«ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»"

Transcript

1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» (αριθμός Γ.Ε.ΜΗ , ΑΦΜ ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 106ια του Ν. 3588/2007, ως ίσχυε με τον Ν. 4336/2015 και μέχρις κατάργησης του εν λόγω άρθρου ) Δυνάμει της υπ αριθμόν 4326/ απόφασης του Εφετείου Αθηνών (Εκουσία Δικαιοδοσία), η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ετέθη σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης του άρθρου 106 ια του Ν. 3588/2007. Με την ως άνω απόφαση ορίστηκε ως ειδικός εκκαθαριστής η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Deloitte Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Λογιστών», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Φραγκοκκλησιάς 3 α & Γρανικού Ο ειδικός εκκαθαριστής ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ανεξάρτητο Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σκοπό την πώληση του συνόλου του Ενεργητικού της υπό ειδική εκκαθάριση τελούσης ανώνυμης εταιρείας «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ». 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Τα παρακάτω στοιχεία του ενεργητικού τα οποία αποτελούν και το σύνολο του ενεργητικού της υπό ειδική εκκαθάριση τελούσης εταιρείας - τίθενται σε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό εν συνόλω. Επιπλέον και με δεδομένο ότι η υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία αποτελεί δρώσα επιχειρηματική οντότητα, ο Υποψήφιος Αγοραστής πλέον των περιουσιακών στοιχείων που αναφέρονται κατωτέρω υπό 1.1. έως 1.5 θα αναλάβει: 1) τόσο τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του εργατικού δυναμικού που απασχολείται στην υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία όσο και 2) τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τις συμβάσεις της υπό ειδική εκκαθάριση τελούσης εταιρείας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες - Tour Operators κατά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταβίβασης του ενεργητικού. 1.1 ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Τα παρακάτω ακίνητα αποτελούν μέρος του ενεργητικού της υπό ειδική εκκαθάριση εταιρείας «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» και τίθενται σε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό εν συνόλω. Τα ακίνητα έχουν ως ακολούθως :

2 Α. Ακίνητο στην περιοχή Καρδάμαινα του Δήμου Κω (Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Lakitira Resort & Village 4*) Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε ιδιόκτητο παραλιακό οικόπεδο επιφάνειας τ.μ., το οποίο προήλθε από την ενοποίηση των αγροτεμαχίων με κτηματολογική μερίδα ΚΜ553 (τμήματα Β και Γ), ΚΜ1487 γαίων Καρδάμαινας, ΚΜ552 και επιφάνεια τ.μ., τ.μ., και τ.μ. αντίστοιχα και αφαιρούμενο το τμήμα δρόμων και γηπέδου πέραν αυτού επιφάνειας τ.μ., ευρισκόμενο στην περιοχή Καρδάμαινα του Δήμου Κω της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου (περιλαμβάνεται τμήμα εντός αιγιαλού επιφάνειας 530,75 τ.μ.). Τα ανωτέρω οικόπεδα περιήλθαν στην κυριότητα της «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» δυνάμει του υπ' αριθμόν 951/ αγοραπωλητηρίου συμβολαίου του Συμβολαιογράφου Πειραιώς Παρασκευή Κοτζαμπασάκη- Παναγιώτου, του υπ' αριθμόν 952/ αγοραπωλητηρίου συμβολαίου του Συμβολαιογράφου Πειραιώς Παρασκευή Κοτζαμπασάκη-Παναγιώτου, του υπ' αριθμόν / αγοραπωλητηρίου συμβολαίου του Συμβολαιογράφου Κω Εμμανουήλ Γεωργίου Φρουζάκη και του υπ' αριθμόν / αγοραπωλητηρίου συμβολαίου του Συμβολαιογράφου Κω Εμμανουήλ Νικολάου Καβούκλη. Επ αυτού έχουν αναγερθεί δύο επί μέρους ξενοδοχειακά συγκροτήματα, Lakitira Resort και Lakitira Village, συνολικής δυναμικότητας 479 κλινών και 239 δωματίων με βάση την άδεια του ΕΟΤ. Το Lakitira Resort αποτελείται από το κεντρικό κτίριο και 8 πτέρυγες δωματίων. Το κεντρικό κτίριο αποτελείται από ισόγειο, α όροφο και υπόγειο, στα οποία λειτουργούν οι χώροι υποδοχής, κοινόχρηστοι χώροι, αίθουσες εστίασης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και βοηθητικοί χώροι Οι χώροι του Lakitira Resort αναλύονται ως εξής: Κεντρικό Κτίριο (Α1-Α2-Α3) Το κεντρικό κτίριο αποτελείται από ισόγειο, α όροφο και υπόγειο. Ισόγειο: Βρίσκεται κεντρική υποδοχή και χώροι γραφείων καθώς και αίθουσα υποδοχής, σαλόνι, μπαρ, playroom, εστιατόριο, μαγειρείο, χώρος αποσκευών, καταστήματα και WC πελατών. Α όροφος: Βρίσκεται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, καθιστικό, WC και γραφεία. Υπόγειο: Στο παρόν επίπεδο βρίσκονται αποθήκες, αίθουσα προσωπικού, WC προσωπικού, μηχανολογικοί χώροι, γυμναστήριο, κομμωτήριο και σάουνα.

3 Συγκρότημα κτιρίων Β Το συγκρότημα κτιρίωνβ αποτελείται από οκτώ κτίρια (Β1-Β8). Β1: Αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο. Β2: Αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο. Β3-Β4: Αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο με υπόγειο. Β5: Αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο με υπόγειο. Β6: Αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο με υπόγειο. Β7: Αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο με υπόγειο. Β8: Αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο με υπόγειο. Η δυναμικότητα σύμφωνα με τις εγκρίσεις του ΕΟΤ: 1. του ισογείου είναι 47 δωμάτια (δυναμικότητας 94 κλινών), εκ των οποίων τα 10 είναι για άτομα με μειωμένη κινητικότητα (ΑΜΚ). 2. Του α ορόφου είναι 54 δωμάτια εκ των οποίων οι 11 είναι σουίτες (108 κλίνες), 3. του β ορόφου είναι 53 δωμάτια εκ των οποίων οι 12 είναι σουίτες (106 κλίνες) και 4. του γ ορόφου είναι 34 δωμάτια (68 κλίνες). Οι υπόγειοι χώροι του κεντρικού κτιρίου και του συγκροτήματος κτιρίων Β καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 2.950,70 τ.μ. Οι χώροι των ισογείων καθώς και των ορόφων (ανωδομή) του κεντρικού κτιρίου και του συγκροτήματος κτιρίων Β καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια ,56 τ.μ. Οι ημιυπαίθριοι χώροι καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 2.654,88 τ.μ. Οι εξώστες καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 133,21 τ.μ. Οι χώροι του Lakitira Village αναλύονται ως εξής: Το Lakitira Village αποτελείται από 12 ενότητες αποτελούμενες από μικρούς όγκους κτιρίων με δωμάτια. Τα κτίρια αναπτύσσονται κατά μήκος της ακτής και έχουν άμεση πρόσβαση στην παραλία. Ο περιβάλλων χώρος διαμορφώνεται με δίκτυα πεζοδρομίων, πισίνες-pool bar, παιδική χαρά, 11 γήπεδα τένις, χώρους στάθμευσης και φυτεύσεις. Οι χώροι του Lakitira Village αναλύονται ως εξής: Το συγκρότημα αποτελείται από 12 όγκους διώροφων κτιρίων αποτελούμενο από 51 διαμερίσματα με δυναμικότητα 103 κλινών σύμφωνα με τις εγκρίσεις του ΕΟΤ. Συγκρότημα Ε1: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 3 διαμερίσματα 7 κλινών. Συγκρότημα Ε2: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 4 διαμερίσματα 8 κλινών.

4 Συγκρότημα Ε3: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 4 διαμερίσματα 8 κλινών. Συγκρότημα Ε4: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 4 διαμερίσματα 8 κλινών. Συγκρότημα Ε5: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 5 διαμερίσματα 10 κλινών. Συγκρότημα Ε6: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 4 διαμερίσματα 8 κλινών. Συγκρότημα Ε7: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 6 διαμερίσματα 12 κλινών. Συγκρότημα Ε8: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 5 διαμερίσματα 10 κλινών. Συγκρότημα Ε9: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 5 διαμερίσματα 10 κλινών. Συγκρότημα Ε10: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 6 διαμερίσματα 12 κλινών. Συγκρότημα Ε11: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 3 διαμερίσματα 6 κλινών. Συγκρότημα Ε12: Αποτελείται από διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 2 διαμερίσματα 4 κλινών. Οι χώροι των ισογείων καθώς και των ορόφων (ανωδομή) καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 3.131,20 τ.μ. Οι ημιυπαίθριοι χώροι καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 467,45 τ.μ. Επισημαίνεται ότι έχουν «τακτοποιηθεί» στα πλαίσια του Ν.4178/2013 χώροι κύριας χρήσης επιφάνειας 1.028,30 τ.μ. και χώροι βοηθητικής χρήσης επιφάνειας 273,16 τ.μ. Στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων υπάρχουν τρεις πισίνες και παιδική πισίνα, pool bar, παιδική χαρά, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι στάθμευσης. Το βασικό στοιχείο που επικρατεί στην σύνθεση του περιβάλλοντα χώρου είναι το πράσινο, τόσο στους υπαίθριους χώρους όσο και σε όλο το κεντρικό κτίριο μέχρι την πρόσοψη του. Β. Ακίνητο στην περιοχή Καρδάμαινα του Δήμου Κω (Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Lakitira Suites 5*) Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε ιδιόκτητο παραλιακό οικόπεδο επιφάνειας ,30 τ.μ., το οποίο προήλθε από την ενοποίηση των αγροτεμαχίων με κτηματολογική μερίδα ΚΜ550 και ΚΜ549 γαίων Καρδάμαινας επιφάνειας ,30τ.μ. και 4.840τ.μ. αντίστοιχα, ευρισκόμενο στην περιοχή Καρδάμαινα του Δήμου Κω της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου. Τα ανωτέρω οικόπεδα περιήλθαν στην κυριότητα της «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» δυνάμει των υπ' αριθμόν / , υπ αριθμόν / και υπ αριθμόν / αγοραπωλητηρίων συμβολαίων. Επ αυτού έχει αναγερθεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα Lakitira Suites, 83 δωματίων με δυναμικότητα 170 κλίνες.

5 Το Lakitira Suties αποτελείται από το κεντρικό κτίριο με ισόγειο και υπόγειο στο οποίο υπάρχουν οι κοινόχρηστοι χώροι, αίθουσες εστίασης, αίθουσες συνεδρίων και οι βοηθητικοί χώροι. Τα 83 δωμάτια κατανέμονται σε 5 συγκροτήματα κτιρίων διάσπαρτα σε όλο το γήπεδο. Ο περιβάλλων χώρος διαμορφώνεται με δίκτυα πεζοδρομίων, πισίνα pool bar, παιδική χαρά, χώρους στάθμευσης και κήπους. Κεντρικό Κτίριο Το κεντρικό κτίριο αποτελείται από ισόγειο και υπόγειο. Ισόγειο: Στο παρόν επίπεδο βρίσκεται η κεντρική είσοδος του κτιρίου. Αποτελείται από αίθουσα υποδοχής, γραφεία διευθυντή και υποδιευθυντή, σαλόνι, μπαρ, εστιατόριο, μαγειρείο, χώρο αποσκευών, καταστήματα και WC πελατών. Η συνολική επιφάνεια του ισογείου καταλαμβάνει επιφάνεια 896,21τ.μ. Υπόγειο: Στο παρόν επίπεδο βρίσκονται αποθήκες, αίθουσα προσωπικού, WC προσωπικού, κουζίναμαγειρείο και μηχανολογικοί χώροι. Η συνολική επιφάνεια του υπογείου καταλαμβάνει επιφάνεια 1.045,48τ.μ. Κτίρια Δωματίων Τα κτίρια δωματίων κατανέμονται σε πέντε συγκροτήματα κτιρίων. Συγκρότημα Α: Αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο. Το κτίριο περιλαμβάνει 44 δωμάτια, δυναμικότητας 88 κλινών. Το υπόγειο αποτελείται από αποθηκευτικούς χώρους (συμπεριλαμβάνονται και χώροι πλυντηρίων, ξυλουργείο και μηχανολογικοί χώροι μεταξύ άλλων). Η συνολική επιφάνεια των ισόγειων χώρων και των ορόφων καταλαμβάνει επιφάνεια 1.610,72 τ.μ. ενώ του υπογείου 934,27τ.μ. Συγκρότημα Β: Αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο. Το κτίριο περιλαμβάνει 26 δωμάτια, δυναμικότητας 52 κλινών. Το υπόγειο αποτελείται από αποθηκευτικούς χώρους. Η συνολική επιφάνεια των ισόγειων χώρων και των ορόφων καταλαμβάνει επιφάνεια 1.148,58τ.μ. ενώ του υπογείου 58,28τ.μ. Συγκρότημα Γ: Αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο. Το κτίριο περιλαμβάνει 3 δωμάτια και μια σουίτα, δυναμικότητας 9 κλινών. Η συνολική επιφάνεια των ισόγειων χώρων και των ορόφων καταλαμβάνει επιφάνεια 300,34 τ.μ. Συγκρότημα Δ: Αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο. Το κτίριο περιλαμβάνει 3 δωμάτια και 2 σουίτες, δυναμικότητας 12 κλινών. Το υπόγειο αποτελείται από αποθηκευτικούς χώρους. Η συνολική επιφάνεια των ισόγειων χώρων και των ορόφων καταλαμβάνει επιφάνεια 415,92 τ.μ. ενώ του υπογείου 42,5τ.μ. Συγκρότημα Ε: Αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο. Το κτίριο περιλαμβάνει 3 δωμάτια και μια σουίτα, δυναμικότητας 9 κλινών. Το υπόγειο περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο. Η συνολική επιφάνεια

6 των ισόγειων χώρων και των ορόφων καταλαμβάνει επιφάνεια 300,34 τ.μ. ενώ του υπογείου 42,5τ.μ. Οι ημιυπαίθριοι χώροι καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 755,51 τ.μ. και οι εξώστες 536,40 τ.μ. Στον υπαίθριο χώρο υπάρχει μια μεγάλη πισίνα και παιδική πισίνα, pool bar, παιδική χαρά, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι στάθμευσης. Το βασικό στοιχείο που επικρατεί στην σύνθεση του περιβάλλοντα χώρου είναι το πράσινο, τόσο στους υπαίθριους χώρους και διασχίζουν και όλο το κεντρικό κτίριο μέχρι την πρόσοψή του. Γ. Ακίνητο στην περιοχή Καρδάμαινα του Δήμου Κω (Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Helona Resort 5*) Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε ιδιόκτητο παραλιακό οικόπεδο επιφάνειας τ.μ., το οποίο προήλθε από την ενοποίηση των αγροτεμαχίων με κτηματολογική μερίδα ΚΜ536 και ΚΜ538 γαίων Καρδάμαινας επιφάνειας τ.μ. και τ.μ. αντίστοιχα, ευρισκόμενο στην περιοχή Καρδάμαινα του Δήμου Κω της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου. Τα ανωτέρω οικόπεδα περιήλθαν στην κυριότητα της «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» δυνάμει του υπ' αριθμόν 32102/ συμβολαίου αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Κηφισιάς Ουρανίας Γουλανδρή-Μαστραποστόλη και του υπ αριθμόν 32748/ συμβολαίου αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Κηφισιάς Ουρανίας Γουλανδρή-Μαστραποστόλη. Επ αυτού έχει ανεγερθεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα Helona Resort, με δυναμικότητα 488 κλίνες και 241 δωμάτια. Το κεντρικό κτίριο του Helona Resort αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα (2 επίπεδα ανωδομή και 2 υπόγεια) και περιλαμβάνει κοινόχρηστους χώρους και αίθουσες εστίασης, συνεδρίων και πολλαπλών χρήσεων και βοηθητικούς χώρους. Τα 241 δωμάτια κατανέμονται σε 6 ομάδες κτιρίων διάσπαρτες σε όλο το γήπεδο. Ο περιβάλλων χώρος διαμορφώνεται με δίκτυα πεζοδρομίων, πισίνες, γήπεδα τένις, χώρους στάθμευσης και φυτεύσεις. Κεντρικό κτίριο Το κεντρικό κτίριο αποτελείται από τέσσερις στάθμες. Στάθμη : Στο παρόν επίπεδο βρίσκεται η κεντρική είσοδος του κτιρίου. Αποτελείται από την αίθουσα υποδοχής, γραφεία διευθυντή και υποδιευθυντή, σαλόνι, μπαρ, χώρο αποσκευών και καταστήματα. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη στάθμη ανέρχεται σε 668,02τ.μ. Στάθμη : Στο παρόν επίπεδο βρίσκονται δύο αίθουσες εστιατορίου, μαγειρείο, αποθήκη κουζίνας, καταστήματα, γυμναστήριο, χώρος spa, massage, κομμωτήριο, Jacuzzi και αποδυτήρια ανδρών και γυναικών. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη στάθμη ανέρχεται σε 1.754,77τ.μ.

7 Στάθμη (Υπόγειο): Στο παρόν επίπεδο βρίσκονται 3 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εστιατόριο προσωπικού, αποθήκες, WC προσωπικού, WC ΑΜΕΑ, χώροι γραφείων, πλυντήριο και γενική λινοθήκη. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη στάθμη ανέρχεται σε 1.836,67τ.μ. Στάθμη (Υπόγειο): Στο παρόν επίπεδο βρίσκονται όλοι οι μηχανολογικοί χώροι, όπως το λεβητοστάσιο, εγκαταστάσεις κλιματισμού, ψυκτικοί θάλαμοι και αποθήκες. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη στάθμη ανέρχεται σε 1.377,17τ.μ. Κτίρια Δωματίων Τα κτίρια δωματίων κατανέμονται σε έξι ομάδες κτιρίων. Ομάδα 2: Αποτελείται από τέσσερα διώροφα κτίρια (Κ1, Κ2, Κ3, Κ4). Το Κ1 περιλαμβάνει 23 δωμάτια, δυναμικότητας 46 κλινών. Το Κ2 περιλαμβάνει 22 δωμάτια, δυναμικότητας 44 κλινών. Το Κ3 περιλαμβάνει 23 δωμάτια και μια σουίτα, δυναμικότητας 46 κλινών. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανέρχεται σε 3.295,39τ.μ. Ομάδα 3: Αποτελείται από τρία διώροφα κτίρια (Κ1, Κ2, Κ3). Το Κ1 περιλαμβάνει 19 δωμάτια, δυναμικότητας 38 κλινών. Το Κ2 περιλαμβάνει 23 δωμάτια, δυναμικότητας 46 κλινών. Το Κ3 περιλαμβάνει 23 δωμάτια, δυναμικότητας 46 κλινών. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανέρχεται σε 2.911,42τ.μ. Ομάδα 4: Αποτελείται από δύο διώροφα κτίρια (Κ1, Κ2). Το Κ1 περιλαμβάνει 23 δωμάτια, δυναμικότητας 46 κλινών. Το Κ2 περιλαμβάνει 17 δωμάτια, δυναμικότητας 34 κλινών. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανέρχεται σε 1.519,39τ.μ. Ομάδα 5: Αποτελείται από δύο διώροφα κτίρια (Κ1, Κ2). Το Κ1 περιλαμβάνει 12 δωμάτια, δυναμικότητας 24 κλινών. Το Κ2 περιλαμβάνει 23 δωμάτια, δυναμικότητας 46 κλινών. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανέρχεται σε 1.562,28τ.μ. Ομάδα 6: Αποτελείται από δύο διώροφα κτίρια (Κ1, Κ2). Το Κ1 περιλαμβάνει 20 δωμάτια, δυναμικότητας 40 κλινών. Το Κ2 περιλαμβάνει 11 δωμάτια, δυναμικότητας 22 κλινών. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανέρχεται σε 1.386,17τ.μ. Ομάδα 7: Αποτελείται από 4 κτίρια (Κ1, Κ2, Κ3, Κ4). Το Κ1 περιλαμβάνει 2 σουίτες συνολικής δυναμικότητας 10 κλινών και το Κ3 περιλαμβάνει 1 σουίτα συνολικής δυναμικότητας 5 κλινών. Η συνολική επιφάνεια που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανέρχεται σε 552,73τ.μ. Η παραπάνω περιγραφή προκύπτει από το χωροταξικό διάγραμμα της πολεοδομίας. Οι ημιυπαίθριοι χώροι καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 2.609,10 τ.μ. Επισημαίνεται ότι έχουν «τακτοποιηθεί» στα πλαίσια του Ν.4178/2013 χώροι κύριας χρήσης επιφάνειας 902,72τ.μ. και χώροι βοηθητικής χρήσης επιφάνειας 256,99τ.μ.

8 Στον υπαίθριο χώρο υπάρχουν πισίνες, μια ταβέρνα, παιδική χαρά, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι στάθμευσης. Το βασικό στοιχείο που επικρατεί στην σύνθεση του περιβάλλοντα χώρου είναι το νερό και το πράσινο, τόσο στους υπαίθριους χώρους και διασχίζουν και όλο το κεντρικό κτίριο μέχρι την πρόσοψή του. Αναλυτικά στοιχεία (τίτλοι κτήσης, τοπογραφικά διαγράμματα, κατόψεις, πολεοδομικές άδειες, σήματα ΕΟΤ, χωροταξικά και διαγράμματα κάλυψης πολεοδομίας και σχέδια ΕΟΤ) περιλαμβάνονται στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού. 1.2 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ Τα μεταφορικά μέσα της υπό ειδική εκκαθάριση εταιρείας έχουν ως ακολούθως : Α/Α ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1 FIAT DOBLO ΙΗΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ MERCEDES SPRIDER ΙΗΤ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ SETRA ΙΟΟ NISSAN NAVARA 2.5DI ΚΧΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ NISSAN ΚΧΒ MERCEDES S-35 ΙΖΝ DAIHATSU TERIOS IBX 1504 Οι αντίστοιχες άδειες κυκλοφορίας των ανωτέρω οχημάτων αναφέρονται λεπτομερώς στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού. Σημειώνεται επίσης ότι )το αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES S-35 με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΝ 1217 καθώς και το αυτοκίνητο μάρκας DAIHATSU TERIOS με αριθμό κυκλοφορίας ΙΒΧ 1504 έχουν δηλωθεί ως κλαπέντα. 1.3 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ συνολικού ύψους 7,3 εκ Ευρώ. Το ποσό των ανωτέρω απαιτήσεων προκύπτει αποκλειστικά από τα λογιστικά βιβλία της εταιρίας, κατά την ημερομηνία εγκατάστασης και διενέργειας απογραφής από τον Ειδικό Εκκαθαριστή. Αναλυτικός πίνακας των απαιτήσεων περιλαμβάνεται στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού.

9 1.4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Σύμφωνα με τα λογιστικά βιβλία της Εταιρίας εμφανίζονται συμμετοχές σε λοιπές επιχειρήσεις συνολικής λογιστικής αξίας 1,4 εκατ. περίπου και μακροπρόθεσμες απαιτήσεις κατά λοιπών επιχειρήσεων ποσού 5,0 εκατ. Σημειώνεται ότι ο Ειδικός Εκκαθαριστής δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να εντοπίσει τα σώματα των μετοχών των ανωτέρω αναφερομένων συμμετοχών καθώς και να επιβεβαιώσει τις παραπάνω απαιτήσεις.

10 1.5 ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Τα λοιπά πάγια της υπό ειδική εκκαθάριση εταιρείας συνοψίζονται ανά κατηγορία στον ακόλουθο πίνακα. Ανάλυση των κατωτέρω στοιχείων του ενεργητικού (είδος, ποσότητα) παρατίθεται στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού. Lakitira Village & Resort Lakitira Suites Helona Resort Έπιπλα δωματίων Έπιπλα δωματίων Έπιπλα δωματίων Λινά δωματίων Λινά δωματίων Λινά δωματίων Πετσέτες Πετσέτες Πετσέτες Κρεβάτια / στρώματα Κρεβάτια / στρώματα Κρεβάτια / στρώματα Λοιπός εξοπλισμός δωματίων Λοιπός εξοπλισμός δωματίων Λοιπός εξοπλισμός δωματίων Καθίσματα Καθίσματα Καθίσματα Τραπέζια Τραπέζια Τραπέζια Τηλεοράσεις Τηλεοράσεις Τηλεοράσεις Ηλεκτρονικές συσκευές Ηλεκτρονικές συσκευές Ηλεκτρονικές συσκευές Κλιματισμός Κλιματισμός Κλιματισμός Πλυντήρια Πλυντήρια Πλυντήρια Ψυγεία / καταψύκτες Ψυγεία / καταψύκτες Ψυγεία / καταψύκτες Εξοπλισμός κουζίνας Εξοπλισμός κουζίνας Εξοπλισμός κουζίνας Εξοπλισμός SPA Εξοπλισμός γυμναστηρίου Εξοπλισμός SPA Εξοπλισμός Watersports Εξοπλισμός πισίνας Εξοπλισμός γυμναστηρίου Εξοπλισμός πισίνας Εξοπλισμός μηχανοστασίου Εξοπλισμός πισίνας Εξοπλισμός μηχανοστασίου Εξοπλισμός παραλίας Εξοπλισμός μηχανοστασίου Εξοπλισμός παραλίας Έπιπλα λοιπών χώρων ξενοδοχείου Έπιπλα λοιπών χώρων ξενοδοχείου Διακόσμηση Εξοπλισμός παραλίας Έπιπλα λοιπών χώρων ξενοδοχείου Διακόσμηση Κατασκευές Διακόσμηση

11 Κατασκευές Λοιπός εξοπλισμός Κατασκευές Λοιπός εξοπλισμός Λοιπός εξοπλισμός 1.6. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Ο ενδιαφερόμενος Αγοραστής θα αναλάβει το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του - κατά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταβίβασης - απασχολούμενου εργατικού δυναμικού της υπό ειδική εκκαθάριση εταιρείας. Με δεδομένο ότι η πλειονότητα του απασχολούμενου προσωπικού αποτελείται από εποχιακά απασχολούμενους εργαζόμενους, ο ακριβής αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού θα προσδιοριστεί κατά την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης. Ανάλυση του απασχολούμενου εργατικού δυναμικού (ανά ειδικότητα, ηλικία, ύψος αποδοχών κλπ.) παρατίθεται στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ TOUR OPERATORS Η υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία διατηρεί ενεργές εμπορικές συμβάσεις συνεργασίας με Tour Operators, οι οποίες περιλαμβάνουν την συμφωνία διαθεσιμότητας δωματίων (allotment) των ξενοδοχειακών μονάδων αποκλειστικά για την περίοδο (σαιζόν) Μάιος 2018 Οκτώβριος Ανάλυση των ανωτέρω συμβάσεων και οι λοιποί εμπορικοί όροι συνεργασίας παρατίθενται στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού. Επειδή ο προγραμματισμός για την επόμενη τουριστική περίοδο είναι σε πλήρη εξέλιξη ο ενδιαφερόμενος Αγοραστής θα αναλάβει το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που απορρέουν από τις ανωτέρω αναφερόμενες συμβάσεις καθώς και από όσες νέες τυχόν υπογραφούν από τον Ειδικό Εκκαθαριστή μέχρι και την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταβίβασης,.

12 2. ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2.1. Γενικά: Ο Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 106ια παρ. 7 και 8 του Ν. 3588/2007, και τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πρόσκληση/ Προκήρυξη. Η υποβολή δεσμευτικής προσφοράς συνεπάγεται γνώση και αποδοχή όλων των όρων της παρούσας Πρόσκλησης/Προκήρυξης και του Υπομνήματος Προσφοράς. Το Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού περιγράφουν αναλυτικά τα εκπλειστηριαζόμενα στοιχεία, το εν γένει προς πώληση ενεργητικό, την επιχειρηματική δραστηριότητα της υπό ειδική εκκαθάριση εταιρείας και τις εργασιακές σχέσεις. Το Υπόμνημα Προσφοράς καθώς και όλα τα παραρτήματά του ανευρίσκονται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων (VDR) Διαδικασία και όροι: Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παρούσα διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική έγγραφη επιστολή στα γραφεία του ειδικού εκκαθαριστή, Φραγκοκλησσιάς 3α & Γρανικού, Μαρούσι, τηλ υπόψη των κυρίων Στάθη Ανδριανάκη και Γιώργου Μπουρνή (είτε με στο sandrianakis@deloitte.gr και gbournis@deloitte.gr) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής και την παραλαβή του Υπομνήματος Προσφοράς, το οποίο δύνανται να παραλάβουν μετά την υπογραφή Συμφωνητικού Εχεμύθειας με τον ειδικό εκκαθαριστή, μέσω της πρόσβασης που θα τους δοθεί στο VDR. Η επιστολή ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιέχει κατ ελάχιστο τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τον Υποψήφιο Αγοραστή : α) Σε περίπτωση που ο Υποψήφιος Αγοραστής είναι φυσικό πρόσωπο : την πλήρη και ακριβή του επωνυμία, επάγγελμα και εξειδίκευση αυτού, Α.Φ.Μ, αριθμό τηλεφώνου και φαξ, ηλεκτρονική διεύθυνση ιστοσελίδας (εάν υφίσταται), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό δελτίου ταυτότητας ή αριθμό εν ισχύ διαβατηρίου, αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. β) Σε περίπτωση που ο Υποψήφιος Αγοραστής είναι νομικό πρόσωπο:

13 πλήρη και ακριβή επωνυμία, εταιρική διεύθυνση, έδρα, αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. (ή αντίστοιχο μητρώο αλλοδαπής), Α.Φ.Μ, αριθμό τηλεφώνου και φαξ, ηλεκτρονική διεύθυνση ιστοσελίδας (εάν υφίσταται) καθώς και τα ονόματα των εκπροσώπων τους που θα χειριστούν περαιτέρω τη διαδικασία για λογαριασμό των Υποψηφίων και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου. Ο Υποψήφιος Αγοραστής υποχρεούται επιπλέον να προσκομίσει την ισχύουσα εκπροσώπηση της εταιρείας όπως αυτή προκύπτει από τη σχετική δημοσίευση στο Γ.Ε.ΜΗ. ή στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Σε περίπτωση Υποψηφίου Αγοραστή με έδρα την αλλοδαπή, ο τελευταίος υποχρεούται να προσκομίσει την εκπροσώπησή του όπως αυτή προκύπτει από αντίστοιχο επίσημο φορέα εκάστης χώρας προέλευσης. γ) Σε περίπτωση που ο Υποψήφιος Αγοραστής είναι κοινοπραξία νομικών προσώπων: i. Πλήρη και ακριβή επωνυμία της κοινοπραξίας ii. Επωνυμίες όλων των μελών της κοινοπραξίας, τη διεύθυνση της έδρας της κοινοπραξίας και των μελών της. iii. Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. (ή αντίστοιχο μητρώο αλλοδαπής), Α.Φ.Μ., αριθμό τηλεφώνου και Φαξ, ηλεκτρονική διεύθυνση ιστοσελίδας (εάν υφίσταται), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τόσο για τη κοινοπραξία όσο και για τα μέλη της καθώς και τα ονόματα των εκπροσώπων που θα χειριστούν περαιτέρω τη διαδικασία για λογαριασμό της κοινοπραξίας. Στους Υποψήφιους Αγοραστές θα επιτραπεί, με δική τους επιμέλεια, μέσα, δαπάνες και ειδικευμένο προσωπικό, η διεξαγωγή ελέγχου σχετικά με τα πωλούμενα στοιχεία της υπό ειδική διαχείριση εταιρίας Δεσμευτικές προσφορές: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να υποβάλουν έγγραφη σφραγισμένη δεσμευτική προσφορά μέχρι την 15 η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα ενώπιον του ειδικού εκκαθαριστή, στα γραφεία της υπό ειδικής εκκαθάριση εταιρείας που βρίσκονται επί της οδού Ηρώδου Αττικού 7, στην Κηφισιά Αττικής. Οι προσφορές θα πρέπει να είναι στην Ελληνική Γλώσσα και θα πρέπει να αναγράφουν ρητώς το προσφερόμενο τίμημα.

14 Οι ενδιαφερόμενοι Αγοραστές θα πρέπει να μνημονεύσουν στην προσφορά τους ότι είναι πλήρως ενημερωμένοι για την πραγματική και νομική κατάσταση των υπό εκπλειστηρίαση περιουσιακών στοιχείων. Η Δεσμευτική Προσφορά πρέπει να είναι απαλλαγμένη από οποιαδήποτε αίρεση ή επιφύλαξη. Ουσιαστική και απαραίτητη προϋπόθεση της προσφοράς είναι να αναγράφεται σε αυτήν η ρητή δέσμευση του συμμετέχοντος ότι : α) θα καταβάλλει τοις απολύτου μετρητοίς το σύνολο του τιμήματος, με την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης των υπό εκπλειστηρίαση στοιχείων του ενεργητικού, όταν κληθεί προς τούτο από τον ειδικό εκκαθαριστή. β) αναλαμβάνει ανεπιφύλακτα το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του εργατικού δυναμικού που θα απασχολείται στην υπό εκκαθάριση εταιρεία κατά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταβίβασης του ενεργητικού. γ) αναλαμβάνει ανεπιφύλακτα το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που απορρέει από τις συμβάσεις με τους Tour Operators κατά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταβίβασης του ενεργητικού. Σχετικό υπόδειγμα της ανωτέρω έγγραφης δεσμευτικής προσφοράς θα υπάρχει διαθέσιμο στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού Εγγυητική Επιστολή: Κάθε δεσμευτική προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται επί ποινή ακυρότητάς της, από Εγγυητική Επιστολή (συντεταγμένη είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα), ποσού ίσου με τουλάχιστον 30% επί του προσφερόμενου τιμήματος, νομίμως λειτουργούντος χρηματοπιστωτικού ιδρύματος σε χώρα μέλος του της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (O.E.C.D), ισχύος μέχρι την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης κατ άρθρο 106ια παρ. 8 με περιεχόμενο που θα προσδιορίζεται στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού. Σε περίπτωση μη προσέλευσης για την υπογραφή της Σύμβασης Μεταβίβασης, η δοθείσα εγγυητική επιστολή καταπίπτει υπέρ της υπό Ειδικής Εκκαθάρισης εταιρείας. Η/Οι Εγγυητική/ές επιστολή/ές των δύο πρώτων πλειοδοτών θα επιστραφεί/ούν με την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης, ενώ στους λοιπούς μειοδότες θα επιστραφούν μετά την αποσφράγιση των προσφορών.

15 2.5. Τρόπος υποβολής: Οι προσφορές μαζί με τις Εγγυητικές Επιστολές πρέπει να υποβάλλονται μέσα σε σφραγισμένο αδιαφανή φάκελο. Η υποβολή των προσφορών θα γίνεται αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο με ειδικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο ή, σε περίπτωση εταιρείας, από νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο δυνάμει απόφασης του αρμοδίου διοικητικού της οργάνου Πώληση ενεργητικού - Ευθύνη ειδικού εκκαθαριστή: Το ενεργητικό της «ΛΑΚΙΤΙΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» πωλείται και μεταβιβάζεται "όπως είναι και ευρίσκεται ", δηλαδή στην πραγματική και νομική κατάσταση και στον τόπο όπου τα στοιχεία του ενεργητικού θα ευρίσκονται κατά την ημερομηνία υπογραφής της συμβάσεως πωλήσεως. Η υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία και οι εκκαθαριστές αυτής δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν ανακρίβεια ή παράλειψη του παρόντος, του Υπομνήματος Προσφοράς καθώς και για τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματα των μεταβιβαζόμενων περιουσιακών στοιχείων. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα πρέπει να διεξάγουν τη δική τους αξιολόγηση και έρευνα και τον δικό τους νομικό, λογιστικό, φορολογικό και τεχνικό έλεγχο για τα περιουσιακά στοιχεία που περιγράφονται στην παρούσα και στο Υπόμνημα Προσφοράς και τα παραρτήματα αυτού, καθώς και για το νομικό, πολεοδομικό και πραγματικό τους καθεστώς, με τη βοήθεια των νομικών, φορολογικών και τεχνικών συμβούλων τους Αποσφράγιση προσφορών: Η αποσφράγιση των προσφορών, θα γίνει από τον προαναφερόμενο ειδικό εκκαθαριστή, στις 15 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, ενώπιον του Ειδικού Εκκαθαριστή, στα γραφεία της υπό ειδικής εκκαθάριση εταιρείας (άρθρο 106ια παρ. 7) που βρίσκονται επί της οδού Ηρώδου Αττικού 7, στην Κηφισιά Αττικής και ενώπιον της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα ή/και Αικατερίνης Οικονόμου του Κωνσταντίνου η οποία θα συντάξει και το σχετικό πρακτικό. Κατά την αποσφράγιση των προσφορών δικαιούνται να παραστούν και να υπογράψουν τη σχετική έκθεση αποσφράγισης, που θα συνταχθεί, όσοι θα έχουν υποβάλει εμπρόθεσμη δεσμευτική προσφορά. Μετά τη σύμφωνα με την παρούσα Πρόσκληση λήξη της διαδικασίας υποβολής και αποσφράγισης των προσφορών θα ακολουθήσει η συγκριτική εκτίμηση των προσφορών και η

16 σύνταξη από τον Ειδικό Εκκαθαριστή σχετικής έκθεσης στην οποία προτείνει τη σειρά των προσφορών, την αποδοχή της συμφερότερης και την κατακύρωση του διαγωνισμού. Η έκθεση θα κοινοποιηθεί σε όσους κατέθεσαν νόμιμα προσφορές και θα υποβληθεί στο πτωχευτικό δικαστήριο μαζί με σχετική αίτηση αποδοχής. Στη συνέχεια θα ακολουθηθεί η διαδικασία όπως ορίζεται από την παράγραφο 8 του άρθρου 106 ια Όλα τα έξοδα και οι δαπάνες πάσης φύσεως για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, τη μεταβίβαση και κάθε άλλη πράξη που προβλέπεται για την πραγμάτωση και ολοκλήρωση της μεταβίβασης (περιλαμβανομένων, ενδεικτικώς, των αμοιβών και δικαιωμάτων συμβολαιογράφου, δικηγόρου, δικαστικού επιμελητή, υποθηκοφυλάκων, Φ.Π.Α. και άλλων τυχόν φόρων κ.λ.π.), βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους ενδιαφερομένους αγοραστές και τον πλειοδότη αντίστοιχα Η υποβολή γραπτής δεσμευτικής προσφοράς δεν δημιουργεί δικαίωμα κατακύρωσης για την πώληση. H σύμβαση μεταβίβασης, μετά την επικύρωση του πλειοδότη από το αρμόδιο δικαστήριο σύμφωνα με το άρθρο 106ια παρ. 8 θα υπογραφεί ενώπιον της Συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα ή/και Αικατερίνης Οικονόμου του Κωνσταντίνου. Η διενέργεια του διαγωνισμού, καθώς και η σύμβαση πώλησης των περιουσιακών στοιχείων διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Σημειώνεται ότι, αν ο Αγοραστής είναι φυσικό η νομικό πρόσωπο με ιθαγένεια ή έδρα εκτός των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών, υποχρεούται κατά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταβίβασης να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια τέλεσης δικαιοπραξίας σε παραμεθόριες περιοχές σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 1892/1990, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 114 του Ν. 3978/2011. Για επισκέψεις στα ξενοδοχεία καθώς και για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη Διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της παραλαβής του Συμφωνητικού Εχεμύθειας και του Υπομνήματος Προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους ακόλουθους εκπροσώπους του ειδικού εκκαθαριστή: Στάθη Ανδριανάκη ή/και Γιώργου

17 Μπουρνή, τηλ.: , fax: , / Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού, Μαρούσι , Αθήνα. ΑΘΗΝΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Ο ΠΡΟΣΚΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ «DELOITTE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ»

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 5* 120 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (ΠΕΡΙΛΗΨΗ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 5* 120 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (ΠΕΡΙΛΗΨΗ) ΜΜΜΜΜΜ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 5* 120 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (ΠΕΡΙΛΗΨΗ) 1 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Η

Διαβάστε περισσότερα

PROBANK LEASING ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤOY

PROBANK LEASING ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤOY PROBANK LEASING ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤOY Η ανώνυμος εταιρεία με τη επωνυμία «PROBANK LEASING ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (στο εξής PROBANK

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 4/

ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 4/ ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 4/18-6-2019 Η ανώνυμος εταιρεία με τη επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (στο εξής ΕΘΝΙΚΗ LEASING), διενεργεί Δημόσιο Διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Α. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε.» (Α.Φ.Μ. 094030317

Διαβάστε περισσότερα

PROBANK LEASING AE ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 4/

PROBANK LEASING AE ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 4/ PROBANK LEASING AE ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 4/2-10-2019 Η ανώνυμος εταιρεία με τη επωνυμία «PROBANK LEASING ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (στο εξής PROBANK LEASING), διενεργεί Δημόσιο Διαγωνισμό με κλειστές

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πώλησης ακινήτων 18/10/2015

Προκήρυξη πώλησης ακινήτων 18/10/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Η «Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS AE» γνωστοποιεί ότι δέχεται μέχρι τη Δευτέρα 16/11/2015 και ώρα 14.00 σφραγισμένες προσφορές για την πώληση των ακολούθων ακινήτων ιδιοκτησίας της,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 6/ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 6/ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 6/2-10-2019 Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι ενδιαφέρεται να πωλήσει τα παρακάτω περιγραφόμενα επαγγελματικά ακίνητα ιδιοκτησίας της. Για το σκοπό αυτό πρόκειται να διενεργήσει δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Εκπροσώπου. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Στοιχεία Εκπροσώπου. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Τ.Κ. ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. 4. Περιγραφή του αντικειμένου της σύμβασης παροχής υπηρεσίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. 4. Περιγραφή του αντικειμένου της σύμβασης παροχής υπηρεσίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Καραολή & Δημητρίου 80-Πειραιάς Διεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών Τηλ.: 210-41 42 091 210 41 42 241 Fax: 210-41 42 469 Πειραιάς, 20-04-2010 Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Η ανώνυμος εταιρεία με τη επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ ανώνυμος εταιρία χρηματοδοτικών μισθώσεων (στο εξής η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

PROBANK LEASING AE. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

PROBANK LEASING AE. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ PROBANK LEASING AE. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4/2-10-2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Η PROBANK LEASING Α.Ε. γνωστοποιεί ότι ενδιαφέρεται να πωλήσει τα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Η «Τράπεζα Eurobank Ergasias AE» γνωστοποιεί ότι δέχεται σφραγισμένες προσφορές για την πώληση ακινήτων, ιδιοκτησίας της. Για τον σκοπό αυτό δημοσιεύονται στον Τύπο ανακοινώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΘΝΙ 17PROC006125173 2017-05-02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ. 13122 Πληροφορίες: Γεώργιος Νικηφόρος Τηλ. 213 2015276, φαξ 213 2015348 ekaprom@eka-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

Β) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Β) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «INTERNATIONAL LIFE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΥΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης Των ανωνύμων εταιρειών > και

Διαβάστε περισσότερα

Δωμάτια μιας κλίνης με ατομικό λουτρό, παροχή θερμού ύδατος, κλιματισμό και πρωινό

Δωμάτια μιας κλίνης με ατομικό λουτρό, παροχή θερμού ύδατος, κλιματισμό και πρωινό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Γ Ι Α Τ Η Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η Κ Λ Ι Ν Ω Ν Σ Ε Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Α Κ Α Τ Α Λ Υ Μ Α Τ Α ΠΡΟΣ Τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας Την Επιτροπή διενέργειας ανοικτού

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινήσεις και απαντήσεις

Διευκρινήσεις και απαντήσεις Διευκρινήσεις και απαντήσεις Ε. Μετά την είσοδό μου στον ιστότοπο ως Μέλος και κατά την προσπάθεια ηλεκτρονικής υποβολής της σχετικής "Αίτησης Συμμετοχής στον Διαγωνισμό", εμφανίσθηκε στη Φόρμα Αποστολής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1151 23 Ιανουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 83 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. απόφ. 3465/80/12-12-2017 Σύσταση αυτοτελών οριζόντιων ιδιοκτησιών οικισμού Άνω

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών της Τ.Α. 2. Τον νόμο 2503/30.5.1997 άρθρο 13 παρ. 1 & 2. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Τράπεζα Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση. Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ΣΥΝ.Π.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση

Πανελλήνια Τράπεζα Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση. Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ΣΥΝ.Π.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση 2.11.2017 Θέμα: Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την Παροχή Υπηρεσιών Ασφάλισης σε Πάγια Κινητού Εξοπλισμού Ιδιοκτησίας των ιδρυμάτων υπό Εκκαθάριση του Ενιαίου Ειδικού Εκκαθαριστή PQH. Αξιότιμοι κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη 14-10-2015 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 15935 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά των άρθρων 7 & 9 του ΕΚΠΟΤΑ ήτοι:

Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά των άρθρων 7 & 9 του ΕΚΠΟΤΑ ήτοι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :Ακτή Κουντουριώτη 7,Κως Ταχ. Κώδικας :85300 Πληροφορίες :Μαρία

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α)Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν κλειστό φάκελο προσφοράς με τα εξής στοιχεία και δικαιολογητικά:

Β. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α)Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν κλειστό φάκελο προσφοράς με τα εξής στοιχεία και δικαιολογητικά: Β. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Α)Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν κλειστό φάκελο προσφοράς με τα εξής στοιχεία και δικαιολογητικά: 1. Πίνακα με συμπληρωμένα τα ακόλουθα στοιχεία: 1 Όνομα-Επώνυμο/Επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757 Prom5@kat-hosp.gr Κηφισιά, 02/05/2017 Αριθ.Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

νοτιοανατολικά με την οδό Κ. Καρτάλη, βορειοανατολικά με τη με στοιχεία Ρ.9 θέση

νοτιοανατολικά με την οδό Κ. Καρτάλη, βορειοανατολικά με τη με στοιχεία Ρ.9 θέση ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ 20 ΚΕΝΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘMΕΥΣΗΣ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ) ΣΤΗΝ ΣΥMΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ - ΚΑΡΤΑΛΗ 1 ΚΑΙ ΙΑΣΩΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΣΤΟ Ο.Τ.251 (σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Χαϊδάρι, 3.02.2015 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Αρ. Πρωτ.: 2852 Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών & Ανάπτυξης Τμήμα Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Στρ. Καραϊσκάκη & Επαύλεως Τηλέφωνο: 213-2047330

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Αικατερίνη Μπουμπουρή Τηλ. 213 2086333, φαξ 213 2086757 prom2@kat-hosp.gr Κηφισιά, 13-07-2016 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΓΟΜΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 3.700,00 με ΦΠΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΓΟΜΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 3.700,00 με ΦΠΑ Κηφισιά, 30-01-2015 Αριθ. πρωτ. 1795/06-02-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Αικατερίνη Μπουμπουρή Τηλ. 213 2086333, φαξ 213

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ. 13122 Πληροφορίες: Επιτροπάκης Γεώργιος Τηλ. 213 2015353, φαξ 213 2015348 ekaprom1@eka-hosp.gr ΙΛΙΟΝ, 11-05-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 99 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ 1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : To τοπογραφικό διάγραμμα της δεύτερης αρχιτεκτονικής μελέτης ταυτίζεται με αυτό της πρώτης αρχιτεκτονικής μελέτης εφόσον και οι δυο μελέτες εχουν γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ζάκυνθος, 06/07/2018 Αρ. Πρωτ: 1463 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2018». Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 89-1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. Η πρόσοψη του οικοπέδου βρίσκεται επί της οδού Κρουσόβου, ενώ το οικόπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αρ. πρωτ. 7807

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αρ. πρωτ. 7807 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος 22-5 -2018 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αρ. πρωτ. 7807 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΣΙΟΥ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία αποστολής για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Ε.Ε. ΑΠΟΦΑΣΗ

Ημερομηνία αποστολής για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Ε.Ε. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Χανιά: 09-09-2009 Αρ. Πρωτ.: 8596 ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ (Περιγράφεται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α') ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κηφισιά 12/02/2016 Αριθ. πρωτ. 2265/16-02-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Ελένη Χαρλαύτη Τηλ. 213 2086633 φαξ 213 2086757 Prom12@kat-hosp.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ.13122 Πληροφορίες: Επιτροπάκης Γεώργιος Τηλ. 213 2015353, FAX: 213 2015348 ekaprom1@eka-hosp.gr ΙΛΙΟΝ, 14-07-2016

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ALPHA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ προς τους κ.κ Μετόχους της Εταιρίας ALPHA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Για την Εταιρική χρήση που έληξε την 31 η Δεκεμβρίου 2016 (διαχείριση από 1 η Ιανουαρίου έως 31 η Δεκεμβρίου 2016)

Διαβάστε περισσότερα

Ακίνητη περιουσία στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Μαρκόπουλου (τέως Δήμου Κρωπίας) Αττικής στη θέση Γκουρέζι Νταγλά

Ακίνητη περιουσία στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Μαρκόπουλου (τέως Δήμου Κρωπίας) Αττικής στη θέση Γκουρέζι Νταγλά ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε.» (Α.Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 09-11-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 000002 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 210-2517292, 2131311568-9 - FAX:210-2517292 ΟΝΟΜΑ:.

Διαβάστε περισσότερα

+ Άγιος Νικόλαος Αριθµ. Πρωτ. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

+ Άγιος Νικόλαος Αριθµ. Πρωτ. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ + Άγιος Νικόλαος Αριθµ. Πρωτ. : : 26-10-2016 15954 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πληρ.: Κασλή Μαρία Τηλ.: 28413-40120 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 16/02/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.:25169 ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΑΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 16/02/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.:25169 ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 16/02/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.:25169 ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΑΑ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 10/03/2011, Πέμπτη, 11:00 πμ

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 ΓΕ.ΜΗ. 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Αθήνα, 02/08/2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Αθήνα, 02/08/2016 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΔΑΜ: 16PROC004885960 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΔΑ: ΨΒ314691ΩΓ-7ΤΓ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Αθήνα, 02/08/2016 ΧΗΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ.Πρωτ. Γ99/ΠΟΥ/35/3088 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΔΙΑΓ/ΣΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη 21-04-2016 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 5348 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 29/4/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 29/4/2018 Η «Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS AE» γνωστοποιεί ότι δέχεται, μέχρι την Δευτέρα 04/06/2018 και ώρα 14:00, σφραγισμένες προσφορές για την πώληση των ακολούθων ακινήτων ιδιοκτησίας της: Ακίνητα εντός Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) Αιγιαλείας 52 151 25 Μαρούσι Αττικής Αθήνα, 04/03/2015 Αριθμ. Πρωτ.: 61 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΓΕΝΙΚΑ 2 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΣΤΟΧΟΙ ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

1 ΓΕΝΙΚΑ 2 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΣΤΟΧΟΙ ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ 1 Ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

majestic insight in living

majestic insight in living Ψυχικό Πρεσβεία ή Ιδιωτική Κατοικία ή Συγκρότημα Κατοικιών (Υπό κατασκευή) Κτίσμα 1800 μ2 σε οικόπεδο 1300μ2 Μοναδική θέση στην καλύτερη περιοχή του Ψυχικού Κορυφαία Αρχιτεκτονική Σχεδίαση από τον Αλέξανδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 210-2517292, 2131311568-9, 2131311572, 2131311604

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ (ΠΔ 67/ )

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ (ΠΔ 67/ ) ISSN: 1005-5634 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ- ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 53, 10431 ΑΘΗΝΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Κ.Ο.Μ.Μ. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Αρ.Μ.Α.Ε.16385/72/Β/88/1 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Α.Κ.Ο.Μ.Μ. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Αρ.Μ.Α.Ε.16385/72/Β/88/1 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Α.Κ.Ο.Μ.Μ. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Αρ.Μ.Α.Ε.16385/72/Β/88/1 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 21837150000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 1 Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού

Διαβάστε περισσότερα

Εκθέτει σε εκποίηση: Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Εκθέτει σε εκποίηση: Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Διακήρυξη για την έκθεση σε εκποίηση οικοπέδου του Ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ _ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ,ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ 210 9281600

Διαβάστε περισσότερα

ή μέσω

ή μέσω Α θ ή ν α, 23. 0 5. 2 0 1 7 Α ρ ι θ μ. Π ρ ω τ. 3 9 5 3 «Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Τ H Ν Ε Κ Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η Α Κ Ι Ν Η Τ Ω Ν Ε Τ Α Δ Α. Ε. ΣΤΟ Ν Ο Μ Ο Κ Α Β Α Λ

Διαβάστε περισσότερα

το αργότερο έως τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.

το αργότερο έως τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α θ ή ν α, 1 3 Ο κ τ ω β ρ ί ο υ 2 0 1 7 Α ρ ι θ μ. Π ρ ω τ. 5 5 3 5 «Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Τ H Ν Ε Κ Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η Α Κ Ι Ν Η Τ Ω Ν Ε Τ Α Δ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:φ.6στ/13833 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 6/2015 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου 50 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Ισµήνη Μαρτίνη Τηλ. 213 2086517, φαξ 213-2086757/670 Prom4@kat-hosp.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Η Σ Τ Ρ Α Π Ε Ζ Α Σ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., με την υπ αριθ. 208/15.6.2016 ανακοίνωσή της που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Επαναληπτική

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Επαναληπτική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Άστρος 15/07/ 2014 Δ Η Μ Ο Σ Β Ο Ρ Ε Ι Α Σ Κ Υ Ν Ο Υ Ρ Ι Α Σ Δ / ν σ η : Δ ι ο ι κ η τ ι κ ώ ν & Ο ι κ ο ν ο μ ι - κ ώ ν Υ π η ρ ε σ ι ώ ν Τ μ ή μ α : Ο ι κ

Διαβάστε περισσότερα

Γιαννιτσά Αρ. πρωτ. Λ2/οικ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ H ΑΡΙΘΜΟΣ 34/2012

Γιαννιτσά Αρ. πρωτ. Λ2/οικ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ H ΑΡΙΘΜΟΣ 34/2012 + ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΤΕΡΜΑ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΛΕΝΗ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382350522

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ / ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ / ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ / ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 18.7.2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ www.e-publicrealestate.gr ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Συνεδρίαση της 25 ης Ιουλίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Συνεδρίαση της 25 ης Ιουλίου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Συνεδρίαση της 25 ης Ιουλίου 2016 Στην Κέρκυρα σήμερα 25 Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία Φιλοξένια Ανώνυμη Ξενοδοχειακή

Διαβάστε περισσότερα

Αναγγελία Μετατροπής Διενέργειας Πλειστηριασμού σε Ηλεκτρονικό κατόπιν της με αριθμό 34310/ πράξης μου.

Αναγγελία Μετατροπής Διενέργειας Πλειστηριασμού σε Ηλεκτρονικό κατόπιν της με αριθμό 34310/ πράξης μου. Αναγγελία Μετατροπής Διενέργειας Πλειστηριασμού σε Ηλεκτρονικό κατόπιν της με αριθμό 34310/13-12-2017 πράξης μου. Ο επί του πλειστηρισμού υπάλληλος Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντίνου αναγγέλω τη μετατροπή διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Πρότυπο Κόστος Επενδυτικών Έργων Ν. 4399/2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Πρότυπο Κόστος Επενδυτικών Έργων Ν. 4399/2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Πρότυπο Κόστος Επενδυτικών Έργων Ν. 4399/2016 Ιούνιος 2017 1 ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ Μία προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη αξιολόγηση των επενδυτικών

Διαβάστε περισσότερα

ή μέσω

ή μέσω Α θ ή ν α, 11.07. 2 0 1 7 Α ρ ι θ μ. Π ρ ω τ. 5 5 3 5 «Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Τ H Ν Ε Κ Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η Α Κ Ι Ν Η Τ Ω Ν Ε Τ Α Δ Α. Ε. ΣΤΟ Ν Ο Μ Ο Χ Α Λ Κ Ι Δ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ Των ανωνύμων εταιρειών ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Μ.Ε.Τ.Β.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΟΓΚΟΥ (PTZ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΩ GPRS 2G/3G/4G» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ13/122016 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:143373-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης 2018/S

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαλάνδρι 03 / 12 / 2018 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ Τμήμα: Εσόδων Αρ. Απόφασης 1908 Αγ. Γεωργίου 30 και Αριστείδου Τ.Κ. 15234 Χαλάνδρι Αρμόδια: Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τον Ειδικό Φόρο Ακινήτων (Ε.Φ.Α.) Νομικών Προσώπων

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τον Ειδικό Φόρο Ακινήτων (Ε.Φ.Α.) Νομικών Προσώπων Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τον Ειδικό Φόρο Ακινήτων (Ε.Φ.Α.) Νομικών Προσώπων 1. Ποιο θεσμικό πλαίσιο διέπει την επιβολή Ειδικού φόρου επί των ακινήτων Ε.Φ.Α Με τις διατάξεις του άρθρου 57 του ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ»

ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ» Μαρούσι, 29-8-2013 ΑΠ.: 700/7 ΑΠΟΦΑΣΗ Επικύρωση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για την Αποδοχή του Δικαιολογητικού Συμμετοχής της Εταιρείας με την επωνυμία «MAZARS ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

1.5 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

1.5 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 1.5 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 1. Γενικά 1.1. Τίτλοι ιδιοκτησίας. Αυθαίρετα. Στις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων αναγράφονται όλα τα εμπράγματα δικαιώματα πλήρους ή ψιλής

Διαβάστε περισσότερα

Δαδιά, 29 Οκτωβρίου 2014 Α.Π. 1030

Δαδιά, 29 Οκτωβρίου 2014 Α.Π. 1030 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΔΑΔΙΑΣ ΛΕΥΚΙΜΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Τ.Θ. 1413 Τ.Κ. 68400, Δαδιά Πληροφορίες: Σταύρος Τσιαντικούδης Τηλ.: 2554032202 Φαξ: 2554032248 E-mail: info@dadia-np.gr Url: www.dadia-np.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 73, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8 Ν. 4307/2014

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 73, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8 Ν. 4307/2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «SKL-ΑΦΟΙ ΣΚΛΑΠΑΝΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Αρ. ΓΕΜΗ 13376717000 και ΑΦΜ 094084184) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1045/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΩΔ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε05 & E06)

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 9.780,00 με ΦΠΑ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 9.780,00 με ΦΠΑ Κηφισιά, 31-01-2017 Αριθ. πρωτ. 1522/01-02-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αλεξάνδρα Διαμαντοπούλου Τηλ. 213 2086657, φαξ 213

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα υποψηφίων επενδυτών

Ερωτήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα υποψηφίων επενδυτών Ερωτήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα υποψηφίων επενδυτών 17-7-2019 1) Ερώτηση: Σε ότι αφορά προβλέψεις για την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στις κάτωθι περιπτώσεις: σε δύο Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες. Οφείλουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»,

ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της Ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΚΡΙ ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στις Σέρρες (3 ο χλμ ΕΟ Σερρών Δράμας), με αρ. Μ.Α.Ε. 30276/06/Β/93/12

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Προς: Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ Γρηγόρη Αυξεντίου 8 1096 Λευκωσία ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟΔΟΤΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ: 58231004000 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Διεύθυνση Προμηθειών Τμήμα : Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών Πληρ. : Ε. Κουρλιά Τηλέφωνο : 210-45.50.192 Πειραιάς 08/02/10 Διακήρυξη - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για

Διαβάστε περισσότερα

PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 Το οικόπεδο 1 είναι 935,12m 2 και αποτελείται από μία πολυκατοικία με υπόγειο, ισόγειο και ένα όροφο. Το σύνολο των διαμερισμάτων της είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τα Διοικητικά Συμβούλια των συμβαλλομένων εταιριών κατά τις

Τα Διοικητικά Συμβούλια των συμβαλλομένων εταιριών κατά τις ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Ε. ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ «Ε. ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.Ε.» Στο Ρέθυμνο, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ.13122 Πληροφορίες: Νικηφόρος Γεώργιος Τηλ. 2132015276-353, FAX: 213 2015348 ekaprom@eka-hosp.gr ΙΛΙΟΝ, 06-02-2017 Αριθ. πρωτ.: 664 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 1 ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Συνολική Πίστωση 19.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 1 ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Συνολική Πίστωση 19. Κηφισιά, 12-02-2015 Αριθ. πρωτ. 2967/02-03-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ Των εταιρειών «ΧΑΛΚΟΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ» και «ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 08/06/2015 ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 45417 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ» 1190 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑ 28/04/15 Αριθμ. Πρωτ.: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ» προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 03/04/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 03/04/2016 Η «Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS AE» γνωστοποιεί ότι δέχεται, μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 14.00, σφραγισμένες προσφορές για την πώληση των ακολούθων ακινήτων ιδιοκτησίας της: Ακίνητα εντός Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:152940 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια εκτυπώσεις διαφημιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Εντολή: αγορά ακινήτου στο (τοποθεσία)

Εντολή: αγορά ακινήτου στο (τοποθεσία) Εντολή: αγορά ακινήτου στο (τοποθεσία) Σύνοψη Αναφορικά με την υπόθεση που μας ανατέθηκε από τον εντολέα μας (όνομα) του (όνομα πατρός) και της (όνομα μητρός) σχετικά με την αγορά ακινήτου στην θέση (τοποθεσία)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης για τα Η/Ζ της Πανεπιστημιούπολης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης για τα Η/Ζ της Πανεπιστημιούπολης» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 15/11/2017 Αρ. Πρωτ.: 538/2580/34684 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996612 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 4.000,00 με ΦΠΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Πίστωση 4.000,00 με ΦΠΑ Κηφισιά, 06-02-2015 Αριθ. πρωτ.1971/09-02-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757

Διαβάστε περισσότερα