BMW Corporate Communications

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BMW Corporate Communications"

Transcript

1 Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση

2 Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Σύντομη Παρουσίαση) Με την εξαιρετική τεχνογνωσία της και μία συνεπή στρατηγική εξέλιξης, η BMW ανοίγει το δρόμο σε νέες βιώσιμες και ελκυστικές λύσεις που απαντούν στο θέμα της μελλοντικής μετακίνησης. Τα νέα μοντέλα και πρωτότυπα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 (3 13 Μαρτίου 2011), προβάλλουν την καινοτόμο δύναμη του παγκοσμίως πιο επιτυχημένου κατασκευαστή premium αυτοκινήτων. Η BMW θα παρουσιάσει στο κοινό της Γενεύης μία πλειάδα μοναδικών νέων εξελίξεων στον τομέα των συστημάτων κίνησης και της ευφυούς δικτύωσης οδηγού, αυτοκινήτου και περιβάλλοντος: όλα συμβάλλουν σε μία σταθερή, συνεχή αύξηση της απόδοσης του οχήματος και της οδηγικής απόλαυσης. Η ηγετική θέση που κατέχει η BMW στην εξέλιξη καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης οδηγού και υπηρεσιών μετακίνησης ενισχύεται περαιτέρω στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης με την παγκόσμια πρεμιέρα ενός εξαιρετικού πρωτότυπου αυτοκινήτου. Η μελέτη BMW Vision ConnectedDrive αποκαλύπτει τις τρέχουσες και μελλοντικές μεθόδους δικτύωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Η σχεδίαση και η τεχνολογία αυτού του εντυπωσιακού roadster στοχεύουν στο να κάνουν το αυτοκίνητο αναπόσπαστο κομμάτι ενός δικτυωμένου κόσμου. Η άνεση, ασφάλεια, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία που απολαμβάνουν ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να βελτιστοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια μέσω μιας καινοτόμου λειτουργίας, που προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες ή επιθυμίες. Οι νέες τεχνολογίες και σχεδιαστικές φιλοσοφίες προσδίδουν άλλες διαστάσεις στη μοναδική οδηγική απόλαυση BMW. Η BMW παρουσιάζει νέες πλευρές της διάσημης οδηγικής απόλαυσης BMW στο αυτοκινητιστικό κοινό με την εξέλιξη φιλοσοφιών για ηλεκτρικά οχήματα. Στο πλαίσιο του BMW EfficientDynamics, η αμιγής ηλεκτροκίνηση αναλαμβάνει ζωτικό ρόλο στο δρόμο για τις μηδενικές εκπομπές CO2. Για πρώτη φορά, η ηλεκτροκίνηση όπως την έχει φανταστεί η BMW γίνεται διαθέσιμη σε όλους, για καθημερινή χρήση. Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 θα αποτελέσει το σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW ActiveE, ενός οχήματος μηδενικών ρύπων που προσφέρει τη γνωστή σπορ αίσθηση BMW για μέχρι τέσσερα άτομα.

3 Η BMW επεκτείνει την υπεροχή της και στο χώρο των συμβατικών μοντέλων παραγωγής, με την εισαγωγή τεχνολογιών που αυξάνουν την απόδοση. Στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μία BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition. Ο τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας της παράγει μέγιστη ισχύ 120 kw/163 bhp με μέση κατανάλωση μόνο 4,3 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών (CO2: 114 g/km). Στη μεσαία premium κατηγορία, η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, μαζί με την αντίστοιχη έκδοση sedan προσφέρουν μέχρι σήμερα τον καλύτερο συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και οικονομίας. Τέλος, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σηματοδοτεί την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW X1 xdrive28i που προαναγγέλλει τον ερχομό μιας νέας γενιάς δίλιτρων βενζινοκινητήρων. Για πρώτη φορά σε τετρακύλινδρο κινητήρα, η μονάδα κίνησης εφοδιάζεται με BMW TwinPower Turbo Technology με σύστημα υπερσυμπιεστή βασισμένο στη φιλοσοφία Twin Scroll σε συνδυασμό με High Precision Injection και το πλήρως μεταβλητό σύστημα ελέγχου βαλβίδων VALVETRONIC. Το αποτέλεσμα πληροί αναμφισβήτητα τους στόχους του BMW EfficientDynamics μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με πολύ μικρότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2. Γοητεία και καινοτομία - BMW Vision ConnectedDrive. Η πρωτοποριακή τεχνολογία αυξάνει την οδηγική απόλαυση. Η BMW Vision ConnectedDrive προβάλλει τη φιλοσοφία της με απόλυτα πειστικό τρόπο παρουσιάζοντας ευφυείς λύσεις που γοητεύουν αμέσως το κοινό. Αυτή η σχεδιαστική μελέτη με τη μορφή ενός διθέσιου roadster, είναι ένα κινητό σύστημα σε ένα δικτυωμένο κόσμο, τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά. Με αυτό το όχημα, η BMW παρουσιάζει τις μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις του BMW ConnectedDrive, βελτιστοποιώντας την άνεση, την ασφάλεια και την απόλαυση της ενημέρωσης/ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο. Οι απεριόριστες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση μέσω ευφυών δικτύων καταδεικνύονται εντυπωσιακά με την παγκόσμια πρεμιέρα του BMW Vision ConnectedDrive, μέσα από σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού του πρωτοτύπου, με ένα εμπνευσμένο σύστημα φώτων, μία νέα φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας αλλά και με παρουσιάσεις multimedia. Η σχεδίαση ενσαρκώνει τη σχέση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου και το διάλογο μεταξύ του οδηγού και των επιβατών καθώς και την επικοινωνία ων επιβατών με το περιβάλλον.

4 Οι λειτουργικοί τομείς του BMW ConnectedDrive συμβολίζονται σε τρία επίπεδα άνεση, ασφάλεια και ενημέρωση/ψυχαγωγία. Η βασική ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών και για τους τρεις λειτουργικούς τομείς οπτικοποιείται με μία ευφυή εγκατάσταση φωτισμού. Εκτός από το δυναμικό στυλ που αποπνέει το μακρύ καπό το οποίο βυθίζεται στο παρμπρίζ, το μακρύ μεταξόνιο και οι θέσεις οδήγησης που είναι τραβηγμένες προς τα πίσω, η σχεδίαση του πρωτοτύπου ενσαρκώνει το πάντρεμα εξωτερικού, εσωτερικού και περιβάλλοντος που είναι εφικτό μόνο χάρη στο BMW ConnectedDrive. Εντυπωσιακές και δυναμικές επιφάνειες αναδεικνύονται από χαρακτηριστικές ρέουσες γραμμές. Τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό έχει εφαρμοστεί η αρχή διαστρωμάτωσης, σύμφωνα με την οποία το κάθε στοιχείο εκτελεί διάφορα καθήκοντα. Αισθητήρες ενσωματωμένοι στους προβολείς και τα πίσω φώτα βοηθούν στην παρακολούθηση της κυκλοφορίας και του περιβάλλοντος. Κεραίες αντί εξωτερικών καθρεπτών μεταδίδουν πληροφορίες στον έξω κόσμο και συλλέγουν τα δεδομένα πλοήγησης. Μία αναβαθμισμένη Head-Up Display είναι από τις καινοτομίες στον τομέα φιλοσοφιών απεικόνισης και λειτουργιών της οικογένειας BMW Vision ConnectedDrive. Προβάλλει τρισδιάστατες πληροφορίες και εικονίδια που επιτυγχάνουν ένα οπτικό πάντρεμα της πραγματικής εικόνας του δρόμου με εικονικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα αυτή η εφαρμογή augmented reality προβάλλει πληροφορίες για τη διαδρομή ακριβώς στη θέση αλλαγής πορείας, σε σχέση με το πραγματικό πεδίο ορατότητας. Οι πληροφορίες προβάλλονται είτε σε πρώτο είτε σε δεύτερο πλάνο, ανάλογα με τη σχετικότητά τους και την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση. Επιπλέον, το πρωτότυπο όχημα φέρει ένα προγραμματιζόμενο ταμπλό, με ενδείξεις που συμπληρώνουν τις εικόνες τις οποίες παράγει η Head-Up Display. Η γκάμα και το εύρος των λειτουργιών της υπερβαίνει κατά πολύ τις ικανότητες απεικόνισης των οργάνων ενός κλασικού cockpit. Μέσω μιας οθόνης, που επίσης παρουσιάζει πληροφορίες σε τρεις διαστάσεις, μεμονωμένες πληροφορίες μπορούν να τονίζονται οπτικά σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, για να προσελκύουν τη δέουσα προσοχή. Μέσω της λειτουργίας Passenger Information Display, ο επιβάτης ενός αυτοκινήτου με BMW Vision ConnectedDrive μπορεί επίσης να εκμεταλλεύεται τις πρόσθετες λειτουργίες που παρέχει η ευφυής δικτύωση. Σαν συνοδηγός μπορεί επίσης να αξιολογεί πληροφορίες ή να διαχειρίζεται λεπτομέρειες για το σύστημα πλοήγησης που λαμβάνει online και να τις προωθεί στο ταμπλό του οδηγού αν χρειαστεί. Επομένως, η συνεργασία μεταξύ οδηγού και συνοδηγού και επικοινωνίας με το περιβάλλον φτάνει σε νέα επίπεδα.

5 Το Emotional Browser διευρύνει ακόμα περισσότερο και εξατομικεύει την επιλογή πληροφοριών. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το σύστημα συγκεντρώνει και φιλτράρει πρόσθετες πληροφορίες για την περιοχή από την οποία περνά το όχημα, με γνώμονα τους ανθρώπους, τη διάθεση ή την τοποθεσία. Αυτή η εξατομικευμένη προσαρμογή μπορεί να γίνεται στην αρχή του ταξιδιού, αλλά και να ρυθμίζεται καθοδόν ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες ή λιγότερες λεπτομέρειες, ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις. Έτοιμη για το δρόμο: BMW ActiveE, η πρώτη αποκλειστικά ηλεκτροκίνητη BMW. Μηδενικοί ρύποι, τέσσερα καθίσματα και η γνώριμη σπορ αίσθηση BMW. Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της BMW ActiveE της οποίας η παγκόσμια πρεμιέρα είναι ένα από τα highlights στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης. Το BMW Group παρουσιάζει το επόμενο σημαντικό ορόσημο στο δρόμο για μία βιώσιμη μετακίνηση με μηδενικές εκπομπές CO2. Μετά το MINI E, η BMW ActiveE είναι το δεύτερο ηλεκτρικό δοκιμαστικό αυτοκίνητο του BMW Group. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 9 δευτερόλεπτα και παράγει 125 kw/170 bhp και μέγιστη ροπή 250 Nm. Προσφέρει το δυναμισμό και την ευελιξία μιας BMW, ακόμα και κατά την εκκίνηση κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης, η νέα μονάδα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρία ιόντων λιθίου διασφαλίζει αυτονομία περίπου 160 km. Όπως το MINI E, έτσι και η BMW ActiveE προέρχεται από μετατροπή: είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που βασίζεται στο πλαίσιο ενός μοντέλου με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Και με την BMW ActiveE, όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής κίνησης όπως η μονάδα αποθήκευσης ενέργειας, ο ηλεκτροκινητήρας και τα ηλεκτρονικά ισχύος έχουν ενσωματωθεί σε ένα αμάξωμα που δεν είχε σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό και όλα αυτά επιτεύχθηκαν χωρίς απώλεια χώρου ή μείωση της άνεσης στο εσωτερικό. Η BMW ActiveE είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα του BMW Group με τέσσερα καθίσματα κανονικών διαστάσεων και χώρο αποσκευών 200 λίτρων. Η δουλειά που έχει γίνει από τους μηχανικούς εξέλιξης της BMW είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με δεδομένο ότι πρόκειται απλά για ένα μοντέλο δοκιμών. Η BMW ActiveE χρησιμοποιεί εκδόσεις προ-παραγωγής του συστήματος κίνησης και της μονάδας αποθήκευσης ενέργειας από το μελλοντικό Megacity Vehicle, άλλοτε με ίδια, άλλοτε με παρόμοια γεωμετρία, σε ένα όχημα τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας, για να δοκιμαστούν στο δρόμο αυτά τα εξαρτήματα για πρώτη φορά.

6 Εκτός από μία εισαγωγή αέρα στο καπό και ένα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, δεν υπάρχουν σχεδόν διαφορές στο εξωτερικό και το εσωτερικό σε σχέση με την έκδοση παραγωγής της BMW Σειράς 1 Coupe. BMW EfficientDynamics νέα μοντέλα, νέοι κινητήρες, νέες ιδέες. Με τη συμβολή της φιλοσοφίας BMW EfficientDynamics, συμβατικοί κινητήρες εσωτερικής καύσης βελτιώνονται συνεχώς σε κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Αυτό είναι κάτι που γίνεται παράλληλα με την περαιτέρω εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης και της τεχνολογίας BMW ActiveHybrid Technology. Με την τρέχουσα γκάμα μοντέλων, η BMW επεκτείνει την αναγνωρισμένη υπεροχή της και στον τομέα αυτό με κινητήρες και κιβώτια βελτιστοποιημένης απόδοσης και πολυάριθμα άλλα μέτρα αύξησης της απόδοσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προόδου που έχει επιτευχθεί μέσω αυτής της τεχνολογίας, και μάλιστα με τεράστιες μελλοντικές δυνατότητες είναι η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Με ένα τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 120 kw/163 bhp, το μοντέλο αυτό επιτυγχάνει μακράν την πιο οικονομική σχέση μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης καυσίμου στην κατηγορία του. Η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition επιταχύνει σε 8,3 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h και έχει μέση κατανάλωση 4.3 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών με εκπομπές CO2 114 grams / km. Η ενσωμάτωση ενός φυγοκεντρικού εκκρεμούς στο βολάν διπλής μάζας στο κιβώτιο είναι μία από τις καινοτομίες αύξησης της απόδοσης από την οποία ωφελείται ιδιαίτερα η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition καθώς διασφαλίζει μία εξαιρετικά αθόρυβη, χωρίς κραδασμούς λειτουργία κατά την οδήγηση με χαμηλές στροφές κινητήρα. Σε συνδυασμό με ένα μακρύτερο λόγο τελικής μετάδοσης, έχει επιτευχθεί σημαντική μείωση στις στροφές του κινητήρα σε όλες τις ταχύτητες στην καθημερινή οδήγηση. Επιπλέον, στην περίπτωση της BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, οι λειτουργίες Brake Energy Regeneration, Auto Start-Stop, Gear Shift Indicator, Electric Power Steering, η ενεργοποίηση περιφερειακών εξαρτημάτων όταν είναι απαραίτητο, Air Vent Control, οι αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες αλουμινίου και τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης συμβάλουν στη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές CO2. Σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για αύξηση της απόδοσης των βενζινοκινητήρων είναι η TwinPower Turbo Technology της BMW, που διατίθεται τώρα και για τετρακύλινδρους κινητήρες.

7 Στη νέα γενιά δίλιτρων κινητήρων, ο συνδυασμός υπερσυμπιεστή Twin Scroll, η τεχνολογία άμεσου ψεκασμού βενζίνης High Precision Injection και ο πλήρως μεταβλητός έλεγχος βαλβίδων VALVETRONIC της BMW αυξάνει σημαντικά τις επιδόσεις και βελτιώνει αισθητά την απόδοση. Το πρώτο μοντέλο που θα εφοδιάζεται με το νέο κινητήρα είναι η νέα BMW X1 xdrive28i η οποία παρουσιάζεται στη Γενεύη. Ο δίλιτρος κινητήρας με BMW TwinPower Turbo Technology παράγει μέγιστη ισχύ 180 kw/245 bhp και μέγιστη ροπή 350 Nm που είναι διαθέσιμη από τις rpm. Το συγκεκριμένο μοντέλο της BMW X επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 6,1 δευτερόλεπτα μόλις. Η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών είναι 7,9 lit./100 km με εκπομπές CO2 183 grams / km. Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, η BMW X1 xdrive28i έχει βελτιώσει σημαντικά την οικονομία, καταναλώνοντας 16% λιγότερο καύσιμο. Με την εισαγωγή πρόσθετων καινοτομιών BMW EfficientDynamics σε άλλες σειρές της BMW έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων. Για παράδειγμα, την άνοιξη του 2011, ο αριθμός μοντέλων BMW με Auto Start-Stop στάνταρ και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο αυξάνεται και πάλι. Επιπλέον της νέας BMW X3 xdrive30d και της νέας BMW 640i Cabrio, τα τελευταία μοντέλα της BMW Σειράς 5 με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xdrive - BMW 535i xdrive Sedan, BMW 530d xdrive Sedan και BMW 530d xdrive Touring εφοδιάζονται με αυτή την τεχνολογία. Το Air Curtain, μία ακόμα καινοτομία του BMW EfficientDynamics για τη βελτίωση της αεροδυναμικής θα παρουσιαστεί την άνοιξη του Η νέα BMW Σειρά 1 Coupe, η νέα BMW Σειρά 1 Cabrio και η BMW 1 Series M Coupe φέρουν νέες εμπρός ποδιές που μειώνουν την αντίσταση του αέρα. Με προσεκτική διαχείριση του αέρα, ελαχιστοποιούνται οι αεροδυναμικά ανεπιθύμητοι στροβιλισμοί που δημιουργούνται κοντά στους θόλους των τροχών. Ανάμεσα στις καινοτομίες που συμβάλλουν στη συνεχή μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων είναι και η εξέλιξη του BMW ConnectedDrive. Με τη δημιουργία προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού, η BMW συμβάλλει σε έναν ισχυρό συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και απόδοσης. BMW xdrive στο δρόμο της επιτυχίας: 47 μοντέλα με ευφυή τετρακίνηση. Η δημοτικότητα του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης BMW xdrive αυξάνεται καθημερινά. Με τη συνεχή προώθηση αυτής της τεχνολογίας και της προσθήκης της σε περισσότερα μοντέλα, η BMW εξελίσσει ακόμα περισσότερο τον τομέα αυτό για το 2011.

8 Η τελευταία έκδοση του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος μόνιμης τετρακίνησης όχι μόνο βελτιστοποιεί την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια σε ολισθηρές επιφάνειες, αλλά τώρα βελτιώνει και τη δυναμική συμπεριφορά στις στροφές. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η BMW παρουσιάζει τέσσερα ακόμα μοντέλα με xdrive. Ο θρίαμβος του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης της BMW συνδέεται στενά με την εκπληκτική επιτυχία που απολαμβάνουν τα μοντέλα BMW X σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το σύστημα έχει καταδείξει τις μοναδικές ικανότητές του σε έναν αυξανόμενο αριθμό μοντέλων που ανήκουν σε άλλες σειρές. Χάρη στην ταχύτατη και ακριβή αντίδραση σε κάθε αλλαγή της κατάστασης στο δρόμο, το xdrive εγγυάται ανώτερη πρόσφυση, μέγιστη ασφάλεια και άριστη συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες. Η γκάμα τετρακίνητων οχημάτων BMW θα επεκταθεί και πάλι την άνοιξη του Τελευταίες προσθήκες είναι η BMW X3 xdrive30d και τρία ακόμα 4WD μοντέλα της Σειράς 5. Η BMW προσφέρει τώρα 47 μοντέλα που ωφελούνται από τη μεταβλητή κατανομή ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών που παρέχει το xdrive. Έτσι η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Νέες προοπτικές για υψηλές επιδόσεις και προσωπική έκφραση η τρέχουσα προϊοντική γκάμα της BMW M GmbH τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW. Το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 δίνει και η BMW M GmbH με αρκετά ελκυστικά νέα προϊόντα. Πέρα από τη γκάμα μοντέλων που πρόσφατα πλαισιώθηκε από την BMW Σειρά 1 M Coupe, εκτίθενται τώρα το M Sport package για τη BMW X1 καθώς και προϊόντα της BMW Individual για τη νέα Σειρά 6 Cabrio. Με τέτοιες ειδικές επιλογές για κάθε μοντέλο, η BMW M GmbH ικανοποιεί την επιθυμία των οδηγών για μία οδηγική εμπειρία υψηλών αξιώσεων στην καθημερινότητα και έκφραση προσωπικού στυλ με αποκλειστικές προτάσεις εξατομίκευσης σε πιο πολλές κατηγορίες. Οι προϊοντικές καινοτομίες των Γνήσιων Αξεσουάρ BMW που παρουσιάζονται στη Γενεύη επικεντρώνονται κυρίως σε μία πιο έντονη και πιο σπορ οδηγική εμπειρία. Η προϊοντική γκάμα BMW Performance περιλαμβάνει τώρα νέες προτάσεις για τη BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 3, καθώς και για τις BMW X5 και BMW X6. Αξιοσημείωτα είναι το σπορ τιμόνι BMW Performance και το BMW Performance Power Kit για τις BMW120d και BMW 320d. Για τη νέα BMW 520d, διατίθεται τώρα kit αύξησης ισχύος και ροπής.

9 Επιπλέον, η σειρά σπορ σιλανσιέ BMW Performance έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει αποκλειστικές εκδόσεις για τους τετρακύλινδρους πετρελαιοκινητήρες των BMW 1 και BMW 3, καθώς και για τις BMW X5 xdrive35i και BMW X6 xdrive35i. Τέλος, οι επισκέπτες του Σαλονιού της Γενεύης θα μπορούν να δουν όλη τη γκάμα αξεσουάρ M Performance για τη νέα BMW M3.

10 2. Επισκόπηση Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW Vision ConnectedDrive. Παρουσιάζοντας τη BMW Vision ConnectedDrive concept, η BMW δίνει στο κοινό μία γεύση από το μέλλον με την ευφυή δικτύωση μεταξύ οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος. Εκφραστική σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες προβάλλουν το όραμα του BMW ConnectedDrive και τη δυνατότητα υλοποίησης του βέλτιστου επιπέδου άνεσης, ασφάλειας και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο μέσω στοχευμένης ανταλλαγής πληροφοριών. Μιλώντας τη μοναδική γλώσσα BMW - αισθητικά και λειτουργικά - αυτό το πρωτότυπο διθέσιο roadster εκφράζει την απόλυτη έμφαση στην οδηγική απόλαυση: ένα ελκυστικό σύστημα φωτισμού συμβολίζει τις ροές πληροφοριών που βρίσκονται στο επίκεντρο των καινοτομιών του BMW ConnectedDrive. Στο BMW Vision ConnectedDrive, πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού, μία νέα φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας και καινοτόμες τεχνικές λύσεις για σύνδεση με τον κόσμο της ενημέρωσης/ψυχαγωγίας υπόσχονται μία πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία για το μέλλον, που επιτυγχάνεται με την ευφυή δικτύωση. Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition. Ποτέ πριν η οδηγική απόλαυση και η απόδοση δεν ήταν τόσο στενά συνδεδεμένες και στην κορυφή των προτεραιοτήτων όσο στη BMW 320d EfficientDynamics Edition. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του sedan, η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Με την ισχύ ενός πετρελαιοκινητήρα 120 kw/163 bhp, το αυτοκίνητο αυτό συνδυάζει το σπορ ταμπεραμέντο BMW με μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό μικτό κύκλο 4,3 lit /100 km και εκπομπές CO2 114 grams / km. Η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition προσφέρει την άνεση ενός premium αυτοκινήτου μεσαίας κατηγορίας με χώρο αποσκευών που μπορεί να φτάσει στα λίτρα. Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW ActiveE. Η BMW έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα προς στο στόχο των μηδενικών εκπομπών CO2 από τα αυτοκίνητα. Με την παρουσίαση της BMW ActiveE, η premium κατασκευάστρια υπογραμμίζει τη σχολαστικότητα με την οποία εργάζονται οι ομάδες εξέλιξης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στο πλαίσιο του project i. Οι γνώσεις και τα στοιχεία που αποκομίζουν οι μηχανικοί από τις δοκιμές της BMW ActiveE σε πραγματικές συνθήκες τροφοδοτούνται στην περαιτέρω εξέλιξη του Megacity Vehicle, ενός αυτοκινήτου που ανακοίνωσε το BMW Group, και το οποίο πρόκειται να μπει στην παραγωγή του

11 2013. Η BMW ActiveE χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 125 kw/170 bhp. Η ευφυής διάταξη των εξαρτημάτων κίνησης και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας μέσα στο αυτοκίνητο έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις τη διάσημη δυναμική συμπεριφορά και αυξημένη λειτουργικότητα των μοντέλων BMW. Το όχημα, που βασίζεται στη BMW Σειρά 1 Coupe, έχει τέσσερα καθίσματα κανονικών διαστάσεων, χώρο αποσκευών περίπου 200 lit., πίσω κίνηση και αυτονομία σχεδόν 160 km σε καθημερινές οδηγικές συνθήκες. Παγκόσμια πρεμιέρα: Η Νέα BMW X1 xdrive28i με BMW TwinPower Turbo. Η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας BMW X1 xdrive28i στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 σηματοδοτεί επίσης τη γέννηση μιας νέας γενιάς κινητήρων. Ο νέος δίλιτρος κινητήρας της BMW X παράγει 180 kw/245 bhp και συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο προσφέρει πιο σπορ επιδόσεις και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση. Αυτή η διπλή βελτίωση οφείλεται στην TwinPower Turbo Technology της BMW. Για πρώτη φορά, υπερσυμπιεστής Twin Scroll, άμεσος ψεκασμός βενζίνης και μεταβλητό σύστημα ελέγχου βαλβίδων VALVETRONIC συνδυάζονται σε τετρακύλινδρο κινητήρα. Σαν αποτέλεσμα, η νέα BMW X1 xdrive28 επιταχύνει σε 6,1 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h και έχει μέση κατανάλωση 7,9 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών. Καινοτομία: BMW EfficientDynamics με νέες τεχνολογίες έτοιμες για παραγωγή και φιλοσοφίες με θαυμάσιες προοπτικές. Το 2011, η BMW EfficientDynamics για μία φορά ακόμα έθεσε νέα πρότυπα με τη συνεχή μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων. Με πρόσθετες καινοτομίες και τη χρήση τεχνολογιών που αυξάνουν την απόδοση σε όλο και περισσότερα μοντέλα BMW, η σχέση μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης καυσίμου έχει βελτιστοποιηθεί και πάλι. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η BMW παρουσιάζει το Air Curtain, μία αεροδυναμική βελτίωση για τη νέα BMW Σειρά 1 Coupe και τη νέα BMW Σειρά 1 Cabrio επιπλέον του συστήματος Auto Start-Stop επίσης σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο για τη νέα BMW 640i Cabrio και τη νέα BMW X3 και τα νέα μοντέλα BMW Σειράς 5 με BMW xdrive. Η προοπτική για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης στο μέλλον σηματοδοτείται από την εξέλιξη της BMW ActiveHybrid Technology και της ηλεκτροκίνησης, καθώς και από τις νέες λειτουργίες BMW ConnectedDrive που μειώνουν την κατανάλωση.

12 Ισχυρός πόλος έλξης: BMW xdrive ήδη σε 47 μοντέλα BMW. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xdrive εγγυάται μέγιστη οδηγική απόλαυση πί παντός εδάφους. Το σύστημα μόνιμης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικότητα των μοντέλων BMW X με την ανώτερη πρόσφυση, βέλτιστη ασφάλεια και συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά που προσφέρει. Οι διάσημες ικανότητες του συστήματος xdrive διατίθενται τώρα σε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μοντέλων. Ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία διασφαλίζουν πρόσθετοι τύποι κινητήρων για τη νέα BMW X3 και μία εκτεταμένη γκάμα τετρακίνητων μοντέλων στη Σειρά 5. Μέχρι την άνοιξη του 2011, 47 μοντέλα BMW θα διατίθενται με xdrive, που κυμαίνονται από την BMW X1 με τη συναρπαστική σπορ συμπεριφορά της μέχρι τα πολύ προηγμένα, ελκυστικά πολυτελή Sedan της Σειράς 7.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα.

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. 1. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). (Περιληπτικά)... 2. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Sheer Driving Pleasure BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Transport Show, 1 η Ιουνίου 2014 Η τεχνολογία BlueEFFICIENCY

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιες πρεμιέρες: Chevrolet WTCC Ultra Concept και Opel Antara

Παγκόσμιες πρεμιέρες: Chevrolet WTCC Ultra Concept και Opel Antara GM Europe Product Development and Technology Communications Adam Opel Haus D-65423 Rüsselsheim Germany 28 Σεπτεμβρίου, 2006 Η General Motors στο Παρίσι: Όλες οι μάρκες μαζί στην Αίθουσα 5.2 Παγκόσμιες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ FCA ~3.4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ετήσιες δαπάνες R&D Βιώσιμη Μετακίνηση ΕΜΠΛΟΚΗ TOY ΧΡΗΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Κινητήρες Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Από το λανσάρισμα: Ευρεία γκάμα 7 κινητήρων, όλοι προδιαγραφών Euro 5 Νέοι κινητήρες 2.0 l Diesel: Χαμηλή κατανάλωση και αυτονομία

Διαβάστε περισσότερα

Honda Mobility MOBILITY

Honda Mobility MOBILITY Υβριδική Τεχνολογία Honda Εισηγητής: Νίκος Ξυδιάς Τεχνικός Εκπαιδευτής Honda 1 Honda Mobility MOBILITY 3 3 To Όραµα της Honda Επιθυµούµε να είµαστε µία Εταιρία την Ύπαρξη της οποίας θέλει η Κοινωνία (we

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα.

BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. Page 1 BMW Σειρά 2 Active Tourer. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer: Περίληψη. 2. Φιλοσοφία: Μία συμπαγής λύση απαντά σε θέματα αστικής μετακίνησης. 3. Σχεδίαση: Αναγνωρίσιμη ταυτότητα μάρκας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ FORD: ΝΕΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ C-MAX ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ FORD: ΝΕΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ C-MAX ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ FORD: ΝΕΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ C-MAX ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ Η Ford προετοιμάζεται για την παραγωγή πέντε υβριδικών ηλεκτρικών,

Διαβάστε περισσότερα

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε.

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Soichiro Honda, 1956 ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ή ΑΝΑΓΚΗ Πωληθέντα Αυτοκίνητα ανά περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra

OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra Σεπτέμβριος 2007 OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra Corsa OPC και Meriva OPC: υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.6-λίτρων με 192/180 hp Astra OPC και Zafira OPC: υπερτροφοδοτούμενος

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Eco-Driving Οικονομική-Οικολογική Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-ΚΑΠΕ Ημερίδα Μεταφορές & Αειφορία: Δυνατότητες, Κατευθύνσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. opel ASTRA GTC Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Το Astra GTC εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Λεπτό και μυώδες, με γραμμωμένους ώμους και χαμηλό, φαρδύ κορμό, που θυμίζει

Διαβάστε περισσότερα

4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης και οδηγική εμπειρία... 14

4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης και οδηγική εμπειρία... 14 Page 1 BMW i8. Περιεχόμενα. 1. BMW i8. Με μια ματιά.... 2 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία... 5 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση.... 10 4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικότητα Station Wagon Μέσα από Κομψό Στυλ

Πρακτικότητα Station Wagon Μέσα από Κομψό Στυλ 2 Οκτωβρίου, 2008 Opel Insignia Sports Tourer Πρακτικότητα Station Wagon Μέσα από Κομψό Στυλ Τολμηρή εμφάνιση: Η συναρπαστική σχεδίαση Insignia ταιριάζει άριστα στο station wagon Νέοι κινητήρες: 2.0 BiTurbo

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

car Τέρμα το γκάζι! ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

car Τέρμα το γκάζι! ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ car 35 Πρώτο Θέμα Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 car+speed online ΤΟ TOP-5 ΤΟΥ 2011 Μάθετε το top-5 των αυτοκινήτων που δοκίμασαν οι συντάκτες του «Car+Speed» κατά τη διάρκεια της χρονιάς που έφυγε στο www.protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ

σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ σειρά Porter ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Porter.indd 1 18/3/2009 12:06:29 µµ Porter Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ Η Piaggio, ο ηγέτης στην επαγγελματική μεταφορά, παρουσιάζει την Porter, μία

Διαβάστε περισσότερα

1. BMW i8. Με μια ματιά... 2. 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία... 5. 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση...

1. BMW i8. Με μια ματιά... 2. 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία... 5. 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση... Page 1 BMW i8. Περιεχόμενα. 1. BMW i8. Με μια ματιά.... 2 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία.... 5 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση.... 10 4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το νέο Antara και το Πρωτότυπο CorsaVan

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το νέο Antara και το Πρωτότυπο CorsaVan 28 Σεπτεμβρίου, 2006 Η Opel στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2006 Παγκόσμια Πρεμιέρα για το νέο Antara και το Πρωτότυπο CorsaVan Νέο Corsa: Συναρπαστικό, μοναδικό και δυναμικό Vectra OPC: Τώρα με 280

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία. 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά.

2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία. 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά. Page 1 BMW i3. Παρουσίαση. 1.BMW i3. Με μια ματιά. 2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά. 4.Οδηγική απόλαυση με μηδενικούς

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Αυγή μιας νέας εποχής για τις μεταφορές

Αυγή μιας νέας εποχής για τις μεταφορές Αυγή μιας νέας εποχής για τις μεταφορές Οι μονάδες ενεργειακής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της ΑΒΒ και οι τεχνολογίες ευφυών δικτύων στηρίζουν το όραμα μιας νέας εποχής για τον κλάδο των μετακινήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan.

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Νέο YarisVan Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με οδηγό το νέο YarisVan. Μια μεγάλη ιδέα που γεμίζει την επαγγελματική σας ζωή με έξυπνες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

50 Χρόνια Porsche 911

50 Χρόνια Porsche 911 50 Χρόνια Porsche 911 Auto Business Review Newsletter 04.2013 abr.gr *Layout: ecopromotion.gr Ο Ferry Porsche έχει περιγράψει τα µοναδικά της πλεονεκτήµατα µε τον καλύτερο τρόπο: "Η 911 είναι το µόνο αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 2014 Από πολύ νωρίς το σχήμα των οχημάτων επηρέασε σε μεγάλο βαθμό κατασκευαστές, επιστήμονες και μηχανικούς καθώς συνδέεται άμεσα με την αεροδυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Opel Astra 2007: Νέα Έκδοση του Επιτυχημένου Μοντέλου

Opel Astra 2007: Νέα Έκδοση του Επιτυχημένου Μοντέλου 5 εκεμβρίου, 2006 Παγκόσμια πρεμιέρα στη Μπολόνια Opel Astra 2007: Νέα Έκδοση του Επιτυχημένου Μοντέλου Νέοι κινητήρες: Περισσότερη ισχύς, μικρότερη κατανάλωση Νέο στυλ: Έντονα δυναμική εμφάνιση Νέος εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογική και Οικονομική και Ασφαλής Οδήγηση «Eco-Driving»

Οικολογική και Οικονομική και Ασφαλής Οδήγηση «Eco-Driving» Οικολογική και Οικονομική και Ασφαλής Οδήγηση «Eco-Driving» Γρηγόρης Ζωίδης Τμήμα Περιβάλλοντος & Μεταφορών Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-ΚΑΠΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Είναι η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση με χαρακτηριστικά συνεχούς μεταβαλλόμενου βαθμού απόσβεσης. Πρώτη χρήση της είχαμε στο Audi Α7 ενώ σήμερα υπάρχει σε διάφορα μοντέλα όπως το Audi Q7. Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα

STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα STUDIO VII Ηλεκτρικό Ποδήλατο Οχημα ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρικό ποδήλατο όχημα Ηλεκτρικό είναι ένα ποδήλατο με μπαταρία, η οποία τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται συνήθως στον μπροστινό τροχό.

Διαβάστε περισσότερα

DANIELE CHIARI. aldo marangoni HEAD OF PRODUCT PLANNING & INSTITUTIONAL RELATIONS. HEAD OF Powertrain Engineering FIAT-CHRYSLER EMEA

DANIELE CHIARI. aldo marangoni HEAD OF PRODUCT PLANNING & INSTITUTIONAL RELATIONS. HEAD OF Powertrain Engineering FIAT-CHRYSLER EMEA DANIELE CHIARI HEAD OF PRODUCT PLANNING & INSTITUTIONAL RELATIONS FIAT-CHRYSLER EMEA aldo marangoni HEAD OF Powertrain Engineering FIAT-CHRYSLER EMEA ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Βιώσιμη Μετακίνηση ΝΕΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Ford Focus. Renault Wind. Hyundai ix20. µικρά & µικροµεσαία. 20 [ταχυδρόµος]

ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. Ford Focus. Renault Wind. Hyundai ix20. µικρά & µικροµεσαία. 20 [ταχυδρόµος] Το µέσο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο αποδίδει 111 ίππους 21 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 µικρά & µικροµεσαία ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Λιβανός ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΤΟ 2011 ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά AFL: Ευφυείς Προβολείς Συνδεδεμένοι με το Τιμόνι

Νέα Γενιά AFL: Ευφυείς Προβολείς Συνδεδεμένοι με το Τιμόνι Ιανουάριος 2008 Νέα Γενιά AFL: Ευφυείς Προβολείς Συνδεδεμένοι με το Τιμόνι Νέα γενιά συστήματος φωτισμού AFL κάνει το ντεμπούτο της στο Opel Insignia το 2008 Η φωτεινή δέσμη των προβολέων προσαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ M113 ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ M113 ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ M113 ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4 Nέα Τεχνολογία από το Flensburg ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ AEV WISENT Μ113EXCAVATOR ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ AEV WISENT ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4 Η FFG ανέλαβε να εκσυγχρονίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr www.bmw.com Sheer Driving Pleasure Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ĻŁĹĵ#.8ņĹĽŅĵ &/".&50/,0ņŀŃ

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Η 7η γενιά του Golf έρχεται να επιβεβαιώσει την απόλυτη συνέπεια της Volkswagen σε όλα τα παραπάνω.

Η 7η γενιά του Golf έρχεται να επιβεβαιώσει την απόλυτη συνέπεια της Volkswagen σε όλα τα παραπάνω. 38 χρόνια στα οποία η Volkswagen ενσωματώνει στο Golf τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση, την οικονομία, την οδηγική απόλαυση αλλά πάνω απ' όλα την ευθύνη της επιλογής.

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Και ξανά προς τη δόξα τραβά

Και ξανά προς τη δόξα τραβά 81η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ Και ξανά προς τη δόξα τραβά Τίποτα στη φετινή έκθεση της Γενεύης δεν θύμιζε την προ διετίας παγωμάρα και αμηχανία των ανθρώπων του αυτοκινήτου. Η αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

www.suzuki.gr ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr/auto

www.suzuki.gr ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr/auto 99000-SX4SC-2015 102015 www.suzuki.gr Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα, τα υλικά, τον εξοπλισμό και τα

Διαβάστε περισσότερα

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα.

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα. Mazda6 Mazda6 4. Mazda6. Ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο. Το στιλ που κόβει την ανάσα είναι μόνο η αρχή. 8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. Έτοιμο να οδηγηθεί σε όλες τις συνθήκες. 10. Συντονισμένο

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο

Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η Fiat Professional στην έκθεση αυτοκινήτου IAA 2014 στο Ανόβερο Η 65η έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Ανόβερο, της πιο σημαντικής έκθεσης για τα επαγγελματικά και βιομηχανικά αυτοκίνητα στην

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr www.bmw.com Sheer Driving Pleasure Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ĻŁĹĵ#.8ņĹĽŅĵ ŇĵŀŃŁŇĹĿĵŇĻņńĵŅŃňņĽĵņĻņ

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλα Chevrolet 2006

Μοντέλα Chevrolet 2006 Γενεύη, 27 Φεβρουαρίου 2006 Μοντέλα Chevrolet 2006 Matiz: νέα γενιά του best-seller με προηγμένη εμφάνιση Aveo: ελκυστικό, μικρομεσαίο αυτοκίνητο με τρεις ή πέντε πόρτες Aveo sedan: σύγχρονη και κομψή

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ECO-DRIVIING

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ECO-DRIVIING ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ECO-DRIVIING Η ΕΘΕΛ είναι η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο λεωφορείων εν ενεργεία στην Ελλάδα. Συνηγόρησε στην παρόρμηση του ΚΑΠΕ να συνδράμει την προσπάθεια εκμάθησης ενός νέου

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα