BMW Σειρά 4 Cabrio. Περιεχόμενα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BMW Σειρά 4 Cabrio. Περιεχόμενα."

Transcript

1 Page 1 BMW Σειρά 4 Cabrio. Περιεχόμενα. 1. BMW Σειρά 4 Cabrio: Κύρια Χαρακτηριστικά. 2. Σχεδίαση και Λειτουργικότητα: Υψηλή αισθητική, συναρπαστική εμπειρία Cabrio και καθημερινή αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς. 3. Δυναμική συμπεριφορά: Η μαγεία της Cabrio οδήγησης: 4. Κινητήρια σύνολα: Ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες: 5. BMW EfficientDynamics: BMW ConnectedDrive 6. Τεχνικές Προδιαγραφές 6. Διαγράμματα Ισχύος και Ροπής. 7. Εξωτερικές και Εσωτερικές Διαστάσεις.

2 Page 2 1. BMW Σειρά 4 Cabrio: Κύρια Χαρακτηριστικά. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio προαναγγέλλει μία νέα εποχή στην κατηγορία των premium μεσαίων ανοιχτών αυτοκινήτων BMW. Η σχεδιαστική γλώσσα που λανσάρισε η νέα BMW Σειρά 4 Coupe γίνεται ακόμα πιο εμφανής στο δεύτερο μοντέλο της οικογένειας, που προάγει την εμφάνιση της BMW Σειράς 4 Cabrio και θέτει νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς, κομψότητας και εξαιρετικής οδηγικής απόλαυσης με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή. Πέρα από τη δική της χαρακτηριστική σχεδίαση, η BMW Σειρά 4 Cabrio ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα μοντέλα της BMW Σειράς 3 μέσα από κάποια ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio είναι αισθητά μεγαλύτερη σε πλάτος, μετατρόχιο και μεταξόνιο από την BMW Σειρά 3 Cabrio. Η άριστη ισορροπία αναλογιών και οι χαρακτηριστικές ρέουσες γραμμές προκύπτουν από τους γνώριμους, κοντούς εμπρός και πίσω προβόλους BMW, το επιμηκυμένο καπό και την καμπίνα επιβατών που είναι τραβηγμένη προς τα πίσω. Τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά BMW μπροστά όπως η μάσκα, οι δίδυμοι στρογγυλοί προβολείς και οι μεγάλοι αεραγωγοί στην εμπρός ποδιά επιβεβαιώνουν τους οικογενειακούς δεσμούς αυτού του Cabrio με την BMW Σειρά 3. Ωστόσο, η δυναμική προσωπικότητα της BMW Σειράς 4 Cabrio εκφράζεται με στοιχεία όπως τα λεγόμενα Air Breathers που τοποθετούνται πίσω από τους θόλους των εμπρός τροχών. Μαζί με τα Air Curtains, αυτά τα βοηθήματα μειώνουν το στροβιλισμό και την αεροδυναμική αντίσταση στους εμπρός τροχούς. Η επίπεδη σχεδίαση της περιοχής του πορτμπαγκάζ πίσω υπογραμμίζει τη ρέουσα αρμονία της συνολικής φόρμας του οχήματος. Οριζόντιες γραμμές και μυώδεις θόλοι τροχών τονίζουν το φαρδύ μετατρόχιο και τη φιλοσοφία πίσω κίνησης. Βελτιωμένη σχεδίαση οροφής και δομής. Μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα. Η σχεδιαστική γλώσσα της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio αντανακλάται στην αναγνωρίσιμη και κομψή φόρμα του αυτοκινήτου με τις ισορροπημένες αναλογίες όταν η οροφή είναι ανοιχτή και στη λεία γραμμή οροφής χωρίς κολόνα Β όταν είναι κλειστή. Το αναδιπλούμενο hardtop τριών τμημάτων της BMW Σειράς 4 Cabrio φέρει προηγμένη ηχομόνωση με απορροφητική επένδυση οροφής, διασφαλίζοντας αθόρυβη λειτουργία και άνεση για τους επιβάτες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και το χειμώνα. Το εσωτερικό της οροφής είναι πλήρως επενδυμένο και περιλαμβάνει φώτα που αναδεικνύουν το περιβάλλον ενός premium sport coupe. Όταν η οροφή είναι ανοιχτή και αποθηκευμένη στο χώρο αποσκευών, η στάνταρ λειτουργία υποβοήθησης φόρτωσης ή εκφόρτωσης, περιστρέφει την αναδιπλωμένη οροφή προς τα πάνω για τη δημιουργία άφθονου αποθηκευτικού χώρου και για να διευκολύνει την πρόσβαση.

3 Page 3 Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα και αποσκευές μεταφέρονται άνετα με την οροφή ανοιχτή. Τα χαμηλά, σπορ καθίσματα διασφαλίζουν περισσότερο χώρο για το κεφάλι και πρόσθετο χώρο για τα πόδια πίσω συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Ατομικές εκδόσεις εξοπλισμού και αποκλειστικές λεπτομέρειες. Το εσωτερικό της BMW Σειράς 4 Cabrio αντιπροσωπεύει ένα ελκυστικό μίγμα σπορ γοητείας, κομψότητας και αποκλειστικότητας. Όλα τα χειριστήρια είναι εργονομικά διατεταγμένα γύρω από τον οδηγό παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Οι πόρτες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε όλες οι γραμμές να συγκλίνουν προς τα πίσω, ενώ φωτεινοί χρωματικοί συνδυασμοί με διχρωμία στις πόρτες και τα πλαϊνά πάνελ, ενώ συμβάλλουν μαζί με το κάλυμμα του hardtop στην ιδιαίτερη εμφάνιση του μοντέλου. Με αυτή τη σχεδίαση εσωτερικού όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα του ουρανού. Η σχεδίαση των καθισμάτων είναι νέα και περιλαμβάνει ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας. Τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα στάνταρ. Προαιρετικά, τα στάνταρ καθίσματα και τα προαιρετικά σπορ καθίσματα με τα προσκέφαλα σε ειδικές υποδοχές μπορούν να εφοδιάζονται με σύστημα θέρμανσης αυχένα για τον οδηγό και το συνοδηγό, κάτι που διατίθεται για πρώτη φορά. Όταν η οροφή είναι ανοιχτή, η ρύθμιση θερμοκρασίας ελέγχεται αυτόματα σε σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία και την ταχύτητα του οχήματος. Επιπλέον του στάνταρ μοντέλου, διατίθενται τρεις ειδικά εξοπλισμένες εκδόσεις και ένα πακέτο M Sport. Με τις εκδόσεις Sport Line, Modern Line και Luxury Line, οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύουν το νέο τους Cabrio με ειδικές εσωτερικές και εξωτερικές πινελιές. Τα ποιοτικά υλικά και η σχολαστική ποιότητα κατασκευής υπογραμμίζουν το premium περιβάλλον της BMW Σειράς 4 Cabrio. Κορυφαία δυναμική συμπεριφορά. Πέρα από την απαράμιλλη απόλαυση της οδηγικής εμπειρίας cabrio με το πάτημα ενός μπουτόν, η BMW Σειρά 4 Cabrio εντυπωσιάζει επίσης με τις συναρπαστικές επιδόσεις και την κορυφαία οδική συμπεριφορά. Οι μηχανικοί της BMW πέτυχαν σημαντικές βελτιώσεις σε τομείς όπως ακρίβεια διεύθυνσης και ευελιξία. Με προηγμένη τεχνολογία πλαισίου, σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης διεύθυνσης Electric Power Steering χωρίς αντιδράσεις κατά την επιτάχυνση, κατανομή βάρους 50:50, βελτιστοποίηση σε αεροδυναμική σήραγγα και φιλοσοφία δομής ελαφρού βάρους δημιουργήθηκε ένα γνήσιο οδηγικό εργαλείο. Η σπορ εμφάνιση του Cabrio είναι εμφανής στο μακρύτερο μεταξόνιο, το φαρδύτερο μετατρόχιο, και τη στάνταρ χαμηλότερη ανάρτηση συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Εξάλλου, το πολύ χαμηλό κέντρο βάρους παίζει καθοριστικό ρόλο τις αξιοσημείωτες επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio.

4 Page 4 Δύο βενζινοκινητήρες και ένας diesel διατίθενται με το λανσάρισμα. Στο λανσάρισμά της, η BMW Σειρά 4 Cabrio θα διατίθενται με έναν εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα (BMW 435i Cabrio), ένα τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα (BMW 428i Cabrio) και ένα τετρακύλινδρο diesel (BMW 420d Cabrio). Αυτοί οι κινητήρες καλύπτουν το φάσμα επιδόσεων από 135 kw/184 hp μέχρι 225 kw/306 hp και υιοθετούν την τελευταία τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Οι προηγμένες μονάδες χαρίζουν στην BMW Σειρά 4 Cabrio εξαιρετική επιτάχυνση και ελαστικότητα, μειώνοντας έξυπνα την κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με το πρότυπο EU6. Εξατάχυτο μηχανικό ή οκτατάχυτο Sports αυτόματο κιβώτιο. Η ισχύς των κινητήρων αποστέλλεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου στάνταρ. Η BMW προσφέρει επίσης όλες τις εκδόσεις των κινητήρων με ένα προαιρετικό, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Sports που επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει σχέσεις με το χέρι μέσω των χειριστηρίων (paddles) του τιμονιού. Και τα δύο κιβώτια εφοδιάζονται στάνταρ με τη λειτουργία Auto Start Stop. BMW EfficientDynamics. Η γνήσια οδηγική απόλαυση της BMW Σειρά 4 Cabrio συνοδεύεται από εξαιρετική οικονομία. Αυτή η τόσο χαμηλή κατανάλωση είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας BMW EfficientDynamics και των καινοτόμων λειτουργιών της. Πέρα από τη βελτιστοποιημένη οικονομία των κινητήρων βενζίνης και diesel, η ευφυής δομή ελαφρού βάρους και η βελτιωμένη αεροδυναμική με βοηθήματα όπως τα Air Curtains και Air Breathers συμβάλλουν επίσης στη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Άλλα χαρακτηριστικά όπως λειτουργία Auto Start Stop, Brake Energy Regeneration, δείκτης αλλαγής σχέσης κιβωτίου, ondemand λειτουργία περιφερειακών συστημάτων και καινοτόμο Proactive Driving Assistant συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων, χωρίς θυσίες στις οδηγικές επιδόσεις. Το ECO PRO mode μπορεί να πετύχει οικονομία καυσίμου ακόμα και 20%. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, το νέο Cabrio όπως η BMW Σειρά 4 Coupe περιλαμβάνει επίσης coasting mode για πρώτη φορά. BMW ConnectedDrive. Η BMW από νωρίς αναγνώρισε τη σημασία της σύνδεσης του αυτοκινήτου με το περιβάλλον του μέσω ευφυών τεχνολογιών δικτύωσης και επομένως μπορεί να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες mobility και συστήματα υποστήριξης οδηγού. Οι καινοτομίες αυτές διατίθενται από την προϊοντική γκάμα Connected Drive σαν στάνταρ ή προαιρετικός εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Cabrio και, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μερικές μπορούν να παραγγέλνονται ακόμα και μετά την αρχική αγορά του οχήματος. Με αυτές τις καινοτομίες, η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio θέτει πρότυπα στους τομείς ασφάλειας, άνεσης και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας.

5 Page 5 Από τα πλέον αξιόλογα χαρακτηριστικά είναι το σύστημα Πλοήγησης Professional, η έγχρωμη BMW Head-Up Display, το Driving Assistant Plus, που προειδοποιεί τον οδηγό για επικείμενη σύγκρουση με πεζό, η ευφυής λειτουργία LED High Beam Assistant ώστε να μην θαμπώνονται οι άλλοι οδηγοί, Active Protection με Attentiveness Assistant και η πιο εξελιγμένη έκδοση Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go.

6 Page 6 2. Σχεδίαση και Λειτουργικότητα: Υψηλή αισθητική, συναρπαστική εμπειρία Cabrio και καθημερινή αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio αντιπροσωπεύει την πέμπτη γενιά στην κληρονομιά premium μεσαίων Cabrio της BMW. Όπως η BMW Σειρά 4 Coupe, η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio εισάγει νέα μεγέθη αισθητικής και σπορτίφ στυλ. Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο ενισχύει τον ηγετικό ρόλο της εταιρίας στη σχεδίαση και την παραγωγή premium μεσαίων Cabrio. Περισσότερο από ποτέ, η σχεδιαστική γλώσσα της BMW Σειρά 4 Cabrio αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την εντυπωσιακή και δυναμική παρουσία της στο δρόμο. Η συνέργεια εξαιρετικών και δυναμικών επιδόσεων με μέγιστη οδηγική απόλαυση αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία που ξεκίνησε με την BMW Σειρά 4 Coupe και τώρα συνεχίζεται με το λανσάρισμα της BMW Σειράς 4 Cabrio. Σπορ κομψότητα, άψογες αναλογίες. Κατά παράδοση, τα Cabrio της BMW λανσάρουν στυλ χάρη στις δυναμικές και ισορροπημένες αναλογίες τους, με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio δεν αποτελεί εξαίρεση. Για παράδειγμα, οι διαστάσεις της διαφέρουν σημαντικά από της απερχόμενης BMW Σειράς 3 Cabrio. Το συνολικό μήκος των 4638 mm έχει αυξηθεί κατά 26 mm, το μεταξόνιο αντίστοιχα κατά 50 mm και, μαζί με τα 43 mm που έχουν προστεθεί στο εμπρός μετατρόχιο (1825 mm), ολοκληρώνεται η αθλητική και κομψή εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι κοντοί πρόβολοι συγκριτικά με την BMW Σειρά 3 Cabrio, το μακρύ καπό και η καμπίνα επιβατών που είναι τραβηγμένη προς τα πίσω και το φαρδύτερο μετατρόχιο (+ 45 mm front, + 81 mm rear) τονίζουν περαιτέρω το σχήμα. Αν και η BMW Σειρά 4 Cabrio δηλώνει πιο σπορτίφ και δυναμική από την προκάτοχό της, η σχεδίαση του εμπρός τμήματος αντανακλά τους στενούς οικογενειακούς δεσμούς με την BMW Σειρά 3. Η μάσκα και οι δίδυμοι προβολείς είναι τυπικά σχεδιαστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ταυτότητα BMW. Το εντυπωσιακό εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου διαμορφώνεται μέσα από ακριβείς καμπύλες και πολυδιάστατες επιφάνειες. Οι προαιρετικοί, προσαρμοζόμενοι δίδυμοι προβολείς LED, με την εξαγωνική τους σχεδίαση, συνδυάζονται με την ελαφρώς κεκλιμένη προς τα εμπρός μάσκα BMW για τη δημιουργία μιας ενιαίας στυλιστικής μονάδας και την ενίσχυση της αθλητικής εμφάνισης της BMW Σειράς 4 Cabrio στο δρόμο. Το πλάτος του οχήματος τονίζεται από ένα μεγάλο αεραγωγό στην εμπρός ποδιά κάτω από τη γραμμή των προβολέων. Στα δύο άκρα του αεραγωγού, υπάρχουν πρόσθετα, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένα μικρά κάθετα ανοίγματα για τους Air Curtains. Ρέουσες γραμμές διαμορφώνουν την κομψή σπορ φόρμα.

7 Page 7 Ανάγλυφες επιφάνειες και ακριβείς γραμμές συνθέτουν το αθλητικό περίγραμμα της BMW Σειράς 4 Cabrio. Η κεκλιμένη γραμμή οροφής επιμηκύνει το συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου και τονίζει το σπορ προφίλ. Το χυτό ένθετο στη βάση της αναδιπλούμενης οροφής είναι άλλη μία εντυπωσιακή πινελιά. Διατίθεται σε χρώμιο, μαύρο ή σατινέ αλουμίνιο, ανάλογα με την έκδοση. Επιπλέον, τα μικρού ύψους σχεδόν συνεχόμενα πλαϊνά παράθυρα σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική αλλαγή κλίσης στο πίσω άκρο της κολόνας C (BMW Hofmeister kink), δημιουργούν μία δυναμική οπτική ένταση. Κάτω από τα παράθυρα, η διπλή μεσαία γραμμή που έχει κληρονομήσει από την BMW Σειρά 3 συνδυάζεται με την εντυπωσιακή γραμμή των μαρσπιέ για να ενισχύσει τη δυναμική, σφηνοειδή γραμμή του αμαξώματος. Το αυτοκίνητο αποπνέει δυναμική κομψότητα όταν η οροφή είναι ανοιχτή, ενώ η αισθητικά λεία σιλουέτα δεν υπονομεύεται από κεραίες η μπάρες προστασίας σε περίπτωση ανατροπής (roll-over bars), που είναι έξυπνα κρυμμένες πίσω από τα πίσω προσκέφαλα. Τοποθετημένα πίσω από τους εμπρός τροχούς της BMW Σειράς 4 Cabrio, τα Air Breathers είναι σχεδιασμένα για να μειώνουν την αντίσταση γύρω από τους θόλους των τροχών. Μαζί, τα Air Breathers και Air Curtains υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα της σχεδίασης και αποδεικνύουν τις καινοτόμες αεροδυναμικές λύσεις που επινόησε η BMW, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξέλιξης BMW EfficientDynamics. Ο σπορ χαρακτήρας της BMW Σειράς 4 Cabrio συνεχίζεται μέχρι τη δυναμική σχεδίαση του πίσω τμήματος. Οι προεξέχουστες οριζόντιες γραμμές και τα επιμηκυμένα πίσω φώτα σχήματος L που τοποθετούνται στα εξωτερικά άκρα του πίσω τμήματος προσελκύουν το βλέμμα στους μυώδεις θόλους των τροχών και το φαρδύ μετατρόχιο. Αναδιπλούμενο hardtop τριών τμημάτων. Μορφή και λειτουργία. Η BMW Σειρά 4 Cabrio εντυπωσιάζει με τη δυναμική σχεδίαση και τις οδηγικές αρετές της με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή. Αυτά τα φαινομενικά αντιφατικά στοιχεία είχαν ήδη συνδυαστεί με επιτυχία στην BMW Σειρά 3 Cabrio, το προηγούμενο μοντέλο που έθεσε πρότυπα για τα premium μεσαία Cabrio. Το ύψος της BMW Σειρά 4 Cabrio είναι 1372 mm, μόλις 10 mm ψηλότερη από την BMW Σειρά 4 Coupe. Το hardtop της Σειράς 4 Cabrio υιοθετεί αρκετές σχεδιαστικές βελτιώσεις που μειώνουν τα επίπεδα θορύβων για ένα πολύ πιο αθόρυβο περιβάλλον εσωτερικού. Η ηχοαπορροφητική επένδυση οροφής μειώνει επίσης τον αέρα μέχρι 2 db συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η πίεση ενός κουμπιού για τη μετατροπή του δυναμικού coupe σε ένα κομψό, σπορ Cabrio μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Η οροφή ανοίγει ακόμα και όταν το όχημα κινείται με ταχύτητες μέχρι 18 km/h. Η αντίσταση του αέρα με την ατσάλινη οροφή κλειστή είναι Cd 0.28 και μόλις Cd 0.33 όταν το hardtop είναι ανοικτό. Ο ανασχεδιασμένος, προαιρετικός ανεμοθώρακας που τώρα είναι φαρδύτερος στα πλάγια, και το ρυθμιζόμενο σε 3 θερμοκρασίες σύστημα θέρμανσης λαιμού επιτρέπουν άνετη οδήγηση με την οροφή ανοιχτή, σε υψηλές ταχύτητες και χαμηλές θερμοκρασίες. Ο ανεμοθώρακας είναι μικρότερος, ελαφρύτερος, πιο εύχρηστος και πιο αποδοτικός από τις προηγούμενες εκδόσεις.

8 Page 8 Όταν δεν χρειάζεται, ο ανεμοθώρακας μπορεί να αποθηκευτεί πίσω από το πίσω κάθισμα για εξοικονόμηση χώρου, που είναι επίσης κάτι νέο. Η BMW Σειρά 4 Cabrio έχει πλούσιο χώρο αποσκευών ακόμα και με το hardtop ανοικτό: Αντίθετα με προηγούμενα μοντέλα, το νέο Cabrio προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών, ενώ ένα ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα υποβοήθησης φόρτωσης περιστρέφεται και τοποθετεί το αναδιπλωμένο hardtop σε τέτοια θέση ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου των 220 L. Το στοιχείο υποβοήθησης φόρτωσης διασφαλίζει βέλτιστη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό: Δύο αποθηκευτικοί χώροι δεξιά και αριστερά του κυρίως χώρου αποσκευών διατίθενται επίσης για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων όταν η οροφή είναι κλειστή. Με την οροφή ανοιχτή, ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 370L δηλαδή 20 L περισσότερα από αυτά που διαθέτει η BMW Σειρά 3 Cabrio. Ακόμα και ογκώδη αντικείμενα μπορούν να μεταφέρονται με την BMW Σειρά 4 Cabrio. Μία επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης δημιουργείται με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων. Εάν το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με το προαιρετικό άνοιγμα φόρτωσης, υπάρχει ακόμα περισσότερος διαθέσιμος χώρος: Είτε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα μεταξύ του πίσω μέρους τους καμπίνας επιβατών και του χώρου αποσκευών ή ένα μικρότερο άνοιγα, για παράδειγμα για σκι όταν τέσσερα άτομα ταξιδεύουν στο όχημα. Λειτουργική σπορ φινέτσα στο εσωτερικό. Στυλιστικά, το εσωτερικό της BMW Σειράς 4 Cabrio είναι ένα μίγμα σπορ κομψότητας και αποκλειστικότητας. Μία φιλοσοφία γνωστή σαν διαστρωμάτωση η ευφυής αξιοποίηση χώρου με τη διάταξη γραμμών και επιφανειών σε στρώματα αποτελεί ένα φυσικό καμβά για τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα BMW, χωρίς όμως να αποκλείει το συνοδηγό από τη δράση. Όλα τα χειριστήρια είναι εργονομικά διατεταγμένα γύρω από τον οδηγό για βέλτιστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Ένα σπορ δερμάτινο τιμόνι, διαφανή, στρογγυλά όργανα με εμφάνιση black panel και αναδιπλούμενη επίπεδη οθόνη idrive, το χειριστήριο idrive Touch Controller σε θέση εύκολης πρόσβασης στην κεντρική κονσόλα υπογραμμίζουν την αίσθηση λειτουργικής κομψότητας. Οι δυναμικές, οριζόντιες γραμμές του καπό εκτείνονται στις προαιρετικές δίχρωμες επενδύσεις θυρών και πλαϊνών πάνελ. Η διχρωμία αναδεικνύεται από το κάλυμμα του hardtop που προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση. Η σχεδίαση εσωτερικού αγκαλιάζει τον οδηγό και το συνοδηγό και χαρίζει στο εσωτερικό μία απίστευτα δυναμική αίσθηση προβάλλοντας παράλληλα τις μακριές πόρτες. Η αλληλεπίδραση επιφανειών και γραμμών στα πλαϊνά πάνελ του αυτοκινήτου και η συνέχεια της διακοσμητικής λωρίδας, δημιουργούν μία οπτική σύνδεση μεταξύ εμπρός και πίσω τμήματος της καμπίνας, Η νέα σχεδίαση των εμπρός καθισμάτων της νέας BMW Σειρά 4 Cabrio περιλαμβάνει ενσωματωμένες, αναδιπλούμενες ζώνες ασφαλείας ένα στοιχείο που δεν διατίθεται με κανένα άλλο όχημα αυτής της κατηγορίας. Επιπλέον, τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα στάνταρ. Προαιρετικά, τα στάνταρ και τα προαιρετικά σπορ καθίσματα με προσκέφαλα σε ειδικές υποδοχές, μπορούν να εφοδιάζονται με σύστημα θέρμανσης αυχένα για τον οδηγό και το συνοδηγό. Αυτά διατίθενται για πρώτη φορά. Ο δυναμικός χαρακτήρας της Σειράς 4 Cabrio φαίνεται και στη σχεδίαση του πίσω τμήματος της καμπίνας, που περιλαμβάνει δύο ατομικά καθίσματα, με ποτηροθήκες και ένα συρτάρι για μικροαντικείμενα ανάμεσά τους.

9 Page 9 Τα πίσω προσκέφαλα είναι ανεξάρτητα από τα roll bars και αφαιρούνται εάν δεν χρειάζονται. Τα αποτελεσματικά roll bar αποτελούνται από δύο ογκώδη ατσάλινα στοιχεία κρυμμένα πίσω από τα πίσω καθίσματα σε κρίσιμες συνθήκες, οι αισθητήρες ενεργοποιούν το σύστημα και τα roll bar ανοίγουν σε λιγότερο από 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Πέντε ατομικές εκδόσεις εξοπλισμού. Συνδυασμοί κορυφαίων υλικών, αποκλειστικά χρώματα και ατομικές εκδόσεις εξοπλισμού με ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής συνθέτουν το premium περιβάλλον της καμπίνας της BMW Σειράς 4 Cabrio. Το στάνταρ επίπεδο εξοπλισμού βασίζεται σε μία φιλοσοφία υλικών και χρωμάτων που τονίζει την κλασική πλευρά του χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου της με τις Σειρές Sport, Modern και Luxury, καθώς κα με το πακέτο M Sport, που ενσαρκώνουν διαφορετικές εκδοχές του χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Sport Line: Αστραφτερά, μαύρα στοιχεία αμαξώματος και το διακοσμητικό πλαίσιο των παραθύρων προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη οπτική ένταση στο σπορ χαρακτήρα της BMW Σειράς 4 Cabrio. Εντυπωσιακές μαύρες γρίλιες στη μάσκα με χρωμιωμένο πλαίσιο επιτείνουν τη σπορ, ζωηρή εμφάνιση. Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε τις τρεις μαύρες εισαγωγές αέρα στην εμπρός ποδιά και τα γυαλιστερά Air Breathers. Προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών προσδίδουν μια έξτρα σπορ νότα. Από πίσω, η BMW Σειρά 4 Cabrio με Sport Line αναγνωρίζεται από τη μαύρη διακοσμητική λωρίδα που είναι στο ίδιο επίπεδο με την πίσω ποδιά και τα μαύρα διακοσμητικά της απόληξης εξαγωγής. Μέσα στο αυτοκίνητο, η αντίθεση μεταξύ μαύρων και κόκκινων διακοσμητικών δημιουργεί την απαιτούμενη σπορ αίσθηση. Η κόκκινη ραφή στο σπορ τιμόνι και οι κόκκινοι διακοσμητικοί δακτύλιοι στον εσωτερικό κύκλο των οργάνων του ταμπλό είναι δύο ακόμα παραδείγματα. Μία προαιρετική έκδοση πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού με δερμάτινα σπορ καθίσματα σε coral red και ένα κόκκινο κάτω τμήμα για το ταμπλό παραγγέλνεται αποκλειστικά για να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την σπορ αίσθηση. Luxury Line: Εντυπωσιακές πινελιές χρωμίου χαρίζουν στο εξωτερικό της BMW Σειράς 4 Cabrio φινέτσα και αποκλειστική γοητεία. 11 σοφιστικέ γρίλιες με χρωμιωμένες προσόψεις, δύο γυαλιστερές διπλές γέφυρες στους εξωτερικούς κάτω αεραγωγούς και τα χρωμιωμένα Air Breathers αποτελούν πινελιές πολυτέλειας. Το χρωμιωμένο πλαίσιο των παραθύρων είναι ένα ακόμα οπτικό στοιχείο. Ειδικές ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών (προαιρετικά) σε σχέδιο πολλαπλών ακτίνων τονίζουν το σοφιστικέ πνεύμα της Luxury Line. Διακριτικά στοιχεία της BMW Σειράς 4 Cabrio Luxury Line είναι μία κομψή, γυαλιστερή χρωμιωμένη λωρίδα στην πίσω ποδιά και τα χρωμιωμένα διακοσμητικά της απόληξης εξαγωγής. Το εσωτερικό ξεχωρίζει επίσης με διάφορα στοιχεία χρωμίου, όπως το πλαίσιο των συστημάτων ήχου και AC. Γυαλιστερά, ξύλινα διακοσμητικά, δερμάτινα καθίσματα με χαρακτηριστική ραφή και δύο εκδόσεις ταπετσαρίας σε τέσσερις κλασικές αποχρώσεις υπογραμμίζουν την αποκλειστικότητα της Luxury Line. Επίσης αποκλειστικά διατίθενται προαιρετικά για την BMW Σειρά 4: Ξύλινα διακοσμητικά υψηλής ποιότητας σε ανθρακί Ash Grain με μεταλλικά ένθετα και πινελιές σε Pearl Gloss Chrome ολοκληρώνουν τα στοιχεία ταυτότητας της Luxury Line.

10 Page 10 Modern Line: Εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία σε ματ χρώμιο και σατινέ αλουμίνιο προσδιορίζουν τη σύγχρονη αισθητική της Modern Line. Η μάσκα BMW με 11 γρίλιες σε ματ χρώμιο, τα άκρα οροφής σε σατινέ αλουμίνιο, τα Air Breathers, τα πλαίσια των εξωτερικών αεραγωγών και η διακοσμητική λωρίδα στην πίσω ποδιά συνεχίζουν το ίδιο θέμα. Ζάντες αλουμινίου 18- ιντσών ή (προαιρετικά) 19-ιντσών σε στυλ τουρμπίνας προδίδουν φρεσκάδα την εξωτερική σχεδίαση. Το ανοιχτόχρωμο ταμπλό με ένα τιμόνι σε dark oyster (και τα δύο διατίθενται και σε μαύρο) δημιουργούν μία πολύ ιδιαίτερη αίσθηση χώρου. Δερμάτινη ταπετσαρία σε oyster ή black και μία γκάμα τεσσάρων επιλογών διακόσμου με λωρίδες σε Pearl Gloss Chrome, επιτείνουν τη γοητευτική αντίθεση των υλικών. Δίχρωμες επενδύσεις θυρών διατίθενται επίσης για τις εκδόσεις Modern Line. M Sport package: Η BMW Σειρά 4 Cabrio δεν παύει ποτέ να εντυπωσιάζει με τις αξιοσημείωτες επιδόσεις και το στυλ της, ενώ το πακέτο M Sport δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δυναμικές αρετές του αυτοκινήτου. Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει πολυάριθμα στοιχεία αμαξώματος όπως η εμπρός ποδιά με μεγάλο αεραγωγό, ο πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη, αλλά και οι εντυπωσιακές πλαϊνές ποδιές. Η High-gloss Shadow Line ταπετσαρία της BMW Individual και η αποκλειστική απόχρωση Estoril Blue metallic διασφαλίζουν μία αναγνωρίσιμη σπορ εμφάνιση και ασυναγώνιστη παρουσία στο δρόμο κάτι που υποστηρίζουν αισθητικά οι 18-άρες ή (προαιρετικά) 19- άρες ζάντες αλουμινίου σε σχεδίαση M. Μέσα στο αυτοκίνητο, στοιχεία όπως διακοσμητικά μαρσπιέ M, δερμάτινο τιμόνι M και υποπόδιο οδηγού M συνθέτουν ένα σπορ, αλλά κομψό περιβάλλον. Οδηγός και συνοδηγός μπορούν να ταξιδεύουν σε αποκλειστικά σπορ καθίσματα με μπορντούρες M και μπλε ραφές Royal Blue για οπτική αντίθεση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του πακέτου περιλαμβάνουν ανάρτηση M Sport και προαιρετικά φρένα M Sport σε αντίθετη μπλε απόχρωση.

11 Page Δυναμική Συμπεριφορά: Η μαγεία της Cabrio Οδήγησης. Η σπορ δυναμική συμπεριφορά και το εκπληκτικό κράτημα της BMW Σειράς 4 Coupe είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στη συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio μοιράζεται το ίδιο DNA και αυτό είναι εμφανές με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή. Επιπλέον, ορισμένα εξαρτήματα του αμαξώματος και του πλαισίου έχουν ενισχυθεί για να αντέχουν τα στρεπτικά φορτία που αναπτύσσονται με την οροφή ανοικτή. Η BMW Σειρά 4 Cabrio είναι επίσης ελαφρύτερη, πιο ευέλικτη και πιο ακριβής από τις προκατόχους της. Συνδυάζοντας την ισορροπημένη αναλογία φορτίου άξονα 50:50, το εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους, το ειδικό σετάρισμα του πλαισίου και την ευφυή φιλοσοφία της δομής ελαφρού βάρους, το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό συνολικό πακέτο. Νέες διαστάσεις, χαμηλότερο κέντρο βάρους. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio έχει ακόμα πιο έντονο σπορ χαρακτήρα από την απερχόμενη BMW Σειρά 3 Cabrio και αυτό επιβεβαιώνεται άμεσα στο δρόμο. Είναι κάτι που επιτυγχάνεται με το μακρύτερο μεταξόνιο των mm (+50 mm) και το φαρδύτερο μετατρόχιο mm μπροστά και mm πίσω (+45/+81 mm). Στάνταρ, η BMW Σειρά 4 Cabrio βρίσκεται κατά 10 mm πιο κοντά στην άσφαλτο από όσο το τελευταίο Sedan της BMW Σειράς 3. Το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου είναι χαμηλότερα από των προκατόχων του. Όπως δείχνουν αυτές οι τιμές, οι οδηγοί της νέας BMW Σειρά 4 Cabrio μπορούν να απολαμβάνουν ένα συναρπαστικό πακέτο αξιόπιστου κρατήματος, ευέλικτης συμπεριφοράς και βελτιωμένης ακρίβειας και πληροφόρησης (feedback). Ωστόσο, οι δυναμικές αρετές δεν προσφέρονται σε βάρος της άνεσης, επιβεβαιώνοντας το κύρος του Cabrio, ως ενός σπορ μοντέλου που ικανοποιεί τις ποικίλες προκλήσεις σε καθημερινή χρήση. Έμφαση στις σπορ επιδόσεις. Η δομή πλαισίου της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio βασίζεται στην αντίστοιχη της νέας BMW Σειράς 4 Coupe. Ωστόσο, τα ελατήρια και οι αποσβεστήρες, η κινηματική του άξονα και η ελαστοκινηματική έχουν προσαρμοστεί με ακρίβεια στον συναρπαστικό χαρακτήρα του νέου Cabrio. Οι μηχανικοί πλαισίου κατάφεραν να βελτιώσουν περαιτέρω την ευελιξία και ακρίβεια που προσφέρει το πλαίσιο χάρη στην τροποποίηση και βελτίωση παραμέτρων όπως η γωνία κάμπερ, το μετατρόχιο και ο άξονας κλίσεων αμαξώματος. Τελευταίο αλλά σημαντικό, ειδικά στοιχεία ενίσχυσης αμαξώματος μπροστά και πίσω συμβάλλουν στην ακρίβεια και πληροφόρηση (feedback) του συστήματος διεύθυνσης. Προηγμένος εμπρός άξονας δύο συνδέσμων με γόνατα ελατηρίων. Ο εμπρός άξονας της νέας BMW Σειράς 4 συνδυάζει μέγιστη ακαμψία με ελάχιστο βάρος. Αλουμινένια γόνατα, σύνδεσμοι και ρουλεμάν πετυχαίνουν σημαντική μείωση στις μη αναρτώμενες μάζες. Η συνήθης φιλοσοφία διαχωρισμού των δυνάμεων διεύθυνσης και κίνησης μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα της BMW, επέτρεψε στους μηχανικούς να βελτιστοποιήσουν την κινηματική του άξονα δύο συνδέσμων προς όφελος της ευελιξίας και της σπορ συμπεριφοράς. Η προσαρμογή της θέσης των συνδέσμων στα ρουλεμάν έδρασης συγκριτικά με την τελευταία BMW Σειρά 3 Sedan προσδίδει 19 mm χαμηλότερο άξονα κλίσεων ολίσθησης, που έχει θετική επίδραση στη δυναμική συμπεριφορά.

12 Page 12 Όπως η BMW Σειρά 4 Coupe, η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio στρίβει με εξαιρετική ευκολία και ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Πίσω άξονας πέντε συνδέσμων για βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά και άνεση. Ο πίσω άξονας της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio παίζει κρίσιμο ρόλο στην αναβάθμιση της δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η άνεση έχει παραμεληθεί, αφού πρόκειται για ένα ζωτικό στοιχείο της εμπειρίας της ανοιχτής οδήγησης. Η δομή βασίζεται στη δοκιμασμένη φιλοσοφία πέντε συνδέσμων, ενώ η ελαστοκινηματική του έχει ρυθμιστεί ειδικά για την Σειρά 4. Επιπλέον, πολύ φαρδιές βάσεις και εδράσεις στα ακραξόνια για έλεγχο ίχνους και γωνίας κάμπερ, ελαφρώς επανατοποθετημένα σημεία άρθρωσης, εξαιρετικά άκαμπτοι σύνδεσμοι και υποπλαίσια, αλλά και η χρήση ειδικών βραχιόνων για τη σύνδεση της ανάρτησης με το αμάξωμα προσφέρουν την τέλεια βάση για ένα εξαιρετικά σπορ και δυναμικό σετάρισμα. Το αποτέλεσμα είναι ακριβής και βελτιστοποιημένη γεωμετρία τροχών και κατ επέκταση ασυναγώνιστη κατευθυντική ευστάθεια σε όλες τις οδηγικές συνθήκες. Έξυπνα αεροδυναμικά στοιχεία γύρω από τον πίσω άξονα συντελούν στη δυναμική συμπεριφορά. Σύστημα διεύθυνσης ακριβείας: Servotronic στάνταρ, μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης προαιρετικό. Η ακρίβεια και η άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης ενισχύουν το σπορ χαρακτήρα της BMW Σειράς 4 Cabrio. Στάνταρ χαρακτηριστικό της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio είναι το Electric Power Steering, με λειτουργία Servotronic που προσφέρει ηλεκτρική υποβοήθηση διεύθυνσης ανάλογη της ταχύτητας. Η σαφής χαρτογράφηση του συστήματος έχει σαν αποτέλεσμα ακριβέστερη αίσθηση και πληροφόρηση (feedback) από το σύστημα διεύθυνσης. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio μπορεί να εφοδιάζεται προαιρετικά με μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης. Αυτό χρησιμοποιεί διαφορετικούς λόγους υποπολλαπλασιασμού ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού. Μόνο μικρή προσπάθεια στο τιμόνι απαιτείται για ελιγμούς με χαμηλές ταχύτητες, για παράδειγμα, ενώ η απαράμιλλη συμπεριφορά στις στροφές και σταθερότητα στις ευθείες με υψηλές ταχύτητες είναι εγγυημένες. Ισχυρό σύστημα πέδησης με ελαφριά δομή. Σε αρμονία με τις υψηλές επιδόσεις, η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio εφοδιάζεται με ισχυρές πλευστές ή σταθερές δαγκάνες και μεγάλα, εσωτερικά αεριζόμενα δισκόφρενα. Οι δαγκάνες στον εμπρός άξονα κατασκευάζονται από αλουμίνιο. Πέρα από τη χαμηλή μη αναρτώμενη μάζα, τα φρένα ξεχωρίζουν επίσης με την ανώτερη αντοχή τους στις υψηλές θερμοκρασίες, την άριστη απόδοση στο βρεγμένο δρόμο, την ευκολία χρήσης και την άριστη αίσθηση. Ένας δείκτης φθοράς τακακιών και η λειτουργία Στεγνώματος Φρένων (Brake Drying) είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα. Ευφυής δομή ελαφρού βάρους και υψηλής αντοχής. Οι δυναμικές επιδόσεις και η οδική συμπεριφορά επηρεάζονται σημαντικά από το βάρος του οχήματος. Η ευφυής φιλοσοφία δομής ελαφρού βάρους της BMW Σειράς 4 Cabrio συμβάλλει καθοριστκά στις δυναμικές αρετές του αυτοκινήτου. Η χρήση πολυφασικών ατσαλιών υψηλής και πολύ υψηλής αντοχής και πάνελ μεταβλητού πάχους εξατομικευμένα εξαρτήματα για ειδικές εφαρμογές μεγιστοποιούν την αντοχή του αμαξώματος.

13 Page 13 Η στρεπτική ακαμψία έχει αυξηθεί κατά 40% συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Η οροφή παίζει επίσης αποφασιστικό ρόλο σε ένα Cabrio, επειδή δεν αποτελεί μόνιμο στοιχείο υποστήριξης της ακαμψίας. Οι περισσότερες εκδόσεις της BMW Σειράς 4 Cabrio είναι μέχρι 20 kg ελαφρύτερες από το προηγούμενο μοντέλο, παρόλο που το νέο όχημα είναι μεγαλύτερο και πληροί αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας. Αεροδυναμικές αρετές. Με το hardtop κλειστό, η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio υπογραμμίζει τις αεροδυναμικές αρετές της με ένα Cd (συντελεστής οπισθέλκουσας) 0.28 ίδιος με της νέας BMW Σειράς 4 Coupe. Το Cabrio πετυχαίνει Cd 0.33 με την οροφή ανοιχτή. Αυτό οφείλεται στη βελτιστοποίηση της εμπρός ποδιάς και του πίσω τμήματος του αυτοκινήτου. Τα BMW Air Curtains στην εμπρός ποδιά παράγουν ένα πέπλο αέρα που μειώνει το στροβιλισμό και επομένως την αντίσταση γύρω από τους εμπρός τροχούς. Τα νέα Air Breathers που τοποθετούνται πίσω από τους θόλους των εμπρός τροχών εκτρέπουν μέρος του αέρα που ρέει μέσα από τους θόλους, μειώνοντας επομένως την αντίσταση. Αυτές οι καινοτομίες εξυπηρετούν για τη βελτιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου και ταυτόχρονα βελτιώνουν το συντελεστή άνωσης. Προσαρμοζόμενη ανάρτηση και ανάρτηση M Sport. Η ανάρτηση M Sport που περιλαμβάνεται στο πακέτο M Sport παραγγέλνεται επίσης ξεχωριστά για βελτίωση της σπορ συμπεριφοράς όλων των εκδόσεων της σειράς του μοντέλου. Αυτή λειτουργεί με ένα πιο σκληρό σετάρισμα ελατηρίων/αποσβεστήρων και πιο άκαμπτες αντιστρεπτικές δοκούς, ενώ η κινηματική/ελαστοκινηματική της έχει προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν προσαρμοζόμενη ανάρτηση με σπορ σετάρισμα και ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες που προσαρμόζει τη χαρτογράφηση των αποσβεστήρων στην επιφάνεια του δρόμου και στην τρέχουσα οδηγική κατάσταση. Ο οδηγός μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το διακόπτη Driving Experience Control για να μεταβάλλει το βασικό σετάρισμα της ανάρτησης από πιο άνετο μέχρι πιο σπορ στυλ, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Το πρόγραμμα Sport, ακόμα και συγκριτικά με την ανάρτηση M Sport, προσφέρει τη μέγιστη οδηγική εμπειρία. Η BMW προσφέρει επίσης τα φρένα M Sport. Ο συνδυασμός αλουμινένιων σταθερών δαγκανών (τετραπίστονες μπροστά, διπίστονες πίσω) και μεγάλης μεγέθους δισκοφρένων συνδυάζει πολύ χαμηλό βάρος με πολύ σύντομες αποστάσεις ακινητοποίησης. Driving Experience Control για μεγαλύτερη άνεση, σπορ χαρακτήρα και οικονομία. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio προσφέρει επίσης στους οδηγούς τη δυνατότητα να προσδώσουν στο συνολικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου μία πιο σπορ ή πιο άνετη αίσθηση, ανάλογα με την οδηγική κατάσταση και τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Μέσω του διακόπτη Driving Experience Control στην κεντρική κονσόλα οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν το πρόγραμμα που επιθυμούν ECO PRO, COMFORT, SPORT ή SPORT+ (σε συνδυασμό με Sport Line ή το πακέτο M Sport). Καθένα από τα προκαθορισμένα σεταρίσματα ενεργοποιεί διαφορετικές ρυθμίσεις για το σύστημα κίνησης και την ανάρτηση.

14 Page Κινητήρια σύνολα: Ισχυροί και αποδοτικού κινητήρες. Ο οδηγός που αγοράζει ένα Cabrio δηλώνει το πάθος του για κομψές γραμμές, σπορ επιδόσεις και τη μαγεία της οδηγικής εμπειρίας με την οροφή ανοιχτή. Επομένως, ένα premium Cabrio πρέπει να συνδυάζει μία ελκυστική και αθλητική εμφάνιση με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά επιδόσεων και οδικής συμπεριφοράς. Η προηγμένη τεχνολογία των συστημάτων κίνησης της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio διασφαλίζει ότι προσφέρει μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία που ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες. Εν σειρά, διαμήκως τοποθετημένοι κινητήρες και μετάδοση στους πίσω τροχούς επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη της BMW στην πίσω κίνηση, μία δοκιμασμένη και επιτυχημένη φιλοσοφία κίνησης που προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση. Όλοι οι κινητήρες που διατίθενται για τη νέα BMW Σειρά 4 Cabrio χρησιμοποιούν τεχνολογία BMW TwinPower Turbo, που συνδυάζει σπορ επιδόσεις με υποδειγματική απόδοση. Οι κινητήρες αυτοί πληρούν τα πρότυπα εκπομπών ρύπων EU6. Από το λανσάρισμα θα διατίθεται ένας εξακύλινδρος εν σειρά βενζινοκινητήρας για την BMW 435i Cabrio, ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας για την BMW 428i Cabrio και ένας τετρακύλινδρος diesel για την BMW 420d Cabrio. Η ισχύς μεταφέρεται από τον κινητήρα στο δρόμο μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου στάνταρ, ενώ όλες οι εκδόσεις κινητήρων διατίθενται επίσης με οκτατάχυτο, αυτόματο κιβώτιο Sports προαιρετικά. Και τα δύο κιβώτια συνεργάζονται με τη λειτουργία μείωσης κατανάλωσης Auto Start Stop. Κορυφαίος αθλητής. Εξακύλινδρος εν σειρά για την BMW 435i Cabrio. Η νέα BMW 435i Cabrio ικανοποιεί απόλυτα τους λάτρεις των επιδόσεων με έναν straight-six βενζινοκινητήρα που εντυπωσιάζει με την άμεση ισχύ, τη δίψα του για στροφές, την εξαιρετικά πολιτισμένη λειτουργία και την υποδειγματική απόδοση. Εφοδιασμένος με High Precision Direct Injection και πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων Valvetronic, ο κινητήρας 3.0-L με αλουμινένιο στροφαλοθάλαμο αποδίδει μέγιστη ισχύ 225 kw/306 hp μεταξύ και rpm. Η μέγιστη ροπή των 400 Nm παράγεται από χαμηλά, από τις rpm και παραμένει διαθέσιμη μέχρι τις rpm. Η υπόσχεση γνήσιας δυναμικής που περιέχεται σε αυτές τις τιμές εκπληρώνεται στο δρόμο. Τα σπορ χαρακτηριστικά επιδόσεων της ισχυρής εξακύλινδρης μονάδας προσφέρουν στη νέα BMW 435i Cabrio επιτάχυνση km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα μέχρι την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα των 250 km/h. Η εξακύλινδρη μονάδα συνδυάζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις με εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Η μέση κατανάλωση είναι μεταξύ 8,1 and 8,4 lit / 100 km και οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται από 190 έως 195 g /km (Ευρωπαϊκός κύκλος δοκιμών ανάλογα με τα ελαστικά). Η νέα BMW 435i Cabrio είναι ακόμα πιο οικονομική όταν εφοδιάζεται με το προαιρετικό, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Sports. Με αυτό, η κορυφαία BMW Σειρά 4 Cabrio πετυχαίνει κατανάλωση μικτού κύκλου μόλις 7,5 7,7 lit / 100 km, ενώ οι εκπομπές CO 2 είναι μεταξύ 176 and 180 g / km. Μειωμένο βάρος, υψηλές επιδόσεις: ο τετρακύλινδρος της BMW 428i Cabrio. Οι εντυπωσιακές καμπύλες ισχύος και ροπής, οι υψηλές μέγιστες στροφές και το χαμηλό βάρος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του τετρακύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου δίλιτρου κινητήρα, που δένει άριστα με τη δυναμική φιλοσοφία της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio.

15 Page 15 Και στην περίπτωση αυτή, το πακέτο τεχνολογιών BMW με High Precision Direct Injection, υπερσυμπίεση twin-scroll, μεταβλητό έλεγχο εκκεντροφόρων Double-Vanos και πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων Valvetronic προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες επιδόσεων σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές κατανάλωσης και ρύπων. Ο προηγμένος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 180 kw/245 hp στις rpm και μέγιστη ροπή 350 Nm, που είναι διαθέσιμη μεταξύ και rpm. Η νέα BMW 428i Cabrio μεταφράζει τις σπορ επιδόσεις σε επιτάχυνση km/h σε 6,4 μέχρι την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα των 250 km/h. Ο κινητήρας μετατρέπει άμεσα την παραμικρή πίεση στο γκάζι σε ελκτική ισχύ, αμέσως μετά το ρελαντί και έως σχεδόν τα όρια των στροφών του, με μια εξαιρετικά γραμμική καμπύλη ισχύος. Η μέση κατανάλωση της BMW 428i Coupe στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών είναι μόλις 6,8 7,0 lit / 100 km και οι εκπομπές CO 2 μεταξύ g / km (ανάλογα με τον τύπο ελαστικού) είναι ομοίως χαμηλές. Το προαιρετικό, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Sports αυξάνει τις δυνατότητες για οικονομία καυσίμου: Η κατανάλωση μικτού κύκλου κυμαίνεται μεταξύ 6,6 kai 6,7 lit / 100 km και οι εκπομπές CO 2 από g / 100 km αντιπροσωπεύουν μία ανταγωνιστική πρόταση από την BMW 428i Cabrio. Ισχυρός και αποδοτικός: ο τετρακύλινδρος diesel της BMW 420d Cabrio. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η BMW πρώτη απέδειξε ότι οι κινητήρες diesel μπορούν να είναι μία άκρως ελκυστική επιλογή πηγή ισχύος και για μοντέλα Cabrio. Σήμερα, η άποψη αυτή επικρατεί ευρέως και οι κινητήρες diesel δεν αντιτίθενται στις σπορ φιλοδοξίες ενός τέτοιου μοντέλου. Η νέα BMW 420d Cabrio αναδεικνύει την τελευταία γενιά του τετρακύλινδρου πετρελαιοκινητήρα σε μία ανταγωνιστική πρόταση λόγω της πλούσιας ροπής, της εξαιρετικά αθόρυβης λειτουργίας και της έξοχης απόδοσης επιτεύγματα χωρίς επιπτώσεις στη συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Η προηγμένη μονάδα diesel με στροφαλοθάλαμο από συνθετικό αλουμίνιο γίνεται πολλαπλό σημείο αναφοράς: Η τελευταία γενιά της τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού common rail, ο υπερσυμπιεστής με τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας και τα ακριβή ηλεκτρομαγνητικά μπεκ διασφαλίζουν άμεση απόκριση του γκαζιού και εντυπωσιακή ροπή, σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Με μέγιστη ισχύ 135 kw/184 hp στις rpm και μέγιστη ροπή 380 Nm μεταξύ και rpm, η νέα BMW 420d Cabrio εντυπωσιάζει με τις δυναμικές επιδόσεις της. Η επιτάχυνση km/h είναι υπόθεση μόλις 8,2 ενώ ο εύστροφος diesel μπορεί να επιταχύνει μέχρι τα 235 km/h εάν χρειαστεί.

16 Page 16 Η μέση κατανάλωση των lit / 100 km και οι εκπομπές CO 2 μεταξύ 133 και 138 g / km (κύκλος δοκιμών Ε.Ε., ανάλογα με τον τύπο του ελαστικού) ολοκληρώνουν το προφίλ της νέας BMW 420d Cabrio ως ενός ισχυρού και αποδοτικού αθλητή εφοδιασμένου με έναν από τους καθαρότερους και οικονομικότερους diesel στην κατηγορία. Εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο στάνταρ. Οι οδηγοί με σπορ φιλοδοξίες θα εκτιμήσουν τις εύκολες αλλαγές σχέσεων, την ακριβή διαδρομή του επιλογέα και τη βέλτιστη κλιμάκωση σχέσεων που είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του σπορ εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio. Αυτό το κιβώτιο εναρμονίζεται με ακρίβεια με τα χαρακτηριστικά του κινητήρα για τη διαχείριση δυνατών επιταχύνσεων, απολαυστικών ρεπρίζ, ή χαλαρών ταξιδιών ενώ παίζει ρόλο και στη μείωση της κατανάλωσης. Οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Sports προαιρετικό. Εξαιρετικά ταχείες αλλαγές σχέσεων και άνεση διαδικασίας αλλαγής κάνουν το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ιδανική επιλογή για πελάτες με πάθος για σπορ οδήγηση. Οι πρόσθετες δυο σχέσεις προσφέρουν ακόμα πιο πυκνή κλιμάκωση, για μειωμένες μεταβολές στροφών κινητήρα σε κάθε αλλαγή. Το κιβώτιο προσαρμόζεται σε μία ευρεία γκάμα οδηγικών στυλ από αυθόρμητο και δυναμικό μέχρι άνετο για ταξίδι. Μηχανικές αλλαγές σχέσεων είναι εφικτές με τα χειριστήρια (paddles) του τιμονιού ή τον επιλογέα κοντών διαδρομών.

17 Page BMW EfficientDynamics: BMW ConnectedDrive. Efficient Dynamics. Πρόγραμμα Ρολαρίσματος (Coasting mode). Η γνήσια οδηγική απόλαυση της BMW Σειράς 4 Cabrio συνοδεύεται από εξαιρετική οικονομία. Η οικονομική κατανάλωση οφείλεται στη φιλοσοφία BMW EfficientDynamics και στις καινοτομίες της στη νέα BMW Σειρά 4 Cabrio. Οικονομικοί και αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και diesel, ελαφριά και καινοτόμα κιβώτια με μειωμένες απώλειες τριβής συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου και στις χαμηλές εκπομπές ρύπων όπως και το Driving Experience Control με ECO PRO mode για βέλτιστη απόκριση του γκαζιού και ευφυή διαχείριση και έλεγχο κινητήρα, ενέργειας και AC. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ένα πρόγραμμα ρολαρίσματος (coasting mode) διατίθεται επίσης για τις BMW Σειρά 4 Cabrio και Coupe. Αυτή η λειτουργία αποσυνδέει τον κινητήρα από την μετάδοση μόλις ο οδηγός αφήνει το γκάζι σε ταχύτητες μεταξύ 50 και 160 km/h. Άλλα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη συνολική οικονομία είναι δομή ελαφρού βάρους, ευφυής αεροδυναμική, on-demand ισχύς για περιφερειακά συστήματα και Proactive Driving Assistant που συμβουλεύει τον οδηγό πότε να αφήσει το γκάζι όταν πλησιάζει σε στροφές ή ζώνες με περιορισμούς ταχύτητας. Connected Drive. Ασφάλεια, Άνεση και Ενημέρωση/ψυχαγωγία. Η BMW αναγνώρισε που νωρίς τη σημασία της ψηφιακής δικτύωσης για τη σύνδεση του αυτοκινήτου με το περιβάλλον του και άρχισε να ενσωματώνει τεχνολογίες BMW ConnectedDrive στα αυτοκίνητά της πριν από πολλά χρόνια. Το BMW ConnectedDrive επιβεβαιώνει εκ νέου την τεχνολογική υπεροχή και υπογραμμίζει τον καινοτόμο χαρακτήρα της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio με νέες λειτουργίες και έναν απαράμιλλο συνδυασμό στάνταρ και προαιρετικών συστημάτων υποστήριξης οδηγού και υπηρεσιών mobility. Η ευφυής διασύνδεση μεταξύ επιβατών, του αυτοκινήτου τους και του έξω κόσμου διασφαλίζει απαράμιλλα επίπεδα άνεσης στο ταξίδι, ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και ασφάλειας. Το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εξέλιξης στην κινητή επικοινωνίας φαίνεται και από το γεγονός ότι μετά από την αγορά μιας BMW, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ευέλικτα και να γίνουν συνδρομητές σε μία πλούσια γκάμα τεχνολογιών και υπηρεσιών. Navigation System Professional. Η νέα γενιά του Συστήματος Πλοήγησης Professional έχει σημαντικά μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών και έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης. Εντυπωσιάζει με τη νέα σχεδίαση και την ευκολία χρήσης. Το γνωστό μενού πλοήγησης παραμένει, απλά προστέθηκαν μερικές ακόμα λειτουργίες. Τα γραφικά της προηγούμενης διεαπαφής χρήστη έχουν αναθεωρηθεί και οι χάρτες του συστήματος πλοήγησης έχουν τώρα τρισδιάστατα στοιχεία. Η κεντρική Οθόνη Ελέγχου λειτουργεί με το γνωστό εργονομικό idrive Touch Controller στην κεντρική κονσόλα, που ενσωματώνει νέα επιφάνεια αφής και τεχνολογία αισθητήρα εγγύτητας για ακόμα πιο βολική χρήση. Οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν την αφή για να εισάγουν προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης. Ο έξυπνος τρόπος για την αποφυγή κυκλοφοριακής ανάσχεσης: Real Time Traffic Information (RTTI). Η ποιότητα της διαχείρισης της κυκλοφορίας εξαρτάται από την ποιότητα και συνεχή ενημέρωση των διαθέσιμων δελτίων κυκλοφορίας. Το προαιρετικό σύστημα RTTI (Real Time Traffic Information) της BMW μεταδίδει δεδομένα γρήγορα και με ακρίβεια μέσω του δικτύου κινητού τηλεφώνου.

18 Page 18 Μία κάρτα SIM ενσωματωμένη στο όχημα λαμβάνει κυκλοφοριακά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και προγραμματίζει άμεσα διαδρομές ή παρακάμψεις. Το RTTI καλύπτει αυτοκινητόδρομους και δρόμους διπλής κυκλοφορίας, καθώς και επαρχιακές οδούς και κύριους και περιφερειακούς δρόμους σε αστικές περιοχές. Δεδομένα αποκτώνται και από τα συστήματα διαχείρισης της κυκλοφορίας τοπικών αρχών για την παροχή ακριβών πληροφοριών ως προς την πυκνότητα της κυκλοφορίας. Έγχρωμη προβολή υψηλής ανάλυσης: Head-Up Display. Η τελευταία γενιά έγχρωμης Head-Up Display προβάλλει βασικές πληροφορίες στο παρμπρίζ σε υψηλή ανάλυση απευθείας στο πεδίο ορατότητας του οδηγού κι επομένως αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης. Ανάλογα με την έκδοση του οχήματος, δεν εμφανίζεται μόνον η τρέχουσα ταχύτητα, αλλά επισημαίνονται και όρια ταχύτητας και περιορισμοί προσπέρασης προς όφελος του οδηγού, μαζί με οδηγίες πλοήγησης και διάφορες προειδοποιήσεις. Η μεγάλη ποικιλία συστημάτων υποστήριξης οδηγού που διατίθεται τώρα προάγει τις πληροφορίες που μπορούν να εμφανίζονται στη Head-Up Display σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Πεζοί και πιθανές συγκρούσεις: Driving Assistant Plus. Το Driving Assistant Plus χρησιμοποιεί ευφυώς δικτυωμένα συστήματα υποστήριξης βασισμένα σε κάμερα και επεξεργασία εικόνων για την ανίχνευση ατόμων ή οχημάτων στο πεδίο ορατότητάς του. Όταν αναγνωρίσει επικείμενη σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα, το σύστημα παράγει μία ακουστική προειδοποίηση και ένα οπτικό σήμα εμφανίζεται στο ταμπλό ή στην προαιρετική Head-Up Display για να προειδοποιήσει τον οδηγό ότι έχει πλησιάσει πολύ. Εάν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, ενεργοποιείται αυτόματη μέτρια πέδηση. Και στις δύο περιπτώσεις πέρα από τις προειδοποιήσεις τα φρένα του οχήματος προετοιμάζονται αυτόματα για φρενάρισμα επείγουσας ανάγκης. Ένα πολυτάλαντο σύστημα: Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go. Περισσότερη ενεργητική ασφάλεια και άνεση παρέχει η τελευταία έκδοση του Active Cruise Control με Stop & Go function (ACC Stop&Go) της BMW. Αυτό χρησιμοποιεί μία κάμερα τοποθετημένη στο μεσαίο καθρέπτη πέραν των αισθητήρων ραντάρ για καλύτερη ερμηνεία της κυκλοφοριακής κατάστασης. Το σύστημα μετρά συνεχώς πόσο κοντά είναι το προπορευόμενο όχημα, διατηρώντας μία ασφαλή απόσταση από την BMW που εφοδιάζεται με ACC Stop&Go, και προειδοποιεί τον οδηγό για τυχόν εμπόδια μπροστά. Το Active Cruise Control με αυτόματο έλεγχο απόστασης, διατίθεται τώρα με ταχύτητες μεταξύ 30 km/h και 210 km/h. Το Speed Limit Info είναι πάντα ενημερωμένο. Σε συνδυασμό με τα Navigation System Professional και Navigation System Business, το Speed Limit Info βοηθά τον οδηγό να παραμένει ενήμερος για το όριο ταχύτητας στην ευθεία που βρίσκεται. Με την εμπρός κάμερα, λαμβάνονται υπόψη τα πρόσθετα σήματα ή οι προσωρινοί περιορισμοί. Χρήση αισθητήρων και κάμερας παρακολούθησης: συστήματα προειδοποίησης Lane Change και Lane Departure Warning. Μεταξύ των συστημάτων που συμβάλλουν στην αύξηση της ασφάλειας και της άνεσης είναι τα Lane Change Warning και Lane Departure Warning, με το τελευταίο να διατίθεται μόνο με το προαιρετικό Driving Assistant Plus.

19 Page 19 Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούν αισθητήρες ραντάρ και κάμερα παρακολούθησης για να προειδοποιούν τους οδηγούς για ενδεχόμενο κίνδυνο σύγκρουσης όταν αλλάζουν λωρίδα ή παρεκκλίνουν άθελά τους από τη λωρίδα τους και εκδίδουν μία προειδοποίηση όταν κινούνται σε μικρή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Προβολείς LED με High Beam Assistant για αποφυγή της αντανάκλασης. Το λευκό φως που εκπέμπουν οι προβολείς με πλήρη λειτουργικότητα LED φωτίζει στο δρόμο μπροστά με εξαιρετική σαφήνεια. Με τη μεγάλη σκάλα φώτων ενεργοποιημένη, το High Beam Assistant καλύπτει μερικώς τους προβολείς ανάλογα με τις απαιτήσεις ώστε να μη θαμπώνουν τους οδηγούς των αντίθετα ερχόμενων οχημάτων. Η λειτουργία High Beam Assistant μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στην κατάσταση της κυκλοφορίας αλλάζοντας σε μεσαία σκάλα, στη μία ή τις δύο πλευρές. Οι στάνταρ προβολείς ομίχλης BMW υιοθετούν επίσης τεχνολογία LED στην BMW Σειρά 4. Εξαιρετική ορατότητα και υποστήριξη στο παρκάρισμα. Επιπλέον της κάμερας οπισθοπορείας και του Park Distance Control, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέγουν τη λειτουργία Surround View με Side View και Top View, που παρέχει πανοραμική ορατότητα της BMW Σειράς 4 Cabrio και της γύρω περιοχής, πράγμα που βοηθά τους οδηγούς να εκτελούν ακριβείς ελιγμούς σε στενούς χώρους. Αν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα κάτω από 20 km/h, η λειτουργία Side View μπορεί να ενεργοποιηθεί επιπρόσθετα ώστε ο οδηγός να έχει καλύτερη εικόνα στη διασταυρούμενη κυκλοφορία. Τα επίπεδα άνεσης αυξάνονται με το σύστημα BMW Parking Assistant που μπορεί να παρκάρει το αυτοκίνητο σε χώρους στάθμευσης παράλληλους με την κατεύθυνση του ταξιδιού. Το Active Protection παρακολουθεί τον οδηγό πίσω από το τιμόνι. Το πακέτο ασφαλείας Active Protection επεκτείνεται τώρα με την προσθήκη του Attentiveness Assistant. Τα ηλεκτρονικά του συστήματος αναλύουν την οδηγική συμπεριφορά με βάση τα διάφορα σήματα. Αν το σύστημα ανιχνεύσει αυξημένη συχνότητα ενδείξεων για κόπωση του οδηγού, η Οθόνη Ελέγχου τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα παρουσιάζοντας το σύμβολο ενός φλιτζανιού του καφέ. Το πακέτο ασφαλείας Active Protection με περισσότερα μέτρα προστασίας και η λειτουργία Emergency Call με αυτόματο εντοπισμό οχήματος βοηθά τους επιβάτες να μετριάσουν τις συνέπειες ενός ατυχήματος, εάν συμβεί το χειρότερο. Η Ενεργή Προστασία - Active Protection ενεργοποιείται λίγο μετά το ξεκίνημα του ταξιδιού, και είναι σε ετοιμότητα να σφίξει τις ζώνες ασφαλείας οδηγού και συνοδηγού και να κλείσει τα πλαϊνά παράθυρα εάν το αυτοκίνητο εμπλακεί σε σενάριο με πιθανή σύγκρουση. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει επικείμενη σύγκρουση και ανιχνεύσει ότι αυτή είναι αναπόφευκτη, το αυτοκίνητο επιβραδύνει αυτόματα και ακινητοποιείται με τα φρένα μπλοκαρισμένα. Αυτό μειώνει σημαντικά την πιθανότητα ή προλαμβάνει πλήρως μία δεύτερη σύγκρουση. Άλλες υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive. Τεχνολογία διεπαφής υψηλών προδιαγραφών προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ενημέρωσης/ψυχαγωγίας ώστε ο οδηγός και οι επιβάτες να κάνουν εκτενή χρήση εξωτερικών κινητών τηλεφώνων και music players. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένα προϊόντα BMW Online. Η τελευταία γενιά Συστήματος Πλοήγησης Professional περιλαμβάνει μία λειτουργία πλήρους φωνητικής αναγνώρισης και βελτιστοποιημένο σύστημα φωνητικού ελέγχου ολοκληρώνοντας τη γκάμα λειτουργιών γραφείου που προσφέρει το Connected Drive.

20 Page 20 Η λειτουργία υπαγόρευσης χρησιμοποιεί το σύστημα πλήρους αναγνώρισης λόγου για να μπορούν οι οδηγοί να υπαγορεύουν κείμενο ελεύθερα και να συνθέτουν μικρά μηνύματα κειμένου φωνητικά. Ιντερνετικές υπηρεσίες όπως καταχωρήσεις ημερολογίου και μηνύματα κειμένου μπορούν να απεικονίζονται στην Οθόνη Ελέγχου του λειτουργικού συστήματος idrive και να διαβάζονται μέσω της λειτουργίας Ανάγνωσης Κειμένου - Text to Speech. Επιπλέον, οι επιβάτες δύνανται να έχουν πρόσβαση στην προσωπική τους μουσική βιβλιοθήκη του smartphone ή του music player τους. Η BMW Connected app επιτρέπει τη χρήση καινοτόμων υπηρεσιών στο αυτοκίνητο όπως AUPEO!, web radio και κοινωνικά δίκτυα όπως τα Facebook και Twitter, ενώ η My BMW Remote app χρησιμοποιείται για κλείδωμα/ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, ή τον έλεγχο ενός βοηθητικού συστήματος καλοριφέρ από απόσταση. Τέλος, υπηρεσίες ενημέρωσης και γραφείου, καθώς και λύσεις προγραμματισμού ταξιδιού και δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της ατομικής άνεσης για τη νέα BMW Σειρά 4 Cabrio. Όλες οι υπηρεσίες του ConnectedDrive, δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 2 Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring: Η 5 η γενιά του μοντέλου ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη 25χρονη ιστορία της Touring

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα.

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. 1. Η νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Κύρια Χαρακτηριστικά.... 2. Φιλοσοφία: Υψηλή αισθητική, ευρυχωρία, λειτουργικότητα... 3. Σχεδίαση: Καινοτόμος, συναισθηματική,

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Δυναμικές επιδόσεις, υψηλή αισθητική και ευφυής λειτουργικότητα είναι αρετές που έχουν κάνει διάσημη τη BMW Σειρά 5 Touring. Τώρα, η νέα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Η BMW παρουσιάζει εκτενώς ανανεωμένη μία από τις πιο δημιουργικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Σεπτέμβριος 2008 Περίληψη Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Νέα φιλοσοφία: Σπορ, μεσαίου μεγέθους sedan Πλούσια γκάμα επιλογών: Τρεις εκδόσεις αμαξώματος, επτά κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά...

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά... Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 1. Περιεχόμενα. 1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. Η νέα BMW Σειρά 1. (Περιληπτικά)... 2 2. Με μια ματιά.... 5 3.

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 08 Ιανουαρίου 2013 Νέα BMW Z4: Ένα roadster με άποψη και σπορ αίσθηση. Συνδυασμός κλασικών αναλογιών και προηγμένης τεχνολογίας, σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση...

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση... Σελίδα 1 Νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Περιεχόμενα. Νέα BMW Σειρά 2 Coupe / Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις.... 2 Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. 1. Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση.

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση. Σελίδα 1 Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017. Αναλυτική Παρουσίαση. 1. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής: Νέα BMW Σειρά 5 Touring.... 2 2. Νέο επίπεδο σπορ επιδόσεων και υψηλής αισθητικής:

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη.

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Σελίδα 1 Η νέα Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Η έβδομη γενιά της Σειράς 5 Sedan θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές το Φεβρουάριο του 2017 και αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03 Volvo V60 D4 04/Ιαν/2019 16:03 Δυστυχ ώς στην χώρα μας η κατηγορία των wagon δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Έλληνες προτιμούν τα sedan, με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 14 Ιανουαρίου 2013 Ανανεωμένη η γκάμα μοντέλων BMW από την Άνοιξη του 2013. Νέοι και κορυφαίοι κινητήρες, BMW xdrive για την BMW Σειρά 3 Touring Intelligent all-wheel

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα.

Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. 1. Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. (Εισαγωγή) 2. Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. (Λεπτομερής παρουσίαση) 2.1 head-up display. 2.2 Προειδοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. Νέο MINI Paceman. Προφίλ.... 2 Σπορτίφ, κομψό, δυναμικό: το νέο MINI Paceman: Νέο MINI Paceman.... 6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. Το νέο MINI Countryman. Προφίλ.2 Κορυφαίο στυλ παντός εδάφους: το νέο MINI Countryman..6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα.

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. Page 1 BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer: Περίληψη. 2. Φιλοσοφία: Μία συμπαγής λύση απαντά σε θέματα αστικής μετακίνησης. 3. Σχεδίαση: Αναγνωρίσιμη ταυτότητα μάρκας.

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013 Media Information Σεπτέμβριος 2013 Η Opel στο 65 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept Αυτοπεποίθηση: Το Insignia OPC,

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Μάρτιος 2008 Η Opel στο 78 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Φιλοσοφία: Πεντάθυρο όχημα ενός όγκου με πέντε κανονικά καθίσματα Λειτουργικότητα: Πολυμορφικό

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications 23 Μαΐου 2017 Η νέα M5 με M xdrive. Με μια ματιά. Με την άφιξη της νέας M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km), η M GmbH λανσάρει την έκτη γενιά του παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Το ξημέρωμα μιας νέας εποχής. BMW Σειρά 4 Πλήρης γκάμα.... 2 Εξωτερικό και φιλοσοφία φωτισμού. Αθλητές σε εξαιρετική φόρμα.... 4 Εσωτερικό και εξοπλισμός. Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Περιεχόμενα. Εκδόσεις μοντέλου στο λανσάρισμα.... 2 Σχεδίαση και εξοπλισμός. Αθλητική, ξεχωριστή και πολυδιάστατη.... 4 Εσωτερικό και μεταβλητότητα. Υψηλού επιπέδου

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q8 50 TDI quattro

Audi Q8 50 TDI quattro Audi Q8 50 TDI quattro 24/Μαϊ/2019 17:28 Τι γίνεται όταν η πρακτικότητα ενός SUV μπλέκεται με το συναίσθημα; Μια εκδοχή είναι αναμφίβολα το νέο Audi Q8. Περιμένουμε καρτερικά να το παραλάβουμε και μόλις

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα.

BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα. Page 1 BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW M3 Sedan και νέα BMW M4 Coupe. Καινοτόμος τεχνολογία κινητήρων, έμφαση στη μείωση βάρους. 2. Ισορροπία συνολικής φιλοσοφίας: Ένα μίγμα στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.)

BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.) BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.) Το ξέρατε πως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο της BMW, μετά από έρευνα, είναι η σειρά 5? Παρά λοιπόν το γεγονός πως θα περιμέναμε η σειρά 3 να έχει αυτό τον

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά.

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Page 1 Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Ένα ακόμα συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά στην ιστορία επιτυχίας του BMW i8, καθώς η ανανεωμένη έκδοση του 2+2 μοντέλου του plug-in υβριδικού,

Διαβάστε περισσότερα