Αναρτώμενο ψεκαστικό UF

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αναρτώμενο ψεκαστικό UF"

Transcript

1 UF

2 UF Αναρτώμενο ψεκαστικό UF Σχεδίαση, καινοτομία και αξιοπιστία που χαρίζουν το προβάδισμα! SPEED spraying Το Amazone UF 1201 κέρδισε τις εντυπώσεις στο πλαίσιο των δοκιμών και απέδειξε ότι προσφέρει αποτελεσματικό χειρισμό και κάτι παραπάνω. Διαθέτει επίσης την καλύτερη οδήγηση ράμπας ψεκασμού και την καθαρότερη λειτουργία επεξεργασίας. (profi Πρακτική δοκιμή 5 αναρτώμενα ψεκαστικά σε σύγκριση 01/2013)

3 2 3 Το κόμπακτ αναρτώμενο ψεκαστικό UF με χωρητικότητα δεξαμενής από 900 έως λίτρα διακρίνεται για την ελαφριά και σταθερή κατασκευή του. Με τη ράμπα ψεκασμού Q-Plus, Super-S1 και Super-S2 σε πλάτος εργασίας από 12 έως 30 m, το UF αποδεικνύεται ένα ιδιαίτερα αποδοτικό μηχάνημα. UF Καλαίσθητο Γρήγορο Έξυπνο Σελίδα Κορυφαία επιχειρήματα 4 Οικογένεια προϊόντων 6 Τεχνολογία Δεξαμενή 8 Τεχνολογία Κεντρική μονάδα χειρισμού 12 Χειρισμός Υγροποίηση, ανάδευση, καθαρισμός 14 Σύστημα ελέγχου AMASET + AMASPRAY + ProfiClick 16 Σύστημα ελέγχου Τερματικά ISOBUS 18 Σύστημα ελέγχου AMATRON 3 20 Σύστημα ελέγχου GPS-Switch, GPS-Track και GPS-Maps 22 Σύστημα ελέγχου CCI 100 AMAPAD 24 Ράμπα ψεκασμού 26 DUS Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ακραίων μπεκ για τη ράμπα ψεκασμού Super-S 36 AmaSwitch Κυκλοφορία υψηλής πίεσης DUS pro 38 Διαχείριση φυτοπροστασίας 40 Στοιχεία εξοπλισμού 42 Μπροστινή δεξαμενή 44 AMAZONE Service 50 Τεχνικά χαρακτηριστικά 52 Ακόμα και στον χειρισμό η πολυμορφία είναι κεντρικής σημασίας: Από τον μηχανικό χειρισμό έως και το σύστημα ελέγχου ISOBUS με Section-Control οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016)

4 UF Δεξαμενή μίγματος ψεκασμού από 900 έως λίτρα Πλάτη ράμπας ψεκασμού από 12 έως 30 m Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μεμονωμένων μπεκ AmaSwitch προαιρετικά Q-Plus, Super-S1 και Super-S2 Ράμπα ψεκασμού ελαφριάς κατασκευής SPEED spraying Με μπροστινή δεξαμενή FT έως λίτρα Κορυφαία επιχειρήματα: Σταθερή και ελαφριά κατασκευή Ελαφριά δεξαμενή μίγματος ψεκασμού από πολυαιθυλένιο με λεία τοιχώματα και ιδανικό κέντρο βάρους Ράμπα ψεκασμού κατασκευασμένη από εξαιρετικά ελαφριά, σταθερά και κόμπακτ προφίλ Μοναδικό σύστημα ανάρτησης της ράμπας ψεκασμού για μεγάλη σταθερότητα Εμβολοφόρος αντλία διαφράγματος εύκολης συντήρησης, με προστασία από στεγνή λειτουργία και αυτόματη αναρρόφηση Δεξαμενή υγροποίησης με μπεκ Power για γρήγορη εργασία με ασφάλεια και ακρίβεια Δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μεμονωμένων μπεκ AmaSwitch για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαιρέσεων πλάτους 50 cm ως προαιρετικός εξοπλισμός Με μπροστινή δεξαμενή FT επεκτάσιμη έως λίτρα κόμπακτ διαστάσεις, μεγαλύτερη απόδοση

5 Κορυφαία επιχειρήματα 4 5 Σύστημα ανακυκλοφορίας υπό πίεση DUS προαιρετικά Με τεχνολογία ISOBUS ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ Πλεονεκτήματα του ISOBUS: Όλα τα ψεκαστικά AMAZONE ISOBUS είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τη δοκιμή συμμόρφωσης κατά AEF UT 2.0. Επομένως, ο χειρισμός αυτών των μηχανημάτων AMAZONE μπορεί να γίνει με όλα τα τερματικά που διατίθενται στο εμπόριο και τα οποία είναι πιστοποιημένα κατά UT 2.0. Επιπλέον, η λειτουργία των ψεκαστικών AMAZONE ISOBUS μπορεί να γίνει με άδεια χρήσης Section Control συμβατή με ISOBUS ενός τερματικού ISOBUS τρίτου κατασκευαστή. Τα τερματικά AMAZONE AMATRON 3, CCI 100 και AMAPAD, καθώς και όλα τα μηχανήματα AMAZONE ISOBUS, υποστηρίζουν τη λειτουργία AEF AUX-N. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, στα πλήκτρα ενός joystick συμβατού με AUX-N μπορούν να αντιστοιχιστούν προσαρμοσμένες λειτουργίες. Έτσι, κάθε λειτουργία βρίσκεται ακριβώς εκεί που θέλει ο πελάτης.

6 UF Μία δυνατή οικογένεια συστήνεται UF λίτρα Τα ψεκαστικά AMAZONE συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, τις οδηγίες του ινστιτούτου Julius Kühn και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση ENTAM, D ). Προαιρετικά, τα καινούργια ψεκαστικά AMAZONE μπορούν να παραδοθούν με το σήμα ελέγχου της αρμόδιας υπηρεσίας ελέγχου ψεκαστικών. Μπορείτε άνετα και με ασφάλεια να ρίξετε μια ματιά στη δεξαμενή χρησιμοποιώντας τη σκάλα με την πλατφόρμα και τις χειρολαβές που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016) Οι χρήστες έδωσαν υψηλή βαθμολογία στην κατασκευή και βαφή των μηχανημάτων. Για την ευστάθεια, τη σύνδεση και την αποσύνδεση καθώς και για την ευελιξία και τις διαστάσεις τα μηχανήματά μας πήραν και πάλι άριστα. Θετική εντύπωση έκανε επίσης και η θέση της ράμπας ψεκασμού και η άψογη συμπεριφορά ταλάντωσης. (Πηγή: Έγκριση BBA 2006) UF λίτρα

7 Οικογένεια προϊόντων 6 7 UF λίτρα UF λίτρα

8 UF Πιο απλά δεν γίνεται: Τοποθέτηση, γέμισμα και άμεση χρήση! Λειτουργικός σχεδιασμός δεξαμενής - Στενότερη δεξαμενή με ιδανικό κέντρο βάρους - Λεία τοιχώματα δεξαμενής που διευκολύνουν τον εσωτερικό και τον εξωτερικό καθαρισμό - Ελαχιστοποίηση υπολειπόμενων ποσοτήτων ακόμη και σε πλαγιές χάρη στην ιδιαίτερη κατασκευή - Αποτελεσματική ανάδευση υψηλής απόδοσης ελεγμένη από το JKI

9 Τεχνολογία Δεξαμενή 8 9 Σύστημα ταχυσυνδέσμου Λιγότερες κινήσεις. Γρήγορα και με ασφάλεια. Μπορείτε να τοποθετήσετε το UF γρήγορα και με ασφάλεια στο τρακτέρ με λιγότερες κινήσεις. Επαρκής ελεύθερος χώρος ανάμεσα στο τρακτέρ και στο ψεκαστικό για ευκολότερη τοποθέτηση. Το ψεκαστικό μετακινείται εύκολα με τους τροχούς κύλισης. Το προαιρετικό σύστημα ταχυσυνδέσμου και ο αρθρωτός άξονας Tele-Space επιτρέπουν την ταχύτερη και απλούστερη τοποθέτηση στο τρακτέρ. Η διάταξη όλων των καλωδίων και των εύκαμπτων σωλήνων είναι απλή και σαφής. UF 1801 με ράμπα ψεκασμού Super-S2 24 m και τροχούς κύλισης (με φρένο) Το Amazone UF έχει τη μικρότερη απόσταση κέντρου βάρους και ελάχιστο απόβαρο 1,3 t. (profi Πρακτική δοκιμή 5 αναρτώμενα ψεκαστικά σε σύγκριση 12/2012) Η δεξαμενή καθαρού νερού με χωρητικότητα 120 λίτρων (901/1201) / 180 λίτρων (1501/1801) βρίσκεται κάτω από τη δεξαμενή μίγματος ψεκασμού. Η θέση αυτή επιτρέπει απλό γέμισμα, στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος, στην κατεύθυνση πορείας δεξιά. Προαιρετικά, το γέμισμα της δεξαμενής καθαρού νερού μπορεί επίσης να γίνει μέσω της σύνδεσης πλήρωσης και στην κατεύθυνση πορείας αριστερά. UF 1201 με ράμπα ψεκασμού Super-S2 24 m Μας άρεσαν ιδιαίτερα οι ανθεκτικοί τροχοί μεταφοράς της Amazone. (profi Πρακτική δοκιμή 5 αναρτώμενα ψεκαστικά σε σύγκριση 12/2012) Δεξαμενή καθαρού νερού Δεξαμενή υγροποίησης

10 UF Η πορτοκαλί/πράσινη δύναμη Γρήγορη και ασφαλής πλήρωση Πλήρωση με τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης Η πλήρωση του ψεκαστικού μπορεί να γίνει μέσω της σύνδεσης αναρρόφησης 2 με εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Η καθοδήγηση του υγρού γίνεται με τρόπο τέτοιο, ώστε στη δεξαμενή υγροποίησης να υπάρχει πάντα διαθέσιμο καθαρό νερό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναρρόφησης. Το ψεκαστικό Amazone προσφέρει την πιο αποτελεσματική πλήρωση. (profi Πρακτική δοκιμή 5 αναρτώμενα ψεκαστικά σε σύγκριση 12/2012)

11 Τεχνολογία Δεξαμενή Προαιρετικά: Σύνδεση πλήρωσης Αν η πλήρωση πρόκειται να γίνει με εύκαμπτο σωλήνα πίεσης, διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός μια σύνδεση πλήρωσης με σύνδεσμο Geka ή C. Μέσω της σύνδεσης αυτής είναι δυνατή η πλήρωση ταυτόχρονα και της δεξαμενής καθαρού νερού από την αριστερή πλευρά. Εμβολοφόρες αντλίες διαφράγματος Οι εμβολοφόρες αντλίες διαφράγματος διαθέτουν προστασία από στεγνή λειτουργία και από υγρό λίπασμα. Η διαμόρφωση των αντλιών διασφαλίζει, παράλληλα με την υψηλή απόδοση αναρρόφησης, και την σταθερά υψηλή παροχή και την αθόρυβη λειτουργία της αντλίας ακόμα και υπό υψηλή πίεση. Διατίθενται αντλίες με απόδοση 160, 210 και 250 l/min. Ένδειξη στάθμης πλήρωσης Για τον συνεχή έλεγχο λειτουργίας της αντλίας από το κάθισμα του τρακτέρ, η ένδειξη αντιστάθμισης του όγκου λαδιού της αντλίας είναι πιο ψηλά τοποθετημένη για να βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Η στάθμη πλήρωσης υποδεικνύεται μέσω του δείκτη αλλά και ηλεκτρονικά μέσω του τερματικού χειρισμού AMATRON 3 ή AMASPRAY +. Διατίθεται (προαιρετικά) μια σύνδεση πίεσης για την ταχεία εκκένωση μέσω σύνδεσης 2.

12 UF Κεντρική μονάδα χειρισμού UF Απλή και εύχρηστη Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται μόνο με τρείς μοχλούς χειρισμού: 1) Μοχλός επιλογής πίεσης αντλίας, για την πλήρωση, την υγροποίηση, τον ψεκασμό, τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό 1 2) Ταχεία εκκένωση (προαιρετικά) για την εκκένωση της δεξαμενής μίγματος ψεκασμού με τη βοήθεια της αντλίας 2 3 ) Ρυθμιστής ανάδευσης για την αδιαβάθμητη ρύθμιση της έντασης ανάδευσης μέσω του αυτοκαθαριζόμενου φίλτρου πίεσης. Ενσωματωμένη πρόσθετη λειτουργία: Στοχευμένη εκκένωση του φίλτρου πίεσης 3 4) Μοχλός επιλογής αναρρόφησης αντλίας, για την αναρρόφηση από τη δεξαμενή μίγματος ψεκασμού, από τη δεξαμενή καθαρού νερού ή μέσω του εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης. Ενσωματωμένη πρόσθετη λειτουργία: Ελεύθερη πίεσης εκκένωση υπολειπόμενης ποσότητας και αερισμός του φίλτρου αναρρόφησης. 4 Απλό και εύχρηστο σύστημα. Όλο οι μοχλοί χειρισμού βρίσκονται αριστερά μπροστά, ακριβώς δίπλα στον οδηγό, διατεταγμένα με λογικό και σαφή τρόπο. Οι λειτουργίες υποδεικνύονται με κατανοητά σύμβολα, ώστε να αποτρέπονται τυχόν σφάλματα χειρισμού. Κάντε τη σύγκριση! Όλοι οι χειρισμοί γίνονται από την αριστερή πλευρά. Δεν απαιτούνται παρά ελάχιστες κινήσεις. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016)

13 Τεχνολογία Κεντρική μονάδα χειρισμού Κύκλωμα υγρών UF AMATRON 3 Έκδοση με DUS, ταχεία εκκένωση και διάταξη εξωτερικής πλύσης Πλευρά αναρρόφησης Πλευρά πίεσης Εξωτερικός καθαρισμός Εσωτερικός καθαρισμός Επιστροφή Σύστημα προώθησης φαρμάκων Κύκλωμα υγρών UF Λογική και εύχρηστη διάταξη Το κύκλωμα υγρών της κατασκευαστικής σειράς UF έχει βελτιστοποιηθεί. Είναι πλέον πιο εύχρηστο και ελαχιστοποιεί τις υπολειπόμενες ποσότητες. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα καθαρισμού με μερικώς γεμισμένη δεξαμενή καθώς και η στοχευμένη εκκένωση του φίλτρου αναρρόφησης και του φίλτρου πίεσης πριν από το άνοιγμα του περιβλήματος φίλτρου.

14 UF Ακριβής ανάμιξη του μίγματος ψεκασμού Γρήγορα και με ασφάλεια με τη δεξαμενή υγροποίησης Η δεξαμενή υγροποίησης χωρητικότητας 55 λίτρων για γρήγορη και καθαρή εργασία είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη από την κεντρική μονάδα χειρισμού μπροστά αριστερά. Χρησιμοποιήστε το μπεκ Power για υψηλή απόδοση πλήρωσης. Πρόκειται για την ίδια επαγγελματική δεξαμενή υγροποίησης όπως και στο συρόμενο ψεκαστικό UX. Υγροποίηση Τα δραστικά συστατικά σε σκόνη και οι μεγαλύτερες ποσότητες κοκκώδους λιπάσματος διαλύονται γρήγορα και με ασφάλεια με τη βοήθεια του περιστροφικού αγωγού και ταυτόχρονα υγροποιούνται ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Τρία πρόσθετα μπεκ επιτρέπουν την αποτελεσματική υγροποίηση χωρίς να τινάζονται υγρά. Η παροχή και η αναρρόφηση ρυθμίζονται αδιαβάθμητα. Έκπλυση μπιτονιού Για τον εύκολο καθαρισμό του μπιτονιού του μέσου ψεκασμού και για την πλήρη αξιοποίηση του περιεχομένου, το μπιτόνι πρέπει να ξεπλένεται με περιστρεφόμενο μπεκ. Με αυτό το μπεκ είναι επίσης δυνατός ο καθαρισμός της δεξαμενής με τα καπάκι κλειστό. Ο χρήστης προστατεύεται μέσω της ακαριαίας παύσης του μπέκ. Τα τρία επιπλέον μπεκ ανάδευσης προσφέρουν υψηλή απόδοση ανάδευσης και επιτρέπουν την έκπλυση δυσδιάλυτων μέσων. Πρακτική λύση: Το σύστημα έκπλυσης μπιτονιού καθαρίζει ακόμα και τις σωλήνες υγροποίησης, όταν το καπάκι είναι κλειστό. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016) Φίλτρο πίεσης Το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο πίεσης περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Μέσω της βάνας αναδευτήρα είναι επίσης εφικτή η στοχευμένη εκκένωση του φίλτρου πίεσης. Έτσι, είναι εφικτός ο έλεγχος του φίλτρου χωρίς να εξέρχεται μίγμα ψεκασμού ακόμα και με γεμισμένη δεξαμενή.

15 Χειρισμός Υγροποίηση, ανάδευση, καθαρισμός Αναδευτήρας υψηλής απόδοσης με ελεύθερη ρύθμιση Η ισχύς του αναδευτήρα μπορεί να μειωθεί χωρίς διαβαθμίσεις μέχρι την πλήρη απενεργοποίηση, έτσι ώστε να αποφεύγεται ο σχηματισμός αφρού από το φυτοφάρμακο ή να γίνεται πιο εύκολα ο ψεκασμός υπολειπόμενων ποσοτήτων. Στα ψεκαστικά AMAZONE, η υπολειπόμενη ποσότητα υγρού ψεκασμού επιστρέφεται μέσω των αγωγών επιστροφής στον τομέα αναρρόφησης. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπεται η ακούσια αραίωση του υγρού ψεκασμού μέσω των αγωγών επιστροφής. Πακέτο Comfort για τηλεχειρισμό του κυκλώματος υγρών Προαιρετικό πακέτο με τρεις λειτουργίες για όλα τα UF με επικοινωνία ISOBUS Η αυτόματη διακοπή πλήρωσης ενεργοποιεί τη βάνα αναρρόφησης, όταν επιτευχθεί η επιθυμητή ποσότητα πλήρωσης. Η αυτόματη απενεργοποίηση αναδευτήρα, όταν η στάθμη πλήρωσης είναι < 5% (της ονομαστικής χωρητικότητας), ελαχιστοποιεί τις υπολειπόμενες ποσότητες. Ο καθαρισμός του αγωγού ψεκασμού, της δεξαμενής και του αναδευτήρα μπορεί να γίνει μέσω του τερματικού ISOBUS. Ο χρήστης δεν χρειάζεται πλέον να βγει από την καμπίνα. Εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός Ο εσωτερικός καθαρισμός της δεξαμενής με περιστρεφόμενο μπεκ περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και επιτρέπει τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Λεία τοιχώματα δεξαμενής χωρίς διάκενα και προεξοχές στο πίσω μέρος για ασφαλή λειτουργία και απλό έλεγχο. Με το προαιρετικό πιστόλι ψεκασμού το ψεκαστικό μπορεί να καθαριστεί από την εξωτερική πλευρά, αμέσως μετά τη χρήση στο χωράφι, γρήγορα και σχολαστικά. Το τύμπανο περιέλιξης του εύκαμπτου σωλήνα μήκους 20 μέτρων παρέχει πίεση εργασίας 10 bar και επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό με ελάχιστη κατανάλωση νερού.

16 UF Τερματικό χειρισμού AMASET + AMASET+ απλά και με ασφάλεια Το τερματικό χειρισμού AMASET + είναι ένα εύχρηστο λειτουργικό σύστημα για εφαρμογές ψεκασμού φιλικές προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Όλες οι σημαντικές λειτουργίες ελέγχονται με ηλεκτρικό τηλεχειριστήριο. Ο έλεγχος και η επιτήρηση του ψεκαστικού γίνονται άνετα από την καμπίνα. Όταν είναι επιλεγμένη μια ταχύτητα στο τρακτέρ, η ποσότητα ψεκασμού (l/ha) παραμένει σταθερή. Βασικές λειτουργίες: Ψηφιακή ένδειξη πίεσης Κύρια ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση υποδιαιρέσεων πλάτους Έως 7 υποδιαιρέσεις πλάτους Ηλεκτρική ρύθμιση πίεσης Ένδειξη θέσης και ασφάλισης ράμπας ψεκασμού Ειδικές λειτουργίες: Προεπιλογή συστήματος σύμπτυξης/ανάπτυξης για τη μονόπλευρη μείωση της ράμπας ψεκασμού Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τελικών ή ακραίων μπεκ για ράμπα ψεκασμού Super-S (εναλλακτικά αντί για την προεπιλογή συστήματος σύμπτυξης/ανάπτυξης) Σύμπτυξη/ανάπτυξη και κλίση μέσω 1 DW (ηλεκτρική μονάδα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης) Η τεχνολογία των χειριστηρίων Χειροκίνητο χειριστήριο HB Το χειροκίνητο χειριστήριο επιτρέπει τον ψεκασμό χωρίς καμία τροφοδοσία ρεύματος. Ο κεντρικός διακόπτης, η χειροκίνητη ρύθμιση πίεσης και η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τριών ή πέντε υποδιαιρέσεων πλάτους χαρακτηρίζονται από εξαιρετική εργονομία. Μέσω του συστήματος διατήρησης σταθερής πίεσης η ποσότητα ψεκασμού ανά στρέμμα παραμένει σταθερή κατά την ενεργοποίηση απενεργοποίηση των υποδιαιρέσεων πλάτους. Ηλεκτρικά τηλεχειριζόμενος πίνακας υδραυλικών στοιχείων NG Ο πίνακας υδραυλικών στοιχείων διατήρησης σταθερής πίεσης NG για το κιβώτιο χειρισμού AMASET + βρίσκεται κεντρικά στη μέση της ράμπας ψεκασμού. Χάρη στις πλέον σύγχρονες μηχανοκίνητες βαλβίδες είναι εφικτή η γρήγορη εκτέλεση των διαδικασιών ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης χωρίς σταλαγμό. Η ρύθμιση του πίνακα υδραυλικών στοιχείων διατήρησης σταθερής πίεσης με βάση το μέγεθος των μπεκ γίνεται γρήγορα και εύκολα με τον εύχρηστο δίσκο επιλογής. Ηλεκτρικά τηλεχειριζόμενος πίνακας υδραυλικών στοιχείων TG Για τον χειρισμό ISOBUS και το AMASPRAY + διατίθεται η πλέον σύγχρονη τεχνολογία πίνακα υδραυλικών στοιχείων. Οι υποδιαιρέσεις πλάτους ελέγχονται γρήγορα και χωρίς σταλαγμό μέσω βαλβίδων με ηλεκτροκινητήρες με σύστημα εκτόνωσης πίεσης. Η ποσότητα ψεκασμού ελέγχεται σε όλες τις περιστάσεις με ακρίβεια και ταχύτητα μέσω του υπολογιστή. Στην συγκεκριμένη τεχνολογία δεν απαιτείται σύστημα διατήρησης σταθερής πίεσης.

17 Σύστημα ελέγχου AMASET + AMASPRAY + ProfiClick Τερματικό χειρισμού AMASPRAY + AMASPRAY+ απλό και πολύπλευρο Το AMASPRAY + καθιστά δυνατή την απλή και ταυτόχρονα πλήρως αυτοματοποιημένη ρύθμιση του UF. Διακόπτες, οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι στο τερματικό χειρισμού δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου 5, 7 ή 9 υποδιαιρέσεων πλάτους. Το AMASPRAY + διαθέτει μια ψηφιακή ένδειξη πίεσης και μια ψηφιακή ένδειξη στάθμης πλήρωσης της δεξαμενής. Καταγράφει τις ποσότητες που διανεμήθηκαν και τις επιφάνειες που επεξεργάστηκαν. Ο χειρισμός των υδραυλικών λειτουργιών γίνεται μέσω των μονάδων ελέγχου του τρακτέρ. Επίσης, στο AMASPRAY + εμφανίζεται η κλίση και η ασφάλιση της ράμπας ψεκασμού. Προαιρετικά, με το AMASPRAY + παρέχεται η δυνατότητα μονόπλευρης σύμπτυξης της ράμπας ψεκασμού ή, εναλλακτικά, η δυνατότητα ελέγχου των ακραίων μπεκ. Το τερματικό χειρισμού AMASPRAY + μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τη σειριακή διεπαφή για την αυτόματη τεκμηρίωση (ASD) και για την εφαρμογή που προορίζεται ειδικά για επιμέρους επιφάνειες. Με τον υπολογιστή οχήματος AMASPRAY+ σε συνδυασμό με το ProfiClick μπορείτε να χειριστείτε το ψεκαστικό άνετα και εύκολα. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016) Βασικές λειτουργίες: Φωτιζόμενη οθόνη μίας γραμμής, με υψηλή αντίθεση Κύρια μεταγωγή και μεταγωγή υποδιαιρέσεων πλάτους Έως και 9 υποδιαιρέσεις πλάτους Ψηφιακή ένδειξη πίεσης Ψηφιακή ένδειξη στάθμης πλήρωσης Ένδειξη θέσης και ασφάλισης ράμπας ψεκασμού Μετρητής εκταρίων (συνολικός μετρητής και μετρητής ημέρας) Πλήκτρο +/- 10% Διαχείριση έργου Ειδικές λειτουργίες: Προεπιλογή συστήματος σύμπτυξης και ανάπτυξης για τη μονόπλευρη μείωση της ράμπας ψεκασμού Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τελικών ή ακραίων μπεκ για τη ράμπα ψεκασμού Super-S (εναλλακτικά αντί για την προεπιλογή συστήματος σύμπτυξης/ανάπτυξης) Σύμπτυξη/ανάπτυξη και κλίση μέσω 1 DW (ηλεκτρική μονάδα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης) ASD inside: σειριακή διεπαφή ProfiClick Μικρός πίνακας χειρισμού, μεγάλη ευκολία 2 1 Ο νέος πίνακας χειρισμού ProfiClick επιτρέπει τον εύκολο και ακριβή χειρισμό των υδραυλικών λειτουργιών της ράμπας ψεκασμού στα μηχανήματα φυτοπροστασίας AMAZONE Διατίθεται σε συνδυασμό με το ηλεκτροϋδραυλικό επαγγελματικό σύστημα σύμπτυξης/ανάπτυξης I για ολόκληρη την οικογένεια ψεκαστικών φυτοπροστασίας της AMAZONE. Όλα τα στοιχεία στον πίνακα χειρισμού ProfiClick είναι εργονομικά τοποθετημένα και συνδέονται απευθείας με μια λειτουργία. Οι περιστροφικοί ρυθμιστές βρίσκονται κεντρικά τοποθετημένοι και είναι άμεσα προσβάσιμοι. Ο χειρισμός τους για τη διόρθωση της κλίσης της ράμπας ψεκασμού μπορεί να γίνει στη διάρκεια της πορείας εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να συγκεντρωθεί απόλυτα στην οδήγηση. Πίνακας χειρισμού ProfiClick χωρίς σύστημα διεύθυνσης Για αναρτώμενο ψεκαστικό UF και συρόμενο ψεκαστικό UG, UX Χειρισμός των λειτουργιών της ράμπας ψεκασμού μέσω συστήματος με ανακυκλοφορία λαδιού 1 Εργονομικός σχεδιασμός 2 On/Off 3 Ασφάλιση ράμπας ψεκασμού 4 Σύμπτυξη/ανάπτυξη ράμπας ψεκασμού 5 Ανέβασμα/κατέβασμα ράμπας ψεκασμού 6 Κλίση ράμπας ψεκασμού

18 UF Τερματικά ISOBUS Με τεχνολογία ISOBUS Το ISOBUS χαρακτηρίζει ένα πρότυπο επικοινωνίας ανάμεσα σε τερματικά χειρισμού, τρακτέρ και προσαρτώμενα εξαρτήματα αφενός και γεωργικό λογισμικό γραφείου αφετέρου, το οποίο ισχύει παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι με ένα τερματικό μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συσκευές με δυνατότητα ISOBUS. Ο χειρισμός του ψεκαστικού UF είναι εφικτός με διάφορα τερματικά AMAZONE ISOBUS: AMAZONE AMATRON 3 Οθόνη 5,6 " AMAZONE CCI 100 Οθόνη αφής 8,4 " AMAZONE AMAPAD Οθόνη αφής 12,1 " Άλλα τερματικά ISOBUS π.χ. τερματικό Fendt Vario π.χ. John Deere GreenStar π.χ. τερματικό Müller COMFORT

19 Σύστημα ελέγχου Τερματικά ISOBUS Joystick AmaPilot Ο χειρισμός των λειτουργιών της ράμπας ψεκασμού και των υδραυλικών στοιχείων μέσω του joystick AmaPilot είναι εξαιρετικά εύκολος και απλός. Ο χειρισμός όλων των λειτουργιών στο μενού εργασίας είναι εφικτός μέσω του AmaPilot ή άλλων joystick ISOBUS (AUX-N). Πλεονεκτήματα του ISOBUS: Τα ψεκαστικά AMAZONE ISOBUS διαθέτουν πιστοποίηση UT 2.0 και επομένως ο χειρισμός τους είναι εφικτός από οποιοδήποτε τερματικό ISOBUS με UT 2.0. Όλα τα τερματικά AMAZONE ISOBUS καθώς και οι υπολογιστές εργασιών υποστηρίζουν το πρότυπο AUX-N και επιτρέπουν την αντιστοίχιση πλήκτρων σε ένα joystick συμβατό με AUX-N. Ο έλεγχος των ψεκαστικών AMAZONE ISOBUS μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε άδεια χρήσης Section Control συμβατή με ISOBUS. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ψεκαστικών AMAZONE ISOBUS: Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας έως τριών προφίλ χρηστών και εξατομικευμένων περιβαλλόντων εργασίας για διαφορετικούς οδηγούς. Το μενού χειρισμού μπορεί να προσαρμοστεί με τον βέλτιστο τρόπο σε τερματικά ISOBUS με διαφορετικό πλήθος πλήκτρων. Κάθε λειτουργία του μηχανήματος μπορεί να αντιστοιχιστεί ελεύθερα στην πλοήγηση μενού. Πλήρης τεκμηρίωση μέσω του Task Controller (ISO-XML). Εναλλακτικά, αντί για την τεκμηρίωση μέσω του Task Controller, είναι δυνατή η απλή καταγραφή αθροιστικών τιμών (επεξεργασμένη επιφάνεια, απαιτούμενος χρόνος, διανεμημένη ποσότητα). Μπορείτε να εξαγάγετε τις καταγεγραμμένες αθροιστικές τιμές ως στιγμιότυπο οθόνης σε στικ USB. Σημαντική υπόδειξη Προσέξτε ότι για τη δυνατότητα λειτουργίας του συστήματος με άλλα τερματικά ISOBUS πρέπει να υπάρχει ένα πρόσθετο λογισμικό Section Control, π.χ. του κατασκευαστή του τρακτέρ. Αυτό συνήθως δεν περιλαμβάνεται στη βασική έκδοση άλλων τερματικών ISOBUS. Λύση 2 τερματικών Μια λύση 2 τερματικών με ταυτόχρονη χρήση του τερματικού ISOBUS του τρακτέρ και του AMATRON 3 ή CCI 100 συνιστάται, αν το τερματικό του τρακτέρ δεν υποστηρίζει τη λειτουργία Section Control ή αν επιθυμείτε να ελέγχετε και να ενεργοποιείτε το ψεκαστικό σας με το AMATRON 3 ή CCI 100 μέσω ξεχωριστής οθόνης.

20 UF Σύγχρονα τερματικά χειρισμού ENA για ΟΛΑ! AMATRON 3 Το AMATRON 3 είναι πλήρως συμβατό με τις προηγούμενες εκδόσεις AMATRON + και με το ανώτερο πρότυπο ISOBUS και αποτελεί έτσι τη γέφυρα μεταξύ της τεχνολογίας NON-ISOBUS και ISOBUS. Με το AMATRON 3 ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται με ασφάλεια και άνετα όλα τα μηχανήματα AMAZONE με εξοπλισμό AMATRON + (AMABUS), καθώς και τα μηχανήματα που υποστηρίζουν το πρότυπο ISOBUS. Και φυσικά ακόμη κι αν αυτά δεν είναι της AMAZONE.

21 Σύστημα ελέγχου AMATRON AMATRON 3 Το τερματικό για όλες τις λειτουργίες φυτοπροστασίας Ακριβής δοσομέτρηση και απλός χειρισμός Το τερματικό χειρισμού AMATRON 3 επιτρέπει την πλήρως αυτοματοποιημένη ρύθμιση της προδιαγραφόμενης ποσότητας διανομής (l/ha). Είναι δυνατή η αλλαγή των ποσοτήτων σε βήματα %, τα οποία μπορούν να προεπιλεγούν. Αυτό το τερματικό είναι ιδιαίτερα εύχρηστο χάρη στον συνοπτικό, απλό και λογικό χειρισμό καθώς και στα φωτιζόμενα πλήκτρα του. Για την επιτήρηση του συστήματος τοποθετήθηκε μία πλούσια σε αντιθέσεις και ελάχιστης ανάκλασης οθόνη. Η εξαιρετικά κόμπακτ κατασκευή του τερματικού καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην καμπίνα του τρακτέρ. Με τη χρήση δύο μετρητών ροής επιτυγχάνεται μεγάλη ακρίβεια, ιδιαίτερα σε μικρές ποσότητες ψεκασμού. Το τερματικό διαθέτει τις εξής λειτουργίες: Χειρισμός μηχανήματος ISOBUS Χειρισμός μηχανήματος AMABUS Λειτουργία ECU τρακτέρ (διεπαφή για την ταχύτητα και το παρτικόφ) Διαχείριση έργου (Task Controller) για τεκμηρίωση Εισαγωγή/εξαγωγή των δεδομένων συγκομιδής μέσω στικ USB Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους GPS-Switch (προαιρετικά) Βοήθεια παράλληλης οδήγησης GPS-Track (προαιρετικά) Προαιρετικό εξωτερικό Lightbar για βοήθεια παράλληλης οδήγησης GPS-Track Μονάδα χαρτών εφαρμογών GPS-Maps (προαιρετικά) Διεπαφή ASD μέσω RS232 (μεταφορά ονομαστικών τιμών), π.χ. για αισθητήρες N Βασικές λειτουργίες: Κύρια μεταγωγή και μεταγωγή υποδιαιρέσεων πλάτους Ψηφιακή ένδειξη πίεσης Ψηφιακή ένδειξη στάθμης πλήρωσης Ένδειξη θέσης και ασφάλισης ράμπας ψεκασμού Ειδικές λειτουργίες: Σήμανση με αφρό Λειτουργία τελικών ή ακραίων μπεκ Προεπιλογή συστήματος σύμπτυξης και ανάπτυξης για τη μονόπλευρη μείωση της ράμπας ψεκασμού Επαγγελματικό σύστημα σύμπτυξης/ανάπτυξης για μονόπλευρη σύμπτυξη/ανάπτυξη ή κάμψη της ράμπας ψεκασμού (απαιτείται μόνο 1 μονάδα ελέγχου) DistanceControl αυτόματη οδήγηση ράμπας ψεκασμού Πακέτο Comfort τηλεχειριζόμενο κύκλωμα υγρού ψεκασμού GPS-Switch, GPS-Track και GPS-Maps AMACLICK με AMATRON 3 Σε ειδικές καλλιέργειες και κατά τον σημειακό ψεκασμό πρέπει να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται συχνά μεμονωμένες υποδιαιρέσεις πλάτους στο κέντρο της ράμπας ψεκασμού. Το AMACLICK είναι μια πρόσθετη εργονομική μονάδα χειρισμού, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνδυασμό με το joystick AmaPilot, όσο και μόνη της με το AMATRON 3.

22 UF GPS-Switch, GPS-Track και GPS-Maps Ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια με το GPS-Switch, το GPS-Track και το GPS-Maps Ως προαιρετικός, ειδικός εξοπλισμός, διατίθενται η Λειτουργία ενεργοποίησης - απενεργοποίησης υποδιαιρέσεων πλάτους GPS-Switch, η βοήθεια παράλληλης οδήγησης GPS-Track και η ειδική για επιμέρους επιφάνειες εφαρμογή μέσω GPS-Maps. GPS-Switch read GPS-Track read GPS-Switch για AMATRON 3 GPS-Track για AMATRON 3 Αυτό το σύστημα τερματικού χειρισμού που στηρίζεται σε τεχνολογία GPS αυτοματοποιεί την ακριβή ως προς τη θέση μεταγωγή της μηχανής στο προγύρισμα του χωραφιού, στα τελειώματα και σε τριγωνικά σημεία. Παράλληλα λαμβάνεται υπόψη το πλάτος εργασίας και η διάταξη των υποδιαιρέσεων πλάτους. Η αυτόματη υποδιαίρεση πλάτους GPS-Switch προσφέρει ακρίβεια, άνεση και ασφάλεια: Απλά επιλέξτε τον επιθυμητό βαθμό ταύτισης και αφήστε στο αυτόματο σύστημα να εκτελεί τη μεταγωγή. Έτσι μπορείτε να ανταπεξέρχεστε σε ιδιαίτερες προκλήσεις όπως μεγάλο πλάτος εργασίας, περιορισμένη ορατότητα στο ημίφως, στο σκοτάδι ή σε καλλιέργειες μεγάλου ύψους. Επιπλέον: Εξοικονομείτε έως και 5 % φυτοφάρμακο, προστατεύετε επιπλέον το περιβάλλον και μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην επιτήρηση. Η βοήθεια παράλληλης πορείας GPS-Track αποτελεί μία τεράστια διευκόλυνση στον προσανατολισμό στο χωράφι χωρίς διαδρόμους ή σε λιβάδια. Διαθέτει διάφορους τρόπους λειτουργίας ίχνους όπως Γραμμή A-B και Πορεία περιγράμματος καθώς και μία λειτουργία εμποδίων. Τα ίχνη αριθμούνται με σαφήνεια. Η απόκλιση από την ιδανική γραμμή απεικονίζεται γραφικά στην οθόνη. Σαφείς συστάσεις διεύθυνσης για να παραμένετε εντός του ίχνους. Επίσης, και η απόσταση από τον επόμενο διάδρομο οδήγησης εμφανίζεται με ακρίβεια για έναν ιδανικό προσανατολισμό, π. χ. κατά την εύρεση της σωστής σειράς καλαμποκιού. Εξωτερικό Lightbar για βοήθεια παράλληλης οδήγησης GPS-Track Ως προαιρετική επέκταση διατίθεται ένα εξωτερικό Lightbar που μπορεί να συνδεθεί άνετα με το GPS-Track. Το εξωτερικό Lightbar μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα σε οποιαδήποτε θέση θέλετε στην καμπίνα.

23 Σύστημα ελέγχου GPS-Switch / GPS-Track / GPS-Maps Τεχνολογία με μέλλον Η σειριακή διεπαφή (RS232) για χρήση της τεχνολογίας αισθητήρων (π.χ. αισθητήρας Yara-N) περιλαμβάνεται στην ολοκληρωμένη γκάμα εξοπλισμού του AMATRON 3 και AMASPRAY +. GPS-Maps read GPS-Maps για AMATRON 3 Η πρόσθετη μονάδα με την οποία είναι εφικτή η επεξεργασία των χαρτών εφαρμογών σε μορφή Shape χρησιμοποιώντας τεχνολογία GPS. Διατίθεται σε τρόπο λειτουργίας AMABUS και ISOBUS. Μπορεί είτε να δίνεται απευθείας η ποσότητα διανομής ή η ονομαστική δραστική ουσία. Οι ποσότητες μπορούν να προσαρμόζονται και στο AMATRON 3. Με το Task Controller στον βασικό εξοπλισμό μπορεί να γίνεται η επεξεργασία χαρτών εφαρμογής τόσο σε λειτουργία AMABUS όσο και σε ISOBUS σε μορφή ISO-XML, ακόμη και χωρίς GPS-Maps. Έτσι, αναλόγως του στόχου και του τερματικού, προσφέρονται πολλές δυνατότητες για εφαρμογές που εξειδικεύονται σε μέρος της επιφάνειας σύμφωνα με τον χάρτη ή τον αισθητήρα. Ποιο σύστημα ενδείκνυται για τις συνθήκες και τις ανάγκες σας και εφαρμόζεται τελικά, το αποφασίζετε αποκλειστικά εσείς ως χρήστης. Τεκμηρίωση με ASD Η αυτόματη τεκμηρίωση απόδοσης (ASD) παρέχει τη δυνατότητα, με βάση τα αρχεία απόδοσης χωραφιού, αυτόματης ανταλλαγής σχεδίων και πραγματικών τιμών σχετικά με την απόδοση μέσω σειριακής διεπαφής με τα τερματικά χειρισμού AMASPRAY + και AMATRON 3. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η τεκμηρίωση με μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία. Δεν απαιτούνται πλέον πολλές σημειώσεις με το χέρι. Το σύστημα ASD παρέχει σήμερα τη δυνατότητα της τεκμηρίωσης σε συνδυασμό με πολλούς σημαντικούς προμηθευτές ηλεκτρονικών αρχείων της Ευρώπης. Η διεπαφή ASD διατίθεται ως ανοιχτό πρότυπο για όλους τους προμηθευτές συσκευών και λογισμικού. Η AMAZONE προσφέρει με το ASD μία πρακτική και οικονομική λύση τεκμηρίωσης για όλους τους τύπους εκμεταλλεύσεων.

24 UF Τερματικό CCI 100 Τα πλεονεκτήματά σας Το τερματικό CCI-ISOBUS της AMAZONE είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με πολλούς άλλους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτωνστο Competence Center ISOBUS e. V. (CCI). Με το CCI, η AMAZONE και οι συνεργάτες της έθεσαν τις βάσεις για την καθιέρωση του ISOBUS στην πρακτική εφαρμογή. Το CCI 100 χρησιμεύει ως βάση, ώστε διαδοχικά όλα τα μηχανήματα AMAZONE και τα εργαλεία να προσαρμοστούν στο πρότυπο ISOBUS. Φωτεινή έγχρωμη οθόνη 8,4 με υψηλή αντανάκλαση φωτός και αισθητήρα φωτεινότητας περιβάλλοντος, που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα στις συνθήκες φωτεινότητας. Έτσι ο οδηγός δεν τυφλώνεται στο ημίφως ή τη νύχτα από μία οθόνη που διαφορετικά θα φώτιζε υπερβολικά. Η καταχώριση των δεδομένων γίνεται κατ επιλογή μέσω της εύχρηστης οθόνης touch screen ή μέσω των πλήκτρων. Στο σκοτάδι, η ξεκούραστη εργασία διευκολύνεται με τον φωτισμό των πλήκτρων τα οποία συνδέονται επίσης με τον αισθητήρα φωτεινότητας. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το δοκιμασμένο σύστημα AMAZONE χειρισμού με ένα χέρι, που απλοποιεί την αντιστοίχιση των λειτουργιών στα πλήκτρα softkey. Για τη διαδραστική πλοήγηση μενού και την άνετη καταχώριση τιμών και κειμένου, το τερματικό διαθέτει υψηλής ποιότητας οθόνη touch screen. Για την άμεση, γρήγορη καταχώριση και την αλλαγή των ονομαστικών τιμών, στο περίβλημα έχει ενσωματωθεί εργονομικά ένας τροχός κύλισης με λειτουργίες επιβεβαίωσης. Το τερματικό διαθέτει τις εξής λειτουργίες: Χειρισμός μηχανήματος ISOBUS Λειτουργία ECU τρακτέρ (διεπαφή για την ταχύτητα, το παρτικόφ και τη θέση των κάτω βραχιόνων) Διαχείριση έργου για τεκμηρίωση CCI.Control CCI.Command (προαιρετικά): Αυτόματη υποδιαίρεση πλάτους CCI.Command.SC Βοήθεια παράλληλης οδήγησης CCI.Command.PT Υποστήριξη χαρτών εφαρμογών σε μορφή ISO-XML Διεπαφή USB για ανταλλαγή δεδομένων Διεπαφή για τη σύνδεση μόντεμ GSM Διεπαφή ASD και LH5000 μέσω RS232 (μεταφορά ονομαστικών τιμών), π.χ. για αισθητήρες N Λειτουργία κάμερας CCI.Cam Eξωτερικό Lightbar για βοήθεια παράλληλης οδήγησης CCI.Command.PT Ως πιθανή επέκταση διατίθεται ένα εξωτερικό Lightbar, που μπορεί να συνδεθεί άνετα με το CCI.Command.PT. Το εξωτερικό Lightbar μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα σε οποιαδήποτε θέση θέλετε στην καμπίνα. Προϋπόθεση για τη χρήση είναι η έγκριση λειτουργίας της μονάδας Parallel Tracking στο CCI.Command.

25 Σύστημα ελέγχου CCI 100 AMAPAD AMAPAD Ένας ιδιαίτερα άνετος τρόπος χειρισμού γεωργικών μηχανημάτων Μια νέα διάσταση για τον έλεγχο και τον χειρισμό Με το τερματικό χειρισμού AMAPAD η AMAZONE προσφέρει μία ολοκληρωμένη και υψηλής ποιότητας λύση για εφαρμογές GPS όπως αυτόματη, βασιζόμενη σε GPS υποδιαίρεση πλάτους καθώς και εφαρμογές Precision-Farming. Το AMAPAD διαθέτει ιδιαίτερα εργονομική οθόνη αφής 12,1. Με τη μοναδική σχεδίαση MiniView μπορούν να απεικονίζονται συνοπτικά στο πλάι οι εφαρμογές που δεν απαιτούν χειρισμό τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά πρέπει να επιτηρούνται. Εφόσον χρειαστεί, αυτές μπορούν να μεγεθύνονται με ανάλογο χειρισμό με το δάχτυλο. Η δυνατότητα εξατομικευμένης διαμόρφωσης ενός πίνακα οργάνων με ενδείξεις, ολοκληρώνει την εργονομία του χειρισμού. Εκτός από την υποδιαίρεση πλάτους GPS-Switch pro, με το GPS-Track pro διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό και μία υψηλής ποιότητας, χειροκίνητη καθοδήγηση ίχνους. Το GPS-Track μπορεί να αναβαθμιστεί μέχρι και σε ένα αυτόματο σύστημα διεύθυνσης. Το τερματικό διαθέτει τις εξής λειτουργίες: Χειρισμός μηχανήματος ISOBUS Διαχείριση έργου για τεκμηρίωση Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους GPS-Switch pro Ενσωματωμένη ράβδος φωτισμού για βοήθεια παράλληλης οδήγησης GPS-Track pro Προαιρετική δυνατότητα αναβάθμισης με αυτόματο σύστημα διεύθυνσης Μονάδα χαρτών εφαρμογών GPS-Maps pro Διεπαφή RS232 μέσω προσαρμογέα SCU (για ανταλλαγή δεδομένων) Δύο διεπαφές USB για ανταλλαγή δεδομένων Μονάδα WLAN (μέσω προσαρμογέα USB) Έξοδος GPS Οι ιδιότητες του AMAPAD: Οθόνη από ειδικό σκληρυμένο γυαλί Περίβλημα από ανθεκτικό πλαστικό Ιδιαίτερα στενό περιθώριο για μέγιστη εποπτικότητα Χωρίς διάκενα, προστασία από διείσδυση σκόνης/υγρασίας GPS-Switch pro read GPS-Track pro read GPS-Maps pro read

26 UF Ράμπα ψεκασμού AMAZONE με τεχνολογία από την κατασκευή αεροπλάνων UF 1801 με φωτισμό LED μεμονωμένων μπεκ Ιστός ανύψωσης με ρύθμιση ύψους από 0,50 έως 2,20 m Η ράμπα ψεκασμού της Amazone έχει το μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης και την πιο γρήγορη σύμπτυξη και ανάπτυξη. (profi Πρακτική δοκιμή 5 αναρτώμενα ψεκαστικά σε σύγκριση 01/2013) Το Amazone UF 1201 με ράμπα ψεκασμού Super-S έχει το καλύτερο σύστημα ελατηρίων και απόσβεσης. (profi Πρακτική δοκιμή 5 αναρτώμενα ψεκαστικά σε σύγκριση 01/2013)

27 Ράμπα ψεκασμού Προφίλ Εξαιρετικά σταθερές και εξαιρετικά ελαφριές ταυτόχρονα Οι ράμπες ψεκασμού της AMAZONE είναι εξαιρετικά σταθερές και εξαιρετικά ελαφριές ταυτόχρονα λόγω της ειδικής κατασκευής τους με προφίλ. Τα σώματα των μπεκ με ενσωματωμένες αντισταλλακτικές μεμβράνες βρίσκονται μέσα στο προφίλ και αποτρέπουν αξιόπιστα τον ανεπιθύμητο σταλαγμό από τα μπεκ. Αυτοασφαλιζόμενα κουμπώματα τύπου μπαγιονέτ εξασφαλίζουν την γρήγορη αλλαγή των μπεκ χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Για όλες τις περιπτώσεις εφαρμογής και όλες τις ποσότητες ψεκασμού υπάρχουν τα σωστά μπεκ, π.χ. για βέλτιστη διαβροχή, για εφαρμογή χωρίς στάξιμο ή για χρήση με υγρό λίπασμα. Ανάρτηση με 3-πλή απόσβεση κραδασμών για τις δυσκολότερες συνθήκες χρήσης Όλες οι ράμπες ψεκασμού AMAZONE διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό τους ένα πακέτο ελατηρίων/αμορτισέρ για την απόσβεση των κατακόρυφων ταλαντώσεων, στοιχεία ελατηρίων απόσβεσης με σφαιρική ανάρτηση για την απόσβεση οριζόντιων κινήσεων και στοιχεία ελατηρίων για την ανάρτηση με απόσβεση κραδασμών ολόκληρης της ράμπας ψεκασμού. Με την υδραυλική ρύθμιση ύψους και το πέδιλο απόστασης, που περιλαμβάνονται επίσης στον βασικό εξοπλισμό, διασφαλίζεται η ακριβής διαμήκης και εγκάρσια διανομή του υγρού ψεκασμού. Προεκτάσεις άριστης κατασκευής Σε πλαγιές με έντονη κλίση και για μεγάλα πλάτη εργασίας θεωρείται ιδιαίτερα χρήσιμη η υδραυλική ρύθμιση κλίσης. Η γρήγορη και ακριβής κλίση και επαναφορά της ράμπας ψεκασμού στην αρχική της θέση είναι εφικτή μέσω μονάδων ελέγχου ή των ηλεκτροϋδραυλικών λειτουργιών του τερματικού ISOBUS. Οι ράμπες ψεκασμού AMAZONE της κατασκευαστικής σειράς Q-Plus και Super-S είναι εγκεκριμένες από το ινστιτούτο JKI. Αυτό σημαίνει ότι συμμορφώνονται με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα μηχανήματα φυτοπροστασίας Κάντε τη σύγκριση!

28 UF Κάνετε μόνοι σας τη σύγκριση! Ράμπες ψεκασμού AMAZONE μια λαμπρή ιδέα Το πλεονέκτημα των μικρών διαστάσεων! Χάρη στη μικρή απόσταση κέντρου βάρους καθώς και στην ελαφριά και σταθερή κατασκευή, το μηχάνημα ρυμουλκείται εύκολα. Η αποφόρτιση του μπροστινού άξονα είναι μικρότερη από εκείνη πολλών ανταγωνιστικών μοντέλων. Ασφαλής οδήγηση! Η ορατότητα στον δρόμο είναι υποδειγματική. Σε όποιο σημείο χωράει να περάσει το τρακτέρ, εκεί χωράει και η ράμπα ψεκασμού. Χωρίς εξαρτήματα που προεξέχουν, χωρίς ζημιές στη ράμπα ψεκασμού, ελάχιστες διαστάσεις μεταφοράς. Όλα ταιριάζουν! Η ράμπα ψεκασμού επικάθεται σταθερά ασφαλισμένη στον γάντζο μεταφοράς. Χωρίς χτυπήματα! Χωρίς θέσεις απόθεσης της ράμπας επάνω στο τρακτέρ, οι οποίες είναι επιρρεπείς σε ζημιές. Η γρήγορη οδήγηση δεν είναι πρόβλημα. Καθαρή εργασία! Από τις ράμπες δεν στάζει υγρό ψεκασμού στο τρακτέρ ή στην κεντρική μονάδα χειρισμού και η ράμπα ψεκασμού δεν ακουμπάει στην καμπίνα του τρακτέρ.

29 Ράμπα ψεκασμού Προφίλ Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ποιότητας Μια άρθρωση που αντέχει! Χωρίς συντήρηση και με μεγάλη διάρκεια ζωής Η εμπειρία δεκαετιών στις ράμπες ψεκασμού αποτελεί εγγύηση: Ο κωνικός αρθρωτός πείρος αποτελεί τον έξυπνο πυρήνα μίας μελετημένης φιλοσοφίας ραμπών ψεκασμού! Η ράμπα ψεκασμού κάθεται σφιχτά χωρίς ανοχές επάνω στον κωνικό αρθρωτό πείρο και διασφαλίζει στον χρήστη την ιδανική λειτουργία της ράμπας ακόμη και μετά από χρόνια. Η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα στον βασικό εξοπλισμό, η βαφή με εμβάπτιση KTL στα επίπεδα ποιότητας της αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς και η στοχευμένη χρήση πλαστικών και αλουμινίου είναι η εγγύηση για μεγάλη διάρκεια ζωής. Αποκλειστικά στην AMAZONE: Όλα τα άκρα από τα υδραυλικά μαρκούτσια και όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα είναι πάντοτε από ανοξείδωτο χάλυβα!

30 UF Ράμπα ψεκασμού Q-Plus 12 12,5 15 μέτρα Κεντρική διέλευση εύκαμπτων σωλήνων Η κεντρική διέλευση εύκαμπτων σωλήνων διασφαλίζει την τοποθέτηση όλων των εύκαμπτων σωλήνων και καλωδίων καθαρά και χωρίς τσακίσεις. Εξαιρετικά σταθερές και εξαιρετικά ελαφριές ταυτόχρονα Η υδραυλική σύμπτυξη/ανάπτυξη πραγματοποιείται μέσω ισχυρών υδραυλικών κυλίνδρων. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τα εξής: Υδραυλική ρύθμιση ύψους, 3-πλή απόσβεση κρούσεων και μονόπλευρη σύμπτυξη στην κατεύθυνση πορείας αριστερά. Προφίλ πλάτους 80 mm για εξαιρετική σταθερότητα. Δυνατότητα άμεσης ανάπτυξης της ράμπας ψεκασμού Q-Plus στο μισό ύψος. Η σύμπτυξη μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε ύψος. Απαιτούνται δύο υδραυλικά χειριστήρια: Ένα χειριστήριο διπλής ενέργειας για τη ρύθμιση ύψους Ένα χειριστήριο διπλής ενέργειας για τη σύμπτυξη/ανάπτυξη Ένα χειριστήριο διπλής ενέργειας για την υδραυλική ρύθμιση κλίσης (προαιρετικά) Η ασφάλιση και απασφάλιση της ράμπας ψεκασμού Q-Plus πραγματοποιείται αυτόματα. Με μια ηλεκτρική μονάδα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (προαιρετικά), ο χειρισμός των λειτουργιών σύμπτυξης/ ανάπτυξης της ράμπας ψεκασμού και ρύθμισης κλίσης μπορεί να γίνει και μέσω ενός και μόνο χειριστηρίου. UF 901 με ράμπα ψεκασμού Q-Plus 15 m Επίσης, η αναδίπλωση της ράμπας ψεκασμού Q-Plus είναι δυνατή και μέσω χειροκίνητης σύμπτυξης/ανάπτυξης. Η χειροκίνητη σύμπτυξη/ανάπτυξη πραγματοποιείται με τη βοήθεια ισχυρών ελατηρίων εφελκυσμού και πίεσης χωρίς γλωττίδες ασφάλισης. Ράμπα ψεκασμού Q-Plus χειροκίνητης σύμπτυξης/ανάπτυξης (προαιρετικά)

31 Ράμπα ψεκασμού Q-Plus Καταμερισμός ράμπας ψεκασμού και παραλλαγές σύμπτυξης/ανάπτυξης Πλάτη εργασίας Βάρος Κατανομή μπεκ (υποδιαιρέσεις πλάτους) 12 m (πλάτος μεταφοράς 2,56 m) 202 kg (5) 12,5 m (πλάτος μεταφοράς 2,56 m) 202 kg (5) 15 m (πλάτος μεταφοράς 3,00 m) 228 kg (5) 3 m Ράμπα ψεκασμού Q-Plus μονόπλευρης σύμπτυξης Οι ράμπες ψεκασμού Q-Plus του βασικού εξοπλισμού μπορούν να συμπτύσσονται/αναπτύσσονται μονόπλευρα στην κατεύθυνση πορείας αριστερά. Η ράμπα ψεκασμού Q-Plus μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με προεπιλογή συστήματος σύμπτυξης/ανάπτυξης για τη μονόπλευρη σύμπτυξη αριστερά και δεξιά. Η προεπιλογή αυτών των υδραυλικών λειτουργιών πραγματοποιείται ηλεκτρικά μέσω του AMASET +, του AMASPRAY + ή του τερματικού ISOBUS. Όταν είναι αναπτυγμένη η ράμπα ψεκασμού, συμπτύσσεται σύμφωνα με την προεπιλογή της πλευράς ράμπας ψεκασμού μόνο η συγκεκριμένη πλευρά.

32 UF Ράμπα ψεκασμού Super-S μέτρα UF 1201 με ράμπα ψεκασμού Super-S1 21 m Το πλάτος μεταφοράς παραμένει στα 2,40 m ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη σύμπτυξη/ανάπτυξη προς τα επάνω. Η χαλύβδινη ράμπα ψεκασμού 21 m άφησε καλές εντυπώσεις. Η ράμπα ψεκασμού είναι σταθερή και κατά τη χρήση παραμένει ήρεμη. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016)

33 Ράμπα ψεκασμού Super-S Τα τμήματα της ράμπας είναι πιο μακριά έως 50 cm [ ] και επομένως με την κεκλιμένη θέση της ράμπας ψεκασμού προς τα εμπρός το βάρος είναι πιο κοντά στο τρακτέρ. [ ] με το πλεονέκτημα ότι απαιτείται μία άρθρωση λιγότερη και έτσι η ράμπα ψεκασμού συμπτύσσεται και αναπτύσσεται πιο γρήγορα και είναι επίσης πιο οικονομική. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016) Για κάθε γεωργό και υπεργολάβο μηχανημάτων η κατάλληλη ράμπα ψεκασμού Η επιτυχημένη σειρά ραμπών ψεκασμού Super-S2 κατακόρυφης σύμπτυξης/ανάπτυξης με πλάτος εργασίας από 15 έως 30 m συμπληρώνεται με τις νέες, οικονομικότερες ράμπες ψεκασμού Super-S1. Η νέα ράμπα ψεκασμού Super-S1 είναι διαθέσιμη σε πλάτος εργασίας 15 m, 18 m και 21 m. Χάρη στη νέα τμηματική κατανομή της ράμπας υπάρχουν λιγότερα σημεία άρθρωσης και έτσι είναι δυνατή η ταχύτερη σύμπτυξη/ανάπτυξη. Η ήδη γνωστή ανθεκτική κατασκευή με προφίλ κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και σε αυτές τις παραλλαγές. Σε σύγκριση με την κλασική ράμπα ψεκασμού Super-S2 τα επιμέρους τμήματα της ράμπας ψεκασμού Super-S1 είναι κατά 50 cm μακρύτερα, ωστόσο το ύψος μεταφοράς εξακολουθεί να είναι μικρότερο από 4 m. Διατηρείται επίσης αμετάβλητο και το μικρό πλάτος μεταφοράς 2,4 m. Με τη νέα κατανομή των στοιχείων της ράμπας ψεκασμού, το κέντρο βάρους του μηχανήματος βρίσκεται πιο κοντά στο τρακτέρ. Έτσι, είναι δυνατή η χρήση μικρότερων τρακτέρ καλλιέργειας. Η ράμπα ψεκασμού Super-S1 με πλάτος εργασίας 18 και 21 m μπορεί να μειωθεί απλά και εύκολα σε 15 m μέσω της σύμπτυξης του εξωτερικού στοιχείου της ράμπας ψεκασμού και προσφέρει έτσι μέγιστη ευελιξία κατά τη χρήση σε διαφορετικά χωράφια σε περιοχές μικρής κλίμακας. Ιδίως για μεσαίες επιχειρήσεις, το UF 1201 με ράμπα ψεκασμού Super-S1 είναι ένα εύχρηστο ψεκαστικό με άνετο και εύκολο χειρισμό χάρη στο ProfiClick και στον υπολογιστή οχήματος AMASPRAY +. (dlz agrarmagazin Επιτόπια δοκιμή του UF 1201 στο χωράφι Εξαιρετική απόδοση ακόμα και σε μικρά πλάτη 05/2016) 15 m 18 m 21 m Σε συνδυασμό με τις ράμπες ψεκασμού Super-S, στα συστήματα ελέγχου AMASET + και AMASPRAY + αυτά τα πλήκτρα μπορούν να αντιστοιχιστούν και στη λειτουργία τελικών ή ακραίων μπεκ.

34 UF Ράμπα ψεκασμού Super-S μέτρα Η ράμπα ψεκασμού Super-S2 με πλάτος έως 140 mm, με πολλαπλά στραντζαριστά χαλύβδινα προφίλ, είναι εξαιρετικά σταθερή και ταυτόχρονα ελαφριά. Ιδιαίτερα στενό πλάτος μεταφοράς μόλις 2,40 m Οι ράμπες ψεκασμού Super-S2 αναπτύσσονται/συμπτύσσονται πλήρως αυτοματοποιημένα μέσω υδραυλικών κυλίνδρων. Στην θέση μεταφοράς η ράμπα ψεκασμού βρίσκεται συμπτυγμένη με μικρές διαστάσεις πίσω από το βασικό μηχάνημα με πλάτος μεταφοράς μόνο 2,40 m. Το ύψος μεταφοράς σε ένα στάνταρ τρακτέρ είναι περίπου 2,95 m. Χάρη στην ανάρτηση με 3-πλή απόσβεση κραδασμών, την υδραυλική ρύθμιση ύψους και τα ελαστικά πέδιλα ολίσθησης, η ράμπα ψεκασμού Super-S2 οδηγείται με ασφάλεια στη σωστή απόσταση επάνω από την καλλιέργεια. Ανάρτησης ράμπας ψεκασμού Super-S1 και Super-S2 Κεντρική ταλάντωση Σύστημα ελατηρίων απόσβεσης για τη μείωση των οριζόντιων ταλαντώσεων Άρθρωση εγκάρσια προς την κατεύθυνση πορείας Ασφάλιση ράμπας ψεκασμού Σύστημα ελατηρίων απόσβεσης για τη μείωση των κατακόρυφων ταλαντώσεων

35 Ράμπα ψεκασμού Super-S Πανίσχυρος πυρήνας και κάτι παραπάνω:προφίλ από χάλυβα υψηλής αντοχής Ελαφρύτερη ράμπα ψεκασμού και ισχυρότερη απόδοση. Έξυπνη ελαφριά κατασκευή σημαίνει ότι κάθε υλικό χρησιμοποιείται στα σημεία όπου είναι περισσότερο χρήσιμο: Για παράδειγμα, αλουμίνιο στην εξωτερική προέκταση της ράμπας ψεκασμού Super-S2 για μείωση του βάρους, όχι όμως στο εσωτερικό της ράμπας ψεκασμού. Στο εσωτερικό απαιτείται χάλυβας υψηλής αντοχής, ώστε η ράμπα ψεκασμού να παραμένει σταθερή σε μια γραμμή και να αποτρέπονται τα λάθη ψεκασμού εξαιτίας ταλαντώσεων. Βάρος Πλάτη εργασίας 15 m 415 kg (5) Κατανομή μπεκ (υποδιαιρέσεις πλάτους) 16 m 423 kg (5) 18 m 429 kg (5) 20 m 541 kg (5) 21 m 544 kg (7) 21/15 m 539 kg (7) 24 m 561 kg (7) 27/21/15 m 539 kg (9) 27 m 610 kg (9) 28 m 611 kg (7) 30 m 630 kg (9) Προεπιλογή συστήματος σύμπτυξης/ανάπτυξης Η μονόπλευρη σύμπτυξη είναι εφικτή με το AMASET +, AMASPRAY + και το τερματικό ISOBUS μέσω μονάδων ελέγχου. Μονόπλευρη σύμπτυξη/ανάπτυξη Σύστημα σύμπτυξης/ανάπτυξης Profi Το σύστημα σύμπτυξης/ανάπτυξης Profi είναι ένα σύστημα ηλεκτροϋδραυλικού χειρισμού της ράμπας ψεκασμού μέσω ανακυκλοφορίας λαδιού. Οι λειτουργίες ρύθμισης ύψους, ανάπτυξης/σύμπτυξης, μονόπλευρης σύμπτυξης/ανάπτυξης, μείωσης της ράμπας ψεκασμού και ρύθμισης κλίσης (Profi Ι) μπορούν έτσι να ενεργοποιούνται εύκολα μέσω του τερματικού ISOBUS ή του joystick. Η πρόσθετη κάμψη είναι δυνατή μόνο με το σύστημα σύμπτυξης και ανάπτυξης Profi II. Σύστημα σύμπτυξης/ανάπτυξης Profi II Κάμψη DistanceControl με 2 ή DistanceControl plus με 4 αισθητήρες Για τη ράμπα ψεκασμού Super-S σε συνδυασμό με το σύστημα σύμπτυξης/ανάπτυξης Profi I ή II, είναι δυνατή η πλήρως αυτόματη οδήγηση ράμπας ψεκασμού με DistanceControl με 2 ή με DistanceControl plus με 4 αισθητήρες. Για καλλιέργειες με μεγάλη διαφορά ανάπτυξης ή σε μερικώς πλαγιασμένα φυτά ενδέχεται η ράμπα ψεκασμού με 2 αισθητήρες να βυθίζεται στην καλλιέργεια. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί η έκδοση με τέσσερις αισθητήρες. Οι αισθητήρες ενεργοποιούνται ηλεκτρικά και παράλληλα, ενώ λαμβάνεται υπόψη ο αισθητήρας που βρίσκεται Αισθητήρες υπερήχων Αισθητήρες γωνίας Αισθητήρες υπερήχων πιο κοντά στην επιφάνεια καλλιέργειας.

36 UF Απλά ιδιοφυές Ιδιοφυώς απλό Με το DUS καθορίζετε τον ρυθμό Έναρξη περ. 40 μέτρα Χωρίς DUS Σύστημα ανακυκλοφορίας υπό πίεση (DUS) για ράμπα ψεκασμού Super-S δοκιμασμένο πάνω από φορές Με DUS πλήρες πλάτος εργασίας αμέσως Η ρύθμιση πίεσης DUS της AMAZONE εγγυάται μία ασφαλή κυκλοφορία υγρού σε όλο το κύκλωμα. Κατά την έναρξη της εργασίας διοχετεύεται στο σύστημα αγωγών συμπεριλαμβανομένων και των αγωγών ψεκασμού καταρχάς διάλυμα ψεκασμού υπό πίεση σε αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι οι αγωγοί ψεκασμού είναι πάντοτε γεμάτοι και ολόκληρο το πλάτος εργασίας είναι αμέσως έτοιμο για χρήση. Στο προγύρισμα δεν υπάρχει χρόνος αναμονής. Σε μία διαδικασία καθαρισμού αντίθετα ξεπλένονται οι αγωγοί μέχρι τα μπεκ πλήρως με καθαρό νερό, χωρίς να απαιτείται ψεκασμός. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού διοχετεύεται το συγκεντρωμένο υγρό ψεκασμού μέσω του συστήματος ανακυκλοφορίας υπό πίεση και πάλι πίσω στην δεξαμενή ψεκασμού. Σε κάθε απενεργοποίηση επιμέρους υποδιαιρέσεων πλάτους, σε κάθε προγύρισμα και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς κυκλοφορεί διαρκώς το υγρό ψεκασμού χάρη στη ρύθμιση πίεσης. Έτσι αποτρέπονται με ασφάλεια τυχόν επικαθίσεις, φραξίματα ή απομίξεις στους αγωγούς ψεκασμού. Καθώς η συγκέντρωση του μίγματος ψεκασμού παραμένει σταθερή σε όλο το σύστημα αγωγών μέχρι και τα μπεκ, η έναρξη ψεκασμού, π. χ. μετά από αλλαγή δραστικής ουσίας, είναι εφικτή χωρίς πρόβλημα. από την αντλία Βαλβίδα μείωσης πίεσης Απενεργοποιημένη βαλβίδα υποδιαίρεσης πλάτους Η ροή του μέσου ψεκασμού οδηγείται από τον ρυθμιστή πίεσης προς τη βαλβίδα μείωσης πίεσης και στη συνέχεια συνεχίζει με χαμηλή πίεση στον ρυθμιστή. Το ρεύμα του μέσου ψεκασμού επιστρέφει στη συνέχεια κατά την αντίστροφη διεύθυνση μέσα από τους αγωγούς ψεκασμού και πάλι στη δεξαμενή. Βαλβίδα αντεπιστροφής προς τη δεξαμενή Αγωγός ψεκασμού

37 DUS Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ακραίων μπεκ για ράμπα ψεκασμού Super-S Ηλεκτρική ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση ακραίων μπεκ για ράμπα ψεκασμού Super-S Για φιλική προς το περιβάλλον εφαρμογή στα όρια του χωραφιού Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πρόσθετων μπεκ Για τη διεύρυνση του κανονικού πλάτους εργασίας είναι δυνατή η ενεργοποίηση ενός ασύμμετρου μπεκ. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι αποστάσεις των διαδρόμων δεν έχουν επαρκή ακρίβεια. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ακραίων μπεκ Αν εξαιτίας προϋποθέσεων που ισχύουν για τις αποστάσεις πρέπει να παραμένει αψέκαστο ένα μέτρο απόστασης μέχρι την άκρη του χωραφιού, προσφέρεται η λειτουργία ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης ακραίων μπεκ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μπεκ ορίου χωραφιού Για ψεκασμό με ακρίβεια στο περιθώριο του χωραφιού μεταξύ δύο ευαίσθητων καλλιεργειών, τα μπεκ ορίων χωραφιού μπορούν να περιορίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια το μοτίβο ψεκασμού.

38 UF Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μεμονωμένων μπεκ AmaSwitchγια ράμπα ψεκασμού Super-S2 Παράδειγμα: Πλάτος εργασίας 24 m ( = 48 μπεκ) 6 μπεκ Χειροκίνητη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους ή ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους Section Control: Ράμπα ψεκασμού 24 m 7 υποδιαιρέσεις πλάτους GPS-Switch + ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μεμονωμένων μπεκ AmaSwitch: Ράμπα ψεκασμού 24 m 48 υποδιαιρέσεις πλάτους Χωράφι Χωράφι 6 μπεκ Προγύρισμα Προγύρισμα 8 μπεκ Ζώνη επικάλυψης στη χειροκίνητη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους Ζώνη επικάλυψης με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους Section Control 8 μπεκ Έως 85 %* λιγότερη επικάλυψη σε σύγκριση με τη συνήθη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους Section Control, π.χ. στο προγύρισμα Ζώνη επικάλυψης με υποδιαίρεση πλάτους 50 cm με GPS Αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης-απενεργοποίησης προγυρίσματος και υποδιαιρέσεων πλάτους GPS-Switch 5% * Εξοικονόμηση μέσων φυτοπροστασίας Ηλεκτρική ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση μεμονωμένων μπεκ AmaSwitch 5% * Επιπλέον εξοικονόμηση μέσων φυτοπροστασίας * Οι τιμές εξαρτώνται από τη δομή της επιφάνειας, το πλάτος εργασίας και το πλήθος των υποδιαιρέσεων πλάτους

39 AmaSwitch Κυκλοφορία υψηλής πίεσης DUS pro mm 24 mm Αισθητήρας πίεσης 24 mm 20 mm 16 mm Κωνικός αγωγός ψεκασμού: Στα διάφορα τμήματα της ράμπας ψεκασμού ο αγωγός έχει διαφορετικές διαστάσεις Ελάχιστες υπολειπόμενες ποσότητες Ομοιόμορφη ταχύτητα ροής Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ακριβείας σε υποδιαιρέσεις πλάτους 50 cm Συνδυάζοντας το AmaSwitch με την αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης-απενεργοποίησης προγυρίσματος και υποδιαιρέσεων πλάτους GPS-Switch, εκτελείται αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των μεμονωμένων μπεκ σε υποδιαιρέσεις πλάτους 50 cm. Βασικό πλεονέκτημα αυτής της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μεμονωμένων μπεκ είναι η δυνατότητα εργασίας με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια με μικρές υποδιαιρέσεις πλάτους σε τριγωνικές επιφάνειες και τελειώματα καθώς και με προγύρισμα. Οι επιφάνειες επικάλυψης μειώνονται σημαντικά και σε σύγκριση με τη συνήθη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση υποδιαίρεσης πλάτους Section Control, π.χ. στο προγύρισμα, είναι μειωμένες κατά 85%. Ο συνδυασμός GPS-Switch και AmaSwitch, σε συνάρτηση με τη δομή της επιφάνειας, το πλάτος εργασίας και το πλήθος των υποδιαιρέσεων πλάτους, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση μέσων σε σύγκριση με τη μέχρι πρότινος συνήθη τεχνολογία φυτοπροστασίας. Η νέα τεχνολογία βασίζεται σε 3-πλούς φορείς μπεκ με ηλεκτρική ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των μπεκ. Εκτός από την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση με υποδιαιρέσεις πλάτους 50 cm παρέχεται η δυνατότητα ελεύθερης διαμόρφωσης των υποδιαιρέσεων πλάτους. Ηλεκτρική ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μεμονωμένων μπεκ με κωνικό αγωγό ψεκασμού Το AmaSwitch είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση για τους χρήστες που δεν θεωρούν σημαντική την ηλεκτρική ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση μπεκ, ωστόσο θέλουν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με εξαιρετική ακρίβεια σε τριγωνικές επιφάνειες και επιφάνειες επικάλυψης, χάρη στη λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης υποδιαιρέσεων πλάτους 50 cm. Στον βασικό εξοπλισμό του AmaSwitch περιλαμβάνεται η κυκλοφορία υψηλής πίεσης DUS pro. Η λειτουργία DUS pro εμποδίζει τη συγκέντρωση επικαθίσεων στον αγωγό ψεκασμού και διασφαλίζει τη σταθερή συγκέντρωση του υγρού ψεκασμού. Χάρη στο σύστημα ανακυκλοφορίας υπό πίεση, όλα τα μπεκ είναι έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή σε ολόκληρο το πλάτος εργασίας. Επίσης, το υγρό ψεκασμού παραμένει συνεχώς σε κυκλοφορία κατά την απενεργοποίηση των επιμέρους υποδιαιρέσεων πλάτους καθώς και κατά τα γυρίσματα ή κατά τη μεταφορά. Έτσι αποτρέπονται με ασφάλεια τυχόν επικαθίσεις, φραξίματα ή διαχωρισμός του μίγματος στους αγωγούς ψεκασμού. Ως προαιρετικός εξοπλισμός, το AmaSwitch παραδίδεται επίσης σε συνδυασμό με φωτισμό LED μεμονωμένων μπεκ. Τα πλεονεκτήματά σας Υδραυλικά στοιχεία TG AmaSwitch Υποδιαιρέσεις πλάτους έως13 έως 60 Υποδιαιρέσεις πλάτους 50 cm Χειροκίνητη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μπεκ Κυκλοφορία χαμηλής πίεσης (DUS) Κυκλοφορία υψηλής πίεσης (DUS pro) Απόσταση μπεκ 25 cm Ελεύθερος προγραμματισμός του TB Δεν απαιτείται πεπιεσμένος αέρας Φωτισμός LED μεμονωμένων μπεκ Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μεμονωμένων μπεκ AmaSwitch Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μπεκ Επισκόπηση συστημάτων = εριλαμβάνεται = ροαιρετικά = χωρίς δυνατότητα

40 UF Σωστή επιλογή μπεκ Βάση για την επιτυχία της φυτοπροστασίας Λιγότερο στάξιμο ακόμη και με υψηλές ταχύτητες ανέμου Με τα μπεκ υποπίεσης με υποστήριξη αέρα μπορεί να εκτελεστεί η διανομή των φυτοφαρμάκων με πολύ λίγο στάξιμο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύπλευρα σε όλες τις καλλιέργειες και τις τοπικές εφαρμογές. Λόγω της διανομής σε μεγάλες σταγόνες τα συγκεκριμένα μπεκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μεγαλύτερες ταχύτητες ανέμου. Η AMAZONE προσφέρει για τη γεωργία μία ευρεία γκάμα μπεκ των εταιρειών agrotop, Lechler και TeeJet. Σώματα με μονά και πολλαπλά μπεκ Τα σώματα των μπεκ με ενσωματωμένες αντισταλλακτικές μεμβράνες που βρίσκονται μέσα στα προφίλ αποτρέπουν αξιόπιστα τον ανεπιθύμητο σταλαγμό από τα μπεκ. Αυτοασφαλιζόμενα κουμπώματα τύπου μπαγιονέτ εξασφαλίζουν την γρήγορη αλλαγή των μπεκ χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Τα σώματα με τριπλό ή τετραπλό μπεκ ενδείκνυνται σε περίπτωση συχνής αλλαγής των μπεκ λόγω διαφορετικών εφαρμογών και καλλιεργειών. Οι σωλήνες προστασίας των μπεκ στην εξωτερική πλευρά ή προαιρετικά σε ολόκληρο το πλάτος εργασίας της ράμπας ψεκασμού φροντίζουν για την προστασία των μεγάλου μήκους μπεκ υποπίεσης και των σωμάτων με πολλαπλά μπεκ.

41 Διαχείριση φυτοπροστασίας Παραδείγματα 1) Lechler IDN ) TeeJet XRC ) agrotop Airmix Κατά την αγορά ενός ψεκαστικού φυτοπροστασίας AMAZONE λαμβάνετε δωρεάν ένα κλειδί τοποθέτησης μπεκ AMAZONE για την εύκολη αλλαγή των μπεκ. Τα μπεκ υποπίεσης (ID, TTI) διαθέτουν ένα σχετικά μεγάλο εύρος σταγονιδίων διαφορετικών μεγεθών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα πολύπλευρα σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Εφικτό είναι ένα εύρος πίεσης από 2 έως 8 bar. Εάν στην εφαρμογή δίνεται μεγαλύτερη σημασία στην ποιότητα διαβροχής, τότε συστήνεται η χρήση μπεκ με λεπτά σταγονίδια όπως τα βασικά μπεκ ή τα μπεκ Antidrift που δεν στάζουν των σειρών XR ή AD. Στην περίπτωση αυτήν πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω της τάσης για σταγονίδια σε πιέσεις μεγαλύτερες από 3 bar. Ένας καλός συμβιβασμός είναι τα σύγχρονα, μικρών διαστάσεων μπεκ υποπίεσης ID-K ή Airmix: Αυτά έχουν σχετικά λίγο στάξιμο, δεν έχουν ωστόσο ένα πολύ μεγάλο εύρος σταγονιδίων διαφορετικών μεγεθών και χρησιμοποιούνται με πίεση 2 έως 4 bar. Όπου είναι ιδιαίτερα σημαντική η ποιότητα διαβροχής, το διπλό μπεκ-σκούπα είναι μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση: το AVI Twin της agrotop είναι ένα διπλό μπεκ-σκούπα υποπίεσης για διαβροχή χωρίς πολύ λεπτά σταγονίδια. Η χωρισμένη στα δύο δέσμη ψεκασμού φροντίζει για τον πιο ομοιόμορφο ψεκασμό στην μπροστά και την πίσω πλευρά του φυτού και αποτελεί μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε πολλές εφαρμογές. Σε ταχύτητες > 10 km/h, το μπεκ TD HiSpeed με ασύμμετρη γωνία ψεκασμού είναι μια νέα αποτελεσματική πρόταση. Κατανομή του μεγέθους σταγόνας Μπεκ-σκούπα Μπεκ υποπίεσης Μπεκ υποπίεσης μικρών διαστάσεων Μπεκ Antidrift που δεν στάζουν MVD* 125 µm 250 µm 350 µm 450 µm 575 µm ολύ λεπτές σταγόνες * Μέση ογκομετρική διάμετρος λεπτές σταγόνες μεσαίες σταγόνες χοντρές σταγόνες ολύ χοντρές σταγόνες εξαιρετικά χοντρές σταγόνες

42 UF Στοιχεία εξοπλισμού για κάθε απαίτηση Η AMAZONE σάς προσφέρει σε συνδυασμό με τη ράμπα ψεκασμού Super-S καλαίσθητες λύσεις για αποτελεσματικό ψεκασμό στο εσωτερικό του φυλλώματος σε λαχανικά ή καλαμπόκι. Το σύστημα Dropleg της Lechler αποτελεί για παράδειγμα μια ελαφριά και ανθεκτική διάταξη ψεκασμού στο εσωτερικό του φυλλώματος. Ταλαντεύεται ελεύθερα και εγκάρσια προς τις σειρές, καλύπτοντας όλες τις επαγγελματικές ανάγκες.

43 Εξοπλισμοί Βάρος VA με συρόμενο εύκαμπτο σωλήνα Εύχρηστο σύστημα υγρής λίπανσης Σε συνδυασμό με τη ράμπα ψεκασμού AMAZONE διατίθεται ένα ξεχωριστό πακέτο εύκαμπτων σωλήνων για ασφαλή μεταγενέστερη λίπανση. Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να προσαρτηθούν με ελάχιστες κινήσεις. Τα βάρη VA βελτιώνουν τη θέση από τα υνάκια σποράς μέσα στην καλλιέργεια. Για τη διανομή υγρού λιπάσματος σε χοντρά σταγονίδια, η AMAZONE προσφέρει μπεκ 3, 5 ή 7 οπών. Τα μπεκ είναι εύκολα προσβάσιμα και μόνο η Amazone παραδίδει μαζί και τον απαιτούμενο εξοπλισμό συρόμενου εύκαμπτου σωλήνα. (profi Πρακτική δοκιμή 5 αναρτώμενα ψεκαστικά σε σύγκριση 01/2013) Φωτισμός LED για τη ράμπα ψεκασμού Super-S Για ευελιξία στη χρήση και υψηλή απόδοση κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες διατίθεται φωτισμός LED για τη ράμπα ψεκασμού. Δύο προβολείς εργασίας LED, που φωτίζουν ευρέως την επιφάνεια από το κέντρο της ράμπας ψεκασμού, διασφαλίζουν τον πλήρη έλεγχο των μπεκ με μία ματιά. Φωτισμός LED μεμονωμένων μπεκ για τη ράμπα ψεκασμού Super-S Ο επαγγελματικός φωτισμός εργασίας αποτελεί σήμερα τη βάση για ευέλικτη, αποδοτική χρήση κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες. Ο φωτισμός της δέσμης ψεκασμού διασφαλίζει πλήρη έλεγχο των μπεκ με μία ματιά. Ο φωτισμός LED μεμονωμένων μπεκ φέρνει το φως ακόμη πιο στοχευμένα στη δέσμη ψεκασμού. Με απόλυτη ομοιομορφία μπορεί να αξιολογηθεί και το τελευταίο μπεκ στη ράμπα ψεκασμού ως προς τη λειτουργία του. Μπεκ 7 οπών

44 UF Το μικρό αυτοκινούμενο μηχάνημα UF με μπροστινή δεξαμενή Με το έξυπνο σύστημα ελέγχου της ροής υγρού, η AMAZONE κατάφερε να δημιουργήσει μια πραγματικά πρακτική και αποτελεσματική μπροστινή δεξαμενή. (Top Agrar 10/2008)

45 Μπροστινή δεξαμενή Πλεονεκτήματα Με την μπροστινή δεξαμενή FT, η χωρητικότητα της δεξαμενής του αναρτώμενου ψεκαστικού UF μπορεί να αυξηθεί πολύ εύκολα κατά λίτρα. Χάρη στο προαιρετικό σύστημα FlowControl και στο μικρό μέγεθος κατασκευής, η μπροστινή δεξαμενή αποτελεί την ιδανική λύση για την αύξηση της χωρητικότητας του UF. Κορυφαία επιχειρήματα: Έξυπνη διαχείριση στάθμης πλήρωσης FlowControl για βέλτιστη κατανομή του βάρους Αντίβαρα στον μπροστινό άξονα για βελτιωμένη συμπεριφορά οδήγησης σε πλαγιές Εξαιρετικά μικρό μέγεθος κατασκευής χάρη στην μπροστινή προσάρτηση για μεγαλύτερη ευελιξία στο χωράφι και ασφαλή μεταφορά σε δρόμο Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα των ευέλικτων τρακτέρ με αναρτώμενα μηχανήματα, σε σύγκριση με τα ρυμουλκούμενα ψεκαστικά, σε μικρότερα και ανώμαλα χωράφια καθώς και η καλή συμπεριφορά στις πλαγιές αποτελούν επιχειρήματα υπέρ της επιλογής μιας λύσης μπροστινής δεξαμενής. Επίσης, ακόμα και στην κατηγορία των αυτοκινούμενων μηχανημάτων λίτρων, ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση αποτελεί ένα άνετο τρακτέρ με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό που συνδυάζει αναρτώμενο ψεκαστικό και μπροστινή δεξαμενή. Πλεονεκτήματα σε σύγκριση με ένα αυτοκινούμενο μηχάνημα Τεράστιο πλεονέκτημα τιμής Έγκριση για οδήγηση στο οδικό δίκτυο έως 50 km/h Έγκριση 80 km/h με Fasttrac Δυνατότητα χρήσης του τρακτέρ και για άλλες εργασίες Πλεονεκτήματα σε σύγκριση με ένα συρόμενο ψεκαστικό Κόμπακτ, ενιαία μονάδα Μικρότερη πλαϊνή ολίσθηση στις πλαγιές Αποτελεσματική εφαρμογή βάρους στον μπροστινό άξονα για καλή συμπεριφορά οδήγησης σε πλαγιές Ταχύτεροι ελιγμοί στο προγύρισμα και στα τελειώματα Μεγαλύτερη ευελιξία σε μικρές επιφάνειες Άνετη μεταφορά ακόμα και σε στενούς δρόμους και στην περίπτωση διέλευσης από στενά σημεία Μπροστινή δεξαμενή που χρησιμεύει ταυτόχρονα και ως μπροστινό βάρος προσφέροντας βέλτιστη ισορροπία Μείωση της ασκούμενης πίεσης στο έδαφος Πλεονέκτημα τιμής

46 UF Αυτόματος έλεγχος μέσω Flow-Control Εργασία όπως με μια μεγάλη δεξαμενή

47 Μπροστινή δεξαμενή Flow-Control Υπολογιστής εργασιών Υπολογιστής εργασιών Το τερματικό χειρισμού AMATRON 3 ελέγχει το κύκλωμα υγρών. Μόνο όταν η στάθμη πλήρωσης του αναρτώμενου ψεκαστικού φτάσει στο όριο του 30%, γίνεται άντληση του μίγματος ψεκασμού από την μπροστινή δεξαμενή προς τα πίσω. Ηλεκτρονική διαχείριση στάθμης πλήρωσης Η ιδιαιτερότητα του FT 1001 έγκειται στην 100% διασύνδεση της μπροστινής δεξαμενής με το αναρτώμενο ψεκαστικό μέσω της ηλεκτρονικής διαχείρισης στάθμης πλήρωσης Flow-Control στο τερματικό ISOBUS. Την τεχνολογική βάση για το Flow-Control αποτελούν οι δύο ηλεκτρονικοί μετρητές στάθμης πλήρωσης στις δεξαμενές και δύο μπεκ υψηλής απόδοσης. Η ισχύς μεταφοράς σε κάθε κατεύθυνση είναι έως 200 l/min. Το μίγμα ψεκασμού είναι πάντα άριστα ομογενοποιημένο. Το τερματικό ISOBUS ελέγχει αυτόματα το κύκλωμα υγρών, ώστε να διασφαλίζεται πάντα η βέλτιστη κατανομή βάρους. Αποτρέπεται η πρόωρη αποφόρτιση του μπροστινού άξονα. Ανάλογα με τη στάθμη πλήρωσης, παρέχεται έγκαιρα νέο μίγμα ψεκασμού από την μπροστινή δεξαμενή, ώστε το αναρτώμενο ψεκαστικό να μην αδειάζει ποτέ πριν από την μπροστινή δεξαμενή. Επομένως, το μίγμα ψεκασμού παραμένει πάντα ομοιογενές. Με τον χειροκίνητο έλεγχο είναι επίσης δυνατή η μεταφορά μόνο καθαρού νερού στην μπροστινή δεξαμενή. Αυτοματοποιημένη ροή υγρού με Flow-Control 1) AMATRON ) Μπεκ υψηλής απόδοσης 3) Βαλβίδες μεταγωγής για μπεκ 4) Ηλεκτρονικές ενδείξεις στάθμης πλήρωσης 5) Αντλία Flow-Control 115 l/min 6) Εσωτερικός καθαρισμός 7) Αντλία ψεκασμού UF 8) Αγωγός ψεκασμού 5 7 8

48 UF Χειρισμός και μεταφορά

49 Μπροστινή δεξαμενή Χειρισμός και μεταφορά Εργονομική σχεδίαση για μέγιστη ασφάλεια Στο χωράφι ή στον αχυρώνα: Χάρη στους τροχούς μεταφοράς μπορείτε πάντα να βρείτε έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης. Ο εύκολος χειρισμός κερδίζει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Ο εσωτερικός καθαρισμός του ψεκαστικού πραγματοποιείται μέσω της δεξαμενής καθαρού νερού του UF. Μια πρόσθετη δεξαμενή νερού 100 λίτρων επιτρέπει τον σωστό καθαρισμό σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες (απόθεμα καθαρού νερού τουλάχιστον 10% του όγκου δεξαμενής). Η κόμπακτ μονάδα ψεκαστικού-τρακτέρ μεταφέρεται εύκολα, ιδίως στην περίπτωση διέλευσης από στενά σημεία. Χάρη στην εργονομική σχεδίαση του FT παρέχεται απόλυτη ασφάλεια. Το AMAZONE FT 1001 συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές οδηγίες της ΕΕ και τα πρότυπα για την οδική ασφάλεια. Για την περίπτωση που είναι καλυμμένο το σύστημα φωτισμού του τρακτέρ πρέπει να υπάρχει διαθέσιμο ένα προαιρετικό σύστημα φωτισμού. Αν οι προβολείς θέσης του τρακτέρ είναι καλυμμένοι, πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικοί στην οροφή του τρακτέρ. Η τοποθέτηση στην μπροστινή δεξαμενή δεν επιτρέπεται. Προαιρετικό σύστημα κάμερας Το προαιρετικό σύστημα κάμερας στην μπροστινή δεξαμενή και στο αναρτώμενο ψεκαστικό προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση με περιορισμένη ορατότητα προς τα εμπρός και με την όπισθεν. Η αντιθαμβωτική οθόνη υψηλής ανάλυσης διαθέτει φωτισμό φόντου και μπορεί να προβάλλει ταυτόχρονα εικόνα από δύο κάμερες.

50 UF AMAZONE Service Πάντα κοντά σας Η ικανοποίησή σας μας εμπνέει Original az 2. Auflage 2 nd edition 2e édition 2-е издание Verschleißteil katalog für Landtechnik und Kommunaltechnik Catalogue pièces d usure pour machines agricoles et gamme espaces verts Wearing parts catalogue for agricultural machinery and groundcare products Каталог изнашиваемых деталей для сельскохозяйственной и коммунальной техники Καμπάνια VDMA: Pro-Original

51 AMAZONE Service Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ο σημαντικότερος στόχος Για τον σκοπό αυτό εμπιστευόμαστε τους ικανούς εμπορικούς συνεργάτες μας. Αυτοί είναι κοντά σας και για την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται ο αγρότης ή η γεωργική επιχείρηση. Χάρη στη συνεχή εκπαίδευση, οι εμπορικοί συνεργάτες και οι τεχνικοί του Service είναι πάντοτε ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Επιλέξτε καλύτερα αμέσως το γνήσιο Τα μηχανήματά σας εκτίθενται σε ακραία καταπόνηση! Η ποιότητα των ανταλλακτικών και αναλωσίμων της AMAZONE σάς προσφέρει την αξιοπιστία και ασφάλεια που χρειάζεστε για αποδοτική επεξεργασία εδάφους, σπορά ακριβείας, επαγγελματική λίπανση και αποτελεσματική προστασία των φυτών. Μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα έχουν προσαρμοστεί ως προς τη λειτουργία και την αντοχή ακριβώς στα μηχανήματα ΑΜΑΖΟΝΕ. Αυτό αποτελεί εγγύηση για ιδανικό αποτέλεσμα εργασίας. Τα γνήσια ανταλλακτικά σε λογικές τιμές, αποτελούν στο τέλος μία σίγουρη επένδυση. Αποφασίστε συνεπώς για αυτό το λόγο για τη γνήσια τεχνολογία της AMAZONE! Σας προσφέρουμε πρώτης τάξης υπηρεσίες ανταλλακτικών Τη βάση για την παγκόσμια υπηρεσία διακίνησης ανταλλακτικών αποτελεί η κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών στο κύριο εργοστάσιο στο Hasbergen-Gaste. Αυτό αποτελεί εγγύηση για ιδανική διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, ακόμη και για παλαιότερα μηχανήματα. Ανταλλακτικά που βρίσκονται σε απόθεμα στην κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών στο Hasbergen- Gaste, τα οποία παραγγέλνονται μέχρι τις ως παραγγελία ημέρας, φεύγουν την ίδια μέρα από τις εγκαταστάσεις μας διαφορετικά ανταλλακτικά και αναλώσιμα προωθούνται προς αποστολή και αποθεματοποιούνται χάρη στο υπερσύγχρονο σύστημα αποθήκης της εταιρείας μας. Καθημερινά στέλνονται έως και 800 εντολές στους πελάτες μας. AMAZONE E-Learning Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οδηγούς μηχανών στο PC Με το Internet-Tool E-Learning η AMAZONE πρόσθεσε μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στις προσφερόμενες υπηρεσίες σέρβις, στην αρχική της ιστοσελίδα στη διεύθυνση "E-Learning" είναι ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οδηγούς, με το οποίο είναι εφικτή η εκπαίδευση στον χειρισμό μίας περίπλοκης μηχανής online καθώς και offline σε ένα PC ή ένα Tablet-PC. Οι νέες υπηρεσίες δίνουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τη χρήση μίας νέας μηχανής πριν καν ακόμη τη χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά. Αλλά και έμπειροι οδηγοί μπορούν εδώ να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους για να αξιοποιούν ακόμη καλύτερα τα περιθώρια απόδοσης των μηχανών τους. Τα πλεονεκτήματα των γνήσιων ανταλλακτικών και αναλωσίμων Ποιότητα και αξιοπιστία Πρωτοπορία και αποδοτικότητα Άμεση διαθεσιμότητα Υψηλή τιμή μεταπώλησης του μεταχειρισμένου μηχανήματος

52 Τεχνικά χαρακτηριστικά του αναρτώμενου ψεκαστικού UF Τύπος UF m Q-plus 115 l/min NG 5-τμημ AMASET + UF m Q-plus 160 l/min TG 5-τμημ AMASPRAY + UF m Super-S1 160 l/min NG 5-τμημ AMASET + UF /15 m Super-S1 210 l/min TG 7-τμημ AMATRON 3 UF m Super-S2 210 l/min TG 5-τμημ AMASPRAY + UF m Super-S2 250 l/min TG 7-τμημ AMATRON 3 UF m Super-S2 250 l/min TG 7-τμημ AMASPRAY + UF m Super-S2 250 l/min TG 9-τμημ AMATRON 3 Πραγματική χωρητικότηταx (l) Απόβαρο (kg) Μήκος (m) * 1,65 1,65 1,70 1,70 1,90 1,90 1,90 2,00 Ύψος (m) 2,66 2,66 3,30 3,30 2,90 2,90 2,90 2,95 Πλάτος μεταφοράς (m) 2,56 3,00 2,40 2,40 2,40 2,40 2,40 2,40 Ρύθμιση ύψους (m) 0,50 2,10 0,50 2,10 0,50 2,10 0,50 2,20 0,50 2,20 0,50 2,20 0,50 2,20 0,50 2,20 * Διάσταση ξεκινώντας από τη σύνδεση κάτω βραχιόνων Τύπος FT 1001, Flow Control Βάρος κενό (kg) 217 Χωρητικότητα (lt) Οι εικόνες, το περιεχόμενο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μη δεσμευτικά! Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον εξοπλισμό. Οι εικόνες των μηχανημάτων ενδέχεται να διαφέρουν από τις προδιαγραφές οδικής κυκλοφορίας που ισχύουν σε κάθε χώρα. Πραγματική χωρητικότητα (l) μεγ. επιτρεπ. Βάρος (kg) AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach 51 D Hasbergen-Gaste Τηλέφωνο: +49 (0) Φαξ: +49 (0) Αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα και την Κύπρο Γ.Ι.Αντωνάκης Α.Ε. 3 χλμ. Θηβών Μουρικίου Θήβα Τηλέφωνο Φαξ MI6778 (el_gr) Printed in Germany amazone@amazone.de

Ρυμουλκούμενο ψεκαστικό UG αποδοτικό και αξιόπιστο!

Ρυμουλκούμενο ψεκαστικό UG αποδοτικό και αξιόπιστο! UG Special UG Super UG Special/Super Ρυμουλκούμενο ψεκαστικό UG αποδοτικό και αξιόπιστο! SPEED spraying 2 3 Με την τεχνολογία της AMAZONE είστε μπροστά Η ιστορία των επιτυχιών συνεχίζεται και για εσάς!

Διαβάστε περισσότερα

AMATRON 3 Ένα για όλα Απλός χειρισμός Μοντέρνο και μπροστά από την εποχή του

AMATRON 3 Ένα για όλα Απλός χειρισμός Μοντέρνο και μπροστά από την εποχή του AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 Ένα για όλα Απλός χειρισμός Μοντέρνο και μπροστά από την εποχή του 2 3 AMATRON 3 Το τερματικό χειρισμού για λιπασματοδιανομείς, ψεκαστικά και σπαρτικές μηχανές επιτρέπει ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων

Επιθεώρηση εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων Επιθεώρηση εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων Σύμφωνα με τον νόμο 4036/2012 η επιθεώρηση των εν χρήση ψεκαστικών έχει καταστεί υποχρεωτική. Ο νόμος αυτός ενσωματώνει στην Ελληνική νομοθεσία την οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

ZA-V SPEED. spreading

ZA-V SPEED. spreading ZA-V ZA-V SPEED spreading 2 3 Με το ZA-V στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας Με τον ZA-V η AMAZONE λανσάρει στην αγορά έναν αποδοτικό λιπασματοδιανομέα, ο οποίος είναι διαμορφωμένος για ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες

Διαβάστε περισσότερα

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Ο καινοτόμος σχεδιασμός "όρθιου τύπου" εξασφαλίζει άριστη ευελιξία και εργονομία. Ιδιαίτερα φιλικό

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστα αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Τα νέα πλυντικά υψηλής πίεσης της Bosch.

Μέγιστα αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Τα νέα πλυντικά υψηλής πίεσης της Bosch. Μέγιστα αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Τα νέα πλυντικά υψηλής πίεσης της Bosch. Το νέο Aquatak Go. Μικρό, ευκίνητο αλλά και δυνατό. Ξεχάστε το σπρώξιμο και το τράβηγμα στο πλυντικό υψηλής πίεσης. Το Aquatak

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 3 Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ RSM 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 13241-1. Διαθέτουν προσαρμοζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play.

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play. TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ work. don t play. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Είναι νέα. Είναι δυνατή. Και δεν φοβάται κανένα είδος εργασίας. Η βυθιζόμενη αντλία πολλών δυνατοτήτων TPS 16000 S Combi

Διαβάστε περισσότερα

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Πλεονεκτήματα 1. Εύκολη & οικονομική χρήση 2. Διαθεσιμότητα ατμοσφαιρικού αέρα 3. Δεν εκρήγνυνται 4. Δεν μολύνουν 5. Ικανότητα ανάπτυξης μεγάλων δυνάμεων 6. Διαθεσιμότητα & χαμηλό

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

ZA-V. Οι διανομείς AMAZONE πληρούν το περιβαλλοντικό πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ZA-V. Οι διανομείς AMAZONE πληρούν το περιβαλλοντικό πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ZA-V Οι διανομείς AMAZONE πληρούν το περιβαλλοντικό πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ZA-V Φερόμενος διανομέας ZA-V Ο διανομέας για όλες τις περιπτώσεις SPEED spreading «Χρησιμοποιήσαμε το ZA-V για σύντομο

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Σύμφωνα με τον νόμο 4036/2012, που ενσωματώνει στην Ελληνική Νομοθεσία την Ευρωπαϊκή Οδηγία 128 του 2009 Οδηγίες για τον

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτωνκαι πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου

Διαβάστε περισσότερα

CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ 29 ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLA GUTMANN Όλο και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ QUICK SWEETY QUICK SWEETY AGE QUICK ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΟΙ

ΣΕΙΡΑ QUICK SWEETY QUICK SWEETY AGE QUICK ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΟΙ ΣΕΙΡΑ ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΟΙ AGE EL ΣΕΙΡΑ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ Η Valmar, με τις Sweety και Sweety Age, θέτει στη διάθεση των παρασκευαστών παγωτού την τρισδιάστατη τεχνολογία της και την 30-ετή εμπειρία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE Vera he αποδοση και ευελιξια Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η σειρά λεβήτων Vera HE είναι η νέα γκάμα επίτοιχων λεβήτων συμπυκνωμάτων με προανάμειξη, οι οποίοι ταιριάζουν για όλους τους τύπους εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης ακαθάρτων υδάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Mείωση κόστους λειτουργίας Με την εξασφάλιση των παράλληλων περασμάτων στις ευθείες γραμμές, στις καμπύλες, στις στροφές ή στα αναχώματα, μειώνονται η

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων.

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων. Οι σωληνοκάβουρες RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστοί για την απαράμιλλη αντοχή τους και το λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αυθεντικός σωληνοκάβουρας βαρέος τύπου, που απεικονίζεται παρακάτω, έχει κερδίσει την

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομες οδηγίες χρήσης

Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύστημα ρύθμισης R1 Σύστημα ρύθμισης R2/R3 Μονάδα χειρισμού BM Wolf GmbH Ταχ. θυρίδα 1380 84048 Mainburg Τηλ. 08751/74-0 Φαξ 08751/741600 Ηλεκτρονική τοποθεσία: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΑΦΗΣ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΑΦΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΑΦΗΣ Υδραυλική Αντλία Απευθείας Άντλησης Υδραυλική Αντλία Σκληρού Χρωμίου Η υδραυλική αντλία VEZOS είναι ειδικά σχεδιασμένη από δυνατό και στιβαρό υλικό, μεγάλης διαδρομής δουλεύοντας

Διαβάστε περισσότερα

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Λέβητας συμπύκνωσης CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Πρωτοποριακός σχεδιασμός Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Κορυφαία τεχνολογία καύσης Θερμική άνεση με μέγιστη οικονομία A A C συμπαγής κατασκευή 700 mm 400

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - OFRS

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - OFRS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - OFRS 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά με Ανοιγόμενο Πλαίσιο είναι σύνθετες διατάξεις, οι οποίες αποτελούνται από ένα Βιομηχανικό Ρολό και ένα Αρθρωτά Εδραζόμενο Μεταλλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικές αντλίες καυσίμου

Ηλεκτρικές αντλίες καυσίμου Σελίδα 1/8 Ηλεκτρικές αντλίες καυσίμου Επισκόπηση προϊόντων γενικής χρήσης PRODUCT INFORMATION Όχημα/εφαρμογή Προϊόν Αρ. Pierburg βλέπε κατάλογο/tecdoc-cd ηλεκτρική αντλία καυσίμου (E1F) 7.21440.51.0/.53.0/.63.0/.68.0/.78.0

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Να είναι κατάλληλο για πλύση, απολύμανση και στέγνωμα ιατρικού εξοπλισμού (της μικροχειρουργικής, αναισθησιολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

Οι σύγχρονες καλλιέργειες απαιτούν αποτελεσματικές λύσεις

Οι σύγχρονες καλλιέργειες απαιτούν αποτελεσματικές λύσεις Πλάτος εργασίας 10 έως 18 μέτρα Οι σύγχρονες καλλιέργειες απαιτούν αποτελεσματικές λύσεις Το MDS επιδεικνύει τις δυνατότητες του σε καθημερινή βάση Είτε πρόκειται για γεωργικές καλλιέργειες με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομες οδηγίες χρήσης

Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύντομες οδηγίες χρήσης Πίνακας ρυθμίσεων R1 Πίνακας ρυθμίσεων R2/R3 Μονάδα χειρισμού BM Wolf GmbH Ταχ. θυρίδα 1380 84048 Mainburg Τηλ. 08751/74-0 Φαξ 08751/741600 Ηλεκτρονική τοποθεσία: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Ένα βασικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος γίνεται ολοένα και περισσότερο εξαρτώμενο από τη ηλεκτρονική τεχνολογία.

Ένα βασικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος γίνεται ολοένα και περισσότερο εξαρτώμενο από τη ηλεκτρονική τεχνολογία. Ένα βασικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος γίνεται ολοένα και περισσότερο εξαρτώμενο από τη ηλεκτρονική τεχνολογία. Το «αμορτισέρ» ή ελληνιστί «Αποσβεστήρας Ταλαντώσεων» αποτελεί τον «συνεργάτη

Διαβάστε περισσότερα

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους Σειρά προϊόντων Σκάψτε πιο βαθιά και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Bobcat! n Κορυφαίες λύσεις συμπαγούς μεγέθους Αντιμετωπίστε με ευκολία εργασίες οικοδομής, κατεδάφισης ή

Διαβάστε περισσότερα

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού Σκούπα υγρής-ξηρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ για επαγγελματική χρήση με χωρητικότητα κάδου 55 l, για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία, στο εμπόριο και στον καθαρισμό κτιρίων. 1 Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΕΜΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΧΩΝΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ -Οι αεροκίνητες αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR)

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR) High spin (LA) Fast spin (LR) Normal spin (LN) Παρουσιάζουμε την σειρά KARE, τη νέα γενιά πλυντηρίων ρούχων της Fagor Industrial. Μια προηγμένη και ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για

Διαβάστε περισσότερα

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Ολοκληρωμένη επεξεργασία ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP Pasteurizers Οι παστεριωτές MP Pasteurizers της Milkplan είναι εναλλάκτες θερμότητας που επεξεργάζονται

Διαβάστε περισσότερα

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Τάση τροφοδοσίας Τάση

Διαβάστε περισσότερα

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού

NT 611 Eco K. Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου νερού Σκούπα υγρής-ξηρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ για επαγγελματική χρήση με χωρητικότητα κάδου 55 l, για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία, στο εμπόριο και στον καθαρισμό κτιρίων. 1 Ενσωματωμένη αντλία ακάθαρτου

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Πληρ.: Δ. Χόντος Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Πληρ.: Δ. Χόντος Τηλ.: 210 67 00 252 Fax: 210 67 00 489 Προς: Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Δ/νση τεχνικών Κοιν: Επιτροπή Σ.Ο.Τ.Α. Αθήνα, 5/4/2012 Θέμα: Σχόλια για την διαβούλευση η οποία αφορά τις τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S 0 Τα Χειροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση ενός

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

HD 5/15 C Plus. Ευκινησία. Αποθήκευση εξαρτημάτων

HD 5/15 C Plus. Ευκινησία. Αποθήκευση εξαρτημάτων Η νέα σειρά Compact των HD είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά την ευκολία στη μετακίνηση, ευελιξία στη χρήση, αποθήκευση και αξιοπιστία 1 Ευκινησία 3 Αποθήκευση εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.   ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση η.5. Εκφώνηση: Οι παράγοντες που συντελούν στην επιτυχία ενός ψεκασμού είναι: Α.

Ερώτηση η.5. Εκφώνηση: Οι παράγοντες που συντελούν στην επιτυχία ενός ψεκασμού είναι: Α. Ερώτηση η.5. Εκφώνηση: Οι παράγοντες που συντελούν στην επιτυχία ενός είναι: Ο τρόπος εφαρμογής των γεωργικών φαρμάκων Οι καιρικές συνθήκες Το στάδιο ανάπτυξης του φυτού καθώς και το στάδιο ανάπτυξης του

Διαβάστε περισσότερα

Για να ικανοποιηθούν οι σημερινές απαιτήσεις αναπτύχθηκε ένα

Για να ικανοποιηθούν οι σημερινές απαιτήσεις αναπτύχθηκε ένα Συστήματα Ψεκασμού Για να ικανοποιηθούν οι σημερινές απαιτήσεις αναπτύχθηκε ένα σύστημα συνεχούς ψεκασμού βενζίνης, στο οποίο η ποσότητα της βενζίνης που ψεκάζεται βρίσκεται σε άμεση σχέση με την ποσότητα

Διαβάστε περισσότερα

HD 18/50-4 Cage Classic *EU

HD 18/50-4 Cage Classic *EU HD 18/50-4 Cage Classic: Το μηχάνημα καθαρισμού εξαιρετικά υψηλής πίεσης από την κατηγορία UHP compact με σχεδιασμό με κινητό κλωβό, απόδοση καθαρισμού 30 kw, πίεση εργασίας 500 bar και ρυθμό ροής νερού

Διαβάστε περισσότερα

Head Office 22, Rue du Stade, La Verrie T : +33 (0) // F : +33 (0) //

Head Office 22, Rue du Stade, La Verrie T : +33 (0) // F : +33 (0) // Your LUCAS G. dealer Head Office, Rue du Stade, 8510 La Verrie T : + (0) 51 65 41 6 // F : + (0) 51 65 41 51 lucasg@lucasg.com // www.lucasg.com C_Kator_EN_A_015 Φυσητήρας άχυρου/ Αχυροκοπτικό Eστίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Solid. Η κατάλληλη συσκευή. Για κάθε περίπτωση.

Solid. Η κατάλληλη συσκευή. Για κάθε περίπτωση. Solid Η κατάλληλη συσκευή. Για κάθε περίπτωση. Ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα - Φορτωτής SOLID. Ακριβής. Πρακτικός. Καλαίσθητος. Αυτός είναι ο SOLID μας. Αυτός ο φορτωτής συνδυάζει δυναμική σχεδίαση με βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

FIRE COMMANDER. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg

FIRE COMMANDER. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg Nέα Τεχνολογία από το Flensburg Ερπυστριοφόρο όχημα Βασισμένο στο άρμα μάχης τύπου Leopard 1... 3 Τεχνικές Προδιαγραφές... 3 Εφοδιασμός από δύο δοχεία... 4 Τέσσερις εναλλακτικοί τρόποι κατάσβεσης... 4

Διαβάστε περισσότερα

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα.

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. SLC SF: Βασικά χαρακτηριστικά Τομείς εφαρμογής: Στρώματα, Ακουστική, Αυτοκινητοβιομηχανία,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης Στήριγμα φορέα Ολικό ύψος Πλάτος πλευρικού

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή

Περίληψη Τύπος. τοποθέτηση του σήματος. Τοποθέτηση χρόνο για 90ο στα 50 Hz. τάση λειτουργίας. ροπή . GRA 21.07 Σήμα ελέγχου 3-θέση Ονομαστική γωνία περιστροφής 90ο Ονομαστική ροπή 5 Nm Για άμεση συναρμολόγηση, χωρίς την ανάγκη του κιτ τοποθέτησης 1 βοηθητική επαφή για πρόσθετες λειτουργίες Χειροκίνητος

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης 2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης www.vezos.gr FlipDrive Κάθισμα Διπλής Οδήγησης Αναδιπλούμενο Σασί XXL Μπροστινή Ρόδα Σχεδιασμός Αυξημένης Ορατότητας Χειριστήριο Τύπου Μοτοσικλέτας Κοντρόλ Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S 0 Τα Ηλεκτροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

K 3 Premium Full Control Home T150

K 3 Premium Full Control Home T150 Με το πλυστικό μηχάνημα Κ3 Full Control, το οποίο διαθέτει και ανέμη λάστιχου, θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Η ρύθμιση πίεσης προσαρμόζεται στην κάνη ψεκασμού και προβάλλεται στην ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 6720 647 950 09/2000 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Δοχείο αδρανείας PL750 / 1000 / 1500 Να διαβάζονται προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Πρόλογος Σημαντικές γενικές υποδείξεις χρήσης Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225. Παρελκόμενα. Για τον τεχνικό

Οδηγίες εγκατάστασης. Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225. Παρελκόμενα. Για τον τεχνικό Οδηγίες εγκατάστασης Παρελκόμενα Το set γρήγορης sυνaρμολόγηsης κυκλωμάtων θέρμaνsης KAS 1 γιa GB225 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 6 720 618 119-2008/02

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων συμμορφώνονται με την

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Εμπρόσθιος συλλέκτης. ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Εμπρόσθιος συλλέκτης ΕΚΔΟΣΗ TRV (Δόνηση τούρμπο) ΕΛΙΕΣ VM00XT10 TRV PNA/PNH 80 VM1XT10 TRV PNA/PNH 80 VM2XT10 TRV PGA ΕΛΙΑ/ΑΜΥΓΑΔΑΛΙΑ (ΜΙΚΤΟΣ) VM00XT10 TRV DGA 80 PLUS VM1XT10 TRV DGA 80 PLUS VM2XT10 TRV

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control. K 4 Full Control, ,

K 4 Full Control. K 4 Full Control, , Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 30τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματα Φίλτρα Πίεσης

Αυτόματα Φίλτρα Πίεσης Αυτόματα Φίλτρα Πίεσης Φίλτρα Θολότητας Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα Φίλτρα Αποσιδήρωσης - Απομαγγανίωσης Αυτόματα Φίλτρα Πίεσης Σειράς ECF ΣΕΙΡΑ ECF/542 : 0,5 m 3 /h - 1,6 m 3 /h Χρονική ρύθμιση πλύσης φίλτρων,

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Premium Full Control Home

K 4 Premium Full Control Home Το πλυστικό μηχάνημα με ανέμη λάστιχου για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους. Με απόδοση 30τμ/ώρα. Περιλαμβάνει Home Kit με εξοπλισμό καθαρισμού επιφανειών Τ 350 και ένα λίτρο χημικού καθαριστικού

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητο Υδραυλικό Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης λυμάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων, πλυντηρίων

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control HOME

K 4 Full Control HOME Η συσκευή είναι ιδανική για περιστασιακή χρήση γύρω από το σπίτι σε μεσαία επίπεδα ελέγχου. Απόδοση επιφάνειας 30τμ/ώρα. Περιλαμβάνει Home Kit με εξοπλισμό καθαρισμού επιφανειών Τ350 και 1 λίτρο χημικού

Διαβάστε περισσότερα