Ένα ταξίδι Ζωής στην πανέμορφη ΒΙΡΜΑΝΙΑ 25/2-10/3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ένα ταξίδι Ζωής στην πανέμορφη ΒΙΡΜΑΝΙΑ 25/2-10/3"

Transcript

1 Ένα ταξίδι Ζωής στην πανέμορφη ΒΙΡΜΑΝΙΑ 25/2-10/3 Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη, προσελκύει ταξιδιώτες από κάθε άκρη του πλανήτη, που θέλουν να βιώσουν αυθεντικές στιγμές της ασιατικής κουλτούρας. Αμόλυντη από τον μαζικό τουρισμό και τις επιρροές του δυτικού κόσμου, η Βιρμανία είναι ένας προορισμός που θα σας συναρπάσει με την τεράστια βουδιστική παρακαταθήκη, τα μοναδικά τοπία που συνθέτει η παρθένα τροπική φύση, την αμεσότητα των ευγενικών και πάντοτε χαμογελαστών ανθρώπων, τις χρυσοποίκιλτες παγόδες, τις χιλιάδες στούπες και τα τεράστια αγάλματα του Βούδα. Πλωτά χωριά και κήποι, απέραντοι ορυζώνες και πυκνά δάση, με τις γαλήνιες μορφές των βουδιστών μοναχών να εμφανίζονται όπου και αν βρεθείτε, δημιουργούν εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Θα γνωρίσετε μία χώρα που κινείται ακόμα με άμαξες που τις σέρνουν βόδια και φυλές ανθρώπων που ελάχιστα άλλαξαν τον τρόπο ζωής τους εδώ και αιώνες.

2 1 Η ΗΜΈΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ - ΓΙΑΝΓΚΟΝ Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την μεγαλύτερη πόλη της Βιρμανίας, την Γιανγκόν ή Ρανγκούν, όπως ήταν η παλαιότερη ονομασία της. Η Γιανγκόν ήταν πρωτεύουσα της χώρας μέχρι τις 6/11/2005. Σημερινή πρωτεύουσα είναι η Νέι Πι Ντο (Naypyidaw), μια νέα πόλη που η κατασκευή της ξεκίνησε το Το όνομα της νέας αυτής πόλης ανακοινώθηκε στις 27/03/2006 και σημαίνει "βασιλική πόλη του ήλιου". 2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΛΚΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΓΚΟΝ) Η βρετανική αποικιοκρατία έχει αφήσει τα σημάδια της στην αρχιτεκτονική μιας περιοχής της πόλης, την οποία θα επισκεφθούμε με την άφιξή μας σήμερα στη Γιανγκόν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για πρωινό. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη από την οκταγωνική παγόδα Sule, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Γιανγκόν. Σύμφωνα με τον μύθο, κτίστηκε πριν από περίπου χρόνια, στα χρόνια του Βούδα. Αποτελεί σήμερα σημείο-ορόσημο στη ζωή των κατοίκων από πολιτική, γεωγραφική και ιδεολογική άποψη. Η παγόδα Chaukhtatgyi, που θα επισκεφθούμε στη συνέχεια, είναι διάσημη για το τεράστιο, μήκους 65 m, κεκλιμένο άγαλμα του Βούδα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην αγορά Scott για να βρεθούμε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία αναμνηστικών από τη Βιρμανία - κοσμήματα, υφάσματα και πολύτιμους λίθους. Η περιήγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στην παγόδα Shwedagon, ένα από τα αρχιτεκτονικά θαύματα του κόσμου. Εδώ είναι η πνευματική καρδιά της πόλης. Προσκυνητές ταξιδεύουν βδομάδες ολόκληρες για να φθάσουν στον πιο ιερό Ναό. Η εικόνα της χρυσής παγόδας με τις εκατοντάδες στούπες τριγύρω, το βράδυ είναι φαντασμαγορική. Δείπνο στο Karaweik Royal Barge Restaurant παρακολουθώντας μια φολκλορική παράσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3 3η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ - ΜΠΑΓΚΑΝ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μπαγκάν, που βρίσκεται στην δυτική όχθη του ποταμού Ιραουάντι, γνωστή ως "η πόλη με τις παγόδες". Ότι είναι το Άνγκορ Βατ για την Καμπότζη, είναι η Μπαγκάν για τη Μιανμάρ. Μέσα σ' ένα πραγματικά υποβλητικό τοπίο, παγόδες, μοναστήρια, ναοί, οβελίσκοι και άλλα επιβλητικά κτίσματα της αρχαίας πολιτείας, κάθε μεγέθους και εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, υψώνουν τις αιχμές τους στον ουρανό και αφηγούνται στον έκπληκτο επισκέπτη το ιστορικο-θρησκευτικό παρελθόν της χώρας, συνιστώντας ένα απέραντο υπαίθριο μουσείο. Η Μπαγκάν υπήρξε για 230 χρόνια η πρωτεύουσα του πρώτου βασιλείου της Βιρμανίας και ο αρχαιολογικός της χώρος είναι καταχωρισμένος στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα επισκεφθούμε τις μνημειώδεις παγόδες Ananda, Dhammayangyi, Thabbinyu, Gawdawpalin, Bu Phaya, Manuha και Shwezigon. Θα απολαύσουμε το θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα και θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΓΚΑΝ (ΑΓΟΡΑ NYAUNG, ΧΩΡΙΟ MINNANTHU, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) Η πολύχρωμη αγορά του Nyaung Oo θα είναι ο πρώτος σταθμός της σημερινής μας ημέρας. Ντόπιοι πουλούν και αγοράζουν φρούτα και λαχανικά, όσπρια και ψάρια, σε μία ατμόσφαιρα όλο ζωντάνια. Στα μαγαζιά με τα είδη χειροτεχνίας που φτιάχνουν οι κάτοικοι της περιοχής, θα γνωρίσουμε τη λαϊκή βιρμανική τέχνη. Θα επισκεφθούμε τους ναούς Shwegugyi, Gubyaukgyi και Htilominlo, θα περιηγηθούμε στον οικισμό Minnanthu και θα απολαύσουμε τη δύση του ηλίου κάνοντας κρουαζιέρα στα νερά του ποταμού Ιραουάντι. Αφού δειπνήσουμε σε τοπικό εστιατόριο θα επιστέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4 5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΓΚΑΝ - ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΠΑ - ΜΠΑΓΚΑΝ Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια διαδρομή προς το όρος Πόπα, ένα ηφαίστειο γνωστό και σαν "το σπίτι των Πνευμάτων", θαυμάζοντας τη ζωή της αγροτικής περιοχής και τους ντόπιους να παράγουν παραδοσιακά γλυκά. Το Πόπα θεωρείται ο τόπος κατοικίας των σημαντικότερων πνευμάτων της Βιρμανίας (Nats) γι αυτό και το αποκαλούν "Όλυμπο της Βιρμανίας". Αφού επισκεφθούμε κάποια μικρά ιερά, μοναστήρια και παγόδες της περιοχής, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΓΚΑΝ - ΜΑΝΤΑΛΕΪ - ΠΓΙΝ ΟΟ ΛΓΟΥΙΝ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μανταλέι, το σπουδαιότερο πολιτιστικό κέντρο της χώρας και τελευταία βασιλική πρωτεύουσα της Βιρμανίας πριν από την κατάληψη της χώρας από τους Βρετανούς το Η διαμονή μας εδώ θα μας φέρει κοντά σε θαυμαστά έργα της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Πγιν Οο Λγουίν, την Πόλη των Λουλουδιών και πρώην αποικιακό σταθμό, που βρίσκεται σε υψόμετρο m. Η τεράστια ποικιλία χλωρίδας πραγματικά θα μας καταπλήξει: πεύκα, ευκάλυπτοι, καφεόδεντρα, λαχανικά, φράουλες. Θα επισκεφθούμε την τοπική αγορά, θα κάνουμε πικ νικ στο Εθνικό Πάρκο Kandawgyi (πρώην βοτανικός κήπος) και θα μπούμε στα σπήλαια Peikchinmyaing βάθους 600 m. Ο καταρράκτης που χύνει τα νερά του στην είσοδο της λίμνης είναι για τους ντόπιους τόπος δροσιάς και ανάπαυλας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5 7η ΗΜΕΡΑ: ΠΓΙΝ ΟΟ ΛΓΟΥΙΝ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ VIADUCT GOKHTEIK - ΜΑΝΤΑΛΕΪ Η διαδρομή με το διάσημο τραίνο της Πγιν Οο Λγουίν δεν μπορεί να λείψει από το ταξίδι μας στην Βιρμανία. Σήμερα το πρωί λοιπόν θα μεταβούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό για να κάνουμε μία αξέχαστη βόλτα, διασχίζοντας την Viaduct Gokhteik, την ψηλότερη γέφυρα της χώρας και μεγαλύτερη σιδηροδρομική γέφυρα σε στύλους της εποχή της. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μανταλέι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 8η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΤΑΛΕΪ - ΑΜΑΡΑΠΟΥΡΑ - ΜΙΝΓΚΟΥΝ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΜΑΝΤΑΛΕΪ Σήμερα θα επισκεφθούμε την αρχαία πρωτεύουσα της Μυανμάρ, την Αμαραπούρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή των μοναχών που ζουν στο μοναστήρι Μαχαγκανταγιόν, καθώς και ένα εργοστάσιο ύφανσης μεταξιού. Νοτιοδυτικά του Μανταλέι βρίσκεται η παγόδα Μαχαμούνι, ένας από τους σημαντικότερους τόπους προσκυνήματος των βουδιστών. Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση, το τεράστιο άγαλμα του Βούδα στο εσωτερικό του ναού, είναι ένα από τα πέντε που χυτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του. Το απόγευμα θα πλεύσουμε με βάρκα για μία ώρα στον υδάτινο δρόμο του Ιραουάντι για να φθάσουμε στο Μινγκούν. Σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων θα εκτυλίσσονται μπροστά μας καθ όλη τη διαδρομή, δίνοντάς μας μαθήματα απλότητας και ομορφιάς. Εδώ θα δούμε την ύψους 50 m μισοτελειωμένη στούπα και την μεγαλύτερη καμπάνα του κόσμου. Πολύ κοντά βρίσκεται η μοναδικής αρχιτεκτονικής παγόδα Myatheindan. Η επίσκεψή μας στους θησαυρούς της βουδιστικής κληρονομιάς συνεχίζεται με την παγόδα Kuthodaw, όπου θα δούμε το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου, καθώς και το μοναστήρι Shwenandaw, όπου θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής του ξύλου τικ και της ξυλογλυπτικής του 19ου αιώνα. Στην κορυφή του λόφου του Μανταλέι θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας,

6 βλέποντας το ηλιοβασίλεμα να δίνει μία ακόμη πιο μυστηριακή ατμόσφαιρα στην πόλη και στο οροπέδιο Shan, τους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 9η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΤΑΛΕΪ - ΧΕΧΟ - ΠΙΝΤΑΓΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Χέχο. Άφιξη και οδική αναχώρηση για Πιντάγια, όπου θα περιηγηθούμε στις μοναδικές σπηλιές της με τα εννέα χιλιάδες αγαλματίδια του Βούδα. Τα αγαλματίδια αυτά είναι ένα δείγμα της βαθιάς πίστης των Βιρμανών, οι οποίοι τα έχουν τοποθετήσει εκεί στο πέρασμα των αιώνων. Θα συνεχίσουμε για τη λίμνη Ίνλε, που πλαισιώνεται από ψηλούς λόφους και από χωριά χτισμένα πάνω σε πασσάλους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 10η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μία "κρουαζιέρα" στην λίμνη Ίνλε, που είναι γνωστή για τους υδρόβιους υακίνθους, οι οποίοι βοηθούσαν τις φυλές που ζουν εκεί να δημιουργήσουν τους πλωτούς τους κήπους. Οι άνθρωποι εδώ έχουν αναπτύξει τον δικό τους μοναδικό τρόπο κωπηλασίας. Βρισκόμαστε σε έναν αλλόκοτο κόσμο από τον οποίο δύσκολα θέλουμε να "ξεκολλήσουμε" και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Στον μυστηριακό υδάτινο κόσμο της λίμνης Ίνλε, όπου θα περιηγηθούμε με βάρκες, όλα μοιάζουν να επιπλέουν και να κινούνται. Τα σπίτια πάνω στους πασσάλους, οι πλωτοί κήποι που κατασκεύασαν οι ντόπιοι μιμούμενοι τη φύση, οι υάκινθοι, οι βάρκες. Οι "κωπηλάτες του ποδιού" αλιεύουν δίπλα μας τα αναρίθμητα είδη ψαριών του ποταμού με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Στο χωριό Inn Paw Khone θα δούμε τους ντόπιους να υφαίνουν μετάξι σε αργαλειούς. Θα επισκεφθούμε επίσης την πιο σεβάσμια παγόδα της λίμνης Phaungdaw Oo και το μοναστήρι-μουσείο Nga Phe Kyaung με την αριστοτεχνικά σμιλευμένη ξυλόγλυπτη είσοδο, ενώ θα απολαύσουμε ένα ακόμη υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 11η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ - ΙΝΤΕΪΝ (Εύκολο περπάτημα σε ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ Pa O) - ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Ιντέιν. Κρυμμένο από την πυκνή βλάστηση δέντρων και θάμνων, το συγκρότημα από παγόδες θα μας αποκαλύψει ένα ακόμα κεφάλαιο της βουδιστικής ιστορίας της Βιρμανίας. Ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του με διάφορους τρόπους στον λαβύρινθο από τις αμέτρητες στούπες που θα συναντήσουμε εδώ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας σε χωριά της περιοχής για να δούμε τον τρόπο ζωής και τις καθημερινές δραστηριότητες των κατοίκων τους, των σκληροπυρηνικών Pa O (Πa O), τους οποίους θα "ανακαλύψουμε" μετά από έναν εύκολο εικοσάλεπτο περίπατο σε μια καταπράσινη περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7 12η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ - ΓΙΑΝΓΚΟΝ - GOLDEN ROCK (ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ) Θα αφήσουμε πλέον σήμερα τη λίμνη Ίνλε και θα μεταβούμε στο Χέχο, απ όπου θα πετάξουμε για τη Γιανγκόν. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και λίγος χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Στη συνέχεια μας περιμένει ένα μοναδικό θέαμα την καλύτερη ώρα της ημέρας, την ώρα που δύει ο ήλιος: η διάσημη μικρή παγόδα που είναι χτισμένη στην κορυφή ενός γρανιτένιου στρογγυλού βράχου καλυμμένου με φύλα χρυσού που τοποθετούν οι πιστοί και που ισορροπεί σχεδόν στον αέρα! Απολαύστε ένα μοναδικό ασιατικό ηλιοβασίλεμα και μαγευτείτε από τα χρώματα του ορίζοντα που αντικατοπτρίζονται στο χρυσό βράχο και δημιουργούν ένα πραγματικό υπερθέαμα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Σημείωση: Η επίσκεψη αυτή είναι δύσκολη για τον μέσο ταξιδιώτη λόγω των οχημάτων ανάβασης στην περιοχή του Βράχου. Υπάρχει δυνατότητα να παραληφθεί η επίσκεψη στον Χρυσό Βράχο και αντικατασταθεί η εκεί διανυκτέρευση, με διαμονή στην Γιανγκόν. 13η ΗΜΕΡΑ: GOLDEN ROCK (ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ) - ΓΙΑΝΓΚΟΝ Θα αποχαιρετήσουμε σήμερα το πρωί την παγόδα και θα αναχωρήσουμε για την Γιανγκόν. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 14η HMEPA: ΓΙΑΝΓΚΟΝ - ΝΤΟΧΑ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ντόχα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8 15η HMEPA: ΝΤΟΧΑ ΑΘΗΝΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Λάρνακα. Άφιξη αυθημερόν. Highlights Επισκεφθείτε το Μπαγκάν και απολαύστε ένα θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα στο υποβλητικό της τοπίο Περιηγηθείτε σε χωριουδάκια βγαλμένα από το παρελθόν και σε τοπικές, όλο ζωντάνια, αγορές Εκδράμετε στο ηφαίστειο Πόπα, "το σπίτι των Πνευμάτων", "τον Όλυμπο της Βιρμανίας" Εξερευνήστε το Μανταλέι - το σπουδαιότερο πολιτιστικό κέντρο της χώρας - και την ευρύτερη περιοχή του Πλεύστε στον υδάτινο δρόμο του Ιραουάντι παρακολουθώντας σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων Κάντε μία αξέχαστη βόλτα με το διάσημο τραίνο της Πγιν Οο Λγουίν Περιηγηθείτε στις μοναδικές σπηλιές της Πιντάγια με τα 8094 αγαλματίδια του Βούδα Δείτε τους πλωτούς κήπους και τα χτισμένα σε πασσάλους χωριά της λίμνης Ίνλε Ανακαλύψτε τον κρυμμένο από πυκνή βλάστηση λαβύρινθο με αμέτρητες στούπες στην περιοχή του Ιντέιν Ανεβείτε στο παραδοσιακό τραινάκι που κάνει τον γύρο της Γιανγκόν Δειπνήστε στο Karaweik Royal Barge Restaurant παρακολουθώντας μια φολκλορική παράσταση Highlights Επισκεφθείτε το Μπαγκάν και απολαύστε ένα θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα στο υποβλητικό της τοπίο Περιηγηθείτε σε χωριουδάκια βγαλμένα από το παρελθόν και σε τοπικές, όλο ζωντάνια, αγορές Εκδράμετε στο ηφαίστειο Πόπα, "το σπίτι των Πνευμάτων", "τον Όλυμπο της Βιρμανίας" Εξερευνήστε το Μανταλέι - το σπουδαιότερο πολιτιστικό κέντρο της χώρας - και την ευρύτερη περιοχή του

9 Πλεύστε στον υδάτινο δρόμο του Ιραουάντι παρακολουθώντας σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων Κάντε μία αξέχαστη βόλτα με το διάσημο τραίνο της Πγιν Οο Λγουίν Περιηγηθείτε στις μοναδικές σπηλιές της Πιντάγια με τα 8094 αγαλματίδια του Βούδα Δείτε τους πλωτούς κήπους και τα χτισμένα σε πασσάλους χωριά της λίμνης Ίνλε Ανακαλύψτε τον κρυμμένο από πυκνή βλάστηση λαβύρινθο με αμέτρητες στούπες στην περιοχή του Ιντέιν Ανεβείτε στο παραδοσιακό τραινάκι που κάνει τον γύρο της Γιανγκόν Δειπνήστε στο Karaweik Royal Barge Restaurant παρακολουθώντας μια φολκλορική παράσταση ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό Εξαιρετικά ξενοδοχεία πολυτελείας 5*, 4*sup., επιλεγμένα από το MIKA TRAVEL που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν (εξαιρείται το ξεν. Στο Χρυσό Βράχο που είναι βασικών ανέσεων λόγω έλλειψης υποδομών στην περιοχή). Ημιδιατροφή καθημερινά. Συνολικά 12 γεύματα. Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα Τοπικός ξεναγός, Έλληνας αρχηγός Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Yangon Sule Shangri-La Superior Bagan Aureum Palace Deluxe Pyin Oo Lwin Aureum Palace Deluxe Bungalow Mandalay Hilton Mantalay Deluxe Inle Lake Pristine Lotus Spa & Resort Floating Duplex Kyaikhtiyo Mountain Top Deluxe ΤIMH: Το άτομο σε δίκλινο 2180 Διαφορά μονόκλινου 790 Φόροι αεροδρομίων: 920 Σημείωση: Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

10 Πληροφορίες για Βιρμανία Περιγραφή Η Μιανμάρ ή Μπούρμα (και πριν το 1989 Βιρμανία) είναι η μεγαλύτερη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας με έκταση km² και πληθυσμό , με βάση εκτιμήσεις του Συνορεύει με την Κίνα προς βορρά, το Λάος στα ανατολικά, την Ταϊλάνδη στα νοτιοανατολικά, το Μπανγκλαντές δυτικά και την Ινδία στα βορειοδυτικά. Νότια υπάρχει η Θάλασσα του Ανταμάν εντός του Κόλπου της Βεγγάλης βορειοδυτικά. Το ένα τρίτο της συνολικής περίμετρου της Βιρμανίας, μήκους χιλιομέτρων, σχηματίζει

11 μια συνεχόμενη ακτογραμμή. Η Βιρμανία απέκτησε την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιανουαρίου 1948 ως «Ένωση της Βιρμανίας». Μετονομάστηκε σε «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Ένωσης της Βιρμανίας» στις 4 Ιανουαρίου 1974, πριν ονομαστεί πάλι «Ένωση της Βιρμανίας» στις 23 Σεπτεμβρίου Στις 18 Ιουνίου 1989, το Κρατικό Συμβούλιο Αποκατάστασης του Νόμου και της Τάξης μετονόμασε το κράτος σε "Ένωση του Μιανμάρ". Στη Μιανμάρ έχει εγκαθιδρυθεί στρατιωτική δικτατορία από το 1989 και ο δικτάτορας άλλαξε το όνομα σε Μιανμάρ από Βιρμανία. Το Σεπτέμβριο του 2007, ξεκίνησαν καθημερινές διαδηλώσεις βουδιστών μοναχών ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου, στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες εργάτες και φοιτητές. Λόγω της επέμβασης της αστυνομίας, μέχρι τις 28 Σεπτέμβρη είχαν σκοτωθεί 14 άνθρωποι. Από τις 6 Νοεμβρίου 2005, πρωτεύουσα της χώρας είναι η Νάι Πι Τάου (Naypyidaw). Μεγαλύτερη πόλη παραμένει η Ρανγκούν ή Γιανγκόν, που ήταν ως τότε η πρωτεύουσα της χώρας. Στις 7 Νοεμβρίου του 2010 διεξήχθησαν οι πρώτες βουλευτικές εκλογές έπειτα από 20 χρόνια. Κύρια γλώσσα είναι η Βιρμανική. Το νόμισμα της χώρας ονομάζεται Κυάτ. ΙΣΤΟΡΙΑ Μέχρι τον 20ό αιώνα - Τα πρώτα κράτη και η Βιρμανική Αυτοκρατορία Η αρχαιολογική έρευνα έχει αποδείξει ότι η ανθρώπινη παρουσία στην περιοχή της σημερινής Μιανμάρ χρονολογείται από την προϊστορική εποχή. Λείψανα παλαιολιθικών και νεολιθικών οικισμών έχουν βρεθεί στην κοιλάδα του ποταμού Ιραουάντι. Οι πληροφορίες για τους πρώτους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν στη Μιανμάρ πριν τον 9ο αι. είναι περιορισμένες. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι κατά τους τελευταίους αιώνες π.χ. η φυλή των Μον υπήρξε φορέας ενός αξιόλογου πολιτισμού, ο οποίος είχε αναπτύξει σχέσεις με την Ινδία και είχε δεχτεί το βουδισμό. Κατά τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες άνθησε ο πολιτισμός των Πιού, ενός λαού βιρμανοθιβετιανού, με πρωτεύουσα την πόλη Σρι Κσέτρα. Ο πολιτισμός αυτός παράκμασε στις αρχές του 9ου αι. μετά τον ερχομό και την εγκατάσταση στην περιοχή των φυλών Τάι-Σαν. Τον 9ο αι. οι Μον ιδρύουν στη Νότια Μιανμάρ το Βασίλειο της Πέγκου, ενώ οι Βιρμανοί εγκαθίστανται στην Κεντρική Μιανμάρ και ιδρύουν την πόλη Παγκάν (849). Το βασίλειο της Παγκάν ( ) επεκτάθηκε κατά τον 11ο αι. και έφτασε στη μεγαλύτερη ακμή του στα χρόνια της δυναστείας Αναουράθα ( ). Μετά από σκληρούς αγώνες το βασίλειο της Παγκάν υποτάχθηκε στη Μογγολική δυναστεία της Κίνας υπό τον Κουμπλάι Χαν και εντάχθηκε ως επαρχία στην Κινεζική Αυτοκρατορία ( ). Μέχρι τα μέσα του 18ου αι. στην περιοχή της Μιανμάρ δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα μικρά βασίλεια, τα σημαντικότερα από τα οποία ήταν το βασίλειο της Πεγκού από τους Μον στο δέλτα του Ιραουάντι, το βασίλειο της Άβα στη Βόρεια Μιανμάρ και το βασίλειο του Ταουνγκού, το οποίο επεκτάθηκε την περίοδο σε ολόκληρη τη Μιανμάρ. Μετά από μια περίοδο αναταραχών, το 1752 οι Μον διαλύουν το βασίλειο του Ταουνγκού και κυριαρχούν σε ολόκληρη τη Μιανμάρ. Την περίοδο ο ηγεμόνας Αλαουνγκπάγια επανιδρύει τη Βιρμανική Αυτοκρατορία. Υπό την ηγεσία του Αλαουνγκπάγια και των διαδόχων του η χώρα γνωρίζει μεγάλη ακμή και επεκτείνεται μέχρι το στο Μανιπούρ και το Ασσάμ. Ακολούθησαν οι τρεις αγγλοβιρμανικοί πόλεμοι ( , 1852, 1885), κατά τους οποίους η Βιρμανική Αυτοκρατορία νικήθηκε από τους Βρετανούς και προσαρτήθηκε ως επαρχία στην Αυτοκρατορία των Ινδιών. Η περίοδος της αγγλικής αποικιοκρατίας Κατά την περίοδο της αγγλικής αποικιοκρατίας σημειώθηκαν αλλεπάλληλα επαναστατικά κινήματα και εξεγέρσεις, τα οποία όμως καταπνίγηκαν με βιαιότητα από τους Βρετανούς αποικιοκράτες. Κατά την περίοδο της αγγλικής αποικιοκρατίας έγιναν σημαντικά δημόσια έργα στη χώρα, κυρίως στον τομέα των μεταφορών, με σκοπό όμως την όσο το δυνατό μεγαλύτερη εκμετάλλευση των άφθονων πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Αποτέλεσμα ήταν η

12 κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων και η οικονομική εξάντληση της χώρας. Ο 20ος αιώνας Στις αρχές του 20ού αι. κερδίζει συνεχώς έδαφος το βιρμανικό εθνικιστικό κίνημα, το οποίο κατά τη δεκαετία του 1930 συσπειρώνεται γύρω από το φοιτητικό κίνημα των Τανκίν, ηγετική μορφή του οποίου αναδεικνύεται ο Αούνγκ Σαν. Κατά τη διάρκεια του Β Παγκόσμιου πολέμου η Μιανμάρ βρίσκεται υπό ιαπωνική κατοχή ( ). Η χώρα απελευθερώνεται από τους Συμμάχους το Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων μεταξύ της Βρετανίας και των βιρμανικών κομμάτων που είχαν συνασπιστεί στο σχηματισμό Αντιφασιστική Ένωση Λαϊκής Ελευθερίας, ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της χώρας το Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 1947, ξέσπασαν εμφύλιες ταραχές μεταξύ των αντίπαλων κομμάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο Αούνγκ Σαν και άλλοι πολιτικοί ηγέτες. Η ανεξαρτησία της χώρας ανακηρύχθηκε επίσημα τον Ιανουάριο του Το ανεξάρτητο κράτος Τα πρώτα χρόνια της ανεξαρτησίας σημαδεύτηκαν από εμφύλιες διαμάχες και ταραχές που ξέσπασαν μεταξύ των κομμουνιστών, της φυλής Κάρεν και πρώην οπαδών του δολοφονημένου ηγέτη Αούνγκ Σαν ( ). Τις εκλογές του 1960 κερδίζει ο επί σειρά ετών πρωθυπουργός Ου Νου, η πολιτική αστάθεια όμως δεν εξομαλύνεται και οδηγεί τελικά στο στρατιωτικό πραξικόπημα του 1962, το οποίο έφερε το στρατηγό Νε Βιν στην εξουσία. Το 1974 εγκαθίσταται με το νέο σύνταγμα η Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μιανμάρ, ενώ στις εκλογές που ακολουθούν νικητής αναδεικνύεται ο στρατηγός Νε Βιν. Εγκαθιδρύεται σοσιαλιστικού τύπου καθεστώς και ακολουθείται ένα ευρύ πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της χώρας στον τομέα της βιομηχανίας, της δημόσιας υγείας και της εκπαίδευσης. Το 1981 ο Νε Βιν αντικαθίσταται από τον Ου Σαν Γιου στην προεδρία της χώρας, στην πραγματικότητα όμως εξακολουθεί να διατηρεί παρασκηνιακά την εξουσία, καθώς διατηρεί τη θέση του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος BSPP. Οι ταραχές ωστόσο μεταξύ των εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων δεν αποσοβούνται και η αντιπολίτευση συνεχίζει να ισχυροποιείται, με κύριο αίτημα τον εκδημοκρατισμό της χώρας. Το 1988 ο στρατηγός Νε Βιν αποσύρεται οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας, το ίδιο έτος όμως εκδηλώνεται στρατιωτικό πραξικόπημα με ηγέτη το στρατηγό Σόου Μαούνγκ. 21ος αιώνας Η εξέγερση του Σεπτεμβρίου 2007 Τον Αύγουστο του 2007 με αφορμή την συμπλήρωση 19 χρόνων από την άγρια καταστολή των λαϊκών συγκεντρώσεων οι Βουδιστές μοναχοί, άτομα ιερά στην Μιανμάρ, οργάνωσαν διαδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις της χώρας διαμαρτυρόμενοι για το ανελεύθερο καθεστώς. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου οι διαδηλώσεις κορυφώθηκαν λόγω των οικονομικών μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης που αφορούσαν την απόφαση της στρατιωτικής κυβέρνησης να αποσύρει την επιδότηση στα καύσιμα με αποτέλεσμα την εκτίναξη των τιμών αλλά και λόγω των ξυλοδαρμών τριών βουδιστών μοναχών από την αστυνομία. Στις 22 Σεπτεμβρίου χιλιάδες Βουδιστές κατέβηκαν στους δρόμους ενώ 500 από αυτούς κατάφεραν υπό την επίβλεψη της αστυνομίας να πλησιάσουν στο σπίτι της βραβευμένης με το Νόμπελ ειρήνης Αούνγκ Σαν Σου Κι, η οποία βρίσκεται από τον Μάιο του 2003 σε κατ' οίκον περιορισμό. Δύο μέρες αργότερα τουλάχιστον μοναχοί διαμαρτυρήθηκαν στους δρόμους της Ρανγκούν. Στις 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη διαδήλωση όλων των χρόνων στην ιστορία της Μιανμάρ όταν πολίτες και Βουδιστές κατέβηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης αλλά και για την φτώχεια που ταλανίζει την χώρα. Το στρατιωτικό καθεστώς θορυβημένο από αυτή την εξέλιξη ανακάλεσε την 22η Μεραρχία από το κρατίδιο της Καρέν για τη Ρανγκούν. Η 22η Μεραρχία είχε χρησιμοποιηθεί για να καταστείλει και τις λαϊκές εξεγέρσεις του 1988 γι 'αυτό και η κίνηση αυτή προκάλεσε αίσθηση προοικονομώντας τις προθέσεις της στρατιωτικής κυβέρνησης. Την επόμενη μέρα επιβλήθηκε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 9 μ.μ. και 5 π.μ. ενώ η πόλη Ρανγκούν τέθηκε υπό άμεσο στρατιωτικό έλεγχο. Παράλληλα

13 τμήματα στρατού παρατάχθηκαν σε όλη την πόλη. Παρ' όλες τις προειδοποιήσεις, ο λαός κατέβηκε ξανά στους δρόμους. Αν και η διεθνής κοινότητα, με μηνύματα, ζήτησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από το δικτατορικό καθεστώς, αυτό δεν φάνηκε να τα έλαβε υπόψιν του. Στις 26 Σεπτεμβρίου και ενώ ο λαός διαδήλωνε, ένα τμήμα διαδηλωτών προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό των αστυνομικών. Αυτοί απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και με ξυλοδαρμό Βουδιστών. Οι αστυνομικοί και οι στρατιώτες ξυλοκόπησαν άγρια τους διαδηλωτές ενώ ακολούθησαν και αρκετές συλλήψεις. Στις 27 Σεπτεμβρίου ο λαός διαδήλωσε για ακόμη μια φορά για να διαλυθεί αμέσως βίαια από το στρατό, ο οποίος πυροβολούσε αδιακρίτως. Επίσης ο στρατός προχώρησε σε εκατοντάδες συλλήψεις Βουδιστών μοναχών αλλά και σε εφόδους σε μοναστήρια, τα οποία και κατέλαβε. Την επομένη φοιτητές κατέβηκαν στους δρόμους χωρίς όμως αυτή τη φορά να έχουν τους Βουδιστές στο πλευρό τους αφού όλα σχεδόν τα μοναστήρια είχαν καταληφθεί από τον στρατό. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων υπολογίζεται ότι σκοτώθηκαν πάνω από 30 πολίτες, μεταξύ των οποίων και ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος. Επίσης συνελήφθησαν χιλιάδες άτομα τα οποία μέχρι και σήμερα κρατούνται στις φυλακές. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκατοντάδες άνθρωποι αγνοούνται από την ημέρα των επεισοδίων. Διεθνής αντίδραση Η διεθνής κοινότητα είχε απευθύνει από την αρχή έκκληση προς το στρατιωτικό καθεστώς της χώρας για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν ζήτησε αυτοσυγκράτηση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους απείλησε για νέες κυρώσεις ενώ ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί καταστολή των διαδηλώσεων στη Μιανμάρ. Μετά την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν ζήτησε επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας ενώ η Ρωσία, η οποία διατηρεί στενές σχέσεις με το καθεστώς, έκανε λόγο για εσωτερική υπόθεση της Μιανμάρ. Η Κίνα, η οποία έχει μεγάλες οικονομικές συναλλαγές με την κυβέρνηση της Μιανμάρ, κράτησε ήπια στάση επικρίνοντας μάλιστα την στάση των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης κατηγορώντας ότι χειροτερεύουν την κατάσταση υπερβάλλοντας τα γεγονότα. Έντονη κριτική έγινε και από την Ιαπωνική κυβέρνηση η οποία ζήτησε εξηγήσεις για τον θάνατο του Ιάπωνα δημοσιογράφου Κέντζι Ναγκάι ζητώντας παράλληλα την διενέργεια ανακρίσεων για το συμβάν. Ο ΟΗΕ απέστειλε σχεδόν αμέσως τον ειδικό απεσταλμένο Ιμπραήμ Γκαμπάρ, εξέφρασε όμως την θλίψη του για τα αιματηρά γεγονότα μόλις τον Οκτώβριο. Διεθνείς σχέσεις & επικρίσεις Το στρατιωτικό καθεστώς της Μιανμάρ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, ειδικά σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών, με τη Ρωσία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία και την Κίνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Μάιο του 2007 Ρωσία και Μιανμάρ υπέγραψαν συμφωνία για την κατασκευή κέντρου μελετών ατομικής ενέργειας ενώ τον ίδιο χρόνο η Ινδία επένδυσε 150 εκατομμύρια δολάρια για έρευνες φυσικού αερίου. Πολεμικό εξοπλισμό προμηθεύεται από την Κίνα και την Ρωσία ενώ στην Ταϊλάνδη πουλάει φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Επίσης πολλές υλοτομικές κινέζικες εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Μιανμάρ για πάνω από μια δεκαετία με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται το φαινόμενο της αποψίλωσης των δασών. Οικονομικές σχέσεις, αν και επίσημα καταδικάζει το στρατιωτικό καθεστώς, διατηρεί και η Γαλλία. Συγκεκριμένα η γαλλική εταιρεία Total έχει τεράστιες επενδύσεις στη Μιανμάρ λόγω του φυσικού αερίου όπως και η αμερικανική Chevron. Για την κατασκευή μάλιστα του αγωγού του κοιτάσματος πετρελαίου Γιεταγκάν εκτοπίστηκαν βίαια από την περιοχή ολόκληρα χωριά. Η γαλλική Κυβέρνηση πάντως, μέσω του Υπουργού Εξωτερικών, καλύπτει πλήρως την Total. Η στάση αυτή της Γαλλίας είναι που εμποδίζει και την λήψη ουσιαστικών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της Μιανμάρ. Τον Νοέμβριο του 2007, με αφορμή τις λαϊκές εξεγέρσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Καναδάς, αποφάσισαν να επιβληθεί εμπάργκο σε εταιρίες της χώρας ενώ απαγόρευσαν την είσοδο στην Ε.Ε. και στον Καναδά σε όλους τους αξιωματούχους της κυβέρνησης. Οι ξένες κυβερνήσεις χαρακτήρισαν την κίνηση της κυβέρνησης, τον Φεβρουάριο του 2008, για ψήφιση νέου συντάγματος ως τέχνασμα από τη στιγμή που θα στερούνται αξιοπιστίας ενώ ο ΟΗΕ απέστειλε για ακόμη μια φορά τον ειδικό

14 απεσταλμένο της Γκαμπάρι. Κυκλώνας Ναργκίς Το πέρασμα του κυκλώνα Ναργκίς τον Μάιο του 2008 είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον άνθρωποι (σύμφωνα με πηγές του ΟΗΕ και της Δύσης) να χάσουν τη ζωή τους ενώ περίπου έμειναν άστεγοι. Πρόκειται για μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές της ευρύτερης περιοχής και ένα από τους πιο θανάσιμους τυφώνες όλων των εποχών. Επέκταση 5 Ημέρες: ΤΟΥ ΑΡΑΚΑΝ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΡΑΧΝΕΣ 14η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ - ΜΡΑΟΥΚ ΟΥ Μια μοναδική εμπειρία θα έχουμε τις ημέρες αυτές στα απάτητα σημεία της εξωτικής Βιρμανίας. Η πρωινή μας πτήση θα μας φέρει στο Σίτβε της δυτικής Βιρμανίας, απ όπου με πλοιάριο θα οδηγηθούμε στο Βασίλειο του Αρακάν και την αρχαία πρωτεύουσά του, το Μράουκ Ου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 15η ΗΜΕΡΑ: ΜΡΑΟΥΚ ΟΥ (ΠΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΛΕΜΡΟ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΑΡΑΧΝΕΣ) Στο επίκεντρό μας σήμερα είναι τα χωριά των Τσιν και οι γυναίκες-αράχνες. Οι Τσιν είναι μια μεγάλη εθνική ομάδα που στην πλειονότητά της κατοικεί στην Ινδία και στο Μπανγκλαντές, ενώ μόλις το ένα τρίτο της στη Βιρμανία. Στα υψίπεδα ασχολούνται με τις καλλιέργειες δημητριακών και καλαμποκιού και στα χαμηλά κυρίως με την καλλιέργεια ρυζιού. Είναι ανιμιστές και πιστεύουν στην ψυχή εμψύχων και αψύχων, καθώς και στις δυνάμεις των πνευμάτων και των προγόνων. Καθώς θα διαπλέουμε τον ποταμό Λέμρο θα μας συνοδεύουν τοπία μαγευτικά. Στις όχθες του ποταμού ζει η φυλή Λαϊτού. Εκεί η οικονομία των κατοίκων βασίζεται στην αλιεία και στην υφαντική δραστηριότητα των γυναικών, ενώ τα σπίτια τους είναι από καλάμια που στηρίζονται πάνω σε ψηλούς πασσάλους. Οι Λαϊτού διακρίνονται για τα ιδιαίτερα ήθη και έθιμα και ένα από αυτά είναι τα τατουάζ που κάνουν οι γυναίκες σε ολόκληρο το πρόσωπό τους, που θυμίζουν ιστό αράχνης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στο ποτάμι, θα δούμε τις γυναίκες της φυλής Σακάμα. Οι Σακάμα συνηθίζουν να κάνουν μια μεγάλη τρύπα στα αφτιά τους και να περνούν εσωτερικά έναν μεταλλικό κρίκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 16η ΗΜΕΡΑ: ΜΡΑΟΥΚ ΟΥ (Χωριό Βεσάλι) Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Βεσάλι, την αρχαία πρωτεύουσα που ιδρύθηκε το 372 μ.χ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα βλέπουμε τους απέραντους ορυζώνες, χάρη στους οποίους η περιοχή αυτή ονομάζεται "η γη του άφθονου ρυζιού". Θα επισκεφθούμε την παγόδα Σουτάουνγκ (Sutaung), που είναι γνωστή με το όνομα "Παγόδα με τους Βούδες". Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν ο αριθμός των αγαλμάτων του Βούδα που υπήρχαν στην παγόδα, ενώ άλλοι αναφέρονται στον αριθμό των δηλώσεων που έκανε ο Βούδας στις ομιλίες του. Η παγόδα στολίζεται με τοιχογραφίες από τη βουδιστική και βραχμανική μυθολογία. Θα επισκεφθούμε επίσης τον ναό Mahamuni, στον οποίο βρισκόταν αρχικά το περίφημο τεράστιο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα Mahamuni, που τώρα βρίσκεται στο Μανταλέι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

15 17η ΗΜΕΡΑ: ΜΡΑΟΥΚ ΟΥ - ΣΙΤΒΕ Πρωινή ξενάγηση στους ναούς του Μράουκ Ου και στην τοπική αγορά. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε με πλοιάριο στο Σίτβε. Η σύγχρονη Σίτβε ιδρύθηκε το 1826 από τον εγγλέζο στρατηγό Μόρισον, ο οποίος μετέφερε το στράτευμά του από το Μράουκ Ου στις εκβολές του ποταμού Κάλανταν προκειμένου να αποφύγει την υγρασία, κατά τον πρώτο Αγγλοβιρμανικό πόλεμο. Η πόλη απέκτησε κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και οι γυναίκες υιοθέτησαν τα ζωηρά χρώματα στο ντύσιμό τους. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 18η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΤΒΕ - ΓΙΑΝΓΚΟΝ Κατά τη σημερινή μας περιήγηση στη Σίτβε θα επισκεφθούμε το μουσείο με τα διάφορα εκθέματα της περιοχής του Αρακάν ή Ρακίν, όπως είναι η σύγχρονη ονομασία της επαρχίας αυτής. Στη συνέχεια θα δούμε την τοπική αγορά με τα πολύχρωμα φρούτα, τα λαχανικά, τα εξωτικά λουλούδια και τα φρεσκότατα ψάρια, όπου διάφορες φυλές από τα γύρω χωριά με τις παραδοσιακές τους φορεσιές έρχονται για να ψωνίσουν. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Γιανγκόν. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 19η HMEPA: ΓΙΑΝΓΚΟΝ - ΝΤΟΧΑ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ντόχα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 20η HMEPA: ΝΤΟΧΑ ΑΘΗΝΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Λάρνακα. Άφιξη αυθημερόν.

Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη, προσελκύει ταξιδιώτες από κάθε άκρη του πλανήτη

Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη, προσελκύει ταξιδιώτες από κάθε άκρη του πλανήτη Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη, προσελκύει ταξιδιώτες από κάθε άκρη του πλανήτη που θέλουν να βιώσουν αυθεντικές στιγμές της ασιατικής

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις : 26.01, 26.02, 09.03, 23.03, 20.04, 26.05 14 ημέρες Η μαγική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΕΙΠΝΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΛΚΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΕΙΠΝΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΛΚΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ) Μαγική Βιρµανία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΓΙΑΝΓΚΟΝ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση µέσω ενδιάµεσου σταθµού για τη µεγαλύτερη πόλη της Βιρµανίας, τη Γιανγκόν ή Ρανγκούν, όπως ήταν η παλαιότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία. Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις : 23.12, 06.01 14 ημέρες Η μαγική Βιρμανία Ένα ειδικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Η µαγική Βιρµανία Χριστούγεννα 2017

Η µαγική Βιρµανία Χριστούγεννα 2017 Η µαγική Βιρµανία Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 2079 Travel Identity Το Round Travel βρίσκεται σε µια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούµε άγνωστες πτυχές της

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη

Η μαγική Βιρμανία του Versus Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με Ημιδιατροφή Ισχύει μόνο για αναχωρήσεις από Λάρνακα Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) Ένα ειδικό πρόγραμμα που το Versus έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, με ψαγμένες επισκέψεις, ορθολογική

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία χώρα - αποκάλυψη

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία χώρα - αποκάλυψη Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία χώρα - αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) Με ημιδιατροφή, χωρίς επιβάρυνση εορταστικών γευμάτων 14 Ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus!

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Με Ημιδιατροφή Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Ένα ειδικό πρόγραμμα που το Versus έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, με ψαγμένες επισκέψεις, ορθολογική κατανομή διανυκτερεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

Βιρμανία Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη

Βιρμανία Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με Ημιδιατροφή Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) Ένα ειδικό πρόγραμμα που το Versus έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, με ψαγμένες επισκέψεις, ορθολογική κατανομή διανυκτερεύσεων (χωρίς περικοπές),

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με Ημιδιατροφή Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Ένα ειδικό πρόγραμμα που το Versus έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, με ψαγμένες επισκέψεις, ορθολογική κατανομή διανυκτερεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη

Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις: 14.06, 28.06, 18.07, 12.08, 26.08, 02.09, 16.09,

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχώρηση: 03.06, 24.06, 08.07, 22.07, 12.08, 26.08, 09.09,

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη

Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχώρηση: 03.06, 24.06, 08.07, 22.07, 12.08, 26.08, 09.09,

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις : 23.12, 06.01 14 ημέρες Η μαγική Βιρμανία του

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις : 26.01, 26.02, 09.03, 23.03, 20.04, 26.05 14

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus!

Η μαγική Βιρμανία του Versus! ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΑΝ ΚΑΙ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία χώρα - αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 εσωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις: 27.01, 26.02, 10.03, 23.03, 20.04, 26.05, 14.06,

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη. Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Αναχωρήσεις: 27.01, 26.02, 09.03, 23.03, 20.04, 26.05 14

Διαβάστε περισσότερα

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη

Η μαγική Βιρμανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε μία Χώρα - Αποκάλυψη Με Ημιδιατροφή Με τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Ένα ειδικό πρόγραμμα που το Versus έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, με ψαγμένες επισκέψεις, ορθολογική κατανομή διανυκτερεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία χώρα - αποκάλυψη

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία χώρα - αποκάλυψη Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία χώρα - αποκάλυψη Με τον περίφηµο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) Με ηµιδιατροφή, χωρίς επιβάρυνση εορταστικών 14 Ηµέρες / 13 διανυκτερεύσεις µε

Διαβάστε περισσότερα

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία χώρα - αποκάλυψη

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία χώρα - αποκάλυψη Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία χώρα - αποκάλυψη Με τον περίφηµο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) Με ηµιδιατροφή, χωρίς επιβάρυνση εορταστικών 14 Ηµέρες / 13 διανυκτερεύσεις µε

Διαβάστε περισσότερα

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία Χώρα - Αποκάλυψη

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία Χώρα - Αποκάλυψη Με Ηµιδιατροφή Με τον περίφηµο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Ένα ειδικό πρόγραµµα που το Versus έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, µε ψαγµένες επισκέψεις, ορθολογική κατανοµή διανυκτερεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία Χώρα - Αποκάλυψη

Η µαγική Βιρµανία του Versus! Ένα ανεπανάληπτο οδοιπορικό σε µία Χώρα - Αποκάλυψη Με Ηµιδιατροφή Με τον περίφηµο Χρυσό Βράχο (Golden Rock) 4 Εσωτερικές πτήσεις Ένα ειδικό πρόγραµµα που το Versus έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, µε ψαγµένες επισκέψεις, ορθολογική κατανοµή διανυκτερεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ Γιανγκόν Μπαγκάν - Πιντάγια - Λίμνη Ίνλε - Πιν Ου Λουίν - Μανταλέι - Νγκουέ Σόνγκ - Γιανγκόν

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ Γιανγκόν Μπαγκάν - Πιντάγια - Λίμνη Ίνλε - Πιν Ου Λουίν - Μανταλέι - Νγκουέ Σόνγκ - Γιανγκόν Διάρκεια: 14 ημέρες Αναxωρήσεις: 23/12 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ Γιανγκόν Μπαγκάν - Πιντάγια - Λίμνη Ίνλε - Πιν Ου Λουίν - Μανταλέι - Νγκουέ Σόνγκ - Γιανγκόν Η Βιρμανία είναι μια χώρα που σίγουρα εντυπωσιάζει.

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Πάσχα 2017, 13 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Πάσχα 2017, 13 ημέρες Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Πάσχα 2017, 13 ημέρες Ημέρα 1: Αθήνα /Θεσσαλονίκη - Γιανγκόν

Διαβάστε περισσότερα

Βιρμανία - Λάος Βόρεια Ταϊλάνδη, Μπανγκόκ Trekking σε φυλές

Βιρμανία - Λάος Βόρεια Ταϊλάνδη, Μπανγκόκ Trekking σε φυλές Βιρμανία - Λάος Βόρεια Ταϊλάνδη, Μπανγκόκ Trekking σε φυλές Αναχωρήσεις: 20.02, 21.03, 24.04 20 Ημέρες Σε ένα μοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρμανία, εξωτική και απόμακρη,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ. (13 μέρες) Αναχωρήσεις 23/12, 2/1, 20/2, 23/3, 27/4 Τιμές κατ άτομο

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ. (13 μέρες) Αναχωρήσεις 23/12, 2/1, 20/2, 23/3, 27/4 Τιμές κατ άτομο ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ (13 μέρες) Γιανγκόν Χρυσή Παγόδα Πυάου- Μπαγκάν Μανταλέϊ Σανγκαίγκ Αμαραπούρα Ίνβα Μινγκούν Πιντάγια Λίμνη Ινλέ Αναχωρήσεις 23/12, 2/1, 20/2, 23/3, 27/4 Τιμές κατ άτομο Δίκλινο 1.890

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας. Διαν/σεις: Γιανγκόν (3), Μπαγκάν (2), Πιν Ο Λγουίν (1), Μανταλέι (2), Πιντάγια (1), Λίμνη Ίνλε (2)

Πανόραμα Βιρμανίας. Διαν/σεις: Γιανγκόν (3), Μπαγκάν (2), Πιν Ο Λγουίν (1), Μανταλέι (2), Πιντάγια (1), Λίμνη Ίνλε (2) Κατηγορία: Ομαδικά Ταξίδια Διάρκεια: 13 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ Πανόραμα Βιρμανίας Διαν/σεις: Γιανγκόν (3), Μπαγκάν (2), Πιν Ο Λγουίν (1), Μανταλέι (2), Πιντάγια (1), Λίμνη Ίνλε (2) Τιμές &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Ανέγγιχτα τοπία και φυλές

Ανέγγιχτα τοπία και φυλές Ανέγγιχτα τοπία και φυλές Γνωρίζουμε από κοντά τοπικές φυλές όπως οι Καγιάν, Πα Ο, Ακχα, Ενγκ Αναχώρηση: 30.04, 14.09 17 ημέρες Ανέγγιχτα τοπία και φυλές της Βιρμανίας Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesc 1η μέρα: Αθήνα - Πτήση Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για τη Tαυλάνδη, ένα από

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος, 13 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος, 13 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος, 13 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Βιετνάμ Μι Σον. Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06

Βιετνάμ Μι Σον. Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06 Βιετνάμ Μι Σον Αναχωρήσεις : 10.03, 31.03, 27.04, 07.05, 19.05, 08.06, 22.06 11 Ημέρες Ινδοκίνα...Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας 14 ημέρες Διανυκτερεύσεις:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος 13 μέρες αναχ.

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραµα Βιρµανίας Χρυσός Βράχος Χριστούγεννα, 13 ηµέρες

Πανόραµα Βιρµανίας Χρυσός Βράχος Χριστούγεννα, 13 ηµέρες Πανόραµα Βιρµανίας Χρυσός Βράχος Χριστούγεννα, 13 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Γιανγκόν (2), Μπαγκάν (2), Μανταλέι (1), Πιν Ου Λουίν (1), Μανταλέι (1), Πιντάγια (1), Λίµνη Ίνλε (2), Κιαϊκτίγιο (1) Γενικά Η Βιρµανία

Διαβάστε περισσότερα

Βιρµανία - Λάος Βόρεια Ταϊλάνδη, Μπανγκόκ Trekking σε φυλές

Βιρµανία - Λάος Βόρεια Ταϊλάνδη, Μπανγκόκ Trekking σε φυλές Βιρµανία - Λάος Βόρεια Ταϊλάνδη, Μπανγκόκ Trekking σε φυλές Αναχωρήσεις: 20.02, 21.03, 25.04, 18.05, 23.06 20 Ηµέρες Σε ένα µοναδικό γεωγραφικό ανάγλυφο στα νοτιανατολικά της Ασίας, η Βιρµανία, εξωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Ξενοδοχεία 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

16.02, 12.03, 24.03, Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams

16.02, 12.03, 24.03, Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams Βιετνάμ 5*, Μι Σον Με το χωριό My Tho στο Δέλτα του Μεκόνγκ, τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο My Son και 2 διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν 16.02, 12.03, 24.03, 05.04 Επίσκεψη στο Εθνολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες)

ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) ΚΙΝΑ - Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΤΖΟΟΥ - ΣΙΑΝ ΠΕΚΙΝΟ (10 μέρες 7 νύχτες) Λίμνη Σιχού Πήλινος Στρατός Σινικό Τείχος Απαγορευμένη Πόλη Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα Ναός του Ουρανού

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία Paradies: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams

Καινοτομία Paradies: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams Βιετνάμ 5*, Μι Σον Με το χωριό My Tho στο Δέλτα του Μεκόνγκ, τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο My Son - καινοτομία του Paradies - και 2 Διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν Αναχωρήσεις: 03,17.06

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.

Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε. Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24. Σιγκαπούρη Ζούγκλα Βόρνεο Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Ο παράδεισος που αναζητούσατε Αναχωρήσεις : 28.07, 11.08, 15.09, 20.10, 24.11 11 ημέρες Ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιπλάνηση και Εξερεύνηση

Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Με αφετηρία τη Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν) στον νότο του Βιετνάμ, επισκεπτόμαστε τα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι και το γραφικό χωριουδάκι Μι Το στην περιοχή του Δέλτα του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ

KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ KENYA ΝΑΪΡΟΜΠΙ, ΛΙΜΝΗ ΝΑΪΒΑΣΑ ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ, ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 8 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 10/7 12/8 2/9 19/10 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΥΛ: ΦΥΣΗ/ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ

Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ Ημ. αναχωρήσεων: 04/11, 18/11, 09/12, 31/12, 15/01, 27/01, 10/02, 24,02, 10/03, 24/03 Διάρκεια: 11 ή 12 ημέρες / 9 νύχτες Ενδεικτικό αναλυτικό πρόγραμμα: 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομή TK /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 21:55 00:35 TK /01/2018 ΑΝΟΪ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 17:35 05:20

Διαδρομή TK /12/2017 ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 21:55 00:35 TK /01/2018 ΑΝΟΪ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 17:35 05:20 Με ξενοδοχεία 5* και γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία, πολύ βασικό για τη συγκεκριμένη περιοχή Με καινοτομίες που θα σας κλέψουν την καρδιά! Χωρίς ατέλειωτες ελεύθερες ημέρες Βιετνάμ 5*, Μι Σον Με το χωριό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

Ένα οδοιπορικό 11 ημερών στο Βιετνάμ. Με αφετηρία την πρωτεύουσα της χώρας, το Ανόι, πραγματοποιούμε μία ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς

Ένα οδοιπορικό 11 ημερών στο Βιετνάμ. Με αφετηρία την πρωτεύουσα της χώρας, το Ανόι, πραγματοποιούμε μία ολοήμερη εκδρομή στο εντυπωσιακής ομορφιάς Ινδοκίνα Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία είναι η Ινδοκίνα. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύματα του Ινδικού ωκεανού και στην άλλη της θάλασσας της Κίνας. Και οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1.145 ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων!!! ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Σρι Λάνκα Highlights Κολόμπο, Σιγκιρίγια, Πολαναρούα, Εθνικό Πάρκο Μινερίγια, Κάντυ, Ντάμπουλα, Νουβάρα Ελίγια, Κιτουλγκάλα

Σρι Λάνκα Highlights Κολόμπο, Σιγκιρίγια, Πολαναρούα, Εθνικό Πάρκο Μινερίγια, Κάντυ, Ντάμπουλα, Νουβάρα Ελίγια, Κιτουλγκάλα Σρι Λάνκα Highlights Κολόμπο, Σιγκιρίγια, Πολαναρούα, Εθνικό Πάρκο Μινερίγια, Κάντυ, Ντάμπουλα, Νουβάρα Ελίγια, Κιτουλγκάλα Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στα καλύτερα σημεία που έχει να αναδείξει η Σρι Λάνκα,

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, Επέκταση στο Πούκετ

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, Επέκταση στο Πούκετ Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, Επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι (Χρυσό Τρίγωνο), Σουκοτάι, Πιτσανουλόκ, Αγιούταγια, Μπανγκόκ

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι (Χρυσό Τρίγωνο), Σουκοτάι, Πιτσανουλόκ, Αγιούταγια, Μπανγκόκ Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι (Χρυσό Τρίγωνο), Σουκοτάι, Πιτσανουλόκ, Αγιούταγια, Μπανγκόκ Αναχωρήσεις: 23.09, 07.10, 21.10, 5,19.11, 3.12 11 Ημέρες Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες

Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Ανόι (2), Χα Λονγκ (1), Χόι Αν (2), Σαϊγκόν (Χο Τσι Μίνχ) (2) Γενικά Το Βιετνάμ είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. ΗΜΕΡΑ 2η Κολόμπο - Ανουρανταπούρα - Μιχιντάλε

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. ΗΜΕΡΑ 2η Κολόμπο - Ανουρανταπούρα - Μιχιντάλε Σρι Λάνκα Μαλδίβες 10 ηµέρες / 8 νύχτες Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη όπως λεγόταν παλιά, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

Περιπλάνηση και Εξερεύνηση

Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Με αφετηρία τη Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν) στον νότο του Βιετνάμ, επισκεπτόμαστε τα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι και το γραφικό χωριουδάκι Μι Το στην περιοχή του Δέλτα του

Διαβάστε περισσότερα