Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 11/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 18:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:45

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 11/16.4.2013 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 18:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:45"

Transcript

1 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/249/ ΑΔΑ:ΒΕΖΑ46Ψ842-Σ64 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 11/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 18:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:45 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΕ- ΛΕΥΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΧΩ- ΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ : Χρήστος Σπίρτζης Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ Πολυχρόνης Ακριτίδης Α Αντιπρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ Αντώνιος Πρωτονοτάριος Γενικός Γραμματέας ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ Κωνσταντίνος παραιτηθείς Αναπλ. Γεν. ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ Κουρνιώτης Γραμματέας Γρηγόρης Γρηγοριάδης Μέλος ΕΝΑΡΞΗ 22:45 Γεώργιος Ζερβάκης Σπυρίδων Κοντομάρης Μέλος Μέλος ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΛΗΞΗ Κωνσταντίνος Μακέδος Μέλος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ Αθανάσιος Μπούμης Μέλος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ Ασημούλα Σταγιάννη Γεώργιος Παπαναστασίου Μέλος Μέλος ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΛΗΞΗ Γεώργιος Τσουκαλάς Μέλος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ AΠOΝΤΕΣ: Θεόδωρος Σεραφίδης παραιτηθείς Β Αντιπρόεδρος Νικόλαος Μήλης Μέλος Ιωάννης Φούρκας Μέλος Παρίστανται από το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Ιωάννης Θεοδωράκης Παρασκευή Μπάτσου Πρόεδρος Α Αντιπρόεδρος 19:30 ΕΝΑΡΞΗ 20:15 23:10 Παρίσταται η κ. Δήμητρα Κανέλλου, Γενική Διευθύντρια ΤΕΕ Γραμματέας : ο Θεμ. Λιαραμάντζας, υπάλληλος Τ.Ε.Ε. ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΛΗΞΗ

2 2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Εισηγήσεις Διευθύνσεων 2. Επικύρωση Πρακτικών 3. Κύκλοι συζητήσεων για τον ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ ενημέρωση για το θέμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ από τον προσκεκλημένο, κ. Σπ. Πολλάλη, Πρόεδρο της «Ελληνικό Α.Ε.». 4. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με όλους τους Φορείς του τεχνικού κόσμου Συντονισμός και προγραμματισμός κινήσεων 5. Ανοιχτές αντιπροσωπείες και συγκεντρώσεις στα Περιφερειακά Τμήματα Προγραμματισμός δράσης 6. Αντικατάσταση του κ. Κρεμαλή στο EFCE, λόγω εξωθεσμικής δραστηριότητάς του με την Τρόικα. 7. Ενημέρωση ΤΜΗΜΑ Α της Αποφ.Α1/Σ11/2013 Κινητοποιήσεις Ο Πρόεδρος ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, αφού ενημέρωσε την Διοικούσα Επιτροπή για την απαράδεκτη κίνηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων που όρισε νέα μέλη στο Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α. μη περιλαμβανόμενα στην πρόταση του ΤΕΕ, εισηγείται τη διοργάνωση: α) Συγκέντρωσης διαμαρτυρίας με όλους τους Φορείς του τεχνικού κόσμου και β) Ανοιχτές αντιπροσωπείες και συγκεντρώσεις στα Περιφερειακά Τμήματα, για τα ασφαλιστικά προβλήματα των μηχανικών με τη συμμετοχή των παρακάτω συνδικάτων. Ο συντονισμός προτείνεται ως εξής: Α. Σωματεία που εντάσσονται στη ΓΣΕΕ και τα Εργατικά Κέντρα (υπεύθυνοι: Πρωτονοτάριος, Τσουκαλάς, Κοντομάρης) Β. Ομοσπονδίες που εντάσσονται στη ΓΕΣΕΒΕ (υπεύθυνοι: Πρωτονοτάριος, Κουρνιώτης, Ηλιόπουλος) Γ. Ομοσπονδίες που εντάσσονται στην ΑΔΕΔΥ και Δημ. Τομείς (υπεύθυνοι: Πρωτονοτάριος, Τσουκαλάς, Κοντομάρης)

3 3 Δ. Σύλλογοι και Σωματεία και Κινήσεις Μηχανικών (υπεύθυνοι: Σεραφίδης, Σιούνας, Κουρνιώτης, Σταγιάννη, Γρηγοριάδης) Ε. Περιφερειακά Τμήματα (υπεύθυνοι: Θεοδωράκης, Μακέδος, Τσουκαλάς) Στ. Ομάδα Τεκμηρίωσης (Μακέδος, Κοντομάρης, Παπαναστασίου, Τσουκαλάς, Μήλης) Ζ. Ομάδα Διοργάνωσης Κεντρικής Εκδήλωσης (Μπούμης, Παπαναστασίου, Μπάτσου, Κυριακόπουλος) Ο Γρ. Γρηγοριάδης, Μέλος Δ.Ε. μειοψηφεί, εκφράζοντας τη γενική θέση της παράταξής του σε διαφωνία με τον προσανατολισμό, το πλαίσιο και τις μορφές πάλης των κινητοποιήσεων του ΤΕΕ. Η Δ. Επιτροπή αποδέχεται την εισήγηση του Προέδρου ΤΕΕ. Κατά τη συζήτηση του παραπάνω θέματος (19:30) προσήλθε στη συζήτηση ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Ι. Θεοδωράκης. Αποφ.Α2/Σ11/2013 Χορήγηση πληρεξουσιότητας στη δικηγόρο ΤΕΕ Αγγελική Σκουτέρη. Η Διοικούσα Επιτροπή, έχοντας υπόψη ότι την συζητείται σε μετ αναβολήν δικάσιμο ενώπιον του Γ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (7μελής σύνθεση) η, από και με αριθμό κατάθεσης 3729/2008, αίτηση ακύρωσης του ΤΕΕ ΝΠΔΔ κατά του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για την ακύρωση της, με αριθμό πρωτοκόλλου Φ0900/οικ.9042/521/ , πρόσκλησης υποβολής υποψηφιοτήτων της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και μετά από εισήγηση (αριθ. πρωτ. 228/ ) της παριστάμενης Γεν. Διευθύντριας ΤΕΕ κ. Δ. Κανέλλου που ανακοίνωσε τη σχετική εισήγηση του Γρ. Δικαστικού ΤΕΕ, αποφασίζει να υποβληθεί δήλωση παραιτήσεως εκ του δικογράφου της άνω αίτησης ακύρωσης και χορηγεί πληρεξουσιότητα στην έμμισθη δικηγόρο ΤΕΕ Αγγελική Σκουτέρη του Κωνσταντίνου (ΑΜ ΔΣΑ 20725) να προβεί σε δήλωση παραιτήσεως από το δικόγραφο της προμνησθείσας αίτησης ακύρωσης κατά την επ ακροατηρίω συζήτησή της κατά την άνω δικάσιμο ή σε κάθε μετ αναβολήν δικάσιμο, ενεργούσα ο,τιδήποτε είναι αναγκαίο προς εκπλήρωση του σκοπού αυτού και για την κατά νόμο προάσπιση των συμφερόντων του ΤΕΕ. Επικυρώνεται αυθημερόν.

4 4 Αποφ.Α3/Σ11/2013 Κύκλοι συζητήσεων για τον ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ ενημέρωση για το θέμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ από τον προσκεκλημένο κ. Σπ. Πολλάλη, Πρόεδρο της «Ελληνικό Α.Ε.». Η Δ. Επιτροπή, αφού ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο κ. Σπ. Πολλάλη, πρόεδρο της «Ελληνικό Α.Ε.» και την κ. Κουβέλη, Αρχιτέκτονα Πολεοδόμο, για την πρόταση αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, στο πλαίσιο της παρέμβασης του ΤΕΕ για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, αποφασίζει τη διοργάνωση ημερίδας για το θέμα. Ο Πρόεδρος ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης θα παραστεί στην αυριανή κοινή συνέντευξη τύπου ΤΕΕ, Δήμων, ΕΜΠ και φορέων για την αξιοποίηση του χώρου αυτού. Κατά τη συζήτηση του παραπάνω θέματος (20:15) αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Ι. Θεοδωράκης. ΘΕΜΑ Ι/Σ11/2013 Συζήτηση για τον ορισμό Νέου Προέδρου στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ν. Αττικής για θέματα προσωπικού ΤΕΕ και ΟΑΣΠ. Η Δ. Επιτροπή ενημερώνεται για την υπ αριθμ. 228/ της παρισταμένης προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διοικητικού κ. Αικατερίνης Τραντάλη που αφορά στον ορισμό νέου προέδρου στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ν. Αττικής για θέματα προσωπικού ΤΕΕ και ΟΑΣΠ. Ο Πρόεδρος ΤΕΕ αποσύρει το θέμα προκειμένου να εγγραφεί ως ξεχωριστό θέμα στην ημερήσια διάταξη και να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Αποφ.Α4/Σ11/2013 Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στη μόνιμη υπάλληλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Τ.Ε.Ε. κ. Εύα-Ιββόνα Παπαδημητρίου- Ματσίνσκα του Λέσλαβ, λόγω της από αυτοδίκαιης λύσης της υπαλληλικής σχέσης της Η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. έχοντας υπόψη: 1. Τη με αριθμ. πρωτ. 4549/ (ΑΔΑ:ΒΕΤ646Ψ842-1ΒΖ) απόφαση του Προέδρου του Τ.Ε.Ε., με την οποία διαπιστώθηκε η αυτοδίκαιη λύση της υπαλληλικής σχέσης της μόνιμης υπαλλήλου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Τ.Ε.Ε. κ. Εύας-Ιββόνας Παπαδημητρίου- Ματσίνσκα του Λέσλαβ, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με βαθμό Β, από , ημερομηνία υποβολής της δεύτερης αίτησης παραίτησής της από την Υπηρεσία λόγω συνταξιόδοτησης. 2. Το Φ.Ε.Κ. 352/ , τεύχος τρίτο, όπου δημοσιεύθηκε περίληψη της ως άνω απόφασης του Προέδρου του Τ.Ε.Ε. 3. Τα άρθρα 147, 148 και 156 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007).

5 5 4. Τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν. 4544/1966 (Φ.Ε.Κ. 185/1966). 5. Τις διατάξεις του Ν. 2112/ Το γεγονός ότι η συνολική αναγνωρισμένη δημόσια υπηρεσία της υπαλλήλου έως ανέρχεται σε είκοσι τρία (23) έτη, ένα (1) μήνα και μία (1) ημέρα. 7. Την εισήγηση (αρ. πρωτ. 228/ ) της παρισταμένης προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διοικητικού κ. Αικατερίνης Τραντάλη, Αποφασίζει Την καταβολή αποζημίωσης στη δικαιούχο κ. Εύα-Ιββόνα Παπαδημητρίου-Ματσίνσκα του Λέσλαβ σύμφωνα με τις βασικές αποδοχές της (παρ. 2, άρθρο 1, του Ν. 4024/2011) όπως παρακάτω: Βασικός μισθός 1.465,00 Οικογενειακή παροχή 53,00 Κίνητρο απόδοσης 50,00 Σύνολο μηνιαίων ακαθ. αποδοχών 1.568,00 Ετήσιες αποδοχές 1.568,00 X 12 μήνες = ,00 Επίδομα Δώρου Πάσχα 250,00 Επίδομα Άδειας 250,00 Επίδομα Δώρου Χριστουγέννων 500,00 Σύνολο ετησίων αποδοχών με δώρα ,00 Μηνιαίες αποδοχές για τον υπολογισμό της αποζημίωσης: ,00 : 12 μήνες = 1.651,33 Σύμφωνα με το χρόνο υπηρεσίας της υπαλλήλου, η αποζημίωση είναι ίση με τις αποδοχές δεκαεννέα (19) μηνών ήτοι: Ποσό αποζημίωσης: 1.651,33 X 19 μήνες αποζημίωση =31.375,27 Η Διοικούσα Επιτροπή διευκρινίζει ότι σύμφωνα με την παρ. 13 του άρθρου 21 του ν. 3144/2003 (ΦΕΚ 111 Α ), η οποία τροποποίησε το άρθρο 33 του ν. 1876/90 (ΦΕΚ 27 Α ), το καταβλητέο ποσό στη δικαιούχο κ. Εύα- Ιββόνα Παπαδημητρίου-Ματσίνσκα του Λέσλαβ ανέρχεται στο ποσό των δέκα πέντε χιλιάδων Ευρώ (15.000,00 ). Το ποσό που δεσμεύεται είναι εντός του διαθέσιμου ποσού πίστωσης (ΚΑΕ 0631 α). Διευκρινίζεται ότι η παρούσα απόφαση θα υλοποιηθεί όταν υπάρχει η δυνατότητα εκταμίευσης του παραπάνω ποσού. Αποφ.Α5/Σ11/2013 Κατακύρωση Ανοικτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάθεση των υπηρεσιών ηχογράφησης - μαγνητοφώνησης των Εκδηλώσεων του ΤΕΕ και της απομαγνητοφώνησης των ηχογραφημένων μαγνητοφωνημένων πρακτικών (Αρ. Πρωτ. Διακήρυξης 42587/ )

6 6 Η Διοικούσα Επιτροπή, σε συνέχεια της υπ αριθμ. Γ1/Σ21/2012 απόφασής της για την Προκήρυξη του Ανοιχτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για τις υπηρεσίες ηχογράφησης - μαγνητοφώνησης των Εκδηλώσεων του ΤΕΕ και της απομαγνητοφώνησης των ηχογραφημένων μαγνητοφωνημένων πρακτικών και έχοντας υπ όψιν: 1. την υπ αριθμ. Πρωτ. ΤΕΕ 42587/ Διακήρυξη του διαγωνισμού 2. την από απόφαση της Δ.Ε. του ΤΕΕ για την αξιολόγηση των Τεχνικών Προσφορών 3. το 2 ο Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης των Αποτελεσμάτων των Διαγωνισμών, σύμφωνα με το οποίο: «Η Επιτροπή.κατέγραψε τις προσφερόμενες τιμές, όπως παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα : ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ηχογράφηση Μαγνητοφώνηση 600 ώρες Απομαγνητοφώνηση στα Ελληνικά των 100 λέξεων Υβριδική Απομαγνητοφώνηση 20 ώρες Σύνολο χωρίς ΦΠΑ Σύνολο με ΦΠΑ 1. no noise Μυλωνάκη Γεωργία 2.400, ,00 900, , ,00 2. Tsakiris Conference Support 3.000, , , , ,00 Από τη σύγκριση των οικονομικών προσφορών προκύπτει μειοδότρια η εταιρία «no noise Μυλωνάκη Γεωργία» και η Επιτροπή εισηγείται, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού, ως υποψήφια ανάδοχο για την ανάθεση της υπηρεσίας την εταιρία «no noise

7 7 Μυλωνάκη Γεωργία» με συνολική προσφερόμενη τιμή το ποσό των πλέον ΦΠΑ..» 4. το 3 ο Πρακτικό της Επιτροπής, σύμφωνα με το οποίο τα δικαιολογητικά που προσκόμισε η υποψήφια Ανάδοχος εταιρεία και αυτά που αναζήτησε αυτεπάγγελτα η Υπηρεσία του ΤΕΕ είναι πλήρη και νόμιμα 5. την εισήγηση (αρ. πρωτ. 228/ ) της παρισταμένης προϊσταμένης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ι. Γιαλκέτση, α π ο φ α σ ί ζ ε ι α) την αποδοχή και έγκριση του 2 ου και 3 ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης των Αποτελεσμάτων των Διαγωνισμών και β) την κατακύρωση του διαγωνισμού για την ανάθεση των υπηρεσιών ηχογράφησης - μαγνητοφώνησης των Εκδηλώσεων του ΤΕΕ και της απομαγνητοφώνησης των ηχογραφημένων μαγνητοφωνημένων πρακτικών, στην εταιρεία «no noise ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ» σύμφωνα με την Οικονομική και Τεχνική Προσφορά της και σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης του διαγωνισμού. Ο Αθ. Μπούμης Μέλος Δ.Ε. ψηφίζει ΛΕΥΚΟ. Επικυρώνεται αυθημερόν. Απόφ.Α6/Σ11/2013 Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός για την Προμήθεια, Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση Εξοπλισμού και Αδειών Λογισμικού σε Διάταξη Υψηλής Διαθεσιμότητας για τη Διαχείριση της Ψηφιακής Ταυτότητας των Κτηρίων (Κωδ. ΟΠΣ: Κωδ. ΠΔΕ: 2011ΣΕ ) Κατακύρωση Διαγωνισμού Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ λαμβάνοντας υπ όψιν: 1. το Π.Δ. της 27.11/ «Περί Κωδικοποιήσεως των περί συστάσεως Τεχνικού Επιμελητηρίου κειμένων διατάξεων» (ΦΕΚ 430/Α/ ), όπως έχει τροποποιηθεί, συμπληρωθεί και ισχύει 2. το Π.Δ. 295/2002 «Οργανισμός Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ)» (ΦΕΚ 262/Α/2002) 3. το Ν.Δ. 496/74 «Κώδικας Δημοσίου Λογιστικού Ν.Π.Δ.Δ.» (ΦΕΚ Α 204), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει 4. το Ν. 2362/95 (ΦΕΚ Α 247) «Περί Δημοσίου Λογιστικού κ.τ.λ.», αναλογικά εφαρμοζόμενο 5. το Ν. 2286/95 (ΦΕΚ Α 19), «Προμήθειες του δημοσίου τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων», αναλογικά εφαρμοζόμενο

8 6. το Π.Δ. 60/ (ΦΕΚ Α 64) Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2004/18/ΕΚ «Περί συντονισμού των διαδικασιών σύναψης δημοσιών συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών» 7. το Π.Δ. 118/2007 «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου (Κ.Π.Δ.)» (ΦΕΚ Α 150), αναλογικά εφαρμοζόμενο για τα θέματα που δεν ρυθμίζονται ρητά στην με αρ. Πρωτ / Διακήρυξη 8. το Ν. 3614/2007 «Διαχείριση, έλεγχος και εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την προγραμματική περίοδο », όπως τροποποιήθηκε και ισχύει 9. την με αρ /ΕΥΣ/1749/ (ΦΕΚ 540/Β/ ) Απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών για το Σύστημα Διαχείρισης (ΥΠΑΣΥΔ) και τις με αρ /ΕΥΘΥ/2041/ (ΦΕΚ 1957/Β/ ) και 28020/1212/ (ΦΕΚ 1088/Β/ ) τροποποιήσεις της, καθώς και το Εγχειρίδιο Συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, όπως ισχύει κάθε φορά 10. την με αρ /ΨΣ2179-Α2/ (ΑΔΑ: 4ΑΧΑΦ-Λ5Λ) Απόφαση Ένταξης της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών υψηλής διαθεσιμότητας στο ΤΕΕ για την ευρύτερη εξυπηρέτηση του τεχνικού κόσμου και των πολιτών» και κωδικό ΟΠΣ και κωδικό ΠΔΕ 2011ΣΕ την με αρ. Γ11/Σ17/2012 (ΑΔΑ: Β41Α46Ψ842-ΡΔΝ) απόφαση «Έγκριση Υλοποίησης των υποέργων με α/α 3 και 4 σχετικά με την ψηφιακή ταυτότητα των κτηρίων της πράξης με κωδ. ΟΠΣ: του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση » 12. την με αρ. Πρωτ / (ΑΔΑ: Β41Α46Ψ842-ΩΡ3) Διακήρυξη του διαγωνισμού 13. τις με αρ. Γ3/Σ5/2012 (ΑΔΑ: Β44Υ46Ψ842-ΜΜΞ), Α14/Σ12/2012 (ΑΔΑ: Β4ΙΖ46Ψ842-Ω3Ζ) και Γ5/Σ21/2012 (ΑΔΑ: Β4ΣΩ46Ψ842- ΨΑΒ) αποφάσεις για τη συγκρότηση Επιτροπών Διενέργειας Διαγωνισμών και Διαδικασιών Διαπραγμάτευσης για το έτος το γεγονός ότι η αναφερόμενη πράξη χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση », με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης», η δε δαπάνη της θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 15. την με αρ. Α7/Σ2/2013 (ΑΔΑ: ΒΕΥΗ46Ψ842-7Γ8) απόφαση για την Αξιολόγηση Δικαιολογητικών Συμμετοχής 16. την με αρ. Α13/Σ5/2013 απόφαση της Δ.Ε. του ΤΕΕ για την Αξιολόγηση των Τεχνικών Προσφορών 17. την με αρ. Γ4/Σ6/2013 απόφαση της Δ.Ε. του ΤΕΕ για την Αξιολόγηση των Οικονομικών Προσφορών 8

9 9 18. το 4 ο Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Συγχρηματοδοτούμενων Έργων, σύμφωνα με το οποίο: «..Από τον έλεγχο προέκυψε ότι ο φάκελος των δικαιολογητικών έχει κατατεθεί εμπρόθεσμα και ότι τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν από την Ένωση των Εταιρειών είναι πλήρη, νόμιμα και σύμφωνα με τις παραγράφους Β2.4 (Β2.4.3 και Β2.4.6), Β2.5 και Β4.4 της διακήρυξης του Διαγωνισμού. Κατόπιν τούτου, η Επιτροπή εισηγείται στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ την κατακύρωση του διαγωνισμού στnν Ένωση Εταιρειών ALTEC PANSYSTEMS, προκειμένου να λάβει τη σχετική απόφαση, σύμφωνα με την παράγραφο Β4.4 της Διακήρυξης..» 19. την εισήγηση (αρ. πρωτ. 228/ ) της παρισταμένης προϊσταμένης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννας Γιαλκέτση, α π ο φ α σ ί ζ ε ι α) την αποδοχή και έγκριση του 4 ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης των Αποτελεσμάτων των Διαγωνισμών και β) την κατακύρωση του διαγωνισμού για την «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση Εξοπλισμού και Αδειών Λογισμικού σε Διάταξη Υψηλής Διαθεσιμότητας για τη Διαχείριση της Ψηφιακής Ταυτότητας των Κτηρίων» στην Ένωση Εταιρειών «ALTEC INTEGRATION A.E. PANSYSTEMS A.E.» στο ποσό του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων εβδομήντα δύο χιλιάδων διακοσίων είκοσι ευρώ και εβδομήντα λεπτών ( ,70 ) χωρίς Φ.Π.Α. [ενός εκατομμυρίου εξακοσίων ογδόντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα ενός ευρώ και σαράντα οκτώ λεπτών ( ,48) με Φ.Π.Α.], πλέον του ποσού των τριακοσίων πενήντα τεσσάρων χιλιάδων ογδόντα ευρώ και ενενήντα οκτώ λεπτών ( ,98 ) χωρίς Φ.Π.Α. [τετρακοσίων τριάντα πέντε χιλιάδων πεντακοσίων δέκα εννέα ευρώ και εξήντα λεπτών ( ,60 ) με Φ.Π.Α.], σχετικά με την τυχόν ανάθεση, μεταγενεστέρως, μετά τη λήξη της περιόδου συντήρησης, των υπηρεσιών συντήρησης για δύο (2) χρόνια στην ως άνω Ένωση Εταιρειών, αναφορικά με τη δυνατότητα τυχόν άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης. Οι Γρ. Γρηγοριάδης και Σπ. Κοντομάρης, Μέλη Δ.Ε. μειοψηφούν. Οι Αθ. Μπούμης και Γ. Τσουκαλάς, Μέλη Δ.Ε. ψηφίζουν ΛΕΥΚΟ. Επικυρώνεται αυθημερόν. Αποφ.Α7/Σ11/2013 Συζήτηση για τα οικονομικά πληρωμές Η Δ. Επιτροπή, αφού ενημερώθηκε για την υπ αριθμ. 228/ εισήγηση της παρισταμένης προϊσταμένης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννας Γιαλκέτση που αφορά σε σχέδια

10 10 αποφάσεων πληρωμών, αναβάλλει τη συζήτηση του θέματος για να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Αποφ.Α8/Σ11/2013 Συνδιοργάνωση με τoν Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού Γενικών Διευθύνσεων ΥΕΘΑ Ημερίδας με θέμα «Ο ρόλος της έρευνας και καινοτομίας στον Αμυντικό Τομέα για ανάπτυξη της χώρας» Η Δ. Επιτροπή, μετά από εισήγηση του Α Αντιπροέδρου της κ. Χρ. Ακριτίδη και την αρ. πρωτ. 228/ εισήγηση της παρισταμένης Γενικής Διευθύντριας Δήμητρας Κανέλλου η οποία ανακοίνωσε τη σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Επιστημονικής και Αναπτυξιακής Δραστηριότητας και μετά από σχετικό αίτημα του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Γενικών Διευθύνσεων ΥΕΘΑ, αποφασίζει τη συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού Γενικών Διευθύνσεων ΥΕΘΑ, την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και την ΕΜΔΥΔΑΣ, Ημερίδας με θέμα «Ο ρόλος της έρευνας και καινοτομίας στον Αμυντικό Τομέα για ανάπτυξη της χώρας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου, υπό την προϋπόθεση συμμετοχής και του Συλλόγου Ελλήνων Αεροναυπηγών, καθώς και των Συλλόγων των εργαζομένων των αμυντικών βιομηχανιών (ΕΑΒ, ΕΒΟ, ΕΑΣ). Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης, η ΔΕ αποφασίζει τη δωρεάν διάθεση της αίθουσας εκδηλώσεων του ΤΕΕ, ως τόπο διεξαγωγής της Ημερίδας. Ο Σπ. Κοντομάρης, Μέλος Δ.Ε. μειοψηφεί. Ο Γρ. Γρηγοριάδης, Μέλος Δ.Ε. απουσίαζε κατά τη συζήτηση και τη λήψη της παρούσας απόφασης. Αποφ.Α9/Σ11/2013 Τροποποίηση διόρθωση της Γ34/Σ23/2011 απόφασης της ΔΕ ως προς το όνομα μέλους της ΜΕ Θεμάτων Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή. Η Διοικούσα Επιτροπή, μετά από εισήγηση (αρ. πρωτ. 228/ ) της παρισταμένης Γενικής Διευθύντριας Δήμητρας Κανέλλου η οποία ανακοίνωσε τη σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Επιστημονικής και Αναπτυξιακής Δραστηριότητας, τροποποιεί την υπ αριθμό Γ34/Σ23/2011 απόφασή της που αφορά τη συγκρότηση της Μόνιμης Επιτροπής Θεμάτων Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, ως προς το όνομα μέλους της, όπου αντί του λανθασμένου «Μανολόπουλος Χρήστος» διορθώνεται με το ορθό «Μανόπουλος Χρήστος». Η υπ αριθμό Γ34/Σ23/2011 απόφαση της ΔΕ ισχύει κατά τα λοιπά. Ο Γρ. Γρηγοριάδης, Μέλος Δ.Ε. απουσίαζε κατά τη συζήτηση και τη λήψη της παρούσας απόφασης.

11 11 Αποφ.Α10/Σ11/2013 Συγχρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Intelligent EnergyEurope II -Έργο SEAP-PLUS - Υποστήριξη του Συμφώνου των Δημάρχων - Συντονισμός Διαδημοτικής Ενεργειακής Ημέρας Η Δ. Επιτροπή, σε συνέχεια και σε εκτέλεση όσων ορίζουν : α) Η υπ αρ. ΙΕΕ/11/978/ S / υπογραφείσα σύμβαση (GRAND AGREEMENT) μεταξύ ΤΕΕ και EACI, όπως τροποποιήθηκε με την 1 η τροποποίηση ΙΕΕ/11/978/S / β) Η υπ αρ.α1/σ23/2012 Απόφασή της γ) Η από υπογραφείσα σύμβαση (PARTNERSHIP AGREEMENT) μεταξύ του ΤΕΕ και της Γεν.Δ/νσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ενέργειας (Directorate General for Energy of the European Commission) και δ) λαμβάνοντας υπόψη την αρ. πρωτ. 228/ εισήγηση της παρισταμένης Γενικής Διευθύντριας Δήμητρας Κανέλλου η οποία ανακοίνωσε τη σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Επιστημονικής και Αναπτυξιακής Δραστηριότητας, Αποφασίζει Τη διοργάνωση Διαδημοτικής Ενεργειακής Ημέρας (Δράσης) με θέμα καλλιτεχνικό διαγωνισμό ανάδειξης της καλύτερης ζωγραφικής σύνθεσης μαθητή/τριας δημοτικού σχολείου των Δήμων που συντονίζει το ΤΕΕ στο πλαίσιο του SEAP-PLUS και του Συμφώνου των Δημάρχων. Ο καλλιτεχνικός διαγωνισμός θα έχει τίτλο «Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της». Η διοργάνωση αυτή θα γίνει στο πλαίσιο της υποχρέωσης του ΤΕΕ να διοργανώσει Ενεργειακές Ημέρες (Δράσεις) -Energy Days, όπως ορίζουν: η υπογραφείσα σύμβαση (παρ Work Package 4, Task 4.1, 1 η τροποποίηση ΙΕΕ/11/978/S / ), η υπ αρ.α1/σ23/2012 Απόφαση της ΔΕ (σελ 4) και η από υπογραφείσα σύμβαση (PARTNERSHIP AGREEMENT) μεταξύ του ΤΕΕ και της Γεν.Δ/νσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ενέργειας (Directorate General for Energy of the European Commission), (σελ.2, task d). Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2013 και θα συνίσταται στη βράβευση μιας ζωγραφικής σύνθεσης, για κάθε συντονιζόμενο από το ΤΕΕ Δήμο. Τα βραβεία θα είναι ισότιμα μεταξύ τους και θα απονέμονται στις συνθέσεις που θα έχουν κριθεί ως οι καλύτερες, μεταξύ των μαθητών των δημοτικών σχολείων κάθε

12 12 Δήμου. Ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί και θα διοργανωθεί ξεχωριστά στον κάθε εποπτευόμενο Δήμο με ευθύνη δική του και σε ημερομηνία της επιλογής του. Οι Δήμοι θα βοηθηθούν από το ΤΕΕ σε θέματα τεχνικών συμβουλών και παροχής ενημερωτικού υλικού. Τα βραβεία που θα δοθούν από το ΤΕΕ θα είναι αναμνηστικές πλακέτες και θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση εντός του Ιουνίου του 2013, στα Γραφεία του ΤΕΕ, Νίκης 4 στην Αθήνα. Η εκδήλωση απονομής θα προβληθεί στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, ως Ενεργειακή Ημέρα (Δράση) SEAP-PLUS του ΤΕΕ, ως Συντονιστή Προγράμματος και ως Εθνικού Συντονιστή του Συμφώνου των Δημάρχων. Οι απονομές του τίτλου της καλύτερης σύνθεσης του κάθε Δήμου για τις οποίες οφείλουν να διανείμουν φωτογραφίες και δελτία τύπου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο- θα παρουσιαστούν ως Ενεργειακές Ημέρες των Δήμων. Προϋπολογισμός κάλυψης δαπανών ορίζεται το ποσό των 550,00, από το οποίο θα καλυφθούν τα βραβεία και οι δαπάνες παράθεσης καφέ, αναψυκτικών, και βουτημάτων για 70 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι η ως άνω δαπάνη εντάσσεται στον προϋπολογισμό συμμετοχής του ΤΕΕ στο έργο (Χρηματοδότηση Προγράμματος 75%, ιδία συμμετοχή ΤΕΕ 25%) και η πληρωμή θα γίνει από τον Κ.Α.9319β. Ο Σπ. Κοντομάρης, Μέλος Δ.Ε. μειοψηφεί. Ο Γρ. Γρηγοριάδης, Μέλος Δ.Ε. απουσίαζε κατά τη συζήτηση και τη λήψη της παρούσας απόφασης. Αποφ.Α11/Σ11/2013 Ανάθεση τεχνικής υποστήριξης του έργου με τίτλο «Adding to SEAP (Sustainable Energy Action Plan) more participants, more contain across Europe (SEAP-PLUS)» που θα υλοποιήσει το ΤΕΕ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Intelligent Energy Europe II» Η Δ.Ε., έχοντας υπόψη: Α)Την υπ αριθμ. Α2/Σ15/2011 Απόφασή της που αφορά στη συμμετοχή του ΤΕΕ στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Intelligent Energy Europe» (CIP-IEE-2011) ως επικεφαλής εταίρος (Δικαιούχος εταίρος) με την υποβολή πρότασης με τίτλο «Adding to SEAP (Sustainable Energy Action Plan) more participants, more contain across Europe (SEAP-PLUS)» Β) την υπ αριθμ. Α2/Σ4/2012 Απόφασή της σχετικά με την συμμετοχή ΤΕΕ στο Συγχρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Intelligent Energy Europe II»- Έγκριση υλοποίησης προγράμματος με τίτλο «Adding to SEAP(Sustainable Energy Action Plan) more participants, more contain across Europe (SEAP-PLUS)

13 13 Γ) την υπ αριθμ. ΙΕΕ/11/978/S / υπογραφείσα Σύμβαση (Grand Agreement) μεταξύ ΤΕΕ και EACI, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 1η Τροποποίηση ΙΕΕ/11/978/S / στην οποία περιγράφονται αναλυτικά το αντικείμενο του έργου και το χρονοδιάγραμμα αυτού και Δ) την εισήγηση της παρισταμένης Γενικής Διευθύντριας ΤΕΕ κ. Δ. Κανέλλου, αναθέτει στον κ. Χρυσόστομο Δούκα, Μ.Μ. την τεχνική υποστήριξη του έργου με τίτλο «Adding to SEAP (Sustainable Energy Action Plan) more participants, more contain across Europe (SEAP-PLUS)» που υλοποιεί το ΤΕΕ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Intelligent Energy Europe II», σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αντικειμένου και το χρονοδιάγραμμα αυτού όπως αυτά ορίζονται στην ως άνω σύμβαση με ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες που αφορούν σε όλο το φάσμα των απαιτήσεων που απορρέουν από τη συμμετοχή Δήμων στο Σύμφωνο των Δημάρχων. Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ορίζεται το διάστημα από 1 η Απριλίου 2013 έως την 30 η Σεπτεμβρίου 2014 Το κόστος της ανάθεσης ορίζεται στο ποσό των 7.000,00 και ως χρόνος παράδοσης του έργου, το οποίο θα παραδίδεται τμηματικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου ορίζεται η Διευκρινίζεται ότι η δαπάνη αυτή επιβαρύνει το ΤΕΕ μόνο σε ποσοστό 25% καθώς το 75% καλύπτεται από τον προϋπολογισμό του έργου. Υπεύθυνοι για την παραλαβή του έργου ορίζονται τα Μέλη της Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών ΤΕΕ όπως αυτά ορίζονται με σχετικές Αποφάσεις Δ.Ε για τα έτη 2013 και (υπ αριθμ. Γ4/Σ30/2012 Αποφ. Δ.Ε. περί Συγκρότησης Επιτροπών Προμηθειών για το έτος 2013) Διευκρινίζεται ότι για την παραπάνω ανάθεση θα υπογραφεί σχετική σύμβαση μεταξύ του ΤΕΕ και του κ. Χρ. Δούκα. Ο Σπ. Κοντομάρης, Μέλος Δ.Ε. μειοψηφεί. Ο Γρ. Γρηγοριάδης, Μέλος Δ.Ε. απουσίαζε κατά τη συζήτηση και τη λήψη της παρούσας απόφασης. Αποφ.Α12/Σ11/2013 Επιλογή Εξωτερικών Συνεργατών και Δημιουργία Ομάδων Υλοποίησης για το Υποέργο3: "Ανάπτυξη Συστημάτων Δημιουργίας Διαχείρισης και Ελέγχου της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Κτηρίων» της ενταγμένης πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών υψηλής διαθεσιμότητας στο ΤΕΕ για την ευρύτερη εξυπηρέτηση του τεχνικού κόσμου και των πολιτών» (κωδ. ΟΠΣ ).

14 Η Διοικούσα Επιτροπή, μετά από εισήγηση (αρ. πρωτ. 228/ ) του παρισταμένου προϊσταμένου της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Δραστηριότητας κ. Ν. Παναγιωτόπουλου και τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου του ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτζη και έχοντας υπόψη: 1. το Π.Δ. της 27-11/ «Περί Κωδικοποιήσεως των περί συστάσεως Τεχνικού Επιμελητηρίου κειμένων διατάξεων», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και ιδίως τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. της 27.11/ (ΦΕΚ 430/Α/1926), όπως αντικαταστάθηκαν από το άρθρο 14 του Ν. 1486/84 (ΦΕΚ 161/Α/1984) και την παράγραφο 39 του άρθρου 27 του Ν. 2166/93 (ΦΕΚ 137/Α/1993) και συνεχίζουν να ισχύουν και να εφαρμόζονται και μετά την ισχύ του Ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40/Α/2010) σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4042/2012 (ΦΕΚ 24/Α/2012), σύμφωνα με το οποίο 2. το Ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28/Α /1994) «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και ιδίως το άρθρο 6 του Ν. 2527/1997, όπως ισχύει, 3. το Ν. 4024/2011 «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιοβαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής » (ΦΕΚ 226 Α ), όπως ισχύει, 4. το Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α/ ) «Διαχείριση, έλεγχος και εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την προγραμματική περίοδο », όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, 5. τις προηγούμενες αποφάσεις της με αρ. Γ11/Σ17/ [ΑΔΑ: Β41Α46Ψ842-ΡΔΝ] και Α8/Σ2/ [ΑΔΑ: ΒΕΥΗ46Ψ842-7Γ8] σχετικά με την υλοποίηση με Ίδια Μέσα του υποέργου [3] "Ανάπτυξη Συστημάτων Δημιουργίας Διαχείρισης και Ελέγχου της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Κτηρίων» της πράξης με κωδ ΟΠΣ , 6. τη με αρ. Γ4/Σ30/2012 Απόφαση της ΔΕ/ΤΕΕ για τον ορισμό της Επιτροπής Παραλαβής Υλικών και Υπηρεσιών του ΤΕΕ, 7. τη με αρ / Βεβαίωση του ΑΣΕΠ, σχετικά με την έγκριση σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με ειδικότητες εξωτερικών συνεργατών που απαιτούνται για την υλοποίηση του υποέργου [3], 8. το με το με αρ /ΨΣ6073-Β/ έγγραφο της ΕΥΔ του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση «Διατύπωση Σύμφωνης Γνώμης υπό προϋποθέσεις για το Σχέδιο Απόφασης Υλοποίησης του Υποέργου [3] "Ανάπτυξη Συστημάτων Δημιουργίας, Διαχείρισης και Ελέγχου της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Κτηρίων (με ίδια μέσα)" της Πράξης [355378] Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών 14

15 15 υψηλής διαθεσιμότητας στο ΤΕΕ για την ευρύτερη εξυπηρέτηση του τεχνικού κόσμου και των πολιτών», 9. τη με αρ. 8436/ Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Προέδρου του ΤΕΕ για το υποέργο [3] "Ανάπτυξη Συστημάτων Δημιουργίας Διαχείρισης και Ελέγχου της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Κτηρίων» της πράξης με κωδ. ΟΠΣ , 10. τη με αρ. 3287/ [ΑΔΑ: ΒΕΥΤ46Ψ842-ΙΚ9] Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανεύρεση εξωτερικών συνεργατών για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη Συστημάτων Δημιουργίας Διαχείρισης και Ελέγχου της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Κτηρίων», 11. το από ο πρακτικό της Επιτροπής για την Αξιολόγηση των Εξωτερικών Συνεργατών η οποία ορίστηκε με την Α8/Σ2/ απόφαση της ΔΕ του ΤΕΕ, 12. το γεγονός ότι το παρόν έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ιδίως από το ΕΠ «Ψηφιακή σύγκλιση », με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), η δε δαπάνη του θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ 2011ΣΕ ), αποδέχεται και εγκρίνει την εισήγηση της υπηρεσίας και αποφασίζει τα παρακάτω: Α. την ανάθεση έργου ανά ειδικότητα και αριθμό εξωτερικών συνεργατών και τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με το ΤΕΕ για την εκτέλεσή του με τους παρακάτω εξωτερικούς συνεργάτες: ΨΣ-Υ3.01 «Μηχανικός Πληροφορικής Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ Αναλυτής Πληροφοριακών με εμπειρία στη σχεδίαση συστημάτων πολλών συνδρομητών. Ανάλυση συστημάτων» : ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) ΨΣ-Υ3.02 «Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (senior) (Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL) Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ με εμπειρία στη δημιουργία σχημάτων δεδομένων και προγραμματισμό αυτοματισμών (triggers, stored procedures)»: ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) ΨΣ-Υ3.03 «Μηχανικός Λογισμικού Java (junior)- Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ-ΤΕ με εμπειρία στον προγραμματισμό JAVA- Ανάπτυξη εφαρμογών»: ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ)

16 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) ΨΣ-Υ3.04 «Μηχανικός Λογισμικού Java (senior)- Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ με εμπειρία σε συστήματα J2EE και ιδιαίτερα σε υψηλής διαθεσιμότητας και απόδοσης -Ανάπτυξη εφαρμογών», τους: ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) ΨΣ-Υ3.05 «Μηχανικός λογισμικού για development &testing- Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ ή ΤΕ με εμπειρία σε συστήματα αρχιτεκτονικής HW και SW υψηλής απόδοσης και διαθεσιμότητας και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε πολίτες- Ενσωμάτωση και δοκιμή εφαρμογών»: ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ [ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of Information Systems)] ΨΣ-Υ3.06 «Διαχειριστής Συστημάτων λειτουργικό Δίκτυα (senior) Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ ή ΤΕ με εμπειρία σε λειτουργικό σύστημα Linux- Διαχείριση συστημάτων και δικτύων»: ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) ΨΣ-Υ3.07 «Διαχειριστής Συστημάτων λειτουργικό Δίκτυα (junior) Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ ή ΤΕ με εμπειρία σε λειτουργικό σύστημα Linux- Διαχείριση συστημάτων και δικτύων»: ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) ΨΣ-Υ3.08 «Μηχανικός Λογισμικού Συστημάτων Ασφαλείας (Encryption-certificates, specialist, LDAP, user provisioning) (senior) Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ με εμπειρία σε συστήματα πιστοποίησης χρηστών (SSO) ασφάλειας συστημάτων»: ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ) ΨΣ-Υ3.09 «Επιστήμονας Πληροφορικής-Λογισμικού (Junior) Επίπεδο εκπαίδευσης ΠΕ ή ΤΕ με εμπειρία στον προγραμματισμό client server-γενικός Προγραμματισμός δημιουργία αναφορών», τους: ΚΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) 16

17 ΨΣ-Υ3.10 «Μηχανικός (Όλων των ειδικοτήτων) Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί, Τοπογράφοι, Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι με εμπειρία στην μελέτη και επίβλεψη κτηριακών έργων» Οι 6 Μηχανικοί από τους 231 υποψηφίους θα επιλεγούν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την ορισθείσα επιτροπή καθώς και η πλήρωση της μίας θέσης ΨΣ-Υ3.4 θα πραγματοποιηθούν με νέα συμπληρωματική απόφαση της ΔΕ του ΤΕΕ. Τα κριτήρια επιλογής των παραπάνω είναι σύμφωνα με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, τα απαιτούμενα απαραίτητα τυπικά προσόντα, οι πρόσθετοι συναφείς τίτλοι σπουδών, πρόσθετα και ειδικά προσόντα σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου και τις τεχνολογίες υλοποίησής του και τη διαθεσιμότητα των υποψηφίων. Καθένας από τους παραπάνω εξωτερικούς συνεργάτες που επιλέγονται θα αναλάβει το συγκεκριμένο αντικείμενο και θα συμμετέχει στα παραδοτέα του έργου, με διάρκεια απασχόλησης και αμοιβή, όπως καθορίζονται στη με αρ. 8436/ Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Προέδρου του ΤΕΕ και όπως θα περιληφθεί στην ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου που θα συνάψει με το ΤΕΕ. Ο προϋπολογισμός για το έργο των εξωτερικών συνεργατών που επιλέγονται με την παρούσα Απόφαση για τις εννέα ειδικότητες [με κωδ από ΨΣ.Υ3.01 έως και ΨΣ.Υ3.09] ανέρχεται στο συνολικό ποσό των ,00, πλέον ΦΠΑ. Β. την ανάθεση του έργου «Διοργάνωση Ημερίδων Ενημέρωσης & Τεχνική Υποστήριξη (Help Desk) τελικών χρηστών και υπηρεσιών της περιόδου πιλοτικής λειτουργίας» και τη συγκρότηση Ομάδας Επιστημόνων για την εκτέλεσή του, με τους παρακάτω ειδικούς επιστήμονες: ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ) ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) ΝΤΑΒΟΥΛΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) Η Ομάδα Επιστημόνων θα αναλάβει το συγκεκριμένο αντικείμενο και θα συμμετέχει στα παραδοτέα του έργου, με διάρκεια 17

18 απασχόλησης και αμοιβή, όπως καθορίζονται στη με αρ. 8436/ Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Προέδρου του ΤΕΕ και εξειδικεύεται στην Απόφαση της ΔΕ/ΤΕΕ, που ακολουθεί. Ο προϋπολογισμός για το έργο της Ομάδας Επιστημόνων ανέρχεται στο συνολικό ποσό των ,00 πλέον ΦΠΑ. Γ. την απασχόληση των στελεχών έμμισθου προσωπικού του ΤΕΕ εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας, σύμφωνα με όρους [εργασίες-καθήκοντα, συμμετοχή σε παραδοτέα, χρονοδιάγραμμα, ανθρωπομήνες απασχόλησης, αμοιβή] που καθορίζονται στη με αρ. 8436/ Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Προέδρου του ΤΕΕ και στο σημείο Δ2 της με αρ. Α8/Σ2/2013 Απόφασης της ΔΕ/ΤΕΕ, για τα παρακάτω στελέχη: Αδαμόπουλος Γεώργιος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) Αυγερινόπουλος Ευάγγελος (Επιστήμονας Πληροφορικής) Κωτσόλης Γεώργιος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχ. Η/Υ) Βιολάκη Αντωνία (Αρχιτέκτων Μηχ.) Αραπάκη Ευτυχία (Πολιτικός Μηχανικός) Τσιγάρα Αφροδίτη (Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός) Παπακωνσταντίνου Διονυσία (Διοικητική Υπάλληλος) Δαμιανάκη Ειρήνη (Διοικητική Υπάλληλος). Οι ως άνω υπάλληλοι του ΤΕΕ αναλαμβάνουν αντικείμενο εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας που δεν καλύπτεται από την καθημερινή τους εργασία. Η αμοιβή τους θα υπολογιστεί βάσει των διατάξεων του άρθρου 21 του Ν. 4024/2011 και της ΥΠΑΣΥΔ ως ισχύει και ανά μήνα απασχόλησης δεν θα δύναται να αμειφθούν με ποσό μεγαλύτερο αυτού που καθορίζεται στις ως άνω διατάξεις, ο δε προϋπολογισμός για το έργο τους ανέρχεται στο συνολικό ποσό των ,00. Δ. τη δημιουργία των Ομάδων Υλοποίησης για το εν λόγω υποέργο [3], στις οποίες οι συμμετέχοντες θα είναι υπεύθυνοι για την άρτια και έγκαιρη υλοποίηση των παραδοτέων του έργου και θα αμείβονται μετά την ποιοτική και ποσοτική παραλαβή πιστοποίηση του έργου τους από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής. Η κατανομή των εξωτερικών συνεργατών και των στελεχών του ΤΕΕ στις Ομάδες Υλοποίησης ανά εγκεκριμένο ρόλο, υπευθυνότητα και παραδοτέο του έργου, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και το κόστος ανά παραδοτέο [εκτός ΦΠΑ] έχουν ως εξής: 18

19 19 Α/Α Π1.1 ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Μελέτη σχήματος δεδομένων και ροών εργασίας ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] 5/2013-6/ ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων - ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός (Όλων των ειδικοτήτων) Π2.1 Υλοποίηση Σχήματος Δεδομένων 6/2013-9/ Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων - ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Μηχανικός Λογισμικού για deployment & testing - ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of Information Systems)) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (senior) - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Μηχανικός Λογισμικού Συστημάτων Ασφαλείας (Encryption - certificates specialist, LDAP, user provisioning ) (Senior) - ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ)

20 20 Α/Α Π2.2 ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Υλοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Δεδομένων από Υπεύθυνους Μηχανικούς ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] 7/ / ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Junior) - ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Μηχανικός Λογισμικού Συστημάτων Ασφαλείας (Encryption - certificates specialist, LDAP, user provisioning ) (Senior) - ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ) Μηχανικός Λογισμικού (Junior) - ΚΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ), ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Π2.3 Έναρξη Λειτουργίας Σύνταξης Ψηφιακών Φακέλων Ταυτότητας Κτηρίων 10/ / Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Μηχανικός Λογισμικού για deployment & testing - ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of

21 21 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Information Systems)) Μηχανικός Λογισμικού Συστημάτων Ασφαλείας (Encryption - certificates specialist, LDAP, user provisioning ) (Senior) - ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ) ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΚΩΤΣΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (junior) - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) Π2.4 Υλοποίηση Συστήματος Εποπτείας για Ελέγχουσες Αρχές (πχ υπηρεσίες δόμησης, αρχαιολογία, πυροσβεστική) 9/ / Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων - ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠ/ΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Junior) - ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

22 22 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΕΚΠΑ) ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (junior) - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) Μηχανικός Λογισμικού Συστημάτων Ασφαλείας (Encryption - certificates specialist, LDAP, user provisioning ) (Senior) - ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ) Μηχανικός Λογισμικού (Junior) - ΚΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ), ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) Π2.5 Υλοποίηση Συστήματος Ελέγχου για Ελεγκτές Μηχανικούς 6/2013-9/ Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Junior) - ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (senior) - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ)

23 23 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (junior) - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) Μηχανικός Λογισμικού Συστημάτων Ασφαλείας (Encryption - certificates specialist, LDAP, user provisioning ) (Senior) - ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ) Μηχανικός Λογισμικού (Junior) - ΚΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ), ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΚΩΤΣΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ) Π2.6 Υλοποίηση Συστήματος Εποπτείας και Ελέγχου Αυθαίρετης Δόμησης με Χρήση Γεωγραφικών Δεδομένων 10/2013-2/ Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Junior) - ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (senior) - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (junior) - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ

24 24 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) Π2.7 Υλοποίηση Συστήματος Εποπτείας από Ιδιοκτήτες - Συμβολαιογράφους κλπ 10/2013-2/ Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Junior) - ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (senior) - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Μηχανικός Λογισμικού (Junior) - ΚΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ), ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ) Π2.8 Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση Συστήματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence) για την Παρακολούθηση των Δεικτών Δόμησης και την Υποβοήθηση στη Λήψη Αποφάσεων 11/2013-1/ Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων - ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Junior) - ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

25 25 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΕΚΠΑ) ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Π2.9 Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση Συστήματος Αντιγράφων Ασφαλείας Πραγματικού Χρόνου 1/2014-2/ Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού για deployment & testing - ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of Information Systems)) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (senior) - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (junior) - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού για deployment & testing - ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of Information Systems)) Π3.1 Συγγραφή Εγχειριδίων Χρήσης - Εκπαιδευτικού Demo 10/2013-2/ Μηχανικός (Όλων των ειδικοτήτων) Μηχανικός Λογισμικού (Junior) - ΚΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ), ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ)

26 26 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Μηχανικός Λογισμικού για deployment & testing - ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of Information Systems)) ΒΙΟΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΑΡΑΠΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) Π3.2 Ενημερωτικές Ημερίδες - Σεμινάρια για Μηχανικούς 11/ Ομάδα Επιστημόνων ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΤΑΒΟΥΛΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) Π3.3 Εκπαίδευση - Επιλογή Ελεγκτών Μηχανικών 10/2013-4/ Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (junior) - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) Μηχανικός (Όλων των ειδικοτήτων) Π3.4 Εκπαίδευση Προσωπικού Ελεγχουσών Αρχών 1/2014-4/ Μηχανικός Λογισμικού για deployment & testing - ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of Information Systems)) Μηχανικός (Όλων των ειδικοτήτων) ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΑΓΡΟΝ. ΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) Π3.5 Εκπαίδευση Προσωπικού ΥΠΕΚΑ 4/ Μηχανικός (Όλων των ειδικοτήτων) Π4.1 Δοκιμές Αριστοποίησης Απόδοσης Συστημάτων 4/ Μηχανικός Βάσεων Δεδομένων (Senior)(Διαχείριση, XML, Database Schema, SQL)-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΝΟΤΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ) Μηχανικός Λογισμικού Java (Senior) - ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ JAVA (SENIOR), ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

27 27 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (senior) - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Π4.2 Δοκιμές με επιλεγμένο δείγμα Μηχανικών, Υπηρεσιών 10/ / Μηχανικός (Όλων των ειδικοτήτων) ΒΙΟΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΑΡΑΠΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) Μηχανικός Λογισμικού για deployment & testing - ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Management of Information Systems)) Π4.3 Περίοδος Κανονικής Λειτουργίας για διορθώσεις και τελικές προσαρμογές 11/2013-4/ Μηχανικός Λογισμικού Java (Junior) - ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (senior) - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ) Διαχειριστής Συστημάτων Λειτουργικό - Δίκτυα (junior) - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΠΕΙ) Μηχανικός Λογισμικού (Junior) - ΚΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ), ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ)

28 28 Α/Α ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠ/ΣΗΣ Π/Υ [εκτός ΦΠΑ] ΡΟΛΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Ομάδα Επιστημόνων - ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ), ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ), ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) Βάσει των παραπάνω, η Διοικούσα Επιτροπή αποφασίζει και τροποποιεί το σημείο Ε της με αρ. Α8/Σ2/2013 Απόφασής της, ως προς την κατανομή του συνολικού κόστους του υποέργου, την οποία εγκρίνει ως εξής: Α/Α ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ [σε, χωρίς ΦΠΑ] Γ.1 Απασχόληση ΕΚΤΟΣ ωραρίου προσωπικού ΤΕΕ ,00 Γ.2 Εξωτερικοί συνεργάτες ,00 Γ.3 Χρήση Υποδομών και Υλικών Μέσων 0,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 Τέλος η Διοικούσα Επιτροπή αποφασίζει και ορίζει ως Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής του Έργου των παραπάνω εξωτερικών συνεργατών, υπαλλήλων του ΤΕΕ, της Ομάδας Επιστημόνων και των Ομάδων Υλοποίησης, την Επιτροπή Παραλαβής Υλικών και Υπηρεσιών του ΤΕΕ, που έχει συγκροτηθεί με τη με αρ. Γ4/Σ30/2012 Απόφαση της ΔΕ/ΤΕΕ. Οι Γρ. Γρηγοριάδης και Σπ. Κοντομάρης, Μέλη Δ.Ε. μειοψηφούν. Ο Αθ. Μπούμης, Μέλος Δ.Ε. ψηφίζει ΛΕΥΚΟ. Επικυρώνεται αυθημερόν.

29 Αποφ.Α13/Σ11/2013 Συγκρότηση Ομάδας Επιστημόνων για την παροχή υπηρεσιών / για την εκτέλεση του έργου «Διοργάνωση Ημερίδων Ενημέρωσης & Τεχνική Υποστήριξη (Help Desk) τελικών χρηστών και υπηρεσιών της περιόδου πιλοτικής λειτουργίας» στο πλαίσιο του υποέργου [3] της πράξης με κωδ ΟΠΣ Η Διοικούσα Επιτροπή, μετά από εισήγηση (αρ. πρωτ. 228/ ) του παρισταμένου προϊσταμένου της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Δραστηριότητας κ. Ν. Παναγιωτόπουλου και έχοντας υπόψη: 1. το Π.Δ. της 27.11/ «περί κωδικοποιήσεως των περί συστάσεως του Τ.Ε.Ε. κειμένων διατάξεων» (ΦΕΚ 430/Α / ), όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει, και ιδίως και ιδίως τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. της 27.11/ (ΦΕΚ 430/Α/1926), όπως αντικαταστάθηκαν από το άρθρο 14 του Ν. 1486/84 (ΦΕΚ 161/Α/1984) και την παράγραφο 39 του άρθρου 27 του Ν. 2166/93 (ΦΕΚ 137/Α/1993) και συνεχίζουν να ισχύουν και να εφαρμόζονται και μετά την ισχύ του Ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40/Α/2010) σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4042/2012 (ΦΕΚ 24/Α/2012) 2. τη με αρ. 8436/ Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Προέδρου του ΤΕΕ του υποέργου [3] «Ανάπτυξη Συστημάτων Δημιουργίας Διαχείρισης και Ελέγχου της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Κτηρίων» της πράξης με κωδ. ΟΠΣ , 3. τη με αρ A12/Σ11/2013Απόφασή της σχετικά με την επιλογή Εξωτερικών Συνεργατών και Δημιουργία Ομάδων Υλοποίησης για το ως άνω Υποέργο [3], 4. το γεγονός ότι το παρόν έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ιδίως από το ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση », με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), η δε δαπάνη της θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ 2011ΣΕ ), αποφασίζει και εγκρίνει τη συγκρότηση ομάδας επιστημόνων, η οποία αποτελείται από τους παρακάτω ειδικούς επιστήμονες: 1. Εξηντάρη Ιωάννα, Τεχνικό Υποστήριξης Εφαρμογών, 2. Νταβουλτζοπούλου Αναστασία, Πολιτικό Μηχανικό, 3. Παναγούλια Παναγιώτη, Πολιτικό Μηχανικό, 4. Παντουβάκη Χριστόφορο, Πολιτικό Μηχανικό, 5. Σιαδήμα Βασίλειο, Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής, 6. Τσαρμπόπουλο Γεώργιο, Πολιτικό Μηχανικό Αντικείμενο της ομάδας είναι η διοργάνωση ημερίδων ενημέρωσης και προβολής του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης και καταγραφής της ψηφιακής ταυτότητας των κτιρίων, καθώς και η τεχνική 29

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Α ιοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 11/16.4.2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Α ιοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 11/16.4.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΑ/239/17.5.2013 AAA :ΒΕΝ246Ψ842-ΧΒ4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΑΙΑΑΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Α ιοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 11/16.4.2013

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/348/25.6.2014 ΑΔΑ:ΨΩΨΠ46Ψ842-ΟΛ5 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 14/6.5.2014 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 6/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :19:00 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 6/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :19:00 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21:00 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/342/30.4.2014 ΑΔΑ: ΒΙ0Ε46Ψ842-ΥΝ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 6/6-3-2014 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΑ: ΒΛ1Ω46Ψ842-Λ39 Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/290/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:45

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΑ: ΒΛ1Ω46Ψ842-Λ39 Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/290/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:45 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΑ: ΒΛ1Ω46Ψ842-Λ39 Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/290/8.11.2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 15/28.5.2013 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 21/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 22:30

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 21/ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 22:30 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/301/16.12.2013 ΑΔΑ:ΒΛΓΛ46Ψ842-Ο6Υ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 21/3-9-2013 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Μαρούσι, 31-07-2014 ΑΠ.:729/35 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση αποτελέσματος του Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για το Έργο: «Σύστημα Μέτρησης και Παρουσίασης Δεικτών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 25-07-2013 ΑΡΙΘ.ΑΠ. : 698/30 Έγκριση Διακήρυξης Ανοικτού Δ ιεθνούς Διαγωνισμού Επιλογής Αναδόχου για το Έργο «Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:05 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:45

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:05 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:45 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/279/2.10.2013 ΑΔΑ:ΒΛΛΟ46Ψ842-9ΝΒ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης με αριθμό 2/29.01.2013 Της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Μαρούσι, 25-07-2013 ΑΡΙΘ.ΑΠ.: 698/33 ΑΠΟΦΑΣΗ Ορισμός Μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού (Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού), για την επιλογή Αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /29-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1143/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /29-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1143/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /29-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1143/2015 ΘΕΜΑ: 4 ο Έγκριση παράτασης παράδοσης του έργου: «Ψηφιακή Προβολή της Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 19 η Απόφαση υπ αριθ. 717/2015

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Φ1/5/Μ-Ε/ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αρ. Πρωτ. Φ1/5/Μ-Ε/ ΑΠΟΦΑΣΗ Αναρτητέο στο Διαύγεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ Αρ. Πρωτ. Φ1/5/Μ-Ε/ Ταχ. Δ)νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ : Γρηγόρης Γρηγοριάδης Μέλος Γεώργιος Ζερβάκης Μέλος Νικόλαος Μήλης. Παρίσταται η κ. Δήμητρα Κανέλλου, Γενική Διευθύντρια ΤΕΕ ΛΗΞΗ ΕΝΑΡΞΗ

ΑΠΟΝΤΕΣ : Γρηγόρης Γρηγοριάδης Μέλος Γεώργιος Ζερβάκης Μέλος Νικόλαος Μήλης. Παρίσταται η κ. Δήμητρα Κανέλλου, Γενική Διευθύντρια ΤΕΕ ΛΗΞΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/318/26.2.2014 ΑΔΑ: ΒΙΕΕ46Ψ842-7ΔΒ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 28/17-10-2013 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Μαρούσι, 31-07-2014 ΑΠ.: 729/041 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση σχεδίου σύμβασης για το έργο : «Παρατηρητήριο Τιμών Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής» του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, ΑΠ. : 688/14 ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.),

Μαρούσι, ΑΠ. : 688/14 ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), Μαρούσι, 16.04.2013 ΑΠ. : 688/14 ΑΠΟΦΑΣΗ Ορισμός Μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού (Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού), για την επιλογή Αναδόχου για το έργο: «Παρατηρητήριο

Διαβάστε περισσότερα

Θ.Φ. Φ1/5/Μ-Ε ΑΠΟΦΑΣΗ

Θ.Φ. Φ1/5/Μ-Ε ΑΠΟΦΑΣΗ Αναρτητέο στο Διαύγεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ Θ.Φ. Φ1/5/Μ-Ε Ταχ. Δ)νση:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 2/21-1-2014 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :18:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 01:40 της 22-1-2014

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 2/21-1-2014 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :18:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 01:40 της 22-1-2014 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/331/19.3.2014 ΑΔΑ: ΒΙΞ446Ψ842-ΠΦ4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 2/21-1-2014 ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΑ:ΒΛ9Β46Ψ842-Λ9Ν Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/264/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΑ:ΒΛ9Β46Ψ842-Λ9Ν Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/264/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΑΒΛ9Β46Ψ842-Λ9Ν Αριθ.Πρωτ. ΤΓΟΔ/264/2.9.2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 17/4-7-2013 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο »

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ Ταχ. Δ/νση: Σαπφούς 13-22, Μυτιλήνη Ταχ. Κώδικας: 81131 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, ΑΡΙΘ.ΑΠ.: 694/29 ΑΠΟΦΑΣΗ

Μαρούσι, ΑΡΙΘ.ΑΠ.: 694/29 ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 18-06-2013 ΑΡΙΘ.ΑΠ.: 694/29 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση Διακήρυξης ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για το Έργο «Σύστημα Μέτρησης και Παρουσίασης Δεικτών Ποιότητας Δικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών»

Διαβάστε περισσότερα

ΩΟΥ94653Π4-ΞΜΑ) απόφαση έγκρισης πρακτικών 1 και 2 αποσφράγισης προσφορών. Κωδικός Ο.Π.Σ.:

ΩΟΥ94653Π4-ΞΜΑ) απόφαση έγκρισης πρακτικών 1 και 2 αποσφράγισης προσφορών. Κωδικός Ο.Π.Σ.: Αναρτητέο στο Διαύγεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ Αρ. Πρωτ. Φ1/5/Μ-Ε/ Ταχ. Δ)νση:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μαθιός

Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μαθιός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1 Τ.Κ. 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ. 2104177241-5 ΦΑΞ. 2104274084 e-mail: evep@pcci.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Δ.Ε. ο 29 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο »

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο » Μυτιλήνη, 12-1-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Ταχ. Δ/νση: Σαπφούς 13-22, Μυτιλήνη Ταχ. Κώδικας: 81131

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: Φ1/5/Μ-Ε/5662 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αρ. Πρωτ.: Φ1/5/Μ-Ε/5662 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, 8/6/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ.: Φ1/5/Μ-Ε/5662 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 12/06/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Π.Ε.Κ.Α. ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ Αρ.πρωτ.: οικ. 196251 Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΑΤΟΣ Ταχ.Δ/νση :Ιατρίδου 2 & Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΕΠΕ) Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΕΠΕ) Ταχ/κη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πράξη «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) Νέο Πρόγραμμα Σπουδών», στις 8 Π.Σ., 3 Π.Στ.Εξ., 2 Π.Στ.Εισ. του Στρ. Στόχου 1 Κωδικός ΟΠΣ-ΕΡΓΟΡΑΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Γραμματέας Νικόλαος Ανδρεδάκης Μέλος 19:00 (κατά τη συζήτηση της Απόφασης Α136/Σ15/2016)

Γραμματέας Νικόλαος Ανδρεδάκης Μέλος 19:00 (κατά τη συζήτηση της Απόφασης Α136/Σ15/2016) 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/633/15.4.2016 ΑΔΑ: 7ΝΜΠ46Ψ842-ΣΘΘ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 15/14-4-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Α

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Α 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.:ΤΓΟΔ/358/31.7.2014 ΑΔΑ: 7ΨΥ546Ψ842-ΑΙΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Α Τακτικής Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. με αριθμό 19/24-7-2014

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 21/03/2012 Αρ. Διακήρυξης:3/2012 Αρ. πρωτ.: οικ

Αθήνα, 21/03/2012 Αρ. Διακήρυξης:3/2012 Αρ. πρωτ.: οικ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε) Ταχ/κη Δ/νση: Δραγατσανίου 8, Ταχ. Κώδικας: 10110 Πληροφορίες: Αικ. Αδάμου Τηλ.: 210 3748736 Fax: 210 3748730

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την απευθείας ανάθεση Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 (ΑΥΙΜ) της Πράξης MIS

Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς για την απευθείας ανάθεση Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 (ΑΥΙΜ) της Πράξης MIS ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΜΗΜΑ Τηλέφωνο: E-mail: ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Μελετών, Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου 210 4170529 studies@pcci.gr Πειραιάς, 18-06-2019 Αριθμ. Πρωτ.: 2511 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο Πρόσκληση Υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης με αριθμό 6/ Της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 18:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:30

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης με αριθμό 6/ Της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 18:30 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 23:30 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ.Πρωτ.: ΤΓΟΔ/288/8.11.2013 ΑΔΑ: ΒΛ1Ω46Ψ842-ΗΦΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης με αριθμό 6/12.03.2013 Της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100 Χανιά Τηλ.: 28210 37073 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Πλατεία 25 ης Μαρτίου 6, 45221, Ιωάννινα Ηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6693/10-06-2015 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 Σήμερα 9 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ

ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ Καραολή & Δημητρίου 20, ΤΚ 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ-Φαξ: 2310 410121 E-mail: info@gnossi-ngo.org Θεσσαλονίκη, 10/03/2014 Ανακοίνωση για τη σύναψη συμβάσεων έργου ορισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 995/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 995/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 29 Οκτωβρίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 280769/2625 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πράξη «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) Νέο Πρόγραμμα Σπουδών», στις 8 Π.Σ., 3 Π.Στ.Εξ., 2 Π.Στ.Εισ. του Στρ. Στόχου 1 Κωδικός ΟΠΣ-ΕΡΓΟΡΑΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 01-06-2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σελίδα 1 από 6

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΕΥΣΥΔΕ ΥΠΕΣ) Μονάδα Γ Ταχ. Διεύθυνση: Κοραή 4 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1200

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1200 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ανακοινοποίηση στο ορθό ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 25/11/2013

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ανακοινοποίηση στο ορθό ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 25/11/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανακοινοποίηση στο ορθό ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 25/11/2013 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ (ΑΔΑ: ΒΛ1ΦΓ-Ε5Ν) & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Συγγρού 98-100, 117-41, Αθήνα Πληροφορίες: Άγγελος Σπηλιώτης Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ψηφιακή Σύγκλιση" Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκη: 09 /01 /

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα, 02.04.2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 522 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 2 Ταχ. Κώδικας:54013

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος [ΑΔΑ: ΒΕΥΤ46Ψ842-ΙΚ9] για την ανεύρεση εξωτερικών συνεργατών για το υποέργο [3] της πράξης με κωδ ΟΠΣ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος [ΑΔΑ: ΒΕΥΤ46Ψ842-ΙΚ9] για την ανεύρεση εξωτερικών συνεργατών για το υποέργο [3] της πράξης με κωδ ΟΠΣ Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ΑΔΑ: ΒΕΥΤ46Ψ842-ΙΚ9 Γενική Διεύθυνση Αθήνα,8/2/2013 Διεύθυνση Διοικητικού Αρ. Πρωτ.: 3287 Νίκης 4, GR 102 48 Αθήνα Πληροφορίες: Α. Mατάλα Τηλ.: 210 210 3291651 Fax: 210 3226185

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 23/9/2011 Αριθ. διακήρυξης 6/2011 Αριθ. πρωτ.: οικ

Αθήνα 23/9/2011 Αριθ. διακήρυξης 6/2011 Αριθ. πρωτ.: οικ Αθήνα 23/9/2011 Αριθ. διακήρυξης 6/2011 Αριθ. πρωτ.: οικ. 25202 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔΘΧ-ΔΡΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΕΔΘΧ-ΔΡΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013" Ταχ. Δ/νση : Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 595/2015 ΘΕΜΑ: 79 ο α) Έγκριση Τευχών Διακήρυξης και Προκήρυξη Ανοικτού Τακτικού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αθήνα, & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ &, ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μπουμπουλίνας 20-22

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX Ελληνική ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -------------------- Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το με αριθμό 7 / 2013 πρακτικό συνεδρίασης Αριθμός απόφασης : 118/ 2013 Θέμα: Καθορισμός των όρων πρόσκλησης εκδήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), Μαρούσι, 13-11-2012 ΑΡ.ΑΠ.: 672/7 ΑΠΟΦΑΣΗ Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο τη σύνταξη του Τεύχους Διακήρυξης και των απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων σύμφωνα με τις διαδικασίες του Συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΕΖΧ-Μ4Π ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΕΖΧ-Μ4Π ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013" Ταχ. Δ/νση : Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο ( Ε.Κ.Τ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο ( Ε.Κ.Τ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο ( Ε.Κ.Τ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Κοίλα Κοζάνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ &ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & Αθήνα, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ &ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & Αθήνα, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ &ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & Αθήνα, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΔΙΠΚΑ/ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 556 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικών Διαγωνισμού για την «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 2, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ταχ. Κώδικας:54013 Τ.Θ 500 47 Πληροφορίες: Ε. Νικολαϊδου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΜΗΜΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:5222 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Α. Σάββα Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 434/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 434/2015 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:57081/11.12.2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 434/2015 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 2-9-2016 Αρ. πρωτ.: 636 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6 η / 2016 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση : Δ. Μποφώρ 7 71202 Ηράκλειο Πληροφορίες : Γ. Ανδρουλάκης Τηλ : 2813-404513 Fax

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με θέμα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 185, ΜΕΤΡΟ 5.1»

Ημερίδα με θέμα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 185, ΜΕΤΡΟ 5.1» Ημερίδα με θέμα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 185, ΜΕΤΡΟ 5.1» Στόχοι Υλοποίηση των έργων της Π185 Στέλεχος Μονάδας Β ΕΥΔ «Ψηφιακή Σύγκλιση» Η. Αλεξανδρής Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΟΖ0Χ-ΗΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΟΖ0Χ-ΗΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: ΒΟΖ0Χ-ΗΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.09.16 15:16:40 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Β8Γ09-895 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, ΑΠ.: 710/075 ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ :

Μαρούσι, ΑΠ.: 710/075 ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ : Μαρούσι, 13-03-2014 ΑΠ.: 710/075 ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ : Έγκριση του Ελέγχου των Οικονοµικών Προσφορών των υποψηφίων αναδόχων για τον Ανοικτό ιεθνή ιαγωνισµό επιλογής Αναδόχου για το Έργο : «Παρατηρητήριο Τιµών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚΣΦ-ΖΛ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΙΚΣΦ-ΖΛ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΥΔ ΕΠΑΕ) Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 737/21-01-15 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015 Σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/12-03-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 435/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 435/2015 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:5708/11.1.015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 435/015 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ------ Αθήνα, 21-2-2014 Αρ. Πρωτ.: 2136

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αν. Τσόχα 36 Τ. Κ. Πόλη : 115 21- Αμπελόκηποι, ΑΘΗΝΑ Ιστοσελίδα : www.iep.edu.gr Πληροφορίες : Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡTΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.00ΜΜ Παρόντες 1. κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη δημόσια συνεδρία της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κέας, της 25ης Σεπτεμβρίου 2014

Έκτακτη δημόσια συνεδρία της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κέας, της 25ης Σεπτεμβρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ ΣΤΙΣ 25/09/2014 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡ.

Διαβάστε περισσότερα

7. Του Π.Δ. 70/2015 (ΦΕΚ 114/Α/2015) «Ανασύσταση των Υπουργείων Πολιτισμού και Α- θλητισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κλπ»

7. Του Π.Δ. 70/2015 (ΦΕΚ 114/Α/2015) «Ανασύσταση των Υπουργείων Πολιτισμού και Α- θλητισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κλπ» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Ε Φ Ο Ρ Ε Ι Α Α Ρ Χ Α Ι Ο Τ Η Τ Ω Ν Ι Ω Α Ν Ν Ι Ν Ω Ν Ταχ. Δ/νση : Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr. ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0170-130712

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr. ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0170-130712 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΛΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΛΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27890/23.06.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 14 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 200/2017 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 13/11-06-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 396-13/11-06-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ματαίωση

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Έκδοσης 2 Υπεύθυνος: Υπεύθυνος ΣΔΕΠ Έναρξη Ισχύος: Σελίδα 1 από 6 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Αρ. Έκδοσης 2 Υπεύθυνος: Υπεύθυνος ΣΔΕΠ Έναρξη Ισχύος: Σελίδα 1 από 6 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Έναρξη Ισχύος: Σελίδα 1 από 6 1. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι η διασφάλιση της προσήκουσας αξιολόγησης των προσφορών των υποψηφίων αναδόχων που υποβάλλονται στο πλαίσιο διαγωνισμού, η ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΜΕΑΚΩΝ ΕΠ ΤΟΥ ΕΚΤ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα 104 33 Τηλ.: 210-8898200 Fax: 210-8253760 Γενική Διεύθυνση Διεύθυνση: Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα: Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "Τηλεματική Διαχείριση Απορριμματοφόρων Δήμου Αγίου Δημητρίου" με κωδικό MIS 483389 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Αττική"

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης Τηλεματική Διαχείριση Απορριμματοφόρων Δήμου Αγίου Δημητρίου με κωδικό MIS 483389 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική ΑΔΑ: Β2ΒΝΝ-Θ19 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.09.03 10:59:10 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΑΧ-ΜΡΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: Β4ΛΑΧ-ΜΡΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013"

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός Ο.Π.Σ.:

Κωδικός Ο.Π.Σ.: Αναρτητέο στο Διαύγεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, 7.07.2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟ Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 10 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /4940

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 10 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /4940 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. Δ/νση: Τηλέφωνα: , 01051, Φαξ: , Πληροφορίες: Καππά Χ. ΑΠΟΦΑΣΗ

Ηλ. Δ/νση: Τηλέφωνα: , 01051, Φαξ: , Πληροφορίες: Καππά Χ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Πλατεία 25 ης Μαρτίου 6, 45221, Ιωάννινα ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β49ΞΧ-Δ0Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: Β49ΞΧ-Δ0Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013"

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0769-140624 Αθήνα, 24

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002854021 2015-06-17

15REQ002854021 2015-06-17 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 28328/17.06.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 22 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 16.06.2015 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "Ψηφιακή Πύλη Ενημέρωσης του Πολίτη Δήμου Κυθήρων" με κωδικό MIS 483507 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Αττική"

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης Ψηφιακή Πύλη Ενημέρωσης του Πολίτη Δήμου Κυθήρων με κωδικό MIS 483507 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.09.04 13:09:27 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6Δ1ΤΝ-1ΞΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο »

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ Ταχ. Δ/νση: Σαπφούς 22, Μυτιλήνη Ταχ. Κώδικας: 81131 Τηλέφωνο.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.) Ταχ. Δ/νση: Κ. Παλαμά - Αθήνα, 1111 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Μαρούσι, 18-12-2014 ΑΠ.: 743/41 ΑΠΟΦΑΣΗ Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο τη σύνταξη του Τεύχους Δημοπράτησης για το έργο «Σύστημα Διαχείρισης Φάσματος με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨΞΧ-8Ξ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΙΨΞΧ-8Ξ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013" Ταχ. Δ/νση : Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες : 210 3692 108 Αθήνα, 14/10/2014 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα