λίστα γέννησης και βάφτισης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "λίστα γέννησης και βάφτισης"

Transcript

1 οδηγός επιλογών λίστα γέννησης και βάφτισης έκφρασε όλες σου τις επιθυμίες! δωρεάν αντίτυπο

2 Άραγε πόσες φορές αυτούς τους μήνες θα σου συμβεί να ονειρεύεσαι με ανοιχτά μάτια μπροστά από τις βιτρίνες και να φαντάζεσαι το μικρό σου κουλουριασμένο σε αυτό το τόσο χαριτωμένο λίκνο, με εκείνο το φορμάκι που σου αρέσει τόσο πολύ... Αυτός ο οδηγός θέλει να σε συνοδεύσει βήμα βήμα στις πιο σημαντικές στιγμές που θα ζήσεις από την ημέρα της γέννησής του. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς πιο εύκολα να καταλάβεις τι πραγματικά χρειάζεται, να επιλέξεις ανάμεσα από πολλές προτάσεις και να καθορίσεις μαζί με το προσωπικό μας τη λίστα γέννησής σου. Παππούδες και γιαγιάδες, θείοι και φίλοι θα είναι στην τόσο ευχάριστη θέση να το καλωσορίσουν με ένα πολύ μοναδικό δώρο και ιδανικό για εκείνο, αφού θα μπορούν να συμβουλευτούν εύκολα τη λίστα που έφτιαξες εσύ στο κατάστημα Prénatal που είναι πιο κοντά τους ή στο site μας. Κι αν έχει ήδη γεννηθεί; Η βάφτισή του και τα πρώτα του γενέθλια είναι δύο σημαντικά γεγονότα που θέλεις να ζήσεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να γιορτάσεις με τα πιο όμορφα δώρα που θα έχεις διαλέξει για εκείνο. Πολύ ειδικές περιπτώσεις για να ανοίξεις μια λίστα στα μέτρα σου!

3 Η λίστα για τη Περιεχόμενα Η λίστα για τη γέννηση Η προετοιμασία της φωλίτσας του Ένα ζεστό καλωσόρισμα Τρυφερή φροντίδα Η μετακίνηση μαζί του Μια γκαρνταρόμπα στα μέτρα του Τρέφοντάς το με αγάπη Όλοι διακοπές Το παιχνίδι βοηθάει την ανάπτυξή του Οι πρώτες του γιορτές Βάφτιση Γενέθλια γέννηση

4 Τα άκρως απαραίτητα η προετοιμασία της φωλίτσας του Νάνι νάνι το παιδάκι μου να κάνει... Πού θα κοιμηθεί; Το μικρό σου έχει ανάγκη από ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο, μια γωνιά όλη δική του, ακόμα κι αν αυτή βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα της μαμάς και του μπαμπά. Τώρα που είναι μέσα στην κοιλιά σου αισθάνεται σιγουριά: ένα λίκνο με περιορισμένα όρια θα το βοηθήσει να ξαναβρεί την ίδια αίσθηση ασφάλειας που είχε για εννέα μήνες. Μαλακές και απαλές πάντες θα κάνουν το χώρο που το περιβάλλει εξίσου φιλόξενο και στα μέτρα του και στο πρώτο του κρεβατάκι. Κουβέρτα Κρεβάτι Μαξιλάρι κατά της ασφυξίας Στρώμα κατά της ασφυξίας Πάντες Σεντόνια για κρεβάτι Καπιτονέ κουβέρτα/πάπλωμα Προίκα για κρεβάτι πάπλωμα παπλωματοθήκη πάντες σεντόνια κρεβατιού καπιτονέ κουβέρτα κουβέρτα Προίκα για λίκνο σεντόνια για το λίκνο καπιτονέ κουβέρτα κουβέρτα Λίκνο ή μειωτής για κρεβάτι Σελτεδάκι Υπνόσακος Κουνουπιέρα Οι αισθήσεις του μικρού είναι συνεχώς σε εγρήγορση και η αίσθηση της όσφρησης είναι πιο ευαίσθητη από τη δική μας. Γιατί να μην κάνεις πιο αναγνωρίσιμο ακόμα και το περιβάλλον όπου κοιμάται; Η συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων, λεβάντας ή χαμομηλιού, είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για να κοιμάται καλά. 2 Ζήτησε τον οδηγό βρεφανάπτυξης και ξεφύλλισε τον κατάλογο με τα δωματιάκια.? Ζήτησε βοήθεια από το προσωπικό μας. Αλλά κυρίως μπες στη θέση του μικρού σου, για να δεις το σπίτι με τα δικά του μάτια.

5 Τα άκρως απαραίτητα ένα ζεστό καλωσόρισμα Σπίτι μου, σπιτάκι μου! Το σπίτι μετατρέπεται και το δωματιάκι του θα γίνει όλος ο κόσμος του, ασφαλές, άνετο και δημιουργημένο με το στυλ που προτιμάς για εκείνο: ουσιώδες, εκλεπτυσμένο, παιχνιδιάρικο... Αλλά σιγά-σιγά και το υπόλοιπο σπίτι θα προσαρμοστεί για να το υποδεχτεί: από όταν, νεογέννητο ακόμα, θα παρατηρεί από το ριλάξ κάθε σου κίνηση, μέχρι όταν μπουσουλώντας σιγά-σιγά θα ξεκινήσει τις μικρές και εκπληκτικές εξερευνήσεις του. Ριλάξ Ενδοεπικοινωνία Κούνια-ριλάξ Ντουλάπα Πάρκο Σιφινιέρα Στράτα Σετ για ασφάλεια στο σπίτι προστασία για το φούρνο ασφάλεια για πόρτες κάγκελο κάλυμμα για πρίζες φωτάκι για τη νύχτα ασφάλεια για ντουλάπια προστασία για γωνίες κάγκελο για κρεβάτι Παιχνίδια, πολλά παιχνίδια! Σύντομα όλο το σπίτι θα δεχτεί «εισβολή» και δεν θα είναι μόνο ζήτημα τάξης. Κουκλάκια, αυτοκινητάκια, τουβλάκια κατασκευών, ζωάκια και ούτω καθεξής: όλα μέσα στο σπίτι αλλά σε διαφορετικά κουτιά για να τα τακτοποιείς εύκολα. 4 Ζήτησε τον κατάλογο με τα δωματιάκια και τον οδηγό βρεφανάπτυξης. Ξεφύλλισε τον οδηγό «Μεγαλώνοντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

6 Τα άκρως απαραίτητα τρυφερή φροντίδα Το άλλαγμα και το μπάνιο είναι πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Είτε έχεις περιορισμένο χώρο είτε όχι, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν αποφασίσεις να το περιποιηθείς με αγάπη, λίγη οργάνωση θα κάνει κάθε άλλαγμα πιο ευχάριστο και ιδιαίτερο για όλους. 6 Αφρόλουτρο ενυδάτωσης και σαμπουάν Ζυγαριά Γαλάκτωμα ή θρεπτικό λάδι και κρέμα προστασίας Στρωματάκι-αλλαξιέρα Χτένα, βούρτσα και ψαλιδάκι Πάνες Υγρομάντιλα Θερμόμετρο Αναρροφητήρας Μπουρνούζι για νεογέννητο Πετσέτες Δοχείο για τις χρησιμοποιημένες πάνες Κάλυμμα για την αλλαξιέρα Αλλαξιέρα Σετ για το άλλαγμα κρέμα προστασίας ενυδατικό γαλάκτωμα λάδι/γαλάκτωμα καθαρισμού Θερμόμετρο μπάνιου Υγραντήρας Μπανάκι Ζήτησε τον οδηγό επιλογών χρυσοί κανόνες για το μπανάκι και ξεφύλλισε online τον αναλυτικό οδηγό ένας πραγματικά ξεχωριστός μπαμπάς στο Σε μερικούς μήνες το μπάνιο θα είναι για εκείνο από τις στιγμές που θα περιμένει πώς και πώς μέσα στη μέρα. Παιχνίδια με το νερό και πολλά χαμόγελα μαζί με τα παιχνιδάκια του που επιπλέουν στο νερό! Ανάμεσα στο παπάκι που επιπλέει, τη φάλαινα που πιτσιλάει, το καβουράκι που κουδουνίζει για εκείνο θα είναι εύκολο να διαλέξει!

7 η μετακίνηση μαζί του Γεννήθηκε! Έτοιμοι για αναχώρηση; Το πρώτο του ταξίδι θα είναι από το μαιευτήριο στο σπίτι. Σε αυτήν τη σύντομη αλλά σημαντική διαδρομή έχει ανάγκη να είναι άνετο και προστατευμένο κι εσύ να αισθάνεσαι σίγουρη και χαλαρή. Και αυτή θα είναι μόνο η πρώτη από μια μεγάλη σειρά μελλοντικών μετακινήσεων. Μετά από αυτόν το μαγικό και συγκινητικό περίπατο, θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι: με εσένα και τον μπαμπά, με τις φίλες σου, με τους παππούδες, με τα πόδια, στο αυτοκίνητο, με ήλιο και γιατί όχι; - ακόμα και με βροχή! Τα άκρως απαραίτητα Στρώμα για το porte-bébé Kit ασφαλείας για το porte-bébé Αδιάβροχο κάλυμμα Σεντόνια για καρότσι/porte-bébé Μετατρέψιμο σύστημα (σκελετός + porte-bébé + κάθισμα αυτοκινήτου + κάθισμα καροτσιού) Βάση για κάθισμα αυτοκινήτου isofix με ζώνες Τσάντα περιπάτου Κάλυμμα για κάθισμα αυτοκινήτου Αλλαξιέρα που διπλώνει Μάρσιπος Ομπρέλα Σάκος περιπάτου Δεύτερο καρότσι Κάθισμα αυτοκινήτου 0+ Κάθισμα αυτοκινήτου 1 ή Τέντα για τον ήλιο Είσαι μια μαμά που τρέχει συνέχεια ή ένας αθλητικός μπαμπάς και δεν μπορείς να αναβάλεις τις βόλτες σου με το ποδήλατο; Μην ανησυχείς, σε λίγο κι αυτό θα μπορεί να έρχεται μαζί σου! Άρχισε ήδη να σκέφτεσαι το καθισματάκι του ποδηλάτου. Και φυσικά θυμήσου το κράνος 8 Ζήτησε τους οδηγούς ασφάλεια στο αυτοκίνητο και το μετατρέψιμο σύστημα.? Μπορείς να εξυπηρετηθείς στο χώρο της βρεφανάπτυξης και να διαλέξεις το προϊόν που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σου για άνεση, ευκολία στη χρήση, τιμή.

8 μια γκαρνταρόμπα στα μέτρα του Όμορφο και άνετο! Η πρώτη του μικρή γκαρνταρόμπα; Το μικρό σου έχει ανάγκη από φυσικά υφάσματα και πρακτικά ρούχα, που κατά κύριο λόγο φοριούνται και αφαιρούνται εύκολα και στο σωστό μέγεθος ώστε να μην αισθάνεται πιεσμένο στις κινήσεις του: από τα εσώρουχα και τα πιτζαμάκια για τον ύπνο του, μέχρι τα σετάκια για τις πρώτες του εξόδους. Τα άκρως απαραίτητα Body με κοντό ή μακρύ μανίκι ή αμάνικο Καλτσάκια Καπελάκι/σκουφάκι Μπουφάν Πουλοβεράκια/φούτερ Φούστες Μπλούζες με κοντό/μακρύ μανίκι Παντελόνια Φορμάκια Φορέματα Πουκάμισα Σετάκια Μπλουζάκι/γκέτα Φανελάκι + βρακάκι Σάκος με επένδυση Παπουτσάκια Φόρμα εξόδου Το στοιχείο που το μικρό σου γνωρίζει καλύτερα είναι το νερό! Το κολύμπι θα είναι λοιπόν για εκείνο μια χαρούμενη επιστροφή σε έναν κόσμο που γνωρίζει πολύ καλά. Γιατί να μην σκεφτείς τότε όλα όσα χρειάζονται για μαθήματα στο νερό; Από το μαγιό μέχρι τις κατάλληλες πάνες Ζήτησε τον οδηγό Η πρώτη του προίκα.? Μπορείς να εξυπηρετηθείς από το προσωπικό μας για να αξιολογήσετε μαζί τα κατάλληλα υφάσματα και τις ελάχιστες ποσότητες ανά μέγεθος, σε σχέση πάντα και με τη λίστα γέννησης που θα δημιουργήσεις.

9 Τα άκρως απαραίτητα τρέφοντάς το με αγάπη Σαλιάρες Μπιμπερό Πιπίλες Θήλαστρο Καρεκλάκι φαγητού Σετ φαγητού Αποστειρωτής Μαμ, τώρα τρώμε! Το παιδί σου έχει πολλή όρεξη για γάλα αλλά και για χάδια κι εσύ δεν βλέπεις την ώρα να του δώσεις όλη την τροφή και την αγάπη που έχει ανάγκη. Άλλωστε μεγαλώνει πολύ γρήγορα και θα αλλάξουν σύντομα και οι προτιμήσεις του. Και πριν ακόμα το καταλάβεις θα κάθεται στο τραπέζι δίπλα σε σένα και τον μπαμπά, έτοιμο να δοκιμάσει τα πρώτα φαγητά του... Μαξιλάρι θηλασμού Ατμομάγειρας Θερμαντήρας μπιμπερό/φαγητού Θερμός Και όταν βγουν τα πρώτα του δοντάκια; Ωχ, τι ενοχλητικό! Για να το ανακουφίσεις λίγο, ιδανικοί είναι οι δροσιστικοί δακτύλιοι σε όλα τα χρώματα και σχήματα, που θα κάνουν μασάζ στα ούλα του και θα ικανοποιήσουν το ένστικτό του να τα βάζει όλα στο στόμα του. 12 Συμβουλέψου τον αναλυτικό οδηγό ο θηλασμός και ο απογαλακτισμός: όχι μόνο γάλα.

10 Τα άκρως απαραίτητα όλοι διακοπές Ναι, ταξιδεύουμε! Και πότε φεύγετε για την εξοχή; Το ταξίδι θα είναι και για τους τρεις σας μια καταπληκτική στιγμή. Φρόντισε μόνο για να έχεις πάντα διαθέσιμη την πιπίλα του, το φαγητό διατηρώντας το στη σωστή θερμοκρασία και τα απαραίτητα για το άλλαγμα. Θάλασσα ή βουνό, κοντά ή μακριά, δεν έχει σημασία: αρκεί το μικρό σου να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον στα μέτρα του όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Παρκοκρέβατο Μπανάκι που διπλώνει/φουσκώνει Καρεκλάκι για το τραπέζι ή βάση για την καρέκλα Τσάντα ταξιδιού Πτυσσόμενο λίκνο Kit περιποίησης για το ταξίδι Στρωματάκι για παρκοκρέβατο Σάκος μεταφοράς του καροτσιού Θερμαντήρας για το αυτοκίνητο Τεντούλες για το αυτοκίνητο Στρωματάκια πολλαπλών χρήσεων Σακίδιο Όλα μαζί σου! Είναι η μαγική φράση όταν βγαίνεις έξω με τα παιδιά! Να λοιπόν ένα πρακτικό organizer που μπορείς να κρεμάσεις στο κάθισμα του αυτοκινήτου: τσέπες απο τις οποίες ψαρεύεις όλα τα απαραίτητα για κοντινές ή μακρινές διαδρομές. 14

11 το παιχνίδι βοηθάει την ανάπτυξή του Διασκεδάζοντας μαζί! Τις πρώτες μέρες θα του είναι αρκετό να σε κοιτάζει, να ακούει τη φωνή του μπαμπά, να νιώθει στο κέντρο της προσοχής. Αλλά σύντομα θα αρχίσει να απολαμβάνει τη μουσική, να γελάει με την κίνηση ενός περιστρεφόμενου παιχνιδιού, να «δοκιμάζει» τα αντικείμενα και να κάνει θόρυβο με οτιδήποτε καταλήγει στα χέρια του! Και μερικούς μήνες μετά; Τα παιχνίδια με πλήκτρα, φώτα και ήχους, οι κατασκευές και τα εικονογραφημένα βιβλία θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για να διασκεδάζει και να μεγαλώνει ταυτόχρονα με απόλυτη ασφάλεια. Τα άκρως απαραίτητα Καριγιόν Κουδουνίστρες Μουσικά παιχνίδια Βιβλία Οχηματάκια Κατασκευές Περιστρεφόμενα παιχνίδια Κουκλάκια Χαλάκι για παιχνίδι Τραπέζι δραστηριοτήτων Κάθε στιγμή μαζί του είναι μοναδική, κάθε μικρό βήμα που κάνετε μαζί είναι μαγικό, κάθε χαμόγελό του είναι πολύτιμο δώρο. Μάζεψε όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές για να τις ξαναδείς με τον μπαμπά και να τις δείχνεις και σε συγγενείς και φίλους! Θα δεις ότι το άλμπουμ για την ανάπτυξή του θα γίνει πραγματικό... best seller! βρουμ βρουμ 16

12 Τα άκρως απαραίτητα οι πρώτες του γιορτές Η βάφτιση Η φωλίτσα του είναι όμορφη και πανέτοιμη, οι βόλτες με το καρότσι είναι πλέον θεσμός και εκείνο αρχίζει να ελκύεται από χρώματα, γεύσεις, αρώματα και ήχους. Το παιδί σου είναι επιτέλους έτοιμο για την πρώτη του μεγάλη γιορτή: τη βάφτιση! Όλοι θα θέλουν να συμμετέχουν για να το καλωσορίσουν με ένα δώρο πραγματικά ξεχωριστό... κατά προτίμηση το σωστό για εκείνο και για σένα! 18 Εκπαιδευτικά παιχνίδια/βιβλία Ρούχα Εσώρουχα Πιτζάμες Παπουτσάκια Καθισματάκι αυτοκινήτου Ομάδα Καρεκλάκι φαγητού Σετ φαγητού Πάρκο Παρκοκρέβατο Ελαφρύ καρότσι περιπάτου Ομπρέλα για καρότσι περιπάτου Τσάντα περιπάτου Θήκες αντικειμένων για καρότσι και αυτοκίνητο Ατμομάγειρας Προίκα για κρεβάτι Τρίκυκλο/Ποδήλατο Κάθισμα φαγητού για το τραπέζι ή βάση για την καρέκλα Σακίδιο Κάρτα Δώρου Ιδανική για την γκαρνταρόμπα του τις γιορτινές μέρες, για τη βάφτισή του και για όσα δεν θα τολμούσες ποτέ να ζητήσεις: ένα στοκ από πάνες για τουλάχιστον 6 μήνες!

13 Τα άκρως απαραίτητα οι πρώτες του γιορτές Τα γενέθλια Οχηματάκια ποδοκίνητα Σετ φόρμας Σετ από τζιν, πουκάμισο, ζακέτα Κατασκευές Μουσικά παιχνίδια Βιβλία Παπουτσάκια Polo και t-shirt Τραπέζι δραστηριοτήτων Γιογιό Σετ φαγητού Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Δώδεκα μήνες γεμάτοι από συγκινήσεις, καινοτομίες, ανακαλύψεις και υπέροχα πράγματα για να γιορτάσετε όλοι μαζί! Ρούχα, καρότσια, μικρά αξεσουάρ, αλλά πάνω από όλα πάρα πολλά παιχνίδια είναι τα δώρα που θα διαλέξετε εσύ και ο μπαμπάς με την βοήθεια φυσικά και του... άμεσα ενδιαφερόμενου, που πλέον θα μπορεί να σας κάνει να καταλάβετε καλά τις προτιμήσεις του! Όλα, μα όλα... Σετ από σαλοπέτα και μπουφανάκι Ελαφρύ καρότσι περιπάτου Κουτί για παιχνίδια Κάθισμα αυτοκινήτου ομάδα 2-3 Σετ για πισίνα με μπουρνούζι 20

14 Η λίστα σου...

τα παιχνίδια είναι αλήθεια ότι τα πρώτα παιχνίδια παίζουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού;

τα παιχνίδια είναι αλήθεια ότι τα πρώτα παιχνίδια παίζουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού; παιχνίδια Όταν του μαθαίνω να παίζει με την μπάλα ή με τη σβούρα ξαναγίνομαι και εγώ παιδί... τι ωραία που είναι να το βλέπεις να διασκεδάζει και να μαθαίνει μέρα με την ημέρα! Με την Prénatal μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό ένα απαραίτητο αξεσουάρ.

Βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Βρεφικά είδη Μεταφέροντας το μωρό Μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά μάρσιπο, ακόμη και για μετακινήσεις εντός του σπιτιού, όταν το μωρό θέλει αγκαλίτσα. Το καροτσάκι διευκολύνει πολλές μαμάδες καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Σύµβολο κοµψότητας & στυλ.

Σύµβολο κοµψότητας & στυλ. INGLESINA Classica Pram 0 6m ÔéìÞ ËéáíéêÞò: 966,00 Σύµβολο κοµψότητας & στυλ. AB05B0ECR Port Bebé Ecru Τιµή Λιανικής: 590,00 AE05A3000 Βάση Χρωµίου Τιµή Λιανικής: 376,00 IN - CL00-10 AC05B6ECR Κάθισµα

Διαβάστε περισσότερα

Σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη

Σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη Σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη υπάρχει ένα σπίτι με άσπρα παράθυρα. Μέσα σε αυτό θα βρούμε ένα χαρούμενο δωμάτιο, γεμάτο γέλια και φωνές, και δυο παιδιά που θέλω να σας γνωρίσω «Τάσι, αυτή η πιτζάμα σού

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες;

Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες; Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες; Η Bébé Confort Maternity, ο ειδικός στο τάισμα με θηλασμό και μπιμπερό, σάς παρέχει τις γνώσεις και τις συμβουλές που χρειάζεστε από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή. Κρυμμένος Θησαυρός. Λίνα Σωτηροπούλου. Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη

Αποστολή. Κρυμμένος Θησαυρός. Λίνα Σωτηροπούλου. Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη διαβάζω ιστορίες Αποστολή Κρυμμένος Θησαυρός Λίνα Σωτηροπούλου Εικόνες: Ράνια Βαρβάκη 11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Το δώρο της γιαγιάς Μόλις χτύπησε το ξυπνητήρι, με έπιασε πανικός. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον

Διαβάστε περισσότερα

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο 4 Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο Σεβάχ. Για να δει τον κόσμο και να ζήσει περιπέτειες.

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Ποτηράκια (*PP) Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη γέννηση ενός μωρού; Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο γεγονός, που υπόσχεται μια συναρπαστική νέα αρχή

Διαβάστε περισσότερα

μια θάλασσα προσφορών!

μια θάλασσα προσφορών! μια θάλασσα προσφορών! Έτοιμοι για τις διακοπές; Για σένα και το παιδί σου πάνω από 200 προϊόντα από τις καλύτερες μάρκες για το φαγητό, το μπάνιο, τον ύπνο και τον περίπατο σε εκπληκτικές τιμές! έως 24

Διαβάστε περισσότερα

Εκπτωτικό Κουπόνι. Ισχύει μέχρι 04/07/2016. Εκπτωτικό Κουπόνι. Ισχύει μέχρι 04/07/2016. Εκπτωτικό Κουπόνι. λίστα γέννησης. Ισχύει μέχρι 04/07/2016

Εκπτωτικό Κουπόνι. Ισχύει μέχρι 04/07/2016. Εκπτωτικό Κουπόνι. Ισχύει μέχρι 04/07/2016. Εκπτωτικό Κουπόνι. λίστα γέννησης. Ισχύει μέχρι 04/07/2016 Μετατρέψιμο σύστημα Zippy Pro σχέδιο granito dolomite εκρού marina δίνει xfakakky013318z 100 699 599 00 00 Μετατρέψιμο σύστημα Book Plus 51 σχέδιο avana διαθέσιμο και στο σχέδιο: bianco luna δίνει xfakakky013325z

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος δωματιάκια έκδοση www.prenatal.gr

κατάλογος δωματιάκια έκδοση www.prenatal.gr κατάλογος δωματιάκια έκδοση 2015 www.prenatal.gr στο σπίτι Όταν μπαίνω στο δωμάτιό του και βλέπω το κρεβατάκι, τη σιφινιέρα, τα ρουχαλάκια διπλωμένα στην ντουλάπα, είμαι ευτυχισμένη! Αλλά κάποιες φορές

Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή! Μη διαβάσετε ποτέ μεγαλόφωνα το βιβλίο αυτό σε κάποιον που οδηγεί.

Προσοχή! Μη διαβάσετε ποτέ μεγαλόφωνα το βιβλίο αυτό σε κάποιον που οδηγεί. Οδηγίες ανάγνωσης Προσοχή! Μη διαβάσετε ποτέ μεγαλόφωνα το βιβλίο αυτό σε κάποιον που οδηγεί. Το κουνελάκι που ήθελε να κοιμηθεί είναι ένα παραμύθι που βοηθάει τα παιδιά να αποκοιμιούνται στο σπίτι, τον

Διαβάστε περισσότερα

Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει

Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει Το δωμάτιο της ζωής σας aby Ο Hans Sandgren Jakobsen φημίζεται για το πάθος που τρέφει στο ξύλο, αλλά και για τη λιτή και ανάλαφρη σχεδιαστική του προσσέγγιση. Πρωταρχικός

Διαβάστε περισσότερα

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές Press kit Κατάλογος IKEA 2016 Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές ζί ς! πορσελάνη. w.ikea.gr Ζούμε μαζί Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό

Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό - Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό μου να παίξουμε; Αν θέλει, ναι. Προσπάθησε να μην

Διαβάστε περισσότερα

Test Unit 1 Σύνολο: /20

Test Unit 1 Σύνολο: /20 Test Unit 1 Σύνολο: /20 VOCABULARY 1 Match. 1. καληνύχτα α. 2. καλησπέρα β. 3. το κορίτσι γ. 4. το αγόρι δ. 5. η γυναίκα ε. 6. καλημέρα ζ. 1 2 Match and Circle. Παράδειγμα: χάρακας / πίνακας α. στυλό /

Διαβάστε περισσότερα

Εάν όμως πείτε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή τον κήπο σας, τα πράγματα δυσκολέυουν. Πρέπει να οργανώσετε μόνοι σας ένα σωρό πράγματα.

Εάν όμως πείτε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή τον κήπο σας, τα πράγματα δυσκολέυουν. Πρέπει να οργανώσετε μόνοι σας ένα σωρό πράγματα. Ιδέες για Γενέθλια παιδιών Πόσες φορές σπάσατε το κεφάλι σας, που να κάνετε το πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας; Στο σπίτι, στον κήπο ή τελικά σε κάποιον παιδότοπο; Εάν επιλέξετε έναν παιδότοπο, τα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ /νση : Ερυθρού Σταυρού 12A Πληροφ: Φτακλάκη Κορίνα ΡΟ ΟΣ 10/11/2016 ΡΟ ΟΣ Τ.Κ. 85100 Αρ.Πρωτ. 478 Τηλ. : (22410) 43995,44757 Fax : (22410) 43996 Email : domes@otenet.gr Για τοιχοκόλληση: Πίνακα Ανακοινώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση...ξέρει καλύτερα Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ιστορίες της 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς Παραμύθια: Βαλερί Κλες, Έμιλι-Ζιλί Σαρμπονιέ, Λόρα Μιγιό, Ροζέ-Πιερ Μπρεμό, Μονίκ Σκουαρσιαφικό, Καλουάν, Ιμπέρ Μασουρέλ, Ζαν Ταμπονί-Μισεράτσι, Πολ Νέισκενς,

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2016 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Καλημέρα. Καλημέρα σας. Μπορώ να σας βοηθήσω; Ήρθα να πάρω αυτό το δέμα. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία και ασφάλεια του μωρού σας απο την Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής και τον Βρετανικό Οργανισμό Αιφνιδίου Θανάτου

Συμβουλές για την προστασία και ασφάλεια του μωρού σας απο την Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής και τον Βρετανικό Οργανισμό Αιφνιδίου Θανάτου Συμβουλές για την προστασία και ασφάλεια του μωρού σας απο την Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής και τον Βρετανικό Οργανισμό Αιφνιδίου Θανάτου Ασφάλεια Ποτέ μην ταρακουνάτε ένα βρέφος, ούτε καν για παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνα Χριστόγερου. Είμαι 3 και μπορώ. Δραστηριότητες για παιδιά από 3 ετών

Κατερίνα Χριστόγερου. Είμαι 3 και μπορώ. Δραστηριότητες για παιδιά από 3 ετών Κατερίνα Χριστόγερου Είμαι 3 και μπορώ Δραστηριότητες για παιδιά από 3 ετών Περιεχόμενα Συμβουλές για γονείς και παιδαγωγούς... 7 Είμαι 3 και μπορώ!...10 Το κόκκινο...12 Το κίτρινο...13 Κόκκινο Κίτρινο...14

Διαβάστε περισσότερα

1. Φτιάξ τις προτάσος.

1. Φτιάξ τις προτάσος. αντωνυμίες Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ε Σ αυτός, -ή, -ό / εκείνος, -η, -ο Αυτός ο σκούφος σού πάει πολύ. Αυτή η βιτρίνα είναι ωραία. Αυτό το μπουφάν είναι ζεστό. Εκείνος δε σου πήγαινε καθόλου. Εκείνη ήταν απαίσια.

Διαβάστε περισσότερα

Flexa Baby. - αυτό που τους αξίζει. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - αυτό που τους αξίζει. www.flexaworld.com Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει www.flexaworld.com Το δωμάτιο της ζωής σας aby Ο Hans Sandgren Jakobsen φημίζεται για το πάθος που τρέφει στο ξύλο, αλλά και για τη λιτή και ανάλαφρη σχεδιαστική του

Διαβάστε περισσότερα

Γεννιέται και μαζί γεννιούνται οι πρώτες του ανάγκες. Η Fisher-Price. στο πλάι σας από την πρώτη μέρα.

Γεννιέται και μαζί γεννιούνται οι πρώτες του ανάγκες. Η Fisher-Price. στο πλάι σας από την πρώτη μέρα. Γεννιέται και μαζί γεννιούνται οι πρώτες του ανάγκες. Η Fisher-Price σάς καταλαβαίνει και είναι στο πλάι σας από την πρώτη μέρα. 8 9 ΥπνοΠαιδεία Αρχικά το μωρό κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 291ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Παραλίμνι, 25 Μαίου 2013 ΘΕΜΑ: Θερινή Κατασκήνωση Συστήματος στο «Κατασκηνωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία από τα παιδιά της. Α 1 τάξης

Εργασία από τα παιδιά της. Α 1 τάξης Εργασία από τα παιδιά της Α 1 τάξης Τετάρτη, 15 του Μάη Χθες πέρασα μια όμορφη μέρα. Το πρωί ξύπνησα και ετοιμάστηκα για το σχολείο. Φόρεσα τη στολή μου, έφαγα το πρόγευμά μου και ξεκίνησα για το σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ;

ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ; ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ; Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και από τις διεθνείς συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ /ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Διδακτική πρόταση

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ /ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Διδακτική πρόταση ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ /ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Διδακτική πρόταση Διδακτικό πλαίσιο Θέμα: Πάρτι γενεθλίων Σχολείο: Γυμνάσιο Φανερωμένης, Λάρνακα Επίπεδο ελληνομάθειας: Α2 - αρχάριοι (9 μαθητές) Διδακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ)

Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ) VAK Learning Styles Self-Assessment Questionnaire Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης μαθησιακού τύπου (προφίλ) Κυκλώστε ή επιλέξτε την απάντηση που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη γενικότερη συμπεριφορά σας. Θυμηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Κωνσταντινοπούλου Ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός

Μαρία Κωνσταντινοπούλου Ψυχολόγος - ειδική παιδαγωγός ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα, για μικρούς αλλά και για μεγάλους (αυτισμός) Τα παιδιά είναι ελεύθερα να ζωγραφίσουν τις παρακάτω σελίδες όπως αυτά αισθάνονται... Μαρία Κωνσταντινοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

Τα αγαπημένα μας παιχνίδια

Τα αγαπημένα μας παιχνίδια Τα αγαπημένα μας παιχνίδια Λ είναι οι φούσκες. Μου αρέσουν γιατί είναι ωραίες και γιατί μου σκάει στα μούτρα. Μου το αγόρασε η μαμά μου και μου αρέσει πολύ Α είναι ένα σκυλάκι. Που μου αρέσει πολύ γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ 1η Σελίδα Η Γιώτα θα πάει για πρώτη φορά κατασκήνωση. Φαντάζεται πως θα περάσει πολύ άσχημα μακριά από τους γονείς και τα παιχνίδια της για μια ολόκληρη εβδομάδα. Αγχώνεσαι ή νοιώθεις άβολα όταν είσαι

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΡΙΣΑ MEGASTORE τ.μ To Μεγαλύτερο Βρεφικό Πολυκατάστημα στη Θεσσαλία με τις μικρότερες τιμές, είναι γεγονός!

ΛΑΡΙΣΑ MEGASTORE τ.μ To Μεγαλύτερο Βρεφικό Πολυκατάστημα στη Θεσσαλία με τις μικρότερες τιμές, είναι γεγονός! ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! 1o χλμ. Π.Ο. Λάρισας-Τρικάλων (Εντός COSMOS ) ΛΑΡΙΣΑ MEGASTORE 1.500 τ.μ To Μεγαλύτερο Βρεφικό Πολυκατάστημα στη

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία του δάσους

Η ιστορία του δάσους 7 ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, Τμήμα Γ 1 Η ιστορία του δάσους Ήτανε μια φορά ένας γέρος και μια γριά που ζούσανε ειρηνικά και ευτυχισμένα μέσα σ ένα καταπράσινο δάσος με θεόρατα δέντρα.. Μέσα σ αυτό ζούσανε

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννα Κυρίτση. Η μπουγάδα. του Αι-Βασίλη. Εικονογράφηση Ελίζα Βαβούρη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ιωάννα Κυρίτση. Η μπουγάδα. του Αι-Βασίλη. Εικονογράφηση Ελίζα Βαβούρη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννα Κυρίτση Η μπουγάδα του Αι-Βασίλη Εικονογράφηση Ελίζα Βαβούρη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σήμερα ο Αϊ-Βασίλης ξυπνά απ τα χαράματα. Έξι μόνο μέρες μένουν ως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι ένα σωρό δουλειές τον

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Το Royal Apollonia βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αν δεν έχεις μείνει εκεί -και έχεις πάει Λεμεσό- σίγουρα θα έχεις περάσει από μπροστά. Τότε σίγουρα σε μάγεψε

Διαβάστε περισσότερα

Μια φορά κι έναν καιρό

Μια φορά κι έναν καιρό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι; Μια φορά κι έναν καιρό Αλλά μήπως δεν ήταν μια φορά κι έναν καιρό, μα μόλις χτες; Ή μήπως όλα αυτά που θα σας αφηγηθώ γίνανε πριν από λίγα μόνο χρόνια; Τι να σας πω κι εγώ;

Διαβάστε περισσότερα

3ο Νηπ/γείο Κορδελιού Τμήμα Ένταξης

3ο Νηπ/γείο Κορδελιού Τμήμα Ένταξης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Περιεχόμενα Α ΕΠΙΠΕΔΟ (λεξιλόγιο) 1 ο ΣΤΑΔΙΟ : Ονοματοποίηση αντικειμένων και προσώπων 2 Ο ΣΤΑΔΙΟ: Ονοματοποίηση πράξεων 3 ο ΣΤΑΔΙΟ : Καθημερινές εκφράσεις και χαιρετισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Αιτίες. Η Αγάπη για τη ρουτίνα. Συνήθεις Διαταραχές Ύπνου. Δυσκολίες επικοινωνίας. ! Εφιάλτες! Ακράτεια! Ροχαλητό! Ανήσυχος Ύπνος!

Αιτίες. Η Αγάπη για τη ρουτίνα. Συνήθεις Διαταραχές Ύπνου. Δυσκολίες επικοινωνίας. ! Εφιάλτες! Ακράτεια! Ροχαλητό! Ανήσυχος Ύπνος! Διαταραχές ύπνου και Αυτισµός Ελένη Λούκουτου Λογοθεραπεύτρια ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Ο ύπνος είναι ένα σημαντικό συστατικό της υγείας. Παρόλο που δε μπορούμε να κατανοήσουμε όλες τις λειτουργίες του, ο ύπνος είναι

Διαβάστε περισσότερα

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν...

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... Σχολείο Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Πληροφορίες για το φυλλάδιο Το σχολείο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin Πρόλογος Νιώθουμε πολύ άσχημα όταν βλέπουμε ένα παιδί να κλαίει ή να πονάει χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι, ιδιαίτερα αν είμαστε γονείς. Ανάλογα με τις περιστάσεις τα παιδιά είναι άλλοτε χαρούμενα,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Άνθη ανάκατα και χιόνι Τις αμυγδαλιές φορτώνει. Κούτσα κούτσα κατεβαίνει, όλη η πλάση τον προσμένει! Μήνυμα πως δεν αργεί, φτάνει η Άνοιξη στη γη. Στο

Διαβάστε περισσότερα

2112!! Πως θα είναι η ζωή μας στο μέλλον;

2112!! Πως θα είναι η ζωή μας στο μέλλον; 2112!! Πως θα είναι η ζωή μας στο μέλλον; Τα σπίτια του μέλλοντος Τα σπίτια του μέλλοντος το 2112 θα είναι ηλεκτρονικά. Αντί για κεραμιδένια σκεπή θα έχουν σκεπή από μπετόν.όλα θα δουλεύουν με κομπιούτερ.το

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Αγαπητοί γονείς, Καθώς το νηπιαγωγείο μας έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στα μικρά μας παιδάκια αλλά και σε εσάς, βρισκόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

POO Game. Οδηγός για Γονείς

POO Game. Οδηγός για Γονείς POO Game Οδηγός για Γονείς Εισαγωγή Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία κένωσης τou εντέρου του παιδιού σας θα πρέπει να λάβετε αναλυτικές οδηγίες από κάποιον επαγγελματία υγείας. Παίξε και μάθε Καθώς μεγαλώνει

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση ξέρει καλύτερα 2008 09 Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2017 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Τι θέλεις να σπουδάσεις του χρόνου; Θέλω να γίνω φαρμακοποιός. Σε ποιο πανεπιστήμιο;

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο

Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και η Δώρα Νιώπα γράφουν ένα παραμύθι - αντίδωρο Ο Ηλίας ανεβαίνει Ψηλά Ψηλότερα Κάθε Μάρτιο, σε μια Χώρα Κοντινή, γινόταν μια Γιορτή! Η Γιορτή των Χαρταετών. Για πρώτη φορά,

Διαβάστε περισσότερα

Test Unit 1 Match 4 Match 3 Example: Complete: η, το 3 Example:

Test Unit 1 Match 4 Match 3 Example: Complete: η, το 3 Example: Test Unit 1 Σύνολο: /20 1 Match Βαθμοί: 4 2 Match Βαθμοί: 3 1. Μ κ 2. Α ω 3. Κ ε 4. Λ μ 5. Η α 6. Ω υ 7. Ν λ 8. Ε ν 9. Υ η Example: η μαμά 1. το νερό 2. το μήλο 3. το λεμόνι 4. η καρέκλα 5. η κότα 6. το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Εκπαίδευση των παιδιών με αυτισμό στις δεξιότητες επικοινωνίας Από την Catherine Faherty Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου & Βάγια Παπαγεωργίου Καθώς εκπαιδεύετε

Διαβάστε περισσότερα

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ το Δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: -Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και

Διαβάστε περισσότερα

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό και TO ΠAPTI EKΠΛHΞH Περιεχόμενα 2 Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! 32 Ώρα για διακόσμηση 4 Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! 35 Ένα δώρο ζωγραφιστό 9 Μάθε περισσότερα για τη Ρόζη 36 Η λίστα με τα ψώνια 10

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ:

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ: Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟ: alexandra2005@yahoo.gr ΠΡΟΣ:elenitsasiop@gmail.com ΘΕΜΑ: Κυριακή, στο σπίτι μου! 1 Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την EASST, μία ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2009 στην Αγγλία με

Διαβάστε περισσότερα

6 Ήρθε το μωρό στο σπίτι. Και τώρα;

6 Ήρθε το μωρό στο σπίτι. Και τώρα; Περιεχόμενα Ευχαριστίες...9 Πρόλογος...11 Εισαγωγή...13 1. Προετοιμασίες για τη γέννηση του μωρού σας... 15 Το παιδικό δωμάτιο...17 Βρεφικός εξοπλισμός...24 Εξοπλισμός για το θηλασμό...33 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός χρήσης του εκπτωτικού κουπονιού. του εκπτωτικού κουπονιού. του εκπτωτικού κουπονιού. του εκπτωτικού κουπονιού.

Κανονισμός χρήσης του εκπτωτικού κουπονιού. του εκπτωτικού κουπονιού. του εκπτωτικού κουπονιού. του εκπτωτικού κουπονιού. Trible Plus σχέδιο tortora διαθέσιμο και δίνει στα σχέδια: blu denim blu navy 469 00 419 00 Καρότσι Panorama σχέδιο κόκκινο/μαύρο διαθέσιμο και στα σχέδια: πράσινο/μαύρο μαύρο/μπεζ δίνει 89 99 69 99 Καρότσι

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό µου σκυλάκι. Ησαΐα Ευτυχία

Το δικό µου σκυλάκι. Ησαΐα Ευτυχία Συχνά στη ζωή µας βρισκόµαστε στη θέση που πρέπει να υποστηρίξουµε τη γνώµη µας για να πείσουµε τους άλλους ότι έχουµε δίκαιο! Μερικές φορές το πετυχαίνουµε µερικές όχι! Η επιχειρηµατολογία απαιτεί τέχνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ακριβώς το που.την μητέρα μου και τα αδέρφια μου, ήμουν πολύ μικρός για να τους

ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ακριβώς το που.την μητέρα μου και τα αδέρφια μου, ήμουν πολύ μικρός για να τους ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Γεννήθηκα πολύ μακριά. Δεν γνωρίζω ακριβώς το που.την μητέρα μου και τα αδέρφια μου, ήμουν πολύ μικρός για να τους θυμάμαι. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό σαν ανάμνηση

Διαβάστε περισσότερα

Η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του Ηλία

Η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του Ηλία Βασίλης Τερζόπουλος Ο Ηλίας ζει παρέα με τον σκύλο του τον Ρούντολφ και δουλεύει στο ταχυδρομείο της πόλης του. Όταν μεγάλωσε, όμως, πήρε μια σημαντική απόφαση και κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο νονός μου είναι ο καλύτερος συγγραφέας τρελών ιστοριών του κόσμου.

Ο νονός μου είναι ο καλύτερος συγγραφέας τρελών ιστοριών του κόσμου. Ο νονός μου είναι ο καλύτερος συγγραφέας τρελών ιστοριών του κόσμου. Ζητήστε του την Κοκκινοσκουφίτσα... δεν την ξέρει, τη Σταχτοπούτα ούτε αυτή την ξέρει, τη Μικρή Γοργόνα ή το λύκο και τα τρία γουρουνάκια

Διαβάστε περισσότερα

Απόλαυση! κάνουν τη μαγειρική Αντικολλητικά Τηγάνια. με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm

Απόλαυση! κάνουν τη μαγειρική Αντικολλητικά Τηγάνια. με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm Oι προσφορές ισχύουν έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων κάνουν τη μαγειρική... Απόλαυση! Ανθρακί Γκρι ΠΑΧΟΣ 4mm ΝΕΑ Αντικολλητικά Τηγάνια με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm

Διαβάστε περισσότερα

για παιδιά (8-12 ετών) Κατανόηση γραπτού λόγου

για παιδιά (8-12 ετών) Κατανόηση γραπτού λόγου Α1 για παιδιά (8-12 ετών) Διάρκεια: 30 λεπτά Επίπεδο Α1 για παιδιά (8-12 ετών) Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Η Χαρά γράφει ένα γράμμα στη Νικολέτα. Θέλεις να δεις αν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, γι αυτό σημειώνεις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα της Ελισάβετ Κουκουμάκα ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΩΠΑ 1. Φώτης 2. Μαμά 3. Δεσποινίς Σούλα 4. Οφθαλμίατρος 5. Μπαμπάς 6. Πετράκης 7. Παιδί της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8-12 ΕΤΩΝ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8-12 ΕΤΩΝ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8 - ΕΤΩΝ Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Μ Ν Α Δ Ε Σ Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι.

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι. Εισαγωγή Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου είναι μέρος μιας σειράς ενημερωτικών οδηγών του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Ποτηράκια Easy Cup με χερουλάκια Το πρώτο ποτηράκι του μωρού 310ml Κωδικός: 803 4042894441022 5,40 9,00 πλαστικό στήριξης 4 NEO Δεν στάζει Γερό εκπαιδευτικό ποτηράκι με ανατομικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ H νέα υπόθεση του Κλουζ οδηγεί τα βήματά του μέσα στο ίδιο του το σχολείο! Ο επιστάτης πιστεύει ότι υπάρχουν φαντάσματα. Τέτοιες κουταμάρες δεν τον τρομάζουν τον Κλουζ. Μα όταν έρχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑ Μ! Μ Π Α Μ! Στη φωτογραφία μάς είχαν δείξει καλύτερη βάρκα. Αστραφτερή και καινούρια, με χώρο για όλους.

ΜΠΑ Μ! Μ Π Α Μ! Στη φωτογραφία μάς είχαν δείξει καλύτερη βάρκα. Αστραφτερή και καινούρια, με χώρο για όλους. ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Νούρου Εγώ Κουάμι ο αδερφός μου Ράζακ ένας φίλος που συναντήσαμε στον δρόμο Στη φωτογραφία μάς είχαν δείξει καλύτερη βάρκα. Αστραφτερή και καινούρια, με χώρο για

Διαβάστε περισσότερα

Δεν είναι λοιπόν μόνο οι γυναίκες που έχουν αυτήν την ανάγκη, αλλά κι οι άντρες επίσης, όσο σκληροί κι αν το παίζουν.

Δεν είναι λοιπόν μόνο οι γυναίκες που έχουν αυτήν την ανάγκη, αλλά κι οι άντρες επίσης, όσο σκληροί κι αν το παίζουν. Σε όποιο στάδιο της σχέσης κι αν βρίσκεστε, είτε είστε στην αρχή της είτε είστε ήδη δυο χρόνια μαζί, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν ποτέ, όπως η ανάγκη να νιώθει κάποιος ελκυστικός, απαραίτητος

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers

The G C School of Careers The G C School of Careers ΔΕΙΓΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ Δ ΤΑΞΗ Χρόνος: 1 ώρα και 30 λεπτά Αυτό το γραπτό αποτελείται από 6 σελίδες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής. Να απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

H νέα υπόθεση του Κλουζ οδηγεί τα βήματά του μέσα στο ίδιο του το σχολείο! Ο επιστάτης πιστεύει ότι υπάρχουν φαντάσματα. Τέτοιες κουταμάρες δεν τον

H νέα υπόθεση του Κλουζ οδηγεί τα βήματά του μέσα στο ίδιο του το σχολείο! Ο επιστάτης πιστεύει ότι υπάρχουν φαντάσματα. Τέτοιες κουταμάρες δεν τον ΣΧΟΛΙΟΚΛΟΟΓΙΟ ΗΜΕΡ 8 1 0 2 7 1 0 2 H νέα υπόθεση του Κλουζ οδηγεί τα βήματά του μέσα στο ίδιο του το σχολείο! Ο επιστάτης πιστεύει ότι υπάρχουν φαντάσματα. Τέτοιες κουταμάρες δεν τον τρομάζουν τον Κλουζ.

Διαβάστε περισσότερα

Φέραμε στην τάξη τα αγαπημένα μας παιχνίδια και τα παρουσιάσαμε στους συμμαθητές μας

Φέραμε στην τάξη τα αγαπημένα μας παιχνίδια και τα παρουσιάσαμε στους συμμαθητές μας Φέραμε στην τάξη τα αγαπημένα μας παιχνίδια και τα παρουσιάσαμε στους συμμαθητές μας Το ωραιότερο μου παιχνίδι είναι ένα σκυλάκι. Το απέκτησα όταν ήταν βάφτισή μου και από τότε το έχω σαν φίλο. Είναι φτιαγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τα Χριστούγεννα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τα Χριστούγεννα M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τα Χριστούγεννα Δεκέμβριος 2010 Εισαγωγή Φέτος, είπαμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με μια έρευνα που αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παραμύθι φτιαγμένο από τα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τη συγγραφέα Αμαλία

Ένα παραμύθι φτιαγμένο από τα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τη συγγραφέα Αμαλία Ένα παραμύθι φτιαγμένο από τα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τη συγγραφέα Αμαλία Πικρίδου-Λούκα. 2014 Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε διάφορα συναισθήματα και διαθέσεις. Ορισμένες φορές νιώθουμε ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι.

Όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε διάφορα συναισθήματα και διαθέσεις. Ορισμένες φορές νιώθουμε ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι. Μελαγχολία Το φυλλάδιο θα σου φανεί χρήσιμο στην περίπτωση που νιώθεις θλίψη ή μελαγχολία. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν έχεις συμπτώματα κατάθλιψης και πώς μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου ή κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

Η Μόνα, η μικρή χελώνα, μετακόμισε σε ένα καινούριο σπίτι κοντά στη λίμνη του μεγάλου δάσους.

Η Μόνα, η μικρή χελώνα, μετακόμισε σε ένα καινούριο σπίτι κοντά στη λίμνη του μεγάλου δάσους. Η Μόνα, η μικρή χελώνα, μετακόμισε σε ένα καινούριο σπίτι κοντά στη λίμνη του μεγάλου δάσους. Κάθεται στο παράθυρο του δωματίου της και σκέφτεται, στεναχωρημένη τους παλιούς της φίλους και συμμαθητές.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ ΜΆΘΕ ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΉΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΒΛΊΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΌΝΟΜΑ:

ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ ΜΆΘΕ ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΉΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΒΛΊΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΌΝΟΜΑ: ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ ΒΙΒΛΊΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΌΝΟΜΑ: ΜΆΘΕ ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΉΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΆ * * Γίνε ο ήρωάς του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ OIE ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα Σκελετός σιδερένιος με βάρος : 6,3 kg Ρυθμιζόμενη πλάτη 4 θέσεων Περιστρεφόμενες ή σταθερές μπροστινές ρόδες Ζώνη ασφαλείας 5 Διαστάσεις Ανοιχτό: 48x80x105 Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Φωνή: Θανούλη! Φανούλη! Μαριάννα! Φανούλης: Μας φωνάζει η μαμά! Ερχόμαστε!

Φωνή: Θανούλη! Φανούλη! Μαριάννα! Φανούλης: Μας φωνάζει η μαμά! Ερχόμαστε! 20 Χειμώνας σε μια πλατεία. Χιονίζει σιωπηλά. Την ησυχία του τοπίου διαταράσσουν φωνές και γέλια παιδιών. Μπαίνουν στη σκηνή τρία παιδιά: τα δίδυμα, ο Θανούλης και ο Φανούλης, και η αδελφή τους η Μαριάννα.

Διαβάστε περισσότερα

Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014

Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014 Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014 Η Λέσβ ος εκτός από ένα μαγικ ό ελλην ικό νησί είναι ένας ιδανι κός προορ ισμός για όλους μας. Από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο. Το νησί έχει υπέροχες παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 13 Μαϊου. ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δώρα για υπέροχες μαμάδες!

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 13 Μαϊου. ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δώρα για υπέροχες μαμάδες! ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δώρα για υπέροχες μαμάδες! ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 13 Μαϊου ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 13 Μαϊου Πορτοφόλι Imogen. Γκρι μεταλλικό πορτοφόλι. Διαθέτει θήκη για κέρματα, 2 θήκες για χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Σελίδα 2 ΣΕΙΡΑ SNIGLAR Σελίδα 3 ΣΕΙΡΑ SOLGUL Σελίδα 4 ΣΕΙΡΑ SUNDVIK Σελίδα 5 ΣΕΙΡΑ STUVA Σελίδα 7 ΣΕΙΡΑ GONATT Σελίδα 9 Μία από τις ωραιότερες

Διαβάστε περισσότερα

αξιολόγηση απαιτήσεων για την εγκατάσταση ΕΙΒ/ΚΝΧ

αξιολόγηση απαιτήσεων για την εγκατάσταση ΕΙΒ/ΚΝΧ σελίδα 1/10 1. Φωτισµός εσωτερικών χώρων 1.1 Χρειάζεστε γενικές εντολές για τον έλεγχο του φωτισµού εσωτερικών χώρων; π.χ. από το ισόγειο µε ένα κουµπί σβήνουν µόνο όσα φώτα έχουν ξεχαστεί στον όροφο η

Διαβάστε περισσότερα

Βούλα Μάστορη. Ένα γεμάτο μέλια χεράκι

Βούλα Μάστορη. Ένα γεμάτο μέλια χεράκι 1 Σειρά Σπουργιτάκια Εκδόσεις Πατάκη Ένα γεμάτο μέλια χεράκι Βούλα Μάστορη Εικονογράφηση: Σπύρος Γούσης Σελ. 91 Δραστηριότητες για Γ & Δ τάξη Συγγραφέας: Η Βούλα Μάστορη γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Πέρασε τα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΚΥΛΟΥΣ Η μέρα που γεννιέμαι! Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε μια σκυλίτσα, από βασιλική οικογένεια. Η μαμά της ήταν μοντέλο και η γιαγιά της,τι να σας πω είχε ολόκληρο οίκο

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας Αγαπητοί γονείς, Με αυτό το γράµµα θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για την πραγµατοποίηση της καλοκαιρινής κατασκήνωση των Οµάδων του 1 ου Σ.Π. Ψυχικού και του 4 ου Σ.Π. Περισσού, και να σας ενηµερώσουµε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χάρι Πι δε μένει πια εδώ

Ο Χάρι Πι δε μένει πια εδώ ...... Ο Χάρι Πι δε μένει πια εδώ Μακέτα εξωφύλλου - Σελιδοποίηση: Ευθύµης Δηµουλάς Διορθώσεις: Νέστορας Χούνος 2009 ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΚΡΕΚΟΥ & EKΔOΣEIΣ «AΓKYPA» Δ.A. ΠAΠAΔHMHTPIOY A.B.E.E. Λάµπρου Κατσώνη 271

Διαβάστε περισσότερα