα του κινητήρα προσφέρει επιπλέον προστασία στην κάτω πλευρά του αμαξώματος από μικροκτυπήματα κατά τις διαδρομές σε δύσκολο οδόστρωμα. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό.

7 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 7 GRIP CONTROL * Το Grip Control χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα αντιολίσθησης των τροχών βελτι - στο ποιεί την πρόσφυση σε κάθε τύπο εδάφους: λάσπη, άμμο ή χιόνι. Μέσω ενός διακόπτη στο ταμπλό, επιλέγετε τον τύπο του δρόμου όπου θέλετε να κινηθείτε, ώστε το σύστημα να προσαρμόσει όσο το δυνατόν καλύτερα την πρόσφυση του οχήματος. Σε συνδυασμό με το Grip Control, το Expert εξοπλίζεται και με σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση. Έτσι, κάτω από όλες τις συνθήκες η οδήγηση γίνεται πραγματικά ξέγνοιαστη. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

8 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 8 ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΝΕΣΗ Ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο χρησιμοποι - είται καθημερινά, γι αυτό οφείλει να είναι εργονομικό, πρακτικό και άνετο. Η Peugeot φρόντισε ιδιαίτερα το εσωτερικό του Expert ώστε να είναι λειτουργικό και σύγχρονο, με άνετα καθίσματα που συγκρατούν άριστα το σώμα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται το «Πακέτο ορατότητας» που περιλαμβάνει αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων και αυτόματο άναμμα φώτων διασταύρωσης. Προσφέρεται, ακόμα, κλιματισμός* με φίλτρο γύρης (ενεργού άνθρακα) και σύστημα ανα - κύκλωσης του αέρα μέσα στην καμπίνα. Επιπλέον, το Expert διαθέτει πολυάριθμους χώρους αποθήκευσης που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας: αποθηκευτικό χώρο οροφής, ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά και πρακτικές θήκες στο ταμπλό. *Στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Pack CD Clim και Pack CD Clim SP. 1. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΟΦΗΣ* Εύχρηστος χώρος στο εμπρός μέρος της οροφής, ιδανικός για έγγραφα και διάφορα καθημερινά μικροαντικείμενα. *Ανοικτός ή κλειστός ανάλογα με την έκδοση.

9 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page ΟΣΦΥΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ* Για καλύτερη στάση του σώματος κατά την οδήγηση, το κάθισμα του οδηγού είναι εξοπλισμένο με μοχλό οσφυϊκής ρύθμισης. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. 3. ΔΙΠΛΟ / ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ* Το Expert μπορεί να εξοπλιστεί με ανεξάρτητο μονό κάθισμα συνοδηγού αντί του ενιαίου διπλού καθίσματος. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. 4. ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ Τοποθετημένη δίπλα στον οδηγό, η πτυσσόμενη ποτηροθήκη ενσωματώ - νεται τέλεια στον εσωτερικό διάκοσμο της καμπίνας. 5. ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Διαθέτει κλειδαριά, ενώ ανοικτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για τα αναψυκτικά σας χάρη στις δύο ειδικές θέσεις στο εσωτερικό του καλύμματος. 6. ΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ

10 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Διαδρομές στην πόλη ή ταξίδια στον αυτο - κινητόδρομο: η σωστή πληροφόρηση και η άνεση του οδηγού τον βοηθούν να κινείται με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Το Expert εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα που διευκολύνουν την οδήγηση και προσφέρουν άνεση ισάξια με αυτήν ενός κορυφαίου επιβατικού αυτοκινήτου. 1. ΠΙΣΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Μόλις βάλετε όπισθεν, οι αισθητήρες υπερήχων σάς ειδοποιούν με επαναλαμβανόμενο ηχητικό σήμα για την παρουσία εμποδίου ή ατόμου πίσω από το αυτοκίνητο. Το σήμα επαναλαμβάνεται όλο και πιο γρήγορα όσο το αυτοκίνητο πλησιάζει στο εμπόδιο, ώσπου γίνεται συνεχόμενο όταν η απόσταση από το εμπόδιο μειωθεί στα 30 εκατοστά ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ Το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης/κit hands-free WIP Nav Plus* διαθέτει έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών και περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες: ηχοσύστημα και πολυμέσα, kit hands-free Bluetooth και πλοήγηση με GPS. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. 2 WIP CONNECT Στον προαιρετικό εξοπλισμό, το σύστημα WIP Connect με ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τη φορητή σας ψηφιακή συσκευή και να απολαύσετε ελεύθερα την αγαπημένη σας μουσική. ΡΑΔΙΟ-CD MP3 WIP SOUND Στην κεντρική κονσόλα του Expert υπάρχει ενσωματωμένο μονό ραδιο-cd με χειριστήριο στο τιμόνι. Ο ήχος μεταδίδεται από δύο ηχεία και δύο tweeters ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ* Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το σύστημα ανίχνευσης χαμηλής πίεσης ελαστικών* ενημερώνει τον οδηγό με ηχητική και οπτική ειδοποίηση για τυχόν απώλεια πίεσης σε κάποιο από τα ελαστικά. *Στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

11 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 11

12 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 12 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Οι κινητήρες του Expert πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5 και σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές σας ανάγκες, με γνώμονα την οικονομία καυσίμου αλλά και το σεβασμό προς το περιβάλλον. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDi Οι κινητήρες HDi του Expert επιτυγχάνουν επιδόσεις και οικονομία χάρη στο σύστημα «Common Rail» που επιτρέπει τον άμεσο ψεκασμό του καυσίμου με υψηλή πίεση μέσα στο θάλαμο καύσης. Η τεχνολογία HDi μειώνει την κατανάλωση και αυξάνει την ισχύ των κινητήρων του Expert, οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5. ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (FAP) Η τεχνολογία του φίλτρου κατακράτησης μικροσωματιδίων (FAP) μειώνει τις εκπομπές των επιβλαβών μικροοσωματιδίων σε μόλις μετρήσιμα επίπεδα, διατηρώντας ταυτόχρονα την ισχύ και τις επιδόσεις του κινητήρα. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO 2 Πιστή στις δεσμεύσεις της, η Peugeot στην γκάμα του Expert κατόρθωσε να μειώσει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 (μόλις από168 g), γεγονός που κατατάσσει το Expert μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας στον τομέα αυτό. Εκτός από τη χρήση της τεχνολογίας HDi, το Expert εμφανίζεται και με βελτιωμένη αεροδυναμική χάρη στα καλύμματα κάτω από το αμάξωμα. Τέλος, το σύστημα ελέγχου του εναλλάκτη Volt-Control επιτρέπει την ανάκτηση της ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

13 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 13 ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ Το Expert προσφέρεται με τρεις κινητήρες πετρελαίου HDi, με απαιτούμενη προγραμματισμένη συντήρηση ανά km, ώστε να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται ακριβώς στις δικές σας επαγγελματικές απαιτήσεις. 1,6L HDi 90 ίππων*, 2,0L HDi 128 ίππων, 2,0L HDi 163 ίππων** *Διαθέσιμος ανάλογα με την έκδοση. **Διαθέσιμος μόνο μετά από ειδική παραγγελία. ΝΕΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 6 ΣΧΕΣΕΩΝ: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Ο κινητήρας των 163 ίππων μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το κιβώτιο αυτό διαθέτει επιπλέον και σύστημα σειριακής λειτουργίας και σχεδιάστηκε για να αυξήσει το δυναμισμό και την ευχαρίστηση της οδήγησης χάρη στην πιο γρήγορη εναλλαγή των σχέσεων. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Κατανάλωση (L/100 km)** 1,6L HDi 90 ίπποι FAP 2,0L HDi 128 ίπποι FAP 2,0L HDi 163 ίπποι FAP* 2,0L HDi 163 ίπποι FAP με αυτόματο κι βώτιο 6 σχέσεων* L1H1 και L2H1 L1H1 και L2H1 L2H2 L1H1 και L2H1 L2H2 L1H1 και L2H1 Κύκλος πόλης 7,9 7,6 8,1 7,6 8,1 8,6 Κύκλος εκτός πόλης 6,2 5,8 6,6 5,8 6,6 6,4 Μεικτός κύκλος 6,7 6,4 7,1 6,4 7,1 7,2 Εκπομπές CO *Κινητήρας διαθέσιμος μόνο μετά από ειδική παραγγελία. **Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. Οι παραπάνω τιμές κατανάλωσης είναι εναρμονισμένες προς τον ευρωπαϊκό κανονισμό, ο οποίος ισχύει για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και για το σύνολο των επιβατικών οχημάτων που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι τιμές αυτές σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τα οχήματα διευκολύνοντας, έτσι, την επιλογή σας: - Η κατανάλωση στον κύκλο πόλης προκύπτει από μια διαδρομή αστικού τύπου περίπου 4 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον κύκλο εκτός πόλης προκύπτει από μια διαδρομή εκτός πόλης περίπου 7 χιλιομέτρων. - Η κατανάλωση στον μεικτό κύκλο προκύπτει από το άθροισμα των διαδρομών εντός και εκτός πόλης, δηλαδή από συνολική διαδρομή περίπου 11 χιλιομέτρων. Οι τιμές αυτές λήφθηκαν με μετρήσεις σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασία, μάζα, πάγκος δοκιμών κτλ.), καθώς και σε ήπιες κυκλοφοριακές συνθήκες. Οι καταγεγραμμένες τιμές κατανάλωσης ενδέχεται να μεταβληθούν σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, ή ανάλογα με την κατάσταση φόρτωσης του αυτοκινήτου, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, το στυλ οδήγησης, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση σχάρας (ακόμα και χωρίς φορτίο), ή τη συνεχή χρήση του κλιματισμού.

14 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 14 «ΕΞΥΠΝΗ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το Expert είναι ένα σύγχρονο επαγγελματικό αυτοκίνητο που προσφέρει στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για την προστασία του οδηγού και των επιβατών του. ABS, AFU Το σύστημα ABS αποτρέπει το μπλο - κάρισμα των τροχών σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος διατηρώντας την πορεία του οχήματος. Η υποβοήθηση σε φρενάρισμα πανικού (AFU) εντείνει την πίεση στο φρένο σε τυχόν απότομο φρενάρισμα ώστε να μειώσει την απόσταση ακινητοποίησης. ESC (ASR, ROM, CDS) Το σύστημα αντιολίσθησης (ASR) αποτρέ πει την ανεξέλεγκτη περιστροφή των τρο χών σε συνθήκες κακής πρόσφυσης. Το σύστημα ROM επενεργεί στα φρένα ώστε να περιορίσει τον κίνδυνο ανατροπής σε περίπτωση ακραίας πλευρικής επιτάχυνσης. Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας (CDS) συγκρίνει διαρκώς τα δεδομένα που μεταδίδουν ο αισθητήρας του τιμονιού και ένας ακόμα αισθητήρας στο κέντρο του οχήματος, ώστε να ανιχνεύσει τυχόν υπερστροφή ή υποστροφή. Τότε επεμ - βαίνει και, με διορθωτικές ενέργειες, επαναφέρει το όχημα στην αρχική του πορεία, πάντοτε μέσα στα όρια των φυσικών νόμων. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ* Ο ρυθμιστής ταχύτητας επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται με τη σταθερή ταχύτητα που έχετε επιλέξει χωρίς να χρειάζεται να πατάτε το γκάζι, ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά του δρόμου. Ο περιοριστής ταχύτητας εμποδίζει την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας που έχετε προγραμματίσει. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ Σε περίπτωση ατυχήματος, η δομή του αμαξώματος απορροφά την ενέργεια της πρόσκρουσης, για την προστασία των επιβατών. Την ακεραιότητα της καμπίνας διασφαλίζουν η αγκίστρωση του κινητήρα στη «γέφυρα» και οι μπάρες ενίσχυσης των θυρών, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας επιτυγχάνει άριστη απορρόφηση και διάχυση των φορτίων της πρόσκρουσης. ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Η ενισχυμένη στήριξη των καθισμάτων και η προγραμματισμένη υποχώρηση της πενταλιέρας και της κολόνας του τιμονιού (το τιμόνι υποχωρεί κατά 80 mm) μειώνουν τις επιπτώσεις από τυχόν μετωπική σύγκρουση. Η μετακίνηση μεγάλων φορ - τίων, όπως ο κινητήρας, έχει μελετηθεί σχολαστικά ώστε να περιορίζεται η διείσ - δυσή τους στην καμπίνα των επιβατών, η οποία λειτουργεί ως κλωβός ασφαλείας. ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ο αερόσακος του οδηγού που είναι ενσωματωμένος στο τιμόνι, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και αερόσακος συνοδηγού (συμβατός με μονό ανεξάρτητο ή διπλό ενιαίο κάθισμα), καθώς και δύο πλευρικοί αερόσακοι* στην πλάτη των ανεξάρτητων καθισμάτων. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Ένα διαχωριστικό τύπου σκάλας πίσω από το κάθισμα του οδηγού τον προστατεύει από τυχόν μετακίνηση φορτίου. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν το Expert υπερβεί τα 15 χλμ./ώρα, ενεργοποιείται μια ηχητική και οπτική ειδοποίηση για τυχόν μη πρόσδεση της ζώνης ασφαλείας στο κάθισμα του οδηγού*. Η ειδοποίηση απενεργοποιείται με την πρόσδεση της ζώνης. *Προαιρετικά στο μονό κάθισμα του συνοδηγού.

15 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 15

16 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 16 AWAITING TITLE ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο εξοπλισμός προστασίας του Expert συμπληρώνεται από μια σειρά προηγμένων αντικλεπτικών συστημάτων: Ανεξάρτητο ξεκλείδωμα της καμπίνας των επιβατών και του χώρου φόρτωσης με τηλεχειρισμό. Κλείδωμα του χώρου φόρτωσης μέσα από την καμπίνα. Μαρκάρισμα του αριθμού πλαισίου. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ / ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ Ένα πλήκτρο στην κεντρική κονσόλα ενεργοποιεί το κλείδωμα των θυρών, ενώ ένα άλλο επιτρέπει το ανεξάρτητο κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του χώρου φόρτωσης. Εν κινή σει, οι πόρτες κλειδώνουν αυτόματα μόλις το Expert αναπτύξει ταχύτητα 10 χλμ./ώρα. Σε περίπτωση σύγκρουσης, οι πόρτες ξεκλειδώνουν αυτόματα. Διατίθεται επίσης τηλεχειριστήριο τριών πλήκτρων για το κλείδωμα/ξεκλεί - δωμα όλων των θυρών ή μεμονωμένα της καμπίνας επιβατών ή του χώρου φόρτωσης. Τέλος, για την εύκολη ταυτοποίηση του Expert, ο αριθμός πλαισίου του είναι χαραγμένος στο εμπρός μέρος, στη βάση του παρμπρίζ. ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Το σύστημα αυτό εντοπίζει τυχόν ανοικτές πόρτες, ακόμα και στο χώρο φόρτωσης, και ειδοποιεί τον οδηγό με φωτεινή ένδειξη στην οθόνη του ταμπλό ή αν διαθέτει το Expert σας στην πολυλειτουργική οθόνη. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού, συνε - χόμενης λειτουργίας, διαθέτει μηχανισμό αναγνώρισης εμποδίου, ο οποίος αντι στρέ - φει την κίνηση του κρυστάλλου εφόσον ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ / ΚΛΟΠΗ Το Expert συγκαταλέγεται μεταξύ των ασφαλέστερων αυτοκινήτων στην κατηγορία του σύμφωνα με τη κατάταξη ασφάλειας οχημάτων του βρετανικού ινστιτούτου Thatcham, χάρη στους αντικλεπτικούς μηχανισμούς με τους οποίους εξοπλίζεται, όπως για παράδειγμα εξωτερικό κλείδωμα ασφαλείας εξαιρετικά δύσκολο στην παραβίαση και μηχανισμό προστασίας κλειδαριάς. ΥΠΕΡΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ* Τα χειριστήρια που ανοίγουν το αυτοκίνητο από μέσα απενεργοποιούνται, ώστε να αποτραπεί η διάρρηξη ύστερα από θραύση κρυστάλλων, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται ο συναγερμός. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό. ΣΥΣΤΗΜΑ IMMOBILIZER Ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα με ανα - μεταδότη που συνδυάζει την κεντρική μονά δα του κινητήρα με το BSI (μονάδα ελέγ χου καμπίνας) ώστε το όχημα να μπορεί να λει τουργεί. Με τον ίδιο τρόπο συνδυάζε ται το BSI με το ράδιο και το σύστημα πλοήγησης.

17 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 17

18 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 18 ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ Το Expert διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα απλών ή μεταλλικών χρωμάτων. ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Blanc Banquise Noir Onyx Bleu Impérial Rouge Ardent ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (στον προαιρετικό εξοπλισμό) Gris Aluminium Gris Fer ΕΠΕΝΔΥΣΗ Gris Narbonnais προαιρετικά σε TEP Pierce

19 Expert_VU_JAN_2015_GR_FINAL_quark8.qxp:PE0345_Expert_VU_AW_ /02/2015 3:29 ΜΜ Page 19 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ L Μήκος H Ύψος L1H1 Φορτηγό κλειστού τύπου κοντό χαμηλό L2H1 Φορτηγό κλειστού τύπου μακρύ χαμηλό L2H2 Φορτηγό κλειστού τύπου μακρύ ψηλό ΟΓΚΟΙ L1H1 L2H1 L2H2 Όγκοι (m 3 ) 5,0 6,0 7,0 ΩΦΕΛΙΜΑ ΦΟΡΤΙΑ L1H / 1200 kg L2H kg L2H kg ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Εξωτερικές πλευρές Πόρτες Εσωτερικές πλευρές Πλευρικές συρόμενες πόρτες Ανοιγόμενες πόρτες Μήκος Ύψος SS (1) / SP (2) Πλάτος Ύψος Πλάτος Ύψος Μήκος Ύψος L1H1 4,805 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,254 m 1,449 m L2H1 5,135 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,584 m 1,449 m L2H2 5,135 m 2,276 m / 2,204 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,630 m 2,584 m 1,750 m Μέγιστο πλάτος*: 1,986 m Μέγιστο πλάτος**: 2,194 m Κατώφλι φόρτωσης χωρίς φορτίο, ύψος (1) : από 0,562 ως 0,604 m Κατώφλι φόρτωσης χωρίς φορτίο, ύψος (2) : από 0,450 ως 0,560 m *Χωρίς τους καθρέπτες. **Με τους καθρέπτες. (1) Με στάνταρ ανάρτηση. (2) Με ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση.

20

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ ΖΗΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Το 3008 αποτελεί μια πρόκληση για το μέλλον με τους νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς, αυξάνοντας την ευχαρίστηση στην οδήγηση και ενισχύοντας την ασφάλεια. Το 3008 crossover εμπνεύστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ CITROËN C4 CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο Citroën C4, Hatchback ή Coupe. Ξεχωριστό, χάρη στη σχεδίαση του καπό και ακόμη πιο δυναμικό χάρη στη γρίλια και τον

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Peugeot // Bipper. Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Πηγαίνετε πιο µακριά www.peugeot.gr Ο αντιπρόσωπός σας είναι στη διάθεσή σας για να σας αποκαλύψει την γκάµα του Bipper και να επιλέξετε εκείνη την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στο επάγγελµά σας. Για

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW

Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου. B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW www.peugeot.gr Σφραγίδα Eπίσημου Eμπόρου Création : bd-ntwk Réalisation : Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. 207 / 207 SW 207, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Αγνές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Είναι η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση με χαρακτηριστικά συνεχούς μεταβαλλόμενου βαθμού απόσβεσης. Πρώτη χρήση της είχαμε στο Audi Α7 ενώ σήμερα υπάρχει σε διάφορα μοντέλα όπως το Audi Q7. Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network - Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Imprimé en U.E. - Ref : 1E1208 - Novembre 2012 Σφραγίδα αντιπροσώπου www.peugeot.gr

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1242 1242 1242 POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ / ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Citan. Citan Van Long, Paintwork Package (YP1), (L16) Halogen fog lamps. Citan Van (επαγγελµατικό) Τέλος Ταξινοµ. µε απόσυρση ( ) Μηνιαία όση * ( )

Citan. Citan Van Long, Paintwork Package (YP1), (L16) Halogen fog lamps. Citan Van (επαγγελµατικό) Τέλος Ταξινοµ. µε απόσυρση ( ) Μηνιαία όση * ( ) Citan ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜOΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΑΦΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. Citan Van 3 body lenghts Citan Van Long, Paintwork Package (YP1), (L16) Halogen fog lamps Citan Van (επαγγελµατικό)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Logan van. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

Dacia Logan van. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές Dacia Logan van Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές 1 2 3 ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο και 2,5 κυβικά μέγιστος όγκος φόρτωσης, στη διάθεση του κάθε επαγγελματία Το Logan Van είναι το ιδανικό αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr 03/2009 99000ΑLTO1-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive www.auris-hybrid.gr Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς συμβιβασμούς Το νέο Auris με τεχνολογία Hybrid Synergy Drive (HSD) είναι το πρώτο πλήρως υβριδικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW ΖΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Καινοτόμες ιδέες και εξοπλισμοί υψηλού επιπέδου, όλη η μάρκα Peugeot ενσαρκώνεται στα 508 και 508 SW. Αυτή η καινούρια γκάμα έχει ένα σκοπό: κάθε στιγμή στο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας ΝΕΟ renault clio (www.clio.renault.com.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: A. Bernier, R. Ritchter, S. Agnetti, O. Banet, D. MEUNIER - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp TWINGO Access 1.2 60 hp Trend 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto GT Turbo 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 8.950 10.150 11.150 12.750 13.100

Διαβάστε περισσότερα

Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και

Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και trafic Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και αποφασιστική χρήση στην καθημερινή σας εργασία. Η νέα

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr NEO 11/2009 99000-00SX4-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

kangoo express drive the change

kangoo express drive the change kangoo express drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑ- ΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣ- ΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

* Ανάλογα με τις εκδόσεις

* Ανάλογα με τις εκδόσεις PEUGEOT 308 CC Με τις ανανεωμένες γραμμές του, το Peugeot 308 CC εκφράζει με έξυπνο τρόπο τους κώδικες αισθητικής της μάρκας Peugeot. Σχεδιαστικά το 308 CC είναι ένα τεχνολογικά καινοτόμο αυτοκίνητο με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HOBBY VAN EXCLUSIVE

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HOBBY VAN EXCLUSIVE HOBBY VAN EXCLUSIVE ΚΙΛΑ 60 ES 60 KL ΤΙΜΗ ΜΕ 23% Φ.Π.Α. ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 60 ES 60 KL FIAT Ducato 2,0L 115 Multijet II 85KW/115PS, 6 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, 3.500kg - EURO 5 ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ FIAT Ducato 2,0L

Διαβάστε περισσότερα

Otis, η προσβασιμότητα στην καθημερινότητα. Προσβασιμότητα

Otis, η προσβασιμότητα στην καθημερινότητα. Προσβασιμότητα Otis, η προσβασιμότητα στην καθημερινότητα Προσβασιμότητα Τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε, οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε. Η προσβασιμότητα των κτιρίων αποτελεί διακύβευμα για την κοινωνία, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Καθηγητής Κ. Ν. ΣΠΕΝΤΖΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Καθηγητής Κ. Ν. ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Καθηγητής Κ. Ν. ΣΠΕΝΤΖΑΣ Μέλος του Παρατηρητήριου Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΕ Διευθυντής του Εργαστηρίου Οχημάτων ΕΜΠ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ (1) ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan.

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Νέο YarisVan Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με οδηγό το νέο YarisVan. Μια μεγάλη ιδέα που γεμίζει την επαγγελματική σας ζωή με έξυπνες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες!

Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες! Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες! Ανακαλύψτε την αυτοματοποιημένη κίνηση! Η εταιρία Somfy, ένας μεγάλος κατασκευαστής πολλών εφαρμογών γύρω από την αυτοματοποιημένη κίνηση στο σπίτι και στα κτίρια,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro

Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro Τεχνικά χαρακτηριστικά Το Citaro 2 Μοντέλα Citaro (628.083) Citaro (628.085) Citaro (628.090) 3 Διαστάσεις/Βάρη Citaro, 2 πόρτες Citaro, 3 πόρτες Citaro, όρθιος κινητήρας Μήκος οχήματος 11.950 mm 11.950

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η 65η έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Ανόβερο, της πιο σημαντικής έκθεσης για τα επαγγελματικά και βιομηχανικά αυτοκίνητα στην

Διαβάστε περισσότερα

Nέο ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Nέο ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ÊÚ Á Eapple ÛËÌÔ EÌapplefiÚÔ Création : BETC EURO RSCG Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Édition : Imprimé en U.E. Réf. 1D0503 Tarif 05B 06/2005 Nέο ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί απαιτείται σύστημα λίπανσης

Γιατί απαιτείται σύστημα λίπανσης 1 Γιατί απαιτείται σύστημα λίπανσης Οι βαλβίδες και οι έδρες των βαλβίδων μερικών κινητήρων είναι περισσότερο επιρρεπείς στη φθορά όταν ένα όχημα οδηγείτε με υγραέριο LPG ή φυσικό αέριο CNG. Αυτό δεν ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Eco-Driving Οικονομική-Οικολογική Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-ΚΑΠΕ Ημερίδα Μεταφορές & Αειφορία: Δυνατότητες, Κατευθύνσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό 02 Εγγυημένος θαυμασμός Έτοιμο να μπει στη ζωή σας Το νέο Kia Rio είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να τραβάει τα βλέμματα με κάθε τρόπο. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτό το δυναμικό hatchback προσφέρει πάρα πολλά:

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό

Εγγυημένος θαυμασμός. Αξιόπιστα συναρπαστικό Εγγυημένος θαυμασμός Έτοιμο να μπει στη ζωή σας Το νέο Kia Rio είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να τραβάει τα βλέμματα με κάθε τρόπο. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτό το δυναμικό hatchback προσφέρει πάρα πολλά:

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Logan pick-up. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

Dacia Logan pick-up. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές Dacia Logan pick-up Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές LOGAN PICK-UP: ΠΡΟΣΙΤΟ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ 800 KG, ΤΟ LOGAN PICK-UP EINAI ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. Προσιτό, με συμπαγή κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ made in Italy ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MED 7450 LW με EXTRA τηλεχειριστήριο Για αυτοκίνητα που διαθέτουν ένα εργοστασιακό τηλεχειριστήριο: FORD - SEAT-

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Ποιότητα είναι η δύναμή μας Η TORMAX υλοποιεί από κοινού με αξιόπιστους συνεργάτεςσε όλο τον κόσμο λύσεις συρόμενων πορτών για πολύ διαφορετικές ανάγκες. Η καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 72 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault Megane hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MEGANE hatchback, sport tourer & COUPE ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Hatchback Hatchback/Coupe

Διαβάστε περισσότερα

δ) Εσωτερικές πληροφοριακές πινακίδες, στις οποίες αναγράφονται τα εξής: -Προτροπές, οδηγίες και απαγορεύσεις για τους επιβάτες και το πλήρωμα

δ) Εσωτερικές πληροφοριακές πινακίδες, στις οποίες αναγράφονται τα εξής: -Προτροπές, οδηγίες και απαγορεύσεις για τους επιβάτες και το πλήρωμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. Κάθε λεωφορείο φέρει τον προβλεπόμενο από τον Κ.Ο.Κ. και τις άλλες ισχύουσες διατάξεις υποχρεωτικό εξοπλισμό. Σε αυτόν περιλαμβάνονται οι πινακίδες και επιγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 5 ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Με τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρατηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 2 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 3 208:

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Βόλος 16/08/2013

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Βόλος 16/08/2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Θέμα: Προμήθεια οχήματος (4Χ4) άμεσης επέμβασης με δεξαμενή για κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα μελέτη πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα