ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017

2 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) στον καιρό της ειρήνης, εκτός από την κύρια αποστολή τους, προσφέρουν και σημαντικό κοινωνικό έργο, σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Για την υλοποίηση αυτού του έργου αναλαμβάνονται ποικίλες δράσεις που δεν θίγουν το κύριο επιχειρησιακό έργο των ΕΔ. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια του έτους 2017, οι ΕΔ συνέβαλαν ενδεικτικά, στην έρευνα και διάσωση, στις αεροδιακομιδές, στην πρόληψη και καταστολή δασικών πυρκαγιών, στην υγειονομική υποστήριξη κατοίκων σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές, στην εθελοντική αιμοδοσία, στην εξουδετέρωση πυρομαχικών, στην αντιμετώπιση των συνεπειών φυσικών καταστροφών, στην κατασκευή μικρών τεχνικών έργων, στη διάθεση εξειδικευμένου τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού, και στην αρωγή σε συνανθρώπους μας που ευρίσκονται σε ανάγκη, όπως αναλυτικά περιγράφεται στις επόμενες σελίδες. Ειδική μνεία απαιτείται στην συνδρομή των ΕΔ στην εθνική προσπάθεια διαχείρισης των προβλημάτων που προέκυψαν από τις αυξημένες προσφυγικές ροές. Οι σχετικές αρμοδιότητες του ΥΠΕΘΑ καθορίσθηκαν ρητά στον ν Α 21/2016 και αφορούν στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και βασική υγειονομική περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών

3 ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΔ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ Την 31 η Δεκεμβρίου 2017, οι Ένοπλες Δυνάμεις διαχειρίζονταν 31 δομές φιλοξενίας ανά την επικράτεια, στις ακόλουθες περιοχές: ν. Λέσβο ν. Σάμο ν. Χίο ν. Λέρο ν. Κω Σκαραμαγκά Αττικής Σχιστό Αττικής Ελαιώνα Αθηνών Ελευσίνα Αττικής Αγ. Ανδρέα Ραφήνα Μαλακάσα Αττικής Λαύριο Αττικής Κυλλήνη Ηλείας Οινόφυτα Βοιωτίας Ριτσώνα Βοιωτίας Θήβα Βοιωτίας Κουτσόχερο Λάρισας 3 ο χλμ Ε.Ο Βόλου Λάρισας Δολιανά Ιωαννίνων Κατσικά Ιωαννίνων Φιλιππιάδα Πρεβέζης Κάτω Μηλιά Πιερίας Βέροια Ημαθίας Διαβατά Θεσσαλονίκης Αλεξάνδρεια Ημαθίας Λαγκαδά Θεσσαλονίκης Πολύκαστρο Κιλκίς Δράμα Περιγιάλι Καβάλας Σέρρες όπου απασχολούνται καθημερινά συνολικά περί τα 250 στελέχη και των τριών Κλάδων μεταξύ αυτών 25 Ιατροί και 18 Νοσηλευτές. Επίσης για το 2017 διατέθηκαν με μέριμνα ΕΔ περί τις μερίδες συσσιτίου (συνολικά περί τα γεύματα) σε πρόσφυγες/μετανάστες.

4 ΕΡΕΥΝΑ - ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Το ΠΝ σε συνεργασία με το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), συμμετείχε ενεργά στην περισυλλογή και διάσωση ναυαγών. Συνολικά διατέθηκε ένα 1 Πολεμικό Πλοίο και 15 Ελικόπτερα σε 17 περιστατικά Έρευνας Διάσωσης. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Η ΠΑ, συνεργαζόμενη με άλλους φορείς, εκτελεί αποστολές έρευνας-διάσωσης, τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε απαιτηθεί, με όλες σχεδόν τις καιρικές συνθήκες ημέρα και νύκτα. Τα πτητικά μέσα της (Α/Φ C-130, Ε/Π Super Puma, ΑΒ-205 και CL-415) κατά το έτος 2017, εκτέλεσαν 112 εξόδους με 188,4 ώρες πτήσης σε 75 αποστολές Έρευνας-Εντοπισμού και Διάσωσης, με αποτέλεσμα, σε συνεργασία με άλλους φορείς (ΛΣ-ΓΓΠΠ), να διασωθούν 330 άτομα, εκ των οποίων 31 άτομα διέσωσε αποκλειστικά η ΠΑ με τα Ε/Π της. Επίσης, τα πτητικά μέσα της συμμετείχαν σε 67 περιστατικά Έρευνας - Διάσωσης (Ε-Δ), εκ των οποίων 34 Ναυτικά, 8 MEDEVAC, 5 Αεροπορικά, 9 σε ξηρά (Υπέρ τρίτων) και 11 με παράτυπους μετανάστες.

5 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Πραγματοποιήθηκαν αεροδιακομιδές 332 ασθενών σε μεγάλα αστικά κέντρα. Συνολική διάρκεια πτήσεων 676,4Ω. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Τα ελικόπτερα του ΠΝ έδωσαν το παρόν σε 12 περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης κατά τις οποίες απαιτήθηκε η επείγουσα αεροδιακομιδή ασθενών. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Με Υπουργική Απόφαση, από το έτος 2005, το έργο των Αεροδιακομιδών επ' ωφελεία του ΕΚΑΒ, ανατέθηκε αποκλειστικά στην ΠΑ. Τα πτητικά μέσα της (Α/Φ C-130, C-27J, ΕΜΒ, G-V και τα Ε/Π Super Puma, ΑΒ-205 και Β-212) εκτέλεσαν 805 Αποστολές Αεροδιακομιδών και πραγματοποίησαν 2.049,5 ώρες πτήσης, μεταφέροντας ασθενείς, εκ των οποίων οι 7 από και προς το εξωτερικό. Επίσης, από το σύνολο των 805 αποστολών, 26 αποστολές ήταν μεταφορά μοσχευμάτων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

6 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Στο πλαίσιο προληπτικής ιατρικής, διατέθηκε στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και κινητά ιατρεία του ΣΞ, για εξέταση και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων ορεινών περιοχών και νήσων της επικράτειας. Εξετάσθηκαν συνολικά κάτοικοι. Συγκεντρώθηκαν φιάλες αίματος, με τη συμμετοχή στελεχών και οπλιτών, σε όλη την επικράτεια. Διατέθηκαν ασθενοφόρα σε 27 περιπτώσεις. Διοργανώθηκε ημερίδα στο Στρδο «ΤΧΗ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ» από 79 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, «Άγιος Παντελεήμων», με σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού των Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων της ΑΔΤΕ για τη λευχαιμία και τη δωρεά μυελού των οστών, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δότη Μυελού των Οστών (ΠΕ/ΑΣΔΕΝ). Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο ΟΚΑΝΑ της 96 ΑΔΤΕ στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Χίου (ΠΕ/ΑΣΔΕΝ). ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής το ΠΝ συνδράμει το κοινωνικό σύνολο στο ευαίσθητο κομμάτι της υγείας, διαθέτοντας προσωπικό, μέσα και υλικά σε ευπαθείς ομάδες, καθώς και σε κατοίκους ακριτικών νήσων. Κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους το ΠΝ δραστηριοποιήθηκε ως ακολούθως: Ενημερωτικές Ημερίδες Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου Στόλου ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Οι ευεργετικές επιδράσεις της ελληνικής διατροφής στην υγεία και οικονομία» αναφορικά με τον το ρόλο της διατροφής μας στην πρόληψη χρόνιων νοσημάτων, η επίδραση των τροφών στην ψυχικής μας υγεία και ο απαραίτητος συνδυασμός κίνησης - διατροφής.

7 Ιατρικά Συνέδρια Την 17 η Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε το «16 ο Ιατρικό Συνέδριο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών». Αιμοδοσίες Πραγματοποιήθηκαν εθελοντικές αιμοδοσίες στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού κατά τις οποίες συμμετείχαν τόσο τα μόνιμα στελέχη όσο και στρατεύσιμοι. Τμήμα Υπερβαρικής Ιατρικής Πραγματοποιήθηκαν οξυγονοθεραπείες στις μονάδες καταδυτικής υπερβαρικής ιατρικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης. Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε κατοίκους ακριτικών νήσων του Αιγαίου και Ιονίου Πελάγους, πραγματοποιήθηκαν 10 αποστολές με Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για τη μεταφορά της διακλαδικής ομάδας Ιατρών-Νοσηλευτών καθώς και της Ιατρικής Ομάδας του σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά». Κατά τη διάρκεια του εν λόγω προγράμματος πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στις νήσους Σαμοθράκη, Αγ. Ευστράτιο, Οινούσσες, Ψαρά, Φούρνοι, Ανάφη, Κάσο, Ρόδο, Λέσβο Ικαρία, Αμοργό, Αστυπάλαια, Σάμο, Λειψοί, Κω, Σίκινο, Τήλο, Φολέγανδρο, Νίσυρο όπου εξετάστηκαν συνολικά άτομα. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Διατέθηκαν 11 Αξκοί Κτηνίατροι και 2 Στρατεύσιμοι Κτηνίατροι επί 60 ημέρες στη ν. Λέσβο. Πραγματοποιήθηκε Εβδομάδα Παναεροπορικής Αιμοδοσίας από 19 έως 26 Μαΐου 2017, ως φόρος τιμής στη μνήμη του πεσόντος Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη, με συμμετοχή προσωπικού Μονάδων ΠΑ για ανάγκες Δημόσιων Νοσοκομείων, καθώς και λοιπές εθελοντικές αιμοδοσίες προσωπικού.

8 ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο της συνδρομής του ΠΝ για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις: Αντιμετώπιση Θαλάσσιας Ρύπανσης Το ΠΝ συμμετείχε στην αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης στο Σαρωνικό Κόλπο διαθέτοντας συνολικά 210 στελέχη στις περιοχές Σαλαμίνας και Γλυφάδας. Διατέθηκαν 2 πλωτά αντιρρυπαντικά φράγματα τα οποία τοποθετήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο και στη Σαλαμίνα ενώ πενταμελές πλήρωμα της Αυτόνομης Αντιρρυπαντικής Μονάδας Ναυστάθμου Κρήτης συμμετείχε την περιοχή της Γλυφάδας. Αντιμετώπιση Πλημμυρών Από την 26 η έως τα 30 η Οκτωβρίου 2017 διατέθηκε προσωπικό και πυροσβεστικό όχημα από τον Ναύσταθμο Κρήτης για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, άντληση υδάτων και διάσωση πολιτών που ευρίσκοντο σε κίνδυνο στα Χανιά της Κρήτης. Την 22 Νοεμβρίου 2017 διατέθηκε προσωπικό 16 ατόμων, 4 υδροφόρα οχήματα και 2 φορτηγά οχήματα για συνδρομή στην αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών στις πληγείσες περιοχές Μάνδρας & Νέας Περάμου Αττικής. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Από 08 έως 20 Ιανουαρίου 2017, για αποχιονισμό οδικού δικτύου και κοπή δέντρων, διατέθηκαν 9 ειδικά οχήματα UNIMOG πολλαπλού ρολού [με εξαρτήματα ( Μαχαίρι, Αλατιέρα, Εσκαφέας Ισοπεδωτήρας )] και τ. JΕΕΡ, 3 Αλυσοπρίονα και 22 άτομα προσωπικό (χειριστές μηχανημάτων και αλυσοπρίονων). Διατέθηκαν ειδικά μηχανήματα και προσωπικό για συνδρομή σε περιοχές των Δήμων

9 Μάνδρας, Ειδυλλίας και Μεγαρέων Αττικής, με προσωπικό των 110ΠΜ, 111ΠΜ, 114ΠΜ, 116ΠΜ, 117ΠΜ, 206ΠΑΥ και 123ΣΤΕ, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με σκοπό την πραγματοποίηση εργασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου και αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων. Στην Μάνδρα Μεγάρων και Νέα Πέραμο διατέθηκαν 24 Ειδικά Οχήματα [φορτωτές, εκσκαφείς τάφρων (τσάπες), φορτηγά, UNIMOG πολλαπλού ρολού, υδροφόρες, πυροσβεστικό όχημα, JCΒ και πλατφόρμα μεταφοράς μηχανημάτων] με αντίστοιχους χειριστές και 27 άτομα λοιπό προσωπικό. Διατέθηκαν ειδικά μηχανήματα και προσωπικό για συνδρομή στη Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με Προσωπικό του Α/Α Ακτίου, λόγω έντονων καιρικών φαινόμενων (βροχοπτώσεις). Στην Αιτωλοακαρνανία διατέθηκαν 2 ειδικά οχήματα [εκσκαφείς τάφρων (τσάπα), φορτηγό] με αντίστοιχο προσωπικό, ως χειριστές. Διατέθηκαν ειδικά μηχανήματα και προσωπικό για συνδρομή σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές της Πάρνηθας, με προσωπικό της 206ΠΑΥ, για εκχιονισμό οδών πρόσβασης σε οικισμούς και σε παρακείμενες Μονάδες του ΣΞ, ΠΝ και ΠΑ. Διατέθηκαν ειδικά μηχανήματα και προσωπικό τον Ιανουάριο 2017 για συνδρομή στην Αλόννησο, με προσωπικό της 110ΠΜ για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινόμενων (χιονοπτώσεις). Διατέθηκαν ειδικά μηχανήματα και προσωπικό για συνδρομή σε περιοχές Μεγαλοχωρίου και Ακρωτηρίου Δήμου Θήρας, με Προσωπικό του Α/Α Σαντορίνης, για αποκατάσταση ζημιών αγροτικής οδοποιίας λόγω έντονων καιρικών φαινόμενων ( έντονες βροχοπτώσεις). Διατέθηκαν ειδικά μηχανήματα και προσωπικό για συνδρομή στη Ζάκυνθο, τον Αύγουστο 2017 με προσωπικό της 117ΠΜ, για παροχή βοήθειας (αντιπυρικές ζώνες αντιπλημμυρικά έργα).

10 ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Πραγματοποιήθηκαν ρίψεις αεροπυρόσβεσης ανά την επικράτεια. Συνολική διάρκεια πτήσεων 511Ω. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του σχεδίου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ» το ΠΝ συμμετείχε ενεργά περιπολώντας και επιτηρώντας περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Το Πολεμικό Ναυτικό συνέδραμε στην κατάσβεση 5 πυρκαγιών με την συμμετοχή 75 στελεχών, 4 πυροσβεστικών οχημάτων και 4 οχημάτων μεταφοράς προσωπικού/υλικών. Πλέον των ανωτέρω, συμμετείχε ενεργά στον τομέα της Δασοπροστασίας διαθέτοντας συνολικά 239 άτομα και 16 οχήματα. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Τα πυροσβεστικά Α/Φ (CL-215, CL-415, και ΡΖL), συμμετείχαν στην κατάσβεση 384 πυρκαγιών σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, εκτελώντας εξόδους με 2.915,5 ώρες πτήσης. Κατά την Αντιπυρική περίοδο από έως , για την υποστήριξη της Δασοπυρόσβεσης (μετακινήσεις πληρωμάτων, τεχνικών, ανταλλακτικών, δασοπυροσβεστών και υλικών πυρόσβεσης), διατέθηκαν Α/Φ C-130 και C-27, εκτελώντας 64 εξόδους με 66,8 ώρες πτήσης. Στο πλαίσιο πρόληψης εκδήλωσης πυρκαγιών, για εναέρια επιτήρηση δασών σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, τα Α/Φ (CL-215, CL-415, ΡΖL και Τ-41), εκτέλεσαν 143 εξόδους με 215,5 ώρες πτήσης. Στο πλαίσιο των αποστολών συνδρομής φυσικών καταστροφών για την αντιμετώπιση πυρκαγιών στην Αλβανία, διατέθηκαν πτητικά μέσα (Α/Φ CL-415 και ΡΖL) τα οποία εκτέλεσαν 35 εξόδους με 66,2 ώρες πτήσης. Για περίπολα διατέθηκαν 522 οχήματα (τ. Jeep) και άτομα προσωπικό. Για πυρόσβεση και επιτήρηση αναζωπυρώσεων, διατέθηκαν 9 ειδικά οχήματα (Πυροσβεστικά, Γαιωπροωθητής, Υδροφόρες και μεταφοράς προσωπικού) και συνολικά 66 στελέχη (λοιπό προσωπικό καθώς και χειριστές των ειδικών οχημάτων). Διατέθηκαν ειδικά μηχανήματα και προσωπικό πυρκαγιά του Καπανδριτίου, τον Ιούλιο του της 206ΠΑΥ για συνδρομή στην Στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ ΠΑ και ΥΠΑ, η ΠΑ συνδράμει με

11 προσωπικό και μέσα στην κάλυψη των απαιτήσεων πυρασφάλειας των Α/Δ Σκύρου, Λήμνου και Καρπάθου, τα οποία αποτελούν Α/Δ κοινής χρήσης ΠΑ-ΥΠΑ, συνεισφέροντας στην εξοικονόμηση πόρων και στην ασφαλή διεξαγωγή των πτήσεων πολιτικών Α/Φ στα εν λόγω Α/Δ.

12 ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ιατέθηκαν 143 µηχανήµατα ΜΧ για διευθέτηση δροµολογίων διάνοιξης, διευθέτησης και συντήρησης αντιπυρικής ζώνης, εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου, δικτύου ύδρευσης, καθαρισµό χώρου εναπόθεσης απορριµµάτων, εργασίες αποχιονισµού, αποκατάστασης πληµµυρισµένων αγροτεµαχίων και αντιµετώπιση εκτάκτων αναγκών σε όλη την επικράτεια. Για την περάτωση των εργασιών διατέθηκαν 162 άτοµα. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Διατέθηκαν ΕΟD (ΥΠ-ΜΧ) - πυροτεχνουργοί σε 736 περιπτώσεις, για εξουδετέρωση και καταστροφή πυρομαχικών. Εξουδετερώθηκαν από το ΤΕΝΞ βλήματα, 240 χειροβομβίδες, 171 νάρκες, 21 οπλοβομβίδες και 77 βομβίδες, 2 οβίδες και 8 βόμβες αεροπορίας. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Η Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών πραγματοποίησε εξουδετερώσεις πυρομαχικών τα οποία, ως επί το πλείστον, χρονολογούνται από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά το τρέχον έτος υλοποιήθηκαν 20 αποστολές εξουδετέρωσης πυρομαχικών σε περιοχές του ελληνικού υποθαλάσσιου χώρου.

13 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Εξουδετερώθηκαν από Πυροτεχνουργούς 11 μη εκραγείσες βόμβες του Β Παγκοσμίου Πολέμου, οι οποίες ανευρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών εντός της Αεροπορικής Βάσης Ελευσίνας. Οι εξουδετερώσεις των βομβών ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, χωρίς ουδεμία ζημία στις κατοικίες και την λοιπή ιδιωτική περιουσία της γειτνιάζουσας περιοχής. Στις 6 Νοεμβρίου 2017, Πυροτεχνουργοί της ΠΑ εξουδετέρωσαν μη εκραγέν βλήμα πυροβολικού του Β Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο ανευρέθη στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας κατά τη διάρκεια εργασιών του Δήμου. Η εξουδετέρωσή του έγινε με απόλυτη επιτυχία, χωρίς ουδεμία ζημία στις κατοικίες και την λοιπή ιδιωτική περιουσία της περιοχής.

14 ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο συμβολής στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, το ΠΝ συνδράμει ενεργά μέσω της διάθεσης στελεχών του, στον συντονισμό, τη σίτιση και την υγειονομική περίθαλψη προσφύγων στην περιοχή του Σκαραμαγκά, του Σχιστού, του Ελαιώνα και του Λαυρίου ενώ επιμελείται σε καθημερινή βάση και την υγειονομική περίθαλψη τους. Επίσης, συμμετέχει με εν πλω μονάδες του, στις επιχειρήσεις Έρευνας-Διάσωσης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη διάσωση προσφύγων, οι οποίοι έχουν ναυαγήσει στην προσπάθειά τους να μεταβούν από τα παράλια της Μικράς Ασίας στα ελληνικά νησιά. Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, το ΠΝ, ενίσχυσε, μέσω χορηγίας, Δήμους, Ιερούς Ναούς και Συλλόγους της ελληνικής επικράτειας με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ιματισμού κλπ). Επιπρόσθετα, πραγματοποιηθήκαν πολυάριθμες διαθέσεις οχημάτων (ασθενοφόρων, λεωφορείων) μετά πληρωμάτων, στο πλαίσιο υποστήριξης αθλητικών αγώνων και κοινωνικών αναγκών (μεταφορά ΑμΕΑ κλπ). ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ - ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Διατέθηκε 1 αποθήκη στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για εναποθήκευση ρουχισμού και τροφίμων, για τη ΜΚΟ «Αποστολή». ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο συνεισφοράς σε Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης σε διεθνείς οργανισμούς, το ΠΝ συμμετείχε: Στη Διεθνή Ναυτική δύναμη του ΟΗΕ, επιχείρηση «UNIFIL MAROPS», η αποστολή της οποίας είναι η εκτέλεση Επιχειρήσεων Θαλασσίου Ελέγχου, με σκοπό την απαγόρευση διακίνησης παρανόμου οπλισμού προς το Λίβανο. Στην επιχείρηση «ACTIVE ENDEAVOUR» του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στη Μεσόγειο με αποστολή τη ναυτική παρουσία, επιτήρηση, παρακολούθηση και προστασία μονάδων υψηλής αξίας.

15 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Διατέθηκε στρατιωτική μουσική σε περιπτώσεις, για θρησκευτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις διαφόρων Φορέων της επικράτειας. Διατέθηκαν τμήματα απόδοσης τιμών σε 495 περιπτώσεις, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών για διάφορες Εορταστικές Εκδηλώσεις Επετείους, Τελετές και Περιφορές εικόνων. Διατέθηκαν Στρατιωτικές Λέσχες σε περιπτώσεις, για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, εκθέσεις και παράθεση γευμάτων, κρατικών φορέων και Οργανώσεων σε όλη την επικράτεια. Διατέθηκε σκηνικό υλικό για πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο συμμετοχής του ΠΝ σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ανά την επικράτεια, υλοποιήθηκαν συνολικά 86 αιτήματα διάθεσης Πολεμικών Πλοίων και 9 αιτήματα διάθεσης Ελικοπτέρων. Επιπλέον διατέθηκαν αγήματα απόδοσης τιμών σε πληθώρα εκδηλώσεων. Επίσης, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ανταποκρίθηκε σε 98 προσκλήσεις Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων και Σωματείων. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Σε εορτές-τελετές-εκδηλώσεις διαφόρων φορέων (Δήμοι-Κοινότητες-Ιεροί Ναοί) διατέθηκαν 49 αγήματα.

16 ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση μαθητών και σπουδαστών για το έργο και την αποστολή του Στρατού, κατά τις επισκέψεις σχολείων σε στρατόπεδα και σε Στρατιωτικά Μουσεία, στο πλαίσιο των ενημερώσεων για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Διατέθηκαν σκοπευτήρια και πεδία βολής σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, για χρήση από διάφορους Συλλόγους, σε 89 περιπτώσεις. Διατέθηκαν 26 στελέχη ως οδηγοί συνοδηγοί για τις ανάγκες ειδικών σχολείων του Ελλαδικού χώρου, για το εκπαιδευτικό έτος ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού το ΠΝ υποδέχθηκε στα Πολεμικά Πλοία και στις Ναυτικές Υπηρεσίες μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ξεναγήσεις και οι ενημερωτικές ομιλίες είχαν ως σκοπό την προβολή της διαχρονικότητας, της συνεισφοράς και του ρόλου του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και την εξοικείωση των μαθητών με τη ζωή και τα καθήκοντα των Στελεχών, διαφωτίζοντας τους ταυτόχρονα σε θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Συνολικά πραγματοποιηθήκαν 59 επισκέψεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Πολεμικά Πλοία του Στόλου, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, καθώς και στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού. Σε κατά τόπους Υπηρεσίες και Ναυτικά Οχυρά του ΠΝ έχουν διατεθεί χώροι και εγκαταστάσεις σε 17 συνολικά αιτήματα ενδιαφερομένων προκειμένου να διεξαχθούν ιστορικές έρευνες, μελέτες, διατριβές, εργασίες για προπτυχιακούς-μεταπτυχιακούς τίτλους κλπ.

17 Κατά το 2017 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 30 επισκέψεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας αλλά και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής των Φάρων. Το ΠΝ ανταποκρινόμενο σε πληθώρα αιτημάτων ομίλων, αθλητικών σωματείων και αθλητικών συλλόγων ανταποκρίθηκε σε 62 αιτήματα διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις του για τη διεξαγωγή προπονήσεων, αγώνων, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων καθώς και ενδιαίτησης αθλητών. Την 1η Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ημερίδα με θέμα «Μαθητικές Εξετάσεις: Ο αγώνας για τον τερματισμό και το επόμενο βήμα». Η εν λόγω ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού και ειδικότερα της μαθητικής κοινότητας.

18 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός ακτών και δενδροφυτεύσεις σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, με συμμετοχή 20 Αξιωματικών, 268 Οπλιτών και 16 οχημάτων διαφόρων τύπων.

19 ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας των Ενόπλων Δυνάμεων και της ανάδειξης του έργου τους, αναπτύχτηκε για δεύτερη φορά, στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), εκθεσιακό περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων. Το παραπάνω εκθεσιακό περίπτερο απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των επισκεπτών, διακεκριμένων και μη, και της οργανωτικής επιτροπής της ΔΕΘ (το περίπτερο βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΘ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, την 18 Σεπτεμβρίου 2017 για την άψογη παρουσία, άρτια οργάνωση, φιλοξενία και την υψηλή επισκεψιμότητά του), προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά των ΕΔ στην Ελληνική κοινωνία.

20 Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, διοργανώθηκε εικαστική έκθεση με θέμα «Ελλάδα της ψυχής μου», όπου παρουσιάστηκαν πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και γλυπτά, εμπνευσμένα από την φύση, τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας, έργα τα οποία δημιούργησαν 70 καλλιτέχνες, στελέχη των ΕΔ. Η έκθεση έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου 2017, σε χώρο στο Αττικό Μετρό Συντάγματος με στόχο την ανάδειξη των άγνωστων πτυχών της καθημερινής ζωής των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

21 ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Διατέθηκαν στρατιωτικοί ιερείς και οπλίτες ιεροψάλτες, για τέλεση Θείας λειτουργίας σε Ιερούς Ναούς περιοχών της Θράκης και νήσων του Αιγαίου. Διατέθηκε αποθήκη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για εναποθήκευση ρουχισμού και τροφίμων στη μη κυβερνητική οργάνωση «Αποστολή», καθ όλη την διάρκεια του 1 ου εξαμήνου. Διατέθηκε συσσίτιο και άρτος, καθ όλη τη διάρκεια του τριμήνου σε διάφορα γηροκομεία, οικοτροφεία και Ιερές Μητροπόλεις σε όλη την επικράτεια. Συγκεντρώθηκαν και προσφέρθηκαν τρόφιμα, και είδη ρουχισμού και παιχνίδια στο πλαίσιο της Εθελοντικής Δράσης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», για ενίσχυση απόρων οικογενειών, σχολείων και κοινωνικών ιδρυμάτων ανά την επικράτεια. Παραδόθηκαν τρόφιμα που αγοράστηκαν από οικονομική δωρεά των στελεχών της 13 ΔΕΕ, προκείμενου να δοθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου στο οποίο φοιτούν άπορα παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΠΕ/ΑΣΔΕΝ). Συγκεντρώθηκαν στο φιλανθρωπικό BAZAAR γεύσεων, 3.000, 33 κιβώτια ένδυση, 7 κιβώτια τρόφιμα, 1 κιβώτιο φάρμακα, 2 κιβώτια παιχνίδια,1.000 kgr. ρύζι, 200 kgr. αλεύρι και αποδόθηκαν μέσω Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, Κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου και των Ενεργών Πολιτών σε ευπαθείς οικογένειες (ΠΕ/1 η ΣΤΡΑΤΙΑ). Πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ EU-OHQ, με φιλανθρωπικό σκοπό («Φιλανθρωπικό Bazaar Γεύσεων»), με συμμετοχή του προσωπικού του Επιτελείου για συγκέντρωση χρημάτων και ειδών και διάθεσή τους σε φορείς (ΠΕ/1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ). ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Την 24 η Μαρτίου 2017, το προσωπικό και οι εθελοντές του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» επισκέφθηκαν την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), με σκοπό την υλοποίηση της ευχής του 13χρονου Γιώργου να γίνει μέλος των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών (Ο.Υ.Κ.) του Πολεμικού Ναυτικού.

22 Από την 7 η Μαρτίου 2017 έως την 26 η Μαΐου 2017, η κινητή εκπαιδευτική έκθεση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού «Μεθ ορμής Ακαθέκτου» φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος. Εν συνεχεία επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, τη Σάμο, την Κρήτη, τη Σκιάθο, τη Λέρο, την Πάτμο, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο. Την 1 η Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», πλοία του ΠΝ, κατέπλευσαν στους λιμένες Αγίου Ευστρατίου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Θάσου, Καβάλας, Λήμνου, Σαμοθράκης Σκοπέλου, Σκύρου, Φούρνων και Ψαρών, όπου 7500 πολίτες ξεναγήθηκαν σε αυτά στο πλαίσιο επισκεπτηρίου κοινού ενώ η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλία στον Φάρο Αλεξανδρούπολης. Από την 2 η Ιουλίου 2017 έως την 13 η Σεπτεμβρίου 2017, πολίτες ταξίδεψαν στην ιστορία, στελεχώνοντας τις θέσεις των κωπηλατών της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ, στις εγκαταστάσεις του Φαληρικού Όρμου. Από την 6 η έως την 13 η Σεπτεμβρίου 2017, η κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ συμμετείχε στον 2 ο Πολιτιστικό Πλου ο οποίος πραγματοποιήθηκε στα νησιά Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Λειψοί, Κάλυμνος, Χάλκη και Κάρπαθο, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της ενίσχυσης των δεσμών του Πολεμικού Ναυτικού με τους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

23 Από την 10 η Οκτωβρίου 2017 έως την 3 η Δεκεμβρίου 2017, το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ αποχωρίστηκε το μόνιμο ορμητήριο που κατέχει στον Φλοίσβο από το 1984 υλοποιώντας ένα εγχείρημα μείζονος σημασίας, όπου με τη βοήθεια ρυμουλκών κατέπλευσε στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 72 χρόνια. Το θρυλικό πλοίο επισκέφθηκαν περισσότεροι από πολίτες εκ των οποίων μαθητές από 332 σχολεία της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Επισκεπτήριο Κοινού σε Πολεμικά Πλοία Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821, η Φρεγάτα ΨΑΡΑ, η Πυραυλάκατος ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ και το Υποβρύχιο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, κατέπλευσαν στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου που ακολούθησε περίπου πολίτες ξεναγήθηκαν από τα πληρώματα στις εν λόγω ναυτικές μονάδες. Από την 24 η έως την 28 η Μαΐου, πραγματοποιήθηκε επισκεπτήριο κοινού στην Τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ, η οποία συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Θάλασσας 2017» στον Πειραιά. Την 28 η και 29 η Σεπτεμβρίου 2017, κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας «Σαλαμίνια 2017», στον Τύμβο Σαλαμινομάχων. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων αποδόθηκαν τιμές από αγήματα και την Μπάντα του ΠΝ ενώ πραγματοποιήθηκε επισκεπτήριο κοινού στην Τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Την 19 η και την 20 η Οκτωβρίου 2017, η Φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της 189 ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου, στην Πύλο. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε επισκεπτήριο κοινού. Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940, η Φρεγάτα ΨΑΡΑ, η Πυραυλάκατος ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ και το Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ κατέπλευσαν στον λιμένα του Πειραιά. Κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου που ακολούθησε περίπου πολίτες ξεναγήθηκαν στις εν λόγω ναυτικές μονάδες.

24 Στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου και της Επετείου των νικηφόρων ναυμαχιών Βαλκανικών Πολέμων , η Φρεγάτα ΨΑΡΑ, η Πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ και το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ κατέπλευσαν στο λιμένα του Πειραιά όπου τα επισκέφτηκαν περίπου πολίτες. Παγκόσμια Ημέρα Φάρων Την 20 η Αυγούστου 2017, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων, πολίτες ενημερώθηκαν αναφορικά με την σημασία των Φάρων και των υπολοίπων ναυτιλιακών βοηθημάτων στη Ναυσιπλοΐα καθώς και για την προσφορά των Φαροφυλάκων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους σε 23 Φάρους της Ελληνικής Επικράτειας, οι οποίοι εντάχθηκαν στον εορτασμό. Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες Την 6 η και 7 η Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Φαληρικό όρμο αγώνας ιστιοδρομιών με την επωνυμία «Παστρικάκεια 2017», ο οποίος διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, με την συνδρομή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (ΙΟΠ) και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ). Από την 14 η έως την 24 η Ιουλίου 2017, η Πυραυλάκατος ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ συμμετείχε στο «54ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου», ως πλοίο ασφαλείας. Στο Ράλλυ Αιγαίου συμμετείχαν συνολικά 21 ομάδες ιστιοπλοΐας μεταξύ των οποίων και η ομάδα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού. Από την 6 η έως την 12 η Αυγούστου 2017, η Πυραυλάκατος ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ, συμμετείχε στην 28 η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2017 ως πλοίο ασφαλείας. Συμμετοχή Μπάντας ΠΝ σε συναυλίες Κοινωφελούς Χαρακτήρα Το ΠΝ ανταποκρινόμενο σε πληθώρα αιτημάτων διέθεσε τη Μπάντα του σε αρκετές προσκλήσεις Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων και Σωματείων. Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθες:

25 Την 17 η Ιανουαρίου2017, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού συμμετείχε σε εορταστική εκδήλωση του Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας «Κιβωτός του Κόσμου», ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της προστασίας της Μητέρας και του Παιδιού. Στην εν λόγω εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», στην Αθήνα δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά του Οργανισμού να ταξιδέψουν μουσικά, σε γνωστές μελωδίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, με την βοήθεια της Μπάντας. Την 2 α Μαρτίου η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ανέκρουσε τους Εθνικούς Ύμνους Ελλάδας και Αυστρίας, κατά την διάρκεια της Τελετής Αφής της Φλόγας των «XΙ Παγκοσμίων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics» που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Την 12 η και την 14 η Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα συναυλίες στο Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων και στο Θερινό Θέατρο Βόλου, με την συμμετοχή της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίες ήταν αφιερωμένες στην μαγεία των μιούζικαλ, τόσο του ελληνικού, όσο και του διεθνούς πενταγράμμου. Οι συναυλίες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τρικάλων και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) Βόλου, οι οποίες συμβάλουν στην στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Την 13 η Ιουλίου 2017, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού συμμετείχε στην συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο). Την 28 η Ιουλίου 2017, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλία στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πορεία σε τρεις αιώνες 19ος-20ός-21 ος» στην Χωριστή Δράμας. Την 29 η και την 30 η Ιουλίου 2017, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλία στο πλαίσιο του 3 ου Δημοτικού Φεστιβάλ Κυθήρων «Ταξίδι στα Κύθηρα 2017». Την 4 η Αυγούστου 2017, στο πλαίσιο καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων,

26 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Κατάκολου Ηλείας, συναυλία από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με την συμμετοχή των ερμηνευτών Μαριαλένας Γιάνναρου, Θεόδωρου Μπιράκου και Βαγγέλη Τσακνάκη. Παράλληλα έλαβε χώρα και εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες των πολιτών της περιοχής. Την 13 η Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των φθινοπωρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κρωπίας, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλία στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Δεξαμενής, αφιερωμένη στον συνθέτη Γιώργο Μουζάκη με την συμμετοχή των ερμηνευτών Χρυσούλας Στεφανάκη, Θάνου Πολύδωρα, Βαγγέλη Τσακνάκη και Βάσως Ποιμενίδου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και σχολικών ειδών για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Κρωπίας. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Διατέθηκε η Κινητή Ομάδα Συντήρηση Υποβρύχιων και Θαλάσσιων Εγκαταστάσεων (ΚΟΣΥΘΕ) της 206ΠΑΥ, για την επιχείρηση ανέλκυσης και περισυλλογής του Ε/Π SX-HBB, που κατέπεσε τον Ιούνιο του 2017 στην περιοχή του Υδροβιότοπου Σχοινιά Μαραθώνα Αττικής, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του. Υλοποιήθηκε συνεκπαίδευση της Κινητής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΚΟΜΑΚ) της 206ΠΑΥ με Εθελοντικές Ομάδες, εγγεγραμμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος και συμμετοχή της σε άσκηση αντιμετώπισης καταστροφών, η οποία διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2017 εντός αστικού πεδίου σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της ΠΑ και της ανάπτυξης επιχειρησιακής διαλειτουργικότητας.

27 Χορηγήθηκαν 100 μάλλινες κουβέρτες στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος του Αγίου Όρους. Χορηγήθηκε 1 διαφανοσκόπιο και 1 στηθοσκόπιο, στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας. Χορηγήθηκαν 80 στολές εργασίας (μπλε, παλαιού τύπου), στο Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Λέσβου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του έτους 2017,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του 2016, εκτός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του έτους 2018,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 Πρόλογος Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εκτός του κύριου επιχειρησιακού έργου τους, προσφέρουν επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 223 68 49 586 Κλίνες 147 365 453 121 92 1.178 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ. Πηγή: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Δωμάτια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ 8 ΘΑΣΟΥ 8 8 8. ΚΑΒΑΛΑΣ 8. ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ 8 8...8... Πηγή: Ξενοδοχειακό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Οι Ένοπλες Δυνάμεις στον καιρό της ειρήνης, εκτός από την κύρια αποστολή τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 1. Έρευνα Διάσωση Η Πολεμική Αεροπορία ανταποκρίθηκε στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της χώρας μας για εκτέλεση αποστολών Έρευνας Διάσωσης (Ε-Δ). Θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) στον καιρό της ειρήνης, εκτός από την κύρια αποστολή τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2005 ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 33 43 102 64 256 ΔΩΜΑΤΙΑ 3.948 3.989 3.232 3.914 1.396 16.479 ΚΛΙΝΕΣ 7.408 7.304 5.894 7.182 2.648 30.436 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 8 22 9 39 ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ Ποιοι είμαστε Οι σκοποί μας Οι στόχοι μας Τα μέλη μας Η δομή μας (Οργανωτική & επιχειρησιακή) Εθελοντές με επαγγελματισμό Η εκπαίδευσή μας Σχέσεις με κοινωνία/πολιτεία

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ 2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α

ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ 2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΩΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΩΣ ΜΥΚΟΝΟΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΡΟΔΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΧΩΡΟΙ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Θέμα: «Ανάγκες για πλήρη κάλυψη πληθυσμού με Οικογενειακό Ιατρό»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Θέμα: «Ανάγκες για πλήρη κάλυψη πληθυσμού με Οικογενειακό Ιατρό» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πολιτικών Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Ταχ. Δ/νση: Θηβών 46-48 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση; Η αίτηση υποβάλλεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη εδώ. 2. Ποιος δικαιούται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 08 0-04 05-08 7.570.000 400.000 0 0 0 0 79.57.000 34.603.000 40.597.000 33.99.000 5.46.000 74.80.000 Ορεινοί & (Πρόγραμμα εξόφλησης υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του έτους 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ Α/Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Για την ολοκλήρωση του έργου έχουν διατεθεί μέσα και προσωπικό από Μονάδες του Μηχανικού υπό την επίβλεψη και το συντονισμό της ΜΟΜΚΑ.

Για την ολοκλήρωση του έργου έχουν διατεθεί μέσα και προσωπικό από Μονάδες του Μηχανικού υπό την επίβλεψη και το συντονισμό της ΜΟΜΚΑ. ΠΡΟΣ: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Τμήμα Ερωτήσεων ΚΟΙΝ.: Βουλευτή κ. Αθανάσιο Δαβάκη ΥΠ.ΕΘ.Α. /Γραφείο Υ.ΕΘ.Α ΥΠ.ΕΘ.Α. /Γραφείο ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α. ΥΠ.ΕΘ.Α. / ΓΝΠ / ΤΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link "Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας - Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ"

8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας - Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ 8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link "Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας - Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ" Ενότητα: Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ιωάννα Σαπουντζή Εθνική Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 4ΑΣΦΘ-ΞΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα και προάστια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010 1. Στους πίνακες, σχεδιαγράμματα και γραφήματα που ακολουθούν, προσδιορίζονται οι επιχειρησιακές αποστολές που αναλήφθηκαν από το ΚΕΠΙΧ/ΛΣ με το συντονισμό των διατιθέμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 222 68 49 585 Κλίνες 147 365 449 121 92 1.174 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ηλεκτρονική βάση παρακολούθησης και διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας των ΟΤΑ.

Θέμα: Ηλεκτρονική βάση παρακολούθησης και διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας των ΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ------------------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π..

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π.. Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π.. Εκεί οι μαθητές θα συναντιούνται σε εβδομαδιαία ή 15νθήμερη βάση και θα συζητούν για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΡΕΥΝΑ - ΔΙΑΣΩΣΗ Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στις ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 25 Νοεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, 2015 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει, για πρώτη φορά, με Δελτίο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟ 2 Ο ΓΕ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟ 2 Ο ΓΕ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟ 2 Ο ΓΕ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τη φετινή χρονιά 2018-2019, ο Σύλλογος διδασκόντων του 2 ου ΓΕ.Λ. Αγίου Δημητρίου αποφάσισε να τιμήσει το ηρωικό «ΟΧΙ» του λαού μας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 42589 1 Οκτωβρίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3646 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 147357/Δ1 Ίδρυση Δομών Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ).

Διαβάστε περισσότερα

Δ2/152263/ Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β

Δ2/152263/ Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β 1 Φ1 Εκπαιδευτική Νομοθεσία Δ2/152263/04-12-2012 Απόφαση Υπ. Παιδείας ΦΕΚ 3437 τ. Β Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. αποφασίζουμε: 1. Καταργούμε όλες τις προγενέστερες αποφάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου 200 204. Ο εκλογέας όταν προσέλθει στο εκλογικό του τµήµα ψηφίζει πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Την 15 Ιαν 2002,

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας έχουν υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων, τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

1. Tο «Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης» (ΕΚΣΕΔ), έχει ως αποστολή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη

1. Tο «Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης» (ΕΚΣΕΔ), έχει ως αποστολή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Λιμενικό Σώμα προτάσσει καθημερινά την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και την προστασία των συνόρων μας. Σε συνεργασία με άλλους φορείς στο πλαίσιο της διακλαδικότητας και διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018 Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018 (1 Ιανουαρίου 2018 έως 31 Δεκεμβρίου 2018) Ορθή Επανάληψη ς 55 Φορεών Έγκρισης Τροποποιημένων Προϋπολογισμών ( Έντυπο Α8 ) Ημερομηνία Ανάρτησης Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 1 50102 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 122.122,28 2 50105 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 23.324,56 3 50117 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 8.420,00 4 50118 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 50.117,80 5 51106

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΓ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 5 ΑΤΤΙΚΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ "ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΓΕΛ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΓ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 5 ΑΤΤΙΚΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ ΓΕΛ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" 2019 όπως ορίστηκαν από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Δ.Ε. Η κατανομή των σχολείων στα εξεταστικά κέντρα (σε όσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Είμαστε δίπλα σας...γνωρίστε το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2012 Το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας επίσημη λειτουργία του υτικού Νοσοκομείου λαμίνας(ννσ)

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Γραφείο Υπουργού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ minoff@culture.gr Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Ειδική Προβολής και Αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών.

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών. Κυρίες και Κύριοι Κάθε χρόνο το τέλος του Οκτώβρη, σημαίνει για εμάς τους Πυροσβέστες, ότι άλλη μια αντιπυρική περίοδος έφτασε στο τέλος της και άλλη μια αποτίμηση της ξεκινάει. Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ:

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ: Σελίδα1 ΕΜ Κ.Σ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 4ΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΡΙΑ 326 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ. 13.719 673 ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 14.273

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της υπ αριθ. Δ13/οικ.17354/1385/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της υπ αριθ. Δ13/οικ.17354/1385/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1 11 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Π.Ε.Κ.Α. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αριθ. Πρωτ. οικ. 62617/2308 Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Η για την κοινωνία Παρουσιάζει : Ζωή Παχούντη Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΕΕΠ και Συντονίστρια της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ Δημόσια αξία Ο ρόλος των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 υλοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως βασική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/19/6781

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/19/6781 Ηράκλειο, 20-8-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/19/6781 ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές Μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2 ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 Ο ΕΠΑΛ, KAI ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΛΛΩΝ 2 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΔΕ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 24/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002340258 2014-10-14

14PROC002340258 2014-10-14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθμός Προτεραιότητας: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΡΤΕΜΙΣ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«ΑΡΤΕΜΙΣ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΑΡΤΕΜΙΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 15

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 Η καταχώρηση των αιτήσεων μπορεί να γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας YdrogiosOnLine από τον Συνεργάτη, ή από τα Κεντρικά γραφεία της Εταιρίας. Έκδοση μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Το ΚΕΠΠ που, ως γνωστόν, λειτουργεί σε μόνιμη βάση και καθ όλη τη διάρκεια του έτους, επί 24ώρου βάσεως, κατά το έτος 2006 ανέλαβε την κινητοποίηση και το

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Δ26/οικ./54796/531/2017, ΦΕΚ 4233/Β/

Αριθμ. Δ26/οικ./54796/531/2017, ΦΕΚ 4233/Β/ 1 Κατανομή προϋπολογισμού για τη χρηματοδοτική περίοδο 218-219, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια

Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια www.interamerican.gr Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια Η INTERAMERICAN είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία βοηθείας στη χώρα μας. Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes.

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011 Ειρηνευτικές Αποστολές Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε σε διάφορες ειρηνευτικές αποστολές ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, 3ος όροφος) ΚΙΛΚΙΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, 3ος όροφος) ΚΙΛΚΙΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1 28/1/2013 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (που αφορούν στον Πίνακα Αποδεκτών Α ) ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γραφείο Διοικητή Γραφεία Υποδιοικητών Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Είναι γεγονός ότι οι δασικές πυρκαγιές είναι ένα καταστροφικό φαινόμενο το οποίο τουλάχιστον για την περιοχή της Μεσογείου παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Signature Not Verified Digitally signed by VARVARA ZACHARAKI Date: 2018.08.22 19:59:49 EEST Reason: Signed PDF (embedded) Location: Athens, Ethniko

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Προτερ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αλεξανδρούπολης

Δήμος Αλεξανδρούπολης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016» 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Π.Ε. Δράμας Δήμος Δράμας ΒΕΡΜΙΟΥ 2ΗΣ ΚΑΙ 1ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Θράκης Κομοτηνή 467 65.380,00 ΔΑΟΚ Δράμας Δράμα ΠΕ Δράμας 100 14.000,00 ΔΑΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ »

«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ » 1 Π.Ε. Δράμας Δήμος Δράμας ΒΕΡΜΙΟΥ 2ΗΣ ΚΑΙ 1ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΩΝΙΑ, ΔΡΑΜΑ, T.K. 66100 2 Π.Ε. Έβρου/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Δήμος Ορεστιάδας ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 9-11, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, T.K. 3 Π.Ε Έβρου/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟ- ΛΗΣ Δήμος Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστικά στοιχεία Αρχείου Ενεργειακών Επιθεωρήσεων. Χρονικό διάστημα: Σύνολο ΠΕΑ:

Στατιστικά στοιχεία Αρχείου Ενεργειακών Επιθεωρήσεων. Χρονικό διάστημα: Σύνολο ΠΕΑ: Στατιστικά στοιχεία Αρχείου Ενεργειακών Επιθεωρήσεων Χρονικό διάστημα: 9.1.211-9.1.213 Σύνολο ΠΕΑ: 274. www.buildingcert.gr Ιανουάριος 213 9/1/213 1 Πλήθος ΠΕΑ ανά δεκαετία έτους κατασκευής των κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15.07.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 1030 ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας: 101 87 Αθήνα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

27650 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

27650 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 27650 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ α/α -1- ΝΟΜΟΣ/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ -2- ΤΕΛΩΝΕΙΑ -3- (ΤΑΞΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ/ ΚΥΡΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Η ΜΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ) -4- ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝ- ΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ Α ΤΑΞΗΣ -5- ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ Α ΤΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις εξωστρέφειας του ΦΔ

Δράσεις εξωστρέφειας του ΦΔ Φορέας Διαχείρισης Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας-Μαυροβουνίου-Κεφαλόβρυσου-Βελεστίνου Δράσεις εξωστρέφειας του ΦΔ Χαμόγλου Μαρία MSc, Χατζηγούλας Αλέξανδρος, Δρ. Παπαδημητρίου Δότη Δράσεις εξωστρέφειας

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠ ΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠ ΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους & ΘΡΑΚΗΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 7 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 8446 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Πληροφορίες: Φ.Κουτσιανάς Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ. Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ. Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α Ηµερίδα «Οδική Ασφάλεια και Ε.Κ.Α.Β. Μετά το ατύχηµα τι;» Αθήνα 28 Σεπτεµβρίου 2006 Ο

Διαβάστε περισσότερα

Είκοσι αντιπεριφερειάρχες αποφάσισαν μόνο 7 Κυριακές

Είκοσι αντιπεριφερειάρχες αποφάσισαν μόνο 7 Κυριακές Είκοσι αντιπεριφερειάρχες αποφάσισαν μόνο 7 Κυριακές Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑ τις 7 συν την τελευταία του έτους ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διατήρηση της Κληρονομιάς των Φάρων, Αθήνα, Ιούνιος 2013

Διατήρηση της Κληρονομιάς των Φάρων, Αθήνα, Ιούνιος 2013 Διατήρηση της Κληρονομιάς των Φάρων, Αθήνα, Ιούνιος 2013 Η Διεθνής Ένωση Φαρικών Αρχών (International Association of Marine Aids to Navigation and Lighthouse Authorities IALA) αποτελείται από μέλη αρχών,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Β ----- Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΤΔ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.) ΣΚ ΔΔ ΣΚ ΔΔ

ΟΤΔ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.) ΣΚ ΔΔ ΣΚ ΔΔ Υποδράση 19.2.4.2.: Στήριξη για τη δημιουργία, βελτίωση ή επέκταση τοπικών βασικών υπηρεσιών για τον αγροτικό πληθυσμό, καθώς και των σχετικών υποδομών (πχ. παιδικοί σταθμοί, αγροτικά ιατρεία, κ.λπ.) -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για τη συνέχεια των Πανελλήνιων Αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ Ελλάδας και Κύπρου

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για τη συνέχεια των Πανελλήνιων Αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ Ελλάδας και Κύπρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3%

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3% ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΟΡΙΑ (2014) ΜΟΡΙΑ (2013) ΔΙΑΦΟΡ Α (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡ Α (%) 748 ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 12,599 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 6,916 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ 5,683 82.2% ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 1.568 1.461 107 7,3% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 471 369 102 27,6% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1. ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ

Κεφάλαιο 1. ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Κεφάλαιο 1. ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Για τον Απολογισμό του Κράτους οικονομικού έτους 2010 Προς Τη Βουλή των Ελλήνων Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές Έχω την τιμή να καταθέσω προς κύρωση

Διαβάστε περισσότερα