ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ"

Transcript

1 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 13//2010 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 και ώρα 10.00π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο, που συγκροτήθηκε βάσει της με αριθμό πρωτ.: 7200/ Πράξης συγκρότησης. Στη συνεδρίαση κλήθηκαν και παρέστησαν νόμιμα οι παρακάτω: 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης, ως Πρόεδρος, 2. Μόσχος Πολυσίου, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, ως μέλος (απών), 3. Λεωνίδας Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, ως μέλος 4. Ελισσάβετ Χατζημπάρμπα, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικού για θέματα αρμοδιότητάς της, ως μέλος 5. Μαργαρίτα Λυμπερίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικού για θέματα αρμοδιότητάς της, ως μέλος, 6. Ζωή Ζαχαράκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας & Σπουδών, για θέματα αρμοδιότητάς της, ως μέλος, 7. Παναγιώτα Σούντα, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Διοικητικού Προσωπικού, (μετέχει χωρίς δικαίωμα ψήφου και μόνο επί θεμάτων Διοικητικού Προσωπικού). Στη συνεδρίαση παρέστη ως Γραμματέας του Πρυτανικού Συμβουλίου η κα Πόπη Μπάκα, Υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού. Διαπιστώθηκε απαρτία. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Έγκριση εκλογικών καταλόγων για τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη Πρυτανικών Αρχών. 2. Άδειες προσωπικού. 3. Σχετικά με αίτημα για χορήγηση βεβαίωσης προϋπηρεσίας. 4. Αιτήματα για διάθεση χώρων του Ιδρύματος. 5. Σχετικά με αίτημα για τη στέγαση της Δ/νσης Αξιοποίησης Αγροκτημάτων και Γεωργικών Εγκαταστάσεων του Γ.Π.Α. 6. Έγκριση χρηματοδότησης Ερευνητικών Προγραμμάτων από τα αποθεματικά του ΕΛΚΕ βάσει του εγκριθέντος προϋπολογισμού. 7. Έγκριση εκπαιδευτικών εκδρομών.

2 ΘΕΜΑ 1 ον : ανάδειξη Έγκριση εκλογικών καταλόγων για τη διενέργεια των εκλογών για την Πρυτανικών Αρχών. Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Γ.Π.Α. αφού έλαβε υπόψη: (α) το άρθρο 8 του ν.3549/2007. (β) το άρθρο 63 παρ. 5 του Π.Δ.160/ «Πρότυπος Γενικός Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας των ΑΕΙ». (γ) το με αριθμό πρωτ. 3344/ και 3350,3309,3348,3357/ έγγραφα αντιστοίχως της Δ/νσης Διοικητικού Προσωπικού και της Δ/νσης Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας. Εγκρίνει τους εκλογικούς καταλόγους που συνέταξαν οι Δ/νσεις Διοικητικού Προσωπικού & Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας προκειμένου να διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών Αρχών στο Γ.Π.Α. Tα ψηφοδέλτια θα είναι διαστάσεων 21cmX15cm. ΘΕΜΑ 2 ον : Άδειες προσωπικού Εγκρίθηκαν όλες οι άδειες μετακινήσεων των κάτωθι: κ. Γεώργιου Παπαδομιχελάκη, κ. Διονυσίου Περδίκη, κ. Κων/νου Φεγγερού, κ. Χαράλαμπου Κασίμη, κ. Αναστάσιου Μάρκογλου, κ. Παναγιώτας Καλυβά, κ. Δημήτριου Μανωλάκου, κ. Κων/νου Μουντζούρη, κ. Δημήτριου Δανίτσα, κ. Αλέξανδρου Πίσσα, κ. Μ. Κανινή, κ. Χ. Μπουσινάκη, κ. Δ. Ξανθοπούλου, κ. Κ. Καρόγλου, κ Μ. Χατζηγεωργιάδης, κ. Εμμανουήλ Ψωμιάδη, κ. Ελένης Κακριδά. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία αίτηση του κου Κωνσταντίνου Τρινταφυλλόπουλου, Λέκτορα, ενέκρινε τη χορήγηση αναρρωτικής άδειας από έως Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία αίτημα του κ. Δ. Παναγιωτόπουλου, ενέκρινε κατ αρχήν τη χορήγηση άδειας προκειμένου να διδάξει ως επισκέπτης Καθηγητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιστορική Έρευνα, Διδακτική & Νέες Τεχνολογίες» του Τμήματος Ιστορίας του Ιόνιου Παν/μιου κατά το ακαδημαϊκό έτος Η οριστική έγκριση θα γίνει από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γ.Π.Α. το οποίο είναι καθ ύλην αρμόδιο για τη χορήγηση σχετικής αδείας στους Υπαλλήλους του Ιδρύματος. Τέλος το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη: (α) το άρθρο 58 του Ν.3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων & Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (β) την Υπουργική απόφαση (Φ.Ε.Κ. 315/ ) περί «Καθορισμού υποχρεώσεων των Υπαλλήλων που τελούν σε άδεια υπηρεσιακής εκπαίδευσης.

3 (γ) τη με αριθμό πρωτ. 5025/ βεβαίωση υποτροφιών της Δ/νσης Υποτροφιών του Ι.Κ.Υ. με το οποίο βεβαιώνεται η δυνατότητα παράτασης της υποτροφίας της κ. Π. Μπρέστα. (δ) την απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Γ. Βιοτεχνολογίας (Συνεδρία: 7/ ) σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η κ. Π. Μπρέστα για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής αποφάσισε, ομόφωνα, τη χορήγηση άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης στην κα Παναγιώτα Μπρέστα, χρονικής διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών (από έως ) προκειμένου να εκπονήσει διδακτορική διατριβή στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γ. Βιοτεχνολογίας του Γ.Π.Α. Επίσης το Πρυτανικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της Δ/νσης Αξιοποίησης Αγροκτημάτων & Γ. Εγκαταστάσεων αποφάσισε η κ. Π. Μπρέστα να προσέρχεται δύο (2) φορές την εβδομάδα στην εργασία της σε συνεννόηση με την Προϊσταμένη της κ. Π. Γαβαλά. ΘΕΜΑ 3 ον : Σχετικά με αίτημα για χορήγηση βεβαίωσης προϋπηρεσίας. Το Πρυτανικό συμβούλιο του Γ.Π.Α αφού έλαβε υπόψη: (α) (β) του Γ.Π.Α τη με ημερομηνία αίτηση της κ. Ι. Βαλσαμή τα στοιχεία από τους φακέλους που διατηρεί η Δ/νση Προσωπικού αποφασίζει, βεβαιώνει ότι η κ. Ισμήνη Βαλσαμή απασχολήθηκε σε Υπηρεσίες του Γεωπονικού Παν/μιου Αθηνών ως εξής: 1. Στο Γραφείο Διασύνδεσης του Γ.Π.Α Από έως με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Εμ. Σταυρακάκη. Από έως με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Μ. Πολυσίου. 2. Στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Γ.Π.Α Από έως με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Λ. Λουλούδη. 3. Στο Πρόγραμμα ERASMUS Από έως με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Λ. Λουλούδη. Από έως με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Λ. Λουλούδη. Η υπηρεσία της κας Ι.Βαλσαμή έχει παρασχεθεί κατά το σύνηθες δημοσιοϋπαλληλικό ωράριο με την άμεση εποπτεία του Γ.Π.Α. και η αμοιβή της υπήρξε ανάλογη με τη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου.

4 ΘΕΜΑ 4 ον : Αιτήματα για διάθεση χώρων του Ιδρύματος. 1. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία σχετικό έγγραφό των κ.κ. Π. Χατζόπουλου, Καθηγητή και Α. Κούρτη, Επικ. Καθηγήτρια, αποφάσισε να παραχωρήσει στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας την αποθήκη δύο (2) που βρίσκεται στο υπόγειο του κτηρίου Χασιώτη με έξοδο στο νοτιοανατολικό διάδρομο του υπογείου. Ο εν λόγω χώρος θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις εργαστηριακές και ερευνητικές ανάγκες της Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Α. Κούρτη. 2. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία εγγράφου της ΚΟΕ, σχετικά με αίτημά της για την διάθεση χώρου του Γ.Π.Α. για διεξαγωγή εκδήλωσης, αποφάσισε τα εξής: 1. Ενέκρινε τη διάθεση του περιβάλλοντος χώρου του Ιδρύματος στο τμήμα μεταξύ Ιεράς Οδού και Λ. Αθηνών από έως για τη διεξαγωγή του ετήσιου φεστιβάλ «Resistance 2010». 2. Υποχρεούνται στη καλή χρήση του παραχωρούμενου χώρου, τη λήψη κάθε μέτρου φύλαξης του χώρου και την παράδοσή του στην κατάσταση που παραλήφθηκε. 3. Ευθύνονται δε για οποιεσδήποτε βλάβες ή ζημιές που τυχόν γίνουν στο χώρο ή σε άλλο χώρο του Γ.Π.Α από τους ίδιους ή τους επισκέπτες της εκδήλωσης. 3. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία έγγραφο της φοιτητικής παράταξης «ΠΑΣΠ-Γ.Π.Α.», ενέκρινε την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης, στο χώρο έμπροσθεν του Αμφιθεάτρου ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΥ (Πράσινα Αμφιθέατρα), στις Ο χώρος να παραδοθεί όπως ακριβώς παρελήφθη. 4. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία σχετικό έγγραφο του κ. Δ. Παπαβασιλείου, ενέκρινε τη διάθεση του εστιατορίου του Γ.Π.Α προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνεστίαση το Σάββατο των Γεωπόνων που αποφοίτησαν από την ΑΓΣΑ το έτος Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία έγγραφο του Ανεξάρτητου Αριστερού Χώρου ενέκρινε τη διάθεση του Κεντρικού κτηρίου και του Αμφιθεάτρου Σίδερη καθώς και τον προαύλιο χώρο αυτών προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 04,05, & 06 Ιουνίου Οι διοργανωτές υποχρεούνται στη καλή χρήση του παραχωρούμενου χώρου, τη λήψη κάθε μέτρου φύλαξης του χώρου και την παράδοσή του στην κατάσταση που παραλήφθηκε. Ευθύνονται δε για οποιεσδήποτε βλάβες ή ζημιές που τυχόν γίνουν στο χώρο ή σε άλλο χώρο του Γ.Π.Α από τους ίδιους ή τους επισκέπτες της εκδήλωσης. 6. Τέλος το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το με ημερομηνία σχετικό έγγραφο του «Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών» δεν ενέκρινε τη διάθεση χώρων του Ιδρύματος για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στις

5 12 και 13 Ιουνίου διότι οι χώροι δεν είναι διαθέσιμοι κατά την εν λόγω χρονική περίοδο. ΘΕΜΑ 5 ον : Σχετικά με αίτημα για τη στέγαση της Δ/νσης Αξιοποίησης Αγροκτημάτων και Γεωργικών Εγκαταστάσεων του Γ.Π.Α. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη: (α) τα με αριθμό πρωτ. 2121, 2122/ , 2800/ και 3363/ σχετικά έγγραφα της Δ/νσης Αξιοποίησης Αγροκτημάτων & Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων (β) τις ανάγκες τις υπηρεσίας, αποφάσισε, την προσωρινή μετεστέγαση της Δ/νσης Αξιοποίησης Αγροκτημάτων & Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων σε λυόμενη κατασκευή μέχρι να περατωθούν οι εργασίες στο ημιυπόγειο χώρο του Κεντρικού κτηρίου (μετατροπή WC σε γραφεία) όπου και θα εγκατασταθεί μόνιμα η Δ/νση Αξιοποίησης Αγροκτημάτων & Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων. Η εν λόγω μετεστέγαση θα γίνει εντός των προσεχών ημερών αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης τηλεφωνικών γραμμών,internet κ.λ.π. στο νέο γραφείο. ΘΕΜΑ 6 ον : Έγκριση χρηματοδότησης Ερευνητικών Προγραμμάτων από τα αποθεματικά του ΕΛΚΕ βάσει του εγκριθέντος προϋπολογισμού. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη την απόφαση της Επιτροπής Ερευνών (Συνεδρία: ) ενέκρινε τις χρηματοδοτήσεις από τα αποθεματικά του ΕΛΚΕ των κατωτέρω Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γ.Π.Α. 1. «Επιχορήγηση μετακινήσεων Μεταπτυχιακών φοιτητών» Ευρώ. 2. «Έρευνα και ταυτοποίηση συλλόγων Εκπαιδευτικών & Επιστημονικών Οργάνων» Ευρώ. 3. «Πιλοτικό πρόγραμμα Εφαρμογής σχεδίου ανακύκλωσης χαρτιού» Ευρώ 4. «Έρευνα & μελέτη του ακαδημαϊκού Έργου των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας» Ευρώ. ΘΕΜΑ 7 ον : Έγκριση εκπαιδευτικών εκδρομών. Α. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη:

6 (α) τις διατάξεις του άρθρου 5 του Δ/τος της «Περί σπουδών εγγράφων, εξετάσεων φοιτητών ΑΓΣΑ» (β) τη γνωμοδότηση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Συνεδρία: ) (γ) την απόφαση της Γενικής συνέλευσης του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων (Συνεδρία:394/ ) ενέκρινε την πραγματοποίηση πενθήμερης (5) εκπαιδευτικής εκδρομής πενήντα (50) φοιτητών του 8 ου εξαμήνου του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων στη Β. Ελλάδα από έως Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: 1 η Ημέρα: Αθήνα-Θεσσαλονίκη 2 η Ημέρα: Θεσσαλονίκη 3 η Ημέρα: Θεσσαλονίκη 4 η Ημέρα: Θεσσαλονίκη 5 η Ημέρα: Θεσσαλονίκη-Βεργίνα-Αθήνα Τους φοιτητές θα συνοδεύσει ο κ. Ευστάθιος Πανάγου, Λέκτορας. Η οικονομική εξυπηρέτηση της εκδρομής θα αντιμετωπισθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Ταμείου του Γ.Π.Α. Β. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη: (α) την απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων (Συνεδρία: ) (β) την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Συνεδρία: ) (γ) το με ημερομηνία έγγραφο του Προέδρου του Τμήματος Ε.& Τ.Τ. κ. Στ. Γιαννιώτη, Αναπλ. Καθηγητή αποφάσισε μέρος της δαπάνης (2.750Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α) για την πραγματοποίηση της πενθήμερης (5) εκπαιδευτικής εκδρομής των φοιτητών του 8 ου εξαμήνου του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων στη Β. Ελλάδα από έως , θα βαρύνει τις πιστώσεις που διατέθηκαν στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων από τα έσοδα του κυλικείου για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών. Γ. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη: (α) τις διατάξεις του άρθρου 5 του Δ/τος της «Περί σπουδών εγγράφων, εξετάσεων φοιτητών ΑΓΣΑ» (β) τη γνωμοδότηση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Συνεδρία: ) (γ) την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής & Υδατοκαλλιεργειών (Συνεδρία:208/ )

7 ενέκρινε την πραγματοποίηση διήμερης (2) εκπαιδευτικής εκδρομής σαράντα έξι (46) φοιτητών του 8 ου εξαμήνου του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής & Υδατοκαλλιεργειών στην Εύβοια από έως Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: 1 η Ημέρα: Αθήνα-Ψαχνά Ευβοίας-Χαλκίδα 2 η Ημέρα: Χαλκίδα-Σχηματάρι-Αθήνα Τους φοιτητές θα συνοδεύσει ο κ. Κων/νος Μουντζούρης, Λέκτορας. Η οικονομική εξυπηρέτηση της εκδρομής θα αντιμετωπισθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Ταμείου του Γ.Π.Α. Δ. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη: (α) τις διατάξεις του άρθρου 5 του Δ/τος της «Περί σπουδών εγγράφων, εξετάσεων φοιτητών ΑΓΣΑ» (β) την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής (Συνεδρία: ) εγκρίνουμε την πραγματοποίηση πενθήμερης (5) εκπαιδευτικής εκδρομής εκατό (100) φοιτητών του 6 ου εξαμήνου του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής στην B. Ελλάδα από έως Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: 1 η Ημέρα: Αθήνα-Θεσσαλονίκη 2 η Ημέρα: Θεσσαλονίκη-Νάουσα 3 η Ημέρα: Νάουσα-Βέροια-Νάουσα 4 η Ημέρα: Περιοχές Νάουσας 5 η Ημέρα: Νάουσα-Αθληνα Τους φοιτητές θα συνοδεύσουν αδαπάνως οι κ.κ. Σ. Βέμμος, Αναπληρωτής Καθηγητής & Δ. Μπιλάλης, Επίκ. Καθηγητής Η οικονομική εξυπηρέτηση της εκδρομής (δαπάνη για ογδόντα (80) φοιτητές) θα αντιμετωπισθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Ταμείου του Γ.Π.Α. Ε. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη: α) Τις διατάξεις του άρθρου 5 του Δ/τος της "περί σπουδών εγγράφων, εξετάσεων φοιτητών ΑΓΣΑ " β) Την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (Συνεδρία:8/ ) του Τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας

8 ενέκρινε την πραγματοποίηση εξαήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής είκοσι οκτώ (28) φοιτητών του 10 ου εξαμήνου του Τμήματος Γ. Βιοτεχνολογίας στην Κρήτη από 28/4 3/5/10. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: 1η ημέρα: Πειραιάς- Ηράκλειο 2η ημέρα: Χανιά 3 η ημέρα: Χανιά 4 η ημέρα: Χανιά 5 η ημέρα: Χανιά-Πειραιάς 6 η ημέρα: Πειραιάς- Αθήνα Τους φοιτητές θα συνοδεύσει στην εκδρομή ο κ. Εμ.Φλεματάκης, Επ.Καθηγητής. Η οικονομική εξυπηρέτηση της εκδρομής θα αντιμετωπισθεί με απόφαση του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του Γ.Π.Α. ΣΤ. Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη: (α) την απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής & Υδατοκαλλιεργειών (Συνεδρία: 208/ ) (β) την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Συνεδρία: ) (γ) το με αριθμό πρωτ. 389/ έγγραφο του Προέδρου του Τμήματος κ. Κ. Φεγγερού, Καθηγητή αποφάσισε μέρος της δαπάνης ( 870 Ευρώ έξοδα λεωφορείου & ημερήσια αποζημίωση, έξοδα διαμονής της επιπλέον συνοδού της εκδρομής, κας Ν. Καρακατσούλη, Επίκουρης Καθηγήτριας) για την πραγματοποίηση της διήμερης (2) εκπαιδευτικής εκδρομής των φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής & Υδατοκαλλιεργειών στην Εύβοια από έως , θα βαρύνει τις πιστώσεις που διατέθηκαν στο Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής & Υδατοκαλλιεργειών από τα έσοδα του κυλικείου για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών. Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση λύεται η Συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΠΟΠΗ ΜΠΑΚΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 12//2009 Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 04 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00μ.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:401 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου 2010 και ώρα 13.00μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 24//2010 Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14.15μ.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/29.09.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 08/2010 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 10.00π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:402 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου 2010 και ώρα 13.30μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:421 Στην Αθήνα σήμερα Tρίτη 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13.15μ.μ., συνήλθε στην αίθουσα Συγκλήτου του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 45/2012 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10.00π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 53/2012 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10.00π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/23.06.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 20 9 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 12:00 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:373 Έκτακτη: 373/21.02.2008 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος. 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ. 10837 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:362 Εκτακτη: 362/31.10.2006 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 18.04.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 17-5-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 26-10-2004 Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:342 Τακτική: 342/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:342 Τακτική: 342/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:342 Τακτική: 342/02..2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 13.12.2004 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία : 14 η /24/7/2014 έκτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β του κτιρίου Χασιώτη. Πρόεδρος: Ηλίας Ηλιόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 23.11.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μόσχος Πολυσίου, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΑ ΧΑΪΝΤΟΥΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 309/6-6-2013 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: 3040 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 01.12.2004 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 31-7-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 38/2011 Στην Αθήνα σήμερα Tετάρτη 18 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10.00π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 09.05.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:384 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 05 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 13.00μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΕΓΓΕΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Δ.ΛΕΟΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 35 η /22.10.2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15:00, μετά από Πρόσκληση του Προέδρου του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΡΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 322/5-5-2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ: 35

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α ΠΡΑΚΤΙΚA ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δ. ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΜΠΤΗ (5 η ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η Πέμπτη (5 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 04//2009 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 9.30π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τηλ.:2710-230009, fax: 2710-230005 ΔΩΔΕΚΑΤΗ (12 η ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η Δωδέκατη (12 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 22100 Τρίπολη Τηλ.:2710-230009, fax: 2710-230005 Πληροφορίες: κ. Μαρία Χριστοδημητροπούλου,

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 9/ Της 84ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

Απόφαση 9/ Της 84ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22131 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 23/05/2019 Αριθ. Πρωτ. 463/Φ20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 1/

Π Ρ Α Ξ Η 1/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 1/26-01-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 26-01-2017 ημέρα Πέμπτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ (27η) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η Εικοστή Έβδομη (27 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στις 13:00 μ.μ. στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ/συγκροτησησυνελευσεων_αφπ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ ΠΑΝ/ΚΩΝ ΑΡΧΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία :5η /12.1.2012 έτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργαστηρίου Συστηματικής Βοτανικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 14/11/2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 14/11/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 14/11/2016 Συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής. Συνήλθε στο Ηράκλειο σήμερα ημέρα Δευτέρα 14

Διαβάστε περισσότερα

Προς: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Προς: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 124488/20-07-2017 / ΓΔ2 ΤΗΛ. 2103442811, 2838 EMAIL: e.dimitriou@minedu.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΤΗ (3 η ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Η Τρίτη (3 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2017 στις 12:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Πρυτανείας στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 13-3-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Υποσύστημα Στατιστικής Διοίκησης

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Υποσύστημα Στατιστικής Διοίκησης ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΟΥ Γ.Π.Α. Υποσύστημα Στατιστικής Διοίκησης ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΟΥ Γ.Π.Α. Αλεξάνδρα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθ. Πρωτ: 17182 Αθήνα, 24 Ιουλίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 4: Δικαίωμα υπογραφής για τις μετακινήσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Θέμα 4: Δικαίωμα υπογραφής για τις μετακινήσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Τηλ.:2710-230009, fax: 2710-230005 ΔΕΥΤΕΡΗ (2 η ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Η Δεύτερη (2 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:30 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - Γλαβάς Ευριπίδης Πρόεδρος Επιτροπής - Μάνος Γεώργιος Αντιπρόεδρος Τμ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - Γλαβάς Ευριπίδης Πρόεδρος Επιτροπής - Μάνος Γεώργιος Αντιπρόεδρος Τμ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 23 Μαΐου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. το επταμελές όργανο της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΩΦΡ.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Δ.ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α: 168 η /18-03 -08 Μέλη:

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Άδεια 8. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απών

Εκπαιδευτική Άδεια 8. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΥΡΑΝΗ ΓΕΡΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 277/17-5-2011 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 477 Η Σ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 477 Η Σ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 23.09.2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΤΗ (4 η ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η Τέταρτη (4 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 στις 13:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Βόλος-τηλ

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Βόλος-τηλ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 38221-Βόλος-τηλ. 24210 74579 Ε-mail:deanhum@uth.gr Αρ. Πρωτ.: 45 Βόλος, 15/02/2019 ΘΕΜΑ: 2 η τροποποίηση σύνθεσης της Κοσμητείας της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 27//2010 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 09.15π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / 04-07-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 04-07-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Ι Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Α Κ Η Σ

Τ Ε Ι Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Α Κ Η Σ Τ Ε Ι Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Α Κ Η Σ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Π ρ ά ξ η 1 η / 2 0 1 8 Συνήλθε σήμερα 18 Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 24 της 26 ης Ιουλίου 2019

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 24 της 26 ης Ιουλίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55 Αθήνα, 04/03/2019 Πληροφορίες: κα Ό. Δεφίγγου Αρ. Πρωτ: 5438

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ (28η) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η Εικοστή Όγδοη (28 η ) συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2019 στις 12:00 μ.μ. στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/14.10.04 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M.Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες: Α. Ιωαννίδου Τηλ.: 2321049141,

Διαβάστε περισσότερα

2. την πώληση δικαιωμάτων όπως φαίνονται στον Πίνακα ΙΙ ως εξής:

2. την πώληση δικαιωμάτων όπως φαίνονται στον Πίνακα ΙΙ ως εξής: Αποφάσεις 18 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (27/09/2010) 2.1.1. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 27.09.2010 εισήγηση του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 21-1-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 21-1-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η συνέλευση του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

1) Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας 2) Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα

1) Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας 2) Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα ορθή επανάληψη 10-11-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 29 Οκτωβρίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 279213/2607 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου

Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου (Απόφαση Συγκλήτου Παντείου Πανεπιστημίου της 8ης Ιουλίου 2010) Eιδικός Κανονισμός Άρθρο 1 Σύσταση-Λειτουργία (α) Ιδρύεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ. 1. Αράπης Γεράσιμος παρών. 2. Αυγουλάς Χρήστος. 3. Εμμανουήλ Νικόλαος παρών. 4. Καραμάνος Ανδρέας παρών

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ. 1. Αράπης Γεράσιμος παρών. 2. Αυγουλάς Χρήστος. 3. Εμμανουήλ Νικόλαος παρών. 4. Καραμάνος Ανδρέας παρών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Πρακτικό Συνέλευσης Συνεδρία 29-07-2013 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΑΜΠΕΛΗ Δεν απαιτείται ύπαρξη απαρτίας των μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι) ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ με αριθ. 11/14.12.2015 Το Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 22100 Τρίπολη Τηλ.:2710-230009, fax: 2710-230005 Πληροφορίες: κ. Μαρία Χριστοδημητροπούλου, mchristo@uop.gr ΕΝΔΕΚΑΤΗ (11 η )

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γραμματεία Συγκλήτου Σέρρες 4-5-2018 Αριθμ. πρωτ. 2054 Κοινοποίηση της αριθμ. 54/7/15.2.2018 απόφασης της Συγκλήτου του ΤΕΙ ΚΜ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:20.12.2007 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης, 2. Μόσχος Πολυσίου, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 19-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος,

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ. Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος, Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 4823/18/ΓΠ Βόλος, 26-3-2018 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Έχοντας υπ όψιν: ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 13 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4689

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 13 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4689 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/ έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/ έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Αριθ. πρωτ.: 421 Προς: 1. Δ.Ι.Τ.Σ. Κοιν.: 2. Ειδικό Ταμείο του Ιδρύματος ΘΕΜΑ: Σχετ.: Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/16.1.2018 έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ.Σ.: ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ, ΛΙΑΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΡΕΤΣΙΣΤΑ ΕΛΕΝΗ ΞΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ.Σ.: ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ, ΛΙΑΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΡΕΤΣΙΣΤΑ ΕΛΕΝΗ ΞΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: /.05.015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 14 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 176/015 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΔΑ: Β4ΛΞ4691ΟΙ-064 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΔΑ: Β4ΛΞ4691ΟΙ-064 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 23 Μαΐου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. το επταμελές όργανο της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 5/ Της 79ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

Απόφαση 5/ Της 79ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22131 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΔΑ: Β49Ζ4691ΟΙ-22Ζ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΔΑ: Β49Ζ4691ΟΙ-22Ζ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012 Επανάληψη στο ορθό ως προς τη διάρκεια των συμβάσεων και το ποσό ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 23 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΩΦΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Δ. ΛΕΟΥΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 169 η / 11.04.2008 Μέλη: 39

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-4-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, εκτελών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:415 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 11 Μαϊου 2011 και ώρα 13.15μ.μ., συνήλθε στην αίθουσα Συγκλήτου του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018

Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018 Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 35/2011 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 και ώρα 11.30π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 15/ Της 100ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

ΑΠΟΦΑΣΗ 15/ Της 100ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 11.09.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μόσχος Πολυσίου, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθµ. 627/2017 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής της

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθµ. 627/2017 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 22/ Της 86ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

Απόφαση 22/ Της 86ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22131 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: κ. ΚΩΝ/ΝΑ ΧΑΪΝΤΟΥΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: κ. ΚΥΡΑΝΗ ΓΕΡΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΔΑ: Β4ΛΒ4691ΟΙ-Ο6Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΔΑ: Β4ΛΒ4691ΟΙ-Ο6Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 8 o Άρτα, 23/05/2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Επανάληψη στο ορθό ως προς τη διάρκεια των συμβάσεων και το ποσό ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 23 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα