ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011

2 Ειρηνευτικές Αποστολές Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε σε διάφορες ειρηνευτικές αποστολές ως ακολούθως: α. Συμμετοχή στην επιχείρηση ATALANTA της ΦΓ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ με το οργανικό της Ε/Π και μια ομάδα Ειδικών Δυνάμεων. Η αποστολή της επιχείρησης είναι η συνοδεία και η προστασία των φορτίων των πλοίων μεταφοράς της επισιτιστικής βοήθειας του ΟΗΕ προς τη Σομαλία και η παροχή προστασίας από την πειρατική απειλή στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου του Άντεν και των προσβάσεων της Σομαλίας. Κατά τη διάρκεια αποστολής ΦΓ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ παρείχε προστασία σε τέσσερα (4) πλοία του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP) και ανθρωπιστική βοήθεια σε δύο (2) Ορφανοτροφεία στη MOMBASA. β. Συμμετοχή στην επιχείρηση UNIFIL καθ όλη τη διάρκεια του 2011 με μία ΤΠΚ ή Κ/Φ. Αποστολή της επιχείρησης είναι η εκτέλεση Επιχειρήσεων Θαλάσσιου Ελέγχου, με σκοπό την απαγόρευση διακίνησης παράνομου οπλισμού και συναφών υλικών.

3 γ. Συμμετοχή στην επιχείρηση UNIFIED PROTECTOR, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Λιβύης στο πλαίσιο εφαρμογής των UNSCR 1970 και 1973 των Η.Ε. με μία Φ/Γ από 26 Μαρτίου έως 16 Σεπτεμβρίου 2011 και με ένα ΠΓΥ από 15 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου Επιπρόσθετα, Αεροσκάφη C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας επιχείρησαν στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ελλάδας σε Ειρηνευτικές αποστολές Διεθνών Οργανισμών, καθώς και υποστήριξης δυνάμεων άλλων χωρών (ΑΡΜΕΝΙΑ). Συγκεκριμένα, επιχείρησαν επ ωφελεία ως ακολούθως: ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΩΡΕΣ SFOR C ΕΛΔΑΦ C KFOR (Μεταφορά Αρμένικης Διμοιρίας) C ,7 ΕΛΔΥΒ C ,5 ΣΥΝΟΛΟ ,7

4 Έρευνα Διάσωση Η Πολεμική Αεροπορία ανταποκρίθηκε στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της χώρας μας για εκτέλεση αποστολών Έρευνας Διάσωσης (Ε-Δ). Στον τομέα αυτό η ΠΑ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση ναυτικών και αεροπορικών ατυχημάτων και στην αποτροπή της τουρκικής προσπάθειας, για επέκταση της περιοχής ευθύνης της, με εκτέλεση αποστολών Ε-Δ στο Αιγαίο. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ΠΑ, συνεργάζεται με άλλους Φορείς ή Υπουργεία, κυρίως με το Λιμενικό Σώμα και εκτελεί αποστολές, τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε απαιτηθεί, με όλες σχεδόν τις καιρικές συνθήκες ημέρα και νύκτα. Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται το πτητικό έργο που εκτελέστηκε το έτος 2011, το κόστος αυτού, καθώς ο αριθμός των διασωθέντων. Σημειώνεται επίσης ότι από τους 812 συνολικά διασωθέντες οι 740 ήταν Λαθρομετανάστες. ΤΥΠΟΣ ΕΞΟΔΟΙ ΩΡΕΣ ΔIAΣΩΣH AΠO Π.Α. ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΔΙΑΣΩΣΗ C ,7 ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ S. PUMA ,7 ME E/Π ΣΕ ΑΠΟ ΠΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ AB ,3 SAR (Λ.Σ., ΕΚΑΒ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ κ.α) ΣΥΝΟΛΑ , Συνολικά, για το έτος 2011, σε πέντε περιπτώσεις διατέθηκαν έντεκα (11) πολεμικά πλοία (Φ/Γ, ΤΠΚ, Κ/Φ, Ρ/Κ, Τ/Χ) και δύο (2) ιπτάμενα μέσα (Ε/Π) του Πολεμικού Ναυτικού, για συνδρομή σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

5 Μικρά Έργα Υποδομής Στον τομέα αυτό, από πλευράς του Στρατού Ξηράς : α. Διατέθηκαν συνολικά 150 οχήματα - μηχανήματα Μηχανικού και 217 άτομα, για αποκατάσταση ζημιών, για εργασίες διάνοιξης, διαμόρφωσηςσυντήρησης αγροτικών δρόμων και περιβαλλόντων χώρων. β. Διατέθηκε 1 φορτωτής γαιών για 4 μέρες, 1 προωθητής γαιών για 3 μέρες, 2 ανατρεπόμενα και ένα ρυμουλκό για 4 μέρες για τη διευθέτηση χώρου του Πνευματικού Κέντρου Τσακάλωφ. γ. Διατέθηκαν προσωπικό και οχήματα από 24 έως 31 Ιαν 11 στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την αποκομιδή σκουπιδιών. δ. Παρατάθηκε η διάθεση υλικού γεφυροσκευής τύπου «ΜΠΕΛΕΫ» έως 31 Δεκ 11 με το οποίο έχει κατασκευασθεί γέφυρα επί του ρεμ. ΠΟΤΟΚΑΚΙΟΥ στο Δ. Πυθαγορείου Σάμου και εξυπηρετεί τους κατοίκους του Δήμου. ε. Διατέθηκε 1 ερπυστριοφόρο, εκσκαφέας τάφρων και 1 ανατρεπόμενο όχημα, για 29 εργάσιμες ημέρες, για εκτέλεση εργασιών στην περιοχή Καρκιναγρίου Τράπαλλου Ικαρίας, στα πλαίσια απεγκλωβισμού και καθαρισμών των οικισμών μετά από τη θεομηνία της 18 Οκτ 10.

6 στ. Διατέθηκαν μηχανήματα ΜΧ για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία την 28 Ιαν. 11 στη ν. Ρόδο. ζ. Διατέθηκαν την 28 και 29 Ιαν 11 μηχανήματα ΜΧ και προσωπικό, στη ν. Κω, για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, που προκλήθηκαν από χαλαζόπτωση και πλημμύρες. η. Πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στο χ. ΚΑΛΛΙΠΕΤΡΑ Ημαθίας από 16 έως 27 Ιουν 11, κατόπιν αιτήματος της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας. θ. Κατασκευάστηκε σκίαστρο σε Δημοτικό σχολείο της Χίου κατόπιν αιτήματος της Δνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. ι. Πραγματοποιήθηκε κατασκευή περίφραξης στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ι.Μ Πολυάνης και Κιλκισίου στο Σ.Σ. Μουρίων από 02 Αυγ 11έως 22 Σεπ Ιουν 11, κατόπιν αιτήματος της Ιεράς Μητρόπολης. ια. Κατασκευάστηκε προβλήτα στα Αντίψαρα. Υγειονομική Υποστήριξη Από την πλευρά του Στρατού Ξηράς: α. Διατέθηκε στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και κινητά ιατρεία του ΣΞ, για εξέταση και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων ορεινών περιοχών και νήσων της επικράτειας. Εξετάσθηκαν περίπου 5781 κάτοικοι.

7 β. Διατέθηκαν φιάλες αίματος από αιμοδοσία στελεχών και οπλιτών του Σ.Ξ. γ. Διατέθηκαν συνολικά ασθενοφόρα και στρατιωτικοί ιατροί σε 52 περιπτώσεις για υγειονομική εξέταση - διακομιδή πολιτών και κάλυψη αθλητικών αγώνων. δ. Διατίθεται ανά 15 ημέρες κάθε μήνα οπλίτης ιατρός για υγειονομική κάλυψη στην Τήλο. ε. Διατέθηκε επίσης: Λέσβου. (1) Κτηνίατρος στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (2) Οπλίτης ιατρός στο Φυλάκιο της Ψερίμου, στο χωριό Ψέριμος, για εξέταση των κατοίκων του χωριού. (3) Οπλίτης ιατρός στο Κέντρο Υγείας Γενναδίου. (4) Οπλίτης ιατρός (ΚΤ) στη ν. Κάσο για κτηνιατρική υποστήριξη της νήσου. (5) Κτηνίατρος στο Κηνοκομείο Ρόδου για εξέταση φιλοξενούμενων σκύλων. (6) Οπλίτης φαρμακοποιός στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου. (7) Οπλίτης ιατρός στο Κ.Υ. Καρπάθου.

8 (8) Υγειονομικό Οδοντιατρικό Κλιμάκιο (ΚΟΜ) για παροχή προληπτικής οδοντιατρικής περίθαλψης σε 122 μαθητές στα Δημοτικά σχολεία του Εχίνου, Σμίνθης, και της Σταυρούπολης από Κλιμάκιο οδοντιάτρων. Από πλευράς του Πολεμικού Ναυτικού: α. Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος προληπτικής ιατρικής σε κατοίκους νήσων Ανατολικού Αιγαίου Δωδεκανήσου, διατέθηκαν συνολικά για το έτος 2011 δύο (2) μονάδες του ΠΝ για τη μεταφορά ομάδας Αξιωματικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και Υπαξιωματικών με ειδικότητα νοσηλευτών, εξετάζοντας συνολικά ογδόντα (80) περίπου άτομα, καθώς επίσης και διάθεση μίας (1) Κανονιοφόρου (Κ/Φ) για τη μεταφορά ομάδας ιατρών του Σωματείου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» σε διάφορα ακριτικά νησιά. β. Διατέθηκαν συνολικά τέσσερις (4) μονάδες του ΠΝ για μεταφορά ασθενών από νησιά στα πλησιέστερα Ιατρικά κέντρα. γ. Έγινε εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΕ ΠΟΡΟΣ την 11 Μαΐου 2011 (101 φιάλες), στο ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ την 21 Νοεμβρίου 2011 (48 φιάλες) και στο Ναύσταθμο Κρήτης την 19 Νοεμβρίου 2011 σε συνεργασία με σύλλογο εθελοντών Αγ. Ιωάννης (30 φιάλες). δ. Αποστολή στην ISAF ΚΑΜΠΟΥΛ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Ομάδων Εκπαιδευτών Συμβούλων Υγειονομικού Αφγανιστάν (ΟΕΣΥΑ) σε δύο ομάδες από 27 Απριλίου έως 17 Ιανουαρίου 2012.

9 ε. Εγκρίθηκε η εισαγωγή στο ΝΝΑ και ΝΝΚ ιδιωτών μη δικαιούχων ασθενών ως ακολούθως: (α) 177 για τακτική εισαγωγή (β) 77 για θεραπεία με ιώδιο (γ) 69 για θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο. Από την πλευρά της Πολεμικής Αεροπορίας: α. Η ΔΥΓ/ΓΕΑ συμμετείχε με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στη στελέχωση του Κέντρου Χορήγησης Υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ που λειτούργησε στο Στρατόπεδο «Βαρίτη». β. Τον Φεβρουάριο του 2011 διενεργήθηκε Παναεροπορική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. γ. Κατόπιν Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η Π.Α. διέθεσε τους σταθμούς τηλεϊατρικής που έχει σε νησιά του Αιγαίου και σε απομακρυσμένες περιοχές σε συνεργασία με το ΥΥΚΑ για την υγειονομική υποστήριξη του πληθυσμού τους. δ. Λειτούργησε στο 251ΓΝΑ Τράπεζα σπανίων Ομάδων αίματος, με σκοπό τη συνδρομή προς την Πολιτεία σε περίπτωση εκτάκτων περιστατικών. ε. Υγειονομικό Προσωπικό της ΠΑ συμμετείχε στη στελέχωση της Διακλαδικής Υγειονομικής Ομάδας που μεταβαίνει για παροχή Προληπτικής Ιατρικής σε Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκανήσου.

10 Αποστολές Αεροδιακομιδών Σε ότι αφορά τις αεροδιακομιδές, από το 2005 με υπουργική απόφαση το έργο των αεροδιακομιδών επ ωφελεία του ΕΚΑΒ, ανατέθηκε αποκλειστικά στην Πολεμική Αεροπορία. Ο αριθμός των μεταφερθέντων ασθενών, των εκτελεσθέντων αποστολών και οι ώρες πτήσης των Α/Φ και Ε/Π έτους 2011, φαίνεται στον πίνακα: ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ C ,9 257 C ,1 602 S. PUMA ,3 360 Α ,4 116 AB ,7 2 ΣΥΝΟΛΑ , Σημειώνεται ότι το 2011, από το σύνολο των 975 αποστολών, δέκα τρεις (13) αποστολές με Α/Φ C-130 και C-27 εκτελέστηκαν για μεταφορά δέκα τεσσάρων (14) ασθενών σε ιατρικά κέντρα του εξωτερικού από τους 1337 διακομισθέντες και δέκα (10) αποστολές για μεταφορά μοσχευμάτων. Προστασία Περιβάλλοντος Την 5η Ιουνίου 2011, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, προσωπικό και μέσα του Στρατού Ξηράς υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση,

11 πραγματοποίησαν καθαρισμό ακτών σε ακτές του ηπειρωτικού και νησιωτικού χώρου (Ρόδο, Κω, Λέρο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λήμνο, Σαμοθράκη, Αλεξανδρούπολή, Κομοτηνή, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αττική, Κρήτη, Λουτράκι, Κόρινθο, Ναύπλιο, Γύθειο, Καλαμάτα, Πύργο και Πάτρα). Ειδικότερα, στην παραπάνω ενέργεια συμμετείχαν 948 στελέχη και οπλίτες και 83 οχήματα / μηχανήματα ΜΧ. Την ίδια ημέρα (5 Ιουνίου 2011), το σύνολο των Ναυτικών Υπηρεσιών συμμετείχε στο καθαρισμό ακτών πλησίον του χώρου ευθύνης αυτών, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης, σε όλη την Ελλάδα. Με την ίδια αφορμή, την 6 Ιουνίου 2011, το προσωπικό της ΦΓ ΑΙΓΑΙΟΝ συμμετείχε σε εργασίες καθαρισμού του βυθού στο Λιμένα Μπατσίου ν. Άνδρου, που διοργανώθηκε από το Λιμεναρχείο Άνδρου. Πρόληψη Καταστολή πυρκαγιών Από το Στρατό Ξηράς : Διατέθηκαν προσωπικό και μέσα καθημερινά για την επιτήρηση δασών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο (1.035περίπολοι δασοπροστασίας με αξκους οπλίτες και οχήματα). Ο ΣΞ συμμετείχε στη κατάσβεση 11 πυρκαγιών στον Ελλαδικό χώρο με 29 Αξκους, 657 οπλίτες, 86 μηχανήματα ΜΧ και οχήματα, 5 CHΙNOOK, 4 UH-1H, 2 C-12,3 U -17, έγιναν 184 ρίψεις ύδατος 920 τόνων συνολικά. Στο πλαίσιο συμμετοχής του Πολεμικού Ναυτικού στη δασοπροστασία / δασοπυρόσβεση διατέθηκαν πεντακόσια ενενήντα επτά (597) άτομα, είκοσι ένα (21) οχήματα (κάτω του ενός τόνου) 238 έξοδοι, εννιά (9) οχήματα (άνω του ενός τόνου) 12 έξοδοι, δέκα επτά (17) πυροσβεστικά οχήματα και δύο (2) έξοδοι ελικοπτέρων.

12 Στο πλαίσιο των αποστολών προστασίας πόρων φυσικού περιβάλλοντος της Πολεμικής Αεροπορίας το σύνολο των εξόδων / ωρών κατά το 2011, φαίνεται στους πίνακες: (1) Αεροπυρόσβεση ΤΥΠΟΣ ΕΞΟΔΟΙ ΩΡΕΣ CL ,1 CL ,9 PZL ,9 ΣΥΝΟΛΑ ,9 (2) Yποστήριξη Δασοπυρόσβεσης Μεταφορά Δασοπυροσβεστών και Υλικών/Μέσων πυρόσβεσης κατά την Αντιπυρική περίοδο από 1/5 έως 31/10/11. ΤΥΠΟΣ ΕΞΟΔΟΙ ΩΡΕΣ C ,7 C ,1 ΣΥΝΟΛΑ 71 63,8 Επιπρόσθετα στα πλαίσια συνδρομής των ΕΔ σε επιχειρήσεις πολιτικής προστασίας και σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο Σχέδιο «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ», διατέθηκε κατόπιν εντολής ΓΕΕΘΑ προσωπικό της ΠΑ, προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών στον Έβρο. Συνολικά διατέθηκαν σαράντα ένα (41) ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της ΠΑ που συγκροτούν τις Ομάδες του Σχεδίου «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ», από 26 Αυγ 11 έως 30 Αυγ 11, ως εξής:

13 (α) Είκοσι (20) άτομα από 350 ΠΚΒ - 113ΠΜ - 1 ο ΚΕΠ (β) Επτά (7) άτομα από 114ΠΜ (γ) Επτά (7) άτομα από 123ΠΤΕ (δ) Επτά (7) άτομα από Π Παιδεία - Αθλητισμός Από το Στρατό Ξηράς : α. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση μαθητών και σπουδαστών, για το έργο και την αποστολή του Στρατού, κατά τις επισκέψεις σχολείων σε στρατόπεδα και στα πλαίσια ενημερώσεών στα σχολεία για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, από αξκούς των Σχηματισμών του Σ.Ξ. β. Διατέθηκαν οδηγοί, συνοδοί συνοδηγοί σε ειδικά σχολεία σε όλη την επικράτεια επ ωφελείας του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την μεταφορά μαθητών ΑμΕΑ. γ. Διατέθηκαν σε σχολεία ιστορικοί χάρτες, χάρτες επεκτάσεως της Ελλάδος. δ. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση μαθητών και διαφόρων συλλόγων κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν σε ιστορικούς χώρους (οχυρά, μουσεία-τύμβους).

14 ε. Διατέθηκαν σκοπευτήρια και πεδία βολής σε 202 περιπτώσεις. στ. Διατέθηκαν ποδοσφαιρικά γήπεδα σε 156 περιπτώσεις. ζ. Διατέθηκε 1 στρατιωτικό όχημα τύπου MINI BUS, για τη μεταφορά μαθητών του Δήμου Σαμοθράκης σε διάφορα σχολεία της ν. Σαμοθράκης. η. Διατέθηκαν 2 λεωφορεία για τη μεταφορά μαθητών για τη συμμετοχή τους στην τελετή λαμπαδηδρομίας των παγκοσμίων αγώνων SPECIAL OLYMPICS - ΑΘΗΝΑ θ. Συμμετείχαν καταδρομείς στους αθλητικούς αγώνες «16 α Κωνσταντινίδεια» στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας που πραγματοποιήθηκαν στις 01 Οκτ 11. Η συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στους τομείς της Παιδείας και του Αθλητισμού είχε ως εξής: α μαθητές επισκέφθηκαν πλοία του ΑΣ στο πλαίσιο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. β μαθητές επισκέφθηκαν την ΣΝΔ στο πλαίσιο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. γ μαθητές και ιδιώτες επισκέφθηκαν διάφορες Ναυτικές Υπηρεσίες/Φάρους (ΝΔΑ-ΝΒΝΕ-ΚΕ ΠΟΡΟΣ-ΝΚ-ΔΤΣ-ΔΥΚ-ΔΕΝ-ΣΔΑΜ κ.α.) στο πλαίσιο εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων.

15 δ. Στο πλαίσιο υποστήριξης μη κερδοσκοπικών αθλητικών συλλόγων και σχολείων, διατέθηκαν (48 συνολικά) από διάφορες Ναυτικές Υπηρεσίες (ΣΝΔ ΝΚ ΚΕ ΠΟΡΟΣ) αθλητικές εγκαταστάσεις τόσο για την προετοιμασία των αθλητών όσο και για την διεξαγωγή αθλητικών αγώνων. ε. Πέραν των επισκέψεων μαθητών σε διάφορες υπηρεσίες και πλοία του ΠΝ στο πλαίσιο σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, διατέθηκαν συνολικά πέντε (5) Αξιωματικοί που εκτέλεσαν διαλέξεις σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού σε σχολεία κατόπιν αιτήσεώς τους. Από την πλευρά της Πολεμικής Αεροπορίας, η ΔΥΓ/ΓΕΑ συμμετείχε στην υγειονομική υποστήριξη των αθλητών των Special Olympics 2011 με στελέχωση του ιατρείου στο ΚΕΔΑ/Ζ και των ιατρείων των Αθλητικών Εγκαταστάσεων όπου διεξήχθησαν οι αγώνες. Εξυπηρέτηση κοινωνικών αναγκών Από το Στρατό Ξηράς προσφέρθηκαν τρόφιμα, ρουχισμός και εκπαιδευτικά υλικά για ενίσχυση απόρων οικογενειών, σχολείων και κοινωνικών ιδρυμάτων σε όλη την επικράτεια. Συμμετοχή Πολεμικού Ναυτικού : α. Συμμετοχή στον ετήσιο έρανο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

16 β. Χορήγηση τροφίμων και ειδών ιματισμού σε αρμόδιες αρχές για στήριξη αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας ως κάτωθι: (1) Ναύσταθμος Κρήτης επ ωφελεία όμορων Δήμων. (2) Ναύσταθμος Σαλαμίνας επ ωφελεία όμορων Δήμων. (3) Ειδικό Σχολείο ΑΜΕΑ Δήμου Σαλαμίνας. γ. Παροχή τριακοσίων (300) παρασκευασμένων Μερίδων Τροφής από Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) και τριακοσίων (300) μερίδων από Δ/ΓΕΝ σε πρόγραμμα αστέγων Δήμου Αθηναίων συνολικού κόστους. δ. Διατέθηκαν συνολικά είκοσι οκτώ (28) λεωφορεία, δέκα τέσσερα (14) φορτηγά και ένα (1) ασθενοφόρο για κάλυψη αναγκών άλλων δημόσιων φορέων και μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων κατά την διάρκεια οργάνωσης εκδηλώσεων αυτών, κοινωνικού / κοινωφελούς χαρακτήρα. ε. Εκτελέστηκαν συνολικά δέκα (10) αποστολές υδροδότησης νήσων με διάθεση υδροφόρου πλοίου από το Πολεμικό Ναυτικό, διαθέτοντας συνολικά πέντε χιλιάδες εξακόσιους (5.600) τόνους πόσιμου νερού. στ. Διάθεση τριών χιλιάδων (3000) λίτρων πετρελαίου θέρμανσης και χιλίων εβδομήντα εννιά (1079) λίτρων πετρελαίου κίνησης στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία Κρήτης από το ΝΚ. Σημαντική ήταν και η Κοινωνική προσφορά της κινητής ομάδας αντιμετώπισης καταστροφών (ΚΟΜΑΚ) της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία είναι ενταγμένη στη 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών (ΠΑΥ) με έδρα τα Άνω Λιόσια. Συγκεκριμένα: Αποστολή της ΚΟΜΑΚ είναι η οργάνωση και εκτέλεση επιχειρήσεων αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών σε εγκαταστάσεις της ΠΑ και συγκεκριμένα ο απεγκλωβισμός και διάσωση προσωπικού και μέσων από εγκαταστάσεις που έχουν καταρρεύσει από οποιαδήποτε αιτία.

17 Κατόπιν έγκρισης του ΓΕΑ η ΚΟΜΑΚ δύναται να επέμβει προς όφελος των λοιπών κλάδων των ΕΔ και του κοινωνικού συνόλου. Τα μέλη της Ομάδας έχουν εκπαιδευτεί στο Βασικό Σχολείο Αντιμετώπισης Καταστροφών της 206ΠΑΥ και κάποια στελέχη σε αντίστοιχα Σχολεία στο εξωτερικό (Ελβετία, Γαλλία, Ισραήλ). Στα πλαίσια διυπουργικού προγράμματος εθελοντικής δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, που ισχύει από το 2004, μεταξύ του ΥΕΘΑ και του τότε Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους άλλους», πραγματοποιήθηκαν καθ όλη τη διάρκεια του 2011 εκπαιδευτικά σεμινάρια από στελέχη της ΚΟΜΑΚ σε προσωπικό Δήμων σε όλη την επικράτεια. Αντικείμενο των σεμιναρίων ήταν η ενημέρωση των πολιτών για την αντιμετώπιση καταστάσεων μετά από σεισμό σε ατομικό κυρίως επίπεδο (π.χ. ατομική προστασία, σταθεροποίηση και μεταφορά τραυματία κλπ), αλλά και η γενικότερη ενημέρωση για τις δυνατότητες συνδρομής της ΚΟΜΑΚ στο διασωστικό έργο. Τα ανωτέρω σεμινάρια έλαβαν χώρα στον τόπο των εκάστοτε Δήμων και τα έξοδα καλύφθηκαν με μέριμνα του Υπουργείου Παιδείας για Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Παράλληλα, καθ όλη τη διάρκεια του 2011 κατόπιν σχετικών αιτημάτων εθελοντικών διασωστικών σωματείων και αντίστοιχης έγκρισης του ΓΕΑ η ΚΟΜΑΚ διεξήγαγε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στα μέλη των εν λόγω σωματείων. Το αντικείμενο των σεμιναρίων αφορούσε σε τεχνικές διείσδυσης σε ερείπια με τη χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού και τον ασφαλή απεγκλωβισμό ατόμων. Τα σεμινάρια αυτά διεξήχθησαν στο πεδίο ασκήσεων της ΚΟΜΑΚ (χώρος εξομοιωμένων ερειπίων) της 206ΠΑΥ και δεν επέφεραν κανένα κόστος για την ΠΑ.

18 Εξουδετερώσεις Πυρομαχικών Από το Στρατό Ξηράς : Διατέθηκε πυροτεχνουργός για εξουδετέρωση και καταστροφή πυρομαχικών (βλήματα και χειροβομβίδες της Κατοχικής Περιόδου) στη V Μεραρχία Κρητών). Αξιοσημείωτες είναι οι Δραστηριότητες Πυροτεχνουργών της Πολεμικής Αεροπορίας (OEΠ): α. Κατά την διάρκεια εκσκαφής πλατφόρμας εισόδου σε πολυκατοικία σε κατοικημένη περιοχή του Αλίμου Αττικής ο εκσκαφέας κτύπησε την Βόμβα που βρισκόταν θαμμένη στα θεμέλια της Πολυκατοικίας. Η εν λόγω Βόμβα ήταν γενικής χρήσης, ωστικού κύματος, συνολικού βάρους 100Kgr Γερμανικής κατασκευής και ρίφθηκε στις αεροπορικές επιχειρήσεις των Γερμανών στην περιοχή κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ομάδα των Πυροτεχνουργών της ΠΑ που κλήθηκε «αναγνώρισε» και την «αφόπλισε». Σημειώνεται ότι η ελάχιστη απόσταση ασφάλειας από την βόμβα είναι τα 800m και δεν μπορούσε να γίνει καμία άλλη ενέργεια στην περιοχή. Στην συνέχεια η βόμβα μεταφέρθηκε σε πεδίο Καταστροφής και καταστράφηκε με επιτυχία. β. Κατά την διάρκεια διάνοιξης ζωνών ασφαλείας μεταξύ του Ολυμπιακού Χωρίου και του Αεροδρομίου της Δεκέλειας ο ισοπεδωτήρας έπεσε σε Βόμβα που βρισκόταν θαμμένη στην περιοχή. Η εν λόγω Βόμβα ήταν γενικής χρήσης,

19 ωστικού κύματος, συνολικού βάρους 50 Kgr Γερμανικής κατασκευής και ρίφθηκε στις αεροπορικές επιχειρήσεις των Γερμανών κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ομάδα των Πυροτεχνουργών της ΠΑ που κλήθηκε «αναγνώρισε» και την «κατέστρεψε» με επιτυχία διότι ήταν «οπλισμένη» και οποιαδήποτε περαιτέρω κίνηση της ίσως προκαλούσε την λειτουργία της. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη απόσταση ασφάλειας από την βόμβα είναι τα 500m και στην περιοχή υπήρχαν κατοικίες σε απόσταση 50m. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν εξουδετερώσεις μη εκραγέντων πυρομαχικών 2 ου Παγκοσμίου Πολέμου εντός αεροδρομίου Ελευσίνας. Ανθρωπιστική Βοήθεια εκτός χώρας Από το Στρατό Ξηράς : Πραγματοποιήθηκε Ανθρωπιστική Βοήθεια στη Λιβύη (Διπυρίτης μερίδων, κιλά τυρί κονσέρβα και παρασκευασμένο φαγητό κιλών). Επίσης: α. Πραγματοποιήθηκε από την ΕΛΔΥΚΟ-2 : (1) Μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας αποτελούμενη από 12 κιβώτια φαρμακευτικού υλικού στο νοσοκομείο του Φεριζάϊ/Ουροσεβατς στις 26 Ιαν 11. (2) Επίσκεψη σε οικογένεια έξι ορφανών σερβικής καταγωγής με την ομάδα των MEDADs (Medical Advisors) του ΝΑΤΟ Προληπτική εξέταση των παιδιών Χορήγηση τροφίμων και φαρμάκων στις 05 Φεβ 11.

20 (3) Επίσκεψη - κλινική εξέταση παρακολούθηση χορηγηθείσας φαρμακευτικής αγωγής ενημέρωση για την επιδημία του ιού Η1Ν1 και χορήγηση υλικών πρόληψης οδοντιατρική εξέταση, στο Σύλλογο Συνταξιούχων του Φεριζάι από προσωπικό της ΕΤΔ/ΕΛΔΥΚΟ-2, στις 22 Φεβ και 10 Μαρ 11. (4) Χορήγηση φαρμάκων και επιδεσμικού υλικού στο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι του Νόβο Σέλο, στις 27 Φεβ 11. (5) Διενέργεια MRI κεφαλής, μηριαίου κολοβώματος και άνω κάτω κοιλίας σε καρκινοπαθές κορίτσι από το Φεριζάι, υπό την ιατρική εποπτεία μας, στις 01 Μαρ 11. (6) Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS της Πρίστινα, με την ομάδα των MEDADs του ΝΑΤΟ προληπτικός κλινικός έλεγχος χορήγηση φαρμάκων και τροφίμων, στις 05 Μαρ 11. (7) Προσφορά ιατροφαρμακευτικού και επιδεσμικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Βορείου Τομέα της Mitrovica, στις 25 Φεβ 11. (8) Ανθρωπιστική βοήθεια αποτελούμενη από 40 κούτες με ρούχα στο χώρο της παλαιάς σχολής οδηγών πλησίον του παζαριού στην πόλη Φεριζάϊ/Ουρόσεβατς, στις 04 Φεβ 11. (9) Προσφορά κολυμβήθρας, δωρεά της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου, στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου της Mitrovica. (10) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας (33 κιβώτια ρούχα και τρόφιμα) σε 3 περιοχές της Mitrovica καθώς και σε κτίριο διαμονής

21 προσφύγων (Samacki Block), όπου διαμένουν περίπου 60 οικογένειες Σερβικής καταγωγής στις Φεβ 11. β. Πραγματοποιήθηκε από την ΕΛΔΥΚΟ-3 : (1) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, αποτελούμενης από τρόφιμα και ρούχα προερχόμενα από την Εκκλησία της Ελλάδας σε καταυλισμό άπορων της πόλης Urosevac/Ferizai στις 16 και 25 Μαϊ 11. (2) Εξέταση και χορήγηση φαρμάκων στα μέλη του συλλόγου ηλικιωμένων της πόλης Urosevac/Ferizai. (3) Επίσκεψη στο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι του Νόβο Σέλο Χορήγηση φαρμάκων και επιδεσμικού υλικού στο εκεί ποίμνιο. (4) Διανομή δώρων σε παιδιά του «Παιδικού Χωριού SOS» (5) Συνδρομή στη μεταφορά και διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην πόλη PRIZERN σε συνεργασία με την Ι.Μ. Σταυρουπόλεως Νεαπόλεως. γ. Πραγματοποιήθηκε από το ΤΕΣΑΦ: (1) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας (τρόφιμα, ρουχισμός και σχολικά είδη), καθώς και φιλοξενία(παράθεση γεύματος) σε μαθητές του Σχολείου Κωφαλάλων της Καμπούλ. (2) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας σε σχολείο κωφαλάλων στην Καμπούλ, αποτελούμενη από τρόφιμα, είδη ρουχισμού παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα, προερχόμενα από την Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης στις 29 Ιουν 11.

22 (3) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στο σχολείο ΡΑΚΤΙΚΟΤ της Καμπούλ, αποτελούμενη από τρόφιμα, είδη ρουχισμού παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα. Καμπούλ. (4) Δωρεάν διάθεση τροφίμων σε ορφανοτροφείο της (5) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αφγανικό νοσοκομείο στο στρατόπεδο KMTC της Καμπούλ (υγειονομικό υλικό και φάρμακα). Κατά το έτος 2011 η στα πλαίσια Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς την Λιβύη (λόγω των ταραχών - Νατοϊκών Επιχειρήσεων) η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε: α. Πτητικά μέσα Τρία (3) Α/Φ C-130 για μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας [τρόφιμα, φάρμακα, νερά και ένα (1) ασθενοφόρο όχημα], τα οποία εκτέλεσαν συνολικά 15,9 ώρες πτήσης. β. Υλικά (1) Διάθεση Τροφίμων (2) Διάθεση κλινοσκεπασμάτων (3) Παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας

23 γ. Νοσηλεία στο 251ΓΝΑ, Λίβυων τραυματιών Επιπλέον, διατέθηκαν πτητικά μέσα για συνδρομή / υποστήριξη αιτημάτων διαφόρων Φορέων λόγω εκτάκτων αναγκών σε Ξένα Κράτη όπως φαίνεται στους παρακάτω πίνακες. Επ ωφελεία Γ Γ Π Π ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΥΠΟΣ ΕΞΟΔΟΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 2 CL Επιχειρήσεις Αεροπυρόσβεσης Επ ωφελεία ΥΠΕΞ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ C ,8 Μεταφορά επαναπατρισμού Ελλήνων από Αλεξάνδρεια με σύνολο 184 άτομα ΛΙΒΥΗ C ,4 Μτφ επαναπατρισμού Ελλήνων από ΤΡΙΠΟΛΗ, SΕBHA και GHURDABIYAH με σύνολο 244 άτομα. ΣΥΝΟΛΟ 7 42,2

24 Συμμετοχή Πολεμικού Ναυτικού : α. Ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη. β. Χορήγηση τροφίμων μέσω Φ/Γ ΦΩΚΑΣ στο Ελληνικό Σχολείο Κένυας. Πολιτιστικές Κοινωνικές Εκδηλώσεις: Από τον Στρατό Ξηράς το 2011, για τον Πολιτισμό: α. Διατέθηκε η Στρατιωτική Μουσική σε 328 περιπτώσεις, για θρησκευτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις διαφόρων Φορέων. β. Διατέθηκαν σε κρατικούς φορείς και φιλανθρωπικές οργανώσεις Στρατιωτικές Λέσχες σε 183 περιπτώσεις, για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, εκθέσεων και παράθεση γευμάτων. γ. Διατέθηκαν τμήματα απόδοσης τιμών, σε 288 περιπτώσεις. Σε άλλες δραστηριότητες: α. Διατέθηκαν στρατιωτικοί ιερείς και οπλίτες ιεροψάλτες, για τέλεση Θείας Λειτουργίας σε Ιερούς Ναούς περιοχών της Θράκης και νήσων του Αιγαίου. β. Διατέθηκε σκηνικό υλικό για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

25 γ. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σχολεία των χωριών της περιοχής Νομών Ροδόπης-Έβρου και επιδόθηκαν δώρα, σχολικά και αθλητικά είδη στα παιδιά. δ. Παραχωρήθηκαν 400 οικήματα για ανάγκες των παγκοσμίων αγώνων SPECIAL OLYMPICS «ΑΘΗΝΑ 2011». ε. Διατίθεται προς χρήση έως το Δεκέμβριου 2015, αποθήκη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την εναποθήκευση ρουχισμού-τροφίμων για την εκπλήρωση κοινωνικού έργου της νέας μη κυβερνητικής οργάνωσης Αποστολή. στ. Τα περισσεύματα του συσσιτίου των Μονάδων του ΕΣ διατέθηκαν δωρεάν σε καθημερινή βάση, κατόπιν απόφασης της πολιτικής ηγεσίας, σε τοπικούς φορείς (Μητροπόλεις, Δήμους και λοιπούς Αυτοδιοικητικούς Οργανισμούς) με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων απόρων που οργανώνονται από αυτούς. ζ. Διατέθηκε προσωπικό υλικά και μέσα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Πρέσπια 2011» (Α ΣΣ). η. Διατέθηκε προσωπικό και μέσα για τη μεταφορά κατασκηνωτικού υλικού της Ι. Μητρόπολης Μαρωνείας. θ. Διατέθηκε ο υπαίθριος χώρος του Στρδου «Παύλου Μελά» στο Δήμο Παύλου Μελά για τη πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ι. Συμμετείχαν προσωπικό και μέσα σε δενδροφυτεύσεις κοινωνικών φορέων.

26 Από πλευράς του Πολεμικού Ναυτικού: α. Στο πλαίσιο υποστήριξης μη κερδοσκοπικών οργανισμών κοινωφελούς δράσεως, διατέθηκε η μουσική του Πολεμικού Ναυτικού για την οργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε έξι (6) ιδρύματα (Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Ίδρυμα για το παιδί και την οικογένεια, Κιβωτός του Κόσμου, Αναρρωτήριο Πεντέλης, Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νοεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ, Χαμόγελο του Παιδιού). β. Κατόπιν αιτήσεως από Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Χανίων Κρήτης, με μέριμνα ΝΚ κατασκευάστηκε καμπάνα με έξοδα που βάρυναν το Ναό. γ. Σε πολλές περιπτώσεις και αφού είχε εξασφαλισθεί η κάλυψη των χρηματικών αναγκών από τους ιδίους, το Πολεμικό Ναυτικό συνέδραμε με την διάθεση των συνεργείων του και του προσωπικού του, σε κατασκευές αντικειμένων/επίπλων για κάλυψη αναγκών σχολείων και αθλητικών κέντρων. Από την Πολεμική Αεροπορία, το 2011: Επ ωφελεία Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ). Στα πλαίσια εκπαίδευσης της ΕΟΔ και της καλύτερης συνεργασίας με την ΠΑ, διατέθηκε ένα (1) Ε/Π AB-205 στις 15 Μαΐου 2011 για συμμετοχή σε άσκηση της ΕΟΔ (διάσωση τραυματία) στη Πύλη Τρικάλων.

27 Επίσης, δύο αξιωματικοί συμμετείχαν ως μέλη δεκαμελούς κλιμακίου φορέων της Ελληνικής Κυβέρνησης (ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ, ΕΛΑΣ, ΠΥ), με σκοπό την παροχή άτυπης συμβουλευτικής αρωγής για την διερεύνηση αιτιών πρόκλησης ατυχήματος στη Ναυτική Βάση «Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο. Τέλος: α. Διατέθηκαν αγήματα απόδοσης τιμών και μπάντα μουσικής σε τοπικές εορτές Δήμων Ιερών Ναών, είκοσι (20) φορές. β. Η ορχήστρα της ΠΑ διατέθηκε επ ωφελεία συλλόγων παιδιών με ειδικές ανάγκες και επ ωφελεία διαφόρων Συλλόγων και παιδικών κατασκηνώσεων, από έξι (6) φορές αντίστοιχα.

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 Πρόλογος Οι Ένοπλες Δυνάμεις, εκτός του κύριου επιχειρησιακού έργου τους, προσφέρουν επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 1. Έρευνα Διάσωση Η Πολεμική Αεροπορία ανταποκρίθηκε στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της χώρας μας για εκτέλεση αποστολών Έρευνας Διάσωσης (Ε-Δ). Θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ANAΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Την 15 Ιαν 2002,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Α ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ Ποιοι είμαστε Οι σκοποί μας Οι στόχοι μας Τα μέλη μας Η δομή μας (Οργανωτική & επιχειρησιακή) Εθελοντές με επαγγελματισμό Η εκπαίδευσή μας Σχέσεις με κοινωνία/πολιτεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Είμαστε δίπλα σας...γνωρίστε το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2012 Το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας επίσημη λειτουργία του υτικού Νοσοκομείου λαμίνας(ννσ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΑ: ΒΓΘ6-Γ ΑΝ ΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακα Αποδεκτών ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ/Β/ΤΜ. ΕΘΝ. ΣΤΡ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Τηλ. 10-657186 Φ.7.1//1575 Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΕΠΙΧ / Λ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2010 1. Στους πίνακες, σχεδιαγράμματα και γραφήματα που ακολουθούν, προσδιορίζονται οι επιχειρησιακές αποστολές που αναλήφθηκαν από το ΚΕΠΙΧ/ΛΣ με το συντονισμό των διατιθέμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 1 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Οι Ένοπλες Δυνάμεις στον καιρό της ειρήνης, εκτός από την κύρια αποστολή τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΔΑ:ΒΛΝ6-Μ7Π ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακα Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ/Β/ΤΜ. ΕΘΝ. ΣΤΡ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Τηλ. 10-657186

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Το ΚΕΠΠ που, ως γνωστόν, λειτουργεί σε μόνιμη βάση και καθ όλη τη διάρκεια του έτους, επί 24ώρου βάσεως, κατά το έτος 2006 ανέλαβε την κινητοποίηση και το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ. Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ. Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΑΒ - ΠΕΡΙΟ ΟΙ ΑΙΧΜΗΣ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟΛΟΥ Περδικογιάννης Γεώργιος Αναισθησιολόγος - Εντατικολόγος Επιµ. Α Ηµερίδα «Οδική Ασφάλεια και Ε.Κ.Α.Β. Μετά το ατύχηµα τι;» Αθήνα 28 Σεπτεµβρίου 2006 Ο

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας Οργάνωση, λειτουργία. Δρ. Σπύρου Σπύρος Υποδιοικητής ΕΚΕΠΥ

Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας Οργάνωση, λειτουργία. Δρ. Σπύρου Σπύρος Υποδιοικητής ΕΚΕΠΥ Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας Οργάνωση, λειτουργία και ρόλος του ΕΚΕΠΥ Δρ. Σπύρου Σπύρος Υποδιοικητής ΕΚΕΠΥ Ιστορική αναδρομή Απρ 2004 Νόμος περί ιδρύσεως ΣΟΤΥ για τις ανάγκες του Τομέα Υγείας για

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3%

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3% ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΟΡΙΑ (2014) ΜΟΡΙΑ (2013) ΔΙΑΦΟΡ Α (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡ Α (%) 748 ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 12,599 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 6,916 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ 5,683 82.2% ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του 2016, εκτός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Νομοθετικό Πλαίσιο & Υπάρχουσες Δομές για τις Υπηρεσίες Κατ Οίκον Νοσηλείας (ΥΚΟΝ),

Διαβάστε περισσότερα

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών.

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών. Κυρίες και Κύριοι Κάθε χρόνο το τέλος του Οκτώβρη, σημαίνει για εμάς τους Πυροσβέστες, ότι άλλη μια αντιπυρική περίοδος έφτασε στο τέλος της και άλλη μια αποτίμηση της ξεκινάει. Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Αναφορά Παιδιατρικού Ιατρείου για την περίοδο 1 Φεβρουαρίου 2013 με 31 Ιανουαρίου 2014

Ετήσια Αναφορά Παιδιατρικού Ιατρείου για την περίοδο 1 Φεβρουαρίου 2013 με 31 Ιανουαρίου 2014 1 Ετήσια Αναφορά Παιδιατρικού Ιατρείου για την περίοδο 1 Φεβρουαρίου 2013 με 31 Ιανουαρίου 2014 Για την περίοδο 1 η Φεβρουαρίου 2013 μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2014 το Παιδιατρικό ιατρείο της ΜΚΟ PRAKSIS

Διαβάστε περισσότερα

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας έχουν υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων, τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό,

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη 13 / 10 / 2010 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Γραφείο: Διοικητή Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Ένοπλες Δυνάμεις. Προστατεύουμε. και. το Περιβάλλον! Οι Ένοπλες Δυνάμεις,

Ένοπλες Δυνάμεις. Προστατεύουμε. και. το Περιβάλλον! Οι Ένοπλες Δυνάμεις, Ένοπλες Δυνάμεις και Προστατεύουμε το Περιβάλλον! Οι Ένοπλες Δυνάμεις, πέρα από την κύρια αποστολή τους, συµµετέχουν αποφασιστικά σε πολλές δράσεις της ελληνικής πολιτείας που εστιάζονται, τόσο στην βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΣΥΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 2665029462 E-

ΚΕΣΥΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 2665029462 E- ΚΕΣΥΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Στεγάζεται στο κτήριο της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας. Λειτουργεί και με απογευματινό ωράριο Τηλ. Επικοινωνίας: 2665029462 E-mail: kesyp@dide.thesp.sch.gr Στρατιωτικές και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 28 ΦΕΒ 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ 01 ΕΩΣ 28 ΦΕΒ 2014 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - Ειρηνευτικές Αποστολές - Ασκήσεις - Κοινωνική Προσφορά - Εκδηλώσεις Επισκέψεις - Διάφορα Θέματα ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚO TAXΥΔΡΟΜΕΙΟ hndgset@gmail.com. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ/ΔΝΣΗ Β2/1 ΤΜ. ΕΘΝ. ΚΑΙ ΣΤΡΑΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΛ. ΣΧΟΛΩΝ Τηλέφ. 2106574234 Φ.337.1/260/257234 Σ. 2009 Aθήνα, 5 Iουν 14 ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ «Καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2310 300261 FAX 2310 318334 E mail : mail@deekme.gr Θεσσαλονίκη : 04/06/2015 Αρ.Πρωτ. 24848 ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 1) ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ, 2)ΕΚΤΙΜΗΣΗ, 3)ΔΙΑΛΟΓΗ triage, 4) ANAZΩΟΓΩΝΗΣΗ και 5) ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ δηλ. εφαρμογή του κανόνα των 3 t (triage,treatment,transport), για ασφαλή μεταφορά στο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού 2ας Μαΐου 5 Νέα Σμύρνη, 17121 Ηλιαχτίδα Ιδρύθηκε το 2000 Κατέχει την ειδική πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α1ΙΛ-5. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011

ΑΔΑ: 4Α1ΙΛ-5. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Δ12) ΤΜΗΜΑ ΣΤΕΓ. ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Ι) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011 Αριθ. πρωτ.: 4363/197

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008

Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008 Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008 Έγκριση πλήρωσης 200 κενών οργανικών θέσεων στις Περιφέρειες της Χώρας (ΥΠ.ΕΣ.). Εγκρίνει την πλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα, 23/12/2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Υ4δ/Γ.Π.οικ.161698 Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Δ' Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007

Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007 Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007 Κατά το έτος 2007, το ΚΕΠΠ της ΓΓΠΠ ανέλαβε την κινητοποίηση και το συντονισμό, σε πανελλαδικό επίπεδο, των δράσεων των φορέων Έκτακτης Ανάγκης καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

ÊïéíùíéêÞ ÐñïóöïñÜ. ôùí åíüðëùí äõíüìåùí êáôü ôï Ýôïò 2008

ÊïéíùíéêÞ ÐñïóöïñÜ. ôùí åíüðëùí äõíüìåùí êáôü ôï Ýôïò 2008 ÊïéíùíéêÞ ÐñïóöïñÜ ôùí åíüðëùí äõíüìåùí êáôü ôï Ýôïò 2008 Οι Ένοπλες Δυνάμεις στον καιρό της ειρήνης, εκτός από την κύρια αποστολή τους, προσφέρουν και κοινωνικό έργο σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Οι δράσεις μας πανελλαδικά 2013: ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ 1. Μόνιµοι εν ενεργεία Αξιωµατικοί, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωµατικοί (Μόνιµοι, Εθελοντές, Ανακαταταγέντες, ΕΜΘ, ΕΠΥ, ΕΠΟΠ κλπ), άνδρες και γυναίκες. α. Κανονική Άδεια ή 4ήµερη

Διαβάστε περισσότερα

Φωτ. Αεροδρόμιο Σερρών

Φωτ. Αεροδρόμιο Σερρών Η Ιστορία της Αεροπορίας Στρατού 1. Χρονική αφετηρία της Αεροπορίας Στρατού θεωρείται το έτος 1947 όταν τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς μετέβησαν οι πρώτοι Αξιωματικοί του πυροβολικού στην Αγγλία στη

Διαβάστε περισσότερα

11η Συνάντηση Forum: Καρπενήσι Πάρις Μποσκόπουλος

11η Συνάντηση Forum: Καρπενήσι Πάρις Μποσκόπουλος Η κάλυψη του ανασφάλιστου πληθυσμού στη φαρμακευτική περίθαλψη 11η Συνάντηση Forum: Καρπενήσι 16.05.2014 Πάρις Μποσκόπουλος 1 ΠΗΓΕΣ Σχέδιο ΚΥΑ για «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση - Εκτέλεση Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ Έτους 2015 (Ανακατανομή Πιστώσεων Π/Υ ΥΠΕΘΑ ποσού 87.845.200 )

ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση - Εκτέλεση Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ Έτους 2015 (Ανακατανομή Πιστώσεων Π/Υ ΥΠΕΘΑ ποσού 87.845.200 ) ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ.: Ειδικό Λογιστήριο ΥΠΕΘΑ, Ακαδημίας 31 106 72, Αθήνα ΓΕΣ/ΔΟΙ ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ ΓΕΑ/Δ6 Υπουργείο Οικονομικών Δνση Π/Υ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πανεπιστημίου 37 101 65, Αθήνα ΥΠΕΘΑ /ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Γεωλόγος Τμήμα Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης - Πρόληψης Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Β. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών α) Μαθηματικά Προσανατολισμού [x 1,3] β) Φυσική

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Β. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών α) Μαθηματικά Προσανατολισμού [x 1,3] β) Φυσική

Διαβάστε περισσότερα

Διεξαγωγή επιμορφωτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας των άρθρων 90 και 91 του ν. 4172/2013

Διεξαγωγή επιμορφωτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας των άρθρων 90 και 91 του ν. 4172/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Aθήνα, 13 /11 /2013 Αρ.πρωτ. 12315/Φ.234.03 Προς: Δ/νσεις Διοικητικού & Δ/νσεις Εκπαίδευσης Όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ 1. Μόνιµοι εν ενεργεία Αξιωµατικοί, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωµατικοί (Μόνιµοι, Εθελοντές, Ανακαταταγέντες, ΕΜΘ, ΕΠΥ, ΕΠΟΠ κλπ), άνδρες και γυναίκες. α. Κανονική Άδεια ή 4ήµερη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΟΡΙΣΜΟΣ Γραφείο Διαμεσολάβησης ορίζεται η Δομή, η οποία παρέχει πληροφόρηση σε ωφελούμενα άτομα, σχετικά με τις υπηρεσίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΣ Ε.Κ.Α.Β. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ E.K.A.B. Το Εθνικό Κέντρο Αµεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) συστάθηκε ως ΝΠ το 1985 (Ν.1579/85) και

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας"

Θέμα: Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ Θεματικών Ενοτήτων Κοινωνική Φροντίδα Υγεία και Κοινωνική Οικονομία Θέμα: "Συνεργασία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας" Ομιλητής:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/4/20123 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 12 ο ακριτικό οδοιπορικό Υγείας: Κορυτσά - Καστοριά - Φλώρινα Ορεινό Μέτσοβο

Αθήνα, 7/4/20123 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 12 ο ακριτικό οδοιπορικό Υγείας: Κορυτσά - Καστοριά - Φλώρινα Ορεινό Μέτσοβο Αθήνα, 7/4/20123 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12 ο ακριτικό οδοιπορικό Υγείας: Κορυτσά - Καστοριά - Φλώρινα Ορεινό Μέτσοβο Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τη συλλογή φαρμάκων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι Είµαστε και που Στοχεύουµε

Ποιοι Είµαστε και που Στοχεύουµε Ποιοι Είµαστε και που Στοχεύουµε Η Ανοιχτή Αγκαλιά των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής / Ιατρικής δηµιουργήθηκε στην Αθήνα το 1994 από µία Οµάδα Εθελοντών, µε βασικό στόχο τη Στήριξη µε κάθε τρόπο του Παιδιού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Προϊσταμένη Τμήμ. Εκπαίδευσης Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π.

Προϊσταμένη Τμήμ. Εκπαίδευσης Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π. Εκπαιδευτικές Δράσεις του Ο.Α.Σ.Π. Η εφαρμογή του έργου «RACCE» Δρ Α. Κούρου Δρ Α. Κούρου Προϊσταμένη Τμήμ. Εκπαίδευσης Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π. e-mail: akourou@oasp.gr Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη σεισμικότητα...

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών»

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Απολογισμός του Έργου «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Εισηγητής: κος Κανάκης Νικήτας Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου / Γενικός Γραμματέας ΓτΚ Γιατροί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Συνεργάτης ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ Νοσηλευτικής ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ευρύτερο κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον Τομέας Υγείας Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Τριτοβάθμια Περίθαλψη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής Τροφίμων 2013 σε απόρους της χώρας. 1) 279/23460/2013 (B 414) ΚΥΑ 2) 732/1-3-2013 Εγκύκλιος του ΥΠΑΑΤ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής Τροφίμων 2013 σε απόρους της χώρας. 1) 279/23460/2013 (B 414) ΚΥΑ 2) 732/1-3-2013 Εγκύκλιος του ΥΠΑΑΤ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας Τμήμα Ζωικής και Φυτικής Παραγωγής Ταχ. Δ/νση: Δεληγιάννη 9 22100 Τρίπολη Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : 4ΙΚΧΚ-2

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : 4ΙΚΧΚ-2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ 4ΙΚΧΚ-2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 4ΑΣΦΘ-ΞΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Γενική Επιμέλεια: Καραγιάννης Ιωάννης, Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 173 ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ ΕΥΡΟΣ: R=60 (+/-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Γεωλόγος Τμήμα Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης - Πρόληψης Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μεταβατική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Κοινωνική Αρωγή & Υποστήριξη Έκδοση αποφάσεων για 2.935 επιδόµατα κοινωνικής προστασίας, για τα οποία προηγήθηκε κοινωνική έρευνα όπως και

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Σημείωμα_Προσφυγική Κρίση στην Ελλάδα

Ενημερωτικό Σημείωμα_Προσφυγική Κρίση στην Ελλάδα Ενημερωτικό Σημείωμα_Προσφυγική Κρίση στην Ελλάδα 1 ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΕΛΛΑΔΑΣ Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας (ΓτΚ Ελλάδας), ιδρύθηκαν το 1990, είναι μία ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΙΙ Ταχ. Δ/νση : Πειραιώς 40 Ταχ. Κώδικας : 101 82 - Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Τίτλος Μαθήματος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Γεωλόγος Τμήμα Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης - Πρόληψης Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μεταβατική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ) Αθήνα, 29 Αυγούστου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε σήμερα επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20/01/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20/01/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20/01/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 198 ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ «Ο.Α.Σ.Π.» Δ/νση Κοινωνικής Αντισεισμικής Άμυνας ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΕΥΔΗΛΟΣ-ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΒΑΘΥ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΕΥΔΗΛΟΣ-ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΒΑΘΥ Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς: (Αναχώρηση από Πειραιά και αντιστρόφως) ΣΥΡΟ ΕΥΔΗΛΟ ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΒΑΘΥ SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ Οικονομική θέση -- 19,00 19,00 19,00 19,00 19,00 DTS Οικονομική θέση 27,00 36,00

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ 2013 ΕΡΕΥΝΑ - ΙΑΣΩΣΗ Oι Ένοπλες υνάμεις ανταποκρίθηκαν στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της χώρας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 33038 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ T.A ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προσθήκες ομάδων προσανατολισμού, τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ»

ΘΕΜΑ: «Προσθήκες ομάδων προσανατολισμού, τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Π.Ε. & Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΥ Προϊστάμενη Τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης Πρόληψη Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή Δικαιολογητικών από Δημόσια Νοσοκομεία ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Υποβολή Δικαιολογητικών από Δημόσια Νοσοκομεία ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Υποβολή Δικαιολογητικών από Δημόσια Νοσοκομεία ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 2. Αναλυτική κατάσταση (εις τριπλούν) 3. Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ή Απόδειξη Είσπραξης Νοσηλίων ή Χρηματικό Λογαριασμό με στρογγυλή

Διαβάστε περισσότερα

2. Οι δικαιούχοι που βρίσκονται σε αναστολή χορήγησης του επιδόματός τους δεν θα απογραφούν στην παρούσα φάση.

2. Οι δικαιούχοι που βρίσκονται σε αναστολή χορήγησης του επιδόματός τους δεν θα απογραφούν στην παρούσα φάση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20.1.2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αρ.Πρωτ.:Π3α/Φ.ΜΗΤΡΩΟ/Γ.Π.οικ.7274 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΑ Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΡΕΥΝΑ - ΔΙΑΣΩΣΗ Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στις ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Σύνοψη παροχών AXAPPP Ένα απλό γράφημα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το επίπεδο της κάλυψης που σας ταιριάζει Οι τέσσερις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε Prestige Plus Prestige

Διαβάστε περισσότερα

ποσό ,45, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ποσό ,45, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 27 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ ΑΥΤ/ΣΗΣ Αριθμ Πρωτ: 30260 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ ΤαχΔ/νση: Σταδίου 27 ΤαχΚωδ: 101 83- ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 31 Αυγούστου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.:30420 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

1. Tο «Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης» (ΕΚΣΕΔ), έχει ως αποστολή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη

1. Tο «Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης» (ΕΚΣΕΔ), έχει ως αποστολή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Λιμενικό Σώμα προτάσσει καθημερινά την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και την προστασία των συνόρων μας. Σε συνεργασία με άλλους φορείς στο πλαίσιο της διακλαδικότητας και διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ ΣΠΗΛΑΙΟΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΣΠΗΛΑΙΟΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΠΗΛΑΙΟΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ ΣΠΗΛΑΙΟΔΙΑΣΩΣΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ξεκινά από την δεκαετία του 70, όταν τα πρώτα μέλη της εκπαιδεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Aρ. Μελέτης : 124/2015 C P V 8 5 1 2 1 0 0 0-3 (Υπηρεσίες παροχής ιατρικής παρακολούθησης μελών των

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη Πανεπιστήμιο Αιγαίου Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης (ΚΕΤ) Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Εργασίας και Επαγγελμάτων σχετικών με τις Νέες Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού:

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η ιδέα του ερυθροσταυρισμού γεννήθηκε στο πεδίο της μάχης του Σολφερίνο από την αλτρουιστική διάθεση προσφοράς του Ερρίκου Ντυνάν προς τους τραυματίες στρατιώτες του πολέμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Αναστασοπούλου Γιώτα Λεπιδά Αναστασία Γούργου Εριφύλη Μαυροπούλου Μαρία ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός σήμερα αποτελείται από έναν κόσμο ολόκληρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ & ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ & ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ & ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ Καρακάλου 2, Τ.Κ. 221 00 ΤΡΙΠΟΛΗ Τηλ - Fax: 2710.22.25.50 www.samarites.gr, e-mail: hrcsamaritestri@yahoo.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 5-7 10180 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: 210-3332553/4 Fax: 210-3332559 e-mail: press@minfin.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 5-7 10180 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: 210-3332553/4 Fax: 210-3332559 e-mail: press@minfin. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 5-7 10180 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: 210-3332553/4 Fax: 210-3332559 e-mail: press@minfin.gr Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 Δελτίο Τύπου Συνοπτικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8.6.2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αρ.Πρωτ.:Π3α/Φ.ΜΗΤΡΩΟ/Γ.Π.οικ.58625 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΑ Προς:

Διαβάστε περισσότερα

100 Γενικές δαπάνες 100 790 απάνες για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. 790 990 Εξόφληση ληξιπρόθεσµων οφειλών του ν.

100 Γενικές δαπάνες 100 790 απάνες για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. 790 990 Εξόφληση ληξιπρόθεσµων οφειλών του ν. Α. Τακτικός προϋπολογισµός 1. αριθµοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο Νέοι 01 ΠΡΟΕ ΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση - Εκτέλεση Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ Έτους 2015 (Μεταφορά Πιστώσεων Π/Υ ΥΠΕΘΑ ποσού )

ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση - Εκτέλεση Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ Έτους 2015 (Μεταφορά Πιστώσεων Π/Υ ΥΠΕΘΑ ποσού ) ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ.: Ειδικό Λογιστήριο ΥΠΕΘΑ, Ακαδημίας 31 106 72, Αθήνα ΓΕΕΘΑ/Γ3 ΓΕΣ/ΔΟΙ/2 α ΓΕΑ/Δ6 Υπουργείο Οικονομικών Δνση Π/Υ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πανεπιστημίου 37 101 65, Αθήνα ΥΠΕΘΑ /ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση - Εκτέλεση Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ Έτους 2015 (Ανακατανομή - Μεταφορά Πιστώσεων Π/Υ ΥΠΕΘΑ ποσού )

ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση - Εκτέλεση Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ Έτους 2015 (Ανακατανομή - Μεταφορά Πιστώσεων Π/Υ ΥΠΕΘΑ ποσού ) ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ.: Ειδικό Λογιστήριο ΥΠΕΘΑ, Ακαδημίας 31 106 72, Αθήνα ΓΕΣ/ΔΟΙ ΓΕΑ/Δ6 Υπουργείο Οικονομικών Δνση Π/Υ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Πανεπιστημίου 37 101 65, Αθήνα ΥΠΕΘΑ /ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα