Όροι και Προϋποθέσεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι και Προϋποθέσεις"

Transcript

1 Όροι και Προϋποθέσεις ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ «Sony BRAVIA» 1. Διοργανώτρια εταιρεία για τη Δραστηριότητα προώθησης Sony BRAVIA («Δραστηριότητα προώθησης») είναι η Home Entertainment & Sound Europe, τμήμα της Sony Europe Limited («Sony»), η έδρα της οποίας βρίσκεται στη διεύθυνση The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, UK. Μη στέλνετε αιτήσεις σε αυτή τη διεύθυνση. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτή τη δραστηριότητα προώθησης, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας στη διεύθυνση ή καλέστε τη γραμμή βοήθειας στο [ ] (δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο) ή [ ] (για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο, ισχύουν οι χρεώσεις που ορίζονται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 2 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Για Κύπρο τηλεφωνείστε στο ] (δωρεάν από σταθερό & κινητό τηλέφωνο)η Δραστηριότητα προώθησης παρέχει στους αγοραστές ορισμένων μοντέλων τηλεοράσεων Sony Bravia (καθένα από τα οποία αποτελεί ένα «Προϊόν που πληροί τις προϋποθέσεις» και όλα μαζί τα «Προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις») το δικαίωμα να διεκδικήσουν συγκεκριμένα δωρεάν προϊόντα Sony Mobile (καθένα από τα οποία αποτελεί ένα «Δώρο» και όλα μαζί τα «Δώρα») με τους εξής τρόπους: Εάν αγοράσετε μια Sony Bravia KDL46W905 ή KDL55W905, δικαιούστε να διεκδικήσετε ένα κινητό τηλέφωνο Sony Xperia Z (αξίας 699 ευρώ τη στιγμή σύνταξης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων). Εάν αγοράσετε μια Sony Bravia KDL47W802 ή KDL47W805 ή KDL47W807 ή KDL47W808 ή KDL47W809 ή KDL55W802 ή KDL55W805 ή KDL55W807 ή KDL55W808 ή KDL55W809, δικαιούστε να διεκδικήσετε ένα κινητό τηλέφωνο Sony Xperia L (αξίας 299 ευρώ τη στιγμή σύνταξης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων). Πώς να διεκδικήσετε το δώρο σας 1. Οι πελάτες οι οποίοι αγοράζουν ένα Προϊόν που πληροί τις προϋποθέσεις κατά το διάστημα από 29 Μαΐου έως και 14 Ιουλίου 2013 δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για το Δώρο τους όπως ορίζεται παραπάνω. 2. Οι πελάτες θα μπορούν να διεκδικήσουν και να λάβουν το Δώρο που προσφέρεται βάσει της Δραστηριότητας προώθησης μόνο στη χώρα όπου αγόρασαν το Προϊόν που πληροί τις προϋποθέσεις. 3. Η προσφορά προορίζεται αποκλειστικά για τελικούς χρήστες που ζουν στις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Κροατία, Κύπρος, Λεττονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

2 4. Για να διεκδικήσετε το Δώρο σας, α. Κόψτε τον πρωτότυπο κωδικό EAN και τον σειριακό αριθμό του προϊόντος Sony από το πλάι της συσκευασίας της τηλεόρασής σας Sony Bravia (όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα). β. Αφαιρέστε το φυλλάδιο «find special offers», που θα βρείτε κολλημένο στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, μέσα στη συσκευασία της τηλεόρασης (όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα). Το φυλλάδιο αυτό περιέχει τον Αποκλειστικό Κωδικό Προώθησης που θα χρειαστείτε για να επωφεληθείτε από τη δραστηριότητα προώθησης. γ. Εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, θα πρέπει: γ.1 να εγγράψετε τη συμμετοχή σας (η εγγραφή είναι υποχρεωτική προκειμένου να συμμετάσχετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση και γ.2 να στείλετε στη διεύθυνση: Eλλάδα: Sony BRAVIA Promotion [GR] Κύπρος Sony BRAVIA Promotion [CY] τα ακόλουθα έγγραφα:

3 εκτύπωση της σελίδας «Thank you» («Σας ευχαριστούμε») (πάνω στην οποία εμφανίζονται ο κωδικός συμμετοχής και ο γραμμικός κωδικόςς) την οποία θα βρείτε στο τέλος της πλοήγησής σας στη διαδικτυακή τοποθεσία της δραστηριότητας προώθησης Bravia, μόλις ολοκληρώσετε με επιτυχία την ηλεκτρονική σας εγγραφή, τον κωδικό EAN από τη συσκευασία της τηλεόρασής σας Sony Bravia, καθώς και τον σειριακό αριθμό του προϊόντος Sony, αντίτυπο της εκτυπωμένης απόδειξης αγοράς σας (φροντίστε να βάλετε σε κύκλο το προϊόν Sony Bravia που αφορά η προσφορά, το όνομα του αντιπροσώπου και την ημερομηνία αγοράς). το πρωτότυπο φυλλάδιο «find special offers» με τον Αποκλειστικό Κωδικό Προώθησης που αφαιρέσατε από το πίσω μέρος της τηλεόρασης: Όλες οι φόρμες αίτησης θα πρέπει να ταχυδρομηθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος σας. Καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή μετά από αυτό το διάστημα. Όλα τα απαιτούμενα πρωτότυπα έγγραφα, όπως αυτά ορίζονται, είναι υποχρεωτικά. Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα λείπουν, η αίτησή σας θα απορριφθεί και θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γενικά 1. Τα Προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι μόνο και αποκλειστικά τα ακόλουθα μοντέλα τηλεοράσεων Sony Bravia: KDL46W905, KDL55W905, KDL47W802, KDL47W805, KDL47W807, KDL47W808, KDL47W809, KDL55W802, KDL55W805, KDL55W807, KDL55W808 ή KDL55W809. Τα προϊόντα παρέχονται βάσει διαθεσιμότητας. 2. Η Δραστηριότητα προώθησης απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες ηλικίας 18 και άνω που έχουν ολοκληρώσει την αγορά μίας από τις παραπάνω τηλεοράσεις Sony Bravia. 3. Τα δώρα διατίθενται μόνο για τηλεοράσεις Sony Bravia που έχει προμηθεύσει και διανείμει η Sony σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους/μεταπωλητές της. Ρωτήστε στο κατάστημα λιανικής πώλησης της περιοχής σας για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας πληροί τις προϋποθέσεις προτού προβείτε σε αγορά, προκειμένου να αποφύγετε πιθανή απογοήτευση.

4 4. Μια αγορά δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη και δεν μπορεί να γίνει έγκυρη διεκδίκηση και παράδοση ενός Δώρου, εάν ένας πελάτης επιστρέψει στο κατάστημα λιανικής πώλησης/στον μεταπωλητή ένα Προϊόν που πληροί τις προϋποθέσεις και το οποίο έχει ήδη αγοράσει. Σε αυτή την περίπτωση, οποιοδήποτε Δώρο που έχει ήδη παραληφθεί πρέπει να επιστρέφεται στην Custom Solutions στην αρχική του συσκευασία, με έξοδα και ευθύνη του Πελάτη. Επιστρέψτε το τηλέφωνό σας στην ακόλουθη διεύθυνση: Sony Bravia Promotion [IGR ή CY] ATTN: CUSTOMER CARE DEPARTMENT 5. Καθώς τα έγγραφά σας δεν θα σας επιστραφούν, προτείνουμε να κάνετε αντίγραφα όλων των εγγράφων προτού τα ταχυδρομήσετε και να στέλνετε τις αιτήσεις σας μέσω κούριερ ή ταχυδρομείου. 6. Η απόδειξη ταχυδρομικής αποστολής δεν θα γίνεται δεκτή ως απόδειξη παραλαβής. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για φόρμες αίτησης που χάθηκαν, καταστράφηκαν ή καθυστέρησαν κατά τη μεταφορά τους. 7. Δυσανάγνωστες ή τροποποιημένες φόρμες αίτησης, καθώς και φόρμες αίτησης που δεν έχουν συμπληρωθεί σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και προϋποθέσεις, θα θεωρούνται άκυρες. 8. Το διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης έως την παράδοση του Δώρου σας μπορεί να φτάσει έως τις 28 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να τηρήσουμε αυτή την προθεσμία, θα φροντίσουμε να σας παραδώσουμε το Δώρο σας το συντομότερο δυνατόν μετά από αυτήν. Εάν δεν λάβετε το Δώρο σας, καλέστε τη γραμμή βοήθειας στο [[ ] (δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο) ή [[ ] (για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο, ισχύουν οι χρεώσεις που ορίζονται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας) από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 2 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Εναλλακτικά, μεταβείτε στη διεύθυνση για να παρακολουθήσετε την πορεία της αίτησής σας ή/και να συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας 24 ώρες το 24ωρο. Για Κύπρο τηλεφωνείστε στο ] (δωρεάν από σταθερό & κινητό τηλέφωνο) 9. Επιτρέπεται μόνο μία αίτηση για κάθε νοικοκυριό (ίδιο όνομα ή/και διεύθυνση ή/και πόλη), ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Δραστηριότητα προώθησης οι επιχειρήσεις που εμπορεύονται προϊόντα της Sony. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι πελάτες που αγοράζουν ένα (1) προϊόν για προσωπική τους χρήση και όχι για επαναπώληση. Τα Δώρα που προσφέρονται στο πλαίσιο της Δραστηριότητας προώθησης δεν προορίζονται για επαναπώληση στο εμπόριο. 10. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παράδοση ενός ή περισσότερων Δώρων σε περίπτωση που υποπτευόμαστε ότι μια αίτηση είναι ψευδής ή παραπλανητική ή όταν δεν πληροί τους παρόντες όρους. 11. Όλα τα Δώρα παρέχονται βάσει διαθεσιμότητας, ενώ διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε τη Δραστηριότητα προώθησης ή να αντικαταστήσουμε τα Δώρα με δώρα ίσης αξίας οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς ειδοποίηση. 12. Η Δραστηριότητα προώθησης δεν διατίθεται σε συνδυασμό με καμία άλλη δραστηριότητα προώθησης. 13. Τα Δώρα δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με πίστωση, άλλα προϊόντα ή χρήματα.

5 14. Όλες οι οδηγίες που παρέχονται σε αυτή τη φόρμα αίτησης αποτελούν μέρος των παρόντων Όρων και προϋποθέσεων. 15. Αυτή η Δραστηριότητα προώθησης υπόκειται στη νομοθεσία της Αγγλίας και της Ουαλίας και οποιεσδήποτε διαφορές πρέπει να παραπέμπονται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αγγλίας και της Ουαλίας. 16. Με την υποβολή αίτησης για Δώρο, οι αιτούντες θα θεωρείται ότι έχουν διαβάσει και αποδεχθεί τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, καθώς και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Sony, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση:

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTERN UNION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.WORLDBRIDGE.GR Η Υπηρεσία παρέχεται από την εταιρία «WorldBridge-Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε.» («WorldBridge») σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTER U IO GoCASH SM ("ΥΠΗΡΕΣΙΑ")

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTER U IO GoCASH SM (ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WESTER U IO GoCASH SM ("ΥΠΗΡΕΣΙΑ") Η Υπηρεσία παρέχεται από την εταιρία Worldbridge-Υπηρεσίες Πληρωµών Α.Ε. («Worldbridge») σε συνεργασία µε την Western

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρώπη σου, τα δικαιώματά σου

Η Ευρώπη σου, τα δικαιώματά σου Η Ευρώπη σου, τα δικαιώματά σου Πρακτικός οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ Εσωτερική αγορά και υπηρεσίες Μάθε τα δικαιώματά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 2 ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΑΡΘΡΟ 2 ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό «Tetris Το νέο τραπεζογραμμάτιο των 20 ευρώ» ΑΡΘΡΟ 1 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (εφεξής η «ΕΚΤ») διοργανώνει, από τις 5 Φεβρουαρίου 2015 στις 10.00 π.μ. μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ «The Mixing Star 2015»

ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ «The Mixing Star 2015» ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ «The Mixing Star 2015» Η εταιρεία Concepts Ltd διοργανώνει διαγωνισμό ταλέντου, δημιουργικότητας και επιδεξιότητας μεταξύ bartenders, ο οποίος διεξάγεται σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα 2007R0653 EL 31.05.2011 001.001 1 Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα B ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 653/2007 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 13ης Ιουνίου 2007 σχετικά με τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του λογαριασμού σας στην NETELLER

Χρήση του λογαριασμού σας στην NETELLER Χρήση του λογαριασμού σας στην NETELLER Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το λογαριασμό της NETELLER! Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει με τις πιο χρήσιμες και δημοφιλείς δυνατότητες του λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP

Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP Φύλλο δεδομένων Υπηρεσία Επιτόπιας Υποστήριξης Υλικού HP Υπηρεσίες HP Care Pack Κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Διάγνωση προβλημάτων και απομακρυσμένη υποστήριξη Επιτόπια υποστήριξη υλικού Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ. Οδηγία 2005/36/ΕΚ. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε σχετικά µε την αναγνώριση των επαγγελµατικών προσόντων 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 66 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ. Οδηγία 2005/36/ΕΚ. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε σχετικά µε την αναγνώριση των επαγγελµατικών προσόντων 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 66 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Οδηγία 2005/36/ΕΚ Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε σχετικά µε την αναγνώριση των επαγγελµατικών προσόντων 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 66 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Το παρόν έγγραφο προορίζεται για ενηµερωτικούς σκοπούς. Το

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό «Selfie με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ»

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό «Selfie με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ» Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό «Selfie με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ» ΑΡΘΡΟ 1 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (εφεξής η «ΕΚΤ») διοργανώνει, από τις 23 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ οι φοιτητές μπορούν να μετακινηθούν για σπουδές και πρακτική άσκηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ οι φοιτητές μπορούν να μετακινηθούν για σπουδές και πρακτική άσκηση. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ Το ERASMUS+ είναι το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, το οποίο τη νέα περίοδο 2014-2020 συνεχίζεται ενισχυμένο

Διαβάστε περισσότερα

Travel & Surf - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Travel & Surf - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Travel & Surf - Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Γενικά H Υπηρεσία Travel & Surf (εφεξής «Υπηρεσία») παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet) κατά την διάρκεια περιαγωγής σε χώρες εντός και εκτός (με συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE 1. Εισαγωγή Το e-shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η ανώνυμη εταιρεία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Οι παρόντες «Ειδικοί Όροι & Προϋποθέσεις» κάθε προγράμματος ή/και υπηρεσίας που αναφέρονται στο παρόν, σε συνδυασμό με την Αίτηση Σύμβαση Σύνδεσης στο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας της COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι διατάξεις της ΕΕ για την κοινωνική ασφάλιση

Οι διατάξεις της ΕΕ για την κοινωνική ασφάλιση Οι διατάξεις της ΕΕ για την κοινωνική ασφάλιση Επικαιροποίηση 2010 Τα δικαιώματά σας όταν μετακινείστε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρωπαϊκή Επιτροπή Οι διατάξεις της ΕΕ για την κοινωνική ασφάλιση Τα

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις από απόσταση μέσω διαδικτύου ( e-shop ) και καθεστώς ΦΠΑ

Πωλήσεις από απόσταση μέσω διαδικτύου ( e-shop ) και καθεστώς ΦΠΑ Α. Εισαγωγή Πωλήσεις από απόσταση μέσω διαδικτύου ( e-shop ) και καθεστώς ΦΠΑ Ο εντεινόμενος διεθνής ανταγωνισμός, αλλά και η οικονομική κρίση με τον περιορισμό της εσωτερικής κατανάλωσης, ωθεί ολοένα

Διαβάστε περισσότερα

(εταιρεία επενδύσεων ανοικτού τύπου με έδρα στο Λουξεμβούργο) Δεκεμβρίος 2009

(εταιρεία επενδύσεων ανοικτού τύπου με έδρα στο Λουξεμβούργο) Δεκεμβρίος 2009 Schroder Alternative Solutions Ενημερωτικo Δελτίo (εταιρεία επενδύσεων ανοικτού τύπου με έδρα στο Λουξεμβούργο) Δεκεμβρίος 2009 Ελλάδα Σε περίπτωση που προκύψει οιαδήποτε διαφορά μεταξύ του μεταφρασμένου

Διαβάστε περισσότερα

Η ασφάλιση στη ζωή μας

Η ασφάλιση στη ζωή μας Η ασφάλιση στη ζωή μας ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Συνδέσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου Χορηγός: PwC If I had my way, I would write the word insure upon the door of every cottage and upon the blotting

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερη κυκλοφορία. και διαμονή στην Ευρώπη. Οδηγός για τα δικαιώματα του πολίτη της ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

Ελεύθερη κυκλοφορία. και διαμονή στην Ευρώπη. Οδηγός για τα δικαιώματα του πολίτη της ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ Ελεύθερη κυκλοφορία και διαμονή στην Ευρώπη Οδηγός για τα δικαιώματα του πολίτη της ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης 1 Ο παρών οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα δικαιώματά

Διαβάστε περισσότερα

Όροι ταξιδιού 1. ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ

Όροι ταξιδιού 1. ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ Όροι ταξιδιού Ο καταναλωτής δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την αγορά Ακόμα και αν το άρθρο 47 του νόμου για τις πρακτικές της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών παρέχει μια περίοδο για ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά εγγύησης Whatever Guarantee

Προσφορά εγγύησης Whatever Guarantee T.G. Technica Systems Ltd. 60 Perikleous Ave. Strovolos Nicosia, 2021 Cyprus Tel: 22205205 Fax: 22205206 Email: info@technica.com.cy Προσφορά εγγύησης Whatever Guarantee ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΕΙ Οι ακόλουθοι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Wintiko» ιοργανωτές διαγωνισµού Η εταιρία περιορισµένης ευθύνης µε την επωνυµία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Καρυωτάκη αρ. 6) (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη 1. Εισαγωγή Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Ο SEPA είναι ο ενιαίος χώρος πληρωμών σε ευρώ, ο οποίος περιλαμβάνει 34 χώρες το σύνολο των 28 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τρεις χώρες του Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το τέλος κυκλοφοριακής συμφόρησης

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το τέλος κυκλοφοριακής συμφόρησης Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το τέλος κυκλοφοριακής συμφόρησης Εκτυπώθηκε σε ανακυκλωμένο χαρτί tfl.gov.uk/cc Οι πληροφορίες ήταν σωστές κατά την εκτύπωση. CC GEN 07/13 Εισαγωγή Το φυλλάδιο αυτό περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη Όροι και προϋποθέσεις για τις υπηρεσίες περιεχομένου της της International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Ολλανδία ( ) 1) Ορισμοί Άδεια Άδεια χρήσης του περιεχομένου της και του κουμπιού όπως

Διαβάστε περισσότερα

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης (Συµφωνία) αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch. PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.gr") και του χρήστη ("εσείς" ή "σας") σχετικά µε την εκ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ι.ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ι.ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ι.ΕΙΣΑΓΩΓΗ Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο «Super Buzz» από την εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ A.E.» (στο εξής "Διοργανώτρια") με την τεχνική υποδομή της AUDIOTEX. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SONY ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα