T5 Electro Command T5.100 I T5.110 I T5.120

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "T5 Electro Command T5.100 I T5.110 I T5.120"

Transcript

1 T5 Electro Command T5.100 I T5.110 I T5.120

2 02 ΣΕΙΡΑ T5 ELECTRO COMMAND

3 03 Μια νέα γενιά τρακτέρ για τους αγρότες που εστιάζουν στο μέλλον. Το νέο T5 Electro Command έχει επαναπροσδιορίσει την τελειότητα για τους αγρότες κτηνοτροφικών και γαλακτοκομικών μονάδων αλλά και τους αγρότες που ασχολούνται με διαφορετικές καλλιέργειες. Το νέο T5 Electro Command είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης διαβούλευσης με τους πελάτες, που σημαίνει ότι μπορείτε να το επιλέξετε γνωρίζοντας με ασφάλεια ότι είναι κατάλληλο για τις δουλειές σας. Γιατί; Επειδή αγρότες σαν κι εσάς έχουν ασχοληθεί με την εξέλιξή του. T5 Electro Command. Κατασκευασμένο με στόχο την ευελιξία. Η New Holland γνωρίζει ότι το T5 Electro Command θα χρησιμοποιείται σε ευρεία γκάμα εφαρμογών, έτσι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να είναι ευέλικτο. Βρίσκεται στο στοιχείο του στο χωράφι, στον δρόμο, στο υπόστεγο ή στην αυλή και μπορεί χωρίς κόπο να ανταπεξέλθει σε μεταφορές, καθώς και σε εφαρμογές με δυναμοδότη (PTO), οπίσθιο υδραυλικό ή ακόμη και σε αστικές και κηπευτικές εφαρμογές. Το κιβώτιο ταχυτήτων Electro Command σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζετε εύκολα και με ακρίβεια την ταχύτητά σας ανάλογα με την εργασία. ιαθέτοντας στον πλούσιο εξοπλισμό του μια ολοκληρωμένη σειρά σχέσεων δυναμοδότη (PTO), παράθυρο οροφής υψηλής ορατότητας, καθώς και εμπρόσθια και οπίσθια μπράτσα ανύψωσης, αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη στις αγροτικές εργασίες σας. Μοντέλο με Ονομαστική Μεταξόνιο Βάρος Electro Command ισχύς hp χιλ. κιλά T T T Σειρά T5 Electro Command: 3 μοντέλα πολυάριθμες εφαρμογές Τα τρία μοντέλα της νέας σειράς T5 Electro Command έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ιδανική κατανομή ισχύος σε όλη τη σειρά. Το μοντέλο T5.100 αποδίδει 99 ίππους, οι οποίοι φτάνουν έως τους 117 ίππους στο κορυφαίο μοντέλο της σειράς T Το σύνολο εμπεριέχεται σε ένα συμπαγές πακέτο με υψηλή αναλογία ισχύος προς βάρος, που σημαίνει ότι το T5.120 αποδίδει εντυπωσιακά και προσφέρει εξαιρετική ευελιξία.

4 04 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Το νέο T5 Electro Command. Οι πολλαπλές εργασίες γίνονται ευκολότερες. Το νέο T5 Electro Command συμβάλλει στον ορισμό της σύγχρονης γεωργίας για τους αγρότες κτηνοτροφικών μονάδων, γαλακτοκομικών μονάδων και τους αγρότες διαφόρων καλλιεργειών. Το στυλ της New Holland που τραβάει τα βλέμματα περιλαμβάνει τα στοιχεία σχεδιασμού που θα προσδοκούσατε από ένα τρακτέρ T6 ή T7. Με τα χαρακτηριστικά γατίσια φώτα, τα φώτα LED με την εταιρική υπογραφή της New Holland και τους επιθετικούς αεραγωγούς με μορφή βράγχιων ψαριού στο καπό, το Τ5 θα τραβήξει την προσοχή. Οι συνολικά συμπαγείς διαστάσεις του τρακτέρ και η υψηλή αναλογία ισχύος προς βάρος, προσφέρουν στο T5 όλες τις ζητούμενες επιλογές. Κορυφαία άνεση. Για πρώτη φορά στη σειρά T5 Electro Command, μπορείτε να απολαύσετε την καταξιωμένη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα Terraglide της New Holland, η οποία εξασφαλίζει απαλή και ομαλή οδήγηση ακόμη και στα πιο ανώμαλα εδάφη. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride θα έχετε ανακαλύψει το κλειδί της άνεσης στη γεωργία. Εξαιρετική απόδοση. Οι συμπαγείς διαστάσεις του T5 Electro Command συνδυάζονται με τον πολύ αποδοτικό κινητήρα F5C της FPT Industrial με τεχνολογία ECOBlue Compact HI-eSCR για συμμόρφωση με το πρότυπο Tier 4B. Προσφέρει αυξημένη απόδοση και έως 24% περισσότερο απόθεμα ροπής για ακόμη μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Εξαιρετική ευελιξία. Ο νέος εμπρόσθιος φορτωτής με το φαρδύ πλαίσιο προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, ακόμη και με τα πιο μεγάλα φορτία στη μέγιστη έκταση. Ο νέος λεβιές χειρισμού (joystick) εντός της καμπίνας διαθέτει χειριστήρια κιβωτίου ταχυτήτων για εύκολα ανεβάσματα και κατεβάσματα σχέσεων. Όλα σε ένα συμπαγές πακέτο. Τόσο τα στάνταρ μοντέλα, όσο και αυτά με ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride προσφέρουν το ίδιο χαμηλό ολικό ύψος των 2,6 μ. Αυξημένη παραγωγικότητα. Το νέο πακέτο φωτισμού LED κάνει τη νύχτα μέρα, για απρόσκοπτη εργασία όλο το εικοσιτετράωρο. Η νέα επιλογή δυναμοδότη (PTO) 1000 ECO θα απογειώσει την παραγωγικότητά σας και θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Το εντελώς νέο πακέτο IntelliSteer lite προσφέρει τέλεια υποβοηθούμενη καθοδήγηση με μία οθόνη. Νέο επιθετικό στυλ Φώτα LED με εταιρική υπογραφή New Holland Κινητήρας Tier 4B με ECOBlue Compact HI-eSCR, με έως 117 ίππους μέγιστη ισχύ Εμπρόσθια μπράτσα ανύψωσης πολλαπλών λειτουργιών και δυναμοδότης Εμπρόσθια ανάρτηση Terraglide

5 05 Συμβατότητα ISOBUS Κατ. ΙΙ Παράθυρο οροφής Επιλογή 8 προβολέων εργασίας LED Σύστημα καθοδήγησης IntelliSteer lite Προηγμένες επιλογές καθίσματος Νέος σχεδιασμός βαλβίδων εξωτερικών εργασιών Ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride με διατήρηση του στάνταρ ύψους του τρακτέρ Οπίσθια μπράτσα ανύψωσης αυξημένης απόδοσης Εργοστασιακά εγκατεστημένοι βραχίονες φορτωτή

6 06 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ Μια νέα οπτική άνεσης καμπίνας. Η καμπίνα πολυτελείας VisionView έχει σχεδιαστεί γύρω από εσάς για να προσφέρει κορυφαία άνεση στον χειριστή. Η ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις είναι εγγυημένη. Πάντα. Έχετε πάντα στα μάτια σας τα παρελκόμενα που εξέχουν χάρη στα κυρτά και ανοιγόμενα πλευρικά παράθυρα. Καταπολεμήστε τους εφιάλτες σύμπλεξης παρελκομένου: το μεγάλο οπίσθιο παρμπρίζ εγγυάται πλήρη ορατότητα του υδραυλικού. Η αλλαγή θέσης της εξάτμισης σας προσθέτει ορατότητα στον δρόμο ή στο αγρόκτημα μπροστά. Ρύθμιση ακριβείας της ανακλινόμενης κολώνας τιμονιού και πίνακας οργάνων προσαρμοσμένος σε εσάς. Θα είστε ακόμη πιο άνετα χάρη στην εμπρόσθια ανάρτηση Terraglide και την ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride, που μετριάζουν τους κραδασμούς ακόμη και στα σκληρότερα εδάφη για απαλή και ομαλή οδήγηση.

7 07 Έχετε πάντα τα μάτια σας στον φορτωτή σας Το παράθυρο οροφής έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να σας προσφέρει άριστη ορατότητα προς τον φορτωτή σας ακόμα και όταν αυτός βρίσκεται σε πλήρη έκταση χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε ή να τεντώνεστε, αυξάνοντας την άνεσή σας. Η πολύ λεπτή ζώνη μεταξύ του εμπρόσθιου παρμπρίζ και του παραθύρου οροφής εξασφαλίζει την καλύτερη ορατότητα στην κατηγορία, αυξάνοντας την παραγωγικότητα του φορτωτή. Μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας Οι μεγάλοι πλαϊνοί καθρέπτες διαθέτουν πάνω τμήμα για την καλύτερη δυνατή ορατότητα στον δρόμο κατά τις μεταφορές υψηλής ταχύτητας. Το ρυθμιζόμενο κάτω τμήμα είναι σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα τυφλά σημεία. Εργασία και μουσική Το κανονικού μεγέθους ηχοσύστημα είναι εύκολο στον χειρισμό και η επιλογή του αγαπημένου σας σταθμού εν κινήσει είναι ακόμη πιο εύκολη χάρη στις βέλτιστες διαστάσεις του. Για τους λάτρεις της μουσικής, διατίθεται επίσης ειδική υποδοχή aux για MP3 μαζί με την προσωπική θήκη του. Ο κλιματισμός απλά έγινε ισχυρότερος Το εντελώς νέο σύστημα κλιματισμού διαθέτει τεχνολογία δύο ανεμιστήρων και εγγυάται υψηλή απόδοση ακόμη και στα πιο θερμά καλοκαίρια και στους πιο ψυχρούς χειμώνες. Ανεξάρτητη λειτουργία έως και 10 αεραγωγών για ρύθμιση της ροής αέρα, κορυφαία άνεση και άμεσο ξεθάμπωμα του παρμπρίζ. Τα χειριστήρια του κλιματισμού βρίσκονται τοποθετημένα σε κατάλληλη θέση στη δεξιά κολώνα της καμπίνας για εύκολη ρύθμιση χωρίς να αποσπάται η προσοχή του χειριστή από την εργασία του.

8 08 ΚΟΝΣΟΛΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ NEW HOLLAND Κονσόλα χειριστηρίων: η κορυφαία εργονομική εμπειρία αγροτικής εργασίας. Τα χειριστήρια στην καμπίνα έχουν σχεδιαστεί γύρω από εσάς, τον αγρότη. Εξελιγμένα και δοκιμασμένα με τη βοήθεια βελτιωμένων τεχνικών εικονικής πραγματικότητας και τελειοποιημένα με τη βοήθεια του εικονικού μας αγρότη του Jack, όλα τα βασικά χειριστήρια είναι ομαδοποιημένα στη δεξιά κονσόλα. Το εργονομικό αυτό σύνολο σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε με άνεση τους πιο συχνούς χειρισμούς για κορυφαία παραγωγικότητα και μειωμένη κούραση. Όλοι οι διακόπτες είναι φωτιζόμενοι για ακόμη πιο εύκολο χειρισμό κατά τη νυχτερινή εργασία. Ο φωτισμός ενεργοποιείται αυτόματα με το άναμμα των προβολέων εργασίας. Ο νέος λεβιές βαλβίδων εξωτερικών εργασιών κλειδώνει για αυξημένη ασφάλεια. Έως και τρεις βαλβίδες εξωτερικών εργασιών και μια βαλβίδα εκτροπής μπορούν να ενεργοποιηθούν ομαλά και εργονομικά μέσω των αντίστοιχων λεβιέδων. Το τρακτέρ μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικό δυναμοδότη (PTO) με ταχύτητα συγχρονισμένης πορείας. Ιδανικό για διασπορά υδαρών μειγμάτων ή αντικατάστασης χλοοτάπητα. Προστατέψτε τα παρελκόμενά σας και το τρακτέρ με τη ρύθμιση ομαλής εκκίνησης δυναμοδότη (PTO). Η λειτουργία Auto PTO αποσυμπλέκει και εμπλέκει ξανά τον δυναμοδότη κατά τη διάρκεια μιας στροφής σε κεφαλάρι. Εργονομικά τοποθετημένα, κύριος λεβιές ταχυτήτων και κλείδωμα φρένου στάθμευσης. Ενσωματωμένα πλήκτρα αποσύμπλεξης και ανεβάσματος και κατεβάσματος ταχύτητας για αυξημένη παραγωγικότητα φορτωτή. Τα πλήκτρα ανεβάσματος και κατεβάσματος της κονσόλας χειριστηρίων προσφέρουν αλλαγές ταχυτήτων με την άκρη των δαχτύλων σας. Το μηχανικό ή ηλεκτρονικό joystick ελέγχει έως και τέσσερις πλαϊνές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών, ιδανικό για τον εύκολο χειρισμό εμπρόσθιου φορτωτή με άνεση από τη θέση του οδηγού. Ρυθμίστε με ακρίβεια την ταχύτητά σας με το εύκολο στον χειρισμό χειρόγκαζο. Τα χειριστήρια του προηγμένου ηλεκτρονικού ελέγχου υδραυλικού (EDC) είναι ιδανικά τοποθετημένα για την ακριβή ρύθμιση του περιοριστή ύψους, της ευαισθησίας και της ολίσθησης για ομοιόμορφη καλλιέργεια και μέγιστη έλξη.

9 09 Οθόνη αφής IntelliView Ο εμπρόσθιος και οπίσθιος δυναμοδότης (PTO) ξεκινά και σταματά σωστά και με ασφάλεια χάρη στους διακόπτες έλξης-ώσης. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Terralock και το σύστημα θα διαχειρίζεται αυτόματα την τετρακίνηση και το μπλοκέ διαφορικό. ιακόπτης ρύθμισης δυναμισμού Powershuttle τριών θέσεων. Ο ειδικός διακόπτης δύο θέσεων για την προαιρετική λειτουργία έρπουσας ταχύτητας (Creeper). Χρησιμοποιήστε τη διαχείριση αριθμού στροφών κινητήρα (ESM) για να προκαθορίσετε δύο σταθερές τιμές στροφών κινητήρα.

10 10 ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ LED Το καλύτερο κάθισμα στο χωράφι. Η New Holland σάς φέρνει τα καλύτερα καθίσματα στην κατηγορία, με δύο διαφορετικούς τύπους που σας προσφέρουν πολλές επιλογές. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν βελτιωμένο μαξιλάρι. Τα σκληρότερα και ανθεκτικότερα μαξιλάρια καθισμάτων προσφέρουν εξαιρετική άνεση σε κάθε έδαφος. Κάθισμα με ανάρτηση αέρα Το στάνταρ κάθισμα διαθέτει πολυτελή αερανάρτηση, η οποία προσαρμόζεται με ακρίβεια σε κάθε χειριστή. Τα μαξιλάρια του καθίσματος είναι επενδεδυμένα με ανθεκτικό σκούρο μπλε ύφασμα και όλα τα χειριστήρια είναι εύκολα αναγνωρίσιμα για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση. Κάθισμα Auto Comfort Εάν περνάτε πολλές ώρες στο τρακτέρ, η αυξημένη άνεση του θερμαινόμενου, ημιενεργητικού καθίσματος Auto Comfort, που διαθέτει ένα μεγάλο αεροφυλάκιο για την αντιμετώπιση των εδαφικών ανωμαλιών, θα σας προσφέρει την πιο ομαλή από ποτέ οδήγηση. Ένα κανονικού μεγέθους υφασμάτινο κάθισμα συνοδηγού με ζώνη ασφαλείας ολοκληρώνει την προσφορά καθισμάτων.

11 11 Λαμπερά φώτα για σκοτεινές νύχτες. Ο φωτισμός του δρόμου για βελτιωμένη νυχτερινή παραγωγικότητα και απόλυτη ασφάλεια, αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη New Holland και πραγματοποιείται εισάγοντας στον αγροτικό τομέα τις τελευταίες καινοτομίες του χώρου των αυτοκινήτων, όπως τα φώτα LED. Ο εντελώς νέος φωτισμός αποτελείται από έως και 8 φώτα LED. Φωτεινότερα και χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης από τα αντίστοιχα συμβατικά, τα φώτα αυτά προσφέρουν διάχυτο λευκό φωτισμό, κάνοντας τη νύχτα μέρα. Τέσσερα πίσω και δύο μπροστά φώτα οροφής, μαζί με δύο φώτα LED στο πλαίσιο της καμπίνας, καθώς και υψηλού επιπέδου προβολείς πορείας φωτίζουν τον δρόμο ή το χωράφι μπροστά σας και συμβάλλουν στην εργασία καθ όλο το εικοσιτετράωρο. Υπάρχει επίσης και η συμβατική επιλογή φωτισμού τεχνολογίας αλογόνου. Πλήρως ρυθμιζόμενα φώτα Το πακέτο φωτισμού LED 360 προσφέρει ρυθμιζόμενα φώτα στο εμπρόσθιο και στο οπίσθιο μέρος της καμπίνας. Τα φώτα LED είναι υπέρ-αποδοτικά προσφέροντας περισσότερο φωτισμό και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα φώτα με εταιρική υπογραφή προσφέρουν μια μοντέρνα πινελιά στυλ στα ήδη γνωστά φώτα στο καπό της New Holland. Υπάρχει ακόμη και λογότυπο New Holland σε κάθε φωτιστικό σώμα.

12 12 ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Προσαρμοσμένα στον πελάτη πακέτα PLM. Η New Holland γνωρίζει ότι ο κάθε αγρότης έχει τις δικές του απαιτήσεις καθοδήγησης και για το λόγο αυτό μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών λύσεων σε όλη τη σειρά T5 Electro Command. Η εισαγωγικού επιπέδου επιλογή χειροκίνητης καθοδήγησης χρησιμοποιεί μια εύκολα ακολουθούμενη μπάρα φωτισμού για να σας κρατά στην ευθεία, ιδανική για διασπορά λιπάσματος. Η επιλογή EZ-Pilot μπορεί να τοποθετηθεί και εκ των υστέρων. ιαθέτοντας ηλεκτρικό μοτέρ τιμονιού και συμβατή με την ανεξάρτητη οθόνη FM-750, αποτελεί την ιδανική επιλογή για καλλιεργητικές εργασίες. Η κορυφαία επιλογή της σειράς IntelliSteer lite συνδυάζεται με την υφιστάμενη έγχρωμη οθόνη αφής IntelliView, διατηρώντας τακτοποιημένη την καμπίνα και προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια, έως 1,5 εκ. σε συνδυασμό με τη διόρθωση σήματος RTK. Η μοναδική επιλογή για τη σπορά λαχανικών. Επίπεδα ακριβείας και επαναληψιμότητας Η New Holland προσφέρει πολλαπλά επίπεδα ακριβείας. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη ακρίβεια σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Με την τεχνική διόρθωσης RTK στο IntelliSteer εξασφαλίζετε εγγυημένη επαναληψιμότητα από έτος σε έτος. Συμβατότητα ISOBUS Όλη η σειρά T5 Electro Command μπορεί να προδιαγραφεί με το προαιρετικό ISOBUS II. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προαιρετική οθόνη IntelliView III για χειρισμό από μία οθόνη οποιουδήποτε ISOBUS συμβατού συνδεδεμένου παρελκομένου. Λειτουργία plug and play. IntelliSteer lite. Έξυπνη υποβοηθούμενη καθοδήγηση. Η εντελώς νέα επιλογή IntelliSteer lite προσφέρει την εμπειρία της γνωστής πλήρως ενσωματωμένης αυτόματης καθοδήγησης IntelliSteer με την ευελιξία της γρήγορης και εύκολης αφαίρεσης του συστήματος και της εγκατάστασής του σε άλλο μηχάνημα στο αγρόκτημά σας. Ιδανικό για την περίοδο της σοδιάς, οπότε μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα από το T5 Electro Command και να το εγκαταστήσετε στην θεριζοαλωνιστική σας New Holland. Με έλεγχο μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής IntelliView εντός της καμπίνας, το πρωτοποριακό αυτό σύστημα προσφέρει άμεση αποδοτικότητα, με υψηλή επαναληψιμότητα ανά πέρασμα και ανά έτος έως 1,5 εκ. σε συνδυασμό με διορθωτικό σήμα RTK. IntelliView - ορατή ευφυΐα Η υπέρ-ευρεία έγχρωμη οθόνη αφής 26,4 εκ. IntelliView IV, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση του προαιρετικού συστήματος αυτόματης καθοδήγησης IntelliSteer lite. Οι οθόνες IntelliView επιτρέπουν τον προγραμματισμό με τα δάχτυλα ποικιλίας διαδρομών καθοδήγησης, από ευθείες διαδρομές A-B έως τις πιο πολύπλοκες προσαρμόσιμες καμπύλες. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις σας απλά και εύκολα, καθώς και να μεταφέρετε δεδομένα με τα πακέτα λογισμικού PLM Connect File Transfer και PLM desktop.

13 13 FM-750 EZ-Pilot Το απλούστερο hands-free σύστημα εργασίας Το EZ-Pilot είναι μια απλή λύση υποβοηθούμενης hands-free καθοδήγησης. Το τιμόνι στρίβει αυτόματα μέσω μιας ολοκληρωμένης διάταξης ελέγχου, την οποία χειρίζεστε μέσω της προηγμένης οθόνης FM-750. Για τους πελάτες που αναζητούν την κορυφαία λύση, το Auto Pilot είναι συμβατό με τα τρακτέρ T5 Electro Command. Τηλεματική: διαχειριστείτε το μηχάνημά σας από την άνεση του γραφείου σας Το PLM Connect σάς επιτρέπει να συνδέεστε στο T5 Electro Command σας από την άνεση του γραφείου σας με τη βοήθεια του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να είστε μονίμως σε επαφή με τα μηχανήματά σας και μπορείτε ακόμη να στέλνετε και να λαμβάνετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Το βασικό πακέτο PLM Connect Essential προσφέρει τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά, ενώ το αναβαθμισμένο πακέτο PLM Connect Professional προσφέρει πλήρη επιτήρηση και έλεγχο μηχανήματος. Εν συντομία, το PLM Connect συντελεί στη μείωση των δαπανών για καύσιμα και βελτιώνει τη διαχείριση και την ασφάλεια του στόλου σε ένα μόνο πακέτο.

14 14 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καθαρή απόδοση. Υψηλή παραγωγικότητα. Όλη η σειρά T5 Electro Command διαθέτει κινητήρες Common Rail F5C 3,4 λίτρων σχεδιασμένους και κατασκευασμένους από την FPT Industrial που καλύπτουν πλήρως τους αυστηρούς κανονισμούς εκπομπής καυσαερίων Tier 4B. Οι βελτιστοποιημένοι, ισχυροί, εξαιρετικά αθόρυβοι κινητήρες αποδίδουν από 99 έως 117 ίππους (CV), έως 491 Nm ροπή και έχουν 24% περισσότερο απόθεμα ροπής για εγγυημένη παραγωγικότητα. Συμπληρώστε τη σχέση ισχύος προς βάρος των μόλις 38,9 κιλών/ίππο (CV) και το Τ5 γίνεται ο τέλειος αγροτικός συνεργάτης σας. Όλη η σειρά T5 Electro Command χρησιμοποιεί κινητήρες ECOBlue Compact HI-eSCR με χαμηλού ρυθμού ανακυκλοφορία καυσαερίων (Low Rate Exhaust Gas Recirculation - EGR) για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις Tier 4B. Αυτό συμπορεύεται με τη στρατηγική της New Holland για το Tier 4B, η οποία προβλέπει την εφαρμογή Compact SCR και Low Rate EGR για χαμηλότερης ισχύος κινητήρες με μειωμένες απαιτήσεις ψύξης και για τους οποίους οι συνολικές διαστάσεις του κινητήρα είναι ζωτικής σημασίας. Η τεχνολογία αυτή βελτιώνει την εξαιρετική αποδοτικότητα. Ακριβώς ό,τι θα περιμένατε από τον πρωτοπόρο στην καθαρή ενέργεια - Clean Energy Leader. Οξειδωτικός καταλύτης ντίζελ (DOC) Συμπαγές μεταλλικό δοχείο HI-eSCR Καταλύτης καθαρισμού (CUC) Στάνταρ ανεμιστήρας συνεκτικού συμπλέκτη με ηλεκτρονικό έλεγχο viscotronic Κινητήρας F5C ECOBLUE Compact HI-eSCR Ειδικά σχεδιασμένη για τον κινητήρα F5C, η FPT Industrial ανέπτυξε μια συμπαγή έκδοση του HI-eSCR, μια εξέλιξη του υφιστάμενου συστήματος ECOBlue SCR που προσφέρει την υψηλότερη απόδοση μετατροπής NOx στη βιομηχανία. Το σύστημα αυτό με τις πολλές πατέντες χρησιμοποιεί μια νέα μονάδα ελέγχου κινητήρα, η οποία διαχειρίζεται πέρα από τον κινητήρα και το σύστημα μετεπεξεργασίας HI-eSCR ελέγχοντας τις διατάξεις τροφοδοσίας και δοσομετρίας. Χρησιμοποιώντας ένα αποκλειστικό σύστημα κλειστού βρόγχου, επιτηρεί συνεχώς τα επίπεδα NOx στα καυσαέρια, εξασφαλίζοντας ότι σε κάθε κύκλο ψεκάζεται η ακριβής ποσότητα AdBlue για την επίτευξη της μέγιστης μετατροπής NOx, πάνω από 95%, με ταυτόχρονη εξασφάλιση χαμηλής κατανάλωσης υγρών.

15 15 Εξελιγμένοι από την FPT Industrial Η New Holland δεν είναι μόνη της στην εξέλιξη της τεχνολογίας Tier 4, αλλά αντλεί και την εμπειρία του τομέα εξέλιξης κινητήρων: FPT Industrial. Πρωτοπόροι: Τεχνολογία Common Rail εξελιγμένη από την FPT Industrial στο εξαιρετικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στο Arbon της Ελβετίας τη δεκαετία του 1980 και καθιερωμένη στο ευρύ κοινό το 1997 με την Alfa Romeo 156. Ήταν η πρώτη που την εισήγαγε στα αγροτικά μηχανήματα και συγκεκριμένα στο τρακτέρ TS-A. Πρωτοπόροι. ιαρκώς. Καθαρότεροι: για έκτη συνεχή χρονιά, η CNH Industrial είναι στην κορυφή των δεικτών Dow Jones Sustainability World and Europe στον τομέα βιομηχανικής μηχανικής. Καθαρότεροι. Παντού. οκιμασμένοι: Η FPT Industrial είναι η πρωτοπόρος της τεχνολογίας SCR από το 1995 και έχει ήδη κατασκευάσει πάνω από κινητήρες με SCR κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών για γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργων και φορτηγά μεταφορών. Αξιοπιστία. Επιβεβαιωμένη. Πιο πολύς χρόνος στην εργασία, λιγότερος χρόνος στη συντήρηση Ο σύγχρονος σχεδιασμός κατασκευής συνεπάγεται χαμηλότερες απαιτήσεις συντήρησης. Όλα τα μοντέλα T5 Electro Command προσφέρουν τα κορυφαία της βιομηχανίας διαστήματα συντήρησης των 600 ωρών και όλα χρησιμοποιούν τυποποιημένα, εύκολα στην προμήθεια, λάδια. Επιλέξτε τη New Holland, εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο εκτός λειτουργίας και προστατέψτε το περιβάλλον. Ώρες T5 Ανταγωνιστές ιατήρηση απόδοσης. Πάντοτε. Εμείς στη New Holland είμαστε παθιασμένοι με την άμεση απόκριση. Για να το θέσουμε απλά, καθώς ο κινητήρας σας F5C είναι εξοπλισμένος με το νέο Compact HI-eSCR, μπορεί να αποκριθεί ακόμη ταχύτερα υπό φορτίο. Συνεπώς, όταν μεταφέρετε πλήρως φορτωμένες ρυμούλκες και συναντάτε μια πλαγιά, θα μπορείτε να διατηρείτε σταθερή ταχύτητα πορείας. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΟΡΤΙΟΥ Στροφές κινητήρα Σημείο ανάκτησης Tier 4B ECOBlue Compact HI-eSCR Σημείο ανάκτησης Tier 3 ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΡΟΦΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Χρόνος Απλό ESM. Αφήνοντας πίσω τα προβλήματα ελέγχου γκαζιού. Ένα πολυμορφικό τρακτέρ πρέπει να αποδίδει το ίδιο καλά σε εφαρμογές δυναμοδότη και σε βαριές εφαρμογές έλξης. Με τη διαχείριση αριθμού στροφών κινητήρα (ESM), το προηγμένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα ψεκάζει με ακρίβεια το καύσιμο στον κινητήρα, ώστε να αντιμετωπίζει τις διακυμάνσεις στο φορτίο του, διατηρώντας ταυτόχρονα τις επιθυμητές στροφές κινητήρα. Για μεγαλύτερη άνεση, μπορούν να αποθηκευτούν δύο σταθερές τιμές στροφών κινητήρα. Στη συνέχεια μπορείτε απλά να εναλλάσσετε μεταξύ των δύο τιμών μέσω του πλήκτρου στον πίνακα ελέγχου μετάδοσης.

16 16 ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ELECTRO COMMAND Τεχνολογία Semi-Powershift. Η New Holland γνωρίζει ότι κάθε χωράφι έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ότι η έξυπνη καινοτομία σημαίνει επίσης να προσφέρεις δοκιμασμένες λύσεις για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Το κιβώτιο ταχυτήτων Electro Command προσφέρει αλλαγές ταχυτήτων χωρίς χρήση συμπλέκτη για μείωση της κούρασης ενώ μπορείτε να έχετε και αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων με την προσθήκη των προαιρετικών Αυτόματων Λειτουργιών. Συμπλέκτης C1 & C2 Συμπλέκτης C3 & C4 Έξοδος δυναμοδότη (ΡΤΟ) Έξοδος κιβωτίου ταχυτήτων Είσοδος κινητήρα

17 17 Electro Command Το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Electro Command σας επιτρέπει να επιλέξετε οκτώ σχέσεις μετάδοσης μέσω πλήκτρων ανεβάσματος και κατεβάσματος στον κύριο λεβιέ ταχυτήτων. Το τρίτο πλήκτρο επιλέγει την αλλαγή ομάδας ταχυτήτων. Εάν προτιμάτε, οι αλλαγές ταχύτητας μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα εργονομικά τοποθετημένα στην κονσόλα χειριστηρίων πλήκτρα ή από το joystick υδραυλικών εάν υπάρχει. Μπορείτε να βλέπετε με μια ματιά την επιλεγμένη σχέση χάρη στη μεγάλη οθόνη κιβωτίου ταχυτήτων. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς των 40 χ.α.ω. επιτυγχάνεται μόλις στις 1970 σ.α.λ. Το αποτέλεσμα; Το T5 σας προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένο θόρυβο στην καμπίνα. Εργαστείτε με: αυτοματισμό, άνεση και παραγωγικότητα Η λειτουργία Auto Transport απλοποιεί τις αλλαγές ταχυτήτων και μειώνει τις ενέργειες του χειριστή στη λειτουργία στο δρόμο. Μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και την ώθηση του τρακτέρ από μια φορτωμένη ρυμούλκα και να διατηρήσει την επιλεγμένη σχέση για να αυξηθεί η πέδηση με τον κινητήρα. Η λειτουργία Auto Field διαχειρίζεται ταυτόχρονα τις στροφές του κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων για να βελτιστοποιήσει την απόδοση και την οικονομία σε εφαρμογές με δυναμοδότη και έλξη φορτίων. ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΟΧΗ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΟΧΗ Εργονομικό Powershuttle Ο τοποθετημένος στην κολώνα του τιμονιού λεβιές της υδραυλικής ρεβέρσας Powershuttle, είναι προσβάσιμος χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με φορτωτή. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε τον δυναμισμό μέσω του εργονομικά τοποθετημένου διακόπτη στην κονσόλα χειριστηρίων. Επιλέξτε ομαλό για γενικές εργασίες χωραφιού, στάνταρ για καθημερινές εργασίες και δυναμική θέση για σχεδόν ακαριαίες αλλαγές κατεύθυνσης στην εργασία με φορτωτή. Θα θέλατε περισσότερα; Μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση ακόμη και εν κινήσει. Υπέρ ασφαλές μηχανικό κλείδωμα φρένου στάθμευσης Εάν η εργασία σας είναι σε πολύ ορεινά εδάφη, με το μηχανικό κλείδωμα φρένου δεν θα έχετε καμία ανησυχία. Το σύστημα ενεργοποιείται μηχανικά μέσω ειδικής θέσης στον κύριο λεβιέ ταχυτήτων και ασφαλίζει μηχανικά τα γρανάζια προκειμένου να αποτρέψει ακόμη και την παραμικρή ολίσθηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω κατά τη στάθμευση σε οποιαδήποτε κλίση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν μεταφέρετε πλήρως φορτωμένες ρυμούλκες.

18 18 ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗ Εξαιρετική πρόσφυση. Απαράμιλλη άνεση. Ο συνδυασμός της ισχυρής δράσης της ανάρτησης εμπρόσθιου άξονα Terraglide, της ανάρτησης καμπίνας και του καθίσματος με ανάρτηση Comfort Ride, σας προσφέρει ομαλή οδήγηση ανεξάρτητα από τις συνθήκες δρόμου ή εδάφους, με σημαντικά οφέλη στην άνεση, την οδηγική απόλαυση και τη μείωση της κούρασης. Όταν έχει επιλεγεί, η ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα Terraglide μπορεί να κλειδωθεί, να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις της εφαρμογής. Ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα Terraglide Η προαιρετική ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα Terraglide της New Holland αποδεδειγμένα προστατεύει το τρακτέρ, τα αναρτημένα παρελκόμενα και τον χειριστή από τους έντονους κραδασμούς στο χωράφι και στις οδικές μεταφορές. Στο χωράφι το προηγμένο σύστημα ανάρτησης διατηρεί την επαφή μεταξύ ελαστικών και εδάφους βελτιώνοντας την πρόσφυση. Η ολική διαδρομή της ανάρτησης διατηρείται σε κάθε περίπτωση και δύο συσσωρευτές αυξάνουν περαιτέρω την απόδοση με χαμηλά και μεσαία φορτία. Ενσωματωμένη ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride Η ανάρτηση καμπίνας δύο σταδίων Comfort Ride έχει καθιερωθεί ως σημαντικός παράγοντας άνεσης για τον χειριστή. Προσφέρει έως 25% μείωση στους κραδασμούς που φτάνουν στον χειριστή. Σχεδιασμένη να συμπληρώνει την αερανάρτηση του καθίσματος. Είναι ιδανική για εργασίες που περιλαμβάνουν γρήγορες αγροτικές εργασίες και εκτεταμένες μετακινήσεις.

19 19 Αυτόματη διαχείριση πρόσφυσης Terralock Το καταξιωμένο σύστημα Terralock της New Holland είναι απλό στη ρύθμιση και τη λειτουργία του. ιαχειρίζεται αυτόματα τη μετάδοση κίνησης στον εμπρόσθιο άξονα, καθώς και το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του εμπρόσθιου και του οπίσθιου διαφορικού. Οι πληροφορίες ταχύτητας εμπροσθοπορείας και ταχυτήτων περιστροφής των τροχών υπαγορεύουν το μπλοκάρισμα των διαφορικών και εάν απαιτείται, την αποσύμπλεξη της τετρακίνησης. Γιατί; Για εξασφάλιση των μικρότερων δυνατών κύκλων στροφής και τη μείωση της καταπόνησης του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Άξονες βαρέως τύπου για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς Οι βαρέως τύπου οπίσθιοι άξονες με φλάντζες των 275 χιλ. συνδυάζονται με μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενα προσφέροντας εντυπωσιακή απόδοση πέδησης, ακόμη και κατά τη μεταφορά των πιο βαριών, πλήρως φορτωμένων ρυμουλκούμενων. Ελαστικά. Η επιλογή είναι δική σας. Αποκτήστε πρόσβαση σε κάθε περιοχή με κορυφαία προστασία του εδάφους με το νέο T5 Electro Command. Προσφέρεται μεγάλη γκάμα ελαστικών που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ελαστικά R38 με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ιδανικά για καλλιεργητές λαχανικών, τα οποία, χάρη στο μεγάλο τους αποτύπωμα, προσφέρουν μειωμένη συμπίεση εδάφους και καλύτερη πρόσφυση. Η σειρά ολοκληρώνεται με ανθεκτικά στη φθορά αστικά ελαστικά, δασικά ελαστικά και ελαστικά τύρφης. Με τη New Holland, η δυνατότητα επιλογών είναι δεδομένη.

20 20 ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ / ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ Εγγυημένη παραγωγικότητα και ευελιξία. Η New Holland γνωρίζει ότι η πλήρης εργοστασιακή ενσωμάτωση είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος που το T5 Electro Command σχεδιάστηκε εξαρχής με δεδομένη τη χρήση φορτωτή και εμπρόσθιων μπράτσων ανύψωσης. Έτσι όλα τα μοντέλα της σειράς T5 Electro Command είναι πλήρως συμβατά με τη σειρά φορτωτών μεγάλου πλαισίου 700ΤL της New Holland: ο τέλειος συνδυασμός παραγωγικότητας. Ακόμη περισσότερο, δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μεταξύ εμπρόσθιου φορτωτή ή εμπρόσθιων μπράτσων ανύψωσης. Με το νέο Τ5 μπορείτε να έχετε και τα δύο. Οπίσθια μπράτσα ανύψωσης υψηλής απόδοσης Μετρημένη στα άκρα των μπράτσων, τα οπίσθια μπράτσα ανύψωσης διαθέτουν μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 5420 κιλών. Τα τοποθετημένα στο φτερό χειριστήρια των μπράτσων ανύψωσης και του δυναμοδότη (PTO) σάς δίνουν τη δυνατότητα να συμπλέξετε ακόμη και τα πιο δύσκολα παρελκόμενα με απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Εμπρόσθια μπράτσα ανύψωσης πολλαπλών λειτουργιών και δυναμοδότης (PTO) για μεγαλύτερη ευελιξία Τα εργοστασιακά τοποθετημένα εμπρόσθια μπράτσα ανύψωσης που μπορούν να σηκώσουν έως 1850 κιλά και ο δυναμοδότης των 1000 σ.α.λ. αυξάνουν την εντυπωσιακή ευελιξία της σειράς. Η εμπρόσθια στήριξη πολλαπλών λειτουργιών προσφέρει τέσσερις εναλλάξιμες επιλογές για μεγαλύτερη ευελιξία: απλά εναλλάξτε μεταξύ εμπρόσθιου φορέα αντίβαρου, εμπρόσθιων μπράτσων ανύψωσης, εμπρόσθιου δυναμοδότη (PTO) και του κορυφαίου της σειράς συνδυασμού εμπρόσθιων μπράτσων ανύψωσης και δυναμοδότη (PTO) - η ιδανική επιλογή σε περίπτωση αλλαγής της αγροτικής δραστηριότητας.

21 21 Μεγάλη, ισχυρή, παραγωγική Τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς 700TL με μεγάλο πλαίσιο είναι αρκετά εντυπωσιακά: μέγιστο ύψος ανύψωσης 4,07 μέτρα και ανυψωτική ικανότητα έως 2304 κιλά, που σημαίνουν ότι καμία εργασία δεν είναι υπερβολικά μεγάλη ή υπερβολικά μικρή. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Υπάρχουν όμως και άλλα. Οι υδραυλικές σωληνώσεις έχουν ενσωματωθεί στο πλαίσιο του φορτωτή για σημαντική βελτίωση της ορατότητας προς τα εμπρός, για χειρισμούς ακριβείας και για την αποτροπή ενδεχόμενης εμπλοκής κατά την εργασία στα πιο χαμηλά χωρίσματα. FOPS: ο συνεργάτης σας στην ασφάλεια Η New Holland σας προσφέρει ό,τι καλύτερο για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας δουλεύοντας με φορτωτή, καθώς το T5 Electro Command είναι πλήρως συμβατό με την τεχνολογία FOPS (σύστημα προστασίας από πτώση αντικειμένων) για την προστασία από τραυματισμό λόγω πτώσης αντικειμένων. Μοντέλο με Electro Command 730TL 740TL 750TL Μέγιστο ύψος ανύψωσης (μ.) 3,7 3,7 4 Μέγιστη ανυψωτική ικανότητα (κιλά) T5.100 l O O T5.110 O l O T5.120 O O l l Συνιστάται O Κατόπιν επιλογής, με πρόσθετη επιβάρυνση Γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση Τα παρελκόμενα μπορούν να συνδέονται γρήγορα και εύκολα χάρη στην τεχνολογία ταχυσυνδέσμων. Μόνο ένας ταχυσύνδεσμος συνδέει με ασφάλεια τα παρελκόμενα για λιγότερο χρόνο στην αυλή και περισσότερο χρόνο στο χωράφι. Χρειάζεστε πάντα τον φορτωτή σας; Μειώστε τα κόστη σας αφαιρώντας τον όταν δεν χρειάζεται. Άλλωστε διαθέτει τα δικά του ενσωματωμένα στηρίγματα για την ασφαλή φύλαξη και ο μοναδικός ταχυσύνδεσμος επιταχύνει περαιτέρω τη διαδικασία.

22 22 ΥΝΑΜΟ ΟΤΗΣ PTO ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Υδραυλική ισχύς και ευελιξία δυναμοδότη. Η αντλία των 65 λίτρων/λεπτό είναι ιδανική για γενικές εργασίες, ενώ η επιλογή MegaFlow προσφέρει την εντυπωσιακή υδραυλική παροχή των 84 λίτρων/λεπτό από μία μόνο αντλία, προσφέροντάς σας την απαραίτητη παροχή για απαιτητικές εφαρμογές όπως το δέσιμο και το τύλιγμα κυλινδρικών δεμάτων και το κόψιμο θάμνων. Οι νέες πλαϊνές βαλβίδες με αισθητήρα φορτίου, που ελέγχονται από τον εργονομικό λεβιέ χειρισμού (joystick), προσφέρουν πολύ γρήγορους χρόνους επαναλαμβανόμενων ενεργειών φορτωτή οι οποίοι είναι ανεπηρέαστοι κατά το στρίψιμο. Οι κινήσεις του φορτωτή παραμένουν ελαφρές και ακριβείς, χάρη στην ξεχωριστή αντλία λειτουργίας των 43 λίτρων/λεπτό. Μηχανικές ή ηλεκτρονικές, η επιλογή είναι δική σας Το T5 Εlectro Command μπορεί να παραγγελθεί με έως και δύο βαλβίδες εξωτερικών εργασιών τοποθετημένες στο πλάι για τη λειτουργία ειδικού εξοπλισμού ή φορτωτή. Ο χειρισμός τους πραγματοποιείται μέσω του ολοκληρωμένου λεβιέ χειρισμού (joystick) εντός της καμπίνας. Το μηχανικό joystick προσφέρει στιβαρή λειτουργικότητα με θετική σύμπλεξη, ενώ η ηλεκτρονική επιλογή προσφέρει ακρίβεια ενεργοποίησης με τα ακροδάχτυλά σας. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν ενσωματωμένα πλήκτρα αποσύμπλεξης και ανεβάσματος και κατεβάσματος ταχύτητας. Ηλεκτρονικός έλεγχος υδραυλικού (EDC) Το εργονομικό χειριστήριο του ηλεκτρονικού υδραυλικού EDC είναι άριστα τοποθετημένο κάτω από το δεξί χέρι και προσφέρει το φημισμένο σχεδιασμό λειτουργίας με το ένα χέρι της New Holland. Ρυθμίστε το ύψος και το βάθος των μπράτσων ανύψωσης για ομοιόμορφα χωράφια, σε κάθε πέρασμα. Το πλήκτρο γρήγορης ανύψωσης και κατεβάσματος των μπράτσων ανύψωσης, καθιστά την επιστροφή ενός παρελκομένου στην εργασία μετά από στροφή σε κεφαλάρι ακόμη ευκολότερη και γρηγορότερη, επιταχύνοντας την καλλιέργεια και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

23 23 υναμοδότης (PTO): επιλογή στροφών και ομαλή σύμπλεξη Μπορεί να επιλεγεί μια πλήρης σειρά στροφών δυναμοδότη (PTO) μέσω του εργονομικού λεβιέ που βρίσκεται στα δεξιά του χειριστή. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τις 540, 540 ECO, 1000 και 1000 ECO, οι οποίες επιτυγχάνονται με στροφές κινητήρα από μόλις 1500 σ.α.λ. για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και αθόρυβη στην καμπίνα λειτουργία. Μπορεί επίσης να προδιαγραφεί ειδικός δυναμοδότης (PTO) με ταχύτητα συγχρονισμένης πορείας, ο οποίος συμπλέκεται από ανεξάρτητο λεβιέ στα αριστερά του χειριστή. Ομαλή σύμπλεξη και αυτόματη λειτουργία δυναμοδότη (PTO) Η ομαλή σύμπλεξη του δυναμοδότη πραγματοποιείται μέσω του ιδιαίτερου διακόπτη στην κονσόλα χειριστηρίων και βοηθά στην προστασία τόσο του τρακτέρ όσο και του παρελκομένου από απότομα κρουστικά φορτία. Η προαιρετική λειτουργία Auto PTO μπορεί να επιλεγεί για αυτόματη αποσύμπλεξη του δυναμοδότη όταν τα οπίσθια μπράτσα ανυψώνονται πάνω από μια προκαθορισμένη θέση. Έτσι προστατεύεται ο άξονας του δυναμοδότη και το τρακτέρ. Το σύστημα θα συμπλέξει ξανά τον δυναμοδότη μόλις τα μπράτσα ανύψωσης χαμηλώσουν.

24 24 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ 360 : T5 Electro Command. Η νέα σειρά T5 Εlectro Command είναι σχεδιασμένη να δαπανά περισσότερο χρόνο στην εργασία και λιγότερο στην αυλή. Όλα τα σημεία συντήρησης είναι εύκολα προσβάσιμα. Τα μεγάλα διαστήματα συντήρησης σημαίνει ότι τα τρακτέρ θα περνούν περισσότερο χρόνο στο φυσικό τους περιβάλλον: το χωράφι! Μονοκόμματο καπό κινητήρα που ανοίγει διάπλατα για πλήρη πρόσβαση σε εργασίες συντήρησης. Ξαναγεμίστε το δοχείο της πλυστικής συσκευής παρμπρίζ μέσα από το οπίσθιο παράθυρο. Το φίλτρο αέρα του κινητήρα ελέγχεται, καθαρίζεται ή αντικαθίσταται εύκολα, χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Η αλλαγή του φίλτρου αέρα καμπίνας είναι εύκολη. Ο έλεγχος και τα σημεία πλήρωσης λαδιών κινητήρα είναι εύκολα προσβάσιμα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το καπό. Έτσι οι έλεγχοι ρουτίνας γίνονται γρηγορότεροι και η συντήρηση απλούστερη. Το συγκρότημα του συστήματος ψύξης ανοίγει για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό. Ο λαιμός πλήρωσης του δοχείου 12 λίτρων AdBlue είναι στενότερος από αυτόν του ρεζερβουάρ καυσίμου, αποτρέποντας ακούσια πλήρωση με καύσιμο. Οι στάθμες των υδραυλικών λαδιών ελέγχονται μέσω γυάλινων θυρίδων επιθεώρησης στο οπίσθιο μέρος του τρακτέρ.

25 25 ΕΚΠΑΙ ΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Οι αφοσιωμένοι τεχνικοί του αντιπροσώπου της New Holland στην περιοχή σας, εκπαιδεύονται τακτικά. Η εκπαίδευση γίνεται τόσο μέσω on-line μαθημάτων, όσο και με εντατικά μαθήματα σε τάξη. Αυτή η προχωρημένη προσέγγιση εξασφαλίζει ότι ο αντιπρόσωπός σας θα διαθέτει πάντα τις δεξιότητες που απαιτούνται για να φροντίζει τα τελευταία και πιο προηγμένα προϊόντα της New Holland. Αξεσουάρ που τοποθετούνται από τον αντιπρόσωπο Ο αντιπρόσωπός σας μπορεί να προμηθεύσει και να τοποθετήσει μια ολοκληρωμένη σειρά εγκεκριμένων αξεσουάρ για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του μηχανήματος σε όλες τις συνθήκες. Επιθυμείτε να κάνετε τη New Holland μέρος της καθημερινής σας ζωής; Περιηγηθείτε στην ολοκληρωμένη συλλογή στην ww.newhollandstyle.com. Είναι διαθέσιμη μια ολόκληρη σειρά αντικειμένων συμπεριλαμβανομένων ανθεκτικών ενδυμάτων εργασίας και μια τεράστια ποικιλία μοντέλων υπό κλίμακα, μαζί με πολλά ακόμη. New Holland. Τόσο ξεχωριστή όσο εσείς.

26 26 Μοντέλα T5.100 T5.110 T5.120 Κινητήρας* F5C F5C F5C Αρ.κυλίνδρων / εισαγωγή / βαλβίδες / επίπεδα εκπομπών ρύπων 4 / T / 4 / Tier 4B 4 / T / 4 / Tier 4B 4 / T / 4 / Tier 4B Σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής ECOBlue Compact HI-eSCR l l l Σύστημα καυσίμου - Common Rail υψηλής πίεσης l l l Κυβισμός (κυβ. εκ.) ιάμετρος και διαδρομή (χιλ.) 99x110 99x110 99x110 Εγκεκριμένο μείγμα βιοκαυσίμου (biodiesel)** B7 B7 B7 Μέγιστη ισχύς - ISO TR ECE R120 [kw/hp(cv)] 73/99 79/107 86/117 Ονομαστική ισχύς - ISO TR ECE R120 [kw/hp(cv)] 73/99 79/107 86/117 Ονομαστικές στροφές κινητήρα (σ.α.λ.) Μέγιστη ροπή - ISO TR14396 (Nm@1500 σ.α.λ.) Απόθεμα ροπής (%) ιαχείριση αριθμού στροφών κινητήρα l l l Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ AdBlue (λίτρα) Κιβώτιο ταχυτήτων Electro Command (40 χ.α.ω. ECO) Ρύθμιση δυναμισμού ρεβέρσας 3 ταχυτήτων l l l Λεβιές Powershuttle l l l Αριθμός ταχυτήτων (E x O) 16x16 16x16 16x16 Ελάχιστη ταχύτητα (χ.α.ω.) Σύστημα IntelliShift l l l Κιβώτιο ταχυτήτων Electro Command [με Έρπουσες (40 χ.α.ω. ECO)] Ρύθμιση δυναμισμού ρεβέρσας 3 ταχυτήτων l l l Λεβιές Powershuttle l l l Αριθμός ταχυτήτων (E x O) 32x32 32x32 32x32 Ελάχιστη ταχύτητα (χ.α.ω.) Σύστημα IntelliShift l l l Ηλεκτρικό σύστημα Εναλλακτήρας 12 volt στάνταρ/προαιρετικός (Amps) 120 / / / 200 Χωρητικότητα μπαταρίας (CCA / Ah) 800 / / / 140 Άξονες Εμπρόσθιος άξονας, κίνηση σε 4 τροχούς (4WD) l l l Ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα Terraglide O O O Γωνία στροφής ( ) υναμικά εμπρόσθια φτερά l l l Λειτουργίες Terralock l l l Ακτίνα στροφής (χιλ.) Υδραυλικό σύστημα Σταθερής παροχής l l l Παροχή / πίεση κύριας 2300 σ.α.λ. (προαιρετικά) (λίτρα/λεπτό / Bar) 65 / / / 190 Παροχή / πίεση κύριας αντλίας 2300 σ.α.λ. (λίτρα/λεπτό / Bar) 84 / / / 190 Παροχή / πίεση βοηθητικής 2300 σ.α.λ. (προαιρετικά) (λίτρα/λεπτό / Bar) 38 / / / 170 Παροχή / πίεση βοηθητικής αντλίας 2300 σ.α.λ. (λίτρα/λεπτό / Bar) 43 / / / 170 Ηλεκτρονικός έλεγχος υδραυλικού (EDC) l l l Βαλβίδες εξωτερικών εργασιών Τύπος Deluxe Deluxe Deluxe Μέγιστος αριθμός οπίσθιων βαλβίδων εξωτερικών εργασιών / βαλβίδων εκτροπής 3 / 1 3 / 1 3 / 1 Μέγιστος αριθμός οπίσθιων αναμονών εξωτερικών εργασιών Μέγιστος αριθμός πλαϊνών βαλβίδων εξωτερικών εργασιών (μηχανικών και ηλεκτροϋδραυλικών) Μέγιστος αριθμός πλαϊνών αναμονών εξωτερικών εργασιών Λεβιές χειρισμού (joystick) πλαϊνών βαλβίδων (μηχανικών και ηλεκτροϋδραυλικών) O O O Μπράτσα σύνδεσης Κατηγορία οπίσθιων μπράτσων σύνδεσης Μέγιστη ανυψωτική ικανότητα στα άκρα των μπράτσων (κιλά) Μέγιστη ανυψωτική ικανότητα σε όλο το εύρος (610 χιλ. πίσω από τα άκρα των μπράτσων) (κιλά) Ανυψωτική ικανότητα εμπρόσθιου υδραυλικού στα άκρα των μπράτσων (σε όλη τη διαδρομή) (κιλά) Εμπρόσθιος φορτωτής Προεγκατάσταση εμπρόσθιου φορτωτή O O O Λεβιές χειρισμού φορτωτή (joystick) O O O υναμοδότης (PTO) Ηλεκτροϋδραυλική σύμπλεξη δυναμοδότη l l l Ομαλή σύμπλεξη δυναμοδότη l l l ιαχείριση Auto PTO l l l Στροφές κινητήρα στις: 540 / 1000 (σ.α.λ.) 1938 / / / / 540E / 1000 (σ.α.λ.) 1938 / 1535 / / 1535 / / 1535 / E / 1000 / 1000E 1535 / 1926 / / 1926 / / 1926 / 1486 Ταχύτητα συγχρονισμένης πορείας O O O

27 27 Μοντέλα T5.100 T5.110 T5.120 Πέδηση Υδραυλικά φρένα ρυμούλκας O O O Αερόφρενα O O O Καμπίνα Καμπίνα Deluxe VisionView με προστασία FOPS - OECD Code 10 Level 1 l l l Καμπίνα Deluxe VisionView επίπεδο κατηγορίας - EN Σύστημα φωτισμού με φώτα αλογόνου l l l Σύστημα φωτισμού με φώτα LED O O O Παράθυρο οροφής l l l Ανοιγόμενο εμπρόσθιο παρμπρίζ l l l Υαλοκαθαριστήρας / πλυστική συσκευή οπίσθιου παρμπρίζ l l l Κάθισμα με μηχανική ανάρτηση και ζώνη ασφαλείας O O O Κάθισμα με ανάρτηση αέρα και ζώνη ασφαλείας Deluxe l l l Κάθισμα Auto Comfort με ζώνη ασφαλείας O O O Κάθισμα συνοδηγού με ζώνη ασφαλείας l l l Ανακλινόμενο τιμόνι l l l Κλιματισμός (Air-condition) l l l Φίλτρα ανακύκλωσης αέρα l l l Ηχοσύστημα MP3 Bluetooth l l l Τηλεσκοπικοί καθρέπτες O O O Τηλεσκοπικοί ευρυγώνιοι καθρέπτες l l l Ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride l l l Τοποθετημένα στα φτερά εξωτερικά χειριστήρια δυναμοδότη και μπράτσων ανύψωσης l l l Οθόνη απόδοσης με εμπλουτισμένο πληκτρολόγιο l l l Βάση στήριξης οθόνης καμπίνας O O O Έγχρωμη οθόνη IntelliView ΙΙΙ O O O Σύνδεση ISO O O O Σύνδεση κάμερας O O O Σύστημα καθοδήγησης IntelliSteer lite O O O Σύστημα τηλεματικής PLM O O O Πλοήγηση ISOBUS Κατ. ΙΙ O O O Βέλτιστη στάθμη θορύβου στην καμπίνα Deluxe VisionView - 77/311EEC (db(a)) 74 Εργοστασιακά τοποθετημένος φάρος οροφής l l l Βάρη Ελάχιστο βάρος χωρίς αντίβαρα (κιλά) Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος (κιλά) l Στάνταρ O Κατόπιν επιλογής, με πρόσθετη επιβάρυνση * Σχεδιασμένοι από την FPT Industrial ** Το μείγμα βιοκαυσίμου (Biodiesel) πρέπει να είναι πλήρως σύμφωνο με τη σύγχρονη προδιαγραφή καυσίμου EN14214:2009 και η λειτουργία να πραγματοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου λειτουργίας C D G F B E A ιαστάσεις Με διάσταση οπίσθιων ελαστικών*** 16.9R R38 A Συνολικό μήκος συμπ. εμπρόσθιο στήριγμα έως oπίσθια μπράτσα ανύψωσης (χιλ.) B Ελάχιστο πλάτος (χιλ.) C Ύψος από το κέντρο του οπίσθιου άξονα έως την κορυφή της καμπίνας (χιλ.) D Ελάχιστο ολικό ύψος (χιλ.) E Μεταξόνιο (χιλ.) F Πλάτος μετατροχίου (ελάχιστο/μέγιστο) (χιλ.) 1320 / / 2246 G Ελεύθερο ύψος (χιλ.) *** Είναι διαθέσιμα οπίσθια ελαστικά διαφορετικά εκείνων που αναφέρονται: 540/65R38, 540/65R34, 480/70R38, 480/70R34, 18.4R34, 13.6R38, 12.4R38

28 Άριστη Εξυπηρέτηση New Holland: υπηρεσίες ποιότητας μετά την πώληση. Άριστη ιαθεσιμότητα. Άριστη Ταχύτητα. Άριστη Προτεραιότητα. Άριστη Εξυπηρέτηση. Η σωστή οργάνωση και υποστήριξη εξασφαλίζουν την κατάλληλη λύση, άμεσα και αποτελεσματικά σε συνδυασμό με τους αντιπροσώπους της New Holland. Άμεση παράδοση ανταλλακτικών: όταν τα χρειάζεστε, όπου τα χρειάζεστε! Προτεραιότητα στην εποχική εξυπηρέτηση γιατί οι αγροτικές δουλειές δεν μπορούν να περιμένουν! Αναζητούμε και δημιουργούμε τη λύση που επιθυμείτε, ταυτόχρονα με συνεχή ενημέρωση: μέχρι να ικανοποιηθείτε στο 100%! Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο της New Holland! ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Η New Holland συνιστά λιπαντικά EΙΣΑΓΩΓΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Αθήνα: Ορφέως 113, Ρουφ, Τ.Κ Τηλ.: , Fax: Θεσσαλονίκη: 3o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, Καλοχώρι, Τ.Κ Τηλ.: , Fax: Πάτρα: 6o χλμ. Π.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, Μιντιλόγλι, Τ.Κ Τηλ.: , Fax: Λάρισα: TERRA A.E., 3o χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης, Τ.Κ Τηλ.: , Fax: info@condellispaul.gr Τα στοιχεία αυτού του φυλλαδίου μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβή. Στα περιγραφόμενα μοντέλα ενδέχεται να γίνουν κάποιες μετατροπές χωρίς προειδοποίηση από τον κατασκευαστή. Τα σχήματα και οι φωτογραφίες μπορεί να απεικονίζουν εξαρτήματα που ίσως να ανήκουν σε προαιρετικό εξοπλισμό ή να προορίζονται για άλλες αγορές. Παρακαλούμε να απευθύνεστε στον αντιπρόσωπό σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP HP ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAXXUM TPAKTEP 115-150 HP ΜΑΧΧUM, MAXXUM KAI MAXXUM CVX. TΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΡΙΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΑΧΧUM. Χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣEIΡΑ T7 T7.165 S I T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 (SWB) T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 (LWB) T7.290 I T7.315 (HD)

ΣEIΡΑ T7 T7.165 S I T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 (SWB) T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 (LWB) T7.290 I T7.315 (HD) ΣEIΡΑ T7 T7.165 S I T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 (SWB) T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 (LWB) T7.290 I T7.315 (HD) 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά Σειράς T7 (SWB) Mοντέλα T7.175 T7.190 T7.210 T7.225 Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F 02 Η ΣΕΙΡΑ 03 Περισσότερο στυλ, περισσότερη ισχύς. Έχοντας καθιερωθεί ως τα τρακτέρ που προσφέρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοσης, προσαρμοστικότητας και ευκολίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ QUANTUM TPAKTEP HP

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ QUANTUM TPAKTEP HP ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TPAKTEP 75-107 HP 1063 χιλ. 1) 1228 χιλ. 1) 1382 χιλ. 1) 1567 χιλ. 1) 2352 χιλ. 1) 2377 χιλ. 1) 2377 χιλ. 1) 2375 χιλ. 1) Ακτίνα Στροφής Quantum V/N (2WD) : 3,23 μ. Quantum

Διαβάστε περισσότερα

Farmall U PRO hp

Farmall U PRO hp Farmall U PRO 99-114 hp δειτε το Η ζώνη άνεσης Με χαμηλή στάθμη θορύβου μόλις 72 db (A), πλήρως κλιματιζόμενη και με χειριστήρια τοποθετημένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό, η καμπίνα του Farmall

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 Η ΣΕΙΡΑ T4 F/N/V Νέα T4 F/N/V. Πιο καθαρά, πιο αθόρυβα και ακόμη πιο αποδοτικά. Η New Holland, ο αναγνωρισμένος ηγέτης στον σχεδιασμό ειδικών τρακτέρ, έχει βελτιώσει

Διαβάστε περισσότερα

20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ

20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ 20-30-40-50 (T4 Interim) X5 ΝΕΟ Νέα σειρά X5 T4i Πρωτοεμφανιζόμενη το 2012, η σειρά τρακτέρ Χ50 επιστρέφει στην αγορά με την ονομασία Χ5 σύμφωνα με τις προδιαγραφές παραγωγής που πρόσφατα υιοθέτησε η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΤΕ ΤΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Οι κρυστάλλινες πόρτες με μεγάλο άνοιγμα και ύψος, κάνουν εύκολη

ΕΙΤΕ ΤΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Οι κρυστάλλινες πόρτες με μεγάλο άνοιγμα και ύψος, κάνουν εύκολη 86-107 hp ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Οι κρυστάλλινες πόρτες με μεγάλο άνοιγμα και ύψος, κάνουν εύκολη ολη την είσοδο στην καμπίνα και από τις δύο πλευρές. Ο εργονομικός σχεδιασμός, σμός, το αναδιπλούμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Mείωση κόστους λειτουργίας Με την εξασφάλιση των παράλληλων περασμάτων στις ευθείες γραμμές, στις καμπύλες, στις στροφές ή στα αναχώματα, μειώνονται η

Διαβάστε περισσότερα

ΣEIΡΑ T7 T7.165 S I T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 (SWB) T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 (LWB) T7.290 I T7.315 (HD)

ΣEIΡΑ T7 T7.165 S I T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 (SWB) T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 (LWB) T7.290 I T7.315 (HD) ΣEIΡΑ T7 T7.165 S I T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 (SWB) T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 (LWB) T7.290 I T7.315 (HD) 02 Η ΣΕΙΡΑ Τ7 03 Ένδεκα μοντέλα ειδικά για το χωράφι σας. Η νέα σειρά T7 εξελίχθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Farmall A 65 to 113 hp

Farmall A 65 to 113 hp Farmall A 65 to 113 hp 2 ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΕΝΑ FARMALL A Εισαγωγή Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ, ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΙΣΧΥΡΑ Περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας στη γεωργία έχουν δώσει στην Case IH μια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LUXXUM TPAKTEP HP

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LUXXUM TPAKTEP HP ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LUXXUM TPAKTEP 100-120 HP 2 CASE IH LUXXUM Η σκληρή εργασία δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Κάποια πράγματα κάνουν τις εργασίες τόσο ευκολότερες που αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνατε

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ (ΤΡΑΚΤΕΡ) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 58.500,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 71.955,00

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ (ΤΡΑΚΤΕΡ) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 58.500,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 71.955,00 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ (ΤΡΑΚΤΕΡ) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 58.500,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 71.955,00 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Ει δικευμένα Τρακτέρ

Ει δικευμένα Τρακτέρ Ειδικευμένα Τρακτέρ Καλωσήρθες Agricube! Με κομψό σχεδιασμό και με ανανεωμένο στιλ, η νέα σειρά Carraro Agricube Series παρουσιάζεται στην αγορά των εξειδικευμένων τρακτέρ για να δώσει λύσεις στις πολλές

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία.

Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία. Εργονομία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σχεδιασμός Εσωτερικό Καθίσματα Αποθήκευση Ανάρτηση Καμπίνας Ορατότητα Αερισμός Φωτισμός Πλατφόρμα Κύρια σημεία > 1 of 47 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Κατασκευή καμπίνας ασφαλείας με 4 κολώνες για προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

hp / hp με Διαχείριση Ισχύος

hp / hp με Διαχείριση Ισχύος 131-228hp / 171-269hp με Διαχείριση Ισχύος ΣΕΛΙΔΑ 4 ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΔΑ 8 ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΔΑ 12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ 16 ΑΝΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 20 ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΔΑ 22 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ PUMA ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ... 04-05 ΚΑΜΠΙΝΑ... 06-07 ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ... 08-09 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ... 10-11 ΗΜΙ / ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ... 12-13 ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ CVX... 14-15 ΔΥΝΑΜΟΔΟΤΗΣ (PTO)... 16-17 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Υβριδικο Vlv FE υβριδικο vlv FE Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Κινητηρας D7F Eur 5 Κινητήρας ντίζελ με παράλληλο υβριδικό Ροπή 3 2 1 Σ.Α.Λ. 1. Ηλεκτροκινητήρας 2. Πετρελαιοκινητήρας 3. Υβριδική

Διαβάστε περισσότερα

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές.

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Η νέα οικογένεια Daily Blue Power παρουσιάζει το τέλειο όχημα για αστικές και προαστιακές αποστολές. Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 3 Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

NEΟ. Σειρά 7 -T4i

NEΟ. Σειρά 7 -T4i NEΟ Σειρά 7 -T4i 175-190 - 215 Νέα Σειρά 7 T4i: συνολική πρωτοπορία Με κυρίαρχο, τον μοντέρνο σχεδιασμό του καπό και της καμπίνας, με πρωτότυπη και δυναμική εμφάνιση, με ένα νέο PRO DRIVE κιβώτιο ταχυτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους Σειρά προϊόντων Σκάψτε πιο βαθιά και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Bobcat! n Κορυφαίες λύσεις συμπαγούς μεγέθους Αντιμετωπίστε με ευκολία εργασίες οικοδομής, κατεδάφισης ή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV.

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV. Ο κινητήρας με την κωδική ονομασία D3876 θα προσφέρει ιπποδύναμη 520 hp (390 kw), 560 hp (420 kw) και 640 hp (470 kw), ενώ η μέγιστη ροπή που θα παράγεται μεταξύ 930 και 1350 rpm, λέγεται ότι θα καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Δημοκρατίας 2, 82100 Χίος Αρ. μελέτης: 10/2016 Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Με την παρούσα περιγράφονται οι

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος

Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος Κρουστικό δράπανο AdvancedImpact 900 Το νέο κρουστικό δράπανο με το καινοτομικό KickBack Control της Bosch και κιβώτιο μετάδοσης 2 ταχυτήτων - για ερασιτέχνες με μεγάλες αξιώσεις στην ισχύ και στον έλεγχο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ σειρά Ape Ε Ω ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από το δεύτερο παγκόσµιο πόλεµο και µέχρι σήµερα οι τροχοί του έχουν ταξιδέψει στους δρόµους ολόκληρου του κόσµου,

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα Reliable & quality ploughs ΑΡΟΤΡΑ Η στιβαρή κατασκευή και ο μοντέρνος σχεδιασμός στα άροτρα Kariotakis είναι αυτό που τα διακρίνει έτσι ώστε να είναι εύκολη η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό σύστημα 2018 Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI Power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης 2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης www.vezos.gr FlipDrive Κάθισμα Διπλής Οδήγησης Αναδιπλούμενο Σασί XXL Μπροστινή Ρόδα Σχεδιασμός Αυξημένης Ορατότητας Χειριστήριο Τύπου Μοτοσικλέτας Κοντρόλ Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

E-FARM.COM JOHNDEERE 8335 R. Ώρες. Ημερομηνία. 'Ετος επιθεώρησης. Στοιχεία οχήματος Επαληθεύσιμα στοιχεία οχήματος Πληροφορίες πωλητή 5,000

E-FARM.COM JOHNDEERE 8335 R. Ώρες. Ημερομηνία. 'Ετος επιθεώρησης. Στοιχεία οχήματος Επαληθεύσιμα στοιχεία οχήματος Πληροφορίες πωλητή 5,000 'Ετος 2012 Ώρες 5,000 Στοιχεία οχήματος Επαληθεύσιμα στοιχεία οχήματος Πληροφορίες πωλητή Μάρκα Μοντέλο Μηχάνημα-/Αριθμός αναγνώρισης / Αριθμός πλαισίου(vin)/fin John Deere 8335 R Χρονία 2012 Τόπος της

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Βαθμός απόδοσης >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις. α) Ειδικός όγκος (ν) είναι το πηλίκο του όγκου που καταλαμβάνει μια ποσότητα αερίου δια της μάζας του. Σελ. 9

Απαντήσεις. α) Ειδικός όγκος (ν) είναι το πηλίκο του όγκου που καταλαμβάνει μια ποσότητα αερίου δια της μάζας του. Σελ. 9 Απαντήσεις στα Θέματα των πανελληνίων 2013 στο μάθημα ΜΕΚ ΙΙ Θέμα Α Α1 α) Ειδικός όγκος (ν) είναι το πηλίκο του όγκου που καταλαμβάνει μια ποσότητα αερίου δια της μάζας του. Σελ. 9 Σωστό β) Για να περιοριστεί

Διαβάστε περισσότερα

E-FARM.COM JOHNDEERE 8335R. Ώρες. 'Ετος Ημερομηνία επιθεώρησης. Στοιχεία οχήματος Επαληθεύσιμα στοιχεία οχήματος Πληροφορίες πωλητή 4,328

E-FARM.COM JOHNDEERE 8335R. Ώρες. 'Ετος Ημερομηνία επιθεώρησης. Στοιχεία οχήματος Επαληθεύσιμα στοιχεία οχήματος Πληροφορίες πωλητή 4,328 'Ετος 2012 Ώρες 4,328 Στοιχεία οχήματος Επαληθεύσιμα στοιχεία οχήματος Πληροφορίες πωλητή Τόπος της τελευταίας εγγραφής(χώρα) Μέγιστη ταχύτητα 40 Κύλινδροι 6 Transmission Type Κατασκευαστής εμπρόσθιου

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία και Ηλεκτρολογία/Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Εμπρόσθιος συλλέκτης ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΕΛΙΕΣ VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ΕΛΙΑ/ΑΜΥΓΑΔΑΛΙΑ (ΜΙΚΤΟΣ) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV

Διαβάστε περισσότερα