Αρ. Φακ Παρόντες. Άντρος Γ. Καραγιάννης Ανδρέας Ζαχαρία Ανδρέας Γρηγορίου Αννίτα Λίλη Γεωργίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αρ. Φακ Παρόντες. Άντρος Γ. Καραγιάννης Ανδρέας Ζαχαρία Ανδρέας Γρηγορίου Αννίτα Λίλη Γεωργίου"

Transcript

1 Αρ. Φακ Παρόντες Πρακτικά συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 26 Ιουλίου 2017 και ώρα 13:30. 18:05 με κωδικό αριθμό ΔΣΔ 13/2017 Άντρος Γ. Καραγιάννης Ανδρέας Ζαχαρία Ανδρέας Γρηγορίου Αννίτα Λίλη Γεωργίου Αντρέας Παναγιώτου Λούκας Πολυκάρπου Νίκος Μιχαήλ Νίκος Χαραλάμπους Χρίστος Ττόφιας Δήμαρχος Αντιδήμαρχος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικός Σύμβουλος (παρευρέθηκε από τις 14:00-17:05) Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικός Σύμβουλος Παρακαθήμενοι Αντωνάκης Ιωάννου Λέανδρος Θεοχάρους Γαβριέλα Γαβριήλ Πολυκάρπου Μαρία Χατζηαντώνη (Παρακάθησε κατά τη συζήτηση του θέματος με αρ.3) Δικηγόρος, Νομικός Σύμβουλος (παρακάθισε κατά τη συζήτηση του θέματος με αρ.4) Αν. Δημοτική Γραμματέας, Δημοτική Μηχανικός, Πρακτικογράφος Λογιστική Λειτουργός (παρακάθισε από το θέμα με αρ. 1-12) 1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (Αρ. Φακ ) Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι από τις 22/08/ /08/2017 θα λάβει μέρος σε σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα μετά από πρόσκληση του Κινέζου Πρέσβη στην Κύπρο. Τα έξοδα του σεμιναρίου θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Αντιδήμαρχο Δερύνειας κο Ανδρέα Ζαχαρία με αριθμό ταυτότητας , όπως υπογράψει τις επιταγές πληρωμών από τους λογαριασμούς με αρ , , , κατά τη διάρκεια της απουσίας του Δημάρχου.

2 2 2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ (Αρ. Φακ ) Το Δημοτικό Συμβούλιο επικύρωσε τα πρακτικά των ακόλουθων συνεδριάσεων: ΔΣΔ 9/2017 ημερομηνίας 24 Μαΐου 2017 Θέμα 2: Έκτακτοι Εργάτες (Αρ. Φακ ) Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως παρατείνει την εργοδότηση των δύο έκτακτων εργατών κων Πάμπου Λίλη και Γιώργου Σαββατιανού μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ΔΣΔ 10/2017 ημερομηνίας 8 Ιουνίου 2017 ΔΣΔ 11/2017 ημερομηνίας 28 Ιουνίου 2017 ΔΣΔ 12/2017 ημερομηνίας 4 Ιουλίου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (Αρ. Φακ ) Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στη συνεδρία τον κο Αντωνάκη Ιωάννου, ο οποίος είναι ο μόνος που δήλωσε ενδιαφέρον για τη διαχείριση του Κέντρου Ενηλίκων. Ο Δήμαρχος επεξήγησε στον κο Ιωάννου το σκεπτικό της λειτουργίας του Κέντρου Ενηλίκων, καθώς και τα καθήκοντα τα οποία θα επιβαρύνουν τον διαχειριστή. Ανέφερε επίσης ότι ο διαχειριστής θα πρέπει να έχει στενή συνεργασία με τη Διαχειριστική Επιτροπή του Κέντρου Ενηλίκων. Ο κος Ιωάννου δήλωσε ότι είναι έτοιμος να εργαστεί για την καλύτερη δυνατή διαχείριση του Κέντρου και να καταβάλει όλες του τις δυνάμεις για την εξυπηρέτηση των ατόμων που θα χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ενηλίκων. Στο σημείο αυτό ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κο Ιωάννου ο οποίος απεχώρησε από τη συνεδρία. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και ενέκρινε την ανάληψη της διαχείρισης του Κέντρου Ενηλίκων από τον κο Αντωνάκη Ιωάννου από την 1 η Σεπτεμβρίου 2017 για δοκιμαστική περίοδο 6 μηνών. 4.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 4.1 Τοποθέτηση καμερών στην αποθήκη του Δήμου (Αρ. Φακ ) Ο Νομικός Σύμβουλος κος Λέανδρος Θεοχάρους διερεύνησε το θέμα της τοποθέτησης των καμερών στην αποθήκη του Δήμου και διαφάνηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την τοποθέτησή τους.

3 3 Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την Υπηρεσία του Δήμου, όπως δρομολογήσει την άμεση εγκατάσταση των καμερών για την ασφάλεια της δημοτικής περιουσίας στην αποθήκη του Δήμου. 4.2 Κέντρο Ενηλίκων (Αρ. Φακ ) Ο Νομικός Σύμβουλος κος Λέανδρος Θεοχάρους ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν υπάρχει λόγος να διαλυθεί η «Λέσχη Συνταξιούχων». Η «Λέσχη Συνταξιούχων» μπορεί να δηλώσει ως έδρα της το Κέντρο Ενηλίκων. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα πρέπει άμεσα να γίνει αίτηση στο Γραφείο Ευημερίας, για εξασφάλιση χορηγίας για τη λειτουργία του Κέντρου. Θα πρέπει συνέχισε να αποσταλούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία όπως άδειες λειτουργίας και το όνομα του Διαχειριστή. 5. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Αρ. Φακ ) Ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα της απασχόλησης / ανάθεσης καθηκόντων στο εργατικό προσωπικό και εισηγείται όπως τους δίδεται ημερήσιο πρόγραμμα. Η Αν. Δημοτική Γραμματέας ανέφερε ότι τους δίδεται εβδομαδιαίο πρόγραμμα κάθε Δευτέρα πρωί, αλλά πολλές φορές το πρόγραμμα αυτό αλλάζει λόγων των τρεχόντων θεμάτων. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως ζητηθεί από τους εργάτες όπως καταγράφουν καθημερινά τις εργασίες τις οποίες εκτελούν από την 1 η Σεπτεμβρίου 2017 για σκοπούς καλύτερου συντονισμού. 6. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΕΕΦΥ (Αρ. Φακ ) Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων Φορολογιών και Υδατοπρομήθειας με κωδικό αριθμό 2/2017 ημερομηνίας 28 Ιουνίου ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (Αρ. Φακ & 5.0.2) Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα για επιστολή της Ένωσης Δήμων (Μικτή Επιτροπή Προσωπικού Ένωσης Δήμων Κύπρου Συντεχνιών), με την οποία προωθείται η εφαρμογή Νομοθεσίας για τα Σχέδια Υπηρεσίας Δήμων που προνοούν διαζευτικά προσόντα. Τα Σχέδια Υπηρεσίας αυτά αφορούν τους Υγειονομικούς Επιθεωρητές, τους Τεχνικούς και τους Λογιστικούς Λειτουργούς. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως εφαρμόσει την εισήγηση της Ένωσης Δήμων με πρόταση στον Προϋπολογισμό του 2018 για το Σχέδιο Υπηρεσίας, που αφορά τον Λογιστικό Λειτουργό.

4 4 8. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (Αρ. Φακ ) Μελετήθηκαν 4 αιτήσεις για χορηγία. 9. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (Αρ. Φακ ) 9.1 Δωμάτιο UPS Η Λογιστική Λειτουργός ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι λήφθηκαν ακόμα τρεις προσφορές από εργολάβους για την κατασκευή του δωματίου ως ακολούθως: Α/Α ΠΡΟΣΦΟΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΦΠΑ 1 Π. Κ. & ΥΙΟΙ ΛΤΔ 1, Π. Σ. 2, Δ. Θ. 1, Γ. Μ. & Κ. Ο. 1, Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την κατακύρωση της προσφοράς της Εταιρείας Π. Κ. & Υιοί Λτδ που είναι η πιο χαμηλή. 9.2 Αναβάθμιση υπολογιστών Κ Η Λογιστική Λειτουργός ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχει αγοραστεί στο παρελθόν το πρόγραμμα e-katoikos, από την Εταιρεία Technomart το οποίο δεν έχει λειτουργήσει ακόμα. Το πρόγραμμα αυτό συγκεντρώνει όλες τις φορολογίες και υποχρεώσεις των δημοτών σε ένα ενιαίο σύστημα. H λειτουργία του θα ξεκινήσει από φέτος, αρχής γενομένης με το Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας. Για να καταστεί δυνατή η λειτουργία του e-katoikos, είναι επιβεβλημένη η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος των υπολογιστών του Δήμου και για τον σκοπό αυτό ζητήθηκε προσφορά από την Εταιρεία Spectrum με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος. H Εταιρεία Spectrum υπέβαλε προσφορά με δύο επιλογές. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως αγοραστεί η Επιλογή 1 με κόστος Η Δημοτική Μηχανικός ανέφερε επίσης ότι κρίνεται αναγκαία η αναβάθμιση του υπολογιστή της Μαρίας Μαούρη και για τον σκοπό αυτό ζητήθηκαν προσφορές από μερικούς προμηθευτές. Λήφθηκε μόνο μια προσφορά από την Εταιρεία Spectrum (K93-91) στην τιμή των 660. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως καταβληθεί ξανά προσπάθεια για λήψη και άλλων προσφορών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον να κατακυρωθεί η προσφορά της Εταιρείας Spectrum.

5 5 9.3 Προσφορά για αλλαγή του συστήματος back-up Κ Η Λογιστική Λειτουργός ανέφερε ότι γίνεται καθημερινά back-up σε εξωτερικό δίσκο, το οποίο ισχύει για 3 βδομάδες. Η Εταιρεία Spectrum προτείνει όπως το back-up γίνεται σε cloud. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και επειδή θεωρεί ότι πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη η ασφάλεια των ηλεκτρονικών προγραμμάτων, υιοθέτησε εισήγηση της Λογιστικής Λειτουργού όπως ζητηθεί η άποψη της Εταιρείας Technomart και το θέμα να επανέλθει. 10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ62-58) Με επιστολή της η Ένωση Δήμων πληροφορεί ότι, σύμφωνα με τον Περί Δήμων (Τροποποιητικό) Νόμο του 2017 (Ν.79(Ι)/2017) τροποποιείται το ποσοστό επιβολής του Δημοτικού τέλους Ακίνητης Ιδιοκτησίας επί της νέας εκτιμητικής βάσης σε τιμές Σύμφωνα με την τροποποίηση του Νόμου, το ποσοστό επιβολής του Φόρου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 0,24 και για το 2017 η αύξηση που δύναται να επιβληθεί δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10% του ποσού που επιβλήθηκε για το Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως: Ως ποσοστό επιβολής του Δημοτικού Τέλους Ακίνητης Ιδιοκτησίας για το 2017 να καθοριστεί το 0,154 ως η εισήγηση της Ένωσης Δήμων. Να μην επιβληθεί καμιά αύξηση για το ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (Αρ. Φακ ) 11.1 Προσφορές για αναβάθμιση ιστοσελίδας (Αρ. Φακ ) Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κους Λούκα Πολυκάρπου, Αντρέα Παναγιώτου, Νίκο Χαραλάμπους και τη Λογιστική Λειτουργό του Δήμου για την ετοιμασία των όρων της Προσφοράς. Λήφθηκαν δύο προσφορές και σύμφωνα με την αξιολόγηση της Επιτροπής, η προσφορά της Εταιρείας P.C.E.Ltd συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι επίσης η πιο χαμηλή στην οικονομική προσφορά, με ποσό ύψους Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και ενέκρινε την κατακύρωση της προσφοράς στην πιο πάνω Εταιρεία. Η Λογιστική Λειτουργός ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι στον Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2017, υπάρχει εγκριμένο ποσό μόνο

6 για «Προγράμματα Μηχανογράφησης». Εισηγείται όπως ποσό ύψους 3000 μεταφερθεί από το κονδύλι «Εξοδα Μηχανογράφησης». Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση Διαχειριστής ιστοσελίδας (Αρ. Φακ ) Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε και ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής, όπως ο Δήμος προχωρήσει σε προκήρυξη προσφοράς για αγορά υπηρεσιών για διαχειριστή της ιστοσελίδας. Τα καθήκοντα του διαχειριστή και τα προσόντα που απαιτούνται φαίνονται στο Παράρτημα Ι του πρακτικού. Η υποβολή των προσφορών να λήξει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 και το προϋπολογιζόμενο ποσό δαπάνης θα είναι Η ισχύς της Σύμβασης να είναι για 12 μήνες. Μέχρι την πρόσληψη διαχειριστή οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Αντρέας Παναγιώτου και Νίκος Χαραλάμπους ανέλαβαν να αναρτούν τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου. 12. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 6/2017 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ (Αρ. Φακ ) Η Δημοτική Μηχανικός ανέφερε ότι δόθηκαν σε τρία Μελετητικά Γραφεία όροι για υποβολή προσφορών, για ετοιμασία μελέτης για αντικατάσταση αγωγού υδατοπρομήθειας στον δρόμο Δερύνειας Σωτήρας. Λήφθηκαν τρεις προσφορές ως ακολούθως : Ε. Μ. ΕΠΕ στην τιμή των ΦΠΑ Δ. Τ. & Συνεργάτες στην τιμή των ΦΠΑ Δ. Μ. & Συνεργάτες ΕΠΕ στην τιμή των ΦΠΑ Το Δημοτικό Συμβούλιο κατακύρωσε την προσφορά της Ε. Μ. ΕΠΕ στην τιμή των ΦΠΑ που είναι η πιο χαμηλή. 13. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (Αρ. Φακ ) 13.1 Παρουσίαση βιβλίου Ελένης Τυρίμου Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου κα Αννίτα Λίλη, ανέφερε ότι της ζητήθηκε από την συγγραφέα η παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Κέντρου Ενηλίκων, για την παρουσίαση του βιβλίου της, που θα γίνει από τον κο Γιώργο Κιτρομηλίδη τον προσεχή Σεπτέμβρη. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως παραχωρήσει την αίθουσα.

7 Πρόταση Ανδρέα Αδαμίδη Κ149 Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου κα Αννίτα Λίλη, ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε με τον Αδαμίδη ο οποίος εδώ και έξη μήνες είναι κάτοικος Δερύνειας και συνταξιούχος μουσικός, της ανέφερε ότι επιθυμεί να διοργανώσει συναυλία για παρουσίαση τραγουδιών του σε στίχους Δερυνειωτών ποιητών. Από τον Δήμο ζητά την παραχώρηση του Δημοτικού Αμφιθεάτρου και την κάλυψη του κόστους του ηχολήπτη. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως αφού γίνει κοστολόγηση της εκδήλωσης, το θέμα να επανέλθει προς συζήτηση ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Φράουλας 2018 Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να απασχολήσει πολύ σύντομα, ο καθορισμός της ημερομηνίας του 11 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Φράουλας, που θα διοργανωθεί εντός του 2018 και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα 20χρονα της διοργάνωσης του Φεστιβάλ. Εισηγήθηκε επίσης να τιμηθεί ο κος Μιχάλης Βραχίμης, ως ο εμπνευστής της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου Κ Με επιστολή του ο πιο πάνω Σύνδεσμος ζητά όπως, κατά τη διάρκεια του επόμενου Φεστιβάλ Φράουλας, ως συνδιοργανωτής, παρασκευάσει το γλυκό pavlova και ενταχθεί στο βιβλίο ρεκόρ Guinness για την μεγαλύτερη pavlova. Το κόστος, που υπολογίζεται γύρω στα 1550, να καλυφθεί από τον Δήμο. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως ο Σύνδεσμος κληθεί σε συνάντηση σε επόμενη συνεδρία του Be active (Αρ. Φακ Κ108) Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργανώνει την 3 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού Δράση Be Active Sport Village. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως συμμετάσχει στη δράση και ανέθεσε τη διοργάνωση στον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κο Νίκο Χαραλάμπους. Ο κος Νίκος Χαραλάμπους ενημέρωσε το Σώμα ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επιχορηγεί τη δράση με το ποσό των 1000, έχει πραγματοποιηθεί ήδη μια συνεδρία με τα Οργανωμένα Σύνολα, τα οποία κάλεσε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως καταβληθεί προσπάθεια για την όσο το δυνατό τη μεγαλύτερη συμμετοχή των Οργανωμένων Συνόλων. Η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην κεντρική περιοχή του Δήμου και να εκδοθεί διαφημιστικό φυλλάδιο.

8 Εκδήλωση παρουσίασης ποίησης Χρίστου Αρτεμίδη, Δημήτρη Χατζηχαμπή και Γεώργιου Αρέστη Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι οι πιο πάνω ποιητές ενδιαφέρονται όπως παρουσιάσουν το έργο τους στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων σε συνεργασία με τον Δήμο Δερύνειας. Όλα τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλύψουν οι ίδιοι (προσκλήσεις, δεξίωση και εργατικά) και η μόνη υποχρέωση του Δήμου είναι η παραχώρηση της μικροφωνικής κάλυψης. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την διοργάνωση της εκδήλωσης Φεστιβάλ Βιβλίου Ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Αντρέας Παναγιώτου ανέφερε ότι μετά από συνάντηση που είχε με το Ινστιτούτο Ερευνών «Προμηθέας», θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του κόστους, το οποίο υπολογίζεται να ανέλθει στα Η εκδήλωση προγραμματίζεται για την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο του Δημοτικού Πάρκου/Αμφιθεάτρου. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και ενέκρινε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νίκος Μιχαήλ διαφώνησε με την απόφαση Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) Κ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη ότι ο πιο πάνω Οργανισμός διοργανώνει το πρώτο ετήσιο Φεστιβάλ Αγροτικού Τουρισμού στην περιοχή Πρωταρά από τις 4-6 Αυγούστου 2017 και καλεί τον Δήμο όπως συμμετάσχει με περίπτερο. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και απέρριψε την πρόταση. 14. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ (Αρ. Φακ ) 14.1 Επιστολή Β. Β. Κ1 Με επιστολή της η κα Βασιλείου ζητά την ασφαλτόστρωση της οδού Ρήγα Φεραίου για πιο εύκολη πρόσβαση στην κατοικία της. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και απέρριψε το αίτημα, γιατί η προηγούμενη προσπάθειά του για λήψη συγκαταθέσεων από τους επηρεαζόμενους ιδιοκτήτες για εγγραφή του δρόμου και σε συνέχεια ασφαλτόστρωσή του απέτυχε. Αποφάσισε όπως τοποθετηθεί milling μόλις καταστεί δυνατό.

9 9 15. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ (Αρ. Φακ ) Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα ότι αναμένεται η έρευνα από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και από το Ενεργειακό Γραφείο για τον οδικό φωτισμό. Όταν θα είναι έτοιμες και οι δύο έρευνες θα τεθούν ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου. 16. ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ (Αρ. Φακ ) Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το θέμα και αποφάσισε όπως στους νέους δρόμους της Βιοτεχνικής Περιοχής, δοθούν τα ονόματα των εφευρετών Νικολάους Οττο, Νίκολα Τέσλα και Άλφρεντ Νόμπελ. 17. ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ Γ. ΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (Αρ. Φακ ) Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα ότι αναμένεται από το πιο πάνω Γραφείο η ετοιμασία Διαδραστικού Σχεδίου. Αποφασίστηκε όπως ζητηθεί γραπτώς από το Γραφείο Γ. Καράς και Συνεργάτες η υποβολή της προσφοράς του. 18. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΩΝ & ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ (Αρ. Φακ ) Ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λούκας Πολυκάρπου ανέφερε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι επιθυμεί όπως στην πιο πάνω Επιτροπή, αντικατασταθεί από τον Δημοτικό Σύμβουλο κο Νίκο Χαραλάμπους. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση. Την Επιτροπή θα αποτελούν οι Ανδρέας Ζαχαρία, Πρόεδρος και Μέλη οι κ.κ. Αννίτα Μιχαήλ, Νίκος Μιχαήλ και Νίκος Χαραλάμπους. 19. ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ/ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ (Αρ. Φακ ) Εξετάστηκε 1 αίτηση. 20. ΓΗΠΕΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Αρ. Φακ ) Ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα και συγκεκριμένα ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, ο οποίος αναμένει την αίτηση του Δήμου Δερύνειας για επιχορήγηση των γηπέδων. Η Δημοτική Μηχανικός εξήγησε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να υποβληθεί αίτηση προς επιχορήγηση. Συγκεκριμένα ο διαθέσιμος χώρος που υπάρχει στο χώρο του Βοηθητικού Γηπέδου της Αναγέννησης Δερύνειας δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για τη δημιουργία αυτών των γηπέδων, χωρίς τη μετακίνηση του υποσταθμού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και την επέμβαση στο χώρο στάθμευσης. Για να

10 10 γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν σχέδια από τον κο Ευάγγελο Κναή και να κατατεθούν στην Πολεοδομία για εξασφάλιση όλων των αδειών που απαιτούνται από τη Νομοθεσία. Ακολούθως διεξήχθη έντονη συζήτηση για το θέμα. Τέθηκαν διάφοροι προβληματισμοί για το πραγματικό κόστος που θα κληθεί να καταβάλει ο Δήμος και την αναγκαιότητα του έργου. Ο Δήμαρχος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να τον συνοδεύσουν στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 για συζήτηση και επίλυση των οποιωνδήποτε ερωτημάτων. Για το θέμα δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση και θα επαναφερθεί. Κατά τη λήψη των αποφάσεων όλοι οι παρακαθήμενοι αποχωρούσαν από την αίθουσα. Άντρος Γ. Καραγιάννης Δήμαρχος Τα ανωτέρω πρακτικά επικυρώθηκαν κατά τη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις. με κωδικό αριθμό... και στην οποία προήδρευσε.. ΓΓΠ/ΠΚ

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & )

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & ) Αρ. Φακ. 4.0.0 Πρακτικά συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:30 17:15 με κωδικό αριθμό ΔΣΔ 16/2017 Παρόντες Άντρος Γ. Καραγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ (Αρ. Φακ & )

1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ (Αρ. Φακ & ) Αρ. Φακ. 4.0.0 Παρόντες Πρακτικά συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 17:10 με κωδικό αριθμό ΔΣΔ 14/2017 Άντρος Γ. Καραγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Πρακτικά 103 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 2017, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου- Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/16 Ημερομηνία: 26 Μαΐου 2016 Ώρα έναρξης: 18:15 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (εκτός από μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 9/14. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου, Μέλος (Για. προσωπικούς λόγους)

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 9/14. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου, Μέλος (Για. προσωπικούς λόγους) Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 9/14 Ημερομηνία : 17 Οκτωβρίου 2014 Ώρα έναρξης: 09:30 Ώρα λήξης : 10:00 Παρόντες: Θεόδωρος Πυρίλλης Γιώργος Νικολέττος Γιώργος Καράς Αναστάσης Βλίττης Απόντες: Αβραάμ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17 Ημερομηνία: 7 Αυγούστου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 23/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25.09.2012 και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2018 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4.1)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 151 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (15 η του 2015) ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:00 μ.μ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 Παρόντες: Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 1. Σσολάκη Εύη Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας Μέλος 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης Μέλος 4. Καυκαλιάς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Πρακτικά 85 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 2015, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 22/2013

Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Πρακτικά 50 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 12.11.2013 από τις 7:45μμ μέχρι τις 10:45μμ. Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 12/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στις 9.30 το πρωί ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 165 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 7.00 μ.μ. ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΑΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ: Κωστας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Ημερομηνία: 26 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 14:30 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 2/16

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 2/16 Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 2/16 Ημερομηνία : 23 Φεβρουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα λήξης : 13:50 Παρόντες: κ. Γιώργος Νικολέττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος κ. Τάσος Βλίττης Μέλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 2/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 2/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 2/17 Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:20 Ώρα Λήξης: 20:25 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 27/6/2016 με αριθμ. 24 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 266 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:45 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 20/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 20/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 20/18 Ημερομηνία: 21 Ιουνίου 2018 Ώρα έναρξης: 14:30 Ώρα Λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Ημερομηνία: 21 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα λήξης: 19:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 12/01/2017 ΑΡΙΘ. 01/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Ημερομηνία: 28 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα λήξης: 20:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Παρόντες : 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης - Μέλος 4.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 17/2013

Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 3.9.2013 από τις 6:15μμ μέχρι τις 8:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ. (21/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ. (21/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 9.10.2012 και ώρα 7.00 μ.μ. (21/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/16 Ημερομηνία: 25 Φεβρουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:15 Ώρα Λήξης: 20:10 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (μέχρι μέρος του θέματος 8.4) κ. Ανδρέας Οικονόμου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 5/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡ. 33/2017 ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (Φακ /2017)

2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡ. 33/2017 ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (Φακ /2017) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 170 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (6 ης ), ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 6.00 μ.μ. ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΑΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: Κώστας Μαυρίδης,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες Αριθμός Πρακτικών 01/2013 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 3/16

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 3/16 Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 3/16 Ημερομηνία : 28 Μαρτίου 2016 Ώρα έναρξης: 12:45 Ώρα λήξης : 14:00 Παρόντες: κ. Γιώργος Νικολέττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος κ. Τάσος Βλίττης Μέλος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Πρακτικά 97 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 2016, ώρα 5:30μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 26/4/2016 ΑΡΙΘ. 8/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 24/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 24/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 24/15 Ημερομηνία: 28 Ιουλίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2015, στις 5:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Χρυσόστομος Χριστοδούλου

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΙΟΣΤΗΣ ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ (1227) (07/2016) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 7.30 Μ.Μ. ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ο περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Νόμος του 2015 (Ν.64(Ι)/2015) Αδειοδότηση Συμβούλων Αφερεγγυότητας

Θέμα: Ο περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Νόμος του 2015 (Ν.64(Ι)/2015) Αδειοδότηση Συμβούλων Αφερεγγυότητας ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 16/2015 (ΓΕ 16_2015) Προς: Όλα τα Μέλη του Συνδέσμου Ημερομηνία: 25 Μαΐου 2015 Θέμα: Ο περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Νόμος του 2015 (Ν.64(Ι)/2015) Αδειοδότηση Συμβούλων Αφερεγγυότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 21/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 13 Οκτωβρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους:

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 153 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (17 η του 2015) ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00μμ, ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματική έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και. Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους κανονισμούς «Οι περί Ταμείου Προνοίας

Συμπληρωματική έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και. Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους κανονισμούς «Οι περί Ταμείου Προνοίας Συμπληρωματική έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους κανονισμούς «Οι περί Ταμείου Προνοίας των Τακτικών Εργατών της Αρχής Λιμένων Κύπρου Κανονισμοί του 2013»

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 17/15

Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 17/15 Πρακτικά Συνεδρίας Επιτροπής Προσφορών 17/15 Ημερομηνία : 10 Δεκεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 10:30 Ώρα λήξης : 12:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλη Δήμαρχος, Προεδρεύον κ. Γιώργος Νικολέττος Μέλος Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 75 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 75 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 75 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Αρ. Απόφασης ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Πρακτικά 117 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25 Ιουλίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 08/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα