BrainBox A.Ε. Company Profile MOVING FORWARD TO THE NEW ERA. BrainBox A.E. Αναπτύσσουμε έναν κόσμο εφαρμογών γεμάτο προκλήσεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BrainBox A.Ε. Company Profile MOVING FORWARD TO THE NEW ERA. BrainBox A.E. Αναπτύσσουμε έναν κόσμο εφαρμογών γεμάτο προκλήσεις"

Transcript

1 BrainBox A.Ε. 1 MOVING FORWARD TO THE NEW ERA BrainBox A.E. Αναπτύσσουμε έναν κόσμο εφαρμογών γεμάτο προκλήσεις

2 2 BrainBox S.A. CONTENTS CEO S STATEMENT WHO WE ARE WHAT WE DO WHERE WE WORK OUR HISTORY BIKESHARING MOBILE APPS SMART CITY TERMINALS SMS PARKING IMMERSION VIDEO PROJECTION MAPPING AUGMENTED REALITY OUR CLIENTS ACHIEVEMENTS ΜΕΑΤ ΤΗΕ ΤΕΑΜ

3 BrainBox A.Ε. 3 WELCOME Είναι ξεχωριστό και ανεκτίμητο να κάνεις το χόμπυ σου επάγγελμα και το επάγγελμα σου να συνδέεται με εξελίξεις που βελτιώνουν την ζωή. Για εμάς στην BrainBox, η σταθερή και συνεχόμενη καινοτομία αποτελεί μέσο εξέλιξης. Σχεδιάζουμε, συνθέτουμε, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε λύσεις εφαρμοσμένων τεχνολογικών συστημάτων και λογισμικού με προστιθέμενη αξία. Εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο να συμβάλλουμε σε νέους, αποτελεσματικότερους και καθαρότερους τρόπους για να λειτουργούμε, να επικοινωνούμε και να εργαζόμαστε. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούμε λύσεις με σεβασμό στα οικοσυστήματα και το επιχειρηματικό περιβάλλον έχοντας αδιαπραγμάτευτο γνώμονα τις ηθικές μας αρχές It always seems impossible Until it s done!

4 4 BrainBox A.Ε. CEO S STATEMENT GEORGE VOULGAROUDIS Ο 21ος αιώνας φέρνει περισσότερη καινοτομία, νέες υπηρεσίες και νεώτερη τεχνολογία, επομένως αποτελεί πρόκληση για καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες. Εμείς παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάπτυξη άρτιων τεχνολογικών προϊόντων με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των αντιστοίχων τους όχι μόνο για την εγχώρια αλλά και για την διεθνή αγορά. Ξεκινήσαμε την κοινή πορεία μας το 2008 και είμαστε σήμερα η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, Κύπρο και νοτιοανατολική Ευρώπη εταιρία κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M) διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Προσπαθούμε συνεχώς να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και να μαθαίνουμε από αυτούς ώστε να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Δεσμευόμαστε ότι θα επιμείνουμε στην γνώση της τεχνολογίας του σήμερα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις όσο γρήγορα και αν πραγματοποιούνται, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις και να συμβάλλουμε στις μελλοντικές εξελίξεις.

5 BrainBox A.Ε. 5 WHO WE ARE Η BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στους κλάδους της τηλεματικής και πληροφορικής με ειδίκευση στον τομέα της Βιώσιμης Κινητικότητας

6 6 BrainBox A.Ε. WHAT WE DO ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ BIKESHARING Η BrainBox είναι η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων αυτοματοποιημένης μίσθωσης ποδηλάτων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη έχοντας εγκαταστήσει τα μεγαλύτερα σχετικά έργα που έχουν υλοποιηθεί έως σήμερα. SMART CITY TERMINALS Σχεδιάζουμε λύσεις και αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για το σύγχρονο περιβάλλον και την εναρμόνισή του με τις επιβολές της δικτυακής εποχής. Τα συστήματα infoterminal και payterminal της BrainBox συναντώνται σε κεντρικά σημεία πόλεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και διαθέτουν μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης και πραγματοποίησης πληρωμών και συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η BrainBox έχει αναπτύξει εφαρμογές λογισμικού για κινητές συσκευές, smartphones και tablets, διαθέτωντας ευρεία τεχνογνωσία σε τεχνολογίες υπηρεσιών θέσης (LBS), επαυξημένης πραγματικότητας (AR), εικονικής πραγματικότητας (VR) και εμβύθισης (Immersion) CUSTOM MADE INNOVATION Στο τεχνολογικό εργαστήριο της BrainBox έχουν αναπτυχθεί μια σειρά εφαρμογών και τεχνολογικών συστημάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών όπως SMS parking, Valet parking, Fleet Management, Smart tags, RF-ID apps, κλπ

7 BrainBox A.Ε. 7 WHERE WE WORK H BrainBox ξεκίνησε την πορεία της το 2008 από ένα μικρό γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα διαθέτει γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους για τον εξοπλισμό της και ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό εργαστήριο ενώ παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο μέσα από ένα ευρύ δίκτυο υπαλλήλων και συνεργατών. ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η εταιρία ξεκίνησε δραστηριοποιούμενη στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών λογισμικού και συστημάτων απομακρυσμένης διαχείρισης μηχανών. Μέσα από την προσήλωση στις ανάγκες της αγοράς και με την αξιοποίηση της τεχνολογικής της αρτιότητας, συσσώρευσε τεχνογνωσία, επέκτεινε τις δραστηριότητες της και εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε εταιρία με ισχυρή δραστηριοποίηση στους τομείς ανάπτυξης της. Τα τεχνολογικά συστήματα της BrainBox βρίσκονται σήμερα εγκατεστημένα σε περισσότερες από 25 πόλεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ λογισμικό της εταιρίας έχει εγκατασταθεί σε περισσότερους από 100 πελάτες του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

8 8 BrainBox S.A. OUR HISTORY We Love To Work & We Love Where We Work ΥΨΗΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Η BrainBox αναπτύσσεται με υψηλό ρυθμό βασιζόμενη ωστόσο σε σταθερά βήματα και προσεγμένη στρατηγική. Αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη στην Ελλάδα και Κύπρο εταιρία κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις M2M, εφαρμογές social media και mobile apps διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Η θέση της πιστοποιείται από το εύρος και την ποιότητα των τεχνολογικών προϊόντων που διαθέτει αλλά και από το μέγεθός των έργων που συνεχίζει να αναλαμβάνει και να ολοκληρώνει με επιτυχία. Αποτέλεσμα της σταθερής αναπτυξιακής της πορείας είναι η ένταξη της εταιρίας στο διεθνές δίκτυο της Endeavor που επιλέγει και εντάσσει στο δίκτυο της τις πιο αναπτυσσόμενες καινοτόμες επιχειρήσεις κάθε χώρας Ίδρυση της BrainBox Ανάπτυξη του EasyBike Εγκαταστάσεις σε Ελλάδα & Κύπρο Η BrainBox ιδρύεται με στόχο να ξαναγράψει τους κανόνες της βιώσιμης κινητικότητας. Δρομολογείται η ανάπτυξη εφαρμογών και συστημάτων με έντονα στοιχεία καινοτομίας, σε ένα τοπίο που η διαμόρφωση του βρίσκεται σε αρχικό στάδιο παγκοσμίως. Συνάπτονται συμφωνίες με ηγέτιδες εταιρίες στον χώρο των ενναλακτικών μορφών μετακίνησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ολοκληρώνεται η ανάπτυξη του συστήματος EasyBike, του πρώτου Ελληνικού συστήματος Bikesharing Tο EasyBike εγκαθίσταται στην Κέρκυρα και στην συνέχεια στα Ιωάννινα. Αναπτύσσεται σύστημα ηλεκτρονικής στάθμευσης ποδηλάτων καθώς και εποπτευόμενης στάθμευσης. Συνάπτονται οι πρώτες συμφωνίες για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού για φορητές συσκευές. Το σύστημα EasyBike εγκαθίσταται σταδιακά σε όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, η εταιρία αναλαμβάνει την εγκατάσταση του συστήματος EasyBike στην Λευκωσία με 27 σταθμούς και 320 ποδήλατα, στο μεγαλύτερο σύστημα bikesharing της Νοτιονατολικής ευρώπης έως τότε. Ταυτόχρονα, υλοποιούνται συμφωνίες με σημαντικές εταιρίες για την ανάπτυξη custom εφαρμογών λογισμικού.

9 BrainBox A.Ε TOWARDS Η BrainBox αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς Tα τεχνολογικά συστήματα βιώσιμης κινητικότητας της BrainBox εγκαθίστανται σε 25 πόλεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία και Ολλανδία. Η εταιρία συνάπτει στρατηγικές εμπορικές συμφωνίες με τον όμιλο COSMOTE και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Ολοκληρώνονται έργα ανάπτυξης λογισμικού για κινητές συσκευές και για social media σε περισσότερους από 100 μεγάλους πελάτες. Υλοποιείται επενδυτικό πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης λύσεων νέας γενιάς της εταιρίας στον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας. Αναγνώριση και διεθνής παρουσία Η ανοδική πορεία της BrainBox αναγνωρίζεται από τον διεθνή οργανισμό της Endevor που την εντάσσει στο δίκτυο της ως μια από τις πλέον ανερχόμενες εταιρίες με καινοτόμα χαρακτηριστικά. Παρουσιάζεται η νέα γενιά καινοτόμων λύσεων bikesharing της εταιρίας. Συνάπτεται στρατηγική συμφωνία συνεργασίες για την αντιπροσώπευση των λύσεων της BrainBox στην Τουρκική αγορά ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται η δραστηριότητα της εταιρίας σε Βουλγαρία και Αλβανία OUR FUTURE Η BrainBox προσπαθεί να ξαναγράψει τους κανόνες στους τομείς που δραστηριοποιείται. Βραχυπρόθεσμοι στόχοι της εταιρίας είναι η επέκταση της σε ώριμες αγορές της Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Πολωνία, η Ρωσία και η προώθηση των καινοτόμων της προιόντων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης σε υπάρχουσες και νέες αγορές.

10 10 BrainBox S.A. BIKESHARING ΣΥΣΤΗΜΑTA ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ Το σύστημα Easybike είναι το μεγαλύτερο σύστημα bikesharing στην Νοτιανατολική Ευρώπη και περιλαμβάνει περισσότερα από ποδήλατα και 80 σταθμούς ενοικίασης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων τελευταίας γενιάς. Επιτρέπει την πρόσβαση σε κοινόχρηστα ποδήλατα με αυτοματοποιημένο τρόπο και υπολογίζει τον πραγματικό χρόνο χρήσης των ποδηλάτων και την χρέωση που αντιστοιχεί. Το σύστημα μπορεί να εξυπηρετήσει μόνιμους χρήστες οι οποίοι διαθέτουν ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνουν ποδήλατα αλλά και περιστασιακούς χρήστες όπου με την χρήση κινητού τηλεφώνου και πιστωτικής κάρτας μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ποδήλατα. Το λογισμικό διαχείρισης του συστήματος EasyBike επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο και την από απόσταση ενημέρωση και διαχείριση της λειτουργίας του ενώ το συνολικό σύστημα συνοδεύεται από διαδικτυακή παρουσία μέσω ειδικής εφαρμογής και από εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα (smartphones) για πρόσβαση στο σύστημα και στα ποδήλατα. Σήμερα το EasyBike παρέχεται μέσω διαφορετικών εκδόσεων που περιλαμβάνουν διαφορετικές τεχνολογίες ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε περιοχής. Παρέχει δυνατότητα χρήσης με προ-πληρωμένη και πιστωτική κάρτα, μέσω Internet και IVR, με χρήση mobile εφαρμογών και με εγκατάσταση προηγμένων unattended credit card terminals.

11 mobileapps.brainbox.gr BrainBox S.A. 11 MOBILE APPS MOBILE APPS Η Brainbox Α.Ε. από την ίδρυση της έως και σήμερα έχει αναπτύξει δεκάδες πετυχημένες εξειδικευμένες εφαρμογές λογισμικού για χρήση σε Η/Υ με λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac OS καθώς και σε κινητά τηλέφωνα και tablets με λειτουργικά ios, Android και Windows Phone. Συνεργαζόμαστε στενά σε συμβουλευτικό επίπεδο με τους πελάτες για την ανάλυση των στόχων της εφαρμογής, των αναγκών που θα καλύπτει, του γραφικού περιβάλλοντος, της εμπειρίας του χρήστη και τελικά του αποτελέσματος που θα προκύψει ώστε να είναι τελικά οι προσδοκίες σύμφωνες με τις αρχικές εκτιμήσεις. Στην συνέχεια, εξειδικευμένοι μηχανικοί και προγραμματιστές, αναλυτές και σχεδιαστές αναλαμβάνουν την ανάπτυξη των εφαρμογών καθώς και τις ενοποιήσεις API με διάφορες προ-υπάρχουσες εφαρμογές όπου απαιτείται. Η εταιρία ειδικεύεται σε εφαρμογές με έντονο το στοιχείο της καινοτομίας και του συνδυασμού των τεχνολογιών για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος. Ευέλικτη και σταθερής ποιότητας ανάπτυξη με πιστοποίηση ISO Χρήση έτοιμου κώδικα από προηγούμενα έργα Εσωτερική ανάπτυξη και εγγύηση εμπιστευτικότητας και τήρησης χρονοδιαγραμμάτων Ανάπτυξη σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και συσκευές Εμπειρία στην χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και συνδυασμού τους

12 12 BrainBox S.A. smartcity.brainbox.gr SMART CITY TERMINALS ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Καινοτόμα συστήματα με μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης και πραγματοποίησης πληρωμών και συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Infoterminal Payterminal Τα συστήματα infoterminal και payterminal της BrainBox είναι 2 εκδόσεις τερματικού εξοπλισμού που μπορεί να εγκατασταθεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και να διασυνδεθεί on-line με κέντρο ελέγχου ώστε να ελέγχεται η λειτουργία τους. Διαθέτουν ανά περίπτωση μοναδικά χαρακτηριστικά όπως αντιβανδαλιστική οθόνη αφής διαφόρων διαστάσεων, πληκτρολόγιο, υποδοχή πιστωτικών καρτών, αναγνώστη ηλεκτρονικών και μαγνητικών καρτών κλπ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος εφαρμογών απομακρυσμένης πληροφόρησης και επικοινωνίας καθώς και πραγματοποίησης on-line πληρωμών.

13 smsparking.brainbox.gr BrainBox S.A. 13 SMS PARKING Το SMS PARK είναι Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης με χρήση κινητού τηλεφώνου (μέσω μηνυμάτων SMS ή ειδικής web εφαρμογής). Με την χρήση του συστήματος ο πολίτης μπορεί να σταθμεύει απευθείας σε περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς να αναζητά κάθε φορά τις κάρτες ή τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων. Μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο στο κινητό του για τις χρεώσεις, για τον διαθέσιμο του χρόνο αλλά και για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης. Η στάθμευση γίνεται με απλή αποστολή 2 γραπτών μηνυμάτων σε έναν 5ψήφιο αριθμό. Οι πολίτες απολαμβάνουν πλεονεκτήματα όπως Φθηνότερο τέλος στάθμευσης. Χρέωση με ακρίβεια ανά λεπτό στάθμευσης Διευκόλυνση αφού δε χρειάζεται επίσκεψη στα σημεία πώλησης καρτών Δεν απαιτείται η τοποθέτηση κάρτας στο παρμπρίζ του οχήματος. Παροχή υπηρεσιών πληροφόρησης όπως: μηνύματα ενημέρωσης και προειδοποίησης για τον εναπομείναντα χρόνο στάθμευσης, αναζήτηση ελεύθερης θέσης στάθμευσης, πληρωμή προστίμων, αναλυτικός λογαριασμός, κλπ. Οι φορείς που το χρησιμοποιούν επωφελούνται καθώς : Αυξάνει σημαντικά τα έσοδα Εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες εποπτείας του χώρου στάθμευσης Παρέχει ευρεία δυνατότητα διαχείρισης Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον διότι δεν απαιτεί μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων Εξυπηρετεί καλύτερα

14 14 BrainBox S.A. immersive.brainbox.gr IMMERSIVE VIDEOS 360 VIDEOS Τα video 360 μοιρών ή ή σφαιρικά video είναι καταγραφή video από τον πραγματικό κόσμο σε λειτουργία panorama σε κάθε κατεύθυνση ταυτόχρονα. Η καταγραφή αυτών των video γίνονται με συλλογή πολλάπλών καμερών και ειδικό λογισμικό και επεξεργασία. Κατά την αναπαραγωγή του, το 360 video επιτρέπει στους θεατές του να βρίσκονται στο κέντρο μιας εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας και να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Η BrainBox διαθέτει τον εξοπλισμό και την δυνατότητα να δημιουργήσει immersive videos και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας για google cardboard, oculus και samsung vr και άλλες συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

15 prmapping.brainbox.gr 15 BrainBox S.A. PROJECTION MAPPING Με την πραγματοποίηση μια παραγωγής 3D projection mapping, το προβαλλόμενο σενάριο δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση στον θεατή καθώς ψηφιακές πληροφορίες και πραγματικά αντικείμενα συνδυάζονται δίνοντας κίνηση και ήχο σε στατικά σημεία, δημιουργώντας οπτικές ψευδαισθήσεις με έντονα στοιχεία πολυμέσων. To 3D projection mapping είναι μια μέθοδος με την οποία με την βοήθεια της τεχνολογίας, αντικείμενα προβάλλονται σε μια μη επίπεδη επιφάνεια συχνά με ακανόνιστο σχήμα. Το σημείο προβολής μπορεί να είναι επιφάνειες κτιρίων, σκηνές, τοπία και σημεία εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Για την υλοποίηση της προβολής είναι απαραίτητη η χρήση ειδικού λογισμικού που επιτρέπει την διαμόρφωση της προβολής με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζεται στο αντικείμενο επί του οποίου προβάλλεται. Έτσι τελικά ο projector προβάλλει ένα αποτέλεσμα που είναι απόλυτα ρεαλιστικό καθώς η προβολή συνδυάζεται με το αντικείμενο ή τα αντικείμενα επί του οποίων προβάλλεται η εικόνα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η τεχνολογία αυτή ονομάζεται και spatial augmented reality καθώς στοιχεία ψηφιακής πραγματικότητας προβάλλονται επί πραγματικών αντικειμένων σε τρεις διαστάσεις δημιουργώντας ουσιαστικά ένα περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας. Μάλιστα συχνά είναι ζητούμενη η παραγωγή αντίστοιχου σεναρίου επαυξημένης πραγματικότητας, για προβολή σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών, σε συνδυασμό με την live 3D projection mapping προβολή, καθώς ένα από τα μειονεκτήματα του projection mapping είναι η ανάγκη προβολής κατά τις νυχτερινές ώρες ώστε να αναδεικνύεται το σενάριο της προβολής.

16 16 BrainBox S.A. immersive.brainbox.gr AUGMENTED REALITY Η BRAINBOX Πληροφορική ασχολούμενη συστηματικά με την καινοτομία και τις νέες εξελίξεις στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών, έχει αναπτύξει εφαρμογές Augmented Reality (επαυξημένης πραγματικότητας) που μπορούν να αποτελέσουν σημαντικές λύσεις στην προβολή, προώθηση και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Μερικά από τα πιο γνωστά παραδείγματα εφαρμογών της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας είναι : ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ H τεχνολογία Augmented Reality (επαυξημένη πραγματικότητα) έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως πρόσφατα και αποτελεί σημαντικό πεδίο έρευνας και ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται ουσιαστικά για εφαρμογή πληροφορικής η οποία συνδυάζει στοιχεία από τον πραγματικό κόσμο στον οποίο προστίθενται πληροφορίες από ψηφιακή βάση δεδομένων. Εικονικό δοκιμαστήριο προϊόντων σε βιτρίνα ή εσωτερικό φυσικού καταστήματος Εικονικό δοκιμαστήριο προϊόντων σε ηλεκτρονικό κατάστημα Τρισδιάστατη ή δισδιάστατη απεικόνιση μοντέλων με προσθήκη ψηφιακής πληροφορίας Παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας σε κινητό τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο Εφαρμογή που συνδυάζει υπηρεσίες βάση θέσης με προσθήκη ψηφιακής πληροφορίας (geolocation services + AR) Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατόν κατά την απεικόνιση σημείων, ανθρώπων, τοποθεσιών, αντικειμένων κλπ από τον πραγματικό κόσμο, αυτόματα να παρουσιάζονται στοιχεία από ψηφιακή βάση δεδομένων που είναι συσχετισμένα με τα αντικείμενα του πραγματικού χρόνου και μεταβάλλονται βάση αυτών. Οι εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας απευθύνονται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να εντάξουν τις νέες τεχνολογίες στην έως σήμερα παραδοσιακή πρακτική προώθησης διαφήμισης και πωλήσεων. Απευθύνονται σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης προϊόντων, σε πολυκαταστήματα, σε εμπορικά κέντρα, σε διοργανωτές εκθέσεων, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών γεγονότων, κλπ Οι τεχνολογίες Augmented Reality (AR) παρέχουν στην επιχείρηση ευκαιρίες βελτίωσης των πωλήσεων και προσωποποιημένης προσέγγισης των πελατών και προβολής των προϊόντων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται διαφοροποίηση της επιχείρησης έναντι του ανταγωνισμού και ευκαιρίες αύξησης του κύκλου εργασιών της.

17 prmapping.brainbox.gr BrainBox S.A. 17 OUR CLIENTS Η BrainBox έχει εγκαταστήσει τα τεχνολογικά της συστήματα σε περισσότερες από 25 πόλεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία και Ολλανδία ενώ έχει αναπτύξει εφαρμογές λογισμικού για πάνω από 100 μεγάλους πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. some of our happy clients

18 18 BrainBox Α.Ε Αριθμός κοινοχρήστων ποδηλάτων στο δίκτυο EasyBike σε Ελλάδα και εξωτερικό Αριθμός ηλεκτρονικών σταθμών με τεχνολογία BrainBox σε Ελλάδα και εξωτερικό Πόλεις που υιοθέτησαν τεχνολογικά συστήματα της BrainBox Πελάτες που εμπιστέυθηκαν την BrainBox για ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού

19 BrainBox S.A. 19 MEET THE TEAM Η οργανωτική δομή της BrainBox χαρακτηρίζεται από βασικά στοιχεία σύγχρονης αντίληψης όπως η ευελιξία, η ομαδικότητα και η αποκεντρωμένη λήψη αποφάσεων. Τα στοιχεία αυτά επιτρέπουν στην εταιρία να ανταποκρίνεται σε ειδικές απαιτήσεις των πελατών της, να ελαχιστοποιεί το χρόνο εξέλιξης (time-to-market) των προϊόντων / υπηρεσιών της, να διασφαλίζει τη διατμηματική συνεργασία και σε κάθε περίπτωση, να προάγει την πρωτοβουλία, την καινοτομία και την δημιουργικότητα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είμαστε μία ομάδα που λειτουργούμε σαν παρέα και διασκεδάζουμε με αυτό που κάνουμε! George Voulgaroudis CEO Dimitris Dimitriadis VP Business Development Kostas Alexiou CTO George Keikoglou Project Manager Nasos Chondros Financial Manager Kiki Perpergianni Adimistration assistance Giannis Nikolaidis Director of operations Menia Tsiligiri Financial Supervisor

20 20 BrainBox Α.Ε. EXPERIENCE AND INNOVATION ARE THE TWO KEYS FACTORS TO MOVE FORWARD σταθερή προσπάθεια με γνώση, μέθοδο και επιμονή κάνουν την διαφορά, την διαφορά μεταξύ του εφικτού και της φαντασίας. Αριθμός κοινοχρήστων ποδηλάτων στο δίκτυο EasyBike σε Ελλάδα και εξωτερικό Αριθμός ηλεκτρονικών σταθμών με τεχνολογία BrainBox σε Ελλάδα και εξωτερικό B r a i n B o x A. E. Πόλεις που υιοθέτησαν τεχνολογικά συστήματα της BrainBox Adrianoupoleos 11 & Thermaikou Str Kalamaria, Thessaloniki Πελάτες PC που εμπιστέυθηκαν την BrainBox για ανάπτυξη GREECE εφαρμογών λογισμικού Aigaiou Pelagous 6 Agia Paraskevi, Athens PC GREECE info@brainbox.gr

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Η σημασία των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, εφευρετική, να καινοτομεί περισσότερο και να αντιδρά καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, έχουν καταστήσει απαραίτητη την ενσωμάτωση

Διαβάστε περισσότερα

Η εικονική πραγματικότητα στο σύγχρονο ψηφιακό επιχειρηματικό περιβάλλον. Ιωάννης Παρχαρίδης & Λουκάς Κατσικάρης BOLT VIRTUAL

Η εικονική πραγματικότητα στο σύγχρονο ψηφιακό επιχειρηματικό περιβάλλον. Ιωάννης Παρχαρίδης & Λουκάς Κατσικάρης BOLT VIRTUAL Η εικονική πραγματικότητα στο σύγχρονο ψηφιακό επιχειρηματικό περιβάλλον Ιωάννης Παρχαρίδης & Λουκάς Κατσικάρης BOLT VIRTUAL Η ιδέα της τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας υπάρχει από τη δεκαετία του

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing A 360 Technology Marketing Agency Ανάγκη Σύγχυση της αγοράς, για την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου»

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» «Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» Σκοπός του Προγράμματος Η δράση Digi-retail εντάσσεται σε μία ευρύτερη κατηγορία πρωτοβουλιών του

Διαβάστε περισσότερα

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Κάτια Σταθάκη Enterprise Segment Senior Manager Vodafone Ελλάδας Σε έναν κόσμο ραγδαίων και απρόβλεπτων αλλαγών, η ευελιξία και η κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (Apps) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η Powersoft Computer Solutions

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Δυναμική προσωποποιημένη ενημέρωση προσφορών Super Markets στη Θεσσαλονίκη

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Δυναμική προσωποποιημένη ενημέρωση προσφορών Super Markets στη Θεσσαλονίκη ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Δυναμική προσωποποιημένη ενημέρωση προσφορών Super Markets στη Θεσσαλονίκη Παπαδόπουλου Κυριάκου Αρ. Μητρώου: 093507 Επιβλέπων καθηγητής: Ηλιούδης Χρήστος Εισαγωγή - Σκοπός Εργασίας Καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Natech Pay. Σύστημα πληρωμών σε «Σημεία Πρακτόρων» μέσω Τραπεζικής συνεργασίας

Natech Pay. Σύστημα πληρωμών σε «Σημεία Πρακτόρων» μέσω Τραπεζικής συνεργασίας Natech Pay Σύστημα πληρωμών σε «Σημεία Πρακτόρων» μέσω Τραπεζικής συνεργασίας Natech.PAY Σύνοψη Το Natech.PAY απευθύνεται σε τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τα οποία επιδιώκουν να διευρύνουν

Διαβάστε περισσότερα

Τσικολάτας Α. (2011) Οι ΤΠΕ ως Εκπαιδευτικό Εργαλείο στην Ειδική Αγωγή. Αθήνα

Τσικολάτας Α. (2011) Οι ΤΠΕ ως Εκπαιδευτικό Εργαλείο στην Ειδική Αγωγή. Αθήνα Οι ΤΠΕ ως Εκπαιδευτικό Εργαλείο στην Ειδική Αγωγή Τσικολάτας Αλέξανδρος Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΕΕΕΚ Παμμακαρίστου, tsikoman@hotmail.com Περίληψη Στην παρούσα εργασία γίνεται διαπραγμάτευση του ρόλου των

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager Περιεχόμενα: Apps / Smartphones / Mobile Internet Παγκόσμια αγορά Ελληνική αγορά Στρατηγική WIND To

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση δράσης digi-retail. 12.01.2011 Αλέξανδρος Μπρέγιαννης

Παρουσίαση δράσης digi-retail. 12.01.2011 Αλέξανδρος Μπρέγιαννης Παρουσίαση δράσης digi-retail 12.01.2011 Αλέξανδρος Μπρέγιαννης H οικονομική κρίση αυξάνει τις πιέσεις Υπάρχει και 2 η πτυχή Στο σχεδιασμό κάθε δράσης, μελετούμε τις κοινωνικές και τεχνολογικές εξελίξεις

Διαβάστε περισσότερα

Νικόλαος Μάρκελλος Διευθύνων Σύμβουλος, AMCO A.B.E.E.

Νικόλαος Μάρκελλος Διευθύνων Σύμβουλος, AMCO A.B.E.E. Με την επίσημη υποστήριξη: Λογότυπο Οργανισμού /Εταιρείας Νικόλαος Μάρκελλος Διευθύνων Σύμβουλος, AMCO A.B.E.E. Διημερίδα ITS Hellas «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & Eξελίξεις στην Ελλάδα» Αθήνα, 15-16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Natech. ATM ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Υλοποίηση τραπεζικών υπηρεσιών μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκές Πολιτικές και η Ελληνική Εμπειρία (ΠΤΔΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services Η ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services BYTE COMPUTER ΑΒΕΕ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 98 & ΤΡΙΒΟΛΗ, 117 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 900 2000, FAX.: 210 924 4084 E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η Silicontech ιδρύθηκε πρόσφατα (Νοέµβριο 2004) πραγµατοποιώντας το όραµα µιας ολοκληρωµένης οµάδας συνεργατών, ειδικευµένων στον τοµέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Μετά από µια

Διαβάστε περισσότερα

Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία

Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία Γιώργος Καραμανώλης, Crowdpolicy, Co-Founder & CTO Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Νέες Ευκαιρίες Γιώργος Καραμανώλης, Partner CTO Crowdpolicy Σύμβουλος Πληροφορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Project management

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Γιώργος Μανής Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τι είναι οι Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις..

Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις.. Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις.. Από τον τροχό.. στη «Σοφία» Γιαγκουλλή Γιάγκος Εξυπηρέτηση Πελατών Cyta @yiangos13 Για να απαντήσουμε το ερώτημα το πιο πάνω ερώτημα Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Διαγραφή από τη λίστα Σε αυτό το τεύχος: Φεβρουάριος 2014 Mobile e-commerce από την Altec Software Mobile e-commerce από την Altec Software Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων.

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Εισαγωγή Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Η Digital Academy αποτελεί εταιρεία τεχνοβλαστό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και

Διαβάστε περισσότερα

H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής

H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής Υπεύθυνη Τύπου Σιλβάνα Θεοδωροπούλου Τηλ: +30 210 6381457 e-mail: stheodor@cisco.com H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής Η Cisco βοηθάει τις εταιρείες λιανικής να επεκτείνουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAVIS-V1-2012 TRAVIS Λογισμικό Διαχείρισης Παραβάσεων Φωτοεπισήμανσης Το σύστημα διαχείρισης παραβάσεων φωτοεπισήμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέες Εφαρμογές 3D Χαρτογραφίας:

Νέες Εφαρμογές 3D Χαρτογραφίας: Νέες Εφαρμογές 3D Χαρτογραφίας: Διαδικτυακή υπηρεσία ψηφιοποίησης Λοΐζος Τόφας Rural and Surveying Engineer A.U.TH MSc. Geoinformatics Ποιοί είμαστε 2007 - Έναρξη Δραστηριότητας στην Κύπρο Ανάπτυξη καινοτομιών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή ευρέως γνωστό ως e- commerce, είναι το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

TeleUnicom People Before Technology

TeleUnicom People Before Technology TeleUnicom People Before Technology Περιεχόμενα Βασικά Στοιχεία Φιλοσοφία Οργανόγραμμα Διανομή/Συνεργάτες Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Βασικά στοιχεία Βασικά στοιχεία Η TeleUnicom

Διαβάστε περισσότερα

Audience Measurement Systems

Audience Measurement Systems Το itally αποτελεί μία λύση αυτοματοποιημένης μέτρησης διερχομένων, καταμετρώντας το πλήθος των διερχόμενων πεζών ακόμα και σε δύσκολα και περίπλοκα περιβάλλοντα όπως αυτά των καταστημάτων και των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation Παραδοτέο 4.1.2 ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ DIGI - RETAIL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκε το πρόγραμμα «Digi - Retail» στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα για τις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υποδομές Προσωπικό Υποστήριξης

Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υποδομές Προσωπικό Υποστήριξης Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Υποδομές Προσωπικό Υποστήριξης Κωνσταντίνος Τσιμπάνης Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα, Μάιος 2014 άδεια χρήσης Το παρόν υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum 1 Transparent LCD showcase Διάφανη LCD βιτρίνα Η LCD βιτρίνα είναι ένας πολύπλευρος και ελκυστικός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή κάποιο προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum

Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Διαδραστικά Συστήματα Προβολής Conceptum Interactive floor system - Διαδραστικό σύστημα δαπέδου Το διαδραστικό σύστημα προβολής δαπέδου είναι μια ολοκληρωμένη λύση με υλικό και λογισμικό, το οποίο μετατρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπος χάρτης νησιού και χρήση διαδραστικών τεχνολογιών για την προβολή σημείων ενδιαφέροντος.

Έντυπος χάρτης νησιού και χρήση διαδραστικών τεχνολογιών για την προβολή σημείων ενδιαφέροντος. Έντυπος χάρτης νησιού και χρήση διαδραστικών τεχνολογιών για την προβολή σημείων ενδιαφέροντος. Παπαδόπουλος Αθανάσιος Α.Μ.131276 email: std131276@ac.eap.gr ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Γραφικές Τέχνες

Διαβάστε περισσότερα

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty Smart Manager Υ πηρεσ ίες Loyalty 1 Η κάρτα η οποία σας εξοικονομεί χρήματα με τις αγορές σας. i Πίστη και ασφάλεια στην τσέπη σας Τι είναι: To Smart manager είναι ένα σύστημα εύκολο και ασφαλές δημιουργημένο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up»

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» Σπύρος Ιγνατιάδης Γ. Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ ιστορικό Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τεχνολογία

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τεχνολογία Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ 2017 τεχνολογία ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Είδη τεχνολογίας που έχουν στο νοικοκυριό τους {13} Πρόθεση αγοράς επιλεγμένων ηλεκτρονικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

Συμβάλλοντας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσα από την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Συμβάλλοντας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσα από την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας Vodafone Ελλάδας Συμβάλλοντας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσα από την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας Ναυσικά Ζευγώλη Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς, Vodafone 3ο

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / ICT

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / ICT ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / ICT Η στροφή προς τις υψηλές τεχνολογίες, κυρίως στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής (2006-2013) έχει οδηγήσει στην βελτίωση των περισσότερων δεικτών Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Κάτια Σταθάκη Head of Corporate, VGE & Enterprise Segments 0 Vodafone Ελλάδας Η επιχειρηματική πραγματικότητα σήμερα ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΔΟΧΟΣ: AMCO A.B.E.E. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΣΠΑ - Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ»

ΑΝΑΔΟΧΟΣ: AMCO A.B.E.E. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΣΠΑ - Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ: AMCO A.B.E.E. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΣΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων Natech MyFleet Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων MyFleet Σύνοψη Το σύστημα MYFLEET είναι ένα σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου επίγειων, εναέριων

Διαβάστε περισσότερα

...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012

...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012 ...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012 Interactive Νew Media Solution All-in-one marketing-oriented system, το οποίο περιλαμβάνει: Digital Signage & Interactive Touch Screens (Σε σημεία

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Καινοτομία στις Πωλήσεις μέσω Internet Social Media Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

1. Αποδοχή καρτών μέσω POS

1. Αποδοχή καρτών μέσω POS Η Εθνική Τράπεζα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας στα Πρατήρια και τους Εμπόρους καυσίμων-μέλη της Π.Ο.Π.Ε.Κ. καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ημιουργία Σχεδίου Συστάδων Επιχειρήσεων (CLUSTERS) ημόσια ιαβούλευση

ημιουργία Σχεδίου Συστάδων Επιχειρήσεων (CLUSTERS) ημόσια ιαβούλευση Λευκωσία, 24 Μαρτίου 2014 ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη ημιουργία Σχεδίου Συστάδων Επιχειρήσεων (CLUSTERS) ημόσια ιαβούλευση Κυρία/ε, Επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι μετά από εισήγηση του ΚΕΒΕ το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Σάββας Α. Χατζηχριστοφής ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Δρ. Σάββας Α. Χατζηχριστοφής ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ Δρ. Σάββας Α. Χατζηχριστοφής ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ Λειψυδρία Στατιστικές αναλύσεις έχουν κατατάξει τη

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία Εταιρία H A.I.D.A προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε γραφεία στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Total Banking Solution

Total Banking Solution Natech CSB2 Total Banking Solution Σχεδιάστε την τραπεζική σας στρατηγική Η NATECH EINAI Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Οι τράπεζες δε δύνανται πλέον να επαναπαύονται σε τραπεζικές εφαρμογές του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

VCCF George Nolis - CEO

VCCF George Nolis - CEO 1 VCCF 2017 George Nolis - CEO LANCOM WHO is WHO Σχετικά με τη Lancom Η Lancom είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο πεδίο των IT υπηρεσιών, παρέχοντας εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015 01 Νοεμβρίου 2016 ΚΙΝΗΤΡΟ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Η BDO GREECE, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ορισμός (1/2) Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει τις απαραίτητες ενέργειες για την εργασιακή και προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό θέμα - για κάθε χρήστη, καθώς και για την paysafecard. Οι αναφορές για περιστατικά απάτης κλονίζουν πολλούς πελάτες. Με το παρόν Δελτίο Ασφάλειας, θέλουμε να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κριτοβουλίδου 19 712 01, Ηράκλειο Κρήτης Υπόψη κ. Βαβουρανάκη Χ., Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ GLOBITEL ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DIGI-MOBIL

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ GLOBITEL ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DIGI-MOBIL ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ GLOBITEL ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DIGI-MOBIL ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ NATIVE E-COMMERCE APP ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΞΥΠΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας Η Επαγγελματική Χρήση-Εκμετάλλευση της Κοινωνίας της Πληροφορίας και των Ηλεκτρονικών Μέσων Δικτύων και Επικοινωνιών στον Κλάδο των Ανεξάρτητων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Οχημάτων Ολοκληρωμένο Δίκτυο Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Μαθήματα και Χώροι Συνεργασίας

Ηλεκτρονικά Μαθήματα και Χώροι Συνεργασίας Ηλεκτρονικά Μαθήματα και Χώροι Συνεργασίας Ημερίδα ΕΚΤ Αθήνα 29/10/2015 Κωνσταντίνος Τσιμπάνης k.tsibanis@noc.uoa.gr άδεια χρήσης Το παρόν υλικό υπόκειται σε άδεια χρήσης Creative Commons. χρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Γιώργος Μπορέτος Marketing Head SingularLogic Vendor Division Νοέμβριος 2013 Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Η τεχνολογία στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 213.131.3636, 213.131.3605 FAX. 210.3389197 Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc)

Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc) Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc) Γιατί να συμμετάσχετε στη δράση digi-mobile; Η δράση digi-mobile

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά Πληροφορικής. Προϊόντα και Υπηρεσίες.

Αγορά Πληροφορικής. Προϊόντα και Υπηρεσίες. Αγορά Πληροφορικής. Προϊόντα και Υπηρεσίες. Υποδειγματικό Σενάριο Γνωστικό αντικείμενο: Πληροφορική Δημιουργός: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005 ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005 Προσδοκίες Τελικών Χρηστών Αμεσότητα και Ευκολία Χρήσης Βέλτιστη Σύνδεση Αξιοπιστία και Ασφάλεια ΤΕΕ -10Ιαν, 2005 2 Προκλήσεις για τους Παρόχους Φιλικές

Διαβάστε περισσότερα

Η Συμπεριφορά του Έλληνα Online Καταναλωτή

Η Συμπεριφορά του Έλληνα Online Καταναλωτή . Η Συμπεριφορά του Έλληνα Online Καταναλωτή Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, * Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών *Αντιπρόεδρος του GRECA 1 Καθ. Γ. Δουκίδης,

Διαβάστε περισσότερα