ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014

2 ΕΡΕΥΝΑ - ΔΙΑΣΩΣΗ Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της χώρας μας στην εκτέλεση αποστολών Έρευνας Διάσωσης. Αναλυτικότερα η συμμετοχή κατά κλάδο όπως παρακάτω: Διέθεσε 4 Ε/Π (2 NH-90 και 2 CH-47D), στο πλαίσιο επιχείρησης έρευνας και διάσωσης, του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου «NORMAN ATLAΝΤIC». ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Σε συνεργασία με το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), συμμετείχε ενεργά στην περισυλλογή και διάσωση ναυαγών. Συνολικά διατέθηκαν είκοσι τέσσερα (24) Πολεμικά Πλοία και είκοσι (20) ελικόπτερα σε τριάντα πέντε (35) περιστατικά Έρευνας Διάσωσης. Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθες αποστολές: Την 2 Ιανουαρίου 2014, η Φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟΝ» συμμετείχε σε επιχείρηση Έρευνας-Διάσωσης ογδόντα πέντε (85) ατόμων από κινδυνεύον σκάφος στη θαλάσσια περιοχή της Αστυπάλαιας. Την 20 Ιανουαρίου 2014, η Κανονιοφόρος «ΚΡΑΤΑΙΟΣ» συμμετείχε σε επιχείρηση Έρευνας- Διάσωσης δώδεκα (12) ναυαγών, στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου. Την 28 Ιουνίου 2014, η Φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» συμμετείχε σε επιχείρηση Έρευνας- Διάσωσης σκάφους, με ογδόντα δύο (82) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ρόδου. Την 5 Ιουλίου 2014, η Φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ» και η Κανονιοφόρος «ΚΑΣΟΣ» συμμετείχαν σε επιχείρηση Έρευνας- Διάσωσης του ακυβέρνητου ιστιοφόρου «FOREVER YOUNG» στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Χάλκης - Ρόδου. Η Κανονιοφόρος «ΚΑΣΟΣ» ρυμούλκησε το ανωτέρω σκάφος σε λιμένα της Ρόδου. Την 11 Ιουλίου 2014, το Παράκτιο Περιπολικό «ΚΥΚΝΟΣ» και ένα Ελικόπτερο S-70 συμμετείχαν σε επιχείρηση Έρευνας- Διάσωσης βυθιζόμενης λέμβου, με τριάντα επτά (37) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου. Την 22 Αυγούστου 2014, διατέθηκε η Κανονιοφόρος «ΜΑΧΗΤΗΣ» για συμμετοχή σε επιχείρηση Έρευνας Διάσωσης αγνοούμενων, από φλεγόμενο ιστιοφόρο «RUTΗ», σημαίας Τουρκίας, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Τήλου.

3 Την 15 Σεπτεμβρίου 2014, διατέθηκε η Κανονιοφόρος «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ» για συμμετοχή σε επιχείρηση Έρευνας Διάσωσης σαράντα (40) ατόμων στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου. Την 6 Οκτωβρίου 2014, διατέθηκε το Παράκτιο Περιπολικό «ΤΟΞΟΤΗΣ» για συμμετοχή σε επιχείρηση Έρευνας-Διάσωσης τριάντα δύο (32) ατόμων σε θαλάσσια περιοχή της Λέσβου. Την 7 Οκτωβρίου 2014, διατέθηκε το Παράκτιο Περιπολικό «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» για συμμετοχή σε επιχείρηση Έρευνας-Διάσωσης δώδεκα (12) ατόμων σε θαλάσσια περιοχή της Λέσβου. Την 25 Οκτωβρίου 2014, διατέθηκε η Φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟΝ» για συμμετοχή σε επιχείρηση Έρευνας-Διάσωσης δώδεκα (12) ατόμων σε θαλάσσια περιοχή της Αστυπάλαιας. Την 27 Νοεμβρίου 2014, διατέθηκε η Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» σε επιχείρηση Έρευνας-Διάσωσης τετρακόσιων ενενήντα πέντε (495) ατόμων σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης. Από 28 έως 31 Δεκεμβρίου διατέθηκε η Φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ», το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «ΑΞΙΟΣ», η Πυραυλάκατος «ΔΑΝΙΟΛΟΣ», καθώς και δύο (2) ελικόπτερα σε επιχείρηση Έρευνας-Διάσωσης του φλεγόμενου επιβατηγού/οχηματαγωγού «NORMAN ATLANTIC» το οποίο έπλεε στην Αδριατική. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Εκτέλεσε 134 αποστολές Έρευνας - Διάσωσης με αεροσκάφη C-130 και ελικόπτερα Super Puma και AΒ- 205, συμπληρώνοντας 244,3 ώρες πτήσης με αποτέλεσμα τη διάσωση 1246 ατόμων σε συνεργασία και με άλλους φορείς (ΛΣ, ΕΚΑΒ, Ιδιωτικά πλοία κ.ά).

4 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Διατέθηκε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του 80 ΤΥΕΘ, στο Γενικό Νοσοκομείο Κω (Ψυχίατρος, Μικροβιολόγος, Βοηθός Μικροβιολόγου, Βοηθός Ακτινολόγου). Διατέθηκαν οπλίτες ιατροί και Φ/Φ οχήματα, για κάλυψη ιατρικών αναγκών, στα πλαίσια σχολικών πρωταθλημάτων. Στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής, διατέθηκε στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και κινητά ιατρεία του ΣΞ, για εξέταση και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων ορεινών περιοχών και νήσων της επικράτειας. Εξετάσθηκαν συνολικά κάτοικοι. Διατέθηκε ασθενοφόρο από το 79 ΤΥΕΘ και το 80 ΤΥΕΘ, για τη διακομιδή ασθενών ιδιωτών στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σάμου και Κω, αντίστοιχα. Συγκεντρώθηκαν φιάλες αίματος, από αιμοδοσίες στελεχών και οπλιτών. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε κατοίκους νήσων του Αιγαίου, διατέθηκαν δεκαεννέα (19) Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για τη μεταφορά διακλαδικών ομάδων Ιατρών και Νοσηλευτών. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω προγράμματος πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στις νήσους Ιο, Ανάφη, Αμοργό, Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια, Σίκινο, Κάσο, Κάρπαθο, Μεγίστη, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αστυπάλαια, Ικαρία, Φούρνους, Λειψούς, Κω και Σύμη όπου εξετάσθηκαν συνολικά χίλιοι εκατόν δέκα επτά (1.117) κάτοικοι.

5 Αιμοδοσίες Πραγματοποιήθηκαν συνολικά διακόσιες δέκα οκτώ (218) εθελοντικές αιμοδοσίες στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού. Δότες Μυελού των Οστών Κατά το έτος 2014, στελέχη του Αρχηγείου Στόλου, καθώς επίσης Ναυτικοί Δόκιμοι και μαθητές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ενεγράφησαν, σε εθελοντική βάση, στην Τράπεζα Δοτών Μυελού των Οστών. Τμήμα Υπερβαρικής Ιατρικής Πραγματοποιήθηκαν δύο χιλιάδες τετρακόσιες ογδόντα δύο (2.482) υπερβαρικές οξυγονοθεραπείες στις μονάδες καταδυτικής υπερβαρικής ιατρικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης (ΝΝΚ).

6 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Στην 112 ΠΜ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 56 αιμοδότες. Στην 113 ΠΜ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 124 αιμοδότες. Στην 124 ΠΒΕ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 549 αιμοδότες. Στο ΚΕΑ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 29 αιμοδότες. Στην ΥΠΗΔ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 22 αιμοδότες. Στην 6 η ΜΣΕΠ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 6 αιμοδότες. Η Σ.Ι συμμετείχε με 280 Ίκαρους, σε εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν στο 251 ΓΝΑ, στο Ιατρείο του Στρατοπέδου και σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής. Στο Εργ. ΜΜ-ΕΕ ΑΡΑΞΟΥ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 113 αιμοδότες. Στη 204 ΜΓΑΠ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 35 αιμοδότες. Στο Α/Απ Ρόδου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν13 αιμοδότες. Στο 201 ΚΕΦΑ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 7 αιμοδότες. Στο ΚΕΔΑ/Ζ πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 13αιμοδότες. Στην τράπεζα αίματος της 3 η ΜΣΕΠ που εδρεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας υπάρχουν τριάντα τέσσερις (34) φιάλες αίματος. Επίσης, διατέθηκαν έξι (6) φιάλες αίματος στο ΓΝΝ Φλώρινας. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο κέντρου πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και διατέθηκε ιατρός του 96 ΤΥΕΘ, για πραγματοποίηση επιμορφωτικής διάλεξης σε σχολείο της ν. Χίου. Διατέθηκε στρατιωτική μουσική, για θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις διαφόρων φορέων, ανά την επικράτεια. Διατέθηκαν στρατιωτικές λέσχες, για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, εκθέσεις και παράθεση γευμάτων κρατικών φορέων και οργανώσεων.

7 Διατέθηκαν τμήματα απόδοσης τιμών, για διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις, επετείους και τελετές. Διατέθηκαν στρατιωτικοί ιερείς και οπλίτες ιεροψάλτες, για τέλεση Θείας Λειτουργίας σε Ιερούς Ναούς περιοχών της Θράκης και νήσων του Αιγαίου. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Διατέθηκαν συνολικά εξήντα πέντε (65) Πολεμικά Πλοία, εννέα (9) Ελικόπτερα, καθώς και αγήματα απόδοσης τιμών σε πληθώρα εκδηλώσεων. Επίσης, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ανταποκρίθηκε σε σαράντα οκτώ (48) προσκλήσεις Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων και Σωματείων. Οι σημαντικότερες από τις εν λόγω εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθες: Στον εορτασμό των Θεοφανείων, την 6 Ιανουαρίου 2014 κατέπλευσαν στο λιμένα Πειραιά οι Κανονιοφόροι «ΟΡΜΗ» & «ΤΟΛΜΗ» καθώς και το Ναρκοθηρευτικό «ΕΥΡΩΠΗ». Επίσης, στη Μεγίστη η Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» και η Πυραυλάκατος «ΒΟΤΣΗΣ», στη Σύρο η Πυραυλάκατος «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ», στην Κάλυμνο η Κανονιοφόρος «ΚΡΑΤΑΙΟΣ», στη Λήμνο η Κανονιοφόρος «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», στην Τέλενδο το Παράκτιο Περιπολικό «ΚΥΚΝΟΣ», στην Ψέριμο το Παράκτιο Περιπολικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ», και στην Κάρπαθο η Πυραυλάκατος «ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ». Την 25 Μαρτίου 2014, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου διατέθηκαν το Υποβρύχιο «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» και η Πυραυλάκατος «ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ» τα οποία ελλιμενίστηκαν στον ΟΛΠ με σκοπό την επίσκεψή τους από το κοινό. Επίσης, στην παρέλαση έλαβαν μέρος πεζοπόρα τμήματα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), της Διοίκησης Υποβρυχίων Κατάστροφών (ΔΥΚ), καθώς και πέντε Ελικόπτερα. Την 20 Μαΐου 2014, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την επέτειο κινήματος του Ναυτικού τον Μάιο του 1973, στο Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα «Α/Τ ΒΕΛΟΣ» (Μ.Α.Α. Α/Τ ΒΕΛΟΣ), στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης, στη Μαρίνα Φλοίσβου. Την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού συμμετείχε σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 ετών από την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα. Την 19 Ιουνίου 2014, η Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» κατέπλευσε στην Ύδρα, στο πλαίσιο τελετής υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ Βαρθολομαίου. Την 21 Ιουνίου 2014, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, καθώς και στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Την 2 Ιουλίου 2014, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού συμμετείχε στην έναρξη των

8 εργασιών του 1ου Πανελλήνιου Τριήμερου Εθελοντισμού, στις εγκαταστάσεις της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινο-γιάννη ΕΛΠΙΔΑ». Την 12 Ιουλίου 2014, διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Φάρων ο 1ος νυχτερινός ημι-μαραθώνιος αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε Φάρο» απόστασης 24 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο προβολής του Φαρικού δικτύου της χώρας μας, σε συνδυασμό με την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους. Την 10 Αυγούστου 2014, με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, διατέθηκε ο περιβάλλοντας χώρος μεταξύ του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» και του Μ.Α.Α. «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία με τίτλο «Σε μια θάλασσα με Φεγγάρια στο Βυθό». Την 14 και 15 Αυγούστου 2014, η Πυραυλάκατος «ΔΑΝΙΟΛΟΣ» συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο. Επίσης, η Φρεγάτα «ΕΛΛΗ», η Πυραυλάκατος «ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» και το Αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ», με μαθητές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ.Μ.Υ.Ν.), συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της 74ης επετείου από τη βύθιση του Καταδρομικού «ΕΛΛΗ» στην Τήνο. Την 17 Αυγούστου 2014, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων, επιλέχθηκαν δώδεκα (12) Φάροι με σκοπό την επίσκεψή τους από το κοινό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναφορικά με την σημασία των Φάρων και των υπολοίπων ναυτιλιακών βοηθημάτων στη Ναυσιπλοΐα, καθώς και για την προσφορά των Φαροφυλάκων.

9 Την 18 έως 20 Οκτωβρίου 2014, η Φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟΝ» συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της 107ης Επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου στην Πύλο. Την 25 έως 28 Οκτωβρίου, η Φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ», τα Αρματαγωγά «XIOΣ» και «ΣΑΜΟΣ» και το Υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε επισκεπτήριο κοινού. Επίσης, στην παρέλαση έλαβαν μέρος πεζοπόρα τμήματα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ). Την 6 Δεκεμβρίου 2014, η Φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ», οι Πυραυλάκατοι «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» και «ΜΠΛΕΣΣΑΣ» καθώς και τα Παράκτια Περιπολικά «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» και «ΣΤΑΜΟΥ», συμμετείχαν στις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Νικολάου. Στα εν λόγω Πολεμικά Πλοία πραγματοποιήθηκε επισκεπτήριο κοινού. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Σε εορτές-τελετές-εκδηλώσεις διαφόρων φορέων (Δήμοι-Κοινότητες-Ιεροί Ναοί) διατέθηκαν σαράντα τρία (43) αγήματα (112ΠΜ, 124ΠΒΕ, 126ΣΜ, 6 η ΜΣΕΠ). Η 126ΣΜ συμμετείχε : στα εγκαίνια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι. στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ιερού Ναού της 133 Σμηναρχίας Μάχης. στις εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονία των Ποντίων. στον εορτασμό της 71 ης Επετείου του Ολοκαυτώματος στη Βιάννο. Η ΥΠΗΔ παρείχε τεχνική υποστήριξη σε εκδήλωση του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης.

10 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ Πραγματοποιήθηκαν αεροδιακομιδές ασθενών, βρεφών και εγκύων, σε μεγάλα ιατρικά κέντρα, καθώς και μεταφορές μοσχευμάτων, συνολικής διάρκειας πτήσεων 76 ώρες και 10 λεπτά. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Κατά το τρέχον έτος επτά (7) ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν το παρόν σε έκτακτες περιπτώσεις όπου απαιτήθηκε η επείγουσα μεταφορά ασθενών. Την 20 Μαρτίου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S- 70 για μεταφορά ασθενούς, μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου «ALIA-R», από τη θαλάσσια περιοχή της νήσου Παξών στο Αεροδρόμιο νήσου Κέρκυρας. Την 26 Ιουλίου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S-70 για μεταφορά ασθενούς, επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου «MEIN SCHIFF 3», που έπλεε δυτικά των Παξών, σε νοσοκομείο της Κέρκυρας. Την 11 Αυγούστου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S-70 για μεταφορά ασθενούς, μέλους πληρώματος του πλοίου «KARREM ALLAH», που έπλεε νότια ακρωτηρίου Ταινάρου, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας. Την 14 Αυγούστου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S-70 για μεταφορά ασθενούς, μέλους πληρώματος του πλοίου «CANSU-D», το οποίο έπλεε νοτιοδυτικά Πελοποννήσου, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας. Την 27 Αυγούστου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S-70 για μεταφορά μέλους πληρώματος του πλοίου «Μ/V ALTAMIRA», το οποίο έπλεε σε θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας. Την 20 Σεπτεμβρίου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S-70 για μεταφορά τραυματία από τον Όλυμπο στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Την 26 Οκτωβρίου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S-70 (ΠN-60) για μεταφορά ασθενούς από το κρουαζιερόπλοιο «ΝAUTICA», το οποίο έπλεε νοτιοδυτικά Πελοποννήσου, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Εκτελέστηκαν 928 αποστολές Αεροδιακομιδών με αεροσκάφη C-130, C-27J, ΕΜΒ-135 καθώς και ελικόπτερα Super Puma, ΑΒ-205, A-109, ΑΒ-212, συμπληρώνοντας 2.198,8 ώρες

11 πτήσης, μεταφέροντας ασθενείς. Από αυτές, 9 αποστολές ήταν προς ιατρικά κέντρα του εξωτερικού μεταφέροντας 9 ασθενείς και 9 αποστολές μεταφοράς μοσχευμάτων. ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση μαθητών και σπουδαστών, για το έργο και την αποστολή του ΣΞ, κατά τις επισκέψεις σχολείων σε στρατόπεδα, στο πλαίσιο των ενημερώσεών τους για τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Διατέθηκαν σκοπευτήρια, για χρήση από διάφορους συλλόγους, καθώς και ποδοσφαιρικά γήπεδα. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σχολείων στα Α/Δ Αλεξάνδρειας, Στεφανοβικείου και Μεγάρων. Διατέθηκαν οδηγοί και συνοδηγοί σε σχολικό λεωφορείο, για κάλυψη αναγκών του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Προσφέρθηκαν τόμοι ιστορίας, εκδόσεων ΔΙΣ, στο οικοτροφείο Καρδαμύλων, από την 96 ΑΔΤΕ. Προσφέρθηκαν ελληνικές σημαίες, γραφική ύλη και υλικά στοματικής υγιεινής σε μαθητές των Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων της ορεινής περιοχής του Ν. Ροδόπης.

12 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού το Πολεμικό Ναυτικό υποδέχθηκε στα Πολεμικά Πλοία και στις Ναυτικές Υπηρεσίες μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ξεναγήσεις και οι ενημερωτικές ομιλίες είχαν ως σκοπό την προβολή της διαχρονικότητας, της συνεισφοράς και του ρόλου του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και την εξοικείωση των μαθητών με τη ζωή και τα καθήκοντα των Στελεχών, διαφωτίζοντας τους ταυτόχρονα σε θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Συνολικά πραγματοποιηθήκαν ενενήντα τρεις (93) επισκέψεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Πολεμικά Πλοία του Στόλου, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, καθώς και στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού. Κατά το τρέχον έτος πραγματοποιήθηκαν συνολικά τριάντα πέντε (35) επισκέψεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας αλλά και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής των Φάρων. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Διατέθηκε το Α/Δ Μαριτσών δύο (2) φορές για διεξαγωγή δοκιμαστικών αγώνων αυτοκινήτου. ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Διατέθηκαν 31Π/Θ γαιών, 17 Ρ/Μ οχήματα και 131 άτομα, για διευθέτηση δρομολογίων, εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου, καθώς και διευθέτηση ακτών. Διατέθηκε προσωπικό και κατάλληλα μέσα, για την κοπή δέντρων και βλάστησης σε αγροτεμάχιο όπου βρίσκονται τα φώτα του διαδρόμου του Κρατικού Αερολιμένα Σάμου. Διατέθηκε 1 όχημα Γ/Χ και 3 ανατρεπτικά οχήματα, για τη διαμόρφωση και βελτίωση χώρου πέριξ της Ι. Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μάκρης, στην Αλεξανδρούπολη. Διατέθηκε 1 καλαθοφόρο όχημα στο Δήμο Διδυμοτείχου, για κάλυψη αναγκών του. Διατέθηκαν 20 άτομα για την κατασκευή πλωτής σχεδίας, στην περιοχή του Μελισσοκομείου του Ν. Έβρου, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

13 ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Διατέθηκαν στρατιωτικοί ιερείς και οπλίτες ιεροψάλτες, για τέλεση Θείας Λειτουργίας σε Ιερούς Ναούς περιοχών της Θράκης και νήσων του Αιγαίου. Προσφέρθηκαν τρόφιμα, ρουχισμός και εκπαιδευτικά υλικά για ενίσχυση απόρων οικογενειών, σχολείων και κοινωνικών ιδρυμάτων. Διατέθηκε σκηνικό υλικό και μεγαφωνικές συσκευές για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Διατέθηκαν πυροτεχνουργοί σε 128 περιπτώσεις για εξουδετέρωση και καταστροφή πυρομαχικών. Συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν στο πλαίσιο της Εθελοντικής ράσης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», τρόφιμα σε απόρους συμπολίτες μας. Πραγματοποιήθηκαν δεντροφυτεύσεις, με συμμετοχή στρκου προσωπικού στους ήμους Μεγάρων, Παπάγου και Πυλαίας Χορτιάτη. Το ΓΕΣ επιχορήγησε το πρόγραμμα αναπτυξιακής βοήθειας που αφορούσε σε δωρεάν διάθεση τροφίμων στο ορφανοτροφείο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν. Πραγματοποιήθηκε δωρεάν διάθεση άρτου, καθ όλη τη διάρκεια του έτους, στο Ψυχολογικό κέντρο, στο Γηροκομείο, στην Ι.Μ. Αγίας Ειρήνης και στο Οικοτροφείο της Εκκλησιαστικής Σχολής, στην Ξάνθη, καθώς και σε 3 γηροκομεία της Θήβας. ιατέθηκε 1 λεωφορείο (mini-bus) της ΤΔ/41 ΣΠ, για τη μεταφορά μαθητών, στα διάφορα σχολεία της Σαμοθράκης, για το σχολικό έτος ιατέθηκε ένας οδηγός λεωφορείου (mini-bus), για κάλυψη αναγκών του Συλλόγου

14 Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ». ιατέθηκαν οχήματα διαφόρων τύπων για κάλυψη αναγκών τοπικών Φορέων και Συλλόγων. Προσφέρθηκαν τρόφιμα, ρουχισμός και εκπαιδευτικά υλικά, για ενίσχυση απόρων οικογενειών, σχολείων και κοινωνικών ιδρυμάτων, με την ευκαιρία του Εορτασμού των Χριστουγέννων. Διατέθηκαν τρόφιμα σε διάφορα γηροκομεία, καθώς και στην Τράπεζα της Αγάπης της Ι. Μητροπόλεως Θηβών Λειβαδίας, Ξάνθης και Περιθωρίου. Διατέθηκαν 3 λεωφορεία και 1 λεωφορείο (mini-bus) της XII Μ/Κ ΜΠ, για τη μεταφορά αθλητών στους μεσογειακούς αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης, καθώς και 1 λεωφορείο για τη μεταφορά προσωπικού, με την ευκαιρία της Αφής της Φλόγας της Ελπίδας, για τους ευρωπαϊκούς αγώνες Special Olympics. Διατέθηκε σκηνικό υλικό και μεγαφωνικές συσκευές, για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν στα πλαίσια της Εθελοντικής Δράσης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», τρόφιμα και ρουχισμός σε απόρους συμπολίτες μας. Προσφέρθηκαν τρόφιμα, ρουχισμός και εκπαιδευτικά υλικά, για ενίσχυση απόρων οικογενειών, σχολείων και κοινωνικών ιδρυμάτων σε Σχηματισμούς του ΣΞ, στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Συνολικά διατεθήκαν πέντε (5) Υδροφόρες για την υδροδότηση οκτώ (8) νήσων. Την 19 Απριλίου 2014, διατέθηκε Ελικόπτερο S-70 για μεταφορά του Αγίου Φωτός από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στη Λέρο, Κέα, Άνδρο, Κύθνο, Σύρο, Πάτμο και Λειψούς. Στο πλαίσιο διεξαγωγής Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014, Ευρωεκλογών και επαναληπτικών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 25ης Μαΐου 2014, διατέθηκαν τέσσερα (4) Πολεμικά Πλοία για μεταφορά δικαστικών αντιπροσώπων και εκλογικού υλικού σε συνολικά δεκαπέντε (15) νησιά. Από 28 Απριλίου έως 16 Μαΐου 2014, διατέθηκε το Αρματαγωγό «ΡΟΔΟΣ» για περιοδεία του Εθνικού Θεάτρου σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Ικαρία, Πάτμο, Λέρο, Αστυπάλαια, Νίσυρο, Τήλο και Κάρπαθο), με το έργο «Ένας Έλληνας Απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη». Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν έντεκα (11) παραστάσεις τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά τρεις χιλιάδες εκατόν ογδόντα τρία (3.183) άτομα.

15 Την 3 Μαΐου 2014, διατέθηκαν η Φρεγάτα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» και η Πυραυλάκατος «ΡΟΥΣΣΕΝ» για συνδρομή στην επιχείρηση αποκόλλησης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗ», το οποίο είχε προσαράξει στην περιοχή Ασπρονησίου στη Σαντορίνη. Από 19 έως 22 Ιουνίου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο ΑΒ-212 στην Αεροπορική εκδήλωση «KAVALA AIRSEA SHOW 2014» που διεξήχθη στην ομώνυμη πόλη. Από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2014, διατέθηκε ένα Ελικόπτερο S-70, ένα Ελικόπτερο ΑΒ-212, καθώς και Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών, στη διεθνή αεροπορική επίδειξη «Athens Flying Week 2014», που διεξήχθη στην Αθήνα. Από 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2014, διατέθηκε η Κανονιοφόρος «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» ως πλοίο συνοδείας και επιβίβασης της επιτροπής του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «CYCLADES REGAΤTA 2014» (Φάληρο-Σύρος-Σέριφος Μήλος-Βουλιαγμένη). Από 18 έως 28 Ιουλίου 2014, διατέθηκε η Κανονιοφόρος «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» ως πλοίο συνοδείας και επιβίβασης επιτροπής στο «51ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2014» (Φάληρο, Μήλος, Αστυπάλαια, Ίος, Σούνιο). Επιπλέον, διατέθηκε η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου για την πραγματοποίηση της τελετής λήξης και απονομής επάθλων. Από 4 έως 11 Αυγούστου 2014, διατέθηκε η Κανονιοφόρος «ΒΟΤΣΗΣ» ως πλοίο συνοδείας και επιβίβασης επιτροπής αγώνων στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «26η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου», (Κέρκυρα-Πρέβεζα- Αργοστόλι -Ζάκυνθος-Αστακός). Από 26 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου 2014, διατέθηκε η Φραγματοθέτιδα «ΘΕΤΙΣ», το Ρυμουκλό «ΙΑΣΩΝ» και Oμάδα Υποβρυχίων Καταστροφών, στο πλαίσιο συνδρομής του Πολεμικού Ναυτικού στις υποβρύχιες έρευνες και ανασκαφές της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Εναλίων Αρχαιοτήτων στη θαλάσσια περιοχή των Αντικυθήρων.

16 Από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2014, η Φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ», με οργανικό Ελικόπτερο και μια Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών, συμμετείχε στην επιχείρηση απομάκρυνσης Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών από την Λιβύη. Συνολικά επιβιβάσθηκαν στο πλοίο εκατόν ογδόντα έξι (186) άτομα. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Παρέχεται από το ΓΕΑ, άδεια εγκατάστασης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού (αναμεταδότες) σε χώρους ευθύνης της ΠΑ από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, Έλληνες Διασώστες, Ομάδες διάσωσης, κλπ.), με σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών. Το ΚΕΔΑ Ζούμπερι, παραχώρησε δύο (2) οικήματα για τη φιλοξενία οκτώ (8) παιδιών και δύο (2) συνοδών από το ίδρυμα «Παμακάριστος» και επίσης φιλοξένησε είκοσι (20) παιδιά από το ίδρυμα «Παμμακάριστος» και τους προσέφερε δώρα, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Διατέθηκαν σκηνές, κουβέρτες, μεταλλικές κουκέτες, υλικά εστίασης και

17 κλινοσκεπάσματα στους: Ιερά Mητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, εθελοντικές δυνάμεις δασοπυρόσβεσης και διάσωσης της κοινότητας Ροδόπολης Αττικής, στην Ιερά Μονή Θεοβάδιστου Όρους Σινά και παράνομους μετανάστες, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από την 120ΠΕΑ. Η Μοίρα ΓΕΑ διέθετε επί καθημερινής βάσεως δέκα (10) μερίδες φαγητού στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Το ΣΕΠΑ, στο πλαίσιο συμμετοχής στην κοινωνική δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», παρέδωσε στον όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, στην Ενορία Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης και στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας-Ελληνικού-Βούλας-Βουλιαγμένης Βάρης, είδη διατροφής, που συγκεντρώθηκαν από καταναλωτές του Συγκροτήματος. Το προσωπικό της 8 ης ΜΣΕΠ συγκέντρωσε τρόφιμα και ρουχισμό, τα οποία διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Λήμνου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην περιοχή του ΤΣΑΣ και σε επτά (7) άπορες οικογένειες του νησιού. Από το ΕΤΗΜ διατέθηκε προσωπικό που πραγματοποίησε εκπαίδευση σε δεκαοχτώ (18) μαθητές του ΟΑΕΔ και δύο (2) Υπαξιωματικοί, ως συνοδοί σχολικού λεωφορείου, για κάλυψη αναγκών ΑΜΕΑ στο Ειδικό Σχολείο Αργυρούπολης. Από το Α/Απ Ρόδου διατέθηκαν οχτώ (8) Υπαξιωματικοί, ως οδηγοί και συνοδοί σχολικού λεωφορείου, για κάλυψη αναγκών ΑΜΕΑ στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου. Ρόδο. Στο Α/Απ Ρόδου πραγματοποιήθηκαν τέσσερις (4) επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων Στο ΚΕΔΑ/Ζ πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από το εκπαιδευτήριο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Αρσάκειο» και από το 1 ο Δημοτικό Νέας Μάκρης. ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Διατέθηκαν κατάλληλα μέσα για την αποκατάσταση πλημμυρισμένων αγροτεμαχίων, ανά τη επικράτεια. Διατέθηκαν προσωπικό, μέσα και υλικά του 747 ΕΤΜΧ, στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίων για ανθρωπιστική βοήθεια στην Κεφαλονιά, μετά από σεισμούς που υπέστη (αποκατάσταση οδικού δικτύου, τοποθέτηση σκηνών κλπ). ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, συνέδραμε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, κατά τις οποίες απειλήθηκε ο ανθρώπινος παράγοντας και επλήγη το περιβάλλον από φυσικές καταστροφές, διαθέτοντας στελέχη, υλικά και μέσα, ως ακολούθως:

18 Συνδρομή σε Σεισμόπληκτες Περιοχές Στο σεισμό της Κεφαλλονιάς, το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε ως ακολούθως: Από την 1 Φεβρουαρίου έως την 5 Μαρτίου 2014, διατέθηκε το Αρματαγωγό «ΧΙΟΣ» για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και για την παροχή καταλύματος σε σεισμοπαθείς κατοίκους. Από την 1 έως την 10 Φεβρουαρίου 2014, διατέθηκε το Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, καθώς και για τη μεταφορά ιατρικού νοσηλευτικού προσωπικού. Από την 4 έως την 14 Φεβρουαρίου 2014, διατέθηκε το Αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» για τη μεταφορά οχημάτων και ειδικών μηχανημάτων του Στρατού Ξηράς προς κάλυψη εκτάκτων αναγκών καθώς και για την αποκατάσταση των υποδομών της νήσου. Από την 4η έως και την 9 Φεβρουαρίου 2014, διατέθηκε η Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών για τον έλεγχο των λιμένων Αργοστολίου και Ληξουρίου, καθώς και των ακτών της νήσου. Την 10 Φεβρουαρίου 2014 η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού μετέβη στο Ληξούρι για να συνοδεύσει τη λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγ. Χαραλάμπους και Πολιούχου της Παλλικής, γεγονός που επέδρασε θετικά στο ηθικό του σεισμόπληκτου πληθυσμού. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Η Πολεμική Αεροπορία, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ληξούρι» στην Κεφαλονιά λόγω του καταστροφικού σεισμού, διέθεσε ένα αεροσκάφος C-130, το οποίο πραγματοποίησε επτά (7) αποστολές και ένα αεροσκάφος C-27J, το οποίο πραγματοποίησε πέντε (5) αποστολές, τέσσερεις (4) γιατρούς, δύο (2) νοσηλευτές και τριάντα τρία (33) άτομα από την 116 και την 117ΠΜ για τη φύλαξη των πρόχειρων καταυλισμών, συγκέντρωση και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, υποβοήθηση έργου μηχανικού και βοηθητικές εργασίες υποστήριξης.

19 ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ Διατέθηκαν κατάλληλα οχήματα για διάνοιξη, διευθέτηση και συντήρηση αντιπυρικών ζωνών. Πραγματοποιήθηκαν αεροπυροσβέσεις με Ε/Π του 2 ου ΣΥΑΣ, σε όλο τον ελλαδικό χώρο συνολικής διάρκειας πτήσεων 14 ώρες. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Το Πολεμικό Ναυτικό διέθεσε προσωπικό και μέσα για δασοπροστασία και δασοεπιτήρηση στους νομούς Αττικής, Χανίων και Κέρκυρας, καθ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (Μάιος - Οκτώβριος). Επίσης, συνέδραμε - συμμετείχε σε κατάσβεση 24 πυρκαγιών (20 δασικές, 2 αστικές και 2 πλωτών μέσων) με διάθεση στους νομούς Αττικής και Χανίων, καθώς και τις ν. Σαλαμίνα και Λέρο, των παρακάτω: 228 άτομα 455 εργατοημέρες 10 Πυροσβεστικά Οχήματα 28 έξοδοι. 1 Υδροφόρο Όχημα 10 έξοδοι. 21 Οχήματα Μεταφοράς Προσωπικού 161 έξοδοι. 1 Ρυμουλκό για συνδρομή σε κατάσβεση πυρκαγιάς σε ιστιοπλοϊκό σκάφος Το Πολεμικό Ναυτικό έδωσε το παρόν στην κατάσβεση συνολικά δεκατριών (13) πυρκαγιών με αγήματα αποτελούμενα από εκατό (100) άτομα, καθώς και τη διάθεση είκοσι (20) οχημάτων. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Για την κατάσβεση πυρκαγιών, επιτήρηση και υποστήριξη αποστολών αεροπυρόσβεσης, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, τα πυροσβεστικά αεροσκάφη της ΠΑ CL-215, CL-415 και PZL, εκτέλεσαν 881 εξόδους συμπληρώνοντας 1.863,6 ώρες πτήσης. Διατέθηκε προσωπικό για δασοπροστασία από το ΚΕΑ και το ΕΤΗΜ.

20 ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ Διατέθηκαν πυροτεχνουργοί σε 128 περιπτώσεις, για εξουδετέρωση και καταστροφή πυρομαχικών. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Η Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών πραγματοποίησε εξουδετερώσεις πυρο-μαχικών τα οποία ως επί το πλείστον χρονολογούνται από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά το τρέχον έτος, υλοποιήθηκαν είκοσι οκτώ (28) αποστολές εξουδετέρωσης πυρομαχικών σε περιο-χές του ελληνικού θαλάσσιου χώρου. ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ - ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Διατέθηκε 1 αποθήκη στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για εναποθήκευση ρουχισμού και τροφίμων, για τη ΜΚΟ «Αποστολή». ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο πλαίσιο συνεισφοράς σε επιχειρήσεις υποστήριξης ειρήνης σε διεθνείς οργανισμούς, το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε: Στη Διεθνή Ναυτική δύναμη του ΟΗΕ, επιχείρηση «UNIFIL», η αποστολή της οποίας είναι η εκτέλεση Επιχειρήσεων Θαλασσίου Ελέγχου, με σκοπό την απαγόρευση διακίνησης παρανόμου οπλισμού προς το Λίβανο. Στην επιχείρηση της Ε.Ε. «EUNAVFOR Somalia Operation ATALANTA», με αποστολή την καταπολέμηση της πειρατείας στη θαλάσσια περιοχή του Κέρατος Αφρικής και του Ινδικού Ωκεανού, συμμετείχε η Φρεγάτα «ΨΑΡΑ». Κατά τη διάρκεια περιπολίας της στον κόλπο του Άντεν, προσέφερε ιατρική φροντίδα σε ασθενή μέλος πληρώματος Ιρανικού αλιευτικού πλοίου. Στην επιχείρηση «ACTIVE ENDEAVOUR» του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στη Μεσόγειο με αποστολή τη ναυτική παρουσία, επιτήρηση, παρακολούθηση και προστασία μονάδων υψηλής αξίας.

21 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Διατέθηκαν δύο (2) C-130 για μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στο Σαράγεβο και το Βελιγράδι, κατόπιν αιτήματος του Ερυθρού Σταυρού. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Εφαρμόζοντας τις κατευθύνσεις της Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠ.ΕΘ.Α, καθαρίστηκαν και αναβαθμίστηκαν ακτές της ελληνικής επικράτειας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις νησιωτικές περιοχές της χώρας μας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου). Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους διατέθηκαν εκατόν δύο (102) άτομα και δεκατρία (13) οχήματα για τον καθαρισμό συνολικά δεκαέξι (16) ακτών της ελληνικής επικράτειας. ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Από την 112ΠΜ διατέθηκαν δύο (2) φορτηγά για τον καθαρισμό του Υδροβιότοπου της Λίμνης Κουμουνδούρου. Στο πλαίσιο συμμετοχής των ΕΔ σε εκδήλωση αναβάθμισης ακτών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διατέθηκαν προσωπικό και μέσα: της 112ΠΜ, για τον καθαρισμό μέρους της παραλίας Ελευσίνας. του Εργοστασίου ΜΜ-ΕΕ Αράξου, για τον καθαρισμό των παραλιών Νιφορέικων και Λακκόπετρας. της 8 η ΜΣΕΠ, για τον καθαρισμό της ακτής Κότσινα. της 204 ΜΓΑΠ, για καθαρισμό της ακτής του Δημοτικού Διαμερίσματος Βαθέως Ευβοίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του 2016, εκτός

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Οι Ένοπλες Δυνάμεις στον καιρό της ειρήνης, εκτός από την κύρια αποστολή τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 1. Έρευνα Διάσωση Η Πολεμική Αεροπορία ανταποκρίθηκε στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της χώρας μας για εκτέλεση αποστολών Έρευνας Διάσωσης (Ε-Δ). Θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 Πρόλογος Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εκτός του κύριου επιχειρησιακού έργου τους, προσφέρουν επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ 2013 ΕΡΕΥΝΑ - ΙΑΣΩΣΗ Oι Ένοπλες υνάμεις ανταποκρίθηκαν στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της χώρας

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ. Πηγή: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση; Η αίτηση υποβάλλεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη εδώ. 2. Ποιος δικαιούται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Το ΚΕΠΠ που, ως γνωστόν, λειτουργεί σε μόνιμη βάση και καθ όλη τη διάρκεια του έτους, επί 24ώρου βάσεως, κατά το έτος 2006 ανέλαβε την κινητοποίηση και το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2005 ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 33 43 102 64 256 ΔΩΜΑΤΙΑ 3.948 3.989 3.232 3.914 1.396 16.479 ΚΛΙΝΕΣ 7.408 7.304 5.894 7.182 2.648 30.436 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 8 22 9 39 ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Tο «Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης» (ΕΚΣΕΔ), έχει ως αποστολή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη

1. Tο «Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης» (ΕΚΣΕΔ), έχει ως αποστολή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Λιμενικό Σώμα προτάσσει καθημερινά την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και την προστασία των συνόρων μας. Σε συνεργασία με άλλους φορείς στο πλαίσιο της διακλαδικότητας και διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων. για 728 θέσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

Παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων. για 728 θέσεις του Υπουργείου Πολιτισμού ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27-04-2016 Παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων για 728 θέσεις του Υπουργείου Πολιτισμού Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου 200 204. Ο εκλογέας όταν προσέλθει στο εκλογικό του τµήµα ψηφίζει πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Την 15 Ιαν 2002,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010 1. Στους πίνακες, σχεδιαγράμματα και γραφήματα που ακολουθούν, προσδιορίζονται οι επιχειρησιακές αποστολές που αναλήφθηκαν από το ΚΕΠΙΧ/ΛΣ με το συντονισμό των διατιθέμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 1 1. Tο ΕΚΣΕΔ έχει ως αποστολή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα στην περιοχή ευθύνης του (Search and rescue region

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011 Ειρηνευτικές Αποστολές Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε σε διάφορες ειρηνευτικές αποστολές ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ Α/Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 28 ΦΕΒ 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 28 ΦΕΒ 2014 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - Ειρηνευτικές Αποστολές - Ασκήσεις - Κοινωνική Προσφορά - Εκδηλώσεις Επισκέψεις - Διάφορα Θέματα ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚO TAXΥΔΡΟΜΕΙΟ hndgset@gmail.com. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2013 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2013 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΗΣΙ 5***** 4**** 3*** 2** 1* Μονάδες 5 10 1 16 AΣTYΠAΛAIA Δωμάτια 109 109 17 235 Κλίνες 221 209 29 459 Μονάδες 1 5 31 37 ΚΑΛΥΜΝΟΣ Δωμάτια 10 187 622 819 Κλίνες 20 351 1.176 1.547 Μονάδες 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1 11 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Π.Ε.Κ.Α. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αριθ. Πρωτ. οικ. 62617/2308 Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes.

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008

Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008 Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008 Έγκριση πλήρωσης 200 κενών οργανικών θέσεων στις Περιφέρειες της Χώρας (ΥΠ.ΕΣ.). Εγκρίνει την πλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007

Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007 Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007 Κατά το έτος 2007, το ΚΕΠΠ της ΓΓΠΠ ανέλαβε την κινητοποίηση και το συντονισμό, σε πανελλαδικό επίπεδο, των δράσεων των φορέων Έκτακτης Ανάγκης καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3%

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3% ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΟΡΙΑ (2014) ΜΟΡΙΑ (2013) ΔΙΑΦΟΡ Α (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡ Α (%) 748 ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 12,599 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 6,916 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ 5,683 82.2% ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας έχουν υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων, τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Α ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ Ποιοι είμαστε Οι σκοποί μας Οι στόχοι μας Τα μέλη μας Η δομή μας (Οργανωτική & επιχειρησιακή) Εθελοντές με επαγγελματισμό Η εκπαίδευσή μας Σχέσεις με κοινωνία/πολιτεία

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016. Προκήρυξη Καθεστώτος. «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού»

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016. Προκήρυξη Καθεστώτος. «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Προκήρυξη Καθεστώτος «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» Σελ. Σκοπός 2 Διάρκεια καθεστώτος 2 Προϋπολογισμός καθεστώτος / Ελάχιστο ύψος επένδυσης 2

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΡΤΕΜΙΣ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«ΑΡΤΕΜΙΣ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΑΡΤΕΜΙΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 15

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 1251/2010 Αξιοποίηση των περιθωρίων ισχύος για φωτοβολταϊκούς σταθμούς στα Μη Διασυνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α1ΙΛ-5. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011

ΑΔΑ: 4Α1ΙΛ-5. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Δ12) ΤΜΗΜΑ ΣΤΕΓ. ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Ι) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011 Αριθ. πρωτ.: 4363/197

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : 4ΙΚΧΚ-2

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : 4ΙΚΧΚ-2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ 4ΙΚΧΚ-2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές».

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 13703 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 4ΑΣΦΘ-ΞΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Πανεπιστημίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 703/2008 Τροποποίηση της απόφασης 96/2007 της ΡΑΕ ως προς προσδιορισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη 13 / 10 / 2010 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Γραφείο: Διοικητή Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 18395 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1122 10 Μαΐου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού στην 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου.... 1 Πρόσληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ. Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ. Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α Ηµερίδα «Οδική Ασφάλεια και Ε.Κ.Α.Β. Μετά το ατύχηµα τι;» Αθήνα 28 Σεπτεµβρίου 2006 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 11% 4% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 85% Φεβρουάριος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη)

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 05-11-2013 Μήνας Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 12 Νοεμβρίου Ιεράπετρα, (Πλ. Ελευθερίας) 13

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 18% 4% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 78% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ Μάρτιος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Είμαστε δίπλα σας...γνωρίστε το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2012 Το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας επίσημη λειτουργία του υτικού Νοσοκομείου λαμίνας(ννσ)

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Συνολική Παραγωγή GWh 15% 4% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 81% Φεβρουάριος 2013 Α. Παραγωγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. Ελευθερίου Βενιζέλου 14 16777 Ελληνικό Ελλάδα. µε τους τόπους εγκατάστασης / υποκαταστήµατα που αναφέρονται στο παράρτηµα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. Ελευθερίου Βενιζέλου 14 16777 Ελληνικό Ελλάδα. µε τους τόπους εγκατάστασης / υποκαταστήµατα που αναφέρονται στο παράρτηµα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Με το παρόν βεβαιώνουµε ότι η εταιρεία µε τους τόπους εγκατάστασης / υποκαταστήµατα που αναφέρονται στο παράρτηµα ανέπτυξε και εφαρµόζει ένα Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας. Πεδίο εφαρµογής:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 3Κ/2014)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 3Κ/2014) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 3Κ/2014) Πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ως Πίνακας Διανομής Τηλέφωνο: 210. 527.16.30 FAX: 210. 212.56.93 e-mail: ve46u046@minagric.gr

ΠΡΟΣ: ως Πίνακας Διανομής Τηλέφωνο: 210. 527.16.30 FAX: 210. 212.56.93 e-mail: ve46u046@minagric.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30/09/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ: 187057 Δ/ΝΣΗ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΠΑ ΤΜΗΜΑ Ε : Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας Ταχ. Δ/νση: Βερανζέρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΕΥΔΗΛΟΣ-ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΒΑΘΥ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΕΥΔΗΛΟΣ-ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΒΑΘΥ Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς: (Αναχώρηση από Πειραιά και αντιστρόφως) ΣΥΡΟ ΕΥΔΗΛΟ ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΒΑΘΥ SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ Οικονομική θέση -- 19,00 19,00 19,00 19,00 19,00 DTS Οικονομική θέση 27,00 36,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Α Αθήνα, // 20 Αριθμ. πρωτ. Υ0α/Γ.Π. οικ. 24472 Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 7 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ»

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ» ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Αριθ. Πρωτ. Δ/ΝΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ Δ1/Β/

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (που αφορούν στον Πίνακα Αποδεκτών Α ) ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γραφείο Διοικητή Γραφεία Υποδιοικητών Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ÃÅÍÉÊÏ ÅÐÉÔÅËÅÉÏ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÌÕÍÁÓ ÔÌÇÌÁ ÅÍÇÌÅÑÙÓÇÓ ÔÕÐÏÕ ÅÐÉ ÅÉÑÇÓÇ EU NAVFOR ATALANTA

ÃÅÍÉÊÏ ÅÐÉÔÅËÅÉÏ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÌÕÍÁÓ ÔÌÇÌÁ ÅÍÇÌÅÑÙÓÇÓ ÔÕÐÏÕ ÅÐÉ ÅÉÑÇÓÇ EU NAVFOR ATALANTA ÃÅÍÉÊÏ ÅÐÉÔÅËÅÉÏ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÌÕÍÁÓ ÔÌÇÌÁ ÅÍÇÌÅÑÙÓÇÓ ÔÕÐÏÕ ÅÐÉ ÅÉÑÇÓÇ EU NAVFOR ATALANTA ÓÅÐÔÅÌÂÑÉÏÓ 2010 Η Επιχείρηση «ΑΤΑΛΑΝΤΑ» είναι μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας, η οποία διεξάγεται από την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 12% 6% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 82% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ Μάιος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

21,3 21,3 23,9 23,9 23,9 24,8 24,8 Minibuses, τροχόσπιτα, campers από 6,01μ. μήκος και άνω/μέτρο. 29,6 29,6 40,8 40,8 40,8 34,2 50,6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ / μέτρο

21,3 21,3 23,9 23,9 23,9 24,8 24,8 Minibuses, τροχόσπιτα, campers από 6,01μ. μήκος και άνω/μέτρο. 29,6 29,6 40,8 40,8 40,8 34,2 50,6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ / μέτρο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΑΝΑΦΗ-ΚΑΣΟΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΙ-ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ ΑΠO/ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ/ΑΠO ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΝΑΦΗ ΚΑΣΟ ΚΑΡΠΑΘΟ ΔΙΑΦΑΝΙ ΧΑΛΚΗ ΡΟΔΟ LUX Λούξ, 2 κρεβάτια 80 80 91 93 93 101 101 A2 2κλινη εξωτερική 75 75

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ως Πίνακας Διανομής Τηλέφωνο: 210. 527.16.30 FAX: 210.527.16.60 e-mail: ve46u046@minagric.gr

ΠΡΟΣ: ως Πίνακας Διανομής Τηλέφωνο: 210. 527.16.30 FAX: 210.527.16.60 e-mail: ve46u046@minagric.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 04/11/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ: 187080 Δ/ΝΣΗ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΠΑ ΤΜΗΜΑ Ε : Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας Ταχ. Δ/νση: Βερανζέρου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΕΞ. ΟΔΗΓΩΝ (20%)

ΚΕΝΤΡΑ ΕΞ. ΟΔΗΓΩΝ (20%) Α/Α ΔΗΜΟΙ ΚΕΠ (40%) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞ. ΟΔΗΓΩΝ (20%) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΤΕΙ (20%) ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ (20%) ΦΥΛΛΑΔΙΑ 1 ΑΘΗΝΑ 3.500 1.500 1.500 1.500 8.000 2 ΙΛΙΟΝ 2.000 3 Π.ΦΑΛΗΡΟ 2.000 4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2.000 5 ΜΑΡΟΥΣΙ 2.000 6 ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ-ΜΗΛΟΣ

ΣΥΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ-ΜΗΛΟΣ ΣΥΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ-ΜΗΛΟΣ Από ΣΥΡΟ προς: ΝΑΞΟ ΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΙΚΙΝΟ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ ΚΙΜΩΛΟ ΜΗΛΟ DTS Οικονομική Θέση 9 15 18 12 12 12 12 DK1 Δίκυκλα έως 250 κ.ε. 6 11 11 12 12

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 2237/2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 2237/2010 Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 2237/2010 Αξιοποίηση περιθωρίων ανάπτυξης µικρών ανεµογεννητριών στα Μη ιασυνδεδεµένα

Διαβάστε περισσότερα

9 ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ»

9 ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» 9 ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ 9 ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΚΤΟΥ 9 ΟΥ ΣΠ Αγαπητέ Κύριε-α Συνάδελφε. Με διαταγή του ΓΕΣ μετατίθεστε στο

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 13/10-03-2014

Απόσπασμα Πρακτικού 13/10-03-2014 Αναρτητέο στο διαδίκτυο αρ. πρωτ.: 2339/13-3-2014 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 13/10-03-2014 Σήμερα, 10 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

για έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο

για έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο 1 6 Μαΐου 2011 www.geostrategy.gr Οι Τούρκοι αµφισβητούν τα δικαιώµατά µας για έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο Του Χρήστου Μηνάγια Από 3 έως 5 Μαΐου 2011 οι τουρκικές ένοπλες δυνάµεις πραγµατοποίησαν τη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ηλεκτρονική βάση παρακολούθησης και διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας των ΟΤΑ.

Θέμα: Ηλεκτρονική βάση παρακολούθησης και διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας των ΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ------------------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα και προάστια

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Προσωπικά στοιχεία: 1. Όνομα: Χρήστος 2. Επώνυμο: Δημητρίου 3. Ημερομηνία Γέννησης: 9/7/1960 4. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Υποχρεωτική Εκπαίδευση Διευθυντικών Στελεχών Σχετικό: το με αρ. πρωτ. 12718/16-9-2010 έγγραφό μας

Θέμα: Υποχρεωτική Εκπαίδευση Διευθυντικών Στελεχών Σχετικό: το με αρ. πρωτ. 12718/16-9-2010 έγγραφό μας ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Aθήνα, 6 /2/2012 Αρ.πρωτ. 1226 Προς: Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς Θέμα: Υποχρεωτική Εκπαίδευση Διευθυντικών Στελεχών

Διαβάστε περισσότερα

2ο (NEO) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

2ο (NEO) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 2ο (NEO) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ ΓΕΛ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) 14.942 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ.

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ. Ιανουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Φεβρουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Μάρτιος 1 2 3 4 5 6

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002340258 2014-10-14

14PROC002340258 2014-10-14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθμός Προτεραιότητας: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΔΑ:ΒΛΝ6-Μ7Π ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακα Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ/Β/ΤΜ. ΕΘΝ. ΣΤΡ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Τηλ. 10-657186

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2010 Αριθ. Πρωτ.: 3397/Δ1.1155

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2010 Αριθ. Πρωτ.: 3397/Δ1.1155 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Πειραιώς 40 Ταχ. Κώδικας : 101 82 - Αθήνα TELEFAX

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε... Σκοποί της ομάδας: Είμαστε μια συντροφιά από φίλους. συνταξιδευτές. Η αγάπη για τη θάλασσα. και το κοινό ενδιαφέρον για τα φουσκωτά

Ποιοι είμαστε... Σκοποί της ομάδας: Είμαστε μια συντροφιά από φίλους. συνταξιδευτές. Η αγάπη για τη θάλασσα. και το κοινό ενδιαφέρον για τα φουσκωτά Ομάδα Αιγαίου Ποιοι είμαστε... Είμαστε μια συντροφιά από φίλους συνταξιδευτές. Η αγάπη για τη θάλασσα και το κοινό ενδιαφέρον για τα φουσκωτά σκάφη μάς έδωσαν την ευκαιρία, πλέοντας στο Αρχιπέλαγος, να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, προσκαλουμένων από τις δημόσιες αρχές, οργανισμούς και ιδρύματα.

Καθορισμός σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, προσκαλουμένων από τις δημόσιες αρχές, οργανισμούς και ιδρύματα. ΦΕΚ B 1488/6.10.2006 Αριθμ. 52749 /28.9.2006 Καθορισμός σειράς προβαδίσματος των, κατά τις επίσημες εορτές και τελετές, προσκαλουμένων από τις δημόσιες αρχές, οργανισμούς και ιδρύματα. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Καθεστώτος «Γενική Επιχειρηματικότητα»

Προκήρυξη Καθεστώτος «Γενική Επιχειρηματικότητα» Σκοπός Διάρκεια Καθεστώτος Προϋπολογισμός Καθεστώτος / Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης Δικαιούχοι Υπαγόμενων Επενδυτικών Σχεδίων Σκοπός του παρόντος καθεστώτος είναι η προώθηση της ισόρροπης ανάπτυξης με σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) "Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών".

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ KAI ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2 Αυγούστου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 24689 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτ. Αεροδρόμιο Σερρών

Φωτ. Αεροδρόμιο Σερρών Η Ιστορία της Αεροπορίας Στρατού 1. Χρονική αφετηρία της Αεροπορίας Στρατού θεωρείται το έτος 1947 όταν τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς μετέβησαν οι πρώτοι Αξιωματικοί του πυροβολικού στην Αγγλία στη

Διαβάστε περισσότερα

Το Πρόγραμμα. Σταύρος Αρναουτάκης. Περιφερειάρχης Κρήτης. ...δημιουργία για τον τόπο μας, για τον άνθρωπο

Το Πρόγραμμα. Σταύρος Αρναουτάκης. Περιφερειάρχης Κρήτης. ...δημιουργία για τον τόπο μας, για τον άνθρωπο Σταύρος Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης...δημιουργία για τον τόπο μας, για τον άνθρωπο Η Περιφέρεια Κρήτης έχοντας θέσει ως στρατηγικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την

Διαβάστε περισσότερα

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2015 Α/Α Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2015 Α/Α Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2015 Α/Α Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί ΙΟΥΝΙΟΣ 1 12-14/06/15 Παρασκευή με Κυριακή 2-ήμερη (2 νύκτες / 3 μέρες) Λίβανος 2 14-19/06/15 Κυριακή με Παρασκευή 5-ήμερη

Διαβάστε περισσότερα

( ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΟΥ )

( ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΥΤΟΤΤΑΣ ΔΕΔΔΕ Α.Ε. / Περιοχή Διεύθυνση Τηλέφωνο :.. Διευθυντής Περιοχής ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ / / Ο εικονιζόμενος (Επώνυμο, Όνομα) του (Πατρώνυμο) και της (Μητρώνυμο), κάτοχος του υπ αριθμ... Δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή, 13.03.2013 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Aριθ. Πρωτ.: οικ. 3369 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες : Ειρήνη Καγιαμπάκη Ταχ. Δ/νση : Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, 161 21 Τηλ. : 213-2010765

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ.

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ. 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Υπεύθυνοι καθηγητές: Μιγάδη Άννα Ξανθοπούλου Μαριάννα ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Ας τα πάρουμε από την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ/ΔΝΣΗ Β2/1 ΤΜ. ΕΘΝ. ΚΑΙ ΣΤΡΑΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΛ. ΣΧΟΛΩΝ Τηλέφ. 2106574234 Φ.337.1/260/257234 Σ. 2009 Aθήνα, 5 Iουν 14 ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ «Καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ.A. 10852 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. 27 10183 ΑΘΗΝΑ 213-1364734, FAX:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ.A. 10852 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. 27 10183 ΑΘΗΝΑ 213-1364734, FAX: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1 Απριλίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθµ. Πρωτ.: 27760 & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ ΕΜΠ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΘ 18.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ ΕΜΠ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΘ 18. 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 (Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 2016) 2. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Φ.Ο.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009

Ε.Φ.Ο.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( 26 ΙΑΝ - 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ) 6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( 2-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ) 6-8 ΦΕΒ TENNIS EUROPE WINTER CUPS / Προκριματικά 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( 9-15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ) 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( - 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα