Βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό ένα απαραίτητο αξεσουάρ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό ένα απαραίτητο αξεσουάρ."

Transcript

1 Βρεφικά είδη Μεταφέροντας το μωρό Μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά μάρσιπο, ακόμη και για μετακινήσεις εντός του σπιτιού, όταν το μωρό θέλει αγκαλίτσα. Το καροτσάκι διευκολύνει πολλές μαμάδες καλύτερα όταν πρέπει να βγούνε για απαραίτητα ψώνια. Το κάθισμα αυτοκίνητου θα δώσει ασφάλεια σε εσάς και στο μωρό σας και είναι ένα απαραίτητο και σημαντικό αξεσουάρ για κάθε μεταφορά του παιδιού με το αυτοκίνητο. Οι επιπτώσεις για μαμά και μωρό ακόμη και σε μικρά φρεναρίσματα/ατυχήματα είναι δραματικές με σοβαρούς τραυματισμούς για το μωρό. Καροτσάκι με ελαστικό πορτ-μπεμπέ ή κούνια με προστατευτικό κάλυμμα για τον ήλιο. Συμβουλή: Η κούνια καταλαμβάνει περισσότερο χώρο και είναι βαρύτερη σε σχέση με το πορτ-μπεμπέ είναι όμως πιο σταθερή και άνετη για να ξαπλώνετε το μωρό σας. Βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Συμβουλή: Στην αγορά θα βρείτε πολύ οικονομικά μοντέλα από 50 ευρώ, φροντίστε ωστόσο να μην υστερούν όσον αφορά στην ασφάλεια του παιδιού σας. Ανάλογα με την εποχή: Γούνινο κάλυμμα ή κάλυμμα από φλις για το καροτσάκι Μάρσιπος ή σάκος μεταφοράς Συμβουλή: Δανειστείτε πριν την αγορά σας το αξεσουάρ από γνωστούς σας, για να διαπιστώσετε εάν βολεύει εσάς και το μωρό σας. Πολλά μωρά, τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους, ησυχάζουν όταν έρχονται σε στενή σωματική επαφή με τη μητέρα ή κάποιο οικείο πρόσωπο, ενώ ηρεμούν γρηγορότερα όταν τα μεταφέρουν. Ωστόσο, ορισμένες γυναίκες αισθάνονται ότι επιβαρύνουν υπερβολικά την πλάτη τους. Ειδική τσάντα για τη φροντίδα του μωρού Συμβουλή: Συγκριτικά με τις μεγάλες τσάντες χειρός, οι ειδικές τσάντες για τη φροντίδα του μωρού διαθέτουν ακόμη πιο πρακτικά αξεσουάρ, όπως σελτεδάκι και θήκες για μπιμπερό. Οι ειδικές τσάντες σας προσφέρουν χώρο για πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα φροντίδας με καλεντούλα για κόκκινα ποπουδάκια, πλαστική σακούλα (σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η άμεση απόρριψη της χρησιμοποιημένης πάνας), σελτεδάκι (μπορεί να είναι ακόμη και πετσέτα), καθαρά ρούχα (ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού, ζιπουνάκι, καλσόν, φορμάκι), επιπλέον πιπίλες και σαλιάρα. Για τα μωρά που δεν θηλάζουν, η τσάντα πρέπει να διαθέτει χώρο για μπιμπερό, γάλα σε σκόνη και θερμός με ζεστό νερό.

2 Ρουχαλάκια του μωρού Τα μωρά αναπτύσσονται γρηγορότερα τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους. Ούτως ή άλλως, θα λάβουν κάθε ειδών μοδάτα ρουχαλάκια από γνωστούς, συγγενείς και φίλους, ενώ κι εσείς φροντίστε να μην αγοράσετε πάρα πολλά ρούχα για νεογέννητα. Είναι προτιμότερο τα πρώτα τους ρουχαλάκια να είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος και να διπλώνετε τα μανίκια. Για το σπίτι Έξι μικρά ζιπουνάκια (μεγέθη: 56 έως 68) με πλαϊνές σούστες, κορδόνια ή φαρδιά λαιμόκοψη.ανάλογα με την εποχή, τα ζιπουνάκια έχουν μακριά ή κοντά μανίκια, ενώ για το χειμώνα διατίθενται και πετσετέ ζιπουνάκια με μακριά μανίκια. Δεν αρέσει στα νεογέννητα όταν προσπαθείτε να τους φορέσετε κάποιο ρούχο περνώντας το από το κεφάλι τους, γι αυτό στην αγορά θα βρείτε ρουχαλάκια με σούστες ή κορδόνια. Έξι μπλουζάκια με μακριά μανίκια (μεγέθη: 56 έως 68) Πέντε φορμάκια (μεγέθη: 56 έως 68) Τέσσερα ολόσωμα φορμάκια που καλύπτουν τις πατούσες (μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και για πιζάμες) Δύο σκουφάκια (για να τα φοράνε εναλλάξ). Καλύτερα να είναι βαμβακερά και όχι μάλλινα. Τρία ζευγάρια χοντρά βρεφικά καλτσάκια (τα μωρά συχνά έχουν κρύα ποδαράκια) Τρία ζευγάρια λεπτά καλτσάκια (για να τα φοράνε πάνω από το φορμάκι) Για τη βόλτα Δύο πανωφόρια και σκουφάκια (μεγέθη: 62/68) Ανάλογα με την εποχή: Χειμωνιάτικο σύνολο με επένδυση Χνουδωτή κουβέρτα για σκέπασμα Συμβουλή: Εάν κοιμηθείτε μερικά βράδια με αυτή την κουβερτούλα στο μαξιλάρι σας με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε κρυολογήσει η κουβερτούλα έχει τη μυρωδιά σας και το μωρό σας νιώθει πιο όμορφα μέσα στα σκεπάσματά του. Για τον ύπνο Τρεις έως τέσσερις ολόσωμες πυτζάμες με δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης της πάνας (αυτά τα φορμάκια έχουν συνήθως κουμπιά στο κάτω μέρος). Συμβουλή: Το σύστημα εύκολης αφαίρεσης της πάνας είναι ιδιαίτερα πρακτικό για τα βράδια, καθώς μπορείτε να αφαιρείτε την πάνα του μωρού γρήγορα.

3 Υπνόσακος για μωρά Συμβουλή: Είναι προτιμότερος συγκριτικά με το πάπλωμα, καθώς το μωρό δεν ξεσκεπάζεται εύκολα και παραμένει ζεστό. Επίσης, δεν μπορεί να τραβήξει το πάπλωμα πάνω από το κεφάλι του. Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Η εμβέλεια του συστήματος ενδοεπικοινωνίας για μωρά καλύπτει την απόσταση στην οποία θα μπορείτε να βρίσκεστε, μετά από μερικές εβδομάδες, χωρίς να ανησυχείτε για το μωρό σας. Ελέγξτε την εμβέλεια του συστήματος ενδοεπικοινωνίας: είναι πιθανό να καλύπτει απόσταση μέχρι το γειτονικό σπίτι ή ακόμη και την καφετέρια της γειτονιάς σας (εννοείται ότι δεν θα το χρησιμοποιήσετε για τόσο μακρινές αποστάσεις, απλά έχει πιο ισχυρό σήμα). Σημαντικό: Εξαιτίας της επιζήμιας ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης, τοποθετήστε τη συσκευή σε απόσταση μεγαλύτερη του 1,5-2 μέτρων από το κρεβατάκι του μωρού. Χρήσιμες πληροφορίες: Όσον αφορά στα ρουχαλάκια και τα παιχνίδια του παιδιού σας, ρωτήστε φίλους και τους γνωστούς εάν μπορούν να σας δανείσουν ή να σας μεταπωλήσουν ορισμένα από εκείνα που χρησιμοποιούσαν τα δικά τους παιδιά. Μη αγοράσετε ακριβά ρούχα γιατί σε αυτή την ηλικία χρειάζονται συχνά ανανέωση και δεν έχει και νόημα. Επίσης σε αυτή την περίπτωση μπορούν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι ρούχα των παιδιών τους που δεν χρησιμοποιούν πια. Ιδίως τα ρούχα για τον πρώτο χρόνο, τα οποία είναι ελάχιστα φθαρμένα καθώς τα παιδιά αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς, μπορούν κάλλιστα να φορεθούν από κάποιο άλλο παιδί, αφού είναι σχεδόν καινούργια. Έπιπλα βρεφικού δωματίου Αλλαξιέρα-έπιπλο ή αλλαξιέρα-μπάνιο για αλλαγή πάνας. Κατάλληλο είναι κάθε έπιπλο με ικανοποιητικό ύψος και βάθος καθώς και συρτάρια. Πρακτική συμβουλή: Εάν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της πάνας στο μπάνιο προτιμήστε την, καθώς μπορείτε να πλύνετε το μωρό επί τόπου. Σημαντικό: Η αλλαξιέρα θα πρέπει να έχει ψηλές πλευρές. Τα μωρά μαθαίνουν εύκολα να στριφογυρνάνε και είναι πολύ εύκολο να πέσουν από την αλλαξιέρα. Επιπλέον, φροντίστε η αλλαξιέρα να έχει το κατάλληλο ύψος ώστε να μην χρειάζεται να σκύβετε όταν αλλάζετε την πάνα του μωρού σας. Τα επόμενα τρία χρόνια θα αλλάξετε έως και πάνες: προσέξτε, λοιπόν, γιατί η κακή στάση καταπονεί την πλάτη σας. Σιλτεδάκι αλλαξιέρας Μόμπιλε (κάποιο παιχνιδάκι) πάνω από την αλλαξιέρα-έπιπλο ή ακόμη και ένα καδράκι με ζωηρά χρώματα.

4 Παιδικό κρεβατάκι Συμβουλή: Προτιμήστε ένα κρεβάτι το οποίο έχει δυνατότητα επέκτασης για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα επτά χρόνια Κούνια με ροδάκια ή λίκνο (εαν θέλετε το μωρό να κοιμάται και σε άλλους χώρους εκτός απο αυτόν του δωματίου του που βρίσκεται η κούνια. Συμβουλή: Ρωτήστε τους γνωστούς ή τους συγγενείς σας εάν έχουν φυλάξει στο πατάρι μια κούνια με ροδάκια. Ή αγοράστε ένα μεταχειρισμένο λίκνο. Εφόσον το μωρό σας θα κοιμάται μόνο για λίγους μήνες σε αυτό το κρεβατάκι, δεν αξίζει τον κόπο να αγοράσετε καινούργιο. Βρεφικό στρώμα Φροντίστε το κάλυμμα του στρώματος να είναι βαμβακερό ή μάλλινο, ύψους 10 εκ. το μέγιστο, όχι πολύ μαλακό και χωρίς βλαβερές ουσίες Δύο σετ σεντόνια Για τα μωρά που θα γεννηθούν το χειμώνα: Εαν η κεντρική θέρμανση δεν επαρκεί, ίσως χρειαστεί στο δωμάτιο του μωρού να έχετε και μία θερμάστρα, ειδικά όταν αλλάζετε το μωρό και είναι γυμνό. Χρήσιμες πληροφορίες Τα ακριβά έπιπλα, όπως καροτσάκι, αλλαξιέρα και βρεφικό κρεβατάκι, διατίθενται μεταχειρισμένα: Μπορείτε να βρείτε αυτά τα αντικείμενα μέσω Διαδικτύου, σε αγγελίες. Είναι πιθανό κάποιος γνωστός σας να θέλει να σας πουλήσει αυτά τα αντικείμενα; Προσέξτε το θέμα της ασφάλειας αυτών των επίπλων καθώς και τις προδιαγραφές υγιεινής. Είναι σημαντικό να ενημερώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα σχετικά με το ποια βρεφικά είδη σάς λείπουν. Θα διαπιστώσετε ότι ο κύκλος των μαμάδων λειτουργεί καταπληκτικά, κυρίως όταν πρόκειται για βρεφικά είδη. Παιδικό Δωμάτιο: Εταιρίες -Καταστήματα Βρεφικά παιχνίδια Για να είμαστε ειλικρινείς, τα νεογέννητα στην αρχή δεν χρειάζονται κανένα παιχνίδι. Η χαρά όμως για τον ερχομό του παιδιού είναι τόσο μεγάλη που σπάνια αγνοούμε την αγορά λούτρινων ζώων και άλλων παιχνιδιών. Εάν φίλοι και συγγενείς σάς ρωτήσουν τι δώρα θα θέλατε για τη γέννηση του μωρού σας ή εάν εσείς οι ίδιες επιθυμείτε να αγοράσετε κάτι, επιλέξτε τα παρακάτω: Μουσικό κουτί Κάποιο μικρό μαλακό παιχνιδάκι-ζωάκιμαλακό (καλής ποιότητας που δεν μαζεύει πολύ σκόνη και πλένεται). Κρίκους

5 Βρεφική φροντίδα Πάνες μικρού μεγέθους για νεογέννητα (για μωρά 2 έως 5 κιλών) Κάδο απόρριψης για πάνες με καπάκι (μπορείτε να βάζετε την πάνα και σε κάποια σακουλίτσα για να μην μυρίζει και μετά να την πετάτε στον κοινόχρηστο κάδο απορρημάτων. Μωρομάντηλα για το ποπουδάκι του Ένα σφουγγαράκι και μια λεκάνη χλιαρό νερό είναι προτιμότερα για το ποπουδάκι του μωρού σας αλλά και για το περιβάλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τον νιπτήρα για να πλύνετε το μωρό τώρα που είναι ελαφρύ. Κρέμα φροντίδας με καλέντουλα Θερμόμετρο μπάνιου Βρεφικό μπανάκι Το βρεφικό μπανάκι δεν είναι απαραίτητο καθώς μπορείτε, αρχικά, να πλένετε το μωρό σας στο νιπτήρα ή και στην μπανιέρα αν όχι μαζί σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και μία βάση απο αυτές που υπάρχουν στα καταστήματα βρεφικών ειδών. Βρεφικό λαδάκι ή λοσιόν για μετά το μπάνιο Απαλή βούρτσα Βρεφικό ψαλιδάκι για τα νύχια (με στρογγυλεμένες άκρες για να μην τραυματιστεί) Σφουγγαράκι Έξι υφασμάτινες σαλιάρες Για το θηλασμό 4 σουτιέν κατάλληλα για θηλασμό (για να τα χρησιμοποιείτε εναλλάξ) Βάτες στήθους (μίας χρήσης με βαμβακερή σύνθεση ή με σύνθεση από μετάξι, που μπορούν να πλυθούν). Ειδικά για την βόλτα για να αποφεύγετε το να λερωθείτε απο την έκκριση γάλακτος. Έξι μπιμπερό, γυάλινα ή πλαστικά Τα γυάλινα μπιμπερό έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν περιέχουν καμία χημική ουσία που μπορεί να βλάψει το μωρό σας. Σε περίπτωση που το γάλα είναι πολύ ζεστό, μπορείτε να πετύχετε την κατάλληλη θερμοκρασία κρατώντας το μπιμπερό κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό ή αφήνοντας το για λίγο σε μπόλ με κρύο νερό. Το γεγονός ότι τα γυάλινα μπιμπερό είναι εύθραυστα και πιο βαριά από τα πλαστικά δεν έχει καμία σημασία, καθώς το μωρό σας δεν μπορεί ακόμη να κρατήσει μόνο του το μπουκάλι. Θηλή μπιμπερό από σιλικόνη ή λάτεξ, μέγεθος 1 Βούρτσα καθαρισμού για το μπιμπερό Προαιρετικά είδη

6 Αποστειρωτής για πιπίλες, μπιμπερό (υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεθόδων αποστείρωσης. Επισκεφτείτε ένα ενημερωμένο μαγαζί και δείτε ποιά απο αυτές σας εξυπηρετεί καλύτερα). Μπορείτε αντί για αποστειρωτή, απλώς να βράζετε για δέκα λεπτά τα είδη σε μια κατσαρόλα και έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Συσκευή για ζέσταμα μπουκαλιών. Εαν δεν την αγοράσετε μπορείτε απλώς να βυθίζετε το μπιμπερό σε ζεστό νερό για λίγη ώρα. Θήλαστρο (προκειμένου να βγάζετε γάλα για να αφήνετε στο μωρό). Τα ηλεκτρικά είναι συνήθως πιο εύχρηστα. Πάρκο (όχι για τους πρώτους μήνες). Μαξιλαράκια θηλασμού και χαλάρωσης

Συμβουλές για την προστασία και ασφάλεια του μωρού σας απο την Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής και τον Βρετανικό Οργανισμό Αιφνιδίου Θανάτου

Συμβουλές για την προστασία και ασφάλεια του μωρού σας απο την Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής και τον Βρετανικό Οργανισμό Αιφνιδίου Θανάτου Συμβουλές για την προστασία και ασφάλεια του μωρού σας απο την Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής και τον Βρετανικό Οργανισμό Αιφνιδίου Θανάτου Ασφάλεια Ποτέ μην ταρακουνάτε ένα βρέφος, ούτε καν για παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Ποτηράκια (*PP) Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη γέννηση ενός μωρού; Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο γεγονός, που υπόσχεται μια συναρπαστική νέα αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει

Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει Το δωμάτιο της ζωής σας aby Ο Hans Sandgren Jakobsen φημίζεται για το πάθος που τρέφει στο ξύλο, αλλά και για τη λιτή και ανάλαφρη σχεδιαστική του προσσέγγιση. Πρωταρχικός

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες;

Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες; Πώς μπορώ να ταΐσω καλύτερα το μωρό μου από τις πρώτες μέρες; Η Bébé Confort Maternity, ο ειδικός στο τάισμα με θηλασμό και μπιμπερό, σάς παρέχει τις γνώσεις και τις συμβουλές που χρειάζεστε από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα

Flexa Baby. - αυτό που τους αξίζει. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - αυτό που τους αξίζει. www.flexaworld.com Flexa Baby - αυτό που τους αξίζει www.flexaworld.com Το δωμάτιο της ζωής σας aby Ο Hans Sandgren Jakobsen φημίζεται για το πάθος που τρέφει στο ξύλο, αλλά και για τη λιτή και ανάλαφρη σχεδιαστική του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ. Στην περίπτωση που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν είναι εφικτός ο μητρικός

ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ. Στην περίπτωση που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν είναι εφικτός ο μητρικός ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ Στην περίπτωση που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν είναι εφικτός ο μητρικός θηλασμός δίνεται στο μωρό ξένο γάλα χρησιμοποιώντας μπιμπερό. H επιλογή του κατάλληλου γάλακτος είναι

Διαβάστε περισσότερα

λίστα γέννησης και βάφτισης

λίστα γέννησης και βάφτισης οδηγός επιλογών λίστα γέννησης και βάφτισης έκφρασε όλες σου τις επιθυμίες! δωρεάν αντίτυπο www.prenatal.gr Άραγε πόσες φορές αυτούς τους μήνες θα σου συμβεί να ονειρεύεσαι με ανοιχτά μάτια μπροστά από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚ Η ΤΡΑΠΕΖ Α ΓΑΛΑΚΤ ΟΣ

ΑΤΟΜΙΚ Η ΤΡΑΠΕΖ Α ΓΑΛΑΚΤ ΟΣ ΑΤΟΜΙΚ Η ΤΡΑΠΕΖ Α ΓΑΛΑΚΤ ΟΣ Καλοπίση Χρυσή Μαία - IBCLC Γ.Ν.Καβάλας Ο λόγος που η μητέρα αντλεί το γάλα της θα καθορίσει τη μέθοδο που θα χρησιμο-ποιήσει, το αν και πως θα αποθηκεύσει το μητρικό γάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Ποτηράκια Easy Cup με χερουλάκια Το πρώτο ποτηράκι του μωρού 310ml Κωδικός: 803 4042894441022 5,40 9,00 πλαστικό στήριξης 4 NEO Δεν στάζει Γερό εκπαιδευτικό ποτηράκι με ανατομικά

Διαβάστε περισσότερα

H μάλλινη και η πολυεστερική βάτα είναι απαλλαγμένες από ακατάλληλες χημικές ουσίες και είναι ασφαλείς για χρήση από βρέφη.

H μάλλινη και η πολυεστερική βάτα είναι απαλλαγμένες από ακατάλληλες χημικές ουσίες και είναι ασφαλείς για χρήση από βρέφη. collection 2009-2010 H μάλλινη και η πολυεστερική βάτα είναι απαλλαγμένες από ακατάλληλες χημικές ουσίες και είναι ασφαλείς για χρήση από βρέφη. No 55049/GR ÖTI, Wien No 55050/GR ÖTI, Wien Τα υφάσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού

Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού Το αγγελούδι σας έρχεται! Όλη η δημιουργική ομάδα της Omega Group επέλεξε ό,τι καλύτερο για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς σας! Xρησιμοποιώντας τις αγνότερες πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014-2015 FLEXA Baby. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

Τιμοκατάλογος 2014-2015 FLEXA Baby. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. Τιμοκατάλογος 2014-2015 FLEXA Baby Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ www.flexaworld.com Βρεφικό κρεβάτι και στρώμα Βρεφικό κρεβάτι σε μασίφ οξιά. 80-17801-40 Υ88xΜ145xΠ75 679,00 5 στάδια Οβάλ - οργανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/809/16-01-2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Όλο το προσωπικό της καθαριότητας πρέπει να γνωρίζει καλά και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στην

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και πρώιμη επιστροφή στην εργασία

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και πρώιμη επιστροφή στην εργασία 1 η Συνάντηση Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και πρώιμη επιστροφή στην εργασία Υπερφόρτωση Θηλάζουμε από την αρχή και τακτικά το μωρό Ελέγχουμε τη σωστή θέση και σίτισή Ζεστό μπάνιο και

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία. Οδηγός καλού ύπνου 2 Συμβουλές Είναι σημαντικό να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έτσι, το σώμα σας συντονίζεται με το ωράριο ύπνου και απολαμβάνετε έναν επαρκή

Διαβάστε περισσότερα

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο.

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Πρακτικοί τρόποι εξοικονόμησης νερού Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Τρόποι εξοικονόμησης νερού στο μπάνιο 1. Ελέγξτε για διαρροή το

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να αρχίσετε το τάισμα με το μπιμπερό

Πώς να αρχίσετε το τάισμα με το μπιμπερό Πώς να αρχίσετε το τάισμα με το μπιμπερό Η επιστροφή στην εργασία και η απόσταση από το βρέφος σας είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους οι μητέρες αποφασίζουν να ταΐσουν τα βρέφη τους

Διαβάστε περισσότερα

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ--

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-- KΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο # OR 9.20 OR 13.25 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Φυλάξτε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική χρήση ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Σελίδα 2 ΣΕΙΡΑ SNIGLAR Σελίδα 3 ΣΕΙΡΑ SOLGUL Σελίδα 4 ΣΕΙΡΑ SUNDVIK Σελίδα 5 ΣΕΙΡΑ STUVA Σελίδα 7 ΣΕΙΡΑ GONATT Σελίδα 9 Μία από τις ωραιότερες

Διαβάστε περισσότερα

HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τις εξής οδηγίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. 7 Ποτέ μη

Διαβάστε περισσότερα

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΑΓΚOΣΜΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ Υγιεινή - Απλές συμβουλές για Όλους 2 Ας ξαναθυμηθούμε μερικούς από τους Bασικούς Kανόνες Υγιεινής που ισχύουν για όλους μας, παιδιά και ενήλικες. 1. Πλύσιμο Χεριών

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Με απλούς πρακτικούς τρόπους, µπορούµε όλοι µας να κάνουµε µία προσπάθεια ώστε να µειώσουµε την κατανάλωση νερού στο µπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. ΤΡΟΠΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού

Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού Το αγγελούδι σας έρχεται! Όλη η δημιουργική ομάδα της Omega Group επέλεξε ό,τι καλύτερο για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς σας! Xρησιμοποιώντας τις αγνότερες πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Αεροστρώματος Καθίσματος Αναπηρικού

Οδηγίες Χρήσης Αεροστρώματος Καθίσματος Αναπηρικού Οδηγίες Χρήσης Αεροστρώματος Καθίσματος Αναπηρικού 0806931 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Τα αεροστρώματα µπορούν να περιορίσουν & να θεραπεύσουν τα έλκη κατάκλισης σε άτοµα µε πολύωρη παραµονή σε αναπηρικο αμαξιδιο.

Διαβάστε περισσότερα

6 Ήρθε το μωρό στο σπίτι. Και τώρα;

6 Ήρθε το μωρό στο σπίτι. Και τώρα; Περιεχόμενα Ευχαριστίες...9 Πρόλογος...11 Εισαγωγή...13 1. Προετοιμασίες για τη γέννηση του μωρού σας... 15 Το παιδικό δωμάτιο...17 Βρεφικός εξοπλισμός...24 Εξοπλισμός για το θηλασμό...33 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Απόλαυση! κάνουν τη μαγειρική Αντικολλητικά Τηγάνια. με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm

Απόλαυση! κάνουν τη μαγειρική Αντικολλητικά Τηγάνια. με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm Oι προσφορές ισχύουν έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων κάνουν τη μαγειρική... Απόλαυση! Ανθρακί Γκρι ΠΑΧΟΣ 4mm ΝΕΑ Αντικολλητικά Τηγάνια με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση...ξέρει καλύτερα Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση

Διαβάστε περισσότερα

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 1 2 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΡΙΣΑ MEGASTORE τ.μ To Μεγαλύτερο Βρεφικό Πολυκατάστημα στη Θεσσαλία με τις μικρότερες τιμές, είναι γεγονός!

ΛΑΡΙΣΑ MEGASTORE τ.μ To Μεγαλύτερο Βρεφικό Πολυκατάστημα στη Θεσσαλία με τις μικρότερες τιμές, είναι γεγονός! ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! 1o χλμ. Π.Ο. Λάρισας-Τρικάλων (Εντός COSMOS ) ΛΑΡΙΣΑ MEGASTORE 1.500 τ.μ To Μεγαλύτερο Βρεφικό Πολυκατάστημα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS. Σειρά αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS. Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SKÅDIS Σειρά αποθήκευσης Αποθήκευση σε όλο το σπίτι Ανεξάρτητα από το πού χρειάζεστε αποθήκευση στο σπίτι και ανεξάρτητα από το τι θέλετε να αποθηκεύσετε, η σειρά αποθήκευσης SKÅDIS μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλα τα παιδικά προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και υποβληθεί σε αναλύσεις για πιθανούς κινδύνους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ G F E A B C D 1 2 3 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 49-52 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Έχετε υπόψη σας τις εξής πληροφορίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση ξέρει καλύτερα 2008 09 Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model: R-271 Συγχαρητήρια για την αγορά αυτής της συσκευής. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία της και την ασφάλειά σας, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Hug4Dogs.com. Μωρά και Σκυλιά

Hug4Dogs.com. Μωρά και Σκυλιά Μωρά και Σκυλιά Ο ερχομός ενός μωρού στην οικογένεια είναι μία συναρπαστική αλλά συγχρόνως και πολυάσχολη εποχή. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές για τον καθένα και αυτό περιλαμβάνει και τα κατοικίδια ζώα μας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης για Pouch

Οδηγίες Χρήσης για Pouch Αστεράκι Slings Μαλακοί Μάρσιπποι Αγκαλιάς Οδηγίες Χρήσης για Pouch Το μωράκι σας θέλει συνέχεια την αγκαλιά σας κι εσείς θέλετε τα χέρια σας ελεύθερα! Μάθετε περισσότερα για το babywearing, φορέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως 0806591 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Τα αεροστρώματα µπορούν να περιορίσουν & να θεραπεύσουν τα έλκη κατάκλισης σε χρόνια κατακλιμένους ασθενείς ή σε άτοµα µε

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης για Mei Tai

Οδηγίες Χρήσης για Mei Tai Οδηγίες Χρήσης για Mei Tai Το µωράκι σου θέλει συνέχεια την αγκαλιά σου κι εσύ θέλεις τα χέρια σου ελεύθερα! Μάθε περισσότερα για το babywearing, φόρα το µωρό σου σε µάρσιπο αγκαλιάς και κάνε τη ζωή σου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα 1. Ζωτικής σημασίας πληροφορίες - Διαβάστε τώρα

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ Η Νέα Ζωή Strom είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων, κατασκευάζει στρώματα από το 1976 και ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων ύπνου υψηλών προδιαγραφών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Nursery care. Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού

Nursery care. Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού Nursery care Βρεφικά έπιπλα & Προίκα μωρού Nursery care Το αγγελούδι σας έρχεται! Όλη η δημιουργική ομάδα της Omega Group επέλεξε ό,τι καλύτερο για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς σας! Xρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση κοινών. προβλημάτων θηλασμού. Ζητήστε βοήθεια εάν: Ευαίσθητες θηλές

Αντιμετώπιση κοινών. προβλημάτων θηλασμού. Ζητήστε βοήθεια εάν: Ευαίσθητες θηλές Αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων θηλασμού Στα σίγουρα ο θηλασμός είναι μια φυσιολογική λειτουργία, ωστόσο υπάρχουν κάποια προβλήματα μερικές φορές. Ο θηλασμός είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται. Χρειάζεται

Διαβάστε περισσότερα

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 ΕΛΛΗΝΙΚΑ G F E A B C D 1 2 3 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 49-52 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ασφάλεια Κατά την έναρξη λειτουργίας της συσκευής ακολουθείστε τις παρακάτω υποδείξεις: 7 Αυτή η συσκευή προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

«Οικολογικά Σχολεία» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ

«Οικολογικά Σχολεία» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ «Οικολογικά Σχολεία» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Στην ανάλυση της έρευνας συμμετείχαν οι πιο κάτω μαθητές μέλη της Επιτροπής «Οκολογικά Σχολεία» : Μάρκος Αριστοδήμου, Κυριακή Κολιανδρή και Χρίστος Τομάζος, Β5.

Διαβάστε περισσότερα

Σβήνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές από το διακόπτη όταν δεν τις χρησιμοποιούμε και κλείνουμε τα φώτα όταν βγαίνουμε από το δωμάτιο.

Σβήνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές από το διακόπτη όταν δεν τις χρησιμοποιούμε και κλείνουμε τα φώτα όταν βγαίνουμε από το δωμάτιο. Σβήνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές από το διακόπτη όταν δεν τις χρησιμοποιούμε και κλείνουμε τα φώτα όταν βγαίνουμε από το δωμάτιο. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντοτε οικονομικούς λαμπτήρες και φροντίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ Ασφάλεια και άνεση για το μωρό σας Είναι υπέροχο να γίνεστε γονείς, αλλά μπορεί να σας γεμίζει και ανησυχίες. Γι αυτό τον λόγο, όλες οι κούνιες

Διαβάστε περισσότερα

MÐÙË + ÊÁËÁÌÁÊÉ 3 μπώλ σε 1 Δυνατά σημεία προώθησης

MÐÙË + ÊÁËÁÌÁÊÉ 3 μπώλ σε 1 Δυνατά σημεία προώθησης Ýîõðíá âñåöéêü ðñïúüíôá 3 μπώλ σε 1 Το μπώλ με το καλαμάκι κάνει ευκολότερο & πιο διασκεδαστικό για το παιδί να πίνει/τρώει σούπες,φρουτόκρεμα,δημητριακά κτλ. Η ελαστική υποδοχή το μετατρέπει σε μπώλ/συγκρατητή

Διαβάστε περισσότερα

MILK FROTHER MF 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

MILK FROTHER MF 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ MILK FROTHER MF 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL A B C D E F G H 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ /νση : Ερυθρού Σταυρού 12A Πληροφ: Φτακλάκη Κορίνα ΡΟ ΟΣ 10/11/2016 ΡΟ ΟΣ Τ.Κ. 85100 Αρ.Πρωτ. 478 Τηλ. : (22410) 43995,44757 Fax : (22410) 43996 Email : domes@otenet.gr Για τοιχοκόλληση: Πίνακα Ανακοινώσεων

Διαβάστε περισσότερα

το κεφάλι ενός μωρού

το κεφάλι ενός μωρού γέννηση Η στιγμή του τοκετού έρχεται σαν ένα μεγάλο σοκ για το μωρό. Η ζωή μέσα στη μήτρα είναι άνετη ζέστη, σκοτάδι, ησυχία, απαλότητα, υγρασία και όλα γύρω το αγκαλιάζουν. Ξαφνικά, έπειτα από μερικά

Διαβάστε περισσότερα

Τελικό τεστ στην ενότητα 2

Τελικό τεστ στην ενότητα 2 Ενότητα 2 - Σελίδα 1 Τελικό τεστ στην ενότητα 2 Συμπληρώστε τα κενά. Στο μπάνιο σκουπίστηκε, θόρυβο, κήπο, βόλτα, Τετάρτη, καυτό, πλυθεί, σαμπουάν, φορέσει, σαπούνι Ο κος Μάριος είχε κοιμηθεί άσχημα γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658 Σεσουάρ 1000-1200W Αναδιπλούμενη λαβή ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: 871-7043 Ref. No: DW-658 1 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρώτα τους βήματα... Βοηθήστε το παιδί σας να σταθεί στα πόδια του...

Τα πρώτα τους βήματα... Βοηθήστε το παιδί σας να σταθεί στα πόδια του... Τα πρώτα τους βήματα... Βοηθήστε το παιδί σας να σταθεί στα πόδια του... Τα πρώτα βήματα ενός μωρού είναι καθοριστικά για την ζωή του αλλά και για την ψυχοσύνθεση του. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο επίτευγμα

Διαβάστε περισσότερα

µ¹ ª¹» º Æ Á ª ðìà ðòàçíáôá ðïù íðïòïàíå îá ëàîïùíå ö ëáôáîáìöôû çéá îá âïèõüóïùíå ôïî ðìáîüôè

µ¹ ª¹» º Æ Á ª ðìà ðòàçíáôá ðïù íðïòïàíå îá ëàîïùíå ö ëáôáîáìöôû çéá îá âïèõüóïùíå ôïî ðìáîüôè µ¹ ª¹» º Æ Á ª ðìà ðòàçíáôá ðïù íðïòïàíå îá ëàîïùíå ö ëáôáîáìöôû çéá îá âïèõüóïùíå ôïî ðìáîüôè Ο άνθρωπος επί δεκαετίες φέρθηκε αλόγιστα και επιβάρυνε τον πλανήτη. Η καταναλωτική κοινωνία που διαμορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Σε κατάστημα με έπιπλα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Σε κατάστημα με έπιπλα ΕΝΟΤΗΤΑ 14 - Σε κατάστημα με έπιπλα Α ΜΕΡΟΣ Α. ΔΙΑΛΟΓΟΣ Ειρήνη: Πωλητής: Ειρήνη: Πωλητής: Ειρήνη: Πωλητής: Ειρήνη: Πωλητής: Ειρήνη: Πωλητής: Ειρήνη: Α1. ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Σε κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ Πιάτο φαγητού 4 εκ. Πιάτο βαθύ εκ. Πιάτα πρωινού 0 εκ. Μπολ δημητριακών

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL HAIR STYLER

PROFESSIONAL HAIR STYLER PROFESSIONAL HAIR STYLER HS 8980 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A 2 B C D G E F 1 3 4 5 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κατά την έναρξη λειτουργίας της συσκευής ακολουθήστε τις παρακάτω υποδείξεις: 7 Αυτή η συσκευή προορίζεται µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών Κρεβάτια, στρώματα και αξεσουάρ Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Τι όμορφη μέρα ξημέρωσε και σήμερα. Ως συνήθως εγώ ξύπνησα πιο νωρίς από όλους και πήγα δίπλα στην κυρία Σταυρούλα που κοιμόταν. Την ακούμπησα ελαφρά

Τι όμορφη μέρα ξημέρωσε και σήμερα. Ως συνήθως εγώ ξύπνησα πιο νωρίς από όλους και πήγα δίπλα στην κυρία Σταυρούλα που κοιμόταν. Την ακούμπησα ελαφρά 1 Τι όμορφη μέρα ξημέρωσε και σήμερα. Ως συνήθως εγώ ξύπνησα πιο νωρίς από όλους και πήγα δίπλα στην κυρία Σταυρούλα που κοιμόταν. Την ακούμπησα ελαφρά με τη μουσούδα μου στο πρόσωπό της, τόσο όσο χρειαζόταν

Διαβάστε περισσότερα

«Εμείς και τα απορρίμματα»

«Εμείς και τα απορρίμματα» «Εμείς και τα απορρίμματα» «Εμείς και τα απορρίμματα» είναι ο τίτλος ερωτηματολογίου που ετοίμασαν παιδιά της Στ τάξης, στα πλαίσια της οικολογικής δράσης του σχολείου μας, και που δόθηκε σε όλες τις οικογένειές

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιµοι για παιχνίδι: 'Ωρα για ύπνο

Έτοιµοι για παιχνίδι: 'Ωρα για ύπνο Έτοιµοι για παιχνίδι: 'Ωρα για ύπνο Μετάφραση: Φανή Καραµανώλη Το φυλλάδιο αυτό είναι γεµάτο ιδέες µερικές από τις οποίες ίσως σας χρήσιµες και άλλες όχι. Αυτός είναι και ο σκοπός µας-δε θέλουµε να νοµίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Περιγραφή: ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1000W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1500W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΙΠΛΗ 2500W (1000W+1500W) Model No: ZD-1010A

Διαβάστε περισσότερα

Γεννιέται και μαζί γεννιούνται οι πρώτες του ανάγκες. Η Fisher-Price. στο πλάι σας από την πρώτη μέρα.

Γεννιέται και μαζί γεννιούνται οι πρώτες του ανάγκες. Η Fisher-Price. στο πλάι σας από την πρώτη μέρα. Γεννιέται και μαζί γεννιούνται οι πρώτες του ανάγκες. Η Fisher-Price σάς καταλαβαίνει και είναι στο πλάι σας από την πρώτη μέρα. 8 9 ΥπνοΠαιδεία Αρχικά το μωρό κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του την

Διαβάστε περισσότερα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα Σκελετός σιδερένιος με βάρος : 6,3 kg Ρυθμιζόμενη πλάτη 4 θέσεων Περιστρεφόμενες ή σταθερές μπροστινές ρόδες Ζώνη ασφαλείας 5 Διαστάσεις Ανοιχτό: 48x80x105 Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφανάπτυξη. Μπιμπερό Πλαστικό με Κλίση. Evolution. Κομψό

Βρεφανάπτυξη. Μπιμπερό Πλαστικό με Κλίση. Evolution. Κομψό Προϊόντα 2014 2014 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 250ml ΘΚ Κωδ. Α61 60039 00 Συσκευασία 12τεμ Barcode 8003670893004 Πρ.Λ.Τ.: 8,99 Evolution Κομψό ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 250ml ΘΣ Κωδ. Α60 60039 01 Συσκευασία 12

Διαβάστε περισσότερα

Από το ποτήρι με το βραστό νερό, που είχε υψηλή θερμοκρασία, έφυγε θερμότητα προς τον αέρα (περιβάλλον) και έτσι η θερμοκρασία του ελαττώθηκε.

Από το ποτήρι με το βραστό νερό, που είχε υψηλή θερμοκρασία, έφυγε θερμότητα προς τον αέρα (περιβάλλον) και έτσι η θερμοκρασία του ελαττώθηκε. Προηγείται η εικόνα Β, αφού σε αυτή στο ένα ποτήρι έχουμε νερό που βράζει και στο άλλο νερό με παγάκια που μετά από λίγη ώρα, όπως φαίνεται στην εικόνα Α, το πρώτο κρύωσε και στο δεύτερο έλιωσαν τα παγάκια.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

ασκήσεις για τη μέση

ασκήσεις για τη μέση ασκήσεις για τη μέση 1 η άσκηση ύπτια θέση (ανάσκελα) Λυγίζουμε τα δύο γόνατα και τα τραβάμε με τα χέρια δυνατά προς το στήθος. Μετράμε αργά μέχρι το 5 και επαναφέρουμε τα πόδια στην αρχική θέση. Χαλαρώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών Κρεβάτια, στρώματα και αξεσουάρ Μήπως ήρθε η ώρα για ένα κρεβάτι για «μεγάλα παιδιά»; Τα παιδιά κινούνται συνεχώς, μαθαίνουν καινούργια πράγματα, πειραματίζονται

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ;

ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ; ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕΙΣ; Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και από τις διεθνείς συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ύπνος στο ίδιο κρεβάτι με τη μητέρα. Μαρία Μπενή, Ειδικευόμενη Παιδίατρος Αρεταίειο Νοσοκομείο Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ

Ύπνος στο ίδιο κρεβάτι με τη μητέρα. Μαρία Μπενή, Ειδικευόμενη Παιδίατρος Αρεταίειο Νοσοκομείο Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ Ύπνος στο ίδιο κρεβάτι με τη μητέρα Μαρία Μπενή, Ειδικευόμενη Παιδίατρος Αρεταίειο Νοσοκομείο Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Στόχος: προώθηση προστασία υποστήριξη του θηλασμού και

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και 10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και γερασμένο δέρμα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε! Ο οργανισμός μας λοιπόν για να παραμείνει υγιής χρειάζεται 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Pr Jean François Stalder Ecole de l atopie de Nantes

Pr Jean François Stalder Ecole de l atopie de Nantes 4 4 4 4 4 0 0 0 40 0 0 0 40 0 0 0 0 40 0 0 0 0 40 0 0 0 0 40 0 0 4 4 4 4 4 0 0 40 0 0 0 0 40 0 0 0 0 40 0 0 0 0 0 40 0 0 40 0 0 0 Αυτό το βιβλίο, είναι ένα ψυχαγωγικό και παιδαγωγικό εργαλείο στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ. Μια ιστορία σαν όνειρο...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ. Μια ιστορία σαν όνειρο... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΘΕΠΡΩΤΙΑ ΜΑΡΚΟ Ο ΜΙΚΡΟ ΡΩΜΑΙΟ Μια ιστορία σαν όνειρο... ΜΑΡΚΟ Ο ΜΙΚΡΟ ΡΩΜΑΙΟ Μια ιστορία σαν όνειρο... Η ΕΦΟ Ρ ΕΙΑ Π ΡΟ Ϊ ΤΟ ΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης για RingSling

Οδηγίες Χρήσης για RingSling Οδηγίες Χρήσης για RingSling Το μωράκι σας θέλει συνέχεια την αγκαλιά σας κι εσείς θέλετε τα χέρια σας ελεύθερα! Μάθετε περισσότερα για το babywearing, φορέστε το μωρό σας και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Διαβάστε περισσότερα

POO Game. Οδηγός για Γονείς

POO Game. Οδηγός για Γονείς POO Game Οδηγός για Γονείς Εισαγωγή Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία κένωσης τou εντέρου του παιδιού σας θα πρέπει να λάβετε αναλυτικές οδηγίες από κάποιον επαγγελματία υγείας. Παίξε και μάθε Καθώς μεγαλώνει

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛ Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας Περιβάλλον Ύπνου Gevorest Ο χώρος που κοιμόμαστε πρέπει να είναι ελκυστικός και να τηρεί προϋποθέσεις που ηρεμούν το σώμα και το μυαλό σας. Ένας

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Γ-1 Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από 22-07 -2016 Παράρτημα ΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ν-2122 Β ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2006 ΕΙΔΟΣ : ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Τα πουκάμισα θα είναι καινούργια. Θα δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ακονίστε το μυαλό σας περιβαλλοντικά!

Ακονίστε το μυαλό σας περιβαλλοντικά! Ακονίστε το μυαλό σας περιβαλλοντικά! Μέσα στο πιο κάτω ορθογώνιο υπάρχουν κρυμμένες λέξεις που έχουν σχέση με το νερό. Μπορείς να τις βρεις και να τις κυκλώσεις; Ψάξε οριζόντια, κάθετα και διαγώνια! Οι

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ερώτηση αν η απάντηση είναι: Τι έχει τέσσερις τοίχους;

Ποια είναι η ερώτηση αν η απάντηση είναι: Τι έχει τέσσερις τοίχους; Τι έχει τέσσερις τοίχους; Ένα δωμάτιο. Τι υπάρχει απέναντι από το πάτωμα; Το ταβάνι η οροφή. Πού υπάρχουν λουλούδια και δέντρα; Στον κήπο. Πού μπορώ να μαγειρέψω; Στην κουζίνα. Πού μπορώ να κοιμηθώ; Στο

Διαβάστε περισσότερα