BMW Corporate Communications

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BMW Corporate Communications"

Transcript

1 Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση

2 Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Σύντομη Παρουσίαση) Με την εξαιρετική τεχνογνωσία της και μία συνεπή στρατηγική εξέλιξης, η BMW ανοίγει το δρόμο σε νέες βιώσιμες και ελκυστικές λύσεις που απαντούν στο θέμα της μελλοντικής μετακίνησης. Τα νέα μοντέλα και πρωτότυπα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 (3 13 Μαρτίου 2011), προβάλλουν την καινοτόμο δύναμη του παγκοσμίως πιο επιτυχημένου κατασκευαστή premium αυτοκινήτων. Η BMW θα παρουσιάσει στο κοινό της Γενεύης μία πλειάδα μοναδικών νέων εξελίξεων στον τομέα των συστημάτων κίνησης και της ευφυούς δικτύωσης οδηγού, αυτοκινήτου και περιβάλλοντος: όλα συμβάλλουν σε μία σταθερή, συνεχή αύξηση της απόδοσης του οχήματος και της οδηγικής απόλαυσης. Η ηγετική θέση που κατέχει η BMW στην εξέλιξη καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης οδηγού και υπηρεσιών μετακίνησης ενισχύεται περαιτέρω στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης με την παγκόσμια πρεμιέρα ενός εξαιρετικού πρωτότυπου αυτοκινήτου. Η μελέτη BMW Vision ConnectedDrive αποκαλύπτει τις τρέχουσες και μελλοντικές μεθόδους δικτύωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Η σχεδίαση και η τεχνολογία αυτού του εντυπωσιακού roadster στοχεύουν στο να κάνουν το αυτοκίνητο αναπόσπαστο κομμάτι ενός δικτυωμένου κόσμου. Η άνεση, ασφάλεια, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία που απολαμβάνουν ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να βελτιστοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια μέσω μιας καινοτόμου λειτουργίας, που προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες ή επιθυμίες. Οι νέες τεχνολογίες και σχεδιαστικές φιλοσοφίες προσδίδουν άλλες διαστάσεις στη μοναδική οδηγική απόλαυση BMW. Η BMW παρουσιάζει νέες πλευρές της διάσημης οδηγικής απόλαυσης BMW στο αυτοκινητιστικό κοινό με την εξέλιξη φιλοσοφιών για ηλεκτρικά οχήματα. Στο πλαίσιο του BMW EfficientDynamics, η αμιγής ηλεκτροκίνηση αναλαμβάνει ζωτικό ρόλο στο δρόμο για τις μηδενικές εκπομπές CO2. Για πρώτη φορά, η ηλεκτροκίνηση όπως την έχει φανταστεί η BMW γίνεται διαθέσιμη σε όλους, για καθημερινή χρήση. Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 θα αποτελέσει το σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW ActiveE, ενός οχήματος μηδενικών ρύπων που προσφέρει τη γνωστή σπορ αίσθηση BMW για μέχρι τέσσερα άτομα.

3 Η BMW επεκτείνει την υπεροχή της και στο χώρο των συμβατικών μοντέλων παραγωγής, με την εισαγωγή τεχνολογιών που αυξάνουν την απόδοση. Στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μία BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition. Ο τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας της παράγει μέγιστη ισχύ 120 kw/163 bhp με μέση κατανάλωση μόνο 4,3 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών (CO2: 114 g/km). Στη μεσαία premium κατηγορία, η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, μαζί με την αντίστοιχη έκδοση sedan προσφέρουν μέχρι σήμερα τον καλύτερο συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και οικονομίας. Τέλος, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σηματοδοτεί την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW X1 xdrive28i που προαναγγέλλει τον ερχομό μιας νέας γενιάς δίλιτρων βενζινοκινητήρων. Για πρώτη φορά σε τετρακύλινδρο κινητήρα, η μονάδα κίνησης εφοδιάζεται με BMW TwinPower Turbo Technology με σύστημα υπερσυμπιεστή βασισμένο στη φιλοσοφία Twin Scroll σε συνδυασμό με High Precision Injection και το πλήρως μεταβλητό σύστημα ελέγχου βαλβίδων VALVETRONIC. Το αποτέλεσμα πληροί αναμφισβήτητα τους στόχους του BMW EfficientDynamics μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με πολύ μικρότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2. Γοητεία και καινοτομία - BMW Vision ConnectedDrive. Η πρωτοποριακή τεχνολογία αυξάνει την οδηγική απόλαυση. Η BMW Vision ConnectedDrive προβάλλει τη φιλοσοφία της με απόλυτα πειστικό τρόπο παρουσιάζοντας ευφυείς λύσεις που γοητεύουν αμέσως το κοινό. Αυτή η σχεδιαστική μελέτη με τη μορφή ενός διθέσιου roadster, είναι ένα κινητό σύστημα σε ένα δικτυωμένο κόσμο, τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά. Με αυτό το όχημα, η BMW παρουσιάζει τις μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις του BMW ConnectedDrive, βελτιστοποιώντας την άνεση, την ασφάλεια και την απόλαυση της ενημέρωσης/ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο. Οι απεριόριστες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση μέσω ευφυών δικτύων καταδεικνύονται εντυπωσιακά με την παγκόσμια πρεμιέρα του BMW Vision ConnectedDrive, μέσα από σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού του πρωτοτύπου, με ένα εμπνευσμένο σύστημα φώτων, μία νέα φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας αλλά και με παρουσιάσεις multimedia. Η σχεδίαση ενσαρκώνει τη σχέση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου και το διάλογο μεταξύ του οδηγού και των επιβατών καθώς και την επικοινωνία ων επιβατών με το περιβάλλον.

4 Οι λειτουργικοί τομείς του BMW ConnectedDrive συμβολίζονται σε τρία επίπεδα άνεση, ασφάλεια και ενημέρωση/ψυχαγωγία. Η βασική ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών και για τους τρεις λειτουργικούς τομείς οπτικοποιείται με μία ευφυή εγκατάσταση φωτισμού. Εκτός από το δυναμικό στυλ που αποπνέει το μακρύ καπό το οποίο βυθίζεται στο παρμπρίζ, το μακρύ μεταξόνιο και οι θέσεις οδήγησης που είναι τραβηγμένες προς τα πίσω, η σχεδίαση του πρωτοτύπου ενσαρκώνει το πάντρεμα εξωτερικού, εσωτερικού και περιβάλλοντος που είναι εφικτό μόνο χάρη στο BMW ConnectedDrive. Εντυπωσιακές και δυναμικές επιφάνειες αναδεικνύονται από χαρακτηριστικές ρέουσες γραμμές. Τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό έχει εφαρμοστεί η αρχή διαστρωμάτωσης, σύμφωνα με την οποία το κάθε στοιχείο εκτελεί διάφορα καθήκοντα. Αισθητήρες ενσωματωμένοι στους προβολείς και τα πίσω φώτα βοηθούν στην παρακολούθηση της κυκλοφορίας και του περιβάλλοντος. Κεραίες αντί εξωτερικών καθρεπτών μεταδίδουν πληροφορίες στον έξω κόσμο και συλλέγουν τα δεδομένα πλοήγησης. Μία αναβαθμισμένη Head-Up Display είναι από τις καινοτομίες στον τομέα φιλοσοφιών απεικόνισης και λειτουργιών της οικογένειας BMW Vision ConnectedDrive. Προβάλλει τρισδιάστατες πληροφορίες και εικονίδια που επιτυγχάνουν ένα οπτικό πάντρεμα της πραγματικής εικόνας του δρόμου με εικονικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα αυτή η εφαρμογή augmented reality προβάλλει πληροφορίες για τη διαδρομή ακριβώς στη θέση αλλαγής πορείας, σε σχέση με το πραγματικό πεδίο ορατότητας. Οι πληροφορίες προβάλλονται είτε σε πρώτο είτε σε δεύτερο πλάνο, ανάλογα με τη σχετικότητά τους και την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση. Επιπλέον, το πρωτότυπο όχημα φέρει ένα προγραμματιζόμενο ταμπλό, με ενδείξεις που συμπληρώνουν τις εικόνες τις οποίες παράγει η Head-Up Display. Η γκάμα και το εύρος των λειτουργιών της υπερβαίνει κατά πολύ τις ικανότητες απεικόνισης των οργάνων ενός κλασικού cockpit. Μέσω μιας οθόνης, που επίσης παρουσιάζει πληροφορίες σε τρεις διαστάσεις, μεμονωμένες πληροφορίες μπορούν να τονίζονται οπτικά σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, για να προσελκύουν τη δέουσα προσοχή. Μέσω της λειτουργίας Passenger Information Display, ο επιβάτης ενός αυτοκινήτου με BMW Vision ConnectedDrive μπορεί επίσης να εκμεταλλεύεται τις πρόσθετες λειτουργίες που παρέχει η ευφυής δικτύωση. Σαν συνοδηγός μπορεί επίσης να αξιολογεί πληροφορίες ή να διαχειρίζεται λεπτομέρειες για το σύστημα πλοήγησης που λαμβάνει online και να τις προωθεί στο ταμπλό του οδηγού αν χρειαστεί. Επομένως, η συνεργασία μεταξύ οδηγού και συνοδηγού και επικοινωνίας με το περιβάλλον φτάνει σε νέα επίπεδα.

5 Το Emotional Browser διευρύνει ακόμα περισσότερο και εξατομικεύει την επιλογή πληροφοριών. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το σύστημα συγκεντρώνει και φιλτράρει πρόσθετες πληροφορίες για την περιοχή από την οποία περνά το όχημα, με γνώμονα τους ανθρώπους, τη διάθεση ή την τοποθεσία. Αυτή η εξατομικευμένη προσαρμογή μπορεί να γίνεται στην αρχή του ταξιδιού, αλλά και να ρυθμίζεται καθοδόν ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες ή λιγότερες λεπτομέρειες, ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις. Έτοιμη για το δρόμο: BMW ActiveE, η πρώτη αποκλειστικά ηλεκτροκίνητη BMW. Μηδενικοί ρύποι, τέσσερα καθίσματα και η γνώριμη σπορ αίσθηση BMW. Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της BMW ActiveE της οποίας η παγκόσμια πρεμιέρα είναι ένα από τα highlights στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης. Το BMW Group παρουσιάζει το επόμενο σημαντικό ορόσημο στο δρόμο για μία βιώσιμη μετακίνηση με μηδενικές εκπομπές CO2. Μετά το MINI E, η BMW ActiveE είναι το δεύτερο ηλεκτρικό δοκιμαστικό αυτοκίνητο του BMW Group. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 9 δευτερόλεπτα και παράγει 125 kw/170 bhp και μέγιστη ροπή 250 Nm. Προσφέρει το δυναμισμό και την ευελιξία μιας BMW, ακόμα και κατά την εκκίνηση κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης, η νέα μονάδα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρία ιόντων λιθίου διασφαλίζει αυτονομία περίπου 160 km. Όπως το MINI E, έτσι και η BMW ActiveE προέρχεται από μετατροπή: είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που βασίζεται στο πλαίσιο ενός μοντέλου με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Και με την BMW ActiveE, όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής κίνησης όπως η μονάδα αποθήκευσης ενέργειας, ο ηλεκτροκινητήρας και τα ηλεκτρονικά ισχύος έχουν ενσωματωθεί σε ένα αμάξωμα που δεν είχε σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό και όλα αυτά επιτεύχθηκαν χωρίς απώλεια χώρου ή μείωση της άνεσης στο εσωτερικό. Η BMW ActiveE είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα του BMW Group με τέσσερα καθίσματα κανονικών διαστάσεων και χώρο αποσκευών 200 λίτρων. Η δουλειά που έχει γίνει από τους μηχανικούς εξέλιξης της BMW είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με δεδομένο ότι πρόκειται απλά για ένα μοντέλο δοκιμών. Η BMW ActiveE χρησιμοποιεί εκδόσεις προ-παραγωγής του συστήματος κίνησης και της μονάδας αποθήκευσης ενέργειας από το μελλοντικό Megacity Vehicle, άλλοτε με ίδια, άλλοτε με παρόμοια γεωμετρία, σε ένα όχημα τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας, για να δοκιμαστούν στο δρόμο αυτά τα εξαρτήματα για πρώτη φορά.

6 Εκτός από μία εισαγωγή αέρα στο καπό και ένα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, δεν υπάρχουν σχεδόν διαφορές στο εξωτερικό και το εσωτερικό σε σχέση με την έκδοση παραγωγής της BMW Σειράς 1 Coupe. BMW EfficientDynamics νέα μοντέλα, νέοι κινητήρες, νέες ιδέες. Με τη συμβολή της φιλοσοφίας BMW EfficientDynamics, συμβατικοί κινητήρες εσωτερικής καύσης βελτιώνονται συνεχώς σε κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Αυτό είναι κάτι που γίνεται παράλληλα με την περαιτέρω εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης και της τεχνολογίας BMW ActiveHybrid Technology. Με την τρέχουσα γκάμα μοντέλων, η BMW επεκτείνει την αναγνωρισμένη υπεροχή της και στον τομέα αυτό με κινητήρες και κιβώτια βελτιστοποιημένης απόδοσης και πολυάριθμα άλλα μέτρα αύξησης της απόδοσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προόδου που έχει επιτευχθεί μέσω αυτής της τεχνολογίας, και μάλιστα με τεράστιες μελλοντικές δυνατότητες είναι η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Με ένα τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 120 kw/163 bhp, το μοντέλο αυτό επιτυγχάνει μακράν την πιο οικονομική σχέση μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης καυσίμου στην κατηγορία του. Η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition επιταχύνει σε 8,3 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h και έχει μέση κατανάλωση 4.3 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών με εκπομπές CO2 114 grams / km. Η ενσωμάτωση ενός φυγοκεντρικού εκκρεμούς στο βολάν διπλής μάζας στο κιβώτιο είναι μία από τις καινοτομίες αύξησης της απόδοσης από την οποία ωφελείται ιδιαίτερα η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition καθώς διασφαλίζει μία εξαιρετικά αθόρυβη, χωρίς κραδασμούς λειτουργία κατά την οδήγηση με χαμηλές στροφές κινητήρα. Σε συνδυασμό με ένα μακρύτερο λόγο τελικής μετάδοσης, έχει επιτευχθεί σημαντική μείωση στις στροφές του κινητήρα σε όλες τις ταχύτητες στην καθημερινή οδήγηση. Επιπλέον, στην περίπτωση της BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, οι λειτουργίες Brake Energy Regeneration, Auto Start-Stop, Gear Shift Indicator, Electric Power Steering, η ενεργοποίηση περιφερειακών εξαρτημάτων όταν είναι απαραίτητο, Air Vent Control, οι αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες αλουμινίου και τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης συμβάλουν στη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές CO2. Σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για αύξηση της απόδοσης των βενζινοκινητήρων είναι η TwinPower Turbo Technology της BMW, που διατίθεται τώρα και για τετρακύλινδρους κινητήρες.

7 Στη νέα γενιά δίλιτρων κινητήρων, ο συνδυασμός υπερσυμπιεστή Twin Scroll, η τεχνολογία άμεσου ψεκασμού βενζίνης High Precision Injection και ο πλήρως μεταβλητός έλεγχος βαλβίδων VALVETRONIC της BMW αυξάνει σημαντικά τις επιδόσεις και βελτιώνει αισθητά την απόδοση. Το πρώτο μοντέλο που θα εφοδιάζεται με το νέο κινητήρα είναι η νέα BMW X1 xdrive28i η οποία παρουσιάζεται στη Γενεύη. Ο δίλιτρος κινητήρας με BMW TwinPower Turbo Technology παράγει μέγιστη ισχύ 180 kw/245 bhp και μέγιστη ροπή 350 Nm που είναι διαθέσιμη από τις rpm. Το συγκεκριμένο μοντέλο της BMW X επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 6,1 δευτερόλεπτα μόλις. Η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών είναι 7,9 lit./100 km με εκπομπές CO2 183 grams / km. Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, η BMW X1 xdrive28i έχει βελτιώσει σημαντικά την οικονομία, καταναλώνοντας 16% λιγότερο καύσιμο. Με την εισαγωγή πρόσθετων καινοτομιών BMW EfficientDynamics σε άλλες σειρές της BMW έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων. Για παράδειγμα, την άνοιξη του 2011, ο αριθμός μοντέλων BMW με Auto Start-Stop στάνταρ και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο αυξάνεται και πάλι. Επιπλέον της νέας BMW X3 xdrive30d και της νέας BMW 640i Cabrio, τα τελευταία μοντέλα της BMW Σειράς 5 με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xdrive - BMW 535i xdrive Sedan, BMW 530d xdrive Sedan και BMW 530d xdrive Touring εφοδιάζονται με αυτή την τεχνολογία. Το Air Curtain, μία ακόμα καινοτομία του BMW EfficientDynamics για τη βελτίωση της αεροδυναμικής θα παρουσιαστεί την άνοιξη του Η νέα BMW Σειρά 1 Coupe, η νέα BMW Σειρά 1 Cabrio και η BMW 1 Series M Coupe φέρουν νέες εμπρός ποδιές που μειώνουν την αντίσταση του αέρα. Με προσεκτική διαχείριση του αέρα, ελαχιστοποιούνται οι αεροδυναμικά ανεπιθύμητοι στροβιλισμοί που δημιουργούνται κοντά στους θόλους των τροχών. Ανάμεσα στις καινοτομίες που συμβάλλουν στη συνεχή μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων είναι και η εξέλιξη του BMW ConnectedDrive. Με τη δημιουργία προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού, η BMW συμβάλλει σε έναν ισχυρό συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και απόδοσης. BMW xdrive στο δρόμο της επιτυχίας: 47 μοντέλα με ευφυή τετρακίνηση. Η δημοτικότητα του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης BMW xdrive αυξάνεται καθημερινά. Με τη συνεχή προώθηση αυτής της τεχνολογίας και της προσθήκης της σε περισσότερα μοντέλα, η BMW εξελίσσει ακόμα περισσότερο τον τομέα αυτό για το 2011.

8 Η τελευταία έκδοση του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος μόνιμης τετρακίνησης όχι μόνο βελτιστοποιεί την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια σε ολισθηρές επιφάνειες, αλλά τώρα βελτιώνει και τη δυναμική συμπεριφορά στις στροφές. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η BMW παρουσιάζει τέσσερα ακόμα μοντέλα με xdrive. Ο θρίαμβος του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης της BMW συνδέεται στενά με την εκπληκτική επιτυχία που απολαμβάνουν τα μοντέλα BMW X σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το σύστημα έχει καταδείξει τις μοναδικές ικανότητές του σε έναν αυξανόμενο αριθμό μοντέλων που ανήκουν σε άλλες σειρές. Χάρη στην ταχύτατη και ακριβή αντίδραση σε κάθε αλλαγή της κατάστασης στο δρόμο, το xdrive εγγυάται ανώτερη πρόσφυση, μέγιστη ασφάλεια και άριστη συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες. Η γκάμα τετρακίνητων οχημάτων BMW θα επεκταθεί και πάλι την άνοιξη του Τελευταίες προσθήκες είναι η BMW X3 xdrive30d και τρία ακόμα 4WD μοντέλα της Σειράς 5. Η BMW προσφέρει τώρα 47 μοντέλα που ωφελούνται από τη μεταβλητή κατανομή ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών που παρέχει το xdrive. Έτσι η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Νέες προοπτικές για υψηλές επιδόσεις και προσωπική έκφραση η τρέχουσα προϊοντική γκάμα της BMW M GmbH τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW. Το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 δίνει και η BMW M GmbH με αρκετά ελκυστικά νέα προϊόντα. Πέρα από τη γκάμα μοντέλων που πρόσφατα πλαισιώθηκε από την BMW Σειρά 1 M Coupe, εκτίθενται τώρα το M Sport package για τη BMW X1 καθώς και προϊόντα της BMW Individual για τη νέα Σειρά 6 Cabrio. Με τέτοιες ειδικές επιλογές για κάθε μοντέλο, η BMW M GmbH ικανοποιεί την επιθυμία των οδηγών για μία οδηγική εμπειρία υψηλών αξιώσεων στην καθημερινότητα και έκφραση προσωπικού στυλ με αποκλειστικές προτάσεις εξατομίκευσης σε πιο πολλές κατηγορίες. Οι προϊοντικές καινοτομίες των Γνήσιων Αξεσουάρ BMW που παρουσιάζονται στη Γενεύη επικεντρώνονται κυρίως σε μία πιο έντονη και πιο σπορ οδηγική εμπειρία. Η προϊοντική γκάμα BMW Performance περιλαμβάνει τώρα νέες προτάσεις για τη BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 3, καθώς και για τις BMW X5 και BMW X6. Αξιοσημείωτα είναι το σπορ τιμόνι BMW Performance και το BMW Performance Power Kit για τις BMW120d και BMW 320d. Για τη νέα BMW 520d, διατίθεται τώρα kit αύξησης ισχύος και ροπής.

9 Επιπλέον, η σειρά σπορ σιλανσιέ BMW Performance έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει αποκλειστικές εκδόσεις για τους τετρακύλινδρους πετρελαιοκινητήρες των BMW 1 και BMW 3, καθώς και για τις BMW X5 xdrive35i και BMW X6 xdrive35i. Τέλος, οι επισκέπτες του Σαλονιού της Γενεύης θα μπορούν να δουν όλη τη γκάμα αξεσουάρ M Performance για τη νέα BMW M3.

10 2. Επισκόπηση Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW Vision ConnectedDrive. Παρουσιάζοντας τη BMW Vision ConnectedDrive concept, η BMW δίνει στο κοινό μία γεύση από το μέλλον με την ευφυή δικτύωση μεταξύ οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος. Εκφραστική σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες προβάλλουν το όραμα του BMW ConnectedDrive και τη δυνατότητα υλοποίησης του βέλτιστου επιπέδου άνεσης, ασφάλειας και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο μέσω στοχευμένης ανταλλαγής πληροφοριών. Μιλώντας τη μοναδική γλώσσα BMW - αισθητικά και λειτουργικά - αυτό το πρωτότυπο διθέσιο roadster εκφράζει την απόλυτη έμφαση στην οδηγική απόλαυση: ένα ελκυστικό σύστημα φωτισμού συμβολίζει τις ροές πληροφοριών που βρίσκονται στο επίκεντρο των καινοτομιών του BMW ConnectedDrive. Στο BMW Vision ConnectedDrive, πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού, μία νέα φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας και καινοτόμες τεχνικές λύσεις για σύνδεση με τον κόσμο της ενημέρωσης/ψυχαγωγίας υπόσχονται μία πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία για το μέλλον, που επιτυγχάνεται με την ευφυή δικτύωση. Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition. Ποτέ πριν η οδηγική απόλαυση και η απόδοση δεν ήταν τόσο στενά συνδεδεμένες και στην κορυφή των προτεραιοτήτων όσο στη BMW 320d EfficientDynamics Edition. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του sedan, η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Με την ισχύ ενός πετρελαιοκινητήρα 120 kw/163 bhp, το αυτοκίνητο αυτό συνδυάζει το σπορ ταμπεραμέντο BMW με μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό μικτό κύκλο 4,3 lit /100 km και εκπομπές CO2 114 grams / km. Η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition προσφέρει την άνεση ενός premium αυτοκινήτου μεσαίας κατηγορίας με χώρο αποσκευών που μπορεί να φτάσει στα λίτρα. Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW ActiveE. Η BMW έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα προς στο στόχο των μηδενικών εκπομπών CO2 από τα αυτοκίνητα. Με την παρουσίαση της BMW ActiveE, η premium κατασκευάστρια υπογραμμίζει τη σχολαστικότητα με την οποία εργάζονται οι ομάδες εξέλιξης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στο πλαίσιο του project i. Οι γνώσεις και τα στοιχεία που αποκομίζουν οι μηχανικοί από τις δοκιμές της BMW ActiveE σε πραγματικές συνθήκες τροφοδοτούνται στην περαιτέρω εξέλιξη του Megacity Vehicle, ενός αυτοκινήτου που ανακοίνωσε το BMW Group, και το οποίο πρόκειται να μπει στην παραγωγή του

11 2013. Η BMW ActiveE χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 125 kw/170 bhp. Η ευφυής διάταξη των εξαρτημάτων κίνησης και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας μέσα στο αυτοκίνητο έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις τη διάσημη δυναμική συμπεριφορά και αυξημένη λειτουργικότητα των μοντέλων BMW. Το όχημα, που βασίζεται στη BMW Σειρά 1 Coupe, έχει τέσσερα καθίσματα κανονικών διαστάσεων, χώρο αποσκευών περίπου 200 lit., πίσω κίνηση και αυτονομία σχεδόν 160 km σε καθημερινές οδηγικές συνθήκες. Παγκόσμια πρεμιέρα: Η Νέα BMW X1 xdrive28i με BMW TwinPower Turbo. Η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας BMW X1 xdrive28i στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 σηματοδοτεί επίσης τη γέννηση μιας νέας γενιάς κινητήρων. Ο νέος δίλιτρος κινητήρας της BMW X παράγει 180 kw/245 bhp και συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο προσφέρει πιο σπορ επιδόσεις και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση. Αυτή η διπλή βελτίωση οφείλεται στην TwinPower Turbo Technology της BMW. Για πρώτη φορά, υπερσυμπιεστής Twin Scroll, άμεσος ψεκασμός βενζίνης και μεταβλητό σύστημα ελέγχου βαλβίδων VALVETRONIC συνδυάζονται σε τετρακύλινδρο κινητήρα. Σαν αποτέλεσμα, η νέα BMW X1 xdrive28 επιταχύνει σε 6,1 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h και έχει μέση κατανάλωση 7,9 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών. Καινοτομία: BMW EfficientDynamics με νέες τεχνολογίες έτοιμες για παραγωγή και φιλοσοφίες με θαυμάσιες προοπτικές. Το 2011, η BMW EfficientDynamics για μία φορά ακόμα έθεσε νέα πρότυπα με τη συνεχή μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων. Με πρόσθετες καινοτομίες και τη χρήση τεχνολογιών που αυξάνουν την απόδοση σε όλο και περισσότερα μοντέλα BMW, η σχέση μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης καυσίμου έχει βελτιστοποιηθεί και πάλι. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η BMW παρουσιάζει το Air Curtain, μία αεροδυναμική βελτίωση για τη νέα BMW Σειρά 1 Coupe και τη νέα BMW Σειρά 1 Cabrio επιπλέον του συστήματος Auto Start-Stop επίσης σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο για τη νέα BMW 640i Cabrio και τη νέα BMW X3 και τα νέα μοντέλα BMW Σειράς 5 με BMW xdrive. Η προοπτική για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης στο μέλλον σηματοδοτείται από την εξέλιξη της BMW ActiveHybrid Technology και της ηλεκτροκίνησης, καθώς και από τις νέες λειτουργίες BMW ConnectedDrive που μειώνουν την κατανάλωση.

12 Ισχυρός πόλος έλξης: BMW xdrive ήδη σε 47 μοντέλα BMW. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xdrive εγγυάται μέγιστη οδηγική απόλαυση πί παντός εδάφους. Το σύστημα μόνιμης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικότητα των μοντέλων BMW X με την ανώτερη πρόσφυση, βέλτιστη ασφάλεια και συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά που προσφέρει. Οι διάσημες ικανότητες του συστήματος xdrive διατίθενται τώρα σε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μοντέλων. Ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία διασφαλίζουν πρόσθετοι τύποι κινητήρων για τη νέα BMW X3 και μία εκτεταμένη γκάμα τετρακίνητων μοντέλων στη Σειρά 5. Μέχρι την άνοιξη του 2011, 47 μοντέλα BMW θα διατίθενται με xdrive, που κυμαίνονται από την BMW X1 με τη συναρπαστική σπορ συμπεριφορά της μέχρι τα πολύ προηγμένα, ελκυστικά πολυτελή Sedan της Σειράς 7.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme 10 Σεπτεμβρίου, 2007 Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Σπορ πρωτότυπο ενός όγκου λανσάρει καινοτομίες και παρουσιάζει την επαναστατική αρχιτεκτονική E-Flex Αυτονομία 55 km,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Σεπτέμβριος 2008 Περίληψη Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Νέα φιλοσοφία: Σπορ, μεσαίου μεγέθους sedan Πλούσια γκάμα επιλογών: Τρεις εκδόσεις αμαξώματος, επτά κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Σεπτέμβριος 2007 Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) 2007 Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Άμεσο μέλλον: Το πρωτότυπο Corsa Hybrid και το Vectra Flexpower δείχνουν

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Πληροφορίες Πωλητή Όνομα: Autotrader team Ηλεκτρονικό support@autotrader.com.cy Ταχυδρομείο: Όνομα: Autotrader team Τηλέφωνο: 70 000 886 Στοιχεία καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας.

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα στοιχεία που περιέχονται στο παρόν έντυπο να είναι ακριβή την εποχή δημοσίευσής του. Οι εικόνες στο παρόν έντυπο ίσως να μην παρέχουν ακριβή αναπαράσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα.

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. 1. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). (Περιληπτικά)... 2. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντικά Συμβατά Πρωτότυπα Οχήματα

Περιβαλλοντικά Συμβατά Πρωτότυπα Οχήματα Χρονολογική παρουσίαση έρευνας Περιβαλλοντικά Συμβατά Πρωτότυπα Οχήματα Από το 1971, σχεδιαστές και μηχανικοί της GM/Opel διερευνούν την αυτοκίνηση του μέλλοντος Το σημερινό πρωτότυπο Flextreme είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. Το νέο MINI Countryman. Προφίλ.2 Κορυφαίο στυλ παντός εδάφους: το νέο MINI Countryman..6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ.

BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ. Δελτίο Τύπου 18 Σεπτεμβρίου 2012 BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ. Μόναχο. Με το νέο BMW Concept Active Tourer, η BMW παρουσιάζει στο Σαλόνι Παρισιού το πρώτο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά...

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά... Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 1. Περιεχόμενα. 1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. Η νέα BMW Σειρά 1. (Περιληπτικά)... 2 2. Με μια ματιά.... 5 3.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Ford Evos Concept Η Υπέρτατη Έκφραση του Νέου Παγκόσμιου Σχεδιαστικού και Τεχνολογικού Οράματος της Ford

Ford Evos Concept Η Υπέρτατη Έκφραση του Νέου Παγκόσμιου Σχεδιαστικού και Τεχνολογικού Οράματος της Ford ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ford Evos Concept Η Υπέρτατη Έκφραση του Νέου Παγκόσμιου Σχεδιαστικού και Τεχνολογικού Οράματος της Ford Το Ford Evos Concept αποκαλύπτει την πρώτη πραγματικά παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Honda Mobility MOBILITY

Honda Mobility MOBILITY Υβριδική Τεχνολογία Honda Εισηγητής: Νίκος Ξυδιάς Τεχνικός Εκπαιδευτής Honda 1 Honda Mobility MOBILITY 3 3 To Όραµα της Honda Επιθυµούµε να είµαστε µία Εταιρία την Ύπαρξη της οποίας θέλει η Κοινωνία (we

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ FORD FOCUS ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ FORD FOCUS ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ FORD FOCUS ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ Η επόμενη γενιά της συναρπαστικής νέας παγκόσμιας οικογένειας Ford Focus σε πλήρη απαρτία για πρώτη φορά στο Σαλόνι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Transport Show, 1 η Ιουνίου 2014 Η τεχνολογία BlueEFFICIENCY

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Sheer Driving Pleasure BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) Περιεχόμενα.

Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) 2015. Περιεχόμενα. 1. Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) 2015. (Με μια ματιά)... 2 2. Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιες πρεμιέρες: Chevrolet WTCC Ultra Concept και Opel Antara

Παγκόσμιες πρεμιέρες: Chevrolet WTCC Ultra Concept και Opel Antara GM Europe Product Development and Technology Communications Adam Opel Haus D-65423 Rüsselsheim Germany 28 Σεπτεμβρίου, 2006 Η General Motors στο Παρίσι: Όλες οι μάρκες μαζί στην Αίθουσα 5.2 Παγκόσμιες

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ FCA ~3.4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ετήσιες δαπάνες R&D Βιώσιμη Μετακίνηση ΕΜΠΛΟΚΗ TOY ΧΡΗΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

30 χρόνια BMW all-wheel drive: 3. Από τη BMW 325i Allrad μέχρι τη BMW X5 xdrive40e.

30 χρόνια BMW all-wheel drive: 3. Από τη BMW 325i Allrad μέχρι τη BMW X5 xdrive40e. Σελίδα 1 30 χρόνια BMW all-wheel drive: Από τη BMW 325i Allrad μέχρι τη BMW X5 xdrive40e. Περιεχόμενα. 1. Τεχνολογία BMW all-wheel-drive. Γεγονότα, χαρακτηριστικά, ορόσημα.... 2 2. 30 χρόνια τεχνογνωσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 08 Ιανουαρίου 2013 Νέα BMW Z4: Ένα roadster με άποψη και σπορ αίσθηση. Συνδυασμός κλασικών αναλογιών και προηγμένης τεχνολογίας, σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής

Διαβάστε περισσότερα

Το HydroGen4 Κυκλοφορεί στους Ευρωπαϊκούς Δρόμους

Το HydroGen4 Κυκλοφορεί στους Ευρωπαϊκούς Δρόμους 26 Νοεμβρίου, 2008 Το HydroGen4 Κυκλοφορεί στους Ευρωπαϊκούς Δρόμους Το Ευρωπαϊκό τμήμα του παγκοσμίως μεγαλύτερου στόλου οχημάτων κυψελών καυσίμου κυκλοφορεί στο δρόμο Τεχνικές βελτιώσεις σε επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Περιεχόμενα.

Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016. Περιεχόμενα. 1. Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016. (Με μια ματιά)... 2 2. Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε.

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Soichiro Honda, 1956 ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ή ΑΝΑΓΚΗ Πωληθέντα Αυτοκίνητα ανά περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Κινητήρες Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Από το λανσάρισμα: Ευρεία γκάμα 7 κινητήρων, όλοι προδιαγραφών Euro 5 Νέοι κινητήρες 2.0 l Diesel: Χαμηλή κατανάλωση και αυτονομία

Διαβάστε περισσότερα

Τρεις Παγκόσμιες Πρεμιέρες, Επτά Ευρωπαϊκές Πρεμιέρες, Τεχνολογίες Κίνησης Φιλικές προς το Περιβάλλον

Τρεις Παγκόσμιες Πρεμιέρες, Επτά Ευρωπαϊκές Πρεμιέρες, Τεχνολογίες Κίνησης Φιλικές προς το Περιβάλλον GM Europe Product Development and Technology Communications Adam Opel Haus D-65423 Rüsselsheim Deutschland 12 Φεβρουαρίου, 2008 Η GM στο 78 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Τρεις Παγκόσμιες Πρεμιέρες,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Alfa Romeo 4C: «just drive»

Alfa Romeo 4C: «just drive» Alfa Romeo 4C: «just drive» 4 κιλά/ίππο, 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5'', 137 ίπποι/λίτρο και 1.2 g στην επιβράδυνση: «just drive» Το σλόγκαν «just drive» είναι μια καθαρή πρόσκληση στην εξερεύνηση των αυθεντικών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 2014 Από πολύ νωρίς το σχήμα των οχημάτων επηρέασε σε μεγάλο βαθμό κατασκευαστές, επιστήμονες και μηχανικούς καθώς συνδέεται άμεσα με την αεροδυναμική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα.

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. Page 1 BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer: Περίληψη. 2. Φιλοσοφία: Μία συμπαγής λύση απαντά σε θέματα αστικής μετακίνησης. 3. Σχεδίαση: Αναγνωρίσιμη ταυτότητα μάρκας.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτισμός Νέας Γενιάς Προσαρμόζεται στην Ορατότητα και τις Οδικές Συνθήκες

Φωτισμός Νέας Γενιάς Προσαρμόζεται στην Ορατότητα και τις Οδικές Συνθήκες Ιανουάριος 2008 Φωτισμός Νέας Γενιάς Προσαρμόζεται στην Ορατότητα και τις Οδικές Συνθήκες Εξαιρετικά ευφυές σύστημα φωτισμού κάνει το ντεμπούτο του στο Opel Insignia το 2008 Η φωτεινή δέσμη των προβολέων

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 7. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 7. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 7. Περιεχόμενα. 1. Με μια ματιά.... 2 2. Επαναπροσδιορισμός οδηγικής απόλαυσης, πολυτέλειας και άνεσης στα μεγάλα ταξίδια. Η νέα BMW Σειρά 7. (Συνοπτικά)... 7 3. Η ναυαρχίδα της

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες βενζίνης από το μέλλον με 14:1 σχέση συμπίεσης Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 08 Μάρτιος :34

Κινητήρες βενζίνης από το μέλλον με 14:1 σχέση συμπίεσης Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 08 Μάρτιος :34 Μια νέα γενιά βενζινοκινητήρων με σχέση συμπίεσης 12:1, 13:1 και 14:1 είναι ήδη στην παραγωγή από την Mazda. Kαι όμως, κάτι που φαίνεται ακατόρθωτο, μια σχέση συμπίεσης 14:1 σε βενζινοκινητήρα, κατάφεραν

Διαβάστε περισσότερα

Εναρμονίζοντας τα Drive

Εναρμονίζοντας τα Drive Εναρμονίζοντας τα Drive Η φιλοσοφία πίσω από την αρχιτεκτονική της νέας γενιάς μετατροπέων συχνότητας της ΑΒΒ Πρόσφατα η ΑΒΒ δημιούργησε το πρώτο της portfolio με AC drives χαμηλής τάσης, βασισμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

BMW Group - Ημέρες Καινοτομίας Περιεχόμενα.

BMW Group - Ημέρες Καινοτομίας Περιεχόμενα. Σελίδα 1 BMW Group - Ημέρες Καινοτομίας 2016. Περιεχόμενα. 1. Πρεμιέρα για το BMW Connected ο προσωπικός, ψηφιακός σύντροφος στο ταξίδι από τη BMW. Ευρωπαϊκό λανσάρισμα τον Αύγουστο του 2016... 2 2. Συνεχής

Διαβάστε περισσότερα

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Eco-Driving Οικονομική-Οικολογική Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-ΚΑΠΕ Ημερίδα Μεταφορές & Αειφορία: Δυνατότητες, Κατευθύνσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

car Τέρμα το γκάζι! ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

car Τέρμα το γκάζι! ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ car 35 Πρώτο Θέμα Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 car+speed online ΤΟ TOP-5 ΤΟΥ 2011 Μάθετε το top-5 των αυτοκινήτων που δοκίμασαν οι συντάκτες του «Car+Speed» κατά τη διάρκεια της χρονιάς που έφυγε στο www.protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα

STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρικό ποδήλατο όχημα Ηλεκτρικό είναι ένα ποδήλατο με μπαταρία, η οποία τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται συνήθως στον μπροστινό τροχό.

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. opel ASTRA GTC Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Το Astra GTC εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Λεπτό και μυώδες, με γραμμωμένους ώμους και χαμηλό, φαρδύ κορμό, που θυμίζει

Διαβάστε περισσότερα

OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra

OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra Σεπτέμβριος 2007 OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra Corsa OPC και Meriva OPC: υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.6-λίτρων με 192/180 hp Astra OPC και Zafira OPC: υπερτροφοδοτούμενος

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Είναι η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση με χαρακτηριστικά συνεχούς μεταβαλλόμενου βαθμού απόσβεσης. Πρώτη χρήση της είχαμε στο Audi Α7 ενώ σήμερα υπάρχει σε διάφορα μοντέλα όπως το Audi Q7. Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης και οδηγική εμπειρία... 14

4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης και οδηγική εμπειρία... 14 Page 1 BMW i8. Περιεχόμενα. 1. BMW i8. Με μια ματιά.... 2 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία... 5 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση.... 10 4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το νέο Antara και το Πρωτότυπο CorsaVan

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το νέο Antara και το Πρωτότυπο CorsaVan 28 Σεπτεμβρίου, 2006 Η Opel στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2006 Παγκόσμια Πρεμιέρα για το νέο Antara και το Πρωτότυπο CorsaVan Νέο Corsa: Συναρπαστικό, μοναδικό και δυναμικό Vectra OPC: Τώρα με 280

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΥΠΩΝ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΥΠΩΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΥΠΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΖΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ : ΤΣΟΥΡΒΕΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Καθηγητής) ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ (ΙΔΑΧ)

Διαβάστε περισσότερα

CNG: Η Απάντηση της Opel στις Αυξανόμενες Τιμές Καυσίμων

CNG: Η Απάντηση της Opel στις Αυξανόμενες Τιμές Καυσίμων Απρίλιος 2006 Zafira και Combo φυσικού αερίου CNG: Η Απάντηση της Opel στις Αυξανόμενες Τιμές Καυσίμων Τα Zafira και Combo CNG χρειάζονται μόνο 5.2/4.9 kg φυσικού αερίου ανά 100 χιλιόμετρα Η υποδαπέδια

Διαβάστε περισσότερα

1. BMW i8. Με μια ματιά... 2. 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία... 5. 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση...

1. BMW i8. Με μια ματιά... 2. 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία... 5. 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση... Page 1 BMW i8. Περιεχόμενα. 1. BMW i8. Με μια ματιά.... 2 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία.... 5 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση.... 10 4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογική και Οικονομική και Ασφαλής Οδήγηση «Eco-Driving»

Οικολογική και Οικονομική και Ασφαλής Οδήγηση «Eco-Driving» Οικολογική και Οικονομική και Ασφαλής Οδήγηση «Eco-Driving» Γρηγόρης Ζωίδης Τμήμα Περιβάλλοντος & Μεταφορών Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-ΚΑΠΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Διαβάστε περισσότερα